Växtbelysning Nelson Garden LED-ramp med adapter, 15 W

Nelson Garden

Växtbelysning Nelson Garden LED-ramp med adapter, 15 W

599 kr

En energisnål LED-ramp med adapter som kan användas vid förodling och som extraljus vid odling inomhus. Rampen kan kopplas ihop med ytterligare två LED-ramper.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Granngården för 599 kr
Finns i lager hos Granngården, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Fri retur i butik

Liknande produkter

Växtbelysning Nelson Garden LED-ramp med adapter, 23 W
699 kr
Energisnål LED-ramp med adapter som passar vid förodling och som extraljus vid odling inomhus. LED-rampen kan vid behov kopplas ihop med ytterligare en ramp.
Växtbelysning Nelson Garden LED-ramp utan adapter, 23 W
349 kr
Energisnål LED-ramp utan adapter, endast för ihopkoppling med LED-ramp med adapter. LED-ramperna passar vid förodling och som extraljus vid odling inomhus.
Växtbelysning Nelson Garden LED-ramp utan adapter, 15 W
249 kr
Energisnål LED-ramp utan adapter för ihopkoppling med LED-ramp med adapter. LED-ramperna passar vid förodling och som extraljus vid odling inomhus.
Växtbelysning Nelson Garden Reservlysrör, 24 W
49,90 kr
Reservlysrör från Nelson Garden som passar till lysrörsarmatur med reflektor. Växtbelysning används vid förodling tidigt på året eller som extraljus vid odling inomhus.
Växtlampa Nelson Garden LED, 18 W
499 kr
Energisnål LED-lampa för förodling, övervintring och som allmän växtbelysning. Växtlampan ansluts till en lampsladd (ingår ej).
Ramp till hunden
740 kr
Sparar tassar och benVovven kommer lätt upp i bilenFälls lätt ihop Hundramp för bilenEn smart ramp för hundar med dåliga tassar, leder, höfter och ben. Hjälper din vän att lätt ta sig in i bilen. Rampen till hunden är perfekt för valpar, stora och tunga raser, gamla eller skadade hundar. Hundrampen fälls lätt ihop och har bärhandtag på sidan den är gjord i trä (mindre ramp) eller plast (större ramp) och försedd med antiglidytor av gummi. Gångrampen behöver ingen installation du lägger bara rampen mot kanten på bakluckan.
Växtbelysningsställning Nelson Garden
179 kr
En stabil ställning från Nelson Garden till växtbelysning med 24 W lysrör. Ställningen är enkel att fälla ut och vika ihop.
Bevattningsmatta Nelson Garden, 0,5 x 1 m
72,90 kr
Bevattningsmattan från Nelson underlättar bevattningen vid sådd och förodling. Kan även användas för att hålla rätt fuktighet på krukväxter.
Växtbelysning Nelson Garden
399 kr
Lysrörsarmatur från Nelson Garden med reflektor, inklusive 24 W lysrör. Med en ljustemperatur på 6400 Kelvin ges ett ljus som passar utmärkt för växter i tillväxt och som dessutom ger ett behagligt ljus för ögat. 
Batteriproppar Vanson
65 kr
10 adaptrar, passar dom flesta bärbara datorer. Adapter A: Acer, IBM Adapter D: Toshiba Adapter E: Sony Adapter G: Samsung Adapter N: Lenovo, IBM Adapter P: Acer, Compaq, Toshiba, IBM Adapter Q: HP, Compaq Adapter T: HP, Compaq, Asus Adapter X: Acer Adapter Z: Dell
Växtnäring Nelson Garden Hydroponisk odling, 250 ml
39,90 kr
Växtnäring särskilt anpassad för hydroponisk odling, det vill säga odling i vatten. Växtnäringen räcker till flera odlingsomgångar och kommer i en behändig flaska med praktisk skala i korken vilket gör det enkelt att dosera näringen.
Odlingspluggar Nelson Garden Hydroponisk odling, Sallat
69,90 kr
Odlingspluggar för hydroponisk odling, det vill säga odling i vatten, bestående av komposterbar kokosfiber, torv och näring. Odlingspluggarna är försådda med sallat och förpackningen innehåller 6 stycken pluggar.
Odlingspluggar Nelson Garden Hydroponisk odling, Pak Choi
69,90 kr
Odlingspluggar för hydroponisk odling, det vill säga odling i vatten, bestående av komposterbar kokosfiber, torv och näring. Odlingspluggarna är försådda med pak choi och förpackningen innehåller 6 stycken pluggar.
