Outset Grillpress i gjutjärn - rund

Outset

Outset Grillpress i gjutjärn - rund

Ordinarie pris 419 kr 389 kr

Outset Grillpress i gjutjärn - rund från Outset

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos KitchenTime för 389 kr
Finns i lager hos KitchenTime, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 365 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 150 kr
  • Fri hemleverans över 1299 kr

Liknande produkter

Outset Grillpress Gjutjärn Rund
389 kr
En rund grillpress från Outset. Genom att använda en grillpress vid grillningen förkortar man grilltiden, håller det som ska grillas på plats, samt får en mer jämn tillagning. Outsets runda grillpress har ett litet hål att sätta grilltermometern i utan att lyfta på grillpressen. Diameter: 20 cm. 
Outset Grillpress Gjutjärn Fyrkantig
359 kr
Praktisk grillpress i gjutjärn från amerikanska Outset. Att använda en grillpress har många fördelar. Dels kortas grilltiden ner när maten blir tunnare. Dels hålls det som pressas fast och vrider sig inte. Dels får man en jämnare grillning.  Outsets fyrkantiga grillpress har dessutom ett smart litet hål att stick in termometern i utan att lyfta på pressen. Mått: 23 x 13 cm. 
Outset Grillpress i gjutjärn - rund
419 kr   389 kr
Outset Grillpress i gjutjärn - rund från Outset
Outset Grillpress i gjutjärn - rektangulär
389 kr   359 kr
Outset Grillpress i gjutjärn - rektangulär från Outset
Outset Grillpress i gjutjärn - rektangulär
389 kr   359 kr
Outset Grillpress i gjutjärn - rektangulär från Outset
Outset Liten Såskastrull i gjutjärn medgrillpensel, rymmer 3,5 dl
439 kr
Liten såskastrull i gjutjärn med en grillpensel från Outset. Gjutjärnet ger jämn värme och håller såsen varm längre. Grillpenseln har ett rostfritt handtag och löstagbar pensel i silikon. Praktisk plats för penseln i kastrullens skaft. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.  Penseln tål maskindisk. Såskastrullen funkar på alla typer av grillar och spisar. 
Outset Liten Såskastrull i gjutjärn med grillpensel
529 kr
Outset Liten Såskastrull i gjutjärn med grillpensel från Outset
Outset Liten Såskastrull i gjutjärn med grillpensel
529 kr
Outset Liten Såskastrull i gjutjärn med grillpensel från Outset
Outset Gjutjärnspanna för Ostron
980 kr
En snygg och alternativ gjutjärnspanna för grillning av ostron från Outset. Pannan funkar även utmärkt att kyla ner och användas som serveringsfat.  Mått: 47,5 x 33 cm  Material: Gjutjärn  
Outset Grillplank Hickory, set om 2, 18 x 30 cm
245 kr
Grillplankor av hickoryträ från Outset. Passar bra att grilla kyckling, fläsk, vilt, nöt och ost på. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.  Förpackas i set om 2, 18 x 30 cm.  
Outset Jalapeno & Kycklingklubbshållare 29 x 19 x7 cm
359 kr
Ett praktisk kycklingsklubbhållare i rostfritt stål från Outset. Stället rymmer 24 stycken kycklingben eller jalapenos. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.  Förvaras enkelt, då benen är ihopfällbara. Mått: 29 x 19 x7 cm. 
Outset Grillpensel av svinborst 35 cm
199 kr
En klassisk grillpensel av svinborst från Outset. Löstagbar pensel, för enkel rengöring. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.  Längd 35 cm.Diskas för hand.   
Outset Grillpensel av silikon 40 cm
159 kr
Värmetålig grillpensel av silikon från Outset. Löstagbar pensel, för enkel rengöring. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.  Grillpenseln är extra lång, 40 cm Tål maskindisk. 
Outset Grillark av lönnträ, set om 6
199 kr
Grillark av lönnträ från Outset. Passar bra till att grilla kyckling eller lax på. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.Förpackning: 6 stycken grillark. 
Outset Grillplank Ceder, set om 4, 18 x 30 cm
299 kr
Grillplankor av cederträ från Outset. Passar perfekt att grilla lax på. Blötlägg 1-4 timmar innan, och låt rinna av och torka av lätt innan den läggs på grillen tillsammans med fisken. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar. Förpackas i set om 4, 18 x 30 cm.  
Outset Grillark av cederträ, set om 6
199 kr
Grillark av cederträ från Outset. Passar bra till att grilla skaldjur, fisk, nötkött fläskkött och kyckling på.Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.Förpackning: 6 stycken grillark. 
