Skärm Solid 15cm vit

ByRydéns

Skärm Solid 15cm vit

199 kr

Stilren lampskärm, perfekt till din bordslampa. Skärm solid vit är en klassisk lampskärm som gör sig lika fin i alla inredningar och rum. Tillverkad i bomull och clip fäste. Matcha ihop med lampfot Alvina i marmor. H14 Ø15 cm.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos The Sofa Store för 199 kr
Finns i lager hos The Sofa Store, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.

Liknande produkter

Skärm Solid Ø18cm blå
229 kr
Snygg & klassisk lampskärm som passar i alla inrendingar. Solid blå är en snygg och klassisk lampskärm tillverkad i bomull. Denna lampskärm passar lika bra i det klassiska hemmet såsom i det moderna och gör sig lika fin i fönstret som på bordet. Clip fäste. Matcha ihop med Lampfot Alvina i marmor. H18 Ø18 cm.
Skärm Solid 15cm svart
199 kr
Skärm Solid svart är en snygg och lite mindre lampskärm tillverkad i Bomull. Finns i fler utföranden. Clip fäste. Matcha ihop med super snygga Alvina lampfot i vit marmor. H14 Ø15 cm. Max Watt: Rek. max 25W.
Skärm Solid 18cm svart
229 kr
Lättplacerad lampskärm i bomull. Skärm solid svart är en snygg och stilren lampskärm. Denna skärm passar utmärkt i alla inredningar och gör sig lika fin i fönstret såsom på bordet. Clip fäste. Matcha ihop med någon av våra bordslampor. H18 Ø18 cm.
Skärm Solid betong
229 kr
Lampskärm Solid betong Vår lampskärm solid betong är en modern och stilren favorit ur vårt bassortiment. Lampans clip-fattning gör att den är enkel att justera efter önskad passform. Det snygga betongmönstret ger dessutom din lampa en trendig och stilren look. Tillverkad i bomull Fäste med clip Höjd på 18 cm Diameter på 18 cm Snygg design Genom att mixa och matcha val av skärm med den fot som passar din stil bäst, sätter du en personlig touch på din lampa. Ett byte av lampskärm ger även en ny karaktär till ditt rum. Lampskärm solid betong fungerar till alla basfötter ur vårt sortiment som har en höjd på max 55 cm. Skärmen är tillverkad av bomull och ger ett fint och härligt ljusgenomsläpp. Lampskärm Solid betong förenar sin minimalistiska design med ett trendigt mönster som passar bra i de allra flesta hem. Serien är utformad för mindre lampor och rekommenderas att användas inomhus och med en glödlampa på max 25 watt. Solids sortiment innehåller lampskärmar med fokus på hög kvalité, funktion och modern design.
Skärm Solid vit
129 kr
Lampskärm Solid vit Tillsammans kan lampskärm Solid vit och en ny lampfot lyfta intrycket i ett rum. I stället för att göra stora förändringar, till exempel att byta tapet eller golv, kan en ny lampa vara den nya inredningsdetalj ditt rum behöver. Klassisk lampa Tillverkad i hållbar bomull Går att kombinera med valfri lampfot Finns i två färger Finns i två storlekar Ø10 x H11. E14 Clip Lampskärm Solid vit är en klassisk skärm med ett trattformat utseende. Materialet den är gjord av är bomull vilket borgar för ett hållbart och bra material. Skärmen kommer att ge rummet finess genom sin klassiska design. Denna lampskärm finns även i två färger så det går att välja vilken som blir bäst för ditt rum, antingen tillverkad i svart eller vit färg. Att köpa lampor till ditt hem kan vara svårt. Men lampskärm Solid vit är ett köp som du inte kommer att ångra. Skärmen är av tidlös design som passar i de flesta rum. Den trattformade skärmen tilltalar många och gör den till en inredningsdetalj du kan vara stolt över och sätta på bästa plats.
Skärm Solid 18 cm vit
229 kr
Skärm Solid 18cm vit från By Rydéns. En  snygg och enkel lampskärm. Tillverkad i Bomull med clip fäste. Max Watt: Rek. max 25W Höjd: 18cm Bredd/Dia: 18cm  
Skärm Fold svart
199 kr
Snygg lampskärm som passar i alla inredningar. Fold är en snygg lampskärm tillverkad i svartfärgad taft med topring fäste. Denna lampskärm är konformad och gör sig lika fin i alla inredningar och rum(ej våtrum). Matcha ihop Fold med någon av våra fönsterlampor eller bordslampor. H20 Ø24 cm
Skärm Leopard 18cm
249 kr
Skärm Leopard från By Rydéns. En häftig lampskärm med leopardmönster. Tillverkad i sammets tyg.  Matcha ihop med lampfot Alvina, en riktigt snygg kombo! Höjd: H: 18cm Bredd/Dia: Ø: 20cm Fäste: E14 klo Material: Sammet
Skärm Solid svart
129 kr
Lampskärm Solid svart Lampskärm Solid svart är en tidlös, klassisk lampa, som passar i alla hem. Färgen på tyget gör den lättskött och lättmatchad med hemmets övriga färger. Modern, tidlös design Fästs med clips Utmärkt kvalitet Passar de flesta lampfötter Tillverkad i hållbar bomull Ø10 x H11 cm Lampskärm Solid svart är en lampskärm med ett klassiskt utseende. Det är en skärm tillverkad i bomull, vilket är ett mycket hållbart och bra material med lagom ljusgenomsläpp. Skärmen ger ditt rum finess, tack vare sin klassiska, tidlösa, design. Passar utmärkt för att ge din ljuskälla ett helt nytt utseende! Lampskärmen finns även i vitt, för att enkelt kunna matcha just ditt rum. Det här med att köpa lampor till sitt hem kan vara komplicerat. Ett köp av lampskärm Solid svart kommer inte att ångras! Skärmen kommer aldrig att kännas för gammal, och inte heller för modern. Skärmen passar i flera typer av rum, och dess design är mycket tilltalande för ögat. Gör lampan till en inredningsdetalj, och inte bara till en ljuskälla.
