Solcellsladdad trädgårdsfackla i rostfritt stål

Solcellsladdad trädgårdsfackla i rostfritt stål

360 kr

Flyttas runt efter tyckeIngen installation av elektrikerInga kablar De här fantastiska solcellsladdade facklorna av rostfritt stål placerar du var du vill i din trädgård för vacker belysning helt utan kabeldragning eller installation. Belys växter, gångar eller infarter på ett smidigt och snyggt sätt. Facklan eller pinnen sticks ned i marken där du vill ha den och laddas under dygnets ljusa timmar för att automatiskt tändas så snart det mörknar. De solladdade pinnlamporna är tillverkade av rostfritt stål och har starkt ljus som inte är blåaktigt utan istället varmt gult.Tips:I våra solcellsbelysning ingår uppladdningsbara batterier. Ge batterierna en bra start genom att ge dem en maximal laddning innan du använder produkten. Sätt på ON och låt den ligga i solen. Stäng av på kvällen och gör om proceduren, gärna så att batteriet laddats totalt ca 36h. Tycker du att det verkar jobbigt eller vill snabba på processen laddar du upp batterierna med en vanlig batteriladdare. Under årets mörkaste månader kan det ta väldigt lång tid att ladda upp batterierna till fullo och ge produkten en bra start, då är batteriladdaren ett perfekt hjälpmedel.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Smarta Saker för 360 kr
Finns i lager hos Smarta Saker, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 60 dagar öppet köp
 • Fri frakt från 599 kr
 • Snabb leverans

Liknande produkter

Solcellsladdad gångbelysning i rostfritt stål
485 kr
EffektfulltIngen installation av elektrikerInga kablar  Vissa trädgårdar har det där lilla extra vad gäller belysning. Andra är det sämre ställt med. Ofta drar man sig för att installera dyra armaturer, dra ledningar och ta hjälp av elektriker. Med den här smarta solladdade belysningen kan du skapa en snygg upplyst gång i din trädgård eller längs garageuppfarten. Lamporna laddas under dagtid av solljus och lyser med varmgult sken så snart mörkret inträder i 11 lumens styrka.Tips:I våra solcellsbelysning ingår uppladdningsbara batterier. Ge batterierna en bra start genom att ge dem en maximal laddning innan du använder produkten. Sätt på ON och låt den ligga i solen. Stäng av på kvällen och gör om proceduren, gärna så att batteriet laddats totalt ca 36h. Tycker du att det verkar jobbigt eller vill snabba på processen laddar du upp batterierna med en vanlig batteriladdare. Under årets mörkaste månader kan det ta väldigt lång tid att ladda upp batterierna till fullo och ge produkten en bra start, då är batteriladdaren ett perfekt hjälpmedel.
Solcellsladdad vägglampa i rostfritt stål
373 kr
Laddas av solljusInga ledningar eller kablarÄven i strömlöst land  Varför är det inte enkelt att få en fin utomhusbelysning? Vill man ha lampor i trädgården krävs en massa installationer av elektriker och dragning av ledningar kors och tvärs. Med denna smarta solladdade utomhusbelysning får du en vägglampa helt utan att tillkalla elektriker eller ens dra fram en endaste liten kabel. Lampan lyser med 11 lumen och tänds av sig själv efter att under dagen ha laddats av solljus. Du kan med andra ord även få belysningen att funka om du inte alls har el tex på ditt landsställe eller ute vid en bod. Vill du inte att lampan ska tändas när det mörknar eller när du är bortrest finns en on-off knapp för avstängning.Tips:I våra solcellsbelysning ingår uppladdningsbara batterier. Ge batterierna en bra start genom att ge dem en maximal laddning innan du använder produkten. Sätt på ”ON” och låt den ligga i solen. Stäng av på kvällen och gör om proceduren, gärna så att batteriet laddats totalt ca 36h. Tycker du att det verkar jobbigt eller vill snabba på processen laddar du upp batterierna med en vanlig batteriladdare. Under årets mörkaste månader kan det ta väldigt lång tid att ladda upp batterierna till fullo och ge produkten en bra start, då är batteriladdaren ett perfekt hjälpmedel.
Solcellsladdad ljusslinga
138 kr
Laddas med solljusIngen kabeldragningTänds i skymning Smart solcellsladdad ljuslinga som gör att du slipper trasslet med att dra ut sladdar och kablar. När det är dagsljus ute laddas belysningen och är då släckt för att tändas så snart mörkret faller. Finns med varmvita lampor eller flerfärgade.Slingorna har 40st små LED lampor och hela kabeln är 5 meter lång. Delen med lampor är 3m och lamporna sitter med 8cm avstång. Kabellängden mellan laddningsplattan och första lampan är 2 meter. Det uppladdningsbara batteriet håller drygt 1½ år innan det är dags att byta. Lamporna lyser då det är mörkt ute och är släckta under dagen medan batteriet laddas. Vill du testa slingan håller du för solcellen, den måste vara i mörker för att lamporna ska lysa. När slingan anländer hemma hos dig har den lite laddning i batterierna för att du ska kunna se att den fungerar. Slingan är då i off-läge. Lägg något över solcellsplattan så att den är i mörker och kontrollera att lamporna fungerar då du sätter slingan i on-läge. Vill du testa funktionen på slingan (undersöka av/på) kan du också använda ett vanligt AA-batteri.Tips:I vår solcellsbelysning ingår uppladdningsbara batterier. Ge batterierna en bra start genom att ge dem en maximal laddning innan du använder produkten. Sätt på ON och låt den ligga i solen. Stäng av på kvällen och gör om proceduren, gärna så att batteriet laddats totalt ca 36h. Du kan sätta ut enbart solcellen i ljuset och dra ur slingan för att nå full laddning. Tycker du att det verkar jobbigt eller vill snabba på processen laddar du upp batterierna med en vanlig batteriladdare. Under årets mörkaste månader kan det ta väldigt lång tid att ladda upp batterierna till fullo och ge produkten en bra start, då är batteriladdaren ett perfekt hjälpmedel. 
Soldriven sork- och mullvadsskrämma
295 kr
Skrämmer med diskret och lågt ljudInga sladdar eller vanliga batterierSolladdad skrämsel Mullvadar och sorkar kan ställa till med en hel del oreda i din trädgård, och de är inte heller precis de enklaste gästerna att skrämma bort. Något de dock ogillar är störande ljud. Den här smarta solladdade Mullvads- och sorkskrämman utnyttjar detta och skrämmer bort sorkar och mullvadar med lågtfrekvent ljud som vi människor knappt uppfattar när den är monterad. Sork- och mullvadsskrämman laddas med energi från solen så du behöver inte heller tänka på att dra sladdar eller byta batterier en gång i halvtimmen. För bästa effekt bör du då och då flytta pinnen eller pinnarna för att inte vänja skadedjuren vid att ljudet alltid kommer från samma håll.Att tänka på är att när skrämman är ovan ljud uppfattas ljudet relativt tydligt. När de sedan placeras under jord kommer ljudet att dämpas, men det försvinner dock inte helt.Tips:I våra solcellsbelysning ingår uppladdningsbara batterier. Ge batterierna en bra start genom att ge dem en maximal laddning innan du använder produkten. Sätt på ”ON” och låt den ligga i solen. Stäng av på kvällen och gör om proceduren, gärna så att batteriet laddats totalt ca 36h.
Bluelounge Aaden - AA Batteriladdare
199 kr

Bluelounge Aaden - AA Batteriladdare

Aaden är en smidig liten USB-laddare som ser till att du alltid har en uppsättning av uppladdade AA batterier redo för ditt tangentbord och mus.

 • Aaden ansluts direkt till en USB-port i din dator (eller någon annan USB-port) för att ladda en andra uppsättning av uppladdningsbara batterier.

 • Sätt i två kompatibla AA uppladdningsbara batterier och vänta till indikatorlampan ändras till grön från röd.

 • Diskret design, döljer batterierna under en liten ram med individuella indikatorlampor som visar när varje batteri är fulladdat.

 • Batterier medföljer inte. Använd endast AA uppladdningsbara batterier
Blockljus LED
179 kr
Stilfullt set med tre ljus - brandsäkra och naturtrogna. Batteridrivna ljus - säkra i miljöer där barn och husdjur vistas. Slå på/av med fjärrkontroll - enkelt att spara på batterierna, om du vill. Lång livslängd, batterierna räcker i ca 400 timmar.
Grillrengöring till rostfritt stål Weber
99,95 kr
Vem vill inte ha en skinande ren och blank grill? Gör det enkelt att alltid hålla grillen i trädgården snygg. Spraya den med Weber -grillrens för rostfritt stål när grillen är kall och låt medlet verka en stund. Sedan kan du enkelt rengöra luckor i rostfritt stål och andra ytor med en svamp eller en blöt borste. Avsluta med att torka dem med en trasa som du doppat i varmt vatten. På så sätt ser grillen alltid lika imponerande snygg ut.   300 ml Till ytor i rostfritt stål Sprayas på en kall grill Ska verka i 30 sekunder Ta bort med varmt vatten   Tips och tricks Vill du att det ska vara enkelt att alltid ha en skinande blank och snygg grill är det en bra idé att spraya grillen med grillrens för rostfritt stål var tredje eller fjärde gång du grillar, och sedan torka av med en trasa som doppats i varmt vatten.     
Batteridriven läslampa, Vit
99 kr
En liten och smidig boklampa som gör att du inte behöver störa din sängkamrat om du vill ligga och läsa på natten.Fäst lampan på boken och rikta ljuset direkt på bokens sidor, så undviker du störande ljus i resten av rummet.Även perfekt för att ha med på långa flyg- eller bilturer. Eller varför inte ha med den på sommarcampingen eller liknande? Du kan böja den hela 90 grader.Lampan i sig drivs med tre stycken AG3 batterier och du sätter igång den genom att trycka på enknapp längst ned på lampan.Observera att du måste ta bort skyddstejpen mellan batterierna innan du kan sätta igång lampan.Ca 12 cm lång och 1,5 cm bred. Säljs styckvis.Obs! En del färger har tyvärr utgått.
Batteridriven ljusslinga med LED
135 kr
Lätt att placeraBatterdriven med timerAnvänd ute eller innne Batteridriven ljusslinga med blinkande eller fast skenNär mörkret lägger sig vill vi gärna dekorera med ljus. Den här fina ljusslingan drivs med batteri och kan placeras var du vill helt oberoende av att kunna anslutas till ett vägguttag. Batterisnåla LED-lampor ger lång batteritid och fint varmvitt ljus. Ljusslingan finns i flera längder och kan användas i dörrkransar, i träd eller granar, i arrangemang, runt räcken och stolpar – inomhus eller utomhus. Själva slingan och batteripacket är svarta och göms enkelt i de flesta arrangemang och träd. Slingorna är 172,5 cm, 352,5 cm eller 712,5 cm långa och har 24, 48 respektive 96 LED lampor som sitter 7,5cm från varandra. Ljusslingan har 7 olika sekvenser med blinkningar eller fast sken. Den automatiska timern gör att slingan lyser i 8 timmar och sedan är släckt i 16 timmar från att du startar den. Vill du ändra timern stänger du bara av slingan och startar sedan igång den när du vill att cykeln (8h på/16h av) ska starta. Slingan lyser i 480, 432 respektive 360 timmar på en laddning batterier, något beroende av kvaliteten på batterierna.Slingorna har sju olika blinkande lägen samt ett läge för fast sken. Tryck på On-knappen för att hitta det läget du gillar och låt slingan sedan vara så aktiveras timern automatiskt.
Batteridriven läslampa, Lila
99 kr
En liten och smidig boklampa som gör att du inte behöver störa din sängkamrat om du vill ligga och läsa på natten.Fäst lampan på boken och rikta ljuset direkt på bokens sidor, så undviker du störande ljus i resten av rummet.Även perfekt för att ha med på långa flyg- eller bilturer. Eller varför inte ha med den på sommarcampingen eller liknande? Du kan böja den hela 90 grader.Lampan i sig drivs med tre stycken AG3 batterier och du sätter igång den genom att trycka på enknapp längst ned på lampan.Observera att du måste ta bort skyddstejpen mellan batterierna innan du kan sätta igång lampan.Ca 12 cm lång och 1,5 cm bred. Säljs styckvis.Obs! En del färger har tyvärr utgått.
Batteri AA 4-pack inkl. laddare
249 kr
Batteriladdare  Inkl. 4st AA batterier. Kan även användas förAAA batteri. Avbryter laddning om batterierna är fel insatta eller omdet är vanliga alkaliska batterier.  Laddaren stängs av automatiskt efter 8 tim. Typ: Ni-Mh
Varta Kompakt universalladdare. Batteriladdare
279,90 kr
Batteriladdare för NiMH-batterier. Kan ladda fyra AAA-, AA-, C- eller D-batterier parvis. Kan även ladda ett 9 V-batteri. Indikator som visar när batterierna är fulladdade. Laddtid 4-8 h. Säkerhetstimer på 8 h. Laddström AACD 380 mA, AAA 150 mA, 9 V 34 mA. Drivs med 100-240 V. Mått 172x53x109 mm.
Monza Dekorationsbelysning 2st Konstsmide
1 141 kr
Monza dekorationsbelysning från Konstsmide är ett set med två dekorationslampor på markspjut av hög kvalitet. Lamporna är tillverkade av stål för att stå emot den tuffa utemiljön. Lampornas markspjut sticks ner i marken exempelvis längs en gång eller intill en rabatt där man vill ha en dekorativ ljusmarkering när mörkret faller. Energieffektiv ljuskälla på 2x3W LED.

