Refreshing Deodorant

Refreshing Deodorant

63,20 kr

En mild, effektiv och antiperspirant deodorant som håller dig torr och fräsch hela dagen. Deodoranten är alkoholfri, torkar snabbt och lämnar inga fläckar på dina kläder. Innehåller bl.a. extrakt från ängsull som är vårdande för den känsliga huden under armarna. Milt parfymerad med en behaglig doft av nytvättad bomull. Känn dig sval och säker med Wera deodorant under dygnets alla timmar.

Läs mer...

Köp hos Åhlens för 63,20 kr
Finns i lager hos Åhlens, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.

Liknande produkter

Deodorant Roll-On
39 kr
En effektiv och antiperspirant deodorant som är milt parfymerad med en fräsch och feminin doft. Torkar snabbt och är mild mot huden.
Deodorant Soft Colour
89 kr
En deodorant/antiperspirant som håller dig fräsch hela dagen. Deodorant soft colour har en mjuk, feminin och behaglig doft med noter av Iris och Liljekonvalj. Innehåller mjukgörande Sheasmör som återfuktar den känsliga huden under armarna. Fri från alkohol, parabener och mineraloljor.
Go Fresh Cucumber & Green Tea Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En antiperspirant deodorant roll-on som innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas. Med en frisk doft av gurka och grönt te som ger en fräsch känsla under armarna så att du kan känna dig ren & fräsch hela dagen!
Go Fresh Cucumber & Green Tea Anti-Perspirant Deodorant Stick, 40 ml
33,75 kr
En antiperspirant deodorant stick som innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas. Med en frisk doft av gurka och grönt te som ger en fräsch känsla under armarna så att du kan känna dig ren & fräsch hela dagen!
Deodorant Roll-On
39 kr
En effektiv, antiperspirant deodorant med en fräsch och mild doft som torkar snabbt. Innehåller noggrant utvalda ämnen som är speciellt anpassade för känslig hud.
Deodorant
35 kr
En effektiv och vårdande deodorant som ger en torr och fräsch känsla hela dagen. Innehåller mjukgörande olivolja. Doft av lätt vårbris.
Pit Boss Aniperspirant & Deodorant, 78 ml
189 kr
En dryg deodorant och antiperspirant som ger ett överlägset skydd mot oönskad doft och fukt, utan att irritera huden. Denna transparenta fasta deodorant appliceras lätt, utan att lämna några spår på hud eller kläder och lämnar en mild och fräsch doft.
Deodorant Roll-On
40 kr
En antiperspirant deodorant som torkar snabbt och effektivt motverkar fukt och dålig lukt i upp till 48 timmar.Milt parfymerad.
Invisible Dry Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En antiperspirant deodorant roll-on som innehåller en patenterad kombination av ingredienser som inte lämnar vita märken på kläderna, men ger det mjukgörande skydd mot fukt och lukt och den fräscha doft du förväntar dig. Den innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna samtidigt som den ger ett effektivt 48 timmar skydd mot svett och lukt. Inga vita fläckar, bara ett bra resultat.
Shower Fresh Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Shower Fresh antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en ren, fräsch doft som gör att du håller dig torr och säker hela dagen. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Shower Fresh Deodorant Spray, 150 ml
40 kr
Rexona Shower Fresh antiperspirant deodorant spray ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en ren, fräsch doft som gör att du håller dig torr och säker hela dagen. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Antiperspirant Deodorant Roll-On
185 kr
Patenterad formula som inte ger märken på kläder. Behaglig och effektiv deodorant som skyddar mot svett och fukt. Applikatorn säkrar en enkel applicering. Torkar snabbt.
Original Deodorant Anti-Perspirant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En perfekt antiperspirant deodorant för den känsliga huden under armarna då den innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar och skyddar mot irriterad hud som lätt kan uppstå vid rakning. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas.
Dry-Form Antiperspirant Deodorant
185 kr
Oparfymerad antiperspirant deodorant stick. Skyddar mot lukt och fukt - hela dagen. Lätt att applicera och torkar snabbt.
