Tapetkniv Cocraft med 5 blad

COCRAFT

Tapetkniv Cocraft med 5 blad

49,90 kr

Skär enkelt bort tapetrester runt lister, dörr- och fönsterfoder. 3 lägen för bladet.  Enkelt att byta blad.

Läs mer...

Köp hos Clas Ohlson för 49,90 kr
Finns i lager hos Clas Ohlson, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • Fri frakt vid köp för över 499 kr
 • Minst 2 års garanti
 • Retur till valfri butik
 • Öppet köp upp till 90 dagar

Liknande produkter

Fogborttagare Pattex
39,90 kr
Skär enkelt bort gamla, ofräscha fogar med fogborttagaren. Levereras med två blad.
Laxkniv 30 cm Type 301 Porsche
989 kr
Laxkniven från Type 301 Porshe har ett tunt, långt och flexibelt blad med rundad spets. Tack vare det mycket böjliga bladet på 30 cm skär du enkelt långa fina snitt i laxen. Kniven har en ergonomisk design som har utvecklats av professionella kockar.Kniven har 15 graders slipvinkel och slipas med keramiskt bryne och sten. Längd: 30 cmMaterial: Blad: Japanskt 301 stålHandtag: 18/10 stål  Levereras i fin presentförpackning.
Skäggtrimmer T810E
449 kr

Skäggtrimmer med 35 mm breda självsmörjande W-Tech blad som ger 25 % snabbare klippning. Bladet är format som ett W och kan klippa på båda sidor av bladet vilket gör att de klarar upp till 38 000 hårstrån/sek.


Precision på 0,5 mm och med ett justeringshjul där du enkelt väljer vilken klipplängd du vill ha mellan 1 ? 20 mm. Den smidiga och unika håruppsamlaren fångar ca 60% av allt hår. Uppladdningsbar med 60 min användningstid och tvättbara avtagbara blad.


                             


 

Skäggtrimmer T820E
549 kr

Skäggtrimmer med 35 mm breda självsmörjande W-Tech blad som ger 25 % snabbare klippning. Bladet är format som ett W och kan klippa på båda sidor av bladet vilket gör att de klarar upp till 38 000 hårstrån/sek. Precision på 0,5 mm och med ett justeringshjul där du enkelt väljer vilken klipplängd du vill ha mellan 1 ? 20 mm. Den smidiga och unika håruppsamlaren fångar ca 60% av allt hår. Uppladdningsbar med 60 min användningstid. Kan användas både med och utan sladd.


Tvättbara avtagbara blad.

Grensåg Cocraft
99,90 kr
Praktisk grensåg med infällbart blad. Säker användning tack vare spärren som låser bladet i utfällt läge. Blad av högkvalitativt kolstål med 3-fastandning. Bra hjälp när du behöver kapa grenar på fruktträd etc.  Mjukt handtag.
Skäggtrimmer T830E
649 kr

Skäggtrimmer med 35 mm breda självsmörjande W-Tech blad som ger 25 % snabbare klippning. Bladet är format som ett W och kan klippa på båda sidor av bladet vilket gör att de klarar upp till 38 000 hårstrån/sek. Precision på 0,5 mm och med ett justeringshjul där du enkelt väljer vilken klipplängd du vill ha mellan 1 ? 35 mm. En distanskam på 1-20 mm och en distanskam på 21-35 mm Den smidiga och unika håruppsamlaren fångar ca 60% av allt hår. Uppladdningsbar med 60 min användningstid. Kan användas både med och utan sladd.


Tvättbara avtagbara blad.

