Skina slim 80 (Blå)

Watt & Veke

Skina slim 80 (Blå)

149 kr

Skina slim är en vacker och stämningsfull julstjärna, smyckad med massor dekorativa små hål där ljuset skiner igenom på ett mycket vackert sätt. Blå stjärna tillverkad i papper med en guld/glittrig finish! Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 149 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Stella slim 80 (Grå)
159 kr
Stella slim är en härlig och ståtlig julstjärna, tillverkad i papper med ett dekorativt hålmönster där ljuset sprids genom på ett behagligt sätt. Stämningsfull grå stjärna som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: Upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Helsinki slim 60 (Blå)
189 kr
Helsinki är en stilren, vacker och otroligt stämningsfull julstjärna. Stjärnan är utsmyckad med flera dekorativa hål i olika storlekar, där ljuset sprids vackert när stjärnan är tänd. Blå pappersstjärna med en silver/glittrig finish!  Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Helsinki slim 60 (Vit)
189 kr
Helsinki är en stilren, vacker och otroligt stämningsfull julstjärna. Stjärnan är utsmyckad med flera dekorativa hål i olika storlekar, där ljuset sprids vackert när stjärnan är tänd. Vit pappersstjärna med en silver/glittrig finish!  Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Vintergatan slim 118 (Vit)
449 kr
Vintergatan är en ståtlig, vacker och stämningsfull stjärna som garanterat kommer sprida julkänsla omkring sig. Vit stjärna, tillverkad i papper med flera dekorativa hål där ljuset sprids på ett behagligt sätt.  Ljuskälla ingår ej. OBS: Upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Linje slim 80 (Mässing/guld)
199 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ guldlinjelängs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Linje slim 60 (Mässing/guld)
179 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ guldlinje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Linje slim 80 (Röd)
199 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ röd linje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Linje slim 60 (Svart)
179 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ svart linje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Rimfrost 60 (Vit)
429 kr
Otroligt fin och stämningsfull julstjärna, tillverkad i ett vackert snitt och stilren design. Sprider en härlig julkänsla omkring sig när den är tänd. Vit stjärna tillverkad i papper. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Ebba slim 80 (Röd)
449 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig röd färg (burgundy) och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Ebba slim 80 (Brons)
249 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig bronsfärg och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Ebba slim 80 (Blå)
449 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig djupblå färg och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Aino 44 stjärna (Vit)
549 kr
Aino är en vacker och stämningsfull julstjärna, med fot i vitlackad metall och stjärna i papper. Stjärnan är utsmyckad med ett mycket dekorativt hålmönster där ljuset sprids på ett stämningsfullt sätt. Placera på bordet, golvet eller där du vill tillföra lite extra ljus och julkänsla. Ljuskälla ingår ej.
Ebba slim 80 (Grön)
449 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig grön färg och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Aino slim 44 vit
99 kr
En fin och stämningsfull julstjärna i papper, med ett dekorativt hålmönster. Sprider ett vackert ljus. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vintergatan slim 80 vit
229 kr
Vacker, vit julstjärna gjord av papper, med ett dekorativt hålmönster som sprider ett stämningsfull ljus. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vintergatan slim 60 vit
179 kr
Vacker, vit julstjärna gjord av papper, med ett dekorativt hålmönster som sprider ett stämningsfull ljus. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Alice utomhusstjärna (Vit)
199 kr
Alice är en vacker och stämningsfull julstjärna på 60cm som är anpassad för utomhusbruk. Utrustad mecd 12st LED-lampor som sprider ett varmvitt ljus. Placera på altanen eller verandan och låt den lysa upp i mörkret. Den har ett hålmönster i form av små stjärnor, där ljuset tränger igenom på ett vackert sätt. Utrustad med timer. 3xAA-batterier ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Kristall Slim 60 silver
209 kr
Kristall Slim är en glittrig och sprakande pappersstjärna i en härlig silvrig färg.  Går att köpa med eller utan upphäng. Ljuskälla ingår ej.
Skina vägglampa 1-låg (Mässing/guld)
1 199 kr
Skina badrumslampa i mässing- eller kromfärgad metall. Skärmen är i frostat glas som ger en fin ljusspridning genom glaset.  Ljuskälla ingår ej.
Ludwig slim 60 silver
209 kr
Ludwig är en ståtlig och vacker julstjärna i papper, dekorerad med silvrigt glitter och ett vackert hålmönster.  Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Stjärna metall (Silver)
549 kr
Vacker bordsstjärna i metall med silverfärgade trådar som pryder hela stjärnan. När lampan är tänd sprids ljuset genom trådarna på ett mycket vackert och dekorativt sätt. Härlig julstjärna som sprider julkänsla och värme i ditt hem. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Skina vägglampa 2-låg (Förkromad/blank)
1 649 kr
Skina badrumslampa i krom- eller mässingfärgad metall. De dubbla skärmarna är i frostat glas som ger en fin ljusspridning genom glaset. Ljuskälla ingår ej.
Kristall slim 60 röd
199 kr
En stämningsfull, röd julstjärna i pappere, med en härligt glittrande röd färg. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Gloria 30cm (Mässing/guld)
159 kr
Gloria skiljer sig lite från de klassiska julstjärnorna som vi annars är vana vid. En mycket stilfull julstjärna, tillverkad i guldfärgad metall i en snygg design och med härlig ljusspridning.  Ljuskälla ingår ej. Upphäng + batteriställ ingår. AA-batterier ingår ej.
Vägglampa Skina 1-låg mässing
1 199 kr
Exklusiv badrumslampa. Skina är en stilren vägglampa som är anpassad för badrum. Denna vägglampa är tillverkad i frostat glas och detaljer i mässingfärgad metall, vilket skapar en exklusiv känsla i ditt badrum. IP44-klassad. Ljuskälla ingår ej. B11 H21  Ø8 cm. Max watt/volt/sockel: 40W/230V/E27
Vägglampa Skina 2-låg mässing
1 649 kr
Stilren vägglampa som ger ditt badrum en exklusiv känsla. Skina är en stilren vägglampa som är IP44-klassad, vilket innebär att denna lampa är badrumsanpassad. Tillverkad i frostat glas. Detalj i mässingfärgad metall och lampan ger en effektfull ljusspridning i ditt badrum. Ljuskälla ingår ej. Volt/Max watt/Sockel: 230V/60W/2xE27. B32 H11 Ø8 cm.
Sikri bordlampa (Mässing/guld)
1 499 kr
Sikri är en vacker bordlampa i metall, formad som en boll med tre små ben. Lampan är smyckad med flera finmönstrade hål som gör att ljuset sprids på ett fantastiskt sätt när lampan är tänd. Finns i färgerna guld och nickel. Ljuskälla ingår ej. 
Stående Stjärna Garn (Beige/brun)
399 kr
Vacker stående stjärna med bas i metall, prydd med beiget garn som täcker hela stjärnan på ett dekorativt sätt. När stjärnan är tänd så sprids ljuset vackert genom garnet. Mysig stjärna som är lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Chantilly vägglampa (Förkromad/blank)
1 099 kr
Chantilly är en vacker vägglampa med ram i kromad metall och smyckad med massor dekorativa runda kristaller. Den skapar en vacker ljusbild när den är tänd och sprider elegans i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
Stående Stjärna Garn (Svart)
399 kr
Vacker stående stjärna med bas i metall, prydd med svart garn som täcker hela stjärnan på ett dekorativt sätt. När stjärnan är tänd så sprids ljuset vackert genom garnet. Mysig stjärna som är lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Linje 44 guld/Kalix guld
419 kr
En vacker, vit julstjärna med en dekorativ guldlinje längs stjärnans alla armar. Stjärnan är i vitt papper och foten är i guldfärgad metall. Ljuskälla ingår ej.
Singoalla plafond (Förkromad/blank)
1 149 kr
Singoalla - lyxig och vacker plafond som är tillverkad i förkromad metall med en massor stilrena akrylprismor i dekorativa bågar. Prismorna är klara och sprider ljuset på ett vackert sätt när lampan är tänd. Tillför elegans i rummet du väljer att placera den i.   Ljuskällor ingår ej.
Vägglampa Skina 1-låg krom
1 199 kr
