Waterfall klusterslinga 150cm LED (Grå)

Star Trading

Waterfall klusterslinga 150cm LED (Grå)

695 kr

Snygg klusterslinga, anpassad för utomhusbruk. Slingan innehåller 368st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Använd för att dekorera buskar eller träd och låt slingan lysa upp din trädgård.  Lampavstånd: 10cm. Kabellängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 695 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Waterfall klusterslinga 100cm LED (Grå)
529 kr
Snygg klusterslinga, anpassad för utomhusbruk. Slingan innehåller 280st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Använd för att dekorera buskar eller träd och låt slingan lysa upp din trädgård.  Lampavstånd: 10cm. Kabellängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Slinga cluster LED (Svart)
595 kr
Vacker slinga som innehåller 768st LED-lampor som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Klä in buskar, träd eller varför inte balkongen eller altanen? Slingan är anpassad för utomhusbruk. Sladdlängd: 500cm, svart.  Integrerad LED-belysning.
Slinga 40 amber LED (Amber)
179 kr
Snygg slinga, anpassad för utomhusbruk. Slingan är utrustad med 40st amberfärgade LED-lampor som sprider ett varmt och behagligt ljus, perfekt slinga till att dekorera buskar eller träd. Avstånd mellan lampor: 16cm. Sladdlängd: 100cm, svart kabel. Integrerad LED-belysning.
Ottawa Girlang 500cm (Grön)
429 kr
En snygg och verklighetstrogen girlang på 500cm. Utrustad med 60st LED-lampor som sprider ett varmvitt och välkomnande ljus. Klä in verandan, altanen eller fönsterlådorna och låt denna härliga girland lysa upp din trädgård. Kabellängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Dew drop bukettljusslinga 720L (Klar/transparent)
479 kr
Snygg bukettslinga som du kan ha när du dekorerar matbordet eller varför inte placera på bänken i hallen? Mycket snygg slinga där 720 LED-lampor är placerade längst hela slingan och sprider ett bra och fint ljus. Lampavstånd: 10cm.  Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Cupid Ren 90cm LED (Svart)
329 kr
Denna härliga ren är anpassad för utomhusbruk och står gärna i din trädgård, på verandan eller altanen när det börjar bli mörkt ute. Den är utrustad med 102st LED-lampor som sprider ett varmt och behagligt ljus. Kabellängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Cupid Ren 120cm LED (Svart)
349 kr
Denna härliga ren är anpassad för utomhusbruk och står gärna i din trädgård, på verandan eller altanen när det börjar bli mörkt ute. Den är utrustad med 170st LED-lampor som sprider ett varmt och behagligt ljus. Kabellängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Lumiwall stjärn-siluett LED (Grå)
249 kr
Denna vackra julstjärnan är tillverkad i metall och är anpassad för utomhusmiljö. Utrustad med 54st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Placera ute på altanen, på verandan eller på balkongen och låt den lysa upp hemma hos dig i årets mörkare tider.  Sladdlängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Slinga 80 varmvit LED (Vit)
329 kr
Vacker och stämningsfull ljusslinga, anpassad för utomhusbruk. Utrustad med 80st LED-lampor som sprider ett varmvitt och behagligt ljus omkring sig. Klä in altanen, balkongen eller varför inte träd eller buskar med denna dekorativa ljusslinga. Avstånd mellan lampor: 8cm. Sladdlängd: 500cm, transparent. Integrerad LED-belysning. 
Flaggstångsslinga 224 LED (Svart)
399 kr
Snygg flaggstångbelysning med 224st LED-lampor som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Låt denna fina belysning lysa upp din trädgård i årets mörkare tider.  Kabellängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Ottawa julgran 150cm LED (Grön)
845 kr
Ottawa är en fin julgran som är anpassad till att ha utomhus. Den är utrustad med 110st små LED-lampor som sprider ett vackert och stämningsfullt ljus i din trädgård. Ottawa är en julgran av hög kvaliett som kommer lysa upp din trädgård i många år framöver. Anslutningskabel: 500cm.  Integrerad LED-belysning.
