Vintillbehör Wine Set Pullparrot Crome Pulltex

Pulltex

Vintillbehör Wine Set Pullparrot Crome Pulltex

295 kr

Setet inkluderar en Pullparrot öppnare samt en termometer och en pipett som hjälper dig att se hur mycket alkohol ditt vin innehåller.Material: Rostfritt stål. Termometer i glas och rostfritt stål.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Frapp för 295 kr
Finns i lager hos Frapp, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 90 dagars öppet köp
 • Fri frakt över 500 kr*
 • Säkra betalningar

Liknande produkter

Pulltex Pulltaps Pullparrot Wine Set Crome
369 kr
Setet inkluderar en Pullparrot-öppnare samt en termometer och en pipett som hjälper dig att se hur mycket alkohol ditt vin innehåller.  Material: Rostfritt stål. Termometer i glas och rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Vintillbehör Set Pullparrot Crome Pulltex
299 kr
En ny öppningsteknik från Pulltex. En behaglig och lättanvänd öppnare i högblank crome. Levereras med ett läderetui.Material: Rostfritt stål
Vintillbehör Set de Luxe 4 delar Pulltex
799 kr
Setet inkluderar en Pulltaps Classic i högblankt rostfritt stål, en termometer, en dekorativ droppkork som även skyddar ditt vin om du önskar spara det, samt en droppring som matchar de övriga delarna. Material: Rostfritt stål med termometer i glas
Pullparrot vinöppnare Crome Pulltex
159 kr
En ny öppningsteknik från Pulltex. En behaglig och lättanvänd öppnare i högblank crome.Material: Rostfritt stål
Pulltex Pulltaps Pullparrot Vinöppnare Crome
159 kr
En ny öppningsteknik från Pulltex. En behaglig och lättanvänd öppnare i högblank crome. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Vintillbehör Wine Set Pullparrot Crome
369 kr
Pulltex Vintillbehör Wine Set Pullparrot Crome från Pulltex
Pulltex Pulltaps Pullparrot Set Crome
299 kr
En ny öppningsteknik från Pulltex. En behaglig och lättanvänd öppnare i högblank crome. Levereras med ett läderetui. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Vintillbehör Set Pullparrot Chrome
299 kr
Pulltex Vintillbehör Set Pullparrot Chrome från Pulltex
Pulltex Pulltaps X-tens Vinöppnare
499 kr
En liten öppnare som man enkelt kan fälla ihop så att den passar i fickan. Självklart har den Pulltex patenterade tvåstegs hävarm. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex X-tens Med Läderfodral
629 kr
En liten öppnare som man enkelt kan fälla ihop så att den passar i fickan. Självklart har den Pulltex patenterade tvåstegs hävarm. Levereras med ett läderetui.Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Pulltaps Colour Evolution Röd Vinöppnare
359 kr
En av Pulltex mest omtyckta öppnare. Finns i fyra olika färger. Naturligtvist har Pulltaps-öppnaren Pulltex patenterade tvåstegs hävarm.Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Pulltaps Colour Evolution Blå Vinöppnare
359 kr
En av Pulltex mest omtyckta öppnare. Finns i fyra olika färger. Naturligtvist har Pulltaps-öppnaren Pulltex patenterade tvåstegs hävarm. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Pulltaps Colour Evolution Lila Vinöppnare
359 kr
En av Pulltex mest omtyckta öppnare. Finns i fyra olika färger. Naturligtvist har Pulltaps-öppnaren Pulltex patenterade tvåstegs hävarm. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Pulltaps Classic Vinöppnare Silver
269 kr
Pulltex vinöppnare med den patenterade tvåstegs hävarmen. Öppnaren som är alla proffs favorit! Denna högblanka öppnare känns dessutom extra lyxig.Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Pulltaps Classic Vinöppnare Graphite
269 kr
Pulltex vinöppnare med den patenterade tvåstegs hävarmen. Öppnaren som är alla proffs favorit! Denna högblanka öppnare känns dessutom extra lyxig. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Pulltaps Toledo Vinöppnare Rosenträ
699 kr
En vacker vinöppnare i rosenträ och höglankt rostfritt stål. Även denna vinöppnare har naturligtvis Pulltex patenterade tvåstegs hävarm. Material: Rostfritt stål och rosenträ . Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Pulltaps Classic Vinöppnare Guld
389 kr
Pulltex vinöppnare med den patenterade tvåstegs hävarmen. Öppnaren som är alla proffs favorit! Denna högblanka, guldfärgade öppnare känns dessutom extra lyxig. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Vintillbehörsset De Luxe
799 kr
Vintillbehörsset i 4 delar med klassisk design. Setet innehåller en vinöppnare i högblankt rostfritt stål, en termometer, en dekorativ droppkork som även skyddar ditt vin om du önskar spara det, samt en droppring som matchar de övriga delarna. Levereras i en ask som skyddar vintillbehören när de inte används
Set med Vintillbehör Vino Bravissima Kitchen (4 delar)
259 kr

Vi presenterar set med vintillbehör Bravissima Kitchen (4 delar)! Den perfekta gåvan till alla som gillar gott vin.

www.bravissimakitchen.com

 • Antidroppring
 • Termometer
 • Doseringsmunstycke i rostfritt stål
 • Korkskruv i rostfritt stål
 • Etui med. magnetlås (ca 22,5 x 3,5 x 12,5 cm)

 