Outset Grillark av körsbärsträ, set om 6
199 kr
Grillark av körsbärsträ från Outset. Passar bra till att grilla skaldjur, fisk, kött, grönsaker eller frukt på. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.Förpackning: 6 stycken grillark.  
Outset Verde Grillgaffel 44 cm
155 kr
En snygg grillgaffel från Outset. Ett perfekt grillredskap att använda för att lyckas med din grillning.  Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.   Grillgaffeln är tillverkad av 100 % hållbart material, odlad bambu och återvunnet stål. Mått: 44 cm. 
Outset Lemonaid, Allt-i-ett citruspress
265 kr
En allt-i-ett citruspress från Outset. Ciseleringsjärn, zestjärn, kniv och citruspress medföljer. Ergonomiskt handtag i ABS till ciseleringsjärnet och zesjärnet. Knivbladet är i rostfritt stål. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.   
Outset Rökbox i Gjutjärn
439 kr
Här är lösningen för en enkel och smidig rökupplevelse för alla grillare! Denna stryktåliga gjutjärns rökbox från Outset placeras på gallret av din grill för en fantastiskt rökig och djup smak på den grillade maten. På grund av att rökboxen placeras på gallret och inte direkt på kolet, kommer träfliset i boxen endast glöda och inte flamma.   Funktioner: Passar både kol- och gasolgrill  Mått: 20 x 13 cm 
Outset Grillhandskar i läder, one size
399 kr
Rejäla grillhandskar i läder från Outset. Grillhandskarna är det bästa valet när du behöver greppa något hett med båda händerna. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign och produktutveckling av nya material. Handskarna är gjort av koläder med ett innerfoder av svart bomullstyg. 
Outset Marinadspruta
155 kr
Marinadspruta med löstagbar nål i rostfritt stål från Outset. Marinadspruta är det perfekt redskap när du vill tillföra smak och saftighet i ditt kött.Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar. Visar gradering i ml och oz. Marinadsprutan passar för kalla marinader utan bitar. 
Outset Verde Flexibel Grillstekspade 46 cm
209 kr
En flexibel grillstekspade från Outset. Passar utmärkt för att lyckas med din biffar på grillen.  Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.   Grillstekspaden är tillverkad av 100 % hållbart material, odlad bambu och återvunnet stål. Mått: 46 cm. 
Outset Verde Grilltång 46 cm
189 kr
En snygg och praktisk grilltång från Outset. Låsbar, vilket gör att grilltången tar mindre plats vid förvaring.Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.  Grilltången är tillverkad av 100 % hållbart material, odlad bambu och återvunnet stål.Mått: 46 cm. 
Outset Instant Read Digitaltermometer
165 kr
Digitaltermometer från Outset. Det är stora lättlästa siffror, som gör det enkelt att se vilken temperatur köttet eller fisken har när du grillar. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.  Temperaturen visas i celsius och fahrenheit. Digitaltermometern drivs av ett litet knappcellsbatteri LR44. Batteriet ingår i förpackningen.
Lodge Grillpress Gjutjärn 17 x 11,4 cm
469 kr
Lodge Grillpress Gjutjärn 17 x 11,4 cm från Lodge
Lodge Grillpress Gjutjärn 17 x 11,4 cm
469 kr
Lodge Grillpress Gjutjärn 17 x 11,4 cm från Lodge
Outset Kycklinggrillare
245 kr
En kycklinggrillare från Outset. Vid användning ta en rostfri kopp eller en ölburk, som du placerar i mitten. Det finns fyra fästen att rosta potatis på. Passar perfekt till grillen eller i ugnen.Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.    Material: rostfritt stål. Tål maskindisk. 
Outset Sop Mop
209 kr
Outset Sop Mop från Outset
Outset Sop Mop
209 kr
Outset Sop Mop från Outset
Outset Verde Klotång för grill 46 cm
309 kr
En klotång för grillen från Outset. Stekspade, gaffel och tång i ett redskap. Gör det enkelt att greppa och vända vid din grillning. Låsbar, vilket gör att klotången tar mindre plats vid förvaring.Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.   Klotången är tillverkad av 100 % hållbart material, odlad bambu och återvunnet stål. Mått: 48 cm. 
Outset Klämmor för grillplankor, set om 2
165 kr
