Dammsugare Electrolux PowerForce EPF61IW
899 kr
Dammsugare med hög prestanda, trots låg energiförbrukning. PowerForce ger utmärkt resultat och bekväm städning. Sköljbart hygienfilter - ren utblåsluft, perfekt även för allergiker. 9 m räckvidd - når långt och du behöver inte byta uttag lika ofta.
Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Fat Kaffekopp 16cm
119 kr   99 kr
Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Fat Kaffekopp 16cm från Villeroy & Boch
Telldus temp/luftfukt för inne/utomhusbruk
179 kr
Med denna sensor kan du hålla koll på både tempera
Rubicson Jonisator för rum upp till 25 m. Jonisator för större rum
399,90 kr
Jonisator som effektivt motverkar lukt i rum med en yta på upp till 25 m. Placeras gärna högt t.ex. i en bokhylla för att ge bäst spridning av jonerna. Fri från rörliga delar vilket gör den helt tystgående. Drar endast 6 W. Levereras med nätadapter samt 12 V-adapter för användning i bil, husbil, husvagn eller båt. Mått 300x180x95 mm.
Gabon U-soffa - Flera färger
16 995 kr
Gabon är en soffa i världsklass med fantastiskt komfort, konstruktion och hantverk. Gabon finns i flera olika färger och kan beställas med höger/vänster avslut. Gabon levereras med 11 större kuddar och 6 mindre, soffan rymmer 9-10 personer. Tack vare sin fantastiska komfort tycker vi även att den är lämplig att sova i. Vill du utrusta vardagsrummet med en modern gedigen soffa så är Gabon valet för dig. Mått: Bredd: 370cm Djup: 315cm Höjd: 57/88cm Material: Sammet velour textil Ben: Trä
Prydnadskudde, Melvin
199 kr
Prydnadskudde, Engelsktröd, 40x60cm
Koppartejp
49,90 kr
Snigeltejp som håller sniglarna borta. Sätt tejpen runt krukor och pallkragar så skyddas växterna från sniglar. Bekämpa sniglar utan att använda gifter. Enkel att montera. Håll tejpen ren från smuts så fungerar den i flera säsonger.
Plexgear Portable 700 USB 3.0-hubb och gigabit-nätverkskort. Hubb med 3x USB-portar och 1x RJ45-uttag
399,90 kr
USB 3.0-hubb i aluminium med tre portar USB-A och gigabit-nätverkskort. Hastighet upp till 5 Gbs på USB-portarna och 1 Gbs på nätverksporten. Drivs direkt från datorns USB-port. Kompatibel med Windows och Mac OS.
AC-WiFi-repeater Exibel WRE6505 V2
399 kr
Ger bättre täckning och starkare signal i nätverket. Stabil och driftsäker teknik från ZyXEL. Snabb AC-standard, upp till 750 Mbit/s. Inbyggd mätare för signalstyrka - hitta bästa platsen för placering. Dual band 2,4/5 Ghz för snabb och stabil filöverföring.
Kilrem AL-KO SnowLine 620 E
501 kr
Rem till aggregatet till snöslunga AL-KO SnowLine 620 E II. Originalrem.
Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Kaffekopp 0,25l
179 kr   159 kr
Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Kaffekopp 0,25l från Villeroy & Boch
Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Fat till Frukostkopp 19cm
179 kr   149 kr
Villeroy & Boch Mariefleur Gris Basic Fat till Frukostkopp 19cm från Villeroy & Boch
Läsplatta Billow PPOTAB0909 X101PROS 16 GB 1 GB RAM 10,1" Silver
1 949 kr
If you're passionate about IT and electronics, like being up to date on technology and don't miss even the slightest details, buy Läsplatta Billow PPOTAB0909 X101PROS 16 GB 1 GB RAM 10,1" Silver at an unbeatable price.
  • QUAD CORE
Memory 2 Beige Bärbar Massagebänk RESTPRO
4 995 kr   3 295 kr

Beskrivning:

6 skäl att välja "Memory" i stället för en vanlig massagebänk:

1) "Memory Foam" fyllmedel
Två skikt fyller 6 centimeter totalt i höjd som består av:
- 1,5 cm av "Memory-Foam" - skummet formar sig efter kroppen och ger en känsla av tyngdlöshet. Detta gör att axlar och höfter mår mycket bättre under massagen.
- 4,5 cm hårdskum av hållbarhet. Skummet kommer att förblir oförändrat under många år medans på en vanlig massagebänk kommer skummet att börja slitas ut.

2) Hud-touch Klädsel
Super komfort "Skin-touch" lyxiga PU stoppning är det inte bara trevligt för beröring, men är också mer hållbarare än PVC vinyl som vanligtvis används för att täcka massagebänken. PVC vinyl klädsel börjar spricka och ska av många år av hårt bruk klara denna miljö - medans "Skin-touch" läder klarar arbetet mycket längre.

