Linje slim 80 (Mässing/guld)

Watt & Veke

Linje slim 80 (Mässing/guld)

199 kr

Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ guldlinjelängs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 199 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Linje slim 60 (Mässing/guld)
179 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ guldlinje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Linje slim 80 (Röd)
199 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ röd linje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Linje slim 60 (Svart)
179 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ svart linje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Stella slim 80 (Grå)
159 kr
Stella slim är en härlig och ståtlig julstjärna, tillverkad i papper med ett dekorativt hålmönster där ljuset sprids genom på ett behagligt sätt. Stämningsfull grå stjärna som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: Upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Skina slim 80 (Blå)
149 kr
Skina slim är en vacker och stämningsfull julstjärna, smyckad med massor dekorativa små hål där ljuset skiner igenom på ett mycket vackert sätt. Blå stjärna tillverkad i papper med en guld/glittrig finish! Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Rimfrost 60 (Vit)
429 kr
Otroligt fin och stämningsfull julstjärna, tillverkad i ett vackert snitt och stilren design. Sprider en härlig julkänsla omkring sig när den är tänd. Vit stjärna tillverkad i papper. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Helsinki slim 60 (Vit)
189 kr
Helsinki är en stilren, vacker och otroligt stämningsfull julstjärna. Stjärnan är utsmyckad med flera dekorativa hål i olika storlekar, där ljuset sprids vackert när stjärnan är tänd. Vit pappersstjärna med en silver/glittrig finish!  Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Helsinki slim 60 (Blå)
189 kr
Helsinki är en stilren, vacker och otroligt stämningsfull julstjärna. Stjärnan är utsmyckad med flera dekorativa hål i olika storlekar, där ljuset sprids vackert när stjärnan är tänd. Blå pappersstjärna med en silver/glittrig finish!  Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Vintergatan slim 118 (Vit)
449 kr
Vintergatan är en ståtlig, vacker och stämningsfull stjärna som garanterat kommer sprida julkänsla omkring sig. Vit stjärna, tillverkad i papper med flera dekorativa hål där ljuset sprids på ett behagligt sätt.  Ljuskälla ingår ej. OBS: Upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Kristall Slim 60 silver
209 kr
Kristall Slim är en glittrig och sprakande pappersstjärna i en härlig silvrig färg.  Går att köpa med eller utan upphäng. Ljuskälla ingår ej.
Linje 44 guld/Kalix guld
419 kr
En vacker, vit julstjärna med en dekorativ guldlinje längs stjärnans alla armar. Stjärnan är i vitt papper och foten är i guldfärgad metall. Ljuskälla ingår ej.
Linje 44 röd/Kalix vit
419 kr
En vacker, vit julstjärna med en dekorativ röd linje längs stjärnans alla armar. Stjärnan är i vitt papper och foten är i vitlackerad metall. Ljuskälla ingår ej.
Metallstjärna stående (Mässing/guld)
399 kr
Snygg och stilren stående stjärna, tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Glödlampan är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ sådan för att göra stjärnan ännu tuffare. Den är enkel att placera i ditt hem och sprider en härlig julkänsla omkring sig. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Gloria 30cm (Mässing/guld)
159 kr
Gloria skiljer sig lite från de klassiska julstjärnorna som vi annars är vana vid. En mycket stilfull julstjärna, tillverkad i guldfärgad metall i en snygg design och med härlig ljusspridning.  Ljuskälla ingår ej. Upphäng + batteriställ ingår. AA-batterier ingår ej.
Ebba slim 80 (Brons)
249 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig bronsfärg och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Ebba slim 80 (Blå)
449 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig djupblå färg och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Ebba slim 80 (Röd)
449 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig röd färg (burgundy) och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Ebba slim 80 (Grön)
449 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig grön färg och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Vintergatan slim 60 vit
179 kr
Vacker, vit julstjärna gjord av papper, med ett dekorativt hålmönster som sprider ett stämningsfull ljus. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vintergatan slim 80 vit
229 kr
Vacker, vit julstjärna gjord av papper, med ett dekorativt hålmönster som sprider ett stämningsfull ljus. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Stjärna metall (Silver)
549 kr
Vacker bordsstjärna i metall med silverfärgade trådar som pryder hela stjärnan. När lampan är tänd sprids ljuset genom trådarna på ett mycket vackert och dekorativt sätt. Härlig julstjärna som sprider julkänsla och värme i ditt hem. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Brighton julby m. roterande gran (Vit)
269 kr
Brighton är en vacker julby med barn som leker i snön, en roterande glittrig gran och ett hus som lyses upp av LED-lampor. Hela byn är vit, med små färgade detaljer och glittrig yta. Väldigt mysig bordsdekoration som sprider en härlig julkänsla i ditt hem. 3xAA-batterier ingår ej. Integrerad LED-belysning.
