Vintermometer till flaska

Vintermometer till flaska

249 kr

Digital termometer som mäter vätskans temperatur. Fäst den runt flaskan och aktivera den genom att trycka på sensorn som sitter framtill. Avaktivera den genom att ta loss den från flaskan.

Läs mer...

Köp hos Åhlens för 249 kr
Finns i lager hos Åhlens, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.

Liknande produkter

Vintermometer Snap
119 kr
Använd Snap Vintermometer för att se den exakta temperaturen på vinet. Fäst termometern runt flaskan och vänta på att temperaturen ska visas. De rekommenderade serveringstemperaturerna finns på baksidan av termometern. Passar till alla flaskstorlekar.
Aga Aqvia PET Flaska 0,5L Duopack Vit
129 kr
Nu har AGA tagit fram en snygg och smidig flaska på 0,5 liter till våra kolsyremaskiner.  Lätt att ta med om du ska till gymmet eller på dagsutflykten.  Flaskan är utformad i stilren skandinavisk design och finns i färgerna vitt och svart.Naturligtvis är flaskan fri från bisfenol och passar alla AQVIA®maskiner. Så spara på miljön och säg hej då till flaskan från butiken!
Aga Aqvia PET Flaska 0,5L Duopack Svart
189 kr
Nu har AGA tagit fram en snygg och smidig flaska på 0,5 liter till våra kolsyremaskiner. Lätt att ta med om du ska till gymmet eller på dagsutflykten.  Flaskan är utformad i stilren skandinavisk design och finns i färgerna vitt och svart.Naturligtvis är flaskan fri från bisfenol och passar alla AQVIA®maskiner. Så spara på miljön och säg hej då till flaskan från butiken.
Holmegaard Scala Flaska 1 l
199 kr
Mycket dekorativ flaska designad av Maria Berntsen för Holmegaard. Flaskan är tillverkad i klart glas med dekorativa linjer som i tillägg till att vara en läcker designdetalj även fungerar som måttskala. Flaskan är lufttät och kan användas i kylskåpet för förvaring av juice, iste, mjölk, soppor m.m.  Flaskan kan diskas i diskmaskin. Rymmer 1 liter.
Stopper till champagne med hällfunktion, Mars Pulltex
289 kr
Denna kork sluter tätt kring din flaska men när du lutar flaskan kan du fortfarande hälla ur den, när flaskan står upprätt hjälper en liten tyngd till att sluta flaskan tät. Den är speciellt utformad för mousserande vin och tyngden som sluter korken är extra tung för att hålla bubblet kvar i flaskan.Material: Rostfritt stål
Stopper till vinflaska Saturn Pulltex
259 kr
En automatisk vinstopper. Denna kork sluter din flaska tät men när du lutar flaskan kan du fortfarande hälla ur den, när flaskan står upprätt hjälper en liten tyngd till att sluta flaskan tät.Material: Rostfritt stål
Hopfällbar flaska i silikon
305 kr
Rymmer 235 ml eller 600 ml100% livsmedelsklassad silikonLätt att rengöraDenna tåliga och hopfällbara flaska i 100% livsmedelsklassad silikon har en unik design och kan ändra storlek beroende på tillfälle. I det hopfällda läget rymmer flaskan 235 ml och är perfekt för en kortare promenad eller som törstsläckare vid skrivbordet. I det utfällda läget rymmer flaskan 600 ml och är till exempel praktisk att använda som dryckesbehållare i bilen eller som sportflaska till träningen.Flaskan är böjbar vilket underlättar påfyllning av vatten från kranar i små handfat och flaskan tål även att fyllas med varma drycker. Silikonet är ingen isolator men håller dock värmen något bättre än vanliga vattenflaskor. Silikonet tål temperaturer upp till 230°C men drycker varmare än 60°C skall hanteras varsamt då värmen känns igenom silikonet.Silikonet gör flaskan lukt- och smakfri och helt fri från BPA och andra plaster. Skruva upp det lufttäta locket i rostfritt stål för att ändra storlek på flaskan. Håll i flaskhalsen då flaskan är fylld och när locket skruvas av och på, för att undvika spill och läckage.Före första användning bör vattenflaskan kokas i 15 minuter utan lock. Därefter kan den vid behov diskas i diskmaskin eller kokas på nytt i 15 minuter. Vattenflaskan skall EJ användas i mikrovågsugn och rekommenderas ej att användas i frysen. Däremot går det utmärkt att stoppa ner en och annan isbit genom den stora mynningen för att kyla drycken.Vattenflaskan mäter 7 cm i diameter och blir antingen 12 cm (hopfälld) eller 21 cm lång (utfälld).
Champagnekork med pump
99 kr
Champagnekork med luftpumpSer till att bubblorna stannar kvarDatummarkörBlev det lite bubbel kvar i en flaska från festen? Inga problem. Med denna uppgraderade champagnekork stannar bubblorna kvar i flaskan och du har dessutom stenkoll på när du förslöt den.Champagnekorken sluter tätt runt flaskan och med några tryck på korken pumpar du in luft i flaskan. Den tätt packade luften lägger sig som ett lock över champagnen och ser till att bubblorna stannar kvar i drycken. Ställ sedan in det aktuella datumet på den smidiga datummarkeraren och du ser enkelt när du sist tog dryck ur flaskan.
Drickpipsflaska 125ml Rosa
419 kr

Flaska i rostfritt stål
NUK First Choice+ drickpipsflaska i rostfritt stål är en flaska som rymmer 125 ml och har en mjuk spillfri drickpip, tillverkad av silikon. Förenklar övergången till självständigt drickande. Den mjuka silikonen är behagligt mjuk och spillfri. 


The NUK Anti-Colic Air System balanserar vakuumet i flaskan och hjälper till att förhindra kolik genom att barnet inte sväljer luft. Handtagen är designande för barns händer och är utrustade med anti-slip. Flaskan har extra bred öppning, skruvning, förslutningslock och skyddskåpa. Alla delar är enkla att ta bort vilket gör det enkelt att rengöra och förbereda mat i flaskan. Flaskan är tillverkad av rostfritt stål, fri från alla former av bisfenoler, ftalater och PVC. Lätt, robust och håller värme och kyla längre än motsvarande flaskor i plast.


