Traktor JCB 8310

Traktor JCB 8310

49,90 kr

En JCB 8310 traktor med avtagbar hytt i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.

Läs mer...

Köp hos Granngården för 49,90 kr
Finns i lager hos Granngården, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Fri retur i butik

Liknande produkter

Traktor med timmersläp
89,90 kr
Fendt traktor med timmersläp och gripklo i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.
Traktor med potatisskördare 1:87
169 kr
En Fendt traktor med potatisskördare i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn har öppningsbara och rörliga delar och passar till barn från 3 år.
Traktor med balgrep John Deere
59,90 kr
En John Deere traktor med ballastare i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.
Traktor Massey Ferguson 9240
39,90 kr
En Massey Ferguson traktor i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.
Traktor med timmergrip Deutz
59,90 kr
En Deutz traktor med timmergrip i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.
Traktor med frontlastare Deutz
49,90 kr
Deutz traktor med frontlastare och avtagbar hytt i miniformat och hög kvalitet från SIKU. Traktorn passar till barn från 3 år.
Traktor Massey Ferguson 1:32
399 kr
En Massey Ferguson-traktor med frontlastare i hög kvalitet från SIKU. Traktorn har en skala på 1:32 och passar till barn från 3 år.
Traktor med boskapsvagn John Deere 8430 1:50
329 kr
Den kraftfulla Fendt traktorn drar ett treaxlat Ifor-Williams-boskapssläp. Modellen från SIKU har en skala på 1:50 och passar till barn från 3 år.
Bondgård, Traktor med släp
599 kr

En stor traktor med avtagbart släp från Playmobil. Traktorn har även en funktionell frontlastare. Kommer med 1st gubbe och höbalar.
Storlek ca. 48 x 11 x 28 cm
Ålder: 4-10år

Varning, bör ej användas av barn under 3 år på grund av smådelar.

Långtradare med timmersläp
89,90 kr
Timmerlastbil för transport av medföljande stockar i skalenlig modell och hög kvalitet från SIKU. Långtradaren passar till barn från 3 år.
Traktor med djur
299 kr
Rolig traktor med släp och djungeldjur. Traktorn kan åka framåt och har både ljud- och ljuseffekter. Låt djuren hoppa av så kan du leka med dem. Lär dig hur djuren låter - tryck och lyssna på deras läten. Från 1 år.
1.2.3, Traktor med släp
369 kr

Traktor med tippbar släpvagn från Playmobil.


Innehåller: Traktor, släpvagn, 1st gubbe


Playmobil 1.2.3 innehåller stora delar för små barn. De klara färgerna, runda formerna och noggranna detaljerna hjälper barnen att utvecklas och att lära sig leka.


- Ålder: Från 1,5 år

John Deere Traktor Radiostyrd
639 kr

Johnny Traktor är en bra introduktion vad gäller radiostyrda bilar.

Enkla kontroller för att köra fram- och baklänges.
Lätt att ändra körriktning.
Traktorn är även mjuk att hålla i och har en flexibel antenn.


Mått: Mått:14,5 x 10 x 11 cm
Batterier: 3 x AA & 1 x 9v, inte inkluderade
Ålder: från 18 månader

Traktor med släp
409 kr

Green Toys Traktor


Bara att köra igång traktorn och dra ut på fälten!
Små bönder kan roa sig lång tid med den här rejäla traktorn från Greentoys.
Snurrande stora hjul och ett släp som du kan lasta vad du vill på och koppla på och av.


Green Toys är de första leksakerna i världen som är gjorda av återvunnen plast, närmare bestämt amerikanska mjölkförpackningar ("jugs").
Det är livsmedelklassad plast som sedan också genomgår minutiösa tester för att garantera att leksakerna är fria från allehanda skadliga ämnen, fria från ftalater och bisphenol.


- Mått: 30x14x12 cm
- Ålder: Från 1år

Halsband Traktor
565 kr

Barnhalsband i äkta nickelfritt silver med en grön traktor. 