Odlingspluggar Nelson Garden Hydroponisk odling, Koriander
69,90 kr
Odlingspluggar för hydroponisk odling, det vill säga odling i vatten, bestående av komposterbar kokosfiber, torv och näring. Odlingspluggarna är försådda med koriander och förpackningen innehåller 6 stycken pluggar.
Odlingspluggar Nelson Garden Hydroponisk odling, Basilika
69,90 kr
Odlingspluggar för hydroponisk odling, det vill säga odling i vatten, bestående av komposterbar kokosfiber, torv och näring. Odlingspluggarna är försådda med basilika och förpackningen innehåller 6 stycken pluggar.
Odlingspluggar Nelson Garden Hydroponisk odling, Persilja
69,90 kr
Odlingspluggar för hydroponisk odling, det vill säga odling i vatten, bestående av komposterbar kokosfiber, torv och näring. Odlingspluggarna är försådda med persilja och förpackningen innehåller 6 stycken pluggar.
Odlingspluggar Nelson Garden Hydroponisk odling, Grönkål
69,90 kr
Odlingspluggar för hydroponisk odling, det vill säga odling i vatten, bestående av komposterbar kokosfiber, torv och näring. Odlingspluggarna är försådda med grönkål och förpackningen innehåller 6 stycken pluggar.
Odlingspluggar Nelson Garden Hydroponisk odling, Osådd
39,90 kr
Odlingspluggar för hydroponisk odling, det vill säga odling i vatten, bestående av komposterbar kokosfiber, torv och näring. Förpackningen innehåller 6 stycken osådda pluggar, välj själv vilket frö du vill tillsätta.
Odlingspluggar Nelson Garden Hydroponisk odling, Basilika/sallat
69,90 kr
Försådda odlingspluggar för hydroponisk odling, det vill säga odling i vatten, bestående av komposterbar kokosfiber, torv och näring. Förpackningen innehåller 3 pluggar med basilika och 3 pluggar med sallat.
Plastkruka Nelson Garden Fyrkantig 9 cm, 20-pack
39,90 kr
Svart, fyrkantig kruka för drivning av sticklingar och till förodling. Krukorna är av så pass kraftig plast att de kan användas om och om igen och passar perfekt till minidrivhus och odlingstråg.
Plastkruka Nelson Garden Fyrkantig 7 cm, 25-pack
29,90 kr
Fyrkantig, svart kruka till förodling och drivning av sticklingar. Krukorna passar perfekt till minidrivhus och odlingstråg och är av så pass kraftig plast att de kan användas om och om igen.    
Odlingstråg Nelson Garden, 37 x 23 cm
29,90 kr
Stabilt odlingstråg med fördjupningar i botten som passar till 20 torvbriketter. Tråget kan även användas till krukor. Utmärkt till förodling eller drivning av sticklingar.
Plastsnöre Nelson Garden grön, 100 m
34,90 kr
Praktiskt, grönt plastsnöre från Nelson Garden. Snöret har många användningsområden, men kan bland annat användas till uppbindning av växter.
Startpaket Nelson Garden Harvy Hydroponisk odling
599 kr
Med hjälp av den hydroponiska odlingslådan Harvy kan du enkelt odla hemma utan jord. Allt du behöver är vatten och en fönsterbräda, resten ingår i detta startpaket för hydroponisk odling!
Minidrivhus Nelson Garden Kökets kryddor, Dill
89,90 kr
Praktisk och snygg odlingsbox för odling av gröna blad inomhus året runt, perfekt att ställa på fönsterbrädan i köket. Tre portionspåsar med dill ingår, sorten är en så kallad ”cut-and-come-again” vilket innebär att efter skörd växer nya blad ut igen.    
Takrengöringsmedel Nelson Garden Tak GTi, 1 l
349 kr
Rengör tak från alger, lava och annan påväxt med Tak GTi som kan användas på alla sorters takmaterial. Detta takrengöringsmedel från Nelson Garden etsar eller missfärgar inte glasrutor.
Minidrivhus Nelson Garden Kökets kryddor, Basilika
89,90 kr
Praktisk och snygg odlingsbox för odling av gröna blad inomhus året runt, perfekt för dig som vill skapa en örtagård på fönsterbrädan.Tre portionspåsar med basilika ingår, sorten är en så kallad ”cut-and-come-again” vilket innebär att det efter skörd växer ut nya blad igen.
