Nicolas bordsstjärna (Mässing/guld)

Star Trading

Nicolas bordsstjärna (Mässing/guld)

369 kr

Vacker stjärna med en fot i mässingfärgad metall och en fint mönstrad skärm. Stor och ståtlig bordsstjärna på 88cm i höjden och 60cm i bredd. Placera på bordet, bänken eller i ett större fönster och låt den sprida en härlig julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 180cm, vit + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 369 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Niklas bordsstjärna (Borstat stål)
369 kr
Vacker stjärna med en fot i borstad stål och en fint mönstrad skärm. Stor och ståtlig bordsstjärna på 88cm i höjden och 60cm i bredd. Placera på bordet, bänken eller i ett större fönster och låt den sprida en härlig julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 180cm, vit + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Gylling stjärna mässing
349 kr
Den otroligt snygga julstjärnan Gylling, i mässingfärgad metall, kommer sprida en varm och härlig julkänsla i ditt hem. Placera den i ditt fönster eller på andra öppna ytor i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
Stjärna metall (Silver)
549 kr
Vacker bordsstjärna i metall med silverfärgade trådar som pryder hela stjärnan. När lampan är tänd sprids ljuset genom trådarna på ett mycket vackert och dekorativt sätt. Härlig julstjärna som sprider julkänsla och värme i ditt hem. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Posh bordlampa (Mässing/guld)
959 kr
Snygg och stabil bordlampa i en otroligt vacker design. Posh finns i två olika färger - mässing/svart samt krom/vit. Den passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller bänken. Väldigt härlig och behaglig bordlampa, med fot i metall och skärm i textil. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Metallstjärna stående (Mässing/guld)
399 kr
Snygg och stilren stående stjärna, tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Glödlampan är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ sådan för att göra stjärnan ännu tuffare. Den är enkel att placera i ditt hem och sprider en härlig julkänsla omkring sig. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Bordsstjärna - Starlight
324 kr
Bordsstjärna StarlightEn vacker och stilfull trästjärna med små mönster som släpper ut ljuset från ljuskällan till ett mysigt och behagligt sken. Bredd: 50 cmHöjd: 47 cmDjup: 10,5 cmE14 sockel, ljuskälla ingår ej180cm kabel med strömbrytare
Abbey bordlampa (Antikmässing)
649 kr
Abbey är en vacker bordlampa i metall med fot i antikmässing och en behaglig rosa skärm. Placera på nattduksbordet, bänken eller i fönstret och låt Abbey sprida sitt vackra ljus i ditt hem. Passar i de flesta hem och inredningsstilar. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Tjusa bordstjärna (Svart)
499 kr
Tjusa är en vacker svart metallstjärna med fot i mässing och svart marmor. Otroligt stilren stjärna där ljuskällan är synlig. Placera på bordet, bänken eller fönsterkarmen och låt den lysa upp ditt hem i juletider.  Sladdlängd: 200cm svart + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Tjusa bordstjärna (Svart)
499 kr
Tjusa är en vacker svart metallstjärna med fot i mässing och svart marmor. Otroligt stilren stjärna där ljuskällan är synlig. Placera på bordet, bänken eller fönsterkarmen och låt den lysa upp ditt hem i juletider.  Sladdlängd: 200cm svart + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Bordsstjärna Super - mässing
110 kr
Stämningsfull batteriedriven stjärna Vacker mässingfärgad stjärna med led-belysning. Skapa härlig mysstämning med en vacker stjärna. Smart och praktisk timerfunktion med 6H på och sedan av i 18H, sedan reptererar den. Det går även enkelt att starta och släcka när man vill.Färg: MässingLjusfärg: VarmvitBredd: 25cmHöjd: 23,5cmDjup: 7,5cmAnvändningsområde: InomhusDrivs av batterier: 3 batterier AA ingår ej. Livstid ca 80hTimer: 6 h på, 18 h av, repeterande
Superstjärna 25cm (Mässing/guld)
195 kr
Otroligt vacker och härlig stjärna i metall med mässingfärgad yta, skapad i en enkel och ren design. Utrustad med 30st LED-lampor som sprider ett varmvitt, behagligt och stämningsfullt ljus. Finns även i en större storlek. Placera den där alla kan beundra den!  Sladdlängd: 300cm + transformator. 3xAA-batterier ingår ej. Integrerad LED-belysning.
