Mössa med LED-belysning Lumus

Mössa med LED-belysning Lumus

249 kr

Mössa med inbyggd pannlampa - håller dig varm och ger dig fria händer. Perfekt på kvällspromenaden eller när du t.ex. skottar snö. Se till att alltid synas i mörkret - välj mellan 4 ljuslägen. LED-lampan lyser länge och laddas via USB. Lampan är enkel att ta av från mössan vid behov.

Läs mer...

Köp hos Clas Ohlson för 249 kr
Finns i lager hos Clas Ohlson, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • Fri frakt vid köp för över 499 kr
 • Minst 2 års garanti
 • Retur till valfri butik
 • Öppet köp upp till 90 dagar

Liknande produkter

Mössa med LED-belysning Lumus
249 kr
Mössa med inbyggd pannlampa - håller dig varm och ger dig fria händer. Perfekt på kvällspromenaden eller när du t.ex. skottar snö. Se till att alltid synas i mörkret - välj mellan 4 ljuslägen. LED-lampan lyser länge och laddas via USB. Lampan är enkel att ta av från mössan vid behov.
Ledsavers Mössa med LED-lampa Grå. Det varma och smidiga alternativet till pannlampa
199,90 kr
Mössa med inbyggd och uppladdningsbar LED-lampa. Lampan har upp till 4 timmars batteritid och kan lysa i tre olika styrkor max. 120 lm. Laddas direkt via USB och tas enkelt ur när det är dags att tvätta mössan. Universal storlek.
Ledsavers Mössa med LED-lampa Svart. Det varma och smidiga alternativet till pannlampa
199,90 kr
Mössa med inbyggd och uppladdningsbar LED-lampa. Lampan har upp till 4 timmars batteritid och kan lysa i tre olika styrkor max. 120 lm. Laddas direkt via USB och tas enkelt ur när det är dags att tvätta mössan. Universal storlek.
Mössa med hörlurar
320 kr
Inbyggda hörlurarMikrofon för telefonsamtalVarm om huvudetEn varm och skön mössa att promenera eller springa i under höst- och vinterhalvårets kyliga dagar. Koppla även ihop mössan via Bluetooth till telefonen för att samtidigt lyssna på dina favoritlåtar genom de inbyggda hörlurarna!Hörlurarna sitter inbyggda över öronen och spelar med ett tydligt ljud och bra bas. Mössans material hjälper naturligt även till att dämpa ljudet från omgivningen vilket gör att du ostört kan lyssna på podcast på bussen eller tunnelbanan.Om du blir uppringd kommer mössan att tala om vilket nummer som ringer och du kan svara direkt med en knapp på mössan. Mikrofonen i mössan fungerar jättebra och ger ett klart och tydligt ljud för den som lyssnar i andra änden.Med knapparna på mössan kan du även byta låt, spela, pausa, ringa, lägga på, ringa upp föregående nummer samt ett antal andra funktioner. Batteritiden är ca 5 timmar med kontinuerlig uppspelning och laddas fullt via den medföljande Micro-USB kabeln på ca 2,5 timmar.Mössan finns även i variant med inbyggd pannlampa med kraftigt LED-ljus som lyser upp i mörker. Lampan kan ställas in på tre ljusstyrkor beroende på behov. Mössan kan handtvättas i 30°C, hörlurarna och lampan skall dock avlägsnas ur mössan innan tvätten. Mössan får ej torktumlas och skall helt lufttorkas innan hörlurarna monteras tillbaka.Storlek: One size fits allFärg: SvartBluetooth: V4.1 + EDRRäckvidd: 10 mMikrofonens upptagningsområde: <1 mUppladdningstid: 2,5 timmarBatteritid vid kontinuerlig användning: ca 5 timmarStandbytid: 60 timmarMaterial: 60% akryl, 40% polyesterBluetoothnamn: Magic HatStyrka LED-lampa: 115 lumen
Mössa PTX Pro med LED-lampa, Svart
99 kr
Praktisk mössa med integrerad LED-pannlampa 120 lumen som är uppladdningsbar via USB. Lampan har tre olika ljusnivåer och en brinntid på upp till 4 timmar på en laddning.
Pannlampa H5
399 kr

Med Led Lenser H5 kan du både se och synas i spåret och på kvällspromenaden. Du
kan dessutom använda H5 som ett bra ljus då händerna ska vara fria. Reglerbar
fokusering gör att du kan bredda och fokusera skenet efter behov. Med en räckvidd
på 75 meter kan du se var du sätter fötterna och samtidigt synas tack vare den
lysande röda dioden som sitter bak i nacken på batteripaketet. Pannlampan väger
med batteri 116 gr och har en brinntid på upp till 30 timmar på en batterisats med 3 st
AAA batterier.

FollowMe bordslampa
1 495 kr
FollowMe är en praktisk bordslampa med trähandtag från spanska Marset. Lampan är uppladdningsbar och batteriet gör att lampan kan lysa i upp till 20 timmar (på lägsta ljusläge). FollowMe bordslampa har tre ljuslägen och en inbyggd dimmer. Uppladdning sker enkelt med den medföljande USB-laddaren. Lampan kan enkelt bäras ut på terassen eller till uterummet tack vare handtaget och dess lätta vikt. Ljusknapp i mässing Lätt och enkel att bära med sig Laddas enkelt  Ljuskälla medföljer: 2700K, 240lm. LED 3,2W Omkrets: 12,3 cm Höjd: 28,8 cm
Princess flex LED (Rosa)
385 kr
En praktisk bordlampa med några av favoritprinsessorna från Disney som motiv. Lampan är utrustad med LED-belysning som gör att lampan inte blir varm att ta på, samtidigt som den sprider ett bra ljus. Med hjälp av den flexibla armen på lampan så är det enkelt att rikta ljuset efter behov. En riktig favorit i barnrummet! Integrerad LED-belysning.
Spider-Man flex LED (Blå)
385 kr
En praktisk bordlampa med Spiderman som motiv. Lampan är utrustad med LED-belysning som gör att lampan inte blir varm att ta på, samtidigt som den sprider ett bra ljus. Med hjälp av den flexibla armen på lampan så är det enkelt att rikta ljuset efter behov. En riktig favorit i barnrummet! Integrerad LED-belysning.
Avengers flex LED (Blå)
385 kr
En praktisk bordlampa med de populära karaktärerna från Avengers som motiv. Lampan är utrustad med LED-belysning som gör att lampan inte blir varm att ta på, samtidigt som den sprider ett bra ljus. Med hjälp av den flexibla armen på lampan så är det enkelt att rikta ljuset efter behov. En riktig favorit i barnrummet! Integrerad LED-belysning.
Frozen flex LED (Blå)
385 kr
En praktisk bordlampa med de populära karaktärerna från Frozen som motiv. Lampan är utrustad med LED-belysning som gör att lampan inte blir varm att ta på, samtidigt som den sprider ett bra ljus. Med hjälp av den flexibla armen på lampan så är det enkelt att rikta ljuset efter behov. En riktig favorit i barnrummet! Integrerad LED-belysning.
Stickad mössa med tofs
189 kr

Denna vinter, lämna inte hemmet utan stickad mössa med tofs! Denna mössa är perfekt för att täcka huvudet och öronen också. Den är bekvämt, mjuk och varm. Tillverkad av 100 % polyakryl. Ung. mått: 20 x 35 cm. En perfekt present. Vi har olika färger, som slumpmässigt levereras beroende på tillgängliga lager.