Talc Soft Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En antiperspirant deodorant roll-on som innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas. Med en pudrig doft och inslag av pion och fresia, unikt framtagen för Dove. En produkt som ger mjuka och torra underarmar.
MYTH WOOD Deostick
249 kr
Håll dig fräsch och fokuserad hela dagen med MYTH WOOD deodorant stick. Deodoranten motverkar lukt effektivt och håller dig fräsch i 24 timmar. Produkten är behaglig mot din hud och alkoholfri.
Invisible Dry Anti-Perspirant Deodorant Stick, 40 ml
33,75 kr
En antiperspirant deodorantstick som innehåller en patenterad kombination av ingredienser som inte lämnar vita märken på kläderna, men ger det mjukgörande skydd mot fukt och lukt och den fräscha doft du förväntar dig. Den innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna samtidigt som den ger ett effektivt 48 timmar skydd mot svett och lukt. Inga vita fläckar, bara ett bra resultat.
Deodorant, 50 ml
39 kr
Oliv Deodorant är en antiperspirant som håller dig fräsch hela dagen.
Antiperspirant Deodorant Stick
185 kr
Antiperspirant oparfymerad deodorant stick som skyddar mot lukt och fukt - hela dagen. Torkar snabbt.
Antiperspirant Deodorant Roll-On
185 kr
Antiperspirant oparfymerad deodorant roll-on som skyddar mot fukt och lukt - hela dagen. Torkar snabbt.
Cotton Dry Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Cotton Dry antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en ren och fräsch doft med lätta blommiga inslag för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Suprême Pour Homme Deodorant Stick, 75 g
249 kr
Ett deodorantstick som håller dig fräsch hela dagen. Doften stannar kvar i 24 h. Deodoranten är alkoholfri. Alla råvaror är av absolut högsta kvalitet och är milda och behagliga mot huden.
Pure Superior Antiperspirant Deodorant Stick, 75 ml
235 kr
En effektiv antiperspirant som håller huden torr och fräsch. Formulerad med aluminumsalter som minskar svettutsöndring. Behaglig att applicera med feminin fräsch doft. Med doten av Lexington Pure Superior, en doftkomposition runt mysk omgiven av ros, patchouli och apelsinblomma.
Cédrat Stick Deodorant
175 kr
En alkoholfri deodorant som snabbt torkar in och förebygger oönskad kroppsodör med en lätt och fräsch doft av Cédrat.
Alcohol-Free Deodorant Stick
179 kr
En deodorant som ger ett effektivt och långverkande skydd mot dålig lukt. Den friska doften kombinerar gröna äpplen och bergamott, med cederträ, persika och blommor. Formuleringen är milt återfuktande och glider skönt mot huden, vilket gör den extra lämplig för känsliga armhålor. Produkten absorberas snabbt, kladdar inte och lämnar inga fläckar på kläderna.
Invisible Black + White Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Invisible Black + White antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar samtidigt som den skyddar mot vita märken och gula fläckar på kläderna. Den har en fräsch doft som ger en ren känsla och hjälper dina svarta kläder att hålla sig svarta och vita kläder hålla sig vita. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Invisible Black + White Deodorant Spray, 150 ml
40 kr
Rexona Invisible Black + White antiperspirant deodorant spray ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar samtidigt som den skyddar mot vita märken och gula fläckar på kläderna. Den har en fräsch doft som ger en ren känsla och hjälper dina svarta kläder att hålla sig svarta och vita kläder hålla sig vita. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Herbal Deodorant, 50 ml
149 kr
En lugnande deodorant med nordisk salvia och naturliga mineraler som minskar odör och ger fräschör hela dagen. Absorberas snabbt, lämnar inga spår. Aluminiumfri.
Biorythm Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Biorythm antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett-och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en klassisk doft med inslag av grönt äpple, mandarin och päron för en för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Cool CTRL Natural Deodorant, 78 ml
199 kr
En deodorant med aluminiumfri formula som är kliniskt testad för att stoppa även den starkaste lukt. Med en frisk doft av enbär och eukalyptus, ger denna naturliga deodorant långvarit skydd och lämnar dig sval och i kontroll. Testad av dermatologer. Säker för känslig hud.
