Rörstrand Corona Tallrik djup 24 cm

Rörstrand

Rörstrand Corona Tallrik djup 24 cm

Ordinarie pris 239 kr 189 kr

Rörstrand Corona Tallrik djup 24 cm från Rörstrand

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos KitchenTime för 189 kr
Finns i lager hos KitchenTime, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 150 kr
  • Fri hemleverans över 1299 kr

Liknande produkter

Rörstrand Corona Tallrik djup 24 cm
239 kr   189 kr
Rörstrand Corona Tallrik djup 24 cm från Rörstrand
Rörstrand Corona Tallrik djup 24 cm
239 kr
En härlig tallrik från servisen Corona. Tallriken har en diameter på 24 cm och passar till alla tillfällen.  En underbar servis från Rörstrand. Corona är inspirerad av när månens ljus böjs i regndroppar. Formgivaren Jonas Bohlin säger själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Servisen består av vackra koppar, muggar, fat, tallrikar och skålar.  Design: Jonas BohlinMaterail: Fältspatporslin, platinadekorTemperatur: 250 grader Skötsel: Tål diskamskin
Rörstrand Corona Tallrik 29 cm
239 kr
En härlig tallrik från servisen Corona. Tallriken har en diameter på 29 cm och passar till alla tillfällen.  En underbar servis från Rörstrand. Corona är inspirerad av när månens ljus böjs i regndroppar. Formgivaren Jonas Bohlin säger själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Servisen består av vackra koppar, muggar, fat, tallrikar och skålar.  Design: Jonas BohlinMaterail: Fältspatporslin, platinadekorTemperatur: 250 grader Skötsel: Tål diskamskin
Rörstrand Corona Tallrik 21 cm
209 kr
En härlig tallrik från servisen Corona. Tallriken har en diameter på 21 cm och passar till alla tillfällen.  En underbar servis från Rörstrand. Corona är inspirerad av när månens ljus böjs i regndroppar. Formgivaren Jonas Bohlin säger själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Servisen består av vackra koppar, muggar, fat, tallrikar och skålar.  Design: Jonas BohlinMaterail: Fältspatporslin, platinadekorTemperatur: 250 grader Skötsel: Tål diskamskin
Rörstrand Corona Tallrik 17 cm
189 kr
En härlig tallrik från servisen Corona. Tallriken har en diameter på 17 cm och passar till alla tillfällen.  En underbar servis från Rörstrand. Corona är inspirerad av när månens ljus böjs i regndroppar. Formgivaren Jonas Bohlin säger själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Servisen består av vackra koppar, muggar, fat, tallrikar och skålar.  Design: Jonas BohlinMaterail: Fältspatporslin, platinadekorTemperatur: 250 grader Skötsel: Tål diskamskin
Rörstrand Corona Tallrik 21 cm
199 kr   159 kr
Rörstrand Corona Tallrik 21 cm från Rörstrand
Rörstrand Corona Tallrik 29 cm
239 kr   209 kr
Rörstrand Corona Tallrik 29 cm från Rörstrand
Rörstrand Corona Tallrik 29 cm
239 kr   209 kr
Rörstrand Corona Tallrik 29 cm från Rörstrand
Rörstrand Corona Tallrik 17 cm
179 kr   159 kr
Rörstrand Corona Tallrik 17 cm från Rörstrand
Rörstrand Corona Tallrik 21 cm
199 kr   159 kr
Rörstrand Corona Tallrik 21 cm från Rörstrand
Rörstrand Corona Tallrik 17 cm
179 kr   159 kr
Rörstrand Corona Tallrik 17 cm från Rörstrand
Rörstrand Ostindia Tallrik djup 24 cm
189 kr
En djup tallrik från Rörstrand. En vacker djup tallrik från porslinsserien Ostindia. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Almström som sedan utvecklade och designade detta otroligt vackra porslin. Porslinstallriken har en diameter på 24 cm och kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn. 
Rörstrand Ostindia Tallrik djup 22 cm
189 kr
En djup tallrik från Rörstrand. En vacker djup tallrik från porslinsserien Ostindia. Designen härstammar från den förlista ostindiefararen Götheborg vars gods spolades i land 1745. En skärva hittades senare av den då okända designern Emmy Almström som sedan utvecklade och designade detta otroligt vackra porslin. Porslinstallriken har en diameter på 22 cm och kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.  