Reflekterande spray, Albedo textil
149 kr
Färglös spray som reflekterar ljus i mörkret. Behandla t.ex. jackan och mössan för att synas bättre på kvällspromenaden. Tvättas bort i maskintvätt men sitter kvar vid regnskurar. Snabbtorkande.
Star Wars flex LED (Blå)
449 kr
En praktisk bordlampa med populära motiv från Star Wars. Lampan är utrustad med LED-belysning som gör att lampan inte blir varm att ta på, samtidigt som den sprider ett bra ljus. Med hjälp av den flexibla armen på lampan så är det enkelt att rikta ljuset efter behov. En riktig favorit i barnrummet! Integrerad LED-belysning.
Pannlampa LED Lenser H8R
999 kr
Laddbar pannlampa som lyser upp till 150 meter. Ljusstark, ergonomisk och väderskyddad. Smidig och tålig - perfekt för friluftsliv eller jakt. Justerbar ljusbild. Laddas från en vanlig USB-laddare, hemma eller i bilen.
Flasklampa - Bottle light, Vit
149 kr
Förvandla en tom flaska till en cool lampa!Bottle Light är en kork med en stark, uppladdningsbar LED-lampa i änden, som trycks ner i en flaska och gör den till en mysig lykta. Använd gärna flasklampor i t.ex. gamla färgade vinflaskor i olika former. Fint att lysa upp med i trädgård och uteplats. Eller varför inte på festen!Gör så här:Lyft bort den övre korkdelen och ladda LED-lampan i ett USB-uttag. Lampan laddas på en timme och håller i ca tre timmar. Tryck ner LED-lampan i en tom, urdiskad glasflaska och placera den inomhus eller utomhus. Rotera korken för att tända/släcka.Korkens mått: 5 cm hög, 2,3 cm i diameter.Passar de flesta glasflaskor.USB laddningstid: ca 1 timme. Lyser: ca 3 timmar.Röd indikator lyser när LED-lampan laddas.Inte lämplig för barn under 3 år p.g.a. små delar.Kan användas både inomhus och utomhus.
Pannlupp med belysning. Pannlupp med belysning
149,90 kr
Pannlupp med justerbart huvudband och belysning. Perfekt för lödning eller detaljarbete där det behövs förstoring och fria händer. Justerbar förstoring 1,8x, 2,3x, 3,7x och 4,8x. Lampan drivs med 4x AAA-batterier medföljer ej.
Pannlampa LED Lenser XEO19R
1 999 kr
Robust och mycket ljusstark pannlampa för äventyr, jakt och extremsporter. Lyser upp till 300 meter i boost-läget. Fyra ljuslägen, avancerat fokussystem och Optisense-teknologi. Laddningsbart batteri med inbyggd powerbank. Inkl. förlängningskabel - flytta batteripacket till bältet, selen eller ryggsäcken.
Mössa G1880 Ull, Grå
99,90 kr
Denna sköna kabelstickade mössa med ull och tofs av fuskpäls är fodrad för extra värme och komfort. Ullen binder fukt utan att kännas fuktig samt har värmande egenskaper som håller dig varm under kalla dagar.
Mössa G1880 Ull, Rosa
99,90 kr
Denna sköna kabelstickade mössa med ull och tofs av fuskpäls är fodrad för extra värme och komfort. Ullen har värmande egenskaper som håller dig varm under kalla dagar och binder fukt utan att kännas fuktig.  
Laddningsbar pannlampa Asaklitt
499 kr
Laddbar pannlampa med cykelfäste. Lampan kan enkelt flyttas mellan huvudbandet och cykelstyret. Boostläge med extra högt ljusflöde på 450 lm under 60 sek. Justerbar ljusbild - passar löpning såväl som terrängcykling. Separat batterifack som laddas från ett USB-uttag.
Mössa Covalliero, Mörkblå
119 kr
En stickad mörkblå mössa från Covalliero som är fleecefodrad för extra värme och komfort. Mössan kan tvättas i maskin på ylletvätt.
Mössa Covalliero, Brun
119 kr
En stickad brun mössa från Covalliero som är fleecefodrad för extra värme och komfort. Mössan kan tvättas i maskin på ylletvätt.
Mössa Covalliero, Svart
119 kr
En stickad svart mössa från Covalliero som är fleecefodrad för extra värme och komfort. Mössan kan tvättas i maskin på ylletvätt.
Pabobo Starprojector grön (21015-18)
549 kr

Pabobo Star Projector är en stjärnprojicerande nattlampa med musikfunktion.


Välj mellan tre olika projektionsfärger på stjärnorna: orange, blå eller grön eller låt lampan slumpa fram färgerna. Det finns även en musikfunktion som kan aktiveras.

Funktioner
- Tänd och släck med en lätt beröring
- Lyser upp till 6 tim
- Inbyggd timer släcker lampan efter 45 min eller 15 min om musikfunktionen är aktiverad
- Spelar en lugn godnattvisa
- Två ljudnivåer
- Blir inte varm med energisnål LED lampa
- 3st AA batterier (ingår ej)
- Storlek: 16,5x14,5 cm
- Vikt ca 200 g

Mössa Ironman
189 kr

Om du letar efter en mössa med en rolig design för barnen, kan vi presentera mössan Ironman från The Avengers!

 • Mjuk (100 % polyester)
 • En storlek passar alla
 • Tvättas för hand
 • Ungefärliga mått: 25 x 25 cm
Spöklampa - A Little Lovely Ghost Light, Vit
139 kr
Snällt, litet spöke som gärna lyser upp i mörkret!Alla spöken är inte läskiga, denna lilla spöklampa vill inget annat än att vara din vän i mörkret. Söt som dekorlampa i barnrummet och som mysbelysning till nattningen!Spöket är tillverkat av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. Spöklampan är batteridriven och lätt att flytta runt i hemmet. Den miljövänliga LED-lampan som ger ifrån sig ett mysigt sken utan att bli varm. Ett säkert och bra val i barnrummet där alla söta prylar gärna ska pillas på!Mått: 8.2 x 5.5 x 15.6 cmMaterial: BPA-fritt PVC.Drivs av 3 st LR44/AG13 batterier (medföljer).Säljs styckvis.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.
Edison The Grand Utomhuslampa Fatboy
3 895 kr
Utomhuslampa Edison från Fatboy.   Lampkollektion Edison är en hyllning till uppfinnaren av den elektriska glödlampan Thomas Edison. Edison the Grand är den största lampan i kollektionen och är en överdimensionerad klassisk bordslampa. Lampan har tre olika ljuslägen för att kunna skapa den perfekta stämningen inomhus eller utomhus. Med LED-teknik lyser hela lampan från botten till toppen.   Mått   Diameter: 60 cm Höjd: 90 cm
Solcellsladdad minilampa
60 kr
Laddas av solenSticks ner i jordenMjukt och behagligt ljusDenna solcellsladdade minilampa för utomhusbruk lyser med ett vackert, mjukt och dämpat sken. Lampan sticks ner i marken och är fin att placera i rabatter, vid buskage och andra mörka ställen i trädgården som kan behöva lite ljus nattetid. Lampan är smidig att flytta runt och det blir enkelt att prova olika ljussättningar i trädgården. På toppen av lampan sitter solcellspanelen som laddar lampan under dagen. Vid skymningens inträde tänds LED-lampan automatiskt och brinner sedan i ca 8 timmar. Lampan är 37,3 cm hög, 7,3 cm som bredast och för optimal laddning bör lampan placeras med åtkomst till direkt solljus.
Ledsavers Laddningsbar LED-lampa Vit och röd. Laddningsbar LED-lampa
149,90 kr
En uppladdningsbar LED-lampa som lyser med vitt eller rött fast sken. Klämman på baksidan gör det enkelt att fästa lampan i t.ex. kläder och med det medföljande universalfästet passar lampan även på t.ex. cyklar och barnvagnar. Laddas med medföljande Micro-USB-kabel och lyser i upp till 4 h.
Garderobslampa med ljus-och rörelsesensor
165 kr
Lyser upp mörka skrymslenLång livslängdTänds automatisktGarderobslampan är en praktisk lampa som tänder automatiskt när du öppnar dörren. Lampan lyser så länge rörelsesensorn känner av din närvaro och ger ett behagligt ledljus när du letar efter den rätta dressen för dagen. Ljuset fortsätter även att lysa någon minut efter att du stängt dörren om du skulle glömt något och behöver öppna igen. Garderobslampan har även en ljussensor som låter lampan förbli släckt om resterande rummet är tillräckligt ljust, lampan sparar på så sätt batterier och lyser inte i onödan. Det finns dock även ett praktiskt "ON"-läge om man önskar en permanent belysning.Lampan är perfekt för garderober, men passar såklart även andra mörka skrymslen, så som tex garage, wc, vindar, båtar och källarutrymmen.Garderobslampan monteras med två medföljande skruvar och drivs av 3st AAA batterier (ingår ej).
Pannlampa PTX PRO 450 lumen
495 kr
En ultrastark, vattentålig laddbar LED-pannlampa med ett ljusflöde på 450 lumen och en mycket bred ljusbild vilket gör att du även ser i sidled. Lampan har fokusfunktion, tre ljuslägen och sprider även ett rött ljus bakåt.
Peruansk mössa Skye (Paw Patrol)
219 kr

Överraska småttingarna hemma i vinter med den peruanska mössan Skye (Paw Patrol), en mössa som är idealisk för att visa upp en av karaktärerna från denna favoritserie.

 • Mjuk (100 % polyester)
 • En storlek passar alla
 • Tvättas för hand
 • Ungefärliga mått: 22 x 25 cm
Peruansk mössa Rubble (Paw Patrol)
219 kr

Överraska barnen där hemma i vinter med den peruanska mössan Rubble (Paw Patrol), en mössa som är idealisk för att visa upp en av karaktärerna från denna favoritserie.

