Myggfångare Mosquito Magnet Independence

Mosquito Magnet

Myggfångare Mosquito Magnet Independence

9 995 kr

Independence är en sladdlös myggfångare med hög prestanda. Myggdödaren Independence lämpar sig för platser med stora mygg- och knottproblem eller där större ytor önskas täckta. Då myggmaskinen är sladdlös är den även lämplig på platser som saknar tillgång till elektricitet.

Läs mer...

Köp hos Granngården för 9 995 kr
Finns i lager hos Granngården, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 30 dagar öppet köp
 • Fri frakt över 500 kr
 • Fri retur i butik

Liknande produkter

Myggfångare Mosquito Magnet Executive
13 995 kr
Executive är den myggfångare från Mosquito Magnet med högst prestanda. Lämpar sig för platser med stora mygg- och knottproblem eller där större ytor önskas täckta. Då myggmaskinen är sladdlös är den även lämplig på platser som saknar tillgång till elektricitet. Myggdödaren Executive har extra stort fångstnät och även smarta funktioner för att spara gas.
Myggfångare Mosquito Magnet Independence Grön|Grå
8 395 kr
"Myggfångaren som är bra att ha på platser med stora myggproblem, samt ställen där elektricitet inte finns. Mosquito Magnet® Independence arbetar med den patenterade Counterflow™-tekniken som ingen annan produkt på marknaden får använda. Tekniken är helt giftfri. Trots den avancerade tekniken är Mosquito Magnet® myggfälla mycket enkel att montera, sköta och använda. Alla modeller kan stå ute i ur och skur.

Produktinformation

Täckningsyta upp till 4 000 m².
Sladdlös - större frihetsgrad.
Drivs av uppladdningsbart batteri.
Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej).
Stort fångstnät som möjliggör färre tömningar.
Ljudlös och luktfri.
Skyddar dygnet runt.
Väderbeständig – kan stå ute i regn. Bevisat effektiv i oberoende tester.
Enkel att montera och sköta.

"
Mosquito Magnet Myggskydd Independence
8 975 kr
Myggfångaren som är bra att ha på platser med stora myggproblem, samt ställen där elektricitet inte finns. Mosquito Magnet Independence arbetar med den patenterade Counterflow-tekniken som ingen annan produkt på marknaden får använda. Tekniken är helt giftfri. Trots den avancerade tekniken är Mosquito Magnet myggfälla mycket enkel att montera, sköta och använda. Alla modeller kan stå ute i ur och skur.  * Täckningsyta upp till 4 000 m². * Sladdlös - större frihetsgrad. * Drivs av laddningsbart batteri (laddas 1ggr/säsong). * Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej).  * Ljudlös och luktfri. * Skyddar dygnet runt. * Väderbeständig – kan stå ute i regn. * Bevisat effektiv i oberoende tester. * Enkel att montera och sköta.
Myggfångare Mosquito Magnet Executive Grön|Grå
9 995 kr
"Vår myggfångare med högst prestanda och störst fångstnät. För platser med större myggproblem samt ställen där tillgång till elektricitet inte finns. Mosquito Magnet Executive har inbyggd ”smart teknologi” - avancerad diagnostik och automatik för minskad gasförbrukning.

Produktinformation

Täckningsyta upp till 4 000 m².
Sladdlös - större frihetsgrad.
Drivs av laddningsbart batteri (laddas 1ggr/säsong).
Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej).
Vårt största fångstnät som möjliggör färre tömningar.
Smart teknologi med bl.a funktioner för minskad gasförbrukning (temp./klocka), autostart, batterivarning mm.
Ljudlös och luktfri.
Skyddar dygnet runt.
Väderbeständig – kan stå ute i regn.
Bevisat effektiv i oberoende tester. Enkel att montera och sköta.

