Påsar till julklappskalender - 24 st (Grå)

Nordal

Påsar till julklappskalender - 24 st (Grå)

90 kr

JulklappspåsarStilrena och hemlighetsfulla papperspåsar till julklappskalendern. Det bara kliar i fingrarna man vill ju så gärna gå fram och klämma, se om man kan lista ut vad som är i. Ett paket om dagen får öppnas ända fram till julafton.Etiketter ingårHöjd: 21 cmBredd: 15 cm

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Room99 för 90 kr
Finns i lager hos Room99, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 30 dagars öppet köp
 • Fri frakt över 500kr
 • Trygga betalningar

Liknande produkter

Utdragbar Ryggkliare
209 kr

Köp Utdragbar Ryggkliare till bästa pris. Du vet väl hur det känns när det kliar på ryggen och du inte riktigt når med handen? Med den här Utdragbara Ryggkliaren blir du av med det problemet! Den Utdragbara Ryggkliaren kan dras ut till 69 cm längd. Det betyder att du lätt når alla ställen där det gärna kliar på ryggen. Lika bra går det att klia på baksidan av benen. Ryggkliaren är gjord av stål. Den har även en klämma så du kan haka fast den i fickan och ta med den dit du går. Gratis skyltmaterial vid köp av 25 st.

L'Ambre des Merveilles EdP, 50 ml
1 160 kr
Ett koncentrat av dofter, hemlighetsfulla och ljuvliga, varma och sensuella, omslutna av ambra och vanilj."Förtrollningsparfymen. En doft av trä och ambra i kvinnlig form, överraskande och magisk." Jean-Claude EllenaFrån överraskning till magi och från magi till förtrollning, leder oss Eau des Merveilles i väg på ett moln av drömmar. En mångfacetterad roman byggd på en samklang mellan trä och ambra som genljuder ända fram till toppnoterna. Doften som skapades 2004 av Ralph Schwieger och Nathalie Feisthauer lyckas framgångsrikt med utmaningen att vara sprudlande kvinnlig utan en enda blomnot i sikte.
Box - Julkalender 24st
64 kr
Mysigaste julkalendern!24st papplådor till julkalendern. Fyll varje box med något speciellt varje dag fram till julafton! De fina etiketterna medföljer som du enkelt klistar på.Storlek: 10x10x10 cmMaterial: PappEtiketter ingår
Riedel Coca Cola Glas 48 cl 4-pack
329 kr
Ett prisvärt paket med de fantastiska Coca Cola-glasen från Riedel. Glasen framhäver Coca Colas legendariska och hemlighetsfulla smak som inget annat glas kan. Glasens form och design tar fram de bästa aromerna och kryddorna ur drycken. Glasen är inspirerade av den klassiska flaskans historiska form.Volym: 48 cl.Höjd: 162 mm.Diameter: 79 mm. Tradition och innovation - Riedel kan stolt se tillbaka på sin 250-åriga framgångssaga. Från starten i norra Böhmen fram tills idag. De har i 11 generationer stått för den fina konsten att tillverka exklusiva och tidlösa dricksglas, vinglas, whiskyglas, cocktailglas, karaffer och ölglas.   
Förslutningslock till påsar Tap It Tap (3 delar)
219 kr

När man öppnar ett paket med chips eller kex är det irriterande att inte kunna återförsluta påsen som man vill. Nu kan du sluta oroa dig för detta! Köp förslutningslock till påsar Tap It Tap (3 delar)! Maten kommer att bevaras i perfekt skick eftersom dina påsar blir hermetiskt förslutna.

www.tapittap.com

Egenskaper:

 

 • Kan maskindiskas
 • Kan förvaras i kylskåp
 • Tillverkade i hållbar plast

 

Paketet innehåller:

 

 • 2 mediumstora lock (ca: 13 x 5,5 x 10,5 cm)
 • 1 litet lock (ca: 9 x 5 x 6 cm)

 

 

Hantverksställning paket 2
2 395 kr
En påbyggnadsbar hantverkställning med en plattformshöjd upp till 5,15 m (arbetshöjd ca 7 m). Se påbyggnadspaket 2, 3 och 4.
Enligt ställningsnormen ska ställningen ha en spärr mot respektive gavelram. Ställningen har därför spärrarna placerade ”diagonalt” en i varje ända.

Innehåll paket 2 - skyddsräckespaket

2 st. Skyddsräcke till respektive kortsida
2 st. Skyddsräcke till respektive långsida (horisontella stag)
1 st. Diagonalt stag
1 st. horisontellt stag (ska placeras längst ner)

Teknisk specifikation

(då du köpt paket 1)Ställningsbredd: 0,85 m
Ställningslängd: 1,78 m
Plattformshöjd: 1,80 m
Ställningens höjd: 2,94 m
Arbetshöjd: ca 3,80 m
Vikt: 35,5 kg

OBS

Tänk på att du måste köpa paketen i ordning, dvs. först paket 1 sen paket 2 därefter paket 3 och till sist paket 4. Det går inte att hoppa över något paket.
SWIRL PÅSAR Y201
129 kr
Dammsugarpåse Swirl Y201Swirl dammsugarpåsar / filterpåsar i beprövad och testad multi-lager icke-vävda kvalitet med MicroPor-filtrering.Dessa påsar absorberar damm bättre än vanliga papperspåsar tack vare deras speciella MicroPor-lager.Innehåller 5st påsar samt 1st filterKlicka på bilden nedan för att söka vilken påse som passar just din dammsugare:
Stoppkontakt Gardena Premium, 3/4
129 kr
 Stoppkontakten monteras i slangens fria ända och gör så att vattnet stoppas när till exempel vattenspridaren kopplas bort trots att det är tryck i slangen. På så sätt slipper du gå fram och tillbaka till kranen när du ska byta munstycken.
Stoppkontakt Gardena Premium, 1/2
119 kr
Stoppkontakten monteras i slangens fria ända och gör så att vattnet stoppas när till exempel vattenspridaren kopplas bort trots att det är tryck i slangen. På så sätt slipper du gå fram och tillbaka till kranen när du ska byta munstycken. 
Bok - Hannus magiska jul
379 kr
Dråpligt, roligt och stökigt från första advent till Knut!Skura golven till advent, sätta glöggen i tid och hitta den perfekta granen. Äta sig tjock på godis i soffan redan före julafton, bara för att man inte kan hålla fingrarna i styr.En massa skön atmosfär och ett härligt vinterlugn omfamnar den här boken, även om man så klart går upp i tempo när det närmar sig och kanske råkar bränna skinkan. Julmat är tradition och ska så vara, men Hannu bjuder även på roligt nytänk och mycket grönt. Vackert, rockigt, väldoftande och i högsta grad tillåtande.
Hantverksställning paket 1
4 995 kr
En påbyggnadsbar hantverkställning med en plattformshöjd upp till 5,15 m (arbetshöjd ca 7 m). Se påbyggnadspaket 2, 3 och 4.
Enligt ställningsnormen ska ställningen ha en spärr mot respektive gavelram. Ställningen har därför spärrarna placerade ”diagonalt” en i varje ända.

