Mullan Lighting Dale poster vägglampa
1 789 kr
Mullan Lighting Dale poster vägglampa från Mullan Lighting
Sänksåg Worx WX523.9
1 299 kr
Såga enkelt i trä, metall, kakel, gips och plast med en batteridriven sänksåg. Idealisk för att skära ur inför ventilationsuttag, eluttag etc. Levereras med TCT 24T-klinga, HSS 44T-klinga och diamantklinga. 20 V litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Villeroy & Boch Artesano Original Ställning för bricka
1 249 kr
Villeroy & Boch Artesano Original Ställning för bricka från Villeroy & Boch
Plexgear Bluetooth-adapter med APTX. Bluetooth-adapter med hög ljudkvalitet
199,90 kr
Liten Bluetooth 4.0-adapter med USB 2.0-anslutning. Anslut trådlösa tillbehör och strömma ljud från datorer med en ledig USB-port. Stöd för APTX-kodek för högkvalitativt trådlöst ljud. Nanostorleken gör adaptern lämplig även för laptops. Bluetoothversion Bluetooth Smart. Räckvidd 10 m. Kompatibel med Windows XP, Vista, 7, 8 och 10.
Plexgear USB 3.0 dockningsstation med diskkloning. Dockningsstation med diskkloning
599 kr
Hårddiskdocka för 2,5- och 3,5-tumshårddiskar Sata 3 Gbs. Diskarna kan klonas utan en ansluten dator. USB 3.0 för höga överföringshastigheter bakåtkompatibel med USB 2.0. Fungerar med krypterade hårddiskar och är oberoende av filsystem. Stöd för diskar större än 2,2 TB. Kompatibel med Windows och Mac OS. Levereras med USB 3.0-anslutningskabel och nätadapter. Mått 142x122x80 mm.
Black & Decker Tigersåg 18V, 0-3000 v/min + tillbehör
1 259 kr
Black & Decker Tigersåg 18V, 0-3000 v/min + tillbehör.Produktegenskaper:En del av 18V Lithium-Ion-systemet - sladdlös frihetKompakt och med låg vikt för bästa komfort och kontrollVerktygsfritt bladbyte, snabbt, enkelt och problemfrittFjäderbelastat slidepack-batteri, hållbart och dammtättHalkskydd och mjukt grepp för bästa komfortIngår:1 x 15cm 6TPI tigersågsblad1 x 1.5Ah batteripack400mA laddareBatteri/spänning (V): 18Hastighet: VariabelSlag: 0 - 3000 /minSlaglängd (mm): 22Mjukt handtag: JaSnabbfäste: JaLjudtryck: 90.5 dB(A)Ljudeffekt: 79.5 dB(A)Vibration: 19.7 m/s²
Linocell Pro VR-glasögon för mobilen. Virtual Reality-glasögon - Upplev en ny värld
199,90 kr
Bekväma VR-glasögon med huvudband och mjukt huvudstöd utformat för att sluta in ögonen. Vred för att ställa in fokus och för att ställa in linserna ger en uppslukande upplevelse. Har öppning för mobilens kamera. Ladda ner spel- och underhållningsappar eller se t.ex. Youtube-klipp på nya sätt. Mobilen hålls på plats i ett fack i glasögonen och fungerar som en bildskärm. Användaren styr därefter upplevelsen genom att vrida på huvudet. Den robusta konstruktionen ger en stabil bild. Passar mobiler med skärmstorlek från 3,5 till 6 tum t.ex. iPhone 6, iPhone 6 Plus och Galaxy S6. Levereras med skumgummikudde som förhindrar att mobilens knappar trycks in.
Artwood Cape cod koffert - Kuba grey
2 099 kr
Artwood Cape cod koffert - Kuba grey från Artwood
Plexgear Pixaver Lux Negativ- och diaskanner. Fotofilmskanner för digitalisering
999 kr
Fotofilmskanner med inbyggd 2,4-tumsskärm för digitalisering av diabilder och negativ. Bilderna sparas på SD-kort max 32 GB, medföljer ej via en knapptryckning. Kopplas till en dator via USB för överföring. Kan kopplas direkt till en TV för att se sparade bilder. Kan hantera 1513 stycken bildfiler, därefter måste kortet tömmas eller sparas i annan mapp på kortet. Upplösning 14 megapixel. Filformat jpeg. Sensortyp CMOS 12,33. Kompatibel med Windows och Mac OS. Levereras med hållare för negativ 35 mm samt Instamatic 110 och 126, hållare för diaramar, rengöringsborste, USB-kabel, kompositkabel, nätadapter samt svensk manual. Behöver ingen mjukvara. Skannad yta 36x24 mm. Mått 143x106x108mm.
Kay Bojesen hund
849 kr
Kay Bojesens Tax kom till världen 1934. Tillsammans har barn och vuxna i åratal hittat på de historier som har gjort Taxen till en del av familjen. Till dop, födelsedag, studentpresent, jubileum eller bröllop. En klassiker och en kär vän som följer med genom hela livet – ända från barnkammaren till den egna bostaden som en älskad designikon.
Plexgear L99s Trådlös datormus. Optisk mus till datorn
249,90 kr
Fullstor mus med ergonomisk design. Den optiska sensorn ger en bra följsamhet på de flesta underlag. Knapp för ändring av känsligheten DPI. USB-nanomottagaren kan alltid sitta i datorn eller förvaras i musens fack på undersidan. Fungerar med Windows och Mac OS. Batteri 2x AAA medföljer ej. Upplösning ställbar 1000, 1250 eller 1750 DPI. Mått 104x68x39 mm.
Korg VIDAR Stor
199 kr
Flätad korg av majs. Finns i två olika storlekar.
TVÄTTKORG 55L SORTERING MATT STÅL
1 029 kr
Tvättkorg 55 liter med Sortering Matt Stål BrabantiaSamla in och separera din tvätt i korgen.Det är robust, snyggt och ändrar dagliga tvättarbeten ihemmet. Selector tvättkorg har en smartdubbel Quick-Drop Lock och en avtagbar tvättbar tvättsäck i bomullmed två fack och en praktisk kardborrebandstängning. Det är två tvättfack, som tar upp bara en plats.Fördelar och funktioner● Släpp snabbt tvätten och separera den samtidigt.● Smart lockdesign - kan hakas på fackets övre kant -lätt att ta ut eller lägga i tvätten.● Locket håller innehållet diskret ur sikte.● Lock med dubbel snabb-öppning för små föremål.
Bastutermometer
199 kr
Termometer i björk med svart rund tavla som är perfekt för att hålla koll på temperaturen i bastun.
Tylö Termometer/Hygrometer PRO
434 kr
Termometer och hygrometer i rostfritt stål med fäste för fastskruvning på vägg.Varumärke TylöMått (mm): 300x160x40 Typ: Termometer/hygrometer
Tapetborttagare Cocraft HW2000
379 kr
Gör det lätt att ta bort gamla tapeter. Skonsam - ångan gör jobbet, inga kemikalier behövs. 5 års garanti.
Brandsläckare Housegard Skum 9 liter Röd
941 kr
6 liter skumsläckare från Housegard en effektiv brandsläckare som släcker bränder i brännbara vätskor, som olja och bensin, och organiska material.