Minidrivhus Nelson Garden Kökets kryddor, Krusbladig persilja
89,90 kr
En snygg och funktionell box för odling av gröna blad inomhus året om, perfekt för dig som vill skapa din egen örtagård på fönsterbrädan. Tre portionspåsar med mosskrusig persilja ingår, sorten är en så kallad ”cut-and-come-again” vilket innebär att efter skörd växer nya blad ut igen.    
Minidrivhus Nelson Garden Kökets kryddor, Slätbladig persilja
89,90 kr
En snygg och praktisk box för odling av gröna blad inomhus året runt, perfekt att ställa på fönsterbrädan i köket. Tre portionspåsar med slätbladig persilja ingår, sorten är en så kallad ”cut-and-come-again” vilket innebär att det efter skörd växer ut nya blad igen.
Växtlampa Nelson Garden, 30 W
199 kr
Lågenergilampa som passar för allmän växtbelysning och för övervintring. Växtlampan har en längd på 18 cm, E27 sockel, 6400 K, nominellt ljusflöde 1250 lumen och nominell brinntid 8000 timmar.
Fiberkrukor Nelson Garden
24,90 kr
Fiberkrukor till förodling av fröer. Perfekt i odlingstråg eller minidrivhus. Förmultnar snabbt i jorden efter utplantering.
Hängare Nelson Garden med sugproppar
99 kr
Smart upphängning för växtbelysning i lackerat stål med kedjor. Hängaren fästs med sugproppar på fönsterrutan eller blankt kakel och har en maxbelastning på 0,5 kg. 
Adapter till Lightbox / Ljuslåda, Svart
89 kr
En adapter som passar ljuslådorna från A Little Lovely Company!Vill du hellre koppla din batteridrivna lightbox till ett eluttag?Denna 9V DC500 MA-adapter kan kopplas till följande ljuslådor:A Little Lovely Lightbox - A4A Little Lovely Lightbox - A5A Little Lovely Poster Lightbox - A4(Obs! Fungerar ej tillsammans med Letter Lightbox A4.)Tips! Här hittar du fler tillbehör till din lightbox!9V DC500 MA-adapter.Sladden är 145 cm lång.Obs! Tänk på att inte ha batterier i samtidigt.Kommer från A Little Lovely Company.
ISO-adapter för JVC 16-pin. ISO-adapter
99,90 kr
16 pin-adapter som omvandlar bilstereons kontakt till ISO-standardkontakt. Passar bl.a. bilstereor från JVC.
Adapter USB-A till USB-C. Adapter för USB-C
129,90 kr
Adapter för att ansluta mobiler eller tillbehör med USB-C-kontakt till en dator med USB-A-port. Kan även användas för att ladda en mobil med USB-C-kontakt från en USB-laddare med en USB-A-port. USB-A-hane till USB-C-hona.
Krukset Nelson Garden Självvattnande, 18-pack
199 kr
Självvattnande med 18 stycken krukor, 9 cm i diameter, inklusive fuktmatta och bottentråg. Passar utmärkt till förodling eller drivning av sticklingar.
OTG-adapter med kabel 0,2 m. OTG-adapter för mobil och surfplatta
99,90 kr
OTG-adapter med Micro-USB-kontakt för mobiler och surfplattor med OTG-stöd. Gör det möjligt att ansluta bl.a. USB-minnen, möss och tangentbord till Android-enheter.
OTG-adapter med kabel 0,5 m. OTG-adapter för mobil och surfplatta
119,90 kr
OTG-adapter med Micro-USB-kontakt för mobiler och surfplattor med OTG-stöd. Gör det möjligt att ansluta bl.a. USB-minnen, möss och tangentbord till Android-enheter.
Torvkruka Nelson Garden 5 cm, 2 x 12-pack
19,90 kr
Fyrkantig fiberkruka till förodling. Utmärkt att använda till minidrivhus eller odlingstråg. Kan planteras ut direkt i välvattnad jord eftersom krukan då förmultnar.
OTG-adapter utan kabel. OTG-adapter för mobil och surfplatta
99,90 kr
OTG-adapter med Micro-USB-kontakt för mobiler och surfplattor med OTG-stöd. Gör det möjligt att ansluta bl.a. USB-minnen, möss och tangentbord till Android-enheter.