Innehåll paket 1

1 st. fällbar stegram med 4 st. hjul (ej justerbara)
1 st. plattform med lucka (luckan i plattformen används för att klättra upp på insidan av stegramarna)
1 st. diagonalt stag

Teknisk specifikation

Ställningsbredd: 0,85 m
Ställningslängd: 1,78 m
Plattformshöjd: 0,95 m
Ställningens höjd: 1,93 m
Arbetshöjd: ca 2,95 m
Vikt: 26 kg

OBS

Tänk på att du måste köpa paketen i ordning, dvs. först paket 1 sen paket 2 därefter paket 3 och till sist paket 4. Det går inte att hoppa över något paket.
Riedel Coca Cola Glas 48 cl 2-pack
219 kr
Glasen är inspirerade av Coca Colaflaskans historiska form och framhäver Coca Colas legendariska och hemlighetsfulla smak. Glasens form och design tar fram de bästa aromerna och kryddorna ur Coca Colan.Tradition och innovation - Riedel kan stolt se tillbaka på sin 250-åriga framgångssaga. Från starten i norra Böhmen fram tills idag. Riedel har i 11 generationer stått för den fina konsten att tillverka exklusiva och tidlösa vinglas, whiskyglas, cocktailglas, karaffer och ölglas.Volym: 48 clHöjd: 162 mmDiameter: 79 mm
Riedel Coca Cola Glas 48 cl
179 kr
Glaset är inspirerat från Coca Colaflaskans historiska form och framhäver Coca Colas legendariska och hemlighetsfulla smak. Glasets form och design tar fram de bästa aromerna och kryddorna ur Coca Colan.Tradition och innovation - Riedel kan stolt se tillbaka på sin 250-åriga framgångssaga. Från starten i norra Böhmen fram tills idag. Riedel har i 11 generationer stått för den fina konsten att tillverka exklusiva och tidlösa vinglas, whiskyglas, cocktailglas, karaffer och ölglas.Volym: 48 clHöjd: 162 mm
Papperskassett och etiketter Selphy KC-18IS + PCC-CP400EU18
399 kr
Tillbehörspaket till Selphyskrivare CP1200 (38-7643). Papperskassett inkl. KC18IS-etiketter. 18 kvadratiska etiketter att vara kreativ med, perfekt till egna visitkort m.m.
Scratch Map
212 kr
Skrapa fram din egen unika världskartaUppmuntrar till resaPerfekt för den restokigeNålar på en karta i all ära men med Scratch Map blir det mycket roligare att visa vänner och bekanta var du har varit! Skrapa fram de länder du har besökt och se hur kartan växer fram till en personlig resumé över ditt resande. Kartan är både färggrann och detaljerad och är dessutom supersnygg att hänga på väggen. En karta för riktiga globetrotters helt enkelt och en suverän present för den restokige!
Papperspåsar jul
29,90 kr
Ge bort fint inslagna julklappar. Dekorativa påsar - ta med paketen i presentpåsar. 4-pack med olika motiv och silkesband.
Rubicson Påsar till vakuumförpackare 40-pack. Påsar till vakuumförpackare
119,90 kr
Påsar som passar till de flesta vakuumförpackare på marknaden. 25 st. 22x30 cm samt 15 st. 28x40 cm.
Märkmaskin Brother P-touch Cube
699 kr
Liten märkmaskin som skriver ut olika slags etiketter. Enkelt - används tillsammans med smartphone etc. Välj storlek - skriver ut 6-12 mm breda etiketter. Gör etiketter till kontoret, presenter och mycket mer. Utskriftshastighet upp till 20 mm/sek.
Inte ens nära
199 kr
Ett utmanande och verkligt underhållande spel med över 300 knasiga och bisarra frågor om sånt man inte kan veta utan bara kan gissa sig fram till.Här handlar det inte om att kunna svaret på frågorna utan istället om att klura fram en gissning och vara den som lyckas hamna närmast det korrekta svaret. Var beredd på att få höra massvis av knäppa chansningar av både dig själv och dina vänner.
SICO 20x600 cm Rullar vakuumpaketering 2-pack
139 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Om man själv vill göra en påse i anpassad storlek kan man med fördel använda dessa rullar. Rullarna kan även används till sous-vide upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 20 x 600 cm
Etiketter med snöre
19,90 kr
Gör julens finaste paket och toppa med snygga etiketter. Märk och dekorera julklappar och presenter med hängetiketter. 8-pack med 4 olika motiv på FSC®-märkt papper.
Påsklämmor i mässing (3-pack), Mässing
145 kr
Håll kaffet och maten fräscht med snygga påsklämmor!Ett set med tre olika påsklämmor i mässing, varav en klämma med kaffemått i ena änden. Perfekt att klämma fast på kaffeförpackningen - redo att användas när kaffesuget gör sig påmint!Klämmorna passar på små till medelstora påsar/förpackningar.Setet inkluderar 3 påsklämmor varav en med kaffemått (10 gram).Material: Mässing.Mått: 5,5 x 7,5 cm / 11,5 x 2 cm / 18 x 3,5 cm.Rengöring: Ska handdiskas.Kommer från Kikkerland.
Gorenje MI 281 W. 10 st i lager
1 550 kr
Användarvänlig och smarta funktioner: Upptiningsfunktionen gör det möjligt för dig att hinna med att tillbereda en härlig middag - också du du råkat glömma att ta fram köttet ur frysen dagen innan. Du kan också tina både grönsaker och andra nedfrusna matvaror i ugnen, likväl som den är utrustad med både varmluft ocg grillfunktion. Här är det nästan bara fantasin som sätter gränser. Ugnen är utrustad med 10 effektsteg och 5 förinställda program. För att ställa in tiden behöver du bara välja program och vikt och så ställer ugnen automatiskt in tiden. Ugnen har en kapacitet på 28 liter och microvågsugnen på 900 W gör denna micro till en av de kraftigare av slagsen.
Bok - Fest på 30 minuter
349 kr
Fest på 30 minuter är ett måste för alla som tycker att det är svårt att laga mat och bjuda hem folk. Och för dem som gärna vill ha fest, men som har slut på inspiration till snabblagad festmat.Med fantastiska menyer och smarta festtips inspirerar Jessica Frej till fler enkla hemmafester. Boken ger dig också alla knep du behöver för att snabbt få ordning hemma och för att få gästerna att hjälpa till. Vilka förberedelser är viktiga - och vilka kan du strunta i? Hur trollar du fram en festlig dukning? Och hur mycket måste vara färdigt när gästerna kommer?I boken hittar du festliga trerättersmenyer för alla tillfällen och du lagar de på bara trettio minuter: fredagsmys, after work, grillfest och lill-lördag är bara några exempel.Boken innehåller många favoriter som calvadosprosecco, krämig pecorinopasta med mynta, sesampanerad tonfisk med sojamarinerad sallad, hallon- och apelsinsviss och mycket mer.För meningen med livet, enligt Jessica, är att äta god mat, lösa världsproblem över ett glas vin, skratta sig hes och ful-dansa till gryningen.
AEG FFB62720PM. 9 st i lager
9 009 kr
A+++ diskmaskin med extra spolnivå i taket Bygger du torn av disken på köksbänken sist på dagen? I så fall har du nog behov för en diskmaskin med större kapacitet. Modellen FFB62720PM från AEG har plats till 15 kuvert vilket är det som en familj på c:a 4+ personer har behov för i vardagen. Med energiklass A+++ är denna diskmaskin från AEG bland den bästa på marknaden när det gäller att visa hänsyn, både till miljön och din ekonomi. Ska diskmaskinen stå i ett kök med öppen planlösning rekommenderar vi att du väljer en modell med en extra låg ljudvolym. Denna modell har en ljudnivå på bara 43 dB. Med timer-funktionen kan du planera disken fram i tiden. Så att du själv kan bestämma när den ska diska. Det kan vara praktiskt om du föredrar att disken ska diskas på en speciell tid på dagen eller natten. Du hittar bestickkorgen placerad i översta korgen. Det gör så att du får plats med fler tallrikar i bottenkorgen. Maskinen har Aquastop som vid eventuell vattenläcka ser till att vattentillförseln automatiskt stängs av så att risken för större vattenskador begränsas.
AEG FFE62800PW. 10 st i lager
6 941 kr
