Torvkruka Nelson Garden Fyrkantig 6 cm, 20-pack

Nelson Garden

Torvkruka Nelson Garden Fyrkantig 6 cm, 20-pack

19,90 kr

Fyrkantig fiberkruka till förodling. Krukan är utmärkt att använda till minidrivhus eller odlingstråg. Kan planteras ut direkt i välvattnad jord eftersom krukan förmultnar.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Granngården för 19,90 kr
Finns i lager hos Granngården, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Fri retur i butik

Liknande produkter

Torvkruka Nelson Garden 5 cm, 2 x 12-pack
19,90 kr
Fyrkantig fiberkruka till förodling. Utmärkt att använda till minidrivhus eller odlingstråg. Kan planteras ut direkt i välvattnad jord eftersom krukan då förmultnar.
Torvkruka Nelson Garden Rund 8 cm, 12-pack
29,90 kr
Rund fiberkruka till förodling. Krukan är utmärkt att använda till minidrivhus eller odlingstråg. Kan planteras ut direkt i välvattnad jord eftersom krukan då förmultnar.
Fiberkruka Nelson Garden Rund 8 cm, 32-pack
49,90 kr
Fiberkruka till förodling som passar utmärkt i minidrivhus eller odlingstråg. Krukorna är tillverkade av återvunnen emballagekartong och kan planteras ut direkt i jord eftersom krukan förmultnar då.  
Plastkruka Nelson Garden fyrkantig 6 cm, 50-pack
34,90 kr
Fyrkantig, svart plastkruka till förodling och drivning av sticklingar. Utmärkt att använda till minidrivhus eller odlingstråg. 
Plastkruka Nelson Garden fyrkantig 7,5 cm, 25-pack
34,90 kr
Fyrkantig, svart plastkruka till förodling och drivning av sticklingar. Utmärkt att använda till minidrivhus eller odlingstråg.
Plastkruka Nelson Garden Fyrkantig 9 cm, 20-pack
39,90 kr
Svart, fyrkantig kruka för drivning av sticklingar och till förodling. Krukorna är av så pass kraftig plast att de kan användas om och om igen och passar perfekt till minidrivhus och odlingstråg.
Plastkruka Nelson Garden Fyrkantig 7 cm, 25-pack
29,90 kr
Fyrkantig, svart kruka till förodling och drivning av sticklingar. Krukorna passar perfekt till minidrivhus och odlingstråg och är av så pass kraftig plast att de kan användas om och om igen.    
Fiberkrukor Nelson Garden
24,90 kr
Fiberkrukor till förodling av fröer. Perfekt i odlingstråg eller minidrivhus. Förmultnar snabbt i jorden efter utplantering.
Odlingstråg Nelson Garden, 37 x 23 cm
29,90 kr
Stabilt odlingstråg med fördjupningar i botten som passar till 20 torvbriketter. Tråget kan även användas till krukor. Utmärkt till förodling eller drivning av sticklingar.
Plastkruka Nelson Garden fyrkantig 11 cm, 10-pack
44,90 kr
Fyrkantig, svart plastkruka till drivning av sticklingar eller plantering av krukväxter och perenner. Säljs i 10-pack.
Pappkruka Nelson Garden 0,5 l, 10-pack
39,90 kr
Miljövänlig pappkruka som används vid en första omskolning. Krukan är extra djup vilket passar utmärkt till tomat, chili och slingerväxter.
Krukset Nelson Garden Självvattnande, 18-pack
199 kr
Självvattnande med 18 stycken krukor, 9 cm i diameter, inklusive fuktmatta och bottentråg. Passar utmärkt till förodling eller drivning av sticklingar.
Minidrivhus Nelson Garden Rootmaster
269 kr
Kompakt minidrivhus från Nelson med självbevattningsfunktion, vilket förenklar odlingen. Luftbeskärning ger välutvecklade rotsystem.
Barkduk Nelson Garden Pallkrage, 2-pack
49,90 kr
UV-stabil måttanpassad barkduk från Nelson Garden för pallkrage (med visst överhäng). Använd barkduken i botten som skydd mot underlaget eller ovan jord för att kväva ogräs. Säljs i 2-pack.
Växtbelysning Nelson Garden Reservlysrör, 24 W
49,90 kr
Reservlysrör från Nelson Garden som passar till lysrörsarmatur med reflektor. Växtbelysning används vid förodling tidigt på året eller som extraljus vid odling inomhus.
Minidrivhus Nelson Garden Medium
52,90 kr
Minidrivhus som med fördel placeras på fönsterhyllan. Drivhuset kan användas till krukor, till exempel 4 stycken 6-celliga krukinsatser. 
Minidrivhus Nelson Garden Large
99,90 kr
Stort och stabilt minidrivhus med fördjupningar i botten som passar till 48 torvbriketter. Drivhuset kan även användas till krukor, till exempel 8 stycken 6-celliga krukinsatser.
Minidrivhus Nelson Garden Pluggbox, 20 x 20 x 15 cm
189 kr
Pluggboxen är ett kompakt minidrivhus som gör det möjligt att odla hela 49 pluggplantor med djupa och fina rotsystem; perfekta att plantera i kruka, balkonglåda eller på friland. 
Minidrivhus Nelson Garden Medium, inkl. krukor
73,90 kr
Minidrivhus, inklusive 4 stycken krukinsatser med 6 celler. Placeras med fördel på fönsterbrädan.  
Minidrivhus Nelson Garden Large, inklusive krukor
114 kr
Stort och stabilt minidrivhus, inklusive 8 stycken krukinsatser med 6 celler.
