Köksrenovering omgång 2

Om ni följt den här bloggen ett tag vet ni att vi renoverade köket 2017. Då gjorde vi det stora jobbet med att ta ner väggen mellan köket och det lilla sovrummet innanför, lade nytt golv, byggde köksö, målade väggar och tak samt drog om elen.

Men vi rörde inte själva matberedningssidan av köket där vi har köksbänken med spis, diskmaskin och diskho. Även om det kan verka lite konstigt att bara göra halva köket så är vi väldigt nöjda med att vi inte tog på oss ett större projekt. Vi hade hoppats på att klara det på 2 veckor, men det tog närmare 3 veckor.

I år tänkte vi slutföra köksrenoveringen. Spisen har börjat ge upp, bänkskivan har verkligen sett bättre dagar och blandaren faller sönder. Nu är det verkligen hög tid!

Planen är att genomföra renoveringen under några veckor i maj så nu är det hög tid att lägga in beställningen på en måttbeställd bänkskiva.

Vi är lite oroliga att corona-viruset ska påverkar IKEAs leveranstider men vi hoppas på att det 4-6 veckorna som det står i katalogen fortfarande gäller.

Hoppas att du vill följa fortsättningen på vår köksrenovering!

Publicerat den
Kategoriserat som Kök

av Hantverkarklas

Hantverkare sedan barnsben. Har vuxit upp i en riktigt händig familj. På fritiden lägger jag golv och målar lister eller så snickrar jag på någon ny pryl.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *