Hulténs
  • Betala efter leverans
  • Stort sortiment
  • Öppet köp

Nya produkter från Hulténs

Eios & Ninja karmstol matgrupp Brafab
Eios och Ninja karmstol i teak och rustik konstrotting från Brafab. Modern serie i teak och konstrotting Teak i premiumkvalité Dynor i olefintyg - en mjuk textil med vattenavstötande impregnering Skum av hög densitet, vilket gör att dynorna håller formen mycket bra Här visar vi Eios matbord kombinerat med Ninja karmstol i rustik konstrotting.
Eios & Ninja pos.stol matgrupp Brafab
Eios och Ninja pos.stol i teak och rustik konstrotting från Brafab. Modern serie i teak och konstrotting Teak i premiumkvalité Dynor i olefintyg - en mjuk textil med vattenavstötande impregnering Skum av hög densitet, vilket gör att dynorna håller formen mycket bra Här visar vi Eios matbord kombinerat med Ninja karmstol i rustik konstrotting.
Lågvik flockdyna mandalagrey Fritab
339 kr
Lågvik flockdyna är en tjock dyna i bomull från Fritab.  Tjock dyna för högre komfort Vändbar Här visar vi Lågvik flockdyna i färgen mandalagrey.
Lågvik flockdyna mandalared Fritab
339 kr
Lågvik flockdyna är en tjock dyna i bomull från Fritab.  Tjock dyna för högre komfort Vändbar Här visar vi Lågvik flockdyna i färgen mandalared.
Lågvik flockdyna mandalablue Fritab
339 kr
Lågvik flockdyna är en tjock dyna i bomull från Fritab.  Tjock dyna för högre komfort Vändbar Här visar vi Lågvik flockdyna i färgen mandalablue.
Lågvik Woodline låg mandalablue Fritab
469 kr
Lågvik Woodline låg boxsydd fåtöljdyna i bomull från Fritab.  Tjock dyna för högre komfort Vändbar Boxsydd Här visar vi Lågvik låg Woodline i färgen mandalablue.
Lågvik Woodline låg mandalared Fritab
469 kr
Lågvik Woodline låg boxsydd fåtöljdyna i bomull från Fritab.  Tjock dyna för högre komfort Vändbar Boxsydd Här visar vi Lågvik låg Woodline i färgen mandalared.
Lågvik Woodline låg mandalagrey Fritab
469 kr
Lågvik Woodline låg boxsydd fåtöljdyna i bomull från Fritab.  Tjock dyna för högre komfort Vändbar Boxsydd Här visar vi Lågvik låg Woodline i färgen mandalagrey.
Högvik Woodline mandalagrey Fritab
530 kr
Högvik Woodline är en boxsydd fåtöljdyna i bomull från Fritab. Passar bland annat till hammockar och klassiska furufåtöljer. Tjock dyna för högre komfort Vändbar Boxsydd Här visar vi Högvik Woodline i färgen mandalagrey.
Högvik Woodline mandalared Fritab
530 kr
Högvik Woodline är en boxsydd fåtöljdyna i bomull från Fritab. Passar bland annat till hammockar och klassiska furufåtöljer. Tjock dyna för högre komfort Vändbar Boxsydd Här visar vi Högvik Woodline i färgen mandalared.
Högvik Woodline mandalablue Fritab
530 kr
Högvik Woodline är en boxsydd fåtöljdyna i bomull från Fritab. Passar bland annat till hammockar och klassiska furufåtöljer. Tjock dyna för högre komfort Vändbar Boxsydd Här visar vi Högvik Woodline i färgen mandalablue.
Högvik flockdyna mandalablue Fritab
435 kr
Högvik flockdyna fåtöljdyna i bomull från Fritab. Passar bland annat till hammockar och klassiska furufåtöljer. Tjock dyna för högre komfort Vändbar Boxsydd Här visar vi Högvik flockdyna i färgen mandalablue.
Högvik flockdyna mandalared Fritab
435 kr
Högvik flockdyna fåtöljdyna i bomull från Fritab. Passar bland annat till hammockar och klassiska furufåtöljer. Tjock dyna för högre komfort Vändbar Boxsydd Här visar vi Högvik flockdyna i färgen mandalared.
Högvik flockdyna mandalagrey Fritab
435 kr
Högvik flockdyna fåtöljdyna i bomull från Fritab. Passar bland annat till hammockar och klassiska furufåtöljer. Tjock dyna för högre komfort Vändbar Boxsydd Här visar vi Högvik flockdyna i färgen mandalagrey.
Chios soffgrupp teak Brafab
Chios är en modern serie av utemöbler i obehandlad teak. I Chios familjen ingår matbord, karmstol, däckstol, soffa, fåtölj och ett soffbord. Hela serien är tillverkad i teak av högsta kvalité med beslag av rostfritt stål. Dynor i olefintyg med ett skum av hög densitet. Dynor ingår till soffa och fåtölj. Modern serie i teak  Dynor i olefintyg - en mjuk textil med vattenavstötande impregnering Teak i premiumkvalité Skum av hög densitet, vilket gör att dynorna håller formen mycket bra Beslag av rostfritt stål Här visar vi Chios soffgrupp.
