Pantone Living Vattenflaska, 63 cl Svart

Room Copenhagen

Pantone Living Vattenflaska, 63 cl Svart

200 kr

Drick ditt vatten med stil. Denna svarta vattenflaska från Pantone är perfekt att ta med till jobbet, skola eller till gymmet. Det rostfria stålet är lätt att rengöra och håller dina kalla drycker svala länge.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Bagaren och Kocken för 200 kr
Finns i lager hos Bagaren och Kocken, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 90 dagars öppet köp
 • Fri frakt över 499kr
 • Snabba leveranser

Liknande produkter

Pantone Living Vattenflaska, 63 cl Grå
200 kr
En snyggt grå vattenflaska från Pantone som är perfekt att ta med till jobbet, skolan eller till gymmet. Det rostfria stålet är lätt att rengöra och håller din dryck kall.
Pantone Living Vattenflaska, 63 cl Röd
200 kr
Klassiskt röd och stilren vattenflaska från Pantone i rostfritt stål. Flaskan är perfekt att ta med till jobbet, skolan eller till gymmet och det rostfria stålet är lätt att rengöra och håller din dryck kall.
Pantone Living Vattenflaska, 63 cl Rosa
200 kr
Vattenflaska från Pantone i rosa. Flaskan är perfekt att ta med till jobbet, skolan eller till gymmet. Det rostfria stålet är lätt att rengöra och håller din dryck kall.
Pantone Living Vattenflaska, 63 cl Gul
200 kr
Gul, röd, rosa eller grå. Vilken färg du än gillar bäst så har Pantone en vattenflaska för dig. Vattenflaskan är perfekt att ta med till jobbet, skolan eller till gymmet. Det rostfria stålet är lätt att rengöra och håller din dryck kall.
Pantone Living Vattenflaska, 63 cl Blå
200 kr
Pantones fantastiska färgregister visar sig bland annat i denna snyggt blå vattenflaska. Ta med flaskan till jobbet, på en promenad eller till gymmet! Det rostfria stålet är lätt att rengöra och håller din dryck kall.
Pantone Living Vattenflaska, 63 cl Grön
200 kr
En härligt grön vattenflaska från Pantone som är perfekt att ta med till jobbet, skolan eller till gymmet. Flaskan, i rostfritt stål, är lätt att rengöra och håller din dryck kall.
Pantone Living Vattenflaska, 63 cl Aubergine
200 kr
Pantones fantastiska färgregister kommer verkligen till liv med denna snygga vattenflaska. Ta den till jobbet, på en promenad eller till gymmet! Det rostfria stålet är lätt att rengöra och håller din dryck kall.1963 skapade Lawons Herbert, Pantones grundare, ett innovativt system för att identifiera, matcha och kommunicera färger för att lösa problemen i samband med att producera exakta färgmatcher. Hans insikt om att spektret ses och tolkas olika av varje enskild person ledde till innovationen av PANTONE MATCHING SYSTEM, en bok med standardiserad färg i fläktformat.
Pantone Living To go mug, 43 cl Röd
250 kr
Röd, gul, grön eller svart. Vilken favoritfärg du än har så har Pantone en färg för dig. Pantones To Go mugg är perfekt för den på språng. Avnjut ditt kaffe, eller vad du än behagar dricka, i denna mugg som har en lätt svängbar topp som styr vätskans flöde. Muggen har även en generös termo-effekt (dubbelväggad) som håller heta vätskor varma i upp till 4 timmar och kalla drycker svala i upp till 8 timmar. 
Pantone Living To go mug, 43 cl Grå
250 kr
Snygg To Go-mugg från Pantone i grått. Muggen är perfekt för den på språng och har en lätt svängbar topp som styr vätskans flöde samt har en termo-effekt (dubbelväggad) och håller heta vätskor varma i upp till 4 timmar och kalla drycker svala i upp till 8 timmar. 
Pantone Living To go mug, 43 cl Grön
250 kr
En grön och skön to go-mugg från Pantone. To go-muggen är perfekt för dig på språng och håller heta vätskor varma i upp till 4 timmar och kalla drycker svala i upp till 8 timmar. To go-muggen finns i många härliga färger.