- 38 cm silverkedja
- Fin smyckesask ingår

John Deere Traktor Push&Roll
399 kr

Tryck på taket så rullar Johnny Traktor iväg.

Mått: 19 x 12 x 13 cm
Ålder: Från 18 månader

Traktor med balpress John Deere
89,90 kr
John Deere traktor med balpress och en avtagbar förarhytt. Bakklaffen på balpressen kan öppnas och gör det möjligt att se de runda höbalarna. Höbalar ingår. 
Tågset med häst
299 kr
Ett lekset för dig som vill bli bonde med en egen traktor. Hästen måste köras till en annan bondgård så kliv ner från sätet och hjälp hästen in i vagnen. Klar? Upp i traktorn igen och kör! Om det står en stol i vägen kör du bara runt den.
Träpussel traktor, 15 bitar
129 kr
Lätt pussel i trä, med motiv på en traktor.15 bitar
John Deere Set traktor/djur
519 kr

Ett roligt lekset med traktor, djur och staket, John Deere


Mått fordon: 23,5 x 8,5 x 10 cm
Ålder: Från 12 månader

Traktor med timmersläp John Deere 1:50
329 kr
John Deere 8430-traktor med timmersläp. Det här setet är perfekt för transportering av timmerstockar och för tufft arbete i skogen. 
John Deere Mini traktor & Las.
399 kr

John Deere minitraktor och lastbil, perfekta för lek i sandlådan. Traktorn har en fungerande frontlastare och lastbilen tippar av lasten.


- Rek ålder: 18 mån+
- Mått: 16,5 x 12 x 11 cm

Jeep med hästsläp
89,90 kr
Jeep Wrangler med hästtransport från Böckmann är en klassisk fordonskombination för att transportera hästar till och från tävlingar. Denna skalenliga modell från SIKU passar till barn från 3 år.
Baghera Traktor trampbil
2 999 kr
Baghera Traktor trampbil från Baghera
Patisse Kakmått 7cm Stål, Traktor
29 kr
Patisse Kakmått 7cm Stål, Traktor från Patisse
Patisse Kakmått 7cm Stål, Traktor
29 kr
Patisse Kakmått 7cm Stål, Traktor från Patisse
Hinderundvikande traktor med ljus och ljud
329 kr

Barnen därhemma kommer att bli förtjusta i denna leksak som aldrig kraschar! Den hinderundvikande traktorn med ljus och ljud kommer att ge dem massor av skoj. Missa den inte!