Galaxy pappersstjärna 60cm (Blå)
199 kr
Galaxy är en vackert mönstrad stjärna i papp som garanterat sprider en härlig julstämning omkring sig. Placera gärna i ditt fönster eller låt den lysa upp en mörk vrå i ditt hem.  Ljuskälla ingår ej.  
Farm Star 45cm (Trä)
499 kr
Vacker och stilren julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 59cm (Trä)
699 kr
Vacker och stilren julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Linje slim 80 silver
209 kr
En snygg, vit julstjärna med en dekorativ silvrig linje längs stjärnans armar. Finns även i andra färger.    Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 40cm (Mässing/guld)
325 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i matt guldfärgad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 32cm (Mässing/guld)
299 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i matt guldfärgad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  ​Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 59cm (Svart)
699 kr
Vacker och stilren svart julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 45cm (Svart)
499 kr
Vacker och stilren svart julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Metallstjärna stående (Silver)
399 kr
Snygg och stilren stående stjärna, tillverkad i metall med silverfärgad yta. Glödlampan är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ sådan för att göra stjärnan ännu tuffare. Den är enkel att placera i ditt hem och sprider en härlig julkänsla omkring sig. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Aino slim 44 vit
99 kr
En fin och stämningsfull julstjärna i papper, med ett dekorativt hålmönster. Sprider ett vackert ljus. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Lute pendel (Mässing/guld)
4 179 kr
Lute pendel är en snygg, stilren och härlig pendel. Denna modell har ett lite dovt färgat glas med upphäng i antingen guld eller platina. En otroligt stilig pendel med synlig ljuskälla som sprider en lyxig och välkomnande känsla i ditt hem. Passar även bra i offentlig miljö, hängande ensam eller fler tillsammans i en klunga.  Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Cirklar dekoration (Mässing/guld)
149 kr
En mycket trevlig dekorationsbelysning med flera sammansatta cirklar och utspridda ljuskällor. Placera på bordet, häng i gardinstången eller dekorera med cirklarna i hyllan. De sprider ett stämningsfullt ljus i ditt hem och skapar en härlig julkänsla. Tillverkad i stål med en guldfärgad yta. AA-batterier ingår ej.
Nicolas bordsstjärna (Mässing/guld)
369 kr
Vacker stjärna med en fot i mässingfärgad metall och en fint mönstrad skärm. Stor och ståtlig bordsstjärna på 88cm i höjden och 60cm i bredd. Placera på bordet, bänken eller i ett större fönster och låt den sprida en härlig julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 180cm, vit + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Pillar klar pendel (Mässing/guld)
2 379 kr
Den vackra glaspendeln Pillar är skapad i munblåst glas som sprider en otroligt vacker ljusbild när den är tänd. Detaljer och upphäng på lampan fås i antingen mässing eller silver. Sladdlängd: 200cm, tvinnad. Ljuskälla ingår ej.
Gleam bordlampa (Mässing/guld)
1 295 kr
Dekorativ bordsfot i bostad mässing. 2m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Matcha med en dekorativ ljuskälla som passar ditt behov. Ljuskälla ingår ej.
Haga fotogenlampa (Mässing/guld)
295 kr
Haga är en vacker och stämningsfull fotogenlampa som garanterat sprider en mysig stämning omkring sig. Finns i antingen mässing eller nickel - båda med brännrör i klart glas. Vacker och elegant!  OBS: lampolja ingår ej. En veke ingår.