Ljus längs entrégången ger ett välkomnande intryck och för gästen är det aldrig någon tvekan om vart man ska gå in. Sätt gärna flera likadana lyktor för att ge ett gott ljus.

Tekniska data

Ljuskälla: LED 2x3 W
Sladdlängd: 10 m
IP: 44
Volt: 230-240

Snabba tips

- Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som ligger bakom en vacker trädgårdsbelysning.
- Testa alltid dina idéer innan du börjar gräva ner kablar. Provbelys med exempelvis en ficklampa för att se var ljuset ger dig bäst resultat.
- Bländande ljus är något man bör undvika både för din egen och grannarnas trevnad. Använd därför inte för starka lampor och granska även effekten från alla olika vinklar.
- Försök att kombinera funktion tillsammans med dekoration för att kunna skapa en funktionell men vacker belysning.
Monza Dekorationsbelysning 2st Konstsmide
993 kr
Monza dekorationsbelysning från Konstsmide är ett set med två dekorationslampor på markspjut av hög kvalitet. Lamporna är tillverkade av stål för att stå emot den tuffa utemiljön. Lampornas markspjut sticks ner i marken exempelvis längs en gång eller intill en rabatt där man vill ha en dekorativ ljusmarkering när mörkret faller. Energieffektiv ljuskälla på 2x3W LED.

Ljus längs entrégången ger ett välkomnande intryck och för gästen är det aldrig någon tvekan om vart man ska gå in. Sätt gärna flera likadana lyktor för att ge ett gott ljus.

Tekniska data

Ljuskälla: LED 2x3 W
Sladdlängd: 10 m
IP: 44
Volt: 230-240

Snabba tips

- Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som ligger bakom en vacker trädgårdsbelysning.
- Testa alltid dina idéer innan du börjar gräva ner kablar. Provbelys med exempelvis en ficklampa för att se var ljuset ger dig bäst resultat.
- Bländande ljus är något man bör undvika både för din egen och grannarnas trevnad. Använd därför inte för starka lampor och granska även effekten från alla olika vinklar.
- Försök att kombinera funktion tillsammans med dekoration för att kunna skapa en funktionell men vacker belysning.
Monza Dekorationsbelysning 2st Konstsmide
1 211 kr
Monza dekorationsbelysning från Konstsmide är ett set med två dekorationslampor på markspjut av hög kvalitet. Lamporna är tillverkade av stål för att stå emot den tuffa utemiljön. Lampornas markspjut sticks ner i marken exempelvis längs en gång eller intill en rabatt där man vill ha en dekorativ ljusmarkering när mörkret faller. Energieffektiv ljuskälla på 2x3W LED.

Ljus längs entrégången ger ett välkomnande intryck och för gästen är det aldrig någon tvekan om vart man ska gå in. Sätt gärna flera likadana lyktor för att ge ett gott ljus.

Tekniska data

Ljuskälla: LED 2x3 W
Sladdlängd: 10 m
IP: 44
Volt: 230-240

Snabba tips

- Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som ligger bakom en vacker trädgårdsbelysning.
- Testa alltid dina idéer innan du börjar gräva ner kablar. Provbelys med exempelvis en ficklampa för att se var ljuset ger dig bäst resultat.
- Bländande ljus är något man bör undvika både för din egen och grannarnas trevnad. Använd därför inte för starka lampor och granska även effekten från alla olika vinklar.
- Försök att kombinera funktion tillsammans med dekoration för att kunna skapa en funktionell men vacker belysning.
Varta Batteriladdare med display. Batteriladdare
249,90 kr
Batteriladdare för NiMH-batterier. Har två kanaler och kan parvis ladda fyra AA- eller AAA-batterier. Känner av när batterierna är fulladdade och går över till underhållsladdning. Har även säkerhetstimer. Tydlig LCD-display visar laddningsstatus. Drivs med 100-240 V, USB eller 12 V. Laddtid 2-4 h. Laddström AA 1400 mA USB 500 mA. Laddström AAA 350 mA USB 200 mA. Levereras med 12 V-kabel och USB-kabel.
Batteriladdare Stihl STD AL 300
850 kr
230 V laddare till batterierna AP och AR i PRO-serien från Stihl samt batterierna i COMPACT-serien (AK). Batteriladdaren är utrustad med fäste på undersidan för väggmontering, slangvinda, laddningsindikator (LED) och aktiv batterikylning.
Solladdad lykta
199 kr
Liten och kompaktFör camping, båt eller utehäng i parkenKan laddas upp hundratals gångerSolenergi är en bra lösning då elektricitet inte finns tillgängligt och batterier är för tunga att släpa med sig. LuminAid är en kompakt, superlätt och smidig lykta som lyser upp även på de mest avlägsna av platser. Fäst lyktan på ryggsäcken, tältet eller båten och låt solen ladda upp lampan över dagen. På kvällen har du en mysig lykta som sprider ljus till nästa morgon.Lyktans lätta vikt och kompakta storlek kompletteras av att den även är 100% vattentät och flyter. LuminAid är  lätt att ta med sig och tar ingen extra plats i packningen då den med fördel fästs utanpå för maximal solexponering.Finns i två modeller: Packlite 16 och Halo. Bägge lamporna är gjorda av TPU- plast och är helt fri från PVC och Ftalater.HaloMed en enkel handvändning vrider du upp lyktan och via luftventilen blåses lyktan upp till dess fulla storlek. Lyktan står sedan av sig själv eller häng upp den i den justerbara remmen. Solcellerna laddar upp det inbyggda batteriet på ca sju timmar och beroende på ljusstyrka lyser den mellan 6-12 timmar. Lampan har fyra lägen - Extra bright (45 lumen), High (35 lumen), Low (20 lumen) och Flashing (20 lumen). Mått: 10 cm x 10 cm x 1,3 cm (hopfälld)Packlite 16Denna ljusstarka lampa väger endast 90 gram och tål tuffa förhållanden. Lampans kuddliknande form sprider ljuset i rummet och kan ligga på golvet/marken eller hängas upp i en av öglorna. Packlite 16 flyter och är även vattentät ner till 1 meter.Packlite 16 har fyra ljuslägen: Extra Bright, High, Low, & Emergency Flashing. Det starkaste läget lyser med hela 65 lumen. Batteriet håller för hundratals uppladdningar, laddas fullt på ca 7 timmar och lyser sedan upp till 30 timmar (6 timmar på Extra Bright, 32 timmar på Emergency Flashing). Lampan blåses upp genom luftventilen och efter användning viks den enkelt ihop och kan med fördel hängas upp på ryggsäcken för att exponeras för sol under dagen. Mått: 5 cm x 12 cm x 2 cm (hopfälld)Grundarna av LuminAid såg efter jordbävningskatastrofen i Haiti att invånarna inte hade en enkel tillgång till elektricitet på natten. Men med LuminAid fick de en smidig och portabel ljuskälla att lysa med. LuminAid har sedan dess även hjälpt krisdrabbade familjer i över 60 länder runt om i världen att få ljus under dygnets mörkaste timmar. 
Utomhusplafond LED (Borstat stål)
599 kr
Elegant plafond i rostfritt stål som är anpassad till att ha utomhus. Plafonden är skyddad av mycket slitstark plast och även helt stänkskyddad (IP44). Verkligen en stilren lampa som är perfekt till att belysa din trädgård, altan eller veranda. Utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt och bra ljus. Integrerad LED-belysning. 
Varta Kompakt batteriladdare. Miniladdare med överladdningsskydd
129,90 kr
Skonsam batteriladdare för två AA- eller AAA-batterier. Batterierna laddas parvis. Skyddad mot överladdning och kortslutning. Levereras med två 800 mAh AAA-batterier av typen Ready2Use NiMH generation 2. Laddström 150 mA AA, 70 mA AAA. Laddtid AA ca 18 h. Laddtid AAA ca 17 h. Drivs från 230 V.
Solcellslampa med sensor 2 svart HORTUS Svart
309 kr
Få en vacker trädgårdsbelysning på kvällen med denna HORTUS LED-solcellslampa med sensor. Under dagen laddas de laddningsbara batterierna av solljuset som träffar solpanelen. Med hjälp av den uppladdade energin tänds LED-lampan automatiskt på kvällen, när någon eller något passerar rörelsesensorn - den inbyggda PIR (Passive Infrared) scannar omgivningen för varma källor som rör sig inom sensorns synfält.

Kan användas på många ställen på en egendom, t.ex. i närheten av en carport. När en värmekälla är registrerad, t.ex. en bil eller en person, tänds ljuset automatiskt och lyser upp din carport. Den kan även användas vid en entré, trappa, som mysigt ljus vid terrassen eller där du vill ha ljus på kvällen. Lampan förblir tänd så länge som värmekällan är inom rörelsesensorns synfält. När synfältet lämnas, är lampan tänd i ytterligare 60 sekunder, vartefter det släcks automatiskt. Lampan och solpanelen är vattentäta och påverkas inte av regn, snö eller temperatur.

För optimal sol-/ljuspåverkan och därmed längre belysningstid placeras solpanelen i en position där den mottar minst 6 timmar sol/ljus per dag. Placera inte solcellslampan i ett skuggigt område, eftersom batterierna därmed inte blir fulladdade och lampans belysningstid förkortas. Undvik även att placera solcellslampan i närheten av ljuskällor som är tända på kvällen, så att solcellslampan inte tänds när den ska.

För att uppnå optimalt synfält bör lampan placeras 2-2,5 meter ovanför det område som ska scannas.