Rörstrand Swedish Grace Snö Tallrik djup 25 cm
169 kr
En vit djup tallrik från Rörstrand. Tillhör porslinsserien Swedish Grace och designades i Stockholm på 1930-talet. Tallriken har en diameter på 25 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn. 
Rörstrand Swedish Grace Is Tallrik djup 25 cm
169 kr
En ljusblå djup tallrik från Rörstrand. Tillhör porslinsserien Swedish Grace och designades i Stockholm på 1930-talet. Tallriken har en diameter på 25 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
Rörstrand Swedish Grace Snö Tallrik djup 19 cm
159 kr
En djup tallrik i vitt porslin från Rörstrand. Serien heter Swedish Grace och designades och tillverkades för första gången 1930 till en mässa i Stockholm. Tallriken har en diameter på 19 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
Rörstrand Swedish Grace Tallrik Djup 25 cm Midnatt
219 kr
En djup tallrik från Rörstrand som till exempel kan användas som soppskål eller frukosttallrik. Porslinstallriken är en del av den klassiska serien Swedish Grace med anor från 30-talet. Specifikationer:- Tål maskindisk. 
Rörstrand Swedish Grace Äng Tallrik djup 19 cm
199 kr
En djup tallrik från Rörstrand. Swedish Grace är en porslinsserie med stil och elegans som härstammar från ett anrikt Stockholm på 1930-talet.  Den djupa tallriken har en diameter på 19 cm. Kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn. 
Rörstrand Swedish Grace Äng Tallrik djup 25 cm
169 kr
En djup tallrik i porslin från Rörstrand. Serien heter Swedish Grace och designades för första gången av Louise Adelborg på 1930-talet till en mässa i Stockholm.  Tallriken har en diameter på 25 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
Rörstrand Swedish Grace Sten Tallrik djup 25 cm
169 kr
En djup tallrik från Rörstrand. Swedish Grace är en porslinsserie med stil och elegans som härstammar från ett anrikt Stockholm på 1930-talet. Den djupa tallriken har en diameter på 25 cm.  Kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.
Rörstrand Swedish Grace Hav Tallrik djup 19 cm
189 kr
En djup tallrik i en havsblå färg från Rörstrand. Swedish Grace är en porslinsserie med stil och elegans som härstammar från ett anrikt Stockholm på 1930-talet. Den djupa tallriken har en diameter på 19 cm. Kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.  
Rörstrand Swedish Grace Is Tallrik djup 19 cm
199 kr
En djup tallrik i en ljusblå färg från Rörstrand. Swedish Grace är en porslinsserie med stil och elegans som härstammar från ett anrikt Stockholm på 1930-talet. Den djupa tallriken har en diameter på 19 cm. Kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.
Rörstrand Corona Fat 40 cm
699 kr   609 kr
Rörstrand Corona Fat 40 cm från Rörstrand
Rörstrand Corona Fat 40 cm
699 kr   609 kr
Rörstrand Corona Fat 40 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish Grace Tallrik Djup 19 cm Midnatt
189 kr
En djup tallrik från Rörstrand. Tallriken är en del av serien Swedish Grace som innehåller högkvalitativt fältspatsporslin med en enastående elegant och tidlös design. Färgen Midnatt är en av seriens nyare färger och är en mörkblå, nästan mystisk nyans som ger porslinet en ytterligare elegans. Specifikationer:- Tål maskindisk. 
