Smögen vägglampa (Vit)

Ah Belysning

Smögen vägglampa (Vit)

419 kr

En snygg och stilig vägglampa som kommer i flera olika färger. Sladd med stickkontakt medföljer. Ljuskälla ingår ej.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 419 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Smögen bordlampa (Vit)
529 kr
En snygg och stilig bordlampa som kommer i flera olika färger. Finns också som vägglampa och golvlampa. Ljuskälla ingår ej.
Smögen golvlampa (Vit)
859 kr
En snygg och stilig golvlampa som kommer i flera olika färger. Finns också som vägglampa och bordlampa. Ljuskälla ingår ej.
Pure vägglampa (Vit)
679 kr
Pure vägglampa, snygg matt finish med trädetalj. Strömbrytare på lampan och sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Flynn vägglampa (Koppar)
369 kr
Väggfäste Flynn som finns i flera fina färger. Enkel och stilren men blir riktigt snygg med en dekorativ glödlampa (ingår ej) i! Transparent sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Ooze 15cm vägg (Svart)
999 kr
Ooze är en stilig liten vägglampa i metall som är diskret samtidigt som den är en snygg detalj på din vägg. Den sprider ett behagligt ljus och finns i tre olika färger.  Sladdlängd: 350cm + stickkontakt. Ljuskälla (från leverantören) ingår.
Captain vägglampa (Svart)
3 119 kr
Otroligt häftig vägglampa i rejält utförande. Ger en gnistrande varm effekt. Sladd med strömbrytare och stickkontakt, men går enkelt att direktkoppla. Ljuskälla ingår ej.
Tilde vägglampa long (Grå)
1 499 kr
Tilde vägglampa med fyra rörliga leder. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Cato LED vägglampa (Vit)
815 kr
Vägglampa Cato med utbytbar och dimbar LED-lampa på 3,6W (motsvarar ca 30W). Sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår.
Tyson vägglampa
599 kr
Tyson vägglampa, riktbar spotlight som levereras med 70cm sladd med stickkontakt. Lampan går enkelt att direktkoppla om man vill. Ljuskälla ingår.
Gotland vägglampa (Svart)
629 kr
Gotland vägglampa med flexibel arm som går att vinkla och sedan låsa i önskat läge. Snygg, elegant och praktisk vägglampa som finns i två olika färger. Ljuskälla ingår ej.
Koster vägglampa flex (Vit)
539 kr
En snygg vägglampa med kromad flexarm och dimmer. Väldigt praktisk om du vill kunna rikta och justera ljuset efter eget behov. Finns i flera olika färger. Ljuskälla ingår ej. 
Oslo vägglampa (Svart)
1 239 kr
En snygg och stilig vägglampa som är anpassad till att ha utomhus. Finns i färgerna svart, vit och galvanserad stål. Ljuskälla ingår ej.
Karlstad vägglampa (Galvaniserat Stål)
895 kr
En snygg och stilig vägglampa att ha utomhus. Finns i färgerna galvaniserad stål, koppar, svart och vit.Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Guld Bloomingville (Mässing/guld)
1 149 kr
Vägglampa i guld från Bloomingville, levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Exit (Vit, Vit)
499 kr
Vägglampa i krom (eller vit) med opalvitt glas. Levereras med sladd (strömbrytare + stickkontakt). Ljuskälla ingår ej.
Exit / 2 modeller (Vit, Vit)
739 kr
Vägglampa med opal vitt glas. Levereras med sladd (strömbrytare + stickkontakt). Ljuskälla ingår ej.