- Rekommenderas för barn 6 månader och uppåt
- Ergonomiskt, anti-slip handtag för säkert grepp

Grand Cru Flaska olja/vinäger 20 cl
199 kr
Grand Cru olje-/vinägerflaska från Rosendahl. Passar bra till både olja och vinäger och gör det enkelt att dosera på salladen eller i matlagningen. Den praktiska proppen placeras i flaskan och ser till att innehållet inte droppar eller rinner utmed sidan på flaskan. Flaskan rymmer 20 cl.
Fresh flaska med fruktkolv Blå Sagaform
69 kr
Spetsa din dryck med säsongens frukter i Sagaforms Fresh flaska! Med hjälp av fruktkolven i flaskan så kan du smaksätta drycken med härliga frukter utan behöva blanda det. Tillverkad i tritan vilket innebär att flaskan är fri från BPA.Storlek:Höjd: 28 cm, Kapacitet: 80 cl
SodaStream Fuse Flaska 1 L Metall
155 kr
En modern droppformad design på SodaStreams klassiska flaska. Alla SodaStreams flaskor är återanvändbara och specialgjorda för att tåla högt tryck. Flaskan hindrar drickan från att bli avslagen genom en hermetisk förslutande kork. Botten och korken är tillverkade i borstat stål som är oerhört tåligt, men samtidigt elegant och snyggt. Flaskan är miljö- och hälsovänlig så till vida att den är gjord av material som inte producerar farliga kemiska ämnen såsom PCB eller ftalater, vilket en del andra plaster kan göra. Den är även BPA-fri.  Flaskan är kompatibel med SodaStreams modeller Source och Play. Ska inte diskas i maskindisk, och ska inte sköljas eller diskas med för varmt, eller för kallt vatten då detta kan skada flaskans elasticitet vilket försämrar dess funktion avsevärt.  Innerdiameter på öppningen är 3 cm.  
Wine Pump Set
99 kr
Två stycken vinkorkar i gummi som håller flaskan tät, genom att toppen trycks ner till ett tryck uppstår. Datum när flaskan öppnades ställs in på toppen av korken.
Termometer ute/inne
99,90 kr
Lättanvänd digital termometer med tydlig display. Visar inomhustemperatur, utomhustemperatur och klocka. 2,5 meter sensorkabel att hänga ut genom fönstret. Minne för max- och min.temperatur.
Sagaform Fresh Flaska med Fruktkolv 0,8 liter Klar
99 kr
En oerhört smart plastflaska från det innovativa företaget Sagaform. Flaskan har en inbyggd kolv som gör att man kan smaksätta vattnet med frukt eller citrus väldigt enkelt. På så vis kan du nu få citronvatten på jobbet, i skolan eller på utflykten. Flaskan är gjord i tritanplast och har ett lock som kan öppnas och stängas smidigt. Flaskan är BPA-fri och ska inte diskas i maskin.-80 cl-280 mm hög
SodaStream PET-flaska Metall 1 L
155 kr
Deluxevariant på SodaStreams klassiska flaska, som passar utmärkt till lite festligare tillfällen. Alla SodaStreams flaskor är återanvändbara och specialgjorda för att tåla högt tryck. Flaskan hindrar drickan från att bli avslagen genom en hermetisk förslutande kork. Botten och korken är tillverkade i rostfritt stål som är oerhört tåligt, men samtidigt elegant och snyggt. Flaskan är miljö- och hälsovänlig så till vida att den är gjord av material som inte producerar farliga kemiska ämnen såsom PCB eller ftalater, vilket en del andra plaster kan göra. Den är även BPA-fri.Flaskan är kompatibel med alla SodaStreams maskiner förutom modellerna Crystal och Penguin.Ska inte diskas i maskindisk, och ska inte sköljas eller diskas med för varmt, eller för kallt vatten då detta kan skada flaskans elasticitet vilket försämrar dess funktion avsevärt. 
Fresh Flaska/fruktkolv Klar
99 kr
Med Fresh flaska med fruktkolv från Sagaform smaksätter man enkelt sin egen dryck efter eget tycke och smak. Varför inte låta säsongens frukter och bär smaksätta din dryck? Flaskan är tillverkad i Tritan vilket innebär att flaskan är helt fri från BPA. Perfekt att ha med på utflykt, till jobbet eller i skolan. Rymmer 80 cl.
Fresh Flaska/fruktkolv Rosa
99 kr
Med Fresh flaska med fruktkolv från Sagaform smaksätter man enkelt sin egen dryck efter eget tycke och smak. Varför inte låta säsongens frukter och bär smaksätta din dryck? Flaskan är tillverkad i Tritan vilket innebär att flaskan är helt fri från BPA. Perfekt att ha med på utflykt, till jobbet eller i skolan. Rymmer 80 cl.
Vinkork, Wine Stopper Antiox
229 kr
Vinkork som gör att öppnat vin håller extra länge. Med den här gummikorken håller vinet upp till 10 dagar efter det att flaskan öppnats. Vinet hålls fräscht genom ett kolfilter som gör att vinet oxideras långsammare. Och genom siffrorna på korken är det lätt att hålla reda på hur många dagar flaskan varit öppnad.
Termometer ute/inne
49,90 kr
Lättanvänd digital termometer med tydlig display. Visar inomhustemperatur och utomhustemperatur. 1,5 meter sensorkabel att hänga ut genom fönstret. Minne för max- och min.temperatur. Kan hängas på vägg eller ställas på bord.
Wine Bottle Thermometer
79 kr
Termometer som visar vilken temperatur vätskan i flaskan har.
VISP/TERMOMETER OBH NORDICA CELSIUS WHISK GRÖN
239 kr
Termometer Celsius Whisk Grön2 i 1 ballongvisp med digital termometer som passar perfekt vid enklare temperaturmätning under vispning eller som enskild kökstermometer.- 2 i 1 ballongvisp med digital termometer.- Kan användas för temperaturmätning under vispning eller som separat kökstermometer.- Presenterar aktuell temperatur på några sekunder.- Mäter temperaturer från -50 upp till 200°C med 0,1°C upplösning.ProduktspecifikationerBatterityp: AAATemperaturmätning: -50-200°CSladdlösAntal batterier: 1Lev. artikelnr: 13494778Modellnr: 4778EAN: 5708642047784
Digital termometer
199 kr
En digital termometer som mäter temperaturer från +/-0 till 140°C. Batterier medföljer (2x1,5V AG13).
VISP/TERMOMETER OBH NORDICA CELSIUS WHISK SVART
239 kr
Visp/Termometer OBH Nordica Celsius Whish Svart2 i 1 ballongvisp med digital termometer som passar perfekt vid enklare temperaturmätning under vispning eller som enskild kökstermometer.- 2 i 1 ballongvisp med digital termometer.- Kan användas för temperaturmätning under vispning eller som separat kökstermometer.- Presenterar aktuell temperatur på några sekunder.- Mäter temperaturer från -50 upp till 200°C med 0,1°C upplösning.ProduktspecifikationerBatterityp: AAATemperaturmätning: -50-200°CSladdlösAntal batterier: 1Lev. artikelnr: 13494779Modellnr: 4779EAN: 5708642047791
Champagneförslutare luftpump Silver
89 kr
Champagneförslutare med inbyggd luftpump från Dorre. Återförsegla din flaska så att champagnen håller längre genom att pumpa ur all luft i flaskan.
Mat och vattenskål med flaska för djur (Färg: Blå)
229 kr

Förse ditt husdjur med det bästa och skaffa mat- och vattenskålen med flaska för djur nu! Idealisk för att ge ditt husdjur mer vatten, eftersom flaskans innehåll rinner ut gradvis, beroende på hur mycket som har blivit förbrukat.