Hermine vägglampa (Mässing/guld)
599 kr
Hermine är en otroligt vacker vägglampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Hermine är både varm och inbjudande och sprider en härlig känsla i ditt rum. 200cm transparent sladd med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Ludwig slim 60 silver
209 kr
Ludwig är en ståtlig och vacker julstjärna i papper, dekorerad med silvrigt glitter och ett vackert hålmönster.  Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Art Deco lampfot (Mässing/guld)
1 499 kr
Art Deco är en vacker, exklusiv lampfot som både sprider elegans och lyx i ditt hem. Den är tillverkad i metall och har en vacker guldfärgad yta. Supersnygg i kombination med en skärm i samma serie, eller varför inte bryta av med en helt annan färg? Ljuskälla ingår ej.
Hermine taklampa (Mässing/guld)
1 599 kr
Hermine är en otroligt vacker taklampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Hermine är både varm och inbjudande och sprider en härlig känsla i ditt rum. Passar också bra i offentlig miljö, kanske fler vid sidan av varandra. Ljuskälla ingår ej.
Aino 44 stjärna (Vit)
549 kr
Aino är en vacker och stämningsfull julstjärna, med fot i vitlackad metall och stjärna i papper. Stjärnan är utsmyckad med ett mycket dekorativt hålmönster där ljuset sprids på ett stämningsfullt sätt. Placera på bordet, golvet eller där du vill tillföra lite extra ljus och julkänsla. Ljuskälla ingår ej.
Ramsvik hängande (Svart)
265 kr
Ramsvik är en vacker och populär julstjärna med svart ram i metall, mässingfärgad sockel och naken glödlampa. Använd gärna en dekorativ glödlampa och låt Ramsvik få lysa upp och sprida julkänsla hemma hos dig. Sladdlängd: 350cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Rosdala mässing/klar (Mässing/guld)
4 750 kr
Vacker taklampa med inspiration från det klassiska glasbruket Rosdala. Väldigt fint upphäng i mässing och svart tygkabel. Klarglaset bidrar med kontrast och vi rekommenderar en klar ljuskälla i lampan. Ljuskälla ingår ej.
Sparkling stjärna på fot (Förkromad/blank)
169 kr
Vacker metallstjärna på fot som är utrustad med 15st (ej utbytbara) LED-lampor som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus omkring sig. Tillverkad i förkromad metall. Enkel att placera ut i ditt hem och tillför en härlig julkänsla.  Utrustad med timer. 3xAA-batterier ingår ej.
Bristol upphäng (Koppar)
399 kr
Bristol är ett stilrent och enkelt upphäng i antingen blank koppar eller mässing. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Längd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Theo golvlampa mässing (Mässing/guld)
1 299 kr
Theo golvlampa är både nyskapande, snygg och otroligt stilren. Golvlampan är gjord av järn med en finnish i matt mässing. Kombinera med ett snyggt upphäng och en dekorativ glödlampa.  Ljuskälla ingår ej.
Gylling stjärna mässing
349 kr
Den otroligt snygga julstjärnan Gylling, i mässingfärgad metall, kommer sprida en varm och härlig julkänsla i ditt hem. Placera den i ditt fönster eller på andra öppna ytor i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
Zappa taklampa 26cm (Mässing/guld)
1 040 kr
Taklampan Zappa är otroligt vacker och stilren, tillverkad i glas och sprider ett vackert ljus när den är tänd. Finns att välja mellan färgerna guld eller silver. Sladdlängd: 150cm, vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Zappa taklampa 35cm (Mässing/guld)
1 200 kr
Taklampan Zappa är otroligt vacker och stilren, tillverkad i glas och sprider ett vackert ljus när den är tänd. Finns att välja mellan färgerna guld eller silver. Sladdlängd: 120cm, vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Kross Lampfot Mässing 49cm (Mässing/guld)
599 kr
En vacker och exklusiv lampfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Lampfoten är mycket stabil och har en snygg, kryssad fot. Lätt att placera i ditt hem med en valfri skärm i egen smak och tycke. OBS: skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Etui bordlampa (Mässing/guld)
1 579 kr
En härlig och dekorativ bordlampa i mässingfärgad metall och svarta detaljer. Justera enkelt ljusstyrkan med hjälp av dimmern som är placerad på lampans fot. En vacker inredningsdetalj till t.ex. hallen eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 40cm (Vit)
325 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i mattvit metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 32cm (Vit)
299 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i mattvit metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår ej.
Kant upphäng (Koppar)
259 kr
Ett härligt och stilrent upphäng i kopparfärgad mässing och svartvit textilsladd. Häng en och en eller fler tillsammans i grupp. Kombinera med en dekorativ glödlampa. Sladdlängd: 300cm. Ljuskälla ingår ej.