Badrums anpassad vägglampa. Skina är en snygg vägglampa i frostat glas, detalj i kromad metall. Denna lampa är IP44-klassad, vilket innebär att denna lampa passar perfekt som badrumsbelysning och ger en effektiv ljusspridning i ditt badrum. ljuskälla ingår ej. Mått: B11 H21 Ø8 cm. Max watt/volt/sockel: 40W/230V/E27  
Glitterbjörk 32cm (Mässing/guld)
369 kr
Glitterbjörk, en vacker dekoration som lyser upp bordet eller bokhyllan på ett otroligt stämningsfullt sätt. Trädet är tillverkad i stål med en guldig, glittrig finish.  AA-batterier ingår ej.
Firework bordlampa (Förkromad/blank)
480 kr
Firework bordlampa, med två stycken armar som är vridna runt varandra i en vacker och stilfull design. Varje arm bär upp en snyggt mönstrad skärm där ljuset skiner igenom på ett stämningsfullt sätt. Tillverkad i metall med förkromad yta. Ljuskällor ingår ej.
Stella Polaris bordsstjärna (Vit)
499 kr
Vacker och stilren bordsstjärna i metall. Tillverkad med en vit yta, matchande sockel och textilkabel. Ljuskällan är helt öppen så använd gärna en dekorativ sådan, så har du en riktigt tuff och stämningsfull julstjärna. Ljuskälla ingår ej.
Stella Polaris bordsstjärna (Svart)
499 kr
Vacker och stilren bordsstjärna i metall. Tillverkad med en svart yta, matchande sockel och textilkabel. Ljuskällan är helt öppen så använd gärna en dekorativ sådan, så har du en riktigt tuff och stämningsfull julstjärna. Ljuskälla ingår ej.
Carmen bordlampa (Mässing/guld)
769 kr
Den otroligt vackra bordlampan Carmen har en bas i metall kombinrat med dekorativa prismor i akryl. När lampan är tänd sprids ljuset genom prismorna på ett väldigt vackert sätt! Carmen finns i antingen mässing eller krom. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Jadida 20cm (Koppar)
799 kr
Jadida är en vacker och unik taklampa, tillverkad i metall med kopparfärgad yta och smyckad med flera dekorativa glasdetaljer i olika färger. Jadida är verkligen en lampa som drar blickar till sig och är en härlig inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
Jadida 22cm (Koppar)
799 kr
Jadida är en vacker och unik taklampa, tillverkad i metall med kopparfärgad yta och smyckad med flera dekorativa glasdetaljer i olika färger. Jadida är verkligen en lampa som drar blickar till sig och är en härlig inredningsdetalj. Ljuskälla ingår ej.
Dot stjärna på fot 75cm
275 kr
En stor, vit stjärna på fot. Är väldigt vacker med sina 75cm i höjd och sitt dekorativa hålmönster på stjärnan. 180cm kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Angel fönsterstjärna 45cm LED (Vit)
299 kr
Angel är en vacker vit stjärna i trä som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Vackert mönster där ljuset sprids igenom på ett mycket dekorativt sätt. Stjärnan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Integrerad LED-belysning.
Kate guld kristallkrona (Mässing/guld)
3 595 kr
Den otroligt vackra kristallkronan Kate, med en stomme i guldfärgad metall och prydd med en massor dekorativa kristaller i olika storlekar. Sprider ett vackert ljus genom prismorna när lampan är tänd. Otroligt elegant och vacker taklampa. Ljuskällor ingår ej.
Angel fönsterstjärna 60cm LED (Trä)
329 kr
Angel är en vacker vitlacerad stjärna i trä som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Vackert mönster där ljuset sprids igenom på ett mycket dekorativt sätt. Stjärnan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Integrerad LED-belysning.
Edda taklampa (Svart)
769 kr
Edda är en vacker och stilren plafond, tillverkad i svartlackad metall med mycket dekorativa, klara prismor i plast. Tillför elegans och lyx i ditt hem och spridet ljuset vackert genom prismorna när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
Bates pendel (Silver)
1 389 kr
Bates är en vacker pendel med en skärm i kristallglas. Ljuset sprids på ett vackert sätt genom glaset och lampan kommer i två olika utföranden - med sladd och detaljer i antingen silver eller guld. Sladdlängd: 200cm, matchande + takkopp. Ljuskälla ingår ej.
Multi drop 6 taklampa (Förkromad/blank)
1 756 kr
En otroligt vacker och iögonfallande taklampa med 6st hängande lampor i ett kluster. Lampan har en solid förkromad bas och de hängande lamporna har ribbade, stilrena glaskupor där ljuset tränger igenom på ett mycket vackert sätt.  Ljuskällor ingår ej.