Lampan har tre inställningar:
Auto: Flytta kontakten till vänster. Lampan lyser konstant svagt (5 lumen) i mörker och ökas till kraftigt ljus (50 lumen) när rörelsesensorn aktiveras. Det kraftiga ljuset föblir tänt i 60 sekunder.
PIR: Flytta kontakten till mittersta positionen. Lampan lyser endast i mörker om rörelsesensorn aktiveras. Ljuset är tänt i 60 sekunder.
OFF: Flytta kontakten till höger. Lampan är avstängd.
Solcellsladdad minilampa
60 kr
Laddas av solenSticks ner i jordenMjukt och behagligt ljusDenna solcellsladdade minilampa för utomhusbruk lyser med ett vackert, mjukt och dämpat sken. Lampan sticks ner i marken och är fin att placera i rabatter, vid buskage och andra mörka ställen i trädgården som kan behöva lite ljus nattetid. Lampan är smidig att flytta runt och det blir enkelt att prova olika ljussättningar i trädgården. På toppen av lampan sitter solcellspanelen som laddar lampan under dagen. Vid skymningens inträde tänds LED-lampan automatiskt och brinner sedan i ca 8 timmar. Lampan är 37,3 cm hög, 7,3 cm som bredast och för optimal laddning bör lampan placeras med åtkomst till direkt solljus.
Trädgårdsstolpe Trento Konstsmide Rostfritt stål 316
467 kr
Trädgårdslyktan Trento från Konstsmide har en snygg design som du kan lysa upp din trädgård med. Rostfritt stål möter opalfärgat akrylglas i en cylinderform. Lampan har även ett behagligt ljus.

TEKNISK DATA

Max effekt: 11W
Sockel: E27
Kaplingsklass: IP-44

Snabba tips

- Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som ligger bakom en vacker trädgårdsbelysning.
- Testa alltid dina idéer innan du börjar gräva ner kablar. Provbelys med exempelvis en ficklampa för att se var ljuset ger dig bäst resultat.
- Bländande ljus är något man bör undvika både för din egen och grannarnas trevnad. Använd därför inte för starka lampor och granska även effekten från alla olika vinklar.
- Försök att kombinera funktion tillsammans med dekoration för att kunna skapa en funktionell men vacker belysning.
Grindlykta Trento Konstsmide Rostfritt stål 316
368 kr
Grindlyktan Trento från Konstsmide har en snygg design som du kan lysa upp din trädgård med. Rostfritt stål möter opalfärgat akrylglas i en cylinderform. Lampan har även ett behagligt ljus.

TEKNISK DATA

Max effekt: 11W
Sockel: E27
Kaplingsklass: IP-44

Snabba tips

- Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som ligger bakom en vacker trädgårdsbelysning.
- Testa alltid dina idéer innan du börjar gräva ner kablar. Provbelys med exempelvis en ficklampa för att se var ljuset ger dig bäst resultat.
- Bländande ljus är något man bör undvika både för din egen och grannarnas trevnad. Använd därför inte för starka lampor och granska även effekten från alla olika vinklar.
- Försök att kombinera funktion tillsammans med dekoration för att kunna skapa en funktionell men vacker belysning.
Blockljus LED Colour 2-pack
49,90 kr
Multicolour - lyser med en färg eller skiftar mellan 12 olika färger. Set med två verklighetstrogna och brandsäkra blockljus. Batteridrivna - säkra i miljöer där barn och husdjur vistas. Slå på/av med fjärrkontroll - enkelt att spara på batterierna. Lång livslängd, batterierna räcker i ca 400 timmar.
Industry grillpanna 28 x 28 cm Demeyere
1 599 kr
Industry pannkakspanna från Demeyere är ett perfekt redskap att använda när du vill grilla exempelvis kött eller grönsaker på ett smidigt sätt! Stekpannan har en bastant botten, bestående av aluminium och rostfritt stål varvade tillsammans i 7 lager, vilket låter värmen spridas perfekt i hela pannan. Går att diska i maskin utan problem, men rekommenderas att diskas för hand om man vill öka livslängden av stekpannan. 30 års garanti ingår vid köp av stekpannan! Fungerar att använda på alla typer av värmekällor, inklusive ugn.Storlek: 28 cm x 28 cm
Rund solcellsbelysning trädgård (5-pack)
299 kr

Vill du ha det mest originella och modern inom belysning därhemma? Missa inte denna runda solcellsbelysning för trädgården (5-pack) som passar perfekt till att dekorera uteplatsen eller trädgården! Brinntid ca 6 timmar. Ungefärlig tid för första solcellsuppladdningen: från 8 till 12 timmar. Varje solcellslampa har 1 fotocell och 1 av/på-knapp, 1 glödlampa och 1 batteri (1 st AA, ni-MH, 1,2 V, 600 mAh, ingår). Ungefärliga mått: 6 x 38 x 6 cm. Ungefärlig längd på skaftet som trycks ned i marken: 11 cm.

Fågelskrämma, solcellsladdad vit
699 kr
Skrämmer med högfrekvent ljudRörelsesensorSolcellsladdadMåsar är trevliga djur men samtidigt har de en benägenhet att bokstavligt talat, skita ner. De har för vana att söka sig till altaner, båtkapell, bryggor och hustak men med en fågelskrämma kan du med högfrekvent (o)ljud skrämma bort fåglarna och hålla ytor rena från måsskit. Fågelskrämmans rörelsesensor känner av rörelser i en 45 gradig vinkel sidledes och 30 grader upp/ned, upp till 10 meters räckvidd och sänder då ut ett ljud (12-16 KHz) och skapar en otrevlig miljö för fåglarna och skrämmer bort dem. Fågelskrämman är främst framtagen för att skrämma bort måsar, men har även visat sig vara effektiv mot andra typer av fåglar så som småfåglar och duvor som kommit lite för nära.Solpanelen på ovansidan laddar upp de tre AA batterierna (ingår) och ser till att skrämman alltid är i bruk. Tips! Ladda upp batterierna var 3e månad för maximal hållbarhet. Fågelskrämman monteras enkelt på släta och rena underlag så som plast, trä och metall. Antingen med de medföljande skruvarna eller med kardborrebandet.
Panasonic Eneloop Batteriladdare. Laddare med överladdningsskydd
249,90 kr
Batteriladdare med säkerhetstimer för upp till fyra AA- eller AAA-batterier. Laddaren har två kanaler och laddar batterierna parvis. Känner av felaktigt isatta batterier. Visar laddstatus med LED. Levereras med fyra eneloop-batterier AA, 1900 mAh av typen Ready2Use NiMH generation 2. Drivs från 100-240 V. Laddström AA 200 mA per laddkanal. Laddström AAA 80 mA per laddkanal. Laddtid 5-12 h. Modell BQ-CC51.
Solcellslampa Eco Solem
219 kr

Mysigt och enkel solcellslampa perfekt för din trädgård. Solcellslampa Eco Solem är idealisk för utomhus, trädgårdsbord, gårdar, etc. De har cirka 8 timmars ljus vid full laddning. I toppen av lampan laddas de interna batterierna med dagsljus från solen. Du behöver bara utsätta den för solljus i 6-8 timmar. 

Lådan levereras med 1 Eco Solem solcellslampa.

 

Panasonic Eneloop Pro Snabb batteriladdare. Snabb smartladdare med övervakning
399,90 kr
Mikroprocessorstyrd snabbladdare för upp till fyra AA- eller AAA-batterier. Laddaren har fyra kanaler och laddar batterierna individuellt. Övervakar laddningsprocessen med negativ delta V cut-off, säkerhetstimer samt temperaturövervakning. Känner av felaktigt isatta batterier samt felaktiga batterier t.ex. ej laddningsbara. Visar individuell laddningsstatus per batteri. Levereras med fyra eneloop pro-batterier AA, 2500 mAh av typen Ready2Use NiMH generation 2. Drivs från 100-240 V. Laddström AA 4x 800 mA totalt 3,2 A. Laddström AAA 4x 300 mA totalt 1,2 A. Laddtid 2-4 h. Modell BQ-CC55E. Modellnummer medföljande batterier K-KJ55HCD40E.
ECO Lunchbox Tre-i-Ett Matlåda Rostfritt Stål
349 kr
Tre-i-ett matlådan är perfekt för två personer eller de gånger man vill hålla matvaror separerade från varandra. Den består av två stora lådor, botten lådan som rymmer 350 ml och övre lådan som rymmer 410 ml. I den ena lådan finns en ECOlunchpod som rymmer 145 ml och är perfekt för små tillbehör som nötter, russin, etc. Den totala volymen som Three-in-One rymmer är då 910 ml. Två justerbara spännen håller ihop hela matlådan.Eftersom den är tillverkad av rostfritt stål är den helt fri från ftalater, BPA och andra hormonstörande ämnen. Eftersom den inte har några plastdetaljer är den inte 100% säker mot läckage.Diskmaskinssäker och tillverkad av 100% rostfritt stål.Behöver du inte alla delar? Ta då enbart med översta delen och du har en enkel matlåda med dig. Eller ta enbart med den lilla rektangulära snacksburken.Total volym på 910 mlTillverkad av 100 % rostfritt stålPerfekt för två personer eller en heldagsutflykt med flera mål.
Brennenstuhl Belyst husnummerskylt Solcell
499 kr   349 kr

SH 4000 – Belyst husnummerskylt
- Belyst husnummerskylt som drivs av solceller
- 4st LED tänds autoamatiskt vis skymning och lyser upp nummerskylten
- Lättinstallerad, ingen el-installation krävs
- Integrerat NIMH mignon-batteri laddas upp med hjälp av en solcellspanel
- 4 energisparande LEDr som belyser nummerskylten.
- Ytterhölje i rostfritt stål, frostat vit glas. Stor, vattentät solcellspanel som laddar batterierna.
- Levereras med 3 uppsättningar med siffror 0-9 och bokstäver A-D

Mått:
230 x 220 x 65 mm

Höjd på bokstäver och siffror:

80 mm

Blockljus med skymningssensor
125 kr
Skymningssensor och timerfunktionVarmgult flämtande skenca 1000 timmars brinntidPå dygnets mörka timmar är det fint att ha ljuspunkter som lyser upp och sprider mysigt ljus på balkongen eller i trädgården. Det här blockljuset med skymningssensor är perfekt lämpat för utomhusbruk och står fint för sig själv eller i en lykta. Det varmgula skenet flämtar hemtrevligt och blockljusets energisnåla LED-lampa ger en brinntid på ca 1000 timmar. Blockljuset är krämvitt och lite större i storleken. Har en diameter på 10 cm och höjden är 12,5 cm eller 18 cm.Blockljusets skymningssensor tänder ljuset när mörkret faller och släcker ljuset när dagen gryr. Om du inte vill att ljuset skall lysa under natten finns även ett timerläge där ljuset lyser i 6 timmar och slår sedan av sig själv i 18 timmar. På så sätt kan du enkelt styra under vilka av dygnets timmar ljuset skall lysa.Drivs av 2 st LR14/C batterier, ingår ej.
Blodtrycksmätare BM85 Blåtand
1 469 kr
Helautomatisk överarmsmodell med XL display och superslimmad snygg design samt Bluetooth och USB-överföring till dator eller handhållna mobila enheter. Enkel att hantera och 2x60 minnesplatser. Mätaren visar systoliskt och diastoliskt tryck och har en patenterad vilolägesindikator.

Den indikerar även oregelbunden hjärtverksamhet. Den automatiska avstängningsfunktionen efter användning bidrar till att mätaren sparar på batterierna. Uppladdningsbara batterier och batteriladdare medföljer. Klassificeringen av resultaten är enligt WHO (Världshälsoorganisationen). För IOS eller Android 4.3 eller nyare.
Trädgårdslykta Livorno Konstsmide Rostfritt stål 316
1 344 kr
Lys upp dina gångar eller din uppfart med vägglyktan Livorno från Konstsmide. Den har ett väldigt behagligt ljus. Lyktan består även av opalfärgat akrylglas och stolpen är i rostfritt stål.

