Pit Boss Aniperspirant & Deodorant, 78 ml

Pit Boss Aniperspirant & Deodorant, 78 ml

189 kr

En dryg deodorant och antiperspirant som ger ett överlägset skydd mot oönskad doft och fukt, utan att irritera huden. Denna transparenta fasta deodorant appliceras lätt, utan att lämna några spår på hud eller kläder och lämnar en mild och fräsch doft.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Åhlens för 189 kr
Finns i lager hos Åhlens, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.

Liknande produkter

Refreshing Deodorant
63,20 kr
En mild, effektiv och antiperspirant deodorant som håller dig torr och fräsch hela dagen. Deodoranten är alkoholfri, torkar snabbt och lämnar inga fläckar på dina kläder. Innehåller bl.a. extrakt från ängsull som är vårdande för den känsliga huden under armarna. Milt parfymerad med en behaglig doft av nytvättad bomull. Känn dig sval och säker med Wera deodorant under dygnets alla timmar.
Deodorant Roll-On
39 kr
En effektiv och antiperspirant deodorant som är milt parfymerad med en fräsch och feminin doft. Torkar snabbt och är mild mot huden.
Deodorant Roll-On
39 kr
En effektiv, antiperspirant deodorant med en fräsch och mild doft som torkar snabbt. Innehåller noggrant utvalda ämnen som är speciellt anpassade för känslig hud.
Deodorant Soft Colour
89 kr
En deodorant/antiperspirant som håller dig fräsch hela dagen. Deodorant soft colour har en mjuk, feminin och behaglig doft med noter av Iris och Liljekonvalj. Innehåller mjukgörande Sheasmör som återfuktar den känsliga huden under armarna. Fri från alkohol, parabener och mineraloljor.
Go Fresh Cucumber & Green Tea Anti-Perspirant Deodorant Stick, 40 ml
33,75 kr
En antiperspirant deodorant stick som innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas. Med en frisk doft av gurka och grönt te som ger en fräsch känsla under armarna så att du kan känna dig ren & fräsch hela dagen!
Go Fresh Cucumber & Green Tea Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En antiperspirant deodorant roll-on som innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas. Med en frisk doft av gurka och grönt te som ger en fräsch känsla under armarna så att du kan känna dig ren & fräsch hela dagen!
Invisible Dry Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En antiperspirant deodorant roll-on som innehåller en patenterad kombination av ingredienser som inte lämnar vita märken på kläderna, men ger det mjukgörande skydd mot fukt och lukt och den fräscha doft du förväntar dig. Den innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna samtidigt som den ger ett effektivt 48 timmar skydd mot svett och lukt. Inga vita fläckar, bara ett bra resultat.
Cédrat Stick Deodorant
175 kr
En alkoholfri deodorant som snabbt torkar in och förebygger oönskad kroppsodör med en lätt och fräsch doft av Cédrat.
Cool CTRL Natural Deodorant, 78 ml
199 kr
En deodorant med aluminiumfri formula som är kliniskt testad för att stoppa även den starkaste lukt. Med en frisk doft av enbär och eukalyptus, ger denna naturliga deodorant långvarit skydd och lämnar dig sval och i kontroll. Testad av dermatologer. Säker för känslig hud.
Deo Protect & Care Roll On For Men, 50 ml
39 kr
En deodorant som verkar antiperspirant och ger ett effektivt skydd i 48h. Ger ingen irritation. Mild formula med extra vårdande ingredienser utan alkohol och färgämnen. Manlig fräsch doft. Dermatologískt testad.
Deo Invisible Black & White Power Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant som inte ger några vita märken på mörka kläder och reducerar uppkomsten av gula missfärgningar på ljusa kläder. 48h antiperspirant och mild vård. Maskulin och varmt träig doft med fräscha cistrusinslag. Utan Ethylalkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
Pomegranate Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En roll-on deodorant med doft av granatäpple och citron. En uppfriskande doft som ger upp till 48 timmars skydd och låter huden andas. 
Talc Soft Anti-Perspirant Deodorant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En antiperspirant deodorant roll-on som innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas. Med en pudrig doft och inslag av pion och fresia, unikt framtagen för Dove. En produkt som ger mjuka och torra underarmar.