Julgran Visby 180cm LED (Grön)
949 kr
Visby är en snygg, verklighetstrogen julgran som är anpassad för utomhusbruk. 180cm i höjd och utrustad med 120st LED-lampor som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus över julgranen. Kabellängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Slinga 120 varmvita LED (Vit)
349 kr
Snygg ljusslinga som är anpassad för utomhusbruk. Vit, tvinnad kabel med 120st vita, frostade LED-lampor. Snygg slinga som du kan dekorera träd och buskar med i mörkare tider.  Avstånd mellan lampor: 16cm. Sladdlängd: 1000cm. Integrerad LED-belysning.
Dew drop 20-Ljus + puck (Grå)
49 kr
Snygg och dekorativ slinga som drivs med batteri. Själva batterihållaren är formad som en puck och är enkel att gömma eller placera under andra föremål. Slingan är utrustad med 20st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Den är också utrustad med timer.  2xAA-batterier medföljer ej. Integrerad LED-belysning.
Dew drop 40-Ljus + puck (Grå)
69 kr
Snygg och dekorativ slinga som drivs med batteri. Själva batterihållaren är formad som en puck och är enkel att gömma eller placera under andra föremål. Slingan är utrustad med 40st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Den är också utrustad med timer.  2xAA-batterier medföljer ej. Integrerad LED-belysning.
Ren 68cm silver
599 kr
Denna stilfulla och dekorativa silverrenen kommer att lysa upp din trädgård under många mörka kvällar framöver. Den är utrustad med 40st LED-lampor som sprider ett varmt och behaligt ljus. Anslutningskabel: 500cm. Integrerad LED-belysning.
Ottawa krans 38cm LED (Grön)
175 kr
Vacker krans, anpassad för utomhusmiljö. Utrustad med 16st LED-lampor som sprider ett varmvitt ljus i kransen. Häng den på dörren eller placera den på trappen och låt den lysa upp din jul. Kabelllängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning. 
Ren siluett (Grå)
799 kr
Här har vi en härlig, skuttande ren som är anpassad för utomhusbruk. Den är utrustad med 240st LED-lampor som sprider ett varmvitt ljus och lyser fint upp din vägg när det är mörkt. Kabellängd: 150cm. Integrerad LED-belysning.
Dew drop 40-ljus + batterihållare (Grå)
69 kr
Snygg och dekorativ slinga som drivs med batteri. Själva batterihållaren är utformad för att passa i flaskhalsen på de flesta flaskor (se bilder), men självklart kan du använda den på andra sätt ocks¨å. Slingan är utrustad med 40st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Den är också utrustad med timer.  Integrerad LED-belysning.
Slinga 120 varmvita LED (Svart)
349 kr
Snygg ljusslinga som är anpassad för utomhusbruk. Svart, tvinnad kabel med 120st vita, frostade LED-lampor. Snygg slinga som du kan dekorera träd och buskar med i mörkare tider.  Avstånd mellan lampor: 16cm. Sladdlängd: 1000cm. Integrerad LED-belysning.
Dew drop 15-ljus + batterihållare (Grå)
49 kr
Snygg och dekorativ slinga som drivs med batteri. Själva batterihållaren är utformad för att passa i flaskhalsen på de flesta flaskor (se bilder), men går självklar att använda på andra sätt också. Slingan är utrustad med 15st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Den är också utrustad med timer.  Integrerad LED-belysning.
Siluett vinkande tomte (Röd)
899 kr
Snygg, röd siluett av en tomte som lyser upp och sprider en härlig julkänsla i din trädgård. Tomten är utrustad med 300st LED-lampor som sprider ett rött och varmt ljus som kommer lysa upp din trädgård i många jular framöver. Integrerad LED-belysning. 
Ottawa julgran 180cm LED (Grön)
1 199 kr
Ottawa är en ståtlig julgran som är anpassad till att ha utomhus. Den är utrustad med 180st små LED-lampor som sprider ett vackert och stämningsfullt ljus i din trädgård. Ottawa är en julgran av hög kvaliett som kommer lysa upp din trädgård i många år framöver. Anslutningskabel: 500cm.  Integrerad LED-belysning.