Skärm Fold blå
199 kr
Snygg lampskärm som passar i alla rum. Fold är en snygg konformad lampskärm. Denna lampskärm är tillverkad av blåfärgad taft och gör sig lika fin i husets alla rum (ej våtrum). Matcha ihop Fold lampskärm med någon av våra bordslampor eller fönsterlampor. Fäste toppring. H20 Ø24 cm
Skärm Fold brun
199 kr
Klassisk konformad lampskärm med modern twist. Fold är en snygg konformad lampskärm i brunfärgad taft. Denna lampskärm gör sig lika fin i det klassiska hemmet såsom i det moderna. Passar utmärkt i husets alla rum(ej våtrum). Matcha ihop Fold lampskärm med ex Treviso golvlampfot. Topring fäste. H20 Ø24 cm.
Skärm Fold beige
199 kr
Snygg konformad lampskärm. Fold är en klassisk konformad lampskärm i snyggt beigefärgad taft. Denna lampskärm passar de flesta lampor och gör sig lika fin i alla hem. Topring fäste. Matcha ihop med någon av våra bordslampor eller fönsterlampor.  H20 Ø24 cm.
Skärm Fold vit
199 kr
Elegant lampskärm som passar i alla hem. Fold är en snygg lampskärm i vitfärgad taft. Denna lampskärm är konformad och gör sig lika fin i det moderna hemmet såsom i det klassiska. Passar utmärkt i husets alla rum(ej våtrum). Matcha ihop Fold lampskärm med någon av våra lampfötter. Topring fäste. H20 Ø24 cm.
Lampfot Alvina marmor
749 kr
Stilsäker lampofot i vit marmor. Lampfot Alvina från By Rydéns. En snygg och stilsäker lampfot. Tillverkad i vit marmor och metall. Finns i mässing. Köp till valfri lampskärm. Ljuskälla ingår ej.  H50 B13 cm.
Skärm Solid betong
119 kr
Lampskärm Solid betong Lampskärm Solid betong är en stilfull läcker lampa som passar in i de flesta hem. Den innovativa designen på tyget känns både modern och elegant. Modern design Clipfäste Materialet är bomull Höjd 14 cm, diameter 15 cm Utmärkt kvalitet För det moderna hemmet passar lampskärm Solid betong utmärkt. Designen på tyget känns mycket modern med dess betongliknande mönster. Denna skärm har en stilren form som passar perfekt i det skandinaviska hemmet med rena linjer. För dig som har fallit för den så kallade industridesignen är denna läckra lampskärm ett måste. Med ljuskällor skapas en skön atmosfär i hemmet på nolltid. Med lampskärm Solid betong får du en lampa som andas både design och kvalitet. Genom att placera moderna lampor som denna på några väl utvalda ställen i hemmet fulländar du inredningen och ger den det lilla extra. Med dess stilrena design passar den in i de flesta hem oavsett stil.
Skärm Dots vit 33x20cm
419 kr
Lampskärm Dots vit från By Rydéns. En  En Stilren och enkel lampskärm. Tillverkad i bomull. Passar i de flesta miljöer. Kombinera Dots med valfri lampfot för en komplett lampa. Max Watt: Rek. max 40W Höjd: 19,5cm Bredd/Dia: 33cm Fäste: Ring
Lampfot Alvina mässing
749 kr
Snygg lampfot i mässing och vit marmor. Lampfot Alvina från By Rydéns. En stilsäker lampfot som även är snygg som inrednings detalj. Tillverkad i vit marmor och mässing. Valfri lampskärm köps separat. Ljusklälla ingår ej. H50 B13 cm. Volt/Max watt: 230V/40W/E27.
Golvskärm Solid vit
749 kr
Golvskärm Solid vit är klassisk trattformad lampskärm som är tillverkad i bomull. Kombinera med valfri lampfot för en komplett lampa. Finns även i svart samt i mindre utförande.  Ø40 H35 cm. Ringfäste.
Bordlampa Helmer vit marmor
599 kr
Stilren bordslampa i marmor. Helmer är en snygg och stilren bordslampa med vit marmor fot. Denna lampa gör sig lika fin i det moderna såsom det klassiska hemmet. Vackert konformat skärm i vit bomull och lampskaft i zink. Denna bordslampa passar även utmärkt som fönsterlampa. Matcha ihop med soffbord eller avlastningsbord i vit marmor för att skapa en röd tråd genom din inredning. Ljuskälla ingår ej. H49 B34 L16 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/40W/E14
Skärm Leopard h22cm
249 kr
Skärm Leopard 20cm från By Rydéns. En cool leopardmönstrad lampskärm i sammet. Matcha med lampfot (med arm) - ex Trevisio Höjd: H: 21,5cm Bredd/Dia: Ø: 20cm Fäste: E27 top ring  
Skärm Solid 40cm svart
749 kr
Golvskärm Solid svart från By Rydéns. En snygg och större lampskärm. Passar perfekt som golvskärm. Köp till valfri golvfot för en komplett lampa. Ø40 H35 cm. Ringfäste.  