3) Förstärkt ram
Basen och ben i massagebänken förstärks med ytterligare tvärstag i 4 platser och gångjärnen fästs över hela längden av sektionen anslutningen gör det möjligt att inte bry sig om stabiliteten i massagebänken. Ibland kan en billig massagebänk gå sönder och bli ostabil - att ge en massage på en sådan massagebänk är obekvämt för både massören och kunden.

4) Anti - glid
Billiga massagebänkars ben är gjorda av plast som orsakar glidning i massagebordet. På en plan yta till exempel på kakel eller laminat, det vill säga att du ger en massage, och massagebänken är svår att vara stilla och bara glider fram och tillbaka. Men det är motsatsen med "Memory" - gummiänden på benen av massagebordet är som fäst element - de håller sig fast till den hala golv och ger stabilitet.

5) typer av godsaker

- Hyllan för händer är inte bara mer praktiskt, men den sitter även fast i tre ställen än normala två:
- Aluminium nackstödets design är mer tillförlitliga än konventionella plast motsvarigheter i massagebänkarna:
- Stabilt nackstöd monteringssystem, det är inte bara ett hål som i billiga massagebänkarna:
- Rundade hörn av bordsytan kommer att göra möjligt att undvika blåmärken vid tryck på hörnet av bordet:
- Handtag i massagebänken är inte bara fäst med två skruvar: den är även fäst med en dekorativ metallplatta:
- Massagebänk väskan är tillverkad av ett tjockare tyg.

6) 3 års garanti

I stället för 1 års garanti ger vi 3 års garanti (även för företag)!

Vissa leverantörer erbjuder endast en halv ett års garanti för företag, och det ger dem det eftersom de vet - ett bord i de billigaste komponenterna inte klarar av den vanliga garantin på 6 månader. Den billigaste massagebänken kommer att se sliten ut och billig klädsel kommer att spricka. Du måste skämmas framför kunden på grund av slitna bordet, eller att köpa en ny massagebänk efter ett år. Är det nödvändigt att du riskerar detta?

Massagebänken «Memory» serien är tillverkad av de bästa materialen under överinseende av det lettiska företaget Restpro, den kommer att fungera under lång tid - vi garanterar att genom den utvidgade garantin.

Köp den nu och få 3 års garanti!

 

Kännetecken:

- I paketet ingår ett bord, tillbehör, en påse och handböcker:

- Längd 192 cm, 220 cm med nackstöd:

- Bredden är 70 cm, 95 cm med sido handlovsstödet:

- Höjden är justerbar från 63 till 84 cm:

- Maxlast: 350 kg:

- Rest och handlovsstöd:

- Täckt av miljö läder «Skin-touch":

- Mått i monterad form: 95x70x23 cm:

- Vikten är 18 kg.