Ottawa julgran 210cm LED (Grön)
1 695 kr
Ottawa är en stor och ståtlig julgran som är anpassad till att ha utomhus. Den är utrustad med 260st små LED-lampor som sprider ett vackert och stämningsfullt ljus i din trädgård. Ottawa är en julgran av hög kvaliett som kommer lysa upp din trädgård i många år framöver. Anslutningskabel: 500cm.  Integrerad LED-belysning.
Dew Drop bukettljusslinga 125 LED (Klar/transparent)
129 kr
Snygg bukettslinga som du kan ha när du dekorerar matbordet eller varför inte placera på bänken i hallen? Mycket snygg slinga där 125st LED-lampor avger ett bra och fint ljus. Lampavstånd: 10cm.  Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Dew Drop bukettslinga LED (Grå)
299 kr
Snygg bukettslinga som du kan ha när du dekorerar matbordet eller varför inte placera på bänken i hallen? Mycket snygg slinga där 360 LED-lampor avger ett varmvitt och välkomnande ljus. Lampavstånd: 10cm.  Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Kalix julgran 195cm LED (Grön)
995 kr
Kalix är en snygg och verklighetstrogen gran i hög kvalitet, anpassad för utomhusbruk. 195cm hög och utrustad med 150st LED-lampor som lyser upp granen i många härliga jular framöver. Kabellängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Rotting Ren 90cm LED (Beige/brun)
699 kr
Denna vackra renen i rotting står gärna i din trädgård i mörkare tider för att lysa upp och sprida julkänsla. Den är utrustad med 64st LED-lampor som sprider ett varmt och härligt ljus i din trädgård. Den är också utrustad med timer. Den finns även i andra storlekar som är snygga att kombinera med. Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Silver Ren 115cm LED (Silver)
1 095 kr
En vacker och otroligt dekorativ ren som gärna står ute och lyser upp din trädgård i mörkare tider. Utrustad med 96st LED-lampor som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Den är otroligt vacker när den är tänd och kommer garanterat dra blickar till sig.  Sladdlängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Silver Ren 55cm LED (Silver)
1 049 kr
En vacker och otroligt dekorativ ren som gärna står ute och lyser upp din trädgård i mörkare tider. Utrustad med 96st LED-lampor som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Den är otroligt vacker när den är tänd och kommer garanterat dra blickar till sig.  Sladdlängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Ljusslinga 80L - svart kabel (Vit)
379 kr
En snygg ljusslinga med 80st lampor och svart kabel. Lamporna är utrustade med LED-belysning som ger ett bra ljus och behagligt ljus. Klä in altanen, balkongen, partytältet eller buskar och träd - endast fantasin säger stopp. Avståndet mellan lamporna är 8cm. Anslutningskabel: 500cm. Stickkontakt medföljer. Integrerad LED-belysning.
Snöflinga 52cm LED (Vit)
249 kr
Vacker vit snöflinga, anpassad för utomhusmiljö. Utrustad med 42st LED-lampor som sprider ett vackert och stämningsfullt ljus. Placera på altanen, verandan eller balkongen och låt snöflingan få sprida ett härligt ljus i våra mörka årstider. Sladdlängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
String light 40L LED (Mässing/guld)
69 kr
Snygg mässingfärgad tråd som innehåller 40st LED-lampor som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Använd denna batteridrivna slinga för att pynta bordet, växterna eller hyllan. Även utrustad med timer. 3xAA-batterier ingår ej. Integrerad LED-belysning.
Istappsslinga 16 LED (Amber)
269 kr
En snygg, stilren och verklighetstrogen istappslinga som är anpassad för utomhusbruk. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och inbjudande ljus genom istapparna.  Avstånd mellan lampor: 25cm.  Sladdlängd: 1000cm, vit kabel. Integrerad LED-belysning.
Slinga 600 LED (Svart)
749 kr
Härlig slinga anpassad för utomhusbruk, utrustad med 600 mikro LED-lampor som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. En vacker ljusslinga som kommer sprida ljus över många jular framöver.  Avstånd mellan lampor: 7cm. Sladdlängd: 500cm. Integrerad LED-belysning.
Tilläggsslinga 50 LED (Svart)
369 kr
Tilläggsslinga till 4910/50 amber. Utrustad med LED-belysning och sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Anpassad för utomhusbruk. Avstånd mellan lampor: 10cm. Integrerad LED-belysning.