Chios soffgrupp teak Brafab
Chios är en modern serie av utemöbler i obehandlad teak. I Chios familjen ingår matbord, karmstol, däckstol, soffa, fåtölj och ett soffbord. Hela serien är tillverkad i teak av högsta kvalité med beslag av rostfritt stål. Dynor i olefintyg med ett skum av hög densitet. Dynor ingår till soffa och fåtölj. Modern serie i teak  Dynor i olefintyg - en mjuk textil med vattenavstötande impregnering Teak i premiumkvalité Skum av hög densitet, vilket gör att dynorna håller formen mycket bra Beslag av rostfritt stål Här visar vi Chios soffgrupp.
Positionsdyna Canyon denimblå Fritab
429 kr
Dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna i denimblå dralon från Fritab.
Positionsdyna Canyon antikrosa Fritab
429 kr
Dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna i antikrosa dralon från Fritab.
Fritab Canyon positionsdyna antikrosa
609 kr
Boxsydd dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna boxsydd i antikrosa dralon från Fritab.
Fritab Canyon positionsdyna titangrå
609 kr
Boxsydd dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna boxsydd i titangrå dralon från Fritab.
Fritab Canyon positionsdyna antracitgrå
609 kr
Boxsydd dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna boxsydd i antracitgrå dralon från Fritab.
Fritab Canyon positionsdyna beige
609 kr
Boxsydd dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna boxsydd i beige dralon från Fritab.
Fritab Canyon positionsdyna vit
609 kr
Boxsydd dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna boxsydd i offwhite dralon från Fritab.
Fritab Canyon positionsdyna taupe
609 kr
Boxsydd dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna boxsydd i taupe dralon från Fritab.
Fritab Canyon positionsdyna grön
609 kr
Boxsydd dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna boxsydd i grön dralon från Fritab.
Fritab Canyon positionsdyna röd
609 kr
Boxsydd dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna boxsydd i röd dralon från Fritab.
Fritab Canyon positionsdyna denimblå
609 kr
Boxsydd dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna boxsydd i denimblå dralon från Fritab.
Fritab Canyon positionsdyna asfaltgrå
609 kr
Boxsydd dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna boxsydd i asfaltgrå dralon från Fritab.
Fritab Canyon positionsdyna blåmetallic
609 kr
Boxsydd dyna till positionsstolar från Fritab. Canyon positionsdyna är tillverkad av dralon.  Dyna till positionsstol Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon positionsdyna boxsydd i blåmetallic dralon från Fritab.
Canyon däckstolsdyna antikrosa Fritab
879 kr
Dyna till däckstol från Fritab. Canyon däckstolsdyna är tillverkad av dralon. Dyna till däckstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon däckstolsdyna i antikrosa dralon från Fritab.
Canyon däckstolsdyna denimblå Fritab
879 kr
Dyna till däckstol från Fritab. Canyon däckstolsdyna är tillverkad av dralon. Dyna till däckstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon däckstolsdyna i denimblå dralon från Fritab.
Canyon däckstolsdyna asfaltgrå Fritab
879 kr
Dyna till däckstol från Fritab. Canyon däckstolsdyna är tillverkad av dralon. Dyna till däckstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon däckstolsdyna i asfaltgrå dralon från Fritab.
Canyon däckstolsdyna blåmetallic Fritab
879 kr
Dyna till däckstol från Fritab. Canyon däckstolsdyna är tillverkad av dralon. Dyna till däckstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon däckstolsdyna i blåmetallic dralon från Fritab.
Vilsängsdyna Canyon antikrosa Fritab
1 099 kr
Dyna till solvagn med nackkudde från Fritab. Canyon solsängsdyna är tillverkad av dralon. Dyna till solsäng Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon solsängsdyna i antikrosa dralon från Fritab.
Vilsängsdyna Canyon denimblå Fritab
1 099 kr
Dyna till solvagn med nackkudde från Fritab. Canyon solsängsdyna är tillverkad av dralon. Dyna till solsäng Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon solsängsdyna i denimblå dralon från Fritab.
Vilsängsdyna Canyon metallicblå Fritab
1 099 kr
Dyna till solvagn med nackkudde från Fritab. Canyon solsängsdyna är tillverkad av dralon. Dyna till solsäng Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon solsängsdyna i metallicblå dralon från Fritab.
