Linje slim 60 (Svart)

Watt & Veke

Linje slim 60 (Svart)

179 kr

Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ svart linje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 179 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Linje slim 80 (Röd)
199 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ röd linje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Linje slim 60 (Mässing/guld)
179 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ guldlinje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Linje slim 80 (Mässing/guld)
199 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ guldlinjelängs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Stella slim 80 (Grå)
159 kr
Stella slim är en härlig och ståtlig julstjärna, tillverkad i papper med ett dekorativt hålmönster där ljuset sprids genom på ett behagligt sätt. Stämningsfull grå stjärna som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: Upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Rimfrost 60 (Vit)
429 kr
Otroligt fin och stämningsfull julstjärna, tillverkad i ett vackert snitt och stilren design. Sprider en härlig julkänsla omkring sig när den är tänd. Vit stjärna tillverkad i papper. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Skina slim 80 (Blå)
149 kr
Skina slim är en vacker och stämningsfull julstjärna, smyckad med massor dekorativa små hål där ljuset skiner igenom på ett mycket vackert sätt. Blå stjärna tillverkad i papper med en guld/glittrig finish! Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Helsinki slim 60 (Vit)
189 kr
Helsinki är en stilren, vacker och otroligt stämningsfull julstjärna. Stjärnan är utsmyckad med flera dekorativa hål i olika storlekar, där ljuset sprids vackert när stjärnan är tänd. Vit pappersstjärna med en silver/glittrig finish!  Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Helsinki slim 60 (Blå)
189 kr
Helsinki är en stilren, vacker och otroligt stämningsfull julstjärna. Stjärnan är utsmyckad med flera dekorativa hål i olika storlekar, där ljuset sprids vackert när stjärnan är tänd. Blå pappersstjärna med en silver/glittrig finish!  Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Linje 44 röd/Kalix vit
419 kr
En vacker, vit julstjärna med en dekorativ röd linje längs stjärnans alla armar. Stjärnan är i vitt papper och foten är i vitlackerad metall. Ljuskälla ingår ej.
Vintergatan slim 118 (Vit)
449 kr
Vintergatan är en ståtlig, vacker och stämningsfull stjärna som garanterat kommer sprida julkänsla omkring sig. Vit stjärna, tillverkad i papper med flera dekorativa hål där ljuset sprids på ett behagligt sätt.  Ljuskälla ingår ej. OBS: Upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Linje slim 80 silver
209 kr
En snygg, vit julstjärna med en dekorativ silvrig linje längs stjärnans armar. Finns även i andra färger.    Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Linje 44 guld/Kalix guld
419 kr
En vacker, vit julstjärna med en dekorativ guldlinje längs stjärnans alla armar. Stjärnan är i vitt papper och foten är i guldfärgad metall. Ljuskälla ingår ej.
Kristall Slim 60 silver
209 kr
Kristall Slim är en glittrig och sprakande pappersstjärna i en härlig silvrig färg.  Går att köpa med eller utan upphäng. Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 45cm (Svart)
499 kr
Vacker och stilren svart julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 59cm (Svart)
699 kr
Vacker och stilren svart julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Stjärna metall (Silver)
549 kr
Vacker bordsstjärna i metall med silverfärgade trådar som pryder hela stjärnan. När lampan är tänd sprids ljuset genom trådarna på ett mycket vackert och dekorativt sätt. Härlig julstjärna som sprider julkänsla och värme i ditt hem. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 45cm (Trä)
499 kr
Vacker och stilren julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 59cm (Trä)
699 kr
Vacker och stilren julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Ebba slim 80 (Röd)
449 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig röd färg (burgundy) och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Ebba slim 80 (Blå)
449 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig djupblå färg och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Ebba slim 80 (Brons)
249 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig bronsfärg och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Ebba slim 80 (Grön)
449 kr
Vackra pappersstjärnan Ebba slim, skapad i en behaglig grön färg och dekorerad med ett mycket stilrent hålmönster. Sprider ett vackert och stämningsfullt ljus när den är tänd. Stjärnan levereras i en mycket snygg presentbox, se bild. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Metallstjärna stående (Silver)
399 kr
Snygg och stilren stående stjärna, tillverkad i metall med silverfärgad yta. Glödlampan är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ sådan för att göra stjärnan ännu tuffare. Den är enkel att placera i ditt hem och sprider en härlig julkänsla omkring sig. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Vintergatan slim 80 vit
229 kr
Vacker, vit julstjärna gjord av papper, med ett dekorativt hålmönster som sprider ett stämningsfull ljus. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vintergatan slim 60 vit
179 kr
