Linocell VR-glasögon 2.0 för mobilen. Google Cardboard - Upplev en ny värld

Linocell

Linocell VR-glasögon 2.0 för mobilen. Google Cardboard - Upplev en ny värld

19,90 kr

VR-glasögon som gör det möjligt att uppleva spännande 3D-världar genom mobilen. Med hjälp av olika spel- och underhållningsappar kan användaren bl.a. prova på att flyga, åka berg- och dalbana samt besöka rymden. Glasögonen kommer som en byggsats som enkelt viks ihop. Mobilen placeras i glasögonen och fungerar som en bildskärm. Användaren styr därefter upplevelsen genom att vrida på huvudet. Levereras med elastiskt huvudband samt knapp för hantering av mobilen. Passar mobiler med skärmstorlek från 3,5 till 6 tum t.ex. iPhone 6, iPhone 6 Plus och Galaxy S6. Anpassad för Android-mobiler Android 4.1 eller senare, även kompatibel med vissa iPhone-appar.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Kjell & Company för 19,90 kr
Finns i lager hos Kjell & Company, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 100 butiker
 • Trygg e-handel

Liknande produkter

Linocell Sportarmband för 4,4-4,8-skärmar Svart. Sportarmband för iPhone 6, Galaxy S3 m.fl.
99,90 kr
Mjukt och elastiskt sportarmband av neoprenmaterial samma som i våtdräkter som skyddar mobilen under träningen. Mobilen kan användas genom sportarmbandets genomskinliga framsida. Passar mobiler med skärmstorlek mellan 4,4 och 4,8 tum iPhone 6, LG Nexus 4, Samsung Galaxy S3, Xperia E3 m.fl.. Justerbar kardborreknäppning. Försett med nyckelficka. Max. mobilmått 136x70 mm.
Google Chromecast. Trådlös mediaströmning för TVn
389 kr
Chromecast är en mediaströmningsenhet som ansluts till TVn via HDMI-porten. Använd din mobila enhet och en TV som du redan äger och casta TV-program, filmer, sport, spel och mycket annat. Chromecast fungerar med iPhone, iPad, Android-mobiler eller -surfplattor, Mac- och Windows-datorer och Chromebook. Med Chromecast blir mobilen en fjärrkontroll. Tryck bara på castknappen i dina kompatibla appar och börja titta på TVn. Sök, spela upp, pausa och mycket annat direkt från mobilen. Titta på vad du vill från Android-mobilen eller -surfplattan på TVn, eller använd din laptop för att casta webbplatser från webbläsaren Chrome. Om det finns online kan du casta det. Levereras med Micro-USB-kabel samt nätadapter för strömförsörjning.
Pistol för AR-spel. Upplev en ny actionfylld värld
299,90 kr
Pistol för användning tillsammans med AR-spel Augmented Reality. Mobilen fästs enkelt i pistolens universalfäste och används därefter som skärm. Pistolen ansluts till mobilen via Bluetooth och i den medföljande appen AR Gun iPhone och Android går det att spela över 20 spel anpassade för pistolen. Batteritid upp till 80 h. Drivs med 2x AAA-batterier medföljer ej.
Bluetooth-fjärrkontroll till mobilen. Spelkontroll med Bluetooth
199,90 kr
Kompakt fjärrkontroll som styr mobilen via Bluetooth. Passar utmärkt när mobilen används i VR-glasögon, som musikuppspelare eller som spelskärm. Har en joystick och knappar för t.ex. play och pause, fram och tillbaka samt för volym. Kompatibel med Android och iOS. Laddas via Micro-USB kabel medföljer ej. Batteritid upp till 10 h. Räckvidd upp till 10 m. Mått 73x31x13 mm.
Tile Mate Bluetooth-tracker. Hitta enkelt borttappade nycklar och plånböcker
229 kr
Bluetooth-tracker som hjälper till att hitta borttappade föremål med hjälp av mobilen. Kan fästas på nyckelknippan eller läggas i plånboken etc. Med ett tryck i appen piper trackern och visar även avståndet. Crowd-GPS hjälper dig att hitta den även om avståndet till din telefon är för stort. Om någon annan Tile-användare är nära din tracker får du en notifikation på en karta var den befinner sig. Trackern fungerar även omvänt, om användaren trycker på trackern piper mobilen även om den är satt på ljudlös. Kompatibel med mobiler med Bluetooth Smart iPhone 4s och senare samt Android 4.4 och senare. Inbyggt batteri ej utbytbart med upp till 1 års batteritid. Mått 34x34x5 mm.
Linocell Sportarmband universal XXL. Sportarmband för t.ex. iPhone 67 Plus-serien
199,90 kr
Sportarmband för mycket stora mobiler så som iPhone 6 Plus, iPhone 7 Plus, Note 4 och Nexus 6. Med mått upp till 160x83x10 mm. Tllverkat i superelastiskt Lycra-material. Mobilen kan användas genom sportarmbandets genomskinliga framsida. Justerbar kardborreknäppning. Försett med nyckelficka. Passar mobiler med en skärmstorlek på upp till 5,9 tum.
Grill/Stektermometer
769 kr

Oregon Scientific Grill Right Stektermometer med Bluetooth


- Stektermometer för mobilen
- Plats för två prober
- Mäter även ugnens temperatur
- Visar temperaturen i mobilen


Stektermometer som kopplas till mobilen med Bluetooth. Utrustad med timer och temperaturalarm som gör det enkelt att sköta matlagningen även när uppmärksamheten behövs på annat håll. Medföljande app föreslår stekgrader för olika sorters kött och det går även att lägga in och spara egna temperaturmål. Via displayen fungerar den även som en traditionell stektermometer. Utfällbart bordsställ. Kompatibel med iPhone 4s och senare samt Android-mobiler som har stöd för Bluetooth Smart. 


Temperaturområde: 0 - 300 °C. Enheter: °C och °F. Problängd: 175 mm. Batteri: 2x AA (medföljer). Mått: 90x90x30.5 mm.

Linocell Sportarmband för iPhone 5 Vit. Sportarmband för iPhone 5, 5s och 5c
99,90 kr
Mjukt och elastiskt sportarmband av neoprenmaterial samma som i våtdräkter som skyddar mobilen under tuffa träningspass. Mobilen kan användas genom sportarmbandets genomskinliga framsida. Passar iPhone 5, 5s och 5c. Justerbar kardborreknäppning. Försett med nyckelficka.
Google Chromecast Ultra. Trådlös mediaströmning för TVn
776 kr
Chromecast Ultra är en mediaströmningsenhet som ansluts till TVn via HDMI-porten. Kan casta i Ultra HD 4K 2160p. Har även stöd för HDR vilket ger utökade färg- och konstrastförhållanden. Använd din mobila enhet och en TV som du redan äger och casta TV-program, filmer, sport, spel och mycket annat. Chromecast fungerar med iPhone, iPad, Android-mobiler eller -surfplattor, Mac- och Windows-datorer och Chromebook. Med Chromecast blir mobilen en fjärrkontroll. Tryck bara på castknappen i dina kompatibla appar och börja titta på TVn. Sök, spela upp, pausa och mycket annat direkt från mobilen. Titta på vad du vill från Android-mobilen eller -surfplattan på TVn, eller använd din laptop för att casta webbplatser från webbläsaren Chrome. Om det finns online kan du casta det. Även om wifi-nätverket inte är tillräckligt bra för 4K kan du streama med en kabelanslutning tack vare nätverksanslutningen RJ45 i nätadaptern. Levereras med nätadapter Micro-USB för strömförsörjning.
VR-glasögon för smartphone Exibel
299 kr
VR-headset som tar dig med på ditt livs äventyr. Upplev spännande 3D-filmer, spel och en och annan berg- och dalbana. Busenkelt: ladda ner en spännande app, stoppa i mobilen och ta dig an 3D-äventyret. Virtual reality - roligt och enkelt sätt att integrera med den digitala världen. Underhållning för både gammal och ung.
Google Chromecast 2nd gen
579 kr