GS-94 Skalare T-modell med 3 utbytbara blad
699 kr
En skalare med tre olika blad. Ett rakt blad för att skära frukt och rotgrönsaker med hårdare skal, ett tandat blad för frukt och grönt med mjukare skal och ett julienneblad som skär stavar.
Global GS-94 Skalare T-mod. med 3 Utbytbara Blad
695 kr
En skalare med tre olika blad och många funktioner. Ett rakt blad för att skära frukt och rotgrönsaker med hårdare skal, ett tandat blad för frukt och grönt med mjukare skal och ett julienneblad som skär stavar.
Knivblad Allround Hultafors UBA 10-pack
55 kr
Knivblad i kolstål. Innehåller 10 blad. Enkelt att mata fram nya blad. Särskild plats för använda blad för ökad säkerhet på arbetsplatsen.
Grässax Cocraft
99,90 kr
För enkel och prydlig kantklippning. 360° svängbart blad. Blad av kolstål.
Extra blad Delu
49,90 kr
Enkelt att byta.  5-pack.
Mandolin med keramiskt blad, röd KYOCERA
239 kr
En prisbelönt och uppmärksammad mandolin från Kyocera som fått "bäst i test" i flera tester. Mandolinen är lätt att använda och kan ställas in i 4 st lägen från 0,5 - 3 mm. Det keramiska bladet håller hög skärpa i många år och du skivar snabbt och enkelt en mängd olika grönsaker.Färg: RödLängd: 30 cmBredd: 9 cmMandolinen tål maskindisk.
Universalkniv Stanley Instant Change
179 kr
Proffskniv av metall med utskjutbart blad i 4 lägen. Enkelt och snabbt bladbyte. Bladförvaring i handtaget.
G-80 Santoku olivslipad 18 cm
1 499 kr
En santokukniv som med dess höga blad är mycket väl lämpad för både grönsaker och fågel. Olivslipningen gör att livsmedlet du skär lättare släpper knivens blad.
Morakniv Basic Safe
49,90 kr
Blad med avrundad säkerhetsspets som förhindrar arbetsskador och ger en säker hantering. Robust kniv med slagtåligt skaft. Blad av kolstål, enkelt att återskärpa.
Mandolin med keramiskt blad, svart KYOCERA
239 kr
En prisbelönt och uppmärksammad mandolin från Kyocera som fått "bäst i test" i flera tester. Mandolinen är lätt att använda och kan ställas in i 4 st lägen från 0,5 - 3 mm. Det keramiska bladet håller hög skärpa i många år och du skivar snabbt och enkelt en mängd olika grönsaker.Färg: SvartLängd: 30 cmBredd: 9 cmMandolinen tål maskindisk.
Tapetskärkloss Cocraft
49,90 kr
Skär tapeten rakt och snyggt! Passande blad 20-1729. Passande linjal 30-5883.
Tigersåg Cocraft PRO Edition RL1100-T
999 kr
Kraftfull maskin som du använder för att såga i trä, plast och metall. Byt enkelt blad utan verktyg. LED-belysning. 4 m gummikabel. Väska ingår.
Glasskrapa 5 blad
14,95 kr
Enkel glasskrapa för rakblad 39x19 mm. Bladet skyddas inne i skrapan när den inte används för att undvika skador. Levereras med 5 st blad.
Multitrimmer med skaft, Cocraft MT15
399 kr
Smidig multitrimmer för buskar, häckar och gräskanter. Löstagbart skaft med teleskopfunktion. Skär för gräs- och busktrimning, enkelt att byta. 1,3 Ah litiumjonbatteri.
6000MCT Skalkniv 13 cm Shotoh
1 599 kr
Shotoh är en mindre vass allround/skalkniv. Den liknar en kockkniv men är betydligt mindre & tillåter mer precision i arbetet. Denna modell är en större variant av skalkniv, även kallad kompakt kockkniv. Det tunna knivbladet gör att varje skär enkelt glider igenom det du skär i. Längden på kniven gör att den går att använda till många olika saker och med ett bredare blad kan man både hacka och skära det flesta råvaror. Kan med fördel användas till att skala och skära mindre frukter eller grönsaker med. Fördelen med en större skalkniv är att den både är lättare, smidigare att hantera än större kockknivar och framför allt det höga bladet. Det finns gott om utrymme för knogarna. Populär och praktisk allroundkniv. Serien 6000MCT har en kärna av hårt Micro Carbide pulverstål täckt med 2 lager av is-härdat rostfritt stål och en fint hamrat blank blad som ger kniven ett elegant utseende. Det förhindrar även att råvaran fastnar vid användning. Har ett ergonomiskt handtag i mörkbrunt Pakka trä och hela kniven är tillverkad i Seki, Japan. Den Japanska Honbazuke slipningen dvs raka slipvinklar ger det symmetriska bladet den skalpell-liknande skärpa som är kännetecknet för alla Miyabi knivar.
LAXKNIV PORSCHE TYPE 301 30CM
995 kr
Laxkniv 30 cm Porsche P26Med laxkniven skär du långa fina snitt tack vare det mycket böjliga bladet om 30 cm. Det är ett långt, tunt och flexibelt blad med rundad spets.- Japanskt 301 stål i bladet- 18/10 stål i handtaget- 15 graders slipvinkelSlipas med keramiskt bryne och sten.Levereras i presentförpackning.
Svampkniv 8 cm, bok Opinel
229 kr
Svampkniven från Opinel har ett böjt blad för att lätt kunna skära av stjälken. Detta utan att skada det känsliga mycelet som är svampens fortplantningsdel. Baksidan av bladet är tandat för grovrensning. På det lätt böjda handtaget finns en liten borste av vildsvinshår för att putsa svampen med. Fällbart blad med viroblock låsmekanism.Material: Bladet är av Sandvik 12C27 stål och skaftet är tillverkat i bok med vildsvinsborstStorlek: 8 cm
Benriner Mandolin 95mm Vit