"
Myggnät Mosquito Independence
345 kr
Extranätet till Independence passar även till Mosquito Magnet Executive och Mosquito Magnet Liberty plus.
Mosquito Magnet Myggskydd Executive
11 395 kr
En myggfångare med högst prestanda och störst fångstnät. För platser med större myggproblem samt ställen där tillgång till elektricitet inte finns. Mosquito Magnet Executive har inbyggd ”smart teknologi”, avancerad diagnostik och automatik samt förminskad gasförbrukning. Smart-teknologi med bl.a funktioner för minskad gasförbrukning (temp./klocka), autostart, batterivarning m.m.  * Täckningsyta upp till 4 000 m². * Sladdlös - större frihetsgrad. * Drivs av laddningsbart batteri (laddas 1ggr/säsong). * Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej). * Vårt största fångstnät som möjliggör färre tömningar. * Smart teknologi med bl.a funktioner för minskad gasförbrukning (temp./klocka), autostart, batterivarning mm. * Ljudlös och luktfri. * Skyddar dygnet runt. * Väderbeständig – kan stå ute i regn. * Bevisat effektiv i oberoende tester. * Enkel att montera och sköta.
Myggfångare Mosquito Magnet Pioneer
6 995 kr
Mosquito Magnet Pioneer är en mycket bra myggfångare anpassad till nordiska förhållanden och med en täckningsyta på upp till 4 000 m². Anslut myggmaskinen till gasolflaska (rek 10 kg) samt till elnät (230V).
Mosquito Magnet Independence
10 995 kr   8 975 kr
Mosquito Magnet Independence från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Independence
10 995 kr   8 975 kr
Mosquito Magnet Independence från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Extra nät Independence
349 kr
Mosquito Magnet Extra nät Independence från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Extra nät Independence
349 kr
Mosquito Magnet Extra nät Independence från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Octenol 3-pack till Myggskydd
495 kr
Din Mosquito Magnet Myggfångare omvandlar dygnet runt gasol till uppvärmd koldioxid motsvarande utandningsluften från människor och varmblodiga djur. Octenol i sig lockar inte till sig några mygg eller knott men i kombination med den uppvärmda koldioxiden ökar Octenolen fällans fångstkapacitet med upp till 10 gånger.  Octenol är nödvändig för fällans funktion för att fånga så mycket mygg och knott så att populationen i ditt närområde bryts ner. Du fångar fler än vad som kläcks.  * Octenol säljes i förpackning om 3 st kapslar. * Varje gång du byter gasolflaska (10kg) skall du byta Octenoltabletten. * Öppnad Octenol kapsel verkar upp till 21 dygn. Även om Octenoltabletten därefter fortfarande luktar detsamma (lite ”jordgolv”) så är den inte längre verksam ihop med din Mosquito Magnet. Passar till alla Mosquito Magnet Myggfångare. 
EXTRANÄT MOSQUITO MAGNET INDEPENDENCE
265 kr
Extranät Mosquito Magnet IndependenceRengör och säkerställ att du alltid har hela nät för att uppnå säker drift och optimal fångstkapacitet.Alla nät säljs i förpackning om ett nät.Ett tips är att använda ett extra nät, d.v.s. två nät parallellt.Du kommer snabbt att märka hur mycket mer praktiskt det blir att snabbt byta nät i din Mosquito Magnet om du använder två parallellt.Ekonomiskt håller också två nät parallellt längre än användandet av två efter varandra.Näten mår bra av att torka ut och rengöras väl innan nästa uppgift - att åter igen fånga mygg och knott.
Mosquito Magnet R-Octenol 3-pack till Myggskydd
549 kr
Din Mosquito Magnet Myggfångare omvandlar dygnet runt gasol till uppvärmd koldioxid motsvarande utandningsluften från människor och varmblodiga djur. R-Octenol i sig lockar inte till sig några mygg eller knott men i kombination med den uppvärmda koldioxiden ökar R-Octenolen fällans fångstkapacitet med upp till 10 gånger.R-Octenol är en vidareutvecklad Octenol som kommer att fånga mer under längre tid. Med R-Octenol blir driftkostnaden lägre då den tidsmässigt räcker 40% längre än vanlig Octenol. En tablett räcker ca 30 dagar.* R-Octenol är nödvändig för fällans funktion - att fånga så mycket mygg och knott så att populationen i ditt närområde bryts ner - du fångar fler än vad som kläcks.* R-Octenol säljes i förpackning om 3 st kapslar. Öppnad R-Octenol kapsel verkar upp till 30 dygn. Även om R-Octenoltabletten därefter fortfarande luktar detsamma (lite ”jordgolv”) så är den inte längre verksam ihop med din Mosquito Magnet. Passar till alla Mosquito Magnet Myggfångare.
Mosquito Magnet Extra Nät till Myggskydd Independence
349 kr
Ett tips är att använda ett extra nät, d.v.s. två nät parallellt. Du kommer snabbt att märka hur mycket mer praktiskt det blir att snabbt byta nät i din Mosquito Magnet®. Ekonomiskt håller också två nät parallellt längre än användandet av två efter varandra. Näten mår bra av att torka ut och rengöras väl innan nästa uppgift, att åter igen fånga mygg och knott. * Till Independece, (fungerar även i Liberty Plus och Executive).* Nätvolym drygt 1 liter.* Rengör och säkerställ att du alltid har hela nät för att uppnå säker drift och optimal fångstkapacitet.* Alla nät säljs i förpackning om ett nät.
MYGGSKYDD MOSQUITO MAGNET INDEPENDENCE
9 695 kr
Myggskydd Mosquito Magnet IndependenceTäckningsyta upp till 4 000 m²Sladdlös - större frihetsgradDrivs av ett laddningsbart batteri.Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej)Stort fångstnät som möjliggör färre tömningarLjudlös och luktfriSkyddar dygnet runtVäderbeständig – kan stå ute i regnBevisat effektiv i oberoende testerEnkel att montera och skötaLev. artikelnr: 101007Med hjälp av Mosquito Magnet® - Marknadens mest avancerade skydd mot mygg och knott, kan man verkligen bli av med blodsugande myggor och knott utan kemisk bekämpning. Mosquito Magnet® är myggfällan som lockar till sig och fångar så mycket mygg och knott att fortplantningen bryts ner. Med Mosquito Magnet® kan du effektivt skydda dig och din familj, alla dagar, dygnet runt. Njut av din trädgård och sköna grillkvällar utan objudna gäster som dessutom suger blod.1.  LockarDygnet runt omvandlar Mosquito Magnet® gasol till uppvärmd koldioxid som blandas med det i naturen vanligt förekommande medlet Octenol. Resultatet som fällan andas ut tror mygg och knott är mänsklig utandningsluft.2.  FångarSin vana trogen närmar sig blodsugarna källan i tron att det är ett mänskligt byte. Väl i närheten av Mosquito Magnet® sugs de effektivt in i en nätpåse med hjälp av en unik och patenterad vakuumteknik, Counterflow™. Väl där torkar de ut och dör.3.  SkyddarEftersom Mosquito Magnet®så effektivt reducerar antalet mygg och knott, bryts deras fortplantningscykel snabbt ner. Märkbart resultat kommer redan efter några dagar och efter några veckor har fällan dramatiskt reducerat det lokala beståendet av mygg och knott. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av säsongen. Glöm inte att komplettera med tillbehör som bl.a. Rengöringspatron, Extranät, Octenolkapsel.Även reservdelar finns tillgängliga som beställningsvara.
Mosquito Magnet Rengöringspatroner 3-pack till Myggfångare
299 kr
Användning av Rengöringspatroner (Quick Clear Cartridge) är nästan det enda förebyggande underhållet som krävs av dig som ägare till en Mosquito Magnet. Rengöringspatron används för att regelbundet rensa gasolspridaren inne i maskinen mot föroreningar som finns i all gasol. Patronen är mycket lätt att använda och ansluta till maskinen. * Rengöringspatroner säljs i förpackning om 3 st patroner.* Rengöringspatron används vid varje byte av gasolflaska (10kg). Samma gäller också vid säsongsuppstart samt inför vinterförvaring.* I jämförelse med t.ex. gasolgrillar och gasolvärmare så har alla låg-gas-förbrukare, som t.ex Mosquito Magnet®, gasolspridare med betydligt mindre öppningshål. * Genom användande av Rengöringspatroner undviker du att din Mosquito Magnet® blir tilltäppt, svårstartad eller behöver lämnas in på service för rengöring av gasolspridaren. * Använd aldrig tryckluft i rengöringsventilen pga risk för föroreningar. Passar till alla Mosquito Magnet Myggfångare.
Mosquito Magnet Myggskydd Pioneer
5 725 kr
Mosquito Magnet Myggfångare Pioneer är en instegsmodell och är en riktigt bra myggfångare. Modellen är anpassad till nordiska förhållanden och har en täckningsyta på upp till 4 000 m². Kräver el-anslutning. Pioneer arbetar med den patenterade giftfria Counterflow-tekniken. Jämfört med tidigare instegsmodeller har Pioneer 3ggr större fångstnät och därmed större kapacitet. Dessutom gör en förändrad konstruktion med förbättrade interna luftflöden att den är generellt effektivare, framförallt vid fångst av knott.                * Täckningsyta upp till 4 000 m².* Ansluts till elnät, 230V. * Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej).* Ljudlös och luktfri. * Skyddar dygnet runt. * Väderbeständig – kan stå ute i regn. * Bevisat effektiv i oberoende tester. * Enkel att montera och sköta.
Myggfångare ThermaCELL Refill, 4-pack
299 kr
Refill till myggfångare ThermaCell Portabel som ger ett effektivt skydd mot mygg. ThermaCell gör att du kan njuta av sommaren utan att störas av mygg och knott!
Myggnät Mosquito Patriot
295 kr
Praktiskt och effektivt myggnät som passar till myggfångare Mosquito Magnet Patriot. Extranätet till Patriot passar även till Mosquito Magnet Defender.
Mosquito Magnet Extra Nät till Myggskydd Executive
495 kr
Ett tips är att använda ett extra nät, d.v.s. två nät parallellt. Du kommer snabbt att märka hur mycket mer praktiskt det blir att snabbt byta nät i din Mosquito Magnet Myggfångare Executive. Ekonomiskt håller också två nät parallellt längre än användandet av två efter varandra. Näten mår bra av att torka ut och rengöras väl innan nästa uppgift, att åter igen fånga mygg och knott. * Endast Executive.* Nätvolym ca 2,5L.* Rengör och säkerställ att du alltid har hela nät för att uppnå säker drift och optimal fångstkapacitet.* Alla nät säljs i förpackning om ett nät.
Myggnät Mosquito Pioneer
395 kr
Praktiskt och effektivt myggnät som passar till myggfångare Mosquito Magnet Pioneer.
Myggfångare Mosquito Magnet Pioneer Grön
5 790 kr
Pioneer är instegsmodellen och är en riktigt bra myggfångare! Modellen är anpassad till nordiska förhållanden och har en täckningsyta på upp till 4 000 m². Kräver el-anslutning. Pioneer arbetar med den patenterade giftfria Counterflow™-tekniken. Jämfört med tidigare instegsmodeller har Pioneer 3ggr större fångstnät och därmed större kapacitet. Dessutom gör en förändrad konstruktion med förbättrade interna luftflöden att den är generellt effektivare, framförallt vid fångst av knott.