- Strömma media från telefon, surfplatta eller laptop
- Ansluts direkt till din TV
- Casta dina favoritappar
- Stöd för Netflix, HBO Nordic och YouTube
- Enkel installation

 

Med Chromecast strömmar du trådlös underhållning från din smartphone, surfplatta eller laptop direkt till din TV. Koppla in Chromecast i en ledig HDMI-ingång och börja casta dina favorit-appar, streamingtjänster och spel. Chromecast fungerar med Android-enheter, iPhone, iPad, Mac- och Windows-datorer samt Chromebook.

 

 

När du startar Chromecasten första gången väljer du svenska som språk.

 

 

Vad är Chromecast?
Chromecast är en mediaströmningsenhet som ansluts till TV:n via HDMI-porten. Använd din mobila enhet och en TV som du redan äger och casta TV-program, filmer, sport, spel och mycket annat. Chromecast fungerar med iPhone®, iPad®, Android-mobiler eller -surfplattor, Mac®- och Windows®-datorer och Chromebook*.

 

 

Ett bättre sätt att spela video, musik och spel på TV:n
Med Chromecast blir mobilen en fjärrkontroll. Tryck bara på castknappen i dina kompatibla appar och börja titta på TV:n. Sök, spela upp, pausa och mycket annat direkt från mobilen.

 

 

Obegränsad tillgång till underhållning – när det passar dig
Välj bland tusentals TV-¬program och filmer, låtar och radio, sport, spel och mycket annat**. Upptäck fler appar på chromecast.com/apps

 

 

Spegla skärmen på Android-mobilen eller webbläsaren Chrome
Titta på vad du vill från Android-mobilen eller -surfplattan*** på TV:n, eller använd din laptop för att casta webbplatser från webbläsaren Chrome. Om det finns online kan du casta det.

 

 

Tekniska specifikationer
Mått:
- Enhet: 51,9 x 51,9 x 13,49 mm
- Paket: 124,4 mm x 42,85 mm x 124 mm
- Strömkabel: 1,75 m
- Vikt: 39,1 g

 

 

Portar och kontakter:
- HDMI
- Mikro-USB

 

 

Minne:
- (512 MB DDR3L)

 

 

Färg:
- Svart

 

 

Upplösning:
- 1080 p

 

 

Anslutning/nätverk:
- Wi-Fi 802.11ac (2,4 GHz/5 GHz)

 

 

Ström:
- 5 V, 1 A stickkontakt
- Krav
- TV med HDMI-port
- Wi-Fi-nätverk
- Kompatibel dator eller mobil enhet.

 

