Napoleon Röktub PRO

Napoleon

Napoleon Röktub PRO

199 kr

Napoleon Röktub PRO från Napoleon

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Confident Living för 199 kr
Finns i lager hos Confident Living, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • Fri frakt över 150 kr
  • Fri hemleverans över 1299 kr
  • Nordens största möbelsortiment

Liknande produkter

Napoleon Röktub PRO
199 kr
Napoleon Röktub PRO från Napoleon
Napoleon Röktub
199 kr
Förvandla din gasgrill till en rök. Napoleons röktub är ett enkelt verktyg för att förbättra smaken av din mat genom att användas med ditt favorit rökspån. Perfekt för att lägga till äkta röksmak för kött och fisk. Specifikationer:-  Rostfritt stål. 
Röktub Napoleon
199 kr   175 kr
Röktub i rostfritt stål från Napoleons PRO-serie   Förvandla din gasolgrill till en rök. Napoleons röktub är ett enkelt verktyg för att förbättra smaken på din mat, välj rökflis efter smak och lägg i den runda röktuben. Lägg sedan tuben på grillens brännare eller galler och låt det börja ryka. Röktuben är perfekt för att lägga till äkta röksmak till kött och fisk.   Fördelar med Napoleons röktub   > Tillbehör från PRO-serien > Rostfritt stål > Ger en äkta röksmak
Napoleon Start-kit för rökning
299 kr
Få fram extra härliga smaker med hjälp av rökspån med smak! I detta startkit ingår 1 röktub tillsammans med fyra olika sorters rökspån i form av Hickory, Körsbär, Lönn och Whiskey. Ett bra sätt att prova sig fram bland olika rökspån.  Specifikationer:- Innehåller röktub samt fyra olika rökspån. 
Napoleon Rökspån Mesquite
99 kr
Rökspånet Mesquite ger en söt och stark smaksatt rök som är perfekt för nötkött, fläsk samt fungerar också bra med fjäderfä. Blötlägg spånet i vatten och låt vila i ca 30 minuter. Ta sedan bort rökspånet från vätskan och lägg dem i ett Napoleon-rökrör.  Placera sedan rökröret på grillens sidovärmare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo® 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar.  När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter.  
Napoleon Rökspån Maple Wood
99 kr
Maple Wood rökspån fungerar väldigt bra till bacon, fläsk och är också bra för fjäderfä, lax, och öring. De kan också blötläggas i äppeljuice, chardonnay, cabernet sauvignon, honungbrun lager och lönnlager för extra smak. Ta bort rökspånet från vätskan efter ca 30 minuter och lägg dem i ett Napoleon-rökrör.  Placera sedan rökröret på grillens sidovärmare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo® 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar.  När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter.  
Napoleon Rökspån Whiskey Oak
99 kr
Whisky Barrel Oak-rökspån ger en stark, men inte överdrivande rökarom av whisky. Dessa rökspån passar bäst ihop med kött som nötkött, bison, lamm och vilt. Blötlägg spånet i vatten eller i cabernet sauvignon, merlot, ljus öl, tranbär eller apelsinjuice för extra smak när du röker.  Ta sedan bort rökspånet från vätskan efter ca 30 minuter och lägg dem i ett Napoleon-rökrör. Placera sedan rökröret på grillens sidobrännare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar.  När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter. 
Napoleon Rökspån Hickory Wood
99 kr