Snöflinga 52cm LED (Svart)
179 kr
Vacker svart snöflinga, anpassad för utomhusmiljö. Utrustad med 42st LED-lampor som sprider ett vackert och stämningsfullt ljus. Placera på altanen, verandan eller balkongen och låt snöflingan få sprida ett härligt ljus i våra mörka årstider. Sladdlängd: 500cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Istappsslinga 32st LED (Amber)
449 kr
En snygg, stilren och verklighetstrogen istappslinga som är anpassad för utomhusbruk. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och inbjudande ljus genom istapparna. Färgen på dessa istappar är i amber. Avstånd mellan lampor. 25cm.  Sladdlängd: 1000cm, vit kabel. Integrerad LED-belysning.
Partyslinga 20L multifärgad (Flerfärgad)
269 kr
En härlig partyslinga innehållande 20st lampor i olika färger. Passar perfekt till festliga tillfällen! Slingan är utrustad med LED-belysning som ger ett bra och behagligt ljus. Finns även i varmvit. Avståndet mellan lamporna är 30cm. Anslutningssladd: 500cm. Stickkontakt medföljer. Integrerad LED-belysning.
Ljusslinga 160L svart kabel (Flerfärgad)
399 kr
Snygg och dekorativ ljusslinga innehållande 160st små LED-lampor av högsta kvalitet. Klä in träd och buskar, pelare, häng i taket eller dekorera verandan. Endast fantasin sätter stopp för hur du kan använda din ljusslinga. Det är 8cm avstånd mellan lamporna och ljusslingan finns i flera olika färger. Denna med svart kabel. Anslutningskabel: 500cm. Stickkontakt medföljer. Integrerad LED-belysning.
Twisted Micro 48 (Silver)
129 kr
Snygg och härlig ljusslinga med tvinnad kabel och 48st LED-lampor som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Dekorera bordet, lägg i vaser eller snurra kring andra föremål. Den sprider en härlig julkänsla hemma hos dig! Utrustad med timer. 3xAA-batterier ingår ej. Integrerad LED-belysning.
Partyljus 20L flerfärgade LED (Flerfärgad)
269 kr
Hur kan man inte bli partysugen när man ser denna härliga partyslingan? Den består av 20st färgglada LED-lampor inuti vita plastpollar, hängande från en svart tygsladd. Perfekt att dekorera bordet med, hänga upp i taket eller att placera i träd eller buskar i din omgivning. Avståndet mellan lamporna är 30cm. Anslutningssladd: 500cm. Stickkontakt medföljer. Integrerad LED-belysning.
Glow glaskula 15cm LED (Beige/brun)
179 kr
Glow är en vacker glaskula i bärnstensfärgat glas. Bak glaset finns en liten LED-ljusslinga som sprider ett varmvitt ljus. I LED-slingan ingår 40st LED-lampor som tillsammans skapar en otroligt vacker dekorationsbelysning. Den är också utrustad med timer. Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Batteridriven ljusslinga med LED
135 kr
Lätt att placeraBatterdriven med timerAnvänd ute eller innne Batteridriven ljusslinga med blinkande eller fast skenNär mörkret lägger sig vill vi gärna dekorera med ljus. Den här fina ljusslingan drivs med batteri och kan placeras var du vill helt oberoende av att kunna anslutas till ett vägguttag. Batterisnåla LED-lampor ger lång batteritid och fint varmvitt ljus. Ljusslingan finns i flera längder och kan användas i dörrkransar, i träd eller granar, i arrangemang, runt räcken och stolpar – inomhus eller utomhus. Själva slingan och batteripacket är svarta och göms enkelt i de flesta arrangemang och träd. Slingorna är 172,5 cm, 352,5 cm eller 712,5 cm långa och har 24, 48 respektive 96 LED lampor som sitter 7,5cm från varandra. Ljusslingan har 7 olika sekvenser med blinkningar eller fast sken. Den automatiska timern gör att slingan lyser i 8 timmar och sedan är släckt i 16 timmar från att du startar den. Vill du ändra timern stänger du bara av slingan och startar sedan igång den när du vill att cykeln (8h på/16h av) ska starta. Slingan lyser i 480, 432 respektive 360 timmar på en laddning batterier, något beroende av kvaliteten på batterierna.Slingorna har sju olika blinkande lägen samt ett läge för fast sken. Tryck på On-knappen för att hitta det läget du gillar och låt slingan sedan vara så aktiveras timern automatiskt.