ComfortLift - lyft disken till din nivå med ett enkelt handgrepp Bygger du torn av disken på köksbänken sist på dagen? I så fall har du nog behov för en diskmaskin med större kapacitet. Modellen FFE62800PW från AEG har plats till 13 kuvert vilket är det som en familj på c:a 4+ personer har behov för i vardagen. Med energiklass A++ kan du vara säker på att du har en diskmaskinen som har sin placering i den goda delen av energiskalan. Du tar därför hänsyn till både miljö och din privatekonomi när du diskar. Ljudnivån är extra låg med sina 44 dB och du behöver inte tänka på när på dagen eller kvällen du startar diskmaskinen. Med timer-funktionen kan du planera disken fram i tiden. Så att du själv kan bestämma när den ska diska. Det kan vara praktiskt om du föredrar att disken ska diskas på en speciell tid på dagen eller natten. Du hittar bestickkorgen placerad i översta korgen. Det gör så att du får plats med fler tallrikar i bottenkorgen.
Kylskåpspoesi - Magneter med ord, Blandade ord
199 kr
Kylskåpspoesin är tillbaka!Den här asken innehåller 360 tunna magneter med ord och delar av ord, som du kan fästa på ditt kylskåp eller annan stålyta. Orden kan sättas ihop till allt från finstämd lyrik till kul nonsens. Lek med dem ett tag och bli överraskad av hur lätt poesi växer fram.Kylskåpspoesi är inte bara ett sätt att göra ditt kök betydligt intressantare, det lockar även fram din kreativitet och är framförallt kul!Magneterna är 1 cm höga, med varierade bredd beroende på ordens längd. De är tunna och något flexibla. Magneterna levereras i en transparent ask enligt bilden.
Kylskåpspoesi - Magneter med ord, Kärleksord
199 kr
Kylskåpspoesin är tillbaka!Den här asken innehåller 360 tunna magneter med ord och delar av ord, som du kan fästa på ditt kylskåp eller annan stålyta. Orden kan sättas ihop till allt från finstämd lyrik till kul nonsens. Lek med dem ett tag och bli överraskad av hur lätt poesi växer fram.Kylskåpspoesi är inte bara ett sätt att göra ditt kök betydligt intressantare, det lockar även fram din kreativitet och är framförallt kul!Magneterna är 1 cm höga, med varierade bredd beroende på ordens längd. De är tunna och något flexibla. Magneterna levereras i en transparent ask enligt bilden.
Buds 1 - Bordslampa, Brun
7 985 kr   6 787 kr
Buds 1 är en bordslampa designad av Rodolfo Dordoni för Foscarini. Dess klassiska utseende blir ett fint komplement till alla rum, oavsett hur den övriga inredningen ser ut. Buds 1 finns även som pendellampa. Lampan är tillverkad i handblåst glas i antingen en varmvit eller brun nyans vilket ger ett diffust ljus.Ända sedan90-talet har Dordoni tagit fram kollektioner av lampor för Foscarini där samtliga karaktäriseras av handblåsta glas. Nu har serien Buds fått nytt liv genom nya färgtoner och sofistikerade material. Precis som de andra lamporna i Buds-serien så har bordslampan tagits fram med minimalistiska detaljer för att låta skönheten av det handblåsta glaset komma till sin fulla rätt.
Buds 1 - Bordslampa, Varmvit
7 985 kr   6 787 kr
Buds 1 är en bordslampa designad av Rodolfo Dordoni för Foscarini. Dess klassiska utseende blir ett fint komplement till alla rum, oavsett hur den övriga inredningen ser ut. Buds 1 finns även som pendellampa. Lampan är tillverkad i handblåst glas i antingen en varmvit eller brun nyans vilket ger ett diffust ljus.Ända sedan90-talet har Dordoni tagit fram kollektioner av lampor för Foscarini där samtliga karaktäriseras av handblåsta glas. Nu har serien Buds fått nytt liv genom nya färgtoner och sofistikerade material. Precis som de andra lamporna i Buds-serien så har bordslampan tagits fram med minimalistiska detaljer för att låta skönheten av det handblåsta glaset komma till sin fulla rätt.
Hästsko Mustad SM Fram 22 x 8, 20-pack
650 kr
Mustad SM hästskor finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram 20 x 8, 20-pack
650 kr
Mustad SM hästskor finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram 25 x 10, 20-pack
650 kr
Mustad SM hästskor finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram 20 x 8, 20-pack
650 kr
Mustad SM hästskor finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram 20 x 8, 20-pack
650 kr
Mustad SM hästskor finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram 22 x 8, 20-pack
650 kr
Mustad SM hästskor finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram 25 x 10, 20-pack
690 kr
Mustad SM hästskor finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram 22 x 8, 20-pack
650 kr
Mustad SM hästskor finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram 22 x 8, 20-pack
650 kr
Mustad SM hästskor finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Kalkonfoder Lantmännen Prana, 20 kg
179 kr
Ett helfoder från Lantmännen avsett för växande kalkoner och fasaner. Utfodras från cirka 5 veckor fram till 14 veckors ålder alternativt fram till slakt och ges i fri tillgång. Fodret innehåller cirka 22,5% protein.
Morakniv Classic 1891 Kockkniv 22 cm Svart
1 049 kr
Med ett 22 cm långt blad av svenskt rostfritt stål är kockkniven en pålitlig hjälpreda i köket. Knivbladet har ett integrerat fingerstopp, som hindrar fingrarna från att glida fram över det vassa bladet. Designen är noga genomtänkt och kniven har en utmärkt balans. Den avfasade spetsen bidrar dessutom ytterligare till säkerhetsaspekten, i och med att den förhindrar stickskador.  Att kniven är tillverkad för hand, med ett genuint trähandtag och vackra detaljer - som dalavapnet i holken - gör bara upplevelsen i köket ännu trevligare. Bladlängd: 22 cmFärg på trähandtaget: Svart 
Etiketter och listermärken, Japan Style
129 kr
En bok med 250 härliga japaninspirerade etiketter, klistermärken och tepjremsor. Märken i olika storlekar och former med matt yta som är lätt att skriva på. Perfekta för dekorering och inslagning av exemelvis paket och kuvert. Storlek: 17 x 24 cm.
Brother QL-700 Etikettskrivare. Etikettskrivare för DK-etiketter
999 kr
Etikettskrivare för märktejp eller löpande längder från Brothers DK-serie med en maxbredd på 62 mm. Ansluts till datorn via USB. Utskrifterna skapas med värmekänsligt papper och kräver varken toner, bläck eller färgband. Utskriftsupplösning 300x600 DPI. Automatisk kniv skär till etiketterna efter hand. Hastighet upp till 93 etiketter per minut. Har medföljande och nedladdningsbar mjukvara för editering av etiketter som stödjer Windows XP, Vista, 7 och 8 samt Mac OS 10.6 och senare. Ger möjlighet att skriva ut etiketter direkt från t.ex. Microsoft Word, Excel eller Outlook. Levereras med 100 etiketter 29x90 mm, en rulle med 62 mm-papper 8 m, nätadapter samt USB-B-kabel. Mått 134x208x141 mm.
Etiketter 105x74 mm, Labelmedia
199 kr
100-pack. Vita självhäftande permanenta pappersetiketter. Kan användas som adressetiketter på brev och paket m.m. Även för skrivare och kopiator. Totalt 800 st. 105x74 mm etiketter.
Buds 1 - Pendellampa, Varmvit, Dimbar - sockel E27, Kabel 340 cm
5 310 kr   4 514 kr
Buds 1 är en pendellampa designad av Rodolfo Dordoni för Foscarini. Dess klassiska utseende blir ett fint komplement till alla rum, oavsett hur den övriga inredningen ser ut. Buds1 finns även som bordslampa. Lampan är tillverkad i handblåst glas i antingen en varmvit eller brun nyans vilket ger ett diffust ljus.Ända sedan90-talet har Dordoni tagit fram kollektioner av lampor för Foscarini där samtliga karaktäriseras av handblåsta glas. Nu har serien Buds fått nytt liv genom nya färgtoner och sofistikerade material. Precis som de andra lamporna i Buds-serien så har bordslampan tagits fram med minimalistiska detaljer för att låta skönheten av det handblåsta glaset komma till sin fulla rätt.
Buds 1 - Pendellampa, Brun, Dimbar LED-lampa, Kabel 340 cm
7 840 kr   6 664 kr
Buds 1 är en pendellampa designad av Rodolfo Dordoni för Foscarini. Dess klassiska utseende blir ett fint komplement till alla rum, oavsett hur den övriga inredningen ser ut. Buds1 finns även som bordslampa. Lampan är tillverkad i handblåst glas i antingen en varmvit eller brun nyans vilket ger ett diffust ljus.Ända sedan90-talet har Dordoni tagit fram kollektioner av lampor för Foscarini där samtliga karaktäriseras av handblåsta glas. Nu har serien Buds fått nytt liv genom nya färgtoner och sofistikerade material. Precis som de andra lamporna i Buds-serien så har bordslampan tagits fram med minimalistiska detaljer för att låta skönheten av det handblåsta glaset komma till sin fulla rätt.