Theo väggkrok (Mässing/guld)
159 kr
Theo väggkrok är både nyskapande, snygg och otroligt stilren. Lampan är gjord av järn med en finnish i antingen guld eller mattsvart. Kombinera med ett snyggt upphäng (t.ex. Sladdis) och en dekorativ glödlampa.  Ljuskälla ingår ej.
Gloria 30cm (Vit)
159 kr
Gloria skiljer sig lite från de klassiska julstjärnorna som vi annars är vana vid. En mycket stilfull julstjärna, tillverkad i vitfärgad metall i en snygg design och med härlig ljusspridning.  Upphäng + batteriställ ingår. AA-batterier ingår ej.
Gloria 30cm (Silver)
159 kr
Gloria skiljer sig lite från de klassiska julstjärnorna som vi annars är vana vid. En mycket stilfull julstjärna, tillverkad i silverfärgad metall i en snygg design och med härlig ljusspridning.  Upphäng + batteriställ ingår. AA-batterier ingår ej.
Fiberoptisk expresståg (Flerfärgad)
599 kr
Här kommer expresståget, med små härliga medpassagerare som har kommit för att sprida julkänsla i ditt hem. Det lyser vackert i lite olika delar av tåget och den spelar även 8 olika låtar. Fin dekorationsbelysning som garanterat sprider en härlig julstämning omkring sig. Sladdlängd: 180cm. Integrerad LED-belysning. 3xAA-batterier ingår ej.
Kate fönsterlampa (Mässing/guld)
899 kr
Kate är en stilren, snygg och elegant fönsterlampa med spridda hängande prismor. Skapar en härlig atmosfär och sprider ett fint ljus genom prismorna. Finns i färgerna guld, krom eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
Jul Ichiban bord/tak/vägg vit
449 kr
Snygg julstjärna i vit papp. Ichiban är en snygg julstjärna i vit papp. Denna lampa går såväl att sätta upp på väggen såsom att ha ståendes på bordet eller i fönstret. Gör sig lika fin i alla inredningar och sprider en varm och härlig julkänsla i ditt rum. H27 B27 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/25W/E14.  
Etoile bordlampa 32cm (Förkromad/blank)
299 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i förkromad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 40cm (Förkromad/blank)
325 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i förkromad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår e
Kristall 3 klar (Mässing/guld)
3 879 kr
Denna vackra kristallampan är ihopsatt av 3st lampor från Ebb & Flow - Gayle, Henley och Cognac. Otroligt vacker och trevlig taklampa som sprider ett vackert ljus genom de klara glaskuporna. Finns att fås med upphäng i antingen guld eller silver. Sladdlängd: 200cm. Ljuskällor ingår ej.
Stella Polaris bordsstjärna (Vit)
499 kr
Vacker och stilren bordsstjärna i metall. Tillverkad med en vit yta, matchande sockel och textilkabel. Ljuskällan är helt öppen så använd gärna en dekorativ sådan, så har du en riktigt tuff och stämningsfull julstjärna. Ljuskälla ingår ej.
Linné Lampfot Mässing/Guld 36cm (Mässing/guld)
399 kr
Linné är en vacker bordsfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Elegant och stilren fot med mjuka detaljer och 36cm i höjd. Använd en snygg skärm i egen smak och tycke. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej
Long 45cm mässing (Mässing/guld)
1 599 kr
Långt rör i mässing och med en snygg svart textilkabel. Sätt en dekorativ ljuskälla i denna lampan! Ljuskälla ingår ej.
Long 62cm mässing (Mässing/guld)
1 799 kr
Långt rör i mässing och med en snygg svart textilkabel. Sätt en dekorativ ljuskälla i denna lampan! Ljuskälla ingår ej.
KLARA ljusstake (Vit)
50 kr
En fin och stämningsfull ljusstake med rödrutiga hjärtan som sprider en härlig julkänsla i hemmet. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår.