Detta rökspån, med smak av Hickory Wood fungerar fantastiskt för lång rökning av kött, särskilt fläsk och bacon. Den djärva smaken som produceras av röken från Hickory Wood rökspån är djärv och ofta associerad med grillningen i södra USA.  Blötlägg rökspånet i vatten eller andra vätskor som öl, bourbon, ingefära ale, cola, äppeljuice, ananasjuice eller till och med en cabernet sauvignon. Ta bort rökspånet från vätskan efter ca 30 minuter och lägg dem i ett Napoleon-rökrör.  Placera sedan rökröret på grillens sidovärmare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar. När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter. 
Röktub PRO
149 kr
Med en röktub kan du få en härlig röksmak till din mat. Du fyller röktuben med blöta rökspån och lägger tuben på grillgallret. Sedan placerar du maten som ska tillagas över en otänd brännare.
Napoleon Rökspån Äpple
99 kr
De livsmedel som gynnas mest av Apple Wood-rök är skaldjur och fisk som kan dra nytta av den söta smaksättningen, som lax till exempel. Detta rökspån är också fantastiskt med fläsk och kalv. Apple Wood-rökspån fungerar även perfekt för att röka frukter och grönsaker.  Blötlägg rökspånet i vatten, äppeljuice, öl, vin eller cider, chardonnay, pinot noir eller till och med ananasjuice innan användning. Ta sedan bort rökspånet från vätskan efter ca 30 minuter och lägg dem i ett Napoleon-rökrör. Placera sedan rökröret på grillens sidobrännare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar.  När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter.
Klotgrill Napoleon PRO22K-L
3 790 kr
Denna modell från Napoleon samt syskongrillen NK22CK-C med vagn står i en klass för sig bland kolgrillarna. Grillen har ett gjutjärnsgaller för bästa grillresultat.
Verktygsset Napoleon, 3 delar
199 kr
För att du ska lyckas med din grillning måste du också ha bra verktyg. Här är ett grundset från Napoleon med tre bra verktyg; en stekspade, en grilltång och en silikonpensel.
Verktygset i 3 delar Napoleon
299 kr   254 kr
Redskapsset i 3 delar från Napoleon   Napoleon redskapsset i rostfritt stål med svarta handtag. I det tredelade setet ingår marinadpensel i silikon , låsbar tång och en tandad spade för att du enkelt ska kunna skära upp köttet. Dessa kvalitets och långvariga verktyg med ergonomiska handtag gör att du ser ut och känner dig som en professionell griller .   Innehåller   > Silikonpensel > Tång > Tandad spade
Startkit rökning PRO Napoleon
299 kr
Rök är som att tillsätta en unik kryddning till ditt grillkött. Och det är enkelt att röka på alla slags gasol- och kolgrillar, genom att antingen lägga flis på gallret eller i en röklåda som enkelt kan lyftas bort när köttet har fått tillräckligt mycket rök. Vilket träslag du föredrar är en smaksak, så det bästa är att du provar dig fram.   I startkitet ingår 1 PRO röktub, rökspån i fyra olika smaker - Hickory, Körsbär, Lönn och Whiskey.
Napoleon Termometer
229 kr
Napoleon Termometer från Napoleon
Napoleon Termometer
229 kr
Napoleon Termometer från Napoleon
Napoleon Grillborste PRO
279 kr
Napoleon Grillborste PRO från Napoleon
Napoleon Stekspade
149 kr
Napoleon Stekspade från Napoleon
Napoleon Kockkniv PRO
589 kr
Napoleon Kockkniv PRO från Napoleon
Napoleon Silikonmopp
179 kr
Napoleon Silikonmopp från Napoleon
Napoleon Grillkolskorg
329 kr
Napoleon Grillkolskorg från Napoleon
Napoleon Grillborste PRO
279 kr
Napoleon Grillborste PRO från Napoleon
Napoleon Kockkniv
199 kr
Napoleon Kockkniv från Napoleon
Napoleon Förkläde PRO
449 kr