  • Hjul som ändrar riktning när de stöter på ett hinder
  • Av/på-knapp
  • Borttagbart släp, bonde och höna
  • Ljud och ljus
  • Batteridriven (3 x AA, ingår ej)
  • Ungefärliga mått: 30 x 15 x 10 cm
  • Rekommenderad ålder: från 3 år
Tractor
229 kr
Traktor med flak.
Skördetröska Claas Lexion 760
59,90 kr
Claas Lexion 760 är en kraftfull skördetröska. Den här miniatyrmodellen från SIKU av originalet har rörlig rotor och roterande tappningsrör. Passar till barn från 3 år.
Traktor Stiga Tornado 2098, exkl. drag
15 899 kr
Enkel trädgårdstraktor från Stiga med sidoutkast, utmärkt för dig som inte klipper gräset regelbundet utan låter det bli lite högre mellan klippningarna. Tornado 2098 passar för den mellanstora och lite större trädgården.
Styrbeslag Helaform Heavy
149 kr
Monteras direkt på betongplattan eller på enkel- /dubbelkonsolerna. Tål att köras över med traktor. 
Bondgårdstågset
449 kr
Låt oss presentera det nya bondgårdstemat! Transportera djuren med det nya tåget som kör åt bonden. Rampen till djurvagnen öppnar upp för nya lekmöjligheter när kon lastas i och ur vagnen. Stanna till vid bondens hus och lasta om höet med hjälp av kranen. Innehåller bland annat lok med djurvagn, ko, hus, skenor, traktor och hövagn.
Necessär, Tractor
149 kr
En praktisk necessär med traktor motiv på. Necessären har ett fack på utsidan med dragkedja samt ett handtag på sidan för att kunna bära den lätt. Inuti finns mindre fack för att hålla sakerna organiserat. Mått: 21 cm x 15 cm x 9 cm.
Carls billexikon, Carl Johanson
69 kr
Tänk dig alla bilar i hela världen - och några till! I den här boken finns "riktiga" bilar som ambulans och traktor, och så alla dom andra: korvbil, pussbil, perfekt bil ...En överdådig lek med färg och form har resulterat i obegränsat fantastiska bilkreationer! Här hittar vi också fordon i sin verkliga miljö: bilar på landet och i stan, på flygplatsen och runt sjukhuset, på bygget och under jord. Och dessutom nya, fantasifulla fordon som vi aldrig tidigare sett maken till.Ett formsäkert och uppfinningsrikt billexikon som sätter fart på fantasin!Från 3 år.
Skördetröska Claas 1:50
299 kr
Denna SIKU-modell av en Claas-skördetröska har ett skärbord framtill som kan lyftas och sänkas. Tömningsröret är också rörligt och kan roteras. 
31056 Creator Grön Cruiser
129 kr
Kör med stil i denna smidiga gröna cruiser utan tak med en fräsch färgskala i grönt, vitt och svart, tonad vindruta, öppningsbart bagageutrymme fram och en bakre huv, detaljerad motor och en stor hytt för två minifigurer med detaljerad instrumentbräda och ratt. Denna LEGO® Creator 3-i-1-modell har en tredelad modulbaserad konstruktion som gör att den snabbt kan byggas om till en snabb båt eller en lastbil.
ChattyFeet Barnstrumpor - Commander Awesome, 4-7 år
69 kr
Ta med superhjälten i skorna!Commander Awesome är det perfekta paret strumpor att ta med på stora äventyr! Denna superhjälte till barnsocka är ständigt på språng! Han är inte bara bra på att hålla små fötter varma, han gör även sitt yttersta för att hålla dem i säkerhet. Commander Awesome kommer med massor av personlighet och är en perfekt present till äventyrslystna barn!ChattyFeet tillverkar strumpor med roliga personligheter för vuxna och barn. Hitta ett par som matchar dig eller en vän!Se fler strumpor från ChattyFeet här!Strumporna kommer i en storlek för barn:4 - 7 år: Strl 27 - 30Material: 75% kammad bomull, 23% polyamid, 2% lycra.Tvättas i 30°C.Motiv på både ovan- och undersidan av foten.Unisex-modell för barn.
Bok Älskade barn
150 kr

Fylla-i-boken Älskade barn passar alla barn och föräldrar - oavsett kön, etnicitet, ålder eller trosuppfattning, hur barnet har kommit till