Buds 1 - Pendellampa, Brun, Dimbar - sockel E27, Kabel 340 cm
5 310 kr   4 514 kr
Buds 1 är en pendellampa designad av Rodolfo Dordoni för Foscarini. Dess klassiska utseende blir ett fint komplement till alla rum, oavsett hur den övriga inredningen ser ut. Buds1 finns även som bordslampa. Lampan är tillverkad i handblåst glas i antingen en varmvit eller brun nyans vilket ger ett diffust ljus.Ända sedan90-talet har Dordoni tagit fram kollektioner av lampor för Foscarini där samtliga karaktäriseras av handblåsta glas. Nu har serien Buds fått nytt liv genom nya färgtoner och sofistikerade material. Precis som de andra lamporna i Buds-serien så har bordslampan tagits fram med minimalistiska detaljer för att låta skönheten av det handblåsta glaset komma till sin fulla rätt.
Buds 1 - Pendellampa, Varmvit, Dimbar LED-lampa, Kabel 340 cm
7 840 kr   6 664 kr
Buds 1 är en pendellampa designad av Rodolfo Dordoni för Foscarini. Dess klassiska utseende blir ett fint komplement till alla rum, oavsett hur den övriga inredningen ser ut. Buds1 finns även som bordslampa. Lampan är tillverkad i handblåst glas i antingen en varmvit eller brun nyans vilket ger ett diffust ljus.Ända sedan90-talet har Dordoni tagit fram kollektioner av lampor för Foscarini där samtliga karaktäriseras av handblåsta glas. Nu har serien Buds fått nytt liv genom nya färgtoner och sofistikerade material. Precis som de andra lamporna i Buds-serien så har bordslampan tagits fram med minimalistiska detaljer för att låta skönheten av det handblåsta glaset komma till sin fulla rätt.
Food Saver FFS017X. 2 st i lager
1 789 kr
Foodsaver Stream är en praktisk och lättanvänd vakuumförpackare. Vakuumförpackaren tömmer automatiskt buktar och påsar på luft. På detta sett ökar livslängden på livslängden och kan hålla upp till 5 gånger längre i frysen. Spara sommarens dofter och smaker till vinterhalvåret. Det är enkelt att förbereda hela måltider som går fort att plocka fram och äta när du blir sugen på något gott. Detta skapar även en möjlighet till att minska matsvinnet då du enklare kan förvara rester.
Rosendahl Premium Ölglas 2 Pack, 60 cl
189 kr
Det vackra och rymliga Premium-ölglaset från Rosendahl låter ölets smak och doft ta plats och fullt träda fram. Glaset passar perfekt för såväl den iskalla lagern som den komplexa IPA:n.  Glasen ingår i Rosendahls eleganta Premium-serie där en lång stjälk som mynnar ut i en rymlig kupa är den gemensamma nämnaren. I serien hittar du även glas för starksprit, champagne, vatten, rödvin och vitvin. Den stilrena designen av Premium-serien gör att glasen passar utmärkt för såväl festdukning där elegans vill framhävas, som till den informella vardagsdukningen. Duka till festmiddagen med den kompletta serien för ett tydligt och elegant uttryck, eller låt kreativiteten flöda och mixa med andra glas.  Glasen kommer i paket om 2 st.     Tål maskindisk.  Designer: Tom NybroeMaterial: Blyfritt glas Volym: 60 clHöjd: 18 cmBredd: 9,5 cm 
Etiketter och klistermärken, Art Nouveau
129 kr
En bok med 250 härliga etiketter, klistermärken och tepjremsor. Märken i olika storlekar och former med matt yta som är lätt att skriva på. Perfekta för dekorering och inslagning av exemelvis paket och kuvert. Storlek: 17,2 x 24 cm.
Capri Fat blomma 15 cm Grön
149 kr
Ett fat som passar att servera till exempel små tilltugg när man har gäster över. Du kan använda fatet till att samla dina vardagliga smycken på i badrummet eller bara ställa fram på soffbordet som den är. Använd din fantasi för olika användningsområden.
Buds 1 - Pendellampa, Brun, Dimbar - sockel E27, Kabel 1000 cm
5 765 kr   4 900 kr
Buds 1 är en pendellampa designad av Rodolfo Dordoni för Foscarini. Dess klassiska utseende blir ett fint komplement till alla rum, oavsett hur den övriga inredningen ser ut. Buds1 finns även som bordslampa. Lampan är tillverkad i handblåst glas i antingen en varmvit eller brun nyans vilket ger ett diffust ljus.Ända sedan90-talet har Dordoni tagit fram kollektioner av lampor för Foscarini där samtliga karaktäriseras av handblåsta glas. Nu har serien Buds fått nytt liv genom nya färgtoner och sofistikerade material. Precis som de andra lamporna i Buds-serien så har bordslampan tagits fram med minimalistiska detaljer för att låta skönheten av det handblåsta glaset komma till sin fulla rätt.
Buds 1 - Pendellampa, Varmvit, Dimbar LED-lampa, Kabel 1000 cm
8 295 kr   7 051 kr
Buds 1 är en pendellampa designad av Rodolfo Dordoni för Foscarini. Dess klassiska utseende blir ett fint komplement till alla rum, oavsett hur den övriga inredningen ser ut. Buds1 finns även som bordslampa. Lampan är tillverkad i handblåst glas i antingen en varmvit eller brun nyans vilket ger ett diffust ljus.Ända sedan90-talet har Dordoni tagit fram kollektioner av lampor för Foscarini där samtliga karaktäriseras av handblåsta glas. Nu har serien Buds fått nytt liv genom nya färgtoner och sofistikerade material. Precis som de andra lamporna i Buds-serien så har bordslampan tagits fram med minimalistiska detaljer för att låta skönheten av det handblåsta glaset komma till sin fulla rätt.
Buds 1 - Pendellampa, Varmvit, Dimbar - sockel E27, Kabel 1000 cm
5 765 kr   4 900 kr
Buds 1 är en pendellampa designad av Rodolfo Dordoni för Foscarini. Dess klassiska utseende blir ett fint komplement till alla rum, oavsett hur den övriga inredningen ser ut. Buds1 finns även som bordslampa. Lampan är tillverkad i handblåst glas i antingen en varmvit eller brun nyans vilket ger ett diffust ljus.Ända sedan90-talet har Dordoni tagit fram kollektioner av lampor för Foscarini där samtliga karaktäriseras av handblåsta glas. Nu har serien Buds fått nytt liv genom nya färgtoner och sofistikerade material. Precis som de andra lamporna i Buds-serien så har bordslampan tagits fram med minimalistiska detaljer för att låta skönheten av det handblåsta glaset komma till sin fulla rätt.
Buds 1 - Pendellampa, Brun, Dimbar LED-lampa, Kabel 1000 cm
8 295 kr   7 051 kr
Buds 1 är en pendellampa designad av Rodolfo Dordoni för Foscarini. Dess klassiska utseende blir ett fint komplement till alla rum, oavsett hur den övriga inredningen ser ut. Buds1 finns även som bordslampa. Lampan är tillverkad i handblåst glas i antingen en varmvit eller brun nyans vilket ger ett diffust ljus.Ända sedan90-talet har Dordoni tagit fram kollektioner av lampor för Foscarini där samtliga karaktäriseras av handblåsta glas. Nu har serien Buds fått nytt liv genom nya färgtoner och sofistikerade material. Precis som de andra lamporna i Buds-serien så har bordslampan tagits fram med minimalistiska detaljer för att låta skönheten av det handblåsta glaset komma till sin fulla rätt.
D-link DHP-W611AV Trådlöst homeplug-paket AC1200. Homeplug-paket med accesspunkt 1200 Mbs
1 299 kr
Homeplug-paket som via elnätet utökar det trådlösa nätverkets täckning. Består av en vanlig homeplug som kopplas till routern och en homeplug med inbyggd Wireless AC-accesspunkt som sätts i rummet med dålig täckning. Routern skickar nätverkssignalen över elnätet fram till accesspunkten som i sin tur skickar ut signalen trådlöst. Stöd för upp till 867 Mbs på 5 GHz-bandet och 300 Mbs på 2,4 GHz-bandet. 1 Gbs mellan homeplug-enheterna. Accesspunkten är utrustad med en nätverksport för trådbunden anslutning. Stöder WPA och WPA2 samt enkel anslutning med WPS. Följer Homeplug AV2-standarden. Levereras med nätverkskabel. Mått homeplug-accesspunkt 140x68x50 mm. Mått homeplug 114x59x38 mm
E-Cruizer Commuter - en skön glidare - Årets julklapp 2017 (Färg: Svart/Blå)
19 995 kr   15 900 kr