Bevattningsmatta Nelson Garden, 0,5 x 1 m
72,90 kr
Bevattningsmattan från Nelson underlättar bevattningen vid sådd och förodling. Kan även användas för att hålla rätt fuktighet på krukväxter.
Rosendahl Nanna Ditzel Ytterkruka
299 kr
Bjud in naturen in i hemmet med denna eleganta blomkruka från Rosendahl. Den minimalistiska designen gör att inget fokus tas bort från växten i krukan. Krukan kan även fungera som en pennhållare på skrivbordet, eller varför inte som redskapskrus på diskbänken. Krukan tål att diskas i maskin upp till 55° C.Material: PorslinDiameter: 14 cmHöjd: 14 cm
Självvattnande örtkruka, Ø13 cm, White
299 kr
Krukan har ett självbevattningssystem som gör det enkelt att hålla kryddväxter och mindre blommor vackra och friska utan att de kräver alltför mycket tillsyn. Krukan ger optimala växtförhållanden för plantan med hjälp av nylonväggar i botten av den översta krukan och en vattenreservoar i den understa krukan. På så sätt kan plantan själv suga upp nödvändig mängd vatten. Krukan är lätt att rengöra och tål maskindisk.- Självvattnande kruka- Växten suger själv upp den mängd vatten som behövs
Minidrivhus Nelson Garden Torv
79,90 kr
Lättplacerat minidrivhus inklusive 20 torvbriketter. I drivhusets botten finns fördjupningar där briketterna placeras. Tack vare briketterna är setet komplett för sådd. 
Självvattnande örtkruka, Ø9 cm, Nordic Grey
299 kr
Krukan har ett självbevattningssystem som gör det enkelt att hålla kryddväxter och mindre blommor vackra och friska utan att de kräver alltför mycket tillsyn. Krukan ger optimala växtförhållanden för plantan med hjälp av nylonväggar i botten av den översta krukan och en vattenreservoar i den understa krukan. På så sätt kan plantan själv suga upp nödvändig mängd vatten. Krukan är lätt att rengöra och tål maskindisk.- Självvattnande kruka- Växten suger själv upp den mängd vatten som behövs
Kruka Capri brun
699 kr
Capri kruka Är du på jakt efter en ny och snygg kruka till hemmet? Då kan den enkla och rustika krukan Capri från ByOn vara något för dig. För både inom- och utomhusbruk Material: Terracotta Färg: Beige/natur Storlek: 24 x 30 centimeter Fungerar även som kanna Med en snygg kruka fylld av blommor blir hemmet lite trevligare och ombonat! Tänk om du dessutom kunde använda krukan till annat, till exempel som kanna? Krukan Capri i beige/naturfärgad nyans från varumärket ByOn är både enkel och rustik, och med hjälp av dess handtag även kan du även använda den som en kanna. Krukan mäter 24 x 30 centimeter. En brun kruka kan låta lite tråkigt, men faktum är att det ger en hemtrevlig och ombonad känsla till rummet. Det sticker snyggt ut mot till exempel vitmålade väggar eller ett mörkt bord. Den är dessutom lika snygg att använda som en inredningsdetalj när den inte är fylld med blommor.
P-Jord Hasselfors, 50 l (Butik)
99,90 kr
P-jord från Hasselfors är en mörk och myllig planteringsjord med bred användning som passar de flesta växter. En utmärkt jord för krukväxter eller omskolning och vidareodling av småplantor men går lika bra att använda vid plantering utomhus. Du kan även köpa Hasselfors P-jord direkt online här!
Växtlampa Nelson Garden LED, 18 W
499 kr
Energisnål LED-lampa för förodling, övervintring och som allmän växtbelysning. Växtlampan ansluts till en lampsladd (ingår ej).
Värmematta Nelson Garden, 22 x 53 cm
199 kr
Värmematta från Nelson Garden som gör att frön gror bättre och sticklingar rotar sig snabbare. Ställ miniväxthus, tråg eller krukor med fat direkt på värmemattan, från sådd tills dess fröna har grott. 
Kruktillverkare
198 kr
Gör egna såkrukorAnvänd tidningspapperSmart och miljövänligtKruktillverkare för såkrukor av tidningspapperDen här fina krukpressen av FSC-märkt trä pressar med ett enkelt handgrepp fina krukor av vanligt tidningspapper för sådd och plantering. Om du förodlar inomhus kan du ta hela sticklingen och dess papperkruka direkt ut i landet och plantera både kruka och planta. Krukan förmultnar snabbt och försvinner. Praktiskt och miljövänligt.
Kruka Granngården Sigrid, Grönvit
99,90 kr
Fyrkantig grönvit kruka i fin lantlig design från Granngården med handtag och emblem. Krukan har måtten 23 x 23 x 23 cm.
Odlingskit - Foodie Garden (3 plantor), Peppar
199 kr
Odla egna örter och chilifrukter!Foodie Garden är ett växande kit för matälskare, kockar och trädgårdsmästare! Kommer i en planteringslåda i tenn med torvblandning, frön och instruktioner på engelska.Varje odlingskit innehåller tre olika plantor; antingen basilikasorter eller olika chilifrukter.Efter några veckor när plantorna har börjat gro kan de planteras ut i trädgården eller i en större kruka för att bli helt fullvuxna.Välj mellan:Basil-o-holic: Söt basilika, thaibasilika (Siam Queen), citronbasilika.Triple XXX Pepper: Peperoni, habanero och cayenne.Måtten på krukan är ca 30 x 8,5 cm.Den snygga, handritade förpackningen är illustrerad av Joel Holland.