Linocell FM-sändare med Bluetooth och 3,5 mm-kontakt. FM-sändare med Bluetooth
499,90 kr
FM-sändare som kopplas till mobilen via Bluetooth. Enheten är utrustad med mikrofon och både musik och samtal kan styras direkt från enheten. Ansluts till bilens stereo via FM-radio eller med medföljande 3,5 mm-kabel. Levereras med magnetfäste självhäftande samt en billaddare med dubbla USB-portar 2,4 A totalt för samtidig laddning av t.ex. mobil.
Wilfa Riskokare 1.0L RC-5S
499 kr
Att koka ris kan ibland vara lite knepigt, men inte nu längre tack vare denna riskokare från Wilfa. Bunken i riskokaren har nonstick beläggning så man behöver inte oroa sig för att risa ska kokas fast. När riset är klart håller det sig varmt i bunken.Specifikationer:Effekt: 400 W.Kapacitet: 1 l.Läs igenom bruksanvisning för skötsel av riskokaren.
Klaffhållare 1095 Habo Nickel
96 kr
Klaffhållare av stål. Längd  i utfällt läge 250 mm.
Rubicson Blodtrycksmätare för handled. Blodtrycksmätare med tydlig display
299,90 kr
Digital blodtrycksmätare för handleden med automatisk uppblåsning och mätning. Upp till 60 mätningar kan sparas för att mäta och överblicka blodtryck under en längre period. Uppmärksammar vid ojämna hjärtslag. Automatisk avstängning efter en minut. Mätområde 0 - 295 mmHg. Noggrannhet 3 mmHg. Handledsmått 14-19,5 cm. Batterier 2x AAA medföljer ej. Mått 87x64x23,7 mm.
Satake Grovstrimlare Bronze
149 kr
Grovstrimla zucchini, pumpa, aubergin och mycket mer med denna strimlare från Satake. Strimlaren är det perfekta redskapet för vegetariska rätter och strimlar 4 mm breda strimlor. Passar både höger och vänsterhänta. Specifikationer: Titanbelagt blad håller skärpan. Tål maskindisk. 10 års garanti.  
Blomus Pure Taste Bricka Matt 15x25 cm
289 kr
Blomus Pure Taste Bricka Matt 15x25 cm från Blomus
Luxorparts Likriktarbrygga 2 A 10-pack. Likriktare
34,90 kr
Likriktarbrygga. Max 1000 V, 2 A. Modell 2W10. 10-pack.
MATTSOPARE REGULUS AMANDA
795 kr
Mattsopare Regulus Leifheit(även kallad Amanda)Mattsopare Regulus har 3 roterande borstar som drivs utan el.Höjden på borstarna är anpassningsbara för olika typer av mattor.Mattsoparen med skaft når lätt under låga möbler.Den är enkel att tömma. Hängs upp platt. Sopningsbredd: 22 cmGaranti: 2 år
Starthjälp för bil
999 kr
Räddaren i nöden när bilbatteriet har laddats ur! Liten och smidig startbooster som startar de flesta motorer med urladdade startbatterier. Få igång bilen även när du inte har tillgång till en annan bil eller en batteriladdare. Oumbärlig om bränslevärmaren råkat tömma batteriet. Extra långa startkablar för att passa nyare Volvo m.fl.
Sil för diskho
139 kr
Hindrar matrester från att hamna i avloppet. Passar de flesta diskbänkar. Rostfri.
Cole & Mason Olja/Vinägerflaska 200ml
539 kr
Cole & Mason Olja/Vinägerflaska 200ml från Cole & Mason
Klistermärkesborttagare HG
59,90 kr
Rengöringsmedel för att ta bort klistermärken, limrester, tejp, tjärstänk och smörjmedelsfläckar från nästan alla ytor. Effektiv borttagning av limrester efter tejp m.m.
KLONYCKEL 3/8 15MM
133 kr
"Teng Tools" Kloskruvnycklar med 3/8" ?-fäste för dragning med hylsverktyg t.ex. förlängningsstång och spärrnyckel.
Bänkslipmaskin Cocraft HB-125
399 kr
Bänkslipmaskin för grov- och finslipning. Slutna skyddshuvar för extra säkerhet. Skyddsglas till båda slipskivorna. 5 års garanti.
Beslag Design Handtag Calipso 17,8 Krom
149 kr
Beslag Design Handtag Calipso 17,8 Krom från Beslag Design
House Doctor Vas Forms Ø 17x16 cm - Grå
209 kr   169 kr
House Doctor Vas Forms Ø 17x16 cm - Grå från House Doctor
Jensen Stödben för dubbelsängar
590 kr
Jensen Stödben Säljes i 2-pack, fästes mellan två sängbottnar i en dubbelsäng. Finns med en fast höjd på 18 cm samt med justerbar höjd, 10-14 cm eller 23-29 cm.
Plexgear Twin Cool Kylplatta för dator upp till 15. Kylplatta för bärbar dator
199,90 kr
Kylplatta med två fläktar för bärbar dator på upp till 15 tum. Kyler hårdvaran vid hög arbetsbelastning och förlänger livslängden för datorn. Drivs från USB-port USB-A-kabel medföljer. Utrustad med av- och på-knapp på sidan samt extra USB-port för ersättning av den port som används på datorn. Luftflöde 250 mh. Mått 360x280x45 mm.
Babyvakt Topcom KS-4216
349 kr
Var inte orolig för att missa att barnet har vaknat. Trådlöst ljud - du hör direkt när barnet låter. Tvåvägskommunikation gör att du kan prata tillbaka till barnet. Lång räckvidd och kristallklart ljud. Kan även drivas med batterier - kan användas i barnvagnen, på resan etc.
Köksfläkt LC77BC532 Siemens Rostfritt stål
4 760 kr
Vägghängd fläktkåpa med hög kapacitet.

• Med en kapacitet på upp till 680 m3/h slipper du matos under tilllagningen.
• Energisparande LED-belysning för optimal överblick vid matlagning.
• Extra tyst med en ljudnivå på 44 dB.
• Intensivläge som tillfälligt höjer effekten för att avlägsna kraftigt matos. Återgår automatiskt till normalläge efter 6 minuter.