Ljusslinga med solcell
149 kr
Ljusslinga med bollar i konstrotting. Häng upp slingan på balkongen, altanen eller i ett träd - snyggt och mysigt. Tänds automatiskt vid skymning - enkelt för dig. Köp till passande batteribox eller transformator så kan du använda slingan utan solpanel.
Ljusslinga E27 10 LED (Vit)
529 kr
En snygg partyslinga med lampor av den stora sockeln (E27). Utrustad med LED-belysning som ger ett bra ljus. Slingan finns med antingen vita eller flerfärgade lampor. Avståndet mellan lamporna är 50cm. Anslutningssladd: 1000cm. Stickkontakt medföljer. LED-lampor ingår.
Älg akryl 65cm LED (Vit)
995 kr
En vacker älg som gärna lyser upp din trädgård under våra mörka årstider. Tillverkad i akryl med 136st vita LED-lampor som sprider ett vackert ljus omkring sig. Sladdlängd: 500cm. Integrerad LED-belysning. 
Ljusslinga E14 20L klar (Svart)
545 kr
En snygg och dekorativ ljusslinga med 20st klara, ovala lampor som har den lilla sockeln (E14). Lamporna på slingan är utrustade med LED-belysning, som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Avståndet mellan lamporna är 25cm. Sladdlängd: 1000cm. Stickkontakt medföljer. LED-lampor ingår.
Ljusslinga E14 10L klar (Svart)
429 kr
En snygg och dekorativ ljusslinga med 10st klara, ovala lampor som har den lilla sockeln (E14). Lamporna på slingan är utrustade med LED-belysning, som sprider ett varmvitt och behagligt ljus. Avståndet mellan lamporna är 50cm. Anslutningssladd: 1000cm. Stickkontakt medföljer. LED-lampor ingår.
WOW LED vägglampa (Vit)
499 kr
Wow! spana in denna lampan! Härlig LED-lampa som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Den sitter gärna på din vägg och sprider lite "wow-känsla" i ditt hem. Sladdlängd: 240cm + strömbrytare och transformator. Integrerad LED-belysning.
Words LED vägglampa (Vit)
599 kr
Words, snygg LED-lampa som sprider ett varmt och inbjudande ljus. Den passar lika bra i privat som offentlig miljö och smälter in med övrig inredning på ett behaligt sätt.  Sladdlängd: 240cm + strömbrytare och transformator. Integrerad LED-belysning.
Micro 8x20 ljusslinga, guld
580 kr
Slingan är 2m lång och anslutningskabeln är 5m lång, slingan har totalt 160 Micro LED lampor med varmvitt sken som är fördelade på 8st slingor med 20 lampor på varje. Den drivs av en 12V Transformator. Får ej användas utomhus.
Micro 8x20 ljusslinga, koppar
580 kr
Slingan är 2m lång och anslutningskabeln är 5m lång, slingan har totalt 160 Micro LED lampor med varmvitt sken som är fördelade på 8st slingor med 20 lampor på varje. Den drivs av en 12V Transformator. Får ej användas utomhus.
Irislights ljusslinga 20 lampor, vintage
289 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Irislights ljusslinga 20 lampor, garden
289 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Irislights ljusslinga 20 lampor, tivoli
289 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Irislights ljusslinga 20 lampor, brownie
289 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Irislights ljusslinga 20 lampor, greige
289 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Irislights ljusslinga 20 lampor, birdie
289 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Irislights ljusslinga 20 lampor, ruby
295 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Ljusslinga 80L färgskiftande (Flerfärgad)
629 kr
Denna festliga ljusslinga bidrar verkligen med partystämning - genom att skifta färg! Klä in stolpar och träd, häng i taket eller pynta partytältet med denna snygga partyslingan. Det är dessutom LED-lampor som ger ett bra ljus och har extremt lång hållbarhet. Avståndet mellan lamporna är 10cm. Anslutningssladd: 500cm. Stickkontakt medföljer. Integrerad LED-belysning.
