Storm 9 bordlampa (Mässing/guld)

Markslöjd

Storm 9 bordlampa (Mässing/guld)

499 kr

Storm bordlampa i tre olika färger, levereras med 2m kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 499 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Storm 12 bordlampa (Förkromad/blank)
619 kr
Storm bordlampa i tre olika färger, levereras med 2m kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Monika bordlampa (Mässing/guld)
1 239 kr
Dekorativ bordlampa i svartlackad järn och med detaljer i mässing. Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Bright bordlampa mässing (Mässing/guld)
1 249 kr
Bright bordlampa i mässingärgad metall och med en designad glaskupa. Levereras med transparent sladd med strömbrytare och stickkontakt. Finns även i koppar. Ljuskälla ingår ej.
Christinehof bordlampa (Mässing/guld)
1 229 kr
Stor och ståtlig bordlampa med organzaskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Note bordlampa grå/mässing (Mässing/guld)
1 895 kr
Vacker bordlampa med borstad mässing och gråfärgat glas. Sladd (2,5m) med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Globe bordlampa (Mässing/guld)
2 295 kr
Unik bordlampa i mässing med ett större gråfärgat glas. 2,5m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Bug 20 bordlampa stor (Mässing/guld)
1 199 kr
Storebror till Bug bordlampa. Större glas vilket gör att hela lampan känns lite mer rejäl. Matchande sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Mässing Plate 24x24 (Mässing/guld)
1 599 kr
Mässing Plate, bordlampa i äkta mässing där man ska använda en snygg ljuskälla (se rek. ljuskälla). Levereras med sladd, strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Primo bordlampa (Vit)
129 kr
Liten bordlampa i vitt eller grått. Kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Rumble bordlampa (Mässing/guld)
689 kr
Ny härlig bordlampa med snygg kombo av betong och metall. Går att få i mässingskärm eller svartlackerad. Tvinnad kabel med strömbrytare och sladd. Ljuskälla ingår ej.
Liverpool guld/svart (Mässing/guld)
1 499 kr
Fantastiskt vacker bordlampa från On interiör. Stomme i mässing med en svart skärm, matchande kabel längs lampan med strömbrytare och stickkontakt på. Ljuskälla ingår ej.
Aglae bordlampa (Vit)
349 kr
Enkel bordlampa i borstat stål med en vit eller svart skärm. Transparant kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Bradford bordlampa (Svart)
699 kr
Klassisk bordlampa i äldre stil, levereras med sladd (strömbrytare och stickkontakt). Ljuskälla ingår ej.
Bobbles bordlampa (Klar/transparent)
1 149 kr
Bordlampa i glas med sockel i mässingfärg. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Posh bordlampa (Mässing/guld)
919 kr
Snygg och stabil bordlampa i en otroligt vacker design. Posh finns i två olika färger - mässing/svart samt krom/vit. Den passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller bänken. Väldigt härlig och behaglig bordlampa, med fot i metall och skärm i textil. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Bordlampa Ax (Svart)
459 kr
Snygg bordlampa i metall med skuret mönster. Ger ett fint sken när den är tänd. Levereras med sladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Doggy bordlampa (Svart)
1 495 kr
Är du ute efter en bordlampa som ingen annan har? Eller är du en riktig dog lover? Då är detta lampan för dig! Unik design i fyra olika färger och med en vit textilskärm. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Skärmens mått är 17,5cm diameter och 12cm i höjd. Ljuskälla ingår ej.
Bright bordlampa koppar (Koppar)
699 kr
Bright bordlampa i kopparfärgad metall och med en designad glaskupa. Levereras med transparent sladd med strömbrytare och stickkontakt. Finns även i mässing. Ljuskälla ingår ej.
Tree bordlampa (Svart)
459 kr
Vacker bordlampa i metall med skuret mönster. Ger ett fint ljus och väldigt dekorativ när den är tänd. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Tiara bordlampa (Förkromad/blank)
749 kr
Tiara bordlampa med stomme i metall och akrylprismor. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
1898 bordlampa (Vit)
379 kr
1898, en snygg bordlampa som är designad som en gammal lykta. Material i trä och transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Ebba och Mia bordlampa hög (Mässing/guld)
499 kr
Komplett bordslampa med fot och skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Jack bordlampa (Mässing/guld)
639 kr
Stilren och enkel bordlampa i metall med en klar glaskupa och synlig ljuskälla. Väldigt fin och mysig lampa som finns i antingen mässing eller krom. 200cm textilsladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Grace bordlampa (Mässing/guld)
1 079 kr
Vackra bordlampan Grace, med två stycken böjda armar och synliga ljuskällor. Finns i två olika färger, mässing eller krom, och är en otroligt läcker bordlampa. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskällor ingår ej.
Swea bordlampa svart (Svart)
1 029 kr
Bordlampa med svart lackade träben och en skärm med lindade plastband. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Bordlampa Pippi (Vit)
669 kr
Bordlampa Pippi i vitlackad metall med spets. Två dekorativa fåglar (ej riktiga:) sitter inuti buren, levereras med sladd m. strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Believe bordlampa vit (Vit)
1 399 kr
Believe bordlampa i helvitt. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Ronda bordlampa (Svart)
499 kr
Ronda är en enkel och nätt bordlampa i matt finish. Metallfoten håller ett vitt frostat glas. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Gleam bordlampa (Mässing/guld)
1 295 kr
Dekorativ bordsfot i bostad mässing. 2m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Matcha med en dekorativ ljuskälla som passar ditt behov. Ljuskälla ingår ej.
Icon bordlampa (Råmässing)
499 kr
Bordlampa i ett råmaterial med svart tygsladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Hollie bordlampa 30cm (Rökfärgad)
1 099 kr
Bordlampa i rökfärgat glas med svart sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Oscar ash large (Trä)
2 080 kr
Vacker bordlampa i trä och ett opalvitt glas. Lättplacerad bordlampa med sladd som har strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Hollie bordlampa 35cm (Rökfärgad)
1 299 kr
Bordlampa i rökfärgat glas med svart sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Hollie bordlampa 20cm (Rökfärgad)
799 kr
Bordlampa i rökfärgat glas med svart sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Oscar ash small (Trä)
1 360 kr
Vacker bordlampa i trä och ett opalvitt glas. Lättplacerad bordlampa med sladd som har strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Cono concrete bordlampa (Betong)
329 kr
En modern bordlampa med betongfot och detaljer i trä. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Ludde ask bordlampa (Trä)
864 kr
Liten och lättplacerad bordlampa i ask och vitt glas. Använd som en dekorationsbelysning! Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Carlton 2 bordlampa (Mässing/guld)
329 kr
Carlton är en tuff bordlampa med kopparfärgad, diamantinspirerad fot i metall kombinerat med en behaglig svart skärm med guldig insida. En bordlampa som gör det lilla extra och passar lika bra i vardagsrummet som i sovrummet. Strömbrytare och matchande svart sladd. Ljuskälla ingår ej.
TOL bordlampa (Svart)
795 kr
Bordlampa i metall som avskärmar akrylskärmen vilket ger ett snyggt ljus neråt. 2m textilkabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vienda bordlampa krom (Förkromad/blank)
699 kr
Vienda bordlampa i högblankig krom. Ger ett fint släpljus neråt. Levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Melton bordlampa (Silver)
699 kr
Melton bordlampa i silver med ett dekorativt mönster. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Faux bordlampa (Förkromad/blank)
1 095 kr
Lite större ståtlig bordlampa med spegelfot och en svart linneskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Acute bordlampa (Borstat stål)
959 kr
En modern och stilfull bordlampa med en vit rektangulär tygskärm och en snygg fot i krom. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Smokey bordlampa (Rökfärgad)
1 095 kr
Bordlampa rökfärgat glas med en snygg passande svart skärm i linnetyg. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Bas bordlampa (Vit)
1 495 kr
Bordlampa helt i vitlackad metall som ger ett fint släpljus neråt. Strömbrytare i snöre från lampan och sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Gina bordlampa komplett (Vit)
399 kr
Gina bordlampa som levereras komplett med fot och skärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Sirocco bordlampa (Mässing/guld)
449 kr
Sirocco! En bordlampa med mönstrat glas, nästan lika vacker släckt som tänd. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
New Swing Dove bordlampa mässing/vit (Mässing/guld)
745 kr
Riktigt fin skrivbordslampa från Herstal. Mattvit metall med mässing och ett fint opalvitt glas. Riktbar skärm och ledbara armar, strömbrytare på lampan. 2m sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår.
Carrie bordlampa (Svart)
329 kr
Snygg bordlampa i metall med ett dekorativt handtag. Skapad i en stilren design och sprider ett bra ljus. Passar lika bra jämte sängen som på skrivbordet. Finns i antingen svart eller vit. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Moon bordlampa (Oxid)
1 199 kr
Dekorativ bordlampa i Oxid med en svart fot. Välj en rund globlampa som ljuskälla för rätt estetiskt intryck. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Petra bordlampa (Silver)
739 kr
Petra är en spektakulär och vacker bordlampa som har ett lite arabinspirerat hålmönster längs skärmen. Lampan är tillverkad i metall med en yta i antiksilver. Mycket stilren och tuff lampa som skapar en fantastisk ljusbild när den är tänd. Transparent kabel med strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
Diva bordlampa (Förkromad/blank)
869 kr
Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Diva XL bordlampa (Förkromad/blank)
1 149 kr
Diva är en snygg bordlampa i en stilren design, med kromad fot i metall och en oval linneskärm. Mycket inbjudande bordlampa som är enkel att placera i ditt hem. Transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Cool bordlampa antikmässing (Antikmässing)
1 149 kr
Cool bordlampa i antikmässing med en mörkmålad träfot. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vienda bordlampa mässing/glas (Mässing/guld)
699 kr
Vienda, denna modell är i mörkborstad mässing och ett opalvitt glas. Ger lite mer ljus än metallversionerna. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Cera bordlampa (Förkromad/blank)
699 kr
Snygg bordlampa med en förkromad fot och en vit skärm. Sladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Pin bordlampa (Betong)
649 kr
Pin bordlampa i betong med en mässingring precis vid sockeln. Svart tygsladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Rivato bordlampa (Förkromad/blank)
439 kr
Rivato bordlampa, opalvitt glas med mönster. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Draft bordlampa (Koppar)
299 kr
Draft bordlampa i metall med glaskupa. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Smokey bordlampa (Rökfärgad)
699 kr
Bordlampa med rökfärgad fot och en vit skärm med mönster i. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Marmi hög bordlampa (Vit)
1 049 kr
Bordlampa Marmi i solid svarvad fot i vit eller svart marmor med ett rundat klarglas. Lamphållare i mässing eller krom. Transparent kabel med brytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Conrad bordlampa (Koppar)
699 kr
Bordlampa i en klassisk design med frostat glas. Stomme i koppar. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Amadora bordlampa (Vit)
519 kr
Amadora bordlampa i borstat stål och ett opalfrostat glas med ett elegant mönster. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Picasso bordlampa 46cm (Blank vit)
1 809 kr
Picasso bordlampa i härliga färger. Ger ett mycket fint och dekorativt ljus. Strömbrytare på kabel och plug-in transformator. Ljuskälla ingår.