849 kr
En mandolin av högsta kvalitet som både skär och strimlar grönsaker. Steglös inställning på de raka bladet, från 0,5 mm till 5 mm. Bladet är handslipat med förstklassig skärpa. Levereras med tre utbytbara blad för strimling och julienne i tre grovlekar. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen och mandolinen har en klack som gör att den går att lägga mot en skål för att de tunna skivorna ska hamnar direkt i skålen. Fingerskydd medföljer och bör användas för din säkerhet.  Mått 37 x 9,5 x 5 cm.Material: BPA-fri plast.Blad i rostfritt stål. Benriners mandoliner har steglös inställning på sina raka knivblad och skivar 0,5 till 10 mm tjocka skivor beroende på modell. De levereras med tre utbytbara blad för strimling/julienne i tre olika grovlekar. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen. Mandolinen är smidig och lätt att använda och har en praktisk klack som gör att den går att lägga mot en skål så att de skurna skivorna hamnar direkt i skålen. Det går att ställa glidbordet högre än bladet vilket skyddar både blad och fingrar under förvaring. Den är lätt att underhålla och går att ta isär för diskning, handdiskning rekommenderas. Använd medföljande fingerskydd. Förutom den traditionella plana mandolinen finns även en vertikal och en horisontell grönsakssvarv.  
Kyocera FK075WH Keramisk Skalkniv 7,5 cm Vit
449 kr
Kyoceras minsta kniv passar för finliret i köket när du helt enkelt vill använda en vass kniv med kort blad. Bladlängd 7,5 cm. Blad i keramik. Handtag i plast. Tål maskindisk. Tillverkad i Japan.
Mandolin 95 mm Vit
699 kr
En mandolin av högsta kvalitet som både skär och strimlar grönsaker. Steglös inställning på de raka bladet, från 0,5 mm till 10 mm. Bladet är handslipat med förstklassig skärpa. Levereras med tre utbytbara blad för strimling och julienne i tre grovlekar. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen och mandolinen har en klack som gör att den går att lägga mot en skål för att de tunna skivorna ska hamnar direkt i skålen. Fingerskydd medföljer och bör användas för din säkerhet.
5000FCD Filékniv 24 cm Sujihiki
1 949 kr
Sujihiki (tranchér/filékniv) med 24 cm långt blad. En längre filékniv med sylvass skärpa och flexibilitet som fungerar både till att filea/bena ur fisk, putsa och skära tunna skivor av kött mm. Det tunna knivbladet gör att varje skär enkelt glider igenom råvaran. Bladet har en unik och individuell design som passar utmärkt i harmoni med övriga knivar i serien. Kniven kommer vara en del av ditt kök en lång tid och uppskattas vid varje användning.
6000MCT Filékniv 24 cm Sujihiki
1 999 kr
Sujihiki (tranchér/filékniv) med 24 cm långt blad. En längre filékniv med sylvass skärpa och flexibilitet som fungerar både till att filea/bena ur fisk, putsa och skära tunna skivor av kött mm. Det tunna knivbladet gör att varje skär enkelt glider igenom råvaran. Är ett fantastisk komplement till varje kök med sitt vackra utseende och vassa utförande. Serien 6000MCT har en kärna av hårt Micro Carbide pulverstål täckt med 2 lager av is-härdat rostfritt stål och en fint hamrat blank blad som ger kniven ett elegant utseende. Det förhindrar även att råvaran fastnar vid användning. Har ett ergonomiskt handtag i mörkbrunt Pakka trä och hela kniven är tillverkad i Seki, Japan. Den Japanska Honbazuke slipningen dvs raka slipvinklar ger det symmetriska bladet den skalpell-liknande skärpa som är kännetecknet för alla Miyabi knivar.
Benriner Mandolin 64mm Vit
479 kr
En mandolin av högsta kvalitet som både skär och strimlar grönsaker och frukter. Steglös inställning på det raka bladet, från 0,5 mm till 5 mm. Bladet är handslipat med förstklassig skärpa. Levereras med tre utbytbara blad för strimling och julienne i tre grovlekar. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen och mandolinen har en klack som gör att den går att lägga mot en skål för att de tunna skivorna ska hamna direkt i skålen. Fingerskydd medföljer också.Mått 32 x 6,4 x 4 cm
Tramontina Grillkniv Jumbo 25 cm
45 kr
I hela världen är ordet grill synonymt med glädje, broderskap och frihet. Med detta i åtanke har Tramontina utvidgat sin linje för att uppfylla olika krav och tagit fram Jumbogrillkniven med ett otroligt skönt handtag och vasst tandat blad, perfekt för den nygrillade matbiten. Tramontina Jumbo grillkniv har ett rejält blad i högklassigt rostfritt stål . Handtaget är tillverkat i Polywood virke som är monterat med tre aluminium nitar. Kniven är 25 cm lång. Bladet är 12 cm och är hela 3 cm brett. Vi rekommenderar handdisk. Torka av bladet direkt efter disk för att undvika fläckar på bladet
FOGBORTTAGAREN (SILIKONFOG)
59 kr
Fogborttagaren Caulk AwayFogborttagaren har tre blad och en hörnskrapa som enkelt tar bort alla typer av mjukfog utan att repa eller förstöra ytan.Tar bort mjukfog som suttit i åratalEnkel och snabb att arbeta med Skonsam mot underlaget
Kökstillbehör för grönsaksgarnering (3 st)
209 kr