Georg Jensen Wine & Bar Vinset 2 Delar Termometer & Vinupphällare Rostfritt Stål
879 kr
Georg Jensen Wine & Bar Vinset 2 Delar Termometer & Vinupphällare Rostfritt Stål från Georg Jensen
Georg Jensen Wine & Bar Vinset 2 Delar Termometer & Vinupphällare Rostfritt Stål
879 kr
Georg Jensen Wine & Bar Vinset 2 Delar Termometer & Vinupphällare Rostfritt Stål från Georg Jensen
Pulltex Decantör För Luftning Av Vin I RostfrittStål
449 kr
Häll ditt vin igenom denna dekantör så luftas ditt vin mycket snabbt! Dekantören drar in luft i vinet samtidigt som det hälls upp. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Vinöppnare Pulltaps Evolution blå Pulltex
359 kr
En av Pulltex mest omtyckta öppnare. Finns i fyra olika färger. Naturligtvist har Pulltaps-öppnaren Pulltex patenterade tvåstegs hävarm.Material: Rostfritt stål
Vinöppnare Pulltaps Evolution röd Pulltex
359 kr
En av Pulltex mest omtyckta öppnare. Finns i fyra olika färger. Naturligtvist har Pulltaps-öppnaren Pulltex patenterade tvåstegs hävarm.Material: Rostfritt stål
Vinöppnare Pulltaps Evolution svart Pulltex
359 kr
En av Pulltex mest omtyckta öppnare. Finns i fyra olika färger. Naturligtvist har Pulltaps-öppnaren Pulltex patenterade tvåstegs hävarm.Material: Rostfritt stål
Vinöppnare Pulltaps Evolution lila Pulltex
359 kr
En av Pulltex mest omtyckta öppnare. Finns i fyra olika färger. Naturligtvist har Pulltaps-öppnaren Pulltex patenterade tvåstegs hävarm.Material: Rostfritt stål
Pulltex Pulltaps Toledo Set Rosenträ VinöppnareMed Läderfodral
859 kr
En vacker vinöppnare i rosenträ och högblankt rostfritt stål. Även denna vinöppnare har naturligtvis Pulltex patenterade tvåstegs hävarm. Levereras med ett läderetui som skyddar öppnaren när den inte används.Material: Rostfritt stål och rosenträ. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltaps X-tens vinöppnare Pulltex
499 kr
En liten öppnare som man enkelt kan fälla ihop så att den passar i fickan. Självklart har den Pulltex patenterade tvåstegs hävarm. Material: Rostfritt stål
Dekantör i rostfritt stål för luftning av vin Pulltex
499 kr
Häll ditt vin igenom denna dekantör så luftas ditt vin mycket snabbt! Dekantören drar in luft i vinet samtidigt som det hälls upp.Material: Rostfritt stål
X-tens vinöppnare med läderfodral Pulltex
629 kr
En liten öppnare som man enkelt kan fälla ihop så att den passar i fickan. Självklart har den Pulltex patenterade tvåstegs hävarm. Levereras med ett läderetui.Material: Rostfritt stål
Lock med termometer rostfri
1 699 kr
Grillock i rostfritt stål med inbyggd termometer. Locket går enkelt att hänga på kanten av grillen. Mått Diameter 59 cm Design Claus Jensen och Henrik Holbæk & Eva Solo
Pulltex Stopper Till vinflaska Jupiter
209 kr
En vacker kork som som hindrar ditt vin från att bli förstört om du vill spara det i en öppnad flaska i några dagar. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Stopper Med Droppkork Till VinflaskaUranus
199 kr
Detta praktiska set innehåller en droppkork och en vanlig kork. Du placerar korken i droppkorken som alltid sitter kvar i flaskan. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Gasolgrill Porta Chef, Broil King
2 795 kr
4,1 kW brännarsystem i rostfritt stål 1425 cm 2 primär grillyta 820 cm 2 kromad uppvärmningshylla Therma-Cast ™ grillugn Grillgaller i porslinsemaljerat gjutjärn Flav-R-Wave ™ grillsystem i rostfritt stål En brännare i rostfritt stål Sure-Lite ™ elektroniskt tändsystem Deluxe Accu-Temp ™ termometer Avtagbara sidobord och ben
Pulltex Stopper Till Vin Saturn
259 kr
En automatisk vinstopper. Denna kork sluter din flaska tät men när du lutar flaskan kan du fortfarande hälla ur den. När flaskan står upprätt hjälper en liten tyngd till att sluta flaskan tät. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltaps Classic vinöppnare silver Pulltex
269 kr
Pulltex vinöppnare med den patenterade tvåstegs hävarmen. Öppnaren som är alla proffs favorit! Denna högblanka, silverfärgade öppnare känns dessutom extra lyxig.Material: Rostfritt stål
Pulltaps Classic vinöppnare guld Pulltex
269 kr
Pulltex vinöppnare med den patenterade tvåstegs hävarmen. Öppnaren som är alla proffs favorit! Denna högblanka, guldfärgade öppnare känns dessutom extra lyxig.Material: Rostfritt stål
Pulltaps Classic vinöppnare graphite Pulltex
269 kr
Pulltex vinöppnare med den patenterade tvåstegs hävarmen. Öppnaren som är alla proffs favorit! Denna högblanka, grafitfärgade öppnare känns dessutom extra lyxig.Material: Rostfritt stål
Vinessenser för rött vin Pulltex
799 kr
Ett smart doftset som hjälper dig att identifiera olika kluriga dofter i vin. Till exempel gröna äpplen, lakrits m fl. Detta är det ultimata setet för den riktigt vinintresserade. Det innehåller dofter som förekommer i rött vin.Material: Låda i rostfritt stål med 12 st glasflaskor
Pulltex Brucart vinöppnare
719 kr
En vinöppnare som revolutionerat öppnandet av vinflaskor med kork. En patenterad hävarm gör det mycket, mycket enkelt att öppna vinflaskor, du behöver nästan ingen kraft.  Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Fickplunta Nautilus 16cl Med Fönster
429 kr
Klassisk fickplunta med skruvkork. Pluntan har även ett dekorativt fönster som gör att du lätt ser hur mycket som är kvar i den.Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Brucart Med Läderfodral
929 kr