Produktinformation

Täckningsyta upp till 4 000 m².
Ansluts till elnät (230V). Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej).
Ljudlös och luktfri.
Skyddar dygnet runt.
Väderbeständig – kan stå ute i regn.
Bevisat effektiv i oberoende tester.
Enkel att montera och sköta.
Tändstift Mosquito Magnet
395 kr
Tändstift som passar till myggfångare Defender och Patriot.
MYGGSKYDD MOSQUITO MAGNET EXECUTIVE
12 895 kr
Myggskydd Mosquito Magnet Executive- Täckningsyta upp till 4 000 m²- Sladdlös - större frihetsgrad- Drivs av laddningsbart batteri (laddas 1ggr/säsong)- Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej)- Vårt största fångstnät som möjliggör färre tömningar- Smart teknologi med bl.a funktioner för minskad gasförbrukning (temp./klocka), autostart, batterivarning mm.- Ljudlös och luktfri- Skyddar dygnet runt- Väderbeständig – kan stå ute i regn- Bevisat effektiv i oberoende tester- Enkel att montera och skötaMed hjälp av Mosquito Magnet® - Marknadens mest avancerade skydd mot mygg och knott, kan man verkligen bli av med blodsugande myggor och knott utan kemisk bekämpning.Mosquito Magnet® är myggfällan som lockar till sig och fångar så mycket mygg och knott att fortplantningen bryts ner.Med Mosquito Magnet® kan du effektivt skydda dig och din familj, alla dagar, dygnet runt.Njut av din trädgård och sköna grillkvällar utan objudna gäster som dessutom suger blod.LockarDygnet runt omvandlar Mosquito Magnet® gasol till uppvärmd koldioxid som blandas med det i naturen vanligt förekommande medlet Octenol. Resultatet som fällan andas ut tror mygg och knott är mänsklig utandningsluft.FångarSin vana trogen närmar sig blodsugarna källan i tron att det är ett mänskligt byte. Väl i närheten av Mosquito Magnet® sugs de effektivt in i en nätpåse med hjälp av en unik och patenterad vakuumteknik, Counterflow™. Väl där torkar de ut och dör.SkyddarEftersom Mosquito Magnet®så effektivt reducerar antalet mygg och knott, bryts deras fortplantningscykel snabbt ner. Märkbart resultat kommer redan efter några dagar och efter några veckor har fällan dramatiskt reducerat det lokala beståendet av mygg och knott. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av säsongen.Glöm inte att komplettera med tillbehör som bl.a. Rengöringspatron, Extranät, Octenolkapsel.Även reservdelar finns tillgängliga som beställningsvara.Lev. artikelnr: 101008
Mosquito Octenol, 3-pack
495 kr
Doftpatron till mygg- och knottfällan Mosquito Magnet. Octenolparfymen i kombination med koldioxid efterliknar människans naturliga doft för att locka mygg och knott till maskinen.
OCTENOLKAPSEL MOSQUITO MAGNET 3 ST
495 kr
Octenolkapsel Mosquito Magnet 3stOctenol är nödvändig för fällans funktion - att fånga så mycket mygg och knott så att populationen i ditt närområde bryts ner - du fångar fler än vad som kläcks.Octenol säljes i förpackning om 3 st kapslar.Varje gång du byter gasolflaska (10kg) skall du byta Octenol kapseln.Öppnad Octenol kapsel verkar upp till 21-28 dygn. Även om Octenol tabletten därefter fortfarande luktar detsamma (lite ”jordgolv”) så är den inte längre verksam ihop med din Mosquito Magnet.
Rengöringspatron Mosquito, 3-pack
295 kr
Quickclear är effektiva rengöringspatroner till mygg- och knottfällan Mosquito Magnet.
Thermacell Refill
99 kr
Refill till myggfångare ThermaCell Portabel som ger ett effektivt skydd mot mygg. ThermaCell gör att du kan njuta av sommaren utan att störas av mygg och knott!
EXTRANÄT MOSQUITO MAGNET EXECUTIVE
445 kr
Extranät Mosquito Magnet ExecutiveRengör och säkerställ att du alltid har hela nät för att uppnå säker drift och optimal fångstkapacitet.Alla nät säljs i förpackning om ett nät.Ett tips är att använda ett extra nät, d.v.s. två nät parallellt.Du kommer snabbt att märka hur mycket mer praktiskt det blir att snabbt byta nät i din Mosquito Magnet om du använder två parallellt.Ekonomiskt håller också två nät parallellt längre än användandet av två efter varandra.Näten mår bra av att torka ut och rengöras väl innan nästa uppgift - att åter igen fånga mygg och knott.
EXTRANÄT MOSQUITO MAGNET PATRIOT
245 kr
Extranät Mosquito Magnet PatriotRengör och säkerställ att du alltid har hela nät för att uppnå säker drift och optimal fångstkapacitet.Alla nät säljs i förpackning om ett nät.Ett tips är att använda ett extra nät, d.v.s. två nät parallellt.Du kommer snabbt att märka hur mycket mer praktiskt det blir att snabbt byta nät i din Mosquito Magnet om du använder två parallellt.Ekonomiskt håller också två nät parallellt längre än användandet av två efter varandra.Näten mår bra av att torka ut och rengöras väl innan nästa uppgift - att åter igen fånga mygg och knott.
Doftpatron Mosquito Magnet R-Octenol, 3-pack
495 kr
Doftpatron till mygg- och knottfällan Mosquito Magnet. R-Octenol är en vidareutveckling av Octenol som fångar fler insekter under längre tid. Med R-Octenol blir driftkostnaden alltså lägre då den räcker 40% längre (30 dagar).
Elektrisk myggfångare
219 kr

Säg hej då till irriterande insekter i sommar, tack vare denna elektriska myggfångare. Perfek för dig som vill glömma allt om jobbiga insektsbett. Utrustad med elektriska trådar.