Odlingskit - Foodie Garden (3 plantor), Basilika
199 kr
Odla egna örter och chilifrukter!Foodie Garden är ett växande kit för matälskare, kockar och trädgårdsmästare! Kommer i en planteringslåda i tenn med torvblandning, frön och instruktioner på engelska.Varje odlingskit innehåller tre olika plantor; antingen basilikasorter eller olika chilifrukter.Efter några veckor när plantorna har börjat gro kan de planteras ut i trädgården eller i en större kruka för att bli helt fullvuxna.Välj mellan:Basil-o-holic: Söt basilika, thaibasilika (Siam Queen), citronbasilika.Triple XXX Pepper: Peperoni, habanero och cayenne.Måtten på krukan är ca 30 x 8,5 cm.Den snygga, handritade förpackningen är illustrerad av Joel Holland.
Växtbelysning Nelson Garden
399 kr
Lysrörsarmatur från Nelson Garden med reflektor, inklusive 24 W lysrör. Med en ljustemperatur på 6400 Kelvin ges ett ljus som passar utmärkt för växter i tillväxt och som dessutom ger ett behagligt ljus för ögat. 
Plantringar Nelson Garden, 50-pack
39,90 kr
Två olika sorters plantringar från Nelson Garden. Runda ringar i metall och praktiska ”åttor” i plast som är perfekta för uppbindning av växter.
ERNST Terracottakruka 25 cm
99 kr
Vacker klassisk terracottakruka. Texten "I det enkla bor det vackra" är stansad på krukan.   Finns i 3 olika storlekarDu kan köpa matchande fat till krukan hos oss på Bagaren och Kocken.  Diameter: 25 cmHöjd: 22 cm  Tål ej frost.
ERNST Terracottakruka 20 cm
79 kr
Vacker klassisk terracottakruka. Texten "I det enkla bor det vackra" är stansad på krukan.  Finns i 3 olika storlekarDu kan köpa matchande fat till krukan hos oss på Bagaren och Kocken. Diameter: 20 cmHöjd: 18 cm  Tål ej frost.
ERNST Terracottakruka 15 cm
59 kr
Vacker klassisk terracottakruka. Texten "I det enkla bor det vackra" är stansad på krukan.  Finns i 3 olika storlekar.Du kan köpa matchande fat till krukan hos oss på Bagaren och Kocken. Diameter: 15 cmHöjd: 13,5 cm Tål ej frost.
Lök Nelson Garden Amaryllis Mini Vaxad, 4 färger
149 kr
Röd amaryllis med lök i guld, silver, koppar eller rött som varken behöver kruka, jord eller vatten eftersom löken har doppats i paraffin och försetts med fot. Packa upp, ställ varmt och ljust, rotera ibland och njut av de röda blommorna efter 4–6 veckor.
Växtbelysningsställning Nelson Garden
179 kr
En stabil ställning från Nelson Garden till växtbelysning med 24 W lysrör. Ställningen är enkel att fälla ut och vika ihop.
Kähler Ombria Kruka 170 mm Marmorvit
499 kr
Den stora Ombria-krukan har en diskret rundad botten och har samtidigt fått en hög kant som höjer upp den markanta krukan från ytan och tillför en fin lätthet. Använd Ombria-krukan till dina stora växter och kaktusar. Låt den stå för sig själv eller sätt ihop den med andra blomkrukor och skapa ett vackert växtstilleben. Specifikationer: * Produkten ska diskas för hand med varmt vatten och diskmedel. * Produkten ska torka upp och ner så att fukten som keramiken har tagit upp kan avdunsta. * Produkten tål inte minusgrader. * Material: Stengods (matt glasyr). * Produktion: Maskindrejade.Mått: H17 cm x B18,5 cm
Kähler Ombria Kruka 170 mm Slate Grey
499 kr
Den stora Ombria-krukan har en diskret rundad botten och har samtidigt fått en hög kant som höjer upp den markanta krukan från ytan och tillför en fin lätthet. Använd Ombria-krukan till dina stora växter och kaktusar. Låt den stå för sig själv eller sätt ihop den med andra blomkrukor och skapa ett vackert växtstilleben.Specifikationer: * Produkten ska diskas för hand med varmt vatten och diskmedel. * Produkten ska torka upp och ner så att fukten som keramiken har tagit upp kan avdunsta. * Produkten tål inte minusgrader. * Material: Stengods (matt glasyr). * Produktion: Maskindrejade. Mått: H17 cm x B18,5 cm
Patentflaska Fyrkantig Glas 1 Liter
79 kr
En traditionell patentflaska i glas, smidig förvaring med fyrkantig flaska. Härligt med hemmagjord saft och mjölk - eller till den hemmakryddade snapsen.
Le Creuset Örtkruka 13cm Palm
299 kr
Stilren örtkruka som ger en härlig färgklick till köket från Le Creuset. Placera krukan nära spisen med din favoritört så du har den inom räckhåll när du lagar mat. I botten av krukan finns ett dräneringshåll och fatet ser till att fuktbalansen hålls.  
Design with Light Kruka 10 cm Klar
299 kr