Nygården snöflinga 48cm (Vit)
299 kr
Nygården är en vacker hängande snöflinga i papp med en otroligt mysig och stämningsfull ljusspridning. Tillför en härlig julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 350cm vit + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Linné Lampfot Mässing/Guld 65cm (Mässing/guld)
799 kr
Linné är en vacker bordsfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Elegant och stilren fot med mjuka detaljer och hela 65cm i höjd. Använd en snygg skärm i egen smak och tycke. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Deborah pendel (Mässing/guld)
1 299 kr
Deborah är en vacker pendel som du kan variera i oändlighet med hjälp av dekorativa glödlampor. Den är stabil och mjuk, kan placeras i ditt fönster eller över bordet och sprider en lite romantisk känsla i rummet. Snygg finnish i mässing! Sladdlängd: 120cm. Ljuskälla ingår ej.
Scandi taklampa (Mässing/guld)
1 439 kr
Scandi taklampa har en snygg skärm i linne och stilfulla detaljer i antingen mässing- eller kromfärgad metall. Unik och härlig taklampa som sprider ett varmt och välkomnande ljus. Du kan placera taklampan både i sovrummet och vardagsrummet, den är en otroligt härlig och lättplacerad taklampa. Ljuskälla ingår ej.
Tindra på fot 65cm (Mässing/guld)
499 kr
Tindra är en vacker och stilren guldfärgad bordsstjärna. 65cm i höjden och tillverkad i en lite industriell och rå stil. Använd gärna en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på stjärnan. Ljuskälla ingår ej.
Raw Star råmässing 35cm
499 kr
Snygg och modern hängande stjärna i råmässing. Sprider garanterat en härlig julstämning i ditt hem. Kombinera med en snygg glödlampa. Sladdlängd: 350cm, tygkabel. Ljuskälla ingår ej.
Raw Star råsilver 35cm
499 kr
Snygg och modern hängande stjärna i råsilver. Sprider garanterat en härlig julstämning i ditt hem. Kombinera med en snygg glödlampa. Sladdlängd: 350cm, tygkabel. Ljuskälla ingår ej.
Hermine golvlampa (Mässing/guld)
2 129 kr
Hermine är en otroligt vacker golvlampa i metall, med en yta i matt mässing. När lampan är tänd så sprids ett behagligt och fint ljus genom det utskurna mönstret. Lampan sprider en varm och inbjudande känsla i ditt hem. 200cm transparent kabel med strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.  
Glitterbjörk 32cm (Mässing/guld)
369 kr
Glitterbjörk, en vacker dekoration som lyser upp bordet eller bokhyllan på ett otroligt stämningsfullt sätt. Trädet är tillverkad i stål med en guldig, glittrig finish.  AA-batterier ingår ej.
Bristol upphäng vit marmor (Vit)
435 kr
Bristol är ett stilrent och enkelt upphäng i vit marmor. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Längd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
York pendel 25cm (Vit)
629 kr
York är en vacker pendel med en härligt räfflad skärm och matchande upphäng. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd och är enkel att placera i ditt hem.  Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Belvue 1 vägglampa (Förkromad/blank)
499 kr
Vacker vägglampa tillverkad i metall, med förkromad yta och droppformad skärm i opalglas. En härlig lampa som är anpassad för att ha i ditt badrum. Sprider ett fint och behagligt ljus när den är tänd.  Tänds/släcks via dragströmbrytaren. Ljuskälla ingår ej. 
Ashby spotlight 20cm (Mässing/guld)
599 kr
Ashby är en vacker och naturligt sliten vägglampa som är en garanterad favorit! Ger ett bra ljus och sprider en rustik känsla i ditt hem. Passar lika bra i sovrummet som i hallen eller vardagsrummet. Sladdlängd: 200cm textilsladd + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Elegance pendel (Koppar)
499 kr
Stilrent upphäng som är tillgänglig i flera olika färger. Ett upphäng som (på grund av dess enkla och eleganta design) smälter in på de flesta platser i ditt hem. Placera i ditt fönster, fler tillsammans över ett middagsbord, eller låt den lysa upp en vrå i hemmet som behöver lite extra kärlek. Använd en dekorativ ljuskälla i upphänget för att sätta din egna prägel på upphänget. Sladdlängd: 200cm, matchande sladd. Ljuskälla ingår ej.