 • Effekt: 1,5 W
 • Spänning: 230 V
 • Frekvens: 50 Hz
 • Enbart för inomhusbruk
 • Borste medföljer
 • Utrustad med avtagbar behållare
 • Mått ca 6,5 x 11,5 x 8,5 cm
Mosquito Magnet Extra Nät Myggskydd till Pioneer
399 kr
Ett tips är att använda ett extra nät, d.v.s. två nät parallellt. Du kommer snabbt att märka hur mycket mer praktiskt det blir att snabbt byta nät i din Mosquito Magnet. Ekonomiskt håller också två nät parallellt längre än användandet av två efter varandra. Näten mår bra av att torka ut och rengöras väl innan nästa uppgift, att åter igen fånga mygg och knott.* Endast till Pioneer.* Nätvolym ca 3dl.* Rengör och säkerställ att du alltid har hela nät för att uppnå säker drift och optimal fångstkapacitet.* Alla nät säljs i förpackning om ett nät.
Myggnät Mosquito Executive
495 kr
Ett tips är att använda ett extra nät till din Mosquito Magnet, det vill säga två nät parallellt. Du kommer snabbt att märka hur mycket mer praktiskt det blir att snabbt byta nät i din Mosquito Magnet om du använder två parallellt. Ekonomiskt håller också två nät längre än om du använder två efter varandra. 
Slagborrmaskin BDCH188N-XJ Black & Decker
899 kr
En högpresterande och sladdlös slagborrskruvdragare är ett viktigt verktyg för alla hemmafixare.

En del av Black & Deckers 18V familj. Ett batterisystem - oändliga möjligheter.

Egenskaper

• Sladdlös frihet, bra prestanda och enkel att använda
• En del av 18V Lithium-Ion-systemet - sladdlös frihet
• Kompakt och med låg vikt för bästa komfort och kontroll
• Styrka för att borra i trä och metall samt för all slags skruvdragning
• 11 momentinställningar för perfekt skruvdragning i en mängd olika material och med olika skruvstorlekar
• Variabel hastighet för bästa kontroll

Standardutrustning

• 18V Slagborrmaskin (utan batteri och laddare)

Fakta

Spänning: 18 V
Batterityp: SV Lithium Ion
Kapacitet: SV N/A Ah
Chuckstorlek: 10 mm
Slagfunktion: SV Yes
Vibration: 11 m/s²
Ljudtryck: 98.4 dB(A)
Ljudeffekt: 87.4 dB(A)
2-års garanti
Myggmaskin Pioneer Mosquito Magnet, Mosquito Magnet
6 995 kr
Täckningsyta upp till 4 000 m² Ansluts till elnät (230V) Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej) Ljudlös och luktfri Skyddar dygnet runt Väderbeständig – kan stå ute i regn Bevisat effektiv i oberoende tester Enkel att montera och sköta
Handdammsugare BHN14090 14,4V
819 kr

Liten och smidig dammsugare som är lättillgänglig när du behöver den 


Extremt lätt (1,2 kg), sladdlös, alltid tillgänglig och kan användas för i stort sett alla ytor.
Hög prestanda även när dammpåsen börjar bli full tack vare det höga luftflödet .
Effektiv partikelfiltrering för ett grundligt städresultat.
Driftstid upp till 12 minuter.
Fogmunstycke för svåråtkomliga utrymmen så som springor och bakom element .


- 14,4V
- 1,2Kg
- 12 min driftstid
- NiMH batterier
- Tvättbart filter

Hårtrimmer Pro 45 E951E
799 kr

Pro 45 är en professionell hårklippare med taper control och extra stora professionella blad på 45 mm. Stark motor på 2.4V DC med hög prestanda och snabba resultat, även till ett mycket tjock hår. 8 kamguider på 3-25 mm med enkel justering till många olika längder.


Precisionskamguide på 0,5-3 mm. Sladd/sladdlös användning.


 


Tillbehör: rengöringsborste, rengöringskrok, olja.

Hårtrimmer Pro 45 E962E
1 069 kr

Pro 45 är en professionell hårklippare med taper control och extra stora professionella blad på 45 mm. Stark motor med hög prestanda och snabba resultat även till ett mycket tjock hår. Klipplängder från 0,6-3 mm och 8 olika kamguider från 3-25 mm med enkel justering till många olika längder och 0,6 mm precision. Dessutom en kamguide till skägg på 0,5-3 mm.


Sladd/sladdlös användning. Batteritid 40 min.
Tillbehör: kam, sax, rengöringsborste, rengöringskrok, olja och förvaringsväska.  

Sladdlös Dammsugare Rowenta RH8897WO 0,5 L 32,4V 80 dB
4 929 kr
Om du letar efter hemutrustning till basta pris, missa inte Sladdlös Dammsugare Rowenta RH8897WO 0,5 L 32,4V 80 dB och det breda urvalet av diverse husgeråd!
Tristar TR2587 Sladdlös Näs och Öron Trimmer
229 kr

Med denna näs- och örontrimmer kan du ta bort allt oönskat hår. 

Teknisk data:

 • Näs- och örontrimmer
 • Sladdlös
 • Gummihandtag
 • Battteri: AA
Sladdlös Borstdammsugare Aeg CX7235WR 0,5 L 18 V Röd
3 419 kr
Om du letar efter hemutrustning till basta pris, missa inte Sladdlös Borstdammsugare Aeg CX7235WR 0,5 L 18 V Röd och det breda urvalet av diverse husgeråd!
 • Färg: Röd
 • Innehåller: Laddningsstöd
 • Typ: Trådlös
 • Volym: 79 dB
 • Driftstid ca: 13-35 min
 • Laddningstid ca: 4 h
 • Laddningsbart lithiumbatteri: 18 V
 • Kapacitet: 0,5 L
 • Hastighet: 2
 • TurboPower
 • Ljus: LED
Artisan Stavmixer sladdlös Röd Metallic
3 999 kr
En ergonomisk utformad stavmixer som är sladdlös. Drivs av ett högpresterande 12 V Lithium-ion-batteri. Tillhörande laddare medkommer. Det tar ca 3 timmar att ladda batteriet fullt när det är slut. Stavmixern är effektiv och tystgående och klarar det flesta utmaningarna i köket. Med fem hastigheter och LED-indikator.
Sladdlös Cyklonborstdammsugare Taurus Unlimited 25.6 Lithium 25W (A)
2 279 kr
Om du letar efter hemutrustning till basta pris, missa inte Sladdlös Cyklonborstdammsugare Taurus Unlimited 25.6 Lithium 25W (A) och det breda urvalet av diverse husgeråd!
Mosquito Magnet Executive
13 995 kr   11 395 kr
Mosquito Magnet Executive från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Executive
13 995 kr   11 395 kr
Mosquito Magnet Executive från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Pioneer
6 995 kr   5 725 kr
Mosquito Magnet Pioneer från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Pioneer
6 995 kr   5 725 kr
Mosquito Magnet Pioneer från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Extra nät Patriot
299 kr
Mosquito Magnet Extra nät Patriot från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Rengöringspatroner 3-pack
299 kr
Mosquito Magnet Rengöringspatroner 3-pack från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Extra nät Pioneer
399 kr
Mosquito Magnet Extra nät Pioneer från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Octenol 3-pack
495 kr   449 kr
Mosquito Magnet Octenol 3-pack från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Rengöringspatroner 3-pack
299 kr
Mosquito Magnet Rengöringspatroner 3-pack från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Extra nät Executive
499 kr
Mosquito Magnet Extra nät Executive från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet R-Octenol 3-pack
595 kr   549 kr
Mosquito Magnet R-Octenol 3-pack från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Extra nät Pioneer
399 kr
Mosquito Magnet Extra nät Pioneer från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Octenol 3-pack
495 kr   449 kr
Mosquito Magnet Octenol 3-pack från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet R-Octenol 3-pack
595 kr   549 kr
Mosquito Magnet R-Octenol 3-pack från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Extra nät Executive
499 kr
Mosquito Magnet Extra nät Executive från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Extra nät Patriot
299 kr
Mosquito Magnet Extra nät Patriot från Mosquito Magnet
Sladdlös Borstdammsugare Aeg CX8280DB 0,8 L 32,4 V Svart
4 859 kr
Om du letar efter hemutrustning till basta pris, missa inte Sladdlös Borstdammsugare Aeg CX8280DB 0,8 L 32,4 V Svart och det breda urvalet av diverse husgeråd!
 • Färg: Svart
 • Innehåller: Laddningsstöd
 • Typ: Trådlös
 • Volym: 82 dB
 • Driftstid ca: 17-80 min
 • Laddningstid ca: 5 h
 • Laddningsbart lithiumbatteri: 32,4 V
 • Kapacitet: 0,8 L
 • TurboPower
 • Ljus: LED
Fladdermusholk Granngården
249 kr
Om du har turen att ha fladdermöss på gården slipper du att besväras av mygg. Fladdermöss äter nämligen stora mängder mygg. En enda fladdermus kan äta upp till 5000 mygg under en natt.
Sladdlös Borstdammsugare Aeg CX7245BM 0,5 L 18 V Brons
3 839 kr
Om du letar efter hemutrustning till basta pris, missa inte Sladdlös Borstdammsugare Aeg CX7245BM 0,5 L 18 V Brons och det breda urvalet av diverse husgeråd!
 • Färg: Brons
 • Innehåller: Laddningsstöd
 • Typ: Trådlös
 • Volym: 79 dB
 • Driftstid ca: 13-45 min
 • Laddningstid ca: 4 h
 • Laddningsbart lithiumbatteri: 18 V
 • Kapacitet: 0,5 L
 • Hastighet: 2
 • TurboPower
 • Ljus: LED
Mosquito Magnet Tändstiftskit Defender/Patriot/Pioneer
349 kr
Mosquito Magnet Tändstiftskit Defender/Patriot/Pioneer från Mosquito Magnet
Mosquito Magnet Tändstiftskit Defender/Patriot/Pioneer
349 kr
Mosquito Magnet Tändstiftskit Defender/Patriot/Pioneer från Mosquito Magnet
Sladdlös Påsfri Borstdammsugare BOSCH BBH625W60 A+ 0,9 L 2400W Vit
4 699 kr
Om du letar efter hemutrustning till basta pris, missa inte Sladdlös Påsfri Borstdammsugare BOSCH BBH625W60 A+ 0,9 L 2400W Vit och det breda urvalet av diverse husgeråd!
BF-1218 Brandfilt röd 120x180
419 kr
Brandfilt 120 x 180 cm
Brandfiltar är gjorda av glasfiber som kan stå emot temperatur upp till 500 grader. Brandfilten är tät och står emot gasgenomträngning. Det är lämpligt att använda en brandfilt vid släckning av realtivt vågräta ytor vid bränder i kemikalier, fettbrand och andra liknande bränder som avger kraftiga brännbara gaser, tygmaterial såsom kläder, sängkläder och andra plana möbelytor.

Lämplig placering kan vara i eller i närheten av kök - verkstad eller på platser där risk för brand kan förekomma
BF-1212 Brandfilt röd 120x120
369 kr
Röd brandfilt 120 x 120 cm
Brandfiltar är gjorda av glasfiber som kan stå emot temperatur upp till 500 grader. Brandfilten är tät och står emot gasgenomträngning. Det är lämpligt att använda en brandfilt vid släckning av realtivt vågräta ytor vid bränder i kemikalier, fettbrand och andra liknande bränder som avger kraftiga brännbara gaser, tygmaterial såsom kläder, sängkläder och andra plana möbelytor.

Lämplig placering kan vara i eller i närheten av kök - verkstad eller på platser där risk för brand kan förekomma
Sushiformar Sushi Matik
279 kr

Om du gillar japansk mat, förbered de bästa sushirätterna som en expert tack vare Sushiformar Sushi Matik! Detta kompletta och praktiska kit av plast som är lämpligt för livsmedel är lätt att använda och rent. Du kan skapa fyrkantiga, runda, trekantiga, koniska, hjärtformade, nigiri och maki former ... Det innehåller en form med åtta platser (ca. 20,5 x 6,5 x 7,5 cm), en till med åtta platser (ung. 20,5 x 4,5 x 7,5 cm),  en med 7 platser (ung. 20 x 4 x 3,5 cm), 4 tillbehör för att göra önskade former, en gaffel och en spatel på ca.. 20 cm.