Nätkorg till förvaringsboxar från Biohort
745 kr
Komplettera din förvaringsbox med en nätkorg som du enkelt placerar överst på ramen för att kunna förvara dina favoritsaker. Nätkorgen passar modellerna HighBoard, LoungeBox och LeisureTime förvaringsboxar från Biohort. Mått: Modell A: Bredd 67 cm, Djup 34 cm, Höjd 20 cm, Volym 46 liter. Passar LeisureTime storlek 100, 160 och 180. Modell B: Bredd 54,5…
SMEG CTP9015B
4 450 kr
En värmelåda är perfekt till förvärmning av porslin, till att hålla maten varm. Denna modell är från SMEG och passar därför ihop med deras ugnar. Då värmelådan ska byggas in i ett av dina kökselement ska du vara säker på att måtten passar i ditt kök. Denna modell har följande inbyggnadsmått: mm / 560 mm / 560 mm (höjd/bredd/djup).
Cylinda DM 3115 FI. 5 st i lager
4 778 kr
Diskmaskinen CYL-9200701 från Cylinda rymmer 10 kuvert och klarar enkelt disken hos en familj med 1-2 barn. A+ betyder att denna diskmaskin har en relativt låg strömförbrukning och energiklassen ligger i den bättre delen av energiskalan. Är du en av dem som har en extra hög köksbänk ska du också vara uppmärksam på diskmaskinens höjd. Denna modell är specialframställd och passar till en höjd på max 920 mm.
Electrolux ZDV14001FA
6 825 kr
Diskmaskin från Zanussi Det är bäst att välja en modell som har en kapacitet som svarar till hushållets storlek. I annat fall är risken stor att du antingen kör halvtomma diskar eller att du måste köra diskmaskinen hela tiden, då den inte har tillräckligt med plats. Denna modell ZDV14001FA från Zanussi rymmer 9 kuvert. Ungefär det som ett par med barn har behov för i vardagen. Timer-funktionen låter dig planera disken så att du själv kan bestämma när disken ska vara färdig, t.ex. om du vill ha varma tallrikar till frukosten. Aquastop-funktionen ser till att automatiskt stänga av vattentillförseln så att översvämningar orsakat av vattenläckor undgås.
Sittpuff Bunny svart
999 kr
Sittpall för barn Bunny En mysig sittpall från ByOn i stickad bomull. Med sina söta detaljer i form av öron, ögon, nos och ben höjer den gullighetsfaktorn i rummet flera nivåer. 40 x 30 cm 100% bomull 1 600 g Söt detalj i barnrummet Passar i de flesta hem Letar du efter barnmöbler i snyggt diskreta färger? Denna söta sittpuff för barn är stickad i 100% bomull. Den är gjord i en neutral grå färg och har svarta detaljer. Tack vare sina färger passar den in i de flesta omgivningar, och kan lika gärna placeras i vardagsrummet som i barnets rum. Barnen kommer att älska att pilla med de utstickande öronen och benen. Bunny sittpuff kommer bli ditt barns favoritplats och bästa kompis i ett. Den uppskattas av barn redan från att de börjar krypa och långt upp i åldrarna. Den är tillverkad i hög kvalitet och kommer hålla länge med rätt omvårdnad. Sittpuffen bör ej tvättas. Skulle den råka få en fläck går det enkelt att punktbehandla.
Portalkran
249 kr
Att lyfta, dra och lasta har aldrig varit så kul som nu! Portalkranen har en hytt längst upp som kan placeras precis över den magnetiska lasten undertill. Därifrån kan lasten sedan dras upp och sänkas ner om och om igen. Portalkranen har hjul och passar in i BRIO's olika tågmiljöer.
Madrid/Södertorp sitsdyna blå dralon
445 kr
Madrid dyna som även passar till Södertorp divandel. Avtagbar klädsel, tvättbar i 40 grader. Material Strukturpolyester av hög kvalitet. Klädseln är avtagbar. Handtvätt. Mått: Totalbredd, totaldjup, Tjocklek Sits: Tb 64 cm, Td 64 cm, T 12 cm
Dream Tubes, uppblåsbara sidoskydd
599 kr