Colonia Pura Deodorant Stick
315 kr
En deodorant utan alkohol för dig med känslig hud. Acqua Di Parma Colonia Pura Deodorant Stick har en fräsch doft och motverkar och neutraliserar dålig lukt.
Citrus 24H Roll On Deodorant 50ml
129 kr
En effektiv 24 H deodorant med naturliga ingredienser och utan aluminiumsalter eller parabener. WELEDA Citrus 24H Roll On Deodorant har huvudingrediensers är lakritsrotextrakt, som är antibakteriell samt trollhasseldestillat som verkar sammandragande och anti-inflammatorisk. Med en mild mjuk doft av äkta eteriska oljor från apelsin, davana och vanilj. Produkten är dermatologiskt testad.
Original Deodorant Anti-Perspirant Roll-On, 40 ml
29,25 kr
En perfekt antiperspirant deodorant för den känsliga huden under armarna då den innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar och skyddar mot irriterad hud som lätt kan uppstå vid rakning. Den ger ett 48 timmar effektivt skydd mot svett och lukt samtidigt som den låter huden andas.
Antiperspirant Deodorant Roll-On
185 kr
Patenterad formula som inte ger märken på kläder. Behaglig och effektiv deodorant som skyddar mot svett och fukt. Applikatorn säkrar en enkel applicering. Torkar snabbt.
Deodorant
35 kr
En effektiv och vårdande deodorant som ger en torr och fräsch känsla hela dagen. Innehåller mjukgörande olivolja. Doft av lätt vårbris.
Aloe Vera Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Aloe Vera antiperspirant deodorant roll on. Den har en lätt och fräsch doft som ger en lugnande och svalkande känsla och ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Deo Protect & Care Spray For Men, 150 ml
39 kr
En deospray som verkar antiperspirant och ger ett effektivt skydd i 48h utan att irritera huden. Mild formula med extra vårdande ingredienser utan alkohol och färgämnen. Manlig fräsch doft. Dermatologískt testad.
Aloe Vera Deodorant Stick, 40 ml
40 kr
Rexona Aloe Vera antiperspirant deodorant stick. Den har en lätt och fräsch doft som ger en lugnande och svalkande känsla och ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Citrus Verbena Deodorant Stick
175 kr
En alkoholfri deodorant som snabbt torkar in och förebygger oönskad kroppsodör med en lätt uppfriskande doft av citrus och verbena.
Cotton Dry Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Cotton Dry antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en ren och fräsch doft med lätta blommiga inslag för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Acqua Di Gio Homme Deodorant Stick, 75 g
315 kr
En deodorant med en fräsch doft.
Active Shield Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Active Shield antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en fräsch citrus-doft och extra skydd mot odör och motverkar orsaken till dålig lukt innan den hinner uppkomma. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Eau Des Baux Stick Deodorant
175 kr
En alkoholfri deodorant som snabbt torkar in och förebygger oönskad kroppsodör med en träig och mystisk doft av Eau des Baux. Fri från parabener och aluminiumsalt.
Deodorant, 50 ml
39 kr
Oliv Deodorant är en antiperspirant som håller dig fräsch hela dagen.
Antiperspirant Deodorant Stick
185 kr
Antiperspirant oparfymerad deodorant stick som skyddar mot lukt och fukt - hela dagen. Torkar snabbt.
Antiperspirant Deodorant Roll-On
185 kr
Antiperspirant oparfymerad deodorant roll-on som skyddar mot fukt och lukt - hela dagen. Torkar snabbt.
