Traktor med djur

Traktor med djur

299 kr

Rolig traktor med släp och djungeldjur. Traktorn kan åka framåt och har både ljud- och ljuseffekter. Låt djuren hoppa av så kan du leka med dem. Lär dig hur djuren låter - tryck och lyssna på deras läten. Från 1 år.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Clas Ohlson för 299 kr
Finns i lager hos Clas Ohlson, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • Fri frakt vid köp för över 499 kr
 • Minst 2 års garanti
 • Retur till valfri butik
 • Öppet köp upp till 90 dagar

Liknande produkter

Bondgård, Traktor med släp
599 kr

En stor traktor med avtagbart släp från Playmobil. Traktorn har även en funktionell frontlastare. Kommer med 1st gubbe och höbalar.
Storlek ca. 48 x 11 x 28 cm
Ålder: 4-10år

Varning, bör ej användas av barn under 3 år på grund av smådelar.

1.2.3, Traktor med släp
369 kr

Traktor med tippbar släpvagn från Playmobil.


Innehåller: Traktor, släpvagn, 1st gubbe


Playmobil 1.2.3 innehåller stora delar för små barn. De klara färgerna, runda formerna och noggranna detaljerna hjälper barnen att utvecklas och att lära sig leka.


- Ålder: Från 1,5 år

Traktor med släp
409 kr

Green Toys Traktor


Bara att köra igång traktorn och dra ut på fälten!
Små bönder kan roa sig lång tid med den här rejäla traktorn från Greentoys.
Snurrande stora hjul och ett släp som du kan lasta vad du vill på och koppla på och av.


Green Toys är de första leksakerna i världen som är gjorda av återvunnen plast, närmare bestämt amerikanska mjölkförpackningar ("jugs").
Det är livsmedelklassad plast som sedan också genomgår minutiösa tester för att garantera att leksakerna är fria från allehanda skadliga ämnen, fria från ftalater och bisphenol.


- Mått: 30x14x12 cm
- Ålder: Från 1år

Hinderundvikande traktor med ljus och ljud
329 kr

Barnen därhemma kommer att bli förtjusta i denna leksak som aldrig kraschar! Den hinderundvikande traktorn med ljus och ljud kommer att ge dem massor av skoj. Missa den inte!

 • Hjul som ändrar riktning när de stöter på ett hinder
 • Av/på-knapp
 • Borttagbart släp, bonde och höna
 • Ljud och ljus
 • Batteridriven (3 x AA, ingår ej)
 • Ungefärliga mått: 30 x 15 x 10 cm
 • Rekommenderad ålder: från 3 år
Traktor med timmersläp
89,90 kr
Fendt traktor med timmersläp och gripklo i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.
Traktor JCB 8310
49,90 kr
En JCB 8310 traktor med avtagbar hytt i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.
Traktor med potatisskördare 1:87
169 kr
En Fendt traktor med potatisskördare i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn har öppningsbara och rörliga delar och passar till barn från 3 år.
Traktor med balgrep John Deere
59,90 kr
En John Deere traktor med ballastare i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.
Traktor med frontlastare Deutz
49,90 kr
Deutz traktor med frontlastare och avtagbar hytt i miniformat och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.
Traktor Massey Ferguson 9240
39,90 kr
En Massey Ferguson traktor i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.
Traktor Massey Ferguson 1:32
399 kr
En Massey Ferguson-traktor med frontlastare i hög kvalitet från SIKU. Traktorn har en skala på 1:32 och passar till barn från 3 år.
Traktor med timmergrip Deutz
59,90 kr
En Deutz traktor med timmergrip i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.
John Deere Set traktor/djur
519 kr

Ett roligt lekset med traktor, djur och staket, John Deere


Mått fordon: 23,5 x 8,5 x 10 cm
Ålder: Från 12 månader

John Deere Traktor Push&Roll
399 kr

Tryck på taket så rullar Johnny Traktor iväg.

Mått: 19 x 12 x 13 cm
Ålder: Från 18 månader

John Deere Traktor Radiostyrd
639 kr

Johnny Traktor är en bra introduktion vad gäller radiostyrda bilar.

Enkla kontroller för att köra fram- och baklänges.
Lätt att ändra körriktning.
Traktorn är även mjuk att hålla i och har en flexibel antenn.