www.sushimatik.com
Sladdlös Trimmer Babyliss E935 LED Inox Svart
1 129 kr
Vill du ha de bästa produkterna för skönhetsvård i ditt hem med bästa kvalitetsprodukter till superpris? Bli inte utan Sladdlös Trimmer Babyliss E935 LED Inox Svart!
 • Driftstid ca: 30 min
 • LED: ja
 • Laddningsbart batteri: ja
 • Trådlös: ja
 • Waterproof: ja
TILLBEHÖRSSET BOSCH BHZKIT1
799 kr
Tillbehörskit/Tillbehörsset Bosch BHZKIT1 för sladdlös stickdammsugare Bosch Athlet.Ultralätt och bekvämt tillbehörskit för sladdlös dammsugning utan begränsningar. Fungerar perfekt för möbler och utrymmen som är svåra att nå.– XXL möbelmunstycke: 40% större (19 cm) än standardmöbelmunstycke. För extra snabb möbelrengöring.– Extra långt fogmunstycke: 180% längre (36 cm) än standard fogmunstycke. För svåråtkomliga utrymmen.– Enkel och bekväm hantering tack vare justerbar bärrem.– Flexibel slang med handtag.EAN: 4242002790930Levartnr: BHZKIT1
Dynamix Nomad 160 - 2 blades
3 195 kr
En snabb, tystgående och effektiv stavmixer. Med Dynamix Nomad 160 kan du med lätthet mixa goda såser, soppor och dressingar. Den är utrustad med två titaniumpläterde blad för extra lång hållbarhet. Stavmixern är sladdlös vilket gör att den är perfekt för kockar som gillar att vara rörliga i köket. Tillbehören är lätta att ta av och rengöra i vatten. Specifikationer:- Sladdlös stavmixer- 2 blad 
Vattenkokare i Porslin
519 kr

Snygg stilren sladdlös vattenkokare i porslin som rymmer 1,0 liter. Har alla funktioner du kan tänkas behöva såsom: täckt värmeelement, auto-stop funktion, överhettnings skydd och ett rejält handtag.


- Stilfull vattenkokare i porslin
- Kapacitet 1,0L
- Effekt 1500W
- Sladdlös
- 360 gr roterbar kanna
- Indikatorlampa på/av
- Automatisk avstängning
- Inkapslat/dolt element för lättare rengöring
- Överhettningsskydd

Sladdlös Trimmer Panasonic ERGC51K503 LED Waterproof Inox 100 V - 240 V Svart
869 kr
Vill du ha de bästa produkterna för skönhetsvård i ditt hem med bästa kvalitetsprodukter till superpris? Bli inte utan Sladdlös Trimmer Panasonic ERGC51K503 LED Waterproof Inox 100 V - 240 V Svart!
 • Laddningstid ca: 8 h
 • Laddningsbart batteri: ja
 • Trådlös: ja
 • Waterproof: ja
 • 100 V - 240 V
 • 35 pos
Sladdlös Trimmer Panasonic ERGC20K503 LED Waterproof Inox 100 V - 240 V Svart
649 kr
Vill du ha de bästa produkterna för skönhetsvård i ditt hem med bästa kvalitetsprodukter till superpris? Bli inte utan Sladdlös Trimmer Panasonic ERGC20K503 LED Waterproof Inox 100 V - 240 V Svart!
 • Laddningstid ca: 8 h
 • Laddningsbart batteri: ja
 • Trådlös: ja
 • Waterproof: ja
 • 100 V - 240 V
 • 7 pos
Värmefläkt Termo 2000 Rund, 2kW
499 kr
Rund värmefläkt i robust metall som är lämplig för garage, förråd eller liknade platser som ska värmas upp tillfälligt eller permanent. Fläkten har en termostat på 0-85 grader och en effekt på 2 kW.  
Thermacell Hölster Lime till MR150 Myggskydd
179 kr
Thermacells myggfångare i hölster fästes enkelt med ett clips i kläderna eller på en väska och underlättar användning av Thermacell MR150 i miljöer där det kan vara svårt att bära med sig apparaten. Med fickor för extra gaspatroner och myggmattor. Färg: Limegrön
Vattenkokare Manhattan 6403
519 kr

Snygg svart sladdlös vattenkokare som rymmer 1,7 liter. Har alla funktioner du kan tänkas behöva såsom: täckt värmeelement, auto-stop funktion, överhettnings skydd och vattennivå mätare.


- Effekt: 1850-2200W
- Sladdlös vattenkokare
- Kapacitet 1.7 L
- Täckt värmeelement
- Auto-stop funktion
- Överhettningsskydd
- 360° placering på kontaktplattan
- Vattennivåmätare

Stormkåpa
139 kr
Väderskydd för ventiler på yttervägg. Dämpar vindtryck utifrån och ger fri passage åt utgående luft. Lämplig för användning på platser som utsätts för hård väderlek.
Hårtrimmer Pro 45 E956E
869 kr

Pro 45 är en professionell hårklippare med taper control och extra stora professionella blad på 45 mm. Stark motor för snabba resultat även till ett mycket tjock hår. Klipplängder från 0,6-3 mm och 8 olika kamguider: 3-25 mm med enkel justering till många olika längder och 0,6 mm precision.


Sladd/sladdlös användning. Batteritid 30 min.
Tillbehör: rengöringsborste, rengöringskrok och olja.