I sitt designarbete så vill Maria Berntsen skapa stilrena men funktionella produkter som passar i alla hem. Denna kruka är gjord i glas med en läderrem som handtag. Krukan kan användas som vas till sommarbuketten eller serveringsskål för snacks, frukt och kakor. Det är bara fantasin som kan stoppa dig! Krukan finns i tre storlekar, den här som är 10 cm och i två större varianter på 12 respektive 16 cm. En fin present till alla tillfällen.
Bakform fyrkantig med löstagbar botten 23 cm
259 kr
Fyrkantig bakform med 2 lager non-stick beläggning. Passar perfekt till mjuka kakor som morotskaka.
Meraki Kruka 20 x 22 cm
290 kr
En stilren och naturligt vacker kruka från Meraki. Plantera blommor, örter eller bara använd krukan som en vacker inredningsdetalj. Krukan är gjord av stenpulver och har måtten 20 cm x 22 cm. 
Plastsnöre Nelson Garden grön, 100 m
34,90 kr
Praktiskt, grönt plastsnöre från Nelson Garden. Snöret har många användningsområden, men kan bland annat användas till uppbindning av växter.
Eva Solo Orkidékruka 15 cm Frosted
399 kr
En smart självvattnande orkidékruka från Eva Solo. Hur fungerar då detta självvattnande system? Konstruktionen består av två krukor, en övre och en undre. Nylon på den övre krukans undersida hjälper till att suga upp precis så mycket vatten som växten behöver från den undre krukan. Tack vare att den övre krukan är i glas lämpar den sig utmärkt för lite mer solkrävande växter. Supersmart helt enkelt!15 cm.
Blomjord med leca Hasselfors
69,90 kr
En extra luftig och lucker jord från Hasselfors för omplantering av växter i stora krukor och självbevattnande kärl. Blomjord med leca är en jord som passar särskilt bra till växter som inte planteras om varje år eftersom jorden håller strukturen bra.
Blomjord med leca Hasselfors
49,90 kr
En extra luftig och lucker jord från Hasselfors för omplantering av växter i stora krukor och självbevattnande kärl. Blomjord med leca är en jord som passar särskilt bra till växter som inte planteras om varje år eftersom jorden håller strukturen bra.
Holmegaard Gaia Örtkruka 9 cm
410 kr
Dekorera ditt kök med vackert gröna örter och växter! Med denna självvattnande kruka behöver du inte oroa dig för att glömma av att sköta om dom, krukan ser till att växterna alltid är vattnade och mår bra. Via nylontrådar från den undre behållaren når vattnet jorden och förser växterna med perfekta växtförhållanden dygnet runt. Krukan är designad av den amerikanske glasdesignern Aric Snee som gav den namnet Gaia. I den grekiska mytologin är Gaia beteckningen för Moder Jord vilket passar mycket bra in på denna självvattnande kruka som finns att köpa i tre storlekar.  Diameter: 9 cm  Designer: Aric Snee 
Odlingskit - Foodie Garden, Cinnamon basil
139 kr
Odla, vattna och ät!Odla dina egna ingredienser till salladen (ruccola, basilika, chilifrukt eller körsbärstomater) med lättskötta odlingskit! Kitet består av plåtkruka, torvblandning, frön och instruktioner på engelska.Perfekt gå bort-present!Efter några veckor när plantorna har börjat gro kan de planteras ut i trädgården eller i en större kruka för att bli helt fullvuxna.Välj mellan:Wild Rocket - RuccolaCinnamon Basil - Kanelbasilika (Basilika med smak av kanel)Hot Bonny! Scotch Bonnet Peppers - Chilifrukt (Påminner om habanero)Black Cherry Tomatoes - Svarta körsbärstomaterKommer i en snygg förpackning med handritad (engelsk) text och fina illustrationer.Måtten på krukan är ca 10,5 x 10,5 cm.
Odlingskit - Foodie Garden, Wild rocket
139 kr
Odla, vattna och ät!Odla dina egna ingredienser till salladen (ruccola, basilika, chilifrukt eller körsbärstomater) med lättskötta odlingskit! Kitet består av plåtkruka, torvblandning, frön och instruktioner på engelska.Perfekt gå bort-present!Efter några veckor när plantorna har börjat gro kan de planteras ut i trädgården eller i en större kruka för att bli helt fullvuxna.Välj mellan:Wild Rocket - RuccolaCinnamon Basil - Kanelbasilika (Basilika med smak av kanel)Hot Bonny! Scotch Bonnet Peppers - Chilifrukt (Påminner om habanero)Black Cherry Tomatoes - Svarta körsbärstomaterKommer i en snygg förpackning med handritad (engelsk) text och fina illustrationer.Måtten på krukan är ca 10,5 x 10,5 cm.
Design with Light kruka vit, 10 cm Holmegaard
399 kr
Den fina krukan i serien Design with light från Rosendahl är tillverkad av munblåst glas och har ett läderhandtag. Plantera favoritväxten i den eller använd den som en prydnad i hemmet! Krukan finns i tre storlekar. Material: Glas och läderHöjd= 10 cmFärg: Vit
Markspot fyrkantig Konstsmide Silver
371 kr
Gör det mysigt på din altan eller i din trädgård med hjälp av markspotlighten Fyrkantig från Konstsmide.