Vilsängsdyna Canyon asfaltgrå Fritab
1 099 kr
Dyna till solvagn med nackkudde från Fritab. Canyon solsängsdyna är tillverkad av dralon. Dyna till solsäng Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon solsängsdyna i asfaltgrå dralon från Fritab.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 asfaltgrå
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna till konstrottingstol i färgen asfaltgrå.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 titangrå
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna till konstrottingstol i färgen titangrå.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 granitgrå
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna till konstrottingstol i färgen granitgrå.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 antracitgrå
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna till konstrottingstol i färgen antracitgrå.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 svart
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna till konstrottingstol i svart.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 beige
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna till konstrottingstol i beige.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 bordeaux
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna till konstrottingstol i bordeaux.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 blå
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna till konstrottingstol i blå.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 vit
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna till konstrottingstol i offwhite.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 taupe
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna till konstrottingstol i taupe.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 grön
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna till konstrottingstol i grön.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 röd
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna röd till konstrottingstol.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 denimblå
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna denimblå till konstrottingstol.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 antikrosa
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna i antikrosa till konstrottingstol.
Fritab Krabi sittdyna 46x49 blåmetallic
289 kr
Krabi är en sittdyna i dralon som passar bl.a konstrottingfåtöljer.  Dyna till fåtöljer i konstrotting Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon Krabi sittdyna i blåmetallic till konstrottingstol.
Canyon universaldyna denimblå Fritab
329 kr
Canyon universaldyna som passar bland annat till stapelstolar och aluminiumstolar. Dyna till bl.a stapelstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon universaldyna i färgen denimblå.
Canyon universaldyna antikrosa Fritab
329 kr
Canyon universaldyna som passar bland annat till stapelstolar och aluminiumstolar. Dyna till bl.a stapelstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon universaldyna i färgen antikrosa.
Canyon universaldyna asfaltgrå Fritab
329 kr
Canyon universaldyna som passar bland annat till stapelstolar och aluminiumstolar. Dyna till bl.a stapelstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon universaldyna i färgen asfaltgrå.
Canyon universaldyna blåmetallic Fritab
329 kr
Canyon universaldyna som passar bland annat till stapelstolar och aluminiumstolar. Dyna till bl.a stapelstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon universaldyna i färgen blåmetallic.
Canyon sittdyna 45 x 43 cm denimblå Fritab
259 kr
Canyon boxsydd sittdyna i dralon från Fritab. Passar utmärkt till Grythyttan A2 och stapelstolar. Dyna till bl.a teakstolar och stapelstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon sittdyna 45x43 cm i färgen denimblå.
Canyon sittdyna 45 x 43 cm antikrosa Fritab
259 kr
Canyon boxsydd sittdyna i dralon från Fritab. Passar utmärkt till Grythyttan A2 och stapelstolar. Dyna till bl.a teakstolar och stapelstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon sittdyna 45x43 cm i färgen antikrosa.
Canyon sittdyna 45 x 43 cm asfaltgrå Fritab
259 kr
Canyon boxsydd sittdyna i dralon från Fritab. Passar utmärkt till Grythyttan A2 och stapelstolar. Dyna till bl.a teakstolar och stapelstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon sittdyna 45x43 cm i färgen asfaltgrå.
Canyon sittdyna 45 x 43 cm blåmetallic Fritab
259 kr
Canyon boxsydd sittdyna i dralon från Fritab. Passar utmärkt till Grythyttan A2 och stapelstolar. Dyna till bl.a teakstolar och stapelstolar Tillverkad av dralon Stoppning av skum och fibrer Här visar vi Canyon sittdyna 45x43 cm i färgen blåmetallic.
Hammockskydd beige polyester Hillerstorp
595 kr
Hammockskydd från Hillerstorp tillverkat i en beige polyesterväv som är vattenavvisande. Hammockskyddet har framtill en dragkedja i hörnen som gör det möjligt avv sitta i hammocken även när skyddet är på. Skyddet passar utmärkt till Dalom och Slöinge Hammock från Hillerstorp.
Minivik flockdyna nature Fritab
249 kr
Minivik flockdyna är perfekt för dig som vill ha en lite tjockare dyna.  Tjock dyna Vändbar Här visar vi Minivik flockdyna i färgen nature.
Minivik flockdyna mandalagrey Fritab
249 kr
Minivik flockdyna är perfekt för dig som vill ha en lite tjockare dyna.  Tjock dyna Vändbar Här visar vi Minivik flockdyna i färgen mandalagrey.
Minivik flockdyna mandalared Fritab
249 kr
Minivik flockdyna är perfekt för dig som vill ha en lite tjockare dyna.  Tjock dyna Vändbar Här visar vi Minivik flockdyna i färgen mandalared.
Minivik flockdyna mandalablue Fritab
249 kr
Minivik flockdyna är perfekt för dig som vill ha en lite tjockare dyna.  Tjock dyna Vändbar Här visar vi Minivik flockdyna i färgen mandalablue.
Minivik flockdyna morocco grey Fritab
249 kr
Minivik flockdyna är perfekt för dig som vill ha en lite tjockare dyna.  Tjock dyna Vändbar Här visar vi Minivik flockdyna i färgen morocco grey.
Minivik flockdyna morocco orange Fritab
249 kr
Minivik flockdyna är perfekt för dig som vill ha en lite tjockare dyna.  Tjock dyna Vändbar Här visar vi Minivik flockdyna i färgen morocco orange.