Exit / 2 modeller (Vit, Vit)
449 kr
Vägglampa i krom (eller vit) med opalvitt glas. Levereras med sladd (strömbrytare + stickkontakt). Ljuskälla ingår ej.
Alice vägglampa (Vit)
359 kr
Alice vägglampa - enkel, praktisk och snygg! Lampan är helt vrid- och ställbar och på toppen av armen byts det till en kromad flexarm som gör att du enkelt kan vrida lampan ytterligare. Perfekta läslampan till sovrummet som dessutom är väldigt smidig. Finns i tre olika färger. Sladdlängd: 200cm, transparent sladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Cal vägglampa (Svart)
459 kr
Cal vägglampa är enkel men väldigt snygg. Skärmen är mattsvart och lite lätt konformad med matchande sladd och strömbrytare. Insidan av lampan är vit för ett optimalt läsljus.  Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Box vägglampa (Vit)
1 096 kr
Snygg, smidig och praktisk vägglampa som både går att hänga på väggen och ställa på bordet. Tillverkad i lackad metall och finns i flera olika färger. Den har ett hyllplan och är även utrustad med ett USB-uttag för telefonen eller paddan. Hyllan sprider ett härligt upp- och nedljus (se miljöbilder) som skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Strömbrytare på armaturen. Ljuskälla ingår ej.
D-33 mini läslampa flex (Mässing/guld)
1 249 kr
Liten och smäcker vägglampa med flexarm och dimmer. Sladd med stickkontakt medföljer. Utbytbar LED-lampa ingår.
Fletcher vägglampa (Valnöt)
1 209 kr
Fletcher vägglampa är en snygg, unik och otroligt trevlig lampa med en bas i valnöt och lamphuvud i svart metall. Lampan sprider ett bra ljus och är även en stilig inredningsdetalj! Finns också som golvlampa. 200cm svart textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Berlin vägglampa rök (Svart)
1 299 kr
En snygg vägglampa att ha utomhus. Finns med antingen rökfärgat polykarbonat eller klart. Den rökfärgade kommer i färgerna svart och vitt. Ljuskälla ingår ej.
Lammhult vägglampa (Vit)
395 kr
Lammhult är en snygg vägglampa med ett riktbart lamphuvud. Tänds och släcks enkelt med dimmern som är placerad på väggplattan. Smidig och enkel vit vägglampa med kromade detaljer. Ljuskälla ingår ej.
Diamond vägglampa (Förkromad/blank)
1 909 kr
Vägglampa ”Diamond” designad med metallstänger och nyckelhålsupphängning. Transparent kabel med dimmer och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Square vägglampa (Frostat)
359 kr
Vanlig vägglampa i opalvitt glas, för fast installation (sladd direkt från vägg). Ljuskälla ingår ej.
Bergen vägglampa (Galvaniserat Stål)
1 199 kr
En modern och snygg vägglampa till att ha utomhus. Glaset är i klart glas, och lampan kommer i färgerna galvaniserad stål och svart. Ljuskälla ingår ej.
Orbit enkel vägglampa (Vit)
299 kr
Snygg, vit vägglampa med ett riktbart huvud. Detaljer i krom och snygg skärm i glas. Tänd och släck enkelt på lampans väggplatta. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Luca med lampknapp Krom
350 kr
Snygg och klassisk vägglampa med praktisk tryckknapp på sladd. Halogenlampa medföljer ej.
Lampan är dubbelisolerad.