  • Tillverkad i plast
  • Ungefärliga mått: 33 x 6 x 16 cm
  • Mittenhål för fastskruvning av flaskan
  • Ungefärlig kapacitet på flaskan: 425 ml
Hållare för PET-flaskor
49 kr
Passar PET-flaskor mellan 1,5-1,8 literGer ett bra ergonomiskt greppEnkelt att hälla upp dryckenStora PET-flaskor är både tunga och kan vara otympliga för mindre barn, äldre och svaga händer att hälla från. Stargrip är en smart hållare för PET-flaskor som passar stora petflaskor mellan 1,5 - 1,8 liter och skruvas enkelt på flaskans öppning.Det ordentliga handtaget ger ett bra grepp och det blir enkelt att hälla upp dryck i små glas utan att spilla. Hållaren har även gängor på utsidan vilket gör att det går att försluta PET-flaskan igen med dess egna skruvkork. Detta gör att Stargrip kan sitta kvar på flaskan till dess att all dryck är uppdrucken.Stargrip ger PET-flaskan en naturlig plats på matbordet och med handtaget får PET-flaskan även en funktionell krok. Det kan till exempel vara mycket praktiskt att hänga upp flaskan i båten eller husbilen och det stadiga handtaget gör att PET-flaskan kan hänga på de flesta ställen. PET-flaska ingår ej.
Mat och vattenskål med flaska för djur (Färg: Grön)
229 kr

Förse ditt husdjur med det bästa och skaffa mat- och vattenskålen med flaska för djur nu! Idealisk för att ge ditt husdjur mer vatten, eftersom flaskans innehåll rinner ut gradvis, beroende på hur mycket som har blivit förbrukat.

  • Tillverkad i plast
  • Ungefärliga mått: 33 x 6 x 16 cm
  • Mittenhål för fastskruvning av flaskan
  • Ungefärlig kapacitet på flaskan: 425 ml
Bomullsblomma Doftspridare, 200 ml
379 kr
En doftspridare som är ett utmärkt alternativ för att på ett enkelt, effektivt och säkert sätt sprida en kontinuerlig doft i din omgivning. De aromatiska oljorna sprids i luften genom rottingstavarna utan behov av värmekälla. Ställ rottingstavarna i doftblandningen i flaskan - du reglerar styrkan på doften genom att använda rätt antal stavar från 1 till 6 st. Detta doftmedel är en trevlig inredningsdetalj; den lilla flaskan gör den lätt att placera i rummet. Den passar utmärkt där du inte kan eller vill använda eld. För bästa doftspridning rekommenderar vi även att man vänder rottingstavarna i mellan åt.
Termo,hygrometer sensor RAR503
469 kr

Extra temperatur och luftfuktighets sensor. Sensor som mäter både temperatur och luftfuktighet som även kan avläsas på inbyggd LCD-skärm.


Funktioner
- Digital LCD skärm som visar luftfuktighet och temperatur (C/F)
- Sensorn kan placeras upp till 30 meter från huvudenheten
- Vägg eller bordsplacering
- 3 kanaler (visas i displayen )
- RF frekvens: 433 MHz
- Använder 2 x AAA 1.5V batterier (ingår ej)

Smoothiemaker
369 kr

Finns det något bättre sätt att starta dagen på än med en fantastiskt god och hälsosam smoothie? Men Champion Smoothie Maker kan du enkelt göra precis detta. Fyll flaskan med dina favoritfrukter, bär eller grönsaker och skruva på knivbladen. Montera sedan flaskan på huvudenheten och tryck på strömbrytaren. Efter ett par sekunder har du en nyttig och god smoothie att avnjuta, enklare än så här blir det knappt.


- Avtagbar flaska som du kan ta med dig överallt.
- Flaskan rymmer 500ml.
- Utrustad med hällpip som gör att du kan dricka direkt från flaskan.
- Mixar frukt, grönsaker, is eller vad du önskar.
- Utmärkt att ta med sig till jobbet/skolan, i bilen eller till gymmet.
- Modern design med en snygg matt finish.
- Liten storlek gör att den är lätt att förvara.
- 180 watt
- Storlek basenhet: 18x10cm
- Storlek flaska (med lock): 23x7cm