Mini fiberdyna 50 cm bred mandalagrey Fritab
279 kr
Mini fiberdyna i bomull från Fritab.  Bomull och Fiber Vändbar Här visar vi Mini fiberdyna i färgen mandalagrey.
Mini fiberdyna 50 cm bred mandalared Fritab
279 kr
Mini fiberdyna i bomull från Fritab.  Bomull och Fiber Vändbar Här visar vi Mini fiberdyna i färgen mandalared.
Mini fiberdyna 50 cm bred mandalablue Fritab
279 kr
Mini fiberdyna i bomull från Fritab.  Bomull och Fiber Vändbar Här visar vi Mini fiberdyna i färgen mandalablue.
Minivik blockdyna mandalablue Fritab
169 kr
Mini blockdyna i bomull från Fritab.  Bomull och Fiber Vändbar Här visar vi Mini blockdyna i färgen mandalablue.
Minivik blockdyna mandalared Fritab
169 kr
Mini blockdyna i bomull från Fritab.  Bomull och Fiber Vändbar Här visar vi Mini blockdyna i färgen mandalared.
Minivik blockdyna mandalagrey Fritab
169 kr
Mini blockdyna i bomull från Fritab.  Bomull och Fiber Vändbar Här visar vi Mini blockdyna i färgen mandalagrey.
Clips karmstol blå/bamboo Houe
2 085 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Clips karmstol i färgen blå med armstöd i bamboo.
Clips karmstol paprika/bamboo Houe
2 085 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Clips karmstol i färgen paprika med armstöd i bamboo.
Clips karmstol svart/bamboo Houe
2 085 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Clips karmstol i färgen svart med armstöd i bamboo.
Clips karmstol grå/bamboo Houe
2 085 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Clips karmstol i färgen grå med armstöd i bamboo.
Clips karmstol lila/bamboo Houe
2 085 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Clips karmstol i färgen plum med armstöd i bamboo.
Clips gungstol blå/bamboo Houe
4 185 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol. Unik serie i plast och aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Clips gungstol i färgen blå/bamboo.
Clips gungstol grön/bamboo Houe
4 185 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol. Unik serie i plast och aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Clips gungstol i färgen grön/bamboo.
Clips gungstol paprika/bamboo Houe
4 185 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol. Unik serie i plast och aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Clips gungstol i färgen paprika/bamboo.
Clips gungstol svart/bamboo Houe
4 185 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol. Unik serie i plast och aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Clips gungstol i färgen svart/bamboo.
Clips gungstol grå/bamboo Houe
4 185 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol. Unik serie i plast och aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Clips gungstol i färgen grå/bamboo.
Clips gungstol lila/bamboo Houe
4 185 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol. Unik serie i plast och aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Clips gungstol i färgen plum/bamboo.
Clips barpall blå Houe
2 295 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snygg ihop med Four barbord från Houe Har visar vi Clips barpall i blå.
Clips barpall grön Houe
2 295 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snygg ihop med Four barbord från Houe Har visar vi Clips barpall i grön.
Clips barpall paprika Houe
2 295 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snygg ihop med Four barbord från Houe Har visar vi Clips barpall i paprika.
Clips barpall svart Houe
2 295 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snygg ihop med Four barbord från Houe Har visar vi Clips barpall i svart.
Clips barpall grå Houe
2 295 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snygg ihop med Four barbord från Houe Har visar vi Clips barpall i grå.
Clips barpall lila Houe
2 295 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snygg ihop med Four barbord från Houe Har visar vi Clips barpall i färgen plum/lila.
Click solsäng mörkgrå Houe
4 825 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 7 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click solsäng mörkgrå.
Click solsäng olivgrön Houe
4 825 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 7 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click solsäng olivgrön.
Click solsäng ljusgrön Houe
4 825 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 7 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click solsäng ljusgrön.
Click solsäng petrol Houe
4 825 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 7 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click solsäng petrolblå.
Click solsäng mint Houe
4 825 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 7 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click solsäng mint.
Click solsäng ljusblå Houe
4 825 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 7 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click solsäng ljusblå.
Click solsäng duvblå Houe
4 825 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 7 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click solsäng duvblå.
Click solsäng multi 1 Houe
4 825 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 7 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click solsäng i färgen multi 1.
Click solsäng multi 2 Houe
4 825 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 7 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click solsäng i färgen multi 2.
Click solsäng mörkblå Houe
4 825 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 7 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click solsäng i mörkblå.
Click fotpall svart Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall svart..
Click fotpall vit Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall vit.
Click fotpall grå Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall grå.
Click fotpall mörkgrå Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall mörkgrå.
Click fotpall olivgrön Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall olivgrön.
Click fotpall ljusgrön Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall ljusgrön.
Click fotpall petrol Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall petrolblå.
Click fotpall turkos Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall turkos.
Click fotpall mint Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall mint.
Click fotpall ljusblå Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall ljusblå.
Click fotpall duvblå Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall duvblå.
