Plastfoliehållare Rolvolution

Plastfoliehållare Rolvolution

269 kr

Vi vet alla hur irriterande det kan vara att försöka skära i plastfolie eller aluminiumfolie utan att förstöra den. Därför är plastfoliehållare Rolvolution ett kökstillbehör du bara måste ha i ditt hus. Dess sågtandade blad kommer snabbt och precist skära av papperet eller folien du behöver, bara genom att du trycker försiktigt på locket. Den har en glidfri yta. Passar för rullar på ungefär (längd x diameter): 31 x 4 cm. Ungefärliga mått: 35,5 x 9 x 7 cm.

www.rolvolution.com

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos HusOchhemma för 269 kr
Finns i lager hos HusOchhemma, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 14 dagars öppet köp
 • Fri frakt över 1000:- (Frakt 49:-)
 • Snabba leveranser

Liknande produkter

Tvåbladig skärare PWR Work
179 kr

Om du gärna vill ha alla verktyg som behövs för reparationer i hemmet, då bör du skaffa den tvåbladiga skäraren PWR Work. Med dess praktiska 2-i-1-skärblad kommer du att kunna skära mycket exakt med det smala bladet, och skära kablar eller rep med det böjda bladet.

www.pwrwork.com

 • Tillverkad i plast
 • Ergonomiskt handtag
 • Mått ca: 3,5 x 17,5 x 1,5 cm

 

Glassmaskin Appetitissime Mini Icy Joy 0,5 L 7W Vit
429 kr

Med miniglassmaskinen Icy Joy behöver du bara lägga till dina favoritingredienser och trycka på knappen så kommer den rörliga armen blanda alla smaker och tillverka god och nyttig hemgjord glass. Denna praktiska glassmaskin är ett måste i ditt kök och tar knappt upp någon plats. Den har utsida i plast och en innerskål i aluminium.

www.icy-joy.com

Specifikation:

 • Ungefärlig kapacitet: 0,5 l
 • Spänning: 220-240 V
 • Frekvens: 50 Hz
 • Effekt: 7 W
 • Ungefärliga mått (diameter x höjd): 14,5 x 17 cm

 

Winchill Server Vinkylare
359 kr

Köp Winchill Server Vinkylare till bäst pris. Låt inte höga temperaturer förstöra ditt goda vin.  Winchill Server Vinkylare är en fantastisk uppfinning som gör att du kan njuta av kallt vin när som helst på ett mycket elegant sätt. Håll alltid stolpen av rostfritt stål i frysen. Ta ut den när du är på väg att öppna en flaska vin och sätt in den i flaskan för att kyla ditt vin direkt.

 • Längd: 31 cm
 • Basdiameter: 1,5 cm

www.winchillserver.com

Grillförkläde BBQ Classics (Färg: Röd)
229 kr

Om du vill att din grillning ska ha en prägel av glamour, så är det originella grillförklädet BBQ Classics ett måste. 100% bomull. Ungefärliga mått: 60 x 84 cm.

www.bbqclassics.com

Grillförkläde BBQ Classics (Färg: Grå)
229 kr

Om du vill att din grillning ska ha en prägel av glamour, så är det originella grillförklädet BBQ Classics ett måste. 100% bomull. Ungefärliga mått: 60 x 84 cm.

www.bbqclassics.com

Elektrisk fotfil Adore Better Living
319 kr

Med den elektriska fotfilen Adore Better Living kommer inte valkar vara ett problem längre! Idealisk för hemmet. Bekväm, säker och effektiv när den försiktigt tar bort död hud och valkar på nolltid utan att göra skada. Perfekt för känslig hud. Exklusiv kvalitetsdesign. Den har 360º roterande rullar. Den kan användas på både torr och våt hud. 2 huvuden och 1 liten borste följer med. Batteridriven (2 x AA, ingår). Ungefärliga mått: 6,5 x 16 x 3,5 cm.

www.adore-living.com

Djurhårsdammsugare Pet Vacuum
269 kr

Ta bort överskottshår från dina djur med denna dammsugare för husdjur. Tack vare massagesystemet kan du massera försiktigt och ta bort alla döda hår från ditt husdjur utan att skada det. Pet Vacuum är utan tvekan ett av de bästa djurtillbehör någonsin.

Egenskaper:

 • Lämplig för sällskapsdjur med långt och kort hår
 • Snabb och enkel att använda
 • Drivs med 3 x AA batterier (ingår ej )
 • Mycket lätt att rengöra

www.mypetez.com

 

Only H2O Extra kolfilter
199 kr

Gör ditt vatten renare och friskare med detta extra kolfilter för ONLY H2O flaskor gör att du kommer att kunna njuta av mycket friskare och mer aptitretande vatten. Dettna kolfilter reducerar lukter, klor och de organiska föroreningarna som kan hittas i vattenkranen. Det varar i ca. 2 månader eller 300 påfyllningar. 

www.only-h2o.com

 

Manuell grönsakshackare
209 kr

Vi introducerar den manuella grönsakshackaren! Du kan använda den till att hacka och skära grönsaker snabbt och bekvämt! Bara tryck på toppen och de inre bladen kommer börja rotera automatiskt och skära grönsakerna. Den väger lite, är användarvänlig och lätt att rengöra. Tillverkad i plast med blad i rostfritt stål. Ungefärliga mått: 22 cm i höjd x 8 cm i diameter.

Swiss Q Ergo Knivset (10 stycken)
369 kr

Ditt kök är inte komplett utan detta moderna och kompletta Swiss Q knivset (10 stycken)! Ett praktiskt och rostfritt knivset med ergonomiska handtag. Idealiskt för att skära med bekvämlighet, precision och säkerhet.

Innehåller: 

 • 1 kockkniv (ungefär 38 cm)
 • 1 skalkniv (ungefär 30 cm)
 • 1 filékniv (ungefär 30 cm)
 • 1 brukskniv (ungefär 19 cm)
 • 1 köttyxa (ungefär 25 cm)
 • 1 sax (ungefär 21 cm)
 • 4 köttknivar (ungefär 24 cm)

www.swissqknifeset.com

(Mått inkluderar handtag)

Djurhårsdammsugare Pet Vacuum- RETUREX
269 kr   239 kr

OBS! RETUREX!

Ta bort överskottshår från dina djur med denna dammsugare för husdjur. Tack vare massagesystemet kan du massera försiktigt och ta bort alla döda hår från ditt husdjur utan att skada det. Pet Vacuum är utan tvekan ett av de bästa djurtillbehör någonsin.

Egenskaper:

 • Lämplig för sällskapsdjur med långt och kort hår
 • Snabb och enkel att använda
 • Drivs med 3 x AA batterier (ingår ej )
 • Mycket lätt att rengöra

www.mypetez.com

 

Elektrisk mandolin Mandomatik 8 i 1
549 kr

Den revolutionerande elektriska mandolinen Mandomatik 8 i 1 från Always Fresh Kitchens sortiment är äntligen här! En perfekt köksassistent för att enkelt förbereda de mest utsökta rätter. Den river, skär och hackar grönsaker, frukt, ost m.m. Levereras med ett antal tillbehör och blad för att riva grovt eller fint, hacka, skära tunna eller tjocka skivor samt skära tunna eller tjocka grönsaksstrimlor. Skärbladen är gjorda i rostfritt stål och tillbehören i plast (går att diska i diskmaskin). Ungefärliga mått: 36 x 24 x 12 cm. Effekt: 25 W. Spänning: 220 V. Frekvens: 50 Hz. 