Skärm Trevisio svart
169 kr
Skärm Trevisio svart från By Rydéns. En  konformad och klassisk lampskärm bomullstyg. Finns i flertal färger.kolla även in Trevision Lampfot.   Max Watt: 28W Höjd: 21cm Bredd/Dia: Ø20cm Fäste: Topp ring 
Skärm Venice ø20cm svart
179 kr
Venice skärm svart  från By Rydéns är en snygg och klssisk lampskärm som passar i de flesta miljöer. Denna skärm har ett vackert plisserat bomullstyg. Köp till valfri lampfot för en komplett lampa. Fäste: Klipp Mått: Ø: 20cm  H:18cm
Skärm Dots vit 28x18cm
299 kr
Lampskärm Dots ø28cm vit från By Rydéns. En snygg och enkel lampskärm tillverkad i bomull. Finns även i svart. Höjd: 18cm Bredd/Dia: 28cm Fäste: Ring
Skärm Trevisio grå
169 kr
Skärm Trevisio 20cm grå från By Rydéns. En enkel och grå lampskärm tillverkad i bomull. Finns i fler färger. Kombinera gärna med Lampfoten i samma serie. Max Watt: 28W Höjd: 21cm Bredd/Dia: Ø20cm Fäste: Topp ring
Skärm Leopard
499 kr
Skärm Leopard från By Rydéns. En häftig lampskärm i sammet med leopardmönster. Passar både som golv och taklampa. Finns i mindre utföranden. Matchas med fördel med lampfot Indra. Höjd: H: 19,5cm Bredd/Dia: Ø: 33cm Fäste: E27 ring  
Skärm Dots svart 28xh18cm
299 kr
Skärm Dots ø28cm svart från By Rydens. En enkel och snygg lampskärm. Tillverkad i bomull. Passar de flesta lampfötter men går även att använda med upphäng. Höjd: 18cm Bredd/Dia: 28cm Fäste: Ring  
Skärm Bono
299 kr
Skärm Bono från By Rydéns. En enkel lampskärm vit bomull som passar i de flesta miljöer. Höjd: 22cm Bredd/Dia: 30cm Fäste: Ring  
Skärm Trevisio vit
169 kr
Lampkärm Trevisio vit från By Rydéns. En enkel trattformad Lampskärm i vitt bomullstyg. Passar i alla miljöer. Köp till Trevisio lampfot för en komplett lampa.   Max Watt: 28W Höjd: 21cm Bredd/Dia: Ø20cm Fäste: Topp ring 
Lampfot Ohio sandsvart
599 kr
Ohio lampfot från By Rydéns. En enkel lampfot i svart matt metall som passar i alla miljöer. Finns även i mässing. Valfri lampskärm köps till.   Volt/Max watt: 230V/40W Sockel: E27 Mått: H: 46cm, Ø: 15cm
Lampskärm Mix and Match
29,90 kr
Kombinera lampfot och skärm efter tycke och smak. Välj det som passar dig bäst. Designa din lampa här, dra och släpp och se alla olika kombinationer.
Como bordslampa svart
1 980 kr
Svart Como bordslampa i trä från Artwood. Lampan levereras utan skärm, du hittar lampskärmar under ”Lampskärmar” längre ner. På bild nr 2 visas lampskärm: Classic lampskärm linne Ø30-35 cm, art.nr: 82-60010-6002-2 Sockel: E27, Max 40 w Mått: Bredd 18 cm, Djup 18 cm, höjd 73 cm.
Milan bordslampa svart
1 640 kr
Svart Milan bordslampa i trä från Artwood. Lampan levereras utan skärm, du hittar lampskärmar under ”Lampskärmar” längre ner. På bild nr 2 visas lampskärm: Classic lampskärm linne Ø30-35 cm, art.nr: 82-60010-6002-2 Sockel: E27, Max 40 w Mått: Bredd 20 cm, Djup 20 cm, höjd 70 cm
Bordslampa Otto
899 kr
Lampfot av marmor och polerad mässing. Går att kombinera med endast glödlampa eller lampskärm.