Click fotpall multi 1 Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall i färgen multi 1.
Click fotpall multi 2 Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall i färgen multi 2.
Click fotpall mörkblå Houe
1 465 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Kombineras snyggt med Click loungestol Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click fotpall i färgen mörkblå.
Eclipse matbord 200x110 Houe
10 485 kr
Eclipse är ett vackert, ovalt matbord i bamboo och aluminium från danska Houe. Matbordet har en dekorativ granitskiva i mitten av bordet. Bordsskivan i Bamboo levereras oljad. Kombineras snyggt med Click stolen från Houe.  Matbord i bamboo med granitskiva Stomme i pulverlackerad aluminium Design: Henrik Pedersen Här visar vi Eclipse ovalt matbord 200x110 cm.
Circle matbord ø110 cm Houe
7 335 kr
Circle runt matbord ø110 cm i bamboo och aluminium från danska Houe. Matbordet har en dekorativ granitskiva i mitten av bordet. Bordsskivan i Bamboo levereras oljad. Kombineras snyggt med Click stolen från Houe.  Matbord i bamboo med granitskiva Stomme i pulverlackerad aluminium Design: Henrik Pedersen Här visar vi Circle runt matbord ø110 cm.
Circle matbord ø150 cm Houe
9 435 kr
Circle runt matbord ø150 cm i bamboo och aluminium från danska Houe. Matbordet har en dekorativ granitskiva i mitten av bordet. Bordsskivan i Bamboo levereras oljad. Kombineras snyggt med Click stolen från Houe.  Matbord i bamboo med granitskiva Stomme i pulverlackerad aluminium Design: Henrik Pedersen Här visar vi Circle runt matbord ø150 cm.
Sketch matbord 88x160 cm Houe
6 815 kr
Sketch är ett rektangulärt matbord från danska Houe. De vackert skulpturerade benen ger matbordet ett snyggt och minimalistiskt utseende. Formen på underredet gör också bordet oerhört stabilt. Bordsskivan av Bamboo levereras oljad.  Matbord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Sketch matbord 160 x 88 cm.
Sketch matbord 88x220 cm Houe
9 025 kr
Sketch är ett rektangulärt matbord från danska Houe. De vackert skulpturerade benen ger matbordet ett snyggt och minimalistiskt utseende. Formen på underredet gör också bordet oerhört stabilt. Bordsskivan av Bamboo levereras oljad.  Matbord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Sketch matbord 220 x 88 cm.
Sketch gungstol Houe
3 665 kr
Sketch är en gungstol i pulverlackerad aluminium med medar av bamboo från Houe. En vacker och skulpturell gungstol i metal med en häpnadsväckande komfort. Kombineras med fördel till Eyelet sidobord från Houe. Gungstol i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Sketch gungstol från Houe.
Leaf matbord 146x146 Houe
7 865 kr
Leaf är ett matbord från danska Houe. De vackert skulpturerade benen ger matbordet ett snyggt och minimalistiskt utseende. Formen på underredet gör också bordet oerhört stabilt. Bordsskivan av Bamboo levereras oljad.  Matbord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Plats för cirka 9 stk runt bordet Här visar vi Leaf matbord 146x146 cm. Leaf kombineras snyggt med Click-stolen från Houe.
Four matbord 90x90 cm svart/bamboo Houe
7 875 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 90 x 90 cm i svart med bordsskiva i bamboo.
Wave soffbord svart Cane-Line
Wave är ett modernt soffbord i rotting med en retro-design från Cane-Line. Bordets form är organiskt med en mysig känsla. Bordsskivan av härdat klarglas gör designen väldigt enkel. Wave är formgiven av Foersom & Hiort-Lorenzen för Cane-Line. Soffbord i rotting och glas Formgivet av Foersom & Hiort-Lorenzen Här visar vi Wave soffbord i svart rotting.
Wave soffbord natur Cane-Line
Wave är ett modernt soffbord i rotting med en retro-design från Cane-Line. Bordets form är organiskt med en mysig känsla. Bordsskivan av härdat klarglas gör designen väldigt enkel. Wave är formgiven av Foersom & Hiort-Lorenzen för Cane-Line. Soffbord i rotting och glas Formgivet av Foersom & Hiort-Lorenzen Här visar vi Wave soffbord i natur rotting.
Four matbord 90x90 cm grå/bamboo Houe
7 875 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 90 x 90 cm i grå med bordsskiva i bamboo.
Four matbord 90x90 cm svart Houe
7 335 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 90 x 90 cm i svart med bordsskiva i svart aluminium.
Four matbord 160x90 cm svart/bamboo Houe
9 975 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 160 x 90 cm i svart med bordsskiva i bamboo.
Four matbord 160x90 cm grå/bamboo Houe
9 975 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 160 x 90 cm i grå med bordsskiva i bamboo.
Four matbord 160x90 cm svart Houe
9 435 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 160 x 90 cm i svart med bordsskiva i aluminium.
