Kategorier
Kök

Kombinerad och integrerad kyl och frys på plats

Nu har den integrerade och kombinerade kyl/frysen kommit på plats. Även vår gamla micro är installerad.

Liknande inlägg

Golvet Kährs Linnea Statue valnöt plank har kommit

Nu har golvet kommit och ligger och acklimatiserar sig i lägenheten. Eller kommit och kommit, vi fick åka och hämta det. Det ska bli väldigt intressant att se hur rummet blir när golvet kommit på plats. Modellen vi valt är ett plankgolv med mikro-fas, dvs kanterna på varje planka är lite avfasade så att man ser skarvarna mellan plankorna. I sovrummet körde vi vitt golv och valnötsgolv på väggarna, nu blir det valnötsgolv och vita väggar…

Läs hela: Golvet Kährs Linnea Statue valnöt plank har kommit »

Svårt att sova

Då har tvn kommit på plats och John blund har fått nytt schema. Än så länge är det dock inga problem med att ha tvn avstängd men när datorn och ett nytt ljudsystem är på plats lär det bli många långa filmkvällar i sängen. …

Läs hela: Svårt att sova »

Gardiner av tyg från Designers Guild

Sådär ja! Efter några månaders jobbande och med ett långt uppehåll gällande hemmet så har gardinerna äntligen kommit på plats. Det blev inga gardiner från IKEA denna gången! Efter lite sökande så hittade vi en blogg där tyger från Designers Guild användes för att göra gardiner. Detta fastnade vi för! Vi tog hem några prover och beslutade oss för ett lilarött lite glansigt mörkläggningstyg. Den gamla Zig-Zag maskinen åkte fram och visst, de gamla syslöjdslektionerna visade sig ha gett…

Läs hela: Gardiner av tyg från Designers Guild »

Regla upp innertak för infällda spotlights

Vi vill ha infällda spotlights i vardagsrummet, men det var ingen som tänkte på det på 60-talet när taket gjöts. Eftersom vi inte kan göra hål i betongtaket får vi istället bygga ett nytt tak, under det gamla, och göra hål i det nya. Väldigt mycket jobb för att dölja några lamparmaturer, men vad skall vi annars göra på semestern? För att taket skall bli stabilt kommer vi att sätta upp ett lager träreglar på tvären…

Läs hela: Regla upp innertak för infällda spotlights »

Av Hantverkarklas

Hantverkare sedan barnsben. Har vuxit upp i en riktigt händig familj. På fritiden lägger jag golv och målar lister eller så snickrar jag på någon ny pryl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *