Skapa dina egna smycken

Skapa dina egna smycken

119 kr

Gör fina armband med pärlor. En plastram Gör fina armband med pärlor. En plastram att trä upp tråden på ingår i lådan.Från 6 år.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Åhlens för 119 kr
Finns i lager hos Åhlens, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.

Liknande produkter

Armband
99 kr
Gör fina armband till dig och dina vänner! I paketet finns metalliska amuletter och färgglada pärlor för att skapa roliga armband. Från 8 år.
Pysselset
79,90 kr
Pyssla med pärlor. Fina pärlor för halsband och armband.
Sister Power Bracelet Wine Silver
499 kr
Stelt armband I mässing pläterat med sterling silver och dekorerat med vackra pärlor. Detta armband säljs till förmån för Barnfonden. För varje sålt armband går 100kr till Barnfondens arbete med tjejklubbar, som jobbar med att förändra traditioner som barngifte och könsstympning i Etiopien.
Armband, Sofia Creme
995 kr
Armband med Swarovski-pärlor i glamourös vintage-stil i sobra färger. Matcha med Sofia pärlörhängen för en komplett look.Längd: 16 - 18.5 cmKristaller: SwarovskiFärg: Silver
Kul Att Skapa Mini, Knytband
69 kr
En förpackning fylld med pyssel. Här lär man sig knyta armband i olika tekniker. Gör din egna design och skapa egna originella armband.
Nybörjarstudion
239 kr
Aquabeads fastnar i varandra på ett magiskt vis - liknande påstrykbara pärlor. Skillnaden är att du endast behöver spraya vatten på dina Aquabeads. Du behöver inte ett strykjärn eller värme! Har du inte upptäckt den underbara Aquabeads-världen ännu? Då är Aquabeads Nybörjarstudio ett perfekt set för dig! Arrangera pärlorna på mallen och spraya med vatten för att skapa vackra Aquabeads-kreationer. Setet är komplett med över 800 pärlor i 12 färger och Nybörjarstudion levereras med en stjärnformad pärlask, 1 sprayflaska för att klistra ihop dina pärlor, 1 behändig penna för att hjälpa dig att arrangera dem och 4 mallar för massor av kreativ inspiration. Som en extra bonus får Nybörjarstudio-lådan plats i Konstnärslådan. En perfekt present för barn!
Childhood Bracelet
1 500 kr
Ett armband som pryds av tio halvädelstenar, där 10% av varje såld armband går till World Childhood Foundation. Varje sten representerar ett stycke av FN: s barnrättskonvention. Längd: Justerbar mellan 17 och 19 cm.Pärlor: 8 mm.
Black Skull, armband med svarta pärlor och döskalle
249 kr
Black Skull, armband med svarta pärlor och döskalle
Pärlarmband
99 kr
Ett kit som innehåller allt ditt barn behöver för att sticka fyra armband av tråd och pärlor. Från 7 år.
Juvel-set
99 kr
Gör dina alldeles egna Aquabeads-juveler som gnistrar och glimrar precis som äkta juveler med Aquabeads Juvel-set. Från hjärtan och blommor till vackra fjärilar och söta rosetter ger de 4 mallarken massor av kreativ inspiration. Dina kreationer kommer att bli den perfekta presenten till vänner och familj, och du kan behålla dem och beundra deras bländande skönhet hela dagen! Över 600 vackra pärlor i 8 olika färger ingår. För att fästa pärlorna, behöver du inte ett strykjärn eller värme som du annars skulle behöva för påstrykbara pärlor. Spraya bara lite vatten på pärlorna varpå de fastnar!
Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Brodera egna armband med korsstygn. Skapa egna mönster eller använd förslagen som ingår. Från 8 år.
Pearl Cuff
1 790 kr
Ett armband i guldpläterat silver med vita pärlor i ändarna. Storleken på armandet är justerbart.
Armband V. Sötv. Pärlor M Mynt
565 kr

Barnarmband med små vita sötvattenpärlor och barnkammarmedaljongen i äkta nickelfritt silver. Med inspiration från sagornas värld skapades detta silversmycke. När ett barn föds börjar en livsberättelse där man skriver sin egen livshistoria. 


- Omkretsen är 15 cm
- Fin smyckesask och pixibok ingår

Armband R. Sötv. Pärlor M Mynt
565 kr

Barnarmband med små rosa sötvattenpärlor och barnkammarmedaljongen i äkta nickelfritt silver. Med inspiration från sagornas värld skapades detta silversmycke. När ett barn föds börjar en livsberättelse där man skriver sin egen livshistoria. 


