Round skrivbordslampa (Förkromad/blank)

Searchlight

Round skrivbordslampa (Förkromad/blank)

799 kr

Snygg designad skrivbordslampa helt i förkromad metall eller vit blankvit. Strömbrytare på foten och vridbart huvud. Ger ett vitt ljus som passar perfekt att arbeta i.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 799 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Sacramento (Blank vit)
1 299 kr
Skrivbordslampa utrustad med två 3W Power LED dioder. Ger ett bra vitt ljus, perfekt för att arbeta i. Strömbrytaren sitter precis ovanför foten.
Skrivbordslampa Round svart Hubsch (Svart)
1 595 kr
Skrivbordslampa i snygg design i en svart finish. Riktbar huvud och lampan passar bra både som arbetsbelysning och som dekoration. Ljuskälla ingår ej.
Round golvlampa (Förkromad/blank)
1 149 kr
Golvlampa helt i förkromad metall med en integrerad LED-lampa på 5W som motsvarar ca 40W. Ger ett varmvitt ljus som är behagligt att läsa i.
Glasbury lampfot 1 (Förkromad/blank)
1 599 kr
Den otroligt lyxiga foten Glasbury är tillverkad i förkromad metall med ett yttre lager i kristall. Elegant och vacker bordlampa som du kan kombinera med en snygg skärm i egen smak. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Glasbury lampfot 2 (Förkromad/blank)
1 799 kr
Den otroligt lyxiga foten Glasbury är tillverkad i förkromad metall med ett yttre lager i kristall. Elegant och vacker bordlampa som du kan kombinera med en snygg skärm i egen smak. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Glasbury lampfot 3 (Förkromad/blank)
1 295 kr
Den otroligt lyxiga foten Glasbury är tillverkad i förkromad metall med ett yttre lager i kristall. Elegant och vacker bordlampa som du kan kombinera med en snygg skärm i egen smak. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Oden skrivbordslampa vit (Vit)
595 kr
Ställbar skrivbordslampa med strömbrytare på foten. Ljuskälla ingår ej.
Tanum skrivbordslampa (Svart)
499 kr
Bra skrivbordslampa med rejäl och flexibel arm. Strömbrytare på foten. Ljuskälla ingår ej.
Malön LED 60cm (Förkromad/blank)
1 399 kr
Exklusiv badrumsbelysning i förkromad metall och integrerad LED. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 45W. Passar perfekt ovanför eller bredvid spegeln.
Malön LED 90cm (Förkromad/blank)
1 795 kr
Exklusiv badrumsbelysning i förkromad metall och integrerad LED. Ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 60W. Passar perfekt ovanför eller bredvid spegeln.
Nemos skrivbordslampa (Svart)
300 kr
Nemos skrivbordslampa, ledbart huvud som går att rikta. Strömbrytaren sitter precis ovanför foten. Ljuskälla ingår.
Sandhamn 5 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)
1 595 kr
Vackra vägglampan Sandhamn 5 är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fem stycken vita glaskupor som sprider ett bra och bländfritt ljus. Ljuskällor ingår ej.
Sandhamn 3 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)
1 049 kr
Vackra vägglampan Sandhamn 3 är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med tre stycken vita glaskupor som sprider ett bra och bländfritt ljus. Ljuskällor ingår ej.
Sandhamn 4 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)
1 399 kr
Vackra vägglampan Sandhamn 4 är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fyra stycken vita glaskupor som sprider ett bra och bländfritt ljus. Ljuskällor ingår ej.
Skrivbordslampa dagsljus (Vit)
379 kr
Skrivbordslampa med ledbar arm och integrerad LED. Kallvitt ljus (5000K) vilket är optimalt för läsning. 3,8W, motsvarar ca 45W. Strömbrytare på lampan.
Arles skrivbordslampa (Vit)
539 kr
Skrivbordslampa Arles med inbyggd LED-lampa. Lampan ger ett bra vitt ljus som motsvarar ca 35W. Strömbrytare på lampan.
Eye vägglampa (Förkromad/blank)
499 kr
Retro och häftig vägglampa i metall, med en förkromad yta. Strömbrytaren är placerad på lampan och huvudet är vridbart. Perfekt som vägglampa. Ljuskälla ingår ej.
Ball skrivbordslampa LED (Grå)
1 395 kr
Skrivbordslampa Ball, en unik designad lampa i metall. Levereras med en G9 LED lampa på 4W som motsvarar ca 30W. Strömbrytare på sladden.