Piaff bordlampa 56cm (Mässing/guld)
399 kr
Piaff bordsfot i mässing/svart och en svart tygskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Ludde svartkrom bordlampa (Svart)
504 kr
Liten och lättplacerad bordlampa i Svartkrom. Metallfot och opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Circle bordlampa (Förkromad/blank)
649 kr
Circle bordlampa, dekorativ lampa i akrylkupa med en kromad detalj. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Madam Stoltz bordlampa (Mässing/guld)
1 599 kr
Dekorativ bordlampa i mässing med ett klarglas. Använd en fin ljuskälla så kommer lampan till sin rätt! Ljuskälla ingår ej.
Palissad bordlampa (Trä)
549 kr
Lampa i trä med flätat rep som handtag, väldigt fräsch och lättplacerad. Kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Clarie bordlampa (Svart)
199 kr
Lite mindre bordlampa med fot i borstat stål och skärm i antingen svart eller vit. Transparant sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Eos bordlampa (Vit)
1 598 kr
Eos bordlampa som består av en Eos mini skärm samt en tripod bordlampa i snygg mattlackad svart eller vit. Tygsladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Spring High bordlampa (Mässing/guld)
899 kr
Inspirerad från 30-talet, med en kupa gjord i klart bubbligt glas som ger en snygg och spännande ljusspridning. Lampans fot är i mässing med en transparent kabel och strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
Agadir bordlampa (Svart)
289 kr
Bordlampa Agadir i svartlackad metall med guldig insida. Ger ett fint varmt ljus och passar perfekt som stämningshöjare. Sladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Spartan XL bordlampa (Mässing/guld)
429 kr
Spartan XL bordlampa med en stilig fot i marmor. Ger hemmet en lite industriell känsla. Finns i olika färger. Kombinera med en snygg designglödlampa. Inbygd dimmer i armaturen. Ljuskälla ingår ej.
Moroccan bordlampa nickel (Silver)
989 kr
En snygg bordlampa i marockansk stil. Den är i blank nickel och har en mönstrad och rund design. Passar bra i alla typer av rum och interiörer. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Carrara bordlampa (Vit)
1 599 kr
Carrara, en komplett bordlampa med fot i svarvad solid marmor och skärm i transparent bomull. Mässingsdetaljer på den vita och förkromade detaljer på den svarta. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Diameter på fot - 9cm Ljuskälla ingår ej.
Bellis bordlampa antikmässing (Antikmässing)
609 kr
Bordlampa i antikmässing med en lampskärm i kristall. Ger ett vackert ljus genom prismorna när lampan är tänd. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Ceramic hammer bordlampa (Mässing/guld)
869 kr
Snygg bordlampa med en guldfärgad, hamrad fot i metall och matchande tygskärm. Stilren och trevlig bordlampa som passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen, bordet eller bänken. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej. 
Bordlampa guld/glas Hubsch (Mässing/guld)
1 139 kr
Fin dekorativ bordlampa med guldfot och ett klarglas. Använd en dekorationslampa så blir denna lampan perfekt som stämningshöjare! Ljuskälla ingår ej.
Puck bordlampa (Mässing/guld)
3 095 kr
En modern och enkel bordlampa i stilren design som finns i flera färger. Huvudet är justerbart och lampan ger ett väldigt bra ljus. Ljuskälla B15D halogen 1X20W ingår.
Troy bordlampa vit (Borstat stål)
389 kr
Enkel bordlampa i borstat stål med ett runt opalvitt glas. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Manola bordlampa krom (Förkromad/blank)
499 kr
Manola bordlampa med träfot, klar glaskupa och en lampsockel i krom. Sladd 2,5m med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Glow Messing bordlampa (Mässing/guld)
2 599 kr
Bordlampa som kläms fast på en bordsskiva, strömbrytaren på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Regal bordlampa trio (Mässing/guld)
1 499 kr
Regal bordlampa trio, höj-sänkbar och dimmer på sladden! Elegant och stilren bordlampa, görs sig extra bra med en dekorativ glödlampa som på bilden. Ljuskälla ingår ej.