Rörstrand Corona Fat ovalt 40 cm
719 kr
Ett härligt ovalt fat från servisen Corona. Fatet har en längd på 40 cm och passar till alla tillfällen.  En underbar servis från Rörstrand. Corona är inspirerad av när månens ljus böjs i regndroppar. Formgivaren Jonas Bohlin säger själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Servisen består av vackra koppar, muggar, fat, tallrikar och skålar.  Design: Jonas BohlinMaterial: Fältspatporslin, platinadekorTemperatur: 250 grader Skötsel: Tål diskmaskin
Rörstrand Corona Mugg 35 cl
135 kr
En härlig mugg från servisen Corona. Muggen rymmer 35 cl och passar till alla tillfällen.  En underbar servis från Rörstrand. Corona är inspirerad av när månens ljus böjs i regndroppar. Formgivaren Jonas Bohlin säger själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Servisen består av vackra koppar, muggar, fat, tallrikar och skålar.  Design: Jonas BohlinMaterail: Fältspatporslin, platinadekorTemperatur: 250 grader Skötsel: Tål diskamskin
Rörstrand Corona Kaffekopp 15 cl
109 kr
En härlig kaffekopp från servisen Corona. Koppen rymmer 35 cl och passar till alla tillfällen.  En underbar servis från Rörstrand. Corona är inspirerad av när månens ljus böjs i regndroppar. Formgivaren Jonas Bohlin säger själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Servisen består av vackra koppar, muggar, fat, tallrikar och skålar.  Design: Jonas BohlinMaterail: Fältspatporslin, platinadekorTemperatur: 250 grader Skötsel: Tål diskamskin
Rörstrand Corona Portionsskål 17 cm
239 kr
En härlig portionsskål från servisen Corona. Skålen har en diameter på 17 cm och passar till alla tillfällen.  En underbar servis från Rörstrand. Corona är inspirerad av när månens ljus böjs i regndroppar. Formgivaren Jonas Bohlin säger själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Servisen består av vackra koppar, muggar, fat, tallrikar och skålar.  Design: Jonas BohlinMaterail: Fältspatporslin, platinadekorTemperatur: 250 grader Skötsel: Tål diskamskin
Rörstrand Ostindia Tallrik Djup 22 cm
229 kr   179 kr
Rörstrand Ostindia Tallrik Djup 22 cm från Rörstrand
Rörstrand Ostindia Tallrik Djup 22 cm
229 kr   179 kr
Rörstrand Ostindia Tallrik Djup 22 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 16 cm
169 kr   149 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 16 cm från Rörstrand
Rörstrand Ostindia Tallrik djup 24 cm
249 kr   219 kr
Rörstrand Ostindia Tallrik djup 24 cm från Rörstrand
Rörstrand Inblue Tallrik djup 21 cm
199 kr   169 kr
Rörstrand Inblue Tallrik djup 21 cm från Rörstrand
Rörstrand Ostindia Tallrik djup 24 cm
249 kr   219 kr
Rörstrand Ostindia Tallrik djup 24 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 21 cm
199 kr   159 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 21 cm från Rörstrand
Rörstrand Inblue Tallrik djup 21 cm
199 kr   169 kr
Rörstrand Inblue Tallrik djup 21 cm från Rörstrand
Rörstrand Inwhite Tallrik djup 21 cm
179 kr   159 kr
Rörstrand Inwhite Tallrik djup 21 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 16 cm
169 kr   149 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 16 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 24 cm
229 kr   199 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 24 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 24 cm
229 kr   199 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 24 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 21 cm
199 kr   159 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik djup 21 cm från Rörstrand
Rörstrand Inwhite Tallrik djup 21 cm
179 kr   159 kr
Rörstrand Inwhite Tallrik djup 21 cm från Rörstrand
Rörstrand Corona Serveringsskål 2,5 l
719 kr
En härlig serveringsskål från servisen Corona. Skålen rymmer 2,5 liter och passar till alla tillfällen.  En underbar servis från Rörstrand. Corona är inspirerad av när månens ljus böjs i regndroppar. Formgivaren Jonas Bohlin säger själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Servisen består av vackra koppar, muggar, fat, tallrikar och skålar.  Design: Jonas BohlinMaterail: Fältspatporslin, platinadekorTemperatur: 250 grader Skötsel: Tål diskamskin
Rörstrand Corona Portionsskål 17 cm
239 kr   219 kr
Rörstrand Corona Portionsskål 17 cm från Rörstrand
Rörstrand Corona Portionsskål 17 cm
239 kr   219 kr
Rörstrand Corona Portionsskål 17 cm från Rörstrand
Rörstrand Corona Mugg 35 cl
179 kr   129 kr
Rörstrand Corona Mugg 35 cl från Rörstrand
Rörstrand Corona Mugg 35 cl
179 kr   129 kr
Rörstrand Corona Mugg 35 cl från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, is Tallrik djup 25 cm
219 kr   189 kr
Rörstrand Swedish grace, is Tallrik djup 25 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, is Tallrik djup 19 cm