Eau Des Baux Stick Deodorant
175 kr
En alkoholfri deodorant som snabbt torkar in och förebygger oönskad kroppsodör med en träig och mystisk doft av Eau des Baux. Fri från parabener och aluminiumsalt.
Biorythm Deodorant Stick, 40 ml
40 kr
Rexona Biorythm antiperspirant deodorant stick ger ett effektivt svett-och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en klassisk doft med inslag av grönt äpple, mandarin och päron för en för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Biorythm Deodorant Spray, 150 ml
40 kr
Rexona Biorythm antiperspirant deodorant spray ger ett effektivt svett-och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en klassisk doft med inslag av grönt äpple, mandarin och päron för en för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Pure Ocean Deodorant, 50 ml
89 kr
En mjuk och effektiv deo/antiperspirant som håller dig fräsch hela dagen. Deon är utan alkohol och helt fri från parabener och mineralojor. Tack vare sheasmörets mjukgörande egenskaper är den mjuk och skonsam mot huden.
Citrus Verbena Deodorant Stick
175 kr
En alkoholfri deodorant som snabbt torkar in och förebygger oönskad kroppsodör med en lätt uppfriskande doft av citrus och verbena.
La Nuit De L'Homme Deodorant Stick, 75 g
320 kr
En alkoholfri deodorant som garanterar komfort för alla hudtyper, även de mest känsliga, och ger effektivt skydd som varar hela dagen. Doften är en lättare variant av La Nuit De L'Homme och har en robust karaktär med många fasetter som personifierar en subtil elegans.
Aloe Vera Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Aloe Vera antiperspirant deodorant roll on. Den har en lätt och fräsch doft som ger en lugnande och svalkande känsla och ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Aloe Vera Deodorant Stick, 40 ml
40 kr
Rexona Aloe Vera antiperspirant deodorant stick. Den har en lätt och fräsch doft som ger en lugnande och svalkande känsla och ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
White Musk For Men Anti-Perspirant deodorant
85 kr
Den här snabbtorkande deodoranten har en fräsch muskdoft med en varm underton som håller dig torr och fräsch hela dagen. Bygg på doften genom att använda den tillsammans med andra White Musk - produkter.
Aqva Pour Homme Deo Stick
320 kr
En väldoftande, alkoholfri deodorant som håller dig fräsch hela dagen.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Active Shield Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Active Shield antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en fräsch citrus-doft och extra skydd mot odör och motverkar orsaken till dålig lukt innan den hinner uppkomma. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Citrus 24H Roll On Deodorant 50ml
129 kr
En effektiv 24 H deodorant med naturliga ingredienser och utan aluminiumsalter eller parabener. WELEDA Citrus 24H Roll On Deodorant har huvudingrediensers är lakritsrotextrakt, som är antibakteriell samt trollhasseldestillat som verkar sammandragande och anti-inflammatorisk. Med en mild mjuk doft av äkta eteriska oljor från apelsin, davana och vanilj. Produkten är dermatologiskt testad.
Deodorant Roll-On
39 kr
En effektiv, antiperspirant deodorant som motverkar svett och dålig lukt. Lämpar sig extra väl för känslig hud då den är oparfymerad och inte innehåller några konserveringsmedel eller färgämnen. Märkt med Astma- och Allergiförbundets symbol.
Deo Protect & Care Roll On For Men, 50 ml
39 kr
En deodorant som verkar antiperspirant och ger ett effektivt skydd i 48h. Ger ingen irritation. Mild formula med extra vårdande ingredienser utan alkohol och färgämnen. Manlig fräsch doft. Dermatologískt testad.
White Musk Sport Deodorant
85 kr
Den här snabbtorkande deodoranten har en fräsch citrusdoft med en varm underton som håller dig torr och fräsch hela dagen. Bygg på doften genom att använda den tillsammans med andra White Musk Sport-produkter.Deodorant75 mlSnabbtorkandeDen ikoniska White Musk®-doftenDjurvänlig mysk
Deo Powder Touch Spray, 150 ml
39 kr
En deospray som kombinerar en pålitlig antiperspirant med värdefullt kaolinpuder - en naturlig mineral som är känd för sina mjukgörande och absorbetande egenskaper. Torkar på ett ögonblick och gör huden behagligt torr och len. Tilltalande och unik doft skapar en silkeslen känsla av renhet och välbefinnande. Lämnar inga vita fläckar på kläderna. 48h antiperspirant och mild vård. Utan ethylalkohol och färgämnen.