EG-försäkran


Användarmanual

SodaStream Fuse Flaska Svart 2 x 0,5L
139 kr
En modern droppformad design på SodaStreams klassiska flaska. Alla SodaStreams flaskor är återanvändbara och specialgjorda för att tåla högt tryck. Flaskan hindrar drickan från att bli avslagen genom en hermetisk förslutande kork. Botten och korken är tillverkade i borstat stål som är oerhört tåligt, men samtidigt elegant och snyggt. Flaskan är miljö- och hälsovänlig så till vida att den är gjord av material som inte producerar farliga kemiska ämnen såsom PCB eller ftalater, vilket en del andra plaster kan göra. Den är även BPA-fri.  Flaskorna är kompatibla med SodaStreams modeller Source och Play. Ska inte diskas i maskindisk, och ska inte sköljas eller diskas med för varmt, eller för kallt vatten då detta kan skada flaskans elasticitet vilket försämrar dess funktion avsevärt.  2-Pack2 halvlitersflaskor Svarta. 
Eva Solo Drickflaska 0,5l Vinröd
249 kr
Eva Solos to go flaska med en vinrödfärgad nylon rem. Vattenflaskan är fri från skadliga ämnen som bisfenol och ftalater. Genom att använda flaskan om och om igen gör vi miljön en stor tjänst. Material: BPA-fri plast, rostfritt stål, silikon och nylon. Rymmer: 0,5 l.  
Pulltex Stopper Till Champagneflaska Mars
289 kr
Denna kork sluter tätt kring din flaska men när du lutar flaskan kan du fortfarande hälla ur den. När flaskan står upprätt hjälper en liten tyngd till att sluta flaskan tät. Den är speciellt utformad för mousserande vin, och tyngden som sluter korken är extra tung för att hålla bubblet kvar i flaskan. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Stopper Till Vin Saturn
259 kr
En automatisk vinstopper. Denna kork sluter din flaska tät men när du lutar flaskan kan du fortfarande hälla ur den. När flaskan står upprätt hjälper en liten tyngd till att sluta flaskan tät. Material: Rostfritt stål. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Antiox Wine stopper
249 kr
Revolutionerande stopper från Antiox behåller vinets kvalité i flaskan längre än någon annan stopper. I stoppern sitter ett aktivt kolfilter som hindrar vinets oxidering och bevarar vinets karaktär i minst 10 dagar. Med hjälp av datummarkören på korken har du lätt koll på när flaskan förslutits. Denna patenterade lösning används av sommeliersällskap runt om i Europa.
Eva Solo MyFlavour Dricksflaska 0,75l Blå
299 kr
Stilren dricksflaska från Eva Solo, här med en snyggt blå detalj som också fyller en praktisk funktion. Flaskan är den perfekta flaskan to go och finns i många olika färger. Flaskan är fri från skadliga ämnen som bisfenol och ftalater. Tillverkad i BPA-fri plast, silikon, rostfritt stål och nylon. Rymmer: 0,7 l.  
Tryckspruta 1,25L Hozelock
199 kr
Genomskinlig, graderad flaska. Flaskan har en pump som är enkel att trycksätta. Med det munstycket kan du justera strålen från en fin stråle till dimma.

Hozelock

Sedan 50 år tillbaka har Hozelock specialiserat sig på att hitta lösningar för att möta behovet hosträdgårdsentusiaster. Genom att kombinera kunskap och passion för trädgårdsskötsel utvecklar de redskap som får din trädgård att blomstra och sjuda av liv!
Eva Solo Dricksflaska 0,7l Vinröd
199 kr
Eva Solos to go vattenflaska med en vinrödfärgad nylon rem. Denna välkända flaska är fri från skadliga ämnen som bisfenol och ftalater. Genom att återanvända flaskan gång på gång gör vi miljön en stor tjänst. Tillverkad i BPA-fri plast, silikon, rostfritt stål och nylon. Rymmer: 0,7 l.   
Knus S Blender BBL-1200B
999 kr
Denna blender har en kraftfull 1200 W motor och speciellt utformade knivar för att effektivt krossa is. Den levereras med en glaskanna med 1,8 l kapacitet och kan också användas med 2GO flaska som säljs separat. 2GO flaskan passar perfekt för dig på språng. Med denna fantastiska blender kan du mixa din favoritsmoothie direkt i 2GO flaskan för att ta med dig till skolan, arbetet eller träningen.
Sportbälte med flaska (500 ml)
429 kr

Om du är en atlet, lämna inte hemmet utan detta sportbälte med flaska (500 ml)! Det är perfekt, bekvämt och hjälper dig hålla vätskebalansen när du tränar. Bältet har dessutom en liten ficka med blixtlås (cirka 10 x 10 cm). Flaskan är tillverkad i plast (höjd x diameter: cirka 20 x 7 cm) och har ett lock med en kapsyl som öppnas och stängs genom att du trycker på den. Bältet är justerbart och tillverkat i polyester (85 %) och neopren (15 %) (maxlängd cirka 100 cm). 