- Omkretsen är 15 cm
-Fin smyckesask och pixibok ingår

Pärlor
49,90 kr
Populära pärlor för mysiga pysselstunder.  Pärla pärlplattor, gör snygga färgglada halsband osv.  6000-pack.
Pärlor
49,90 kr
Populära pärlor för mysiga pysselstunder.  Pärla pärlplattor, gör snygga färgglada halsband osv.  6000-pack.
Pärlor Twist Secret Babyliss
289 kr

Vill du förbättra din framtoning och framhäva din skönhet? Då kommer Pärlor Twist Secret Babyliss att hjälpa dig uppnå dina mål! Utnyttja fördelarna med produkter från Babyliss och andra hårvårdsaccessoarer från 100% äkta märken.

 • Kön: Unisex
Pärlor Twist Secret Babyliss
289 kr

Vill du förbättra din framtoning och framhäva din skönhet? Då kommer Pärlor Twist Secret Babyliss att hjälpa dig uppnå dina mål! Utnyttja fördelarna med produkter från Babyliss och andra hårvårdsaccessoarer från 100% äkta märken.

 • Kön: Unisex
Armband Svart
699 kr
Det fint bearbetade armbandet strålar särskilt starkt med sina färgglada pärlor som har anpassats till färgerna för de sju chakrana.- justeringsbar längd- karbinhake- 925 sterlingsilver- onyx- dubbelarmband
Roligt mini-set
69 kr
Det roliga mini-setet är en perfekt liten box som innehåller allt du behöver för att börja göra Aquabeads-skapelser. Placera pärlorna på brickan, spraya med vatten, varpå de magiskt fastnar i varandra. Precis som med påstrykbara pärlor men utan både värme och strykjärn. Skapa bilar, raketer och djur, eller skapa dina egna figurer med de 200 pärlorna i sju färger. En cool present för både pojkar och flickor.
Handväskefodral med Pärlor till Iphone
269 kr

Med handväskefodralet med pärlor till iPhone undviker du skador på din iPhone. Handväskefodralet med pärlor till iPhone finns i utvalda färger och väljs slumpvist beroende på tillgång.

Hûggot Unequal Armband i 925 sterlingsilver med zirkonior (18 cm)
599 kr

Vi presenterar Hûggot Unequal Armband i 925 sterlingsilver med zirkonior (18 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

Hûggot Charm Rhodiumpläterat armband med zirkonior (18 cm)
509 kr

Vi presenterar Hûggot Charm Rhodiumpläterat armband med zirkonior (18 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

Hûggot Panther Rhodiumpläterat armband med zirkonior (18 cm)
559 kr

Vi presenterar Hûggot Panther Rhodiumpläterat armband med zirkonior (18 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

Hûggot Paradise 18K Roséguldpläterat armband med zirkonior (Ø 5.5 cm)
509 kr

Vi presenterar Hûggot Paradise 18K Roséguldpläterat armband med zirkonior (Ø 5.5 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

Hûggot Tiger 18K Roséguldpläterat armband med zirkonior (18 cm)
559 kr

Vi presenterar Hûggot Tiger 18K Roséguldpläterat armband med zirkonior (18 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

Smyckesförvaring - Enhörning, Enhörning
99 kr
Låt en vacker enhörning ta hand dina smycken!Halsband, armband, örhängen och övriga smycken har en tendens att sluta i ett enda trassel. På detta smyckesfat kan du förvara dina favoritsmycken så att de alltid är synliga och lättillgängliga. Dessutom blir enhörningen en kul inredningsdetalj i t.ex. badrummet eller på nattduksbordet i sovrummet!Enhörningshuvudet står på ett fat av keramik med små stjärnor på. Den har ett guldigt horn som fungerar som en liten hängare för t.ex. armband eller ringar. Då har du en enhörning med extra bling!Mått: 10 x 12,5 cm.Material: Keramik med glansig yta.Färg: Krämvit med gulddetaljer.
Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Pärla egna breda, coola armband. Fantisera och gör egna mönster eller följ förslagen som ingår. Från 5 år.
Hûggot Chained Love Rhodiumpläterat armband med zirkonior (18 cm)
489 kr

Vi presenterar Hûggot Chained Love Rhodiumpläterat armband med zirkonior (18 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

X-10 Pärlor FeelzToys E21084
399 kr

If you are looking for sex toys at a good price, you won’t be able to resist X-10 Pärlor FeelzToys E21084! A whole world of possibilities for imagination and fun!