Shower Fresh Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Shower Fresh antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en ren, fräsch doft som gör att du håller dig torr och säker hela dagen. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Maximum Protection Clean Scent Deodorant, 45 ml
99 kr
Rexona Maximum Protection Clean Scent erbjuder vårt mest avancerade och långvariga skydd mot fukt och lukt. Den är 2x effektivare mot svett, men ändå mild nog att använda varje dag. Den innehåller ingredienser som aktiveras vid stress för bevisad effekt mot stressorsakad transpiration. Ytterligare fördelar: - En lättapplicerad kräm med en ren, fräsch doft- Antiperspirant för långtidsverkande skydd mot svett och lukt i upp till 48h- Effektivt luktskydd och med en doft som varar hela dagen
Invisible Black + White Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Invisible Black + White antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar samtidigt som den skyddar mot vita märken och gula fläckar på kläderna. Den har en fräsch doft som ger en ren känsla och hjälper dina svarta kläder att hålla sig svarta och vita kläder hålla sig vita. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Invisible Dry Anti-Perspirant Deodorant Stick, 40 ml
33,75 kr
En antiperspirant deodorantstick som innehåller en patenterad kombination av ingredienser som inte lämnar vita märken på kläderna, men ger det mjukgörande skydd mot fukt och lukt och den fräscha doft du förväntar dig. Den innehåller 1/4 fuktighetscrème som vårdar den känsliga huden under armarna samtidigt som den ger ett effektivt 48 timmar skydd mot svett och lukt. Inga vita fläckar, bara ett bra resultat.
Deodorant Roll-On
40 kr
En antiperspirant deodorant som torkar snabbt och effektivt motverkar fukt och dålig lukt i upp till 48 timmar.Milt parfymerad.
Shower Fresh Deodorant Spray, 150 ml
40 kr
Rexona Shower Fresh antiperspirant deodorant spray ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en ren, fräsch doft som gör att du håller dig torr och säker hela dagen. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Deo Dry Comfort Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant med klassisk NIVEA doft och DryPlus System med mineraler för en torr känsla. Antiperspirant som ger ett effektivt skydd i 48h. Utan etylalkohol. Dermatologiskt testad.
Invisible Black + White Deodorant Spray, 150 ml
40 kr
Rexona Invisible Black + White antiperspirant deodorant spray ger ett effektivt svett- och luktskydd i upp till 48 timmar samtidigt som den skyddar mot vita märken och gula fläckar på kläderna. Den har en fräsch doft som ger en ren känsla och hjälper dina svarta kläder att hålla sig svarta och vita kläder hålla sig vita. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Pure Superior Antiperspirant Deodorant Stick, 75 ml
235 kr
En effektiv antiperspirant som håller huden torr och fräsch. Formulerad med aluminumsalter som minskar svettutsöndring. Behaglig att applicera med feminin fräsch doft. Med doten av Lexington Pure Superior, en doftkomposition runt mysk omgiven av ros, patchouli och apelsinblomma.
Mineral InvisiCalm Deodorant Roll-On, 50 ml
29 kr
En deodorant du kan använda när som helst, även efter epilering. - 48 timmars skydd, speciellt utformat för att lugna och vårda området under armarna när det är känsligt efter rakning eller vaxning.- En mjuk och fräsch doft av blommor och frukt, med en bouquet av jasmin, liljekonvalj, grapefrukt och freesia
Deodorant Roll-On
39 kr
En effektiv, antiperspirant deodorant som motverkar svett och dålig lukt. Lämpar sig extra väl för känslig hud då den är oparfymerad och inte innehåller några konserveringsmedel eller färgämnen. Märkt med Astma- och Allergiförbundets symbol.
Angel Deodorant
329 kr
En deodorant med doften av Angel, en EdP helt utan blommor, en så kallad gourmand doft som innehåller doftnoter av mandarin, honung, vanilj och choklad. Angel bygger på Thierry Muglers fantasier från sin barndom, en doft som skulle få det att vattnas i munnen och vars flaska inspirerats av en tidlös och universiell symbol - stjärnan.
Deo Invisible Black & White Clear Spray, 150 ml
39 kr
En deospray som inte ger några vita märken på mörka kläder och reducerar uppkomsten av gula missfärgningar på ljusa kläder. 48h antiperspirant och mild vård. Mild och fräsch doft. Utan ethylalkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
Aloe Caring Roll-On Deodorant
75 kr
En skonsam deodorant som lugnar huden och känns fräsch. En bra produkt för den som har känslig hy.
Green Tea Cream Deodorant, 40 ml
175 kr
En härligt fräsch deodorant, berikad med grönt te för en ren, fräsch känsla. Från en härlig grön värld av fräschör kommer Elizabeth Arden Green Tea — en upplyftande doft som ger energi till kroppen, piggar upp dina sinnen och förnyar själen.