Champagnestop STELLA ZACK
193 kr
När du öppnar en ny flaska champagne eller bubbel och det blir dryck kvar i flaskan, då behövs en champagne propp/stop från serien Stella. Detta hjälper att bevara din drycks färska bubbliga arom till morgondagen och mer för när det väl igen skall bjudas på dryck. Kommer i ett välbetänkt format som hjälper att riktigt täppa till flaskan.Höjd: 6 cm Diameter: 3,5 cm Material: Borstat rostfritt stål 18/10
Tebryggare 1 L Svart wowen
799 kr
Tebryggare från Eva Solo, perfekt för olika sorters teer. Häll tesorter utan garvsyra direkt i glaskannan. Med filtret på plats så stannar tebladen i flaskan när du häller. Tebryggaren är extra smart för att brygga te som bara behöver bryggas en begränsad tid. Genom att lägga tebladen inuti filtret så kan bryggprocessen enkelt avslutas genom att trycka ner pinnen över locket så att tebladen fångas upp och pressas ner. Tebryggaren kommer med ett topplock som öppnas automatiskt när man häller. Den medföljande nylondräkten håller teet varmt länge.
Kolsyremaskin Aarke
1 990 kr
Att göra kolsyrat vatten hemma har aldrig varit mer smidigt och elegant. Skönheten i Aarke® kolsyremaskin ligger i den logiska funktionen och den vackra designen helt i metall. Aarke® kolsyremaskin är väldigt enkel att använda: skruva fast flaskan i kolsyremaskinen  – tryck på spaken tills det surrar – skruva loss flaskan och du är klar!
Kolsyremaskin Aarke
1 990 kr
Att göra kolsyrat vatten hemma har aldrig varit mer smidigt och elegant. Skönheten i Aarke® kolsyremaskin ligger i den logiska funktionen och den vackra designen helt i metall. Aarke® kolsyremaskin är väldigt enkel att använda: skruva fast flaskan i kolsyremaskinen  – tryck på spaken tills det surrar – skruva loss flaskan och du är klar!
AntiOx Wine Stopper Pulltex
179 kr
AntiOx är en fantastisk stopper som hindrar att vinet oxideras i flaskan och håller vinet fräscht längre än någon annan stopper och vacuumpump. Hemligenheten bakom denna funktion ligger i ett filter av aktivt kol. Runt stoppern finns datumen 1-31 inristade. Om du t.ex. ställer in en öppnad flaska den 15 i månaden så vrider du stoppern till det datumet. Du vet sedan exakt vilken dag du öppnat flaskan. Vinets karaktär kan bevaras upp till 10 dagar med stoppern på - till skillnad från marknadens flesta stopperps/vakuumpumpar vars effekt endast varar i ett par dagar.  Antal i förpackningen: 1 st   
Tebryggare 1 L Dark grey wowen
799 kr
Tebryggare från Eva Solo, perfekt för olika sorters teer. Häll tesorter utan garvsyra direkt i glaskannan. Med filtret på plats så stannar tebladen i flaskan när du häller. Tebryggaren är extra smart för att brygga te som bara behöver bryggas en begränsad tid. Genom att lägga tebladen inuti filtret så kan bryggprocessen enkelt avslutas genom att trycka ner pinnen över locket så att tebladen fångas upp och pressas ner. Tebryggaren kommer med ett topplock som öppnas automatiskt när man häller. Den medföljande nylondräkten håller teet varmt länge.
Digital vintermometer
279 kr
Se till att vinet har rätt temperatur för bästa njutning! Snyggt utformad digital vintermometer i minimalistisk design. Häng den på vinflaskan och efter en kort tid kan du klicka fram temperaturen i Celsius, klicka två gånger för Fahrenheit. Efter några minuter stängs termometern av automatiskt. Mått: 4 x 4 cm i diameter (exkl. snöret). Material: Stål. Batteri (LR41) ingår och kan enkelt bytas. Kommer från Nuance. Obs! Tänk på att termometern inte ger ifrån sig något sken, och läses enklast av i en upplyst omgivning.
Flaska för olja
99 kr
En flaska för olja i glas och med hällpip i rostfritt stål/plast. På flaskan står texten "OIL" och den rymmer 45 cl.
Lékué Dressing Shaker Grå
199 kr
Med denna smarta shaker skakar du snabbt ihop en smarrig salladsdressing. Kulan inuti flaskan snurrar runt och blandar dressingen när du skakar flaskan. Tål att diskas i maskin. Material: BPA-fri Plast
Dricksflaska Campus, Animal Delfin Rosti
119 kr
Söt drickflaska med en delfin från Rosti. Rostis Campus skolprodukter har använts i flera generationer. Pop-up flaskan sluter helt tätt, så att vätskan inte rinner ut i väskan. Tryck på knappen på sidan av locket så är flaskan klar att dricka ur. När du sedan trycker på munstycket så sluter flaskan tätt igen. Volym: 275 ml 
Mattvård
299 kr
Mattvård är ett set bestående av fyra delar. Den första flaskan innehåller ett skyddsmedel som sprayas på mattan innan den används. En flaska innehåller ett kraftfullt fläckborttagningsmedel som används när olyckan varit framme. Den lite mindre flaskan innehåller ett medel speciellt framtaget för att avlägsna rödvinsfläckar. i Settet finns också mjuka luddfria rengöringsdukar. Instruktioner finns på svenska och engelska.
Rubicson Digital hygrometer. Hygrometer med inbyggd termometer
199,90 kr
Hygrometer med tydliga siffror och inbyggd termometer för inomhusbruk. Displayen har även en indikator för att visa optimal temperatur och luftfuktighet. Minnesfunktion för max-min-temperatur. Mätområde 20 till 95 RH, -10 till 50 C 0,1 C. Drivs med 1x CR2025-batteri medföljer. Mått 99x81x12 mm.
Rosti Campus set StarWars 2 delar
199 kr
Ett Campus StarWars set med matlåda och drickflaska från Rosti.Rostis Campus skolprodukter har använts av barn genom flera generationer, och är mycket uppskattade produkter. Motivet på detta set är StarWars tema.Pop-up flaskan sluter helt tätt, så att barnen skall slippa onödigt spill i ryggsäcken. För att dricka ur flaskan räcker det med ett tryck på knappen som sitter på sidan av locket. Därefter trycker du bara ner munstycket, och den är stängd. Lätt och smidigt för barnen! Matlådan stänger helt tätt, och locket lossnar med ett tryck på knappen på fronten. Tål maskindisk, men inte mikrovågsugn eller frys.  Innehåll: Matlåda & DrickflaskaMaterial: ABS (som är ett robust och slagfast material, som har en blank yta) 
Stopper med krage för champagne
259 kr
En minimalistiskt designad droppkork som enkelt lossas från flaskan genom ett knapptryck, levereras med en matchande droppring.
Rosti Campus set Frozen 2 delar
199 kr
Ett Campus Frozen set med matlåda och drickflaska från Rosti. Rostis Campus skolprodukter har använts av barn genom flera generationer, och är mycket uppskattade produkter. Motivet på detta set är huvudpersonerna från den superpopulära filmen Frozen. (Elsa, Anna, Olof, Sven m.fl.)Pop-up flaskan sluter helt tätt, så att barnen skall slippa onödigt spill i ryggsäcken. För att dricka ur flaskan räcker det med ett tryck på knappen som sitter på sidan av locket. Därefter trycker du bara ner munstycket, och den är stängd. Lätt och smidigt för barnen! Matlådan stänger helt tätt, och locket lossnar med ett tryck på knappen på fronten. Tål maskindisk, men inte mikrovågsugn eller frys.  Innehåll: Matlåda & DrickflaskaMaterial: ABS (som är ett robust och slagfast material, som har en blank yta)    
Prylhittare
195 kr
Parkoppla tag och din smartphoneHittar dina prylarKan användas som fjärrutlösare Aldrig mer en borttappad nyckel, telefon eller annan viktig pryl. Parkoppla prylhittaren med din smartphone och fäst den i prylen du är rädd för att tappa bort. Med iTracing App för iPhone och Android länkar du prylhittaren till din telefon via Bluetooth. Genom appen kan du aktivera en ljudsignal som skickas från prylhittaren. Om du inte kan hitta din telefon, dubbelklicka på knappen på prylhittaren för att aktivera en signal från din mobiltelefon.Du kan även använda prylhittaren för att aktivera telefonkamerans slutare. För att aktivera fjärrslutaren på telefonen, klicka på gruppfoto-alternativet på appen, komponera bilden och tryck på knappen på taggen för att ta bilden.   
Eva Solo Dricksflaska 0,7l Grön
199 kr
Eva Solos välkända dricksflaska är perfekt den perfekta flaskan to go. Flaskan är fri från skadliga ämnen som bisfenol och ftalater. Tillverkad i BPA-fri plast, silikon, rostfritt stål och nylon. Rymmer: 0,7 l.  
Stopper och droppring till vinflaska Pulltex
259 kr
En minimalistiskt designad droppkork som enkelt lossas från flaskan genom ett knapptryck, levereras med en matchande droppring.Material: Rostfritt stål
Stopper och droppring till champagneflaska Pulltex
259 kr
En minimalistiskt designad droppkork som enkelt lossas från flaskan genom ett knapptryck, levereras med en matchande droppring.Material: Rostfritt stål
STEKTERMOMETER DIGITAL ALU
129 kr
Digital stektermometer för att koka, baka, fritera, steka mm. Monterbar på vägg, utfällbart bordstativ medföljer samt stektabeller och instruktioner för stekning, kokning och bakning. - Termometer med alarmfunktion vid förinställd temperatur.- Timerfunktion för att hålla reda på koktid- Timerinställning: 1 sekund till 100 timmar- Temperatur: -50°C till +300°C- Drivs med ett 1,5 volts R6 batteri- Ej för microvågsugn 
AGA Aqvia PET Flaska Metall
149 kr
AGA Aqvia exklusive flaska med lock och botten i rostfritt stål. Rymmer en liter.Bisphenol-fri.PET är perfekt att ha vatten och andra drycker i. Materialet har flera fördelar: låg vikt, hållbar även om du tappar flaskan i golvet och det är enkelt att hålla rent och fräscht med vanlig handdisk. Undvik att diska flaskorna i maskin eftersom det heta vattnet påverkar plastens hållbarhet.Flaskorna har genomgått en noggrann kvalitetskontroll där de bland annat trycktestas. De finns i två olika utföranden varav den ena har försetts med en botten av stål och den andra med plast. Båda flaskorna har tätslutande lock och bajonettfattning som gör att du med ett enda grepp enkelt sätter i och tar bort flaskan ur kolsyremaskinen.Passar endast till AGA kolsyremaskin.  
Digital termometer med flexibel spets
199 kr