Hindrar barnet från att ramla ur sängenPerfekt både hemma och på resaNär barnet slutar med spjälsäng Med Dream Tubes blir övergången från spjäl- eller juniorsäng till större säng enklare. Dream Tubes är ett bomullslakan med uppblåsbara sidoskydd som ser till att barn, täcke och gosedjur stannar i sängen. Sängen blir också mysig och ombonad med de mjuka sidoskydden. Perfekt också på resa eller när barnet ska sova borta.Dream Tubes har lakan av hög kvalitet av 100% bomull, och fungerar för madrasser upp till 70x150cm respektive 90x200 cm. Dream Tubes skapar en trygg och skön sovmiljö för barn mellan 18 månader och 5 år och är godkänd enligt British Standard BS7972:2001 sängskydd för barn.
Nivona Kaffemaskin NICR 778
11 999 kr
Design från Schweiz, koncept och tekniskt kunnande från Tyskland: Nivona lever och andas kaffekultur. Inte bara producerar de väl genomtänkta maskiner av hög kvalitet, de ger också läckra trender, recept och nybryggda nyheter från hela världen. Denna stilrena kaffemaskin lyfter varje kök. Utöver det snygga utseendet är kaffemaskinen även utrustad med teknisk excellens och en otrolig drift. Denna modell representerar lyx och design. Det högklassiga och stilrena utseendet på denna modell passar perfekt in i alla hem och prestandan för denna kaffemaskin väldigt mångsidig. Specifikationer:- Individuella kaffeprogram.- Vattentank med 2,2 liter kapacitet..- Väldigt låg ljudnivå- Avtagbar bryggare för enkel och hygienisk rengöring.- Inställbar kaffetemperatur i 3 steg.- Justerbar kaffefasthållhet i 5 steg.- ECO-läge och energibesparande strömbrytare.- Automatiskt sköljningssystem.- Hygieniska program för rengöring, avkalkning och sköljning med en knapptryckning.- Automatisk nivåövervakning för vatten och kaffebönor.- Upp till 14 cm höjdjusterbart kaffeuttag.- Extra kaffepulverfack.- Sötvattenfilter, rengöringstabletter, mjölkslang och mätsked.- Gör espresso, lungo, americano, cafe latte, mjölkskum, cappuccino, latte macchiato.   Mått: 24 x 34 x 46 cm.
Madrid/Södertorp sitsdyna beige dralon
445 kr
Madrid dyna som även passar till Södertorp divandel. Avtagbar klädsel, tvättbar i 40 grader. Material Strukturpolyester av hög kvalitet. Klädseln är avtagbar. Handtvätt. Mått: Totalbredd, totaldjup, Tjocklek Sits: Tb 64 cm, Td 64 cm, T 12 cm
ChattyFeet Barnstrumpor - Kloss, 1-2 år
69 kr
Söta clownkompisar som värmer barnfötter!Kloss är en liten clown som gör sitt allra yttersta för att pigga upp och underhålla! Kloss är lite blyg, att stå på scen och göra typiska clownkonster är inte hans starkaste sida. Han är däremot riktigt bra på att gömma sig i skor då han plötsligt förvandlas till en vanlig socka!ChattyFeet tillverkar strumpor med roliga personligheter för vuxna och barn. Hitta ett par som matchar dig eller en vän!Se fler strumpor från ChattyFeet här!Strumporna kommer i två storlekar för barn:1 - 2 år: Strl 20 - 232 - 4 år: Strl 24 - 27Material: 75% kammad bomull, 23% polyamid, 2% lycra.Tvättas i 30°C.Motiv på både ovan- och undersidan av foten.Unisex-modell för barn.
ChattyFeet Barnstrumpor - Kloss, 2-4 år
69 kr
Söta clownkompisar som värmer barnfötter!Kloss är en liten clown som gör sitt allra yttersta för att pigga upp och underhålla! Kloss är lite blyg, att stå på scen och göra typiska clownkonster är inte hans starkaste sida. Han är däremot riktigt bra på att gömma sig i skor då han plötsligt förvandlas till en vanlig socka!ChattyFeet tillverkar strumpor med roliga personligheter för vuxna och barn. Hitta ett par som matchar dig eller en vän!Se fler strumpor från ChattyFeet här!Strumporna kommer i två storlekar för barn:1 - 2 år: Strl 20 - 232 - 4 år: Strl 24 - 27Material: 75% kammad bomull, 23% polyamid, 2% lycra.Tvättas i 30°C.Motiv på både ovan- och undersidan av foten.Unisex-modell för barn.