 • Mjuk (100 % polyester)
 • En storlek passar alla
 • Tvättas för hand
 • Ungefärliga mått: 22 x 25 cm
Dekorlampa - Sol / Måne, Sol
139 kr
Mysig, liten lampa i form av en måne eller en sol!Välj om du vill se måne eller sol lysa upp tillvaron i hemmet. De små himlakropparna blir söta som dekorationer i barnrummet, samtidigt som de ger ifrån sig ett mysigt sken till sagostunden eller nattningen.Den batteridrivna sol- eller månlampan är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA, vilket gör lampan till en säker belysning i rummet. Den miljövänliga LED-lampan ger ifrån sig ett mjukt sken utan att bli varm - ett säkert och bra val i barnrummet!Mått: 15,5 x 7 x 12 cm.Material: BPA-fri (Bisfenol-A fri) samt barnvänligt PVC (plast)Drivs av 3 stycken LR44 batterier (ingår i förpackningen).Säljs styckvis.Produktnamn: A Little Lovely Sun Light & A Little Lovely Moon Light.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.
Dekorlampa - Sol / Måne, Måne
139 kr
Mysig, liten lampa i form av en måne eller en sol!Välj om du vill se måne eller sol lysa upp tillvaron i hemmet. De små himlakropparna blir söta som dekorationer i barnrummet, samtidigt som de ger ifrån sig ett mysigt sken till sagostunden eller nattningen.Den batteridrivna sol- eller månlampan är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA, vilket gör lampan till en säker belysning i rummet. Den miljövänliga LED-lampan ger ifrån sig ett mjukt sken utan att bli varm - ett säkert och bra val i barnrummet!Mått: 15,5 x 7 x 12 cm.Material: BPA-fri (Bisfenol-A fri) samt barnvänligt PVC (plast)Drivs av 3 stycken LR44 batterier (ingår i förpackningen).Säljs styckvis.Produktnamn: A Little Lovely Sun Light & A Little Lovely Moon Light.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.
Lundmyr bomullsmössa - Sötnos, Sötnos, 8 - 18 mån.
75 kr
Babymössa för 8-18 mån med texten Sötnos!En fantastiskt gullig mössa för små sötnosar som behöver skyddas mot sol, vind och kyla. Mössan passar små barn på ca 8-18 mån.Barnmössan är tillverkad av 100 % kammad bomull av finaste kvalitet för att tåla många tvättar.Tvättas i 60 grader. Kommer från LUNDMYR of Sweden.Söt som present!PS. För varje såld mössa går 5 kr till SOS Barnbyar!
Eva Solo sunlight solcellslampa
699 kr
Alla lamporna har både on/off-knappar och automatisk tändning som gör att de tänds när mörkret faller. Kan laddas upp till 1 000 gånger. Lampan måste stå i direkt solljus för att laddas.
Peruansk mössa Marshall (Paw Patrol)
219 kr

Överraska småttingarna hemma denna vintern med den peruanska mössan Marshall (Paw Patrol), en mössa som är idealisk för att visa upp en av karaktärerna från denna favoritserie.

 • Mjuk (100 % polyester)
 • En storlek passar alla
 • Tvättas för hand
 • Ungefärliga mått: 22 x 25 cm
Mössa Heat Holder
129 kr
Skön mössa som håller huvudet varmt. Finns i olika färger och dam- resp. herrmodell. One size - en storlek som passar alla.
Mössa Heat Holder
129 kr
Skön mössa som håller huvudet varmt. Finns i olika färger och dam- resp. herrmodell. One size - en storlek som passar alla.
Molnlampa - A Little Lovely Cloud Light, Vit - stor
995 kr
Lys upp rummet med ett ljuvligt moln!It's so fluffy I'm gonna die! Vilket rum är komplett utan ett ljuvligt lampmoln som både bjuder på ett sött leende samt ett mysigt sken?Denna molnlampa är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan lyser utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet och för nyfikna, små fingrar. Vem kan låta bli när lamporna är så här söta!Välj mellan:Litet blått molnLitet vitt molnStort vitt molnAnvändning, litet moln:För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.Användning, stort moln:Det stora molnets sken styrs genom beröring. Börja med att koppla in den medföljande adaptern eller placera batterierna på plats. Av- och påknappen sitter på molnets undersida. När lampan tänds lyser den först starkt, tryck ner lampans topp för ett dimmat sken. Ytterligare ett tryck på toppen leder till att lampan vilar. Lampan har en inbyggd timer och efter 30 minuter stängs lampan av. Perfekt som nattlampa!Tips! Har du dille på moln? Vi har samlat alla våra mysiga molnprylar till barnrummet, du hittar dem här! Mått, stort moln: 45 x 25 x 23 cm.Mått, litet moln: 16,5 x 9,5 x 8,5 cm.Material: BPA-fritt PVC. Undersidan består av ABS-plats.Det stora molnet drivs av 6 st 1,5V AA batterier (ingår ej). Den kan även kopplas till el med den medföljande adaptern. Vid användning av adaptern är det rekommenderat att avlägsna batterierna först.De små molnen drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.
Molnlampa - A Little Lovely Cloud Light, Vit - liten
139 kr
Lys upp rummet med ett ljuvligt moln!It's so fluffy I'm gonna die! Vilket rum är komplett utan ett ljuvligt lampmoln som både bjuder på ett sött leende samt ett mysigt sken?Denna molnlampa är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan lyser utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet och för nyfikna, små fingrar. Vem kan låta bli när lamporna är så här söta!Välj mellan:Litet blått molnLitet vitt molnStort vitt molnAnvändning, litet moln:För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.Användning, stort moln:Det stora molnets sken styrs genom beröring. Börja med att koppla in den medföljande adaptern eller placera batterierna på plats. Av- och påknappen sitter på molnets undersida. När lampan tänds lyser den först starkt, tryck ner lampans topp för ett dimmat sken. Ytterligare ett tryck på toppen leder till att lampan vilar. Lampan har en inbyggd timer och efter 30 minuter stängs lampan av. Perfekt som nattlampa!Tips! Har du dille på moln? Vi har samlat alla våra mysiga molnprylar till barnrummet, du hittar dem här! Mått, stort moln: 45 x 25 x 23 cm.Mått, litet moln: 16,5 x 9,5 x 8,5 cm.Material: BPA-fritt PVC. Undersidan består av ABS-plats.Det stora molnet drivs av 6 st 1,5V AA batterier (ingår ej). Den kan även kopplas till el med den medföljande adaptern. Vid användning av adaptern är det rekommenderat att avlägsna batterierna först.De små molnen drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.
Molnlampa - A Little Lovely Cloud Light, Blå - liten
139 kr
Lys upp rummet med ett ljuvligt moln!It's so fluffy I'm gonna die! Vilket rum är komplett utan ett ljuvligt lampmoln som både bjuder på ett sött leende samt ett mysigt sken?Denna molnlampa är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan lyser utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet och för nyfikna, små fingrar. Vem kan låta bli när lamporna är så här söta!Välj mellan:Litet blått molnLitet vitt molnStort vitt molnAnvändning, litet moln:För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.Användning, stort moln:Det stora molnets sken styrs genom beröring. Börja med att koppla in den medföljande adaptern eller placera batterierna på plats. Av- och påknappen sitter på molnets undersida. När lampan tänds lyser den först starkt, tryck ner lampans topp för ett dimmat sken. Ytterligare ett tryck på toppen leder till att lampan vilar. Lampan har en inbyggd timer och efter 30 minuter stängs lampan av. Perfekt som nattlampa!Tips! Har du dille på moln? Vi har samlat alla våra mysiga molnprylar till barnrummet, du hittar dem här! Mått, stort moln: 45 x 25 x 23 cm.Mått, litet moln: 16,5 x 9,5 x 8,5 cm.Material: BPA-fritt PVC. Undersidan består av ABS-plats.Det stora molnet drivs av 6 st 1,5V AA batterier (ingår ej). Den kan även kopplas till el med den medföljande adaptern. Vid användning av adaptern är det rekommenderat att avlägsna batterierna först.De små molnen drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.
Ananaslampa - A Little Lovely Pineapple Light, Gul
99 kr
Söt, liten dekorlampa i form av en ananas!Lys upp ett mörkt hörn med en färgglad ananaslampa! Den blir en söt och trendig detalj i rummet även då den inte är tänd. Med sin ljusa pastellfärg passar ananaslampan fint i t.ex. barnrummet och kan användas som mysbelysning till nattningen eller då mörkret faller på.Lampan är gjord av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA, vilket gör ananasen till både en barn- och miljövänlig inredningsdetalj. LED-lampan ger ifrån sig ett mysigt sken utan att bli varm, ett smart och säkert val för nyfikna barnfingrar!Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.Mått: ca 15 x Ø 9 cmMaterial: BPA-fritt PVC.Drivs av 3 st LR44/AG13 batterier (medföljer).Säljs styckvis.Kommer från A Little Lovely Company.
Ananaslampa - A Little Lovely Pineapple Light, Rosa
99 kr
Söt, liten dekorlampa i form av en ananas!Lys upp ett mörkt hörn med en färgglad ananaslampa! Den blir en söt och trendig detalj i rummet även då den inte är tänd. Med sin ljusa pastellfärg passar ananaslampan fint i t.ex. barnrummet och kan användas som mysbelysning till nattningen eller då mörkret faller på.Lampan är gjord av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA, vilket gör ananasen till både en barn- och miljövänlig inredningsdetalj. LED-lampan ger ifrån sig ett mysigt sken utan att bli varm, ett smart och säkert val för nyfikna barnfingrar!Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.Mått: ca 15 x Ø 9 cmMaterial: BPA-fritt PVC.Drivs av 3 st LR44/AG13 batterier (medföljer).Säljs styckvis.Kommer från A Little Lovely Company.
Flexa LED bordlampa (Vit)
339 kr
Flexa LED är den optimala arbetslampa för skrivbordet! Lampan har en böjlig flexarm som gör att du kan vrida lampan helt efter eget behov. Dessutom är den utrustad med LED-belysning som spride ett bra och behagligt ljus - optimalt till arbete eller läsning. Finns i två olika färger.  Integrerad LED-belysning. 
Sunmatic Pannlampa Laddningsbar Granit AHL2C1N001
699 kr
När du vill ha händerna till annatPannlampor från Sunmatic låter dig prestera på topp oavsett vad du gör. Genom att kombinera innovation, komfort, hållbarhet och briljant ljus kan vi erbjuda den lampa just du behöver, din bästa vän i mörkret.Förutom att du får händerna fria finns det många fördelar med att använda en pannlampa när mörkret faller. Inom många sporter, fritidsintressen och yrken är det dessutom ett nödvändigt verktyg för att kunna prestera så bra som möjligt. Det är viktigt att pannlampor är anpassade för just ditt ändamål. Du behöver inte samma lampa på hundpromenaden som när du åker skidor eller arbetar på ett bygge. Sunmatic har tagit hänsyn till detta. Med ljus, design och funktioner utvecklade för det tuffa nordiska klimatet erbjuder Sunmatic ett noga utvalt sortiment pannlampor av hög kvalitet för att möta de krav som ställs på pannlampor idag.A crafter?s headlamp erbjuder ljusstyrkan, flexibiliteten, säkerheten och den hållbarhet som tuffa arbetsmiljöer kräver.Granit är en extremt tålig laddningsbar pannlampa. Med sitt aluminiumhus har lampan ett rejält skydd mot vatten, damm och inverkan från 2 meter fall. Granit är byggd för tuffa miljöer.630 lumen (XM-L2 Cree White LED)Laddningsbar via USB (Li-ion batteri)4,5 h drifttid på fullt ljusLjusets kastlängd: upp till 180m5 ljuslägen: STARK > MED > SVAG > 8 Hz BLINKNING > AVUtgång för laddning via micro-USBDammresistent, vattentålig (1 meter).stötsäker (2 meter) (IP6X)
STREETZ headphone & mössa med mic, grå/svart, randig
175 kr
STREETZ mössa med hörlurar och mikrofon, 3,5mm kontakt, svarsknapp, 1,2m kabel, grå/svart Håll dig varm och lyssna på din favoritmusik med en och samma produkt
Pannlampa Peli 2750 Svart
395 kr
Pannlampa LED från Peli. Kompakt och stark LED-pannlampa för hårda tag från Peli. Lampan har belysnings, blinknings- och lågljuslägen och bevarar mörkerseendet med nattsiktsvänlig röd lysdiod. Väderbeständigt hölje och snabba, enkla batteribyten. En perfekt vän i mörkret.