Brandklass: AB
Effektivitetsklass: 27A-233B
Väggfäste ingår
Certifiering: SS-EN3, CE, Wheelmark. Licenserad av DNV.
Klistermärkesborttagare HG
59,90 kr
Rengöringsmedel för att ta bort klistermärken, limrester, tejp, tjärstänk och smörjmedelsfläckar från nästan alla ytor. Effektiv borttagning av limrester efter tejp m.m.
Jensen Optima bäddmadrass
5 995 kr
Med Jensen Optima är Design och materialval är knappast någon tillfällighet. Utformningen för Jensen Optima bygger på att förbättra stretch, utseende och mjukhet. Med en optimerad quilt kommer man längre ner i madrassen och får en bättre liggkomfort. Valet av stoppning ger en ökad individuell anpassning genom en mjukare och en fastare sida. Jensen Optima…
House Doctor Kuddfodral Ground 40x60 cm - Grå
279 kr   219 kr
House Doctor Kuddfodral Ground 40x60 cm - Grå från House Doctor
LED Armatur Beslag Design LD8030 (24 V), 880 mm
1 060 kr
LED-armatur i moduler som enkelt skarvas  med ett klick och lämnar inga synliga skarvar. Ljusterbara fästen på bak- sidan för enkel montering. Anslutningsmodul finns med eller utan strömbrytare.
Visare
39,90 kr
Klockvisare i metall för kvartsverk. Levereras parvis med tim- och minutvisare.
Slipplatta Bosch PSM 200
165 kr
Trekantig slipplatta till Bosch kombinationsslip PSM 200 AES.
Ångtank D8/D9/D10 Wilesco
418 kr
Inklusive säkerhetsventil. Till ångmaskin D8, D9 och D10.
Kenwood JMP600WH. 2 st i lager
1 795 kr
Börja varje dag med färsk hemmagjord juice. Visst låter det bra? Och med en juicepress från Kenwood kan du enkelt skapa din egen favoritjuice. När du väljer en slowjuicer säkerställer du att du får en sund juice som också smakar bättre. Slowjuicerns varsamma behandling av ingredienserna gör att din juice blir nyttigare och rikare på vitaminer. Med en kraftfull 150 W motor motor klarar juicepressen av de flesta frukterna och grönsakerna.
Taklist Axxent CX126 Vit
245 kr
Förr tillverkade och monterade skickliga hantverkare stuckatur av gips. Idag är det mycket enklare. Moderna stuckaturlister av plast monterar du själv enkelt med lim och målar sedan för att få dekorationen att smälta väl ihop med taket, eller om man så vill med väggen. I äldre hus där gamla inredningsdetaljer som lister och stuckatur gått förlorad återskapar du lätt den tidigare miljön. I modern inredning är det lätt att leka med formelement från olika tidsepoker och skapa en ombonad miljö efter eget kynne.
Taklist Axxent CX126 är en rundad list med väldigt tunna kanter som suddar ut gränsen mellan vägg och tak. Listen är främst tänkt för vinkeln mellan tak och vägg, men har ett brett användningsområde och kan exempelvis användas för att ge garderober och skåpsinredning en tidlös inramning.

Montering

Använd vanliga handverktyg för att såga, slipa och bearbeta innan montering. Montera med DecoFix Pro lim. Skarvarna limmas med DecoFix Extra. Överflödigt lim torkas genast bort med vatten eller mild såplösning.

Duropolymer

Duropolymer är en stöt- och vattentålig polymerblandning med hög densitet. Materialet har en fin målningsbar yta som låter även fina detaljer framträda tydligt. Slipbar och lätt att bearbeta med vanliga handverktyg vid installation. Kan även användas utomhus. Vid rengöring tål materialet fukt och de flesta lösningsmedel.
Strömbrytare 1-pol/trapp Elko Plus
109 kr
1-polig brytare i modern design. För infällt montage. Låg profil - bygger endast 11 mm från väggen. Kan även användas som trappomkopplare.
Kaffebryggare TKA6A683
949 kr

Vakna till en underbar dag! Få en bra start varje morgon med gott, smakrikt kaffe bryggt direkt in en termoskanna i rostfritt stål 


Smakrikt kaffe, bryggt precis som du vill ha det med Aroma+knappen. Vattentanken kan lyftas av för att fyllas enkelt. EasyDesale3: Enkel, praktiskt och smart hjälp vid avkalkning. Säker och bekvämt: automatisk avstängning efter att kaffet är färdigbryggt
Termoskanna i rostfritt stål med lock som du kan hantera med en hand, så kaffet kan serveras enkelt.