TEKNISK DATA

Maxeffekt: 11W
Sockel: E27
Kaplingsklass: IP-44
Trädgårdslykta Livorno Konstsmide Rostfritt stål 316
2 864 kr
Lys upp dina gångar eller din uppfart med vägglyktan Livorno från Konstsmide. Den har ett väldigt behagligt ljus. Lyktan består även av opalfärgat akrylglas och stolpen är i rostfritt stål.

TEKNISK DATA

Maxeffekt: 11W
Sockel: E27
Kaplingsklass: IP-44
Lönnbok
170 kr
Göm värdesakerSmälter in i bokhyllanLåsbar Har du prylar du gärna vill gömma undan? Lönnboken är ett smart sätt att gömma mindre värdesaker för ovälkomna. Till synes en helt vanlig bok som smälter in i bokhyllan mellan de andra böckerna, men i vekligheten är den en liten låsbar ask för förvaring av sådant du inte vill ska ligga framme för allmän beskådan. Göm saker hemma eller på resan i lönnfacket. Ganska finurligt eller hur?
Lysande däckventiler 2-pack
79 kr
Tänds när fordonet är i rörelseDu syns i trafikenSnyggt och kul med färgglad ljusshowLysande ventilhattar med LED-ljus för cykelventiler. Över hela världen använder man lysande däckventiler för cyklar! De ger en kul ljuseffekt men gör framför allt att cykeln syns bättre i mörker. Genom rotation av däcket tänds ljuset och man ser färgade ljuscirklar istället för hjul i mörkret. Ljuset slocknar när hjulen inte längre snurrar. Ventilhattarna lyser med färgat LED-ljus och syns bra i mörkret på vägen eller i skogen. De är enkla att montera direkt på däckets ventil i stället för originalhatten i plast. För att aktiveras första gången ska eventuellt papper runt batterierna tas bort. Ventilhattarna passar vanliga cykelventiler och bilventiler samt de bil- och cykelventiler som ofta benämns Dunlopventil.Vid 2 timmars cykling/dag räcker batterierna 20-25 dagar, vilket innebär att de räcker ca 40-50 timmar effektiv tid (vid kallare temperatur påverkas batteriers effekt)Välj mellan Rosa, Grön, Blå eller Gul färg.
Pollare Luxor LED
429 kr
LED Garden Plug & Play är ett mycket flexibelt system för en snygg trädgårdsbelysning. Välj fritt bland en rad högkvalitativa och mycket energisnåla lampor. Installationen går snabbt, säkert och kräver ingen elektriker. LED-lamporna är dessutom mycket hållbara! Om du väljer att ha fullt ljus påslaget 12 timmar per dag så räcker lamporna i ca 10 år (ca 50000 timmar)!

Luxor är en modern pollare i rostfritt stål och aluminiumspett för enkel fixering i marken. LED-lampan på 3W avger ett vackert varmvitt sken. Luxor fungerar perfekt som gångvägsbelysning till exempel.

Glöm inte!

För ett komplett system behövs en transformator. Tänk även på att förlängnings- och grenkablar kan behövas beroende på hur du vill bygga ditt ljussystem.

Ett lysande tips...

Komplettera gärna med en ljussensor som automatiskt tänder belysningen när det blir mörkt och släcker den igen på morgonen.

Så här gör du:

1. Välj ut de lampor du vill ha i din trädgård.
2. Summera effekten av lamporna genom att lägga ihop watt-talet på de lampor du valt. Välj transformator (den ska minst motsvara totalsumman).
3. Välj de förlängningskablar och grenkopplingar du behöver för att koppla ihop systemet.
4. Sätt fast lamporna i gräset/rabatten genom att sticka ner lampornas spett i jorden.
5. Gör små snitt med en spade i gräset och tryck ner kablarna så att de inte syns.
6. Slå på strömmen och njut av din upplysta trädgård.

Teknisk data

Ljuskälla: LED
Färgtemperatur: 3000K
Kapslingsklass: IP44
Ljusflöde: 210 lumen
Höjd: 44 cm (exkl. spett)
Dimbar: Nej
AJ underlägg, 6 st Stelton
599 kr
Fantastiska underlägg för glas från danska Stelton, designade av Arne Jacobsen och tillverkade i rostfritt stål. Perfekt om man vill slippa spill och ringar på bordet.Höjd: 3 cmBredd: 8,5 cmMaterial: Rostfritt stål
Stålmuggar (4-pack), Rostfritt stål
325 kr
Tåliga och giftfria muggar i rostfritt stål!Klumpiga människor är så mycket roligare när de inte riskerar att ta sönder något. Tillåt dem (och dig själv) att slappna av på festen med en partymugg som inte kan gå sönder istället. Byt ut tråkiga plastmuggar och ömtåliga glas mot rejäla, tåliga och återanvändbara muggar i rostfritt stål! Dessa stålmuggar är snygga och praktiska på samma gång!Ett hippt sätt att servera drinkar, öl, juice, eller vilken kall dryck som helst egentligen.Muggarna är gjorda av rostfritt stål och designen påminner om klassiska engångsmuggar. Den elektropolerade insidan tar bort metallisk smak och de är garanterat BPA-fria och giftfria.Mått: ca Ø 9 x H 12,5 cm.Material: Rostfritt stål.Stålmuggarna säljs i 4-pack.Rymmer 450 ml.100% BPA-fri, ftalat-fri och giftfri.Rekommenderas ej till varma drycker.
Kähler Hammershøi Gaffel Stål
169 kr
I Kählers historiskt inspirerade Hammershøi-serie hittar man en elegant och klassisk uppsättning bestick. De eleganta besticken i högglanspolerat, rostfritt stål har ett slankt och rundat formspråk med en klar koppling till de karakteristiska Hammershøi-räfflorna. Låt de vackra Hammershøi-besticken bli dina nya favoriter till vardag och fest.Specifikation:* Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.* Produkten tål inte mikrovågsugn, ugn eller frys.* Material: Högblankt rostfritt stål.* Produktion: Formgjuten. * Mått: L 20 cm
Kähler Hammershøi Kniv Stål
199 kr
I Kählers historiskt inspirerade Hammershøi-serie hittar man en elegant och klassisk uppsättning bestick. De eleganta besticken i högglanspolerat, rostfritt stål har ett slankt och rundat formspråk med en klar koppling till de karakteristiska Hammershøi-räfflorna. Låt de vackra Hammershøi-besticken bli dina nya favoriter till vardag och fest.Specifikation:* Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.* Produkten tål inte mikrovågsugn, ugn eller frys.* Material: Högblankt rostfritt stål.* Produktion: Formgjuten. * Mått: L2,5 cm B2,5 cm.
Kähler Hammershøi Sked Stål
169 kr
I Kählers historiskt inspirerade Hammershøi-serie hittar man en elegant och klassisk uppsättning bestick. De eleganta besticken i högglanspolerat, rostfritt stål har ett slankt och rundat formspråk med en klar koppling till de karakteristiska Hammershøi-räfflorna. Låt de vackra Hammershøi-besticken bli dina nya favoriter till vardag och fest.Specifikation: * Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader. * Produkten tål inte mikrovågsugn, ugn eller frys. * Material: Högblankt rostfritt stål. * Produktion: Formgjuten. Mått: L20 cm x B 4,5 cm
Crust markspot 1x3W LED 230V
539 kr

Philips myGarden


Kvällsbelysning i trädgården
Den här robusta infällda LED-spoten i rostfritt stål från Philips myGarden Crust markerar gångar och uppfarter utan att ändra trädgårdens utseende. Förstklassiga material och högkvalitativa Philips LED-lampor gör den underhållsfri när den väl är installerad.


Hållbara belysningslösningar
- Energieffektiva
- LED-lampa av hög kvalitet


Inför design i trädgården
- Högkvalitativt rostfritt stål och överlägsna syntetmaterial


Avancerad belysning för utomhusbruk
- Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet


Särskilda egenskaper
- Enkel installation
- IP67 – vädertålig
- Lång livslängd på upp till 25 år


Design och finish
- Material: rostfritt stål, syntet
- Färg: rostfritt stål


Produktens mått och vikt
- Längd: 11,5 cm
- Bredd: 11,5 cm
- Infällningsdjup: 11,5 cm
- Hållängd: 10,5 cm
- Hållbredd: 10,5 cm


Tekniska specifikationer
- Nätström: Intervall 220–240 V, 50 Hz
- Lampteknologi: LED, 230 V
- Antal lampor: 1
- Wattstyrka på medföljande lampa: 3 W
- Ljusfärg: varmvit
- Totalt ljusflöde för armatur: 270 lm
- Dimbar armatur: Nej
- LED
- Livslängd, upp till: 25 000 timmar
- IP-kod: IP67, dammskyddad, skydd mot kortvarig nedsänkning i vatten
- Skyddsklass: II – dubbelisolerad
- Ljuskällan motsvarar en standardglödlampa om: 27 W


17356/47/P0

Cistus Vägglampa LED 2x4,5W
809 kr

Philips myGarden


Njut av en vackert upplyst trädgård
Den här LED-vägglampan i rostfritt stål från Philips Buxus ger stil och elegans åt väggen. Den är tunn och rundad och sprider massor av varmvitt LED-ljus uppåt och nedåt för en fantastisk effekt på väggen.


Hållbara belysningslösningar
- Energieffektiva
- LED-lampa av hög kvalitet


Inför design i trädgården
- Högkvalitativt rostfritt stål och överlägsna syntetmaterial


Avancerad belysning för utomhusbruk
- Philips erbjuder 5 års garanti på LED-modulen och driftdonet
- Ljusstyrkan justeras via dimmer


Särskilda egenskaper
- Enkel installation
- Lång livslängd på upp till 25 år
- Vädertålig


Design och finish
- Material: rostfritt stål
- Färg: rostfritt stål


Produktens mått och vikt
- Höjd: 14 cm
- Längd: 10,9 cm
- Bredd: 11,7 cm


Tekniska specifikationer
- Nätström: Intervall 220–240 V, 50–60 Hz
- Lampteknologi: LED, Extra låg spänning av säkerhetsskäl
- Antal lampor: 2
- Wattstyrka på medföljande lampa: 4,5 W
- Maximal wattstyrka på ersättningslampa: 4,5 W
- Ljusfärg: varmvit
- Totalt ljusflöde för armatur: 1000 lm
- Dimbar armatur
- LED
- Livslängd, upp till: 25 000 timmar
- IP-kod: IP44, skydd mot föremål större än 1 mm, skydd mot vattenstänk
- Skyddsklass: I - jordad
- Ljuskällan motsvarar en standardglödlampa om: 35 W


17358/47/P0

Kähler Hammershøi Bestick 16 delar Stål
1 849 kr
I Kählers historiskt inspirerade Hammershøi-serie hittar man en elegant och klassisk uppsättning bestick. De eleganta besticken i högglanspolerat, rostfritt stål har ett slankt och rundat formspråk med en klar koppling till de karakteristiska Hammershøi-räfflorna. Låt de vackra Hammershøi-besticken bli dina nya favoriter till vardag och fest.Specifikation:* Produkten tål maskindisk vid max. 60 grader.* Produkten tål inte mikrovågsugn, ugn eller frys.* Material: Högblankt rostfritt stål.* Produktion: Formgjuten. 
Batteribox till solcellsslingor
39,90 kr
Batteribox som kan kopplas till våra solcellsslingor - smart! Smidigt om du vill använda slingan utan solpanel. Perfekt när solen lyser för få timmar eller när du vill använda slingan inomhus. Inbyggd 8-timmarstimer - lyser 8 tim och tänds igen efter 16 tim osv.
Popcorn maker för mikron
299 kr
Poppa av vanlig popcorn-majsPoppa utan olja om du villKlart på 4 minuter Popcorn maker - en skål för att poppa popcorn i micronNu kan du poppa popcorn i mikrovågsugnen utan att behöva använda de färdigpreparerade popcornpåsarna för mikron som finns att köpa i handeln. Du behöver heller inte en gigantisk popcornmaskin på bänken i köket eller bränna dina fina grytor och kastruller. Istället använder du helt vanlig popcornmajs och den här smarta popcornskålen med lock för poppning i mikrovågsugn. Häll popkornkärnor i silikonskålen, lägg till en liten skvätt olja (om du vill), lite salt eller annan smaksättning, sätt locket på skålen och stoppa in hela härligheten i mikron. Efter 3-4 minuter på hög effekt får du perfekta popcorn. Tillsammans med popparen får du också recept på popcorn med diverse intressanta smaker.Det går utmärkt att poppa helt utan fett eller olja. Poppningen går då ännu snabbare och du får perfekta fettfria popcorn. Perfekt för dig som vill snåla in på fettintaget.OBS. Kräver en effekt på minst 800w.Var försiktig när du öppnar popparen. Varm ånga kan brännas ordentligt!
Solcellslampa Ellegance
219 kr

Om du vill att din terrass och trädgård ska ha sin egen belysning och lysa med elegans, ska du inte missa solcellslampan Ellegance. Börja använda dekorativ belysning för dina utomhusplatser! 

