Sork- och mullvadsfälla Patron

Sork- och mullvadsfälla Patron

595 kr

En licensfri och mycket effektiv sork- och mullvadsfälla med praktiska tillbehör som får bukt med problemen med både sorkar och mullvadar.

Läs mer...

Köp hos Granngården för 595 kr
Finns i lager hos Granngården, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 30 dagar öppet köp
 • Fri frakt över 500 kr
 • Fri retur i butik

Liknande produkter

Sork- och mullvadsfälla Sax Galvad
89 kr
En klassisk galvad sork- och mullvadsfälla som är effektiv, robust och återanvändningsbar. Fångar och dödar sorkar och mullvadar på ett säkert sätt i tunneln.
Sork- och mullvadsfälla Supercat grå
199 kr
Sork- och mullvadsfälla som är lätt och smidig att använda. Fällan fungerar i båda riktningarna i tunneln.
Säkerhetsbur till sork- och mullvadsfälla
129 kr
En säkerhetsbur som placeras över din sork- och mullvadsfälla för att skydda fällan från yttre angrepp och för att se till att barn, husdjur eller vilda djur inte kommer åt avtryckaren.
Silverline Sork- och Mullvadsfritt
412 kr
Sork- och Mullvadsfritt Silverline är en elektronisk avskräckare med lågfrekventa vibrationer som skrämmer sorkar och mullvadar. Sork- och Mullvadsfritt täcker en yta på ca 500 m2 i lerjord. Sork- och Mullvadsfritt Silverline används i gräsmattor, rabatter, buskage, trädgårdslandet, kolonilotter etc. De lågfrekventa vibrationerna ger en aktivitet i jorden som stressar de grävande gnagarna att lämna området.Sork- och Mullvadsfritt Silverline är ofarlig för barn, katter, hundar, fåglar och fiskar. Produkten ska endast hanteras enligt bruksanvisningen.Sork- och Mullvadsfritt är batteridriven och drivs med 4 st 1,5 V LR20 batterier och är CE-märkt (batterier ingår ej).Varumärke: Silverline Typ: Sork och Mullvad Djup (mm): 75 Höjd (mm): 446 Driftkälla: Batteri, 4 st LR20 Bredd (mm): 75
Sork- och mullvadskrämma solcell. Solcellsdriven gnagarskrämma
249,90 kr
Sork- och mullvadskrämma som driver bort sorkar och mullvadar med hjälp av lågfrekventa vibrationer på 300 Hz. Skyddar ytor på upp till 800 m. Inbyggt batteri som laddas upp med hjälp av solceller. Vattentät. Mått Ø180x475 mm.
Sork- och mullvadsstörare Silverline
429 kr
Håller trädgården fri från sorkar och mullvadar. Stabilt rör som enkelt trycks ner i marken.  Skapar direkt obehagliga vibrationer som stör djuren. I kompakt lerjord täcks en yta på upp till 1250 m².
Sork- och mullvadsskrämma. Lågfrekvensskrämma för gnagare
199,90 kr
Elektronisk skrämma som effektivt skrämmer bort sorkar, mullvadar och andra mindre gnagare med hjälp av vibrationer 300 Hz. Helt ofarlig för barn och husdjur. Vattentät. Täcker en area på 500-1000 m i lerjord. Drivs med 4x D-batterier medföljer ej. Längd 450 mm.
Mullvadsfälla Supercat
249 kr
En galvad mullvadsfälla som är väldigt snabb och enkel att gillra utan att behöva använda muskelstyrka. 
Soldriven sork- och mullvadsskrämma
295 kr
Skrämmer med diskret och lågt ljudInga sladdar eller vanliga batterierSolladdad skrämsel Mullvadar och sorkar kan ställa till med en hel del oreda i din trädgård, och de är inte heller precis de enklaste gästerna att skrämma bort. Något de dock ogillar är störande ljud. Den här smarta solladdade Mullvads- och sorkskrämman utnyttjar detta och skrämmer bort sorkar och mullvadar med lågtfrekvent ljud som vi människor knappt uppfattar när den är monterad. Sork- och mullvadsskrämman laddas med energi från solen så du behöver inte heller tänka på att dra sladdar eller byta batterier en gång i halvtimmen. För bästa effekt bör du då och då flytta pinnen eller pinnarna för att inte vänja skadedjuren vid att ljudet alltid kommer från samma håll.Att tänka på är att när skrämman är ovan ljud uppfattas ljudet relativt tydligt. När de sedan placeras under jord kommer ljudet att dämpas, men det försvinner dock inte helt.Tips:I våra solcellsbelysning ingår uppladdningsbara batterier. Ge batterierna en bra start genom att ge dem en maximal laddning innan du använder produkten. Sätt på ”ON” och låt den ligga i solen. Stäng av på kvällen och gör om proceduren, gärna så att batteriet laddats totalt ca 36h.
Mullvadsfälla
279 kr
Galvaniserad mullvadsfälla med fjäder och klo. Gräv upp och placera fällan i mullvadsgången.