Four matbord 210x90 cm svart/bamboo Houe
12 075 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 210 x 90 cm i svart med bordsskiva i bamboo.
Four matbord 210x90 cm grå/bamboo Houe
12 075 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 210 x 90 cm i grå med bordsskiva i bamboo.
Four matbord 210x90 cm svart Houe
11 545 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 210 x 90 cm i svart med bordsskiva i aluminium.
Four matbord 270x90 cm svart Houe
14 685 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 270 x 90 cm i svart med bordsskiva i aluminium.
Four matbord 270x90 cm svart/bamboo Houe
15 235 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 270 x 90 cm i svart med bordsskiva i bamboo.
Four matbord 270x90 cm grå/bamboo Houe
15 235 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four matbord 270 x 90 cm i grå med bordsskiva i bamboo.
Four barbord 90x90 cm svart/bamboo Houe
9 975 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four barbord 90x90 cm svart med bordsskiva i bamboo.
Four barbord 90x90 cm svart Houe
9 435 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four barbord 90x90 cm svart med bordsskiva i aluminium.
Four barbord 160x90 cm svart/bamboo Houe
12 075 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four barbord 160x90 cm svart med bordsskiva i bamboo.
Four barbord 160x90 cm svart Houe
11 535 kr
Four - ett matbord med fyra ben och bordsskiva i olika material från Houe. Stommen i Four är tillverkad av pulverlackerad aluminium och säkerställer att bordet håller sig fint året runt. Bordsskivan går att få i bamboo eller aluminium. I Four kollektionen från Houe finns matbord och barbord i olika storlekar. Vilken passar dig bäst? Bord i bamboo och pulverlackerad aluminium Minimalistiskt utseende Design: Henrik Pedersen Här visar vi Four barbord 160x90 cm svart med bordsskiva i aluminium.
Level fotpall 81x81 cm grå Houe
4 185 kr
Level är en soffgrupp med en nätt ram och mjuka kuddar från danska Houe. Soffgruppen skapar, med sitt lätta och eleganta utseende, en härlig atmosfär på din uteplats. Level loungegrupp består av 2 avslutsmoduler - en vänster och en höger, en mittdel, en fotpall och två soffbord. Med sin härliga komfort och lätta utseende uppfyller Level från Houe till fullo upp kraven för en perfekt loungegrupp. Serie av loungemöbler från HOUE Mjuka kuddar  Ram i pulverlackerad aluminium Här visar vi Level fotpall grå med dyna.
Level soffbord 81x81 cm grå Houe
4 185 kr
Level är en soffgrupp med en nätt ram och mjuka kuddar från danska Houe. Soffgruppen skapar, med sitt lätta och eleganta utseende, en härlig atmosfär på din uteplats. Level loungegrupp består av 2 avslutsmoduler - en vänster och en höger, en mittdel, en fotpall och två soffbord. Med sin härliga komfort och lätta utseende uppfyller Level från Houe till fullo upp kraven för en perfekt loungegrupp. Serie av loungemöbler från HOUE Mjuka kuddar  Ram i pulverlackerad aluminium Här visar vi Level soffbord 81x81 cm med skiva av Bamboo.
Level soffbord 41x81 cm grå Houe
3 445 kr
Level är en soffgrupp med en nätt ram och mjuka kuddar från danska Houe. Soffgruppen skapar, med sitt lätta och eleganta utseende, en härlig atmosfär på din uteplats. Level loungegrupp består av 2 avslutsmoduler - en vänster och en höger, en mittdel, en fotpall och två soffbord. Med sin härliga komfort och lätta utseende uppfyller Level från Houe till fullo upp kraven för en perfekt loungegrupp. Serie av loungemöbler från HOUE Mjuka kuddar  Ram i pulverlackerad aluminium Här visar vi Level soffbord 41x81 cm med skiva av Bamboo.
Level avslutsdel höger grå Houe
12 585 kr
Level är en soffgrupp med en nätt ram och mjuka kuddar från danska Houe. Soffgruppen skapar, med sitt lätta och eleganta utseende, en härlig atmosfär på din uteplats. Level loungegrupp består av 2 avslutsmoduler - en vänster och en höger, en mittdel, en fotpall och två soffbord. Med sin härliga komfort och lätta utseende uppfyller Level från Houe till fullo upp kraven för en perfekt loungegrupp. Serie av loungemöbler från HOUE Mjuka kuddar  Ram i pulverlackerad aluminium Här visar vi Level avslutsdel höger grå.
Level avslutsdel vänster grå Houe
12 585 kr
Level är en soffgrupp med en nätt ram och mjuka kuddar från danska Houe. Soffgruppen skapar, med sitt lätta och eleganta utseende, en härlig atmosfär på din uteplats. Level loungegrupp består av 2 avslutsmoduler - en vänster och en höger, en mittdel, en fotpall och två soffbord. Med sin härliga komfort och lätta utseende uppfyller Level från Houe till fullo upp kraven för en perfekt loungegrupp. Serie av loungemöbler från HOUE Mjuka kuddar  Ram i pulverlackerad aluminium Här visar vi Level avslutsdel vänster grå.