 

www.mandomatik.com

Bröstförstorande träningsstång Thunder Baton
269 kr

Om du bryr dig om ditt utseende och älskar sport, är den bröstförstorande träningsstången Thunder Baton ett måste bland dina sporttillbehör. Med denna utdragbara stång kan du träna musklerna som skyddar och omsluter brösten genom ett system med 6 centrala motståndsnivåer (högt till lågt). Du behöver bara positionera dina armar korrekt och dra ut och ihop Thunder Baton för att bearbeta och öka fastheten hos dina bröst. Mått (längd x diameter) ungefär: 53 x 3,5 cm. Den har 2 glidfria band för bättre grepp.

www.thunderbaton.com

Mandolinrivjärn Excellent Multiple
299 kr

Mandolinrivjärnet Excellent Multiple borde finnas i ditt kök! Ett praktiskt kökstillbehör, utrustat med flera olika avtagbara delar för olika former av rivning och skivning samt en behållare där maten kan förvaras efter att den rivits eller skivats.

 • Tillverkat i polypropen
 • Blad i rostfritt stål
 • Mått ca: 31 x 9,5 x 12 cm
Expanderbar trädgårdsslang XXL Hose 30 m
439 kr

Skaffa den mest innovativa slangen du kan tänka dig: den expanderbara trädgårdsslangen XXL Hose 30 m! Den expanderas automatiskt på bara några sekunder genom vattentrycket. Efter användning slår du bara av kranen och så kommer den expanderbara trädgårdsslangen XXL Hose krympa bit för bit tills den når dess ursprungliga storlek. Behändig och lätt att förvara, eftersom den tar så lite plats. Kommer med universell kranadapter och bevattningspistol med 7 lägen för olika sorters strålar. Diameter på munstycke: ungefär 2,5 cm. Längd utan expandering: ungefär 11 m. Tillverkad i tåligt och glidfritt material. Dessutom kan du köpa flera slangar och ansluta dem till varandra för mer längd.

www.xxlhose.com

Hårborttagningsborste för djur My Pet Bristles
209 kr

Har du en hund eller katt? Prova då otroliga hårborttagningsborste för djur My Pet Bristles. Den kommer att vara mycket användbar för dig! Med mycket tunna rundade spetsborst och ett löstagbart tillbehör för att undvika skador på huden. Denna borste för hundar och katter tar bort rester och döda hår, borstar försiktigt och masserar ditt husdjur. Lämplig för alla typer av hår (kort, lång, lockig, torr, våt). Dessutom är den självrengörande (håret släpps automatiskt genom att trycka på en knapp). Lätt att använda och bekväm, bra för husdjursvård. Tillverkad av plast. Mått: ca. 10 x 18 x 3 cm.

www.mypetez.com

Badmössa för barn Chouchou de Papa et Maman
209 kr

Badmössan för barn Chouchou de Papa et Maman kommer att vara ditt barns bästa badvän! Tack vare dess design kan barnet slappna av i badet utan att oroa sig att få vatten eller schampo i ögonen.

www.chouchou2paemam.com

 • Tillverkad i EVA-gummi
 • Justerbar (ca diameter: 11-15 cm)
 • Rekommenderad ålder: 6 månader - 4 år
Köksrobot Tristar MX4167 1,2 L 500W Vit
889 kr

Introducerar matberedaren Tristar MX4167! Det är en användbar och effektiv matberedare som du kan hacka, skära och riva mat på ett snabbt och enkelt sätt. Den har en kapacitet på 1,2 l, 2 blad i rostfritt stål, 2 hastigheter, glidfria fötter, matrensare och genomskinligt lock med hål för påfyllning.

Ungefärliga mått. 19 x 37 x 19 cm

Spänning: 220-240 V / 50 Hz

Effekt: 500 W

Zen Spa Set (Kudde + Avkopplingskuddar) | Cold & Heat
309 kr

Zen Spa Set är den bästa medicinen mot stress och utmattningSpa-setet innehåller avkopplingskuddar som har en mjuk, fluffig sida och en uppiggande silkessida. I setet finns även en nackkudde och gelekuddar för ögonen, ryggen och andra delar som kan värmas eller kylas beroende på var du vill använda dem.

www.zenspaset.com

ONE DOGGY Hundtäcke med Ärmar | SNUG SNUG (Färg: Marinblå)
199 kr

SNUG SNUG hundtäcke har kardborreband så att det kan anpassas till ditt husdjurs storlek. Filten är perfekt för små hundar. Det här hundtäcket är gjort av extra mjukt material.

Specifikation:

 • Varm och mjuk. Passar små hundar
 • Utformad med ärmar så att ditt husdjur enkelt kan röra på sig
 • Kardborreband för en alltid lika perfekt passform
 • Perfekt för användning inomhus eller utomhus på kalla vinterdagar
 • Tåligt material som tål maskintvätt (100% polyester)
 • Mått (längd x vidd): 50 x 50 när den är utsträckt - 50 x 25 cm när den är fastspänd

www.snugsnug.com

ONE DOGGY Hundtäcke med Ärmar | SNUG SNUG (Färg: Rosa)
199 kr

SNUG SNUG hundtäcke har kardborreband så att det kan anpassas till ditt husdjurs storlek. Filten är perfekt för små hundar. Det här hundtäcket är gjort av extra mjukt material.

Specifikation:

 • Varm och mjuk. Passar små hundar
 • Utformad med ärmar så att ditt husdjur enkelt kan röra på sig
 • Kardborreband för en alltid lika perfekt passform
 • Perfekt för användning inomhus eller utomhus på kalla vinterdagar
 • Tåligt material som tål maskintvätt (100% polyester)
 • Mått (längd x vidd): 50 x 50 när den är utsträckt - 50 x 25 cm när den är fastspänd

www.snugsnug.com

Miniglassform Yummy Pop
229 kr

Överraska din familj med de roliga desserter du kommer kunna göra med miniglassformen Yummy Pop. Låt fantasin flöda och fyll silikonformerna med vad du tycker om mest, sätt formen i frysfacket och bara några timmar senare kommer de små bli förvånade av dessa miniglasser.

www.yummypop.com

Ta bort glassen från formen med "pop"-systemet (tryck upp bottendelen på formen med ditt finger tills glassen lossnar). Kommer med 9 PVC-pinnar (ungefär 6,5 cm). Ungefärliga mått på formen: 24 x 4,5 x 17 cm. Ungefärliga mått på hålen (diameter x längd): 2,5 x 2,5 cm.

Hamburgerjärn Appetitissime Tasty American 1000W Röd Svart
479 kr

Om köksgeråd är viktigt för dig och du vill att dina små apparater ska ha en originell design, är hamburgerjärnet Tasty American ett måste för dig. Detta hamburgerjärn har klibbfria plattor, fettbricka, indikationsljus och överhettningsskydd. Kapacitet för 2 hamburgare (ungefär 10 cm i diameter).

www.tastyamerican.com

Specifikation:

 • Effekt: 1000 W
 • Spänning: 220-240 V
 • Frekvens: 50 Hz
 • Lätt att rengöra
 • Glidfria fötter
 • Strömkabel: ungefär 65 cm
 • Ungefärliga mått: 25,5 x 11,5 x 23 cm
Bambu köksrullehållare TakeTokio
239 kr

Fortfarande ingen Bambu köksrullehållare TakeTokio i ditt hem? Denna produkt är ett måste när det gäller köksutrustning. Denna pappersrullhållare av bambu kommer ge din köksbänk elegans och värme, vart du än ställer den. Mått (diameter x längd): Ungefär 14 x 32 cm.