189 kr   149 kr
Rörstrand Swedish grace, is Tallrik djup 19 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, äng Tallrik djup 25 cm
219 kr   169 kr
Rörstrand Swedish grace, äng Tallrik djup 25 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish Grace Tallrik Ros djup 19 cm
189 kr   169 kr
Rörstrand Swedish Grace Tallrik Ros djup 19 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 cm Ros
219 kr   169 kr
Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 cm Ros från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, is Tallrik djup 25 cm
219 kr   189 kr
Rörstrand Swedish grace, is Tallrik djup 25 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, snö Tallrik djup 25 cm
219 kr   189 kr
Rörstrand Swedish grace, snö Tallrik djup 25 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, äng Tallrik djup 19 cm
189 kr   149 kr
Rörstrand Swedish grace, äng Tallrik djup 19 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, äng Tallrik djup 19 cm
189 kr   149 kr
Rörstrand Swedish grace, äng Tallrik djup 19 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 cm Ros
219 kr   169 kr
Rörstrand Swedish Grace Djup Tallrik 25 cm Ros från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, snö Tallrik djup 19 cm
189 kr   169 kr
Rörstrand Swedish grace, snö Tallrik djup 19 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, äng Tallrik djup 25 cm
219 kr   169 kr
Rörstrand Swedish grace, äng Tallrik djup 25 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, is Tallrik djup 19 cm
189 kr   149 kr
Rörstrand Swedish grace, is Tallrik djup 19 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, snö Tallrik djup 19 cm
189 kr   169 kr
Rörstrand Swedish grace, snö Tallrik djup 19 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish Grace Tallrik Ros djup 19 cm
189 kr   169 kr
Rörstrand Swedish Grace Tallrik Ros djup 19 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish grace, snö Tallrik djup 25 cm
219 kr   189 kr
Rörstrand Swedish grace, snö Tallrik djup 25 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish Grace Ros Tallrik 21 cm
159 kr
En djup tallrik i en rosa färg från Rörstrand. Swedish Grace är en porslinsserie med stil och elegans som härstammar från ett anrikt Stockholm på 1930-talet. Den djupa tallriken har en diameter på 21 cm. Kan diskas i diskmaskin och användas i mikrovågsugn.
Rörstrand Corona fat till kaffegods 15 cl
99 kr   69 kr
Rörstrand Corona fat till kaffegods 15 cl från Rörstrand
Rörstrand Corona fat till kaffegods 15 cl
99 kr   69 kr
Rörstrand Corona fat till kaffegods 15 cl från Rörstrand
Rörstrand Swedish Grace, Sten Tallrik djup 25 cm
219 kr   169 kr
Rörstrand Swedish Grace, Sten Tallrik djup 25 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish Grace, Sten Tallrik djup 25 cm
219 kr   169 kr
Rörstrand Swedish Grace, Sten Tallrik djup 25 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish Grace, Sten Tallrik djup 19 cm
189 kr   169 kr
Rörstrand Swedish Grace, Sten Tallrik djup 19 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish Grace, Sten Tallrik djup 19 cm
189 kr   169 kr
Rörstrand Swedish Grace, Sten Tallrik djup 19 cm från Rörstrand
Rörstrand Corona Fat till Kaffekopp 15 cl
75 kr
Ett härligt fat till en kaffekopp från servisen Corona. Fatet passar till kaffekopp 15 cl från samma servis.En underbar servis från Rörstrand. Corona är inspirerad av när månens ljus böjs i regndroppar. Formgivaren Jonas Bohlin säger själv att det är ”ett vackert försök att ta ned månen och sätta den på ditt middagsbord”. Servisen består av vackra koppar, muggar, fat, tallrikar och skålar.  Design: Jonas BohlinMaterail: Fältspatporslin, platinadekorTemperatur: 250 grader Skötsel: Tål diskamskin
Rörstrand Swedish Grace Sten Tallrik djup 19 cm
199 kr
En djup porslinstallrik från Rörstrand. Serien heter Swedish Grace och står för stil och elegans. Designades av Louise Adelborg i Stockholm på 1930-talet.  Tallriken har en diameter på 19 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
Rörstrand Corona kopp 15 cl till kaffegods
149 kr   109 kr
Rörstrand Corona kopp 15 cl till kaffegods från Rörstrand
Rörstrand Corona kopp 15 cl till kaffegods
149 kr   109 kr
Rörstrand Corona kopp 15 cl till kaffegods från Rörstrand
Rörstrand Inwhite Tallrik djup 21 cm
150 kr
En djup porslinstallrik från Rörstrand. Inwhite är en stilrent designad porslinsserie av Monica Förster. Monica föddes i det vackra Dorotea nära Polcirkeln. Den unika naturen från hemtrakterna har inspirerat och format serien Inwhite. Den djupa tallriken har en diameter på 21 cm och kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.  