Teknisk data

Typ av kontrollinställning och signalenheter: Belysta reglage, Touchtangenter
Installationstyp: Väggmonterad
Ljudnivå: 58 dB
Frånluft / Cirkulationsluft: Ställbar
NOTTE Sängben 8,5 cm Svart
59 kr
Ett svart ben till NOTTE kontinentalsäng. Säljes ej separat. Höjd: 10 cm.
Kaminfläkt för täljsten
1 495 kr
Kraftig modell speciellt framtagen för t.ex. täljstenskaminer med lägre yttemperatur. Startar och justerar själv hastigheten beronde på kaminens temperatur (48-350°C). Alstrar sin egen ström av kaminens värme, inga sladdar eller batterier behövs. Energisparande, sprider snabbt värmen i rummet och bidrar till miskad bränsleförbrukning.
Whirlpool ADG522X. 2 st i lager
4 999 kr
Genomsnittsfamiljen får utan problem plats till disken i denna modell ADG522X från Whirlpool, då den har en kapacitet på 10 kuvert. En av fördelarna med denna modell är att den har en bra miljömärkning. Energiklasse A++ är din garanti för att diskmaskinen har de rätta miljöprioriteringarna. Dessutom har maskinen en låg ljudnivå på endast 43 dB. Timer-funktionen låter dig planera disken så att du själv kan bestämma när disken ska vara färdig, t.ex. om du vill ha varma tallrikar till frukosten. Bestickkorgen är placerad i den övre delen av diskmaskinen och ger dig plats att diska större skålar och kastruller i bottendelen av maskinen.
Sprayfärg CRC Pro Paint
99,90 kr
Utmärkt skydd för metall, trä, glas och plast. Mycket snabbtorkande! Primer för förbehandling. Härdande täckfärg. Klarlack för glans och skydd.
Bauknecht BCIO 3033 DELS. 4 st i lager
8 109 kr
Bygger du torn av disken på köksbänken sist på dagen? I så fall har du nog behov för en diskmaskin med större kapacitet. Modellen BCIO3033DELS från Bauknecht har plats till 14 kuvert vilket är det som en familj på c:a 4+ personer har behov för i vardagen. Diskmaskinen har energiklass A+++. Det vill säga att när du diskar så kan du göra det utan dåligt samvete, varken för miljön eller för din el-räkning. Denna modell har en ljudnivå på endast 43 dB och är bland de mest tystgående modeller på marknaden. Den passar därför perfekt i bostäder med öppna planlösningar. Diskmaskinen har timer-funktion. Det betyder att du själv kan programmera när du vill att diskmaskinen ska starta. Bestickkorgen är placerad i den övre delen av diskmaskinen och ger dig plats att diska större skålar och kastruller i bottendelen av maskinen. Maskinen har Aquastop som vid eventuell vattenläcka ser till att vattentillförseln automatiskt stängs av så att risken för större vattenskador begränsas.
Batteriladdare 4 A för bil Cotech
349 kr
Laddare för bil och MC. Laddar både 6- och 12-voltsbatterier. Display med visning av funktion, laddstatus och batteriets spänning. Dubbla laddkablar ingår - en med snabbklämmor och en med kabelskor. Inbyggt skydd mot felkoppling och kortslutning.
Dyna till hundbädd Sleepers
149 kr
En vändbar dyna som passar perfekt till hundbädd Sleepers från Kerbl. Dynan är tillverkad i tyg av hög kvalitet och finns i flera storlekar.
Luxorparts Digital-TV-mottagare med HDTV-stöd. DVB-T2-box för HD
399,90 kr
Kompakt digital-TV-box för marknätet mottagning med antenn. Tar emot alla fria kanaler i Sverige inkl. de HD-upplösta stöd för DVB-T, DVB-T2, Mpeg-4 och H.264. Genom att ansluta ett USB-minne eller extern hårddisk kan live-TV pausas och spelas in. Fungerar även som en mediaspelare för de vanligaste formaten. Stöd för spänningsmatning av 5 V-antenn via antennkabel. Ansluts till TV via RCA- medföljer eller HDMI-kabel medföljer ej. Har RF-loop för vidarekoppling av antennsignal. Levereras med fjärrkontroll 2x AAA-batterier, medföljer ej, strömadapter och USB-kabel. Mått 121x73x30 mm.
Popcorngryta för öppen eld Espegard
549 kr
Popcorngryta i rostfritt stål med hank för att hänga grytan över elden. Gör popcorn själv över öppen eld på braspannan! 
Landmann Big Kamodogrill
8 525 kr