Öland skrivbordslampa (Svart)
1 049 kr
Skrivbordslampa Öland med riktbar skärm och förkromad stomme samt i mattsvart färg. Ljuskälla ingår ej.
Cia förkromad 1-arm golvfot (Förkromad/blank)
799 kr
Vacker golvlampa i metall, tillverkad med en helt förkromad yta. Golvlampan är utrustad med en praktisk flexarm - rikta ljuskällan dit du önskar. Mycket stilren och snygg golvlampa som sprider elegans i ditt hem. Levereras utan skärm. Ljuskälla ingår ej.
Prizzi spegelbelysning (Förkromad/blank)
2 329 kr
Snygg och modern spegelbelysning i krom med integererad LED. Ger ett bra vitt ljus och passar perfekt över spegeln.
Sandhamn (vitt glas) (Förkromad/blank)
335 kr
Liten och stilfull taklampa, anpassad för badrumsmiljö. Förkromad sockel i metall med en vit, stilren glaskupa. Sprider ett bra och behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
Rollo 3-spot taklampa (Förkromad/blank)
549 kr
Rollo är en ren och enkel taklampa i metall, med förkromad yta och tre stycken praktiska spotlights som du kan rikta helt efter eget behov. Taklampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Perfekt lampa att placera i hallen, köket eller sovrummet där du behöver ett extra behov av ljus.  Integrerad LED-belysning. 
Duett skrivbordslampa (Svart)
875 kr
Bra och flexibel skrivbordslampa med integrerade Power-LED. Varmvitt ljus som motsvarar ca 45W. Strömbrytare på lamphuvudet och flexibel arm.
Rollo 4-spot taklampa (Förkromad/blank)
749 kr
Rollo är en ren och enkel taklampa i förkromad metall, med fyra stycken praktiska spotlights som du kan rikta helt efter eget behov. Taklampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett bra ljus. Perfekt lampa att placera i hallen, köket eller sovrummet där du behöver ett extra behov av ljus. Integrerad LED-belysning. 
Zuma taklampa spider (Förkromad/blank)
1 495 kr
En elegant och modern serie som kommer i både taklampa och skrivbordslampa. Finns i färgerna vit, svart och krom. Ger ett väldigt bra ljus. Ljuskälla ingår ej.
Sawtry bordsfot 42cm (Förkromad/blank)
1 099 kr
Sawtry - en snygg och exklusiv bordfot i stål med en förkromad yta och stiliga mönster längs foten. Den är dessutom lika snygg med skärm som med en dekorativ glödlampa. Vad passar bäst hemma dig? Finns även i en större storlek. Ljuskälla ingår ej.
Sawtry bordsfot 58cm (Förkromad/blank)
1 249 kr
Sawtry - en snygg och exklusiv bordfot i stål med en förkromad yta och stiliga mönster längs foten. Den är dessutom lika snygg med skärm som med en dekorativ glödlampa. Vad passar bäst hemma dig? Finns även i en mindre storlek. Ljuskälla ingår ej.
Floral taklampa (Förkromad/blank)
2 089 kr
Takplafond i förkromad metall med exklusiva prismor. Ger en snygg ljuseffekt och passar bra på de flesta ställen. Ljuskälla ingår ej.
Forum vägglampa (Förkromad/blank)
545 kr
Stilren vägglampa, tillverkad i metall med förkromad yta och en klar skärm i glas. Enkel och vacker vägglampa som passar lika bra i privat som offentlig miljö. Den sprider ett bra ljus och du väljer själv vilken ljuskälla du vill ha i.  Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Toreno LED (Svart)
1 549 kr
Skrivbordslampa med integrerad LED med dimmer på foten. Ger ett varmvitt ljus och passar perfekt på skrivbordet! Sladd med stickkontakt.
Arkitekt skrivbordslampa (Vit)
1 339 kr
Markslöjd Arkitekt skrivbordslampa. Vitlackerad metall med kromade detaljer. Justerbar i höjd och ställbart lamphuvud. Strömbrytare på sladden. Ljusstark halogenlampa på max 35W. Ljuskälla ingår ej.
Bolt skrivbordslampa (Grå)
799 kr
Snygg skrivbordslampa som är enkel att placera, passar in både på nattduksbordet som på arbetsbänken. Ljuskälla ingår ej.
Lidan takfplafond (Förkromad/blank)
699 kr
Klassisk badrumsplafond i kromat fäste och blankvit kupa. Ger ett bra ljus och passar såväl moderna som klassiska miljöer. Ljuskälla ingår ej.