www.taketokio.com

Silikonflaska för atleter Hidralyne (Färg: Vit)
209 kr

Utöva din favoritsport och håll vätskebalansen med en flaska som kommer att imponera på alla. Dina vänner kommer bli avundsjuka när de ser dig med den unika silikonflaskan för atleter Hidralyne. Väldigt praktisk och med en utmärkt kapacitet. Den är ett måste för din ryggsäck.

www.hidralyne.com

 • Tillverkad i silikon (utan BPA)
 • Passar för både varma och kalla drycker
 • Glidfri yta
 • Droppfri ventil
 • Ungefärlig maxkapacitet: 550 ml
 • Ungefärliga mått (längd x diameter): 26 x 6,5 cm
Silikonflaska för atleter Hidralyne (Färg: Gul)
209 kr

Utöva din favoritsport och håll vätskebalansen med en flaska som kommer att imponera på alla. Dina vänner kommer bli avundsjuka när de ser dig med den unika silikonflaskan för atleter Hidralyne. Väldigt praktisk och med en utmärkt kapacitet. Den är ett måste för din ryggsäck.

www.hidralyne.com

 • Tillverkad i silikon (utan BPA)
 • Passar för både varma och kalla drycker
 • Glidfri yta
 • Droppfri ventil
 • Ungefärlig maxkapacitet: 550 ml
 • Ungefärliga mått (längd x diameter): 26 x 6,5 cm
Elektrisk Värmefilt 150 x 80
469 kr

Den elektriska värmefilten är en produkt av hög kvalitet till bästa pris. Den elektriska värmefilten ger också lindring vid muskelsmärta. 

Specifikation:

 • Individuell användning
 • Mått: 150 cm x 80 cm
 • Mjukt material: 100% polyester
 • 3 temperaturnivåer
 • Minimal effekt: 60 W

www.electricalheatingblanket.com

Fickset med precisionsskruvmejslar PWR Work (25 delar)
239 kr

Låt oss presentera ficksetet med precisionsskruvmejslar PWR Work (25 delar)! Mycket praktiskt för reparationer av mobiltelefoner, klockor, datorer, elektronikutrustning m.m.

www.pwrwork.com

 • 23 utbytbara spetsar:
  • 2 stjärnspetsar med 5 uddar: 0,8 - 1,2
  • 10 Torx: T2, T3, T4, T5, T6, T7, T8, T9, T10, T15
  • 1 triangelformad: 2,3
  • 1 Y-spets: 2,0
  • 4 kryss: 1,0 - 1,2 - 2,0 - 3,0
  • 4 platta: 1,0 - 1,5 - 2,0 - 3,0
  • 1 spetsig: 0,8
 • Metallhandtag (längd ca: 9 cm)
 • Fodral för förvaring och transport (ca 6,5 x 10,5 x 2 cm)

 

Silikonflaska för atleter Hidralyne (Färg: Orange)
209 kr

Utöva din favoritsport och håll vätskebalansen med en flaska som kommer att imponera på alla. Dina vänner kommer bli avundsjuka när de ser dig med den unika silikonflaskan för atleter Hidralyne. Väldigt praktisk och med en utmärkt kapacitet. Den är ett måste för din ryggsäck.

www.hidralyne.com

 • Tillverkad i silikon (utan BPA)
 • Passar för både varma och kalla drycker
 • Glidfri yta
 • Droppfri ventil
 • Ungefärlig maxkapacitet: 550 ml
 • Ungefärliga mått (längd x diameter): 26 x 6,5 cm
Silikonflaska för atleter Hidralyne (Färg: Svart)
209 kr

Utöva din favoritsport och håll vätskebalansen med en flaska som kommer att imponera på alla. Dina vänner kommer bli avundsjuka när de ser dig med den unika silikonflaskan för atleter Hidralyne. Väldigt praktisk och med en utmärkt kapacitet. Den är ett måste för din ryggsäck.

www.hidralyne.com

 • Tillverkad i silikon (utan BPA)
 • Passar för både varma och kalla drycker
 • Glidfri yta
 • Droppfri ventil
 • Ungefärlig maxkapacitet: 550 ml
 • Ungefärliga mått (längd x diameter): 26 x 6,5 cm
Knivar i rostfritt stål Swiss Q High Quality (6 delar)
349 kr

Knivarna i rostfritt stål Swiss Q High Quality (6 delar) är ett måste i ditt kök! Ett set med köksknivar som innehåller en sax och fem högkvalitativa och färgrika knivar presenterade i en smart låda med magnetisk stängningsmekanism. Knivarna Swiss Q är väldigt tåliga och bekväma tack vare deras ergonomiska handtag. Deras vassa blad gör det möjligt att skära mycket precist. Idealiska som gåva.

 • 1 kökskniv (ungefär 34 cm)
 • 1 köttkniv (ungefär 34 cm)
 • 1 brödkniv (ungefär 34 cm)
 • 1 universalkniv (ungefär 22 cm)
 • 1 skalkniv (ungefär 18 cm)
 • 1 sax i rostfritt stål (ungefär 20 cm)

www.swissqknifeset.com

(Måtten inkluderar handtagen)

Belysning för toaletter Presence Light
239 kr

Ingen orkar bry sig om att slå på ljuset vid midnatt bara för att gå på toaletten, och det är därför du måste ha belysningen för toaletter Presence Light i ditt hem. Denna pryl är den bästa unisex-lösningen för att använda toaletten på ett korrekt sätt i mörkret.

www.presencelight.com

Dess LED-ljussystem ändrar färg när det känner av rörelse på sitsen. Det röda ljuset informerar dig om att sätet är uppe och det gröna om att det är nere.

 • Behöver batterier (2 x AA, ingår ej)
 • Den har en rörelsesensor
 • Kommer med 2 bitar 3M dubbelsidig tejp
 • Ungefärliga mått: 7 x 2 x 9 cm
Elektrisk slipshängare 360º Hanger
309 kr

Den elektriska slipshängaren 360º Hanger är idealisk för att organisera dina slipsar och det betyder att du alltid kommer att ha dem snabbt och lätt till hands. Dessutom kommer du kunna spara plats i garderoben med denna praktiska slipshängare. På-knappen aktiverar ljuset och 360º rotationsmekanismen. Kan hängas på väggen eller på insidan av en garderob. Kommer med ett fack på ovansidan för förvaring av manschettknappar, mynt, knappar, m.m. Behöver 3 typ C-batterier (ingår ej). Tillverkad i PVC. Ungefärliga mått: 23 x 9,5 x 15,5 cm. Kommer med skruvar för montering.

www.360hanger.com

Kakkupa Bravissima Kitchen
369 kr

Tycker du om sötsaker och kakor men vet inte hur du ska hålla dem fräscha? Med kakkupan Bravissima Kitchen kommer de alltid att vara fräscha när du känner för en bit!

www.bravissimakitchen.com

 • Tillverkad av glas
 • Mått (diameter x höjd) ca: 14.5 x 32 cm

 

Snigelgelé
329 kr

Köp Snigelgelé 50ml till bästa pris. Forskning har visat hur snabbt sniglars hud och skal återhämtar sig efter att det har utsatts för skada. Snigelslem har till naturen förmågan att erbjuda denna återhämtande effekt. Den har koncentrerats och inkluderats i Snigelgelé tillsammans med  aloe vera, allantoin och druvextrakt - allt för att du och din hud ska kunna dra nytta av dess fördelar. Snigelgelé kan appliceras på ansiktet men passar bättre till kroppen än vad Snigelkräm gör, eftersom de har olika konsistens.

Vi erbjuder dig de bästa antiagekrämerna till det bästa priset.