Med drip stop-funktionen kan du glömma droppar som bränner fast i värmeplattan. Värmeplattan håller sig ren och fläckfri ? och du slipper torka av den. Apparaten stängs automatiskt med AutoOff-funktionen ? säkert och bekvämt, lägre energiförbrukning. Enkelt att använda: Sväng ut filterhållaren, sätt i kaffefiltret med malet kaffe, sväng tillbaka filterhållaren - och du är klar!


 - Termoskanna i rostfritt stål för 8/12 koppar (1 liter). Bevarar kaffearomen och med ergonomisk lock - enhandsgrepp
 - Effekt: 1000-1200 Watt
 - Aroma+-knapp, för att välja din egen kaffestyrka, svag eller stark
 - EasyDescale3: enkelt avkalkningsprogram, tydlig LED-signal när avkalkning behövs, valbar vattenhårdhet
 - Automatisk avstängning när bryggningen är klar
 - Transparent och avtagbar vattentank. Handtaget är integrerat i tanken och vattennivån läses enkelt av från utsidan
 - Filterhållaren (1x4) svängs bekvämt ut och tas enkelt av
 - Droppstopp, rent och snyggt utan spill
 - Smidig förvaring med sladdvinda under bottenplattan 

Luxorparts Variabel spänningsregulator med display. Justerbar spänningsregulator LM2596, 1,5 A
129,90 kr
Switchad spänningsregulator baserad på LM2596. Med LED-display som visar spänning volt. Omvandlar 4,5-28 V till 1,3-25 V. Max 1,5 A. Displayen kan visa inspänning, utspänning eller växelvis båda. Mått 62x26 mm.
AL-KO Snöslunga Snowline 55E
3 822 kr
AL-KO Snowline 55E är en bensindriven enstegsslunga med elstart. Snowline 55E har en arbetsbredd på 55 cm och intagshöjd på 30 cm.Snöslungan ger god framkomlighet på mindre ytor och är utrustad med ett elektrisk-dödmansgrepp. En enstegsslunga är som mest effektiv vid nysnö och bör användas på ytor belagda med tex marksten eller asfalt (ej på grus). Utkaströrets riktning kan ställas in manuellt, 190°. AL-KO enstegsslunga väger 40 kg och har kastlängd på upp till 10 m.Övrigt:- Motortillverkare: Elektro Motor- Höjd inmatningshus (cm): 30- Justering utkaströr/deflektor: Manuellt, 190 graderPassande tillbehör:- AL-KO brytpinnar passar alla AL-KOs snöslungar som går på bensin.Varumärke: AL-KOStartsystem: Startsnöre/Elektrisk 230 VSteg: 1-stegMotortyp: BensinArbetshöjd (cm): 30 Slagvolym (ccm): 212Tankvolym (l): 3Effekt (kW): 4,50Kastlängd max. (m): 10Arbetsbredd (cm): 55Vikt ca. (kg): 40 Tänk på att köpa till: OljaTyp: Snöslunga
Dörrhandtag A13164-19 Kombi Habo Rostfritt stål
289 kr
Dörrhandtag av rostfritt borstat stål. Dold skruvfastsättning på rosett och nyckelskylt. Diameter på handtagsgrepp 16 respektive 19 mm. 16 mm passar dörrtjocklek 36-45 mm och 19 mm passar dörrtjocklek 36-65 mm. M4 gänga. Utsprång 16mm = 55mm, 19mm = 65mm. Vid montering på dörrtjocklek grövre än 65 mm och max 80 mm komplettera med 120 mm ten samt 90 mm skruv.

OBS! Endast styckförpackade utan skruvar - avsedda för större byggen
Vikbar Ryggsäck Svart
249 kr

I hopvikbar ryggsäck från Samsonite.
Den idealiska lösningen för dagliga utflykter shopping och stranden resor.
Sportig och  lätta att bära med sig då den kan packas ihop och förvaras i en liten påse.
En ficka på framsidan samt en ordentlig dragkedja för att kunna stänga själva väskan.

Mått: 32x44x15 cm
Färg: Svart

ERNST Skål Ø29,5 cm Grå
299 kr
En stor vacker skål från ERNST. Passar perfekt att använda som en serveringsskål. Ger en naturlig känsla åt dukningen och heminredningen.Mått: 29,5(Ø) cm.Material: Stengods.Färg: Grå.Maskindisk: Ja. 
Jacob Jensen Dörrklocka Jacob Jensen
1 249 kr
En trådlös dörrklocka från Jacob Jensen som består av en tryckknapp och en ringklocka. Denna dörrklocka ger dig möjlighet att välja mellan fem olika specialkomponerade signaler i hög ljudkvalitet. Välj mellan: Jacob Jensen knackar på en trädörr, en klassisk rådhusklocka, nydesignade melodier eller signalen speciellt designad för de med hörselskador. Ljudet kan ställas in på högt, lågt eller ljudlöst. En lysdiod på ringklockan och tryckknappen visar när någon ringer på och när det är dags för batteribyte.Kan monteras på väggen eller stående fritt. Avtåndet mellan ringklockan och tryckknappen kan vara upp till 150 meter.En tryckknapp ingår.  Storlek dörrklocka: 11,5x17,5 cm  
DC-jack med mittstift och lödanslutning 2,5 mm. DC-kontakt
29,90 kr
DC-kontakt hona med mittstift och lödanslutning. Innermått 5,5 mm.
Jensen Fenix sänggavel
3 990 kr
Fenix huvudgavel från Jensen. En textilhuvudgavel i ren design med avtagbart tyg. Mått: H95 x D10. Färger: Huvudgaveln finns i många olika färger. Se färgkartorna nedan och välj sedan din textilserie i menyn. Textil- och färgval First och Diplomat Ambassadör Prestige Supreme Grey (452) Beige (463) Anthracite (453) Färgprov, klicka på någon av bilderna ovan…
AN-180 Mottagare På/Av Z-wave
519 kr