Napoleon Förkläde PRO från Napoleon
Napoleon Förkläde PRO
449 kr
Napoleon Förkläde PRO från Napoleon
Napoleon Pizzaspade PRO
469 kr
Napoleon Pizzaspade PRO från Napoleon
Napoleon Stekspade PRO
199 kr
Napoleon Stekspade PRO från Napoleon
Napoleon LED-lampa
119 kr
Napoleon LED-lampa från Napoleon
Napoleon Saltkvarn PRO
289 kr
Napoleon Saltkvarn PRO från Napoleon
Napoleon Kockkniv PRO
589 kr
Napoleon Kockkniv PRO från Napoleon
Napoleon Stekspade PRO
199 kr
Napoleon Stekspade PRO från Napoleon
Napoleon Revbensställ med fat
299 kr
Napoleon Revbensställ med fat från Napoleon
Napoleon Silikonmopp
179 kr
Napoleon Silikonmopp från Napoleon
Napoleon Stekspade
149 kr
Napoleon Stekspade från Napoleon
Napoleon Kockkniv
199 kr
Napoleon Kockkniv från Napoleon
Napoleon Grillkolständare
299 kr
Napoleon Grillkolständare från Napoleon
Napoleon Hamburgerpress-kit
249 kr
Napoleon Hamburgerpress-kit från Napoleon
Napoleon Gallerskrapa
159 kr
Napoleon Gallerskrapa från Napoleon
Napoleon Överdrag P/PRO-450/500
899 kr
Napoleon Överdrag P/PRO-450/500 från Napoleon
Napoleon LED-lampa
119 kr
Napoleon LED-lampa från Napoleon
Napoleon Kycklinghållare med wok
299 kr
Napoleon Kycklinghållare med wok från Napoleon
Napoleon Verktygshållare
99 kr
Napoleon Verktygshållare från Napoleon
Napoleon Hamburgerpress-kit
249 kr
Napoleon Hamburgerpress-kit från Napoleon
Napoleon Verktygshållare
99 kr
Napoleon Verktygshållare från Napoleon
Napoleon Grilltång
129 kr
Napoleon Grilltång från Napoleon
Napoleon Stekspadetång
299 kr
Napoleon Stekspadetång från Napoleon
Napoleon Wokpanna
259 kr
Napoleon Wokpanna från Napoleon
Napoleon Silikonpensel
79 kr
Napoleon Silikonpensel från Napoleon
Napoleon Borsthuvud PRO
99 kr
Napoleon Borsthuvud PRO från Napoleon
Napoleon Koltråg
499 kr
Napoleon Koltråg från Napoleon
Napoleon Pepparkvarn PRO
289 kr
Napoleon Pepparkvarn PRO från Napoleon
Napoleon Fågelsax PRO
299 kr
Napoleon Fågelsax PRO från Napoleon
Napoleon Saltkvarn PRO
289 kr
Napoleon Saltkvarn PRO från Napoleon
Napoleon Stekspadetång
299 kr
Napoleon Stekspadetång från Napoleon
Napoleon Grillkolständare
299 kr
Napoleon Grillkolständare från Napoleon
Napoleon Koltråg
499 kr
Napoleon Koltråg från Napoleon
Napoleon Knivset
499 kr
Napoleon Knivset från Napoleon
Napoleon Knivset
499 kr
Napoleon Knivset från Napoleon
Napoleon Grillspett PRO, 6 st.
199 kr
Napoleon Grillspett PRO, 6 st. från Napoleon
Napoleon Rengöringssvamp
29 kr
Napoleon Rengöringssvamp från Napoleon
Napoleon Wokpanna
259 kr
Napoleon Wokpanna från Napoleon
Napoleon Grilltång
129 kr
Napoleon Grilltång från Napoleon
Napoleon Rengöringssvamp
29 kr
Napoleon Rengöringssvamp från Napoleon
Napoleon Grillkolskorg
329 kr
Napoleon Grillkolskorg från Napoleon
Napoleon Kycklinghållare med wok
299 kr
Napoleon Kycklinghållare med wok från Napoleon
Napoleon Revbensställ med fat
299 kr
Napoleon Revbensställ med fat från Napoleon
Napoleon Överdrag P/PRO-450/500
899 kr
Napoleon Överdrag P/PRO-450/500 från Napoleon
Napoleon Fågelsax PRO
299 kr
Napoleon Fågelsax PRO från Napoleon
Napoleon Silikonpensel
79 kr
Napoleon Silikonpensel från Napoleon
Napoleon Pizzaspade PRO
469 kr
Napoleon Pizzaspade PRO från Napoleon
Napoleon Grillspett PRO, 6 st.
199 kr
Napoleon Grillspett PRO, 6 st. från Napoleon
Napoleon Skärbräda PRO
599 kr
Napoleon Skärbräda PRO från Napoleon
Napoleon Gallerskrapa
159 kr
Napoleon Gallerskrapa från Napoleon