 • Mått ca: 24,5 cm
 • Diameter ca: Ø 2 cm
 • Färg: Violett
 • Material: Silikon
Armbandsset Frost
319 kr

Om du vill ge dina barn något kul att göra som samtidigt låter dem hänga med i de senaste trenderna, missa inte det här armbandssetet med Frost-tema. Det innehåller 130 gummiband i olika färger, olikformade pärlor med huvudpersonerna från Frost, 1 virknål i metall, s-krokar, färgpennor, runda pärlor i olika färger och 1 verktyg för att väva ihop gummibanden. Rekommenderad ålder: 5 år och uppåt.

Armband Grönt
999 kr
Det fint bearbetade armbandet strålar särskilt starkt med sina färgglada pärlor som har anpassats till färgerna för de sju chakrana.- justeringsbar längd- karbinhake- 925 sterlingsilver; plätering av 18 karat gult guld- imiterad malakit- elegant komposition- raffinerat utseende- dubbelarmband
Smyckesförvaring - The Book of Treasures, Svart
189 kr
Göm dina smycken i en bok!Förvara dina smycken i ett diskret smyckeskrin, förklätt till en bok om skatter. Titeln The Book of Treasures är tryckt i guldiga bokstäver och bokomslaget är klätt i svart konstläder. Insidan har ett fint linnetyg med olika fack för halsband, armband, ringar och örhängen. Halsband och armband kan knäppas fast i en ögla så att de inte åker ner till botten om du placerar boken stående. En inbyggd, dold magnet håller locket stängt.Tips! Ställ smyckeslådan i bokhyllan bland dina andra böcker när du ska resa bort, så hittar inte inbrottstjuvarna dina juveler. ;)Se fler smyckesförvaringar här!Mått: 24 x 15,5 x 3,5 cm.Material: Konstläder (utsida), linnetyg (insida).Kommer från Kikkerland.
Hûggot Diane Rhodiumpläterat armband med Swarovski® kristaller (Ø 5 cm)
509 kr

Vi presenterar Hûggot Diane Rhodiumpläterat armband med Swarovski® kristaller (Ø 5 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

Hûggot Face Rhodiumpläterat armband med Swarovski® kristaller (Ø 6 cm)
419 kr

Vi presenterar Hûggot Face Rhodiumpläterat armband med Swarovski® kristaller (Ø 6 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

Hûggot Girl Rhodiumpläterat armband med Swarovski® kristaller (20 cm)
529 kr

Vi presenterar Hûggot Girl Rhodiumpläterat armband med Swarovski® kristaller (20 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

Hûggot Flying Rhodiumpläterat armband med zirkonior och Swarovski® kristaller (Ø 6 cm)
529 kr

Vi presenterar Hûggot Flying Rhodiumpläterat armband med zirkonior och Swarovski® kristaller (Ø 6 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

Hûggot Link Rhodiumpläterat armband med zirkonior och Swarovski® kristaller (18 cm)
509 kr

Vi presenterar Hûggot Link Rhodiumpläterat armband med zirkonior och Swarovski® kristaller (18 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

Hûggot Stone Armband i 925 sterlingsilver med zirkonior och Swarovski® kristaller (18 cm)
529 kr

Vi presenterar Hûggot Stone Armband i 925 sterlingsilver med zirkonior och Swarovski® kristaller (18 cm)[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

Hûggot Life Ställbart armband i 925 sterlingsilver med Swarovski® kristaller
559 kr

Vi presenterar Hûggot Life Ställbart armband i 925 sterlingsilver med Swarovski® kristaller[[/b] den nya kollektionen av [[b] Hûggot smycken! Brett urval av ringar, armband, örhängen, hängen mm till superpriser för alla tycken, smak och stilar. Hitta exklusiva och eleganta smycken med vackra Swarovski® kristaller.

www.huggot.com

X-10 Pärlor Manuela Crazy 3826
289 kr

If you are looking for sex toys at a good price, you won’t be able to resist X-10 Pärlor Manuela Crazy 3826! A whole world of possibilities for imagination and fun!

 • Material: Metallic
X-10 Pärlor Fifty Shades of Grey FS-40173
389 kr

If you are looking for sex toys at a good price, you won’t be able to resist X-10 Pärlor Fifty Shades of Grey FS-40173! A whole world of possibilities for imagination and fun!