Marita fönsterlampa (Förkromad/blank)
579 kr
Vacker fönsterlampa, tillverkad i förkromad metall med en vackert mönstrad glaskupa. En mysig och stilren fönsterlampa som sprider ett behagligt och vackert ljus. Strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Alphaville 1a läslampa (Förkromad/blank)
289 kr
Liten sänglampa i förkromad metall och med skurna linjer i spotthuvudet. Fullt riktbar och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Cera bordlampa (Förkromad/blank)
699 kr
Snygg bordlampa med en förkromad fot och en vit skärm. Sladd med stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Cato LED skrivbordslampa (Vit)
1 569 kr
Stilren och praktisk skrivbordslampa med flexibelt lamphuvud. Dimmer på foten. Utbytbar LED-lampa ingår (motsvarar ca 30W).
Avola badrumslampa (Förkromad/blank)
699 kr
Stilren badrumslampa i förkromad metall med opalvita glas. Ger ett fint ljus och passar bra bredvid spegeln. Ljuskällor ingår ej.
Skrivbordslampa Mässing (Råmässing)
1 565 kr
Skrivbordslampa i råmässing eller mattmässing. Höj och sänkbar, riktbar skärm och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Solo skrivbordslampa (Svart)
799 kr
Solo skrivbordslampa i sandsvart eller sandvit. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Romendo LED 3L (Förkromad/blank)
1 839 kr
Badrumslampa i förkromad metall med snygga ljusplattor. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
Romendo LED 2L (Förkromad/blank)
1 229 kr
Badrumslampa i förkromad metall med snygga ljusplattor. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
Valencia skrivbordslampa (Svart)
649 kr
Skrivbordslampa i mattsvart med detaljer i mässing, riktbar skärm och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Tilde skrivbordslampa (Svart)
1 299 kr
Klassisk skrivbordslampa i ny tappning. Flexibla leder och sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Boules 3 vägg LED (Förkromad/blank)
1 399 kr
Badrumslampa i förkromad metall med opalvita kupor. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
Värmdö (Förkromad/blank)
1 969 kr
Badrumskristall i förkromad metall och prismor. Med tre lamphållare för lite mer ljus. Ljuskälla ingår ej.
Boules 3 tak LED (Förkromad/blank)
1 599 kr
Stilren badrumsplafond i förkromad metall med vita opalglas. Integrerad LED som ger ett varmvitt ljus.
Väddö kristall (Förkromad/blank)
1 969 kr
Badrumskristall i förkromad metall och prismor. Med tre lamphållare för lite mer ljus. Ljuskälla ingår ej.
Skrivbordslampa ECLIPSE - mässing
1 129 kr
Skrivbordslampa i borstad mässingElegant skrivbordslampa som gör sig snygg på skrivbordet. Gjord av borstat mässingplätterat järn med en svart textilsladd med on/off knapp.Storlek på skärm: 30x8 cm (Ø x H)Storlek på basen: 20x2,5 cm (Ø x H)Total storlek: 30x42 cm (Ø x H)Ljuskälla: E27, max. 75 watt
Orion skrivbordslampa (Vit)
249 kr
Vit skrivbordslampa med flexibelt spotthuvud, detaljer i krom och strömbrytare på sladden. Ger ett bra läsljus. Ljuskälla från Cottex ingår.
Lattice 16 (Förkromad/blank)
1 899 kr
Designad takplafond i förkromad metall med 16 ljuspunkter. Ljuskälla - G4 Max. 16x10W | 7W energysaver ingår
Crush taklampa (Förkromad/blank)
1 875 kr
Vackra taklampan Crush är tillverkad i metall, med helt kromad yta och gråspräcklig insida. Snygg och stilren taklampa som sprider ett bra ljus och passar lika bra i köket som i vardagsrummet eller hallen. Tillför stil och elegans i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
Lattice 11 (Förkromad/blank)
1 499 kr
Designad takplafond i förkromad metall med elva ljuspunkter. Ljuskälla - G4 Max. 11x10W | 7W energysaver ingår
Boules 1 LED (Förkromad/blank)
785 kr
Badrumslampa i förkromad metall med ett opalvitt glas. Inuti sitter en integrerad LED-lampa som ger ett varmvitt ljus och motsvarar cirka 35W.
Anos skrivbordslampa (Borstat stål)
739 kr
Anos skrivbordslampa i borstat stål med en integrerad LED-lampa som motsvarar ca 35W. Ger ett fint varmvitt ljus. Strömbrytare på lamphuvudet.