Irislights ljusslinga 20 lampor, dusty pink
289 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Irislights ljusslinga 20 lampor, graphic grey
289 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Irislights ljusslinga 20 lampor, ocean blue
289 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Irislights ljusslinga 20 lampor, pure white
289 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Irislights ljusslinga 20 lampor, creamy white
289 kr
Ljusslingan levereras omonterad. Sladdlängd 150cm. Ljuskälla 20 lampor: LED 230 V/ 50 Hz/ 3,45 W. Lampa 20LED 3v/0,02A. CE-godkänd. Använd ej utomhus. Byt ut trasiga lampor för att undvika fel spänning i slingan.
Taurus fasadbelysning (Antracitgrå)
1 499 kr
Taurus är en stilren vägglampa anpassad för utomhusbruk. Lampan är utrustad med integrerad LED-belysning som är optimalt för utomhusbruk - den håller länge, sprider ett bra ljus och drar minimalt med ström. Integrerad LED-belysning.
Ljusslinga E27 10L LED (Röd)
449 kr
En snygg och rolig partyslinga med den stora sockeln (E27) och 10st LED-lampor. Slingan går att få med klara lampor (med olika färger på kabeln) eller färgglada. Lamporna sprider ett varmvitt och härligt ljus, perfekt till festen. Avståndet mellan lamporna är 50cm. Anslutningssladd: 1000cm. Stickkontakt medföljer. LED-lampor ingår.
Jorba fasadbelysning LED (Vit)
449 kr
Jorba är en snygg och enkel vägglampa, anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i gjuten aluminium med skyddande plastkupa. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och bra ljus på din vägg. Välj mellan färgerna vit eller antracit. Integrerad LED-belysning. 
Ljusslinga 40L färgskiftande (Flerfärgad)
429 kr
Den här snygga partyslingan bidrar garanterat med en härlig partystämning. Med 40st LED-lampor som skiftar i olika färger så kan man enkelt dekorera altanen, trädet, partytältet eller lokalen. Avståndet mellan lamporna är 10cm. Anslutningskabel: 500cm. Stickkontakt medföljer. Integrerad LED-belysning.
Luna taklampa LED (Svart)
749 kr
Luna taklampa, anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i pulverlackad aluminium med en kupa i akryl. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Finns i antingen svart eller vitt. Integrerad LED-belysning. 
Utomhusplafond LED (Borstat stål)
599 kr
Elegant plafond i rostfritt stål som är anpassad till att ha utomhus. Plafonden är skyddad av mycket slitstark plast och även helt stänkskyddad (IP44). Verkligen en stilren lampa som är perfekt till att belysa din trädgård, altan eller veranda. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt och bra ljus. Integrerad LED-belysning. 
Micro 20 batteri (Mässing/guld)
75 kr
En snygg guldfärgad ljusslinga i metall med 20st LED-dioder som du enkelt kan dekorera med i ditt hem. Placera i genomskinliga vaser eller pynta bordet - endast fantasin sätter stopp för hur du kan dekorera med denna slingan. Sprider ett varmvitt ljus. Utrustad med timer. Sladdlängd: 300cm (+190cm ljusslinga). 3xAA-batterier ingår ej.
Carina enkel LED (Vit)
655 kr
Fasadbelysningen Carina, en vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i grålackad gjutjärn med en bas i aluminium.  utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt ljus och håller otroligt länge. Finns i två olika färger. Monteras direkt på väggen. Integrerad LED-belysning.
Carina dubbel LED (Grå)
849 kr
Fasadbelysningen Carina, en vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i grålackad gjutjärn med en bas i aluminium.  utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt ljus och håller otroligt länge. Finns i två olika färger. Monteras direkt på väggen. Integrerad LED-belysning.