NEXA AN-180 Plug-in mottagare Relä (På/Av)
- Z-wave Plus 


Mottagaren kopplas in i vägguttaget och kan sedan styras trådlöst via Nexa Bridge eller annan Z-Wavekontroller.


Mottagaren har en knapp för att kunna slås På/Av utan fjärrkontroll.


Mått: 76 x Ø52 mm
Frekvens/teknik: Z-Wave Plus
Drivspänning: 230 V ~50 Hz
Max resistiv last: 1500 W
Max LED last:150 W
E-nummer: 1710437


Vad är Z-Wave?
Z-Wave är en specifikation för trådlös kommunikation inom hemautomation. I Europa använder sig Z-Wave av frekvensen 868,42 MHz, vilket man inte skall förväxla med NEXAs tidigare sortiment som gick under Nexa Professional som också använder sig av 868 MHz. Detta är alltså inte samma. Nedan har vi sammanställt några fördelar med Z-Wave över exempelvis 433,92 MHz. Räckvidden för Z-Wave är inte bättre än 433,92 MHz, men med hjälp av att alla enheter i ett nätverk meshar så blir ändå räckvidden markant bättre.


 


Dubbelriktad kommunikation
Dubbelriktad kommunikation innebär att varje mottagare faktiskt svarar varje gång den tar emot ett kommando, så att du som användare alltid vet om ditt kommando har nått enheten. Om enheten inte svarar så försöker man att hitta andra vägar till den, mer om det i avsnittet nedan.


Mesh
Ett Z-Wave nätverk meshar enheter vilket betyder att kommandon (ex. PÅ) hoppar mellan flera enheter tills dess att det kommer fram till rätt enhet, om det kommer fram. Detta utökar både räckvidd samt stabilitet.


Säkerhet
Z-Wave är inte krypterat som standard, men i det fallet där enheter stöder kryptering så aktiveras detta automatiskt. Det betyder att all kommunikation mellan din Nexa Bridge och enhet är krypterad.


Skapat för hemautomation
Till skillnad från exempelvis 433,92 MHz (som bara är en frekvens, ingen standard) så är Z-Wave i grunden gjort för hemautomation. Protokollet utökas hela tiden med nya typer av enheter och vad man kan göra idag kommer inte vara densamma om något år. Även om det idag används mest för sensorer och brytare så kommer det vara möjligt för tillverkare att bygga in stöd i exempelvis TV-apparater eller diskmaskiner.


Kompatibilitet mellan olika tillverkare
Eftersom Z-Wave är en standard där man måste följa ett visst antal regler för att bli certifierad så innebär det att produkter som kommer från olika tillverkare fungerar med varandra. Detta i sig innebär att priserna kan pressas samt att det finns ett större urval för konsumenterna.


Z-wave Plus
Z-wave Plus är en förbättring på Z-Wave. Med Plus är det tänkt att både användarvänligheten och funktionen skall bli bättre, exempelvis har räckvidden förbättrats markant med upp till 150 meter vid fri sikt.


För att kunna utnyttja alla fördelar med Z-Wave Plus så måste alla dina andra enheter också använda sig av Plus, något som blir svårt idag eftersom det fortfarande finns mycket på marknaden som inte använder sig av detta. Men det är bakåtkompatibelt, så alla dina produkter du har nu fungerar med andra enheter som har Z-Wave Plus.


 

Emerio EME-BR109174. 2 st i lager
349 kr
Med en personvåg från Emerio blir det lätt att hålla ett öga på vikten. Den ger dig ultraprecis mätning och när du är klar stänger den automatiskt av sig. Den kan klara en maxkapacitet på hela 180 kg.
Elektroniskt ytterdörrlås Habo Tribe
3 995 kr
Modernt lås för extra trygghet och flexibilitet - välj hur du vill öppna. Lägg fingret på läsaren, slå in din kod eller öppna med nyckel. Du kan även ge en tillfällig kod till gäster, hantverkare etc. Dörrlåset lagrar upp till 99 olika fingeravtryck. Talinstruktioner - enkelt att använda.
Tribest Soyabella Tofukit
169 kr
Med detta smarta tillbehörspaketet för din Soyabella tillagar du enkelt nyttig och smakrik tofu. Låt tofun förbli naturell eller låt kreativiteten flöda och smaksätt den med vad du kan hitta hemma i skafferiet. De praktiska finvävda linnedukarna som medföljer låter dig ta bort överbliven vätska från tofun för att ge den en fast konsistens.  Alla delar är helt BPA-fria. 
Prishållare/ Card holder mässing, House Doctor
19 kr

Prishållare/ korthållare i borstad mässing.

Artikelnamn: SP0750 Klips/kortholder, messing.

Prishållare i borstad mässingsfinish. Lagom till små skyltar i papper eller griffelpapper i visitkortsstorlek eller lite större. Diskret och fin.