Vällinge 1 m. uttag (Förkromad/blank)
729 kr
Snygg och modern badrumslampa i förkromad metall och opalvitt glas. Under armaturen sitter även ett jordat eluttag. Ljuskälla ingår ej.
Bling bordlampa 20cm (Förkromad/blank)
529 kr
Bling är en vacker bordlampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ihopsatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Bling finns även i en större storlek på 25cm i diameter. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Bling bordlampa 25cm (Förkromad/blank)
839 kr
Bling är en vacker bordlampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ihopsatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Bling finns även i en mindre storlek på 20cm i diameter. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Alphaville 4 rak (Förkromad/blank)
669 kr
Spotlight i förkromad metall, skurna linjer i spotthuvudena ger en snygg detalj. Hängs enkelt på takkrok och spottarna är fullt riktbara. Ljuskällor ingår ej.
Sandhamn 5 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)
1 595 kr
Vackra vägglampan Sandhamn - nu även i klarglas! Sandhamn är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fem stycken klara glaskupor som sprider ett bra och trivsamt ljus i badrummet. Montering - centrumhål. Ljuskällor ingår ej.
Sandhamn 3 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)
1 049 kr
Vackra vägglampan Sandhamn - nu även i klarglas! Sandhamn är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med tre stycken klara glaskupor som sprider ett bra och trivsamt ljus i badrummet. Montering - centrumhål. Ljuskällor ingår ej.
Alphaville rondell (Förkromad/blank)
539 kr
Spotlight i förkromad metall, skurna linjer i spotthuvudena ger en snygg detalj. Hängs enkelt på takkrok och spottarna är fullt riktbara. Ljuskällor ingår ej.
Bling bordlampa (Förkromad/blank)
769 kr
Bling är en vacker bordlampa, tillverkad i metall med förkromad yta och ihopsatta akrylprismor. När lampan är tänd så sprids ett vackert ljus genom prismorna som skapar en härlig och behaglig atmosfär i ditt hem. Denna versionen av Bling har en lång fot, men den finns även tillgänglig i två andra modeller med liten fot. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Sandhamn 4 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)
1 399 kr
Vackra vägglampan Sandhamn - nu även i klarglas! Sandhamn är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fyra stycken klara glaskupor som sprider ett bra och trivsamt ljus i badrummet. Montering - centrumhål. Ljuskällor ingår ej.
Adelsö badrumskristall (Förkromad/blank)
2 149 kr
Badrumskristall i förkromad metall och prismor. Med tre lamphållare för lite mer ljus. Ljuskälla ingår ej.
Raw golvlampa (Förkromad/blank)
849 kr
Snygg golvlampa i krom med svarta detaljer. Vrid och justera enkelt på lampans huvud med hjälp av den praktiska armen. Otroligt snygg och härlig golvlampa som blir riktigt häftig i kombination med en dekorativ ljuskälla. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Bordslampa Tribun vit matt
1 189 kr
Stilsäker skrivbordslampa. Tribun bordslampa är en chic bordslampa som sticker ut ur mängden. Passar utmärkt som skrivbordslampa såsom läslampa i vardagsrummet. Gör sig lika snygg i alla inredningar. Tillverkad i vit matt metall samt trädetaljer. Ljuskälla ingår ej. H50 B60 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230/40W/E14.   
Ceramic Hammer bordlampa (Förkromad/blank)
1 095 kr
Snygg bordlampa med en kromad, hamrad fot i metall och ljus tygskärm. Stilren och trevlig bordlampa som passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen, bordet eller bänken. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Skärm - Höjd: 20cm, Diameter: 28cm. Ljuskälla ingår ej.
Mini Sko väggspot krom/vit (Förkromad/blank)
249 kr
Läslampa i krom med ett vitt glas, integrerad LED på 5W som ger ett varmvitt ljus. Strömbrytare på lampan och sladd med stickkontakt.
Klarinett skrivbordslampa (Svart)
699 kr
Stilren skrivbordslampa med en kraftfull integrerad LED-lampa på 10W (motsvarar 60W) varmvitt ljus. Böjbar arm och rörligt lamphuvud.
Curls 4 (Förkromad/blank)
1 495 kr
Curls 4, lampa i förkromad metall (akryl) med prismor längst ut på bladen. Skapar ett vackert ljus när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
Bellis bordlampa (Förkromad/blank)
609 kr
Bordlampa i förkromad metall med en lampskärm i kristall. Ger ett vackert ljus genom prismorna när lampan är tänd. Ljuskälla ingår ej.