DEN PERFEKTA PENDLAREN

Tänk att åka en batteridriven scooter att cruisa med i kvarteret, pendla till jobbet eller till golfbanan. Eller helt enkelt bara glida runt tyst och smidigt på Sveriges vägar. 

Otroligt snygg design och med hög kvalité! 
Åk i maxhastigheten i 25 km/h med hög räckvidd på 40-50 km per laddning, beroende på miljö där du glider runt. 


INFORMATION:
 

 • Räckvidd 40-50 km per laddning
 • Löstagbart 60V, 12 AH Lithiumbatteri
 • Dämpare fram + bak
 • Extra batteri som Tbh ger dubbel räckvidd
 • 25 km/h
 • Skivbromsar bak & fram
 • Led lyse fram
 • Baklyse med och bak med blinkers
 • 60V, 12AH Lithium batteri
 • 1 kw borstlös motor
 • Laddtid 6-7 timmar
 • Maxvikt 200kg
 • CE godkänd med certifikat
 • 18 tum slanglösa däck
 • Längd 1760 mm, Bredd 750 mm
 • 1 års garanti
 • 6 månaders garanti på batteriet

Observera att Väskan samt fotpinnar för passagerare är tillbehör och ingår inte i köpet. 

E-Cruizer Commuter - en skön glidare - Årets julklapp 2017 (Färg: Svart/Röd)
19 995 kr   15 900 kr

DEN PERFEKTA PENDLAREN

Tänk att åka en batteridriven scooter att cruisa med i kvarteret, pendla till jobbet eller till golfbanan. Eller helt enkelt bara glida runt tyst och smidigt på Sveriges vägar. 

Otroligt snygg design och med hög kvalité! 
Åk i maxhastigheten i 25 km/h med hög räckvidd på 40-50 km per laddning, beroende på miljö där du glider runt. 


INFORMATION:
 

 • Räckvidd 40-50 km per laddning
 • Löstagbart 60V, 12 AH Lithiumbatteri
 • Dämpare fram + bak
 • Extra batteri som Tbh ger dubbel räckvidd
 • 25 km/h
 • Skivbromsar bak & fram
 • Led lyse fram
 • Baklyse med och bak med blinkers
 • 60V, 12AH Lithium batteri
 • 1 kw borstlös motor
 • Laddtid 6-7 timmar
 • Maxvikt 200kg
 • CE godkänd med certifikat
 • 18 tum slanglösa däck
 • Längd 1760 mm, Bredd 750 mm
 • 1 års garanti
 • 6 månaders garanti på batteriet

Observera att Väskan samt fotpinnar för passagerare är tillbehör och ingår inte i köpet. 