Aloe Caring Roll-On Deodorant
75 kr
En skonsam deodorant som lugnar huden och känns fräsch. En bra produkt för den som har känslig hy.
Green Tea Cream Deodorant, 40 ml
175 kr
En härligt fräsch deodorant, berikad med grönt te för en ren, fräsch känsla. Från en härlig grön värld av fräschör kommer Elizabeth Arden Green Tea — en upplyftande doft som ger energi till kroppen, piggar upp dina sinnen och förnyar själen.
Acqua Di Gio Homme Deodorant Stick, 75 g
315 kr
En deodorant med en fräsch doft.
Apollo Deodorant Roll-On, 50 ml
24,50 kr
Axe Apollo Deodorant Roll-On har en klassiskt maskulin doft. En fräsch kombination av frisk fruktighet och mjuka toner. Antiperspiranterna från Axe skyddar mot lukt och svett i upp till 48 timmar.
Colonia Pura Deodorant Stick
315 kr
En deodorant utan alkohol för dig med känslig hud. Acqua Di Parma Colonia Pura Deodorant Stick har en fräsch doft och motverkar och neutraliserar dålig lukt.
Mineral InvisiCalm Deodorant Roll-On, 50 ml
29 kr
En deodorant du kan använda när som helst, även efter epilering. - 48 timmars skydd, speciellt utformat för att lugna och vårda området under armarna när det är känsligt efter rakning eller vaxning.- En mjuk och fräsch doft av blommor och frukt, med en bouquet av jasmin, liljekonvalj, grapefrukt och freesia
Original Deo Stick
109 kr
En deodorant Stick som ger en hud som känns fräsch och återfuktad, fullpackad med 8 eteriska oljor och Bulldogs signaturdoft. Den är berikad med trollhassel, vårdande aloe vera och extrakt från grapefruktkärnor och skyddar effektivt mot dålig lukt hela dagen.
Tom Ford Noir Deodorant Stick, 75 ml
380 kr
Ett deostick med en orientalisk doft. Spröda och livliga noter i en perfekt doftsammansättning av maskulina blomnoter och varma noter av läder, amber, bärnsten och vanilj. Upplev den sofistikerade och fängslande doften av Tom Ford Noir i det lätt parfymerade deosticket som håller huden fräsch och torr - hela dagen.
Zlatan Deodorant Stick, 75 ml
249 kr
Ett deostick som håller dig fräsch, stark och fokuserad. Den ger dig kraft och energi och motverkar lukt effektivt. Produkten är behaglig mot din hud och dessutom alkoholfri.
Maximum Protection Clean Scent Deodorant, 45 ml
99 kr
Rexona Maximum Protection Clean Scent erbjuder vårt mest avancerade och långvariga skydd mot fukt och lukt. Den är 2x effektivare mot svett, men ändå mild nog att använda varje dag. Den innehåller ingredienser som aktiveras vid stress för bevisad effekt mot stressorsakad transpiration. Ytterligare fördelar: - En lättapplicerad kräm med en ren, fräsch doft- Antiperspirant för långtidsverkande skydd mot svett och lukt i upp till 48h- Effektivt luktskydd och med en doft som varar hela dagen
Pomegranate Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En roll-on deodorant med doft av granatäpple och citron. En uppfriskande doft som ger upp till 48 timmars skydd och låter huden andas. 
Deo Invisible Black & White Power Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant som inte ger några vita märken på mörka kläder och reducerar uppkomsten av gula missfärgningar på ljusa kläder. 48h antiperspirant och mild vård. Maskulin och varmt träig doft med fräscha cistrusinslag. Utan Ethylalkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
Maximum Protection Confidence
99 kr
En deodorant med högt skydd mot svett och lukt i 48 timmar. Rexona Maximum Protection Confidence Roll On är mild nog för dagligt användande. Deon har en långvarig mjuk och blommig doft, med en sammansättning som tar hand om huden under armarna.