Peli lampor

Peli tillverkar lampor av högsta kvalitet för industri, försvar, räddningstjänst, polis, Lamporna är vattentäta och gastäta. Alla lampor har en patenterad backventil för att släppa ut vätgas som kan bildas av överhettade batterier. Dessutom har lamporna gasabsorberare som omvandlar eventuell vätgas till vattendroppar.

Tekniska data

Material: aluminium
Färg: svart
Ljusteknik: LED
Ljus: 100 lumen
Cykellampa, uppladdningsbar
349 kr
Smart elastiskt fästeUpp till 35 timmars batteritidUppladdningsbar via USBCykellampa med starkt och bra ljus som lyser upp vägen och talar om att du finns i trafiken. Det smarta fästet gör cykellampan portabel och knäpps med enkelhet på och av styret. Cykellampan kan lysa med fast eller blinkande sken och dessutom i två olika lägen av ljusstyrkor. Cykellampan finns både som fram-, och bakljus samt lyser vitt (framljus) och rött (bakljus). En batteriindikator visar när batteriet behöver laddas och med medföljande USB sladd laddas lampan i valfri USB laddare på ca 2 timmar. Laddningsporten är täckt med ett silikonskydd vilket gör att lampan kan användas i regniga och stormiga förhållanden.Välj mellan fast eller blinkande sken med ett enkelt knapptryck. Samma knapp ställer även in om du vill att lampan skall lysa med 30 % ljusstyrka (framljus) eller 50 % ljusstyrka (bakljus). Detta kan till exempel vara att föredra på sommarhalvårets ljusare kvällar.Framljuset passar alla styren med en diameter mellan 22 mm - 42 mm och lyser upp vägen med vitt ljus i 100 lumen. Bakljuset fästs lämpligast på ramen eller under cykelsadeln och passar cykelramar mellan 22 mm - 32 mm i diameter. Bakljuset lyser rött i 37 lumen.Fram-, och bakljus säljs separat.Batteritid framljus100 % ljusstyrka (100 lumen), fast sken: 2,5 timmar100 % ljusstyrka (100 lumen), blinkande: 12 timmar30 % ljusstyrka (30 lumen), fast sken: 7,5 timmar30 % ljusstyrka (30 lumen), blinkande: 35 timmarBatteritid bakljus100 % ljusstyrka (37 lumen), fast sken: 2,5 timmar100 % ljusstyrka (37 lumen), blinkande: 12 timmar50 % ljusstyrka (18 lumen), fast sken: 4,5 timmar50 % ljusstyrka (18 lumen), 24 timmar
Nattlampa Pingvin med musik
649 kr

Gullig nattlampa som spelar en lugn melodi


Lumilove Pingvin är en musikalisk liten kompis som lätt tas med överallt. Den lyser med ett svagt sken och spelar en lugn melodi som hjälper barnet att komma till ro. Lumilove Pingvin blir inte varm så den är kramvänlig även under täcket. Den laddas på en medföljande laddningsplatta som är lättanvänd så barnet själv kan ladda.


- Lyser upp till 11 timmar
- Spelar en lugn melodi i 15 min, därefter stängs lampan automatiskt av
- Intuitiv användning: lyser så fort den tas av laddningsplattan
- Laddas genom induktion på sin platta

