Urkoppling av blandare och ho i köket

Det var lite trixigt att få loss vattenledningarna till blandaren i köket. Dubbla skiftnycklar och de stora musklerna behövdes för att få loss allt. Dessutom med försiktighet för vi ville inte dra sönder något annat än precis där det var planerat att det skulle lossna.

Någon av lägenhetens tidigare ägare har satt in ventiler för avstängning av vattnet vilket vi är väldigt tacksamma för. Vi tog dock det säkra före det osäkra, en av oss var beredd med huvudkranen nere i källaren ifall fel mutter skulle lossnat.

Hela diskbänken med avlopp och blandare är ju frånkopplad lägenheten så imorgon åker det sista av det gamla köket ut!

Publicerat den
Kategoriserat som Kök

av Hantverkarklas

Hantverkare sedan barnsben. Har vuxit upp i en riktigt händig familj. På fritiden lägger jag golv och målar lister eller så snickrar jag på någon ny pryl.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.