Fiberkruka Nelson Garden Rund 8 cm, 32-pack
49,90 kr
Fiberkruka till förodling som passar utmärkt i minidrivhus eller odlingstråg. Krukorna är tillverkade av återvunnen emballagekartong och kan planteras ut direkt i jord eftersom krukan förmultnar då.  
12w LED Växtbelysning för odling
479 kr
12w LED Växtbelysning för odling
15W LED Växtbelysning för odling
529 kr
15W LED Växtbelysning för odling
Adapter SD till Compact Flash. Adapter för minneskort
349,90 kr
Adapter för att använda SD-kort i en kamera med Compact Flash-minne typ 2. Stödjer SD, SDHC och SDXC. Fungerar även med Micro-SD via en SD-adapter medföljer ej. Stödjer IDE UDMA och CF Fast DMA. Stöd för hastigheter upp till 25 Mbs.
ISO-adapter för Sony 16-pin. ISO-adapter
99,90 kr
16 pin-adapter som omvandlar bilstereons kontakt till ISO-standardkontakt. Passar bl.a. bilstereor från Sony.
ISO-adapter för Kenwood 16-pin. ISO-adapter
99,90 kr
16 pin-adapter som omvandlar bilstereons kontakt till ISO-standardkontakt. Passar bl.a. bilstereor från Kenwood.
Plantringar Nelson Garden, 50-pack
39,90 kr
Två olika sorters plantringar från Nelson Garden. Runda ringar i metall och praktiska ”åttor” i plast som är perfekta för uppbindning av växter.
Plastkruka Nelson Garden fyrkantig 6 cm, 50-pack
34,90 kr
Fyrkantig, svart plastkruka till förodling och drivning av sticklingar. Utmärkt att använda till minidrivhus eller odlingstråg. 
Plastkruka Nelson Garden fyrkantig 7,5 cm, 25-pack
34,90 kr
Fyrkantig, svart plastkruka till förodling och drivning av sticklingar. Utmärkt att använda till minidrivhus eller odlingstråg.
Fuktighetsmätare Nelson Garden
99,90 kr
Fuktighetsmätaren från Nelson Garden hjälper dig att ge dina krukväxter, urnor, balkonglådor och rabatter rätt mängd vatten. Många gånger är jorden torr på ytan på grund av avdunstning men fuktig längre ner. 
Snowboard Jump from Ramp Fototapeter & Tapeter 100 x 100 cm
295 kr
Köp Snowboard Jump from Ramp tapet på Photowall.se. Vi har 1000-tals olika motiv och du kan enkelt göra en tapet av ett eget foto. Fri frakt och tapetlim ingår på alla köp.
HAMA Nano SIM Adapter Nano till normal sim
59 kr
Med denna adapter kan ett nano SIM-kort användas i SIM-kortplats
Adapter USB-C till VGA. Adapter för USB-C
399,90 kr
Adapter för att koppla in en VGA-kabel till en dator med USB-C. Maxupplösning 1920x1080. USB-C-hane till VGA-hona. Längd 15 cm.
Torvkruka Nelson Garden Rund 8 cm, 12-pack
29,90 kr
Rund fiberkruka till förodling. Krukan är utmärkt att använda till minidrivhus eller odlingstråg. Kan planteras ut direkt i välvattnad jord eftersom krukan då förmultnar.
Torvkruka Nelson Garden Fyrkantig 6 cm, 20-pack
19,90 kr
Fyrkantig fiberkruka till förodling. Krukan är utmärkt att använda till minidrivhus eller odlingstråg. Kan planteras ut direkt i välvattnad jord eftersom krukan förmultnar.
60148 Fyrhjulingsracerteam
199 kr
Gör dig redo för racing med LEGO® City Fyrhjulingsracerteam. Setet innehåller två fyrhjulingar, en pickup, dragkrok, flak med justerbar ramp och avtagbart släp med justerbar ramp plus hjälmar, bränslefat och ett reservdäck. Innehåller två minifigurer.
12 V-adapter med 6 DC-pluggar. 12 V-adapter för Z-dapt-systemet
79,90 kr
12 V-adapter 21 mm utan spänningsomvandling endast genomgång. Avsäkrad med 2 A. Ställbar polaritet. Levereras med de 6 vanligaste DC-pluggarna ur Z-dapt-systemet. Inspänning 12 V DC. Kabellängd 1,8 m.