Tekniska data

Material: galvaniserat stål
Längd: 75 mm
Bredd: 95 mm
Höjd: 210 mm stål
Vikt: 390 gram
Sorkstav Silverline Sork- & Mullvadsfritt
399 kr
Batteridriven sork- och mullvadsstav som håller skadedjuren borta från gräsmattan, odlingen etc. Med ljudteknologin bakom den avancerade Silverline A-Frequency skapas kraftfulla vibrationer i marken, vilket stör djurens naturliga beteende och driver bort dem från området.
Mole Repeller, Mullvadskrämma för utomhusbruk, skrämmer bort sork, mullvad, huggorm, grävling och vildsvin
349 kr
Mole Repeller, Mullvadskrämma för utomhusbruk, skrämmer bort sork, mullvad, huggorm, grävling och vildsvin
Sorkstav Batteridriven
199 kr
Sorkstaven är ett miljövänligt och säkert sätt att få bort mullvad och sork från gräsmattan och odlingen!
Viltskydd Revira Special, 2 l
359 kr
Växtskydd som hjälper mot smådjur som t. ex. sork, mullvad, hare, grävling och katt. Revira Special består av brända lerkulor.
Get off My Garden Repellent, 460 g
119 kr
Det perfekta skyddet mot revirmarkering. Get off My Garden Repellent är ett mycket effektiv medel för att få bukt med revirmarkering från katter och hundar utomhus. 
Fettspruta för patron/lösvikt - 400 g
481 kr
Hävstångspump med en kapacitet om ca 1,2 cm3/slag (ca 1,0 gram) vid 400 bars mottryck. Med påfyllningsnippel 9 mm. Ansl. gänga inv. G1/8\". För både 400 grams patron och fett i lösvikt.
City Life, Surfshop
329 kr

Idag är vädret perfekt för att surfa. Solen skiner, det blåser lagom mycket och vågorna är fantastiska. Efter ett pass i de svalkande vågorna träffas surfarna gärna i surfbutiken och kopplar av med något läskande i strandbaren. Så ser en perfekt semesterdag ut! De praktiska spelboxarna är lätta att ta med sig. Packa bara in alla tillbehör, fäll ihop och bär i det praktiska handtaget.


Varning, bör ej användas av barn under 3 år på grund av smådelar.


? Alla figurer och tillbehör kan förvaras i boxen
? Med det praktiska bärhandtaget kan boxen tas med överallt
- Mått: ca 24 x 10 x 16 cm
- Ålder: Från 5 år 

Kattmat Hills Science Plan Cat Sensitive Stomach and Skin, 1,5 kg
239 kr
Känslig mage eller hud är ett av de största problemen hos katter och problemen förekommer ofta samtidigt. Torrfoder Science Plan Cat Sensitive Stomach and Skin från Hills är därför utvecklat för både känsliga matsmältningssystem och för att förbättra din katts hud och päls.
Hundfoder Hills Science Plan Dog Sensitive Stomach and Skin, 12 kg
639 kr
Känslig mage eller hud är ett av de största problemen hos hundar och problemen förekommer ofta samtidigt. Torrfoder Science Plan Dog Sensitive Stomach and Skin från Hills är därför utvecklat för både känsliga matsmältningssystem och för att förbättra din hunds hud och päls.
Hundfoder Hills Science Plan Dog Sensitive Stomach and Skin, 3 kg
299 kr
Känslig mage eller hud är ett av de största problemen hos hundar och problemen förekommer ofta samtidigt. Torrfoder Science Plan Dog Sensitive Stomach and Skin från Hills är därför utvecklat för både känsliga matsmältningssystem och för att förbättra din hunds hud och päls.
Kattmat Hills Science Plan Cat Sensitive Stomach and Skin, 5 kg
599 kr
Känslig mage eller hud är ett av de största problemen hos katter och problemen förekommer ofta samtidigt. Torrfoder Science Plan Cat Sensitive Stomach and Skin från Hills är därför utvecklat för både känsliga matsmältningssystem och för att förbättra din katts hud och päls.
City Life, Florist
329 kr

När hennes bästa vän fyller år vill mamma alltid ha med sig en vacker blombukett. Hon ser sig länge om i blomsterbutiken. Som tur är finns en florist på plats med råd: ?Vilka blommor kan passa? Rosor eller kanske hellre liljor?" Det är inte lätt när det finns så mycket att välja på. ?Jag plockar ihop en vacker bukett?, säger floristen. Vilken bra idé! De praktiska spelboxarna är lätta att ta med sig. Packa bara in alla tillbehör, fäll ihop och bär i det praktiska handtaget.


Varning, bör ej användas av barn under 3 år på grund av smådelar.


- Alla figurer och tillbehör kan förvaras i boxen
- Med det praktiska bärhandtaget kan boxen tas med överallt
- Innehåller ett färgglatt urval av vackra blombuketter och vaser
- Mått: ca 24 x 7 x 16 cm
- Ålder: Från 5 år

PATRON FÖR GRÄDDSIFON 10ST
79 kr
Patron För Gräddesifon 10stLev.artikelnr: 0080EAN: 9002377000769
Knights, Smedja och Rustnings.
329 kr

I smedjan rustar sig de modiga riddarna för nästa kamp. ?Smed, när är mitt svärd klart??, frågar riddaren. ?Och rustningen måste också förstärkas.? Innan nästa tvekamp har den flitiga smeden massor att göra. De praktiska spelboxarna är lätta att ta med sig. Packa bara in alla tillbehör, fäll ihop och bär i det praktiska handtaget.


Varning, bör ej användas av barn under 3 år på grund av smådelar.