En vinöppnare som revolutionerat öppnandet av vinflaskor med kork. En patenterad hävarm gör det mycket, mycket enkelt att öppna vinflaskor, du behöver nästan ingen kraft. Levereras med ett läderetui. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Pulltaps Classic Vinöppnare I Läderfodral
529 kr
Pulltaps klassiska vinöppnare med ett läderfodral som enkelt kan fästas i skärpet.Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Kamado SUMO Midi Svart med tillbehörspaket
10 995 kr
En otroligt populär modell som utan problem klarar av grillkvällar för upp till 10 personer. Perfekt att ha i sommarstugan eller på uteplatsen. Kommer med ett tillbehörspaket som innehåller allt du behöver för att grilla som ett riktigt proffs. Utrustad med:- Stativ till Kamadon- Heavy duty hjul i rostfritt stål- Flexibelt grillgaller i rostfritt stål- Krokar för grillverktyg- Termometer på locket- Sideboard och handtag i bambu- Pizzasten 42 cm- Grillhadske - Grillgaller tång- Askspade i rostfritt stål 
Pulltex Vacumpump/Saver
219 kr
En vakuumkork som genom pumpande skapar ett vakuum i din vinflaska, all luft pumpas ur flaskan och vinet håller längre.Material: Rostfritt stål och gummi. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Bestickset Firenze, 30 delar WMF
3 999 kr
Besticksetet Firenze från tyska WMF är tillverkat i rostfritt blankt stål. Setet kommer i 30 delar och levereras i en fin ask. Material: Cromargan rostfritt stål Setet innehåller 30 delar
Pulltex Stopper Och Droppring Till Vinflaska
259 kr
En minimalistiskt designad droppkork som enkelt lossas från flaskan genom ett knapptryck, levereras med en matchande droppring. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Stopper och Droppring Till Champagneflaska
259 kr
En minimalistiskt designad droppkork som enkelt lossas från flaskan genom ett knapptryck, levereras med en matchande droppring. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Droppkrage Med Magnetfäste
159 kr
Droppkrage till vinkaraffer, storleken på kragen justeras enkelt med hjälp av ett magnetiskt lås. Passar de allra flesta vinkaraffer och flaskor. Material: Gummi och rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Stopper Till Champagneflaska Mars
289 kr
Denna kork sluter tätt kring din flaska men när du lutar flaskan kan du fortfarande hälla ur den. När flaskan står upprätt hjälper en liten tyngd till att sluta flaskan tät. Den är speciellt utformad för mousserande vin, och tyngden som sluter korken är extra tung för att hålla bubblet kvar i flaskan. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltaps Toledo, rosenträ Pulltex
699 kr
En vacker vinöppnare i rosenträ och höglankt rostfritt stål. Även denna vinöppnare har naturligtvis Pulltex patenterade tvåstegs hävarm.Material: Rostfritt stål och rosenträ
Pulltaps Toledo vinöppnare med läderfodral Pulltex
859 kr
En vacker vinöppnare i rosenträ och högblankt rostfritt stål. Även denna vinöppnare har naturligtvis Pulltex patenterade tvåstegs hävarm. Levereras med ett läderetui som skyddar öppnaren när den inte används.Material: Rostfritt stål och rosenträ
Gasolgrill Gem 320, Broil King
3 595 kr
SYSTEM 6,9 kW Brännarsystem i rostfritt stål 2774 cm² total grillyta inklusive kromad värmehylla 1900 cm² primär grillyta 3 brännare i rostfritt stål Grillgaller i gjutjärn Flav-R-Wave ™ grillsystem i rostfritt stål Linear-Flow ™ ventiler Sure-Lite ™ electroniskt tändsystem Accu-Temp ™ termometer DESIGN Therma-Cast ™ grillugn i kraftig, gjuten aluminium och lock med infällt rostfritt stål Nedfällbara sidobord i svart stål med redskapskrokar Kontrollpanel och öppen vagn med frontpanel/sidor i pulverlackat stål Handtag med värmebeständigt grepp MÅTT MONTERAD Höjd: 109 cm Djup: 54 cm Längd: 115 cm GRILL VIKT 23 kg GRILLYTA 37 cm Djup x 55 cm Längd
Pulltex Pulltaps Evolution 6 Crystal Vinöppnare
599 kr
Läcker förkromad vinöppnare prydd med 6 st stenar från Swarowski. Plats finns för gravyr om man skulle önska. Levereras i en snygg låda. Material: Rostfritt stål och Swarowskikristaller. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Kamado SUMO Maxi Svart med tillbehörspaket
13 995 kr
Perfekt för grillentusiasten som inte nöjer sig med något annat än det bästa. Grillen är utmärkt både till mysiga familjekvällar och större grillfester. Tillbehörspaketet innehåller allt en sann grillmästare behöver. Utrustad med:- Termometer i locket- Sideboard och handtag i bambu- Multinivå gallersystem- Heavy duty hjul i rostfritt stål - Flexibelt grillgaller i rostfritt stål- Krokar för grillvertyg- Dämpare till locket - Pizzasten 42 cm- Askspade i rostfritt stål- Grillgaller tång- Grillhandske -Figursytt överdrag med Kamado SUMO logo.
Mingle Sunartis Talande Hushålls- och BBQ Termometer Svart
325 kr
En mycket smidig termometer som ger dig rätt temperatur på bara fem sekunder. Den har en stor belyst display med mycket tydliga siffror och även röstangivelser av temperaturen. Den går att fälla ihop för att eliminera risken för skador på fingrar och händer. Fungerar perfekt på bland annat kött, fisk, såser, glass, vin eller barnmat. Finns även i vitt. - Material hölje: Tålig ABS-plast- Material mätsticka: Rostfritt stål- Mätområde. -20°c till +250°c- Röstangivelse av temperatur (engelska eller tyska)- Belyst röd LCD display ställbar till °C eller °F- Hoppfällbar- Drivs av 2 st AAA-batterier (ingår)
Tristar MX4154 Stavmixer
579 kr