Gör så att dina rätter ser bra ut med dessa sensationella kökstillbehör för grönsaksgarnering (3 st)! Detta köksset är mycket användbart för att skala, klippa och förbereda grönsaker på ett ovanligt, snabbt och enkelt sätt. Dessa manuella köksredskap är gjorda av plast (med blad av rostfritt stål). I kökskitet finns en skalare med ett rakt blad och ett vågigt blad (ca. 19 x 5 x 2 cm), en grönsakspiral för att skära i spiral (ca. 6 cm höjd x 9 cm diameter) och en skivare (ca.  8 x 3 x 12 cm). Även lämplig för frukt, ägg och andra ingredienser.

Repkniv Morakniv
129 kr
Denna vassa och effektiva kniv med tandat blad från Morakniv tar sig enkelt och smidigt genom rep, fiber och nylon. Bladets rostfria stål håller skärpan länge och gör att kniven tål en högre belastning på bladet.
BHT2000A Total Body Groomer
499 kr

Body Hair Trimmer med titanbelagda blad!

Remingtons BHT2000A har 5 förinställda längder som enkelt ändras med zoom hjulet. I fönstret kan man enkelt se vilken längdinställning man har. Bladen är självslipande och titanbelagda och är därför väldigt hållbara. Använd mini foil shavern för ett lent resultat.

Med en tipp med ett fixerat blad förebygger man hack och sår. Den har en avtagbar kam för en mer exakt trimning och formning.

Det tar 14-15 timmar uppladdningstid och den kan användas i 40 minuter sladdlöst. Du ser enkelt när den laddar på laddningslampan.

Den är duschsäker och tack vare dess anti-slip grepp på handtaget har du kontroll och får ett stadigt grepp.

KOCKKNIV+MANDOLIN KYOCERA SVART
1 295 kr
En läcker vit keramisk kniv, med svart handtag, och en svart mandolin med keramiskt blad som sprider glädje i köket!De är tillverkade i pressad keramik som är världens näst hårdaste material efter diamant.Det gör att de håller sig rakbladsvassa i dag, i morgon och en lång tid framöver.När kniven behöver skärpas går det enkelt med ett diamantbryne.De rostar inte och påverkas inte av syror.Dessutom kan de maskindiskas.Skär allt utom djupfryst och ben med kniven.Keramisk kockkniv 14 cm med svart handtag.Svart mandolin med keramiskt blad.Lev. Art nr FK140WHCSNBK.
Kyocera Keramisk Skalare Extra Bred Svart
235 kr
En extra bred skalare för större rotfrukter och t.ex. vitkål, mango, papaya och melon. Passar även för choklad och hård ost! Bladet har en 45 graders vinkel för en snabb och bekväm skalning. Om det finns kärnor eller dåliga delar på det som ska skalas kan det enkelt gröpas bort med skalarens små "kuljärn" på sidorna. Den har ett mycket bekvämt ergonomiskt handtag. Keramiskt blad med bestående skärpa. Tål maskindisk.
Chroma type 301 Design by F. A. Porsche Laxkniv P26 -30 cm
849 kr
Med laxkniven skär du långa fina snitt tack vare det mycket böjliga bladet om 30 cm. Det är ett långt, tunt och flexibelt blad med rundad spets. Knivens ergonomiska design har utvecklats av professionella kockar. Metallpärlan avgränsar slutet av knivens handtag. Japanskt 301 stål i bladet 18/10 stål i handtaget 15 graders slipvinkel Slipas med keramiskt bryne och sten Levereras i presentförpackning
Anteckningsbok PROJECTS
79 kr
Anteckningsblock A5 med 30 blad(60 sidor) x 5 index. Totalt: 150 blad (300 sidor). 3 index x 30 linjerade blad 2 index x 30 blanka blad
Tramontina Grillbestick 12-pack
399 kr
Grillbestick innehållande 6 knivar och 6 gafflar.I hela världen är ordet grill synonymt med glädje, broderskap och frihet. Med detta i åtanke har Tramontina utvidgat sin linje för att uppfylla olika krav och tagit fram grillbestick, grillkniven med ett otroligt skönt handtag och vasst tandat blad, perfekt för den nygrillade matbiten. Tramontina grillkniv har ett rejält blad i högklassigt rostfritt stål. Handtaget är tillverkat i Polywood virke som är monterat med två aluminium nitar.Kniven är 21 cm lång. Bladet är 9 cm och är 1,9 cm brett.Gaffeln är 19 cm lång.Vi rekommenderar handdisk. Torka av bladet direkt efter disk för att undvika fläckar på bladet
Spade Fiskars Spets Xact, Medium
349,30 kr
En spetsig spade från Fiskars som är särskilt utformad för grävning i hård och stenig jord. Med sitt spetsiga skarpa blad och trampkant skär den enkelt igenom jordlager och rötter.
Kitchen Craft Körsbärsurkärnare
99 kr
Lätt att använda, denna körsbärsurkärnare har en pressmekanism för att ta bort kärnor från körsbär. Med ett korsformat blad, puttar den bort kärnan, samtidigt som den lämnar körsbäret intakt. Kärnorna lagras i ett separat i fack under urkärnaren. Enkelt att tömma och rengöra! Kan diskas i diskmaskin.12 månaders garanti.
Spade Fiskars Halvrund Xact, Medium
349,30 kr
En halvrund spade från Fiskars särskilt utformad för grävning och plantering i sandrik jord. Med halvrunt skarpt blad och trampkant skär den enkelt igenom jordlager. 
No Vac Köttkniv 21 cm allroundkniv, Satake
499 kr
Satake's allroundkniv som blivit "Bäst i Test" i Råd &, Rön, Ica Provkök och Expressen/GP.
Prova den och du förstår varför.