Sigismund stjärna (Mässing/guld)
649 kr
Snygg, stilren och modern stjärna i guldfärgad metall, med klara glasväggar och fullt synlig ljuskälla. Placera denna stjärnan där alla kan beundra dess skönhet. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Etui pendel (Mässing/guld)
339 kr
Snygg och modern fönsterpendel i mässingfärgad metall. Snygg i kombination med en dekorationslampa. Placera en i ditt fönster, eller varför inte flera ihop i en grupp över bordet? Sladdlängd: 350cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Kross Lampfot Mässing 49cm (Mässing/guld)
599 kr
En vacker och exklusiv lampfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Lampfoten är mycket stabil och har en snygg, kryssad fot. Lätt att placera i ditt hem med en valfri skärm i egen smak och tycke. OBS: skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Converto + skärm (Mässing/guld)
449 kr
Converto är en vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall. Härlig och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken som i fönstret. Lampan levereras med vit skärm, men går även att använda utan skärmen för ett lite tuffare intryck. Ljuskälla ingår ej.
Julle träljusstake 4L (Vit)
249 kr
Julle är en vacker vit ljusstake i trä, med guldfärgade ljuskoppar och en guldstjärna på toppen. Unik och vacker ljusstake som gärna lyser upp ditt fönster eller står och sprider julkänsla på bänken i hallen.  Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Elsa bordsfot (Mässing/guld)
379 kr
Vacker bordsfot i metall med mässingfärgad yta. Kombinera denna fot med en vacker skärm i egen smak och tycke. Sladdlängd: 170cm. Ljuskälla ingår ej. OBS: Skärm ingår ej.
Stella Polaris bordsstjärna (Vit)
499 kr
Vacker och stilren bordsstjärna i metall. Tillverkad med en vit yta, matchande sockel och textilkabel. Ljuskällan är helt öppen så använd gärna en dekorativ sådan, så har du en riktigt tuff och stämningsfull julstjärna. Ljuskälla ingår ej.
Duva 45cm stjärna (Vit)
179 kr
Duva är en vackert hängande stjärna med en skärm i papp. Placera i ditt fönster eller på andra platser där du vill tillföra ljus och julstämning.  Sladdlängd: 350cm vit + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Ramsvik hängande (Svart)
265 kr
Ramsvik är en vacker och populär julstjärna med svart ram i metall, mässingfärgad sockel och naken glödlampa. Använd gärna en dekorativ glödlampa och låt Ramsvik få lysa upp och sprida julkänsla hemma hos dig. Sladdlängd: 350cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Stella Polaris bordsstjärna (Svart)
499 kr
Vacker och stilren bordsstjärna i metall. Tillverkad med en svart yta, matchande sockel och textilkabel. Ljuskällan är helt öppen så använd gärna en dekorativ sådan, så har du en riktigt tuff och stämningsfull julstjärna. Ljuskälla ingår ej.
Vintergatan slim 118 (Vit)
449 kr
Vintergatan är en ståtlig, vacker och stämningsfull stjärna som garanterat kommer sprida julkänsla omkring sig. Vit stjärna, tillverkad i papper med flera dekorativa hål där ljuset sprids på ett behagligt sätt.  Ljuskälla ingår ej. OBS: Upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Superstjärna 45cm (Mässing/guld)
369 kr
Otroligt vacker och härlig stjärna i metall med mässingfärgad yta, skapad i en enkel och ren design. Utrustad med 50st LED-lampor som sprider ett varmvitt, behagligt och stämningsfullt ljus. Placera den där alla kan beundra den!  Sladdlängd: 300cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Galaxy pappersstjärna 60cm (Blå)
199 kr
Galaxy är en vackert mönstrad stjärna i papp som garanterat sprider en härlig julstämning omkring sig. Placera gärna i ditt fönster eller låt den lysa upp en mörk vrå i ditt hem.  Ljuskälla ingår ej.  