? Alla figurer och tillbehör kan förvaras i boxen
? Med det praktiska bärhandtaget kan boxen tas med överallt
- Mått: 24 x 6,5 x 16 cm (BxDxH)
- Ålder: Från 5 år

Laurastar Stryksystem Pulse
18 590 kr
Ett stryksystem som slår allt i design, resultat och snabbhet. Strykbord, strykjärn och tillbehör tillkommer. Med 3D tekniken får du lättare bukt med tuffa skrynklor. Den aktiva stryksulan tar både toppar och dalar i en skrynkla. Fläkten i bordet skrynkla. Fläkten i bordet ger den slutliga exakta finishen. Lättviktsjärn med 3D teknik och med ångspringa som ger effektivare och mer skonsam ånga. "Bumpen" ger bättre resultat vid extra tuffa skrynklor.Tillbehör som medföljer:1 Mycover överdragFiltersats S-LINE1 påsar GranulatTeflonsulaSiliconmattaPolyfer RengöringsmattaRengöringskärlSladdhållare S-LINEVarumärke: LaurastarProffesionellt järn: automatisk ångaÅngtryck: 3,5 barÅngdroppar: extra fin microångaBlås/vacuum: tyst, automatiskEffekt, fläkt: 16 VA, 2 hastigheterStryktid: obegränsadUppvärmningstid: snabb, 3 minuterVattentank volym: avtagbar 1,2 literElsladd: rullas in automatiskt, 2,5 meterFlyttbarhet: 2 par hjul integrerade i bordetStrykbordshöjd: 6 steg, 82-102 cmMått (cm): 137 x 42 x 20 cmEffekt, stryksystem (W): 2200Vikt (kg): 19Typ: Stryksystem
PATRON Talarstol Antracit
2 370 kr
PATRON är en praktisk och modern skrivbordsmöbel för dig med ståndaktighet. Möbelns höjd gör den lämpad för dig som gillar att stå upp och arbeta. Om du tröttnat på den slappa stilen med nedsuttna skrivbordsstolar och istället vill stå upprätt och utföra ditt dagsverke? Behöver du kanske ett podium att hålla föreläsningar för dina barn, vänner och släktingar ifrån? Då bör du ta dig en titt på PATRON. Möbeln är utrustad med en rad olika förvaringslösningar och har även hjul och är således lätt att flytta vid behov!Talarstol/skrivbord på hjul med justerbar skiva.
Påslös Cyklondammsugare Duo Stick Easy 5006
509 kr

Skaffa den praktiska påslösa cyklondammsugaren Dúo Stick Easy 5006 som revolutionerar marknaden med sin effektivitet och mångsidighet!

 • 2 i 1: hand- och golvdammsugare
 • Energiklass A
 • Kraftfull, effektiv, lätt och mångsidig
 • Kan användas på alla ytor
 • Professionell filtrering (maximal hygien)
 • Cyklonteknologi, påsfri (enkel att tömma och rengöra)
 • Står stadigt i vertikal position
 • Smutsbehållare: 1 l
 • Ljudnivå: 80 dB
 • HEPA-filter
 • Tillbehör för hörnstädning
 • Tillbehör för golvstädning
 • Avtagbart handtag
 • Kabel ca: 4,5 m
 • Spänning: 220-240 V
 • Frekvens: 50 Hz
 • Effekt: 800 W
 • Ungefärliga mått (golvvarianten): 25 x 107 x 14 cm
 • Ungefärliga mått (handvarianten): 10 x 62 x 11 cm
Fälgrengöring Wheel Cleaner - 500 ml
119 kr
- högeffektiv fälgtvätt Mycket effektiv Lättarbetad Wheel Cleaner är en mycket effektiv fälgtvätt som avlägsnar sot och bromsdamm. Produkten kan användas på navkapsel, lackerad stålfälg samt på klarlackad aluminiumfälg.
Epilator 1170
349 kr

Effektiv hårborttagning!
Braun Silk-épil SE 1170 är en nätansluten epilator. Tack vare 20 st. roterande pincettpar blir epileringen både noggrann, effektiv och snabb. Den avlägsnar håret från rötterna och ger dig silkeslen hud i upp till 4 veckor.

Det flexibla epilatorhuvudet kan göra en rörelse både framåt och bakåt. Det gör att den kan anpassa sig även till svåråtkomliga områden, och ger en mer skonsam och effektiv epilering. Tvättbart epileringshuvud för ökad hygien. En borste för rengöring medföljer.