Napoleon LED-lampa Liten
119 kr
Grilla ända in på natten utan att behöva oroa dig för mörkret. Belys din grillarea med denna lilla LED-lampa från Napoleon. Fyra långvariga LR44-knappbatterier gör det möjligt att grilla i mörkret. Den här lilla lampan har en inbyggd magnet som man kan fästa vid de flesta metallytor, men fäster det inte så följer det även med ett litet fäste till lampan. Du kan styra belysningen varhelst du vill, med 360 ° rotation och 60 ° lutning på båda sidor. Mått: 8 cm 
Dex vägglampa (Silver)
1 259 kr
Snygga och stilrena vägglampan Dex är en mycket praktisk lampa. Den är utrustad med dimmer som gör att du enkelt kan ställa in ljusstyrkan efter behov. Då lampan kräver LED-belysning så blir den aldrig varm och är dessutom väldigt energisnål.  Sladdlängd: 300cm, dimmer på lampan. Dimbar LED-lampa (Belid) ingår. 
Solcellsladdad altanbelysning
205 kr
LättmonteradLaddas i solenVarmvitt skenInfälld altanbelysning är supersnyggt men brukar ofta medföra omständliga kabeldragningar. Denna altanbelysning drivs helt av solenergi och gör monteringen superenkel. Det inbyggda batteriet laddas upp under dagen och driver sedan de tre LED-lamporna som lyser med ett behagligt varmvitt ljus när skymningen infaller.Såga upp ett hål i trädäcket, lägg sedan ner lampan i hålet och monteringen är klar. Slå på lampan på On/Off knappen på baksidan och låt den ladda i solen. Batteriet är fulladdat efter ca 6-8 timmar och lyser sedan i ca 10-12 timmar. Se till att montera lampan där den har fri tillgång till sol för bästa effekt och lampan bör inte placeras nära andra starka ljuskällor som kan störa lampans skymningssensor. Altanbelysningen förvaras inomhus under längre perioder av minusgrader.
Solladdad lykta
199 kr
Liten och kompaktFör camping, båt eller utehäng i parkenKan laddas upp hundratals gångerSolenergi är en bra lösning då elektricitet inte finns tillgängligt och batterier är för tunga att släpa med sig. LuminAid är en kompakt, superlätt och smidig lykta som lyser upp även på de mest avlägsna av platser. Fäst lyktan på ryggsäcken, tältet eller båten och låt solen ladda upp lampan över dagen. På kvällen har du en mysig lykta som sprider ljus till nästa morgon.Lyktans lätta vikt och kompakta storlek kompletteras av att den även är 100% vattentät och flyter. LuminAid är  lätt att ta med sig och tar ingen extra plats i packningen då den med fördel fästs utanpå för maximal solexponering.Finns i två modeller: Packlite 16 och Halo. Bägge lamporna är gjorda av TPU- plast och är helt fri från PVC och Ftalater.HaloMed en enkel handvändning vrider du upp lyktan och via luftventilen blåses lyktan upp till dess fulla storlek. Lyktan står sedan av sig själv eller häng upp den i den justerbara remmen. Solcellerna laddar upp det inbyggda batteriet på ca sju timmar och beroende på ljusstyrka lyser den mellan 6-12 timmar. Lampan har fyra lägen - Extra bright (45 lumen), High (35 lumen), Low (20 lumen) och Flashing (20 lumen). Mått: 10 cm x 10 cm x 1,3 cm (hopfälld)Packlite 16Denna ljusstarka lampa väger endast 90 gram och tål tuffa förhållanden. Lampans kuddliknande form sprider ljuset i rummet och kan ligga på golvet/marken eller hängas upp i en av öglorna. Packlite 16 flyter och är även vattentät ner till 1 meter.Packlite 16 har fyra ljuslägen: Extra Bright, High, Low, & Emergency Flashing. Det starkaste läget lyser med hela 65 lumen. Batteriet håller för hundratals uppladdningar, laddas fullt på ca 7 timmar och lyser sedan upp till 30 timmar (6 timmar på Extra Bright, 32 timmar på Emergency Flashing). Lampan blåses upp genom luftventilen och efter användning viks den enkelt ihop och kan med fördel hängas upp på ryggsäcken för att exponeras för sol under dagen. Mått: 5 cm x 12 cm x 2 cm (hopfälld)Grundarna av LuminAid såg efter jordbävningskatastrofen i Haiti att invånarna inte hade en enkel tillgång till elektricitet på natten. Men med LuminAid fick de en smidig och portabel ljuskälla att lysa med. LuminAid har sedan dess även hjälpt krisdrabbade familjer i över 60 länder runt om i världen att få ljus under dygnets mörkaste timmar. 
Pannlampa Asaklitt 500 lm
399 kr
Laddbar pannlampa med boost-läge för extra starkt ljus. 5 olika ljusinställningar - välj den som passar bäst. Lampan kan tas loss och användas som ficklampa. Laddare med Micro-USB-kabel ingår - ladda hemma eller i bilen.
Laddningsbar Lampa GP SecurElite Vit
299 kr

Lampan som kan användas på tre olika sätt

1. Nödljusfunktion. Lampan tänds automatiskt om strömmen går.
2. Rörelsedetektor med räckvidd av 2-3 meter, 60 °. Ger ledljus och trygghet i mörkret.
3. Kan användas som ficklampa

Egenskaper

? Induktionsladdning.
? Laddtid: 8 h (Laddas i vanligt vägguttag)
? Batteri: Li-Ion 650 mAh (ingår ej)
? Storlek: 170 (h) x 100 (b) x 55 (d)
? Storlek ficklampa: 49(ø) x 152 (l)
? Lampa: LED med belysning från två håll: topp/sida.
? Ljusstyrka topp: 90 Candela
? Ljusstyrka sida: 225 Candela
? Brinntid från topp: 12 h
? Brinntid från sidan: 2,5 h
GP Batteries SECURELITE 3IN1 RECHARGEABLE
369 kr

Denna laddningsbara lampa höjer tryggheten i ditt hem och passar för placering i korridorer, hall, pannrum, garage sovrum mm.

Ficklampan har en nödljusfunktion som gör att de automatiskt lyser om strömmen går. Den inbyggda rörelsedetektorn har en räckvidd på 2-3 meter.

Ficklampan laddas med induktionsteknologi. Den stilrena designen gör den lättplacerad överallt i hemmet!


1. Nödljusfunktion. Lampan tänds automatiskt om strömmen går.
2. Rörelsedetektor med räckvidd av 2-3 meter, 60 °. Ger ledljus och trygghet i mörkret.
3. Kan användas som ficklampa.

Övrig information:

+ Induktionsladdning.
+ Laddtid: 8 h (Laddas i vanligt vägguttag)
+ Storlek: 170 (h) x 100 (b) x 55 (d)
+ Storlek ficklampa: 49(ø) x 152 (l)
+ Lampa: LED med belysning från två håll: topp/sida.
+ Brinntid från topp: 12 h
+ Brinntid från sidan: 2,

Pannlampa LED
19,90 kr
Använd pannlampa och få fria händer. Idealisk att ha med i verktygslådan. Vinklingsbar lampa med 1 W lysdiod.
Automatisk Nattlampa Vit
279 kr

Smart automatisk nattlampa


Automattlampan är en mysig nattlampa med låg energiförbrukning. Den behöver aldrig sättas på eller av. När den är insatt i stickkontakten sköter den ljusregleringen automatiskt. Autonattlampans ljusstyrka anpassas utefter hur ljust eller mörkt det är i rummet. Ju mörkare det är, desto klarare lyser lampan. Den smarta automatiska ljussensorn känner av hur rummets ljus skiftar, på dagen är lampan släkt, men när det mörknar ute tänds lampan.


- Extra lång livslängd ? upp till 11 år
- LED-lampa, miljövänlig
- 0,7 watt
- Lampan blir inte varm
- Enligt Europeisk standard EN60598-2-12 (inkl. april 2009 direktiv)

Jorba fasadbelysning LED (Vit)
449 kr
Jorba är en snygg och enkel vägglampa, anpassad för utomhusbruk. Tillverkad i gjuten aluminium med skyddande plastkupa. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmvitt och bra ljus på din vägg. Välj mellan färgerna vit eller antracit. Integrerad LED-belysning. 
LED-Lampa GP Moodlite Globe 250
1 449 kr

LED-lampa GP Moodlite Globe 250 är en fantastisk ljuskälla som skapar en unik atmosfär. Lampan kan användas både utomhus och inomhus. Eftersom den är vattentät och tål snö finns det en rad olika ställen du kan ha den på, kanske flytande i poolen, trevligt placerad i finrummet eller varför inte i barnens rum.

LED-lampa GP Moodlite Globe 250 är en uppladdningsbar och trådlös LED-lampa med 8 timmars brinntid på en laddning, och fulladdad efter 6 timmar. Låt LED-lampan skifta kontinuerligt i fantastiska färger eller välj din favoritfärg och ha den fast. Lampan kan dimras till önskad ljusstyrka och har en timerfunktion som gör att lampan stängs av automatiskt efter 3 timmar. Du kan välja mellan att låta lampan lysa i ett rött, grönt, gult, violette,vitt, mörk- eller ljusblått/turkost sken. Lampan är 25 cm i diameter och styrs med en fjärrkontroll.


- Sladdlös - kan placeras överallt
- Laddbar
- Vattentät, IP68.
- Dimbar - välj bland 7 olika färger eller välj skiftande ljus
- Lång batteritid, 8 timmar
- Slagtålig
- Styrs med fjärrkontroll
- Timerfunktion med automatisk avstängning efter 3 timmar
- 4 ljuslägen blinkande, automatisk färgskiftning, fast färg eller dimrad.