Rörstrand Swedish Grace Is Tallrik 27 cm
179 kr
En ljusblå tallrik från Rörstrand. Porslinsserien designades för första gången på 1930-talet i Stockholm. Därav dess stil och elegans. Porslinstallriken har diameter på 27 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
Rörstrand Swedish Grace Ros Tallrik 27 cm
179 kr
En rosa tallrik från Rörstrand. Porslinsserien designades för första gången på 1930-talet i Stockholm. Därav dess stil och elegans. Porslinstallriken har diameter på 27 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn. 
Rörstrand Swedish Grace Hav Tallrik 27 cm
179 kr
En havsblå tallrik från Rörstrand. Porslinsserien designades för första gången på 1930-talet i Stockholm. Därav dess stil och elegans. Porslinstallriken har diameter på 27 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn. 
Rörstrand Inblue Tallrik djup 21 cm
209 kr
En djup porslinstallrik från Rörstrand. Porslinsserien Inblue är en stilrent designad porslinsserie av Monica Förster. Monica föddes i det vackra Dorotea nära Polcirkeln. Den unika naturen från hemtrakterna har inspirerat och format serien Inblue. Den djupa tallriken har en diameter på 21 cm och kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn. 
Rörstrand Swedish Grace Äng Tallrik 21 cm
159 kr
En tallrik från Rörstrand. Porslinsserien designades för första gången av Louise Adelborg på 1930-talet i Stockholm. Därav dess stil och elegans. Porslinstallriken har en diameter på 21 cm.  Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn. 
Rörstrand Swedish Grace Ros Tallrik djup 19 cm
169 kr
En rosa porslinstallrik från Rörstrand. Swedish Grace är en populär serie med hög kvalité. Designad på 1930-talet av Louise Adelborg. Tallriken har en diameter på 19 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
Rörstrand Swedish Grace Sten Tallrik 17 cm
139 kr
En tallrik från Rörstrand. Porslinsserien designades för första gången på 1930-talet av Louise Adelborg i Stockholm. Därav dess stil och elegans.  Porslinstallriken har diameter på 17 cm. Kan diskas i diskmaskin samt användas i mikrovågsugn.
Rörstrand Swedish Grace Tallrik 17 cm Midnatt
179 kr
En liten midnattsblå tallrik från Rörstrand och deras klassiska serie Swedish Grace. Den populära serien har en lång och framgångsrik historia som ofta förklaras med att de har lyckats kombinera vardaglig enkelhet med festlig elegans. Specifikationer:- Tål maskindisk. 
Rörstrand Sundborn Tallrik 27 cm
229 kr   179 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik 27 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik 24 cm
199 kr   169 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik 24 cm från Rörstrand
Rörstrand Mon Amie Tallrik 27 cm
249 kr   219 kr
Rörstrand Mon Amie Tallrik 27 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik 18 cm
169 kr   129 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik 18 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik 21 cm
189 kr   169 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik 21 cm från Rörstrand
Rörstrand SPM Tallrik flat 23 cm
189 kr   159 kr
Rörstrand SPM Tallrik flat 23 cm från Rörstrand
Rörstrand SPM Tallrik flat 23 cm
189 kr   159 kr
Rörstrand SPM Tallrik flat 23 cm från Rörstrand
Rörstrand Kulinara Tallrik 23 cm
179 kr   169 kr
Rörstrand Kulinara Tallrik 23 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik 21 cm
189 kr   169 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik 21 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik 18 cm
169 kr   129 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik 18 cm från Rörstrand
Rörstrand Mon Amie Tallrik 27 cm
249 kr   219 kr
Rörstrand Mon Amie Tallrik 27 cm från Rörstrand
Rörstrand Kulinara Tallrik 23 cm
179 kr   169 kr
Rörstrand Kulinara Tallrik 23 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik 27 cm
229 kr   179 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik 27 cm från Rörstrand
Rörstrand Sundborn Tallrik 24 cm
199 kr   169 kr
Rörstrand Sundborn Tallrik 24 cm från Rörstrand
Rörstrand Swedish Grace Tallrik 27 cm Midnatt
219 kr
En tidlös och elegant midnattsblå tallrik från Rörstrand och den klassiska porslinsserien Swedish Grace. Lousie Adelborg designade serien redan 1930 och sedan dess har fler färger och nya former tillkommit. Den ursprungliga elegansen och tidlösheten finns emellertid alltjämt kvar. Specifikationer:- Tål maskindisk. 
Rörstrand Ostindia tallrik 21cm
199 kr   159 kr
Rörstrand Ostindia tallrik 21cm från Rörstrand