N20-patron 10-pack
89 kr
N2O-patroner för gräddsifoner från iSi. Paketet innehåller 10 patroner och en patron räcker till ca 0,5 liter. Patronerna är tillverkade i återvinningsbart stål och innehåller 8 gram N2O.
Skruvdragare Cocraft HD 18-LI
499 kr
Lättanvänd 18 V-maskin för borrning och skruvdragning. Nyckellös chuck - enkelt att byta tillbehör. Praktiska tillbehör på köpet - bälteshållare och bitshållare med S2-bits. 1 tim-laddare ingår.
ErgoMixx Stavmixer/Matberedare med tillbehör
1 199 kr
ErgoMixx är en kraftfull och mångsidig stavmixer för krävande utmaningar i köket. Mixerfoten är designad i rostfritt stål och är utrustad med en fyrbladig, QuattroBlade, kniv för effektiv mixning. Motorn på 750 watt är både tystgående och vibrationsfri. Den starka motorn i kombination med 12 hastighetsnivåer och turbofunktion gör att ErgoMixx klarar de flesta utmaningarna i köket. Förutom en ballongvisp och graderad mixerbägare medföljer ett matberedartillbehör, skärskivor och kniv för att både skiva, riva och hacka grönsaker. Alla tillbehör och delar (utom motorenheten) kan diskas i maskin. Medföljande tillbehör: 1 x lock, 1 x mixerbägare, 1 x mixerstav i rostfritt stål, 1 x ballongvisp och 1 x matberedarenhet. 100 dagar NöjdKund-erbjudande när du registrerar din produkt hos Bosch. Läs mer här: http://www.bosch-home.se/mybosch.html
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1180x500-El
10 029 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1580x500-El
13 549 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1580x600-El
14 699 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1180x600-El
10 649 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-780x600-El
8 709 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-780x500-El
8 179 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1580x600-Combi
14 699 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-780x600-Combi
8 709 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1180x500-Combi
10 029 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-780x500-Combi
8 179 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1180x600-Combi
10 649 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1580x500-Combi
13 549 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1180x600-Vattenanslutning
10 649 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-780x500-Vattenanslutning
8 179 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-780x600-Vattenanslutning
8 709 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1580x500-Vattenanslutning
13 549 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1580x600-Vattenanslutning
14 699 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Duschbyggarna Handdukstork Pola Krom-1180x500-Vattenanslutning
10 029 kr
Pola varvar raka värmerör med bågade som ligger en nivå utanför. Allt för att skapa en praktisk och effektiv upphängning av ett flertal handdukar. Både torkning och värmespridning blir effektiv samtidigt som Pola blir en attraktiv möbel i ditt badrum.Pola finns i krom och lackerade färger. För att få Pola i lackerad RAL-färg, kontakta kundtjänst. UPPVÄRMNING POLAHanddukstorken kan värmas på 3 olika sätt1. El2. Vattenanslutning3. Kombinerad El och Vattenanslutning För uppvärmningsalternativen behövs tillbehör i form av Elpatron och/eller Vattenventil (Radiatorventil).
Väska för actionkamera Case Logic KAC101
399 kr
Rymmer upp till två actionkameror och tillbehör. Dubbla blixtlås och vadderade skiljeväggar som går att justera efter behov. Praktiska fickor och löstagbar påse för ömtåliga tillbehör. Vädertålig och stabil med förstärkt botten.
EICO Top Class P 90.
6 879 kr
En kapacitet på upp till 691 m3/t gör denna köksfläkt till ett bra val till det normalstora köket i lite större lägenheter eller i en normalstor villa. Vill du ha både snygg design och en köksfläkt som är effektiv och med stor kapacitet, är en vägghängd köksfläkt ett bra val. Eftersom denna typ av fläkt är mycket synligt är det viktigt att du väljer en, vars visuella uttryck och design är en du tycker om. Den påmonterade glasskärmen skyddar fläktens yta genom att fånga upp matstänk och damm och är samtidigt lätt att hålla ren. Men utöver den praktiska funktionen ger den också köksfläkten ett stilrent uttryck. Om du inte kan ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan den användas till recirkulation.
Försvarsspray bsafespray
149 kr
Licensfri och laglig självförsvarsspray. Känn dig trygg på promenaden. Spray som förblindar ögonen och lämnar röda färgrester på huden. 4 meters räckvidd. Svensktillverkad.
Kap- och geringssåg Dewalt DCS 365N
4 495 kr
Stark och effektiv 18 V kap- och geringssåg med geringsvinkel 0-48° till både vänster och höger. Sidohandtag och låsbart huvud - lätt att bära och förvara. Effektiv dammuppsamling - ger bra miljö att arbeta i. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Rektangulär ostbricka i skiffer med tillbehör
299 kr

Om du älskar ost, kan du nu avnjuta dina favoritsorter med den trendiga och praktiska rektangulära ostbrickan i skiffer med tillbehör! En bit krita, handtag på sidorna och två ostknivar (handtagslängd: ca 12 cm) medföljer. Den har glidsäkra fötter. Ungefärliga mått: 40 x 30 x 0,5 cm.

FURminator till katter med lång päls
269 kr
Underlättar om katten släpper mycket päls och hår. Med FURminatorn minskas fällningen med upp till 90 %. Ger din katt en skön, frisk och glänsande päls. Minskar problemen med tovor och hårbollar. Enkel och trygg att använda.
FURminator till katter med lång päls
249 kr
Underlättar om katten släpper mycket päls och hår. Med FURminatorn minskas fällningen med upp till 90 %. Ger din katt en skön, frisk och glänsande päls. Minskar problemen med tovor och hårbollar. Enkel och trygg att använda.
FURminator till hundar med lång päls
269 kr
Underlättar om hunden släpper mycket päls och hår. Med FURminatorn minskas fällningen med upp till 90 %. Ger din hund en skön, frisk och glänsande päls. Minskar problemen med tovor och hårbollar. Enkel och trygg att använda.
FURminator till hundar med lång päls
299 kr
Underlättar om hunden släpper mycket päls och hår. Med FURminatorn minskas fällningen med upp till 90 %. Ger din hund en skön, frisk och glänsande päls. Minskar problemen med tovor och hårbollar. Enkel och trygg att använda.
FURminator till hundar med kort päls
269 kr
Underlättar om hunden släpper mycket päls och hår. Med FURminatorn minskas fällningen med upp till 90 %. Ger din hund en skön, frisk och glänsande päls. Minskar problemen med tovor och hårbollar. Enkel och trygg att använda.
FURminator till katter med kort päls
269 kr
Underlättar om katten släpper mycket päls och hår. Med FURminatorn minskas fällningen med upp till 90 %. Ger din katt en skön, frisk och glänsande päls. Minskar problemen med tovor och hårbollar. Enkel och trygg att använda.
FURminator till hundar med kort päls
299 kr
Underlättar om hunden släpper mycket päls och hår. Med FURminatorn minskas fällningen med upp till 90 %. Ger din hund en skön, frisk och glänsande päls. Minskar problemen med tovor och hårbollar. Enkel och trygg att använda.
FURminator till katter med kort päls
249 kr
Underlättar om katten släpper mycket päls och hår. Med FURminatorn minskas fällningen med upp till 90 %. Ger din katt en skön, frisk och glänsande päls. Minskar problemen med tovor och hårbollar. Enkel och trygg att använda.
FURminator till hundar med kort päls
399 kr
Underlättar om hunden släpper mycket päls och hår. Med FURminatorn minskas fällningen med upp till 90 %. Ger din hund en skön, frisk och glänsande päls. Minskar problemen med tovor och hårbollar. Enkel och trygg att använda.
FURminator till hundar med lång päls
399 kr
Underlättar om hunden släpper mycket päls och hår. Med FURminatorn minskas fällningen med upp till 90 %. Ger din hund en skön, frisk och glänsande päls. Minskar problemen med tovor och hårbollar. Enkel och trygg att använda.
Proper X Lock - Skal för Samsung Galaxy Tab 10.1 (generation 1) med massor av tillbehör. (Färg: Vit)
299 kr