Bordsstjärna Lysekil (Liten (29cm))
449 kr
Bordsstjärna Vit trästjärna med metallsockel. Fin dekoration att ha på bordet och i fönstret. Kombinera stjärnan med en snygg ljuskälla. Färg: VitAnslutningskabelns färg: SvartStorlek: Liten är Bredd/längd (cm): 30,00 Höjd (cm): 29,00 Djup (cm): 6,00 Stor är Bredd/längd (cm): 50,00 Höjd (cm): 48,00 Djup (cm):10,00Användningsområde: InomhusAntal lampor: 1Ljuskälla ingår: NejSockel: E14Strömbrytare: Ja
Aino 44 stjärna (Vit)
549 kr
Aino är en vacker och stämningsfull julstjärna, med fot i vitlackad metall och stjärna i papper. Stjärnan är utsmyckad med ett mycket dekorativt hålmönster där ljuset sprids på ett stämningsfullt sätt. Placera på bordet, golvet eller där du vill tillföra lite extra ljus och julkänsla. Ljuskälla ingår ej.
Tindra på fot 65cm (Mässing/guld)
499 kr
Tindra är en vacker och stilren guldfärgad bordsstjärna. 65cm i höjden och tillverkad i en lite industriell och rå stil. Använd gärna en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på stjärnan. Ljuskälla ingår ej.
SERAPHINA bordsstjärna vit
149 kr
En fin och stämningsfull bordstjärna i vitt. Sätt i en snygg ljuskälla i stjärnan och placera den där den är synlig. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Metallstjärna stående (Silver)
399 kr
Snygg och stilren stående stjärna, tillverkad i metall med silverfärgad yta. Glödlampan är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ sådan för att göra stjärnan ännu tuffare. Den är enkel att placera i ditt hem och sprider en härlig julkänsla omkring sig. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Gloria bordlampa (Mässing/guld)
1 239 kr
Gloria är en mycket vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall och en röfärgad glaskupa. Bak glaskupan är ljuskällan synlig, så använd gärna en dekorativ glödlampa för bästa synliga resultat. Otroligt stilren och lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 250cm med strömbytare. Ljuskälla ingår ej.
Factory Star Mässing 40cm
729 kr
Stjärna i mässingfärgad metall och glas. Riktigt ståtlig och spektakulär! Ljuskälla ingår ej.
Iben fönsterlampa (Mässing/guld)
479 kr
Iben är en härlig fönsterlampa med en vit cylindrisk skärm i mitten, omringad av en skärm i antingen mässing, vit eller grå. Sprider ett varmt och välkomnande ljus när den är tänd. Sladdlängd: 400cm + stickkontakt och strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Fiori bordlampa 45cm (Mässing/guld)
659 kr
Fiori är en vacker bordlampa med en mässingfärgad metallfot och en vit textilskärm. Stilren och enkel, lätt att placera i ditt hem och en trevlig inredningsdetalj. Sladdlängd: 200cm, transparent. ​Ljuskälla ingår ej.
Fiori bordlampa 58cm (Mässing/guld)
899 kr
Fiori är en vacker bordlampa med en mässingfärgad metallfot och en vit textilskärm. Stilren och enkel, lätt att placera i ditt hem och en trevlig inredningsdetalj. Sladdlängd: 200cm, transparent. Ljuskälla ingår ej.
Linné Lampfot Mässing/Guld 36cm (Mässing/guld)
399 kr
Linné är en vacker bordsfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Elegant och stilren fot med mjuka detaljer och 36cm i höjd. Använd en snygg skärm i egen smak och tycke. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej
Linné Lampfot Mässing/Guld 65cm (Mässing/guld)
799 kr
Linné är en vacker bordsfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Elegant och stilren fot med mjuka detaljer och hela 65cm i höjd. Använd en snygg skärm i egen smak och tycke. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Sigismund stjärna (Svart)
649 kr
Snygg, stilren och modern stjärna i metall, med klara glasväggar och fullt synlig ljuskälla. Placera denna stjärnan där alla kan beundra dess skönhet. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Socket bordlampa (Mässing/guld)
1 799 kr
Socket är en stilren och härlig bordlampa i solid mässing. Den tar inte mycket plats på bänken, men ger ett elegant och vackert intryck. Placera på bänken, sängbordet eller varför inte på fönsterbrädan. Socket är enkel att placera där du önskar i ditt hem. Svart textilsladd.  Ljuskälla ingår ej.
Cognac pendel (Mässing/guld)
489 kr
Cognac är en elegant lampa som är tillverkad i metall, med mässingfärgade detaljer, skärm i klarglas och fullt synlig ljuskälla. Placera i ditt hem där alla kan se den och beundra dess skönhet!  Sladdlängd: 300cm. Ljuskälla ingår ej.
Bowler bordlampa (Vit)
1 595 kr
Vacker bordlampa, skapad i runda och mjuka former och enkel design. Lätt att placera ut i ditt hem och ger ett bra ljus. Finns i två färger. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Edge metallstjärna LED (Mässing/guld)
349 kr
Snygg, stilren och modern metallstjärna i mässingfärgad metall. Utrustad med 25st LED-lampor som sprider ett varmvitt och inbjudande ljus. Enkel att placera i ditt hem och tillför både julkänsla, stil och elegans.  Sladdlängd: 350cm + transformator. Integrerad LED-belysning.
Raw Star bord råsilver 35cm
799 kr
Snygg, modern och härlig bordstjärna i råsilver. Är ståtlig på din bänk eller i ditt fönster med sina 60cm i höjd. Kombinera med en snygg glödlampa och låt den sprida julstämning i ditt hem. ​Sladd med stickkontakt + brytare. Ljuskälla ingår ej.
Broad bordlampa (Mässing/guld)
849 kr
Broad - en liten nätt bordlampa med en diameter på 9,5cm. Basen är gjord av mässing och kupan är i klarglas. Sprider ett vackert ljus i ditt hem och är otroligt stilig att ställa på bordet, bänken eller i ditt fönster. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Dot stjärna på fot 75cm
275 kr
En stor, vit stjärna på fot. Är väldigt vacker med sina 75cm i höjd och sitt dekorativa hålmönster på stjärnan. 180cm kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Elsa bordsfot (Mässing/guld)
379 kr
Vacker bordsfot i metall med svart yta och mässingfärgade detaljer. Kombinera denna fot med en vacker skärm i egen smak och tycke. Sladdlängd: 170cm. Ljuskälla ingår ej. OBS: Skärm ingår ej.
Duva 100 pappstjärna (Vit)
269 kr
Stor och ståtlig vit pappersstjärna som sprider ett vackert och stämningsfullt ljus i ditt hem. 100cm i bredd. Sladdlängd: 350cm vit sladd + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Factory Star Silver 60cm
1 103 kr
Stor stjärna i silverfärgad metall och glas. Riktigt ståtlig och spektakulär! Ljuskälla ingår ej.
Converto + skärm (Grå)
449 kr
Converto är en vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall och en stabil fotplatta i grå marmor. Härlig och stilren bordlampa som passar lika bra på bänken som i fönstret. Lampan levereras med vit skärm, men går även att använda utan skärmen för ett lite tuffare intryck. Ljuskälla ingår ej.