Hålen gör att det som skivas och hackas inte suger fast på bladet.

Blad 21 cm.

Hi Carbon steel
15 cm slipvinkel
21 cm blad

Slipas med sten eller keramiskt bryne. Handtag i rosenträ.

Art nr SCP0007
Spikutdragare Cocraft
179 kr
Dra ur spik och lossa lister enkelt och smidigt med det lilla verktyget. 10 års garanti.
Tramontina Grillbestick 24-pack svart
419 kr
Grillbestick innehållande 6 knivar, 6 gafflar, 6 skedar och 6 teskedar. I hela världen är ordet grill synonymt med glädje, broderskap och frihet. Med detta i åtanke har Tramontina utvidgat sin linje för att uppfylla olika krav och tagit fram grillbestick, grillkniven med ett otroligt skönt handtag och vasst tandat blad, perfekt för den nygrillade matbiten.  Tramontina grillkniv har ett rejält blad i högklassigt rostfritt stål.Handtaget är svart, monterat med två aluminium nitar. Kniven är 21 cm lång. Bladet är 9 cm och är 1,9 cm brett.Gaffeln är 19 cm lång.Skeden är 20 cmTeskeden är 12 cm  Vi rekommenderar handdisk. Torka av bladet direkt efter disk för att undvika fläckar på bladet
Trädgårdsredskap 3-delsset Opinel
595 kr
Snyggt trädgårdsset med 3 redskap i härliga färger som man blir glad av. De vassa bladen på knivarna skär enkelt av stjälkar. Den tandade sågen har ett fällbart blad med låsmekanism. Kniven kan man använda till att skära av tjockare grenar.Färg: Äppelgrön, rosa och orangeMaterial: Rostskyddsbehandlat kolstål och bok
Morakniv Flex
99,90 kr
Ryggslipat, flexibelt, tunt blad av rostfritt stål. Till kabelskalning, för att skära i gummi och annat arbete där ett flexibelt blad behövs. Perfekt när du ska skära bort silikonfogar i badrum och kök.
Knivkit till Robomow RC-modeller, 1 st. Blad
495 kr
Ha alltid ett paket med extrablad nära till hands. Vassa blad är viktiga för säkerheten och för bra klippning. Vi rekommenderar att du byter ut bladet en gång per år.
Knivkit till Robomow RS-modeller, 2 st. Blad
895 kr
Ha alltid ett paket med extrablad nära till hands. Vassa blad är viktiga för säkerheten och för bra klippning. Vi rekommenderar att du byter ut bladet en gång per år.
Chroma type 301 Design by F. A. Porsche Grönsaks/Allkniv P4 -14 cm
679 kr
P4:an med 14 cm blad är en liten allkniv som är utmärkt till grönsaker men passar också till kött och fisk när det inte behövs ett längre blad. Japanskt 301 stål i bladet. 18/10 stål i handtaget. 15 graders slipvinkel. Slipas med keramiskt bryne och sten. Levereras i presentförpackning.
Multitrimmer E826E
449 kr

BaByliss for Men E826E Multi 10 Titanium för ansikte och kropp är en komplett produkt med 10 olika tillbehör.
Professionella blad på 30 mm ger en mycket jämn trimning och CMS rörliga och självsmörjande blad följer konturerna i ansiktet perfekt. 40 mm blad för hår och kropp samt 7 mm blad för mindre detaljer. 3 kamguider (3-5-7 mm) och 5 positioners precisionsguide (3-6-9-12-15 mm) och taper control för finjustering. Sladdlös användning. Förvaras i laddningsstation. Tillbehör: sax, kam, rengöringsborste och olja.

Classic Skalkniv 7cm
559 kr
Classic skalkniv från tyska varumärket Wüsthof. Den lilla skalkniven med böjt blad. Är speciellt anpassad till att skala och rengöra rundformade grönsaker och frukter med. En favorit bland dem som gör konst av grönsaker/frukt då kniven kommer enkelt till med sitt tunna böljda blad.
KitchenAid Allkniv 15 cm
599 kr
Här har vi en allkniv från KitchenAid som är i tyskt förstklassigt rostfritt stål. Den är fläck och korrosionsbeständig. Med härdat blad som behåller skärpan längre än andra blad och kompromisslös hållbarhet, flexibilitet samt prestanda över hela bladet. Kniven har ett micartahandtag med tre nitar som är tillverkat av högtryckslager av icke poröst material, utformad för överlägsen handkontroll och bekvämlighet.  
Multitrimmer Remington PG6130
399 kr
Raka, styla, trimma och klipp - allt-i-ett! Med den här multitrimmern fixar du enkelt den senaste looken. Enkelt och bekvämt - separata trimtillsatser för olika ändamål. Självslipande blad. Laddställ med förvaring.
Stor keramisk Mandolin ställbar, Kyocera
565 kr
Nu introducerar Kyocera en ny modell av den uppmärksammade och prisbelönta
mandolinen med keramiskt blad, som fått bäst i test i Icakuriren (2011), Allt om mat (2010) och Aftonbladet (2010).