Edge metallstjärna LED (Mässing/guld)
349 kr
Snygg, stilren och modern metallstjärna i mässingfärgad metall. Utrustad med 25st LED-lampor som sprider ett varmvitt och inbjudande ljus. Enkel att placera i ditt hem och tillför både julkänsla, stil och elegans.  Sladdlängd: 350cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Siluett ropeart (Flerfärgad)
795 kr
Hej och Ho, ho, ho! Här har vi en fantastiskt glad tomte som mer än gärna pryder din husfasad eller trädgård nu under våra mörkare tider på året. Tomten är utrustad med LED-belysning som sprider ett härligt ljus i olika färger. Varför inte låta denna tomten sprida ljus och glädje hemma hos dig? Anslutningskabel: 150cm. Integrerad LED-belysning.
Mira metallhjärta 70cm LED (Svart)
199 kr
Vackert hjärta i metall som inte bara ger ljus utan är också en väldigt stilfull inredningsdetalj. Hjärtat är utrustad med 80st LED-lampor som ger ett varmt och inbjudande ljus.  Sladdlängd: 350cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Mira metallstjärna 70cm LED (Svart)
299 kr
Vacker stjärna i metall som inte bara ger ljus utan är också en väldigt stilfull inredningsdetalj. Hjärtat är utrustad med 80st LED-lampor som ger ett varmt och inbjudande ljus.  Sladdlängd: 350cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Morino fasadbelysning LED (Antracitgrå)
909 kr
Morino är en vacker och stilren vägglampa, anpassad för utomhusbruk. Den är tillverkad i aluminium och finns i färgerna antracit eller vit. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt upp- och nedljus som kommer lysa fint på din vägg i många år framöver. Integrerad LED-belysning.
Toppy bordsgran LED (Grön)
129 kr
Toppy är en dekorativ bordsgran som är utrustad med 10st LED-lampor som sprider ett varmt och behagligt ljus. Batteridriven gran som även har inbyggd timer, du väljer alltså själv när den ska lysa eller ej.  Integrerad LED-belysning. 3xbatterier ingår ej. Timer - 6h på, 18h av, repeterande.
Micro 80 silver (Silver)
349 kr
Endast fantasin sätter stopp för hur du kan dekorera och inreda med denna ljusslingan. Slingan är flexibel och kan formas efter hur du själv önskar. Ger ett varmt och stämningsfullt ljus med sina 80 varmvita LED-lampor. Total längd: 750cm  
Vindla taklampa LED (Förkromad/blank)
2 099 kr
Vindla är en otroligt stilren taklampa i en spännande design. Tillverkad i förkromad metall med integrerad LED-belysning som är skyddade av silikon och sprider ett varmt och behagligt ljus. Placera över middagsbordet eller köksön och låt denna stilfulla lampan lysa upp tillvaron i ditt hem.  Integrerad LED-belysning. 
Micro 80 guld (Mässing/guld)
349 kr
Endast fantasin sätter stopp för hur du kan dekorera och inreda med denna ljusslingan. Slingan är flexibel och kan formas efter hur du själv önskar. Ger ett varmt och stämningsfullt ljus med sina 80 varmvita LED-lampor. Total längd: 750cm
Monza fasad LED (Vit)
869 kr
Monza vägglampa, anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i pulverlackad aluminium i färgerna vitt eller svart. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus.  Integrerad LED-belysning.
Ljusslinga Dew Drop 200cm (Silver)
289 kr
Dekorativ silvrig ljusslinga som skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Använd för att dekorera bordet, vaser, fönsterbrädan eller varför inte tillföra som en extra detalj till dukningen? Den är utrustad med 200st LED-lampor som sprider ett behagligt ljus. Integrerad LED-belysning.
Cape fasadbelysning (Svart)
849 kr
Cape är en snygg vägglampa, anpassad för att placera utomhus. Den är tillverkad i lackerad aluminium och finns i antingen svart eller vitt. Den är dessutom utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett bra och varmvitt ljus (3000K). Integrerad LED-belysning. 
Slinga 80 amberfärg LED (Svart)
309 kr
Stilren ljusslinga som är anpassad för utomhusbruk. Svart, tvinnad kabel med 80st amberfärgade LED-lampor som sprider ett behagligt ljus. Varför inte pynta granen, buskarna eller verandan i vinter med denna härliga ljusslinga? Avstånd till första lampan: 1000cm. Avstånd mellan lampor: 16cm. Integrerad LED-belysning.