Stavmixer i rostfritt stål från. Den löstagbara vispen gör den lätt att rengöra. Setet innehåller en mixer med knivar i rostfritt stål, en mätbägare och en skål.

Specifikation:

 • Plasthölje
 • Säkerhetssystem
 • Säkerhetsknapp
 • Löstagbar visp i rostfritt stål
 • Knivar i rostfritt stål
 • Knådningstillbehör
 • Mätbägare 0,5 l
 • Lock med säkerhetslås
 • Kan maskindiskas
 • Skål: 0,5 l
 • Glidsäkra fötter
 • Effekt: 200 W
Termometer i rostfritt stål utvald av Björn Frantzén
199 kr
Alla råvaror är unika, därför ska man alltid använda en termometer istället för en timer. När du slipper hålla reda på och oroa dig över tempen kan du istället fokusera på att laga mat. Skärpa i sinnet är viktigt när det kommer till matlagning!Batteri: 2 st LR44. Batteri ingår ej.
Kött-termometer Bengt Ek Design
199 kr
Denna universella kött-termometer är en storsäljare från Bengt Ek. Via en digital display ser du enkelt när köttet är färdigstekt. Termometern stängs automatiskt av när den inte används och slösar därmed inte på batterierna. Termometern har graderingen 0-130 grader Celsius. Observera att kött-termometern inte ska användas inne i ugnen!   Material: Rostfritt stål & Plast  
Mingle Sunartis Digital Termometer Touch Screen
495 kr
En digital termometer speciellt utformad för BBQ ändamål, termometern kan ha koll på både temperaturen i köttbiten och själva ugnstemperaturen samtidigt. Innan du använder din Digitala ugnstermometer med touch screen läs igenom bruksanvisningen ochsäkerhetsanvisningarna noggrant.▪ Stek/köttermometer▪ BBQ-termometer▪ Ugnstermometer▪ Termometer för soppor, såser mm▪ Baktermometer▪ Stor pekskärm med röd bakgrundsbelysning▪ Snabb reaktions- och mättid (ca. 4 till 10 sekunder)▪ Mätområde: –50°C till +300°C▪ Mätnoggrannhet: 0° C till +100° C (± 1°C)▪ Precisionsgrad: 0,1° C▪ Valbar temperaturvisning: °C / °F▪ Material hölje: Högkvalitets ABS plast▪ Material: rostfritt stål 18/8 (304)▪ Kabel: SS mesh kabel som tål värme upp till +380°C▪ Kabellängd: 1000 mm▪ Magneter på baksidan av höljet för att fästa enheten på metallytor▪ Antal max. sensorer: 2 st▪ Färg: Svart–silver▪ Mått: Bredd, 76 mm | Höjd, 106 mm | Djup, 40 mm▪ Sifferhöjd på displayen: 16 mm▪ Batterier: 2x AA (R06) Maxell Batterier, medföljer▪ Vikt: 179 g
Sagaform Club Drinkset Svart
399 kr
Ett stilrent och elegant drinkset i rostfritt stål från Sagaform. Setet innehåller allt du behöver för att blanda ihop smarriga drinkar hemma, en muddler, ett vändbart spritmått och en sil. Det medföljer även en folder med olika drinkrecept så att du med säkerhet kommer att skina i hemmabaren. Setet innehåller:- Spritmått 2/4 cl- Muddlare- SilMaterial: Rostfritt Stål 
Termometer Digital Multi
449 kr
Sticktermometer med nål i rostfritt stål. Levereras med nålskydd.
Georg Jensen Sky Barset med mått och rörsked
399 kr
Ett barset från Georg Jensens serie Sky. Setet innehåller en cocktailsked och ett mått. Serien Sky innehåller snygga och smarta bar- och vintillbehör. Designern bakom Sky är Aurélien Barbry, som verkligen har lekt med formerna i serien.Material: Rostfritt stål.Mått sked: 28(H) x 2,2 cm.Mått cocktailmått: 8,5(H) x 4,4 cm.
Eva Solo 5 Dels Grytset Rostfritt Stål
3 845 kr
Ett komplett gryset från Eva Solo. Mycket användbart och passar till den vardagliga matlagningen. Grytorna är tillverkade i rostfritt stål, tål hög värme och är robusta.Tål maskindisk.Setet innehåller:Kastrull 1,1 l 13 cm.Gryta: 3,2 l 16 cm.Gryta: 3,6 l 20 cm.Gryta 4,8 l 20 cm.Pastainsats.
Mingle Sunartis Talande Hushålls- och BBQ Termometer Vit
329 kr
En mycket enkel termometer som ger dig rätt temperatur på bara fem sekunder. Med en stor belyst skärm och stora siffror är det enkelt för dig som har dålig syn. Du kan även använda röstangivelser av temperaturen. Den går att fälla ihop för att eliminera risken för skador på fingrar och händer. Fungerar perfekt på bland annat kött, fisk, såser, glass, vin eller barnmat. Finns även i svart. - Material hölje: Tålig ABS-plast- Material mätsticka: Rostfritt stål- Mätområde. -40°c till +300°c- Röstangivelse av temperatur (engelska eller tyska)- Belyst röd LCD display ställbar till °C eller °F- Hoppfällbar- Drivs av 2 st AAA-batterier (ingår)
Konsol Rostfritt stål (120 x 40 x 80 cm) by Craftenwood
5 659 kr

Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Konsol Rostfritt stål (120 x 40 x 80 cm) by Craftenwood.