För prismärkning/ visitkort eller för kom-ihåg lapp.

Mått: 2 x 1 cm, höjd: 1,7 cm.

Från danska House Doctor.

Fri frakt. I lager, leveranstid 2-4 dagar.
Nikabe Antennkabel Klass A 1 m. Guldpläterad Antennkabel
179,90 kr
Dubbelskärmad antennkabel klass A med guldpläterade metallkontakter 24K ur Nikabes sortiment av high end-kablar. Ledare av syrefri koppar. Utrustad med avstörningsferriter. Impedans 75 O. Skärmdämpning 95 dB. Hane till hona. Diameter 6 mm. 10 års garanti.
Duschvägg Amalia
1 895 kr
Duschvägg med en exklusiv och luftig känsla i 8 mm tjockt, härdat glas.
Aluminiumlist medföljer för att dölja väggfästet.

Duschväggen är fast och har en reglerbar aluminiumstång att montera mellan glaset och din badrumsvägg för extra stabilitet. Stången har ett reglerbart breddmått på 70-105 cm.
Ullfilt Leo Klippan Yllefabrik
699 kr
Den söta ullfilten Leo har ett mönster med lejon. Filten är tillverad av 100% ekologisk lammull och passar utmärkt i barnvagnen, sängen, i soffan eller på golvet.Material: 100% ekologisk lammullStorlek: 90x130 cmDesign: Lisa LarssonTvättråd:  Visste du att ullen har goda egenskaper som gör att man inte behöver tvätta den så ofta. Ullen är i sig själv smutsavstötande, dvs smutsen lägger sig på ytan. Detta beror på att ullen innehåller naturliga fetter. Ett tips om du vill fräscha upp filten är att lufta den när det är lite fuktigt ute. Härigenom renar den sig själv. Maskintvätt 30 grader, endast ullprogram, tvättas separat, stryk på medeltemperatur, torktumla ej, använd ej blekmedel.
Elvattenkopp SH30-24, 31 W
1 295 kr
Vattenkopp SH30-24 är tillverkad av högkvalitativ plast och utrustad med integrerad värmekabel och frostskyddstermostat. Vattenkoppen rymmer 5 liter.
Reseadapter SKROSS Europe to South Africa
89,90 kr
För dig som reser till Sydafrika. Gör att du kan använda t.ex. mobilladdaren på resan.
Akrylspray Liquitex Professional
99,90 kr
Utmärkt komplement till vanlig akrylfärg. Vattenbaserad sprayfärg - utan lösningsmedel. Kan användas på de flesta underlag. Ljusäkta och permanent. Lågdoftande.
Element 800 W 230 V Adax VP1008KET
499 kr
800 W. Panelelement för väggmontage. Kabel med stickpropp.
DISKSTÄLL MED DROPPFUNKTION ARENA GRÖN
399 kr
Diskställ med droppfunktion Arena Joseph JosephDen innovativa, kompakta utformningen av diskstället Arena ger gott om plats för torkning av tallrikar, skålar, koppar, glas och bestick. Till skillnad från andra diskställ har den flexibla ribbor som håller tallrikar säkert på plats och bidrar till att förhindra repor.Den gedigna designen med en sluttande botten leder bort vatten snabbt och den integrerade pipen gör att den kan tömmas direkt ned i diskhon. Maskindiska ej.Färg: GrönMått: 35 x 44 x 11 cm
Högtalarkabel 2x1,5 mm², svart
149 kr
1,5 mm² tvåledarkabel lämplig för inkoppling av högtalare i hemmet.
Babyliss D342E. 10 st i lager
699 kr
Expert 2200 är energibesparande och har ett luftflöde på 80 km/h samt tre värme- och hastighetsinställningar kan du torka och forma ditt hår precis som du vill ha det.
Linocell Mobilskal i PU-läder för iPhone 6 och 6s Svart. Mobilskal i PU-läder
99,90 kr
Mobilskal tillverkat i PU-läder som ger ett stilfullt intryck och samtidigt ett skönt grepp om iPhone 6 och 6s. Skyddar mobilens baksida och kanter. Öppningar för kamera, portar och samtliga knappar.
Issmältning SP Tösalt Skonsam, 12 l
149 kr
Ett tösalt som är skonsamt mot underlaget. Saltet förstör inte betongplattor, är skonsamt mot växter och djurs tassar, torkar inte ut skor och ger inga vita saltfläckar.    
Proffspanna HZ333003 Siemens
495 kr
Extra djup långpanna med insatsgaller. Idealisk för stora stekar. Rymmer 10 l.
Artwood Cape cod koffert - Kuba grey
2 099 kr
Artwood Cape cod koffert - Kuba grey från Artwood
Mikrovågsugn med grill, Whirlpool ExtraSpace MWF 421
1 199 kr
Kompakt mikrovågsugn med stort ugnsutrymme. Ingen roterande glastallrik - 20 % mer användbar yta. Mikro med transparent lucka - tydlig översikt av matlagningen. Grillfunktion - ger en gyllenbrun och krispig yta. AutoClean - enkel rengöring.
Stallströ Boxnytta med lera, 20 kg
195 kr
Boxnytta Stallströ är ett praktiskt och effektfullt stallströ bestående av lermineral. Lermineralen gör att fukt och ammoniaklukt i box och stall minskar. För ett renare och fräschare hem åt din häst!
KitchenAid Artisan KSM150PSEES Espressobrun
4 199 kr
KitchenAids klassiska köksmaskin i den senaste versionen.KitchenAid köksmaskin konstruerades redan 1919 och har stått sig genom tiderna och blivit en amerikansk ikon. Denna ypperliga designklassiker har blivit berömd tack vare sin styrka och effektivitet. Den gedigna och stabila apparaten, som är helt i metall, vispar, rör, knådar, blandar och utför lätt och elegant det mest monotona, tidskrävande och tunga köksarbetet.Specifikation:  Bunke på hela 4,83 liter, klarar degar med upp till 7,5 dl degvätska.10 hastigheter.Tillbehör som ingår: Degkrok, Flatblandare, Ballongvisp, Stänkskydd.Längd: 35 cm, Höjd: 35 cm, Bredd: 22 cm.Bagaren och Kocken strävar alltid efter att sälja KitchenAid billigt. Antingen genom ett lågt pris på maskinen eller tillsammans med tillbehör som gör ett fördelaktigt paketpris.
Bestickset Linum 24 delar, matt stål WMF
2 369 kr
Bestickset ur serien Linum från WMF i 24 delar. Tillverkat av Cromarganstål som garanterar kvalité och hållbarhet samt en snygg matt finish. Linumbesticken har en industriell look med dess breda smala utförande och matta yta.Material: Cromargan® rostfritt stål 18/10Färg: Matt StålBestickset Linum, 24-delar, levereras i en presentförpackning!Följande delar ingår: 6 st matgafflar6 st matknivar6 st matskedar6 st teskedar
Toalettstol IDO Glow 39260
4 499 kr
Ido glow 60 rimfree. Dolt s-lås och helt utan spolkant. Det gör att bakterier och smuts inte har någonstans att gömma sig och wc-stolen är mer lättstädad och hygienisk.