DELTACO plånsbokfodral till Samsung Galaxy S4, vit/svart
99 kr
DELTACO plånboksfodral av konstläder för Samsung Galaxy S4, 3 kreditkorts platser, magnetlås, vit/svartPlånboksfodral anpassad för Samsung Galaxy S4, på lockets insida finns 3 kreditkorts platser, fodralet stängs enkelt med magnetlås
Thermacell MR150 Myggskydd Korall
309 kr
Thermacells MR150 myggfångare är en extremt effektiv och lättanvänd utomhusprodukt som stöter bort mygg. Den utsöndrar ljudlöst ett luktfritt myggmedel som skapar en skyddszon på ca 20m² (96% skydd). Då apparaten går på gas är den mycket driftsäker, och fungerar även om du inte använt den på flera år.  1.    För in en gaspatron.  2.    För in en matta med myggmedel (mattan är blå när ny och vit när den är slut).3.    För gasknappen till ON och tryck på START (OFF stänger av).   Färg: Korall. För modellen MR150 gäller dessutom: Den är liten och behändig, diskret samt enkel att packa ner och ta med sig för användning vid olika ändamål. Portabel Vit passar ypperligt både att ha på bordet framför dig, att lägga på marken vid exempelvis tältningen eller picknicken. Dessutom finns det Thermacell hölster som tillbehör som den passar i och som innebär att du enkelt fäster den på exempelvis ryggsäcken vid fisketuren eller fjällvandringen etc. Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd. Kompletterande myggskydd köps därefter till som refill-kit om 12 timmar (Refill-kit 1-pack), 48 timmar (Refill-kit 4-pack) alternativt 120 timmar (Refill-kit 10-pack). Förpackningen innehåller: 1 st MR150, 3 st myggmattor med myggmedel och 1 st gaspatron (ger 12 timmars skydd).  
Thermacell Multifäste till MR150 & MR450
399 kr
Mångsidig tillbehör till Thermacell Myggfångare MR450 och MR150. Stark klämma som håller myggskyddet säkert på plats var du än är.
Thermacell MR150 Myggskydd Grön
379 kr
Thermacells MR150 myggfångare är en extremt effektiv och lättanvänd utomhusprodukt som stöter bort mygg. Den utsöndrar ljudlöst ett luktfritt myggmedel som skapar en skyddszon på ca 20m² (96% skydd). Då apparaten går på gas är den mycket driftsäker, och fungerar även om du inte använt den på flera år.  1.    För in en gaspatron.  2.    För in en matta med myggmedel (mattan är blå när ny och vit när den är slut).3.    För gasknappen till ON och tryck på START (OFF stänger av).   Färg: Grön. För modellen MR150 gäller dessutom: Den är liten och behändig, diskret samt enkel att packa ner och ta med sig för användning vid olika ändamål. Portabel Grön passar ypperligt både att ha på bordet framför dig, att lägga på marken vid exempelvis tältningen eller picknicken. Dessutom finns det Thermacell hölster som tillbehör som den passar i och som innebär att du enkelt fäster den på exempelvis ryggsäcken vid fisketuren eller fjällvandringen etc. Apparaten levereras med 12 timmars myggskydd. Kompletterande myggskydd köps därefter till som refill-kit om 12 timmar (Refill-kit 1-pack), 48 timmar (Refill-kit 4-pack) alternativt 120 timmar (Refill-kit 10-pack). Förpackningen innehåller: 1 st MR150, 3 st myggmattor med myggmedel och 1 st gaspatron (ger 12 timmars skydd).   
Spikpistol Dewalt XR DCN692N
4 999 kr
Maskin i XR-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Sladdlös proffsmaskin som gör ditt jobb enklare. Kompakt design och låg ljud- och vibrationsnivå - bekväm att använda. Välj mellan enkelskottsavfyrning och serieskottsavfyrning - anpassa beroende på projekt. Mekanisk slagmekanism ger jämn prestanda.
KitchenAid Stavmixer Artisan Sladdlös Röd Metallic med Tillbehörslåda
2 899 kr
Artisan sladdlös stavmixer med uppladdningsbart 12 V Li-Ion batteri. Med S-bladet kan du blanda, krossa, mosa och bereda mat.Stjärn-kniven används för att riva tillagat kött samt för att pressa frukt.Skummare/flatblandaren används när du vill skumma och mixa.Visptillsatsen som är optimerad när du vispar äggvitor och grädde.Hacktillsatsen (600 ml) lämpar sig perfekt när du gör små hackningsjobb så som hackning av örter, nötter och grönsaker.Den medföljande mixerkannan(1 liter) kan användas för att mixa olika flytande ingredienser. Alla delar förvaras i den smidiga förvaringsväskan som håller ordning på tillbehören samtidigt som den skyddar mot skador. Inga sladdar, för större frihet.3 utbytbara rostfria blad med ett avtagbart nonstick skydd.Klarar iskrossning, blandning, hack och skumning utan att skada kokkärl.2 vrid-lås rostfria blandarmar (20 och 33 cm)För användning även i djupa kärl eller tillbringare.Chopper, visp och 1 Liters BPA-fri kanna.Kraftfull 5-växlad likströmsmotor med LED-indikatorTyst, effektiv och kontrollerad prestanda under användning, ljusindikator visar hastigheten.Ergonomisk design med krok i bakkant.Lätt att hantera, bekvämt med upphängnings funktionen vid förvaring.Användbar förvaringslåda för tillbehör.Förvara tillbehören säkert och bekvämt.  Tekniska data: Batterityp:  12 V Lithium-Ion batteri Laddare:  Volt:  220 - 240 V Laddare frekvens: 50/60 Hz Stavmixer spänning: 12 volt batteri 180 Watt Preliminär tid för att ladda batteriet fullt när den är tom: 3 timmar Motor: LIKSTRÖM Material: Plast i motor kroppen, rostfri blandningsarm och blad. RPM: (varvtal 1-Speed ​​5)S-bladet 6100 -11000, visp 610 -1100, Skummare 1020 -1830 Mått produkten H x B x D: 48,2  x 5.7 x 6.3 cm Mått förpackning H x B x D:  47.9 x 47.6 x 14.2 cm Bruttovikt:  5 kg
Grästrimmer Cocraft PRO Edition GA36-B
1 795 kr
Cocraft PRO Edition - kvalitet och prestanda för tuffa hemmaprojekt. Glöm trasslig kabel och jakten på eluttag - trimma sladdlöst. Kan enkelt justeras så att du får en bekväm arbetsposition. Sladdlös frihet och 30 cm klippbredd gör trimningen effektiv. 5 års garanti.
MOODLITE CUBE - Lampa - bord - pall
2 295 kr
Moodlite CubeGP Cube är lampan som även är ett bord och en pall. Den ger oändliga placeringsmöjligheter – bara fantasin sätter gränser!Låt Cube sprida skön stämning runt bordet eller varför inte använda den som ett lysande sideboard.Helt perfekt för den trånga balkongen och eftersom den är sladdlös kan du ta med dig den överallt både inom- och utomhus. Att ändra färg är enkelt med den medföljande fjärrkontrollen. Ljuskällan är LED, både energisnål och stöttålig.Dessutom blir den inte varm och passar därför även i barnens rum. Kanske som ett lysande nattduksbord som skänker trygghet i mörkret.Sladdlös - kan placeras överallt!Vattentät, IP68LaddbarDimbar - välj bland 7 olika färger eller välj skiftande ljusLång batteritid, 8 timmarSlagtåligStyrs med fjärrkontrollTimerfunktion med automatisk avstängning efter 3 timmar4 ljuslägen – blinkande, automatisk färgskiftning, fast färg eller dimradMax belastning 150 kgMått: 40x40x40 cm
Övervakningskamera 3G
1 995 kr