 • Material:
  • glas
  • Rostfritt stål
 • Mått ca: 120 x 40 x 80 cm

Craftenwood

Eva Solo Välvt Lock Med Termometer Rostfritt 59 cm
1 699 kr
Ett unikt välvt steklock som förvandlar grillen till en varmluftsugn. Steklocket har även inbyggd termometer.Mått: 59 cm.
Pulltex Pulltaps Wine Set De Luxe
799 kr
Vinkännarens bäste vän.Består av en Pulltaps-korkskruv, vintermometer, vinförslutare och droppstopp. Vinförslutaren, droppstoppet och toppen på termometern är i rostfritt stål. Levereras i en mycket exklusivt plåtask, snygg att förvara framme.
Jamie Oliver Knivset 3 delar
1 049 kr
3 knivar i ett set från Jamie Oliver.Setet innehåller en grönsakskniv, universalkniv och en kockkniv. Knivarna är tillverkade i japanskt rostfritt stål med genomgående knivblad. Ett perfekt knivset att ha i ditt kök! Vi rekommenderar att du handdiskar dina knivar för att bevara livslängden och kvalitén.Innehåll: Grönsakskniv 11 cm, Universalkniv 15 cm & Kockkniv 19 cm.Material: Rostfritt Stål   
Kitchen Craft BarCraft Cocktail- & Drinkset 6 delar
599 kr
Ett mycket snyggt cocktail- & drinkset som innehåller allt du behöver för att börja göra läckra drinkar och cocktails. Mixersetet har en finish i mässing och är gjord i rostfritt stål. I drinksetet ingår en shaker på 450 ml med ett lock av akaciaträ, dubbelsidigt drinkmått, sil, blandsked, barkniv och en muddler av trä! Den perfekta gåvan för någon som älskar att briljera i hemmabaren! Setet innehåller:- Shaker i mässingfinish, tillverkad i rostfritt stål.- Dubbelsidigt drinkmått i mässingfinish, tillverkad i rostfritt stål.- Trämuddler.- Barkniv.- Blandningssked.- Sil.- Recepthäfte.- Presentförpackning.- Handtvätt endast.- 12 månaders garanti.
Grand Cru frukostset Rosendahl
199 kr
Trevligt frukostset i serien Grand Cru från Rosendahl. Setet innehåller 2 st värmetåliga glas samt 2 st skålar. Frukostsetet går att diska i diskmaskin upp till max 50-55 grader. Designat av Erik Bagger.  Material: Blyfritt glas och rostfritt stål  
Weber Summit S-670 Gasolgrill
31 895 kr
Den yppersta av alla Webers gasolgrillar. Det blir inte större än med Summit® 670 – med sex brännare, sidobrännare, Tuck Away™-rotisseri, röklåda, infrabrännare och andra imponerande finesser har du allt en grillentusiast kan önska sig. Hög kvalitet och exklusivitet.Mått:Grillyta (cm): 80 x 49Utvändigt mått - Höjd (cm): 145Utvändigt mått - Bredd (cm): 188Utvändigt mått - Djup (cm): 76Specifikation:Bränsle: GasolPorslinsemaljerat lock och balja: NejBrännare i rostfritt stål: 7Lock av rostfritt stål: JaElektronisk tändning: NejGrillgaller gjutjärn: NejEffekt (kW): 17.6Porslinsemaljerade grillgaller: NejFlavorizer® Bars i rostfritt stål: JaSteglöst reglage: JaCenterplacerad termometer: JaPorslinsemaljerade Flavorizer® Bars: NejLamphandtag: 2Redskapshållare: 6Rostfria grillgaller: JaInfraröd brännare kW: 3.1Rotisserie: JaInfraröd rotisseriebrännare: JaSidobrännare: JaSidobrännarens gasförbrukning (kW): 3.51Bottenhylla: NejSear Station: JaHjul: 4Sear station gasförbrukning kW: 3.1Låsbara rullhjul: 2Röksystem: JaRöksystemets gasförbrukning (kW): 2Crossover® tändsystem: JaSnap-Jet™ tändsystem: JaArbetsbord i rostfritt stål: 2Färg: Rostfritt stålGarantitid:Brännare i rostfritt stål: 10 årLock i rostfritt stål: 10 årGnisttändare: 2 årStöpta aluminiumsdelar (2 år på målade ytor - ej missfärgning): 10 årGrillgaller rostfritt stål: 5 årFlavorizer® Bars i rostfritt stål: 5 årInfraröd brännare: 2 årGaranti alla övriga delar: 2 år
Regal 590S gasolgrill Broil King
13 995 kr
 Gasolgrill Regal 590S i rostfritt stål från Broil King.  16 kW Dual-Tube brännarsystem i rostfritt stål2,7 kW sidobrännare i gjuten mässing4,4 kW bakre rotisseribrännare i rostfritt stålRotisseriset Premium ingår5525 cm2 primär grillyta1600 cm2 porslinsbelagd uppvärmningshyllaKraftiga grillgaller i gjutjärnFlav-R-Wave grillsystem i rostfritt stålFem Dual-Tube brännare i rostfritt stålLinear-Flow ventiler med 180˚ Sensi-Touch controlSure-Lite elektroniskt tändsystemDeluxe Accu-Temp termometerLock i dubbelt rostfritt stål med eleganta sidor i gjuten aluminiumDura-Bilt porslinsemaljerad grillbalja med sidor i gjuten aluminiumKontrollpanel, sidobord och skåpsdörrar i rostfritt stålEleganta hyllor i gjuten aluminium på sidobordenSkåpstomme och botten i epoxylackerat, svart kromBegränsad livstidsgaranti på komponenter i gjuten aluminium5 års garanti på rostfria komponenter och brännare, exklusive Flav-R- Wave2 års garanti på övriga delar och lackerr
BADKARSHANDTAG 300 ROSTFRITT STÅL
439 kr
Badkarshandtag från Smedbo.Material: Högkvalitativt rostfritt stål med mycket hög korrosionsbeständighet vilket är viktigt speciellt i badrum.Ytbehandling: Polerat Rostfritt Stål.Gedigen konstruktion för säker montering.Dold fastsättning.Längd: 300mm.Artnr: FK800
Barset 5 delar i Rostfritt Stål
295 kr
Gör en god drink till gästerna med ett trevligt barset i fem delar för hemmabartendern. Setet innehåller:Shaker 500 ml. Istång.Spritmått 2 cl och 4 cl. Sil.Omrörare.Tillverkat av rostfritt stål 18/8.