Linocell Cykelväska med telefonficka. Cykelväska för styret
149,90 kr
Cykelväska för att ha mobilen på styret. Fästs enkelt med kardborreband och mobilens skärm går att använda genom fönstret. Vattentålig design med två fack, ett för mobilen och ett för större tillbehör. Öppning för hörlurskabeln. Passar mobiler med en skärmstorlek på upp till 5,9 tum. Mått 100x187x90 mm.
Linocell Cykelväska med telefonficka. Cykelväska
149,90 kr
Cykelväska med ficka för mobilen. Mobilens skärm går att använda genom fönstret. Vattentålig design med två fack, ett för mobilen och ett för större tillbehör. Väskan fästs med tre kardborreband och passar bra på cykelns ram. Öppning för hörlurar. Passar mobiler med en skärmstorlek på upp till 5,9 tum. Mått 105x190x90 mm.
Panasonic Smart Home Control Startpaket. Trådlöst övervakningssystem
2 690 kr
Startpaket för smart övervakning av hemmet. Levereras med en hubb, en inomhuskamera, en fjärrströmbrytare samt två magnetkontakter. Hubben ansluts till hemmets router via wifi och kommunicerar sedan trådlöst med anslutna tillbehör. Detektorerna ansluts till hubben via ett knapptryck. Detektorerna larmar till hubben som i sin tur kan larma till en app i mobilen iPhone och Android eller t.ex. trigga igång en ansluten lampa eller siren. Upp till fem scener kan sparas i systemet. Kameran har rörelsesensor, temperatursensor, mörkerseende 6 m, inbyggd mikrofon samt en inbyggd högtalare som gör det möjligt att prata till hemmet. När kameran upptäcker rörelse kan den automatisk spela in film till ett Micro-SD-kort i hubben max. 32 GB, medföljer ej. Det är även möjligt att se vad som händer i hemmet direkt i appen. Fjärrströmbrytaren kan startas och stängas av via appen, för att t.ex. tända en lampa innan du kommer hem. Hubben kan kopplas till en hemtelefon, vilket gör att användaren kan ringa och ta emot samtal från hemtelefonen via mobilen. Systemet kan via appen enkelt ändra läge mellan hemma, hemma med säkerhetsaktiveringar eller helt avstängt. Räckvidd upp till 300 m mellan hubb och sensorer. Kompatibelt med iPhone 4s och senare samt Android 4.0 eller senare.
Oral-B Genius 9100S Eltandborste. Laddbar tandborste effektiv och skonsam
1 790 kr
Laddningsbar eltandborste som kan anslutas till mobilen. Ansluts via Bluetooth och ger visuell feedback om tandborstningen via appen Oral-B iPhone och Android. Med hjälp av mobilen har den positionsavkänning för att se till att du kommer åt alla tänder. Har sex olika borstningslägen beroende på vad som ska fokuseras, t.ex. tandköttshälsa eller vitare tänder. Varnar vid för hårt tryck och sänker då hastigheten på borsten samt vid lågt batteri. Det medföljande resefodralet kan anslutas till vägguttag för att ladda tandborsten samt har en USB-port för att även kunna ladda mobilen. Med timer 2 minuter. En laddning räcker upp till 12 dagars användning. Levereras med tandborsthandtag, laddstation, mobilhållare, resefodral samt fyra borsthuvuden.
OBD-2-adapter ELM 327 för iPhone. Wifi-adapter för bildiagnostik
399,90 kr
OBD-2-adapter för bildiagnostik med wifi. Koppla in adaptern till bilens OBD-2-uttag och läs av felkoder, realtidsdata oljetryck, luftmängd, tändning m.m. och släck felkodslampor med mobilen, surfplattan eller datorn. OBD-2-uttaget finns i alla europeiska bilar med bensinmotor från och med 2000 samt i alla europeiska bilar med dieselmotor från och med 2003. Fungerar med iPhone och iPad, t.ex. genom appen OBD Car Doctor vissa appar kostar. Ej kompatibel med Android p.g.a. att det kräver root-privilegier. Begränsat öppet köp se köpinformation.
Google Chromecast Audio. Trådlös musikmottagare
390 kr
Trådlös musikmottagare som styrs från mobilen, surfplattan eller datorn. Ansluts till aktiva högtalare med 3,5 mm-, RCA- eller Mini-Toslink-kabel optisk. Har stöd för multiroom och kan därför spela upp samma musik i flera rum samtidigt synkroniserat. Appen har stöd för populära tjänster som t.ex. Spotify Premium, Google Play Music och Deezer. Tack vare stödet för dual-band och tre interna antenner fungerar mottagaren även i miljöer med många andra störande nätverk. Kompatibel med iPhone, iPad, Android-mobiler eller -surfplattor, Mac- och Windows-datorer samt Chromebook. Levereras med 3,5 mm-kabel och nätadapter.
Linocell Vattenskyddad väska 4,7. Universalväska för mobilen
149,90 kr
Vattenskyddad universalväska till mobilen för ett aktivt utomhusliv i alla väder. Genomskinlig fram- och baksida ger enkel åtkomst till samtliga knappar samt mobilens skärm. Halsrem medföljer. Passar mobiler med skärmstorlek upp till 4,7 tum.
Linocell Vattenskyddad väska 4,8-5,5. Universalväska för mobilen
149,90 kr
Vattenskyddad universalväska till mobilen för ett aktivt utomhusliv i alla väder. Genomskinlig fram- och baksida ger enkel åtkomst till samtliga knappar samt mobilens skärm. Halsrem medföljer. Passar mobiler med skärmstorlek upp till 5,5 tum.
Zhiyun Smooth-Q Videostabilisering. Gimbal för mobil
1 190 kr
3-axlad videostabilisering för mobilen. Internt sitter tre motorer som aktivt motarbetar rörelser för att kunna leverera en så stabil film som möjligt. Officiell app iOS och Android låter dig även justera funktioner som zoom, start och stopp direkt via stativet för att undvika onödiga rörelser på mobilen. Utrustad med uppladdningsbart batteri och USB-port för möjlighet att ladda mobilen samtidigt som den används. Utrustad med 14-tumsgänga för fotostativ. Klarar mobiler upp till 6. Levereras med praktiskt fodral samt Micro-USB-kabel för laddning. Batteritid upp till 12 h. Max. vikt 220 g. Vikt 440 g.
Rode Smartlav Mikrofonmygga för iPhone och iPad. Mikrofonmygga för ljudinspelning i mobilen
590 kr
Liten mikrofonmygga som kopplas direkt till hörlursuttaget i mobilen och spelar in ljud till kompletterande appen Röde Rec app där ljudupptagning sedan kan redigeras enligt önskemål. Rundupptagande kapsel i högsta kvalitet. Kevlar-förstärkt kabel. Storlek 4,5 mm. Levereras med mikrofonklämma samt vadderat mikrofonskydd. Kompatibel med iOS- och utvalda Android-enheter. Se httpwww.smartlav.com för kompatibilitetslista.
HP Deskjet 3639 Multifunktionsskrivare. Trådlös bläckstråleskrivare med allt-i-ett-funktioner
499 kr
Kompakt och lättanvänd bläckstråleskrivare som kan användas trådlöst från dator, mobil och surfplatta. Har inbyggd skanner och kopiator. Airprint gör det möjligt att skriva ut direkt från en iPad eller iPhone. Inbyggt Google Cloud Print-stöd gör det möjligt att skriva ut från Android- och iOS-appar med Google Cloud Print-funktion. Med den tillhörande appen går det även att skanna bilder direkt till mobilen. Utskriftskvalitet upp till 4800x1200 DPI. Maxstorlek för utskrift kantlös A4. Kompatibel med Windows och Mac OS. Levereras med 1x HP302 startpatron svart, 1x HP302 startpatron färg, USB-B-kabel samt apparatkabel. Mått 438x310x158 mm.
VR-glasögon för smartphone Homido V2
499 kr
Upplev den virtuella världen med hjälp av din smartphone och ett VR-headset. Ladda ner kompatibla gratisappar på din mobil och placera den i glasögonen. Enkelt - vrid på huvudet så hamnar du mitt i ett spännande 3D-äventyr. Inbyggd avtryckare för utökad funktion i VR-spel. Tättslutande mask med skönt huvudband - bekväm!
Irig 2 Gitarr-adapter. Mobiladapter för gitarr
399,90 kr
Adapter som ansluter gitarr eller bas till mobilen via headsetingången 3,5 mm. Kombinerat med tillhörande gratisappar blir mobilen en gitarrförstärkare, inspelningsstudio och multi-effekt-processor med en mängd olika inställningar. Har 6,3 mm-ingång för gitarr och 6,3 mm-utgång för vidarekoppling till förstärkare. Har även inbyggd förstärkare för hörlurar 3,5 mm. Kompatibel med iPhone, iPad och utvalda Android-enheter från Samsung.
Linocell Sportarmband för iPhone 6, 7 och 8. Sportarmband för iPhone
179,90 kr
Sportarmband för iPhone 6, 6s, 7 och 8. Tillverkat i superelastiskt Lycra-material. Mobilen kan användas genom sportarmbandets genomskinliga framsida. Justerbar kardborreknäppning. Försett med nyckelficka samt öppningar för 3,5 mm- och Lightning-anslutning.