Bellis golvlampa (Förkromad/blank)
2 359 kr
Golvlampa i förkromad metall med tre lampskärmar i kristall. Ger ett vackert ljus genom prismorna när lampan är tänd. Golvströmbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Skrivbordslampa - Tilde, guld
1 299 kr
Skrivbordslampa TildeEn klassisk och stabil skrivbordslampa från Pr Home. Höjd: 49 cmDjup: 15,5 cmE27, 25WMaterial: MetallFärg: Svart/Guld
Skrivbordslampa - Tilde, svart
1 299 kr
Skrivbordslampa TildeEn klassisk och stabil skrivbordslampa från Pr Home. Höjd: 49 cmDjup: 15,5 cmE27, 25WMaterial: MetallFärg: Svart/Silver
Skrivbordslampa Jazz, Vit/röd sladd, LED Calabaz
1 495 kr
Jazz är en snygg, vit skrivbordslampa (LED) från svenska Calabaz. Lampan är tillverkad i metall med fina detaljer i trä. Sladden är av röd textil.Storlek: H 49 cm B 15 cm D 28 cmMaterial: Pulverlackerad aluminium + matt, klarlackad lindLjuskälla: LED 4.5W GU10 (ingår)
Skrivbordslampa Jazz, Vit sladd, LED Calabaz
1 495 kr
Jazz är en snygg, vit skrivbordslampa (LED) från svenska Calabaz. Lampan är tillverkad i metall med fina detaljer i trä. Sladden är av röd textil.Storlek: H 49 cm B 15 cm D 28 cmMaterial: Pulverlackerad aluminium + matt, klarlackad lindLjuskälla: LED 4.5W GU10 (ingår)
Hud vägglampa LED (Förkromad/blank)
579 kr
En snygg badrumslampa med ett fäste i kromad metall och två vita kupor i plast. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett starkt, jämt och varmvitt ljus, perfekt för badrummet. Integrerad LED-belysning.
Savoy golvlampa (Förkromad/blank)
1 829 kr
Savoy, en mycket stilren golvlampa med raka och enkla linjer. Foten fås i antingen kromad eller mässingfärgad metall kombinerat med en vit textilskärm. Väldigt lätt att placera i ditt hem och är även otroligt fin att se på. Strömbrytare på lamphållaren. Ljuskälla ingår ej.
Buccino 1 LED (Förkromad/blank)
539 kr
Snygga och eleganta bordlampan Buccino, med en stilren konformad fot som håller upp en rund kupa i opalglas. Foten är tillverkad av stål och finns i färgerna krom eller koppar. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och behagligt ljus (3000K).  Strömbrytare på sladd. LED-lampa ingår (G9)
Skrivbordslampa svart/mässing H. Skjalm P (Svart)
1 649 kr
Snygg designad skrivbordslampa i fin svart färg med detaljer i mässing. Ljuskälla ingår ej.
Vindla golvlampa LED (Förkromad/blank)
2 379 kr
Vindla är en otroligt stilren golvlampa i en spännande design. Tillverkad i förkromad metall med integrerad LED-belysning som sprider ett varmt och behagligt ljus. Mycket snygg golvlampa som dessutom är enkel att placera i ditt hem. Integrerad LED-belysning. 
Ray svart skrivbordslampa (Svart)
1 399 kr
Skrivbordslampa Ray i mattlackad svart och detaljer i mässing. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud och strömbrytare på. Ljuskälla ingår ej.
Saltash bordsfot (Förkromad/blank)
1 299 kr
Vill du ha en bordsfot som sprider stil och elegans i ditt hem? Då är Saltash verkligen ett bra alternativ till detta. Snygg och exklusiv bordsfot, tillverkad i stål med förkromad yta och ett stilrent mönster längs foten. Välj själv om du vill ha en skärm på lampan eller en dekorativ glödlampa.  Ljuskälla ingår ej.
Kolding skrivbordslampa (Svart)
1 119 kr
Markslöjd Kolding bordlampa i svart metall med detaljer i antikfärgad mässing. Justerbar i höjd och med ställbart huvud. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Recycle lamphållare (Förkromad/blank)
99 kr
Snygg lamphållare i krom som sätts på en Absolut glasflaska och voila! En helt egen och unik lampa. Vit tygsladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla eller glasflaska ingår ej.