Level mittdel grå Houe
10 485 kr
Level är en soffgrupp med en nätt ram och mjuka kuddar från danska Houe. Soffgruppen skapar, med sitt lätta och eleganta utseende, en härlig atmosfär på din uteplats. Level loungegrupp består av 2 avslutsmoduler - en vänster och en höger, en mittdel, en fotpall och två soffbord. Med sin härliga komfort och lätta utseende uppfyller Level från Houe till fullo upp kraven för en perfekt loungegrupp. Serie av loungemöbler från HOUE Mjuka kuddar  Ram i pulverlackerad aluminium Här visar vi Level mittdel / fåtölj grå.
Level loungemöbler Houe
Level är en soffgrupp med en nätt ram och mjuka kuddar från danska Houe. Soffgruppen skapar, med sitt lätta och eleganta utseende, en härlig atmosfär på din uteplats. Level loungegrupp består av 2 avslutsmoduler - en vänster och en höger, en mittdel, en fotpall och två soffbord. Med sin härliga komfort och lätta utseende uppfyller Level från Houe till fullo upp kraven för en perfekt loungegrupp. Serie av loungemöbler från HOUE Mjuka kuddar Ram i pulverlackerad aluminium Här visar vi Level loungemöbler. Gör dina val av delar ovan.
Acco stol svart Houe
1 675 kr
Acco matstol - förmodligen en av de mest bekväma stolarna i metal på markanden. Acco stolen från danska Houe är designad för att mjukt följa din rygg, vilket gör att du sitter otroligt bra. Acco är tänkt för inomhus och utomhusbruk.
Eyelet sidobord ø45 cm svart Houe
1 035 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 45 cm i svart.
Eyelet sidobord ø45 cm vit Houe
1 035 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 45 cm i vit.
Eyelet sidobord ø45 cm ljusgrön Houe
1 035 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 45 cm i ljusgrön.
Eyelet sidobord ø45 cm duvblå Houe
1 035 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 45 cm i duvblå.
Eyelet sidobord ø60 cm svart Houe
1 675 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 60 cm i svart.
Eyelet sidobord ø60 cm vit Houe
1 675 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 60 cm i vit.
Eyelet sidobord ø60 cm khaki Houe
1 675 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 60 cm i färgen khaki.
Eyelet sidobord ø60 cm mörkgrå Houe
1 675 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 60 cm i mörkgrå.
Eyelet sidobord ø60 cm ljusgrön Houe
1 675 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 60 cm i ljusgrön.
Eyelet sidobord ø60 cm duvblå Houe
1 675 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 60 cm i duvblå.
Eyelet sidobord ø70 cm duvblå Houe
2 395 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 70 cm i duvblå.
Eyelet sidobord ø70 cm ljusgrön Houe
2 395 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 70 cm i ljusgrön.
Eyelet sidobord ø70 cm mörkgrå Houe
2 395 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 70 cm i mörkgrå.
Eyelet sidobord ø70 cm khaki Houe
2 395 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 70 cm i khaki.
Eyelet sidobord ø70 cm vit Houe
2 395 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 70 cm i vit.
Eyelet sidobord ø70 cm svart Houe
2 395 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 70 cm i svart.
Eyelet sidobord ø45 cm khaki Houe
1 035 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 45 cm i khaki.
Eyelet sidobord ø45 cm mörkgrå Houe
1 035 kr
Eyelet - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Eyelet-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget i toppen av bordet.  Eyelet borden från Houe har ett speciellt dräneringssystem som gör att vattnet enkelt rinner undan från brickan. Designat sidobord från danska Houe Speciellt system låter vattnet rinna av brickan Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Eyelet sidobord 45 cm i mörkgrå.
Click däckstol mörkgrå Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol mörkgrå.
Click däckstol olivgrön Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol olivgrön.
Click däckstol ljusgrön Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol ljusgrön.
Click däckstol petrol Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol petrolblå.
Click däckstol turkos Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol turkos.
Click däckstol mint Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol mint.
Click däckstol ljusblå Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol ljusblå.
Click däckstol multi 1 Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol multi 1.
Click däckstol multi 2 Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol multi 2.
Click däckstol mörkblå Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol mörkblå.
Chios soffgrupp teak Brafab
Chios är en modern serie av utemöbler i obehandlad teak. I Chios familjen ingår matbord, karmstol, däckstol, soffa, fåtölj och ett soffbord. Hela serien är tillverkad i teak av högsta kvalité med beslag av rostfritt stål. Dynor i olefintyg med ett skum av hög densitet. Dynor ingår till soffa och fåtölj. Modern serie i teak  Dynor i olefintyg - en mjuk textil med vattenavstötande impregnering Teak i premiumkvalité Skum av hög densitet, vilket gör att dynorna håller formen mycket bra Beslag av rostfritt stål Här visar vi Chios soffgrupp.