Plexgear Moviesaver 300 VHS till mobil. Spara dina minnen digitalisera
499,90 kr
Adapter som gör det möjligt att överföra analog video från bl.a. VHS, Hi8 eller spelkonsol till en mobil eller surfplatta. Ansluts till källan t.ex. VHS-spelaren via kompositvideo eller s-video tillsammans med stereoljud och till mobilen med Micro-USB. Med hjälp av appen Vivacap importeras och lagras klippen i mobilen. De kan sedan enkelt laddas upp på t.ex. Youtube. Det går även att använda adaptern direkt till en dator och då kan klippen redigeras i medföljande program. Max. upplösning 720x576 pixlar DVD-kvalitet. Kompatibel med Android 4.2 eller senare och Windows 7 eller senare. Levereras med kablar och DVD-skiva med drivrutiner och mjukvara. Säljs ej på öppet köp.
Roxcore Bullets V2 Headset Sky. Headset för mobilen
129,90 kr
Headset för mobilen eller surfplattan. Har ett klart ljud och en kraftfull bas. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Levereras med öronpluggar i tre olika storlekar för att passa de flesta öron. Passar mobiler och andra enheter med vanlig hörlurskontakt vinklad 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 1,3 m. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz.
Roxcore Bullets V2 Headset Vit. Headset för mobilen
129,90 kr
Headset för mobilen eller surfplattan. Har ett klart ljud och en kraftfull bas. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Levereras med öronpluggar i tre olika storlekar för att passa de flesta öron. Passar mobiler och andra enheter med vanlig hörlurskontakt vinklad 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 1,3 m. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz.
Roxcore Bullets V2 Headset Grå. Headset för mobilen
129,90 kr
Headset för mobilen eller surfplattan. Har ett klart ljud och en kraftfull bas. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Levereras med öronpluggar i tre olika storlekar för att passa de flesta öron. Passar mobiler och andra enheter med vanlig hörlurskontakt vinklad 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 1,3 m. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz.
Plantronics Voyager 5200 Bluetooth-headset. Vattenavvisande headset med röststyrning
999 kr
Vattenavvisande headset utrustat med fyra mikrofoner som optimerar talarens röst. Använder en unik teknologi som känner av vind och minimerar både brus och bakgrundsljud, vilket ger ett kristallklart ljud. Ger alla fördelar som fanns hos föregångaren Voyager Legend, men ger även ett starkare ljud högre volym och möjlighet att uppgraderakonfigurera mjukvaran i headsetet via mobilen. Stöd för högkvalitativt ljud med HD-voice. Kan styra mobilen med röstkommandon svenska, norska och engelska och kan genom en knapptryckning gå direkt till Siri eller Google Now. Känner av huruvida headsetet sitter på örat för att inte skicka samtal till headsetet i onödan. Kan kopplas till två enheter samtidigt. Kan laddas med magnetkontakt medföljer ej eller via Micro-USB medföljer. Kompatibelt med Windows och Mac OS samt Android-, iPhone- och iPad-app som hjälper användaren att hitta ett borttappat headset. Passar både höger och vänster öra. Vikt 20 g. Räckvidd upp till 30 m. Taltid upp till 7 h. Standby-tid upp till 9 dygn. Levereras med Micro-USB-kabel för laddning samt öronkuddar.
Zens Powerbank med Qi-laddning 4500 mAh. Extrabatteri med trådlös laddning
499 kr
Extrabatteri för Qi-kompatibla mobiler och andra enheter som laddas via Qi eller USB. Laddar t.ex. iPhone 8, iPhone X och Galaxy S8 trådlöst 1 A genom att enkelt lägga mobilen på powerbanken. Har även en USB-port på 2 A och total kapacitet på 4500 mAh räcker till att ladda en mobil ca en till två gånger. Utrustad med laddningsindikator. Laddas upp via medföljande Micro-USB-kabel. Mått 128x68x14 mm. Vikt 140 g.
Roxcore Bullets V2 Headset Grön. Headset för mobilen
129,90 kr
Headset för mobilen eller surfplattan. Har ett klart ljud och en kraftfull bas. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Levereras med öronpluggar i tre olika storlekar för att passa de flesta öron. Passar mobiler och andra enheter med vanlig hörlurskontakt vinklad 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 1,3 m. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz.
Roxcore Bullets V2 Headset Rose. Headset för mobilen
129,90 kr
Headset för mobilen eller surfplattan. Har ett klart ljud och en kraftfull bas. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Levereras med öronpluggar i tre olika storlekar för att passa de flesta öron. Passar mobiler och andra enheter med vanlig hörlurskontakt vinklad 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 1,3 m. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz.
Roxcore Bullets V2 Headset Violet. Headset för mobilen
129,90 kr
Headset för mobilen eller surfplattan. Har ett klart ljud och en kraftfull bas. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Levereras med öronpluggar i tre olika storlekar för att passa de flesta öron. Passar mobiler och andra enheter med vanlig hörlurskontakt vinklad 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 1,3 m. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz.
Roxcore Bullets V2 Headset Camogrön. Headset för mobilen
129,90 kr
Headset för mobilen eller surfplattan. Har ett klart ljud och en kraftfull bas. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Levereras med öronpluggar i tre olika storlekar för att passa de flesta öron. Passar mobiler och andra enheter med vanlig hörlurskontakt vinklad 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 1,3 m. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz.
Roxcore Bullets V2 Headset Rosa. Headset för mobilen
129,90 kr
Headset för mobilen eller surfplattan. Har ett klart ljud och en kraftfull bas. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Levereras med öronpluggar i tre olika storlekar för att passa de flesta öron. Passar mobiler och andra enheter med vanlig hörlurskontakt vinklad 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 1,3 m. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz.
Roxcore Bullets V2 Headset Mint. Headset för mobilen
129,90 kr
Headset för mobilen eller surfplattan. Har ett klart ljud och en kraftfull bas. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Levereras med öronpluggar i tre olika storlekar för att passa de flesta öron. Passar mobiler och andra enheter med vanlig hörlurskontakt vinklad 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 1,3 m. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz.
Roxcore Bullets V2 Headset Maroon. Headset för mobilen
129,90 kr
Headset för mobilen eller surfplattan. Har ett klart ljud och en kraftfull bas. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Levereras med öronpluggar i tre olika storlekar för att passa de flesta öron. Passar mobiler och andra enheter med vanlig hörlurskontakt vinklad 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 1,3 m. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz.
Roxcore Bullets V2 Headset Denimblå. Headset för mobilen
129,90 kr
Headset för mobilen eller surfplattan. Har ett klart ljud och en kraftfull bas. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Levereras med öronpluggar i tre olika storlekar för att passa de flesta öron. Passar mobiler och andra enheter med vanlig hörlurskontakt vinklad 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 1,3 m. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 20 kHz.
Linocell Bluetooth-fjärrutlösare för foto. Bluetooth-avtryckare för mobilen
99,90 kr
Bluetooth-avtryckare för att fota med mobilen från avstånd. Utmärkt tillbehör till en selfie-stick 95669. Kompatibel med mobilens inbyggda kamera och även tredjepartsappar t.ex. Camera 360. Kompatibel med iOS och Android. Räckvidd ca 10 m. Batteri 1x CR2032 medföljer. Säljs i blandade färger.
Semos VR Bluetooth gamepad
319 kr