Pantone Living To go mug, 43 cl Svart
250 kr
Stilren svart to go-mugg från Pantone. Du själv styr vätskans flöde och muggen har en generös termoeffekt som gör att varma drycker hålls varma i upp till 4 timmar och svala drycker kalla i upp till 8 timmar.
Pantone Living To go mug, 43 cl Rosa
250 kr
Pantones rosa To Go mugg är perfekt för den på språng. Avnjut ditt kaffe, eller vad du än behagar dricka, i denna mugg som har en lätt svängbar topp som styr vätskans flöde. Muggen har även en generös termo-effekt (dubbelväggad) som håller heta vätskor varma i upp till 4 timmar och kalla drycker svala i upp till 8 timmar. 
Pantone Living To Go Mug, 43 cl Gul
250 kr
Pantones To Go mugg är perfekt för den på språng, här i en solgul färg som gör vem som helst glad. Avnjut ditt kaffe, eller vad du än behagar dricka, i denna mugg som har en lätt svängbar topp som styr vätskans flöde. Muggen har även en generös termo-effekt (dubbelväggad) som håller heta vätskor varma i upp till 4 timmar och kalla drycker svala i upp till 8 timmar. 
Pantone Living Mugg, 37 cl Svart
150 kr
Stilren, klassisk, svart. Drick kaffet eller teet med stil ur denna snygga mugg från Pantone. 1963 skapade Lawons Herbert, Pantones grundare, ett innovativt system för att identifiera, matcha och kommunicera färger för att lösa problemen i samband med att producera exakta färgmatcher. Hans insikt om att spektret ses och tolkas olika av varje enskild person ledde till innovationen av PANTONE MATCHING SYSTEM, en bok med standardiserad färg i fläktformat.
Pantone Living Espressokopp, 12 cl Grå
120 kr
Drick din espresso med stil. Denna snygga gråa espressokopp från Pantone gör det extra stilfullt och kanske till och med lite godare att dricka morgonespresson. Den grå färgen är trevlig att kombinera med de andra färgerna i serien.
Pantone Living To go mug, 43 cl Blå
250 kr
Pantones To Go mugg, här i en snygg blå färg är perfekt för den på språng. Du själv styr vätskans flöde och muggen har även en praktisk termo-effekt som håller heta vätskor varma i upp till 4 timmar och kalla drycker svala i upp till 8 timmar. 
Pantone Living To go mug, 43 cl Aubergine
250 kr
Pantones To Go mugg är perfekt för den på språng, här i färgen aubergine. Muggen har en lätt svängbar topp som styr vätskans flöde samt har en termo-effekt (dubbelväggad) och håller heta vätskor varma i upp till 4 timmar och kalla drycker svala i upp till 8 timmar. 1963 skapade Lawons Herbert, Pantones grundare, ett innovativt system för att identifiera, matcha och kommunicera färger för att lösa problemen i samband med att producera exakta färgmatcher. Hans insikt om att spektret ses och tolkas olika av varje enskild person ledde till innovationen av PANTONE MATCHING SYSTEM, en bok med standardiserad färg i fläktformat.
Pantone Living Espressokopp, 12 cl Rosa
120 kr
Härligt rosa espressokopp från Pantone. Drick kaffet med stil och klass ur denna kopp och kombinera gärna denna rosa med andra färger från serien.