Hermine vägglampa (Mässing/guld)
599 kr
Hermine är en otroligt vacker vägglampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Hermine är både varm och inbjudande och sprider en härlig känsla i ditt rum. 200cm transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Nygården snöflinga 48cm (Vit)
299 kr
Nygården är en vacker hängande snöflinga i papp med en otroligt mysig och stämningsfull ljusspridning. Tillför en härlig julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 350cm vit + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Clive bordlampa (Svart)
549 kr
Clive är en väldigt spännande bordlampa i en unik och tuff design. Ljuskällan är fullt synlig bak skärmen så använd en dekorativ sådan för att sätta din egna stil på lampan. Placera den på bordet, bänken eller i fönstret och låt den sprida sitt ljus hemma hos dig.  Sladdlängd: 200cm svart textilsladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Tripp 7L träljusstake grå (Grå)
659 kr
En hög och väldigt ståtlig ljusstake i trä med 7 ljus. Passar perfekt att placera i ett högt fönster eller på andra platser i ditt hem där du önskar en vacker ljusstake som utfyllnad. Ljusstaken finns i flera olika färger. 180cm kabel med strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Stående Stjärna Garn (Beige/brun)
399 kr
Vacker stående stjärna med bas i metall, prydd med beiget garn som täcker hela stjärnan på ett dekorativt sätt. När stjärnan är tänd så sprids ljuset vackert genom garnet. Mysig stjärna som är lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Bubbles bordlampa (Mässing/guld)
825 kr
Vackra bordlampan Bubbles är tillverkad i en trendig design. Den har en fot i bubbligt glas, mässing- eller silverfärgade detaljer och stilren vit skärm i textil. Perfekt lampa till att förhöja det romantiska uttrycket i ditt hem. Passar dessutom lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller skänken. Var hade du placerat din? Sladdlängd: 200cm, transparent med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Linje slim 80 (Mässing/guld)
199 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ guldlinjelängs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Stella slim 80 (Grå)
159 kr
Stella slim är en härlig och ståtlig julstjärna, tillverkad i papper med ett dekorativt hålmönster där ljuset sprids genom på ett behagligt sätt. Stämningsfull grå stjärna som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: Upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Tripp 7L träljusstake brunbets (Beige/brun)
659 kr
En hög och väldigt ståtlig ljusstake i trä med 7 ljus. Passar perfekt att placera i ett högt fönster eller på andra platser i ditt hem där du önskar en vacker ljusstake som utfyllnad. Ljusstaken finns i flera olika färger. 180cm kabel med strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Linje slim 60 (Mässing/guld)
179 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ guldlinje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Circle Light trä 5L (Svart)
199 kr
Snygg och trevlig svart träljusstake med 5st ljus. På ljusstaken finns också flera dekorativa ringar i krom. Mycket vackert ljusstake som sprider ett fint ljus och en härlig julkänsla. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Etoile bordlampa 32cm (Mässing/guld)
299 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i matt guldfärgad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  ​Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 40cm (Mässing/guld)
325 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i matt guldfärgad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår ej.
Julia ljusstake 5L (Vit)
169 kr
Vacker ljusstake prydd med två änglar, en gulfärgad stjärna och ett vitt moln. Vit ljusstake i trä som sprider ett stämningsfullt ljus och är otroligt mysig och härlig. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
New Swing Dove bordlampa mässing/vit (Mässing/guld)
745 kr
Riktigt fin skrivbordslampa från Herstal. Mattvit metall med mässing och ett fint opalvitt glas. Riktbar skärm och ledbara armar, strömbrytare på lampan. 2m sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår.