Kamadogrill - en keramisk ugn med grill. Med en exceptionell isolering och värmehållning. Lämplig för slow cook, rökning och kan självklart användas till vanlig direktgrillning. Inklusive vagn.Big Landmann är mångsidig: direkt och indirekt grillning, stenugnsbakad pizza, rökning, baka bröd, matlagning, långsam tillagning. Ursrunget är från Kamadogrillen från Japan där det är tradition i århundraden att tillaga mat i lerugnar.Grillen har tjockväggigt keramiskt skal, termometer i locket.
Universalklämma Cocraft
19,90 kr
Håller fast ditt arbetsstycke vid t.ex. limning. Rörliga backar och kraftig fjäder. 10 års garanti.
Örhängen Virrvarr ljusgrå
395 kr
Sägen har formgivit dessa vackra och stilrena örhängen tillverkat av stål och återvunnet ljusgrått laminat med Sigvard Bernadottes älskade mönster Virrvarr från 1958.
Rubicson Handvärmare 2-pack. Håll händerna varma i vinter
19,90 kr
Paket med två handvärmare som aktiveras genom att böja metallknappen inne i värmepacket. Håller värmen i ca 30 min. Koka värmepacket för att återställa. Går att använda om och om igen. Temperatur ca 50 C. Diameter 95 mm.
FK-LÅDA 5 FACK
995 kr
FK-Låda 5 fack. Stadig trälåda för transport och matning av FK kabel, med 6st kabelfack och bärhandtag. Material: plywood med ramförstärkning av bandjärn.Mått LxBxH: 587x430x90mm. (Fackens innermått LxBxH: 190x205x80mm). Vikt: 3,9kg.
KENWOOD Kenwood KVC3170W Chef Bonuspack
3 095 kr
KENWOOD Kenwood KVC3170W Chef Bonuspack från KENWOOD
Högtalare Exibel BX850
1 495 kr
Ljudanläggning med hjul och teleskophandtag. Streama musik trådlöst från Bluetooth-enheter. Kan även användas där du inte har tillgång till ström. Inbyggt uppladdningsbart batteri med 5-8 timmars drifttid. USB-anslutning för laddning av telefoner, surfplattor etc.
POLISH STEN-/PLASTGOLV PLEDGE 750ML
149 kr
Polish och rengöring för sten- och plastgolv Pledge 750mlRengör, skyddar och ger lyster till dina sten- och plastgolv.Fungerar på sten- (t.ex glaserat kakel, polerad marmor etc.) och plastgolv (t.ex vinyl, linoleum etc.) För rena, torra och lackerade ytor utan tidigare påstrukna polermedel.Innehåll: 750 ml
Hästfoder Granngården Original Müsli, 20 kg
199 kr
Original Müsli är ett kompletteringsfoder som ges till vuxna hästar med lätt eller normalt energibehov, till exempel fritidshästar och ridskolehästar. Hästfodret passar också bra till heta eller känsliga hästar eftersom det är havrefritt.
Sammetsgardin, Sammy
499 kr
Sammetsgardin, Begonia, 130x300cm
Stator Dremel
162 kr
Passar bl.a. multiverktyg Dremel 300, 395, 400, 3000, 6000.
Snöslunga Stiga Park Pro, 90 cm
21 699 kr
2-stegssnöslungan Park Pro från Stiga är en frontmonterad och kraftfull snöslunga som lämpar sig för de flesta typer av underlag. Snöslungans snöskruv samlar ihop snön och slungar via ett fläkthus iväg den dit du vill ha den – upp till 12 m från utkastet.
Rubicson Ansiktsspa med ånga. Ansiktsspa
199,90 kr
Ansiktsspa med ånga som hjälper till att öppna upp porer och luftvägar. Lämpligt för djuprengöring av huden samt behandling av förkylning. Fylls med vanligt vatten som värms upp på fem minuter. Lätt att använda och rengöra. Effekt 82 W.
Ultra Power Stickdammsugare Grön 32,2V
2 999 kr
Electrolux Ultra Power med kraftfullt turbopower litiumbatteri ger en överlägsen städprestanda i upp till 80 minuter. Detta tack vare ett 32,4 V litiumbatteri, PerformancePro™ munstycke och BrushrollClean™-teknik. Dammsugaren har en kraftig sugkraft tack vare alla olika funktioner och fungerar på både golv och mattor. - Laddningstid 5 h - Spänning 32,4 volt - Batterityp Lithium-Ion - Vikt 3 kg
Stickpropp för utomhusbruk med greppring Jordad. IP44-klassad stickpropp för sladdmontage
39,90 kr
Jordad stickpropp för sladdmontage med greppring. IP44-klassning möjliggör utomhusbruk. Max. 16 A.
Rosendahl GC Soft skål på fot, 4 st.
219 kr
Rosendahl GC Soft skål på fot, 4 st. från Rosendahl
Weber Performer GBS klotgrill
3 999 kr   3 295 kr