Napoleon Pepparkvarn PRO
289 kr
Napoleon Pepparkvarn PRO från Napoleon
Napoleon Skärbräda PRO
599 kr
Napoleon Skärbräda PRO från Napoleon
Napoleon Borsthuvud PRO
99 kr
Napoleon Borsthuvud PRO från Napoleon
Gasolgrill Napoleon LE-3, rostfri
13 900 kr
Napoleon LE-3 i rostfritt stål är en modell med totalt 5 brännare och många finesser. Grillen har bland annat bakgrundsbelysta vred, innerbelysning, integrerad ishink med skärbräda och grillgallret i stabilt, porslinsbelagt gjutjärn.
Grilltång PRO, rostfri Napoleon
169 kr
Enkel och behändlig grilltång med låsfunktion från Napoleon. Grilltången låses enkelt genom att dra tillbaka kroken i bakänden av tången. Tången är tillverkad av rostfritt stål och tål maskindisk.
Grilltång, rostfri Napoleon
149 kr
Enkel och behändlig grilltång med låsfunktion från Napoleon. Grilltången låses enkelt genom att dra tillbaka kroken i bakänden av tången. Tången är tillverkad av rostfritt stål och tål maskindisk.
Apollo rök Napoleon
4 590 kr
Vare sig du är nybörjare eller kungen i bakgården så är ingen grillning fullbordad utan en rök på baksidan. Röken från Napoleon kan byggas om från en komplett rök till en lite picknick grill - du tar bara bort de två mellan bitarna på grillen.  Rökning kräver tålamod och övning. Med hjälp av ventilerna i toppen och botten kan du kontrollera kolens temperatur för att uppnå den rätta temperaturen för rökning. Den inbyggda termometern med rostfri ventil ger dig möjligheten att läsa av temperaturen enkelt inne i grlllen. Se videon nedan för mer information om röken från Napoleon.  
Gjutjärnspanna med underlägg Napoleon
349 kr
Ta grillningen till nästa nivå med denna gjutjärnspannan från Napoleon! Gjutjärnspannan är gjord i ett non-stick material så att du enkelt får av maten utan att den fastnar. Handtaget är avtagbar vilket gör att du kan ta av pannan utan att bränna dig. 
Grillspett 6st. Napoleon
249 kr
Dessa multifunktionella grillspett är tillverkade av rostfritt stål för att kunna användas i många år framöver. Ändarna på grillspetten är riggade, vilket säkerställer att maten stannar kvar på spettet. Grillspetten från Napoleon tål maskindisk.
Napoleon Värmehylla PRO285
499 kr
Napoleon Värmehylla PRO285 från Napoleon
Napoleon Gasolgrill LE-3 Svart
13 895 kr
Napoleon Gasolgrill LE-3 Svart från Napoleon
Napoleon Gasolgrill PRO825
57 895 kr
Napoleon Gasolgrill PRO825 från Napoleon
Napoleon Kolgrill PRO22K-L
3 795 kr
Napoleon Kolgrill PRO22K-L från Napoleon
Napoleon Rotisserie, proffskvalité 600/605/730
1 989 kr
Napoleon Rotisserie, proffskvalité 600/605/730 från Napoleon
Napoleon Kycklinghållare Beer Can
129 kr
Napoleon Kycklinghållare Beer Can från Napoleon
Napoleon Överdrag PRO665
799 kr
Napoleon Överdrag PRO665 från Napoleon
Napoleon Överdrag BIPRO500
399 kr
Napoleon Överdrag BIPRO500 från Napoleon
Napoleon Termometer PRO, trådlös
459 kr
Napoleon Termometer PRO, trådlös från Napoleon
Napoleon Regulator med slang
299 kr
Napoleon Regulator med slang från Napoleon
Napoleon Wokpanna, rostfri
789 kr
Napoleon Wokpanna, rostfri från Napoleon
Napoleon Gasolgrill PRO500
27 895 kr
Napoleon Gasolgrill PRO500 från Napoleon
Napoleon Saltsten Himalaya
889 kr
Napoleon Saltsten Himalaya från Napoleon
Napoleon Grönsaksställ, stort
299 kr
Napoleon Grönsaksställ, stort från Napoleon
Napoleon Överdrag T-1 (T325)
599 kr
Napoleon Överdrag T-1 (T325) från Napoleon