 • Mått ca: 25,4 cm
 • Diameter ca: Ø 7,6 cm
 • Material: Silikon
Penisringar med Pärlor XLsucker E23652
259 kr

If you are looking for sex toys at a good price, you won’t be able to resist Penisringar med Pärlor XLsucker E23652! A whole world of possibilities for imagination and fun!

 • Färg: Transparent
 • Innehåller:
  • Storlek S
  • Storlek M
  • Storlek L
Armband, Miss Miranda
295 kr
Klassiskt armband. För en mer individuell stil matcha armbandet med flera "Lily" armband på samma hand.Längd: 17.5 - 20.5 cmKristaller: SwarovskiFärg: Guld
Ultimate Stroker Pärlor Manuela Crazy SE-1442-05-3
239 kr

If you are looking for sex toys at a good price, you won’t be able to resist Ultimate Stroker Pärlor Manuela Crazy SE-1442-05-3! A whole world of possibilities for imagination and fun!

 • Mått ca: 3,81 x 2,54 x 5,08 cm
Flex 2 Armband 3st Sport Large
569 kr

Om du tröttnat på färgen på ditt Fitbit Flex 2 armband, eller helt enkelt vill kunna byta färg när du känner för det är dettta produkten för dig.

Paketet innehåller 3 stycken armband till din Fitbit Flex 2 i färgerna Navy, Gray & Yellow. 

- Storlek Large: Passar handleder från 16,5-20,6cm i omkrets.
- Tracker ingår ej.

Blaze Slim Armband Pink Small
1 169 kr

Slimmat rosa armband med 22k guldpläterad ram och spänne för Fitbit Blaze.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Flex 2 Armband 3st Pink Large
569 kr

Om du tröttnat på färgen på ditt Fitbit Flex 2 armband, eller helt enkelt vill kunna byta färg när du känner för det är dettta produkten för dig.

Paketet innehåller 3 stycken armband till din Fitbit Flex 2 i färgerna Magenta, Lavender & Blush Pink. 

- Storlek Large: Passar handleder från 16,5-20,6cm i omkrets.
- Tracker ingår ej.

Armband Dots
799 kr
THOMAS SABO-armband från kollektionen Sterling Silver.Diskret och sofistikerat Dots-armband som omsluter handleden på ett minimalistiskt och elegant sätt. Med 18k roséguldplätering.- 925 sterlingsilver, 18k roséguldplätering- lås med karbinhakeMått: Bredd cirka 0,2 cm (0,072 tum)
Flex 2 Armband 3st Pink Small
569 kr

Om du tröttnat på färgen på ditt Fitbit Flex 2 armband, eller helt enkelt vill kunna byta färg när du känner för det är dettta produkten för dig.

Paketet innehåller 3 stycken armband till din Fitbit Flex 2 i färgerna Magenta, Lavender & Blush Pink. 

- Storlek Small: Passar handleder från 14-17cm i omkrets.
- Tracker ingår ej.

Armband 1 - Brass M
865 kr

Tydligt och elegant, gjort i rå mässing för att utveckla en unik patina över tid. Ett armband designat för att interagera och förändras med tiden, inte slåss mot den.
Armband i mässing 3 storlekar


- Storlek: M

Armband, Miranda
895 kr
Ett elegant armband gjort av pläterad mässing, dekorerat med Swarovski-kristaller. Matcha med Miss Miranda örhängen, ring och armband för en komplett look.Längd: 17.5 - 20 cm, Bredd: 1 cmKristaller: SwarovskiFärg: Guld
Armband, Miranda
995 kr
Elegant armband gjort av pläterad mässing, dekorerat med Swarovski-kristaller. Matcha med Miss Miranda örhängen, ring och armband för en komplett look.Längd: 17.5 - 20 cm, Bredd: 1 cmKristaller: SwarovskiFärg: Guld
Mira Plastram Vit 50x70
399 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Vit 40x50
299 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Vit 60x80
449 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Blaze Slim Armband Pink Large
1 169 kr

Slimmat rosa armband med 22k guldpläterad ram och spänne för Fitbit Blaze.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Armband och halsband PAW Patrol
219 kr

Nu kan alla små fans av denna serie glädjas åt armbanden och halsbandet PAW Patrol!