En av Svenskarnas absoluta favoriter bland brikettgrillarna i en ny uppdaterad modell. Performer® Original är utrustad med ett hopfällbart sidobord, så att du kan spara utrymme på uteplatsen när grillen inte är tänd. Ta den klassiska brikettgrillen och lägg till en extra dos komfort. Resultatet är Performer® Original, som ger dig extra arbetsyta när du lagar mat. På sidobordet kan du enkelt göra salladen och marinaden klar medan köttet tillagas på grillen, utan att behöva springa fram och tillbaka mellan köket och grillen. Här kan du njuta av ett glas rödvin och samtala med familj och vänner medan du får de sista detaljerna på plats innan maten ska serveras. När du har grillat färdigt fäller du bara ned bordet så att det inte tar så mycket plats på uteplatsen.   Tips & Tricks Webers gjutjärnskit passar även till Performer® Original. Kitet består av ett grillgaller med ett hål i mitten, där du kan sänka ned olika gjutjärnsinsatser som utvidgar ditt grilluniversum på allvar. Med woken kan du tillaga alla tänkbara asiatiska klassiker från hela världen, eller poppa popcorn och fritera klenäter. Stekpannan är ett måste för pannkakor, omelett eller wokade grönsaker, och med gjutjärnsgallret får du ett garanterat perfekt grillmönster på stekar och biffar. Några fördelar med Webers Performer® Original   En brikettklassiker i ny, uppdaterad utgåva Gott om plats för rengöring av råvarorna på sidobordet Det hopfällbara sidobordet ger kunden möjlighet att spara plats när grillen inte används Redskapskrokar, så att allt finns nära till hands Smart lockhållare som håller locket medan du tittar till maten Sluten askfångare som är lätt att ta bort och tömma Lätt att göra ren – askan avlägsnas enkelt med One-Touch®-systemet Gediget ställ som får grillen att stå stadigt Perfekt för alla grillmetoder – bland annat direkt och indirekt värme Grillgaller med GBS   Mått Bredd: 105cm Djup: 74cm Höjd: 111cm Grillyta: 57cm
Plexgear 720p Webbkamera. Webbkamera med HD-upplösning
299,90 kr
HD ready webbkamera som filmar i 720p. Har inbyggd mikrofon för t.ex. Skype-samtal. Smart fäste gör att kameran kan placeras på bordet eller fästas på datorns skärm. Ansluts direkt via USB. Kompatibel med Windows Vista, 7, 8 och 10 samt Mac OS 10.11 och senare.
DISKSTÄLL 2 VÅN FÖRZINKAT
249 kr
Diskställ 2 våningarMaterial: FörzinkadMått HxBxD: 27x41x27,5
Sprayschampo Espree Katt Aloe vera, 710 ml
159 kr
Ett effektivt och säkert sprayschampo som inte behöver sköljas bort till katter. Innehåller naturligt milda ingredienser så som återfuktande aloe vera.
Pantone Living To go mug, 43 cl Röd
250 kr
Röd, gul, grön eller svart. Vilken favoritfärg du än har så har Pantone en färg för dig. Pantones To Go mugg är perfekt för den på språng. Avnjut ditt kaffe, eller vad du än behagar dricka, i denna mugg som har en lätt svängbar topp som styr vätskans flöde. Muggen har även en generös termo-effekt (dubbelväggad) som håller heta vätskor varma i upp till 4 timmar och kalla drycker svala i upp till 8 timmar. 
Ventil Cotech
245 kr
Komplett med tätningar. Till vedklyv Cotech LS5T.
Ryggkliare
65 kr
Liten och smidigUtdragbar till 51,5 cmEndast 16,3 cm hopfälldDenna utdragbara ryggkliare är guld värd när det kliar på de mest svåråtkomliga ställena på ryggen. Både gammal och ung har nytta av detta smarta hjälpmedel som helt utdragen blir 51,5 cm lång och når med enkelhet över hela ryggen. I änden av den teleskopiska armen sitter de fem metallfingrarna och kliar skönt på ryggen. När ryggkliaren inte används trycks den enkelt ihop och stoppas ned i fickan, ryggsäcken eller handväskan. Ryggkliaren är liten och praktisk att ta med då den endast väger ca 30 gram och mäter 16,3 cm hopfälld. Ryggkliaren är tillverkad i metall och handtaget är klätt i gummi.
Adafruit USB-multimeter. Multimeter för USB
99,90 kr
Kompakt USB-multimeter som mäter både strömstyrka och spänning. Inbyggd display som tydligt visar värdena och byter mellan de två med tre sekunders intervall. Utrustad med en USB-A-hane input och USB-A-hona output. Spänning 3,5-7 V DC upplösning 0,1 V. Strömstyrka 0-3 A upplösning 0,1 A. Mått 21x53x15 mm.