Vill du ha precision vid mätning av temperaturen i din familj? Prova denna digital termometer med flexibel spets! Denna termometer är lämplig oralt, i armhåla och vid mätning av rektal temperatur. Det piper intensivt när febern upptäcks och mjukt när kroppstemperaturen är normal. Batteridriven (1 x LR41, ingår). Dessutom levereras den med en genomskinlig skyddande plastfodral.

Digital termometer
1 349 kr
Med denna trådlösa termometer mäter du graden på dina ingrediensers kärntemperatur samt Big Green Eggs innertemperatur. Med två önskade sonder och en mottagare som du bär med dig får du enkelt reda på när den önskade temperaturen är nådd. Det hörs en signal från mottagaren automatiskt.
Doppflaska DeLaval Special
135 kr
Doppflaska i ett mer hygieniskt utförande - ingen återrinning av använd vätska ner i flaskan. Flaskan är graderad.
Cold Brew Bottle Flaska för kallbryggt kaffe 75 cl
349 kr
Med den här flaskan kan du själv laga en god cold brew. När du brygger på det här sättet får du en riklig smak med låg bitterhet och fetthalt. Du kan lagra kaffet i flera dagen utan att det påverkar smaken. Mät upp 5-6 g malet kaffe in i filtret respektive varje 100 ml kallt vatten. Rör om och lämna flaskan i kylskåpet i 12-30 timmar. Du kan även experimentera själv med bryggtiden. När bryggningstiden är klar så tar du bort filtret och din cold brew är färdig.
Electrolux ESB2640. 4 st i lager
598 kr
Den nya Electrolux Sports mixer ESB2500 gör ditt liv sundare. En banan, lite yoghurt och lite färska bär. Blanda och drick. Fyll den BPA-fria plastflaskan (600 ml) med en färgglad och hälsosam smoothie på nolltid. Flaskan är slag- och stöttålig och absorberar ingen lukt eller smak. Mixerenheten blandar alla ingredienser direkt från din flaska genom en knapptryckning. Du kan använda det sportiga munstycket som lock för att ta med din smoothie vart du vill.
Electrolux ESB2610. 4 st i lager
598 kr
Den nya Electrolux Sports mixer ESB2500 gör ditt liv sundare. En banan, lite yoghurt och lite färska bär. Blanda och drick. Fyll den BPA-fria plastflaskan (600 ml) med en färgglad och hälsosam smoothie på nolltid. Flaskan är slag- och stöttålig och absorberar ingen lukt eller smak. Mixerenheten blandar alla ingredienser direkt från din flaska genom en knapptryckning. Det sportiga munstycket går att använda som lock för att ta med din smoothie vart du vill.
Electrolux ESB2630. 4 st i lager
579 kr
Den nya Electrolux Sports mixer ESB2500 gör ditt liv sundare. En banan, lite yoghurt och lite färska bär. Blanda och drick. Fyll den BPA-fria plastflaskan (600 ml) med en färgglad och hälsosam smoothie på nolltid. Flaskan är slag- och stöttålig och absorberar ingen lukt eller smak. Mixerenheten blandar alla ingredienser direkt från din flaska genom en knapptryckning. Du kan använda det sportiga munstycket som lock för att ta med din smoothie vart du vill.
Digital termometer för kyl och frys. Kyl- och frystermometer
99,90 kr
Digital kyl- och frystermometer med minne för högsta och lägsta temperatur. Mätområde -30 till 30 C. Drivs av LR43-batteri medföljer.
Dibotech DT8500 IR-termometer. IR-termometer med laserpekare
399,90 kr
Digital IR-termometer som mäter temperaturen kontaktlöst via infrarött ljus. Snabb visning av mätresultatet på tydlig display. Ju längre avstånd, desto större blir mätytan. Inbyggd laserpekare. Mätområde -50till 500C. Upplösning 0,1C. Noggrannhet 2ºC2 . Automatisk avstängning. Drivs med 9 V-batteri medföljer ej. Mått 147x83x39mm.
SodaStream Spirit Kolsyremaskin Vit
999 kr
En riktigt stilig kolsyremaskin från Sodastream. Med denna praktiska maskin kan du göra bubbelvatten så det räcker och blir över. Spirits eleganta design gör den till en träffsäker designdetalj i köket. Tack vare den medföljande, återanvändbara, flaskan på 1 liter njuter du inte bara av härligt uppfriskande bubbelvatten utan bidrar även till en bättre miljö. Inga mer tomma plastflaskor som slängs ute i naturen. Spirit har en smart låsmekanism som låter dig enkelt låsa fast flaskan utan att behöva snurra den på plats. Finns i färgerna svart och vit. Specifikationer- Modern, slimmad och elegant design.- Snap-lock, låsmekanism som gör att du slipper skruva fast flaskan.- Fungerar med alla Sodastream 1 liters flaskor.- 1 st återanvändbar flaska på 1 liter medföljer, BPA-fri.- 1 st kolsyrepatron på 60 liter medföljer (räcker till 60 liter vatten).- 2 års garanti.Mått- Höjd: 42 cm- Bredd: 12,7 cm- Djup: 18,5 cm
Pulltex Vintermometer till flaska Lila
229 kr
Vintermometer i flexibelt gummi, som hjälper dig hålla koll på att vinet håller rätt temperatur. Passar till alla sorters flaskor. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Pulltex Vintermometer till flaska Svart
229 kr
Vintermometer i flexibelt gummi, som hjälper dig att hålla koll på att vinet håller rätt temperatur. Passar till alla sorters flaskor. Pulltex produkter är mycket populära över hela världen, bland annat för den omisskännliga funktionaliteten och det breda sortimentet. Den tilltalande designen ger dem ytterligare en fördel på marknaden. Den mest kända produkten från Pulltex är korkskruven Pulltaps med det patenterade flaskstödet i två lägen, som underlättar utdragningen av korken utan att böja eller bryta den. Pulltex har också ett brett sortiment av vinkaraffer, vinluftare och andra vintillbehör.
Vinfläcksborttagare
129 kr