Goof Proof Antiperspi rant Deodorant
99 kr
En antiperspirant deodorant som gereffektivt och långverkande skyddmot svett och dålig lukt. Innehållerlugnande allantoin och vårdandenaturlig havreolja.
Creme-deodorant
45 kr
En antiperspirant deodorant i krämform för dig som effektivt vill motverka arm-, hand- och fotsvett. Lämpar sig även för dig med känslig hud då den är fri från parfym, alkohol, färgämnen och konserveringsmedel. Märkt med Astma- och Allergiförbundets symbol.
Deodorant
215 kr
En deo med anti-perspirant som är effektiv länge och torkar snabbt.
Deodorant
215 kr
En deo med anti-perspirant som är effektiv länge och torkar snabbt.
Deodorant
215 kr
En deo med anti-perspirant som är effektiv länge och torkar snabbt.
Deodorant Pure Sensitive Skin, 40 ml
215 kr
En creme som är den första fulländande hudcremen med egenskaper som en deodorant. Den är skräddarsydd för en känslig hud och absorberas snabbt.
Roll-on Deodorant "Hydrating" 6 x 60ml - 60% rabatt
59 kr
Ett 6-pack med roll-on deoderanter, med en frisk doft av bergamott, solkyssta blommor och sandelträ håller du dig fräsch hela dagen. Dermatologiskt testad.. Pris per roll-on: 14:83 kronor/styck.
Body Long-Lasting Deodorant, 50 ml
112 kr
En effektiv, mild, naturlig och långtidsverkande roll-on deo. Den skyddar, lugnar och mjukgör samt ger inte några vita fläckar. Innehåller två mineralpulver som reglerar perspiration och neutraliserar dålig lukt. Parabenfri, alkoholfri och utan aluminiumklorhydrat (=aluminiumsalt). Samma doft som övriga produkter i NUXE BODY serien. Passar alla hudtyper, även känslig och nyrakad. Innehåller:Kronblad från mandel – lugnande och mjukgörandeKronblad från apelsinblomma – lugnande och mjukgörandeVegetabiliskt glycerin – lugnande och mjukgörandeAllantoin – lugnande och mjukgörande100% naturligt alunpulver – reglerar perspiration100% naturligt silverpulver – neutraliserar dålig luktDerivat från kokosolja – neutraliserar dålig lukt
Angel Deodorant
329 kr
En deodorant med doften av Angel, en EdP helt utan blommor, en så kallad gourmand doft som innehåller doftnoter av mandarin, honung, vanilj och choklad. Angel bygger på Thierry Muglers fantasier från sin barndom, en doft som skulle få det att vattnas i munnen och vars flaska inspirerats av en tidlös och universiell symbol - stjärnan.
kristalldeo
135 kr
En deo som är helt naturlig av ren bergskristall, är skapad av naturens egna mineralsalter. Innehåller ingen alkohol, inga oljor eller kemikalier, kladdar inte och missfärgar inte dina kläder. Deodoranten lämnar endast kvar en mikroskopiskt fin hinna, som neutraliserar PH-värdet och stoppar bakterietillväxten. På så vis håller den din hud luktfri, samtidigt som dina porer kan andas naturligt. Deodoranten har ingen doft, passar lika bra till både män och kvinnor.
Deo Dry Comfort Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant med klassisk NIVEA doft och DryPlus System med mineraler för en torr känsla. Antiperspirant som ger ett effektivt skydd i 48h. Utan etylalkohol. Dermatologiskt testad.