D-link DHP-W311AV Trådlöst homeplug-paket N300. Homeplug-paket med accesspunkt 300 Mbs
699 kr
Homeplug-paket som via elnätet utökar det trådlösa nätverkets täckning. Består av en vanlig homeplug som kopplas till routern och en homeplug med inbyggd Wireless N-accesspunkt som sätts i rummet med dålig täckning. Routern skickar nätverkssignalen över elnätet fram till accesspunkten som i sin tur skickar ut signalen trådlöst. Paketet levereras förkonfigurerat med nätverksnamn och lösenord. Stöd för upp till 500 Mbs mellan homeplug-enheterna. Båda delarna är utrustade med 100 Mbs-nätverksportar för trådbunden anslutning. Accesspunkten klarar hastigheter upp till 300 Mbs och stöder WPA, WPA2 samt enkel anslutning med WPS. Följer Homeplug AV-standarden och kan utökas med fler Homeplug AV- och AV2-enheter. Levereras med två nätverkskablar. Mått homeplug-accesspunkt 90x65x50 mm. Mått homeplug 70x52x26 mm.
Strömbrytare Cottex Fram/Back
50 kr
Fram/back. Till Cottex takfläkt C426, C525, C526, C528. Inbyggnadsmått 24,3 x 14,7 mm. 6 stift.
Orrefors Per Morberg Vitvinsglas 46 cl 2 st
1 490 kr
Dramatiken och passionen förenar Orrefors vitvinsglas med Morberg. Unikt designade av Per Morberg - skådespelaren, kocken och estradören - i en robust form med klassisk estetik, munblåsta i Småland, handmålade i guldfärg och med signatur av Morberg.- Munblåsta i Småland- Handmålad i guldfärg- Guldkantad presentförpackning Med värme och kärlek till glaset skapas glasserierna Morberg Exclusive och Morberg Collection i rödvin, vitvin, öl och tumbler. Res med till hans kök och glashyttan i Småland och lär dig mer om hur man kombinerar mat, dryck och glas. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Glöm inte det viktigaste, ta med familj och vänner på en oförglömlig resa. Skål! "Jag har alltid fascinerats av hantverket kring glasblåsning, ända sen jag var barn. Att se glasen växa fram ur glasblåsarens mun. Det är som att se en organism som plötsligt fryser." Per Morberg.  Antal: 2 stVolym: 46 cl 
Orrefors Per Morberg Ölglas 63 cl 2 st
1 490 kr
Dramatiken och passionen förenar Orrefors ölglas med Morberg. Unikt designade av Per Morberg - skådespelaren, kocken och estradören - i en robust form med klassisk estetik, munblåsta i Småland, handmålade i guldfärg och med signatur av Morberg.- Munblåsta i Småland- Handmålad i guldfärg- Guldkantad presentförpackning Med värme och kärlek till glaset skapas glasserierna Morberg Exclusive och Morberg Collection i rödvin, vitvin, öl och tumbler. Res med till hans kök och glashyttan i Småland och lär dig mer om hur man kombinerar mat, dryck och glas. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Glöm inte det viktigaste, ta med familj och vänner på en oförglömlig resa. Skål! "Jag har alltid fascinerats av hantverket kring glasblåsning, ända sen jag var barn. Att se glasen växa fram ur glasblåsarens mun. Det är som att se en organism som plötsligt fryser." Per Morberg.  Antal: 2 stVolym: 63 cl 
Orrefors Per Morberg Tumblerglas 38 cl 4 st
1 490 kr
Dramatiken och passionen förenar Orrefors tumblerglas med Per Morberg. Unikt designade av Per Morberg - skådespelaren, kocken och estradören - i en robust form med klassisk estetik, munblåsta i Småland, handmålade i guldfärg och med signatur av Morberg.- Munblåsta i Småland- Handmålad i guldfärg- Guldkantad presentförpackning Med värme och kärlek till glaset skapas glasserierna Morberg Exclusive och Morberg Collection i rödvin, vitvin, öl och tumbler. Res med till hans kök och glashyttan i Småland och lär dig mer om hur man kombinerar mat, dryck och glas. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Glöm inte det viktigaste, ta med familj och vänner på en oförglömlig resa. Skål! "Jag har alltid fascinerats av hantverket kring glasblåsning, ända sen jag var barn. Att se glasen växa fram ur glasblåsarens mun. Det är som att se en organism som plötsligt fryser." Per Morberg.  Antal: 4 stVolym: 38 cl 
Orrefors Per Morberg Rödvinsglas 62 cl 2 st
1 490 kr
Dramatiken och passionen förenar Orrefors rödvinsglas med Per Morberg. Unikt designade av Per Morberg - skådespelaren, kocken och estradören - i en robust form med klassisk estetik, munblåsta i Småland, handmålade i guldfärg och med signatur av Morberg.- Munblåsta i Småland- Handmålad i guldfärg- Guldkantad presentförpackning Med värme och kärlek till glaset skapas glasserierna Morberg Exclusive och Morberg Collection i rödvin, vitvin, öl och tumbler. Res med till hans kök och glashyttan i Småland och lär dig mer om hur man kombinerar mat, dryck och glas. Ta sedan fram kastrullerna och glasen, tillaga, häll upp och testa. Glöm inte det viktigaste, ta med familj och vänner på en oförglömlig resa. Skål! "Jag har alltid fascinerats av hantverket kring glasblåsning, ända sen jag var barn. Att se glasen växa fram ur glasblåsarens mun. Det är som att se en organism som plötsligt fryser." Per Morberg.  Antal: 2 stVolym: 62 cl 
Jubileum Mugg 30 cl Myrna 1937
179 kr
Myrna skapades av konstnären Olga Osol (1905-1994). Hon namngav sitt porslin efter Myrna Loy, en amerikansk film- och superstjärna på 1930-talet. På originalservisens delar fans en bred förgylld kant och det i kombination med en filmstjärnas namn tillförde en touch av lyx till Arabia. Folk blev förälskade i Myrna och serien producerades ända fram till 2005.
SICO 25x600 cm Rullar Vakuumpaketering 2-pack
169 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Om man själv vill göra en påse i anpassad storlek kan man med fördel använda dessa rullar. Påsen försluts i botten innan den används till paketering. Påsarna fungerar utmärkt för exempelvis laxxidor eller annat som kräver en lång påse. Rullarna kan även används till sous-vide upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 25 x 600 cm
SICO 30x600 cm Rullar Vakuumpaketering 2-pack
199 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Om man själv vill göra en påse i anpassad storlek kan man med fördel använda dessa rullar. Påsen försluts i botten innan den används till paketering. Påsarna fungerar utmärkt för exempelvis laxxidor eller annat som kräver en lång påse. Rullarna kan även används till sous-vide upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 30 x 600 cm
E-Cruizer Commuter - en skön glidare - Årets julklapp 2017 (Färg: Svart/UK flag)
19 995 kr   15 900 kr

DEN PERFEKTA PENDLAREN

Tänk att åka en batteridriven scooter att cruisa med i kvarteret, pendla till jobbet eller till golfbanan. Eller helt enkelt bara glida runt tyst och smidigt på Sveriges vägar. 

Otroligt snygg design och med hög kvalité! 
Åk i maxhastigheten i 25 km/h med hög räckvidd på 40-50 km per laddning, beroende på miljö där du glider runt. 


INFORMATION:
 

 • Räckvidd 40-50 km per laddning
 • Löstagbart 60V, 12 AH Lithiumbatteri
 • Dämpare fram + bak
 • Extra batteri som Tbh ger dubbel räckvidd
 • 25 km/h
 • Skivbromsar bak & fram
 • Led lyse fram
 • Baklyse med och bak med blinkers
 • 60V, 12AH Lithium batteri
 • 1 kw borstlös motor
 • Laddtid 6-7 timmar
 • Maxvikt 200kg
 • CE godkänd med certifikat
 • 18 tum slanglösa däck
 • Längd 1760 mm, Bredd 750 mm
 • 1 års garanti
 • 6 månaders garanti på batteriet

Observera att Väskan samt fotpinnar för passagerare är tillbehör och ingår inte i köpet. 