Kamado SUMO Maxi Grön med tillbehörspaket
13 995 kr
En stor grill som är perfekt för grillentusiasten. Grillen är utmärkt både till familjekvällar och grillfester med 10 personer eller mer. Med tillbehörspaketet kan du grilla som en sann mästare. Utrustad med:- Stativ till Kamadon- Sideboard och handtag i bambu- Heavy duty hjul i rostfritt stål- Termometer på locket- Flexibelt grillgaller i rostfritt stål- Dämpare till locket- Halvmånedeflektorer till det flexibla grillgallersystemet- Krokar för grillverktyg- Extra övre grillgaller- Pizzasten 42 cm- Grillhandske- Figursytt överdrag med Kamado SUMO logo- Grillgaller tång- Askspade i rostfritt stål 
Aston bestickset 60 delar stål WMF
3 999 kr
WMF Besticksetet från serien Aston har ett modernt utseende och består av 60 delar. Bestickens har snygg design med runda kanter och är tillverkat i rostfritt stål.Material: Cromargan® rostfritt stål 18/8I setet medföljer:12 st dessertgafflar12 st gafflar12 st knivar12 st matskedar12 st teskedar
Irishcoffeset med skedar
299 kr
I setet ingår 4 st glas som rymmer 30 cl, 4 st skedar i rostfritt stål och 4 st glasunderlägg i rostfritt stål.
Gasolgrill Baron 490 2016, Broil King
8 995 kr
11,4 kW Dual-Tube ™ brännarsystem i rostfritt stål 2,7 kWsidobrännare 4,4 kW bakre rotisseribrännare i rostfritt stål Rotisseriset Premium ingår 2850 cm 2 primär grillyta 1300 cm 2 porslinsbelagd uppvärmningshylla Kraftiga grillgaller i gjutjärn Flav-R-Wave ™ grillsystem i rostfritt stål Fyra™ brännare i rostfritt stål Linear-Flow ™ ventiler Sure-Lite ™ elektroniskt tändsystem Deluxe Accu-Temp ™ termometer Dura-Bilt ™ porslinsemaljerad grillbalja med sidor i gjuten aluminium Nedfällbara sidobord i rostfritt stål med redskapskrokar Kraftiga sväng- och låsbara hjul varav två justerbara i höjd Måttskiss Bruksanvisning Broil King Gasolgrillar Begränsad livstidsgaranti på komponenter i gjuten aluminium. 10 års garanti på Dual Tube brännare (fr.o.m 2015), enkla brännare (exl. Porta Chef) och övriga rostfria delar 5 år. 2 års garanti på övriga delar och lackeringar.
Tylö Hygrometer/Termometer Pro
493 kr
I bastutillbehör pro ingår en stilren stäva i rostfritt stål med 8 liters rymd. Även en matchande skopa i rostfritt stål och med handtag av trä. Dessutom finns även en termo- och hygrometer i rostfritt stål med fäste för fastskruvning på vägg. Denna serie passar utmärkt i offentlig miljö där användandet är frekvent. Välj mellan följande produkter:SkopaStävaHygro/termometer
Gasolgrill Baron 340 , Broil King
6 995 kr
8,8 kW Dual-Tube™ brännarsystem i rostfritt stål 2,7 kW sidobrännare 2130 cm2 primär grillyta 730 cm2 porslinsbelagd uppvärmningshylla Kraftiga grillgaller i gjutjärn Flav-R-Wave™ grillsystem i rostfritt stål Tre DualTube™ brännare i rostfritt stål Linear-Flow™ ventiler Sure-Lite™ elektroniskt tändsystem Deluxe Accu-Temp™ termometer Dura-Bilt™ porslinsemaljerad grillbalja Nedfällbara sidobord i rostfritt stål med redskapskrokar Kraftiga svång-och låsbara hjul varav två justerbara i höjd Monteringsskiss Bruksanvisning Broil King Gasolgrillar Begränsad livstidsgaranti på komponenter i gjuten aluminium. 10 års garanti på Dual Tube brännare (fr.o.m 2015), enkla brännare (exl. Porta Chef) och övriga rostfria delar 5 år. 2 års garanti på övriga delar och lackeringar.
Weber Master-Touch GBS SS 57 cm Svart KolgrillRostfritt Galler
2 489 kr
Weber Master-Touch GBS 57 cm är toppmodellen bland Webers klotgrillar. Här har du originalmodellen med ett rejält tillskott av lyx: GBS-grillgaller i rostfritt stål (Observera att de flesta av våra konkurrenter inte har galler av rostfritt stål på de grillar de säljer) Termometer i locket. Smart askfångare och inte minst en lockhållare så att du slipper hålla i locket när du ska titta till köttet. Master-Touch GBS 57 cm får du grillupplevelser i en klass för sig. Specifikation: * Bränsle: Kol/Briketter* Porslinsemaljerat lock och balja: Ja* Glasfiberförstärkta termoplast handtag: 2 st* Värmeskjöld vid handtag: Ja* Termometer: Ja* Elektronisk tändning: Nej* Tuck-Away lockhållare: Ja* Belagt grillgaller: Nej* Belagt grillgaller med vikkant: Nej* Rostfritt grillgaller med vikkant: Ja* One-Touch rengöringssystem i aluminiumsbelagt stål: Nej* Fabriksmonterad One-Touch® rengöringssystem i rostfritt stål: Ja* Rostfri aluminiumsventil: Ja* Askfat i aluminium: Nej* Stor askuppsamlare: Ja* Briketthållare: Nej* Brikettkorgar: Ja* Termoplast arbetsbord: Nej* Vädertålig CharBin förvaringsutrymme: Nej* Brikett måttbägare: Ja* Vagnram i kraftigt stål: Nej* Bottenhylla: Nej* Hjul: 2 st* Färg: Svart Mått:Grillyta (cm): 57Utvändigt mått - Höjd (cm): 107Utvändigt mått - Bredd (cm): 71Utvändigt mått - Djup (cm): 58  Garantitid: Lock och balja (genomrostning): 10 årHandtag: 5 årOne-Touch propellersats: 5 årBrikettgaller: 2 årGrillgaller: 2 årGaranti alla övriga delar: 2 år
Knivar i rostfritt stål Swiss Q High Quality (6 delar)
349 kr