AEG FFB62400PM. 10 st i lager
10 769 kr
Perfekt för det mindre hemmet Det är bäst att välja en modell som har en kapacitet som svarar till hushållets storlek. I annat fall är risken stor att du antingen kör halvtomma diskar eller att du måste köra diskmaskinen hela tiden, då den inte har tillräckligt med plats. Denna modell FFB62400PM från AEG rymmer 9 kuvert. Ungefär det som ett par med barn har behov för i vardagen. En av fördelarna med denna modell är att den har en bra miljömärkning. Energiklasse A++ är din garanti för att diskmaskinen har de rätta miljöprioriteringarna. Med framskjuten start kan du ställa in när disken ska diskas om du har särskilda önskemål för när disken ska vara klar. Maskinen har Aquastop som vid eventuell vattenläcka ser till att vattentillförseln automatiskt stängs av så att risken för större vattenskador begränsas.
Sparkcykel Stiga Mini Kick Green
399 kr
Tuff 3-hjulig sparkcykel för mindre barn. Kickbike med unik styrning - luta styret så svänger den. Utrustad med ABEC 5 precisionskullager. Gjutna PU-hjul. Sparkcykeln passar barn från 3 år.
SMEG CTP9015N
4 450 kr
Med en värmelåda kan du enkelt hålla maten varm tills dess att familjen eller gästerna är redo att sätta sig ner vid bordet och äta. Du kan också använda den till mat som ska tillagas länge på låg temperatur eller till att förvärma servisen. Denna modell kommer från SMEG och passar därför till deras ugnar. Då värmelådan ska byggas in i ett av dina kökselement ska du vara säker på att måtten passar i ditt kök. Denna modell har följande inbyggnadsmått: mm / 560 mm / 560 mm (höjd/bredd/djup).
SMEG CTP8015A
4 550 kr
Med en värmelåda kan du enkelt hålla maten varm tills dess att familjen eller gästerna är redo att sätta sig ner vid bordet och äta. Du kan också använda den till mat som ska tillagas länge på låg temperatur eller till att förvärma servisen. Denna modell kommer från SMEG och passar därför till deras ugnar. Då värmelådan ska byggas in i ett av dina kökselement ska du vara säker på att måtten passar i ditt kök. Denna modell har följande inbyggnadsmått: mm / 560 mm / 560 mm (höjd/bredd/djup).
Beko DRW11401FB. 2 st i lager
3 989 kr
Med en värmelåda kan du enkelt hålla maten varm tills dess att familjen eller gästerna är redo att sätta sig ner vid bordet och äta. Du kan också använda den till mat som ska tillagas länge på låg temperatur eller till att förvärma servisen. Denna modell kommer från Beko och passar därför till deras ugnar. Då värmelådan ska byggas in i ett av dina kökselement ska du vara säker på att måtten passar i ditt kök. Denna modell har följande inbyggnadsmått: mm / mm / mm (höjd/bredd/djup).
Candy CDP 2D947W. 10 st i lager
3 655 kr
Det är bäst att välja en modell som har en kapacitet som svarar till hushållets storlek. I annat fall är risken stor att du antingen kör halvtomma diskar eller att du måste köra diskmaskinen hela tiden, då den inte har tillräckligt med plats. Denna modell CDP2D947W från Candy rymmer 9 kuvert. Ungefär det som ett par med barn har behov för i vardagen. En av fördelarna med denna modell är att den har en bra miljömärkning. Energiklasse A++ är din garanti för att diskmaskinen har de rätta miljöprioriteringarna. Med timer-funktionen kan du planera disken fram i tiden. Så att du själv kan bestämma när den ska diska. Det kan vara praktiskt om du föredrar att disken ska diskas på en speciell tid på dagen eller natten.