Med Rajt Vinfläcksborttagaren tar du skonsamt och effektivt bort fläckar från vin, rödbetor, frukt och bär på textilier. Skaka flaskan och spraya vinfläcksborttagaren rikligt på fläcken. Håll flaskan på 10 cm avstånd. Låt torka och tvätta därefter plagget/duken/mattan. Innehåller 95 ml.
Vacu Vin Wine Saver Vakuumpump med en stopper Vit
129 kr
Wine Saver är en vakuumpump, som drar ut luften från en öppnad flaska och återförsluter den med en återanvändningsbar gummistopper. Sätt stoppern i flaskan och dra ur luften ur flaskan med vakuumpumpen Wine Saver. Ett ”klickande” ljud talar om när du har uppnått optimal vakuumnivå. Vakuumet fördröjer oxidationsprocessen så att du kan njuta av vinet under längre tid. Frågan ”Hur många pumptag skall jag göra?” hör till det förflutna. Den unika och patenterade vakuumindikatorn ger ifrån sig ett ”klick” när korrekt vakuum är uppnått.Vakuumindikator.Patenterat ”klick”.Fördröjer oxidationsprocessen.Kan inte användas på mousserande vin. 
Rumours Vinförslutare
79 kr
Praktisk vinförslutare att fästa direkt på flaskan vid förvaring. Tryck på toppen för att pumpa ur luft, tack vare vakuumet som bildas i flaskan ökar hållbarheten på vinet.
SodaStream Spirit Kolsyremaskin Svart
999 kr
En riktigt stilig kolsyremaskin från Sodastream. Med denna praktiska maskin kan du göra bubbelvatten så det räcker och blir över. Spirits eleganta design gör den till en träffsäker designdetalj i köket. Tack vare den medföljande, återanvändbara, flaskan på 1 liter njuter du inte bara av härligt uppfriskande bubbelvatten utan bidrar även till en bättre miljö. Inga mer tomma plastflaskor som slängs ute i naturen. Spirit har en smart låsmekanism som låter dig enkelt låsa fast flaskan utan att behöva snurra den på plats. Finns i färgerna svart och vit. Specifikationer- Modern, slimmad och elegant design.- Snap-lock, låsmekanism som gör att du slipper skruva fast flaskan.- Fungerar med alla Sodastream 1 liters flaskor.- 1 st återanvändbar flaska på 1 liter medföljer, BPA-fri.- 1 st kolsyrepatron på 60 liter medföljer (räcker till 60 liter vatten).- 2 års garanti.Mått- Höjd: 42 cm.- Bredd: 12,7 cm.- Djup: 18,5 cm.
STÖDHANDTAG FÖR PET-FLASKA
69 kr
Handtag som gör det lättare att hälla ur Pet-flaskan!Smart, ergonomisk design.Enkel att montera och att använda.
Eva Solo MyFlavour Dricksflaska 0,75l Grön
299 kr
Eva Solos välkända dricksflaska är den perfekta flaskan to go och finns i många olika färger, här i snyggt grönt. Flaskan är fri från skadliga ämnen som bisfenol och ftalater. Tillverkad i BPA-fri plast, silikon, rostfritt stål och nylon. Rymmer: 0,7 l.  
Telldus Kyl- och frystermometer för Tellstick. Tellstick-kompatibel termometer
199,90 kr
Smart termometer för att kontrollera temperaturen i kyl eller frys direkt i mobilen via Tellstick. Sändaren placeras utanför kylen eller frysen och den kabelanslutna sensorn placeras inuti. Visar aktuell temperatur på display. Temperaturområde -40 C till 50 C. Räckvidd ca 20 m. Drivs med 2x AAA batterier medföljer ej. Kompatibel med Tellstick Net, Duo och Pro.
TERMOMETER DIGITAL BAD/POOL
129 kr
Termometer digital bad/poolFlytande digital badtermometer med snöre och krok
Slickepott/termometer Vit
189 kr
Slickepott och termometer i ett. Mäter Celsius och Fahrenheit. Mäter från -50 till 300 °C; - 58 til 575 °F.
Eva Solo Dricksflaska 0,7l Grey
199 kr
En snygg vattenflaska från Eva Solo, perfekt att ta med sig till gymmet, skolan eller jobbet. Detta mycket på grund av det tätförslutande locket som gör att man inte behöver oroa sig för att flaskan hjälper till att dränka datorn eller förstöra den där viktiga uppsatsen eller rapporten i väskan. Dessutom är flaskan helt fri från skadliga BPA-plaster.  
Denver Fjärrkontroll för larmsystem. Tillbehör till Denver HSA-120 larmsystem
199,90 kr
Fjärrkontroll till Denver HSA-120 larmsystem 50974. Knappar för att aktivera, avaktivera eller starta larmet samt aktivera hemläge. Drivs med 1x CR2025-batteri medföljer.
Eva Solo Dricksflaska 0,7l Marble Grey
199 kr
En snygg vattenflaska från Eva Solo, perfekt att ta med sig till gymmet, skolan eller jobbet. Detta mycket på grund av det tätförslutande locket som gör att man inte behöver oroa sig för att flaskan hjälper till att dränka datorn eller förstöra den där viktiga uppsatsen eller rapporten i väskan. Dessutom är flaskan helt fri från skadliga BPA-plaster. 
Eva Solo Dricksflaska 0,7l Granite Green
199 kr
En snygg vattenflaska från Eva Solo, perfekt att ta med sig till gymmet, skolan eller jobbet. Detta mycket på grund av det tätförslutande locket som gör att man inte behöver oroa sig för att flaskan hjälper till att dränka datorn eller förstöra den där viktiga uppsatsen eller rapporten i väskan. Dessutom är flaskan helt fri från skadliga BPA-plaster. 
Eva Solo Dricksflaska 0,7l Marble Blue
199 kr
En snygg vattenflaska från Eva Solo, perfekt att ta med sig till gymmet, skolan eller jobbet. Detta mycket på grund av det tätförslutande locket som gör att man inte behöver oroa sig för att flaskan hjälper till att dränka datorn eller förstöra den där viktiga uppsatsen eller rapporten i väskan. Dessutom är flaskan helt fri från skadliga BPA-plaster. 
Pulltex Vintermometer till flaska, svart
229 kr
Pulltex Vintermometer till flaska, svart från Pulltex
Pulltex Vintermometer till flaska, fuschia
229 kr
Pulltex Vintermometer till flaska, fuschia från Pulltex
Wine Saver - presentförpackning, vit Vacu Vin
149 kr