Stående Stjärna Garn (Svart)
399 kr
Vacker stående stjärna med bas i metall, prydd med svart garn som täcker hela stjärnan på ett dekorativt sätt. När stjärnan är tänd så sprids ljuset vackert genom garnet. Mysig stjärna som är lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Etui bordlampa (Mässing/guld)
1 579 kr
En härlig och dekorativ bordlampa i mässingfärgad metall och svarta detaljer. Justera enkelt ljusstyrkan med hjälp av dimmern som är placerad på lampans fot. En vacker inredningsdetalj till t.ex. hallen eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
Scandi taklampa (Mässing/guld)
1 439 kr
Scandi taklampa har en snygg skärm i linne och stilfulla detaljer i antingen mässing- eller kromfärgad metall. Unik och härlig taklampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Du kan placera taklampan både i sovrummet och vardagsrummet, den är en otroligt härlig och lättplacerad taklampa. Ljuskälla ingår ej.
Fiberoptisk expresståg (Flerfärgad)
599 kr
Här kommer expresståget, med små härliga medpassagerare som har kommit för att sprida julkänsla i ditt hem. Det lyser vackert i lite olika delar av tåget och den spelar även 8 olika låtar. Fin dekorationsbelysning som garanterat sprider en härlig julstämning omkring sig. Sladdlängd: 180cm. Integrerad LED-belysning. 3xAA-batterier ingår ej.
Sparkling stjärna på fot (Förkromad/blank)
169 kr
Vacker metallstjärna på fot som är utrustad med 15st (ej utbytbara) LED-lampor som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus omkring sig. Tillverkad i förkromad metall. Enkel att placera ut i ditt hem och tillför en härlig julkänsla.  Utrustad med timer. 3xAA-batterier ingår ej.
Träd bordlampa (Svart)
849 kr
Varför inte låta naturen komma in till dig? Här har vi en härlig bordlampa i form av ett träd, tillverkad i metall och finns i både svart och vitt. Sprider ett behagligt ljus och är en väldigt fin dekoration att placera i fönstret eller på bänken. Sladdlängd: 170cm + strömbrytare och stickkontakt.  Ljuskälla ingår ej.
Ögla mässing 45cm (Mässing/guld)
1 490 kr
Ögla är en snygg plafond med stilrena detaljer på utsidan av skärmen. Modern och diskret plafond som är enkel att placera i ditt hem. Skärmen är tillverkad av UV-beständig och slagtålig akryl och är helt återvinningsbar. Fästen i mässingfärgad metall. Finns även i en större storlek. Ljuskälla ingår ej.
Cirklar dekoration (Mässing/guld)
149 kr
En mycket trevlig dekorationsbelysning med flera sammansatta cirklar och utspridda ljuskällor. Placera på bordet, häng i gardinstången eller dekorera med cirklarna i hyllan. De sprider ett stämningsfullt ljus i ditt hem och skapar en härlig julkänsla. Tillverkad i stål med en guldfärgad yta. AA-batterier ingår ej.
Gustavo 7L metalljusstake mässing (Mässing/guld)
399 kr
Gustavo är en väldigt snygg metalljusstake, med 7st ljus, härlig mässingfärg och dekorativa bollar på tre av ljusen. Ljusstaken lyser upp ditt hem och sprider en stämningsfull julkänsla. Finns även i krom. 180cm kabel + strömbrytare. 7st E10-ljus medföljer.
Vidar bordsdekoration 5L (Vit)
599 kr
Vidar är en vacker bordsdekoration, eller ljusstake, tillverkad i metall med vitlackad yta. Placera på bordet, fönsterkarmen eller i hyllan. Stämningsfull och mysig belysning som lyser upp ditt hem. Sladdlängd: 350cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Cosy In White 25,4cm (Vit)
1 795 kr
Vackra bordlampan Cosy In White är skapad i munblåst opalglas. Väldigt fin lampa som du kan placera överallt i ditt hem - den sprider en välkomnande atmosfär i rummet, en riktig myslampa. Finns även i en större storlek. Sladdlängd: 180cm, strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Dot pappersstjärna på fot 75cm (Röd)
229 kr
En stor, vit stjärna på fot. Är väldigt vacker med sina 75cm i höjd och sitt dekorativa hålmönster på stjärnan. 180cm kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Starling metallstjärna mässing
295 kr
En snygg och enkel stjärna i mässingfärgad metall. Med synlig ljuskälla kombinerad med stjärnans enkla och rena former så blir den väldigt snygg i ditt fönster. Finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej.