OBS! Alla tillbehör säljes separat! För tillbehör vänligen se nedan.

Proper X Lock - Ett skal. Oändliga möjligheter

- Snyggt och smart skal för Samsung Galaxy Tab 10.1

- Finns i tre färger: vitt, svart och transparent
- Nu med flera praktiska tillbehör som t ex bordsställ, handrem och bilfäste

Ett hårt skal med gummerad yta och perfekt passform som på egen hand är ett effektivt skydd för din Galaxy Tab 10.1 och som tillsammans med en serie tillbehör ger dig oändliga möjligheter att använda din Galaxy Tab hur och var du vill.
 
Skalet är precisionsgjutet, enkelt att montera och ta loss och alla knappar är lätt åtkomliga. 
 
OBS! Alla tillbehör säljes separat! För tillbehör vänligen se nedan.
 
Kenwood KHH323. 1 st i lager
3 079 kr
Oavsett vilka ambitioner du har när du går in i köket blir köksmaskinen från Kenwood en oumbärlig assistent. Med rätt tillbehör klarar den av att knåda, blanda, mosa och mycket mer. Så om du är trött på allt det manuella arbetet i köket är en köksmaskin lösningen för dig. Den kraftfulla 1000 W motorn säkerställer en effektiv maskin. Kapaciteten hos maskinens skål är 4.3 liter.
Kenwood KVC3170W. 3 st i lager
3 790 kr
Oavsett vilka ambitioner du har när du går in i köket blir köksmaskinen från Kenwood en oumbärlig assistent. Med rätt tillbehör klarar den av att knåda, blanda, mosa och mycket mer. Så om du är trött på allt det manuella arbetet i köket är en köksmaskin lösningen för dig. Den kraftfulla 1000 W motorn säkerställer en effektiv maskin. Kapaciteten hos maskinens skål är 4.6 liter.
Rund ostbricka i skiffer med tillbehör
289 kr

Njut av underbara ostar med den praktiska och trendiga runda ostbrickan i skiffer med tillbehör! En bit krita, ett handtag i mitten för att förflytta brickan samt två ostknivar (handtagslängd: ca 12 cm) medföljer. Den har glidsäkra fötter. Ungefärliga mått (diameter x tjocklek): 30 x 0,5 cm.

Proper X Lock - Skal för Samsung Galaxy Tab 10.1 (generation 1) med massor av tillbehör. (Färg: Transparent)
299 kr

OBS! Alla tillbehör säljes separat! För tillbehör vänligen se nedan.

Proper X Lock - Ett skal. Oändliga möjligheter

- Snyggt och smart skal för Samsung Galaxy Tab 10.1

- Finns i tre färger: vitt, svart och transparent
- Nu med flera praktiska tillbehör som t ex bordsställ, handrem och bilfäste

Ett hårt skal med gummerad yta och perfekt passform som på egen hand är ett effektivt skydd för din Galaxy Tab 10.1 och som tillsammans med en serie tillbehör ger dig oändliga möjligheter att använda din Galaxy Tab hur och var du vill.
 
Skalet är precisionsgjutet, enkelt att montera och ta loss och alla knappar är lätt åtkomliga. 
 
OBS! Alla tillbehör säljes separat! För tillbehör vänligen se nedan.
 