Fingerskydd Shar·X
189 kr

Laga mat utan rädsla för att oavsiktligt skära dig när du hanterar knivar tack vare fingerskyddet Shar·X! Enkelt att sätta på genom att sätta in fingret i ringen på skyddets baksida (ringen kan justeras för större precision).

www.shar-x.com

 • Tillverkat i rostfritt stål
 • Mått ca: 6 x 5 cm

 

Gasolgrill BBQ Classics 1834VA
1 889 kr

Nu kan du vara värd för de bästa festerna hemma med gasolgrillen BBQ Classics 1834VA! Med denna bärbara grill kan du laga mat på grillen eller stekbordet med locket öppet eller stängt. Denna utomhusgrill har 2 oberoende brännare, 2 praktiska sidobord, ett skåp på undersidan och hjul för lätt transport.

www.bbqclassics.com

Specifikation:

 • Tillverkad i stål
 • Piezoelektrisk tändning
 • Ungefärlig grillyta: 50 x 32 cm
 • Kan drivas av butangas (28-30 mbar) och propangas (37 mbar)
 • Ungefärlig maxhöjd på gascylinder: 50 cm
 • Värmeutmatning: 5,2 kW (378 gm/hr)
 • Huvudinsläpp för brännare: 0,8 mm
 • Ungefärliga mått: 93 x 101 x 51,5 cm
Yolkloon Äggseparator
189 kr

Med denna enkla manick, i form av en glödlampa, kan äggulan sugas upp i en enda rörelse på bara ett par sekunder. Knäck helt enkelt ägget på en tallrik eller i en skål, sätt mynningen på Yolkloon äggseparator mot äggulan och tryck för att suga upp den. Yolkloon kan förvara upp till fem äggulor för senare användning.

Yolkloon äggseparator är gjord av silikon och är lämplig att använda med livsmedel. Den tål maskindisk.

www.yolkloon.com

Bordstablett Atopoir Noir
239 kr

Skaffa fina köksartiklar och duka ditt bord med bordstabletten Atopoir Noir! Ungefärliga mått: 40 x 30 x 0,5 cm. Med glidfri yta.

Urkärnare Yummy Pop
219 kr

Ge dina maträtter en rolig prägel! Urkärnaren Yummy Pop kommer hjälpa dig dekorera dina favoritrecept på bara några sekunder. Skapa frukt- eller brödformer med dess olika former för desserter. Släpp fantasin lös! Med urkärnaren Yummy Pop kan du lätt skära i frukt, smörgåsar eller tårtor. Placera urkärnaren på den mat du vill skära i och för in den tills du får formen du är ute efter. Tryck så på urkärnarens boll och håll i formen. Du kan göra många på samma gång! Stjärnor, fjärilar, cirklar... Upp till 6 olika former för att göra maträtterna fulla av liv!

Dina barn kommer också ha glädje av detta enkla redskap för dekorering av desserter eller maträtter. Den är lätt att rengöra ch kommer med en påse med pinnar för att göra spett. Gör dina maträtter mer underhållande med urkärnaren Yummy Pop!


www.yummypop.com

Elektrostimulator Gym Energy Duo
279 kr

Kom iform hemma utan träning!  Du kan använda den på vilken muskelgrupp som helst och när som helst! Att få kroppen av dina drömmar hade aldrig varit så enkelt! Tona dina muskler, öka din motståndskraft och förbättra din form med den effektiva Elektrostimulator Gym Energy Duo.

www.gymenergyduo.com

Garneringstillbehör Slice·Art Set (3 delar)
319 kr

Förbered kreativa dekorationer och garnera dina maträtter tack vare garneringstillbehören Slice·Art Set från Always Fresh Kitchen! Trolla fram stavar och skivor, skala frukt och grönsaker. Slice·Art Set hör till de viktigaste verktygen i ditt kök!

www.alwaysfreshkitchen.com

 • Skärblad i rostfritt stål (ca 6 cm)
 • Ergonomiska, glidsäkra handtag
 • Skalkniv, dekoreringskniv och urkärningskniv
 • Längd ca: 16 cm

 

Grillredskap BBQ Classics (3 delar)
259 kr

Om du vill ordna underbara grillfester, kommer grillredskapen BBQ Classics (3 delar) att vara till stor hjälp! Idealiska för att vända, skära och hålla i köttet utan att du bränner dig.

www.bbqclassics.com

 • Kommer med: stekspade, gaffel och tång
 • Tillverkade i rostfritt stål
 • Ungefärliga mått: 37 cm
Push up förstärkare Chic Shaper (Storlek: L)
229 kr

Vill du förbättra dina bröst snabbt och enkelt? Push up förstärkare Chic Shaper är vad du behöver! Hälsa och skönhet i en produkt, eftersom den pushar upo dina bröst och samtidigt korrigerar rygghållningen. Tillverkad av flexibel textil (nylon: 92% och spandex: 8%), och mjuk och bekväm. Idealisk för användning med din behå. Den har fästen under bröstet (tre olika nivå). Ung. längd utan att sträckas S (71 cm), M (72 cm) y L (73 cm).

www.fitxslim.com

Push up förstärkare Chic Shaper (Storlek: S)
229 kr

Vill du förbättra dina bröst snabbt och enkelt? Push up förstärkare Chic Shaper är vad du behöver! Hälsa och skönhet i en produkt, eftersom den pushar upo dina bröst och samtidigt korrigerar rygghållningen. Tillverkad av flexibel textil (nylon: 92% och spandex: 8%), och mjuk och bekväm. Idealisk för användning med din behå. Den har fästen under bröstet (tre olika nivå). Ung. längd utan att sträckas S (71 cm), M (72 cm) y L (73 cm).

www.fitxslim.com

Push up förstärkare Chic Shaper (Storlek: M)
229 kr

Vill du förbättra dina bröst snabbt och enkelt? Push up förstärkare Chic Shaper är vad du behöver! Hälsa och skönhet i en produkt, eftersom den pushar upo dina bröst och samtidigt korrigerar rygghållningen. Tillverkad av flexibel textil (nylon: 92% och spandex: 8%), och mjuk och bekväm. Idealisk för användning med din behå. Den har fästen under bröstet (tre olika nivå). Ung. längd utan att sträckas S (71 cm), M (72 cm) y L (73 cm).

www.fitxslim.com

Träningsmaskin Thunder Squat
579 kr

Skulle du vilja ha fasta och muskulösa ben samtidigt som du inte har tid att gå till gymmet? Då är träningsmaskinen Thunder Squat precis vad du behöver! Med hjälp av dess 3 olika motstånd och 4 olika höjder kan du bekvämt stärka skinkor, lår och vader på bara några minuter hemma! Ungefärliga mått: 24,5 x 45,5 x 77 cm (maxhöjd)/63 cm (minimihöjd). Ungefärliga mått på den stoppade sadeln: 32 x 16 x 3 cm.


www.thunder-fitness.com

Glasmixer Appetitissime One Touch Monster Bullet 0,8 L 100-1200W Svart
939 kr

Om du vill ha det senaste på modet inom mixrar i ditt hem, kan du inte gå miste om den kraftfulla mixern One Touch Monster Bullet. Dess lätta användning gör Monster till en unik mixer på marknaden, eftersom du bara behöver trycka på glaset för att göra utsökta juicer, såser, milkshakes, m.m. Alla fulla med vitaminer. Den har sugkoppar på undersidan för bättre stabilitet och grepp.

www.onetouchbullet.com

Specifikation:

 • Effekt: 100-1200 W
 • Frekvens: 50-60 Hz
 • Spänning: 220-240 V

Innehåller:

 • 1 hermetiskt lock för att bära och dricka
 • 1 hermetiskt lock
 • 1 lock med 6 stålblad
 • 1 behållare på ungefär 500 ml
 • 1 behållare på ungefär 800 ml
 • Ungefärliga mått: 15,5 x 38,5 x 15,5 cm
 • Ungefärliga mått utan glaset: 15,5 x 20,5 x 15,5 cm
 • Receptbok
Skärbräda i bambu med handtag TakeTokio (Färg: Lime)
239 kr

Nöj dig inte med vad som helst, utan skaffa de bästa köksredskapen nu! Vi presenterar den högkvalitativa skärbrädan i bambu med handtag TakeTokio. Ungefärliga mått: 22 x 32 x 1,5 cm. Tillverkad i bambu.

www.taketokio.com

Skärbräda i bambu med handtag TakeTokio (Färg: Orange)
239 kr

Nöj dig inte med vad som helst, utan skaffa de bästa köksredskapen nu! Vi presenterar den högkvalitativa skärbrädan i bambu med handtag TakeTokio. Ungefärliga mått: 22 x 32 x 1,5 cm. Tillverkad i bambu.

www.taketokio.com

Skärbräda i bambu med handtag TakeTokio (Färg: Rosa)
239 kr

Nöj dig inte med vad som helst, utan skaffa de bästa köksredskapen nu! Vi presenterar den högkvalitativa skärbrädan i bambu med handtag TakeTokio. Ungefärliga mått: 22 x 32 x 1,5 cm. Tillverkad i bambu.

www.taketokio.com

Pizzaskärare med flasköppnare Bravissima Kitchen
189 kr

Nu kan du skära upp pizzor och öppna alla flaskor mycket bekvämt och snabbt tack vare vår originella pizzaskäraren med flasköppnare Bravissima Kitchen!

www.bravissimakitchen.com

 • Tillverkad i polypropen och rostfritt stål
 • Mått ca: 13 x 8 x 2 cm
 • Sorterade mönster skickas slumpvis enligt lagerstatus

 

Vägglampa LED Ananas Wagon Trend (5 LED)
239 kr

Om du funderar på att förnya dekorationerna i ditt hem, gör det med vägglampan LED Ananas Wagon Trend (5 LED). Se hur den förför din familj och dina vänner!

www.wagontrend.com

 • Tillverkad i plast
 • 5 vita LED-ljus
 • Lämplig för inomhusbruk
 • Hål för upphängning
 • Batteridriven (2 x AA, medföljer ej)
 • Cirka-mått: 13 x 25 x 3 cm

 

Luftmadrass Couch Air
609 kr

Om du behöver en extra luftmadrass hemma eller någon annanstans, presenterar vi den bästa lösningen: fantastiska luftmadrass Couch Air! Denna uppblåsbara madrass är mycket praktisk, säker och bekväm. Tillverkad av resistent plast, med en sammetslen toppyta. Den Couch Air har dubbla luftventiler och är extremt lätt att blåsa upp. Bara trampa på den inbyggda luftpumpen och den kommer att vara helt uppblåst på bara några minuter. Denna innovativa luftmadrass tar upp väldigt lite utrymme utan luft, så du kan lagra den enkelt. Ung. mått: 175 x 135 x 14 cm. Liten reparationssats ingår.

www.couchair.com

Korrrigerande och åtstramande sportryggbälte Armor Belt (Storlek: S)
349 kr

Om du ska utöva idrott eller utföra uppgifter som sliter på det lägre ryggpartiet, då finns inget bättre än det korrigerande och åtstramande sportryggbältet Armor Belt. Med detta sportbälte kan du få fram fina kroppskonturer samtidigt som du skyddar din rygg och dina njurar.

www.dr-gem.com

 • Dubbla innertrycklager och dubbla sömmar
 • Extra hållbara och slittåliga kardborrefästen
 • Inre stavar för korrigering av kroppsställning
 • Material: 65 % neopren, 20 % polyester och 15 % elastodien
 • Ungefärliga mått för storlek S: 105 x 26 cm
 • Ungefärliga mått för storlek M: 115 x 26 cm
 • Ungefärliga mått för storlek L: 125 x 26 cm
 • Ungefärliga mått för storlek XL: 135 x 26 cm
Korrrigerande och åtstramande sportryggbälte Armor Belt (Storlek: L)
349 kr

Om du ska utöva idrott eller utföra uppgifter som sliter på det lägre ryggpartiet, då finns inget bättre än det korrigerande och åtstramande sportryggbältet Armor Belt. Med detta sportbälte kan du få fram fina kroppskonturer samtidigt som du skyddar din rygg och dina njurar.

www.dr-gem.com

 • Dubbla innertrycklager och dubbla sömmar
 • Extra hållbara och slittåliga kardborrefästen
 • Inre stavar för korrigering av kroppsställning
 • Material: 65 % neopren, 20 % polyester och 15 % elastodien
 • Ungefärliga mått för storlek S: 105 x 26 cm
 • Ungefärliga mått för storlek M: 115 x 26 cm
 • Ungefärliga mått för storlek L: 125 x 26 cm
 • Ungefärliga mått för storlek XL: 135 x 26 cm
Pennspö Partner Adventures
309 kr

Vi presenterar den mest fantastiska originella presenten du kan föreställa dig, pennspöet Partner Adventures! Det är ett fiskespö i metall som kan dras ut upp till 1 m, med en unik design i form av en penna.

www.partneradventures.com

 • Kommer med metallrulle med tråd, 3 krokar, 3 motvikter, 1 bete och 1 flöte
 • Ungefärliga mått (diameter x längd): 1,5 x 30 cm
Plastic Caddy Golfset (9 Delar) (Färg: Röd)
269 kr

Köp Plastic Caddy Golfset (9 Delar) till bäst prisOm du har en passion för golf och alltid vill ha ett golfset på plats för att träna, är Plastic Caddy Golfset (9 Delar) något för dig. Vi är övertygade om att både barn och vuxna kommer att älska det. Plastic Caddy Golfset består av 9 delar: 3 bollar, flera klubbar, golfvagnoch två typer av hål. Plastic Caddy Golfset väger bara 400 g så att du bekvämt kan ta med den överallt med dig på din fritid.

Plastic Caddy Golfset (9 Delar) (Färg: Blå)
269 kr

Köp Plastic Caddy Golfset (9 Delar) till bäst prisOm du har en passion för golf och alltid vill ha ett golfset på plats för att träna, är Plastic Caddy Golfset (9 Delar) något för dig. Vi är övertygade om att både barn och vuxna kommer att älska det. Plastic Caddy Golfset består av 9 delar: 3 bollar, flera klubbar, golfvagnoch två typer av hål. Plastic Caddy Golfset väger bara 400 g så att du bekvämt kan ta med den överallt med dig på din fritid.