Herbal Deodorant, 50 ml
149 kr
En lugnande deodorant med nordisk salvia och naturliga mineraler som minskar odör och ger fräschör hela dagen. Absorberas snabbt, lämnar inga spår. Aluminiumfri.
Biorythm Deodorant RollOn, 50 ml
35 kr
Rexona Biorythm antiperspirant deodorant roll on ger ett effektivt svett-och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en klassisk doft med inslag av grönt äpple, mandarin och päron för en för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Biorythm Deodorant Stick, 40 ml
40 kr
Rexona Biorythm antiperspirant deodorant stick ger ett effektivt svett-och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en klassisk doft med inslag av grönt äpple, mandarin och päron för en för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Biorythm Deodorant Spray, 150 ml
40 kr
Rexona Biorythm antiperspirant deodorant spray ger ett effektivt svett-och luktskydd i upp till 48 timmar. Den har en klassisk doft med inslag av grönt äpple, mandarin och päron för en för en torr och säker känsla. Innehåller Rexonas unika MOTIONSENSE™-teknologi som reagerar på kroppsrörelse. Så ju mer du rör dig, desto mer skyddar den.
Apollo Deodorant Roll-On, 50 ml
24,50 kr
Axe Apollo Deodorant Roll-On har en klassiskt maskulin doft. En fräsch kombination av frisk fruktighet och mjuka toner. Antiperspiranterna från Axe skyddar mot lukt och svett i upp till 48 timmar.
Goof Proof Antiperspi rant Deodorant
99 kr
En antiperspirant deodorant som gereffektivt och långverkande skyddmot svett och dålig lukt. Innehållerlugnande allantoin och vårdandenaturlig havreolja.
Alcohol-Free Deodorant Stick
179 kr
En deodorant som ger ett effektivt och långverkande skydd mot dålig lukt. Den friska doften kombinerar gröna äpplen och bergamott, med cederträ, persika och blommor. Formuleringen är milt återfuktande och glider skönt mot huden, vilket gör den extra lämplig för känsliga armhålor. Produkten absorberas snabbt, kladdar inte och lämnar inga fläckar på kläderna.
Deo Protect & Care Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant som vårdar, doftar och känns precis som NIVEA. Verkar antiperspirant och ger ett effektivt skydd i 48h. Med extra vårdande ingredienser som inte irriterar huden. Utan alkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
Creme-deodorant
45 kr
En antiperspirant deodorant i krämform för dig som effektivt vill motverka arm-, hand- och fotsvett. Lämpar sig även för dig med känslig hud då den är fri från parfym, alkohol, färgämnen och konserveringsmedel. Märkt med Astma- och Allergiförbundets symbol.
Pure Ocean Deodorant, 50 ml
89 kr
En mjuk och effektiv deo/antiperspirant som håller dig fräsch hela dagen. Deon är utan alkohol och helt fri från parabener och mineralojor. Tack vare sheasmörets mjukgörande egenskaper är den mjuk och skonsam mot huden.
Aramis 24-Hour Antiperspirant Deodorant Stick
295 kr
Ett deostick som har en sofistikerad och tidlös doft av bergamott, patchouli och amber.
Bio-Active Deodorant, 50 ml
149 kr
En deodorant med en kraftfull odörkontrollerande blandning av antibakteriell palmrosolja och växtextrakt. Stärker hudens skydd och förbättrar fuktbalansen.
Elite Deodorant Stick
245 kr
Van Gils Elite Deodorant Stick har en doft perfekt för lediga dagar. Sensuella gröna fräscha noter kombinerade med lätta citrusnoter i toppen.
Maximum Protection Confidence
99 kr
En deodorant med högt skydd mot svett och lukt i 48 timmar. Rexona Maximum Protection Confidence Roll On är mild nog för dagligt användande. Deon har en långvarig mjuk och blommig doft, med en sammansättning som tar hand om huden under armarna.
Original Deodorant Roll On, 50 ml
99 kr
En mild och skonsam deo med naturliga ingredienser. Den motverkar dålig lukt utan att täppa till porerna eller lämna fläckar på kläderna. 
