Satechi X-Presenter - gör om din iPhone till presentationskontroll med laserpekare!

Satechi X-Presenter - gör om din iPhone till presentationskontroll med laserpekare!

99 kr

Satechi X-Presenter - gör om din i. Phone till presentationskontroll med laserpekare!
 
- Styr presentationen med din i. Phone
- Inbyggd laserpekare
- Bluetooth 4.0
 
X-Presenter Smart Mobile Presenter förvandlar din i. Phone till en komplett presentationskontroll. Fånga publikens uppmärksamhet med hjälp av en röd laser och kontrollera din bildspelspresentation direkt på din i. Phone.
 
X-Presenter SMART App
X-Presenter SMART är en fullständig presentationsapp som låter kunna kontrollera presentationsprogram som Power. Point och Keynote. Ta full kontroll över datormus med appens muslägesfunktion.
 
Portabel och kompakt design
Med en längd på endast 1,6 tum är X-Presenter är liten nog att kunna förvaras praktiskt taget var som helst. USB-dongeln är ännu mer kompakt, och tar liten plats när den är ansluten till datorns USB port.
 
Fungerar med Power. Point och Keynote
X-Presenter SMART är kompatibel med både Power. Point och Keynote. Oavsett vilket presentationsprogram du föredrar, X-Presenter är en kapabel assistent. Appen X-Presenter har även en inbyggd timer som håller koll på presentationens schema.
 
Bluetooth 4.0
The X-Presenter Smart använder avancerad Bluetooth 4.0 teknik, inklusive energisnåla BLE, med en trådlös räckvidd på upp 15 meter.
 
Stylus Touch Pen
Använd den medföljande Stylus Touch Pen för exakt pekskärmsnavigering. Pennan fungerar även som en lagringsplats för X-Presenter laser när den inte används.
 
Intelligent röd laser (Klass II)
X-Presenter Mobile Presenter har en inbyggd röd laserpekare som hjälper till att fästa publikens uppmärksamhet på viktiga punkter under din presentation. Laserpekaren aktiveras med appen X-Presenter SMART.
 

Läs mer...

Köp hos Lifestylestore för 99 kr
Finns i lager hos Lifestylestore, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Alltid Fri Frakt inom Sverige
  • Snabb leverans

Liknande produkter

Satechi