Trådlös Bluetooth-kontroll för spel och appar i Virtual Reality på din Android-enhet


- Idealisk för användning i kombination med VR-glasögon
- Navigera enkelt genom menyer, spel och appar utan att röra vid telefonen
- Extremt smidig storlek, 8-vägs D-pad och 9 knappar
- Fungerar även som en fjärrkontroll för din Andoid-telefon eller surfplatta
- Inbyggt uppladdningsbart batteri


Innehåll i förpackning:
- Gampad
- MicroUSB-kabel
- Manual

Systemkrav:
Smartphone eller sufrplatta med Android OS 4 eller högre
För Virtual Reality: VR-glasögon och app.

Linocell Mobilfodral för Galaxy S3 Vit. Skal med flip cover
79,90 kr
Fodral för Galaxy S3 som skyddar framsidan samtidigt som mobilen behåller sin tunna design. Samtal kan föras genom fodralet. Ersätter det ordinarie bakstycket på mobilen.
Telldus TellStick Net, gateway för smarta hem
999 kr
Ett enkelt steg till ett smart och trådlöst hem. Styr belysning och apparater automatiskt eller med mobilen. Ansluts direkt till din internetrouter och konfigureras online. Kan även ta emot signaler från t.ex. trådlösa termometrar.  App för iPhone och Android.
Vattenskyddad väska för mobil. Lämplig för mobiler upp till 4,7
49,90 kr
Väska i skyddande plast som gör det säkert att använda mobilen på stranden. Genomskinlig fram- och baksida ger enkel åtkomst till display och knappar. Det går utmärkt att prata i och använda mobilen i väskan. Rem att hänga runt hals eller handled medföljer. Passar mobiler upp till 4,7.
Linocell Sportarmband för iPhone 6 och 6s Rosa. Sportarmband för iPhone 6 och 6s
75 kr
Sportarmband för iPhone 6 och 6s. Tillverkat i superelastiskt Lycra-material. Mobilen kan användas genom sportarmbandets genomskinliga framsida. Justerbar kardborreknäppning. Försett med nyckelficka.
VR-glasögon för smartphone
29,90 kr
Upplev häftiga 3D-effekter och filmer med hjälp av din smartphone och ett VR-headsset. Enkel byggsats med tydliga instruktioner. Virtual Reality - ger dig känslan av att du befinner dig mitt i ett spel eller i en dröm. Ladda ner kompatibla gratisappar på din mobil och placera den i glasögonen. Enkelt - vrid på huvudet så hamnar du mitt i ett hissnande 3D-äventyr.
Linocell Fingervantar för mobilen Grå Medium. Styr mobilen med varma fingrar
79,90 kr
Tunnstickade fingervantar som fungerar på mobilens och surfplattans touchskärm. Kan tvättas i 40 C.
Linocell Fingervantar för mobilen Röd Medium. Styr mobilen med varma fingrar
79,90 kr
Tunnstickade fingervantar som fungerar på mobilens och surfplattans touchskärm. Kan tvättas i 40 C.
Linocell Fingervantar för mobilen Röd Large. Styr mobilen med varma fingrar
79,90 kr
Tunnstickade fingervantar som fungerar på mobilens och surfplattans touchskärm. Kan tvättas i 40 C.
Linocell Fingervantar för mobilen Svart Medium. Styr mobilen med varma fingrar
79,90 kr
Tunnstickade fingervantar som fungerar på mobilens och surfplattans touchskärm. Kan tvättas i 40 C.
Linocell Ljudadapter med laddning 30-pin till RCA. Ljudadapter med laddning för iPhone och iPad
69,90 kr
Ljudadapter med dubbel RCA- och 30-pin-kontakt som även kan ladda mobilen. Ansluter iPhone eller iPad till stereoanläggning samtidigt som enheten laddas via USB-kontakten. Passar iPhone och iPad med 30-pin-kontakt iPhone 4s samt iPad 3 och tidigare. Kabellängd 1 m.
Årets Julklapp 2016 - VR GLASÖGON MED FJÄRRKONTROLL
499 kr