Praktiska klämmor för grillplankor från Outset. Klämmorna håller isär grillplankorna och håller de kvar under vattnet, så det blir ordentligt blötlagda.Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.    Funkar för alla storlekar av Outsets grillplankor. Material: silikon och plast. Förpackning: 2 stycken.  
Outset Pizzastenar, set om 4 keramiska plattor 19x 19 cm, 1 cm tjock
689 kr
Pizzastenar från Outset. Grill- och ugnssäker baksten i cordierite. Bakstenen tål upp till 800 graders värme. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.  Plattorna är 19 x 19 cm och 1 cm tjocka. Det medföljer 4 stycken pizzastenar i varje förpackning. Viktigt att tänka på innan första användningen är att skölja av noga med vatten och inte använda diskmedel. 
Outset Grillvante i Skinn
265 kr
En snygg och rejäl grillvante från Outset. Grillvantar kan lätt bli fula och slitna snabbt, men den här grillvanten är tåligare än de flesta. Grytvanten är tillverkad i koskinn med foder av bomull. 
Outset Majshållare, set om 8
229 kr   209 kr
Outset Majshållare, set om 8 från Outset
Outset Pizzastenar, set om 4
679 kr
Outset Pizzastenar, set om 4 från Outset
Outset Marinadspruta
179 kr   159 kr
Outset Marinadspruta från Outset
Outset Rökbox
279 kr   259 kr
Outset Rökbox från Outset
Outset Majshållare, set om 8
229 kr   209 kr
Outset Majshållare, set om 8 från Outset
Outset Marinadspruta
179 kr   159 kr
Outset Marinadspruta från Outset
Outset Lemonaid
259 kr   239 kr
Outset Lemonaid från Outset
Outset Rökbox
279 kr   259 kr
Outset Rökbox från Outset
Outset Lemonaid
259 kr   239 kr
Outset Lemonaid från Outset
Outset Pizzastenar, set om 4
679 kr
Outset Pizzastenar, set om 4 från Outset
Outset Pro High Temperature Grillhandske - Medium
289 kr
Praktisk grillhandske från Outset. Grillhandsken är vävd i värme- och flamsäkert material och fodrad med mjuk bomull. Det är en extra lång mudd på grillhandsken för att skydda handlederna från att bränna sig. Silikonränder på handskens båda sidor, för att ge dig ett bra grepp. Grillvanten kan användas för både höger och vänsterhand. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar.  Storlek: Medium. 
Outset Pro High Temperature Grillhandske - Large
289 kr
Praktisk grillhandske från Outset. Grillhandsken är vävd i värme- och flamsäkert material och fodrad med mjuk bomull.Det är en extra lång mudd på grillhandsken för att skydda handlederna från att bränna sig. Silikonränder på handskens båda sidor, för att ge dig ett bra grepp. Grillvanten kan användas för både höger och vänsterhand.Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar. Storlek: Large. 
Outset Hamburgerpress
169 kr
Med den här hamburgerpressen från Outset får man perfekta burgare varje gång. Pressen är måttad så att man kan välja hur stor varje hamburgare ska vara. 113 g, 151 g eller 226 g. Dessutom tål hamburgerpressen maskindisk vilket underlättar rengöringen.Diameter: 11,5 cmHöjd: 5,5 cm 
Outset Burger press
179 kr   169 kr
Outset Burger press från Outset
Outset Grillark av cederträ, set om 6
189 kr   179 kr
Outset Grillark av cederträ, set om 6 från Outset
Outset Grillpensel av svinborst
199 kr   189 kr
Outset Grillpensel av svinborst från Outset
Outset Jalapeno & Kycklinghållare
349 kr   319 kr
Outset Jalapeno & Kycklinghållare från Outset
Outset Verde Grilltång
189 kr   179 kr
Outset Verde Grilltång från Outset
Outset Flexibla Grillspett, set om 4
219 kr   199 kr
Outset Flexibla Grillspett, set om 4 från Outset
Outset Grillark av lönnträ, set om 6
189 kr   179 kr
Outset Grillark av lönnträ, set om 6 från Outset
Outset gjutjärnspanna för ostron
980 kr   899 kr
Outset gjutjärnspanna för ostron från Outset
Outset Grillark av körsbärsträ, set om 6
189 kr   179 kr
Outset Grillark av körsbärsträ, set om 6 från Outset
Outset Burger stuffer
209 kr
Outset Burger stuffer från Outset
Outset Grillark av lönnträ, set om 6
189 kr   179 kr
Outset Grillark av lönnträ, set om 6 från Outset
Outset Jalapeno & Kycklinghållare
349 kr   319 kr
Outset Jalapeno & Kycklinghållare från Outset
Outset Flexibla Grillspett, set om 4
219 kr   199 kr
Outset Flexibla Grillspett, set om 4 från Outset
Outset gjutjärnspanna för ostron
980 kr   899 kr
Outset gjutjärnspanna för ostron från Outset
Outset Burger press
179 kr   169 kr
Outset Burger press från Outset
Outset minipannor i non-stick
209 kr