Mjukmedel WASHOLOGI - 750 ml (För små och känsliga)
135 kr
Mjukmedel VÄLBEHAG: lämnar din tvätt med en rogivande doft av mimosans varma blommighet. HARMONI: lämnar din tvätt ljuvligt doftande av lavendel och dess lugnande egenskaper. LÄNGTAN: lämnar din tvätt med en mjuk doft av bomullsblommans naturliga och milda doft. SMÅ OCH KÄNSLIGA: vegetabiliskt ,milt mjukmedel som passar personer i alla åldrar med extra känslig hud. Det innehåller inte parfym eller färgämnen. SPORT -Doft av GLÄDJE: lämnar din tvätt med en berusande doft av jasminens glada egenskaper. Det ger dina träningskläder en mjuk och nytvättad känsla, täpper inte till andasfunktionen och minskar statisk elektricitet. Mjukmedel SPORT kan användas på alla material även elastan och denim. Mjukmedlet vårdar och ger dina kläder den mjuka nytvättade känslan. Strykning blir lättare och statisk elektricitet försvinner. För miljöns skull är våra mjukmedel högkoncentrerade endast 10 ml per tvätt och närproducerade i Småland. Washologi tillsätter inga färgämnen och inte polycyclic musk men vi använder naturligt extrakt i parfymen.Mängd: 750 mlDet ska vara enkelt att göra ett bra val. Washologi erbjuder trovärdiga och personliga produkter baserade på sunda värderingar, hög kvalitet och hållbarhet. Ett tvättkoncept med nischade tvättmedel, linnevatten och mjukmedel som svarar upp mot den moderna människans olika behov.
Deo Protect & Care Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant som vårdar, doftar och känns precis som NIVEA. Verkar antiperspirant och ger ett effektivt skydd i 48h. Med extra vårdande ingredienser som inte irriterar huden. Utan alkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
Voyage d'Hermès, deodorant-stick, 75 ml
410 kr
En doftande deodorant som ger huden skydd, fräschör och mjukhet, för en behaglig känsla av välbefinnande under hela dagen.Ett nytt sätt att njuta av doften från Voyage d'Hermès."En inbjudan att upptäcka, mötas och dela med sig." Jean-Claude EllenaEn roman som livnär sig på fantasin. Voyage d'Hermès är ett uttryck för huset Hermès ursprung och långa förhållande till resor. Ett samspel mellan paradoxer, undertoner och oväntade allianser har skapat en trädoft, som är frisk med inslag av mysk, välbekant men ändå överraskande, djärv och trygg på samma gång, lika behaglig för män som för kvinnor. Hermès designer Philippe Mouquet har skapat en särskild flaska i fickformat för Voyage d'Hermès, tänkt för resor och en rörelsens budbärare.
Softening Hand Creme
79,20 kr
En mjukgörande handkräm med vårdande och återfuktande sheasmör som ger fukt på djupet och bidrar till att göra händerna mjuka och lena. Innehåller även E-vitamin som stärker och skyddar händer och naglar.En handkräm för alla tillfällen, passar lika bra i handväskan som i badrummet. Absorberas snabbt in i huden och kladdar inte. Lämnar en lätt doft av neroli och friska örter på dina händer och håller dem mjuka och behagliga hela dagen.För bästa resultat, massera in på händer och naglar flera gånger under dagen. Passar alla hudtyper.
Colonia Oud Deodorant Spray, 150 ml
420 kr
Ett deospray för omedelbar fräschör och effekt som varar hela dagen. Den behagligt parfymerade formeln verkar extremt skonsamt på huden.Doften innehåller de fräscha, livfulla noterna av Colonia och de varma, djupa noterna av agarträ. En karismatisk och intensivt maskulin doft.
Elite Deodorant Stick
245 kr
Van Gils Elite Deodorant Stick har en doft perfekt för lediga dagar. Sensuella gröna fräscha noter kombinerade med lätta citrusnoter i toppen.
Clinique Happy. For Men Antiperspirant Deodorant Stick
215 kr
Effektivt skydd mot svett och lukt under armarna. Med en frisk ton av citrus från Clinique Happy For Men.