Setet består av en vakuumpump och 2 st återanvändbara gummikorkar. Med vakuumpumpen kan du pumpa ut luften ur den öppnade flaskan samtidigt som återförslutningskorken förhindrar ny luft från att tränga in i flaskan, vilket bevarar fräschören av ditt vin samt förlänger vinets livslängd. Finns i två färger: vitt och svart.Färg: Vit
2GO BOTTLE Flaska
249 kr
Med 2GO flaskan kan du enkelt göra din smoothie på mixern, och sedan ta den med dig på språng. Perfekt för att ta med som ett mellanmål. Passar Knus S blendern. Utan kniv.
Flaska med snäpplock
39 kr
Konserveringsflaska i klarglas, rymmer 1 liter. Finns i flera storlekar. Flaskan går att diska i maskin, men plocka bort metallbyglen innan.
TERMOMETER FRITYR JUDGE
159 kr
Termometer Frityr StellarJudge termometer är perfekt när du ska göra sylt, godis eller fritera.- Termometern har en clip på baksidan så att du enkelt kan fästa den vid kanten på grytan.- Mäter från 40 °C till 220 °C.Lev. artikelnr: 161
Weber Original Olja-/vinägerflaska
149 kr
Grillning handlar om så mycket mer än maten som serveras på tallriken. Det handlar om trivseln runt grillen, om sällskapet och om själva rätten och de intryck du får längs vägen. Självklart är det också viktigt att ha rätt redskap, och det är alltid en fröjd att ha rejäla och snygga verktyg att arbeta med runt grillen och vid bordet. Det är här som den praktiska olje-/vinägerflaskan från Weber Original™-serien kommer in i bilden. Förutom en design som pryder varje bord har den nämligen en rad finesser som gör den praktisk att ha lättillgänglig. Flaskan är bland annat utrustad med en doseringsvänlig hällpip med lock, som ser till att flaskan inte droppar och att överflödig vätska rinner tillbaka i flaskan efter användning. Därmed undviker du spill och fläckar av olja på bordet. Locket på hällpipen sluter helt tätt, vilket innebär att du kan vara säker på att oljan är ordentligt skyddad mot insekter och oönskad smuts när flaskan inte används. Både i design och materialval är tanken att flaskan ska kunna användas både inom- och utomhus, så att du alltid har en gedigen och stilren olje-/vinägerflaska att arbeta med oavsett om det är en varm sommarkväll på uteplatsen eller en kall vinterdag då maten serveras inomhus. Tips & Tricks Uppgradera din grillutrustning med det praktiska marinadglaset med silikonpensel från samma serie som olje-/vinägerflaskan – Weber Original™. Glaset är perfekt till förvaring av marinader, såser och glaseringar och det smarta locket gör att du alltid har ordning på tillbehören.    Fördelar med Olja & vinägerflaskan från Weber Utrustad med doseringsvänlig hällpip som gör det enkelt att få önskad mängd olja ur flaskan Det lilla ”locket” på hällpipen öppnar och stänger sig självt när du häller med flaskan ”Locket” på hällpipen sluter tätt, så att innehållet skyddas mot insekter och smuts Ser till att ingen olja spills ut genom en droppfri hällpip, och locket är utrustat med en anordning som gör att överflödig olja leds tillbaka ned i flaskan Står stadigt på bordet både inomhus och utomhus tack vare det kraftiga glaset och den funktionella designen Enkel att rengöra med en fuktig trasa och milt diskmedel/tål maskindisk Passar till Weber Original™-serien med multikvarn och marinadglas Perfekt att ge bort i present Produktfakta Kägelformad olje-/vinägerflaska i kraftigt glas Lock av plast Hällpip i rostfritt stål Höjd: 20 cm Droppfri hällpip – överflödig olja leds automatiskt tillbaka in i flaskan Präglad med Weber Kettle-logotyp Tål maskindisk
Eva Solo Dricksflaska 0.5l Röd
199 kr
Dricksflaska från Eva Solo som är perfekt att ha i väskan. Flaskan håller tätt och kan fyllas på om och om igen, vilket är skonsamt för miljön. Tillverkad i BPA- fri plast och innehåller inte bisfenol, ftalater eller tungmetaller. Flaskan kan diskas i maskin men skruvlocket diskas för hand. Rymmer: 0,5 l.  
Bacchus vinställ 2 st. Mässing Bastian
349 kr
Praktiskt och snyggt vinställ från Bastian. Med den genomtänkta designen så vilar alltid flaskan, oavsett form, säkert på 4 punkter. Det är även en liten lutning så fällningar lägger sig på botten av flaskan samt att korken inte torkar ut.Storlek: 48,4 cm och plats för 2 x 5 flaskor.Stapelbara
Bacchus vinställ 2 st. Svart Bastian
349 kr
Praktiskt och snyggt vinställ från Bastian. Med den genomtänkta designen så vilar alltid flaskan, oavsett form, säkert på 4 punkter. Det är även en liten lutning så fällningar lägger sig på botten av flaskan samt att korken inte torkar ut.Storlek: 48,4 cm och plats för 2 x 5 flaskor.Stapelbara
Bacchus vinställ 2 st. Koppar Bastian
349 kr
Praktiskt och snyggt vinställ från Bastian. Med den genomtänkta designen så vilar alltid flaskan, oavsett form, säkert på 4 punkter. Det är även en liten lutning så fällningar lägger sig på botten av flaskan samt att korken inte torkar ut.Storlek: 48,4 cm och plats för 2 x 5 flaskor.Stapelbara
LotusGrill Grillock
629 kr
Ett högt lock med inbyggd termometer som omvandlar din LotusGrill till den perfekta grillugnen. Temperaturen justeras enkelt dels genom reglaget på själva grillen men även genom att styra ventilationshålen på locket.   Med Grillocket kan du baka, varmhålla, rosta och tillaga varmrätter på låg temperatur.  Glaset är av typen säkerhetsglas.  Grillocket fungerar utmärkt i kombination med LotusGrill pizzasten set, för att skapa en portabel pizzaugn.    Passar till: LotusGrill 34 cm