Vertigo slim pendel (Vit)
899 kr
Vertigo slim är minimalistisk och snygg - en lampa i väldigt hög kvalitet. Passar bra i alla typer av rum och smälter fint in med resten av din inredning. Ljuskälla ingår ej.
Gloria 30cm (Vit)
159 kr
Gloria skiljer sig lite från de klassiska julstjärnorna som vi annars är vana vid. En mycket stilfull julstjärna, tillverkad i vitfärgad metall i en snygg design och med härlig ljusspridning.  Upphäng + batteriställ ingår. AA-batterier ingår ej.
Stella slim 118 vit
469 kr
Stella - vår klassiska stjärna! Elegant i en ren snitt, dekorerad med ett mönster av små hål. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Linje slim 80 silver
209 kr
En snygg, vit julstjärna med en dekorativ silvrig linje längs stjärnans armar. Finns även i andra färger.    Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Gloria 30cm (Silver)
159 kr
Gloria skiljer sig lite från de klassiska julstjärnorna som vi annars är vana vid. En mycket stilfull julstjärna, tillverkad i silverfärgad metall i en snygg design och med härlig ljusspridning.  Upphäng + batteriställ ingår. AA-batterier ingår ej.
Farm Star 59cm (Trä)
699 kr
Vacker och stilren julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 45cm (Trä)
499 kr
Vacker och stilren julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Linje 44 röd/Kalix vit
419 kr
En vacker, vit julstjärna med en dekorativ röd linje längs stjärnans alla armar. Stjärnan är i vitt papper och foten är i vitlackerad metall. Ljuskälla ingår ej.
Marianne taklampa 35cm (Klar/transparent)
1 199 kr
Marianne är otroligt vacker och har ett litet retrostänk i sig! Superelegant glaskupa som är tillverkad i munblåst glas och dessutom diamantskuren, vilket gör att ljuset sprids på ett mycket fint sätt. Svart sockel och matchande sladd. Ljuskälla ingår ej.
Bordsstjärna Super - mässing
110 kr
Stämningsfull batteriedriven stjärna Vacker mässingfärgad stjärna med led-belysning. Skapa härlig mysstämning med en vacker stjärna. Smart och praktisk timerfunktion med 6H på och sedan av i 18H, sedan reptererar den. Det går även enkelt att starta och släcka när man vill.Färg: MässingLjusfärg: VarmvitBredd: 25cmHöjd: 23,5cmDjup: 7,5cmAnvändningsområde: InomhusDrivs av batterier: 3 batterier AA ingår ej. Livstid ca 80hTimer: 6 h på, 18 h av, repeterande
Retro julstjärna
79 kr
Adventsstjärna med en fin vit fot och orange stjärna. Sladd 1,8m med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Viveka julstjärna slim Ø60cm vit
199 kr   169 kr
Sladd och ljuskälla ej inkluderade.
Grus julstjärna slim Ø60cm röd
175 kr   149 kr
Sladd och ljuskälla ej inkluderade.
Farm Star 45cm (Svart)
499 kr
Vacker och stilren svart julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 59cm (Svart)
699 kr
Vacker och stilren svart julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Morsamt kristallkrona stor (Mässing/guld)
3 995 kr
Morsamt är en otroligt vacker kristallkrona, med en stomme i borstad mässing och prydd med en massor dekorativa, runda prismor. Härligt, vackert mönster på ramen och en väldigt fin ljusspridning. Finns även i en mindre variant. Ljuskällor ingår ej.
Julstjärna WATT & VEKE - Grace 60 cm
389 kr
Julstjärna GraceVacker julstjärna i två lager i två olika papper med dekorativa mönster. Diameter: 60 cmLevereras utan sladd
Ljuslykta i porslin - Light bag, Love love love
99 kr
Handgjord ljuslykta med plats för värmeljus!Lyktan är formad som en papperspåse och är tillverkad i fint porslin som låter ljuset skina igenom och ger rummet ett varmt och mysigt sken. Perfekt sällskap till speciella stunder eller som en trevlig inredningsdetalj.Ljuspåsen pryds av ett budskap på långsidorna. Välj mellan en "påse" med texten LOVE LOVE LOVE med ett litet hjärta i guld eller TODAY IS THE day med små detaljer i silver.Se fler mysiga ljuslyktor här!Material: PorslinMått: ca 10,5 x 8 x 6 cm.Färg: Vit med detaljer i guld eller silver.Tvättas för hand.Kommer från Räder.
Ljuslykta i porslin - Light bag, Today is the day
99 kr