Eau Dynamisante, 100 ml
495 kr
En vårdande doft som kombinerar de välgörande egenskaperna hos växter med en dofts känslosamma njutning. Den fräschar upp, mjukgör, ger fasthet och lämnar en behaglig doft på huden. Den icke-fotokänsliga formulan innebär att produkten kan användas i solen. Innehåller bland annat aromatiska essentiella oljor med vårdande egenskaper från citron, patchouli, timjan, petit grain och rosmarin. Innehåller även extrakt av ginseng, djävulsrot och syskonrot,
L'Homme Deodorant Stick, 75 g
320 kr
En alkoholfritt deo som garanterar komfort för alla hudtyper, även de mest känsliga, och ger effektivt skydd som varar hela dagen. Doften är en lättare version av Yves Saint Laurents legendariska doft L’Homme som lanserades 2006 och som efter det blivit en kultdoft med sin styrka och sina träiga friska ackord som modigt blandas med citrusnoter och vetiver.
Aramis 24-Hour Antiperspirant Deodorant Stick
295 kr
Ett deostick som har en sofistikerad och tidlös doft av bergamott, patchouli och amber.
Bio-Active Deodorant, 50 ml
149 kr
En deodorant med en kraftfull odörkontrollerande blandning av antibakteriell palmrosolja och växtextrakt. Stärker hudens skydd och förbättrar fuktbalansen.
Roll-on Deodorant "Creme Rich" 6 x 60ml - 60% rabatt
59 kr
Ett 6-pack med roll-on deoderanter som återfuktar din hud på djupet, och med den fantastiska originaldoften av ros, liljekonvalj och jasmin håller du dig fräsch hela dagen. Dermatologiskt testad. Pris per roll-on: 14:83 kronor/styck.
Handkräm Daggmossa
149 kr
Daggmossa handkräm Vakinme Vakinmes vårdande handkräm Daggmossa ger dig mjuka och lena händer. Den återfuktande krämen går snabbt in i huden och lämnar en underbar doft av rosor och grapefrukt. Mild och återfuktande Utan parabener Kladdar inte Inga syntetiska tillsatser Vårdande egenskaper Daggmossa är en mild handkräm där varje ingrediens är noga utvald. Handkrämen från Vakinme är lugnande, läkande och vårdande. Den innehåller aloe vera och extrakt från björk för att lugna irriterad hud samt mandelolja och sheasmör som gör händerna lena samtidigt som de vårdar och ger näring för ett hållbart resultat. Handkrämen klibbar inte utan ger snabbt en härlig känsla. Vakinme satsar på produkter som enbart innehåller organiska och naturliga ingredienser. Handkrämen är inget undantag och den är helt fri från syntetiska tillsatser samt silikon och parabener. Den innehåller inte heller polyetylenglykol (PEG) som är väldigt vanligt i kosmetikabranschen. Daggmossas handkräm levereras i en riktigt snygg och praktisk förpackning som du lätt kan ta med i handväskan.
Body Lotion "White Tea" 200ml - 51% rabatt
20 kr
Body lotion med provitamin B5 och vitt te är en skönt fuktgivande och silkeslen lotion för personer med torr hud. Innehåller vårdande och lugnande medel för huden som tillsammans vårdar och hjälper den att återfå sin naturliga smidighet och lyster. Milt parfymerad. Innehåller inga färgämnen.
Linnevatten WASHOLOGI - 100 ml (Harmoni)
59 kr
Linnevatten WASHOLOGI Linnevatten används till allt du vill ska dofta gott! Den perfekta storleken på 100 ml gör den perfekt att ha med sig i väskan för snabb uppfräshning! VÄLBEHAG: ljuvligt doftande och vårdande ger en nytvättad känsla och en rofylld doft av mimosa. LÄNGTAN: ljuvligt doftande och vårdande ger en nytvättad känsla och en naturlig mjuk doft av bomullsblomma. HARMONI: ljuvligt doftande och vårdande ger en nytvättad känsla och en lugnande doft av lavendel. HENNE: ljuvligt doftande och vårdande ger en nytvättad känsla och en ljuvt blommig doft av liljekonvalj. HONOM: ljuvligt doftande och vårdande ger en nytvättad känsla och en citrusfräsch sofistikerad doft av Bergamott. SPORT: ljuvligt doftande och vårdande, ger en nytvättad känsla och en berusande doft av jasmin. Spraya på dina plagg som en uppfräschning mellan dina tvättillfällen eller tillsätt några kapsyler i strykvattnet. Tänk på miljön- skippa den onödiga extratvätten. Mängd: 100 ml
CK Be Deodorant Stick, 75 ml
270 kr
En långtidsverkande deo med en mild doft. Toppnot: enbärHjärtnot: vit persikaBasnot: mysk
Deodorant Stick
145 kr
En deodorant som öppnar med björklöv, sprudlande rosépeppar och fruktiga noter av ananas. I mellannoterna övergår essensen till aromatisk lavendel och salta noter av drivved. I basen framträder jordig patchouli och krämig ambra som mättas med marina undertoner, vilka ger deoderantens doft en sinnlig karaktär.