Bordslampa Sarah, 50x34 cm, svart
1 735 kr
Bordslampa gjord med borstad mässingsstomme med praktisk lagring för brev eller bilder. Skärm av svartlackerad metall och fot i svart solid marmor. Svart textilkabel med dragbrytare i borstad mässing. Höjd 50 cm Diameter 34 cmLamphållare E27 Max 60WRek. Glödlampa: LED L141Design: Patrick Hall
Bordslampa Otto
949 kr
Lampfot av marmor och polerad mässing. Går att kombinera med endast glödlampa eller lampskärm.Max watt: 60Uttag: E27
Bordslampa med skärm
639 kr
Vacker bordslampa med guldfot och offwhite skärm!Behöver du bättre belysning hemma? Är du på jakt efter en riktigt fin bordslampa som blir en verklig prydnad i varje rum? Här är den! Denna bordslampa har en klassisk, mycket vacker och stilren design! Bordslampan kommer komplett med en snygg guldfärgad fot och en fin skärm i offwhite-färgat lintyg.Låt denna lampa lysa upp din inredning! Eller du kanske vill ge bort den till någon?Färg: Guldfärgad fot och offwhite-färgad skärmMaterial på fot: Mässing/guldStorlek fot: Höjd 36cm , bredd 8cm, djup 8cmSockel: E27 max 40wSkärmens storlek: höjd 15,5 cm bredd 20,5/17,5 cm djup 20,5/17,5 cmHöjd på lampan inklusive skärm: 46cm
Bordslampa Humphrey med sammetsskärm
1 389 kr
Bordslampan Humphrey i brons med skärm i sammet!Bra belysning är A och O i varje hem och kan man ordna det med något som dessutom blir en fin inredningsdetalj är det ju perfekt! Här finns just en sådan lampa! Detta är en helt underbar lampa som kommer komplett med både fot och skärm. Lampan Humphrey är tillverkad av brons och har en vacker offwhite-färgad skärm i sammet.Höjd inkl skärm: 55cmBredd skärm: 30cmDjup skärm: 30cmLampfotens höjd: 40cmLampfotens bredd: 22cmLampfotens djup: 22cmSockel: E27 max 40W
Bordslampa Li Jing
1 689 kr
Vacker bordslampa Li Jing med skärm Lampor ska vara både funktionella och vackra! Det stämmer in mycket väl på denna höga bordslampa som är tillverkad i porslin och har ett vackert blå/grått mönster! En skärm i snyggt offwhite-färgat lintyg ingår! Så lys upp och försköna ditt hem med Li Jing!Höjd inkl skärm: 68 cmBredd med skärm: 35 cmLampfotens storlek: höjd 49cm, djup 20cm, bredd 20cm.Sockel: E27 max 40W
Graz bordslampa mässing
1 460 kr
Graz är en bordslampa tillverkad i järn som är mässingsfärgat från Artwood. Lampan levereras utan skärm, du hittar lampskärmar under ”Lampskärmar” längre ner. Visas på bilden med Graz lampskärm Ø25 cm. Sockel: E27, Max 40 w Mått: Bredd 15 cm, Djup 15 cm, höjd 70 cm
Lampskärm Mix and Match
69,90 kr
Kombinera lampfot och skärm efter tycke och smak. Inred med mönster eller välj enfärgat. Många utföranden att välja mellan.
Lampskärm Mix and Match
69,90 kr
Kombinera lampfot och skärm efter tycke och smak. Inred med mönster eller välj enfärgat. Många utföranden att välja mellan.
Lampskärm Mix and Match
69,90 kr
Kombinera lampfot och skärm efter tycke och smak. Inred med mönster eller välj enfärgat. Många utföranden att välja mellan.
Lampskärm Mix and Match
69,90 kr
Kombinera lampfot och skärm efter tycke och smak. Inred med mönster eller välj enfärgat. Många utföranden att välja mellan.
Lampskärm Mix and Match
79,90 kr
Kombinera lampfot och skärm efter tycke och smak. Inred med mönster eller välj enfärgat. Många utföranden att välja mellan.
Lampskärm Mix and Match
49,90 kr
Kombinera lampfot och skärm efter tycke och smak. Inred med mönster eller välj enfärgat. Många utföranden att välja mellan.
Lampskärm Mix and Match
69,90 kr
Kombinera lampfot och skärm efter tycke och smak. Inred med mönster eller välj enfärgat. Många utföranden att välja mellan.
Lampskärm Mix and Match
69,90 kr
Kombinera lampfot och skärm efter tycke och smak. Inred med mönster eller välj enfärgat. Många utföranden att välja mellan.
Lampskärm Mix and Match
69,90 kr
Kombinera lampfot och skärm efter tycke och smak. Inred med mönster eller välj enfärgat. Många utföranden att välja mellan.
Lampskärm Mix and Match
35 kr
Kombinera lampfot och skärm efter tycke och smak. Inred med mönster eller välj enfärgat. Många utföranden att välja mellan.
Takskärm Fold blå
599 kr
Rund takskärm i blå taft. Fold är en bollformad takskärm i blåfärgad taft textil med fin lyster. Passar utmärkt som taklampa i vardagsrummet eller i sovrummet. Gör sig lika fin i alla inredningar. Upphäng och ljuskälla ingår ej. Levereras omonterad. Matcha ihop med Fold lampskärm för att skapa en rödtråd genom din inredning. Ø50 cm. 
Lampskärm PUNCH
249 kr
Lampskärm i perforerad plåt, designad som bordslampa men fungerar lika bra som taklampa. OBS! Lampsladd köps separat.