Musfälla Mjölner
29 kr
En liten och effektiv musfälla som är mycket enkel att ladda samt lätt att tömma, rengöra och återanvända. Genom sin backspärrfunktion slår inte fällan igen ofrivilligt och gör den säker både för barn och husdjur.
MaxoMixx Stavmixer med bägare
899 kr
MaxoMixx är en stavmixer för professionellt resultat. Mixerfoten är designad i rostfritt stål och är utrustad med en fyrbladig, QuattroBlade, kniv för effektiv mixning. Motorn på 800 watt är både tystgående och vibrationsfri. Den starka motorn i kombination med 12 hastighetsnivåer och turbofunktion gör att MaxoMixx klarar de svåraste utmaningarna i köket. Spiralsladden gör stavmixern mer flexibel och smidig att använda. Stora knappar, gummerade ytor och patenterad mekanik för byte av tillbehör förenklar användningen ytterligare. Medföljande tillbehör: 1 x lock, 1 x garderad mixerbägare, 1 x mixerstav. 100 dagar NöjdKund-erbjudande när du registrerar din produkt hos Bosch. Läs mer här: http://www.bosch-home.se/mybosch.html
Gödselplockare Rosé, 2 delar
249 kr
En lättanvänd och effektiv gödselskrapa med skrapa och plockare i ett och samma redskap! Den praktiska gödselplockaren är perfekt att använda i bland annat stall, hagar och ridhus.
Electrolux EDB5210. 9 st i lager
849 kr
Det här effektiva strykjärnet från Electrolux får snabbt bukt med skrynklor och veck på dina favoritplagg så att de ser som nya ut igen.
Ångtvätt Kärcher SC 3
1 699 kr
Hygieniskt rent hemma - helt utan kemikalier. Gör rent nästan överallt - rostfritt, köksfläkt, spishäll, kakel, grillgaller, fälgar och mycket annat. Stor vattentank, ger lång drifttid och du kan fylla på den under rengöringen. Enkel och snabb, redo och uppvärmd efter bara 30 sekunder. Flera praktiska tillbehör och golvset ingår.
Häcksax Stihl HSE 52
1 490 kr
Tyst, effektiv och ergonomisk elhäcksax perfekt för den egna trädgården. Utrustad med en rad praktiska fördelar: dubbelslipad kniv, låga vibrationer och låg vikt som gör arbetet ännu enklare.
Royal 1800 Megapakke De Luxe. 2 st i lager
3 499 kr
Oavsett vilka ambitioner du har när du går in i köket blir köksmaskinen från Royal en oumbärlig assistent. Med rätt tillbehör klarar den av att knåda, blanda, mosa och mycket mer. Så om du är trött på allt det manuella arbetet i köket är en köksmaskin lösningen för dig. Den kraftfulla 1800 W motorn säkerställer en effektiv maskin. Kapaciteten hos maskinens skål är 6.8 liter.
Thermex 545.21.2078.2.
4 043 kr
Har du ett lite mindre kök har du inte behov för en köksfläkt med jättestor kapacitet. Därför är denna köksfläkt 545.21.2078.2 fra Thermex beräknad till lite mindre kök och klarar med sin kapacitet på 408 m3/h att effektivt hålla matos och lukt borta. Vill du ha både snygg design och en köksfläkt som är effektiv och med stor kapacitet, är en vägghängd köksfläkt ett bra val. Eftersom denna typ av fläkt är mycket synligt är det viktigt att du väljer en, vars visuella uttryck och design är en du tycker om. Tack vare den praktiska glasskärmen är denna köksfläkt lättare att hålla ren. Skärmen skyddar nämligen övriga delar från stänk och damm så du lättare kan hålla den ren och fin. Om du inte kan ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan den användas till recirkulation.
Royal 1800 mat sort. 10 st i lager
1 652 kr
Oavsett vilka ambitioner du har när du går in i köket blir köksmaskinen från Royal en oumbärlig assistent. Med rätt tillbehör klarar den av att knåda, blanda, mosa och mycket mer. Så om du är trött på allt det manuella arbetet i köket är en köksmaskin lösningen för dig. Med en effektiv 1800 W motor uppfyller köksmaskinen de flesta uppgifterna i din matlagning. Maskinens skål rymmer upp till 6.8 liter.
Sifon Patron 10 st. Vattensif.
109 kr
Sifon Patron 10 st. Vattensif. från
Spegel med sminkpenslar Primizima (6 delar)
179 kr

Nu blir det mycket enklare att lägga makeup med denna praktiska spegel med sminkpenslar Primizima (6 delar)!

 • Puder- och rougepensel
 • 3 penslar för ögonskuggor
 • Ögonfrans- och ögonbrynskam
 • Tvåsidig spegel i metakrylat (en sida med förstoring)
 • Mått ca (spegel): 11,5 x 14 x 3 cm
 • Längd ca (tillbehör): 10 cm
Spegel med sminkpenslar Primizima (6 delar)
179 kr

Nu blir det mycket enklare att lägga makeup med denna praktiska spegel med sminkpenslar Primizima (6 delar)!

 • Puder- och rougepensel
 • 3 penslar för ögonskuggor
 • Ögonfrans- och ögonbrynskam
 • Tvåsidig spegel i metakrylat (en sida med förstoring)
 • Mått ca (spegel): 11,5 x 14 x 3 cm
 • Längd ca (tillbehör): 10 cm
Spegel med sminkpenslar Primizima (6 delar)
179 kr

Nu blir det mycket enklare att lägga makeup med denna praktiska spegel med sminkpenslar Primizima (6 delar)!

 • Puder- och rougepensel
 • 3 penslar för ögonskuggor
 • Ögonfrans- och ögonbrynskam
 • Tvåsidig spegel i metakrylat (en sida med förstoring)
 • Mått ca (spegel): 11,5 x 14 x 3 cm
 • Längd ca (tillbehör): 10 cm
Spegel med sminkpenslar Primizima (6 delar)
179 kr

Nu blir det mycket enklare att lägga makeup med denna praktiska spegel med sminkpenslar Primizima (6 delar)!

 • Puder- och rougepensel
 • 3 penslar för ögonskuggor
 • Ögonfrans- och ögonbrynskam
 • Tvåsidig spegel i metakrylat (en sida med förstoring)
 • Mått ca (spegel): 11,5 x 14 x 3 cm
 • Längd ca (tillbehör): 10 cm
Ångtvätt Kärcher SC1
563 kr
Den kompakta, handhållna ångtvätten SC 1 rengör utan kemikalier och är perfekt för rengöring i och runt hemmet. Rengör tillförlitligt alla typer av hårda ytor och dödar 99,99 % av hushållsbakterierna. Tack vare sin kompakta och praktiska storlek är den här handhållna ångtvätten perfekt för snabb och grundlig rengöring. Mångsidiga tillbehör och kraftfull ånga håller armaturer, kakel, spishällar, spiskåpor samt små springor och fogar skinande rena. Även hårt sittande smuts, kalkrester och fettavlagringar tas enkelt bort. Kompakt storlek som gör att maskinen kan förvaras där den oftast används.
Kraftfullt ångtryck på 3.0 bar
Rengör enkelt alla typer av smuts, även i områden som är svåra att komma åt.