Vacker, vit julstjärna gjord av papper, med ett dekorativt hålmönster som sprider ett stämningsfull ljus. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Metallstjärna stående (Mässing/guld)
399 kr
Snygg och stilren stående stjärna, tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Glödlampan är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ sådan för att göra stjärnan ännu tuffare. Den är enkel att placera i ditt hem och sprider en härlig julkänsla omkring sig. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Brighton julby m. roterande gran (Vit)
269 kr
Brighton är en vacker julby med barn som leker i snön, en roterande glittrig gran och ett hus som lyses upp av LED-lampor. Hela byn är vit, med små färgade detaljer och glittrig yta. Väldigt mysig bordsdekoration som sprider en härlig julkänsla i ditt hem. 3xAA-batterier ingår ej. Integrerad LED-belysning.
Galaxy pappersstjärna 60cm (Blå)
199 kr
Galaxy är en vackert mönstrad stjärna i papp som garanterat sprider en härlig julstämning omkring sig. Placera gärna i ditt fönster eller låt den lysa upp en mörk vrå i ditt hem.  Ljuskälla ingår ej.  
Ramsvik hängande (Svart)
265 kr
Ramsvik är en vacker och populär julstjärna med svart ram i metall, mässingfärgad sockel och naken glödlampa. Använd gärna en dekorativ glödlampa och låt Ramsvik få lysa upp och sprida julkänsla hemma hos dig. Sladdlängd: 350cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Aino slim 44 vit
99 kr
En fin och stämningsfull julstjärna i papper, med ett dekorativt hålmönster. Sprider ett vackert ljus. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Gloria 30cm (Mässing/guld)
159 kr
Gloria skiljer sig lite från de klassiska julstjärnorna som vi annars är vana vid. En mycket stilfull julstjärna, tillverkad i guldfärgad metall i en snygg design och med härlig ljusspridning.  Ljuskälla ingår ej. Upphäng + batteriställ ingår. AA-batterier ingår ej.
Stella Polaris bordsstjärna (Svart)
499 kr
Vacker och stilren bordsstjärna i metall. Tillverkad med en svart yta, matchande sockel och textilkabel. Ljuskällan är helt öppen så använd gärna en dekorativ sådan, så har du en riktigt tuff och stämningsfull julstjärna. Ljuskälla ingår ej.
Ludwig slim 60 silver
209 kr
Ludwig är en ståtlig och vacker julstjärna i papper, dekorerad med silvrigt glitter och ett vackert hålmönster.  Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Gotland svart (Svart)
199 kr
Gotland är en härlig fönsterlampa i glas. Stilren och snygg, med svarta linjer som går längs hela glasskärmen. Sprider ett fint och behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
Aino 44 stjärna (Vit)
549 kr
Aino är en vacker och stämningsfull julstjärna, med fot i vitlackad metall och stjärna i papper. Stjärnan är utsmyckad med ett mycket dekorativt hålmönster där ljuset sprids på ett stämningsfullt sätt. Placera på bordet, golvet eller där du vill tillföra lite extra ljus och julkänsla. Ljuskälla ingår ej.
Stilo upphäng (Nickel)
399 kr
Stilo är ett stilrent och enkelt upphäng med svart textilsladd och mässingfärgad sockel. Använd en dekorativ glödlampa i upphänget för att sätta din egen touch på lampan. Häng den ensam eller varför inte fler tillsammans i grupp? Sladdlängd: 300cm, svart. Ljuskälla ingår ej. OBS: Endast ett upphäng i paketet.
Trycka upphäng svart (Svart)
195 kr
Svart upphäng i sillikon med strömbrytare på själva sockeln, smidigt och bra! 218cm lång sladd med takkopp (takkontakt ingår ej). Ljuskälla ingår ej.
Elegance pendel (Vit)
325 kr
Stilrent upphäng som är tillgänglig i vitt eller svart. Ett upphäng som (på grund av dess enkla och eleganta design) smälter in på de flesta platser i ditt hem. Placera i ditt fönster, fler tillsammans över ett middagsbord, eller låt den lysa upp en vrå i hemmet som behöver lite extra kärlek. Använd en dekorativ ljuskälla i upphänget för att sätta din egna prägel på upphänget. Sladdlängd: 200cm, matchande sladd. Ljuskälla ingår ej.
Sparkling stjärna på fot (Förkromad/blank)
169 kr
Vacker metallstjärna på fot som är utrustad med 15st (ej utbytbara) LED-lampor som sprider ett varmvitt och stämningsfullt ljus omkring sig. Tillverkad i förkromad metall. Enkel att placera ut i ditt hem och tillför en härlig julkänsla.  Utrustad med timer. 3xAA-batterier ingår ej.
Wasa svart 64,5cm (Svart)
2 275 kr
Wasa är en härlig, stilren och enkel plafond som sprider ett bra ljus och är enkel att placera i ditt hem. Skärmen är tillverkad av UV-beständig och slagtålig akryl och är helt återvinningsbar. Den ger ett utmärkt och behagligt ljus, mycket lätt att byta ljuskälla. Pulverlackerad metall. Finns även i en mindre storlek. Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 40cm (Vit)
325 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i mattvit metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 32cm (Vit)
299 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i mattvit metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår ej.
Wasa svart 52cm (Svart)
2 125 kr
Wasa är en härlig, stilren och enkel plafond som sprider ett bra ljus och är enkel att placera i ditt hem. Skärmen är tillverkad av UV-beständig och slagtålig akryl och är helt återvinningsbar. Den ger ett utmärkt och behagligt ljus, mycket lätt att byta ljuskälla. Pulverlackerad metall. Finns även i en större storlek. Ljuskälla ingår ej.
Taklampa Öland (Svart)
699 kr
Vacker taklampa i metall med matt yta och förkromade detaljer. