Kaklet har anlänt

Efter lite trixande för den stora Schenker-lastbilen att backa till porten gick det till slut att lasta av den lilla pallen med kakel. Bara tre paket, men tre riktigt tunga paket! Jag orkade precis lyfta upp dem och få in dem genom porten innan jag var tvungen att sätta ner dem igen.

Efter lossning så att vi kunde bära paketen ett och ett gick det lättare att få upp dem för de tre våningarna till lägenheten.

Kaklet heter Hex Zellinge grön blank och kommer i rätt stora plattor, ca 27 x 51 cm. Vi har bokat en plattsättare som ska komma hit och hjälpa oss sätta upp det, för det här är nog inget nybörjarkakel.

Publicerat den
Kategoriserat som Kök

av Hantverkarklas

Hantverkare sedan barnsben. Har vuxit upp i en riktigt händig familj. På fritiden lägger jag golv och målar lister eller så snickrar jag på någon ny pryl.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.