Under Bed Skogarderob
219 kr

Köp Under Bed Skogarderob till bäst pris Håll dina skor välorganiserade i garderoben med Under Bed Skogarderob! Lagra och göm dina saker på ett rent och säkert sätt tack vare Under Bed SkogarderobUnder Bed Skogarderob har 12 fack för att förvara dina skor eller vikta kläder. Under Bed Skogarderob har en transparent skyddskåpa och handtag för ökad bekvämlighet. Under Bed Skogarderob är gjort av tyg som andas.

www.underbedstore.com

Trådlös våtdammsugare X6
439 kr

Rengör snabbt och enkelt tack vare den trådlösa våtdammsugaren X6! Perfekt för fönster, kakel, speglar m.m. Denna fönsterdammsugare suger upp vätska från alla glasytor och gör dessa helt fläckfria. Batteridriven (3 x AA, medföljer ej). Behållarens volym: 85 ml. Effekt: 20 W. Spänning: 4,5 V. Mått ca: 8 x 22 x 15 cm. Rengöringshuvudet är cirka 20 cm långt.

www.x6mop.com

Potatispåse för Mikrovågsugn Cook Tatoes
199 kr

Upptäck en bra uppfinning du måste du ha i ditt kök: Potatispåse för Mikrovågsugn Cook Tatoes ! Det är det snabbaste och enklaste sättet att mikra bpotatis på bara 4 minuter! Sätt bara in hela potatisen i påsen, lägg dem i mikron, vänta 4 minuter och sen är det klart! Cook Tatoes kan också användas för att värma majs, mjöl tortillas, bröd, etc. Tvättbar och återanvändbar. Sammansättning: polyester (90%) och bomull (10%). Ung. mått: 23 x 18 cm.

www.alwaysfreshkitchen.com

Dryckesautomat Fizzaver
209 kr

Vi introducerar den innovativa och användbara dryckesautomaten Fizzaver. Du kan använda den för att servera dina drinkar som ett gästvänligt proffs. Dryckesautomaten Fizzaver är väldigt lätt att använda. Bara skruva fast den i flaskan du har valt och så är du i gång.

Specifikation för dryckesautomaten Fizzaver:

 • Dryckesautomat i plast
 • Ungefärliga mått: 10 x 15 cm
 • Designad för kolsyrade drycker

www.fizzaver.com

Grönsakskvarn Curly Veggies
219 kr

Gör roliga snygga sallader med denna kökspryl. Detta kökstillbehör är verkligen lätt och snabbt att använda. Den har två enheter: å ena sidan kommer du att kunna hacka dina grönsaker tack vare det enkla bladet och, å andra sidan, kommer du att kunna mala dina grönsaker med Curly Veggies "dubbla blad.
Den är mycket enkel och bekväm att använda. På bara en sekund att den kommer att vara redo för nästa användning.

www.alwaysfreshkitchen.com

Flyttbart säkerhetshandtag till badrum GripY
209 kr

Ta inga onödiga risker i badrummet och skaffa det flyttbara säkerhetshandtaget till badrum GripY! Detta badrumshandtag är helt perfekt som stöd på hala ytor i duschen eller badkaret. Litet i storleken. Ett ergonomiskt handtag som även är perfekt att ha med på resan. Enkelt att installera med dess sugpropp som fäster ordentligt på alla (ej porösa) ytor.

www.cascadebathing.com

 • Tillverkad i PP och silikon
 • Perfekt för äldre, handikappade och rörelsehindrade
 • Mått ca (diameter x längd): 9,5 x 11 cm

 

Dryckesautomat Ricky Drink Party Tower
629 kr

Dina festgäster kommer bli förvånade när de ser dryckesautomaten Ricky Drink Party Tower! Denna ölautomat har en självbetjäningskran så alla kan dricka när de vill. Dessutom kan du fylla på den innan den blir tom, eftersom den är tillverkad i genomskinlig PVC. Ungefärliga mått: 19 x 85 x 22,5 cm. Ungefärlig kapacitet: 3,5 l.

www.rickydrink.com

Hopfällbart tangentbord med Bluetooth Foldabits
559 kr

Om du vill använda din smarttelefon, surfplatta, smart-TV m.m. på ett mycket mer praktiskt sätt, då är det hopfällbara tangentbordet med Bluetooth Foldabits ett perfekt tillbehör. Med Bluetooth-uppkoppling kan du använda detta bärbara tangentbord varhelst du vill.

www.foldabits.com

 • Bluetooth V 3.0
 • Frekvensband: 2,4 - 2,4835 GHz
 • Elförbrukning under användning ca: > 1,8 mA
 • Elförbrukning i standbyläge ca: > 0,2 mA
 • Laddningstid ca: 3-4 h
 • Maximal räckvidd ca: 10 m
 • Kompatibel med iOS, Android, Windows (Win 7, XP, Vista)
 • Medföljer: hållare och USB-laddare
 • Ungefärliga mått hopvikt: 12,5 x 1,5 x 12,5 cm
 • Ungefärliga mått uppfälld: 25 x 0,8 x 8,5 cm

 

Antimygg lampa Inkil T1500
339 kr

Antimygg lampa Inkil T1500 är precis vad du behöver för att bli av med irriterande insekter en gång för alla. Dess UVA-ljus lockar myggor och flugor, och det elektriska nätet dödar dem. Denna flugdödare har ett skyddsgaller och ett avtagbart spillfacket för enkel rengöring. Inga skadliga kemikalier, rök eller lukt. Idealisk för områden med ca 32 m2.

 • Spänning: 220-240 V
 • Frekvens: 50/60 Hz
 • Cirka mått: 26 cm höjd och 12 cm i diameter

www.inkil.com

Magnetiserat alarm för dörrar och fönster Vesta
299 kr

Är du orolig för ditt hems säkerhet och vill avskräcka tjuvar, är det magnetiserade alarmet för dörrar och fönster Vesta vad du behöver. Du behöver bara fästa alarmet och magneten till en dörr eller fönster och sätta på den när ingen ska vara hemma. Om dörren eller fönstret öppnas kommer magneten och alarmet separeras och göra att alarmet ringer.

www.omnidomo.com

Kommer med en alarmknapp med sirenljud, klockljud och tysta lägen. Alarmet ljuder i ungefär 15 sekunder och aktiveras igen efter 30 sekunder om fönstret eller dörren fortfarande är öppet. Kommer med dubbelsidig tejp för att fästa alarmet (ungefär 5 x 10,5 x 0,5 cm), och 1 magnet (ungefär 1 x 3 x 0,5 cm) med dubbelsidig tejp. Batteridriven (2 x CR2032).

Löparskor BTK (Storlek: S)
269 kr

Gillar du löpning? Vet du något om den nya tekniken känd som barfotalöpning? Med löparskor BTK kommer du att kunna utöva din favoritsport utan att behöva känna trycket av traditionella sportskor. Upptäck det nya löpningskonceptet med BTK!

www.btksport.com

 • Vattentäta
 • Ultralätta
 • Unisex
 • Storleksguide:
  • XS (35-36)
  • S (37-38)
  • M (39-40)
  • L (41-42)
  • XL (43-44)

 

Löparskor BTK (Storlek: XS)
269 kr

Gillar du löpning? Vet du något om den nya tekniken känd som barfotalöpning? Med löparskor BTK kommer du att kunna utöva din favoritsport utan att behöva känna trycket av traditionella sportskor. Upptäck det nya löpningskonceptet med BTK!

www.btksport.com

 • Vattentäta
 • Ultralätta
 • Unisex
 • Storleksguide:
  • XS (35-36)
  • S (37-38)
  • M (39-40)
  • L (41-42)
  • XL (43-44)

 

Tryckkokare för mikrovågsugn Tap It Tap
229 kr

Tack vare denna tryckkokare för mikrovågsugn Tap It Tap kan du laga mat snabbare och bekvämare genom att reducera tillagningstiden!

www.tapittap.com

 • Tillverkad i polypropylen
 • Volym: 2,8 l
 • Enkel att använda och rengöra
 • Måttkopp (150 ml) och plastsked medföljer
 • Justerbart ångutsläpp i locket
 • Presstängning i handtagen
 • Tål maskindisk
 • Inte för användning i konventionella ugnar
 • Ungefärliga mått (diameter x höjd): 20 x 15 cm

 

Elektrisk utslätande hårborste Iondict
389 kr

Om du vill njuta av slätt och silkeslent hår är den elektriska utslätande hårborsten Iondict exakt vad du behöver. Tack vare att den avger negativa joner kan du ta farväl av rufsigt och krulligt hår med hjälp av denna utslätande hårborste.

www.divinehairmagic.com

 • Effekt: 30 W
 • Frekvens: 50-60 Hz
 • Spänning: 110-240 V
 • Temperaturintervall: 150-230 °C
 • Temperaturvisare
 • På/av-knapp
 • Knapp för joniserande funktion
 • 360º roterande kabel

 

XXL Ölstövel
309 kr

Köp XXL Ölstövel till bästa pris. Har du hört talas om den tyska Bierstiefel, Ölstöveln? Hur du än funderar kan det vara svårt att förstå att öl som serveras i en gammal stinkande stövel skulle vara något att ha. Vi ger dig en hjälpande hand i form av en stövel! Nu lanserar vi nämligen XXL Ölstövel, ett stövelformat ölglas! Men kom ihåg att den här stöveln inte ska sättas på foten! Fyll den med öl och utmana dina vänner på öldrickartävling!