Outset minipannor i non-stick från Outset
Outset Grillhalster för Quesadillas
219 kr
Outset Grillhalster för Quesadillas från Outset
Outset Flexibelt Grillhalster
480 kr   379 kr
Outset Flexibelt Grillhalster från Outset
Outset Verde Grillstekspade
189 kr
Outset Verde Grillstekspade från Outset
Outset utdragbart grönsaksspett
329 kr   309 kr
Outset utdragbart grönsaksspett från Outset
Outset minipannor i non-stick
209 kr
Outset minipannor i non-stick från Outset
Outset Meat Shredders, set om 2
299 kr   279 kr
Outset Meat Shredders, set om 2 från Outset
Outset Grillpensel av svinborst
199 kr   189 kr
Outset Grillpensel av svinborst från Outset
Outset utdragbart grönsaksspett
329 kr   309 kr
Outset utdragbart grönsaksspett från Outset
Outset Burger stuffer
209 kr
Outset Burger stuffer från Outset
Outset Gallertermometer för grillen
179 kr   159 kr
Outset Gallertermometer för grillen från Outset
Outset Meat Shredders, set om 2
299 kr   279 kr
Outset Meat Shredders, set om 2 från Outset
Outset Grillark av körsbärsträ, set om 6
189 kr   179 kr
Outset Grillark av körsbärsträ, set om 6 från Outset
Outset Slider press
129 kr
Outset Slider press från Outset
Outset Verde Grillstekspade
189 kr
Outset Verde Grillstekspade från Outset
Outset Grillplank Hickory, set om 2
289 kr   249 kr
Outset Grillplank Hickory, set om 2 från Outset
Outset Grillplank Ceder, set om 4
319 kr   299 kr
Outset Grillplank Ceder, set om 4 från Outset
Outset Grillplank Hickory, set om 2
289 kr   249 kr
Outset Grillplank Hickory, set om 2 från Outset
Outset Grillkorg & Grilltraktör
540 kr   369 kr
Outset Grillkorg & Grilltraktör från Outset
Outset Grillplank Ceder, set om 4
319 kr   299 kr
Outset Grillplank Ceder, set om 4 från Outset
Outset Grillkorg & Grilltraktör
540 kr   369 kr
Outset Grillkorg & Grilltraktör från Outset
Outset Flexibelt Grillhalster
480 kr   379 kr
Outset Flexibelt Grillhalster från Outset
Outset Grillhalster för Quesadillas
219 kr
Outset Grillhalster för Quesadillas från Outset
Outset Slider press
129 kr
Outset Slider press från Outset
Outset Grillark av cederträ, set om 6
189 kr   179 kr
Outset Grillark av cederträ, set om 6 från Outset
Outset Gallertermometer för grillen
179 kr   159 kr
Outset Gallertermometer för grillen från Outset
Outset Grillpensel av silikon
169 kr   159 kr
Outset Grillpensel av silikon från Outset
Outset Grillpensel av silikon
169 kr   159 kr
Outset Grillpensel av silikon från Outset
Outset Verde Grilltång
189 kr   179 kr
Outset Verde Grilltång från Outset
Outset Grillhalster för quesadillas
235 kr
Ett grillhalster från Outset. Gallret är gjort av kromat stål med trähandtag av rosewood. Outset är en innovativ design av spännande grillredskap. De är tillverkare av avancerande grillredskap och tillbehör. De är ledande inom produktdesign, produktutveckling av nya material och materialbeläggningar. Passar perfekt för att tillaga goda Quesadillas på grillen. Välj ut dina favoritingredienser och lägg de på tortillan, vik ihop och spänn fast de i gallret. Rotera gallret genom en vändning av trähandtaget.  För enkel rengöring pensla gallret med olja innan du lägger på ingredienserna. Mått: 30,5 x 15 cm.  
Outset Gallertermometer till grillen
159 kr
Vid grillning kan det vara svårt att veta hur varmt grillgallret är. Denna gallertermometern från amerikanska Outset löser det problemet. Lägg termometern på gallret och se hur varmt gallret är.  Enkelt och praktiskt för den som tar grillningen på allvar.  
Outset Pizzaspade i Rostfritt Stål
389 kr
En pizzaspade från Outset i rostfritt stål. Har ett smart handtag som går att vika för smidig förvaring. Mått: 15x20 cm 
Outset Grillförkläde i läder (one size)
879 kr
Outset Grillförkläde i läder (one size) från Outset
Outset Grillförkläde i läder (one size)
879 kr
Outset Grillförkläde i läder (one size) från Outset
Outset grillhandskar i läder (one size)
389 kr
Outset grillhandskar i läder (one size) från Outset
Outset Verde Flexibel Grillstekspade
199 kr   189 kr
Outset Verde Flexibel Grillstekspade från Outset
Outset Instant Read Digitaltermometer
179 kr   169 kr
Outset Instant Read Digitaltermometer från Outset
Outset Wood Chip Soaker
279 kr
Outset Wood Chip Soaker från Outset