Lampfot Marmori svart marmor
699 kr
Kubformad lampfot i svart marmor. Lampfot Marmori är en snygg och exklusiv lampfot tillverkad i svart marmor. Kombinera med en större glödlampa för att göra denna bordslampa extra snygg. Ljuskälla ingår ej. Skillnader förekommer på varje exemplar gällande melarade ytan, då marmor är naturmaterial.  H18,5 Ø10 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230/60W/E27    
Plafond Solid
1 099 kr
Plafond Solid  från By Rydéns. En enkel taklampa som ger ett behagligt ljus. Passar i de flesta miljöer. Tillverkad i bomullstextil.   Volt/Max Watt: 230V 40W 3xE14 Ljuskälla ingår: Nej Mått: H: 15cm, Ø: 50cm
Lampskärm Ronald
1 099 kr
Lampskärm i glänsande material med mönstrad insida. Passar för alla rum och olika stilar.Kan användas till både taklampa och bordslampa.Uttag: E27
Melampo - Bordslampa, Skärm i naturvitt & bas i brons
4 185 kr   3 557 kr
Melampo är en bordslampa som designats av Adrien Gardère år 2000 för italienska Artemide. Bordslampan har en klassiska och stilren design. Melampos skärm går att justera till två andra lägen förut det normala, där det ena är bakåt för att ge mer läsljus framåt och det andra är att vända skärmen 180° för att få ett riktat ljus uppåt. Bordslampan tilverkas av teknopolymer, aluminium och zamak och har en silkesklädd skärm. Med sin enkla men praktiska design passar den lika bra att i hemmet, på kontoret eller i andra offentliga rum.Melampo finns även som golvlampa, vägglampa och som en smidig nattlampa. Välj din bordslampa i grått eller natur- och bronsfärgat. Ljuskälla ingår ej.
Bordslampa retro vit
329 kr
Söt liten retro bordslampa i målad metall och kromad böjbar arm från Waterquest. Bordslampan har vit lampsladd och kromad strömbrytare på lampfoten. Vi har den i tio fina metallicfärger så du kan hitta en som passar perfekt till just ditt hem! Mått: 24 cm hög, lampskärm Ø 10 cm, lampfot Ø 14 cmLampsockel: E27, max 25 W
Bordslampa retro röd
329 kr
Söt liten retro bordslampa i målad metall och kromad böjbar arm från Waterquest. Bordslampan har vit lampsladd och kromad strömbrytare på lampfoten. Vi har den i tio fina metallicfärger så du kan hitta en som passar perfekt till just ditt hem. Mått: 24 cm hög, lampskärm Ø 10 cm, lampfot Ø 14 cmLampsockel: E27, max 25 W
Melampo - Bordslampa, Skärm & bas i grått
4 185 kr   3 557 kr
Melampo är en bordslampa som designats av Adrien Gardère år 2000 för italienska Artemide. Bordslampan har en klassiska och stilren design. Melampos skärm går att justera till två andra lägen förut det normala, där det ena är bakåt för att ge mer läsljus framåt och det andra är att vända skärmen 180° för att få ett riktat ljus uppåt. Bordslampan tilverkas av teknopolymer, aluminium och zamak och har en silkesklädd skärm. Med sin enkla men praktiska design passar den lika bra att i hemmet, på kontoret eller i andra offentliga rum.Melampo finns även som golvlampa, vägglampa och som en smidig nattlampa. Välj din bordslampa i grått eller natur- och bronsfärgat. Ljuskälla ingår ej.
Takskärm Fold beige
599 kr
Snygg, rund och lättplacerad takskärm med lyster. Fold är en snygg takskärm i beigefärgad taft med fin lyster. Denna takskärm passar utmärkt som taklampa i husets alla rum(ej våtrum) och gör sig lika fin i alla inredningar. Ljuskälla och upphäng köps till. Levereras omonterad i platt paket. Matcha ihop med Fold lampskärm för att skapa en helhet i din inredning. Ljuskälla och upphäng ingår ej. Levereras omonterad. Ø50 cm. 
Bordslampa retro petrol
329 kr
Söt liten retro bordslampa i målad metall och kromad böjbar arm från Waterquest. Bordslampan har vit lampsladd och kromad strömbrytare på lampfoten. Vi har den i tio fina metallicfärger så du kan hitta en som passar perfekt till just ditt hem! Mått: 24 cm hög, lampskärm Ø 10 cm, lampfot Ø 14 cmLampsockel: E27, max 25 W
Bordslampa retro mint
329 kr
Söt liten retro bordslampa i målad metall och kromad böjbar arm från Waterquest. Bordslampan har vit lampsladd och kromad strömbrytare på lampfoten. Vi har den i tio fina metallicfärger så du kan hitta en som passar perfekt till just ditt hem! Mått: 24 cm hög, lampskärm Ø 10 cm, lampfot Ø 14 cmLampsockel: E27, max 25 W
Bordslampa retro mörkrosa
329 kr
Söt liten retro bordslampa i målad metall och kromad böjbar arm från Waterquest. Bordslampan har vit lampsladd och kromad strömbrytare på lampfoten. Vi har den i tio fina metallicfärger så du kan hitta en som passar perfekt till just ditt hem! Mått: 24 cm hög, lampskärm Ø 10 cm, lampfot Ø 14 cmLampsockel: E27, max 25 W