Handgjord ljuslykta med plats för värmeljus!Lyktan är formad som en papperspåse och är tillverkad i fint porslin som låter ljuset skina igenom och ger rummet ett varmt och mysigt sken. Perfekt sällskap till speciella stunder eller som en trevlig inredningsdetalj.Ljuspåsen pryds av ett budskap på långsidorna. Välj mellan en "påse" med texten LOVE LOVE LOVE med ett litet hjärta i guld eller TODAY IS THE day med små detaljer i silver.Se fler mysiga ljuslyktor här!Material: PorslinMått: ca 10,5 x 8 x 6 cm.Färg: Vit med detaljer i guld eller silver.Tvättas för hand.Kommer från Räder.
Zappa taklampa 35cm (Mässing/guld)
1 200 kr
Taklampan Zappa är otroligt vacker och stilren, tillverkad i glas och sprider ett vackert ljus när den är tänd. Finns att välja mellan färgerna guld eller silver. Sladdlängd: 120cm, vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Zappa taklampa 26cm (Mässing/guld)
1 040 kr
Taklampan Zappa är otroligt vacker och stilren, tillverkad i glas och sprider ett vackert ljus när den är tänd. Finns att välja mellan färgerna guld eller silver. Sladdlängd: 150cm, vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Kate mässing kristallkrona (Mässing/guld)
3 795 kr
Den otroligt vackra kristallkronan Kate, med en stomme i borstad mässing och prydd med en massor dekorativa kristaller i olika storlekar. Sprider ett vackert ljus genom prismorna när lampan är tänd. Otroligt elegant och vacker taklampa. Ljuskällor ingår ej.
Damn Fashionista golvlampa (Mässing/guld)
4 999 kr
Denna fina golvlampan från serien "Damn Fashionista" är verkligen en vacker lampa med många härliga detaljer. Lampan är gjord i borstad mässing, med en stabil fot i marmor och en fantasisk mönstrad skärm av munblåst glas. Ljuset sprids på ett vackert sätt genom glaset när lampan är tänd. Sladdlängd: 200cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Damn Fashionista bordlampa (Mässing/guld)
4 299 kr
Denna fina bordlampan från serien "Damn Fashionista" är verkligen en vacker lampa med många härliga detaljer. Lampan är gjord i borstad mässing, med en stabil fot i marmor och en fantasisk mönstrad skärm av munblåst glas. Ljuset sprids på ett vackert sätt genom glaset när lampan är tänd. Sladdlängd: 200cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Drippdropp (Förkromad/blank)
9 595 kr
Kristallen regnar ner från ringarna på Drippdropp, 50-tal fast 50 år senare. De förnicklade mässingsringarna är vänligt mjukt rundade. Låt regnet skina sol hos dig! Form: Tomas Krebs och Rebecca Bjarneskog Prismor - Handslipade Ljuskälla ingår ej.
Sigismund stjärna (Mässing/guld)
649 kr
Snygg, stilren och modern stjärna i guldfärgad metall, med klara glasväggar och fullt synlig ljuskälla. Placera denna stjärnan där alla kan beundra dess skönhet. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Damn Fashionista vägglampa (Mässing/guld)
2 399 kr
Denna fina vägglampan från serien "Damn Fashionista" är verkligen en vacker lampa med många härliga detaljer. Lampan är gjord i borstad mässing med en fantasisk mönstrad skärm av munblåst glas. Ljuset sprids på ett vackert sätt genom glaset när lampan är tänd. Strömbrytaren är placerad på väggplattan. Sladdlängd: 200cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Dot pappersstjärna på fot 75cm (Röd)
229 kr
En stor, vit stjärna på fot. Är väldigt vacker med sina 75cm i höjd och sitt dekorativa hålmönster på stjärnan. 180cm kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Damn Fashionista 15cm (Mässing/guld)
2 149 kr
Denna fina pendeln från serien "Damn Fashionista" är verkligen en vacker lampa med många härliga detaljer. Lampan är gjord i borstad mässing, med en fantasisk mönstrad skärm av munblåst glas. Ljuset sprids på ett vackert sätt genom glaset när lampan är tänd. Finns även i en större storlek. Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej. 
Damn Fashionista 30cm (Mässing/guld)
3 849 kr
Denna fina pendeln från serien "Damn Fashionista" är verkligen en vacker lampa med många härliga detaljer. Lampan är gjord i borstad mässing, med en fantasisk mönstrad skärm av munblåst glas. Ljuset sprids på ett vackert sätt genom glaset när lampan är tänd. Finns även i en mindre storlek. Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej. 
Armformare Fit X Slim (3 st) (Storlek: M)
229 kr