 • Tillverkad i rostfritt stål och plast
 • Självförsörjningstid på ungefär 6 timmar
 • Ungefärlig tid för första dagsljusladdning: 8 till 12 timmar
 • Kommer med 1 fotocell
 • Kommer med 1 av/på-knapp, 4 LED-ljus och 1 batteri (1 x AAA, ni-MH 1,2 V, 300 mAh, ingår)
 • Ungefärliga mått (diameter x längd): 6 x 43,5 cm
 • Ungefärliga mått på delen som sätts fast: 14 cm
Växtlampa
355 kr
Varmvitt LED-ljusSer till att växterna trivsI växthus eller inneVåra ljusa och sköna sommardagar är relativt få och på den mörka tiden av året har även växterna ibland svårt att få tillräckligt med ljus på sig. Men det finns effektiva sätt att hjälpa dem på traven.Växtlampan är en LED-lampa som avger ljus med optimerade våglängder och ser till att dina växter trivs i hemmet även under de mörkaste månaderna. Lampan passar lika bra inne, i källaren eller i växthuset och har en livstid på hela 25000 timmar.Växtlampan kan med fördel även användas som en inredningsdetalj och är en snygg punktbelysning både med eller utan lampskärm (ingår ej).
All Steel Plus Gryta 4 L
879 kr
Gryta som rymmer 4 liter, perfekt till pastakoket eller varför inte en god soppa. Grytan har ett lock i rostfritt stål med en praktisk ångventil och måttskala på insidan av produkten. All Steel+-serien från Hackman är tillverkat i slitstarkt rostfritt stål som klarar temperaturer upp till 240°C i ugn och tål diskmaskin. Den tjocka 5-skiktsbotten gör kärlet effektivt och tyst på induktionshällar.
Batteriladdare med batterier
299 kr
Laddar upp till 8 batterier samtidigt. 4 x HR6-batterier och 4 x HR03-batterier medföljer. Ready to Use-batterier - fulladdade direkt ur förpackningen. Kan laddas i vägguttag eller i bil. Laddningstid 5-8 timmar.
Power Bank
125 kr
Passar alla telefoner och surfplattorLaddar fulltBra på resanMed ett extrabatteri nära till hands på resan behöver du inte vara orolig för att batteriet på telefonen eller läsplattan tar slut. Batteriet har ett snyggt aluminiumskal och en snygg design som man gärna har med sig i fickan. Power Bank har även ett inbyggt överladdningsskydd som minimerar risken för skador på det du vill ladda. Batteriet laddar upp din enhet och finns i olika storlekar och styrka för att passa just ditt behov. Kapaciteten är ca:2200mAh: Laddar upp en telefon 1 gång4000mAh: Laddar upp en telefon 2 gånger (iphone 6/6s plus - ca 1 gång) eller en läsplatta 0,5 gånger.8000mAh: Laddar upp en telefon 4 gånger eller en läsplatta 1 gång.Modell 4000mAh och 8000mAh har även fyra indikatorlampor som visar aktuell batterinivå.
Hårtrimmer/ Rakapparat Rowenta TN1410 Nomad 40 min
599 kr
Vill du ha de bästa produkterna för skönhetsvård i ditt hem med bästa kvalitetsprodukter till superpris? Bli inte utan Hårtrimmer/ Rakapparat Rowenta TN1410 Nomad 40 min!

Rowenta TN 1410. Kniv, material: Rostfritt stål, Produktens färg: Svart, Silver. Maximal hårlängd: 3 cm, Minsta hårlängd: 3 mm. Strömkälla: AC / batteri, Drifttid: 40 min, Batterityp: Inbyggd. Indikationer: Laddning

 • Kniv, material: Rostfritt stål
 • Produktens färg: Svart, Silver
 • Precisionstrimmer: Ja
 • Maximal hårlängd: 3 cm
 • Minsta hårlängd: 3 mm
 • Uppladdningsbara: Ja
 • Strömkälla: AC / batteri
 • Drifttid: 40 min
 • Batterityp: Inbyggd
 • Batteriteknik: Nickel-Metal Hydride (NiMH)
 • Indikationer: Laddning
 • Laddare: Ja
 • Rengöringsborste: Ja
 • Olja ingår: Ja
 • Ergonomisk design: Ja
SMINKSPEGEL VÄGG 5X LADDBAR 20CM
2 185 kr
Sminkspegel väggmonterad med sensorVäggmonterad uppladdningsbar spegel med sensor som tänds automatiskt när du är framför den.Dess tru-lux system simulerar naturligt solljus så att du kan se hela färgvariationen.Till skillnad från traditionella glödlampor och lysrör kommer långvariga lysdioder som inte brinner ut eller minskar även efter många år av regelbunden användning.Spegeln är sladdlös så att du slipper sladdar på väggen.Den laddas upp med en UBS-sladd och en adapter (medföljer), så inga fula sladdar som hänger.Med 5x förstoring kan du se alla detaljer och hela ansiktet samtidigt.Lätt att installera eftersom man inte behöver dra kablar - skruvas upp på väggen.HöjdpunkterTru-Lux ljussystemOptimal ljusstyrka och färgLjuset från lysdioderna sprids jämnt med ett unikt mönster av mikro reflektorer runt hela ringen.Med färgåtergivningsindex (CRI) 90 simulerar Tru-lux ljus Systemet nära naturligt solljus och hela färgspektrat för att visa varje detalj. Att se bra ut i ljuset från spegeln innebär att du kommer att se felfri ut i alla miljöer.Unika mikro reflektorer sprider ljuset jämtSimplehumans sensor spegel sprider ljuset jämnt med ett unikt mönster av mikro reflektorer i den yttre ringen, för ett helt jämn ljus utan hot spots.Byt aldrig en glödlampaTraditionella glödlampor bleknar eller brinner ut. Spegeln har lysdioder som har betygsats att prestera som nya efter 40 000 timmar - det är en timme om dagen. varje dag, i över 100 år.Rätt förstoring för alla uppgifterMed 5x förstoring kan du se alla detaljer och hela ansiktet samtidigt.Intelligent multi-senseSpegeln lyser upp automatiskt när ditt ansikte närmar sig spegeln. Under navändning blir spegeln mer käsnlig så att den inte stängs av oväntat. När du är klar stängs den av automatiskt - väldigt effektivt.Teleskopisk svängarmRobust svängarm i rostfritt stål ger dig en mjuk och smidig justerbarhet.LaddningsbarLaddas med standard USB (Kabel och adapter medföljer).En laddning räcker upp till 5 veckor.FunktionerTru-lux ljussystemVid 600 lux och med färgåtergivningsindex (CRI) 90 simulerar Tru-lux ljus Systemet nära naturligt solljus och hela färgspektrat för att visa varje detalj.Sensor på/avSpegeln lyser upp automatiskt när ditt ansikte närmar sig spegeln utan att behöva röra några knappar.Teleskopisk svängarmRobust arm i rostfritt stål ger en mjuk och smidig justerbarhet.Byt aldrig en glödlampaTraditionella glödlampor bleknar eller brinner ut. Spegeln har lysdioder som har betygsats att prestera som nya efter 40 000 timmar - det är en timme om dagen. varje dag, i över 100 år.5x förstoringMed 5x förstoring kan du se alla detaljer och hela ansiktet samtidigt.SladdlösInga sladdar som tar upp utrymme.Distorsionsfri spegelExakt krökning för distorsionsfria optik - även runt kanterna.LaddningsbarEn laddning räcker upp till 5 veckor.5 års garantiGjord av de bästa materialen och solid teknik så att produkten håller i åratal.MåttProduktspecifikationerBeteckning: ST3002
Nätkasse
130 kr
Kyl eller tvätta efter båtenSkrubba potatisPlats för tre vinflaskor, tre PET-flaskor eller åtta läsk Skölj och skrubba din potatis eller kyl drycker hängandes i en smart nätkasse efter båten. Svenska vatten är kallare än luften och kyler därför din dryck på ett smidigt och energibesparande sätt. Kassen fyller du med med det du vill kyla eller skölja och sänk sedan ner den i vattnet. Glöm bara inte att förtöja den i båten. Förutom dryck kan du på ett rationellt sätt skrubba färsk potatis genom att låta potatisarna rulla runt i kassen efter båten. Vem klarar sig utan en nätkasse på båten i sommar?
Demeyere Teppanyaki panna 39x27 cm, 5-ply
2 299 kr
En funktionell Teppanyaki panna i rostfritt stål från Demeyere. Större bitar av kött eller fisk, eller helt enkelt större kvantiteter av mat tillagas bäst på en Teppanyaki panna. Du kan antingen använda pannan på en häll genom att ställa den på två plattor, eller slänga in den i ugnen. De praktiska handtagen låter dig enkelt flytta runt pannan utan att bränna dig.Pannans rejäla botten, bestående av rostfritt stål och aluminium varvade runt varandra i 5 lager, låter värmen spridas jämnt utmed hela pannan. Detta, i kombination med den läckra, industriella designen gör Demeyere Teppanyaki panna till en trogen kökskamrat.Längd: 39 cm. Bredd: 27 cm.Material: 18/10 Rostfritt Stål.
Emerio Äggkokare
199 kr
Äggkokare från Emerio. Koka perfekta ägg varje gång och du behöver inte oroa dig över att de blir för lösa eller hårda. Man kan koka 1 till 7 ägg åt gången och med måttet som ingår kan du reglera om du vill ha dem löskokta eller hårdkokta. Pricka ett hål i äggen innan du placerar dem i äggkokaren. Fyll vattenkokaren med vatten med hjälp av måttet. När äggen är klara låter en signal.   Specifikationer: Effekt: 300 W. Ovandel i rostfritt stål. Mått och äggpickare ingår.  
Canto LED rostfritt stål (Borstat stål)
749 kr
Canto är en härlig vägglampa i rostfritt stål med flera olika utseenden (se bilder). Ställ in och justera ljuset efter eget ljusbehov och stil. De integrerade LED-lamporna sprider ett varmt och behagligt ljus på din vägg. Integrerad LED-belysning. 
Friend uplight LED + USB (Silver)
1 995 kr
Friend golvlampa är både stilren och snygg men också otroligt praktisk. Den är utrustad med LED-belysning som sprider ett väldigt bra ljus. Dessutom har den separat dimmer till läslampan och uplighten, du väljer alltså själv vilken du vill ha tänd och hur starkt den ska lysa. Dessutom har lampan ett USB-uttag och en liten bricka där du kan placera mobilen eller kameran för laddning. Finns i stål eller antikmässing. Integrerad LED-belysning. Upligt 18W LED, läslampa 5W LED.
Batteriladdare BC1205 12V - 5A
1 690 kr
Calix 1205 batteriladdare ser till att du alltid har laddat batteri.Moderna fordon med avancerade elektriska styrsystem kräver ett toppladdat batteri, inte minst vid korta körsträckor.Lika sant är påståendet om att ett fulladdat batteri håller längre. Därför finns det mycket att vinna med Calix batteriladdare som hela tiden ser till att batteriet är fulladdat.Uppladdningen av batteriet sker helt automatiskt när så behövs.Den nya intelligenta batteriladdaren från Calix BC1205.Batteriladdaren laddar 5 ampere och är till för fordon med 12V system. Den är av typen switchmodell och har en verkningsgrad på 95% och ett kännetecknande laddningsflöde i form av hög och låg laddningsfas. Calix BC1205 är godkänd för fast installation i fordon och även EMC och LVD godkänd.För extra säkerhet är den även godkänd via intertek Semko (S-märkt). Teknisk fakta:LxBxH: 155x100x40Max laddström: 5AVikt: 0,4 kg12 Volt
Bluelounge MiniDock Lightning - Laddar din iPhone direkt i vägguttaget
349 kr

MiniDock gör det möjligt att ladda din iPhone eller iPod direkt i vägguttaget via Apples originaladapter. Din iPhone/iPod sitter upprätt i MiniDock medan den laddas och behöver inte ligga på golvet eller ta upp utrymme på bänkar och bord. Det går naturligtvis också att använda enheten under tiden den laddas i MiniDock.
 