Pantone Living Espressokopp, 12 cl Ljusgrön
120 kr
Ljusgrön espressokopp från Pantone. Drick morgonkaffet med stil med denna kopp, och kombinera den gärna med andra färger från serien.1963 skapade Lawons Herbert, Pantones grundare, ett innovativt system för att identifiera, matcha och kommunicera färger för att lösa problemen i samband med att producera exakta färgmatcher. Hans insikt om att spektret ses och tolkas olika av varje enskild person ledde till innovationen av PANTONE MATCHING SYSTEM, en bok med standardiserad färg i fläktformat.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,75 L Grå
529 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken!Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,75 liter.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,75 L Off Red
529 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken!  Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,75 liter.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,5 L Grå
429 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken!Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,5 liter.Färg: Grå.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,5 L Off Red
429 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken!Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,5 liter.Färg: Off Red.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,75 L Oliv
529 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken!Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,75 liter.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,5 L Oliv
429 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken!Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,5 liter.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,75 L Seafoam
529 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken!Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,75 liter.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,5 L Seafoam
429 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken! Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,5 liter.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,75 L Mattsvart
529 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken!Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,75 liter.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,75 L Hawaii Blue
529 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken!Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,75 liter.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,5 L Mattsvart
429 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken!Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,5 liter.Färg: Mattsvart.
Corkcicle Waterman Vattenflaska Termos 0,5 L Hawaii Blue
429 kr
En snygg vattenflaska att ta med sig till jobbet, gymmet eller ha hemma. Exklusivt hos Bagaren och Kocken! Njut av din kalla eller varma favoritdricka var som helst, när som helst. Med en slitstark kropp tillverkad i rostfritt stål, tre skyddande isoleringslager, greppvänlig form och en praktisk no-slip botten kommer denna vattenflaska inte bara bli en snygg accessoar utan även en funktionell kamrat. Flaskan kan hålla drycker iskalla i upp till 24 timmar eller härligt varma i upp till 12 timmar utan att det bildas kondens på flaskans utsida. Tips: Släng ner några isbitar i den kalla drycken för att hålla den iskall ännu längre. Vi rekommenderar att du diskar flaskan för hand, för en så lång livslängd som möjligt.Flaskan finns i färgerna: Grå, Hawaii Blue, Mattsvart, Off Red, Oliv och Seafoam.Volym: 0,5 liter.Färg: Hawaii Blue.
Pantone Living Tekopp, 47 cl Ljusblå
190 kr
Ljusblå tekopp från Pantone. Skapa ett stort spektra av färger med Pantones olika färger på kopparna och drick ditt te på ett extra stilfullt sätt.
Pantone Living Espressokopp, 12 cl Blå
120 kr
En härligt blå espressokopp från Pantone som gör att espresson dricks med extra stil. Perfekt att kombinera med de andra färgerna från serien.   
Pantone Living Espressokopp, 12 cl Svart
120 kr
Stilrent svart espressokopp från Pantone. Pantones färger är perfekta att matcha tillsammans och gör att du dricker kaffet med stil.
Pantone Living Tekopp, 47 cl Grön
190 kr
Grönt är skönt, och särskilt i Pantones gröna färg. Drick ditt te ur denna stilrena gröna kopp och skapa en hel serie tekoppar i olika härliga färger.
Pantone Living Tekopp, 47 cl Gul
190 kr
Vem blir inte glad av denna härligt gula tekopp från Pantone? Koppen är både snygg och stilren och gör kanske till och med att teet smakar extra gott. Kombinera de olika färgerna på kopparna och skapa en serie med alla regnbågens färger.
Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 och iPhone 8 (Färg:: Black)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Svart: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 och iPhone 8 (Färg:: Marsala)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Svart: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 och iPhone 8 (Färg:: Cognac)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Svart: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Pantone Living Tekopp, 47 cl Ljusgrön
190 kr
Stilren och snygg tekopp från Pantone som kanske gör att teet smakar extra gott. Åtminstone gör koppen att du dricker ditt te på ett extra elegant sätt.
Pantone Living Espressokopp, 12 cl Aubergine
120 kr
Riktigt snygg espressokopp från Pantone. Färgen aubergine ger en murrig känsla och är perfekt att kombinera med de andra färgerna i serien. 1963 skapade Lawons Herbert, Pantones grundare, ett innovativt system för att identifiera, matcha och kommunicera färger för att lösa problemen i samband med att producera exakta färgmatcher. Hans insikt om att spektret ses och tolkas olika av varje enskild person ledde till innovationen av PANTONE MATCHING SYSTEM, en bok med standardiserad färg i fläktformat.
Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 och iPhone 8 (Färg:: Warm Taupe)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Svart: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Pantone Living Mugg, 37 cl Ljusblå
150 kr
Skapa en extra trevlig morgon med att dricka kaffe, eller annan dryck av smak, ur denna ljuvligt blå mugg från Pantone. Kombinera muggarna i olika färger och skapa en färgserie med alla regnbågens färger.
Pantone Living Mugg, 37 cl Aubergine
150 kr
Njut av en varm eller kall dryck i det senaste urvalet av våra måste ha Pantone-muggar. Den lila färgen är en kombination av spänningen i rött och lugnet i blått.
Pantone Living Tekopp, 47 cl Grå
190 kr
Den grå färgen från Pantone är ett stilsäkert kort när du är osäker på vilken färg du vill ha på koppen. Kombinera de olika modellerna och färgerna och skapa en livfull servis.
Pantone Living Espressokopp, 12 cl Gul
120 kr
Pantone Living espressokopp i en snygg gul färg. Kombinera gärna koppen med andra färger i samma serie och skapa en servis med regnbågens alla färger.  
Pantone Living Mugg, 37 cl Grön
150 kr
Årets Pantone Färg 2017 innehar denna gröna sköna mugg. Den gröna muggen har en varm och snygg gulgrön nyans och gör att kaffet smakar extra gott. 
Pantone Living Tekopp, 47 cl Röd
190 kr
Snyggt röd tekopp från Pantone. Kombinera koppen med alla de andra snygga färgerna och skapa ett stort spektrum av härliga färger.
Pantone Living Mugg, 37 cl Ljusgrön
150 kr
Stilren mugg i ljusgrönt från Pantone. Kombinera muggens gröna färg med andra färger från Pantones klassiska färgserie.
Eva Solo Dricksflaska 0,7l Grey
299 kr
En snygg vattenflaska från Eva Solo, perfekt att ta med sig till gymmet, skolan eller jobbet. Detta mycket på grund av det tätförslutande locket som gör att man inte behöver oroa sig för att flaskan hjälper till att dränka datorn eller förstöra den där viktiga uppsatsen eller rapporten i väskan. Dessutom är flaskan helt fri från skadliga BPA-plaster.  
Eva Solo Dricksflaska 0,7l Marble Grey
299 kr
En snygg vattenflaska från Eva Solo, perfekt att ta med sig till gymmet, skolan eller jobbet. Detta mycket på grund av det tätförslutande locket som gör att man inte behöver oroa sig för att flaskan hjälper till att dränka datorn eller förstöra den där viktiga uppsatsen eller rapporten i väskan. Dessutom är flaskan helt fri från skadliga BPA-plaster. 
Eva Solo Dricksflaska 0,7l Marble Blue
299 kr
En snygg vattenflaska från Eva Solo, perfekt att ta med sig till gymmet, skolan eller jobbet. Detta mycket på grund av det tätförslutande locket som gör att man inte behöver oroa sig för att flaskan hjälper till att dränka datorn eller förstöra den där viktiga uppsatsen eller rapporten i väskan. Dessutom är flaskan helt fri från skadliga BPA-plaster. 
Eva Solo Dricksflaska 0,7l Granite Green
299 kr
En snygg vattenflaska från Eva Solo, perfekt att ta med sig till gymmet, skolan eller jobbet. Detta mycket på grund av det tätförslutande locket som gör att man inte behöver oroa sig för att flaskan hjälper till att dränka datorn eller förstöra den där viktiga uppsatsen eller rapporten i väskan. Dessutom är flaskan helt fri från skadliga BPA-plaster. 