Teknisk data

Omkrets: 85 mm
Sockel: E14
Ljuskällor: 1
Watt: 18
Deluxe LED vägglampa (Vit)
1 589 kr
Gedigen vägglampa med rörligt lamphuvud. Dimbar LED-lampa ingår som gör att man själv kan justera ljusstyrkan på lampan. 6W LED som medföljer motsvarar ca 45W. Ljuskälla ingår.
Hero vägglampa LED (Silver)
629 kr
Hero är en snygg, justerbar och smidig vägglampa i metall som kommer i flera olika färger. Brytaren sitter på väggplattan och den sprider ett varmvitt ljus. Integrerad LED-belysning.
Vägglampa Eglo Vintage Svart
269 kr
Enkel vägglampa med fina detaljer som antingen matchas med en stor modern globformad ljuskälla eller med en snygg lampskärm. Extra snyggt är det med flera väglampor i en hall eller runt en spegel.

Teknisk data

Max effekt: 1x60W
Sockel: E27
Material: Trä och stål
Ljuskälla ingår ej
Vanila vägglampa (Svart)
669 kr
Snygg designad vägglampa med strömbrytare bak på huvudet. Ljuskälla ingår ej.
Puck vägglampa dubbel (Vit)
3 195 kr
Puck vägglampa är snygg och enkel. Finns i olika färger och både som enkel och dubbel. Båda lamporna kan justeras och sprider ett bra ljus som är optimalt till läsning. Ljuskälla ingår ej.
Harlekin Duo vägglampa, flera färger Grafit Herstal
584 kr
Snygg och elegant vägglampa som ger en dekorativ belysning. Finns i flera färger.Färger: Mässing, Krom, GrafitStorlek:Höjd: 32 cmDiameter: 10,5 cmMaterial: Metall, Krom, Glas, 2 m vit sladdLjuskälla: 25W, E14 (glödlampa ingår ej)
Owl vägglampa (Flerfärgad)
479 kr
En snygg vägglampa med ett motiv av en uggla. Ytan är av glas och väggfästena i metall. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Bazar
1 249 kr
Vägglampa Bazar  från By Rydéns. En smart och snygg vägglampa som är justerbar, just för att kunna anpassas efter din behov. Tillverkad i svart metall. Ljuskälla ingår ej. H37 L61,5-122 cm. Max watt/Volt/Sockel: 42W/230V/E27. Fri frakt inom Sverige.
Troy vit vägglampa (Frostat)
349 kr
Enkel väggplafond med vitt opalglas. Ingen sladd medföljer utan lampan direktkopplas. Ljuskälla ingår ej.
NO.2 Bordslampa (Lila)
239 kr
En stilfull bordslampa i keramik med vit skärm. Kommer i olika färger. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa mässing rörlig Bloomingville (Mässing/guld)
1 449 kr
Vägglampa i mässing med en flexibel led längst ut vilket gör att du kan justera ljuskällans position. 2,5m kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Cool vägglampa (Koppar)
698 kr
Härlig vägglampa i metall som finns i tre olika färger - koppar, mässing eller svart. Kombinera med en snygg dekorationsglödlampa för att variera utseendet eller sätta din egen touch på lampan.  Sladdlängd: 200cm, transparent kabel + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Torcia sandvit
799 kr
Stilren vägglampa med uppljusspriding. Torcia vägglampa är en snygg lampa i sober design. Ljuskällan sitter på toppen av lampan och ger uppljusspridning. Denna lampa passar utmärkt som vägglampa i ex hallen och gör sig lika fin i alla inredningar. Tillverkad i vitlackad metall med matt finish. Ljuskälla ingår ej.  H42 D6  B6 cm. Max watt/Volt/Sockel: 15W/230/GU10.
Mr Hyde vägglampa (Svart)
959 kr
Snygga vägglampan Mr Hyde i metall som kommer i tre olika utföranden. Fina detaljer i antingen mässing eller krom, vilket skapar en snygg kontrast. Passar lika bra i sovrummet som över köksbänken. Lamphuvudet är riktbart.  200cm transparent sladd med brytare. Ljuskälla ingår ej.
Bellevue vägglampa (Svart)
889 kr
Funktionell vägglampa med runda, enkla former och stilren design. Skärmen finns i olika färger och basen är i krom. Ljuskälla ingår ej.
Harlekin Duo vägglampa, flera färger Krom Herstal
584 kr
Snygg och elegant vägglampa som ger en dekorativ belysning. Finns i flera färger.Färger: Mässing, Krom, GrafitStorlek:Höjd: 32 cmDiameter: 10,5 cmMaterial: Metall, Krom, Glas, 2 m vit sladdLjuskälla: 25W, E14 (glödlampa ingår ej)
Mara vägglampa 41cm (Brons)
649 kr
En snygg och gammaldags vägglampa i stål med en antikbrun yta. Skärmen är i champagnefärgat glas. Ljuskälla ingår ej.
Opera vägglampa (Svart)
499 kr
Opera är en snygg och stilren vägglampa i antingen svart eller vitt, med dekorativa detaljer i krom. Vägglampan är utrustad med LED-belysning som ger ett bra ljus, optimalt till läsning.  Vit sladd med stickkontakt. Integrerad LED-belysning. 