Knivarna i rostfritt stål Swiss Q High Quality (6 delar) är ett måste i ditt kök! Ett set med köksknivar som innehåller en sax och fem högkvalitativa och färgrika knivar presenterade i en smart låda med magnetisk stängningsmekanism. Knivarna Swiss Q är väldigt tåliga och bekväma tack vare deras ergonomiska handtag. Deras vassa blad gör det möjligt att skära mycket precist. Idealiska som gåva.

 • 1 kökskniv (ungefär 34 cm)
 • 1 köttkniv (ungefär 34 cm)
 • 1 brödkniv (ungefär 34 cm)
 • 1 universalkniv (ungefär 22 cm)
 • 1 skalkniv (ungefär 18 cm)
 • 1 sax i rostfritt stål (ungefär 20 cm)

www.swissqknifeset.com

(Måtten inkluderar handtagen)

Pulltex Etiketter Till Vinflaskorna i Vinkällaren
169 kr
Snygga etiketter som hjälper dig att hålla ordning i vinkällaren.36 st. Material: Grovt papper. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Kamado SUMO Maxi Grön
12 495 kr
Älskar du att grillad mat är det här den perfekta grillen för dig. Kamados största modell som enkelt klarar jobbet vid både familjegrillningen och de större grillfesterna. Denna grill är för den som inte nöjer sig med något annat än det bästa. Specifikationer:- Kamados största grill- Termometer på locket- Flexibelt grillgaller i rostfritt stål- Stativ till Kamadon- Askraka- Krokar till grillverktyg- Dämpare till locket- Sideboard samt handtag i bambu - Heavyduty hjul i rostfritt stål- Multinivå gallersystem
Bestickset Anna 16 delar, Blankt stål Nordic Sense
299 kr
Bestickset Anna blank innehåller 16 delar. Setet innehåller: 4 skedar, 4 knivar, 4 gafflar och 4 teskedar. Material: 18/0 rostfritt stål
Barnbestick Djungelboken WMF
449 kr
Barnbesticken med motiv från Djungelboken blir snabbt en favorit hos det lilla barnet! Setet innehåller en kniv, en gaffel, en matsked samt en tesked.Material: Rostfritt stål
Kamado SUMO Midi Grön med tillbehörspaket
10 995 kr
Kamado SUMO Midi klarar med lätthet en grillkväll för upp till 10 personer. Perfekt för en mysig grillafton med familjen på verandan, altanen eller i sommarstugan. Tillbehörspaketet innehåller allt du behöver för att klara grillningen med bravur. Utrustad med:- Krokar för grillverktyg- Ask raka- Sideboard och handtag i bambu- Med stativ till Kamadon- Termometer på locket- Flexibelt grillgaller i rostfritt stål - Multinivå gallersystem - Askspade i rostfritt stål- Grillgaller tång- Grillhandske- Figursytt överdrag med Kamado SUMO logo- Pizzasten 42 cm - Extra övre grillgaller 
Te-termometer Bengt Ek Design
149 kr
Vissa tesorter kräver en mer noggrann temperatur än vissa andra tesorter. Med hjälp av denna te-termometer av Bengt Ek kan du enkelt läsa av temperaturen på tevattnet. Fönstret visar förutom temperaturen även vilka grader exempelvis grönt, rött och svart te kräver för bästa smak och effekt. Termometern är i rostfritt stål och visar temperaturen mellan 20 - 100 grader Celsius.  Mått: 15,5 cm 
Georg Jensen Sky Vinupphällare
449 kr
En smart vinupphällare för dekantering av vin. Vinupphällaren ingår i serien Sky som innehåller olika smarta bar- och vintillbehör, designade av Aurélien Barbry.Material: Rostfritt stål.Mått: 13 x 4,2 cm.
Rubicson Trådlös termometer Vit. Termometer med trådlös utomhussensor
149,90 kr
Trådlös termometer som mäter inom- och utomhustemperaturen. Minne för lägsta och högsta temperatur samt visar tid och datum. Mottagare och sändare går att hänga på vägg. Räckvidd 30 m. Mätområde 0C till 50C inomhus, -30C till 60C utomhus. Drivs med 4x AAA-batterier medföljer ej.
Le Creuset 3-Ply Gryta Rostfritt Stål med lock 24 cm 6 liter
1 499 kr
En gryta i rostfritt stål med Le Creusets klassiska utseende men med nya förbättrade egenskaper. Grytan är en del av serien 3-Ply som innehåller kokkärl och stekpannor tillverkade i tre steg. Två skikt med ett tåligt rostfritt stål omger en värmekänslig kärna av aluminium. På så vis sprids värmen i grytan på ett optimalt sätt. Grytan har ett lock med knopp. -24 cm-3-PLY-Rostfritt Stål -Livstidsgaranti 
Weber Genesis II LX S-440 GBS Rostfritt Stål Gasolgrill
20 990 kr