VATTENFLASKA 0,5L RF STÅL
149 kr
Vattenflaska 0,5L Rostfritt stålRostfri flaska som passar alla drycker.Mått:Diameter:7cmHöjd:20cmVolym:500ml
VATTENFLASKA 0,75L RF STÅL
189 kr
Vattenflaska 0,75l Rostfritt stålRostfri flaska som passar alla drycker.Mått:Diameter:7cmHöjd:25cmVolym:750ml
Vattenflaska med skål
69 kr
Vattenflaska till hundenInbyggd skålTill utflykten eller i bilen Vattenflaska till hundenVisst är det trassligt att få med sig alla grejer till hunden? Den här drickflaskan med inbyggd skål hjälper dej en liten bit på vägen. Perfekt att ha med sig i bilen och på utflykten. Hundflaskan är försedd med en hake som gör att du kan fästa den i byxhällan, bältet eller ryggsäcken. Vattenflaskan med skål passar naturligtvis även bra till katter på resande fot. Vi har flaskor som rymmer 250ml eller 500ml.
Vattenflaska - Djur, Panda
59 kr
Söt liten flaska i aluminium med katt eller panda!Med en söt dricksflaska blir det roligare att hålla vätskebalansen på topp! Denna lilla vattenflaska i aluminium är perfekt för barn att ha med till förskolan, skolan, på utflykt eller att ha ståendes hemma som en söt påminnelse om att dricka vatten!Välj mellan kattflaska (rosa kork) eller pandaflaska (turkos kork) i drop down-menyn.Se fler söta prylar från samma serie här!Mått: 15,5 x 6,5 cm.Material: Aluminium & PP-plast.Fri från BPA.Designserie: Kawaii.Handdiskas.
Vattenflaska - Djur, Katt
59 kr
Söt liten flaska i aluminium med katt eller panda!Med en söt dricksflaska blir det roligare att hålla vätskebalansen på topp! Denna lilla vattenflaska i aluminium är perfekt för barn att ha med till förskolan, skolan, på utflykt eller att ha ståendes hemma som en söt påminnelse om att dricka vatten!Välj mellan kattflaska (rosa kork) eller pandaflaska (turkos kork) i drop down-menyn.Se fler söta prylar från samma serie här!Mått: 15,5 x 6,5 cm.Material: Aluminium & PP-plast.Fri från BPA.Designserie: Kawaii.Handdiskas.
Pantone Living Espressokopp, 12 cl Röd
120 kr
Klassiskt röd espressokopp från Pantones serie Living. Färgen är både klassisk och snygg och gör att du dricker din espresso med extra mycket stil.
Pantone Living Mugg, 37 cl Rosa
150 kr
Kaffe, te, eller annan dryck. Denna rosa mugg gör kanske att det smakar extra gott. Åtminstone dricker du med stil!
Eva Solo Dricksflaska 0,5l Marble Grey
199 kr
Vattenflaska från Eva Solo med ett tätt lock som gör den helt perfekt att släpa med sig till såväl jobbet, gymmet eller plugget. Flaskan är helt och hållet befriad från skadlig BPA-plast. Färgen Marble Grey har tagit inspiration från vår gråa, kanske alltför välbekanta men alltjämt rofyllda, skandinaviska himmel.0,5 liter.
Pantone Living Tekopp, 47 cl Aubergine
190 kr
Tekopp från Pantone i färgen aubergine. Gör kanske att teet smakar extra gott, samtidigt som den är riktigt stilren.1963 skapade Lawons Herbert, Pantones grundare, ett innovativt system för att identifiera, matcha och kommunicera färger för att lösa problemen i samband med att producera exakta färgmatcher. Det ledde till dessa vackra och stilrena färger som fungerar utmärkt att kombinera.
Pantone Living Tekopp, 47 cl Blå
190 kr
Förhöj myset samtidigt som du dricker ditt te med stil. Pantones härligt blå tekopp är koppen för detta. Kombinera alla snygga färger tillsammans och skapa en färgsprakande servis. 
GLASBEHÅLLARE MED TAPPKRAN 8L
799 kr
Glasbehållare Med Tappkran 8LKilner handgjorda glasbehållare med tappkran är idealisk för servering av alla typer av drycker.Den breda öppningen gör det enkelt att fylla på och tillsätta is och olika frukter.Det rostfria locket och gummipackningen gör att innehållet håller sig fräscht länge.Bör endast användas till kalla drycker.