Karbinhake Öppning utåt
39 kr
Karbinhake med öppning utåt som passar till bindslen. Finns i två storlekar.  
Släplist Till Duschväggar Höjd 16 mm
250 kr
Dags att byta ut listen på duschväggarna? Dessa transparenta släplister till duschväggar passar både raka och bockade väggar. De fungerar till de flesta tillverkare av duschväggar med 6 mm tjockt glas så som Macro, Ifö, Ido, Westerbergs, Hafa, Noro och Svedbergs. Passar alla duschväggar som är 6 mm tjocka
Nabe Gjutjärnsgryta 1,8 L
499 kr
Nabe gjutjärnsgryta från japanska Satake. Grytan rymmer 1,8 liter levereras med två olika lock. Ett praktiskt och ugnssäkert glaslock och ett vackert trälock med handtag för servering.
Mutterdragare Cocraft HI 750-T 1/2"
599 kr
Lätt, stark maskin som gör däckbytet enklare. Dubbla hammare. Utblås i handtaget. Levereras med snabbkoppling.
Gasolregulator Sverige
195 kr
Säkerhetskoppling mellan flaska och t.ex. grill. För grillar och värmare som drivs med gasol. Visar att kopplingen är tät. Indikerar hur mycket gasol det finns kvar i flaskan.
Luxorparts Variabel mini-spänningsregulator Switchad. Modul med ställbar utspänning
59,90 kr
Väldigt liten switchad spänningsregulatormodul baserad på MP1584. Används för att sänka spänningen till olika projekt och komponenter. Omvandlar 4,5-28 V till 0,8-20 V. För likström DC. Max. 3 A. Effektivitet 96 . Switch-frekvens ca 1 MHz. Arbetstemperatur -45 till 85 grader. Mått 22x17x4 mm.
Fågelmat Leo & Wolf Talgfröstång Energi, 600 g
39,90 kr
Denna talgfröstång har utvecklats för vildfåglar i den nordiska regionen, utan nät så att fåglarna inte ska kunna fastna. Innehåller inte palmolja, smakämnen eller färgämnen.
Stala Cover 1. Sil med skydd för korgbottenventil
150 kr
Korgbottenventil med lock. En riktigt lyft för din diskho. Den här korgbottenventilen passar till Stalas alla diskhoar.  Mått och teknisk informationKorgbottenventil i rostfritt stål.Lock i plast.Ø 90mm.Locket är avtagbart.
Zwilling Bestickset Jessica 48 delar i presentask
2 899 kr
Zwilling bestickset Jessica.Ett set med 48 delar av blankpolerat rostfritt stål 18/10.12 knivar, 12 gafflar, 12 teskedar och 12 matskedar.Kommer i en fin presentask. Mått:Gaffel & Matsked 195 mm.Kniv 215 mm.Tesked 140 mm.     
Wilfa Kaffekvarn Svart CG-110B
649 kr
Wilfas kaffekvarn maler bönorna till dina önskemål. Ställ in hur mycket kaffe som önskas ska malas och välj mellan 17 olika malnings grader.Specifikationer:Effekt: 110 W.Mått: 22 x 16,8 x 27,5 cm.Vikt: 1,9 kg.Kapacitet bönhållare: 180 g.Maler kaffe upp till 12 koppar.Automatisk stoppfunktion.
Multihackare/mandolin Coline
199 kr
Ett måste i köket! Underlätta matlagningen med en mandolin i köket. Ett redskap med flera funktioner - skiva, riva, strimla och dela.
WMF Nordic Profi stekpanna Ø 28 cm
1 199 kr   449 kr
WMF Nordic Profi stekpanna Ø 28 cm från WMF
Stompa Uno 7 hög loftsäng - Vit, svart
11 468 kr
Stompa Uno 7 hög loftsäng - Vit, svart från Stompa
Luxorparts Batteriladdare 6 A. Laddare för 6 och 12 V-batterier
399,90 kr
Helautomatisk 3-stegsladdare för fordonsbatterier, 6 V och 12 V. För alla typer av blysyrabatterier t.ex. öppna, MF, GEL och AGM. Fungerar med batterier från 12 Ah till 150 Ah. Går över till underhållsladdning när batteriet är fullt. Laddaren kan vara ansluten under längre perioder och passar därför perfekt till säsongsfordon husvagn, husbil, båt, etc.. Laddström upp till 6 A. Skyddad mot kortslutning och felaktig inkoppling. För inomhusbruk. Mått 188x48x75mm.
Stenfors Blender 1,5 L Svart
699 kr
En prisvärd blender med svart finish och rostfria detaljer. Den har en glaskanna med stor volymkapacitet på 1,5L och sex stycken knivblad som krossar och fördelar mer effektivt. Blendern är utrustad med 5 olika hastighetsval samt en pulsfuktion för kort, intensiv mixning. Med sin höga kvalité på kannan, många knivblad och flera hastigshetsval passar den väl att krossa is och smoothies m.m.