12 V-adapter med 8 DC-pluggar. 12 V-adapter för Z-dapt-systemet
99,90 kr
12 V-adapter 21 mm utan spänningsomvandling endast genomgång. Avsäkrad med 2 A. Ställbar polaritet. Levereras med de 8 vanligaste DC-pluggarna ur Z-dapt-systemet. Inspänning 12 V DC. Kabellängd 1,8 m.
Adapter 6-pin PCI-express. PCI-express-adapter
69,90 kr
Adapter för att spänningsmata grafikkort från två 4-pin Molex-kontakter. Ansluts med 6-pin PCI-express-kontakt.
Adapter 8-pin PCI-express. PCI-express-adapter
69,90 kr
Adapter för att spänningsmata grafikkort från två 4-pin Molex-kontakter. Ansluts med 8-pin PCI-express-kontakt.
Intern USB-adapter 2 portar. Adapter för anslutning till moderkort
99,90 kr
USB-adapter med två portar USB-A som monteras direkt på moderkortet. Stöd för 480 Mbs. Anslutning 2x5-polig-kontakt.
Nerf Nitro Longshot Smash
399 kr
Nerf i en helt ny tappning. Med Nitro Longshot Smash skjuter du iväg bilar istället för pilar. Se vem som hoppar längst på rampen och klarar alla hinder. Levereras med en blaster, två skumgummibilar, en ramp och fyra hinder.
Adapter DVI-I till VGA. Adapter
129,90 kr
Adapter från DVI-I till VGA. Fungerar endast med DVI-I-kablar. DVI-I-hona till VGA-hane.
Easy Grow Nelson Garden Kruktomat, 3 x 2 Sorter
69,90 kr
Easy Grow från Nelson Garden är ett smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus.
Easy Grow Nelson Garden Tomat, 3 x 2 Sorter
69,90 kr
Easy Grow från Nelson Garden är ett smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus.
Easy Grow Nelson Garden Romansallad, 3 x 2 Sort
69,90 kr
Easy Grow från Nelson Garden är ett smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus. 
Easy Grow Nelson Garden grönkål & svartkål
69,90 kr
Easy Grow från Nelson Garden är ett smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus.
Lysrörsarmatur Cabinet luna 930mm
558 kr
LED Cabinet för montering under bänkskåp. För utanpåliggande montage.
Levereras inklusive 1,8 m anslutningssladd, kabeladapter (10 cm) och adapter. Går att montera flera armaturer ihop, antingen med medföljande kabeladapter eller adapter dock max 12 st.
Med strömbrytare och dimmer. 3000K. Färgåtergivning: Ra>80. 6 SDCM. IP20. 230V.
Lysrörsarmatur Cabinet luna 445mm
398 kr
LED Cabinet för montering under bänkskåp. För utanpåliggande montage.
Levereras inklusive 1,8 m anslutningssladd, kabeladapter (10 cm) och adapter. Går att montera flera armaturer ihop, antingen med medföljande kabeladapter eller adapter dock max 12 st.
Med strömbrytare och dimmer. 3000K. Färgåtergivning: Ra>80. 6 SDCM. IP20. 230V.
Lysrörsarmatur Cabinet luna 630mm
478 kr
LED Cabinet för montering under bänkskåp. För utanpåliggande montage.
Levereras inklusive 1,8 m anslutningssladd, kabeladapter (10 cm) och adapter. Går att montera flera armaturer ihop, antingen med medföljande kabeladapter eller adapter dock max 12 st.
Med strömbrytare och dimmer. 3000K. Färgåtergivning: Ra>80. 6 SDCM. IP20. 230V.
Easy Grow Nelson Garden Basilika & Oregano, 2 Sorter
69,90 kr
Easy Grow från Nelson Garden är ett smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus.
Vinklad OTG-adapter med minneskortläsare. OTG-adapter med minneskortläsare
169,90 kr
OTG-adapter med Micro-USB-kontakt för mobiler och surfplattor med OTG-stöd. Gör det möjligt att ansluta bl.a. USB-minnen, möss och tangentbord till Android-enheter. Inbyggd minneskortläsare för SD-, Micro-SD- och MS Pro Duo-kort.
Luxorparts Adapter för ESP8266-01. Adapter för ESP8266-01 till kopplingsplatta
29,90 kr
Adapter för att enkelt ansluta en ESP8266-01 87947 till ett kopplingsdäck breadboard. Levereras med headers för lödning.