Strap vägglampa (Vit)
899 kr
Strap är en snygg vägglampa i en industriell design. Lampan är utsmyckad med ett dekorativt hänge i läder som bryter av och smälter in snyggt. Är inte bara otroligt snygg - den ger även ett bra ljus, optimalt till läsning. Svart + brunt läderhänge ingår. Ljuskälla ingår ej.
Glow vägglampa (Förkromad/blank)
299 kr
Snygg vägglampa som är godkänd flr badrumsmiljö. Den är tillverkad i kromad metall, med en frostad glaskupa.  Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Igloo 3-låg krom
1 399 kr
Vägglampa Igloo 3 låg krom från By Rydéns. En snygg och annourlunda vägglampa tillverkad i kromad metall och glas. Finns även i mässing. Max watt: 12V 20W 3xG4 Ljuskälla ingår: Ja IP Klass: IP 21 Mått: H:9cm L:45cm
Harlekin Duo vägglampa, flera färger Mässing Herstal
629 kr
Snygg och elegant vägglampa som ger en dekorativ belysning. Finns i flera färger.Färger: Mässing, Krom, GrafitStorlek:Höjd: 32 cmDiameter: 10,5 cmMaterial: Metall, Krom, Glas, 2 m vit sladdLjuskälla: 25W, E14 (glödlampa ingår ej)
Boston vägglampa tenn (Grå)
349 kr
Snygg vägglampa i tennfärgad metall. Skärmen är riktbar, så att du enkelt kan ställa in var du vill rikta ljuset. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa - Saber
1 569 kr
Vägglampa SaberEkmålad vägglampa med järnram och vit plastpanel. 111 st olika bokstäver och siffror ingår.200 cm svart PVC-kabel medföljer. Storlek: 120x4x10 cmLjuskälla: LED 12 watt, 3000 Kelvin, inte utbytbara
Berlin vägglampa opal (Svart)
1 299 kr
En snygg vägglampa att ha utomhus. Finns med antingen rökfärgat glas eller opal (polykarbonat). Den med opal kommer i färgerna svart, vit och aluminium. Ljuskälla ingår ej.
Sten marmorfot (Vit)
739 kr
Snygg fot i marmor med lamphållare i mässing, strömbrytare på lampan och snygg sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Scorpius (Vit)
359 kr
Stilren vägglampa som finns i flera olika färger.Ljuskälla ingår ej.
Torcia vägglampa (Svart)
749 kr
Snygg, enkel och stilren vägglampa som är lätt att placera på din vägg. Ger ett fint uppljus och sprider ett behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
Bexel (Koppar)
459 kr
Ny fräck fönsterlampa i flera härliga färger. Levereras med 3,5m sladd och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Uptown vägglampa vit
449 kr
Uptown vägglampa, lång flexibel flexarm vilket gör att lamphuvudet kan komma längre ut än traditionella läslampor. Levereras med sladd med stickontakt, dimmer på lampan. Ljuskälla ingår.
SERAPHINA bordsstjärna vit
149 kr
En fin och stämningsfull bordstjärna i vitt. Sätt i en snygg ljuskälla i stjärnan och placera den där den är synlig. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Puck vägglampa enkel dimbar LED (Vit)
1 995 kr
En stilig vägglampa i lackerad metall som finns i flera olika färger. Optimal till läsning. Den här typen är också dimbar för att på ett enkelt sätt justera ljusstyrkan. Levereras med en utbytbar LED-lampa.
Ciotti vägglampa
199 kr
En snygg vägglampa i kromad metall, med ett stilrent lamphuvud i vitt glas. Rikta enkelt denna vägglampan efter behov av ljus. Ljuskälla ingår ej.
Club singel vägglampa (Svart)
1 579 kr
Club är en snygg vägglampa med en riktbar skärm. Stilren och elegant vägglampa som du enkelt kan vrida i sidled efter eget behov. Sprider ett bra ljus och utstrålar elegans med sin svarta yta och mässingfärgade detaljer. Finns även i en dubbel variant. Sladdlängd: 250cm. Ljuskälla ingår ej.
Scorpius Maxi (Galvaniserat Stål)
479 kr
Stilren vägglampa i flera olika färger.Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Columbus, industrigrå
399 kr
Vägglampa ColumbusSnygg vägglampa från Pr Home.Diameter: 13 cm, höjd: 22 cm, djup: 16 cmE27, 40W, ljuskälla ingår ej.
Tube 16 vägglampa (Vit)
399 kr
Vägglampa med fäste i polerad krom och ett fint opalvitt glas. Ger en snygg effekt på väggen och funkar bra både som effektbelysning som komplement till allmänbelysning. Ljuskälla ingår ej.
Ball vägglampa (Vit)
489 kr