Vattenflaska - Hydrate feel great, Mintgrön
139 kr
Mintgrön vattenflaska med texten Hydrate feel great!Snygg, lätt och smidig vattenflaska att bära med sig när man är på språng! Flaskan är av metall och har en gummerad yta för ett fast och bekvämt grepp. På skruvlocket finns ett band så att du enkelt kan bära flaskan i handen eller hänga den på en väska eller krok.Vattenflaskan ingår i serien We Live Like This med produkter i härliga pasteller!Rymmer: 700 ml.Vikt: 174 gramMått: Ø 7 cm x H 24 cm.Material: Rostfritt stål, plast.Obs! Ska inte användas till varm dryck.Rengöring: Handdiska i varmt vatten med diskmedel, skölj och torka. Diska innan första användning. Ska inte diskas i maskin.
Star Wars Vattenflaska Svart 40 cl DARTH VADER
134 kr
Vattenflaska som är perfekt att ta med till exempelvis skolan. Vattenflaskan är formad som karaktären Darth Vader från Star Wars och gör det kanske extra spännande att dricka ur den.
Eva Solo Termoflaska 0,5 Liter Svart
399 kr
För varma sommardagar eller långa bilresor, denna stilrena termoflaska garanterar kallt vatten även under de varmaste dagarna. De dubbla väggarna i rostfritt stål garanterar att ditt vatten håller sig kallt och friskt under en lång tid.Termoväggarna håller även värmen men kalla drycker är att föredra.  Skruvlock med en snygg svart rem i så du enkelt kan bära med dig flaskan överallt.Flaskan tål maskindisk, locket skall diskas för hand.0,5 L  
Sagaform Stålflaska Svart
249 kr
Sagaforms snygga svarta vattenflaska med en avancerad vakuumkonstruktion av dubbla stålväggar och kopparhölje som ger en extra bra isolering utan kondens. Flaskan är både praktisk och snygg, och håller drycken iskall i upp till 24 timmar eller varm i upp till 12 timmar. 
Vattenflaska Granngården till hund, 500 ml
39 kr
Praktisk och smidig vattenflaska att ta med på utflykt. Rymmer 500 ml.
Vattenflaska KIM svart
39 kr
Vattenflaska i glas med greppvänligt överdrag i silikon.
Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 och iPhone 8 (Färg:: Cognac)
549 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 och iPhone 8 (Färg:: Black)
549 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Black)
549 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Cognac)
549 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Marsala)
549 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 och iPhone 8 (Färg:: Marsala)
549 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 och iPhone 8 (Färg:: Warm Taupe)
549 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Warm Taupe)
549 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Dried Herb)
549 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
 • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Pantone Living Espressokopp, 12 cl Grön
120 kr
Grönt är skönt, särskilt Pantones gröna färg på denna espressokopp. Koppen är både snygg och praktisk och gör nog kaffet till och med extra gott. 
Eva Solo Karaff 1 Liter + 2 Glas
549 kr
Stilfull karaff och glas från Eva Solo. Denna karaff passar i de flesta kylskåpsdörrar, samt passar till både kalla och varma drycker. Det limefärgade neoprenfodralet ser till att innehållet håller sin temperatur bättre. Karaffen är utformad för att vara droppfri. Kannan passar perfekt till juice, kaffe, te samt vatten. Glasen passar till valfri dryck. Karaff: 100% Droppfri.Tål maskindisk.Höjd: 13 cm.Bredd: 26 cm.Längd: 32 cm. Glas:Härdat glas, tål både varma och kalla drycker.Tål maskindisk.Volym: 0,25 l.Höjd: 9 cm. Diameter: 8 cm.   
Vattenflaska flamingo
129 kr
Vattenflaska med fint flamingomotiv med rejält lock och rem för att hänga den på väskan eller ryggsäcken. Flaskan är gjord i BPA-fri plast och rymmer 600 ml.Mått: 21 cm hög
Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Black)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla  
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Marsala)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla  
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Cognac)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla  
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Warm Taupe)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla  
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Vattenflaska med silikon, To go
99,90 kr
Praktisk att ta med till träningen, jobbet etc. - smidig rem på locket. Tålig och greppvänlig flaska med överdrag av silikon. Byt ut dina gamla slitna plastflaskor mot hållbara i glas.