Deborah pendel (Mässing/guld)
1 299 kr
Deborah är en vacker pendel som du kan variera i oändlighet med hjälp av dekorativa glödlampor. Den är stabil och mjuk, kan placeras i ditt fönster eller över bordet och sprider en lite romantisk känsla i rummet. Snygg finnish i mässing! Sladdlängd: 120cm. Ljuskälla ingår ej.
Greta 5L metalljusstake (Svart)
295 kr
Vacker, modern och enkel ljusstake i metall. Har en svart yta med förkromade ljushållare. Stämningsfull och härlig!  Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Madame bordlampa (Klar/transparent)
999 kr
Vacker, elegant och romantisk - Madame är en fantastisk bordlampa som garanterat kommer hyllas med komplimanger. Den har en lyxig kristallklar fot i glas, detaljer i metall och en behaglig skärm i vitt sammetstyg. Passar lika bra på nattduksbordet som på bänken i hallen eller vardagsrummet. Sladdlängd: 200cm, vit textilsladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Deborah bordsfot 50cm (Mässing/guld)
1 549 kr
Deborah är skapad i mjuka och runda former och har en stabil fot. Den är både romantisk och lite orientalisk i stilen och passar lika bra på nattduksbordet som på bänken eller i fönstret. Snyggt mässingfärgad bordsfot, gjord i aluminium. Kombinera med en snygg skärm eller en naken glödlampa. OBS: Lampan levereras utan skärm. Ljuskälla ingår ej.
Trill 11L träljusstake 79cm (Beige/brun)
599 kr
Stor och vacker brun ljusstake i trä på hela 79cm i höjd. Med 11st ljus och rena och raka linjer så blir denna ståtliga ljusstake en succé i jul. Otroligt härlig och stämningsfull ljusstake som passar i t.ex. större fönster. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Christinehof bordlampa (Mässing/guld)
1 229 kr
Stor och ståtlig bordlampa med organzaskärm. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Damn Fashionista 15cm (Mässing/guld)
2 149 kr
Denna fina pendeln från serien "Damn Fashionista" är verkligen en vacker lampa med många härliga detaljer. Lampan är gjord i borstad mässing, med en fantasisk mönstrad skärm av munblåst glas. Ljuset sprids på ett vackert sätt genom glaset när lampan är tänd. Finns även i en större storlek. Sladdlängd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej. 
Sita bordlampa (Silver)
769 kr
Vackra Sita är en bordlampa som är tillverkad i metall och har ett mycket dekorativt hålmönster genomgående längs hela skärmen. När lampan är tänd sprids ett fint ljus genom mönstret som skapar en vacker ljusbild i rummet. Sita har en yta i antiksilver. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Humphrey Lampfot Mässing 52cm (Mässing/guld)
1 599 kr
Humphrey är en snygg och elegant bordlampa, tillverkad i metall med en mycket snyggt mönstrad yta i mässing. Handgjord och hamrad fot som tillför stil och elegans i ditt hem. OBS: kommer utan skärm. Ljuskälla ingår ej.
Humphrey Lampfot Mässing 40cm (Mässing/guld)
999 kr
Humphrey är en snygg och elegant bordlampa, tillverkad i metall med en mycket snyggt mönstrad yta i mässing. Handgjord och hamrad fot som tillför stil och elegans i ditt hem. OBS: kommer utan skärm. Ljuskälla ingår ej.
Tindra på fot 65cm (Svart)
499 kr
Tindra är en vacker och stilren bordsstjärna i mattsvart. 65cm i höjden och tillverkad i en lite industriell och rå stil. Använd gärna en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på stjärnan. Ljuskälla ingår ej.