Stilren, vit vägglampa i metall som har en läderögla som gör att du enkelt kan justera på lamphuvudet. Lampan sprider ett bra ljus som är optimalt till läsning. Den vita färgen bryts av med kromdetaljer, samt en svartvit tygsladd. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Koster vägglampa (Aluminium)
2 199 kr
En snygg vägglampa i runda och enkla former till att ha utomhus. Finns i aluminium och grafit. Ljuskälla ingår ej.
Budgie vägglampa (Förkromad/blank)
769 kr
Budgie är en snygg och elegant vägglampa med glasyta som finns i både krom och antikmässing. Ljuskälla ingår ej.
Swing lång vägglampa (Svart)
1 895 kr
Swing vägglampa i svartlackad metall. Lång arm som är vridbar på två ställen, samt att lampsockeln är ledbar. 3,5m svart textilkabel med stickkontakt. Maximalt djup - 104cm. Ljuskälla ingår ej.
Evoke vägglampa (Vit)
399 kr
Vägglampa ifrån Herstal med vitt fäste eller mörkgrått fäste med vitt glas. Sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Ingo 2 vägglampa (Vit)
719 kr
Ingo vägglampa - en snygg och praktisk vägglampa som är tillverkad i metall. Båda lamporna är utrustade med flexibla armar som gör att du enkelt kan vrida och justera varje lampa. Lamporna är även utrustade med en varsin dimmer som gör att du kan ställa in ljusstyrkan efter eget behov av ljus. Perfekt lampa till läsning eller för att lysa upp specifika föremål. Finns i flera olika färger. Ljuskällor ingår ej.
Lund vägglampa (Galvaniserat Stål)
1 190 kr
En snygg och klassisk vägglampa att ha utomhus. Finns i färgerna galvaniserad stål eller svart.Ljuskälla ingår ej.
Eye vägglampa vit (Vit)
499 kr
Retro och häftig vägglampa i metall, med en mattvit yta och kromade detaljer. Strömbrytaren är placerad på lampan och huvudet är vridbart. Perfekt som vägglampa. Ljuskälla ingår ej.
Alu Box vägglampa (Aluminium)
495 kr
En snygg, enkel och diskret vägglampa som ger en snygg effekt på väggen. Armaturhuset är gjort av rent aluminium som strängsprutats och sen formats med CNC maskiner. Ytan är polerad och sedan borstad i endast en riktning. Ljuskälla ingår ej. Bländskydd går att köpa till och ligger som rekommenderat tillbehör.
Bruno E27 vägglampa (Oxid)
1 259 kr
Bruno är en fantastisk vägglampa i enkel design med rena, raka linjer. Lampan är i antik bronsoxid med svart sladd och matchande strömbrytare. Det finns två varianter av Bruno - denna med E27-sockel (finns även en variant med en större sockel, E40). Kombinera med en dekorativ glödlampa för att skapa en riktigt häftig vägglampa! Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa råmässing H. Skjalm P (Råmässing)
1 095 kr
Snygg och klassisk vägglampa i rå mässing. Ansluts med hjälp av den utanpåliggande kabeln. Skärmen är vridbar upp-neråt. Ljuskälla ingår ej.
Swing mässing vägglampa lång (Mässing/guld)
1 999 kr
Swing vägglampa i mässingfärgad metall. Lång arm som är vridbar på två ställen, samt att lampsockeln är ledbar. 3,5m svart textilkabel med stickkontakt. Maximalt djup - 104cm. Ljuskälla ingår ej.
Swing mässing vägglampa (Mässing/guld)
1 699 kr
Swing vägglampa i mässingfärgad stål. Ledbar på två ställen samt så är lamphuvudet vridbart, levereras med 3,5m sladd. Maximalt djup - 66cm. Ljuskälla ingår ej.
Cia lampfot vit 42cm (Vit)
399 kr
Cia är en snygg och elegant bordsfot med vit stomme och dekorativa detaljer i mässing. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Cia lampfot vit 52cm (Vit)
599 kr
Cia är en snygg och elegant bordsfot med vit stomme och dekorativa detaljer i mässing. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Scantling vägglampa (Vit)
4 419 kr
Scantling är en snygg och hemtrelig vägglampa i raka former och en kombination av metall och trä (ek). Lampan är justerbar vid lampans huvud och ger ett optimalt ljus till läsning. Ljuskälla ingår ej.
Carmelia vägglampa (Vit)
469 kr
Carmelia är en snygg vägglampa i vitlackerad stål, med ett dekorativt mönster, som blir extra snyggt när lampan är tänd och ljuset bryter sig igenom. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Janna med lampknapp Krom
450 kr
Snygg och enkel vägglampa med tryckknapp på sladd, perfekt för kvällsboken i sängen till exempel. LED-lampan på 260 lumen medföljer, motsvarar en traditionell glödlampa på ca 25 watt.