Bend pollare (Antracitgrå)
2 599 kr
Den snygga pollaren Bent i antracit. Snygg och stilren pollare som sprider ett behagligt och inbjudande ljus! Den är utrustad med integrerad LED-belysning vilket är optimalt i utomhusmiljö - Den ger ett bra ljus samtidigt som den är energisnål.  Integrerad LED-belysning.
Bin pendel 3a LED (Vit)
1 999 kr
Bin pendel är stilren och otroligt snygg. Gjord i aluminium med en vit yta och består av tre stycken hängande lampor. Passar perfekt över t.ex. köksön eller över ett avlångd bord. Pendeln är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett väldigt bra ljus. Integrerad LED-belysning.
Stolt dekorationsstjärna LED (Silver)
799 kr
Vacker och stilren metallstjärna i silverfärgad metall. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus. Godkänd både för inomhus- och utomhusbruk.  Plug-in-transformator. Integrerad LED-belysning. 
Stolt dekorationsgran LED (Silver)
995 kr
Vacker och stilren metallgran i silverfärgad metall. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus. Godkänd både för inomhus- och utomhusbruk.  Plug-in-transformator. Integrerad LED-belysning. 
Glow Partyslinga 10L glas (Mässing/guld)
349 kr
En mycket snygg partyslinga, med klara dekorationsglödlampor som har synlig, snurrad glödtråd och svart tygsladd. Ljusslingan består av 10st LED-lampor, med lång hållbarhet som sprider ett fint och bra ljus. Avståndet mellan lamporna är 40cm. Anslutningskabel: 500cm. Stickkontakt medföljer. Integrerad LED-belysning.
Berg rottinglykta LED (Grå)
1 195 kr
Denna vackra bordslykta passar lika bra inne som ute. Tillverkad i rotting med 50st LED-lampor som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus. Placera på bordet, bänken eller varför inte ute på trappen.  Sladdlängd: 500cm + plug-in-trafo. Integrerad LED-belysning. 
Perafita fasadbelysning LED (Grå)
609 kr
Vacker vägglampa som är anpassad för utomhusbruk. Har en otroligt fin ljusspridning då den lyser både upp, ner och även i mitten av lampan. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt ljus. Tillverkad i metall med en skyddande plastkåpa och finns i färgerna grafit eller vit.  Integrerad LED-belysning.
Heart LED vägg/hängande (Vit)
399 kr
Sprid lite kärlek i ditt hem med denna härliga, hjärtformade lampan. Den går lika bra att hänga på väggen som att ha hängande i ett fönster eller i ett hörn som behöver lite extra ljus och kärlek :) Hjärtat är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus.  Sladdlängd: 240cm + strömbrytare och transformator. Integrerad LED-belysning.
Monza vägg LED (Mässing/guld)
999 kr
Snygg, stilren och modern - Monza vägglykta i aluminium, i färgerna mässing eller koppar. Riktbar utomhusspot med intergrerad LED-belysning. Sprider ett varmvitt och bra ljus, perfekt för att lysa upp specifika föremål och/eller växter. Integrerad LED-belysning.
Pescara stjärna LED (Vit)
1 595 kr
Härlig vägglampa för utomhusbruk, gjord i aluminium i färgerna vit eller antracit. Skapar ett snyggt stjärnmönster på din vägg och sprider ett varmt och välkomnande ljus. Integrerad LED-belysning.
Bin pendel 3a LED (Svart)
1 999 kr
Bin pendel är stilren och otroligt snygg. Gjord i aluminium med en svart yta och består av tre stycken hängande lampor. Passar perfekt över t.ex. köksön eller över ett avlångd bord. Pendeln är utrustad med integrerad LED-belysning som sprider ett väldigt bra ljus. Integrerad LED-belysning.
Land rottinghjärta LED (Beige/brun)
625 kr
Denna vackra bordsdekoration passar lika bra inne som ute. Tillverkad i rotting med 50st LED-lampor som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus. Placera på bordet, bänken eller varför inte ute på trappen.  Sladdlängd: 500cm + plug-in-trafo. Integrerad LED-belysning.