Edge sidobord ø46 cm svart / grön Houe
1 445 kr
Edge - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Edge-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget som viks upp när bordet ska förflyttas. Designat sidobord från danska Houe Handtag som viks upp när bordet ska flyttas Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Edge sidobord ø46 cm svart / grön.
Edge sidobord ø46 cm duvblå / vit Houe
1 445 kr
Edge - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Edge-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget som viks upp när bordet ska förflyttas. Designat sidobord från danska Houe Handtag som viks upp när bordet ska flyttas Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Edge sidobord ø46 cm duvblå / vit.
Edge sidobord ø46 cm svart Houe
1 445 kr
Edge - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Edge-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget som viks upp när bordet ska förflyttas. Designat sidobord från danska Houe Handtag som viks upp när bordet ska flyttas Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Edge sidobord ø46 cm svart.
Edge sidobord ø62 cm svart Houe
2 295 kr
Edge - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Edge-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget som viks upp när bordet ska förflyttas. Designat sidobord från danska Houe Handtag som viks upp när bordet ska flyttas Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Edge sidobord ø62 cm svart.
Edge sidobord ø62 cm duvblå/vit Houe
2 295 kr
Edge - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Edge-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget som viks upp när bordet ska förflyttas. Designat sidobord från danska Houe Handtag som viks upp när bordet ska flyttas Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Edge sidobord ø62 cm duvblå/vit.
Edge sidobord ø62 cm grön/svart Houe
2 295 kr
Edge - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Edge-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget som viks upp när bordet ska förflyttas. Designat sidobord från danska Houe Handtag som viks upp när bordet ska flyttas Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Edge sidobord ø62 cm grön/svart.
Edge sidobord ø76 cm grön/svart Houe
3 345 kr
Edge - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Edge-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget som viks upp när bordet ska förflyttas. Designat sidobord från danska Houe Handtag som viks upp när bordet ska flyttas Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Edge sidobord ø76 cm grön/svart.
Edge sidobord ø76 cm svart Houe
3 345 kr
Edge - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Edge-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget som viks upp när bordet ska förflyttas. Designat sidobord från danska Houe Handtag som viks upp när bordet ska flyttas Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Edge sidobord ø76 cm svart.
Edge sidobord ø76 cm duvblå/vit Houe
3 345 kr
Edge - ett praktiskt sidobord från danska Houe. Detta grafiskt vackra sidobord kan användas på många olika sätt - individuellt eller i kombination med de andra storlekarna i Edge-familjen. Sidoborden är lätta att flytta med hjälp av handtaget som viks upp när bordet ska förflyttas. Designat sidobord från danska Houe Handtag som viks upp när bordet ska flyttas Tillverkat av pulverlackerat stål Finns i tre olika storlekar Här visar vi Edge sidobord ø76 cm duvblå/vit.
Clips karmstol svart Houe
2 085 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Clips karmstol i svart.
Clips karmstol grå Houe
2 085 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Clips karmstol i grå.
Clips karmstol paprika Houe
2 085 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Clips karmstol i färgen paprika.
Clips karmstol lila Houe
2 085 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Clips karmstol i färgen plum.
Clips karmstol grön Houe
2 085 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Clips karmstol i färgen grön.
Clips karmstol grön/bamboo Houe
2 085 kr
Clips är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Clips är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada.  Clips kollektionen består av karmstol, gungstol och barstol.  Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo eller aluminium Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Clips karmstol i färgen grön med armstöd i bamboo.
Click loungestol ljusblå Houe
3 445 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd och medar i Bamboo - ett väderbeständigt material Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click loungestol i ljusblå.
Click loungestol duvblå Houe
3 445 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click loungestol i duvblå.
Click loungestol multi 1 Houe
3 445 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click loungestol i färgen multi 1.
Click loungestol multi 2 Houe
3 445 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click loungestol i färgen multi 2.
Click loungestol mörkblå Houe
3 445 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click loungestol i mörkblå.
Click däckstol svart Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Går att fälla i 2 positioner Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol svart.
Click däckstol vit Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol vit.
Click däckstol grå Houe
4 085 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Går att fälla i 2 positioner Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Kombineras snyggt med Eyelet sidobord från Houe Har visar vi Click däckstol grå.
Click karmstol hög rygg multi 1 Houe
2 295 kr
Click är en kollektion bestående av utemöbler från danska HOUE. Unikt för kollektionen Click är att den är tillverkad av ergonomiskt väl genomtänkta plastlameller som ger en härlig komfort med en lagom svikt. Stommen är tillverkad av pulverlackerad aluminium som gör att stolen kan stå ute året runt utan att ta skada. Click kollektionen består av karmstol, matstol, däckstol, solstol, barstol och fotpall. Och kombineras med fördel till matbord från Houe.   Unik serie i plast och aluminium Armstöd i Bamboo - ett väderbeständigt material Plastlameller som enkelt går att byta i framtiden Har visar vi Click stapelbar karmstol med hög rygg i färgen multi 1.