Sockeln är anpassad för ljuskällor av typen GU10.

TEKNISK DATA

Max effekt: 7W
Kaplingsklass: IP-65
Bossa Nova Tallrik fyrkantig 28 cm
201 kr
Fyrkantig mattallrik som även kan användas som uppläggningsfat. Det vävinspirerande mönstret gör dukningen extra elegant!
Odlingskit - Foodie Garden, Black cherry tomatoes
139 kr
Odla, vattna och ät!Odla dina egna ingredienser till salladen (ruccola, basilika, chilifrukt eller körsbärstomater) med lättskötta odlingskit! Kitet består av plåtkruka, torvblandning, frön och instruktioner på engelska.Perfekt gå bort-present!Efter några veckor när plantorna har börjat gro kan de planteras ut i trädgården eller i en större kruka för att bli helt fullvuxna.Välj mellan:Wild Rocket - RuccolaCinnamon Basil - Kanelbasilika (Basilika med smak av kanel)Hot Bonny! Scotch Bonnet Peppers - Chilifrukt (Påminner om habanero)Black Cherry Tomatoes - Svarta körsbärstomaterKommer i en snygg förpackning med handritad (engelsk) text och fina illustrationer.Måtten på krukan är ca 10,5 x 10,5 cm.
Odlingskit - Foodie Garden, Scotch bonnet peppers
139 kr
Odla, vattna och ät!Odla dina egna ingredienser till salladen (ruccola, basilika, chilifrukt eller körsbärstomater) med lättskötta odlingskit! Kitet består av plåtkruka, torvblandning, frön och instruktioner på engelska.Perfekt gå bort-present!Efter några veckor när plantorna har börjat gro kan de planteras ut i trädgården eller i en större kruka för att bli helt fullvuxna.Välj mellan:Wild Rocket - RuccolaCinnamon Basil - Kanelbasilika (Basilika med smak av kanel)Hot Bonny! Scotch Bonnet Peppers - Chilifrukt (Påminner om habanero)Black Cherry Tomatoes - Svarta körsbärstomaterKommer i en snygg förpackning med handritad (engelsk) text och fina illustrationer.Måtten på krukan är ca 10,5 x 10,5 cm.
Edge låg kruka för utomhusbruk, gul
1 095 kr
Edge kruka är en enkel och stilren utomhuskruka av terracotta i flera storlekar. Krukan är inspirerad av de klassiska grekiska och egyptiska krukorna, men i en nytolkad skandinavisk version. Mått: Ø38 cm x 15 cm Till krukan finns även Edge fat i olika storlekar.
Edge låg kruka för utomhusbruk, röd
1 095 kr
Edge kruka är en enkel och stilren utomhuskruka av terracotta i flera storlekar. Krukan är inspirerad av de klassiska grekiska och egyptiska krukorna, men i en nytolkad skandinavisk version. Mått: Ø38 cm x 15 cm Till krukan finns även Edge fat i olika storlekar.
Bubbelplast på rulle HORTUS
199 kr
Skydda plantans rötter och krukan mot kyla och salt genom att vira bubbelplast runt om krukan.