Bordslampa retro aubergine
329 kr
Söt liten retro bordslampa i målad metall och kromad böjbar arm från Waterquest. Bordslampan har vit lampsladd och kromad strömbrytare på lampfoten. Vi har den i tio fina metallicfärger så du kan hitta en som passar perfekt till just ditt hem! Mått: 24 cm hög, lampskärm Ø 10 cm, lampfot Ø 14 cmLampsockel: E27, max 25 W
Bordslampa retro svart
329 kr
Söt liten retro bordslampa i målad metall och kromad böjbar arm från Waterquest. Bordslampan har vit lampsladd och kromad strömbrytare på lampfoten. Vi har den i tio fina metallicfärger så du kan hitta en som passar perfekt till just ditt hem! Mått: 24 cm hög, lampskärm Ø 10 cm, lampfot Ø 14 cmLampsockel: E27, max 25 W
Bordslampa retro industri blå
329 kr
Söt liten retro bordslampa i målad metall och kromad böjbar arm från Waterquest. Bordslampan har vit lampsladd och kromad strömbrytare på lampfoten. Vi har den i tio fina metallicfärger så du kan hitta en som passar perfekt till just ditt hem! Mått: 24 cm hög, lampskärm Ø 10 cm, lampfot Ø 14 cmLampsockel: E27, max 25 W
Bordslampa retro silver
329 kr
Söt liten retro bordslampa i målad metall och kromad böjbar arm från Waterquest. Bordslampan har vit lampsladd och kromad strömbrytare på lampfoten. Vi har den i tio fina metallicfärger så du kan hitta en som passar perfekt till just ditt hem! Mått: 24 cm hög, lampskärm Ø 10 cm, lampfot Ø 14 cmLampsockel: E27, max 25 W
Bordslampa Line Svart oval skärm Bengt & Lotta
1 759 kr
Lampan Line från Bengt & Lotta är designad av Bengt Lindberg och Lotta Glave. Lampfoten är tillverkad i järn och lampskärmen i textil. Storlek: H: 58 cm B: 31 cm D: 10 cmStorlek rund lampskärm: H: 28 cm, Diameter: 20 cm Storlek oval lampskärm: H: 28 cm, Diameter: 30x12 cm Material: Järn & textilDesign: Lotta Glave och Bengt Lindberg
Lampfot Marmori vit marmor
699 kr
Kubisk lampfot i ljus marmor & mässing. Marmori är en snygg lampfot i ljus marmor och mässingfärgad metall. Denna lampa passar utmärkt som bordslampa såsom fönsterlampa. och gör sig fin i husets alla rum. Varje exemplar är unik pga naturliga skiftningar i marmorn. 18,5 Ø10 cm Volt/Max watt/Sockel: 230/60W/E27
Bordslampa Line Vit oval skärm Bengt & Lotta
1 759 kr
Lampan Line från Bengt & Lotta är designad av Bengt Lindberg och Lotta Glave. Lampfoten är tillverkad i järn och lampskärmen i textil. Storlek: H: 58 cm B: 31 cm D: 10 cmStorlek rund lampskärm: H: 28 cm, Diameter: 20 cm Storlek oval lampskärm: H: 28 cm, Diameter: 30x12 cm Material: Järn & textilDesign: Lotta Glave och Bengt Lindberg
VITA Cuna Matt Svart
849 kr
Cuna är en elegant och stilren lampskärm från Vita. Skärmen är tillverkad i akryl och stål och har en klassisk retrokänsla som går att matcha med det mesta.Den raka enkla designen passar in i alla hem och finns att köpa i tre härliga färger. Lampan har ett klart ljus som gör den till en perfekt lampa i köket eller vardagsrummet.Klassisk svart/vit lampa med mycket retrokänsla.   Material: Stål och akrylEffekt: Max 60 watt E27/26Dia: 38 cm Höjd: 16 cm  Sladd och ljuskälla ingår ej.Du kan köpa sladden här. Köp ljuskälla här.  
VITA Cuna Matt Vit
849 kr
Cuna är en elegant och stilren lampskärm från Vita. Skärmen är tillverkad i akryl och stål och har en klassisk retrokänsla som går att matcha med det mesta.Den raka enkla designen passar in i alla hem och finns att köpa i tre härliga färger. Lampan har ett klart ljus som gör den till en perfekt lampa i köket eller vardagsrummet. Material: Stål och akrylEffekt: Max 60 watt E27/26Dia: 38 cm Höjd: 16 cm  Sladd och ljuskälla ingår ej.Du kan köpa sladden här. Köp ljuskälla här.  
Pewter bordslampa låg
885 kr
Låg Pewter bordslampa i järn från Artwood. Lampan levereras utan skärm, du hittar lampskärmar under ”Lampskärmar” längre ner. Lampskärmen på bilden heter Cylinder lampskärm svart skinn Ø25 cm, art.nr: 82-60003-39 Sockel: E27, Max 40 w Mått: Bredd 14 cm, Djup 14 cm, höjd 54 cm
CHELSEA Bordslampa Stor Krom
799 kr
CHELSEA är en ståtlig och elegant serie med väldesignade lampor för den stilmedvetne inredaren. Seriens signum är den timglasformade stommen som ger klara art decó-vibbar. I serien finner du bordslampor i olika storlekar och finishar. Samtliga medlemmar i CHELSEA-familjen levereras med organzabeklädd lampskärm för en behaglig ljusspridning. För denna typ av skärm rekommenderas klara ljuskällor. Seriens signum är den timglasformade stommen som ger klara art decó-vibbar Bordslampa med vit skärm och fot i kromad metall.