- Laddar din iPhone/iPod direkt i vägguttaget.

- Din iPhone/iPod slipper ligga på golvet

- Smidig laddning både hemma och på resan

 
 
Anslut MiniDock till ett vägguttag i köket, sovrummet, kontoret eller var du vill, du slipper trassliga sladdar och du vet alltid var du har din iPhone/iPod.
 
Den perfekta resekamraten! Frigör plats i trånga hotellrum, håller koll på dina prylar och du slipper ta med en extra sladd. MiniDock är lätt, kompakt och praktisk - perfekt att ta med på resan. 
 
Passar: iPhone 5 /5s/6/6 Plus / 7 / 7 Plus
 
Certifierad av Apple.
Batteriladdare MultiCharger 1204 - 12V/4A
1 195 kr
Defa batteriladdare 1204 Laddström 4A vid 12V.Elektroniskt styrd laddkurva och avancerad switch-mode laddteknologi skyddar batteriet mot överladdning och möjliggör inkoppling under längre tid.Temperaturkompenserad laddspänning.Kortslutningssäker samt skyddad mot polaritets-felkoppling.Monteras i motorrum. MultiCharger 1204 är enkel att montera ochsäkerhetsställer att batterierna är toppladdade hela tiden. Egenskaper:• Avancerad switch mode laddelektronik som är skonsam mot batteriet.Laddaren kan därför vara inkopplad kontinuerligt.• Temperaturkompenserad laddspänning säkrar att batteriet är fulladdatunder alla förhållanden.• Ljusindikering av de 4 laddförloppen (S1, S2,S3 och S4).• Belastas batteriet vid underhållsladdning så att batterispänningenkommer under 13V går laddaren automatiskt över till laddning med fulleffekt (boost mode). Bruks- och monteringsanvisning samt kopplingsschema: Klicka här Egenskaper MonteringsinformationBifogad 12V-kabel (L=1,65m) får inte kapas eller förlängas då det skulle förändra laddningsvärdena.
Batteriförvaring
29,90 kr
Förvara batterierna på ett överskådligt sätt. Ha koll på vilka batterier du har kvar, vilka som är laddade etc. Tar liten plats på väggen eller på insidan av skåpluckan.
Trädgårdslykta Ull Konstsmide Metall
2 115 kr
Trädgårdslyktan Ull från Konstsmide är perfekt för din trädgård eller fasad. Den har en stilren design och ljus från både ovansidan och undersidan.

Materialet är galvat stål.

TEKNISK DATA

Maxeffekt: 16W
Kaplingsklass: IP-54

Snabba tips

- Tänk på att det är kontrasten mellan ljus och mörker som ligger bakom en vacker trädgårdsbelysning.
- Testa alltid dina idéer innan du börjar gräva ner kablar. Provbelys med exempelvis en ficklampa för att se var ljuset ger dig bäst resultat.
- Bländande ljus är något man bör undvika både för din egen och grannarnas trevnad. Använd därför inte för starka lampor och granska även effekten från alla olika vinklar.
- Försök att kombinera funktion tillsammans med dekoration för att kunna skapa en funktionell men vacker belysning.
Scanpan Maître D´ Paellapanna 16 cm
859 kr
En liten kastrull perfekt för portionsservering, rymmer 0,6 liter. Material: Maitre D’ är en serie med små kastruller i rostfritt stål belagda med högkvalitativ koppar. De passar därför mycket bra när du endast vill göra små portioner av till exempelsås. Få saker är så trevliga som att få sin äpplekaka eller potatisgratäng serverad i en portionsskål, så varför inte servera potatisgratängen i en liten kopparkastrull. Insidan består av högblankt rostfritt 18/10 stål för bästa funktion. Handtagen är i rostfritt stål och är säkrade med två kraftiga rostfria nitar. Den fungerar mycket bra på alla hällar, dock ej induktion.
Robert Welch Trattoria Bestickset 56-Del
4 319 kr
Robert Welch serie Trattoria här i ett set om hela 56 delar är perfekt för den stora familjen, eller den som alltid vill ha ett stort gäng stilrena och praktiska bestick hemma. Passar även utmärkt för catering då de är väldigt slitstarka.Trattoria har ett traditionellt utseende inspirerad av europeisk bistromatsal. Skedarna och gafflarna är gjorda av högsta kvalitet 18/10 rostfritt stål. Knivbladen är gjorda av speciellt härdat rostfritt stål för att ge bästa möjliga skärkant. Handtagen är gjorda av gjuten POM-plast med kompressionsnitar av rostfritt stål.Specifikation:- tål diskmaskin 
Scanpan Maître D´ Kastrull 10 cm
659 kr
En liten kastrull perfekt för portionsservering, rymmer 0,35 l. Material: Maitre D’ är en serie med små kastruller i rostfritt stål belagda med högkvalitativ koppar. De passar därför mycket bra när du endast vill göra små portioner av till exempelsås. Få saker är så trevliga som att få sin äpplekaka eller potatisgratäng serverad i en portionsskål, så varför inte servera potatisgratängen i en liten kopparkastrull. Insidan består av högblankt rostfritt 18/10 stål för bästa funktion. Handtagen är i rostfritt stål och är säkrade med två kraftiga rostfria nitar. Den fungerar mycket bra på alla hällar, dock ej induktion.
Scanpan Maître D´ Gryta 16 cm
999 kr
En liten gryta med två handtag, bra för portionsservering eller förberedning av t ex små kvantiteter sås. Rymmer 1,5liter. Material: Maitre D’ är en serie med små kastruller i rostfritt stål belagda med högkvalitativ koppar. De passar därför mycket bra när du endast vill göra små portioner av till exempelsås. Få saker är så trevliga som att få sin äpplekaka eller potatisgratäng serverad i en portionsskål, så varför inte servera potatisgratängen i en liten kopparkastrull. Insidan består av högblankt rostfritt 18/10 stål för bästa funktion. Handtagen är i rostfritt stål och är säkrade med två kraftiga rostfria nitar. Den fungerar mycket bra på alla hällar, dock ej induktion.
Global G-39 Diamantskärpstav längd 30 cm
1 595 kr
Diamantbryne används för att snabbt ge kniven en ny slipyta. Fåtalet drag räcker för att man ska kunna polera upp en kniv som blivit för slö.  Material: Rostfritt stål med diamantpulver. Handtag i rostfritt stål. Förutom Globals fantastiska knivar så ingår även en mängd andra produkter i Globals breda sortiment, i detta finner vi bland annat en hel del slipverktyg. Det finns många olika sätt att slipa och skärpa sina knivar, du kan antingen använda en keramisk skärpstav, en diamatskärpstav eller varför inte slipa knivarna traditionellt mot en sten? Med en keramisk skärpstav så skärper du upp den egg som redan finns, det vill säga du håller den vass, medan du med en sten slipar upp en ny egg. 
Marklampa Decostone Nordlux Rostfritt stål
645 kr
Stilrent designad marklampa som lyser upp din trädgård!

Underhåll
Lampan bör behandlas med syrafri olja 3-4 gånger per år. Vi rekommenderar inte att installera belysning av rostfritt stål i en krävande miljö.

Teknisk data

Höjd: 18 cm
Längd: 20,6 cm
Bredd: 13,5 cm
Sockel: E27
Material: Rostfritt stål
IP-klass: IP67

Effekt: 11W
Ljuskälla: Ingår
Energiklass: A
Färgtemperatur: 2700K
Parallellkoppling: Möjlig
Batteriburk för återvinning av batterier, Grön
119 kr
Med Recycle Battery Box kan du förvara dina förbrukade batterier på ett snyggt och roligt sätt innan du lämnar in dem på återvinningsstationen.En batteriformad plåtburk som är fin att ställa i t.ex. bokhyllan. När burken är full och batterierna har källsorterats är det bara att använda burken på nytt!Missa inte: I burkens övre del finns ytterligare förvaring, för små batterier!Mått: 14 x 7,5 cm.Färg: GrönSäljs styckvis.
Bluelounge MiniDock 30 pin - Laddar din iPhone/iPod direkt i vägguttaget.
29 kr

MiniDock med 30-pin kontakt tar hand om din iPhone!

- Laddar din iPhone/iPod direkt i vägguttaget.

- Din iPhone/iPod slipper ligga på golvet

- Smidig laddning både hemma och på resan

 
MiniDock gör det möjligt att ladda din iPhone eller iPod direkt i vägguttaget via Apples originaladapter. Din iPhone/iPod sitter upprätt i MiniDock medan den laddas och behöver inte ligga på golvet eller ta upp utrymme på bänkar och bord. Det går naturligtvis också att använda enheten under tiden den laddas i MiniDock.
 
Anslut MiniDock till ett vägguttag i köket, sovrummet, kontoret eller var du vill, du slipper trassliga sladdar och du vet alltid var du har din iPhone/iPod.
 
Den perfekta resekamraten! Frigör plats i trånga hotellrum, håller koll på dina prylar och du slipper ta med en extra sladd. MiniDock är lätt, kompakt och praktisk - perfekt att ta med på resan. 
 