Emma Skål 30 cm Natur trä
279 kr
En härlig skål att använda till servering eller ställa fram bara för att den är fin.
Rosendahl Grand Cru Hållare till ungsform Stor
199 kr
Ett extremt bra tillbehör till den ugnsfasta formen, du kan ställa formen på bordet utan att göra fula märken på bordet.Med den här hållaren som passar till den stora ugnsfasta formen i glas blir serveringen lätt och elegant. Med hållaren kan du sätta fram formen på bordet direkt från ugnen utan att bränna fingrarna. Designen sätter maten i fokus och är lätt att kombinera med andra serviser.
Hästsko Mustad SM Fram Vinter 20 x 8, 20-pack
750 kr
Mustad SM hästsko finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram Vinter 22 x 8, 20-pack
750 kr
Mustad SM hästsko finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram Vinter 20 x 8, 20-pack
750 kr
Mustad SM hästsko finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram Vinter 25 x 10, 20-pack
750 kr
Mustad SM hästsko finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram Vinter 25 x 10, 20-pack
850 kr
Mustad SM hästsko finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram Vinter 20 x 8, 20-pack
750 kr
Mustad SM hästsko finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram Vinter 22 x 8, 20-pack
750 kr
Mustad SM hästsko finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram Vinter 22 x 8, 20-pack
750 kr
Mustad SM hästsko finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Hästsko Mustad SM Fram Vinter 22 x 8, 20-pack
750 kr
Mustad SM hästsko finns i olika tjocklekar och bredder, från storlek 4x0 till 5. Både fram- och bakskorna är symmetriska och försedda med utanpåliggande tåkappor.
Remington PRO-Luxe Straightener
999 kr
Vill du ha en styling som håller hela dagen? PRO-Luxe plattång kommer med den intelligenta OptiHeat-tekniken som klarar just det och samtidigt ger dig rakt hår som ser friskt och vackert ut. Plattången hjälper dig att få en vackert stylad frisyr som passar en livsstil där det händer något 24/7. PROluxe-plattången ger ett resultat som håller från morgonen och hela vägen fram till natten.Plattången har keramiska plattor med en beläggning som ger ett bättre glid och dessa har visat sig ge ett fem gånger smidigare resultat*. Håret glider enkelt över de keramiska plattorna och ger dig 50% rakare hår på bara ett drag**.*Jämfört med en standard keramisk beläggning. **Jämfört med en standard-plattång från Remington
Skidor till barnvagnen
298 kr
Körbar barnvagn i snönBesparar humör och musklerEnkel att montera  Barnvagnsskida från AXSO. Är det mycket snö där du bor? Sätt enkelt skidor på barnvagnens hjul och saken är löst. Nu glider vagnen fram som på moln.Skidan levereras med byglar i tre storlekar för att passa små, mellan och stora hjul. Du som har vagn med fyra hjul behöver 2 st skidor. Det räcker med skidor på de främre hjulen för att ta sig fram på snön. Men det går naturligtvis att sätta skidor på alla fyra hjulen om man vill.Du som har barnvagn med tre hjul kan välja att bara köra med en skida till framhjulet eller tre skidor till alla hjul, vilket gör vagnen ännu mer snövänlig.Svensktillverkade, passar alla barnvagnar och väldigt enkla att montera. Så här monterar du enkelt och snabbt barnvagnsskidorna: 1. Montera spännbanden på en bygel som passar i storlek till barnvagnshjulet. 2. Placera barnvagnsshjulet mot framkanten på den böjda formen. 3. Justera in bygeln i något av hålen så att bygeln är placerad bakom hjulet. 4. Fäll bygeln framåt över bakdelen av barnvagnshjulet. 5. Spänn fast bygeln genom att föra spännbandet genom öglan framför den böjda formen, samt dra åt spännbandet så att hjulet sitter stadigt fast i skidan. Testa gärna skidorna på andra hjul så som hjul till skottkärran, rullstolen eller skrindan.Stefan Bjurhammar och Henrik Rosvall var månadens innovatörer i januari 2014. Läs mer HÄR!
Hantverksställning paket 4
3 995 kr
Påbyggnadsdel till paket 1, 2 och 3. Total ståhöjd 5,15 m.

Innehåll påbyggnadspaket 4

2 st. 2m stegramar för påbyggnad
3 st. diagonala stag
1 st. plattform med lucka
2 st. horisontella stag (skyddsräcke till andra plattformen)

Teknisk specifikation

(då du köpt paket 1, 2 och 3)
Ställningens projicerade yta med utfällda stödben: 4,30x3,58 m
Ställningsbredd: 0,85 m
Ställningslängd: 1,78 m
Plattformshöjd: 5,15 m
Ställningens höjd: 6,31 m
Arbetshöjd: ca 7,15 m
Vikt: 84,7 kg
Höj/sänkbar: ca 3dm genom att justera hjulen

OBS

Tänk på att du måste köpa paketen i ordning, dvs. först paket 1 sen paket 2 därefter paket 3 och till sist paket 4. Det går inte att hoppa över något paket.
SMEG STO905-1
11 080 kr
Genomsnittsfamiljen får utan problem plats till disken i denna modell STO905-1 från SMEG, då den har en kapacitet på 12 kuvert. A+ betyder att denna diskmaskin har en relativt låg strömförbrukning och energiklassen ligger i den bättre delen av energiskalan. Ska diskmaskinen stå i ett kök med öppen planlösning rekommenderar vi att du väljer en modell med en extra låg ljudvolym. Denna modell har en ljudnivå på bara 43 dB. Med timer-funktionen kan du planera disken fram i tiden. Så att du själv kan bestämma när den ska diska. Det kan vara praktiskt om du föredrar att disken ska diskas på en speciell tid på dagen eller natten. Diskmaskinen har Aquastop. Det är en säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av vattentillförseln till diskmaskinen, ifall att det skulle uppstå läckage.
Smeg lasagnevals till köksmaskin
790 kr
Lasagnevals till Smeg köksmaskin.Med denna vals gör du lasagneplattor som du kan använda som de är eller så skär man fram den typ av pasta som man önskar ur plattorna. Eftersom Smeg är ett italienskt företag så var det självklart att det första tillbehöret som togs fram till köksmaskinen var ett pastatillbehör.Pastavalsarna fästes i fronten på köksmaskinen och tack vare att man använder köksmaskinen som drivning får man händerna fria för att ta hand om den färdiga pastan. 
KitchenAid Citruspress - JE
619 kr
Citruspress, tillbehör till köksmaskin.Citruspressen sätts på kraftuttaget längst fram på KitchenAids köksmaskin. Citruspressen pressar på nolltid stora mängder apelsin-, grapefrukt-, citron- eller limejuice, till allt från sorbeter eller marmelad till iskall hemgjord citrondricka. Den är så lätt att använda att du snart kommer att börja dagen med läcker, nypressad juice. Varför inte komplettera frukosten med färskpressad apelsinjuice, eller tillsätt citrussaft till din egen favoritsmoothie som på så sätt blir till en fantastiskt god och hälsosam frukostdryck.
Food Saver Zip lockpar 0,95L 2 6st. 5 st i lager
499 kr
Zip-påsar Återförslutningsbara zip-påsar 950 ml till FoodSaver vakuumförpackare. Förlänger hållbarheten på dina färska livsmedel och passar utmärkt till kylförvaring av dagligvaror som exempelvis kallskuret och hårdost. Varje påse består utav slitstark BPA-fri plast i flera lager som säkerställer att maten håller sig fräsch, längre. Förpackningen innehåller 26 st. zip-påsar som rymmer 950ml.
SICO 13x23 cm Påsar Vakuumpaketering 50 st
89 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 13 x 23 cm. 
SICO 30x40 cm Påsar Vakuumpaketering 50 st
349 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 30 x 40 cm. 
SICO 25x35 cm Påsar Vakuumpaketering 50 st
269 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 25 x 35 cm. 
SICO 16x25 cm Påsar Vakuumpaketering 50 st
135 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 16 x 25 cm.
SICO 20x30 cm Påsar Vakuumpaketering 50 st
125 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 20 x 30 cm. 
Electrolux ESL7550RO. 2 st i lager
8 080 kr
Rent i varenda hörn med satellitspolarm Maskinen ESL7550RO från Electrolux passar perfekt till en större familj på 4+ personer. Den har nämligen en stor och passande kapacitet på 13 kuvert. Med energiklass A++ kan du vara säker på att du har en diskmaskinen som har sin placering i den goda delen av energiskalan. Du tar därför hänsyn till både miljö och din privatekonomi när du diskar. Ska diskmaskinen stå i ett kök med öppen planlösning rekommenderar vi att du väljer en modell med en extra låg ljudvolym. Denna modell har en ljudnivå på bara 44 dB. Med timer-funktionen kan du planera disken fram i tiden. Så att du själv kan bestämma när den ska diska. Det kan vara praktiskt om du föredrar att disken ska diskas på en speciell tid på dagen eller natten. Diskmaskinen har Aquastop. Det är en säkerhetsfunktion som automatiskt stänger av vattentillförseln till diskmaskinen, ifall att det skulle uppstå läckage.
Siemens SN476S06NS. 1 st i lager
10 998 kr
Diskar du mycket och ofta gäller det att tänka på kapaciteten när du ska köpa en ny diskmaskin. Denna modell från Siemens har plats till hela 14 kuvert och klarar med andra ord disken hos en familj på 4-5 personer lätt som en plätt, Är du på jakt efter en maskin, som tar hänsyn till miljön är denna modell från Siemens ett bra val. Energiklass A+++ säkrar dig en låg ström- och vattenförbrukning. Ljudnivån är extra låg med sina 44 dB och du behöver inte tänka på när på dagen eller kvällen du startar diskmaskinen. Med timer-funktionen kan du planera disken fram i tiden. Så att du själv kan bestämma när den ska diska. Det kan vara praktiskt om du föredrar att disken ska diskas på en speciell tid på dagen eller natten. För att ge dig extra plats att diska större ting, eller bara fler ting, i nedre delen av diskmaskinen har bestickkorgen placerats i den övre korgen. I händelse av översvämning stänger Aquastop-funktionen automatiskt av vattentillförseln så mängden vatten och skador begränsas.
Bluelounge Quick Peek - Smarta lageretiketter
99 kr