Adapter för Electrolux-dammsugare. Adapter tilll dammsugarslang
49,90 kr
Adapter för att ansluta 32 mm-munstycken till Electrolux-dammsugare med 36 mm-anslutning.
Värmematta Nelson Garden, 22 x 53 cm
199 kr
Värmematta från Nelson Garden som gör att frön gror bättre och sticklingar rotar sig snabbare. Ställ miniväxthus, tråg eller krukor med fat direkt på värmemattan, från sådd tills dess fröna har grott. 
D-Link PowerLine AV 500 Mini Adapter för LAN, 500Mbps, 1x adapter, vit
609 kr
D-Link Trådlös N PowerLine AV 500 Mini Adapter för LAN/WLAN, 500Mbps, 1xadapter, vit DHP-W311AV är en trådlös powerLine AV 500 Mini Adapter som använder hemmets befintliga elledningar för att ge utökad internetanslutning
Ställbar 12 V-adapter 1,5-12 V DC 9,6 W. DCDC-adapter med ställbar utspänning
159,90 kr
12 V-adapter 21 mm med ställbar utspänning 1,5-12 V DC. Levererar upp till 800 mA. Kan ställas i utspänningarna 1,534,567,59 och 12 V. Ställbar polaritet. Levereras med de 6 vanligaste DC-pluggarna ur Z-dapt-systemet. Inspänning 12 V DC.
Vinklad OTG-adapter med kabel 0,1 m. OTG-adapter för mobil och surfplatta
129,90 kr
OTG-adapter med Micro-USB-kontakt för mobiler och surfplattor med OTG-stöd. Gör det möjligt att ansluta bl.a. USB-minnen, möss och tangentbord till Android-enheter. Vinklad Micro-USB-kontakt. Längd 0,1 m.
ISO-adapter Volvo 850, 940, S40, V70. ISO-adapter
149,90 kr
Adapter för anslutning av en bilstereo med ISO-kontakt till Volvo. Passar 8- och 9-serien upp till 1996-12 samt S40, V40, S70 och V70 upp till 2000-03.
Adapter USB-C till HDMI. Adapter för USB-C
499 kr
Adapter för att koppla in en HDMI-kabel till en dator med USB-C. Stöd för bild i Ultra HD 4K, 60 Hz. Kompatibel med DP Alt Mode och Thunderbolt 3-gränssnitt. USB-C-hane till HDMI-hona. Längd 20 cm.
Adapter för subwoofer 2x hane. Adapter RCA till 2x RCA
49,90 kr
Adapter med RCA-hona till 2x RCA-hanar. Lämplig för t.ex. subwoofer. Längd 20 cm.
Adapter för subwoofer 2x hona. Adapter RCA till 2x RCA
49,90 kr
Adapter RCA-hane till 2x RCA-honor. Lämplig för t.ex. subwoofer. Längd 20 cm.
ISO-adapter BMW och Land Rover. ISO-adapter
149,90 kr
Adapter för anslutning av en bilstereo med ISO-kontakt till BMW och Land Rover. Passar 3-, 5-, 7- och 8-serien, X5, Z3, Z8 samt Land Rover Defender 2, Discovery 2 och Freelander.
Trästolpe Nelson Garden Twilight
99,90 kr
Svart trästolpe till det lysande fågelbordet Twilight från Nelson Garden. 
Barkduk Nelson Garden Pallkrage, 2-pack
49,90 kr
UV-stabil måttanpassad barkduk från Nelson Garden för pallkrage (med visst överhäng). Använd barkduken i botten som skydd mot underlaget eller ovan jord för att kväva ogräs. Säljs i 2-pack.
Aktiv adapter Displayport till HDMI. Adapter Displayport
399,90 kr
Adapter för att koppla in en HDMI-kabel i en dator med Displayport. Stöd för 4K-upplösning och digitalt ljud. Lämplig för användning tillsammans med grafikkort som saknar stöd för DP.
Aktiv adapter Displayport till HDMI 4K. Adapter Displayport
479,90 kr
Adapter för att koppla in en HDMI-kabel i en dator med Displayport. Stöd för 4K-upplösning 60 Hz och digitalt ljud. Lämplig för användning tillsammans med grafikkort som saknar stöd för DP.