Bordslampa retro rosa (matt)
329 kr
Söt liten retro bordslampa i målad metall och kromad böjbar arm från Waterquest. Bordslampan har vit lampsladd och kromad strömbrytare på lampfoten. Vi har den i tio fina färger så du kan hitta en som passar perfekt till just ditt hem! Den här lampan är något mattare i färgen än de övriga. Mått: 24 cm hög, lampskärm Ø 10 cm, lampfot Ø 14 cmLampsockel: E27, max 25 W
Skärm Venice ø33cm vit
299 kr
Nyhet för sommaren 2016! Venice 33cm vit från By Rydens är en fin lampskärm med vitt bomullstyg. Finns i fler utföranden så som färg och storlek. Fäste: Ring Mått: Ø: 23cm  H:26cm
Capri bordslampa Antique
1 645 kr
Capri bordslampa i Antique-färgat trä från Artwood. Lampan levereras utan skärm, du hittar lampskärmar under ”Lampskärmar” längre ner. Lampskärm på bilden har utgått ur sortimentet. Sockel: E27, Max 40 w Mått: Diameter Ø35 cm, höjd 66 cm
Lampskärm Carmina mini sahara
549 kr
Tak- bords- och golvlampa Carmina Modern lampskärm i gult från det populära danska märket Vita. Kan användas som bords-, tak- och golvlampa. Tillverkad i hårdplast med 32 centimeter i diameter. 32 centimeter i diameter 22 centimeter hög Ljus och fräsch Behagligt sken Passar i hemmets alla rum Carmina är en stilren lampskärm från Vita som enkelt kan monteras utan verktyg. Designen är inspirerad av sanddyner och mjuka vågor från alla de vackra stränder som omger Danmarks natursköna landskap. Lampor är en viktig del av inredningen i ett hem, och denna lampa kan med rätt tillbehör användas som bords-, golv- eller taklampa, för att passa i alla rum. Denna lampskärm är fin att ovanför matbordet, eller i vardagsrummet över soffbordet där den kan skapa en känsla av att vara ute i naturen. Den passar också mycket bra som golvlampa i hallen för att ge ett välkomnande intryck, eller som bordslampa i sovrummet då det ger ett varmt behagligt sken.
Pasadena bordslampa keramik grå
3 070 kr
Pasadena bordslampa i svart/grå keramik från Artwood. Lampan levereras utan skärm, du hittar lampskärmar under ”Lampskärmar” längre ner. På bilden visas lampan med en Classic Ø50 cm lampskärm i grå mocka. Sockel: E27, Max 40 w Mått: Diameter Ø36 cm, Höjd 50 cm
Bordlampa Castell krom
1 499 kr
Castell bordslampa är en stilren lampa med kvadratisk form. Detaljer i kromad metall och skärm i textil. Denna lampa gör sig lika fin i det klassiska hemmet såsom i det moderna och passar både som bordslampa så som stående lampa i fönstret. Finns i mässing. Ljuskälla ingår ej. Transperant kabel 2 m. Material: Metall/textil H52,5cm B61cm Volt/Max watt: 230V/40W/E27 Handla lampor & belysning online. Vi har belysning för alla inredningar. Handla dina lampor online eller i butik i Stockholm. 
Belora Bordlampa
990 kr
Stilren bordslampa i stål. Belora är en snygg bordslampa i sober design. Denna bordslampa skapar en stilren och lyxig atmosfär i ditt rum. Passar utmärkt som fönsterlampa såsom bordslampa. Gör sig fin i alla inredningar. Tillverkad i kromfärgad stål och vit textilskärm. Ljuskälla ingår ej. Levereras omonterad. Ø27 H60 cm. Volt/max watt/sockel: 240V/60W/E27  
Kids Concept Pumpkin Bordslampa
699 kr

Bordslampa med ugglemotiv av serien Pumpkin från Kids Concept
Vitfärgad lampfot och sladd. Ljuskälla ingår inte.

- Färg: Vit, grön, brun
- Material: Textil, metall
- Mått lampskärm: 15 x 15 cm
- Mått lampfot: 33 cm

Kids Concept Bordslampa Star Rosa
599 kr

Bordslampa med små stjärnor från Kids Concept.
Silverfärgad lampfot med vit sladd. Ljuskälla ingår ej.

- Färg: Rosa, vit
- Material: Textil, metall
- Mått lampskärm: 15 x 15 cm
- Mått lampfot: 33 cm

Lampskärm Carmina mini turquoise
549 kr
Carmina lampskärm turkos mini Denna underbart fräscha och snygga lampskärm passar till seriens olika modeller, som deras golvlampa eller bordslampa. Med den fina turkosa färgen bryter man enkelt av mot hemmets övriga interiör och ger rummet ett lyft. Diameter 32 cm Höjd 22 cm Max 15 W LED Snygg design Vacker turkos färg Bland alla vackra lampor i vårt sortiment, sticker denna lampskärm specifikt ut och finns även att hitta i storlek som passar en taklampa. Den pigga turkosa färgen ger ett trendigt tillägg till alla typer av hem och passar framförallt som en accentfärg i ett neutralt och sparsamt inrett hem. Låt lampan får stå i fokus, med sin böjande design som för tankarna till hav och sol. Du kan välja att ha denna lampskärm på en bordstöd och få en bordslampa som även fungerar som en accessoar i ditt hem! Lampans belysning är funktion nummer ett och skärmen ger ett vackert ljusblått sken som känns varm trots dess turkosa färg. En underbar detalj att ha i rummet.