Den nya mandolinen är storleken större och anpassad efter kraven i restaurangköken. Den större modellen har uppmärksammats i Icakuriren, nr 46 (14:e nov 2011) där den hyllas.

Mandolinen är enkel att använda, utan monterande och lösa delar. Välj tjocklek från 0,5 - 3 mm.

Det keramiska bladet håller skärpan i många år. Den påverkas inte av syror och kan omöjligen rosta.

Stor skivare med sylvasst keramiskt blad.

Ställbar i 4 lägen.

Mått: 36 x 13 x 1,5 cm.

Tål maskindisk.


Art nr CSN-402BK.

Fri frakt. Leveranstid 2- 7 dagar.
Prydnadsfigur Blad Trä by Homania
569 kr

Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Prydnadsfigur Blad Trä by Homania.

 • Material: Granträ
 • Färg: Naturell
 • Mått ca: 25 x 3 x 34 cm
 • Design: Blad

Homania

Prydnadsfigur Blad Trä by Homania
479 kr

Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Prydnadsfigur Blad Trä by Homania.

 • Material: Granträ
 • Färg: Naturell
 • Mått ca: 14 x 3 x 42 cm
 • Design: Blad

Homania

18 mm-blad för brytbladskniv 10-pack. Extra blad för brytbladskniv
29,90 kr
18 mm-blad för brytbladsknivar från Velleman 48720 och 48721. 10-pack.
Big Green Egg Rockin' Pizza Cutter
359 kr
En praktisk pizzaskärare i rostfritt stål från Big Green Egg. Du skär enkelt med skäraren genom att gunga den fram och tillbaka över pizzan. För bästa möjliga resultat rekommenderar vi att du placerar pizzan på en skärbräda innan du skär den. Skär den aldrig direkt på pizzastenen. Skäraren tål ej att diskas i maskin utan endast för hand (bladet är skarpt så hantera skäraren som en kniv).
IKON Skalkniv 7 cm
999 kr
IKON skalkniv från varumärket Wüsthof. Den lilla skalkniven med böjt blad. Är speciellt anpassad till att skala och rengöra rundformade grönsaker och frukter med. En favorit bland dem som gör konst av grönsaker/frukt då kniven kommer enkelt till med sitt tunna böljda blad. Det exklusiva trähandtaget, ligger varmt och mjukt i handen.
Classic IKON Skalkniv 7 cm
749 kr
Classic IKON skalkniv från Wüsthof, tillverkad i Tyskland. Den lilla skalkniven med böjt blad. Är speciellt anpassad till att skala och rengöra rundformade grönsaker och frukter med. En favorit bland dem som gör konst av grönsaker/frukt då kniven kommer enkelt till med sitt tunna böljda blad.
Reservblad Cocraft
39,90 kr
Högkvalitativa blad till brytbladsknivar. 12-pack.
Djupskärande blad Cocraft
34,90 kr
Såga små fina snitt i trä med instickssågbladet.
Reservblad Cocraft
49,90 kr
Högkvalitativa blad till brytbladsknivar. 12-pack.
Spiralrivare
99 kr
Användbar och kompakt spiralrivare, fungerar precis som en pennvässare. Skapar långa juliennespiraler av morötter, zucchini, gurka, potatis mm. Skarpa blad i rostfritt stål: fint blad för tunnare och grövre blad för tjockare spiraler. Säkerhetsknopp skyddar fingrarna och minimerar matsvinn. Enkel att rengöra, diskmaskinssäker.
Mr Fredrik Fontän Groda Vilande Hand Liggande på Blad Brun
1 060 kr
Fontän, groda vilande på ena hand liggande på blad. Grodan brun och bladet grönt. Varumärke: Mr FredrikTyp: FontänMaterial: BronsFärg:BrunHöjd(cm): 10Lång(cm): 21
Mr Fredrik Fontän Groda Vilande Hand Liggande på Blad Grön
1 060 kr
Fontän, groda vilande på ena hand liggande på blad. Grodan grön och bladet grönt. Varumärke: Mr FredrikTyp: FontänMaterial: BronsFärg:GrönHöjd(cm): 10Lång(cm): 21
JAPANSK KNIV 14CM PORSCHE P4
795 kr
Japansk Kniv Porsche 14 cm P4P4:an med 14 cm blad är en mindre allkniv. Storleken gör den mycket lättarbetad.Utmärkt till grönsaker men passar också till kött och fisk när det inte behövs ett längre blad.- Japanskt 301 stål i bladet- 18/10 stål i handtaget- 15 graders slipvinkelSlipas med keramiskt bryne och sten.Levereras i presentförpackning.
Swiss Classic Grönsak/skalknivset 3 knivar med svart handtag
279 kr
Skalknivsset med tre knivar, en 8 cm med rakt blad, en 8 cm med vågtandat blad och en 11 cm med rund spets och vågtandat blad. Perfekta kompanjonerna i köket för alla mindre jobb! Alla knivarna går att köra i diskmaskin. Tillverkade i Schweiz.
Sticksågsblad Cocraft, sortiment
89,90 kr
11 olika blad för sågning i trä och metall. Praktisk förvaringsbox.
Sticksågsblad Cocraft, sortiment
89,90 kr
11 olika blad för sågning i trä och metall. Praktisk förvaringsbox.
Grensax med sidoskär Cocraft
189 kr
Högkvalitativt blad. Ergonomiskt komfortgrepp. Kraftförstärkande utväxling.
Salladsberedare Always Fresh Mixer
239 kr