ChattyFeet Barnstrumpor - Danny, 2-4 år
69 kr
Strumpor för små rockare och raggare.Danny är paret strumpor som bjuder på massor med attityd. Släng på några låtar med Elvis och låt ungarna rocka loss i riktigt fräcka rocksockor! Skojig som present som lockar fram leenden!ChattyFeet tillverkar strumpor med roliga personligheter för vuxna och barn. Hitta ett par som matchar dig eller en vän!Se fler strumpor från ChattyFeet här!Strumporna kommer i tre storlekar för barn:1 - 2 år: Strl 20 - 232 - 4 år: Strl 24 - 274 - 7 år: Strl 27 - 30Material: 75% kammad bomull, 23% polyamid, 2% lycra.Tvättas i 30°C.Motiv på både ovan- och undersidan av foten.Unisex-modell för barn.
ChattyFeet Barnstrumpor - Danny, 1-2 år
69 kr
Strumpor för små rockare och raggare.Danny är paret strumpor som bjuder på massor med attityd. Släng på några låtar med Elvis och låt ungarna rocka loss i riktigt fräcka rocksockor! Skojig som present som lockar fram leenden!ChattyFeet tillverkar strumpor med roliga personligheter för vuxna och barn. Hitta ett par som matchar dig eller en vän!Se fler strumpor från ChattyFeet här!Strumporna kommer i tre storlekar för barn:1 - 2 år: Strl 20 - 232 - 4 år: Strl 24 - 274 - 7 år: Strl 27 - 30Material: 75% kammad bomull, 23% polyamid, 2% lycra.Tvättas i 30°C.Motiv på både ovan- och undersidan av foten.Unisex-modell för barn.
ChattyFeet Barnstrumpor - Danny, 4-7 år
69 kr
Strumpor för små rockare och raggare.Danny är paret strumpor som bjuder på massor med attityd. Släng på några låtar med Elvis och låt ungarna rocka loss i riktigt fräcka rocksockor! Skojig som present som lockar fram leenden!ChattyFeet tillverkar strumpor med roliga personligheter för vuxna och barn. Hitta ett par som matchar dig eller en vän!Se fler strumpor från ChattyFeet här!Strumporna kommer i tre storlekar för barn:1 - 2 år: Strl 20 - 232 - 4 år: Strl 24 - 274 - 7 år: Strl 27 - 30Material: 75% kammad bomull, 23% polyamid, 2% lycra.Tvättas i 30°C.Motiv på både ovan- och undersidan av foten.Unisex-modell för barn.
Hörnsoffskydd 254V/330H x 66 cm
940 kr
Hörnsoffskydd i grå vattenavvisande kraftig polyester.Passar bra till hörnsoffor, just denna modell är framtagen till Ninja hörnsoffa från Brafab, men passar även andra soffor. Nertill fästs skyddet med kardborreband för att det inte ska blåsa av. Hörnsoffskyddet är 330 cm långt på den sidan du har det högra armstödet sett från att du sitter i…
Hörnsoffskydd 330V/254H x 66 cm
940 kr
Hörnsoffskydd i grå vattenavvisande kraftig polyester.Passar bra till hörnsoffor, just denna modell är framtagen till Ninja hörnsoffa från Brafab, men passar även andra soffor. Nertill fästs skyddet med kardborreband för att det inte ska blåsa av. Hörnsoffskyddet är 330 cm långt på den sidan du har det vänstra armstödet sett från att du sitter i soffan,…
Kay Bojesen Studentmössa Till Apa Medium
209 kr
Dröm dig tillbaka till den glada studenttiden med denna fina studentmössa som passar Kay Bojesens Apa Medium. Kay Bojesens klassiska träapa föddes 1957 och har sedan dess varit en otroligt uppskattad gåva till såväl barn som vuxna. En apa från Kay Bojesen kan vara med en hela livet, från barnrum till ett framtida hem. Studentmössan är i en vackert blå färg och passar Kay Bojesens mellersta apa. En resårrem ser till att mössan sitter där den ska.  Mössan är den perfekta presenten till den lyckliga studenten.Mått: 5 cm.Passar: Kay Bojesens Apa Medium.
42055 Skovelhjulsgrävmaskin