Pellaro 110m LED (Svart)
3 579 kr
En stilren takpendel i aluminium men en mattsvart yta. Passar väldigt bra över ett bord eller en köksö. Lampan är utrustad med Integrerad LED som motsvarar ca 110W på full effekt. På lampan kan du dessutom reglera färgtemperaturen på ljuset, från kallvitt till varmvitt (5000-2700K). Du dimrar lampan genom en push-knapp på lampan. Integrerad LED-belysning. 
Weber Original Universal grilllampa
299 kr
Få bättre belysning när du grillar med den smarta LED-grillampan, som enkelt skruvas fast på grillens sidobord. Grillampan är flexibel och kan justeras så att du kan se maten på grillgallret ordentligt ? inte minst när du grillar sent på kvällen eller vintertid. På så vis blir det lättare att hålla koll på maten på gallret.   Tips & Tricks Grillampan bör förvaras torrt och varmt när den inte används. Då håller batteriet längre och du kan vara säker på att den alltid fungerar optimalt.     Fördelar med unversal grillampan från Weber Ger ett skarpt ljus så att det går lätt att se maten på gallret när som helst på dygnet  Optimerar grillupplevelsen ? även en sen augustikväll eller i vintermörkret  Skruvmekanismen gör det lätt att montera lampan på grillens sidobord LED-lampan ger ett skarpt arbetsljus och har lång livslängd Lampan är konstruerad så att den kan böjas och ställas in efter behov och vridas åt alla håll     Produktfakta Används vid grillning i mörkret Kompakt design Färg: Svart Justerbar Glasförstärkt nylonkabinett LED-lampa med 10 000 timmars brinntid Ger skarpt ljus Diskret Weber-logga Tål vatten och värme Lätt att montera Passar till alla Webergrillar med sidobord Batterier medföljer inte
Mini milk light - Liten mjölkflaska lampa
50 kr
Supersöt lampa som ser ut som en flaska med mjölk!Mjölklampan ger ett mjukt sken i mörkret.Lampan är gjord från eco- and barnvänligt BPA- och bly fri PVC. Lampan blir inte varm då det sitter en LED lampa innuti. Storkej: 18 x 6.5 x 6.5 cmMaterial: BPA- and bly-fri PVCLampan fungerar med 3 LR44 batterier(ingår)
Stjärnlampa - A Little Lovely Star Light, Gul
139 kr
Lys upp rummet med en gullig stjärna!Stjärnlampan är söt som dekoration i barnrummet dagtid, och en trygg, lysande kompis kvällstid!Dekorlampan är batteridriven med en miljövänlig LED-lampa som ger ifrån sig ett mjukt sken utan att bli varm. Bra och säker för nyfikna fingrar i barnrummet! Lampan är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA, och sätts enkelt på och av med en knapp på baksidan.Välj mellan en gul, rosa eller grön stjärnlampa!Mått: 14,5 x 5,5 x 13,5 cm.Material: Plast, PVC.Fri från BPA.Drivs av 3 stycken LR44 batterier (ingår i förpackningen).Säljs styckvis.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.
Ball vägglampa med USB (Vit)
2 095 kr
Ball vägglampa är både snygg, enkel, stilren och dessutom otroligt praktisk. Förutom att lampan sprider ett bra ljus så har den också en inbyggd USB-laddare där du kan ladda mobiltelefonen. Lampan är i metall i antingen svart eller vit.  Sladdlängd: 250cm, matchande tygsladd. Strömbrytare placerad på lampan. Ljuskälla ingår ej.
Eva Solo SunLight Bell solcellslampa
799 kr
Med hjälp av en skymningssensor kan lampan ställas in för automatisk tändning. Den ger efter 8 timmars laddning i full sol upp till 20 timmars brinntid och har ett uppladdningsbart batteri som kan laddas upp till 1 000 gånger. Lampan måste stå i direkt solljus för att laddas.
Stjärnlampa - A Little Lovely Star Light, Mintgrön
139 kr
Lys upp rummet med en gullig stjärna!Stjärnlampan är söt som dekoration i barnrummet dagtid, och en trygg, lysande kompis kvällstid!Dekorlampan är batteridriven med en miljövänlig LED-lampa som ger ifrån sig ett mjukt sken utan att bli varm. Bra och säker för nyfikna fingrar i barnrummet! Lampan är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA, och sätts enkelt på och av med en knapp på baksidan.Välj mellan en gul, rosa eller grön stjärnlampa!Mått: 14,5 x 5,5 x 13,5 cm.Material: Plast, PVC.Fri från BPA.Drivs av 3 stycken LR44 batterier (ingår i förpackningen).Säljs styckvis.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.
Stjärnlampa - A Little Lovely Star Light, Rosa
139 kr
Lys upp rummet med en gullig stjärna!Stjärnlampan är söt som dekoration i barnrummet dagtid, och en trygg, lysande kompis kvällstid!Dekorlampan är batteridriven med en miljövänlig LED-lampa som ger ifrån sig ett mjukt sken utan att bli varm. Bra och säker för nyfikna fingrar i barnrummet! Lampan är tillverkad av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA, och sätts enkelt på och av med en knapp på baksidan.Välj mellan en gul, rosa eller grön stjärnlampa!Mått: 14,5 x 5,5 x 13,5 cm.Material: Plast, PVC.Fri från BPA.Drivs av 3 stycken LR44 batterier (ingår i förpackningen).Säljs styckvis.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.
Mössa Granngården JR, blå
59 kr
Blåmelerad mössa med reflexdetaljer som gör att ditt barn syns i höst- och vintermörkret.
Eva Solo Sunlight Bordslampa
610 kr
Eva Solos bordslampa SunLight är mycket energieffektiv och helt fri från trassliga sladdar. Solcellspanelen är dold då den är integrerad i designen vilket gör lampan unik. Laddas lampan en hel dag i solen kan den sedan sprida ett vacker ljus i upp till 20 timmar, beroende på vädret när den laddas. Lampan har en på/av-knapp och ett automatiskt läge.  Lampskärmen är i frostat glas och foten i aluminium.  Tål vatten och frost och kan användes både ute och inne året runt.  Höjd: 13,5 cm LED-lampa med 15 000 timmars brinntid ingår.   
Mössa Captain America
189 kr

Mössan Captain America från The Avengers är perfekt för vintern!