Gasolgrill utrustad med fyra brännare och det exklusiva GS4-systemet. Den stora grillytan gör det möjligt att grilla även till större sällskap.Gasolgrillen är även förberedd för iGrill 3. Vilket innebär att du, via gratisappen Weber iGrill, kan ha koll på både temperaturen i råvara och grill i din telefon. Använd de programmerade inställningarna eller anpassa termometern efter eget tycke och smak.  Läs mer om iGrill 3 här!          Specifikation:* Grillyta (cm): 68 x 48 cm* Bränsle: Gasol* Brännare i rostfritt stål: 4 st* Lock av rostfritt stål: Ja* Elektronisk tändning: Ja* Effekt (kW): 15.2* Porslinsemaljerat Gourmet BBQ System gjutjärnsgaller: Ja* Steglöst reglage: Ja* Flavorizer Bars i rostfritt stål: Ja* Centerplacerad termometer: Ja* Lamphandtag: 1 st* Redskapshållare: 3 st* Rotisserie: Nej* High: Ja* GS4HighPerformanceGrillSystem: Ja* Förberedd för iGrill 3: Ja* Infraröd rotisseriebrännare: Nej* GreaseManagementSystem: Ja* Hjul: 4 st* Låsbara rullhjul: 2 st* Sidobrännare: Ja* Sidobrännarens effekt (kW): 3.5* Sear Station: Nej* Röksystem: Nej* Arbetsbord i rostfritt stål: 2 st* Tuck-Away Värmehylla: Ja* Färg: Rostfritt stål Mått:Utvändigt mått - Höjd (cm): 122Utvändigt mått - Bredd (cm): 165Utvändigt mått - Djup (cm): 74 Garanti:Brännare i rostfritt stål: 10 årLock i rostfritt stål: 10 årStöpta aluminiumsdelar (2 år på målade ytor - ej missfärgning): 10 årGrillgaller gjutjärn: 5 årFlavorizer Bars i rostfritt stål: 10 årGaranti alla övriga delar: 2 årFetthanteringssystem (utskjutbar fettbricka och dropplåda): 10 årTändsystem (modul, elektrodenhet, kablar och strömbrytare, undantag batteri): 10 år 
Stopper till vinflaska, Jupiter Pulltex
239 kr
En vacker kork som hindrar ditt vin från att bli förstört om du vill spara en öppnad flaska i några dagar.Material: Rostfritt stål
Bestickset Palermo, 60 delar WMF
3 999 kr
Besticketet Palermo från WMF är ett stilrent bestick av högsta kvalitet. Besticket är tillverkat i blankpolerat stål och kan diskas i maskin.Material: Cromargan® rostfritt stål 18/10 Setet innehåller 60 delar
Weber Summit E-670 Gasolgrill
30 195 kr
Den yppersta av alla Webers gasolgrillar. Det blir inte större än med Summit® 670 – med sex brännare, sidobrännare, Tuck Away™-rotisseri, röklåda, infrabrännare och andra imponerande finesser har du allt en grillentusiast kan önska sig. Hög kvalitet och exklusivitet.Mått:Grillyta (cm): 80 x 49Utvändigt mått - Höjd (cm): 145Utvändigt mått - Bredd (cm): 188Utvändigt mått - Djup (cm): 76Specifikation:Bränsle: GasolPorslinsemaljerat lock och balja: JaBrännare i rostfritt stål: 7Lock av rostfritt stål: NejElektronisk tändning: NejGrillgaller gjutjärn: NejEffekt (kW): 17.6Porslinsemaljerade grillgaller: NejFlavorizer® Bars i rostfritt stål: JaSteglöst reglage: JaCenterplacerad termometer: JaPorslinsemaljerade Flavorizer® Bars: NejLamphandtag: 2Redskapshållare: 6Rostfria grillgaller: JaInfraröd brännare kW: 3.1Rotisserie: JaInfraröd rotisseriebrännare: JaSidobrännare: JaSidobrännarens gasförbrukning (kW): 3.51Bottenhylla: NejSear Station: JaHjul: 4Sear station gasförbrukning kW : 3.1Låsbara rullhjul: 2Röksystem: JaRöksystemets gasförbrukning (kW): 2Crossover® tändsystem: JaSnap-Jet™ tändsystem: JaArbetsbord i rostfritt stål: 2Färg: SvartGarantitid:Brännare i rostfritt stål: 10 årGnisttändare: 2 årPorslinsemaljerat lock (genomrostning): 10 årStöpta aluminiumsdelar (2 år på målade ytor - ej missfärgning): 10 årGrillgaller rostfritt stål: 5 årFlavorizer® Bars i rostfritt stål: 5 årInfraröd brännare: 2 årGaranti alla övriga delar: 2 år
Stelton Oljelampa Rostfritt Stål Klart Glas
699 kr
Lägg på ett varmt sken till hemmet med Steltons Klassiska Oljelampa. Oljelampan kommer i rostfritt stål och klart glas vilket ger en fin bild av lågan och skapar stämning i rummet. Design (2001): Erik Magnussen Material: 18/8 rostfritt stål och borosilikatglas Färg: Satin Polerad, klarglas Bredd: 8,5 cm Höjd: 18,5 cm Bränsle: Lampolja / Petroleum
Pulltex Dekantör i rostfritt stål för luftning av vin
449 kr
Pulltex Dekantör i rostfritt stål för luftning av vin från Pulltex
Old Farmer grillbestick 6+6 st Gense
999 kr
Robusta och snygga grillbestick i den omtyckta serien Old Farmer från Gense. Old Farmer har en vacker design med en kombination av trä och rostfritt stål. Besticket passar utmärkt såväl till biffar, grillat kött som till goda sallader vid alla tillfällen. Setet levereras i en rustik trälåda och innehåller 6 st gafflar och 6 st knivar.Material: Rostfritt 18/8 stål med träskaftDesign: Bent Severin
Grand Cru frukostset, 4-pack Rosendahl
398 kr
Trevligt frukostset i 4-pack från populära serien Grand Cru från Rosendahl. Setet innehåller sammanlagt 4 st värmetåliga glas samt 4 st skålar. Frukostsetet går att diska i diskmaskin upp till max 50-55 grader. Designat av Erik Bagger.Material: Blyfritt glas och rostfritt stål