Elegance pendel (Vit)
325 kr
Stilrent upphäng som är tillgänglig i vitt eller svart. Ett upphäng som (på grund av dess enkla och eleganta design) smälter in på de flesta platser i ditt hem. Placera i ditt fönster, fler tillsammans över ett middagsbord, eller låt den lysa upp en vrå i hemmet som behöver lite extra kärlek. Använd en dekorativ ljuskälla i upphänget för att sätta din egna prägel på upphänget. Sladdlängd: 200cm, matchande sladd. Ljuskälla ingår ej.
Duva 100 pappstjärna (Vit)
269 kr
Stor och ståtlig vit pappersstjärna som sprider ett vackert och stämningsfullt ljus i ditt hem. 100cm i bredd. Sladdlängd: 350cm vit sladd + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Stella Polaris bordsstjärna (Svart)
499 kr
Vacker och stilren bordsstjärna i metall. Tillverkad med en svart yta, matchande sockel och textilkabel. Ljuskällan är helt öppen så använd gärna en dekorativ sådan, så har du en riktigt tuff och stämningsfull julstjärna. Ljuskälla ingår ej.
Magic Box träljusstake 5L (Vit)
429 kr
Snygg och modern ljusstake i vit trä, snygga gulddekorationer och fem stycken ljus. Mycket trevlig ljusstake som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Agnes svart/guld
639 kr
Agnes är en vacker bordlampa i den snygga kombinationen svart och guld. Stilren och elegant, lätt att placera i ditt hem och sprider en lyxig känsla runtomkring sig.  Ljuskälla ingår ej.
Mush bordlampa (Klar/transparent)
950 kr
Vacker, stilren och otroligt snygg - Denna bordlampan är verkligen något extra! Lampans sockel är gjord i mässing och den rundade glaskupan är i klarglas. Kombinera med en dekorativ ljuskälla så har du en riktigt härlig bordlampa! Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Magic box träljusstake 5L (Brun)
429 kr
Snygg och modern ljusstake i trä, snygga gulddekorationer och fem stycken ljus. Mycket trevlig ljusstake som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Bristol upphäng mörkt trä (Mörkt trä)
399 kr
Bristol är ett stilrent och enkelt upphäng i mörkt trä. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Längd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Bristol upphäng betong (Betong)
329 kr
Bristol är ett stilrent och enkelt upphäng i betong. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Längd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Gustavo 7L metalljusstake mässing (Mässing/guld)
399 kr
Gustavo är en väldigt snygg metalljusstake, med 7st ljus, härlig mässingfärg och dekorativa bollar på tre av ljusen. Ljusstaken lyser upp ditt hem och sprider en stämningsfull julkänsla. Finns även i krom. 180cm kabel + strömbrytare. 7st E10-ljus medföljer.
York pendel 40cm (Vit)
775 kr
York är en vacker pendel med en härligt räfflad skärm och matchande upphäng. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd och är enkel att placera i ditt hem. Finns även i en mindre variant. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Angel fönsterstjärna 45cm LED (Vit)
299 kr
Angel är en vacker vit stjärna i trä som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Vackert mönster där ljuset sprids igenom på ett mycket dekorativt sätt. Stjärnan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Integrerad LED-belysning.
Upphäng rustik (vit sladd) (Mässing/guld)
199 kr
Ett väldigt populärt upphäng i rustik design. Denna modell levereras med en stor sockel (E27) och tvinnad vit tygkabel. Finns i antingen mässing, krom eller koppar. Längd på kabel 1,2m med takkontakt. Behöver du längre kabel så kan vi lösa det, kontakta kundtjänst. Ljuskälla ingår ej.
Posh bordlampa (Mässing/guld)
959 kr
Snygg och stabil bordlampa i en otroligt vacker design. Posh finns i två olika färger - mässing/svart samt krom/vit. Den passar lika bra i ditt fönster som på nattduksbordet eller bänken. Väldigt härlig och behaglig bordlampa, med fot i metall och skärm i textil. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Cognac fönsterlampa (Mässing/guld)
1 389 kr
Cognac är en vacker och nätt kristallpendel på 9cm i diameter. Den finns i två utförande, med sladd och detaljer i antingen silver eller guld. Sprider ett vackert ljus och är lika fin hängande ensam som fler i grupp. Sladdlängd: 200cm matchande. Ljuskälla (LED) ingår ej.
Notice fönsterupphäng 350cm (Mässing/guld)
299 kr
Notice upphäng i guld eller krom, levereras med 3,5m svart texilsladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.