 • Mjuk (100 % polyester)
 • En storlek passar alla
 • Tvättas för hand
 • Ungefärliga mått: 25 x 25 cm
Mössa Granngården JR, ljung
59 kr
Ljungfärgad mössa med reflexdetaljer som gör att ditt barn syns i höst- och vintermörkret.
Philips Lysrör LED T8 54W 600mm 4st
379 kr
LED Linjär rörlampaUppgradera till effektiva LED-rör som håller längre. Det snabba och enkla sättet att ersätta dina lysrör med LED-teknik. Perfekt för ställen där du behöver kraftig belysning. Med rätt lampor kan du få en effektivare belysning och börja spara pengar med en gång.Hållbar LED-punktbelysning med utmärkt ljuskvalitetEnkel och snabb uppgradering till LED-rör- 8 W (18 W)- T8- G13- Kallvit- 4000 K- 800 lm- Ej dimbarKallvitt ljusLampa med en färgtemperatur på 4000 K som ger kallt och uppiggande ljus.Lampan lyser direkt när den tändsNu behöver du inte vänta längre: Philips LED-lampan lyser upp rummet med full styrka direkt när den tänds – det är bara att trycka på strömbrytaren. Ingen fördröjd start eller väntetid.Rör med lång livslängd – upp till 15 årMed en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta rör ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.Bättre för både plånboken och planetenMed LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.Ingen UV eller IREftersom lampan inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme. Den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen med dessa faktorer är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av lampan.Kan ersätta lysrörstillämpningar med T8-sockel eller T12-sockelKan ersätta lysrörstillämpningar med T8-sockel eller T12-sockel och enkla omdragningar gör att den här lampan kan användas direkt med nätspänning** och att armaturen överensstämmer med ursprunglig UL.Lampans egenskaperForm:  RörSockel/fäste: G13Dimbar: NejSpänning: 220–240 VWattal: 8 WWattmotsvarighet: 18 WHållbarhetLivslängd: 15 000  timmarAntal tändcykler: 50 000Bibehållet ljusflöde: 0,7Genomsnittlig livslängd (2,7 h/dag): 15  årStorlekHöjd: 602,5  mmBredd: 27,8  mmStrömförbrukningEnergieffektivitetsklass: A+Strömförbrukning per 1 000 timmar: 8  kWhLjusegenskaperLjusflöde: 800 lumenSpridningsvinkel: 240 graderFärg: KallvitFärgtemperatur: 4 000 KLjuseffekt/finish: KallvitFärgåtergivningsindex: 80Tändtid: < 0,5  sUppvärmningstid till 60 % ljus: Tänds direktTillämpning: IndustriellEAN-kod på förpackning: 8718696662274Art.nr på förpackning:929001276201
Eva Solo sunlight solcellslampa
699 kr
Lampan har en on/off-knapp och en automatisk funktion, som gör att man kan ställa in lampan så att den automatiskt tänds eller släcks beroende på om det är ljust eller mörkt. Lampan behöver stå i direkt solljus för att laddas. SunLight solcellslampan är tillverkad i frostat glas och foten är av anodiserad aluminium. Den tål frost och är vattentät. LED-lampa med 15 000 timmars brinntid ingår.
Philips Lysrör LED T8 20W 1500mm 4st
579 kr
LED Linjär rörlampaUppgradera till effektiva LED-rör som håller längre. Det snabba och enkla sättet att ersätta dina lysrör med LED-teknik. Perfekt för ställen där du behöver kraftig belysning. Med rätt lampor kan du få en effektivare belysning och börja spara pengar med en gång.Hållbar LED-punktbelysning med utmärkt ljuskvalitetEnkel och snabb uppgradering till LED-rör- 20 W (54 W)- T8- G13- Kallvit- 4000 K- 2000 lm- Ej dimbarKallvitt ljusLampa med en färgtemperatur på 4000 K som ger kallt och uppiggande ljus.Lampan lyser direkt när den tändsNu behöver du inte vänta längre: Philips LED-lampan lyser upp rummet med full styrka direkt när den tänds – det är bara att trycka på strömbrytaren. Ingen fördröjd start eller väntetid.Rör med lång livslängd – upp till 15 årMed en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta rör ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.Bättre för både plånboken och planetenMed LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.Ingen UV eller IREftersom lampan inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme. Den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen med dessa faktorer är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av lampan.Kan ersätta lysrörstillämpningar med T8-sockel eller T12-sockelKan ersätta lysrörstillämpningar med T8-sockel eller T12-sockel och enkla omdragningar gör att den här lampan kan användas direkt med nätspänning** och att armaturen överensstämmer med ursprunglig UL.Lampans egenskaperForm:  RörSockel/fäste: G13Dimbar: NejSpänning: 220–240 VWattal: 20 WWattmotsvarighet: 54 WHållbarhetLivslängd: 15 000  timmarAntal tändcykler: 50 000Bibehållet ljusflöde: 0,7Genomsnittlig livslängd (2,7 h/dag): 15  årStorlekHöjd: 1514,2  mmBredd: 27,8  mmStrömförbrukningEnergieffektivitetsklass: A+Strömförbrukning per 1 000 timmar: 20  kWhLjusegenskaperLjusflöde: 2 000 lumenSpridningsvinkel: 240 graderFärg: KallvitFärgtemperatur: 4 000 KLjuseffekt/finish: KallvitFärgåtergivningsindex: 80Tändtid: < 0,5  sUppvärmningstid till 60 % ljus: Tänds direktTillämpning: IndustriellEAN-kod på förpackning: 8718696710975Art.nr på förpackning:929001338101
Mössa Batman
209 kr

Mössan Batman är perfekt för att skydda ditt huvud under den kalla vintern!

 • Mjuk (100 % akryl)
 • En storlek passar alla
 • Tvättas för hand
 • Ungefärliga mått: 21 x 29 cm
Glasslampa - A Little Lovely Ice Cream Light, Blå
127,20 kr
Sockersöt LED-lampa i form av en mjukglass!Dekorera i hemmet med en gullig glasstrut! På dagen fungerar den som en söt dekoration i rummet och när mörkret faller på fungerar den även som en charmig lampa!Den batteridrivna glasslampan tänds och släcks när man trycker ner toppen av lampan, själva glassdelen. Lampan ger ifrån sig ett mysigt sken genom den färgglada mjukglassen. Perfekt som nattlampa i barnrummet!Välj mellan den blå eller vita glasslampan i drop down-menyn!Tips! Söt att matcha med den mindre glasslampan, du hittar den här!Mått: 24 x Ø 12 cm.Material: Plast.Drivs av 3 st 1,5 V AA-batterier (ingår ej).Kommer från A Little Lovely Company.
Mössa Equipage, Natur
179 kr
En kabelstickad naturvit mössa från Equipage med fleeceinsida och tofs upptill.
Mössa Equipage, Army
179 kr
En kabelstickad armégrön mössa från Equipage med fleeceinsida och tofs upptill.
Mössa Spindelmannen
199 kr

Låt inte vintern överrumpla dig och skydda barnen med mössan Spindelmannen, perfekt för att de ska kunna känna sig som hjältar på äventyr.

 • Mjukt material (100 % polyester)
 • En storlek
 • Handtvätt
 • Ungefärliga mått: 22 x 26 cm
Barnmössa G1880
49,90 kr
Söt mössa med broderade öron och nos för barn. Mössan är tunn och smidig, tillverkad i en mjuk och skön kvalitet.
Lamphögtalare MSpa
1 165 kr
Bordslampa LED i spännande design med inbyggd högtalare och valbar ljusfärg! Kan användas såväl inomhus som utomhus (under tak). Koppla telefonen eller surfplattan via bluetooth till högtalaren och lyssna på den musik du önskar ute på altanen.

Valfri färg!

Välj själv vilken av de 16 färgerna lampan ska ha med hjälp av den medföljande fjärrkontrollen.
Lampan kan ställas till fast sken, slumpvis färg med mjuk övergång, dimmer eller levande ljus-utseende. Bordslampan är vid leverans inställd på att starta på varmvitt ljus och ändras manuellt till annan färg eller läge.