VITA Cuna Matt Mintgrön
849 kr
Cuna är en elegant och stilren lampskärm från Vita. Skärmen är tillverkad i akryl och stål och har en klassisk retrokänsla som går att matcha med det mesta. Den raka enkla designen passar in i alla hem och finns att köpa i tre härliga färger. Lampan har ett klart ljus som gör den till en perfekt lampa i köket eller vardagsrummet.Denna fräscha mintgröna färg livar upp rummet och är snygg såväl tänd som släckt.   Material: Stål och akryl Effekt: Max 60 watt E27/26 Dia: 38 cm Höjd: 16 cm  Sladd och ljuskälla ingår ej.Du kan köpa sladden här.Köp ljuskälla här. 
Type 1228 - Väggmonterad lampa, Ice White
2 665 kr   2 265 kr
Den väggmonterade lampan från kollektionen Type 1228 är multifunktionell och har en justerbar arm som ger samma flexibilitet och funktionalitet som skrivbordslampan ur samma kollektion. Type 1228 designades av formgivaren Sir Kenneth Grange och lanserades år 2004. Lampan tillverkas i högkvalitativa material med arm och skärm i borstat aluminium, väggfäste i gjutjärn belagt med aluminium och lampskärm i färgad dubbelskiktad polypropen. Räckvidden från bas till lampskärm är 66 cm. Ljuskälla medföljer.Den uppdaterade versionen av Type 1228 introducerades år 2017 och ger ett elegant intryck till den multifunktionella vägglampan. Tack vare den roterbara lampskärmen kan lampan ge både ett fokuserat ljus och ett mjukt och varmt omgivande ljus. Placera exempelvis över sängen, i arbetsrummet, över skrivbordet eller i hallen. Lampan passar in i alla typer av inredningar.
Bordslampa Modelli silver
399 kr
Dekorativ & cylinderformad bordslampa. Bordslampa Modelli är en dekorativ lampa tillverkad i metall med utstansade mönster som ger en vacker belysning. Gör sig lika fin på bordet såsom i fönstret. Matcha ihop Modelli bordslampa med Flowerball taklampa för att skapa en helhet i din inredning. H31 Ø12 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/40W/E14  
Bordslampa Loop
249 kr
Skärm i tyg och lampfot i stål. Ger rummet ett varmt och trivsamt sken.
Bordslampa Loop
249 kr
Skärm i tyg och lampfot i stål. Ger rummet ett varmt och trivsamt sken.
Panthella - Bordslampa
5 750 kr   4 888 kr
Panthella är en ikonisk lampa från Louis Poulsen, formgiven av Verner Panton år71. Kommer här som bordslampa men finns även som golvlampa. Den organiska designen består av en smal trumpetformad fot som kompletteras av en halvt klotformad skärm vilken ger ett mjukt, behagligt nedåtriktat ljus. Panthella bordslampa har en skärm gjord i formgjuten vit opalakryl och lampfot i formgjuten vit ABS med ett stativ i vitt stål. Tack vare materialet reflekteras även ljuset från skärmen ut i rummet, vilket var ett av Verner Pantons huvudsakliga mål i skapandet av Panthella.
Type 1228 - Väggmonterad lampa, Ocean Blue
2 665 kr   2 265 kr
Den väggmonterade lampan från kollektionen Type 1228 är multifunktionell och har en justerbar arm som ger samma flexibilitet och funktionalitet som skrivbordslampan ur samma kollektion. Type 1228 designades av formgivaren Sir Kenneth Grange och lanserades år 2004. Lampan tillverkas i högkvalitativa material med arm och skärm i borstat aluminium, väggfäste i gjutjärn belagt med aluminium och lampskärm i färgad dubbelskiktad polypropen. Räckvidden från bas till lampskärm är 66 cm. Ljuskälla medföljer.Den uppdaterade versionen av Type 1228 introducerades år 2017 och ger ett elegant intryck till den multifunktionella vägglampan. Tack vare den roterbara lampskärmen kan lampan ge både ett fokuserat ljus och ett mjukt och varmt omgivande ljus. Placera exempelvis över sängen, i arbetsrummet, över skrivbordet eller i hallen. Lampan passar in i alla typer av inredningar.
Type 1228 - Väggmonterad lampa, Granite Grey
2 665 kr   2 265 kr
Den väggmonterade lampan från kollektionen Type 1228 är multifunktionell och har en justerbar arm som ger samma flexibilitet och funktionalitet som skrivbordslampan ur samma kollektion. Type 1228 designades av formgivaren Sir Kenneth Grange och lanserades år 2004. Lampan tillverkas i högkvalitativa material med arm och skärm i borstat aluminium, väggfäste i gjutjärn belagt med aluminium och lampskärm i färgad dubbelskiktad polypropen. Räckvidden från bas till lampskärm är 66 cm. Ljuskälla medföljer.Den uppdaterade versionen av Type 1228 introducerades år 2017 och ger ett elegant intryck till den multifunktionella vägglampan. Tack vare den roterbara lampskärmen kan lampan ge både ett fokuserat ljus och ett mjukt och varmt omgivande ljus. Placera exempelvis över sängen, i arbetsrummet, över skrivbordet eller i hallen. Lampan passar in i alla typer av inredningar.