Förvandla din smartphone till en uppslukande 3D-upplevelse med Vizio VR 710 Glasögonen. Spela spel, upptäck nya landskap och interagera på ett helt nytt sätt. 

Vizio VR 710 har justerbara remmar för bästa passformen runt huvudet och en innerram av gummi med bubblor för högsta möjliga komfort mot ansiktet. När du ska använda VR glasögonen för första gången, vrid linserna moturs hela vägen och sedan sakta medurs för att finna den bästa skärpan för dig.

Fjärrkontroll medföljer så att du kan styra spel, ljud och virtuell verklighet.   

Vizio VR 710 glasögon är kompatibla med iOS och Android smartphones. Passar skärmar med en maxstorlek på 6 " (tum).

Fakta om Vizio VR 710     

 • Reglera skärpan
 • Reglera sikt på långt och kort håll
 • Frontpanel med öppning för användning av smarttelefonens kamera
 • Kompatibla med iOS och Android
 • Kan styras med Bluetooth
 • Kan styras med iOS och Android
 • Batteridriven fjärrkontroll (2 x AAA, medföljer ej)
 • Rengöringsduk medföljer
 • Mått ca: 18,5 x 10 x 13 cm
 • Maxmått på smarttelefonen: 6''
Linocell Självhäftande NFC-tagg 4-pack. Typ NTAG203
99,90 kr
Självhäftande NFC-tagg av typen NTAG213. Programmeras med NFC-app i mobilen NFC Tagwriter, Trigger m.fl.. Kan bl.a. användas för att ge mobilen snabbkommandon t.ex. aktivera tyst läge eller dela webbadresser och kontaktinformation. Innehållet kan skrivas över flera gånger går även att låsa för att förhindra överskrivning. Fungerar, till skillnad från Mifare Classic 1KB-taggar, med alla NFC-kompatibla mobiler. Kapacitet 144 B. Diameter 25 mm. 4-pack.
Linocell Sportarmband för iPhone SE och 5-serien Svart. Sportarmband för iPhone SE och 5-serien
149,90 kr
Sportarmband för iPhone SE och 5-serien. Tillverkat i superelastiskt Lycra-material. Mobilen kan användas genom sportarmbandets genomskinliga framsida. Justerbar kardborreknäppning. Försett med nyckelficka.
Linocell Vattentätt skal för iPhone 6, 7 och 8. Undervattenshus för iPhone
199,90 kr
Vattentätt skal för iPhone 6, 6s, 7 och 8. IP67-klassat och vattentätt ned till 1 m djup. Kameran och skärmen kan användas genom skalet. Med skalet på kan mobilen t.o.m. användas för att fotografera under vatten. Skalet ska ej vara under vatten i mer än 1 h. Levereras med halsrem.
Jays A-jays One Vit. In-ear-headset anpassat för Android
399,90 kr
Headset med högkvalitativt ljud och trasselfri kabel. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Gratisappen Jays Headset Control kan laddas ned till Android-mobiler för att också kunna styra musikuppspelning och volym från fjärrkontrollsknappen. För musiklyssning passar lurarna även till andra mobiler t.ex. iPhone och Windows Phone och enheter med vanlig hörlurskontakt 3,5 mm. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 18 kHz. Levereras med öronpluggar i fem olika storlekar för att passa de flesta öron. Kabellängd 1,15 m.
Linocell Selfie-stick. Självporträtt på rätt sätt
99,90 kr
Föreviga dina minnen med en selfie-stick. Med den upp till 100 cm långa armen hjälper den dig att få med både dig själv och dina vänner på en och samma bild. Fästet klämmer fast mobilen och kan användas till de flesta mobiler maxbredd 90 mm. Låt timern på mobilen ta bilden eller använd Bluetooth-avtryckaren 96117. Levereras i osorterade färger blå, rosa och svart. Säljs styckvis.
Jays A-jays One Svart. In-ear-headset anpassat för Android
399,90 kr
Headset med högkvalitativt ljud och trasselfri kabel. På kabeln sitter en mikrofon med knapp för att enkelt kunna besvara och avsluta samtal. Gratisappen Jays Headset Control kan laddas ned till Android-mobiler för att också kunna styra musikuppspelning och volym från fjärrkontrollsknappen. För musiklyssning passar lurarna även till andra mobiler t.ex. iPhone och Windows Phone och enheter med vanlig hörlurskontakt 3,5 mm. Impedans 16 O. Frekvensomfång 20 Hz - 18 kHz. Levereras med öronpluggar i fem olika storlekar för att passa de flesta öron. Kabellängd 1,15 m.
Linocell Full body-skydd för iPhone 4 och 4s 3-pack. Skydd för fram- och baksida
119,90 kr
Tunt och transparent skärmskydd som även skyddar baksidan på iPhone 4 och 4s. Håller mobilen fri från repor. Skyddar även mot smuts och fingeravtryck. Enkelt att montera och lämnar inga klisterrester vid borttagning. Tre filmer för skärmen samt tre för mobilens baksida.
HP Laserjet Pro M102w Laserskrivare. Trådlös, kompakt och lättanvänd skrivare
1 099 kr
Kompakt och lättanvänd laserskrivare för svartvita utskrifter. Kan användas trådlöst från dator, mobil och surfplatta. Möjligt att skriva ut direkt från mobiler och surfplattor med appen HP Eprint. Airprint gör det möjligt att skriva ut direkt från en iPad eller iPhone. Inbyggt Google Cloud Print-stöd gör det möjligt att skriva ut från Android- och iOS-appar med Google Cloud Print-funktion. Skriver ut upp till 22 sidorminut. Utskriftskvalitet upp till 600x600 DPI. Maxstorlek för utskrift A4. Levereras med 1x HP17A startpatron 500 sidor, USB-kabel samt strömkabel. Mått 364x247x298 mm.
Skal med Qi för iPhone 6, 6s och 7. Qi-skal för iPhone 6, 6s och 7
299,90 kr
Hårt mobilskal med inbyggd Qi-adapter för iPhone 6, 6s och 7. Skalet skyddar mobilen och gör det samtidigt möjligt att ta emot trådlös laddning från en Qi-laddningsplatta. Kan ladda med upp till 600 mA.
Linocell Full body-skydd för iPhone SE, 5 och 5s 3-pack. Skydd för fram- och baksida
119,90 kr
Tunt och transparent skärmskydd som även skyddar baksidan på iPhone SE, 5 och 5s. Håller hela mobilen fri från repor. Skyddar även mot smuts och fingeravtryck. Enkelt att montera och lämnar inga klisterrester vid borttagning. Tre filmer för skärmen samt tre för mobilens baksida.
Sportarmband för iPhone X, Belkin Sport Fit
199 kr
Sportarmband till iPhone 6/6S, iPhone 7, iPhone 8 och iPhone X. Gör det enkelt att ta med telefonen till motionsspåret. Sportarmband med justerbart, bekvämt fäste. Vattenavvisande funktionsmaterial som håller sig fräscht länge. Fodralet skyddar mobilen mot smuts, damm och repor.
Linocell Vante med Bluetooth-headset. Prata i mobilen utan att ta upp den ur fickan
399,90 kr
Stickad vante med inbyggt Bluetooth-headset. Forma handen som en lur, med lillfingret som mikrofon och tummen som en högtalare. Insydd knapp i vanten gör det möjligt att besvara samt avsluta samtal utan att behöva ta upp mobilen. Vanten går även att använda på mobilens skärm. Levereras med matchande vante utan Bluetooth. Standby-tid upp till 8 h. Samtalstid upp till 2 h. Micro-USB-kabel för laddning medföljer.
Sandisk iXpand Base Backup för iPhone 256 GB. Laddstation och backup för iOS-enheter
2 199 kr
Extern lagring för mobiler och surfplattor med iOS. Laddar mobilen samtidigt som den automatiskt gör backup på kontakter, bilder, musik m.m. Funktion för att föra över all information vid byte av mobil. Delningsfunktion gör det möjligt att dela datan till t.ex. Facebook och Instagram via laddstationen. Kan överföra datan till datorer via Micro-USB eller via SD-kortet. Levereras med SD-kort samt nätadapter. Mått 101x25x107 mm.
Sandisk iXpand Base Backup för iPhone 128 GB. Laddstation och backup för iOS-enheter
1 199 kr
Extern lagring för mobiler och surfplattor med iOS. Laddar mobilen samtidigt som den automatiskt gör backup på kontakter, bilder, musik m.m. Funktion för att föra över all information vid byte av mobil. Delningsfunktion gör det möjligt att dela datan till t.ex. Facebook och Instagram via laddstationen. Kan överföra datan till datorer via Micro-USB eller via SD-kortet. Levereras med SD-kort samt nätadapter. Mått 101x25x107 mm.
Sandisk iXpand Base Backup för iPhone 64 GB. Laddstation och backup för iOS-enheter
799 kr
Extern lagring för mobiler och surfplattor med iOS. Laddar mobilen samtidigt som den automatiskt gör backup på kontakter, bilder, musik m.m. Funktion för att föra över all information vid byte av mobil. Delningsfunktion gör det möjligt att dela datan till t.ex. Facebook och Instagram via laddstationen. Kan överföra datan till datorer via Micro-USB eller via SD-kortet. Levereras med SD-kort samt nätadapter. Mått 101x25x107 mm.