Hermine golvlampa (Mässing/guld)
2 129 kr
Hermine är en otroligt vacker golvlampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Lampan sprider en varm och inbjudande känsla i ditt hem. 200cm transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.  
Ashby spotlight 20cm (Mässing/guld)
599 kr
Ashby är en vacker och naturligt sliten vägglampa som är en garanterad favorit! Ger ett bra ljus och sprider en rustik känsla i ditt hem. Passar lika bra i sovrummet som i hallen eller vardagsrummet. Sladdlängd: 200cm textilsladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Snowbell 18cm (Vit)
1 195 kr
Snowbell är en väldigt vacker pendel i porslin. Ett vackert mönster pryder hela lampan och den gör sig lika bra i ditt fönster som över bordet eller bänken. Sladdlängd: 300cm, svart tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Sling golvlampa (Svart)
1 495 kr
Sling är en vacker och klassisk golvlampa i metall, med en stor skärm på 52cm samt höj- och sänkbar fot. Den ger ett bra ljus samtidigt som den är en stilren inredningsdetalj. Finns i antingen svart eller vit.  Sladdlängd: 200cm + strömbrytare på lamphållaren. Ljuskälla ingår ej.
Bankir bordlampa (Mässing/guld)
3 285 kr
Snygga och klassiska kontorslampan Bankir i blank mässing och en grön skärm i glas. Sladdlängd: 2m (brun knoppledning) Strömbrytare på lampans fot. Ljuskälla ingår ej.
Tindra på fot 65cm (Förkromad/blank)
499 kr
Tindra är en vacker och stilren bordsstjärna i matt krom. 65cm i höjden och tillverkad i en lite industriell och rå stil. Använd gärna en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på stjärnan. Ljuskälla ingår ej.
Imperia bordlampa (Mässing/guld)
599 kr
En snygg och stilfull bordlampa med runda, mjuka former. Lampan är i mässingfärgad metall, med en lampskärm i vit textil. Sladdlängd: 2m Ljuskälla ingår ej.
Liverpool guld/svart (Mässing/guld)
1 499 kr
Fantastiskt vacker bordlampa från On interiör. Stomme i mässing med en svart skärm, matchande kabel längs lampan med strömbrytare och stickkontakt på. Ljuskälla ingår ej.
Anette 70cm silver/vit (Förkromad/blank)
789 kr
Anette är en stilren bordlampa som gör sig lika bra på fönsterkarmen som på ditt nattduksbord. Lampan är gjord i silverfärgad metall kombinerat med en snygg, vit textilskärm. Väldigt välkomnande och vacker bordlampa. Finns även en lägre variant.  Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Anette 55cm silver/vit (Förkromad/blank)
789 kr
Anette är en stilren bordlampa som gör sig lika bra på fönsterkarmen som på ditt nattduksbord. Lampan är gjord i silverfärgad metall kombinerat med en snygg, vit textilskärm. Väldigt välkomnande och vacker bordlampa. Finns även en högre variant. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Kross fot + Scala skärm svart 32cm
995 kr
En vacker och exklusiv lampfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Lampfoten är mycket stabil och har en snygg, kryssad fot. Kommer komplett med skärmen Scala, en svart skärm i lin som är 32cm i bredd. OBS: skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Humphrey mässing 40cm + Sofia svart skärm
1 395 kr
Humphrey är en snygg och elegant bordlampa, tillverkad i metall med en mycket snyggt mönstrad yta i mässing. Tillför stil och elegans i ditt hem. Skärmen Sofia medföljer som är en vacker och stilren svart skärm i sammet på 30cm i diameter. Ljuskälla ingår ej.
Stjärna grå hängande 45cm
349 kr
Vacker stjärna i grålackad metall med svart textilkabel (5m sladd med strömbrytare och stickkontakt). Ljuskälla ingår ej.