2 499 kr
Ha skoj när du bygger och styr denna massiva 2-i-1-modell av en skovelhjulsgrävmaskin, det största LEGO® Technic setet hittills! Denna fantastiska, mycket detaljerade kopia av en riktig grävmaskin har cool mörkblå och gul färgskala och en rad autentiska detaljer och funktioner, däribland gångar med räcken, enorma däck och detaljerad hytt. Starta Power Functions-motorn så kan du aktivera transportbandet, rotera den massiva överbyggnaden och manövrera den enorma maskinen i rätt position. Sedan kan du aktivera kranarmen för att sänka ner grävskopans gigantiska skovelhjul och transportera gruvmaterialet till den väntande lastbilen. När du är sugen på en ny byggutmaning kan du bygga om den till en annan mobil processenhet.
Lundmyr bomullsmössa - Sötnos, Sötnos, 8 - 18 mån.
75 kr
Babymössa för 8-18 mån med texten Sötnos!En fantastiskt gullig mössa för små sötnosar som behöver skyddas mot sol, vind och kyla. Mössan passar små barn på ca 8-18 mån.Barnmössan är tillverkad av 100 % kammad bomull av finaste kvalitet för att tåla många tvättar.Tvättas i 60 grader. Kommer från LUNDMYR of Sweden.Söt som present!PS. För varje såld mössa går 5 kr till SOS Barnbyar!
Pannlampa Minioner
79,90 kr
Lys upp i mörkret med en häftig pannlampa. Rolig modell av pannlampa som passar barn. Tvättbar huvudrem som går att justera i storlek. Batteri ingår.
Kay Bojesen Studentmössa Till Apa Liten Röd
129 kr
Dröm dig tillbaka till studentens lyckliga dagar med denna fina studentmössa som passar Kay Bojesens Apa Liten.Kay Bojesens klassiska träapa föddes 1957 och har sedan dess varit en otroligt uppskattad gåva till såväl barn som vuxna. En apa från Kay Bojesen kan vara med en hela livet, från barnrum till ett framtida hem. Studentmössan är i en vacker röd färg och passar Kay Bojesens minsta apa. En resårrem ser till att mössan sitter där den ska. Mössan är den perfekta presenten till den lyckliga studenten.Mått: 3,5 cm.Passar: Kay Bojesens Apa Liten.
Kay Bojesen Studentmössa Till Apa Liten Blå
129 kr
Dröm dig tillbaka till studentens lyckliga dagar med denna fina studentmössa som passar Kay Bojesens Apa Liten.Kay Bojesens klassiska träapa föddes 1957 och har sedan dess varit en otroligt uppskattad gåva till såväl barn som vuxna. En apa från Kay Bojesen kan vara med en hela livet, från barnrum till ett framtida hem. Studentmössan är i en vackert blå färg och passar Kay Bojesens minsta apa. En resårrem ser till att mössan sitter där den ska. Mössan är den perfekta presenten till den lyckliga studenten.Mått: 3,5 cm.Passar: Kay Bojesens Apa Liten.
Regnset Barn 20-10, Svart
265,30 kr
Praktiskt och bekvämt regnställ med avtagbar huva som även kan gömmas i kragen. Reflexdetaljer på ärmar samt vid benen gör att ditt barn syns även i mörker. 
Regnset Barn 20-10, Lila
265,30 kr
Praktiskt och bekvämt regnställ med avtagbar huva som även kan gömmas i kragen. Reflexdetaljer på ärmar samt vid benen gör att ditt barn syns även i mörker. 
Regnset Barn 20-10, Svart
265,30 kr
Praktiskt och bekvämt regnställ med avtagbar huva som även kan gömmas i kragen. Reflexdetaljer på ärmar samt vid benen gör att ditt barn syns även i mörker. 
Regnset Barn 20-10, Svart
265,30 kr
Praktiskt och bekvämt regnställ med avtagbar huva som även kan gömmas i kragen. Reflexdetaljer på ärmar samt vid benen gör att ditt barn syns även i mörker. 
Regnset Barn 20-10, Svart
265,30 kr
Praktiskt och bekvämt regnställ med avtagbar huva som även kan gömmas i kragen. Reflexdetaljer på ärmar samt vid benen gör att ditt barn syns även i mörker.