Mått: Mått:14,5 x 10 x 11 cm
Batterier: 3 x AA & 1 x 9v, inte inkluderade
Ålder: från 18 månader

Spel för små barn - Little Action, Multi
229 kr
Barnspel som utmanar fingerfärdigheten med hjälp av små djur!Kasta, fånga och bygg! Med detta spel för små barn blir det roligt att utmana handling, hantering och fingerfärdighet. Spelet innehåller sex stycken små djur att använda på olika sätt som t.ex. att bygga en pyramid, bowla med eller kasta upp i luften och fånga!Spelregler:I spelet finns illustrerade spelkort med övningar att imitera med de små djuren - efter några utmaningar kommer en medalj! Självklart går det också bra att leka med djuren som leksaker eller hitta på egna övningar.Innehåll:6 st djur i plast - apa, krokodil, tukan, tiger, leopard och koala.20 st spelkort12 st medaljerDetta barnspel är roligt sätt för de små att träna upp motorik eller bara leka av sig!Rekommenderas från 2,5 år.Antal spelare: 2-4 st.CE-märkt.Mått: 21,5 x 21,5 x 5 cm.Kommer från Djeco.
Bondgårdstågset
449 kr
Låt oss presentera det nya bondgårdstemat! Transportera djuren med det nya tåget som kör åt bonden. Rampen till djurvagnen öppnar upp för nya lekmöjligheter när kon lastas i och ur vagnen. Stanna till vid bondens hus och lasta om höet med hjälp av kranen. Innehåller bland annat lok med djurvagn, ko, hus, skenor, traktor och hövagn.
Halsband Traktor
565 kr

Barnhalsband i äkta nickelfritt silver med en grön traktor. 


- 38 cm silverkedja
- Fin smyckesask ingår

Första Sagoskatten: Djur
89 kr
Härlig högläsningsbok om djur! En kul samling som räcker länge och är rikt illustrerad, precis som de tidigare böckerna i serien Första sagoskatten. Här finns både riktiga djur från skog och djungel, och djur från sagans värld. Djuren i skogen, Benny, Mamma Mu, tio vilda hästar, lejonet Leopold och bullterriern Rosa är bara några av dem. Bilderboksskatter och lite längre texter, alla på temat djur. Och verser och sånger som också har djur som tema.Rekomenderad för barn i åldrarna 3-5 år.
Bokstöd Älg
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Älg. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Traktor med boskapsvagn John Deere 8430 1:50
329 kr
Den kraftfulla Fendt traktorn drar ett treaxlat Ifor-Williams-boskapssläp. Modellen från SIKU har en skala på 1:50 och passar till barn från 3 år.
Bokstöd Bäver
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Baby Bäver. Baby Bäver finns både som bokstöd eller brevpress. Även en rad andra dekorativa djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Mops
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Mops. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Lejon
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Lejon. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Tax Ella
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Tax Ella. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Träpussel traktor, 15 bitar
129 kr
Lätt pussel i trä, med motiv på en traktor.15 bitar
Brevpress Baby Bäver
399 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Baby Bäver. Baby Bäver finns både som bokstöd eller brevpress. Även en rad andra dekorativa djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Dinosaurie Bobo
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Dinosarie Bobo. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Åsna Yale
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Åsna Yale. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Cicci Mus
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Mus. Mus finns som bokstöd eller brevpress, Mini Mus Gino. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Giraff
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Giraff. Giraff finns som bokstöd eller brevpress. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Isbjörn
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Isbjörn. Isbjörn finns som bokstöd eller brevpress. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Brevpress Baby Isbjörn
399 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Isbjörn. Isbjörn finns som bokstöd eller brevpress. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Brevpress Baby Flodhäst
399 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Flodhäst. Flodhäst finns som bokstöd eller brevpress. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Lunnefågel
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Lunnefågel. Lunnefågel finns som bokstöd eller brevpress, Baby Lunnefågel. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Pingvin
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Pingvin. Pingvin finns som bokstöd eller brevpress, Baby Pingvin. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Elefant, Brun
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Elefant. Elefant finns i tre färger, som bokstöd eller brevpress. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Elefant, Ljusblå
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Elefant. Elefant finns i tre färger, som bokstöd eller brevpress. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Elefant, Rosa
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Elefant. Elefant finns i tre färger, som bokstöd eller brevpress. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Brevpress Mini Mus Gino
399 kr
Mini mus Gino är ett handgjort prydnadsdjur och brevpress. Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst. Varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Fransk bulldog, Vit
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Fransk bulldog. Fransk bulldog finns i svart eller vitt. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Traktor med balpress John Deere
89,90 kr
John Deere traktor med balpress och en avtagbar förarhytt. Bakklaffen på balpressen kan öppnas och gör det möjligt att se de runda höbalarna. Höbalar ingår. 
Brevpress Baby Sittande Panda
399 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Pingvin. Pingvin finns som bokstöd eller brevpress, Baby Pingvin. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Cicci Uggla
599 kr

Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Cicci Uggla. Cicci Uggla finns som bokstöd eller brevpress, Mini Uggla. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.

Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.

Bokstöd Kaskelot Jojo
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Kaskelot Jojo. Flodhäst finns som bokstöd eller brevpress, Baby Kaskelot Jojo. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Traktor med timmersläp John Deere 1:50
329 kr
John Deere 8430-traktor med timmersläp. Det här setet är perfekt för transportering av timmerstockar och för tufft arbete i skogen. 
Tågset med häst
299 kr
Ett lekset för dig som vill bli bonde med en egen traktor. Hästen måste köras till en annan bondgård så kliv ner från sätet och hjälp hästen in i vagnen. Klar? Upp i traktorn igen och kör! Om det står en stol i vägen kör du bara runt den.
Brevpress Mini Uggla
399 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Cicci Uggla. Cicci Uggla finns som bokstöd eller brevpress, Mini Uggla. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Bokstöd Sittande Panda
599 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Sittande Panda. Sittande Panda finns som bokstöd eller brevpress, Baby Sittande Panda. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Safaritåg
249 kr
Transportera giraffen och zebran längs spåren med detta färgglada safaritåg. Djuren sticker upp och ned sina huvuden när man drar taket åt sidan. Djuren sitter fast och går inte att ta ur.
Katt- och viltfritt Silverline KV 300
629 kr
Silverline A-guard hjälper till att skrämma bort ovälkomna djur från trädgården. Ofarligt, högfrekvent ljud som djuren upplever som störande. Håller trädgården fri från katter, hundar, rådjur, harar etc. Valbart frekvensområde - anpassa beroende på djurets storlek.
John Deere Mini traktor & Las.
399 kr

John Deere minitraktor och lastbil, perfekta för lek i sandlådan. Traktorn har en fungerande frontlastare och lastbilen tippar av lasten.


- Rek ålder: 18 mån+
- Mått: 16,5 x 12 x 11 cm

Brevpress Baby Kaskelot Jojo junior
399 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Kaskelot Jojo. Kaskelot Jojo finns som bokstöd eller brevpress, Baby Kaskelot. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Brevpress Baby Elefant Abby
399 kr
Varumärket Züny grundades av fyra designers i Kina år 2007 och producerar handgjorda prydnadsdjur såsom denna, Elefant Abby. Elefant Abby finns som bokstöd eller brevpress, bokstödet i svart och brevpressen i grått. Även en rad andra djur finns i samlingen från Züny. Samtliga Züny-djur har tillverkats för hand enligt traditionell kinesisk hantverkarkonst, varje djur är därför unikt. De är gjorda i syntetiskt läder och polyesterfiber samt är fyllda med järnpellets. Djuren har ett stilrent formspråk och utgör en såväl funktionell som dekorativ prydnad för bokhyllor och skrivbord. De kommer förpackade i en tygpåse med exklusiv presentbox.Züny värnar om djur och har därför valt att använda syntetläder istället för äkta läder i sina produkter. Syntetlädret är av hög kvalité och framtaget för att hålla över tid. Notera att Züny-djuren inte är leksaker.
Ljudpussel, djur
149 kr
Ett pussel med ljudeffekter. När djuren placeras rätt gör de sitt läte.
Fiaspel Neo
249 kr
Fiaspel NeoNär det är dags att samla familjen och spela ett sällskapsspel passar det perfekt att spela ett parti Fia med knuff! Fia med knuff är ju ett klassiskt spel som uppskattas av alla åldrar! Fiaspelet Neo är ett brädspel som ingår i Neo-konceptet. Detta Fiaspel skiljer sig från andra Fiaspel på ett speciellt sätt! De dekorativa spelpjäserna föreställer nämligen olika djur! Djuren är målade i fina färger. Med andra ord är detta ett Fiaspel som inte bara är en rolig sysselsättning utan också blir en fin prydnad! Så låt det stå framme i barnrummet! Djuren kommer dessutom att göra det extra spännande för barnen att spela spelet! Spelet är ihopfällbart för smidig förvaring och pjäserna förvarar du inne i spelet! Du behöver alltså inte oroa dig för borttappade Fiapjäser! Fiaspelet Neo blir också en alldeles utmärkt julklapp eller födelsedagspresent! Så beställ ditt Neo Fiaspel här! Det är smidigt och bekvämt!Färger: Många26x26x3,6 cm
Leksakstraktor med släp och pedaler
1 319 kr

Överraska barnen hemma med en leksak som kommer att förbättra deras psykomotoriska aktivitet: leksakstraktorn med släp och pedaler. De kommer ha massor av skoj när de kör runt sina favoritsaker i släpet.

 • Tillverkad i tålig plast och metall
 • Har en tuta, pedaler och klistermärken
 • Totalt 6 hjul
 • Ungefärliga mått på traktorn: 46 x 46 x 83 cm
 • Ungefärliga mått på släpet: 46 x 46 x 126 cm
 • Rekommenderad ålder: från 3 år
 • Ungefärlig maxvikt: 25 kg
Radiostyrd bil Hot Wheels Energy Can
199 kr
Liten, rolig och lättmanövrerad radiostyrd bil. Bilen har både ljud- och ljuseffekter. Perfekt present - förpackad i en snygg burk. Finns osorterat i olika modeller och färger.
Radiostyrd motorcykel
199 kr
Häftig radiostyrd motorcykel med ljud- och ljuseffekter. Kör framåt, bakåt, sväng och snurra i 360°! Från 3 år.
Gosedjur - Bäääande Fåret Shaun, Svart / Vit
259 kr
Ha roliga konversationer med det populära filmfåret!Fåret Shaun bjuder på sina bääästa, bräkande läten! Tryck på hans fluffiga mage och lyssna till 6 st olika bäää-läten och bräkiga skratt. Ett roligt kramdjur med stor personlighet!Fåret Shaun är känd från TV-serien och filmen med samma namn.Här hittar du fåret i fler storlekar och varianter!Material: Supermjuk plysch och bomull. Stoppad med vadd och plastkulor.Höjd: ca 30 cm.Drivs av 3 x LR44 batterier (medföljer).CE-märkt.Passar alla åldrar.Kan torkas med en fuktig trasa vid behov.Officiell Fåret Shaun-produkt (Shaun the Sheep).
Katt- & Viltfritt Silverline
645 kr
Med ljudteknologin bakom den avancerade Silverline A-Frequency TM hålls trädgården fri från inkräktande djur. De inställningsbara ljudfrekvenserna får djuren att lämna området, utan att döda eller använda gifter.
Radiostyrd motorcykel
199 kr
Häftig radiostyrd motorcykel med ljud- och ljuseffekter. Anpassad för yngre barn så att även de får köra radiostyrt. Kör full fart framåt, vänd och kör tillbaka. Från 18 månader.
Baghera Traktor trampbil
2 999 kr
Baghera Traktor trampbil från Baghera
Patisse Kakmått 7cm Stål, Traktor
29 kr
Patisse Kakmått 7cm Stål, Traktor från Patisse
Patisse Kakmått 7cm Stål, Traktor
29 kr
Patisse Kakmått 7cm Stål, Traktor från Patisse
Viltstängsel med rosettknut, 208 cm x 50 m
2 450 kr
Mycket slittåligt viltstängsel med rosettknut som gör det omöjligt för djuren att tränga isär trådarna och ta sig igenom. Stängslet är starkt och kan motstå mekanisk påverkan från djur, belastning av snö med mera och har en särklassig ytbehandling som skyddar mot rost.
Nyckelring med lampa och ljud, Kamera
49 kr
Rolig nyckelring i form av en kamera!Håll ihop nycklarna med en nyckelring som både lyser och låter! Perfekt när du t.ex. försöker hitta nyckelhålet till cykellåset i mörkret.En kul kameraNåja, den kanske inte tar kort på riktigt... Men det ser ut, och låter, som det! Trycker du på knappen blinkar en LED-lampa och ger ifrån sig ett klick-ljud (som en riktig, gammaldags kamera). Kul present till den fotointresserade!Med blixtrande ljud och blinkande LED-lampa. Mått: ca 4 x 3,5 x 2,5 cm.Kameran hänger i en liten nyckelkedja som man enkelt hakar fast på nyckelknippan eller väskan.Nyckelringarna säljs styckvis.
Pekbok i tyg, Pet´s Tails
195 kr
En mjuk pekbok för de allra minsta!Boken stimulerar barnets sinnen då den är både rolig att titta på, känna på, suga på och lyssna på. Svansarna som sticker ut från boken är gjorda i olika material och former. Boken är färgglad med tydliga kontraster som bebisar tycker om. Fram- och baksida är vadderade med ett prassligt material som är spännande att leka med. Alla texter i boken är på engelska (men lätt att översätta för en vuxen)Välj mellan tre olika djurteman:Pet's Tails är en spännande tygbok om svansar på olika husdjur.Exempel på text: "I love my pony -- his tail is hairy." ..."I love my mouse -- his tail is long and squirmy." (Lätt att översätta för vuxen!) Bakom hunden på framsidan döljer sig dessutom en knapp (insydd inuti sidan) som ger ifrån sig ett skällande ljud. Antal sidor: 10.Jungly Tails är en skojig tygbok om djur i djungeln, med olika svansar som sticker ut. En svans till vardera djur! Svansarna är gjorda i olika spännande material och mönster; några är luddiga och några är sammetslena, en är zebrarandig och en är leopardmönstrad.Djurens namn står på varje sida. (T.ex. Elephant, mouse, tiger och giraffe...)Framsidan är dessutom utrustad med en liten knapp som ger ifrån sig ett svagt elefantljud! Antal sidor: 8.Farm Tails är en rolig tygbok om en bondgårds alla djur och dess svansar! Svansarna sticker ut från boken och är gjorda i olika roliga material och former.Bakom hästen på framsidan döljer sig även en knapp (insydd inuti sidan) som ger ifrån sig ett gnäggande läte. Antal sidor: 10.Mått: 20,5 x 12 cm (exkl. svansarna).Kan användas från födseln!
Pekbok i tyg, Jungly Tails
195 kr