Wc-stolen har hel cisternkåpa med en separat innercistern för vattnet. På så vis undviks kondens på cisternkåpan och den blir också tystare vid återfyllning. Fresh-wc som ger doft och underlättar rengöringen, är standard och doseringstabletten stoppas i via tryckknappen. Sitthöjd utan sits 42 cm. 4/2-liters spolning. Ido glow har vår rengöringsvänliga glasyr ido smart. Vit hårdsits 91571.
Bjørn Teddy m/udtag Hvid. 4 st i lager
9 925 kr
Det är svårt att inte bli beroende av denna köksmaskin från Bjørn när du har provat den. Med rätt tillbehör är det ett faktum att den kan ersätta alla dina andra maskiner i köket, oavsett om du ska blanda, knåda eller mosa. Bli en mästerkock i ditt eget kök med den här maskinen. Den har en kraftfull motor med en effekt på 500 W. Kapaciteten hos maskinens skål är 5 liter.
Bestick Philadelphia 60 delar, blankt stål WMF
1 245 kr
Philadelphia är en serie bestick från tyska WMF med en stilfull och klassisk design. Formerna är traditionella men samtidigt väldigt bekväma att hålla i. Besticken är tillverkade i blankpolerat stål av högsta kvalitet och tål maskindisk.Levereras i en snygg presentask. Innehåller 60 delar. Innehåller 60 delar:-12 st matskedar-12 st matgafflar-12 st matknivar-12 st teskedar-12 st dessertgafflar 
MOPPREFILL TILL SMARTMOPP
69 kr
Refill till SmartMopp microfiber från Smart- Superabsorberande microfibergarn- Rengöring av alla golvytor- Gör rent med endast vatten- Lätturvriden, lämnar minimalt med fukt- Absorberar 5 ggr sin egen viktEn mopp som rengör på djupet! Tack vare microfiberns unika egenskaper kan moppen lösgöra och binda enorma mängder vätska, smuts och fett innan den fäller. Endast vatten behövs vid rengöring. Polerar och rengör alla golvytor till högsta glans. Skrubbar bort klackmärken och intorkad smuts. Skyddande gummiring - repar ej. Fungerar bra på alla golvytor, men är särskilt lämpad för känsliga ytor såsom obehandlade trägolv, parkett och träpanel.Tvättas i 60 grader, med fördel i tvättpåse. Använd ej skölj- eller blekmedel.Färg: Blå
Tylö Manöverpanel TS 30-6
2 622 kr
Termostatstyrd manöverpanel för bastuaggregat SDK 10 och SD 16. Placeras på vägg utanför bastun (max avstånd 1,8 m). Utrustad med timer för 6 timmars drifttid. Varumärke Tylö Mått (mm): 255x195x89Typ Elektronisk manöverpanel
Stuga Ebbe
57 099 kr
Perfekt stuga för dig som önskar ett extrarum i trädgården. Stugan är anpassad för att isolera och inreda som ett extrarum. 70 mm tjock ram i väggarna för plats till isolering.

Stugan är obehandlad och måste grundoljas, grund- och täckmålas innan användning. Stugan rekommenderas att vara placerad på ett fundament som är nedgrävt till frostfritt djup ex. egen gjutning eller på nedgrävda plintar.

Levereras i byggsatser som du själv monterar med hjälp av utförliga monteringsanvisningar.

Detta ingår

- Golv (golvreglarna är tryckimpregnerade)
- Vindskyddspapp
- 2 st sidohängda fönster. (2-glas fönster, 3mm glas - 9mm luftspalt - 3mm glas).
- Fönsterbleck i aluminium.
- Tröskel i trä (gran).
- Laminerad dörr (högerhängd) med cylinderlåsning - träram med utfyllnad av frigolit. Observera att det inte går att byta hängning på dörren.
- Dörrsidor är limmade med 10 mm furuplywood.

Takbeklädnad

Bestäm själv om du vill beställa din stuga med eller utan takbeklädnad.

