Kategorier
Kök Planering Planlösning

Rendering av matbord och vägghylla i köket

Här är en rendering av ett stort matbord med taklampa samt en vägghylla på den sneda väggen. Börjar kännas beboeligt, men det är en bit kvar innan det är helt hundra.

Liknande inlägg

Hallen börjar bli klar

Hallen, som vi kör som ett sidoprojekt, börjar bli klar. Väggarna och taket är målat. Dimmer är installerad och en ny taklampa är uppsatt. Det som är kvar är socklarna vid golvet.

Läs hela: Hallen börjar bli klar »

Tömma väggen på el

I dag ska väggen mellan köket och det lilla sovrummet rivas så att vi får ett större kök.
Men innan vi sätter sågen i väggen ville vi ta bort så mycket elledningar som möjligt så att vi undviker avsågade ledningar som vi inte har koll på sedan.
Så igår kartlade vi hur alla ledningar går. Föreningen har precis låtit byta ut all el i byggnaden, även inne i lägenheterna, så all el vi håller på med nu…

Läs hela: Tömma väggen på el »

Tv-hylla med IKEA-sällskap

Sista ”arbetsdagen” på semestern har nått sitt slut. Om vi är klara med vad som var tänkt? Svar nej…
Idag påbörjade vi den andra väggen där tvn skall hänga. Det blir en enkel träkonstruktion klädd med 6mm MDF. Det sänkta taket som skulle fungera som spotlights”hållare” samt kabeldöljare har bytts ut mot Ikeas Faktumskåp. I det stora hela kommer det att se ungefär likadant ut som det var tänkt. Vi fick dock nöja oss med stommarna,…

Läs hela: Tv-hylla med IKEA-sällskap »

Nu drar vi igång renoveringen av köket!

I år är det dags för renovering av köket och det lilla sovrummet innanför köket. Vi ska nämligen göra köket större genom att slå bort väggen till det lilla sovrummet innanför köket. Tanken med förändringen är att få plats med ett riktigt matbord i köket med plats för fler än fyra.
Här kommer före- och efterbilder på planlösningen. De 6 kuberna symboliserar köksdelen med spis och diskbänk. Väggen är gjord av lättbetong och är inte bärande…

Läs hela: Nu drar vi igång renoveringen av köket! »

Av Hantverkarklas

Hantverkare sedan barnsben. Har vuxit upp i en riktigt händig familj. På fritiden lägger jag golv och målar lister eller så snickrar jag på någon ny pryl.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *