Strapatz bordlampa (Råmässing)

Konsthantverk

Strapatz bordlampa (Råmässing)

4 365 kr

En snygg bordslampa i levande och härlig form. Finns i antingen råmässing eller svartoxid. Kombinera med en dekorativ glödlampa. Ljuskälla ingår ej.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 4 365 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Strapatz 4 taklampa 65cm (Järn)
9 125 kr
En snygg taklampa i levande och härlig form. Finns i antingen råmässing eller svartoxid. Kombinera med dekorativa glödlampor så har du en riktigt spektakulär taklampa. Sladdlängd: 300cm Ljuskälla ingår ej.
Strapats 4 taklampa 45cm (Råmässing)
7 625 kr
En snygg taklampa i levande och härlig form. Finns i antingen råmässing eller svartoxid. Kombinera med dekorativa glödlampor så har du en riktigt spektakulär taklampa. Sladdlängd: 300cm Ljuskälla ingår ej.
Raw Star råmässing 35cm
499 kr
Snygg och modern hängande stjärna i råmässing. Sprider garanterat en härlig julstämning i ditt hem. Kombinera med en snygg glödlampa. Sladdlängd: 350cm, tygkabel. Ljuskälla ingår ej.
Metallstjärna 45cm (Råmässing)
499 kr
Otroligt snygg och stilren metallstjärna i råmässing. Tillverkad i en industriell stil, i raka enkla former och naturligt sliten yta. Använd en dekorativ glödlampa i stjärnan så har du en riktigt härlig inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
Bordslampa H Skjalm P (Råmässing)
1 145 kr
Snygg bordlampa i rå mässing eller svart. Blir väldigt dekorativ med en snygg ljuskälla i. Ljuskälla ingår ej.
Circle Svart/Råmässing 35cm (Svart)
799 kr
Snygga taklampan Circle - nu även i svart/råmässing. Kombinera med en dekorativ glödlampa så har du en riktigt snygg och stilren taklampa. Levereras med 3,5m sladd och stickkontakt. Finns i två storlekar. Ljuskälla ingår ej.
Circle Svart/Råmässing 25cm (Svart)
599 kr
Snygga taklampan Circle - nu även i svart/råmässing. Kombinera med en dekorativ glödlampa så har du en riktigt snygg och stilren taklampa. Levereras med 3,5m sladd och stickkontakt. Finns i två storlekar. Ljuskälla ingår ej.
Strapatz golvlampa (Råmässing)
7 875 kr
Magnifik golvlampa i råmässing. Unik design av Sabina Grubbeson. Strömbrytare vid lamphållaren. Ljuskälla ingår ej.
Fönsterupphäng Råmässing H. Skjalm P (Råmässing)
499 kr
Snyggt fönsterupphäng i råmässing med snygg matchande kabel i svart. Ingen takkontakt ingår. Ljuskälla ingår ej.
Notice Ljusstake Råmässing 25cm (Råmässing)
999 kr
En rustik och snygg ljusstake i råmässing. Ger en lite industriell känsla i hemmet. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
DECEMBER ljusstake 4 råmässing (Råmässing)
3 625 kr
En annorlunda men otroligt stilfull ljusstake i råmässing. Finstämd och varsam form, fyra st armar och ett stämningsfullt ljus.Sladdlängd: 2,4m.Ljuskälla ingår.
Notice golvlampa 80cm (Råmässing)
1 299 kr
Den härliga och industriella serien Notice finns nu även som golvlampa! Den är både rustik, snygg och stilren. Kommer i två olika färger och storlekar. Kombinera med en dekorativ glödlampa och du har en riktigt häftig golvlampa! Ljuskälla ingår ej.
Colombus fot råmässing 50cm (Råmässing)
599 kr
Colombus är en snygg och stilren bordsfot, skapad i mjuka, rena och enkla former. Tillverkad i råmässing och är på 50cm i höjd. Industriell och naturligt sliten. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Colombus fot råmässing 35cm (Råmässing)
399 kr
Colombus är en snygg och stilren bordsfot, skapad i mjuka, rena och enkla former. Tillverkad i råmässing och är på 35cm i höjd. Industriell och naturligt sliten. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Star pendel (Råmässing)
2 195 kr
En modern och rustik pendel i antingen råmässing, råkoppar eller vit. Sladdlängd: max 130 cm. Ljuskälla ingår ej.
Zhang Li Lampfot porslin (Blå)
499 kr
Zhang Li är en mycket snygg lampfot i porslin. Kombinera med en dekorativ glödlampa så har du en riktigt snygg och lite anorlunda bordlampa. Det fina mönstret fås i antingen blått, grått eller beige.  Ljuskälla ingår ej.
Bristol taklampa 41cm (Råmässing)
1 999 kr
En snygg, rustik och stilfull taklampa i robust material. Finns i färgerna råsilver och råmässing.Ljuskälla ingår ej.
Rosdala råmässing/klar (Råmässing)
4 750 kr
Vacker taklampa med inspiration från det klassiska glasbruket Rosdala. Väldigt fint upphäng i råmässing och svart tygkabel. Klarglaset bidrar med kontrast och vi rekommenderar en klar ljuskälla i lampan. Ljuskälla ingår ej.
Rosdala XL råmässing/klar (Råmässing)
8 435 kr
Vacker taklampa med inspiration från det klassiska glasbruket Rosdala. Väldigt fint upphäng i råmässing och 3m svart tygkabel. Klarglaset bidrar med kontrast och vi rekommenderar en klar ljuskälla i lampan. Ljuskälla ingår ej.
Raad 3 råmässing (Råmässing)
2 625 kr
En otroligt rustik och snygg plafond i järnoxid, i en enkel och stilren design. Kombinera med tre stycken glödlampor med synlig glödtråd. Ljuskällor ingår ej.
Notice bordslampa 47cm (Råmässing)
799 kr
Notice är en rustik och stilfull serie i robust material. Kommer i färgerna råsilver, råmässing, råsvart och råkoppar. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa råmässing H. Skjalm P (Råmässing)
1 095 kr
Snygg och klassisk vägglampa i rå mässing. Ansluts med hjälp av den utanpåliggande kabeln. Skärmen är vridbar upp-neråt. Ljuskälla ingår ej.
Panama pendel 18cm (Råmässing)
799 kr
Panama är en stilren och rustik pendel som fungerar lika bra i ditt fönster som hängande i taket. Runda och mjuka former i antingen råmässing eller råsilver. Ljuskälla ingår ej.
Ljusne bordlampa (Mässing/guld)
2 349 kr
Snygg bordslampa i råmässing. Ljusne kommer att åldras vackert - metallen kommer att mörkna lite med tiden. Fungerar även bra som läslampa. Ljuskälla ingår ej.
Pentagon bordlampa (Antikmässing)
799 kr
Pentagon är en snygg och spännande bordlampa med en diamantinspirerad ram och väggar i glas. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att tillföra din egen touch på lampan. Finns i två olika färger - mässing med klart glas eller svart med rökfärgat glas. Sladdlängd: 180cm. Ljuskälla ingår ej.
Mush bordlampa (Klar/transparent)
950 kr
Vacker, stilren och otroligt snygg - Denna bordlampan är verkligen något extra! Lampans sockel är gjord i mässing och den rundade glaskupan är i klarglas. Kombinera med en dekorativ ljuskälla så har du en riktigt härlig bordlampa! Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Bolb bordlampa (Svart)
4 735 kr
Bolb är en snygg, svart bordslampa med dekorativa detaljer i råmässing. Skärmen går att justera efter behov och lampan ger ett väldigt bra ljus som är optimalt till läsning. Ljuskälla ingår ej.
Cardigan bordlampa (Beige/brun)
579 kr
Snygg och stilren bordlampa, med en cylindrinsk skärm i klarglas och en snygg fot i patinabrun stål. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
Theo bordlampa mattsvart (Svart)
509 kr
Theo bordlampa är både nyskapande, snygg och otroligt stilren. Lampan är gjord av järn med en finnish i mattsvart. Kombinera med ett snyggt upphäng och en dekorativ glödlampa.  Ljuskälla ingår ej.
Saint John pendel 27cm (Råmässing)
899 kr
Saint John är en stilren och rustik pendel. Runda och mjuka former i antingen råmässing eller råsilver. Fungerar lika bra hängande ensam som fler i grupp. Ljuskälla ingår ej.
Icon bordlampa (Råmässing)
499 kr
Bordlampa i ett råmaterial med svart tygsladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Skrivbordslampa Mässing (Råmässing)
1 565 kr
Skrivbordslampa i råmässing eller mattmässing. Höj och sänkbar, riktbar skärm och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Leeds 38cm (Råmässing)
2 499 kr
Robust taklampa i klassisk stil. Gedigen råmässing, råsilver, råsvart eller råkoppar. Lampan kan funka bra både i klassiska och moderna miljöer. Ljuskälla ingår ej.
Singel upphäng (Råmässing)
1 535 kr
Välarbetat upphäng i råmässing/järnoxid med tvinnad svart tygsladd och dragströmbrytare på lamphållaren. Glödlampa ingår ej.
Pax bordlampa (Svart)
719 kr
Pax är en stiligt formad bordlampa i mörk betong med ett mönster av trianglar. Mycket stilren bordlampa som passar in i de flesta miljöer, samtidigt som den är diskret. Kombinera med en dekorativ glödlampa av egen smak för att sätta prägel på bordlampan. Ljuskälla ingår ej.
Bristol bordsfot (Vit)
549 kr
Bristol är en stilren och enkel bordlampa i antingen vit marmor eller betong. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Sladdlängd: 180cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.  
Circle pendel 35cm (Råmässing)
799 kr
Circle är en modern och stilfull lampa i två olika storlekar. Den finns i färgerna råsilver och råmässing. Levereras med 3,5m sladd och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Prestwick bordlampa (Grå)
225 kr
Snygg och stilren bordlampa i keramik med en behaglig och trendig grå yta. Använd gärna en dekorativ glödlampa i bordlampan för att sätta din egen touch på den. Utrustad med strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
Notice Bordslampa 20 cm Råmässing
499 kr
En vacker bordslampa för att förgylla varje hem. Den rustika känslan kommer göra ett vackert och spännande intryck. Glödlampa (E27,40W) ingår inte.
Notice Bordslampa 12 cm Råmässing
449 kr
En häftig bordslampa för att förgylla varje hem. Den rustika känslan kommer göra ett vackert och spännande intryck. Glödlampa ingår inte.
Satin silver bordlampa (Silver)
299 kr
Snygg, enkel och stilren bordlampa med en fot i satinsilver och snygg, vit textilskärm. Sprider ett fint och mjukt ljus när lampan är tänd och den är otroligt dekorativ och härlig att se på. Ljuskälla ingår ej.
Prio bordlampa (Trä)
229 kr
En härlig bordlampa i svart metall med detaljer i trä. Kombinera gärna med en snygg dekorationsglödlampa. Ljuskälla ingår ej.
Scandi bordlampa (Förkromad/blank)
1 189 kr
Scandi bordlampa har en snygg skärm i linne med en matchande vit tygkabel. Metallfoten kommer i två olika färger, antingen krom eller mässing. Unik och härlig bordlampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Ljuskälla ingår ej.
Liverpool 70cm taklampa (Råmässing)
4 999 kr
Liverpool taklampa, mycket robust lampa i råsilver eller råmässing. Den passar bra i både industriell stil och även i lite mer moderna miljöer. Sladdlängd - 1000mm Ljuskälla ingår ej.
Pinch bordlampa (Vit)
809 kr
Pinch är inte bara en otroligt snygg och tuff inredningsdetalj - den är mångsidig och otroligt praktisk också! Skruva fast den på matbordet, hyllan, fönsterbrädan eller var du än önskar. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa för snyggast resultat. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Fenomen stor (Råmässing)
4 949 kr
Fenomen är en otroligt läcker taklampa i råmässing, kombinerat med en kupa i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig vilket gör lampan ännu tuffare.  Ljuskälla ingår ej.
Fenomen smal (Råmässing)
4 949 kr
Fenomen är en otroligt läcker taklampa i råmässing, kombinerat med en kupa i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig vilket gör lampan ännu tuffare.  Ljuskälla ingår ej.
Fenomen bred (Råmässing)
5 199 kr
Fenomen är en otroligt läcker taklampa i råmässing, kombinerat med en kupa i klarglas. Ljuskällan är fullt synlig vilket gör lampan ännu tuffare.  Ljuskälla ingår ej.
Newtown bordslampa (Svart)
409 kr
En enkel och stilren bordslampa i svart stål och en vit lamphållare. Passar lika bra på bordet som stående på fönsterkarmen eller i hyllan. Kombinera gärna med en dekorativ glödlampa. Ljuskälla ingår ej.
Edison råmässing (Råmässing)
2 500 kr
Enkel och ren design som passar i både moderna och klassiska miljöer. Levereras med svart tygsladd med strömbrytare och stickkontakt. Edison är formgiven av Sabina Grubbeson. Ljuskälla ingår ej.
Tratt utelampa (Koppar)
3 795 kr
En stilfull och snygg utomhuslampa i råkoppar eller råmässing. Ljuskälla ingår ej.
Cosy In Grey bordlampa (Rökfärgad)
2 095 kr
Cosy In Grey är en riktigt härlig bordlampa, skapad i munblåst, rökfärgat glas. En riktigt mysig lampa som tillför personlighet och en välkomnande atmosfär, oavsett om du placerar den i hyllan, fönstret eller på bänken. Lampan är utrustad med dimmer, kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej.
Albin bordslampa
860 kr
Albin är en stilig bordslampa från Watt & Veke gjord av betong och rökfärgat glas. En snygg inredningsdetalj som ser extra fin ut med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. Max 40W, E27. Passar bra med LB globe gold 80 glödlampa, LK442414
Grenverk tak singel (Mässing/guld)
5 125 kr
Den otroligt eleganta taklampan Grenverk, gjord i råmässing i snygg kombination med svart skärm. Mycket dekorativ design. Sladdlängd: 300cm. Ljuskälla ingår ej.
Frama E27 bordlampa (Mässing/guld)
650 kr
Denna snygga bordlampan från Frama är skapad i pulverlackad stål. Den är industriell, stilren och snygg att placera i ditt hem. Den finns i flera olika färger, en för varje smak. Kombinera med en dekorativ glödlampa för tuffast resultat. Sladdlängd: 200cm, textilsladd. Ljuskälla ingår ej.
Stav pendel (Råmässing)
1 749 kr
Stav är en otroligt snygg och samtidigt praktisk taklampa i vacker och levande råmässing. Något som är otroligt praktisk med denna taklampan är att du enkelt kan ställa in och justera ljuset- vrid lampan en kvarts varv så kan du justera mellan punktbelysning till ett vackert allmänljus. Sladdlängd: 300cm, svart. LED-lampa från Konsthantverk ingår.
Melanie bordslampa (Blå)
289 kr
Melanie bordlampa i runda, mjuka former och antingen vit eller blå fot i keramik. Rund vit textilskärm med skärmring. Mycket snygg bordlampa som passar lika bra i fönstret som den gör på bänken eller byrån. 150cm sladd + sttrömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Stav 3 pendel (Råmässing)
6 249 kr
Stav är en otroligt snygg och samtidigt praktisk taklampa i vacker och levande råmässing. Något som är otroligt praktisk med denna taklampan är att du enkelt kan ställa in och justera ljuset- vrid lampan en kvarts varv så kan du justera mellan punktbelysning till ett vackert allmänljus. Sladdlängd: 300cm, svart. Diameter takplatta: 21,5cm. LED-lampor från Konsthantverk ingår.
Stav 3 pendel (Råmässing)
6 249 kr
Stav är en otroligt snygg och samtidigt praktisk taklampa i vacker och levande råmässing. Något som är otroligt praktisk med denna taklampan är att du enkelt kan ställa in och justera ljuset- vrid lampan en kvarts varv så kan du justera mellan punktbelysning till ett vackert allmänljus. Sladdlängd: 300cm, svart. Mått takplatta: 55cm x 8cm. LED-lampor från Konsthantverk ingår.
Bolb golvlampa (Svart)
5 250 kr
Bolb är en snygg, svart golvlampa med dekorativa detaljer i råmässing. Skärmen går att justera efter behov och lampan ger ett väldigt bra ljus. Finns också som bordslampa. Ljuskälla ingår ej.
KH#1 bordlampa (Vit)
4 370 kr
Denna snygga bordlampa är en nyhet, men med en historia från 1926 då den gjordes för första gången hos Konsthantverk. Otroligt snygg bordlampa i mässing, stål och plåt. Med en ren form och gjord i antingen vit eller svart, båda med svart sladd och detaljer i mässing. Ljuskälla ingår ej.
Ståtlig bordlampa (Mässing/guld)
1 439 kr
Ståtlig är en bordlampa som troligtvis är olik de flesta andra lampor som du har sett. Ståtlig har runda, mjuka former i mässing och matchande tygsladd. Kombinera med en dekorativ glödlampa som du kan variera i oändlighet! Se på bilderna för att få lite inspiration. Ljuskälla ingår ej.
Theo väggkrok (Mässing/guld)
159 kr
Theo väggkrok är både nyskapande, snygg och otroligt stilren. Lampan är gjord av järn med en finnish i antingen guld eller mattsvart. Kombinera med ett snyggt upphäng (t.ex. Sladdis) och en dekorativ glödlampa.  Ljuskälla ingår ej.
Less bordslampa (Förkromad/blank)
895 kr
Less är en stilfull serie innehållande golvlampa, bordlampa och pendel. Finns i krom, koppar eller guld. Kombinera gärna med en snygg dekorationsglödlampa. Textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Hugo bordslampa mässing, liten
600 kr
Hugo är en bordslampa från Watt & Veke gjord av mässing. Använd den med endast en dekorativ glödlampa eller med en lampskärm - vad du än föredrar! Ljuskälla ingår ej. Passar bra med LB tubular gold glödlampa LK442410
Hugo bordslampa mässing, stor
780 kr
Hugo är en bordslampa från Watt & Veke gjord av mässing. Använd den med endast en dekorativ glödlampa eller med en lampskärm - vad du än föredrar! Ljuskälla ingår ej. Passar bra med LB tubular gold glödlampa LK442410
Speceri taklampa (Förkromad/blank)
459 kr
Här har du en riktigt härlig och luftig liten taklampa som är lika snygg att placera ensam som flera i grupp. Fästet kommer i två olika färger - krom eller mässing. Den härligt formade kupan är i klarglas. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att sätta din egna touch på lampan. Sladdlängd: 120cm. Ljuskälla ingår ej.
Gloria bordslampa (Förkromad/blank)
909 kr
Gloria bordlampa - snygg, enkel och otroligt dekorativ. Kupan är i klarglas som är snedskuren i ovankanten. Detaljerna på lampan kommer i antingen krom, med matchande metallfot. Passar bra i alla typer av miljöer. Transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Regal bordlampa singel (Koppar)
1 489 kr
Regal bordlampa singel, höj-sänkbar och dimmer på sladden! Elegant och stilren bordlampa, görs sig extra bra med en dekorativ glödlampa som på bilden. Ljuskälla ingår ej.
Regal bordlampa trio (Mässing/guld)
1 499 kr
Regal bordlampa trio, höj-sänkbar och dimmer på sladden! Elegant och stilren bordlampa, görs sig extra bra med en dekorativ glödlampa som på bilden. Ljuskälla ingår ej.
KH1 vägglampa (Svart)
2 875 kr
Stilfull och elegant vägglampa med detaljer i råmässing. Finns i antingen svart eller vitt och ger ett bra ljus till läsning. Ljuskälla ingår ej.
Acorn bordlampa (Antikmässing)
889 kr
Acorn är en snygg bordlampa i form av ett ekollon, inspirerad av skogen. Kupan är i handgjort opalglas och nederdelen är i antingen antikmässing eller mattsvart gjutjärn.  Svart textilkabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Light House Decoration (Koppar)
579 kr
Light House är en otroligt snygg och dekorativ bordlampa, lite utöver det vanliga. Armaturen är gjord av järn som är målad i antingen koppar eller svart. Sprid ljus och värme i ditt hem med denna härliga bordlampa. Ljuskälla ingår ej.
Rumble bordlampa (Mässing/guld)
689 kr
Ny härlig bordlampa med snygg kombo av betong och metall. Går att få i mässingskärm eller svartlackerad. Tvinnad kabel med strömbrytare och sladd. Ljuskälla ingår ej.
Round bordlampa (Vit)
439 kr
Modern och snygg bordlampa som är otroligt snygg i kombination med en dekorationslampa. Round har fina detaljer i antikmässing och foten fås i antingen vit eller svart marmorprint. Ljuskälla ingår ej.
Boston fönster/tak 14cm (Silver)
599 kr
En snygg och rustik pendel i robust material. Finns i färgerna råsilver, råmässing och råkoppar. Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Tarbes bordlampa (Svart)
379 kr
Tarbes bordlampai stål, formad som en diamant. Väldigt snygg att placera på bord, i bokhyllor eller varför inte på fönsterkarmen? Den blir extra snygg i kombination med en dekorativ ljuskälla.  Lampan finns i koppar eller svart. Ljuskälla ingår ej.
Bordslampa - Torch, Mässing
425 kr
En trendig lampfot i mässingfärg!Bordslampan Torch blir en fin detalj och mysig ljuskälla på t.ex. byrån, i bokhyllan eller på fönsterbrädan. Lampfoten har en snygg vit textilsladd.Torch passar bra med en stor glödlampa i (gärna en i klar modell, typ Dekorativ Glob Halolux). Glödlampa ingår ej.Mått: ca H 13 cm x Ø 12 cm (exkl. glödlampa).Material: Metall med textilsladd.Färg: Mässing.Lamphållare E27 Max 60W.Produktnamn: Torch.Kommer från Globen Lighting.
Cork pendel (Beige/brun)
449 kr
Cork är en tuff fönsterlampa som har en svart textilsladd Extra snygg i kombination med en dekorativ glödlampa. Passar bra i fönstret eller för att lysa upp ett hörn i hemmet. En härlig inredningsdetalj!  Ljuskälla ingår ej. 
Etui bordlampa (Mässing/guld)
1 579 kr
En härlig och dekorativ bordlampa i mässingfärgad metall och svarta detaljer. Justera enkelt ljusstyrkan med hjälp av dimmern som är placerad på lampans fot. En vacker inredningsdetalj till t.ex. hallen eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
Bristol taklampa 30cm (Silver)
1 499 kr
En snygg, rustik och stilfull taklampa i robust material. Finns i färgerna råsilver och råmässing.Ljuskälla ingår ej.
Rochester taklampa 30cm (Silver)
1 599 kr
En snygg och rustik taklampa som kommer i olika storlekar. Finns i färgerna råsilver och råmässing. Ljuskälla ingår ej.
Rochester taklampa 45cm (Silver)
3 599 kr
En snygg och rustik taklampa som kommer i olika storlekar. Finns i färgerna råsilver och råmässing. Ljuskälla ingår ej.
Rochester taklampa 60cm (Silver)
5 999 kr
En snygg och rustik taklampa som kommer i olika storlekar. Finns i färgerna råsilver och råmässing. Ljuskälla ingår ej.
Boston workshop pendel (Silver)
799 kr
En snygg och rustik pendel i robust material. Finns i färgerna råsilver, råmässing och råkoppar. Ljuskälla ingår ej.
Colombus 35cm + Mia offwhite skärm 20cm
645 kr
Colombus är en snygg och stilren bordslampa, skapad i mjuka, rena och enkla former. Bordlampan kommer komplett med fot i råmässing och skärmen Mia i offwhite lin (20cm i diameter). Industriell design och naturligt sliten. Ljuskälla ingår ej.
Colombus 50cm + Mia offwhite skärm 25cm
870 kr
Colombus är en snygg och stilren bordslampa, skapad i mjuka, rena och enkla former. Bordlampan kommer komplett med fot i råmässing och skärmen Mia i offwhite lin (25cm i diameter). Industriell design och naturligt sliten. Ljuskälla ingår ej.
Raw Star råsilver 35cm
499 kr
Snygg och modern hängande stjärna i råsilver. Sprider garanterat en härlig julstämning i ditt hem. Kombinera med en snygg glödlampa. Sladdlängd: 350cm, tygkabel. Ljuskälla ingår ej.
History bordlampa (Förkromad/blank)
1 069 kr
En snygg och elegant bordlampa i metall och med opalglas. Finns i antingen opal/krom, eller opal/mässing. Den är även dimbar. Ljuskälla ingår.
Raw Star bord råsilver 35cm
799 kr
Snygg, modern och härlig bordstjärna i råsilver. Är ståtlig på din bänk eller i ditt fönster med sina 60cm i höjd. Kombinera med en snygg glödlampa och låt den sprida julstämning i ditt hem. ​Sladd med stickkontakt + brytare. Ljuskälla ingår ej.
History bordlampa (Oxid)
969 kr
En modern bordslampa med en gammaldags look. Finns i oxid, koppar, mässing och oxidgrå. Kombinera gärna med en snygg designglödlampa. Dimmer på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Round bordlampa kort (Svart)
319 kr
Modern och snygg bordlampa som är otroligt snygg i kombination med en dekorationslampa. Foten fås i antingen vit eller svart marmorprint. Du tänder och släcker lampan enkelt på strömbrytaren som är placerad på lampans fot. Ljuskälla ingår ej.
Bordlampa Sikri guld
1 499 kr
Stilmedveten bordslampa som får ditt hem att glänsa. Sikri är en snygg och dekorativ bordslampa med form av ett klot. Denna lampa ger en stilmedveten och avslappnad känsla i ditt rum. När lampan är tänd ger den ifrån sig ett mjuk och behagligt ljus. Gör sig även lika fin som fönsterlampa. Tillverkad i guldfärgad metall. Ljuskälla ingår ej.  Ø28 cm.  Max watt/Volt/Sockel: 60W/230V/E27. Matcha ihop med taklampan ur samma serie för att skapa en helhet i din inredning.
Bright bordlampa (Silver)
549 kr
Bordfot Bright i en snygg och enkel design. Blir riktigt snygg med en snygg glödlampa i (ingår ej). Se rekommenderade Ljuskälla ingår ej.
Notice bordslampa 30cm (Silver)
599 kr
Notice är en rustik och stilfull serie i robust material. Kommer i färgerna råsilver, råmässing, råsvart och råkoppar. Ljuskälla ingår ej.
Posh bordlampa (Mässing/guld)
919 kr
Snygg och stabil bordlampa i en otroligt vacker design. Posh finns i två olika färger - mässing/svart samt krom/vit. Den passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller bänken. Väldigt härlig och behaglig bordlampa, med fot i metall och skärm i textil. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Reade bordlampa (Svart)
1 599 kr
Read är en vacker och elegant bordlampa, gjord i pulverlackad stål med matchande sockel och textilkabel. Bordlampan är otroligt stilren och passar lika bra på sängbordet som på bänken eller i fönstret. Matcha med en dekorativ glödlampa i egen smak och tycke för att sätta din egna prägel på lampan. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Bordlampa Hermine matt mässing
599 kr
Dekorativ bordslampa som ger en ombonad känsla i ditt rum. Hermine bordslampa är en dekorativ lampa i matt mässing. Denna cylinderformade skönhet har vackert utstansat mönster. Lampan ger ett behagligt och varmt ljus vid belysning. Denna bordslampa gör sig lika fin som fönsterlampa. Matcha ihop med Taklampan, golvlampa eller vägglampan i samma serie. Ljuskälla ingår ej. H28 Ø14 cm.  Volt/Max watt/Sockel: 230V/40/E14
Aladdin bordlampa (Svart)
939 kr
Det är något magiskt över denna bordlampan från Watt & Veke. Aladdin är en rustik version av den klassiska oljelampan och den passar in i de flesta miljöer. Placera den på bordet, bänken eller i fönsterkarmen och kombinera med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen prägel på lampan.  Matchande svart tygsladd. Ljuskälla ingår ej.  
Kingston pendel 22cm (Silver)
799 kr
Kingston är en stilren och rustik pendel som fungerar lika bra i ditt fönster som hängande i taket. Runda och mjuka former i antingen råmässing eller råsilver. Ljuskälla ingår ej.