Ray nickel skrivbordslampa (Vit)
1 499 kr
Populära bordlampan Ray - nu med detaljer i nickel. Tillverkad i metall med en matt yta i antingen svart eller vitt. Justerbar arm som går att vrida, samt rörligt lamphuvud. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Adrano singel (Förkromad/blank)
525 kr
Adrano är en stilren vägglampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är tillverkad i förkromad metall och har en vit glaskupa som omsluter ljuskällan. Sprider ett bra och vackert ljus i ditt badrum. Ljuskälla ingår ej.
Fidelio taklampa (Förkromad/blank)
2 999 kr
Vacker taklampa, tillverkad i metall med förkromad yta och snygga, vita glaskupor. Sprider ett bra ljus och drar garanterat blickar till sig. Kabellängd: 110cm. Ljuskällor ingår ej.
Curl (Förkromad/blank)
2 089 kr
Snygg taklampa i kromad metall med prismor. Ger ett bra ljus och även en fin ljuseffekt från prismorna. Ljuskälla ingår.
Hönö duo vit (Förkromad/blank)
1 199 kr
Snygg vägglampa i förkromad metall och opalvita glas. Integrerad transformator samt dimmer på lampan. Det går inte att koppla en extern dimmer till denna lampa. Ljuskälla ingår ej.
Sandhamn 3 (vitt glas) (Förkromad/blank)
1 095 kr
Sandhamn 3 är en vacker och diskret taklampa som är anpassad till att ha i badrummet. Snyggt kromad yta i metall kombinerat med tre stycken vita glaskupor. Snygg och stilren taklampa som sprider ett bra och bländfritt ljus.  Ljuskällor ingår ej.
Ball bordlampa LED (Koppar)
1 499 kr
Skrivbordslampa Ball, en unik designad lampa som i kopparfärgad metall eller mässing. Levereras med en G9 LED lampa på 4W som motsvarar ca 30W. Strömbrytare på sladden.
Adrano duo (Förkromad/blank)
849 kr
Adrano är en stilren vägglampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är tillverkad i förkromad metall och har två stycken vita glaskupor som omsluter ljuskällorna. Sprider ett bra och vackert ljus i ditt badrum. Ljuskällor ingår ej.
Ritz plafond opal (Förkromad/blank)
1 149 kr
Snygg och stilren plafond med en kupa i opalglas och kaschering i antingen kromad eller mässingfärgad metall. Ger ett bra och behaligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
Demetra Micro - Skrivbordslampa, Vit, Inbyggd LED-lampa 2700K
2 505 kr   2 129 kr
Demetra Micro är en skrivbordslampa som Naoto Fukasawa formgav år 2013 för italienska Artemide. Den är stilren och enkel i sin design och har samtidigt en hel del flexibla funktioner. Skrivbordslampans huvud är justerbart och kan både vridas och roteras för att rikta ljuset åt samtliga håll och dessutom har huvudet en integrerad dimmer som gör att ljuset smidigt kan anpassas. Demetra Micro är tillverkad av aluminium teknopolymer och zamak. Placera din skrivbordslampa på kontoret eller i hemmet och välj mellan färgerna svart högblank, antracitgrå eller vit.Demetra finns även som bordslampa, golvlampa och vägglampa.
Demetra Micro - Skrivbordslampa, Vit, Inbyggd LED-lampa 3000K
2 505 kr   2 129 kr
Demetra Micro är en skrivbordslampa som Naoto Fukasawa formgav år 2013 för italienska Artemide. Den är stilren och enkel i sin design och har samtidigt en hel del flexibla funktioner. Skrivbordslampans huvud är justerbart och kan både vridas och roteras för att rikta ljuset åt samtliga håll och dessutom har huvudet en integrerad dimmer som gör att ljuset smidigt kan anpassas. Demetra Micro är tillverkad av aluminium teknopolymer och zamak. Placera din skrivbordslampa på kontoret eller i hemmet och välj mellan färgerna svart högblank, antracitgrå eller vit.Demetra finns även som bordslampa, golvlampa och vägglampa.
Hönö trio vit (Förkromad/blank)
1 485 kr
Snygg vägglampa i förkromad metall och opalvita glas. Integrerad transformator samt dimmer på lampan. Det går inte att koppla en extern dimmer till denna lampa. Ljuskälla ingår ej.
Circle bordlampa krom/vit (Förkromad/blank)
1 199 kr
Circle är en snygg och stilren bordlampa i krom, som håller i en rund, vit glaskupa. Ger ett behagligt och vackert ljus när lampan är tänd. Passar bra i alla typer av rum. Svart sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.