 • Elastiskt armband i gummi (diameter ca: 6 cm)
 • Armband i plast (ca: 18 x 3 cm)
 • Metallhalsband (kedjans längd ca: 45 cm)
Armband, Miranda
995 kr
Ett elegant armband gjort av pläterad mässing, dekorerat med Swarovski-kristaller. Matcha med Miss Miranda örhängen, ring och armband för en komplett look.Längd: 17.5 - 20 cm, Bredd: 1 cmKristaller: Swarovski Färg: Guld
Alta Armband Pink Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Alta HR Armband Fuchsia Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Alta HR Armband BlueGray Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Alta HR Armband Black Small
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Small, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Alta HR Armband Black Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Alta HR Armband BlueGray Small
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Small, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Blaze Armband Plum Small
469 kr

Byt armband på din Fitbit Blaze och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Small, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Blaze Armband Black Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Blaze och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Blaze Armband Black Small
469 kr

Byt armband på din Fitbit Blaze och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Small, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Blaze Armband Blue Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Blaze och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Alta HR Armband Fuchsia Small
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Small, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Märkband Satin Brother TZe-RW34
99,90 kr
Skapa egna tygband med guldfärgad text. Används t.ex. för att göra presenter och paket extra fina.
Märkband Satin Brother TZe-R234
99,90 kr
Skapa egna tygband med guldfärgad text. Används t.ex. för att göra presenter och paket extra fina.
ZOOM Myggavvisande Armband (Färg: Blå)
179 kr

ZOOM myggavvisande armband är tillverkat i silikon med naturligt extrakt från citronellaolja, lavenel, cymene och geranoil. ZOOM myggavvisande armbandger effektivt skydd mot mygg och insekter, även tigermyggor. ZOOM armband är mycket tåligt, vattentätt och praktiskt.ZOOM myggavvisande armband kan bäras runt handlede eller fotleden.

Det myggavvisande armbandet är effektivg i flera veckor. ZOOM är lämpligt för barn över 36 månader.

Verkande ämnen: Lavendel, citronellaolja, cymene och geraniol.

ZOOM Myggavvisande Armband (Färg: Gul)
179 kr

ZOOM myggavvisande armband är tillverkat i silikon med naturligt extrakt från citronellaolja, lavenel, cymene och geranoil. ZOOM myggavvisande armbandger effektivt skydd mot mygg och insekter, även tigermyggor. ZOOM armband är mycket tåligt, vattentätt och praktiskt.ZOOM myggavvisande armband kan bäras runt handlede eller fotleden.

Det myggavvisande armbandet är effektivg i flera veckor. ZOOM är lämpligt för barn över 36 månader.

Verkande ämnen: Lavendel, citronellaolja, cymene och geraniol.

ZOOM Myggavvisande Armband (Färg: Röd)
179 kr

ZOOM myggavvisande armband är tillverkat i silikon med naturligt extrakt från citronellaolja, lavenel, cymene och geranoil. ZOOM myggavvisande armbandger effektivt skydd mot mygg och insekter, även tigermyggor. ZOOM armband är mycket tåligt, vattentätt och praktiskt.ZOOM myggavvisande armband kan bäras runt handlede eller fotleden.

Det myggavvisande armbandet är effektivg i flera veckor. ZOOM är lämpligt för barn över 36 månader.

Verkande ämnen: Lavendel, citronellaolja, cymene och geraniol.

Sister Power Bracelet White Silver
499 kr
Stelt armband i guldpläterad mässing med vackert pärlmönster. Detta armband säljs till förmån för Barnfonden. För varje sålt armband går 100kr till Barnfondens arbete med tjejklubbar, som jobbar med att förändra traditioner som barngifte och könsstympning i Etiopien.
Sister Power Bracelet White Gold
499 kr
Stelt armband i guldpläterad mässing med vackert pärlmönster. Detta armband säljs till förmån för Barnfonden. För varje sålt armband går 100kr till Barnfondens arbete med tjejklubbar, som jobbar med att förändra traditioner som barngifte och könsstympning i Etiopien.
Flawless Future, Powered by Ceramid Caplet Serum
610 kr
Ett lyxigt serum med uppiggande pärlor som piggar upp trött och livlös hud. Flawless Future Powered by Ceramide™ Caplet Serum absorberas snabbt och stödjer hudens skyddande barriär och hämmar bildandet av fina linjer. Serumet förbättrar hudens färg, lyster och porer synbart.
ZOOM Myggavvisande Armband (Färg: Grön)
179 kr

ZOOM myggavvisande armband är tillverkat i silikon med naturligt extrakt från citronellaolja, lavenel, cymene och geranoil. ZOOM myggavvisande armbandger effektivt skydd mot mygg och insekter, även tigermyggor. ZOOM armband är mycket tåligt, vattentätt och praktiskt.ZOOM myggavvisande armband kan bäras runt handlede eller fotleden.