En mjuk pekbok för de allra minsta!Boken stimulerar barnets sinnen då den är både rolig att titta på, känna på, suga på och lyssna på. Svansarna som sticker ut från boken är gjorda i olika material och former. Boken är färgglad med tydliga kontraster som bebisar tycker om. Fram- och baksida är vadderade med ett prassligt material som är spännande att leka med. Alla texter i boken är på engelska (men lätt att översätta för en vuxen)Välj mellan tre olika djurteman:Pet's Tails är en spännande tygbok om svansar på olika husdjur.Exempel på text: "I love my pony -- his tail is hairy." ..."I love my mouse -- his tail is long and squirmy." (Lätt att översätta för vuxen!) Bakom hunden på framsidan döljer sig dessutom en knapp (insydd inuti sidan) som ger ifrån sig ett skällande ljud. Antal sidor: 10.Jungly Tails är en skojig tygbok om djur i djungeln, med olika svansar som sticker ut. En svans till vardera djur! Svansarna är gjorda i olika spännande material och mönster; några är luddiga och några är sammetslena, en är zebrarandig och en är leopardmönstrad.Djurens namn står på varje sida. (T.ex. Elephant, mouse, tiger och giraffe...)Framsidan är dessutom utrustad med en liten knapp som ger ifrån sig ett svagt elefantljud! Antal sidor: 8.Farm Tails är en rolig tygbok om en bondgårds alla djur och dess svansar! Svansarna sticker ut från boken och är gjorda i olika roliga material och former.Bakom hästen på framsidan döljer sig även en knapp (insydd inuti sidan) som ger ifrån sig ett gnäggande läte. Antal sidor: 10.Mått: 20,5 x 12 cm (exkl. svansarna).Kan användas från födseln!
Pekbok i tyg, Farm Tails
195 kr
En mjuk pekbok för de allra minsta!Boken stimulerar barnets sinnen då den är både rolig att titta på, känna på, suga på och lyssna på. Svansarna som sticker ut från boken är gjorda i olika material och former. Boken är färgglad med tydliga kontraster som bebisar tycker om. Fram- och baksida är vadderade med ett prassligt material som är spännande att leka med. Alla texter i boken är på engelska (men lätt att översätta för en vuxen)Välj mellan tre olika djurteman:Pet's Tails är en spännande tygbok om svansar på olika husdjur.Exempel på text: "I love my pony -- his tail is hairy." ..."I love my mouse -- his tail is long and squirmy." (Lätt att översätta för vuxen!) Bakom hunden på framsidan döljer sig dessutom en knapp (insydd inuti sidan) som ger ifrån sig ett skällande ljud. Antal sidor: 10.Jungly Tails är en skojig tygbok om djur i djungeln, med olika svansar som sticker ut. En svans till vardera djur! Svansarna är gjorda i olika spännande material och mönster; några är luddiga och några är sammetslena, en är zebrarandig och en är leopardmönstrad.Djurens namn står på varje sida. (T.ex. Elephant, mouse, tiger och giraffe...)Framsidan är dessutom utrustad med en liten knapp som ger ifrån sig ett svagt elefantljud! Antal sidor: 8.Farm Tails är en rolig tygbok om en bondgårds alla djur och dess svansar! Svansarna sticker ut från boken och är gjorda i olika roliga material och former.Bakom hästen på framsidan döljer sig även en knapp (insydd inuti sidan) som ger ifrån sig ett gnäggande läte. Antal sidor: 10.Mått: 20,5 x 12 cm (exkl. svansarna).Kan användas från födseln!
Tractor
229 kr
Traktor med flak.
Hoppa hage - barnmatta
475 kr
Tycker barnen om att hoppa hage? Varfö:r inte kunna gö:ra det på: rummet också:? Barnmattan Hoppa hage har ett motiv av just en hopphage dä:r barnen också: få:r sä:llskap i hoppandet av lekfulla djur. Mattan ä:r tillverkad i syntetmaterial och den korta skurna luggen gö:r att mattan ä:r perfekt att leka på:.
Traktor Stiga Tornado 2098, exkl. drag
15 899 kr
Enkel trädgårdstraktor från Stiga med sidoutkast, utmärkt för dig som inte klipper gräset regelbundet utan låter det bli lite högre mellan klippningarna. Tornado 2098 passar för den mellanstora och lite större trädgården.
Vattenkopp LaGée Polyflex
525 kr
Flexibel vattenkopp i polyeten för kreatur, kalvar, hästar, getter och får. Utvecklad för att enkelt möta och följa med när de utsätts för tryck från djuren. Den klarar upprepade kontakter och återfår formen när trycket släpper. Anslutning1/2" utvändig gänga. Kapacitet 7 liter/minut vid 5 bar.
Ljusstake Moose pyramid Bengt & Lotta
545 kr
Moose pyramid är en häftig ljusstake med djuren från skogen, älg, björn, räv och kanin som är staplad på varandra. Ljusstaken är i svartlackerat järn. Kombinera med andra fina djur från Bengt & Lotta.Material: JärnHöjd: 22 cmBredd: 17,5 cmFärg: Svart
Katastrofhake Plant fäste, 100 mm
17 kr
Katastrofhake som gör det möjligt för djuren att snabbt lossa sig själva vid ett visst tryck. Utrustad med plant fäste.
Elektrisk värmebädd för djur InnovaGoods 18W
849 kr