Rulle med 75 x 300 cm.
Design with Light kruka vit, 12 cm Holmegaard
499 kr
Krukan Design with light från Rosendahl är munblåst och har ett läderhandtag. Krukan finns i flera storlekar.Material: Glas och läderHöjd= 12 cmFärg: Vit
Sticketiketter i trä Nelson Garden, 10-pack
29,90 kr
Traditionella träetiketter av FSC-certifierad björk. Praktiska och snygga i till exempel mindre krukor. Säljs i 10-pack.
Plastkruka Nelson Garden rund 16 cm, 5-pack
39,90 kr
Rund, svart plastkruka till drivning av sticklingar eller plantering av krukväxter och perenner. Säljs i 5-pack.
Hängare för krukor
98 kr
Häng upp krukanStadig bottenplattaEnkel att hänga uppKrukor kan vara knepiga att hänga upp på ett enkelt och snyggt sätt. Denna hängare för krukor löser problemet! Trä in hängaren genom en kruka med hål i botten och låt krukan sätta sig på hängarens bottenstöd. Plantera sedan växten i krukan och häng upp den i kroken. Hängaren är perfekt att hänga på krokar, linor eller spikar på husväggen. För växter som är villiga att klättra uppåt får de ett naturligt växtstöd i hängarens 37 cm långa skaft. För att hängaren skall kunna träs in i en kruka måste hålet i krukan vara minst 5 mm brett.Hängaren är gjord i epoxilackat stål, mörkt grön till färgen och är totalt 48 cm lång.
Loft by Rosenthal Skål fyrkantig 15 cm Vit
126 kr
En fyrkantig skål för servering av småplock till middagen eller godis till filmkvällen. Thomas Loft by Rosenthal är en serie där du kombinerar alla möjliga former till en sammanhängande serie. Alla delar bidrar till en komplett känsla i köket. Den är tillverkad i ett underbart vitt porslin som gör sig fint i alla hus.
Växtbelysning Nelson Garden LED-ramp med adapter, 15 W
599 kr
En energisnål LED-ramp med adapter som kan användas vid förodling och som extraljus vid odling inomhus. Rampen kan kopplas ihop med ytterligare två LED-ramper.
Markspot Fyrkantig Konstsmide Silver
650 kr
Höj mysfaktorn i din trädgård eller på din altan med energisnåla LED markspots från Konstsmide. Denna markspot har frostat glas och har en fyrkantig stilren design.

Mått

11 x 11 x 15 cm
Takrengöringsmedel Nelson Garden Tak GTi, 1 l
349 kr
Rengör tak från alger, lava och annan påväxt med Tak GTi som kan användas på alla sorters takmaterial. Detta takrengöringsmedel från Nelson Garden etsar eller missfärgar inte glasrutor.
Holmegaard Gaia Örtkruka 14 cm
559 kr
För att se till att dina örter alltid får precis den mängd vatten som de behöver ska du plantera dem i denna vackra örtkruka från Holmegaard. Krukan har nylontrådar som för vattnet från vattenbehållaren upp till jorden och ser till att dina örter och växter alltid mår bra.Krukan är designad av den amerikanske glasdesignern Aric Snee som gav den namnet Gaia. I den grekiska mytologin är Gaia beteckningen för Moder Jord vilket passar mycket bra in på denna självvattnande kruka. Gaia är inte bara funktionell utan har även en mycket vacker design. Piffa upp köket med massa grönt i de snygga örtkrukorna som finns i tre storlekar. Gaia örtkruka förser dina örter med vatten i upp till 7 dagar, oberoende av värme och växt.  Diameter: 14 cmDesigner: Aric Snee
Blomkruka av canvas
49,90 kr
Plantera i kruka av kraftig canvas. Plastklädd insida - plantera direkt i krukan. Enkel att förvara när den inte används. Kan också användas till förvaring eller som papperskorg.
Växtbelysning Nelson Garden LED-ramp med adapter, 23 W
699 kr
Energisnål LED-ramp med adapter som passar vid förodling och som extraljus vid odling inomhus. LED-rampen kan vid behov kopplas ihop med ytterligare en ramp.
Sicilia Kruka 7,5 cm Grön
49 kr
En härlig grön kruka gjord i kermaik som passar utmärkt att placera en fin blomma i. Du kan också använda krukan som en ljusslykta, låt fantasin flöda!
Torvbriketter Nelson Garden, 16-pack
34,90 kr
Torvbriketter används istället för såjord till frösådd och drivning av sticklingar. Säljs i 16-pack.
Diamant kruka/vas large, Vit Cult design
269 kr
Krukan/vasen Allround från Cult har ett vackert diamant mönster som pryder krukan/vasen. Storlek: 19x32cmFärg: VitPorslin
Ryktskrapa Fyrkantig
99 kr
Fyrkantig ryktskrapa tillverkad i rostfritt stål med ett handtag i plast. Skrapan används tillsammans med ryktborsten för att rykta hästen.
Trästolpe Nelson Garden Twilight
99,90 kr
Svart trästolpe till det lysande fågelbordet Twilight från Nelson Garden. 
Glasräckesfot Fyrkantig Adam
1 049 kr
En fyrkantig glasräckesfot i rostfritt borstat stål, passar till glasräcket Adam från Jabo.
Foten förankras direkt i golvet, ute som inne.