Skal med Qi för iPhone 6 och 6s. Qi-skal för iPhone 6 och 6s
299,90 kr
Hårt skal med inbyggd Qi-adapter för iPhone 6 och 6s. Skalet skyddar mobilen och gör det samtidigt möjligt att ta emot trådlös laddning från en Qi-laddningsplatta. Kan ladda med upp till 600 mA.
Linocell Mount it Väderskyddad hållare för iPhone 6 Plus-serien. Mobilhållare för Mount it-systemet
179,90 kr
Väderskyddad mobilhållare för Mount it-systemet. Formgjuten för iPhone 6 Plus och iPhone 6s Plus. Vattenskyddande och IPX5-klassad. Mobilen, inkl. dess skärm och knappar, kan användas genom skalet. Kompletteras med Mount it-fäste för önskad monteringslösning.
Runangel Överfallslarm med Bluetooth 120 dB. Bluetooth-anslutet armband med överfallslarm
999 kr
Bluetooth-anslutet armband med inbyggt överfallslarm som synkar med mobilen Andoid och iOS. Vid aktivering tjuter armbandet i 120 dB, lyser upp samt skickar SMS och mail med information om datum, tid och kartlänk till upp till tre kontakter. Kan även användas utan mobil och larmar då enbart med siren och lampa. Via appen går det att skicka tyst larm som skickar ett SMS och mail utan att sirenen tjuter. Hela armbandet är svettsäkert och ställbart för att passa olika handleder. Batteritid upp till 2 veckor. Laddningstid 1,5 h. Bluetooth 4.0. Kompatibel med iPhone 4s eller senare och Android 4.4 eller senare. Levereras med Micro USB-kabel för laddning. Vikt 24 g.
iPhone 7 Skal Armor - Svart
99 kr
Ett väldigt härdat skal som ger bra skydd mot fall som skyddar mobilen väl från stötar samtidigt som du har ett väldigt bra grepp om mobilen
Linocell 1X Powerbank 2600 mAh Grå. Extrabatteri för mobilen
99,90 kr
Extrabatteri för mobilen. Kapacitet på 2600 mAh som räcker för att ladda upp en mobil en gång. En USB-port för laddning 1 A. Utrustat med laddningsindikator. Automatisk avstängning när mobilen är fulladdad. Laddningstid ca 5 h. Laddas via Micro-USB kabel medföljer. Vikt 67 g. Mått 32x105x21 mm.
Linocell 1X Powerbank 2600 mAh Röd. Extrabatteri för mobilen
99,90 kr
Extrabatteri för mobilen. Kapacitet på 2600 mAh som räcker för att ladda upp en mobil en gång. En USB-port för laddning 1 A. Utrustat med laddningsindikator. Automatisk avstängning när mobilen är fulladdad. Laddningstid ca 5 h. Laddas via Micro-USB kabel medföljer. Vikt 67 g. Mått 32x105x21 mm.
Linocell 1X Powerbank 2600 mAh Grön. Extrabatteri för mobilen
99,90 kr
Extrabatteri för mobilen. Kapacitet på 2600 mAh som räcker för att ladda upp en mobil en gång. En USB-port för laddning 1 A. Utrustat med laddningsindikator. Automatisk avstängning när mobilen är fulladdad. Laddningstid ca 5 h. Laddas via Micro-USB kabel medföljer. Vikt 67 g. Mått 32x105x21 mm.
Tinitell Mobil och GPS för barn. Mobil med GPS
990 kr
Tålig och lättanvänd 2G-mobil som fästs runt handleden och passar utmärkt som första mobil för barn. Mobilens inställningar sköts via en app iOS och Android. Tack vare mobilens inbyggda GPS så visar appen var barnet befinner sig. Via appen går det även att ringa till mobilen samt lägga till 12 kontakter som mobilen ska kunna ringa upp till. Designad för att tåla både lek och regn IP44. Batteritid upp till 1 dag med GPS aktiverad upp till 3 dagar utan GPS. Levereras med kontantkort från Telenor med en månads fria samtal och 2 GB surf Micro-Sim samt USB-laddare.
Linocell Mount it Väderskyddad hållare för iPhone 6, 7 och 8. Mobilhållare för Mount it-systemet
179,90 kr
Väderskyddad mobilhållare för Mount it systemet. Passar iPhone 6, 6s, 7 och 8. Vattenskyddande och IPX5-klassad. Mobilen kan användas genom skalet. Kompletteras med Mount it-fäste för önskad monteringslösning.
Linocell Mount it Väderskyddad hållare för iPhone 6, 7 och 8 Plus-serien. Mobilhållare för Mount it-systemet
179,90 kr
Väderskyddad mobilhållare för Mount it-systemet. Passar iPhone 6, 6s, 7 och 8 Plus. Vattenskyddande och IPX5-klassad. Mobilen kan användas genom skalet. Kompletteras med Mount it-fäste för önskad monteringslösning.
Sportarmband för iPhone 8 Plus, Belkin Sport Fit
249 kr
Sportarmband till iPhone 6/6S Plus, iPhone 7 Plus och iPhone 8 Plus. Gör det enkelt att ta med telefonen till motionsspåret. Sportarmband med justerbart, bekvämt fäste. Vattenavvisande funktionsmaterial som håller sig fräscht länge. Fodralet skyddar mobilen mot smuts, damm och repor.
Linocell Handy Case Mobilplånbok för iPhone 6 och 6s Rosa. Mobilplånbok
149,90 kr
Mobilplånbok tillverkad i PU-läder för mobilen. Plats för tre kreditkort samt en ficka för sedlar och kvitton. Har magnetlås och öppningar för kamera, knappar samt portar. Levereras med handledsrem.
Linocell Retrolur Rosa. Lur med 3,5 mm-anslutning
99,90 kr
Trådbunden lur med klassisk design för mobilen och surfplattan. Luren är i full storlek och har en knapp för att besvara och avsluta samtal. Luren har ett klart ljud och är utmärkt som ersättare för en gammal hemtelefon. Ansluts till mobilen med 3,5 mm-kontakt. Kabellängd 0,8-1,6 m.
Gear4 Oxford Tålig mobilplånbok för iPhone 7 och 8. Extra tålig mobilplånbok med ställfunktion
399,90 kr
Extra tålig mobilplånbok för iPhone 7 och 8. Skalet är tillverkat i skyddande material samt har en insida av D3O. D3O är ett material som i sitt vilande stadie är ett flexibelt material, vid t.ex. stötar drar molekylerna ihop sig, materialet blir fast och sprider ut energin för att skydda mobilen. Har två kreditkortsplatser samt ställfunktion. Samtal kan föras genom fodralet.
Gear4 Oxford Tålig mobilplånbok för iPhone X. Extra tålig mobilplånbok med ställfunktion
399,90 kr
Extra tålig mobilplånbok för iPhone X. Skalet är tillverkat i skyddande material samt har en insida av D3O. D3O är ett material som i sitt vilande stadie är ett flexibelt material, vid t.ex. stötar drar molekylerna ihop sig, materialet blir fast och sprider ut energin för att skydda mobilen. Har två kreditkortsplatser samt ställfunktion. Samtal kan föras genom fodralet.
Oral-B Smart 5900 Duo Eltandborste 2-pack. Laddbar tandborste effektiv och skonsam
1 490 kr
Laddningsbar eltandborste som kan anslutas till mobilen. Ansluts via Bluetooth och ger visuell feedback om tandborstningen via appen Oral-B iPhone och Android. Har fem olika borstningslägen beroende på vad som ska fokuseras, t.ex. tandköttshälsa eller vitare tänder. Varnar vid för hårt tryck och sänker då hastigheten på borsten samt vid lågt batteri. Med timer 2 minuter. En laddning räcker upp till 14 dagars användning. Levereras med två tandborsthandtag, resefodral, en laddstation samt två borsthuvuden.
Linocell Mobilhållare för kamerastativ. Mobilhållare med 14-tumsgänga
59,90 kr
Mobilhållare anpassad för att fästas på en 14-tumsgänga. Passar majoriteten av alla stativ för kameror. Hållaren klämmer fast mobilen och kan användas till de flesta mobiler maxbredd 90 mm.
Denver DCW-360 Drönare med kamera. Drönare som visar filmen i mobilen
799 kr
Drönare med inbyggd kamera som kan kontrolleras via mobiltelefon eller fjärrkontroll. Har tre hastigheter och tack vare gyro-funktion och altitud-lås blir drönaren stabil och lättflugen. Ansluts till mobilen via wifi och filmerna sparas direkt på mobilen 480p, 30 FPS. Automatisk retur-funktion får drönaren att flyga tillbaka till sin startpunkt. Upp till 50 meters räckvidd. Batteri 3,7 V, 1000 mAh. Flygtid upp till 10 min. Laddningstid 80-100 min. Fjärrkontrollen drivs med 4x AAA-batterier medföljer ej. Levereras med USB-laddare. Vikt 163 g. Mått 320x90x320 mm.
Linocell Mount it Väderskyddad hållare för iPhone 66s. Mobilhållare för Mount it-systemet
179,90 kr
Väderskyddad mobilhållare för Mount it systemet. Formgjuten för iPhone 66s. Vattenskyddande och IPX5-klassad. Mobilen, inkl. dess skärm och knappar, kan användas genom skalet. Kompletteras med Mount it-fäste för önskad monteringslösning.
Camlink CL-AC40 4K Actionkamera med wifi. Filma när det händer - på cykeln, i havet eller i skidbacken