Skaffa marknadens bästa nyhet för ditt husdjur, elektrisk värmebädd för djur InnovaGoods Home Pet! Komfortabel och bekväm djurbädd som är perfekt under vinter. Nu kan djuren vila skyddade från kyla även de kallaste dagarna. Kan användas både med och utan värmeeffekt av alla husdjur, särskilt dock av djur med ledbesvär.

 • Material:
  • Polyester
  • Syntetiskt innerskikt
  • Fylldning av skum
  • Antiglidunderdel med gummipunkter
 • Skyddshölje med blixtlås (avtagbart och tvättbart för hand)
 • Kabel med bitskydd (ca. 90 cm)
 • Överhettningsskydd
 • Perfekt för vintern och kalla dagar
 • Rekommenderas för djur med ledbesvär
 • Spänning: 220-240 V
 • Frekvens: 50 Hz
 • Effekt: 18 W
 • Mått ca: 60 x 50 x 12 cm
 • Strömadapter medföljer (IP20: 100-240 V, 50-60 Hz, 0,5 A / 12 V, 1,5 A / Kabellängd ca 100 cm)
 • Förpackning och manual med text på 24 språk (engelska, franska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, nederländska, polska, ungerska, rumänska, danska, svenska, finska, litauiska, norska, slovenska, grekiska, tjeckiska, bulgariska, kroatiska, slovakiska, estniska, ryska, lettiska)
Vattenkopp LaGée Polyflex Plus
675 kr
En stor och flexibel vattenkopp med rörventil i formsprutad polyethylene för kreatur, kalvar, hästar, getter och får. Utvecklad för att enkelt möta och följa med när den utsätts för tryck från djuren. Koppen klarar upprepade kontakter och återfår formen när trycket släpper utan att den omformas eller går sönder. Kapacitet 7 liter/minut vid 5 bar.