Det myggavvisande armbandet är effektivg i flera veckor. ZOOM är lämpligt för barn över 36 månader.

Verkande ämnen: Lavendel, citronellaolja, cymene och geraniol.

Mira Plastram Guld 50x70
399 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Guld 40x50
299 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Guld 30x40
249 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Silver 30x40
249 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Silver 50x70
399 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Silver 40x50
299 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Armband, Miss Miranda Vintage rosé
295 kr
Armband gjort av pläterad mässing, dekorerat med Swarovski-kristaller. Matcha med Miss Miranda örhängen, ring och armband för en komplett look.Längd: 17.5 - 20.5 cmKristaller: Swarovski Färg: Roséguld
Armband #309 ögla
1 390 kr

Handgjort armband i silver från malmöbaserade Tove Örnberger.

Armbandet finns i tre storlekar: small 5,5 cm, medium 5,9 cm och large 6,5 cm.

Armband, Miss Miranda Vintage rosé
995 kr
Armband gjort av pläterad mässing, dekorerat med Swarovski-kristaller. Matcha med Miss Miranda örhängen, ring och armband för en komplett look.Längd: 17.5 - 20 cm, Bredd: 1 cmKristaller: Swarovski Färg: Roséguld
Armband, Miss Miranda
295 kr
Klassiskt armband med Swarovski-kristaller. Matcha armbandet med flera "Lily" armband på samma hand för en mer individuell stil. Lägg till örhänget och armbandet Miss Miranda för en komplett look.Längd: 17.5 - 20.5 cmKristaller: SwarovskiFärg: Guld
Armband, Miss Miranda
295 kr
Klassiskt armband med Swarovski-kristaller. Matcha armbandet med flera "Lily" armband på samma hand för en mer individuell stil. Lägg till örhänget och armbandet Miss Miranda för en komplett look.Längd: 17.5 - 20.5 cmKristaller: SwarovskiFärg: Gold
Armband Infinity
799 kr
THOMAS SABO-armband från kollektionen Sterling Silver.Linjen med infattade pavéstenar i vit zirkonia i det feminina armbandet från THE INFINITY OF LOVE skapar en filigran evighetssymbol som ligger nära handleden på ett särskilt utsökt sätt. Armbandet är tillverkat av 925 sterlingsilver.Armband med karbinhake– 925 sterlingsilver– vit zirkonia-pavé- justerbar längdBredd: cirka 0,2 cm
Sister Power Bracelet Black Silver
499 kr
Stelt armband i sterling silver mässing med vackert pärlmönster. Detta armband säljs till förmån för Barnfonden. För varje sålt armband går 100kr till Barnfondens arbete med tjejklubbar, som jobbar med att förändra traditioner som barngifte och könsstympning i Etiopien.
RODIGO Förvaring
399 kr
Har du någonsin stört dig på att inte ha någonstans att förvara dina smycken och andra småsaker? RODIGO Förvaring är här för att lösa problemet! Rodrigo är en praktisk och mycket elegant trälåda som hjälper dig lösa ditt förvaringsbehov. I lådan finns fyra stycken fack i olika storlekar för att du ska kunna organisera dina småsaker. Rodrigo lådan har även en praktisk spegel på insidan så att du kan se efter om olika smycken passar ihop till exempel. Den ljusa färgen på den här lådan gör att den passar perfekt in i det moderna nordiska hemmet.
Mira Plastram Guld 15x21
99,90 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Går att ställa på bord, hylla eller hänga på väggen. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Guld 13x18
89,90 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Går att ställa på bord, hylla eller hänga på väggen. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Guld 10x15
79,90 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Går att ställa på bord, hylla eller hänga på väggen. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Silver 10x15
79,90 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Går att ställa på bord, hylla eller hänga på väggen. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Silver 13x18
89,90 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Går att ställa på bord, hylla eller hänga på väggen. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Silver 15x21
99,90 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Går att ställa på bord, hylla eller hänga på väggen. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.
Mira Plastram Silver 21x29,5 A4
149 kr
Mira är en klassisk kompositram i retrostil med fina utsmyckningar och riktigt glas. Finns i färgerna svart, vit, guld och silver. Går att ställa på bord, hylla eller hänga på väggen. Listens bredd: 26 mm. Listens djup: 20 mm.