Shakers - salt, peppar & sockerströare Gense
289 kr
Retroklassikern "Shakers", designad av Pierre Forssell gjordes 1955 och har nu relanserats. Ströarna uppmärksammades redan på 1950-talet för sin geniala och enkla form. De strutformade ströarna är till för salt, pappar och socker.  
Hinza Green Plastic väska liten, grön
249 kr
Tillverkad i Sverige. Max 10 kg. Sockerrören som använts till denna väska odlas i plantage i Brasilien som ligger minst 2500 km från Amazonas.
Universal Kärcher Rengöringsmed. RM536
149 kr
Universal rengöringsmedel till Kärcher produkter. Bla. FC5 mfl.
Minimixer Mixx2go
699 kr
En perfekt blender och en perfekt följeslagare vart du än är på väg. två stycken flaskor (500 ml) medföljer.350 watt motor: Kraftfull för alla utmaningarMixa smoothies och proteindrinkar direkt i Tritan 2Go-flaskanRostfri kniv för att blanda, mixa och hackaHållbar kanna som klarar både frysta frukter och att krossa is. Hög hastighet på upp till 21000 varv/min för bästa resultatHållbar Tritan 2Go-flaska: okrossbar, smak och luktneutralAlla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel är BPA-fria2 hastighetsval för det resultat du vill haLöstagbar rostfri kniv för enkel rengöring2Go-flaskorna går att diska i maskinMedföljande tillbehör:2 Tritan 2Go-flaskor på 500ml: med smidig drickpip för använding på språngMått: 327 x 104 x 104 mm
PEM-Slang Uponor PN 10, 25 m
495 kr
Polyetenslang PN10 är tillverkad enligt SS-EN 12201-2, som är Europastandard för tryckrör i polyeten. Med andra ord är den godkänd för dricksvattendistribution. PEM-slangen används för olika vattensystem och kan byggas ut med ett antal olika kopplingar efter behov. Fungerar utmärkt att gräva ner i backen likväl som applikation ovan mark. 
Benskydd HG Damask Airflow, vit
349 kr
Airflow är en damask med många små lufthål som gör att skydden andas och luften flödar in under skyddet. På så sätt undviks svett och skav.
STENGRILL BEKA
599 kr
Stengrill BekaStengrill 37 x 19 cm Med Två Brännare- Traditionell stengrill av marmor och rostfritt stål.- Värmen från stenen behåller smaker och aromer inne i maten.- Kött, fisk, skaldjur, grönsaker, ägg eller bröd - i stort sett allt är lämpligt för tillagning på stengrillen.Längd: 37 cmBredd: 19 cmLev. artiklenr: 14300704
Beka Stengrill med 2 Brännare
589 kr
Beka Stengrill med 2 Brännare från Beka
Luxorparts PLA-filament för 3D-skrivare 1,75 mm Grå. Filament 1,75 mm
299,90 kr
PLA-filament för 3D-skrivare. Har en låg smältpunkt vilket gör det lämpligt för fina detaljer och tunna objekt. Smälttemperatur 190-220 C. Vikt 1 kg. Diameter 1,75 mm.
Electrolux EUS8GREEN 58dB. 10 st i lager
1 777 kr
Den här dammsugaren är i toppklass när det gäller rengöring på hårda golv. Poängen nämligen ett A, det bästa möjliga resultat, i kategorin. Resultatet på mattor är bra med en dammsugare i klass Det är betydligt svårare att dammsuga mattor än hårda golv, vilket gör B till en bra klass. Den kraftfulla 750 W motorn säkerställer ett bra sug. Ljudnivån är en rekordlåg nivå (58 dB), som är en av marknadens lägsta. Så du behöver inte jaga ut familjen och husdjuren ur huset varje gång du slår på dammsugaren. Dammsugaren är nämligen i energiklass A som är det bästa möjliga betyget. Dammsugaren använder 3.5-liters påsar. Den har en aktionsradie på 12 m vilket gör den idealisk för stora golvytor. Så om du bor i ett stort hus eller dammsuger kontorsområden är den ett självklart val. Det medföljande teleskopsröret innebär att det är över med ryggproblem till en följd av dammsugning då du kan justera längden på röret efter behov.
Rubicson Skyddskort för plånbok 2-pack. Skimskydd för kreditkort
99,90 kr
Skyddande kort för plånboken. Blockerar RFID- och NFC-kommunikation för att undvika oönskad åtkomst och kopiering av data i t.ex. kreditkort, inpasseringskort och busskort. Kortet är utformat som ett vanligt kreditkort och passar alla plånböcker. Ett skyddskort blockerar signalerna från ett kort. 2-pack.