Passar:
iPhone 3, 3G, 3GS, 4, 4S
 
Certifierad av Apple
Scanpan Maître D´ Kastrull 14 cm
959 kr
En liten kastrull perfekt för portionsservering, rymmer 0,9 liter. Material: Maitre D’ är en serie med små kastruller i rostfritt stål belagda med högkvalitativ koppar. De passar därför mycket bra när du endast vill göra små portioner av till exempelsås. Få saker är så trevliga som att få sin äpplekaka eller potatisgratäng serverad i en portionsskål, så varför inte servera potatisgratängen i en liten kopparkastrull. Insidan består av högblankt rostfritt 18/10 stål för bästa funktion. Handtagen är i rostfritt stål och är säkrade med två kraftiga rostfria nitar. Den fungerar mycket bra på alla hällar, dock ej induktion.
Scanpan Maître D´ Kastrull 12 cm
799 kr
En liten kastrull perfekt för portionsservering, rymmer 0,6 liter. Material: Maitre D’ är en serie med små kastruller i rostfritt stål belagda med högkvalitativ koppar. De passar därför mycket bra när du endast vill göra små portioner av till exempelsås. Få saker är så trevliga som att få sin äpplekaka eller potatisgratäng serverad i en portionsskål, så varför inte servera potatisgratängen i en liten kopparkastrull. Insidan består av högblankt rostfritt 18/10 stål för bästa funktion. Handtagen är i rostfritt stål och är säkrade med två kraftiga rostfria nitar. Den fungerar mycket bra på alla hällar, dock ej induktion.
Gräddsifon 0,5 L
999 kr
Gräddsifon i rostfritt stål. Ger perfekt grädde utan att du behöver vispa. Använd den även till att tillaga fluffiga såser och mousser. Du kan även använda den i baren till drinkarna. Med en gräddsifon är du en proffskock i ditt eget kök. Det går snabbt, det är enkelt och det är framför allt bekvämt. Glöm inte att köpa till patroner. Tål max 75 grader. Fyll gräddsifonen med smeten eller det du vill ge en extra texturskjuts, skruva på locket med munstycket och ladda med en eller flera patroner. Skaka sifonen, vänd den upp och ner och börja spritsa. Ibland kan du behöva ha sifonen i kylen en stund innan, beroende på vad du ska tillaga.
Scanpan Maître D´Traktörpanna 16 cm
699 kr
Vacker traktörpanna i rostfritt stål med högkvalitativ kopparbeläggning. Den höga kanten gör att man förutom att steka även kan koka matvaror i pannan. Snygg att servera ur! Rymmer 0,75l. Maitre D’ är en serie med små kastruller i rostfritt stål belagda med högkvalitativ koppar. Den största av dessa kastruller rymmer 1,5 liter. De passar därför mycket bra när du endast vill göra små portioner av till exempel sås. Få saker är så trevliga som att få sin äppelkaka eller potatisgratäng serverad i en portionsskål, så varför inte servera potatisgratängen i en liten kopparkastrull. Insidan består av högblankt rostfritt 18/10 stål för bästa funktion. Handtagen är i rostfritt stål och är säkrade med två kraftiga rostfria nitar. Den fungerar mycket bra på alla hällar, dock ej induktion. 
Le Creuset 3-Ply Gryta Rostfritt Stål med lock 24 cm 6 liter
1 499 kr
En gryta i rostfritt stål med Le Creusets klassiska utseende men med nya förbättrade egenskaper. Grytan är en del av serien 3-Ply som innehåller kokkärl och stekpannor tillverkade i tre steg. Två skikt med ett tåligt rostfritt stål omger en värmekänslig kärna av aluminium. På så vis sprids värmen i grytan på ett optimalt sätt. Grytan har ett lock med knopp. -24 cm-3-PLY-Rostfritt Stål -Livstidsgaranti 
Edblad - Eternity Orbit halsband, lång, Stål
395 kr
Långt halsband i rostfritt stål och roséguld! Ett snyggt halsband med ett hänge av två ringar i en tunn, lång kedja från Edblad. En av ringarna är dekorerad med klara cubic zirkoner och finns antingen i helt rostfritt stål eller med roséguldplätering. Material: rostfritt stål, roséguld. Ringarnas storlek (hänget): 1 resp. 1,4 cm i diameter. Kedjans längd: 70 cm (bysthöjd). Finns även med kort kedja, se här! Halsbandet är nickelfritt. Designat av Hans & Cathrine Edblad.
G.R.Y.M Ugnsform 35 x 25 cm Rostfritt Stål
899 kr
G.R.Y.M. Ugnsform 35 x 25 cm Kärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende.  Användning Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm.   SkötselrådAnvänd vatten och diskmedel för rengöring alternativt diskmaskin. Ifall mat fastnar i produkten vid matlagning, fyll med vatten och diskmedel och låt stå ett tag för att lösa upp matrester. 
Kenwood Prospero KM286 Silver
2 495 kr
Prospero är Kenwoods minsta och mest kompakta köksmaskin. Här är den silverfärgad och med ett ordentligt tillbehörspaket. Prospero är perfekt för den som vill ha en köksassistent som tar mindre plats, kanske för att man inte har så mycket plats över på köksbänken. Designen är unik med sin trekantiga form. Kroppen är som sagt silverfärgad och tillverkad i plastmaterial.Motorn har en effekt på 900 watt vilket inte är mindre än de flesta andra köksmaskinerna på marknaden. Skålen är i rostfritt stål och har en arbetskapacitet på 500 g deg eller 8 äggvitor. Tillbehörspaketet gör Prospero till en väldigt mångsidig köksmaskin. Det innefattar en mixerkanna på 1,2 liter för att göra smoothies och mixa soppor, en matberedare på 1,4 liter med riv- och skärskivor, en citruspress, en köttkvarn i rostfritt stål, tre olika blandningsarmar och en juicecentrifug. Med alla dessa tillbehör är den lilla Prospero helt plötsligt en jätte i köket. Specifikationer: -BPA-fri -900 W-29H x 24 x 31 cm -Silverfärgad-Skål rostfritt stål 4,3 liter-Blendertillbehör-Matberedartillbehör-Degkrok- K-Beater-Ballongvisp-Citruspress-Råsaftcentrifug-Köttkvarn rostfritt stål-Vikt 4,5 kg 
G.R.Y.M Sauteuse 1,5 l Rostfritt Stål
499 kr
G.R.Y.M. Sauteuse 1,5 lKärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Fungerar på alla spisar, inklusive induktion.Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende. Användning Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm. Använd endast på låg till mellanhög värme - hög värme kan skada produkten. Hetta aldrig upp en tom rostfri produkt på spisen. Tillsatt endast salt efter att vattnet i kastrullen/grytan har börjat koka.  SkötselrådAnvänd vatten och diskmedel för rengöring alternativt diskmaskin. Ifall mat fastnar i produkten vid matlagning, fyll med vatten och diskmedel och låt stå ett tag för att lösa upp matrester. 
G.R.Y.M Gryta 6,0 l Rostfritt Stål
899 kr
G.R.Y.M. Gryta 6,0 lKärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Fungerar på alla spisar, inklusive induktion. Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende. Användning Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm. Använd endast på låg till mellanhög värme - hög värme kan skada produkten. Hetta aldrig upp en tom rostfri produkt på spisen. Tillsatt endast salt efter att vattnet i kastrullen/grytan har börjat koka.  SkötselrådAnvänd vatten och diskmedel för rengöring alternativt diskmaskin. Ifall mat fastnar i produkten vid matlagning, fyll med vatten och diskmedel och låt stå ett tag för att lösa upp matrester. 
G.R.Y.M Stekpanna 28 cm Rostfritt Stål
599 kr
G.R.Y.M. Stekpanna 28 cmKärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Fungerar på alla spisar, inklusive induktion.Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende. Användning Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm. Använd endast på låg till mellanhög värme - hög värme kan skada produkten. Hetta aldrig upp en tom rostfri produkt på spisen. Tillsatt endast salt efter att vattnet i kastrullen/grytan har börjat koka.  SkötselrådAnvänd vatten och diskmedel för rengöring alternativt diskmaskin. Ifall mat fastnar i produkten vid matlagning, fyll med vatten och diskmedel och låt stå ett tag för att lösa upp matrester. 
RADIOSTYRD MONSTERTRUCK BIL 1:12, 30KM/H, 4WD, 2.4G, HBX SURVIVOR MT RTR
1 295 kr   995 kr

Blixtrande snabb och offroadvänlig MonsterTruck i skala 1:12 från välkända HBX. Toppfart på 30 Km/h, 4-hjulsdrift, snabbt servo och 2.4Ghz teknik. Kör upp till 10st samtidigt. Finns med antingen Röd, Blå eller Grön kaross.

 • Längd: 360mm
 • Toppfart: 30 km/h
 • Vattentålig
 • 4WD
 • 2.4GHz
 • 3.7V 1500mAh Li-Ion
 • Kort laddtid

HBX eller Haiboxing Survivor MonsterTruck är en mäktig radiostyrd bil som är blixtrande snabb. Denna passar även för dig som är ny inom radiostyrt. När man blir varm i kläderna går det även att uppgradera den med ett Borstlöst motorkit och då får bilen en toppfart på över 50 Km/h.


 

Beskrivning

Den radiostyrda bilen levereras med en enkel men ändå avancerad sändare / handkontroll där man kan göra finjusteringar som tex känslighet av styrning samt gas.

HBX MonsterTruck RC-bil har kraftfull och skvättålig elektronik. Servostyrd och högvarvig motor.

RC-bilen är 4-hjulsdriven vilket gör den mycket enklare att köra och ha kontroll på vid höga hastigheter än en 2-hjulsdriven bil. RC-bilen har även oberoende stötdämpning samt differential.

Kraftfull upphängning och oberoende stötdämpare samt differential.

Det går att ytterligare justera den radiostyrda bilens köregenskaper genom att exempelvis laborera med hjulens vinkel. Kallas Toe-in & out.

Skulle man köra sönder någon del på bilen är detta inget bekymmer då alla bilens delar går att köpa som reservdel. Det är alltså meningen att man ska köra så tufft man kan, men oxå vara beredd på att få köpa och byta ut en del här och där om man kör lite väl tufft..

Egenskaper:

Skala 1:12

Motor: RC380

4WD 4-hjulsdrift

Elektroniskt fartreglage 40A

Räckvidd: >80m

Band: 2.4GHz

Skydd: Överladdning och överhettningsskydd

Batteri bil: 3.7V 1500mAh Li-Ion medföljer

Batteri sändare: 2 x 1.5V AA (ingår ej)

Längd: 380 mm

Bredd: 240 mm

Höjd: 50mm

Hjulbas: 240mm

Servo: 2.2Kg dragkraft / 19g

Styrning / gas: Steglös

Levereras komplett (förutom batteri till sändaren) med: Li-Po batteri, manual och Laddare

Sändaren behöver 2st AA/LR6 batterier

Levereras i grön eller blå färg beroende på lagerstatus. 

Rekommenderas för användare från 14 år – 99 år

 

VIKTIG INFORMATION ANG. LI-ION BATTERIERNA.

Lithium-batterier är oerhört kraftfulla och ger din bil suveräna prestanda och lång körtid.

Man måste dock vara medveten om att Lithium-batteri är känsliga.

När batterierna når 3.0V så kommer bilen stängas av. Då ska man INTE köra mer förrän man har laddat batterierna igen.

Fortsätter man att köra utan att ladda kommer battericellerna gå sönder. När en Lithium-batteri går under 3V så kommer det förstöras och kan inte användas igen.

Följ nedanstående steg för att hålla batterierna fräscha.