Deo Dry Impact Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant med klassisk NIVEA doft och DryPlus System med mineraler för en torr känsla. Äntiperspirant och ger ett effektivt skydd i 48h. Utan etylalkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
CK Be Deodorant Stick, 75 ml
270 kr
En långtidsverkande deo med en mild doft. Toppnot: enbärHjärtnot: vit persikaBasnot: mysk
Deo Cool Kick Roll On, 50 ml
39 kr
En deodorant som ger en direkt uppfriskande känsla. Innehåller mintextrakt och energigivande Iso-Magnesium. Antiperspirant som ger ett effektivt skydd i 48h. Utan färgämnen och konserveringsmedel. Dermatologiskt testad.
Samurai Cool Deodorant 24h Anti-Perspirant Spray, 200 ml
90 kr
En deo med 24 timmars skydd mot svett och oönskad kroppslukt. Mild och mjukgörande. Ekologisk bambu är känd för sina vårdande egenskaper. Cederträ ger en överraskande doftupplevelse.
Cross Terrain Deodorant Stick, 75 ml
195 kr
Ett deostick som skyddar mot doft och fukt.
Deodorant Stick
145 kr
En deodorant som öppnar med björklöv, sprudlande rosépeppar och fruktiga noter av ananas. I mellannoterna övergår essensen till aromatisk lavendel och salta noter av drivved. I basen framträder jordig patchouli och krämig ambra som mättas med marina undertoner, vilka ger deoderantens doft en sinnlig karaktär.
Deo Invisible Black & White Power Spray, 150 ml
39 kr
En deospray som inte ger några vita märken på mörka kläder och reducerar uppkomsten av gula missfärgningar på ljusa kläder. 48h antiperspirant och mild vård. Maskulin och varmt träig doft med fräscha cistrusinslag. Utan ethylalkohol och färgämnen. Dermatologiskt testad.
Eternity Men Deodorant Stick, 75 ml
295 kr
Ett deostick som stryks smidigt på huden och efterlämnar en frisk och maskulin doft. En aromatisk och frisk doft som gör den spännande och klassisk.Toppnot: gröna växterHjärtnot: salviaBasnot: sandelträ
Maximum Protection Confidence Dedorant, 45 ml
99 kr
Rexona Maximum Protection Confidence erbjuder vårt mest avancerade och långvariga skydd mot fukt och lukt. Den är 2x effektivare mot svett, men ändå mild nog att använda varje dag. Den innehåller ingredienser som aktiveras vid stress för bevisad effekt mot stressorsakad transpiration. Ytterligare fördelar: - En lättapplicerad kräm med en ren, fräsch doft- Antiperspirant för långtidsverkande skydd mot svett och lukt i upp till 48h- Effektivt luktskydd och med en doft som varar hela dagen- Med en lätt doft och en unik blanding av återfuktande ingredienser
Classic Deodorant Stick
235 kr
Ett deostick med lätt doft av Lagerfeld Classic som med sin kraftfullhet och maskulinitet är en tidlös favorit. Lätt att appplicera och avlämnar ett långvarit skydd.75 g.
Deo Powder Touch Spray, 150 ml
39 kr
En deospray som kombinerar en pålitlig antiperspirant med värdefullt kaolinpuder - en naturlig mineral som är känd för sina mjukgörande och absorbetande egenskaper. Torkar på ett ögonblick och gör huden behagligt torr och len. Tilltalande och unik doft skapar en silkeslen känsla av renhet och välbefinnande. Lämnar inga vita fläckar på kläderna. 48h antiperspirant och mild vård. Utan ethylalkohol och färgämnen.
Invictus Deodorant Stick, 75 ml
265 kr
En deo med en fräsch sammansatt doft som står i stark kontrast mot den traditionella inriktningen av herrdoft. Invictus är en doft med en tydlig djup- och basnot. Doften innehåller marina ackord, grapefruktskal, träiga amberackord, lagerblad, guajakträ, ambra och patchouli.
Euphoria Men Deodorant Stick, 75 ml
295 kr
Ett deostick som ger ett skyddande resultat med en lätt doft av Euphoria. En doft som handlar om att leva ut sina innersta önskningar.Toppnot: ingefära och pepparcocktailHjärtnot: svart basilikaBasnot: krämig mocka
Deodorant Pure Sensitive Skin, 40 ml
215 kr
En creme som är den första fulländande hudcremen med egenskaper som en deodorant. Den är skräddarsydd för en känslig hud och absorberas snabbt.