Spin-it bordlampa (Vit)
1 008 kr
Bordlampa Spin-it. Smart design där du enkelt kan vira runt överbliven sladd runt lampan. Strömbrytare och stickkontakt på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Pixla bordlampa (Svart)
239 kr
Bordlampa Pixla mönstrad metall, svart eller guldfärgad. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Bug bordlampa mässing (Mässing/guld)
999 kr
Bug bordlampa med stomme i mässing och ett opalfärgat glas. Ljuskälla ingår ej.
Bordlampa guld Bloomingville (Mässing/guld)
1 899 kr
Snygg bordlampa i guld från Bloomingville. Ger ett fint dämpat ljus neråt och passar som dekorationsbelysning i de flesta rum. Ljuskälla ingår ej.
Flory bordlampa kort (Svart)
479 kr
Flory är en fantastisk bordlampa tillverkad i svartlackad metall kombinerat med en rökfärgad glaskupa. När lampan är tänd sprids ett elegant och vackert ljus genom glaskupan.  Strömbrytare + stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
Flory bordlampa lång (Svart)
669 kr
Flory är en fantastisk bordlampa tillverkad i svartlackad metall kombinerat med en rökfärgad glaskupa. När lampan är tänd sprids ett elegant och vackert ljus genom glaskupan.  Strömbrytare + stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
Scandi bordlampa (Förkromad/blank)
1 189 kr
Scandi bordlampa har en snygg skärm i linne med en matchande vit tygkabel. Metallfoten kommer i två olika färger, antingen krom eller mässing. Unik och härlig bordlampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Ljuskälla ingår ej.
Hellvi bordlampa (Röd)
495 kr
Hellvi är en liten högre bordlampa i kromat stål (svartkrom på den modellen med svart skärm) och organza skärm. Den finns i tre färger och blir extra snygg med en klar glödlampa i. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej. Denna modell utgick ur vårt sortiment 2016-01-22
Etoile fönsterstjärna 50cm (Mässing/guld)
799 kr
Vacker fönsterstjärna i metall, finns i silver och guld. Levereras med lång kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Stephanie bordlampa (Vit)
569 kr
Stephanie bordlampa är enkel och snygg, med en snyggt mönstrad fot i keramik och en vit tygskärm. Finns i två olika färger. 150cm sladd + strömbrytare.  Ljuskälla ingår ej.
Picea julgran
149 kr
En stämningsfull bordlampa i form av en julgran. Placera en vacker ljuskälla i granen och sprid julstämningen i hemmet. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Keops bordlampa (Mässing/guld)
859 kr
Bordlampa ”Marble” svarvad cylindrisk fot tillverkad av marmor. Svart textilkabel med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Sorita 2 bordlampa (Grå)
295 kr
Sorita är en vacker och unik bordlampa med fot i keramik och grå textilskärm. Spännande och tuff bordlampa som sätter en härligt touch på inredningen.  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Pir bordlampa (Mässing/guld)
1 199 kr
Stilren och modern bordlampa med en fot i metall och en skärm av frostat glas. Bordlampan är utrustad med dimmer. Finns i antingen mässing eller krom. Sladdlängd: 200cm Ljuskälla ingår ej.
Bug 15 bordlampa (Mässing/guld)
999 kr
Populära bordlampan Bug - nu helt mässing- eller silverfärgad. Stilren och enkel bordlampa som sticker ut lite från övrig inredning. Sladdlängd: 180cm, textilsladd. Ljuskälla ingår ej. 
Otto bordlampa 56cm (Mässing/guld)
899 kr
Otto bordlampa med en bas gjord av massiv marmor och lampstång i polerad mässing. En snygg bordlampa som passar lika bra med skärm som utan - du skruvar bara på metallsockeln för att justera så att du kan fästa skärmen på ifall det önskas. Finns även i en mindre storlek och som golvlampa. Ljuskälla (och skärm) ingår ej.