 1. Första gången MÅSTE batterierna laddas fullt. När laddarens lampor lyser grönt är batterierna färdigladdade.
 2. När laddarens lampor lyser grönt MÅSTE batterierna tas ut ur laddaren. Batterierna ska INTE sitta kvar i laddaren.
 3. När du kört färdigt med bilen SKA batterierna tas ut ur bilen och förvaras löst.
 4. Kör du inte på en längre period ska batterierna underhållsladdas minst 1 gång / månad.
Assisi-Gople solcellsbelysning (Grå)
279 kr
Utelampa som man enkelt sticker ner i marken. Batteriet laddas av solen och lyser när det mörknar. Ljuskälla - Varmvita LED dioder Höjd - 570mm Diameter - 160mm
Assisi-Ray solcellsbelysning (Svart)
249 kr
Utelampa som man enkelt sticker ner i marken. Batteriet laddas av solen och lyser när det mörknar. Ljuskälla - Varmvita LED dioder Höjd - 530mm Bredd - 160mm
KitchenAid Artisan 175 Koppar + Grönsaksskärare 5KSMVSA
11 894 kr
En otroligt snygg kopparklädd köksmaskin från KitchenAid. Med den populära grönsaksskäraren kan man spara mycket energi och tid som man kan lägga på annat istället. Medan maskinen river morötter åt en kan man till exempel läsa en kokbok, hitta matinspiration på YouTube eller dricka en kopp kaffe. Allra helst vill man nog i och för sig bara stå och observera när den vackra köksassistenten jobbar åt en. Med tre olika cylindrar kan man enkelt justera hur pass grovt man vill riva eller skära.  Specifikationer: Effekt: 300 W. Mått: H 35 x L 35 x B 22 cm. Vikt: 10,5 Kg.  Antal hastigheter: 10. Vridmoment: 4,2 nm. Garanti: 5 år.   Tillbehör som ingår:  Bunke 4,8 l, rostfritt stål. Bunke 3 l, rostfritt stål. Degkrok. Flatblandare. Ballongvisp. Stänkskydd. Flatblandare av metall med silikonvinge.  Grönsaksskärare med tre cylindrar.    
Pizzaspade/Kaklyftare Rund Rostfritt stål
199 kr
En stor rund spade i rostfritt stål och ergonomiskt handgrepp, perfekt när du ska servera Pizza, förflytta tårtor eller pajer.rostfritt stål, nickelfriMått: 29 cm 
G.R.Y.M Kastrull 2,0 l Rostfritt Stål
599 kr
G.R.Y.M. Kastrull som rymmer 2,0 lKärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Fungerar på alla spisar, inklusive induktion.Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende. Användning Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm. Använd endast på låg till mellanhög värme - hög värme kan skada produkten. Hetta aldrig upp en tom rostfri produkt på spisen. Tillsatt endast salt efter att vattnet i kastrullen/grytan har börjat koka. SkötselrådAnvänd vatten och diskmedel för rengöring alternativt diskmaskin. Ifall mat fastnar i produkten vid matlagning, fyll med vatten och diskmedel och låt stå ett tag för att lösa upp matrester. 
G.R.Y.M Gryta 3,5 l Rostfritt Stål
799 kr
G.R.Y.M. Gryta rymmer 3,5 l Kärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Fungerar på alla spisar, inklusive induktion.Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende. Användning Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm. Använd endast på låg till mellanhög värme - hög värme kan skada produkten. Hetta aldrig upp en tom rostfri produkt på spisen. Tillsatt endast salt efter att vattnet i kastrullen/grytan har börjat koka.  SkötselrådAnvänd vatten och diskmedel för rengöring alternativt diskmaskin. Ifall mat fastnar i produkten vid matlagning, fyll med vatten och diskmedel och låt stå ett tag för att lösa upp matrester. 
Kaffebryggare TKA6A683
1 069 kr

Vakna till en underbar dag! Få en bra start varje morgon med gott, smakrikt kaffe bryggt direkt in en termoskanna i rostfritt stål 


Smakrikt kaffe, bryggt precis som du vill ha det med Aroma+knappen. Vattentanken kan lyftas av för att fyllas enkelt. EasyDesale3: Enkel, praktiskt och smart hjälp vid avkalkning. Säker och bekvämt: automatisk avstängning efter att kaffet är färdigbryggt
Termoskanna i rostfritt stål med lock som du kan hantera med en hand, så kaffet kan serveras enkelt.


Med drip stop-funktionen kan du glömma droppar som bränner fast i värmeplattan. Värmeplattan håller sig ren och fläckfri – och du slipper torka av den. Apparaten stängs automatiskt med AutoOff-funktionen – säkert och bekvämt, lägre energiförbrukning. Enkelt att använda: Sväng ut filterhållaren, sätt i kaffefiltret med malet kaffe, sväng tillbaka filterhållaren - och du är klar!


 - Termoskanna i rostfritt stål för 8/12 koppar (1 liter). Bevarar kaffearomen och med ergonomisk lock - enhandsgrepp
 - Effekt: 1000-1200 Watt
 - Aroma+-knapp, för att välja din egen kaffestyrka, svag eller stark
 - EasyDescale3: enkelt avkalkningsprogram, tydlig LED-signal när avkalkning behövs, valbar vattenhårdhet
 - Automatisk avstängning när bryggningen är klar
 - Transparent och avtagbar vattentank. Handtaget är integrerat i tanken och vattennivån läses enkelt av från utsidan
 - Filterhållaren (1x4) svängs bekvämt ut och tas enkelt av
 - Droppstopp, rent och snyggt utan spill
 - Smidig förvaring med sladdvinda under bottenplattan 

Hue Ambiance 6W E14 Singel
509 kr

Ljus för alla tillfällen
- E14
- Kronljus
- White ambiance


Från soluppgång till solnedgång
Lägg till en Philips Hue white ambiance-kronljus i Philips Hue-systemet och skapa en stämning med avslappnande varmvitt till kallt dagsljus. Anslut den till Philips Hue-bryggan eller dimmern och styr den som du vill.


Lys upp dina ögonblick
Skapa en egen stämning med varmvitt till svalt dagsljus


Upplev sinnesro
- Koppla av, läs, koncentrera dig och ladda batterierna med egna ljusinställningar
- Ställ in ljusscheman för smart ljusstyrning i hemmet
- Vakna och somna med ljus


Dimring för maximal komfort
-  Para ihop med en trådlös dimmer så får du en enkel trådlös kontroll


Enkelt, pålitligt och framtidssäkert system
- Anslut till Philips Hue-bryggan för smart övervakning


Ställ in ljusscheman
Med Philips Hue kan det se ut som om du är hemma när du inte är det med hjälp av schemafunktionen i Philips Hue-appen. Ställ in lamporna så att de tänds vid en förinställd tid och lyser när du kommer hem. Du kan till och med få belysningen i olika rum att tändas vid olika tidpunkter. Och naturligtvis kan du låta lamporna släckas gradvis under natten så att du aldrig behöver oroa dig om huruvida du har lämnat några lampor på.


Skapa önskad atmosfär
Det har aldrig varit enklare att skapa rätt stämning med Philips Hue kronljuslampor. Välj valfri nyans av vitt ljus för att skapa en stämning eller inred ditt hem med en blandning av varmt och kallt vitt ljus. Du kan njuta av olika stilar under året oavsett om det klara vita ljuset påminner dig om en vårbris, det varmvita ljuset från en sommarsol eller det iskalla svala dagsljuset på vintern.


Ljusinställningar
Ljus påverkar vår sinnesstämning och beteende. Philips Hue kan hjälpa dig att anpassa dina dagliga rutiner till stunder som du kan njuta av. Hoppa över ditt morgonkaffe och gör dig redo för dagen med kallt, starkt vitt dagsljus som hjälper till att stärka både kropp och själ. Behåll fokus med fininställt starkt vitt ljus, eller lägg upp fötterna och slappna av med ett mjukt vitt ljus och få ett perfekt avslut på dagen.


Sov och vakna på ett naturligt sätt
Sätt i ett Philips Hue-ljus i lampan på sängbordet så blir det lättare att kliva upp ur sängen. Börja dagen på rätt sätt med en varm soluppgång. Den gradvis ökande ljusstyrkan ger dig en känsla av att vakna till naturligt ljus – i ett Philips Hue-ljus i lampan på sängbordet så blir det lättare att kliva upp ur sängen. Börja dagen på rätt sätt med en varm soluppgång. Den gradvis ökande ljusstyrkan ger dig en känsla av att vakna till naturligt ljus – istället för att vakna till ett obehagligt alarm. På kvällen hjälper ett avslappnande varmvitt ljus dig att koppla av och somna bekvämare på natten.


Smart övervakning både hemma och borta
För att du ska kunna styra Philips Hue-lamporna med din smarta enhet, krävs en Philips Hue-brygga. När den är ansluten kan du styra din belysning med Philips Hue-appen var du än befinner dig. Kontrollera om du har glömt att stänga av lamporna innan du lämnar hemmet och slå på dem om du arbetar sent. Det handlar om att förenkla ditt liv och ge dig sinnesro på smarta och användbara vägar. Bryggan ingår i alla Philips Hue-startpaket. Du kan även köpa den separat och enkelt skapa dina egna Philips Hue-system.


Lampan
- Sockel: E14
- Formfaktor: B39
- Livslängd: 25 000 timmar
- Färgtemperatur: 2200 – 6500 K
- Wattal: 6 W
- Ingångsspänning: 220 - 240 V
- Ljusflöde: Alla nyanser av vitt
- Uppgraderbar programvara: när den är ansluten till Hue-bryggan
- Höjd: 39 mm
- Bredd: 117 mm
- Max.

G.R.Y.M Gryta 10,0 l Rostfritt Stål
1 199 kr
G.R.Y.M. Gryta 10,0 l Kärlet är tillverkat med trelagersprincipen, rostfritt stål på insidan för hygienisk matlagning och enkelt underhåll. Aluminiumkärna för låg vikt och god värmespridning. Rostfritt hölje för enkelt underhåll och lång hållbarhet. Fungerar på alla spisar, inklusive induktion.Handtag gjutna i rostfritt stål för god hållbarhet, ergonomi och utseende.Höjd: 16,5 cmDiameter: 28 cm  Användning Tvätta ur produkten med vatten och diskmedel för att bli av med eventuellt damm. Använd endast på låg till mellanhög värme - hög värme kan skada produkten. Hetta aldrig upp en tom rostfri produkt på spisen. Tillsatt endast salt efter att vattnet i kastrullen/grytan har börjat koka. SkötselrådAnvänd vatten och diskmedel för rengöring alternativt diskmaskin. Ifall mat fastnar i produkten vid matlagning, fyll med vatten och diskmedel och låt stå ett tag för att lösa upp matrester. 
Assisi-Quarter stående solcellsbelysning (Grå)
229 kr
Utelampa som man enkelt sticker ner i marken. Batteriet laddas av solen och lyser när det mörknar. Ljuskälla - Varmvita LED dioder Höjd - 730mm Diameter - 120mm
Diskho Stala Ease PF-40-17L Rostfritt stål
2 680 kr
Ease PF-40-17L har två diskhoar och runt dem minimalt lite stål. Diskarens dröm när du vill ha något annat än en heltäckande diskbänk i köket.

Diskhon i rostfritt stål är ett hygieniskt och starkt material som är lätt att hålla rent. Armaturförstärkningen under blandarområdet ger utmärkt stabilitet vid montering av stora armaturer. Kantform MONOedge passar för olika typer av montering; medfällning, planlimning och underlimning.

Helt vattenlås levereras med diskhon.

Specifikationer

Standardutrustning: Design korgbottenventil, hål för blandare
Material: Rostfritt stål
Montering: Infällning, Undermontering, Planlimning
Bänkskåpets minimibredd cm: 60
Diskho Stala Ease PF-40-17R Rostfritt stål
2 680 kr
Ease PF-40-17R har två diskhoar och runt dem minimalt lite stål. Diskarens dröm när du vill ha något annat än en heltäckande diskbänk i köket.

Diskhon i rostfritt stål är ett hygieniskt och starkt material som är lätt att hålla rent. Armaturförstärkningen under blandarområdet ger utmärkt stabilitet vid montering av stora armaturer. Kantform MONOedge passar för olika typer av montering; medfällning, planlimning och underlimning.

Helt vattenlås levereras med diskhon.

Specifikationer

Standardutrustning: Design korgbottenventil, hål för blandare
Material: Rostfritt stål
Montering: Infällning, Undermontering, Planlimning
Bänkskåpets minimibredd cm: 60
D-LM2000 utomhus LED
299 kr
Belysning i rostfritt stål och frostat glas. Helkapslad, för placering under glassten. Även utmärkt för effektfull belysning i stenpartier, nersätnkt i plattor osv. Levereras med två 30cm kablar, perfekt om man vill fortsätta i en slinga.