599 kr
Actionkamera som filmar i 4K interpolerad. Har timelapse-funktion med ställbart intervall från 0,5 s till 60 s. Kan även ta stillbilder, upp till 16 MP. Har en 2-skärm och inbyggd mikrofon. Kamerans inbyggda wifi gör det möjligt att koppla kameran till mobilen och se vad kameran ser. Via appen finns till iOS och Android går det att styra kameran för att t.ex. ta stillbilder, starta inspelning och även spara filmen direkt till mobilen. Ta med den på skidturen, under vattenytan eller på cykelturen och gör dina egna actionfilmer. Har en Micro-HDMI-utgång för anslutning till t.ex. en TV. FPS 30 4K och 60 1080p. Levereras med vattentätt skal, cykelfäste, hjälmfäste, bilfäste samt Micro-USB-kabel för dataöverföring och laddning. Kräver Micro-SD-kort, max. 64 GB medföljer ej. Vikt 65 g. Mått 59x41x24 mm.
Jabra Storm Bluetooth-headset. Smidigt headset med NFC
539 kr
Bluetooth-headset med läcker design och automatisk volymjustering. Snabb parning med NFC-kompatibla enheter. Utrustat med dubbla mikrofoner som effektivt sorterar bort brus och andra ljud från omgivningen. Stöd för högkvalitativt ljud med HD-voice. Utrustat med röststyrning engelska. Spelar musik och poddradio samt återger GPS-instruktioner från mobilen. Kan användas på både höger och vänster öra. Kompatibelt med Android-, iPhone- och iPad-app som hjälper användaren att hitta ett borttappat headset. Samtalstid 10 h. Standby-tid 10 dygn. Vikt 8 g. Räckvidd 10 m. Levereras med laddningskabel för Micro-USB, två ergonomiskt utformade eargels och vinddämpare för mikrofonen.
3M Peltor WS Alert XP Hörselkåpor. Bluetooth-headset med radio
3 299 kr
Hörselkåpor med inbyggd FM-radio och Bluetooth-headset. Mikrofonerna på hörselkåporna känner av ljudmiljön och anpassar volymen vilket gör det enkelt för användaren att ta emot samtal och strömma musik även i bullriga miljöer. När mobilen ringer pausas musiken och startar igen efter samtalet. Headsetet sköts via knappar på kåporna och en röst bekräftar val samt guidar användaren genom menyerna. Högtalarna är kraftfulla med en rejäl bas. När musiken inte är påslagen fungerar kåporna som ett utmärkt hörselskydd. Levereras med 3,5 mm-stereokabel för användning tillsammans med enheter utan Bluetooth samt 2x AA-batterier. Kan även användas med laddningsbara NiMH-batterier, se 35975 för laddare.
Glasögonfodral
39,90 kr
Skyddar dina glasögon när du inte använder dem. Passar såväl glasögon som solglasögon. Enkelt att stoppa ner och ta fram glasögonen.
Trådlös Qi-laddare med ställ. Qi-laddare
499,90 kr
Trådlös laddare med ställ för Qi-kompatibla mobiler. Energi överförs från laddningsplattan till mobilens batteri genom induktion max. 9 W. Laddaren har två spolar vilket gör att mobilen kan placeras både vertikalt och horisontellt. Levereras med 1,5 m Micro-USB-kabel för laddning. Kopplas till USB-laddare.
Plantronics Voyager Legend Bluetooth-headset. Vattenavvisande headset med röststyrning
799 kr
Vattenavvisande headset utrustat med tre mikrofoner som optimerar talarens röst. Minimerar brus och bakgrundsljud vilket ger ett kristallklart ljud. Stöd för högkvalitativt ljud med HD-voice. Kan styra mobilen med röstkommandon svenska, norska och engelska. Känner av huruvida headsetet sitter på örat för att inte skicka samtal till headsetet i onödan. Kan kopplas till två enheter samtidigt. Laddas med en smidig magnetkontakt. Kompatibelt med Android-, iPhone- och iPad-app som hjälper användaren att hitta ett borttappat headset. Passar både höger och vänster öra. Vikt 18 g. Räckvidd 10 m. Taltid 7 h. Standby-tid 11 dygn. Levereras med USB-nätadapter, USB-adapter för laddning i bilen 12 V, USB-laddningskabel samt två uppsättningar av mjuka öronkuddar.
Sandisk Ultra Micro-SD-kort 16 GB. Utökar minnet i mobilen
199,90 kr
Micro-SD-kort som utökar mobilen eller surfplattans kapacitet för lagring och överföring av t.ex. bilder, videor, appar och musik. Speed Class 10 lämpligt för video i Full HD 1080p. Application Performance Class A1 anpassat för lagring av appar. Överföringshastighet upp till 98 MBs. Stöd för UHS-1. Är vattentätt, stötsäkert och klarar röntgen samt extrema temperaturer -25 till 85 C. 16 GB och 32 GB är SDHC-kort medan 64 GB, 128 GB och 200 GB är SDXC-kort. SD-adapter medföljer.
Sandisk Ultra Micro-SD-kort 32 GB. Utökar minnet i mobilen
249,90 kr
Micro-SD-kort som utökar mobilen eller surfplattans kapacitet för lagring och överföring av t.ex. bilder, videor, appar och musik. Speed Class 10 lämpligt för video i Full HD 1080p. Application Performance Class A1 anpassat för lagring av appar. Överföringshastighet upp till 98 MBs. Stöd för UHS-1. Är vattentätt, stötsäkert och klarar röntgen samt extrema temperaturer -25 till 85 C. 16 GB och 32 GB är SDHC-kort medan 64 GB, 128 GB och 200 GB är SDXC-kort. SD-adapter medföljer.
Sandisk Ultra Micro-SD-kort 64 GB. Utökar minnet i mobilen
399,90 kr
Micro-SD-kort som utökar mobilen eller surfplattans kapacitet för lagring och överföring av t.ex. bilder, videor, appar och musik. Speed Class 10 lämpligt för video i Full HD 1080p. Application Performance Class A1 anpassat för lagring av appar. Överföringshastighet upp till 98 MBs. Stöd för UHS-1. Är vattentätt, stötsäkert och klarar röntgen samt extrema temperaturer -25 till 85 C. 16 GB och 32 GB är SDHC-kort medan 64 GB, 128 GB och 200 GB är SDXC-kort. SD-adapter medföljer.
Sandisk Ultra Micro-SD-kort 128 GB. Utökar minnet i mobilen
699 kr
Micro-SD-kort som utökar mobilen eller surfplattans kapacitet för lagring och överföring av t.ex. bilder, videor, appar och musik. Speed Class 10 lämpligt för video i Full HD 1080p. Application Performance Class A1 anpassat för lagring av appar. Överföringshastighet upp till 98 MBs. Stöd för UHS-1. Är vattentätt, stötsäkert och klarar röntgen samt extrema temperaturer -25 till 85 C. 16 GB och 32 GB är SDHC-kort medan 64 GB, 128 GB och 200 GB är SDXC-kort. SD-adapter medföljer.
Sandisk Ultra Micro-SD-kort 200 GB. Utökar minnet i mobilen
999 kr
Micro-SD-kort som utökar mobilen eller surfplattans kapacitet för lagring och överföring av t.ex. bilder, videor, appar och musik. Speed Class 10 lämpligt för video i Full HD 1080p. Application Performance Class A1 anpassat för lagring av appar. Överföringshastighet upp till 98 MBs. Stöd för UHS-1. Är vattentätt, stötsäkert och klarar röntgen samt extrema temperaturer -25 till 85 C. 16 GB och 32 GB är SDHC-kort medan 64 GB, 128 GB och 200 GB är SDXC-kort. SD-adapter medföljer.
Glasögonfodral
29,90 kr
Var rädd om dina glasögon! Passar de flesta modeller av glasögon och solglasögon. Enkelt att stoppa ner och ta fram glasögonen. Glasögonpåsen är tillverkad i kraftigt tyg.
Glasögonfodral
29,90 kr
Var rädd om dina glasögon! Passar de flesta modeller av glasögon och solglasögon. Enkelt att stoppa ner och ta fram glasögonen. Glasögonpåsen är tillverkad i kraftigt tyg.
Denver ACT-8030W Actionkamera med wifi. Filma när det händer - på cykeln, i havet eller i skidbacken
899 kr
Actionkamera som filmar i Full HD 1080p. Kan filma i slowmotion och har timelapse-funktion. Kan även ta stillbilder, upp till 16 MP. Har en 2-skärm och inbyggd mikrofon. Kamerans inbyggda wifi gör det möjligt att koppla kameran till mobilen och se vad kameran ser. Via appen finns till iOS och Android går det att styra kameran för att t.ex. ta stillbilder, starta inspelning och även spara filmen direkt till mobilen. Ta med den på skidturen, under vattenytan eller på cykelturen och gör dina egna actionfilmer. Filmerna sparas i MOV-format och stillbilderna i JPG-format vilket gör det enkelt att visa materialet på de flesta datorer. Har en Mini-HDMI-utgång för anslutning till t.ex. en TV. FPS 60 1080p och 120 720 p. Levereras med fjärrkontroll, vattentätt skal klarar 45 meters djup, cykelfäste, hjälmfäste samt Micro-USB-kabel för dataöverföring och laddning. Kräver Micro-SD-kort, max. 32 GB medföljer ej. Vikt 57 g. Mått 59x44x24 mm.