Ett glasräcke ger fri sikt och skapar ett lyxigt avslut på din balkong. Detta glasräcke från Jabo fungerar lika bra på altanen som verandan, det kan till och med monteras inomhus!

Enkel montering

Du plockar ihop glasräcket precis som du vill ha det. Räcket förankras direkt i golvet med diskreta fästen i stål. Om du skulle behöva en annan längd på glasskivan kan den enkelt beskäras hos din lokala glasmästare.

Samtliga skruvar ska fästas i minimum 45 mm-reglar på högkant, dvs. ej enbart i 28/22 mm trall då det finns risk för sprickbildning i glaset.

Ditt nya glasräcke blir det givna blickfånget, oavsett om du placerar det inomhus vid trappan eller utomhus runt din uteplats!
Fuktighetsmätare Nelson Garden
99,90 kr
Fuktighetsmätaren från Nelson Garden hjälper dig att ge dina krukväxter, urnor, balkonglådor och rabatter rätt mängd vatten. Många gånger är jorden torr på ytan på grund av avdunstning men fuktig längre ner. 
Fästkrok Nelson Garden Under Cover, 10-pack
59,90 kr
Varmförzinkade fästkrokar som passar bra till barkduk och marktäckväv när kroken ej ska synas. 
ERNST Kruka med Läderband Ø15 x H18 Grå
269 kr
En stämningsfullt grå keramikkruka från ERNST. Krukan kan stå både utomhus och inomhus. Ett snyggt läderband ger krukan den där lilla extra lyxkänslan. För att inredning handlar mycket om detaljer, vilket ERNST verkligen har tagit fasta på. Mått: 18(H)x15(Ø) cm.Material: Keramik, läder.Färg: Grå.
Tävlingsnummer Kardborre Fyrkantig
36,90 kr
Tävlingsnummer i fyrkantig modell med kardborrfäste. Mått: 95 x 90 mm.
Garden Glory Lion Pot Kruka Liten Vit
1 195 kr
Pryd hemmet med denna vackra blomkruka. Denna skulptur-liknande kruka föreställer ett lejonhuvud med en kaxig piercing i örat med garden glory loggan på. Krukan passar lika bra enskild som med eleganta blommor i. Finns även i en svart variant. Material: TerracottaDiameter: 20 cmHöjd: 20 cm
Spaljedistans Nelson Garden, 4-pack
69,90 kr
Distansfäste som placerar spaljén på lagom avstånd från väggen. Säljs i 4-pack.
Design with Light kruka vit, 16 cm Holmegaard
599 kr
Den snygga krukan Design with light från Rosendahl är munblåst och har ett snyggt läderhandtag. Passar utmärkt till växterna eller bara som en vacker prydnad!Material: Glas och läderHöjd= 16 cmFärg: Vit
Etiketter Nelson Garden trä, 24-pack
19,90 kr
Traditionella träetiketter av FSC-certifierad björk. Praktiska och snygga i krukor och trädgårdsland. Säljs i 24-pack.
Lockig fyrkantig stolsdyna i fårskinn - vit
445 kr
En fyrkantig stolsdyna i fårskinn, här i vitt. Stolsdynan skyddar din stol från slitage samtidigt som den är snygg och mjuk och att sitta på.
Pure Kruka Large Vit - DBKD
355 kr
Pure Kruka Large Vit - DBKD - Pure kruka i vit, formgiven av inredaren och stylisten Sarah Widman för DBKD. Krukan är tillverkad i högkvalitativ keramik med matt utsida och blank insida och har en enkel och minimalistisk design. Krukan finns i fler storlekar och passar därför både små och stora växter eller blommor! Storlek: Diameter: 16 cm - Höjd: 26 cm
Easy Grow Nelson Garden Tomat, 3 x 2 Sorter
69,90 kr
Easy Grow från Nelson Garden är ett smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus.
Easy Grow Nelson Garden Romansallad, 3 x 2 Sort
69,90 kr
Easy Grow från Nelson Garden är ett smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus. 
Easy Grow Nelson Garden grönkål & svartkål
69,90 kr
Easy Grow från Nelson Garden är ett smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus.
Easy Grow Nelson Garden Kruktomat, 3 x 2 Sorter
69,90 kr
Easy Grow från Nelson Garden är ett smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus.
Garden Glory Lion Pot Kruka Stor Black
2 995 kr