Enkel och snabb installationFungerar överallt där det finns ström och 3G/GSM-täckningRörelsedetektor med mörkerseendeDenna lättinstallerade övervakningskamera fjärrstyrs via din telefon och kommunicerar via 3G nätet. Detta gör den optimal att använda i lokaler som saknar tillgång till fast internet, så som i sommarstugan, garaget, husbilen och båten. Förutom en strömkabel krävs det inga andra kabeldragningar och kameran kan antingen stå för sig själv eller monteras upp på väggen med det medföljande väggfästet. Övervakningskameran detekterar ljud och rörelser upp till 6 meters avstånd med den inbyggda IR-sensorn och larmar i din mobil samtidigt som den skickar dig högupplösta bilder på situationen. När skymningen faller kan kameran även använda dess LED-lampor till att lysa upp för bättre sikt i mörkret.I appen som finns till iOS och Android kan du schemalägga tider då kameran är aktiv och ställa in bildupplösning samt frekvensen bilderna tas. Du kan även se aktuell temperatur samt ställa in så att du blir meddelad om temperaturen sjunker/stiger över förinställda temperaturvärden.Förutom den telefonen som är "master" över övervakningskameran, kan ytterligare fyra personer få tillgång till vissa funktioner och larma av/på samt ta emot bilder via MMS eller e-post. Upp till fyra övervakningskameror kan kopplas och styras i appen vilket ger dig möjlighet att överblicka flera platser samtidigt.Kameran har ett inbyggt extrabatteri som tar över strömförsörjningen vid händelse av strömavbrott. Du blir meddelad i telefonen att strömmen är av samt när strömmen åter slås på. Övervakningskameran använder SIM-kort av standardstorlek (ej micro eller nano). Viktigt är att SIM-kortet inte får ha en PIN-kod, du kan reglera detta genom att sätta in SIM-kortet i en telefon och stänga av det där. Säkerställ även att SIM-kortet är laddat och att data samt MMS är aktiverat. SIM-kort ingår ej.
Nyckelskåp Abus kombinationslås Habo
499 kr
Nyckelskåp för väggmontering inomhus och på skyddade platser utomhus. Förvaring av t.ex nycklar eller kodkort av plast. 4-siffrig individuellt inställbar (omställbar) sifferkombination. Stabilt hölje av metall. 787 BIG har ett större förvaringsutrymme som möjliggör förvaring av ett större antal nycklar och /eller nyckelkort eller mindre värdeföremål. Utrymmet är också stort nog för förvaring av nyckelknippor.
Thermacell Hölster Grön MR150 Myggskydd
179 kr
Thermacells myggfångare i hölster fästes enkelt med ett clips i kläderna eller på en väska och underlättar användning av Thermacell MR150 i miljöer där det kan vara svårt att bära med sig apparaten. Med fickor för extra gaspatroner och myggmattor. Färg: Grön
Diskmagnet
128 kr
Vänd på magneten när du diskatIngen behöver tvivla på om maskinen är körd eller ejPerfekt för kontoretDiskmaskinsmagneterDiskningsstatus! Diskmagneten är en smart, vändbar magnet för diskmaskinen som talar om om innehållet är diskat eller odiskat. Riktigt bra på kontoret, hemma eller i restaurangköket. Den ena sidan är försedd med texten diskad, den andra med texten odiskad. Vänd på magneten för att ange aktuell status. Extra bra om du har två diskmaskiner!Om diskmaskinen saknar magnetisk yta kan du köpa en fästplatta i metall försedd med dubbelhäftande tejp för montage på diskmaskinen.Välj mellan en vit magnet med röd/grön text, en svart magnet med vit text eller en röd/grön magnet med vit text.
DELTACO läderfodral till Samsung Galaxy S4, vit/grå
99 kr
DELTACO läderfodral för Samsung Galaxy S4, 3 kreditkorts platser, magnetlås, vit/gråLäderfodral anpassad för Samsung Galaxy S4, på lockets insida finns 3 kreditkorts platser, fodralet stängs enkelt med magnetlås
Mini Lumio+, Marinblå & Gul
1 990 kr   1 692 kr
Max Gunawan’s passion för minimalistisk design och rena linjer resulterade i skapandet av lampan Mini Lumio+. Målet var en enkel, vacker och funktionell produkt som kunde användas vart som helst. Den hopfällbara lampan har en smidig design och kan fällas ut i 360 grader.Mini Lumio+ har en avtagbar magnetisk rygg och kan enkelt laddas via den medföljande USB kabeln som även kan användas som powerbank till din telefon och räcker då till ca tre fulla laddningar. Den flexibla formen gör det lätt för dig att anpassa lampan efter behov. Mini Lumio+ är även sladdlös och hopfälld är boken lätt att ta med både inne och ute. Efter full laddning håller lampan i upp till 8 timmar. Mini Lumio+ har starka magneter på baksidan som gör att den enkelt kan fästas på metalliska ytor.Lumio finns även som en större lampa och har vunnit flertal priser och omnämnts i tidningar som The Wall Street Journal och GQ.
Mini Lumio+, Mörkgrå & Röd
1 990 kr   1 692 kr
Max Gunawan’s passion för minimalistisk design och rena linjer resulterade i skapandet av lampan Mini Lumio+. Målet var en enkel, vacker och funktionell produkt som kunde användas vart som helst. Den hopfällbara lampan har en smidig design och kan fällas ut i 360 grader.Mini Lumio+ har en avtagbar magnetisk rygg och kan enkelt laddas via den medföljande USB kabeln som även kan användas som powerbank till din telefon och räcker då till ca tre fulla laddningar. Den flexibla formen gör det lätt för dig att anpassa lampan efter behov. Mini Lumio+ är även sladdlös och hopfälld är boken lätt att ta med både inne och ute. Efter full laddning håller lampan i upp till 8 timmar. Mini Lumio+ har starka magneter på baksidan som gör att den enkelt kan fästas på metalliska ytor.Lumio finns även som en större lampa och har vunnit flertal priser och omnämnts i tidningar som The Wall Street Journal och GQ.
Mini Lumio+, Svart & Orange
1 990 kr   1 692 kr
Max Gunawan’s passion för minimalistisk design och rena linjer resulterade i skapandet av lampan Mini Lumio+. Målet var en enkel, vacker och funktionell produkt som kunde användas vart som helst. Den hopfällbara lampan har en smidig design och kan fällas ut i 360 grader.Mini Lumio+ har en avtagbar magnetisk rygg och kan enkelt laddas via den medföljande USB kabeln som även kan användas som powerbank till din telefon och räcker då till ca tre fulla laddningar. Den flexibla formen gör det lätt för dig att anpassa lampan efter behov. Mini Lumio+ är även sladdlös och hopfälld är boken lätt att ta med både inne och ute. Efter full laddning håller lampan i upp till 8 timmar. Mini Lumio+ har starka magneter på baksidan som gör att den enkelt kan fästas på metalliska ytor.Lumio finns även som en större lampa och har vunnit flertal priser och omnämnts i tidningar som The Wall Street Journal och GQ.
Skuru stålpicnic tryckimpregnerad 150×71 cm
2 995 kr
En kraftig stålpicnic som passar bra på offentliga platser. Galvaniserat underrede med sits och rygg i tryckimpegnerad furu. Picnicbänken är lämplig för sex personer. Mått: Bordsyta, Totalbredd Picnic: B 150×71 cm, Tb 179 cm
Batteri indikator
45 kr
Till sladdlös borrmaskin/skruvdragare 9,6 V, 30-6502.