Vattenflaska med silikon, To go
99,90 kr
Praktisk att ta med till träningen, jobbet etc. - smidig rem på locket. Tålig och greppvänlig flaska med överdrag av silikon. Byt ut dina gamla slitna plastflaskor mot hållbara i glas.
Vattenflaska med silikon, To go
99,90 kr
Praktisk att ta med till träningen, jobbet etc. - smidig rem på locket. Tålig och greppvänlig flaska med överdrag av silikon. Byt ut dina gamla slitna plastflaskor mot hållbara i glas.
Vattenflaska med silikon, To go
99,90 kr
Praktisk att ta med till träningen, jobbet etc. - smidig rem på locket. Tålig och greppvänlig flaska med överdrag av silikon. Byt ut dina gamla slitna plastflaskor mot hållbara i glas.
Vattenflaska med silikon, To go
99,90 kr
Praktisk att ta med till träningen, jobbet etc. - smidig rem på locket. Tålig och greppvänlig flaska med överdrag av silikon. Byt ut dina gamla slitna plastflaskor mot hållbara i glas.
Pantone Living Tekopp, 47 cl Rosa
190 kr
Ljusrosa, grön, röd eller svart? Vilken favoritfärg du än har kan du välja en tekopp du gillar bland Pantones alla olika färger på kopparna. 
Aida Raw Vattenflaska 0,65 l Plast Svart
69 kr
Cool vattenflaska i RAW-serien.Vattenflaskan tål att diskas i maskin. Material: Plast, 100% BPA-friVolym: 0,65 literFärg: Svart
Eva Solo Termoflaska 0,5 Liter Yellow Lemonade
399 kr
För varma sommardagar eller långa bilresor, denna stilrena termoflaska garanterar kallt vatten även under de varmaste dagarna. De dubbla väggarna i rostfritt stål garanterar att ditt vatten håller sig kallt och friskt under en lång tid.Termoväggarna håller även värmen men kalla drycker är att föredra.  Skruvlock med en snygg gul rem i så du enkelt kan bära med dig flaskan överallt.Flaskan tål maskindisk, locket skall diskas för hand.0,5 L  
Eva Solo Termoflaska 0,5 Liter Granite Green
399 kr
För varma sommardagar eller långa bilresor, denna stilrena termoflaska garanterar kallt vatten även under de varmaste dagarna. De dubbla väggarna i rostfritt stål garanterar att ditt vatten håller sig kallt och friskt under en lång tid. Termoväggarna håller även värmen men kalla drycker är att föredra.  Skruvlock med en snygg grön rem i så du enkelt kan bära med dig flaskan överallt.Flaskan tål maskindisk, locket skall diskas för hand.0,5 L   
Eva Solo Termoflaska 0,5 Liter Moonlight Blue
499 kr
För varma sommardagar eller långa bilresor, denna stilrena termoflaska garanterar kallt vatten även under de varmaste dagarna. De dubbla väggarna i rostfritt stål garanterar att ditt vatten håller sig kallt och friskt under en lång tid.Termoväggarna håller även värmen men kalla drycker är att föredra.  Skruvlock med en snygg djupblå rem i så du enkelt kan bära med dig flaskan överallt.Flaskan tål maskindisk, locket skall diskas för hand.0,5 L  
Vattenflaska KIM grön
39 kr
Vattenflaska i glas med greppvänligt överdrag i silikon.
Vattenflaska KIM lila
39 kr
Vattenflaska i glas med greppvänligt överdrag i silikon.
Vattenflaska KIM rosa
39 kr
Vattenflaska i glas med greppvänligt överdrag i silikon.
Pantone Living Mugg, 37 cl Blå
150 kr
Pantones vackra blå färg på denna mugg omfamnar det mänskliga sinnet som lugnt och konstant. Muggens klassiska design gör att det känns extra stiligt att dricka ur den.