Göm sladdriga armar med armformaren Fit X Slim (3 st)! Med denna armformare, som är designad för axlar och armar, kan du få smala och fasta armar. Fit X Slim väger lite och är bekväm, och du kan ha den diskret under dina kläder. Tillverkad i nylon (92 %) och spandex (8 %). Unisex. 3 stycken i olika färg (svart, vit och beige) ingår.

www.fitxslim.com

Armformare Fit X Slim (3 st) (Storlek: S)
229 kr

Göm sladdriga armar med armformaren Fit X Slim (3 st)! Med denna armformare, som är designad för axlar och armar, kan du få smala och fasta armar. Fit X Slim väger lite och är bekväm, och du kan ha den diskret under dina kläder. Tillverkad i nylon (92 %) och spandex (8 %). Unisex. 3 stycken i olika färg (svart, vit och beige) ingår.

www.fitxslim.com

Armformare Fit X Slim (3 st) (Storlek: L)
229 kr

Göm sladdriga armar med armformaren Fit X Slim (3 st)! Med denna armformare, som är designad för axlar och armar, kan du få smala och fasta armar. Fit X Slim väger lite och är bekväm, och du kan ha den diskret under dina kläder. Tillverkad i nylon (92 %) och spandex (8 %). Unisex. 3 stycken i olika färg (svart, vit och beige) ingår.