Quick Peek levereras med 32 självhäftande smarta etiketter som fungerar ihop med den kostnadsfria Quick Peek appen som hjälper dig att hålla koll på dina tillhörigheter. Klistra en etikett på din låda, ta några bilder, tilldela en plats och Quick Peek gör resten.
När allt är nedpackat och du söker efter något specifikt, med Quick Peek kan du skanna lådornas etiketter för att få en glimt av vad som finns inuti, som en röntgen.

Hur kan jag använda Quick Peek?

 • Packning och flytt
 • Organisation
 • Förvaring
 • Samlingar
 • Inventering för småföretag
 • Försäkringsdokumentation

Etiketter + Kostnadsfri app = Ett smartare sätt att förvara dina tillhörigheter
Ett komplett smart förvaringssystem, Quick Peek smarta etiketter fungerar uteslutande med Quick Peek App skanner. Quick Peek hjälper dig att enklare och snabbare hitta de saker du har nedpackade. Rekommenderas vid flyttning, organisation, lagringsenheter och små företag.

Enkelt som 1,2,3...

1. Etikett + Nedladdning Fäst en självhäftande Quick Peek etikett på din låda och ladda ned den kostnadsfria appen Quick Peek för att komma igång.

2. Förpacka + Fotografera Du kan antingen ta en samlad bild av allt som läggs i lådan eller ta individuella bilder av varje sak. Genom att ta enskilda bilder får du mer kontroll att namnge, söka och hitta exakt det du söker i framtiden. Det är helt upp till dig.

3. Skanna + Förvara Efter att ha tagit en bild, skanna bara etiketten på lådan och dina tillhörigheter arkiveras automatisk i ditt nya visuella arkiv i appen. Förvara din låda och nästa gång du behöver hitta något, öppna din app och hitta dina saker.

Lokalisera ett objekt
När allting är uppackat, kan du hitta dina saker på en mängd olika sätt.

Skanna för att ta en titt
Står du i ett hav av lådor? Inga problem. Rikta bara skannern på dina lådor och innehållet kommer att visas i appen. Se det som en röntgen för dina lådor.

Bläddra bland dina saker
Sitter du i soffan och funderar var din limpistol är? Bläddra bara i din visuella katalog med tillhörigheter tills du hittar det du söker. Klicka för att se var den finns förvarad, vilken låda det är och vad annat som finns i samma låda.

Sök i din lista av lådor
För att se allt du har förvarat, klicka på funktionen “Box List” för att se en komplett lista av lådor. Sortera eller sök bland dina lådor för att hitta det du söker.

 

SICO 25x35 cm Kokbara Påsar Vakuumpaketering 50 st
269 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. Påsarna för sous-vide rekommenderas vid infrysning och matlagning upp till 70 grader. De kokbara påsarna kan användas upp till 140 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 25 x 35 cm. 
Asko D54364IW
11 785 kr
Maskinen D54364IW från ASKO passar perfekt till en större familj på 4+ personer. Den har nämligen en stor och passande kapacitet på 13 kuvert. Diskmaskinen har energiklass A+++. Det vill säga att när du diskar så kan du göra det utan dåligt samvete, varken för miljön eller för din el-räkning. Ljudnivån är lågt med sina 44 dB. Med timer-funktionen kan du planera disken fram i tiden. Så att du själv kan bestämma när den ska diska. Det kan vara praktiskt om du föredrar att disken ska diskas på en speciell tid på dagen eller natten.
Etiketter PANTRY
19 kr
Självhäftande etiketter till burkar och flaskor. 28-pack.
TP-link TL-WPA8630 KIT Trådlöst homeplug-paket AC1200. Homeplug-paket med accesspunkt 1200 Mbs
1 399 kr
Homeplug-paket som via elnätet utökar det trådlösa nätverkets täckning. Består av en vanlig homeplug som kopplas till routern och en homeplug med inbyggd Wireless AC-accesspunkt som sätts i rummet med dålig täckning. Routern skickar nätverkssignalen över elnätet fram till accesspunkten som i sin tur skickar ut signalen trådlöst. Stöd för upp till 867 Mbs på 5 GHz-bandet och 300 Mbs på 2,4 GHz-bandet. 1200 Mbs mellan homeplug-enheterna genom Mimo-teknik vid jordade ledningar. Accesspunkten är utrustad med tre stycken nätverksportar för trådbunden anslutning. Stöder WPA, WPA2 samt enkel anslutning med WPS. Följer Homeplug AV2-standarden och kan utökas med fler Homeplug AV- och AV2-enheter. Levereras med nätverkskabel. Mått homeplug-accesspunkt 140x68x45 mm. Mått homeplug 131x72x42 mm.
SICO 20x30 cm Kokbara Påsar Vakuumpaketering 50 st
189 kr
SICO tillverkar högkvalitativa påsar och rullar för paketering med hjälp av vakuumpackare. Påsarna är tillverkade i Italien av BPA-fri plast och kan användas till alla maskiner på marknaden. Påsarna är hela 140 my (Mikrometer) tjocka, vilket innebär att risken för punktering av benbitar, kryddor och liknande är liten. De kokbara påsarna kan användas upp till 140 grader.Specifikationer:Varje förpackning med påsar innehåller 50 påsar och rullarna säljs i 2-pack med 6 meter på varje rulle.Mått: 20 x 30 cm.