Teknisk data

Omkrets: 80 mm
Typ: LED
Sockel: E14
Ljuskällor: 1
Watt: 3
Ljusflöde: 260
Färgtemperatur: 3000K
Energiklass: A
Carla vägglampa duo (Förkromad/blank)
729 kr
Carla är en snygg och stilren vägglampa till ditt badrum. Ytan är kromad och de båda kuporna är gjorda i frostat glas. Ljuskälla ingår ej  
Carla vägglampa (Förkromad/blank)
489 kr
Carla är en enkel, snygg och stilren vägglampa till ditt badrum. Ytan är kromad och kupan är gjord i frostat glas. Ljuskälla ingår ej.
Forum vägglampa (Förkromad/blank)
545 kr
Stilren vägglampa, tillverkad i metall med förkromad yta och en klar skärm i glas. Enkel och vacker vägglampa som passar lika bra i privat som offentlig miljö. Den sprider ett bra ljus och du väljer själv vilken ljuskälla du vill ha i.  Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Pablo bordlampa (Vit)
139 kr
En snygg bordslampa med en annorlunda och stilfull design.Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Ciro vägglampa flex (Svart)
439 kr
Snygg, praktisk och stilren - tre ord som beskriver Ciro vägglampa. Optimal vägglampa till ditt sovrum! Du ställer enkelt in ljusstyrkan och justerar lampans flexarm efter behov. Ciro är gjord i metall och finns i färgerna mattsvart och mattvit - bägge med dimmer och flexarm i mässing. Ljuskälla ingår ej.
Radiell lång vägglampa LED (Svart)
1 609 kr
Radiell, designad vägglampa från Belid. Går att enkelt justera höjden och spotten är riktbar. Strömbrytare på lamphuvudet och en snygg matchande kabel. Ljuskälla ingår.
Vägglampa svart/mässing H. Skjalm P (Svart)
1 799 kr
Snygg designad vägglampa i svart och guld. Rörlig led och riktbart huvud. Ljuskälla ingår ej.
Zeb vägglampa svart (Svart)
349 kr
En snygg svart vägglampa med saxfunktion som du kan dra ut och in från väggen. Även skärmen är justerbar så att du enkelt kan rikta ljuset. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Hermine matt mässing
599 kr
Snygg och dekorativ vägglampa i mässing Hermine vägglampa är en snygg lampa i mässingfärgad metall med dekorativt utskuret mönster. Denna lampa skapar en ombonad och avslappnad atmosfär i din inredning och passar utmärkt i husets alla rum.  Matcha ihop med bordslampan, golvlampan eller taklampan i samma serie för att skapa en helhet i din inredning. Transparent kabel 2 m. Ljuskälla ingår ej.  H21 B13 L22 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/60W/E14  
Asker vägglampa (Aluminium)
899 kr
En snygg och enkel vägglampa i gjuten aluminium till att ha utomhus. Lampan har upp-och nedljus samt finns i färgerna aluminium, grafit och vit. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Skina 1-låg krom
1 199 kr
Badrums anpassad vägglampa. Skina är en snygg vägglampa i frostat glas, detalj i kromad metall. Denna lampa är IP44-klassad, vilket innebär att denna lampa passar perfekt som badrumsbelysning och ger en effektiv ljusspridning i ditt badrum. ljuskälla ingår ej. Mått: B11 H21 Ø8 cm. Max watt/volt/sockel: 40W/230V/E27  
Vasa vägglampa (Aluminium)
1 845 kr
Modernt rundad vägglampa med upp- och nedljus. Kommer i färgerna aluminium, grafit och vit. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Eglo Stockbury Brun
493 kr
Vacker vägglampa i brun nyans som finns i flera olika varianter för att kunna fylla hela rummet med olika ljuspunkter. De stilrena detaljerna gör att lampan känns välarbetad och exklusiv.

Teknisk data

Max effekt: 1x60W
Sockel: E27
Material: Stål
Ljuskälla ingår ej
Helix vägglampa (Galvaniserat Stål)
1 139 kr
Helix vägglampa i galvaniserat stål eller rostfärgad metall. Ger en snygg effekt på väggen och är lite annorlunda i sitt utseende. LED-ljuskälla på 5W medföljer!
Tindra vägglampa (Antikmässing)
479 kr
Vacker vägglampa i metall, med en yta i antikmässing och en lätt konformad tygskärm. Passar både äldre och lite nyare stilar. Lampans skärm är rikt- och ställbar vilket gör den optimal för t.ex. läsning.  200cm transparent sladd + Vippströmbrytare på väggplattan. Ljuskälla ingår ej. 
Kopp vägglampa (Mässing/guld)
959 kr
Kopp är en snygg vägglampa med vridbar arm och fin ljusspridning. Med sin mattsvarta yta och matt mässingfärgade skärm blir Kopp en riktig succé.  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.