Förbered läckra sallader på nolltid med otroliga Salladsberedare Always Fresh Mixer! Skär, hacka, skiva, pressa och riv enkelt och bekvämt. Denna praktiska salladsberedare är ett måste i ditt kök. Den har ett serveringshandtag och ett lock för att bevara maten fräsch. Den innehåller en rund plast salladsskål (ca. 16.5 cm diameter x 9 cm höjd), 5 blad i rostfritt stål (för olika skär typer), ett lock med handtag, en snurrande sil, en ägg separator och 3 tillbehör (för rivning, blandning och pressning).

www.alwaysfreshkitchen.com

Japansk kock-/grönsakskniv 14 cm type 301 by F.A. Porsche
749 kr
Kock/grönsakskniven med 14 cm blad är en liten allkniv som speciellt många kvinnor tycker om. Kniven passar utmärkt till grönsaker men också till kött och fisk när det inte behövs ett längre blad. Kniven har 15 cm slipvinkel och slipas med sten eller keramiskt bryne. Levereras i presentförpackning. Storlek: 14 cm bladMaterial: Japanskt 301 stål i bladet. 18/10 stål i handtaget.
Fönsterskrapa Anza med skrapblad
59 kr
Smidig och smart fönsterskrapa från Anza som tar bort färgspill på fönstret. Denna fönsterskrapa har ett inskjutbart blad som går att byta ut (1022582).
9 mm-blad för brytbladskniv 10-pack. Extra blad för brytbladskniv
19,90 kr
9 mm-blad för brytbladsknivar 48720 och 48721. 10-pack.
Smörkniv som står
95 kr
Upphöjt blad minskar kladdDekorativt på bordetBra greppDen här smarta smörkniven är självskriven på vartenda delikatessbord. Kniven har en plan fot och ett upphöjt blad som gör att den kan stå för sig själv. Kniven kladdar inte av sig på bordsduken och med dess breda blad är den perfekt lämpad för att bre smör, ost, sylt och geléer, färskost och dipsåser. Design - Harald Hynell
Grensax med mothåll Cocraft
189 kr
Klippkapacitet 45 mm! Högkvalitativt blad. Ergonomiskt komfortgrepp. Kraftförstärkande utväxling.
Alligator Blad till Rostfria Alligatorn 3 st
519 kr
3 st blad med tillhörande understycke. Storlek 3 x 3 mm, 6 x 6 mm och 12 x 12 mm.
5000FCD Skalkniv 13 cm Shotoh
1 399 kr
Shotoh är en mindre vass allround/skalkniv. Den liknar en kockkniv men är betydligt mindre och tillåter mer precision i arbetet. Denna modell är en större variant av skalkniv, även kallad kompakt kockkniv. Det tunna knivbladet gör att varje skär enkelt glider igenom det du skär i. Längden på kniven gör att den går att använda till många olika saker och med ett bredare blad kan man både hacka och skära det flesta råvaror. Kan med fördel användas till att skala och skära mindre frukter eller grönsaker med. Fördelen med en större skalkniv är att den både är lättare, smidigare att hantera än större kockknivar och framför allt det höga bladet. Det finns gott om utrymme för knogarna. Populär och praktisk allroundkniv. Japanska serien 5000 FCD har en kärna av is-härdat Cryodurstål i en vacker damask design. Handtaget är ergonomiskt utformat i grå/svart Pakka trä och kniven tillverkas i Seki, Japan. Kniven har lång hållbarhet, mycket hygienisk och lätt att hålla rent. Varje kniv får sin unika och individuella karaktär genom varje knivs damaskmönster. Den Japanska Honbazuke slipningen d.v.s. raka slipvinklar ger det symmetriska bladet den skalpell-liknande skärpa som är kännetecknet för alla Miyabi knivar.
Minidrivhus Nelson Garden Kökets kryddor, Dill
89,90 kr
Praktisk och snygg odlingsbox för odling av gröna blad inomhus året runt, perfekt att ställa på fönsterbrädan i köket. Tre portionspåsar med dill ingår, sorten är en så kallad ?cut-and-come-again? vilket innebär att efter skörd växer nya blad ut igen.    
Klinga Bosch
299 kr
Ta enkelt bort kakelfix när du ska byta kakelplattor. Perfekt när du renoverar och behöver slipa bort kakelfog, bruk och fix.
Extra blad till fothyvel Capere
49,90 kr
Byt blad ofta så håller du fotskrapan effektiv och hygienisk. 10-pack.
Minidrivhus Nelson Garden Kökets kryddor, Basilika
89,90 kr
Praktisk och snygg odlingsbox för odling av gröna blad inomhus året runt, perfekt för dig som vill skapa en örtagård på fönsterbrädan.Tre portionspåsar med basilika ingår, sorten är en så kallad ?cut-and-come-again? vilket innebär att det efter skörd växer ut nya blad igen.