Tom Ford Noir Deodorant Stick, 75 ml
380 kr
Ett deostick med en orientalisk doft. Spröda och livliga noter i en perfekt doftsammansättning av maskulina blomnoter och varma noter av läder, amber, bärnsten och vanilj. Upplev den sofistikerade och fängslande doften av Tom Ford Noir i det lätt parfymerade deosticket som håller huden fräsch och torr - hela dagen.
Classic After Shave + Deodorant Stick
399 kr
Ett set innehållande en aftershave och ett deostick med doften av Lagerfeld Classic. After shave appliceras på huden efter rakning för att få känslan av prestige och tidlöshet. En klassiker är något som beundras i generationer, därav har denna doft fått sitt namn.Toppnot: Bergamott, verbena och cassis Hjärnot: Sandelträ, ekmossa, patchouli och salvia Basnot: Mysk, amber och tonkaböna.
Nivea Soft
59 kr
En lätt fuktighetscreme med mycket hög kvalitet. Förser huden med en ansenlig mängd fukt och absorberas lätt av huden utan att lämna en fet hinna. Cremen har en mild och behaglig doft som gör huden mjuk och skön Innehåller: Vitamin E som skyddar hudens naturliga struktur och bevarar hudens elasticitet. Neutraliserar även de fria radikalerna som skadar cellerna. Jojobaolja är ett naturligt ämne som skyddar och vårdar huden samt reglerar dess fuktbalans.
Nivea Soft
35 kr
En lätt fuktighetscreme med mycket hög kvalitet. Förser huden med en ansenlig mängd fukt och absorberas lätt av huden utan att lämna en fet hinna. Cremen har en mild och behaglig doft som gör huden mjuk och skön Innehåller: Vitamin E som skyddar hudens naturliga struktur och bevarar hudens elasticitet. Neutraliserar även de fria radikalerna som skadar cellerna. Jojobaolja är ett naturligt ämne som skyddar och vårdar huden samt reglerar dess fuktbalans.
Between Sheets Deodorant Stick
250 kr
Ett deostick med en topp av lime, grapefrukt, mandarin och gröna noter som ger en fenomenal fräschhet. Denna balanseras av sensuella noter av vanilj och tonkabönor. Cederträ och sandalträ skapar en doft som stannar på huden länge.
Deodorant Spray
300 kr
En unisex deodorantspray som innehåller deodoriserande bergamott, lavendel, neroli och salvia utan några otäcka kemikalier för det känsliga området under armen. Innehåller en fin doft från essentiella oljor av salvia, rosmarin, bergamott, neroli och lavendel som dödar bakterier som ger upphov till lukt utan att störa kroppens normala funktion.
La Nuit De L'Homme Deodorant Stick, 75 g
320 kr
En alkoholfri deodorant som garanterar komfort för alla hudtyper, även de mest känsliga, och ger effektivt skydd som varar hela dagen. Doften är en lättare variant av La Nuit De L'Homme och har en robust karaktär med många fasetter som personifierar en subtil elegans.
Aromatics Elixir Eau de Toilette
485 kr
Oemotståndlig och ovanlig doft som tar parfymen ett steg längre. Påverkar sinne och själ på ett diskret och behagligt sätt. Med toner av ros, jasmin, ylang-ylang och vetiver. Till individualisten i varje kvinna. En antiperspirant deodorant roll-on.
Peppermint & Lime deoderant
135 kr
En roll on deodorant med en fräsch och uppiggande doft. Neal’s Yard Peppermint & Lime deoderant är fri från aluminium och har kliniskt testats för att hålla i 24 timmar. Den är skapad för att motverka dålig lukt med renande shikimik och fukt med absorberande bambupuder.
Intensive Deo Roll-On
36 kr
Fenjal Intensive Deo Roll-on är en mild men effektiv deodorant med doft av lavendel, liljekonvalj och ros. Innehåller ingen alkohol.