Egenskaper:

 • Ölglas i jätteformat
 • Designat som en stövel
 • Rymmer 800 ml
 • Endast handdisk

Vi ger dig de bästa ölglasen till bästa pris.

Ställ för mobiltelefon Foldabits
219 kr

Med stället för mobiltelefoner Foldabits kan du enkelt använda din mobil var du än befinner dig!

www.foldabits.com

 • Praktisk och modern design
 • Rotation: 360º
 • Lätt att titta på och att komma åt
 • Självhäftande sugkoppar med stark sugeffekt
 • Ungefärliga mått (diameter x höjd): 5,5 x 8,5 cm

 

Bälteshålslagare PWR Work
249 kr

Nu kan du göra extrahål i ditt bälte med bälteshålslagaren PWR Work! Denna bälteshålslagare är utmärkt för att genomborra läder, tyger, plast, kartong m.m. lätt och snabbt. Det är det bästa verktyget för bälten, handväskor, skor... Ungefärliga mått: 20 x 12 cm.

Med roterande huvud (6 hålstorlekar).

Kommer med snörhål, mässingsnitar och liknande delar (se bilder).

www.pwrwork.com

2C Safety LED sportarmband
219 kr

Om du gillar att sporta och springa på nattid, behöver du 2C safety LED sportarmband! Det har 2 LED-ljus med 2 belysningsinställningar (jämt eller blinkande) som du kan välja mellan genom att trycka på knappen på plastbandet (ungefär 18 cm). Remmen med kardborrefäste (ungefär 22 cm) anpassar sig perfekt för armen och är justerbar och flexibel. Batteridriven (2 x CR2032, medföljer).

 

www.apolyne.com

Robotmopp UBOT (Färg: Svart)
469 kr

Rengörning av golvet kommer inte längre vara svårt! Bara placera robotmoppen UBOT på golvet och slå på den. UBOT kommer börja snurra och slumpmässigt rengöra hemmets alla golv. När den stöter i någonting, byter den riktning och fortsätter rengöra. Tack vare den otroliga robotmoppen UBOT, kommer dina golv bli rena snabbt och enkelt utan störande ljud. Dessutom kommer denna städrobot med 40 mikrofiberdukar i reserv. Nu kan du få den till ett oslagbart pris! Du kommer älska din UBOT!

Mått: ungefär 26 cm i diameter och 7 cm hög.

Batteridriven (4 x AA, ingår ej).

www.ubotcleaner.com

OSB: Den röda UBOT-roboten har en rubinröd nyans (se bild).

Skoställ 50 Shoes Rack
409 kr

Skoställ 50 Shoes Rack är ett måste i ditt hem! Äntligen kommer dina skor alltid vara organiserade och nåbara när du behöver dem! En praktisk och användbar skoarrangör med stor kapacitet. Platsbesparande och mycket lätt att montera. Tillverkad av plast och stål. Kan hålla 50 par. Ungefärliga mått: 91 x 140 x 25 cm.

 
www.30shoesrack.com
Sock4Toes Relaxstrumpor
229 kr

Sock4Toes relaxstrumpor gör att dina tår slappnar av med sina mjuka och sköna tåseparerare. En storlkek passar alla. Strumporna är krämfärgade i unisexdesign.

 • Sock4Toes relaxstrumpor minskar stress och spänningar.
 • Lindra besvär vid hammartå eller liktorn

www.sock4toes.com

Sportbälte 2Z·belt
229 kr

Nu kan du utöva sporter medan du lyssnar på din favoritmusik eller svarar på samtal med sportbältet 2Z·belt. Detta användbara sportbälte har 2 rymliga fickor med blixtlås för att ha din smartmobil eller musikspelare i. Tillverkat i kvalitetsmaterial. Utrustat med spänne. Anpassningsbar till önskad storlek. Maxlängd: ungefär 120 cm. Minimumlängd: ungefär 85 cm. Bredd: ungefär 3,5 cm. Passar till smartmobiler med maxmått på 7,5 x 14,5 cm.

www.apolyne.com

Trästickor för grilltändning BBQ Classics
189 kr

Nu kan du tända grillen snabbt och enkelt tack vare trästickor för grilltändning BBQ Classics!

www.bbqclassics.com

 • 6 trästickor med spånfyllning
 • Mått ca (diameter x längd): 7 x 8 cm

 

Kam och borste för bebis (Färg: Blå)
189 kr

Få fantastiska borste och kam för bebis! De är bra för att försiktigt borsta och kamma ditt barns hår. Med praktisk utformning är de bekväma och säkra, eftersom de är båda gjorda av BPA-fri plast. Kam: ca.. 12,5 x 3 cm. Borste: ca.. 15 x 2,5 x 4 cm. Rekommenderad ålder: 0 månader. Det är en perfekt present för bebisar!

Multisax Always Fresh Cut
219 kr

Känner du till multisaxen Always Fresh Cut? Du kan använda denna multifunktionella sax till att göra 5 klipp samtidigt eftersom den har 5 skärblad i rostfritt stål. Kökssaxen Always Fresh Cut kommer hjälpa dig klippa i olika ingredienser snabbt och med stor precision. Du kan också använda den till att makulera dokument, skära i papper för hantverk, m.m.

Multisaxen Always Fresh Cut är cirka 21 cm lång och kommer med en liten borste för rengöring av bladen.

www.alwaysfreshkitchen.com

Soppåshållare Wastebag HoldR
209 kr

Om du inte vet var du ska ställa soporna, gör den revolutionerande soppåshållaren Wastebag HoldR det lätt för dig! En praktisk och behändig uppfinning för att hänga soppåsen på lådor och skåp. Du behöver bara placera Wastebag HoldR på kanten av lådan eller skåpet (ungefär max 2 cm).

www.ecorecycleweb.com

 • Tillverkad i plast
 • Ungefärliga mått: 22 x 3 x 12 cm
Rivjärn Force One Bravissima Kitchen
279 kr

Vi presenterar rivjärnet Force One Bravissima Kitchen som inte kan missas i ditt kök!

www.bravissimakitchen.com

 • Tillverkat i rostfritt stål
 • Ej maskindisk
 • Två rivjärnsytor (grov och fin)
 • Mått ca: 16 x 26 x 5 cm

 

Kam och borste för bebis (Färg: Rosa)
189 kr

Få fantastiska borste och kam för bebis! De är bra för att försiktigt borsta och kamma ditt barns hår. Med praktisk utformning är de bekväma och säkra, eftersom de är båda gjorda av BPA-fri plast. Kam: ca.. 12,5 x 3 cm. Borste: ca.. 15 x 2,5 x 4 cm. Rekommenderad ålder: 0 månader. Det är en perfekt present för bebisar!