Pryd hemmet med denna vackra blomkruka. Denna skulptur-liknande kruka föreställer ett lejonhuvud med en kaxig piercing i örat med Garden Glory loggan på. Krukan passar lika bra enskild som med eleganta blommor i. Finns även i en mindre variant.Material: Terracotta.Diameter: 30 cm.Höjd: 40 cm.
Easy Grow Nelson Garden Basilika & Oregano, 2 Sorter
69,90 kr
Easy Grow från Nelson Garden är ett smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus.
Eva Solo Kruka 11 cm Chalk White
349 kr
En smart självvattnande kalkvit kruka från Eva Solo. Krukan är uppdelad i en övre och en undre del. Nylon på den övre delens undersida hjälper till att suga upp precis så mycket vatten som växten behöver. Krukan är en del av Eva Solos storsatsning på trädgårdskategorin som blir allt trendigare och allt oftare går hand i hand med köksinredningen och matlagningen i form av egenodlade örter och kryddor. 11 cm.
Garden Glory Munstycke Cobra
795 kr
Ett vackert munstycke med motiv av en kobras skinn från Garden Glory.Munstycket ingår i Garden Glory's nya kollektion för 2017. Kollektionens olika motiv skapar ett härligt möte mellan djungelns vildhet och trädgårdens sofistikerade skönhet med produkter såsom Cobra och den nya kaxiga krukan Monkey Face. Garden Glory set med munstycken säljs inklusive alla kopplingar som behövs för att kunna vattna både glamoröst och effektivt. Givetvis är munstyckena vridbara så att man kan välja om man vill ha en riktad stråle eller mjuk dusch när man vattnar.Munstyckena är kompatibla med alla 1/2″ vattenslangar.Detta är tillverkat i Sverige och passar glimrande till alla kombinationer av slang och väggfäste. Dessa har en lång livstid och åldras med charm.Munstyckena levereras i en elegant presentförpackning.
Lyfe Planter
2 400 kr
Lyfe lanseras år 2016 och är den andra innovativa uppfinningen från det svenska varumärket Flyte, som tidigare gjort succé med sin svävande lampa Flyte. Lyfe är en svävande kruka i nordisk minimalistisk design. En geodetiskt formad kruka i vit silikon svävar över en stilren basplatta i ek. I basen sitter magneter som med hjälp av elektromagnetism gör att krukan kan sväva fritt och rotera i luften. Detta gör att hela plantan kan tillgodose sig solens strålar och den trivs därför extra bra. Med denna effekt blir Lyfe dessutom det lilla extra i hemmet, precis i enlighet med företagets vision.Lyfe är skapad med särskild hänsyn till luftplantor, men det går lika bra att plantera andra typer av växter i krukan. I botten på krukan finns dränering som leder till en inre vattenreservoar vilket förebygger mot övervattning.
Garden Glory Munstycke Leopard
795 kr
Ett vackert munstycke med motiv av en leopards eleganta fläckar från Garden Glory.Munstycket ingår i Garden Glory's nya kollektion för 2017. Kollektionens olika motiv skapar ett härligt möte mellan djungelns vildhet och trädgårdens sofistikerade skönhet med produkter såsom Cobra och den nya kaxiga krukan Monkey Face. Garden Glory set med munstycken säljs inklusive alla kopplingar som behövs för att kunna vattna både glamoröst och effektivt. Givetvis är munstyckena vridbara så att man kan välja om man vill ha en riktad stråle eller mjuk dusch när man vattnar.Munstyckena är kompatibla med alla 1/2″ vattenslangar.Detta är tillverkat i Sverige och passar glimrande till alla kombinationer av slang och väggfäste. Dessa har en lång livstid och åldras med charm.Munstyckena levereras i en elegant presentförpackning.
RigTig By Stelton Grow-IT Örtkruka Terracotta
229 kr
En örtkruka i terracotta från RigTig By Stelton. Krukan är tillverkad så att fukten ska bevaras bättre i krukan och örternas livslängd kan därmed förlängas. Mått: 13(H) x 13 cm.Material: Terracotta.