Bottled Night Deodorant Stick, 75 ml
275 kr
Ett deostick med en stilfull doft. Doften öppnar upp med aromatiska gröna noter från björkbla för att sedan i hjärtat ge en energigivande doft av kardemumma. Basen har en rik träig doft från det brasilianska trädet Louro Amarelo och sandelträ som är kombinerat med en kraftfull not av mysk.
Sensitive Deo Roll-On, 50 ml
52 kr
En deodorant med 48-timmars skydd och helt utan aluminiumsalt. Huden tillåts att andas fritt samtidigt som den skyddas från utsöndring av oönskade kroppslukter. Produkten är lämplig för känslig och stressad hud. Innehåller allantoin och havreextrakt.
Maximum Protection Stress Control Dedorant, 45 ml
99 kr
Rexona Maximum Protection Stress Control erbjuder vårt mest avancerade och långvariga skydd mot fukt och lukt. Den är 2x effektivare mot svett, men ändå mild nog att använda varje dag. Den innehåller ingredienser som aktiveras vid stress för bevisad effekt mot stressorsakad transpiration. Ytterligare fördelar: - En lättapplicerad kräm med en ren, fräsch doft- Antiperspirant för långtidsverkande skydd mot svett och lukt i upp till 48h- Effektivt luktskydd och med en doft som varar hela dagen
L'Eau d'Issey pour Homme Deodorant Spray, 150 ml
325 kr
En fräsch, utsökt doftande deospray för maximalt skydd.
J'adore Deodorant Spray
445 kr
Deodorant i sprayform med ikoniska J'adore-doften.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Deodorant
215 kr
En effektiv antiperspirant deo som torkar snabbt. Den är perfekt om du har bråttom.
Men Raikas Protecting 24H Deodorant, 70 g
74,25 kr
En deoderant som ger 24 h säkert skydd och långvarig fräschhet. Formulerad utan parabener, formaldehydfrigörare och mineralolja.
Men Voima Energizing 24H Deodorant, 70 g
74,25 kr
En deoderant som i 24 h ger säkert skydd och långvarig fräschhet. Formulerad utan parabener, formaldehydfrigörare och mineralolja.
Classic Blue Deostick, 75 ml
185 kr
En deodorant skapad utifrån Classic EdT med en fräsch och energisk doft, en ”Citrus Woody Fougère”. Toppnoter: Grapefrukt, ananas, viollövHjärtnoter: Salvia, pelargon, äppleBasnoter: Cashmere, mossa, patchouli
Arnika Sport Shower Gel, 200 ml
99 kr
En fräsch duschcreme som rengör utan att torka ut huden. Bevararhudens fukt samtidigt som den löddrar utan uttorkande sulfater.Sportig och fräsch doft av rosmarin som är energigivande ochlavendel som verkar lugnande.
One Million Deodorant, 75 ml
265 kr
En deo som inkluderar grapefrukt, blodmandarin, mynta, ros, kanel, läder och amber. Denna deos lätta och skonsamma formula gör din hud fräsch och väldoftande. En kombination av fräschör och effektivt skydd under hela dagen.
Waterlily Sun Body Cream
645 kr
AERINs Waterlily Sun Body Cream är lyxig och återuppbygger huden på djupet. Huden fylls på med fukt för att mjukgöra och revitalisera utseendet. Den känns fräsch och med en diskret doft. Delikat och lockande näckros, tillsammans med mild tempeljasmin, tillför lager av djup och intensitet, samtidigt som doften får värme från söt och inbjudande mysk. Resultatet är en klar, strålande och fräsch doft.
Neroli Portofino Deodorant Stick, 75 ml
465 kr
Ett lättdoftande deostick som ger en ny dimension till Neroli Portofino bad- och kroppskollektion. En levande, gnistrande och hänförande doft som för Tom Ford fångar de svala briserna, det kristallklara havet och den frodiga naturen runt den Italienska rivieran perfekt. Hans klassiska EdC tillsammans med spröda citrusoljor, överraskande blomnoter och undertoner från amber som lämnar ett fräsch men kraftfullt intryck.
Deodorant "Gold Temptation" 150ml - 26% rabatt
29 kr
Spraydeodorant som ger 24 timmars luktskydd. Smält choklad blandas med färsk citrus och rökig bärnsten för en mörkt och söt doft. Lätt att använda, enkel att ta med.