Zyliss Knivset 3 knivar med hylsa
349 kr
Ett bra knivset med tre knivar och medföljande skyddshylsor som skyddar knivarna i lådan eller när man har med dem i båten eller på picknicken. Skalkniv 10cm blad, totallängd 20 cmTandad kniv 10 cm blad totallängd 21 cmKockkniv 13cm blad, totallängd 24 cm 
TILLSATS SLICESY BAMIX
1 795 kr
Med SliceSy förvandlas din Bamix stavmixer till en riktig matberedare.Skär, river och hackar.Fem numrerade blad (strimlar fint, medel och grovt och skär tunt och grovt) och en hackkniv.
Mutterspräckare Cocraft
159 kr
Få snabbt och enkelt bort den skadade muttern. 2-pack. 10 års garanti.
Stämjärnssats Cocraft
249 kr
Kvalitetsverktyg med smitt, härdat blad. Skaft av slagfast plast och slagbricka av stål. 10 års garanti.
Hantverkskniv Cocraft
49,90 kr
Extra kraftig kniv med blad av rostfritt stål. Handtag med bra grepp - arbeta säkert.
Tapetlinjal Cocraft
29,90 kr
Hjälper till att skära tapeten rakt tillsammans med tapetkniv. Längd 150 cm.
Vinkelslip Cocraft HA 125
399 kr
Kraftfull vinkelslip för kapning och slipning. Sidohandtag som kan monteras i 3 lägen för bättre kontroll och säkerhet. Spindelspärr för enkelt skivbyte. 5 års garanti.
Verktyg för presentpapper 4-pack
249 kr
Håller ihop rullenSkär raka snittLevereras i ett 4-packPresentpappersrullar har en irriterande förmåga att rulla ut sig själva och bli knögliga efter en tids förvaring i förrådet. Detta smarta verktyg håller dels ihop rullen och har även ett vasst blad som skär raka och fina presentpappersbitar. Du matar enkelt ut önskad längd papper och för sedan ner verktyget längs rullen. Det vassa knivbladet skär snabbt och effektivt ett rakt och fint snitt längs pappret. Perfekt resultat varje gång och när du är klar låter du verktyget sitta kvar på rullen och finns redo för nästa presentinslagningstillfälle.
Morakniv Slöjdkniv Jr 73/164
169 kr
Högkvalitativ kniv för familjens yngsta hantverkare. Enkelt fingerskydd och blad av kolstål.
Kyocera FK110BK Keramisk Frukt & Grönsakskniv 11cm Svart
449 kr
Skalkniv med svart keramsikt blad som en del tycker är coolare. Kyoceras svarta blad är dyrare än de vita på grund av dyrare produktion. Hur som helst så är det kniv som sprider glädje i köket. Frukt & grönsakskniv 11 cm Svart keramiskt blad Plasthandtag Art nr FK-110BK
Minidrivhus Nelson Garden Kökets kryddor, Slätbladig persilja
89,90 kr
En snygg och praktisk box för odling av gröna blad inomhus året runt, perfekt att ställa på fönsterbrädan i köket. Tre portionspåsar med slätbladig persilja ingår, sorten är en så kallad ?cut-and-come-again? vilket innebär att det efter skörd växer ut nya blad igen.
Global G-81 Grönsakskniv Olivslipad 18 cm
1 395 kr
Grönsakskniv slipade gropar i bladet för bättre släpp, 18 cm.Olivslipad grönsakshacka som med sitt höga blad och snabba avslut ger den balans som en grönsakskniv bör ha. Olivslipningen bidrar till att livsmedlet inte fastnar lika lätt mot bladet.Bladets längd: 18 cm
Philips HQ9 Skär för rakapparat 3-pack. Skärför rakapparater
499,90 kr
3-pack med skär för rakapparater från Philips. Anpassade för snabb och hudnära rakning. Super lift & cut-teknik med dubbla blad lyfter skäggstråna innan de ansas. Passar till SmartTouch-XL- och Speed-XL-serien
Slipborste mässing Bosch
499 kr
Slipar bort tapetrester. Tar bort färg och lasyr på trä- och metallytor. Används för utarbetning av träådring. Rengör blanka stenytor.
Chroma Type 301 Chopper P36
1 195 kr
Den häftiga choppern P36 är ny i CHROMA Type 301-serien.

Den är lik P22:an, men har ett smalare blad. Det höga bladet och eggens böj gör den perfekt till att hacka grönsaker.

I de asiatiska köken användes den även som stekspade.

Japanskt 301 stål i bladet, 18/10 stål i handtaget
15 graders slipvinkel.

Levereras i presentförpackning
Morakniv Basic 511
39,90 kr
Blad av högkvalitativt kolstål, enkelt att återskärpa. Slagtåligt skaft. Bekvämt handtag med fingerskydd för optimal säkerhet.