www.fitxslim.com

Stjärna grå hängande 45cm
349 kr
Vacker stjärna i grålackad metall med svart textilkabel (5m sladd med strömbrytare och stickkontakt). Ljuskälla ingår ej.
Bonares bordlampa (Förkromad/blank)
679 kr
Vacker förkromad bordlampa i stål, smyckad med runda, klara kristaller som tillsammans skapar en fantastisk kreation. När lampan är tänd sprids ett vackert ljus genom prismorna. Ljuskälla ingår ej. 
Isadora slim 80 blå
229 kr
Isadora är en elegant, handgjord pappersstjärna i en djup blå färg. Täckt av ett dekorativt hålmönster och vackert glitter.  Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Kristall 3 klar (Mässing/guld)
3 879 kr
Denna vackra kristallampan är ihopsatt av 3st lampor från Ebb & Flow - Gayle, Henley och Cognac. Otroligt vacker och trevlig taklampa som sprider ett vackert ljus genom de klara glaskuporna. Finns att fås med upphäng i antingen guld eller silver. Sladdlängd: 200cm. Ljuskällor ingår ej.
Esplanad kristall oval (Förkromad/blank)
5 279 kr
Esplanad är en otroligt exklusiv och vacker taklampa, tillverkad i förkromad metall med en massor dekorativa prismor! När lampan är tänd så blir det ett fantastisk sken genom prismorna och även när den är släckt så glittrar den vackert i ditt hem. Sprider en lyxig känsla i rummet du har valt att placera den i. Ljuskällor ingår ej.
SERAPHINA bordsstjärna vit
149 kr
En fin och stämningsfull bordstjärna i vitt. Sätt i en snygg ljuskälla i stjärnan och placera den där den är synlig. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Kross Lampfot Mässing 49cm (Mässing/guld)
599 kr
En vacker och exklusiv lampfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Lampfoten är mycket stabil och har en snygg, kryssad fot. Lätt att placera i ditt hem med en valfri skärm i egen smak och tycke. OBS: skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Rosdala mässing/klar (Mässing/guld)
4 750 kr
Vacker taklampa med inspiration från det klassiska glasbruket Rosdala. Väldigt fint upphäng i mässing och svart tygkabel. Klarglaset bidrar med kontrast och vi rekommenderar en klar ljuskälla i lampan. Ljuskälla ingår ej.
SL Golvlampa 1 (Antikmässing)
1 395 kr
Vacker och elegant golvlampa i antikmässing. Skapad i enkla, raka linjer och är verkligen iögonfallande! Skärmen är tillverkad i matt opalglas som dämpar ljuset lite och skapar ett vackert och bländfritt ljus.  Lampan har golvströmbrytare. Ljuskälla ingår ej.
SL bordlampa 1 (Antikmässing)
595 kr
Vacker och elegant bordlampa i antikmässing. Skapad i enkla, raka linjer och är verkligen iögonfallande! Skärmen är tillverkad i matt opalglas som dämpar ljuset lite och skapar ett vackert och bländfritt ljus.  Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Merskal Magneto Slim Guld iPhone 6/6S
349 kr
Merskal Magneto slim, Konstläderfodral för Apple iPhone 6/6S, avtagbart magnetskal, 2xkredikortsfack, guldMagneto Slim är en mobilplånbok med en rad praktiska funktioner
Esplanad kristall plafond (Förkromad/blank)
3 599 kr
Esplanad är en otroligt exklusiv och vacker plafond, tillverkad i förkromad metall med en massor dekorativa prismor! När lampan är tänd så blir det ett fantastisk sken genom prismorna och även när den är släckt så glittrar den vackert i ditt hem. Sprider en lyxig känsla i rummet du har valt att placera den i. Ljuskällor ingår ej.
Vägglampa Skina 2-låg krom
1 649 kr
Effektfull badrumslampa som skapar en lyxig känsla i ditt badrum. Skina vägglampa är en snygg och stilren lampa med IP44, vilket innebär att denna lampa är anpassad för badrum. Lampa ger en effektfull ljusspridning samtidigt som den skapar en exklusiv och lyxig känsla i ditt badrum. Tillverkad i frostat glas och detalj i kromad metall. B32 H11 Ø8 cm.    Volt/Max watt/Sockel: 230V/60W/2xE27.
Bellis vägglampa (Antikmässing)
549 kr
Vackra vägglampan Bellis, tillverkad i metall med finish i antingen antikmässing eller krom. Lampan är formad som en blomma, med två dekorativa blad vid varje sida och en krona av flera små kristaller. Sprider ett vackert ljus genom kristallerna när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
Cher pendel (Röd)
849 kr
Cher är en vacker och droppformad taklampa i rött glas. Ljuskällan är synlig bak glaset och när lampan är tänd så sprids ljuset på ett mycket fint sätt genom glaset.  Kabellängd: 150cm (svart tygsladd). Ljuskälla ingår ej.
Najim fönsterlampa (Vit)
449 kr
Vacker fönsterlampa, tillverkad i metall med en mattsvart yta och ett mycket dekorativt hålmönster. Genom hålmönstret skymtar ljuskällan och sprider ett vackert och stämningsfullt ljus.  Ljuskälla ingår ej.
Noah E40 upphäng (Svart)
2 349 kr
Noah är ett stilrent upphäng i mässing med en antiksvart finish. Den extra stora sockeln (E40) gör Noah till en otroligt exklusiv taklampa. Den är skapad i en industriell stil med matchande takkopp och textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Haga fotogenlampa (Mässing/guld)
295 kr
Haga är en vacker och stämningsfull fotogenlampa som garanterat sprider en mysig stämning omkring sig. Finns i antingen mässing eller nickel - båda med brännrör i klart glas. Vacker och elegant!  OBS: lampolja ingår ej. En veke ingår.
Young kristallampa (Svart)
3 649 kr
Young är en vacker kristallampa, tillverkad i metall med svartlackade detaljer och matchande kedja. Prismorna är triangulära och handslipade som (pga prismornas form) gör att ljuset reflekteras på ett vackert sätt när lampan är tänd. Kristallampan kommer färdigmonterad. Kabellängd: 120cm. Ljuskällor ingår ej.