Takpapp
Ett perfekt skydd för stugstaket.
Takpappen har klisterkant vilket innebär en enkel och tät montering. I paketet ingår även pappspik.Takklister ingår inte men behövs vid nock och avslut.

Plåttak
Plåttak i varmförzinkad stålplåt med ytbehandling i hardcoat silvermetallic.
Plåttaket har en klickfunktion för enkel montering. Takplåtarna kommer i överlängd och behöver kapas på längden vid montering. Sista skivan behöver kapas längsled. Taket läggs direkt ovanpå underlagspapp.

Teknisk data

Yttermått (bredd/djup): 330 x 453 cm
Takfotshöjd: 203 cm
Takåshöjd: 302 cm
Dörröppning: 66 x 186 cm
Väggtjocklek: Panel 18 mm / Regel 70 mm
Taklutning: 10 grader
Hål för fönster: 54 x 160 cm
Snözons klass: 2,0
Garanti: 5 års produktgaranti
Wilfa RC-10D. 10 st i lager
549 kr
För dig som vill göra det perfekta riset! Med denna produkt kan du laga riset i god tid innan du börjar laga din middag och riset rör om sig själv medan du tillagar resten av måltiden. När riset är kokt hålls det varmt tills det skall ätas. Riskokaren lämpar sig också väl till att laga gröt med och du kan laga ångkokta grönsaker i den med det medföljande ångkokningsgallret.
Kilrem 4LXP885
178 kr
Till drivning av skovel/snöskruv.
MultiTalent Matberedare med blender
1 099 kr
Den kompakta och mångsidiga matberedaren med många funktioner som gör både matlagning och bakning enklare och roligare! Med sina 800 W, 2 hastighetsinställningar och pulsfunktion klarar denna matberedare de flesta utmaningarna i köket, som exempelvis att krossa is. Mixern är utrustad med en MultiLevel6 kniv som alltid ger ett bra resultat tack vare tre dubbelbladiga knivar som finhackar samt mixar shakes och smoothies perfekt. Levereras med många medföljande tillbehör för att klara alla vardagliga utmaningar så som att hacka, skiva, riva, mixa med mera. Kapacitet: bunke upp till 500 g mjöl + övriga ingrdienser (max 0,8 dl deg) och mixer 1 l. De medföljande tillbehören kan snabbt och enkelt förvaras i bunken. Tack vare tydlig märkning är de även enkla att montera och alla tillbehör kan diskas i maskin. Alla plastdelar som kommer i kontakt med livsmedel är BPA-fria. 100 dagar NöjdKund-erbjudande när du registrerar din produkt hos Bosch. Läs mer här: http://www.bosch-home.se/mybosch.html
Forsberg Form Urbild bordsur Grå
3 300 kr
Forsberg Form Urbild bordsur Grå från Forsberg Form
Malmbergs Dimmer Dali RC
589 kr
Bakkantstyrd RC dimmer. För montage i apparatdosa 60 mm eller fristående installation. 230V.Gränssnitt: DaliStandby-effekt:
Arabia Arctica Sockerskål 26 cl med lock
439 kr
En stilren sockerskål med lock från servisen Arctica tillverkad av Arabia. Skålen rymmer upp till 26 cl och kan diskas i diskmaskin.  Porslinsserien Arctica är precis som den låter en mycket stilren och naturligt vacker porslinsserie. Med en design som påminner om det friska och vackra arktiska landskapet. I serien ingår tallrikar, koppar, muggar och serveringsporslin av olika slag.  Design: Inkeri Leivo Material: VitroporslinTemperatur: Upp till 250 grader
Hopfällbar stol, kylväska och ryggsäck 3 i 1 Sit Cool
359 kr

Köp den hopfällbara stolen, kylväskan och ryggsäcken 3-i-1 Sit Cool till det bästa priset. På sistone, när du är utomlands och ligger på stranden, hör du ofta "en öl, en euro!" igen och igen... men du är för avslappnad för att ta ut en peng och skaffa ölen.

Och när försäljaren är borta, dör du av törst och nu är det för sent att be om en dricka. Då ser du dig runt och du ser en grupp med människor med ett bärbart kylskåp, som gör dig grön av avundsjuka. Då säger du till dig själv: "Nästa gång kommer jag vara förberedd!"

Det är här vår nätbutik kommer in - vi ger dig de senaste prylarna! Vi introducerar 3-i-1 Sit Cool3-i-1 Sit Cool är en modern hopfällbar stol som också kan användas som kylväska och ryggsäck3-i-1 Sit Cool är idealisk för resor, camping, stranden, simbassängen, mm.

3-i-1 Sit Cool består av en motståndskraftig metallstruktur med vadderat säte. 3-i-1 Sit Cool förser dig med ypperlig bekvämlighet på väldigt liten plats. 3-i-1 Sit Cool är 40 cm hög.

Kylväskan gör det möjligt för dig att förvara dina burkar kallt i flera timmar. 3-i-1 Sit Cool har tillräckligt med plats för 18 dryckesburkar eller flera 1,5/2 l flaskor. Dessutom har ryggsäcken två extrafickor, som är perfekta för att bevara din kort och pengar eller småapparater, som din mobiltelefon, surfplatta eller även små tidningar.