Tobacco Absolute Deodorant Spray
250 kr
En deodorantspray med doftnoter av tobak, balsam med en lätt citrustwist av grapefrukt, som får dig att känna dig fräsch och säker hela dagen. Toppnot: Elemi, bergamot och grapefrukt. Hjärtnot: Cederträ, muskot och rosenträ. Basnot: Tobak, läder och peruanskt balsam.
One Million Deodorant, 75 ml
265 kr
En deo som inkluderar grapefrukt, blodmandarin, mynta, ros, kanel, läder och amber. Denna deos lätta och skonsamma formula gör din hud fräsch och väldoftande. En kombination av fräschör och effektivt skydd under hela dagen.
Le Male Deodorant Stick, 75 ml
285 kr
En praktisk deostick som både är skonsam mot huden och effektiv mot lukt. Tack vare det tillsatta pepparmintsextraktet ger den långvarigt skydd och Le Male-fräschör under alla omständigheter. Doften innehåller doftnoter från vanilj, lavendel, mint, bergamott, kummin, kardemunna och apelsinblomma.
Ansiktsservetter, 25 st
39 kr
En mild och skonsam makeuprengöring som tar bort makeup från ögon, ansikte och läppar. Rengör effektivt och skonsamt samt lämnar huden fräsch och len. Lätt parfymerad med en doft av vårbris.
Deo Invisible Black & White Clear Spray, 150 ml
39 kr
En deospray som inte ger några vita märken på mörka kläder och reducerar uppkomsten av gula missfärgningar på ljusa kläder. 48h antiperspirant och mild vård. Mild och fräsch doft. Utan ethylalkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
Mineralize Foundation
234,50 kr
En lätt och lyxig foundation som gör huden mjuk och behaglig hela dagen. Den krämiga konsistensen passar perfekt till torr hud, och ger en jämn applicering och en naturlig finish. Innehåller mjukgörande och vårdande extrakt av sheasmör. Den kombinerade puder- och cremeformulan skapar en optiskt suddig effekt som minskar ojämnheter och fina linjer. Resultatet blir en jämn ton och silkeslen hud.
Original Deodorant Roll On, 50 ml
99 kr
En mild och skonsam deo med naturliga ingredienser. Den motverkar dålig lukt utan att täppa till porerna eller lämna fläckar på kläderna. 
Washologi Linnevatten, HONOM Citrus/Bergamott, 100 ml
69 kr
Washologi Linnevatten HONOM är miljövänligt och perfekt till att fräscha upp dina kläder mellan dina tvättar, sängkläde och filtar eller efter strykning/ångning av plagg. Spraya på kläderna med linnevattnet som ger en nytvättad känsla och en frisk, fräsch och elegant doft av citrus och bergamott. Innehåller inga tillsattser av polycyklisk musk i parfymen utan naturlig extrakt används istället.Passar till: Textilier (kläder, gardiner, filtar etc)Dosering: Spraya lätt på det du vill ska dofta gottVolym: 100 mlInnehåller: Nonjoniska tensider
Cleanse Off Oil / Tranquil, 150 ml
240 kr
En mild makeup-borttagning utan mineralolja. Innehåller extrakt av sjögräs, persikoblad, lugnande kamomillbaserad bisalobol och doftar ljuvligt av citrusaktig yuzu. Innehåller vårdande botaniska oljor från vindruva, olivblad, solros och lavendel. Sveper bort makeup och orenheter och lämnar huden klar, mjuk och avslappnad. Passar extra bra till torr, mogen eller stressad hud.