Laddas via medföljande USB-kabel. Driftstid upp till 8 timmar per uppladdning. Livslängd 10 000 brinntimmar. IP33.
Mössa Jacson Celia, Multifärgad
179 kr
En fin stickad mössa från Jacson i multifärgat garn. 
Mössa Equipage, blå
179 kr
En kabelstickad mörkblå mössa från Equipage med fleeceinsida och tofs upptill.
Philips Lysrör LED T8 32W 1200mm 4st
479 kr
LED Linjär rörlampaUppgradera till effektiva LED-rör som håller längre. Det snabba och enkla sättet att ersätta dina lysrör med LED-teknik. Perfekt för ställen där du behöver kraftig belysning. Med rätt lampor kan du få en effektivare belysning och börja spara pengar med en gång.Hållbar LED-punktbelysning med utmärkt ljuskvalitetEnkel och snabb uppgradering till LED-rör- 16 W - T8- G13- Kallvit- 4000 K- 1600 lm- Ej dimbarKallvitt ljusLampa med en färgtemperatur på 4000 K som ger kallt och uppiggande ljus.Lampan lyser direkt när den tändsNu behöver du inte vänta längre: Philips LED-lampan lyser upp rummet med full styrka direkt när den tänds – det är bara att trycka på strömbrytaren. Ingen fördröjd start eller väntetid.Rör med lång livslängd – upp till 15 årMed en livslängd på upp till 15 000 timmar slipper du krånglet med att byta rör ofta och får en perfekt belysningslösning i mer än 15 år.Bättre för både plånboken och planetenMed LED-tekniken sparar du upp till 80 % energi jämfört med en standardlampa. På så vis betalar lampan sig själv och sparar pengar åt dig år efter år. Den bidrar också till att skydda miljön.Ingen UV eller IREftersom lampan inte har någon infraröd komponent utstrålas ingen värme. Den saknar också en ultraviolett komponent. Fördelen med dessa faktorer är att varken textilier eller andra föremål bleknar på grund av lampan.Kan ersätta lysrörstillämpningar med T8-sockel eller T12-sockelKan ersätta lysrörstillämpningar med T8-sockel eller T12-sockel och enkla omdragningar gör att den här lampan kan användas direkt med nätspänning** och att armaturen överensstämmer med ursprunglig UL.Lampans egenskaperForm:  RörSockel/fäste: G13Dimbar: NejSpänning: 220–240 VWattal: 16 WHållbarhetLivslängd: 15 000  timmarAntal tändcykler: 50 000Bibehållet ljusflöde: 0,7Genomsnittlig livslängd (2,7 h/dag): 15  årStorlekHöjd: 121,2  mmBredd: 27,8  mmStrömförbrukningEnergieffektivitetsklass: A+Strömförbrukning per 1 000 timmar: 16  kWhLjusegenskaperLjusflöde: 1600 luenSpridningsvinkel: 240 graderFärg: KallvitFärgtemperatur: 4 000 KLjuseffekt/finish: KallvitFärgåtergivningsindex: 80Tändtid: < 0,5  sUppvärmningstid till 60 % ljus: Tänds direktTillämpning: IndustriellEAN-kod på förpackning: 8718696710975Art.nr på förpackning:929001338101Produktkod: 71097500LED T8 1500mm 20W G13 CW ND 1CT/4EAN-kod på förpackning: 8718696662236Art.nr på förpackning:929001276001
Cykelbelysning LED Asaklitt
199 kr
Ser till att du syns i trafiken och att du själv ser bra när du cyklar. Ljusstark cykellampa som lyser upp stora delar av vägen. LED-lampan ger ljus under lång tid. Välj mellan två ljusstyrkor - spara på batterierna. Enkel att klicka fast på cykelns styre.
Värsta pannlampan, 10W
370 kr
Starkt ljus i 200 meter200 lumens outputLjuskäglan kan göras större resp smalare En värsting till pannlampa är denna lilla smarting med fokuskontroll. Den lyser riktigt skarpt och du kan fokusera ljuskäglan. Lampan lyser upp starkt 200 meter med en output på 200 lumen. LED-lamporna klara en brinntid på 100.000 timmar och batterierna klarar ca 8 timmars lysande.
Bordlampa Driva svart matt
499 kr
Bordslampa Driva svart Bordslampa Driva svart är lampan för dig som är ute efter en stämningsskapande och enkel lampa som passar i alla rum. En trotjänare bland lampor. Ø11 x H32 cm, Max 40W/230 V, Sockel E14 Matt svart Enkel och elegant Passar överallt Lyser upp arbetsrummet Passar även som sänglampa Bordslampa Driva svart är en bordslampa för dig som är ute efter en funktionell lampa att använda i hemmets alla rum. Till skillnad från många andra bordslampor kan den även användas som sänglampa och den matta svarta färgen gör att lampan ger ett elegant men fint intryck. Lampan passar även bra i fönster eller som dekorativ prydnadslampa i hemmets mysiga vrår. Bordslampa Driva svart är en lampa som passar alla vardagsbehov. Den uppfyller kriterierna hos dig som är ute efter en liten men funktionell och effektiv skrivbordslampa och passar även som mysbelysning i vardagsrummet, i sovrummet eller läsvrån. Lampan är matt svart och ger ett elegant intryck. Lyser upp hemmet och blir snabbt en favorit.
KITSOUND Mössa och Vante Kit HörlursMössa Fair Isle Blå
399 kr
KitSound Audio Beanie Giftpack innehååler en snygg mössa med inbyggda hörlurar som kan kopplas till din musikspelare via 3
KITSOUND Mössa och Vante Kit HörlursMössa Fair Isle Grå
399 kr
KitSound Audio Beanie Giftpack innehååler en snygg mössa med inbyggda hörlurar som kan kopplas till din musikspelare via 3
Solcellsladdad ljusslinga
138 kr
Laddas med solljusIngen kabeldragningTänds i skymning Smart solcellsladdad ljuslinga som gör att du slipper trasslet med att dra ut sladdar och kablar. När det är dagsljus ute laddas belysningen och är då släckt för att tändas så snart mörkret faller. Finns med varmvita lampor eller flerfärgade.Slingorna har 40st små LED lampor och hela kabeln är 5 meter lång. Delen med lampor är 3m och lamporna sitter med 8cm avstång. Kabellängden mellan laddningsplattan och första lampan är 2 meter. Det uppladdningsbara batteriet håller drygt 1½ år innan det är dags att byta. Lamporna lyser då det är mörkt ute och är släckta under dagen medan batteriet laddas. Vill du testa slingan håller du för solcellen, den måste vara i mörker för att lamporna ska lysa. När slingan anländer hemma hos dig har den lite laddning i batterierna för att du ska kunna se att den fungerar. Slingan är då i off-läge. Lägg något över solcellsplattan så att den är i mörker och kontrollera att lamporna fungerar då du sätter slingan i on-läge. Vill du testa funktionen på slingan (undersöka av/på) kan du också använda ett vanligt AA-batteri.Tips:I vår solcellsbelysning ingår uppladdningsbara batterier. Ge batterierna en bra start genom att ge dem en maximal laddning innan du använder produkten. Sätt på ON och låt den ligga i solen. Stäng av på kvällen och gör om proceduren, gärna så att batteriet laddats totalt ca 36h. Du kan sätta ut enbart solcellen i ljuset och dra ur slingan för att nå full laddning. Tycker du att det verkar jobbigt eller vill snabba på processen laddar du upp batterierna med en vanlig batteriladdare. Under årets mörkaste månader kan det ta väldigt lång tid att ladda upp batterierna till fullo och ge produkten en bra start, då är batteriladdaren ett perfekt hjälpmedel. 
Pannlampa Minioner
79,90 kr
Lys upp i mörkret med en häftig pannlampa. Rolig modell av pannlampa som passar barn. Tvättbar huvudrem som går att justera i storlek. Batteri ingår.
KITSOUND Mössa och Vante Kit HörlursMössa Fair Isle Rosa
399 kr
KitSound Audio Beanie Giftpack innehååler en snygg mössa med inbyggda hörlurar som kan kopplas till din musikspelare via 3
Päronlampa - A Little Lovely Pear Light, Mintgrön
139 kr
En bedårande minilampa formad som ett päron!Här är en liten sötnos som bjuder på ett förtjusande litet leende och ett mysigt sken! På dagen fungerar päronet som en söt dekoration, och när det mörknar ute är det bara att tända den batteridrivna lampan för ett dovt, färgglatt ljus.Päronet är tillverkat av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan ger ifrån sig ett mjukt sken utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet där allt gärna ska pillas på. Framförallt när prylarna är så här söta!Lampan finns i tre olika färger:Blått päron med lavendelblått sken.Rosa päron med lila sken.Mintpäron med grönt sken.Välj din favorit i drop down-menyn ovan!Mått: Ø 9 x H 14 cm.Material: BPA-fritt PVC.Drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.
Päronlampa - A Little Lovely Pear Light, Ljusblå
139 kr
En bedårande minilampa formad som ett päron!Här är en liten sötnos som bjuder på ett förtjusande litet leende och ett mysigt sken! På dagen fungerar päronet som en söt dekoration, och när det mörknar ute är det bara att tända den batteridrivna lampan för ett dovt, färgglatt ljus.Päronet är tillverkat av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan ger ifrån sig ett mjukt sken utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet där allt gärna ska pillas på. Framförallt när prylarna är så här söta!Lampan finns i tre olika färger:Blått päron med lavendelblått sken.Rosa päron med lila sken.Mintpäron med grönt sken.Välj din favorit i drop down-menyn ovan!Mått: Ø 9 x H 14 cm.Material: BPA-fritt PVC.Drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.
Päronlampa - A Little Lovely Pear Light, Ljusrosa
139 kr
En bedårande minilampa formad som ett päron!Här är en liten sötnos som bjuder på ett förtjusande litet leende och ett mysigt sken! På dagen fungerar päronet som en söt dekoration, och när det mörknar ute är det bara att tända den batteridrivna lampan för ett dovt, färgglatt ljus.Päronet är tillverkat av miljö- och barnvänligt PVC, fritt från BPA. LED-lampan ger ifrån sig ett mjukt sken utan att bli varm, ett säkert och bra val i barnrummet där allt gärna ska pillas på. Framförallt när prylarna är så här söta!Lampan finns i tre olika färger:Blått päron med lavendelblått sken.Rosa päron med lila sken.Mintpäron med grönt sken.Välj din favorit i drop down-menyn ovan!Mått: Ø 9 x H 14 cm.Material: BPA-fritt PVC.Drivs av 3 st LR44 batterier som ingår.Kommer från A Little Lovely Company.Timer: För att spara batteri har dekorlamporna uppdaterats med en smart, inbyggd timer. När du tänder lampan lyser den i 15 minuter innan den slocknar igen av sig själv. För att stänga av timerfunktionen kan på-knappen hållas in under tre sekunder tills en liten, röd lampa undertill släcks.
Lysande hundhalsband
165 kr
Synbar upp till 500mLaddas via USBKortas till exakt längd Lysande och blinkande hundhalsbandÄven hundar behöver synas när mörkret faller. Visio Light lysande hundhalsband gör din hund synlig på upp till 500 meters avstånd i mörker. Halsbandet laddas via USB-kabel som ingår. På detta sätt slipper du byta batterier stup i kvarten och har alltid ett fungerande blinkhalsband. Halsbandet klipps till i önskad längd (20–75 cm) och är vattentåligt. Det kan blinka eller lysa med fast sken. Det vita bandet har lampor i flera färger (blå, rosa, grön), det svarta halsbandet har röda lampor och de övriga lyser i samma färg som bandet.