Expanderbar vattenslang XXL Hose 22 m
399 kr

Skaffa den mest innovativa trädgårdsslangen du kan tänka dig: den expanderbara vattenslangen XXL Hose 22 m! Den expanderas automatiskt på några sekunder genom vattentrycket. Efter användning slår du bara av kranen och så kommer den expanderbara vattenslangen XXL Hose krympa bit för bit tills den återgår till sin ursprungliga storlek. Behändig och lätt att förvara, eftersom den tar väldigt lite plats. Kommer med universell kranadapter och vattenpistol med 7 lägen för olika strålar. Diameter på munstycke: ungefär 2,5 cm. Längd utan expandering: ungefär 7 m. Tillverkad i tåligt, halkfritt material. Dessutom kan du köpa flera och ansluta dem till varandra för större längd.

www.xxlhose.com

Miljövänlig stekpanna Ceramic Fry Pan
309 kr

Vi introducerar den nya miljövänliga stekpannan Ceramic Fry Pan! Denna utmärkta klibbfria stekpannan är elegant och högkvalitativ. Laga mat säkert med Ceramic Fry Pan! I aluminium och grön keramisk beläggning. Utan fluorpolymer (PFOA och PTFE). Ergonomiskt metallhandtag på ungefär 18 cm. Passar för gasspis, elektrisk spis, glaskeramisk spis och induktionsspisar. Svart och silverfärgat yttre. Ungefär 26 cm i diameter och 5 cm i höjd.

www.ceramicchefpan.com

Dekorationslåda Mosaik Homania
269 kr

Fräscha upp dekorationen i ditt hem med denna eleganta dekorationslåda Mosaik Homania. Dess attraktiva design passar perfekt i varje vardagsrum!

www.myhomania.com

 • Tillverkad i trä
 • Ca mått: 19 x 13 x 7 cm

 

Elektrisk mini epilator Shar X Lady
279 kr

Upptäck den bekväma, praktiska och effektiva elektriska mini-epilatorn Shar X Lady! Ett lätt och snabbt sätt att försiktigt ta bort hår. Dess lilla storlek gör den idealisk att ha med på dina resor. Den har en på/av-knapp. Batteridriven (1 x AA, följer inte med). Ungefärliga mått (höjd x diameter): 11,5 x 2,5 cm.

www.shar-x.com
Färgspruta Easy Paint Gun
659 kr

Om du är trött på att måla ditt hus för hand, ska du skaffa färgsprutan Easy Paint Gun nu till det bästa priset! Det är en praktisk ny färgspruta du kan använda till att måla snabbt och bekvämt som ett proffs och spara både tid och pengar. Easy Paint Gun passar för alla sorters målarfärg och ytor. Dessutom varken droppar den eller gör fläckar.

Färgsprutan Easy Paint Gun kommer med:

 • Färgspruta (ungefär 17 x 17 cm)
 • Flexibel slang (ungefär 1,50 m lång x 3 cm i diameter)
 • Färgsprutskropp (ungefär 25 x 18 x 13 cm)
 • Färgbehållare: 800 ml (ungefär 11 cm i diameter x 14 cm hög)
 • Hängrem (ungefär 1 m)
 • Strömkabel: ungefär 2 m

Teknisk specifikation för färgsprutan Easy Paint Gun:

 • Max luftpumpning: 1,5 l/min
 • Max klibbighet: 30 DIN/s
 • Akustiskt tryck: 64,6 dBA
 • Akustisk styrkenivå: 75,6 dBA
 • Vibration: under 2,5 m/s2
 • Diameter på munstycke: 2,0 mm
 • Spänning: 220 V - 50 Hz
 • Effekt: 650 W

www.easypaintgun.com

Hårförlängningar Mamzelle Ô (Färg: Mörkblond, Stil: Rak)
249 kr

Nu kan du ha den hårlängd du alltid velat med Mamzelle Ô hårförlängningar. Du behöver inte vänta på att håret ska växa! Placera dem bara på huvudet (som en hårband eller en krona) och täck de med lockar av ditt eget hår. Få vackert långt hår med Mamzelle Ô! Naturlig effekt. Vi har olika färger och stilar. De kan också användas för att ge långt hår extra volym. Ung. Längd: 47 cm. Ung. vikt .: 60 g.

www.mamzelleo.com

Hårförlängningar Mamzelle Ô (Färg: Mellanbrun, Stil: Rak)
249 kr

Nu kan du ha den hårlängd du alltid velat med Mamzelle Ô hårförlängningar. Du behöver inte vänta på att håret ska växa! Placera dem bara på huvudet (som en hårband eller en krona) och täck de med lockar av ditt eget hår. Få vackert långt hår med Mamzelle Ô! Naturlig effekt. Vi har olika färger och stilar. De kan också användas för att ge långt hår extra volym. Ung. Längd: 47 cm. Ung. vikt .: 60 g.

www.mamzelleo.com

Flaska OH!H2O A6
199 kr

Om du vill att dina accessoarer ska andas riktigt mode, får du inte missa flaskan OH!H2O A6. Med sin kosmopolitiska och unika design är dessa flaskor helt perfekta tillbehör som får dina vänner att fullständigt tappa hakan.

www.only-h2o.com

 • Tillverkad i AS
 • Ungefärliga mått: 11 x 19 x 3 cm
 • Volym: 350 ml

 

Automatisk potatisskärare
269 kr

Den automatiska potatisskäraren är en utmärkt uppfinning för ditt kök! Denna praktiska potatisskärare är väldigt användbar eftersom den skär potatis i remsor snabbt och enkelt.

 • Tillverkad i PVC med blad i rostfritt stål
 • Ungefärliga mått: 26 x 13,5 x 9 cm
Mode Sport BH (Färg: Rosa, Storlek: XL)
239 kr

Köp Mode Sport BH till bäst pris. Mode Sport BH är den mest bekväma bh:n på marknaden. Mode Sport BH saknar krokar. Mode Sport BH är en mjuk behå. Tryck upp och forma dina bröst med Mode Sport BH!

 • Material:Elastin
 • Storlekar: M / L / XL
 • Färger: Rosa/ Marinblå

www.fashionsportsbra.com

Skärbräda av bambu TakeTokio
269 kr

Gör det mesta utav kvalitetsbambu och renovera din köksutrustning! Du kan börja med den praktiska skärbrädan av bambu TakeTokio. Den har ett snöre att hänga upp den med. Ungefärliga mått: 25 x 1 x 45 cm.

www.taketokio.com

Elektrisk Juicepress Delizius Deluxe Double Orange Juicer 0,5 L 90W Orange Svart-RETUREX
579 kr   499 kr

OBS! RETUREX!

EJ ANVÄND!

Om du letar efter en modern och praktisk juicepress för ditt kök, är den elektriska juicepressen Double Orange Juicer den perfekta köksapparaten! Du kommer kunna bereda färsk juice snabbt och enkelt, eftersom den har en dubbel juicepress och utrymme för att dela frukten.

www.deliziusdeluxe.com

 • Spänning: 220-240 V
 • Frekvens: 50-60 Hz
 • Effekt: 90 W
 • Ungefärliga mått: 22 x 23,5 x 21 cm
Pizzabräda av bambu TakeTokio
309 kr

Njut dina hemlagade pizzor serverade på bästa möjliga sätt tack vare pizzabrädan av bambu TakeTokio. Ungefärliga mått: 30,5 x 1 x 53,5 cm.

www.taketokio.com