Liten, behändig och lätt att förvara.
Maskinen kan förvaras på plats för enkel åtkomst. Alla tillbehör kan snyggt och prydligt förvaras i det medföljande tillbehörsfacket.

Barnlås på maskinen
Ett låssystem ger pålitligt skydd mot felaktig användning av barn.Flerfunktionella tillbehör
Effektiv rengöring av olika ytor med golvmunstycke, handmunstycke, rundborste och många fler.

Bomullsöverdrag för manuellt munstycke
För skinande rena resultat.

Standardutrustning

Barnlås
Säkerhetsventil
Inbyggd påfyllningstratt
Tillbehör, Manuellt-, detalj-, powermunstycke, rundborste
Tillbehörsväska SC 1
Frottéöverdrag för handmunstycke, 1 st

Teknisk data

Ytkapacitet (m²): 20
Värmare (W): 1200
Ångtryck, max. (bar): 3
Uppvärmningstid (min.): 3
Tankvolym (l): 0,2
Nätspänning (V): 220 - 240
Frekvens (Hz): 50 - 60
Vikt utan tillbehör (kg): 1,6
Mått (L x B x H): (mm): 321 x 127 x 186
Plexgear Organizer Pro Datorväska 15,6. Datorväska
299,90 kr
Datorväska för dator upp till 15,6 tum. Väskan har flera praktiska fack för förvaring av tillbehör, t.ex. två vadderade för surfplattor upp till 9,7 och 8 samt ett för powerbank med genomgång för laddningskabel. Smart organiserar-platta för kablar och mindre tillbehör. Har fäste för kabinväska, fasta handtag samt justerbar och avtagbar axelrem. Yttermått 40x30x8 cm.
Dyson DC37c Parquet Dammsugare
4 499 kr
Dyson DC37 Parquet är en mycket effektiv dammsugare som suger upp smutsen extremt effektivt pga sina cykloner som skapar en mycket effektiv sugkraft. Det medföljer ett extra munstycke till dammsugaren som polerar hårda golv mycket effektivt. Munstycket har en mjuk yta som är roterande, vilket gör att munstycket tar upp smutsen mycket effektivt. Dammsugaren är påslös, så du behöver aldrig mer tänka på att köpa några dammsugarpåsar. Smutsen stannar i en behållare som du enkelt tömmer. Max motoreffekt på 840 Watt. Aktionsradie på 10 meter. Energieffektivitet: A-klassad. Efter du dammsugit upp 50 gram smuts så är den fortfarande A-klassad i energieffektivitet.Dammupptagning matta: A Dammupptagning golv: A Damm återutsläpp: ASugeffekt: 259AW  Behållarens volym: 2 LSladdlängd: 2,5 meter  5 års garanti.Mått: 368 x 507 x 262mm
Bärrem för skidor
149 kr
Häng skidorna över axelnHåller skidor och stavar på platsSkyddande fästyta mot skidornaSkidor, matsäck, hund i koppel, barn och barnvagnar att hålla koll på, ja det kan vara mycket att bära med sig och hålla reda på när man är på väg till skidbacken. Med bärremen för skidorna slipper du i alla fall ett av problemen. Spänn fast den ena änden av bärremen framför bindningen på de ihoplagda skidorna och den andra änden fästs bakom bindningen. Du kan nu hänga skidorna över axeln och ha händerna fria till annat. Det går såklart även att få plats med stavarna och bärremen fungerar både till barn- och vuxenskidor.
Nippelmix
29,90 kr
Praktiska tillbehör för dig som bygger en egen lampa. Innehåller: 6 st. rörnipplar i olika längder. 4 st. sexkantsmuttrar. Isolerinsatser/kabelskydd för E14 och E27.
Kompostkvarn Viking GE103
2 190 kr
Viking GE103 är en mångsidig kompostkvarn som både flisar och hackar. Den praktiska kompostkvarnen har två inmatningsöppningar, en för förgrenat kvistmaterial och en för mjuka plantrester, vilket gör arbetet mycket enklare.
Tillbehörssats
19,90 kr
Praktiska tillbehör att ta med på resan. 9 delar - dragkedjehängare, snörstopp och spännen för väskremmar. Levereras i en liten plastask som ryms i packningen.
Patron till Exxent gräddsifon
10 kr
Patron till gräddsifon från Exxent.
Stavmixer SM-1FP stål/svart
899 kr

Stavmixer där det medföljer mycket tillbehör. Ballongvisp, bunke samt minihackare med skål. Mycket kraftfull på 700W. Staglös hastighet. Gummihandtag som gör att den är mycket ergonomisk att hålla.