Adapter USB-C till HDMI. Adapter för USB-C
399,90 kr
Adapter för att koppla in en HDMI-kabel till en dator med USB-C. Stöd för bild i Ultra HD 4K, 30 Hz. USB-C-hane till HDMI-hona. Längd 15 cm.
Adapter USB-C till Displayport. Adapter för USB-C
399,90 kr
Adapter för att koppla in en Displayport-kabel till en dator med USB-C. Stöd för bild i Ultra HD 4K, 30 Hz. USB-C-hane till Displayport-hona. Längd 10 cm.
Adapter IDE till Sata. IDE till Sata-adapter
229,90 kr
Adapter för att ansluta IDE-enheter till Sata 1,5 Gbs. Stöd för Ultra-ATA 66, 100 samt 133. Utseende kan variera beroende på leverantör.
Just Mobile AluCable USB-C 3.1 till USB adapter – Den eleganta USB-adaptern
249 kr

Just Mobile AluCable USB-C 3.1 till USB adapter – Den eleganta USB-adaptern

Aluminium med premium-finish, AluCable™ är det mest eleganta sättet att framtidssäkra dina favoritenheter.

  • USB-adapter av hög kvalitet för att ansluta USB-C förberedda enheter – som nya Apple MacBook till USB-A tillbehör.
  • USB 3.1 standard – kan överföra data med upp till 5Gbps under laddning av enheter med en kraftfull 3A strömförsörjning.
  • Längd: 15 cm adapter. 
OTG-adapter USB-C till USB 3.0. USB-adapter för USB-C
99,90 kr
OTG-adapter för att ansluta USB-tillbehör med vanlig USB-kontakt till en dator med USB-C-kontakt. USB-C-hane till USB-3.0-hona.
Adapter DVI till VGA. Adapter från DVI till VGA
129,90 kr
Adapter som omvandlar en DVI- till en VGA-utgång. DVI-hane till VGA-hona.
Adapter USB-C till Micro-USB. Adapter för USB-C
99,90 kr
Adapter för att ladda en mobil som har USB-C-kontakt med en Micro-USB-laddare. Kan även ladda Macbook kräver en 2,4 A nätadapter. USB-C-hane till Micro-USB-hona.
Linocell MHL 3.0-adapter. HDMI-adapter för mobil och surfplatta
299,90 kr
Aktiv MHL 3.0-adapter för överföring av ljud och bild från mobil eller surfplatta till TV med HDMI. Kompatibel med Androidenheter som har MHL-stöd med 5-polig Micro-USB-kontakt vanligt på modeller från HTC, Huawei, LG, Sony, ZTE samt Samsung t.o.m. Galaxy S2. Adapter för 11-pin medföljer. Bakåtkompatibel med MHL 1.0 och 2.0. Kan ge bild i upp till 4K-upplösning 30 Hz, 3D i Full HD 1080p, 60 Hz och 7.1-ljud. Kräver extern strömförsörjning via Micro-USB.
Aeon Labs Z-stick gen5 USB-adapter. USB-controller för Z-wave-system
549 kr
Z-wave-adapter med USB 2.0-anslutning. Ansluts till dator eller annan gateway server, raspberry pi, etc. som agerar controller för hemautomationssystemet. Adaptern kan tas loss från datorn och användas för att smidigt para ihop enheter eller undersöka räckviddens kvalitet via ett knapptryck, praktiskt i hem eller lägenheter med flera våningar eller många väggar. Certifierad för Z-wave Plus som ger förbättrad batteritid, räckvidd och bandbredd. Bakåtkompatibel med tidigare Z-wave-tillbehör. Upp till 232 Z-wave-enheter kan anslutas. Strömförsörjs via USB.
HDMI-adapter till Playstation 2. HDMI-adapter
299,90 kr
Adapter för att ansluta ett Playstation 2 med HDMI-kabel. Omvandlar konsolens bildljudutgång till HDMI-utgång. Även utrustad med analog ljudutgång 3,5 mm-kontakt.
Växtbelysning GjordNära, 2x54 W
749 kr
En snygg armatur i vitlackad metall med två stycken 54W kallvita energieffektiva lysrör specialanpassade för odling. Täcker en yta på 120 cm x 55 cm.
Air802 - Direct DC Insertion to Power-Over-Ethernet (PoE) Adapter
590 kr
Denna PoE-adapter möjliggör tillförsel av ström fr