Att bära 3-i-1 Sit Cool är väldig lätt. 3-i-1 Sit Cool kan användas som ryggsäck3-i-1 Sit Cool har två vadderade remmar för at ha den på ryggen och ett litet handtag om du föredrar att bära den med en hand.

www.sitcool.com

Dammopp Swiffer Sweeper Starter Kit
149 kr
Tjocka rengöringsdukar med statisk funktion - mycket effektiva. Särskilt mönster där damm och hår fastnar lätt, till och med vid golvfogar. Passar alla hårda ytor som trä-, klinker- och vinylgolv. Perfekt för att fånga upp djurhår.
Grimstorp Kakfat
149 kr
Ett traditionellt kakfat på fot. Använd till att servera tårta, cupcakes, småkakor eller snittar på.
Tripod Ställ base Vit
349 kr
Ett justerbart 2-i-1 stativ som kombinerar en genial konstruktion med en djärv och minimalistisk design. Dess eleganta och robusta ben kan placeras antingen i "låg" eller i "hög" position, vilket gör den till en mångsidig design för flera lampor och ändamål. Tillverkad av aluminium och erbjuder stor stabilitet men är lätt i vikt. Bara vrid, omvandla och låt kreativiteten flöda! Detta ställ är ett tillbehör till lampor från VITA. 3 meter textilsladd med väggkontakt och lampsockel ingår.
Påsar Zip-Lock 0,95L 26St, FoodSaver
229 kr
BPA-fria Stark återförslutning Förhindrar frysbränna Kyl- och fryssäker Kok- och microsäker
Heltäckande Diskbänk Intra Atlantic F Med Sil
2 220 kr
Heltäckande diskbänkKlassisk modell av diskbänk. Gediget material och tillverkad i Sverige.Stora arbetsytor och rymliga lådor. De stora disklådorna har plats för både långpannor och stekpannor.Diskbänkarna är vändbara och finns i en rad längder.Kanthöjden är 30 mm.Klassiska silventiler med propp
Hårtork Remington Colour Protect D6090
299 kr
Färgskyddande mikrobalsam som överförs till håret - Colour Protect. Hårfön som ger glansigt hår och hjälper till att bevara färgen. Kalluftsfunktion - fixerar frisyren.
Bordscirkelsåg Cocraft HT 10
1 499 kr
Cirkelsåg med stor bordsyta - ger ett säkert och bekvämt arbete. Perfekt för hobbysnickaren, till olika projekt i hemmet etc. Anslutning för spånutsug - ger renare arbetsmiljö. Hårdmetallklinga, klyvanhåll och geringsanhåll medföljer.
TRIVENTO Byrå 154 Ek
2 085 kr
TRIVENTO Byrå 154 Ek ingår i en serie som finns i fyra nyanser och har en design som tidlös, rak och enkel.Serien finns i ekstruktur, svart ask, tryffel, och vitlack. I serien finns förvaringsmöbler som passar i hela hemmet. I den här byrån med sex rymliga lådor får du plats med gott om kläder eller om du vill ha den i hallen med alla mössor, vantar och prylar. I samma serie kan du även köpa en snygg sängram.
Termosmugg Asaklitt 0,3 l
99,90 kr
Ta med dig morgonkaffet eller annan varm dryck. Lätt och skön att hålla i. Passar även till kall dryck. Lättöppnat snäpplock. Finns i flera storlekar och färger.
Hyllpapper
29,90 kr
Gör fint i skafferi och lådor. Lätt att hålla rent och snyggt.
Dubbelsidigt kardborreband
59,90 kr
Dubbelverkande funktion, bandet fäster mot sin egen baksida.  För enkel buntning och fastsättning av sladdar, skidor, stavar och mycket annat.
DUSCHHANDTAG BRILJANT VIT
119 kr
Duschhandtag Briljant i vit plast med väggfäste
Dammsugare Bosch GL-40 ProSilence BGL4SIL69D
1 499 kr
Supertyst och kompakt med förstklassig prestanda. Snäll mot känsliga öron. Låg energiförbrukning, energiklass A. Tar liten plats vid förvaring.
Roxcore 720p Actionkamera. Filma när det händer - på cykeln, i havet eller i skidbacken
299,90 kr
Actionkamera som filmar i HD 720p, 30 FPS. Kan även ta stillbilder, upp till 5 MP. Har en 2-skärm och inbyggd mikrofon. Ta med den på skidturen, under vattenytan eller på cykelturen och gör dina egna actionfilmer. Filmerna sparas i AVI-format och stillbilderna i JPG-format vilket gör det enkelt att visa materialet på datorer. Levereras med vattentätt skal klarar 30 meters djup, cykelfäste, hjälmfäste samt Micro-USB-kabel för dataöverföring och laddning. Batteritid upp till 70 min. Laddningstid ca 3-5 h. Kräver Micro-SD-kort, max. 32 GB medföljer ej. Mått 59x41x30 mm.
Löd- och glödritningssats
199 kr
Glödritningspenna med 9 olika spetsar och 18 mönsterstämplar. Används för att skapa vackra mönster i trä och läder. Lödspets för mjuklödning.
Høie Hotel kudde 70x100cm
469 kr   419 kr
Høie Hotel kudde 70x100cm från Høie
Høie Hotel kudde 70x100cm
469 kr   419 kr
Høie Hotel kudde 70x100cm från Høie
Funktion Kakform Glasstrutar
349 kr
Funktion Kakform Glasstrutar från Funktion
Gerbera Form Lila 18x14 cm
189 kr   179 kr
Gerbera Form Lila 18x14 cm från Gerbera
Fiskars FF Stekpanna för keramikhäll 26 cm
429 kr
Fiskars har tagit fram en serie med stekpannor som är speciellt anpassade för just den typ av spis som du använder.Denna stekpanna är perfekt anpassad för att använda på en keramikhäll. Botten är en så kallad energybase som bidrar till 50% snabbare uppvärmning och 30% mindre energibortfall.Beläggning invändigt som gör att det du steker inte bränner fast.
Gerbera Form Lila 13x9 cm
179 kr   149 kr
Gerbera Form Lila 13x9 cm från Gerbera