Arabica. 10 st i lager
1 495 kr
Lumie Arabica är en mycket enkel och effektiv lampa. Här får du mycket för pengarna. Dess mjuka design är helt i linje med tidens anda. Den har ett integrerat handtag i toppen och är ytterst lätt att transportera.
TUR Lyx Fåtölj Svart
755 kr
Uppgradera uteplatsen genom att införskaffa praktiska och snygga stolar i konstrotting. I TUR Lyx Fåtölj Svart sitter både du och dina gäster mycket bekvämt. Fåtöljen är utrustad med armstöd och har en svagt böjd siluett som gör att den ser elegant ut. Konstrotting är ett mycket praktiskt material att ha på uteplatsen då det tål väta bra och är lätt att rengöra. Om du vill göra det hela ännu mer personligt och bekvämt kan du komplettera denna fåtölj med tillhörande snygga kuddar.
Spis Cylinda S 862 KV Vit
6 990 kr
Spis med många praktiska finesser som gör att arbetet i köket blir roligare. En effektiv highlight häll som är både snabb och effektiv. Ugn med många funktioner som t.ex varmluftsugn som ser till att ugnstemperaturen är jämn i hela ugnen eller lågtemperaturstekning som bevarar vätskan i maten vid låga temperaturer. Halogenbelysning som ger en klarare belysning jämfört med traditionell belysning. Stabilt och greppvänligt handtag i metall. Ugnen är försedd med en mjukstängande ugnslucka.

Miljömärkning

Miljömärkningen är obligatorisk på alla vitvaror och är gemensam för hela EU. Energiklasserna anger på en skala från A till G hur miljövänlig vitvaran är. A är mest miljövänlig, medan G är minst. På energidekalen illustreras även miljövänligheten och energiklassen med färg. De flesta vitvaror som säljs idag är av miljöklass A, och av den anledningen har en symbolskala med plustecken tillsatts: A+, A++ och A+++. Av dessa är A+++ den mest miljövänliga. På energidekalen finns även information om bland annat maskinernas buller och volym.

Teknisk data

Energiklass: A
Spänning: 230 V
Filtreringsbredd: 60 cm
Höjd: 85-94 cm
Spis Cylinda Si 862 KV Vit
11 500 kr
Spis med många praktiska finesser som gör att arbetet i köket blir roligare och en effektiv induktionshäll som är både snabb och effektiv. Ugn med många funktioner som t.ex varmluftsugn som ser till att ugnstemperaturen är jämn i hela ugnen eller lågtemperaturstekning som bevarar vätskan i maten bättre vid låga temperaturer. Halogenbelysning som ger en klarare belysning jämfört med traditionell belysning. Stabilt och greppvänligt handtag i metall. Ugnen är försedd med en mjukstängande ugnslucka.

Miljömärkning

Miljömärkningen är obligatorisk på alla vitvaror och är gemensam för hela EU. Energiklasserna anger på en skala från A till G hur miljövänlig vitvaran är. A är mest miljövänlig, medan G är minst. På energidekalen illustreras även miljövänligheten och energiklassen med färg. De flesta vitvaror som säljs idag är av miljöklass A, och av den anledningen har en symbolskala med plustecken tillsatts: A+, A++ och A+++. Av dessa är A+++ den mest miljövänliga. På energidekalen finns även information om bland annat maskinernas buller och volym.

Teknisk data

Energiklass: A
Spänning: 230 V
Filtreringsbredd: 60 cm
Höjd: 85-94 cm
Proper X Lock för iPad Air 2 - skal för iPad Air 2 med massor av tillbehör. (Färg: Vit)
399 kr

OBS! Alla tillbehör säljes separat! För tillbehör vänligen se nedan.

 
Proper X Lock för iPad Air 2 - Ett skal, oändliga möjligheter.
 
- Snyggt och smart skal för iPad Air 2.
- Finns i tre färger: vit, Space Grey och transparent.
- Fungerar tillsammans med Apple´s Smart Cover.
- Massor av praktiska tillbehör som t ex bordsställ, handrem och bilfäste.
 
Ett hårt skal med perfekt passform som på egen hand är ett effektivt skydd för din iPad Air 2 och som tillsammans med en serie tillbehör ger dig oändliga möjligheter att använda din iPad hur och var du vill.
 
Skalet är precisionsgjutet, enkelt att montera och ta loss och alla knappar är lätt åtkomliga. Proper X Lock för iPad Air 2 fungerar dessutom ihop med Apple´s Smart Cover och tillsammans utgör de ett perfekt skydd för din iPad Air 2.
 
OBS! Alla tillbehör säljes separat! För tillbehör vänligen se nedan.
Proper X Lock för iPad Air 2 - skal för iPad Air 2 med massor av tillbehör. (Färg: Rymdgrå)
399 kr

OBS! Alla tillbehör säljes separat! För tillbehör vänligen se nedan.

 
Proper X Lock för iPad Air 2 - Ett skal, oändliga möjligheter.
 
- Snyggt och smart skal för iPad Air 2.
- Finns i tre färger: vit, Space Grey och transparent.
- Fungerar tillsammans med Apple´s Smart Cover.
- Massor av praktiska tillbehör som t ex bordsställ, handrem och bilfäste.
 
Ett hårt skal med perfekt passform som på egen hand är ett effektivt skydd för din iPad Air 2 och som tillsammans med en serie tillbehör ger dig oändliga möjligheter att använda din iPad hur och var du vill.
 
Skalet är precisionsgjutet, enkelt att montera och ta loss och alla knappar är lätt åtkomliga. Proper X Lock för iPad Air 2 fungerar dessutom ihop med Apple´s Smart Cover och tillsammans utgör de ett perfekt skydd för din iPad Air 2.
 
OBS! Alla tillbehör säljes separat! För tillbehör vänligen se nedan.
Klammersats 142 delar
64,90 kr
Sortimentlåda med praktiska tillbehör för fixering av lampsladdar, telekablar, nätverkskablar etc. Innehåller klammer, buntband, buntbandsfästen, kabelsamlare och självhäftande kabelclips.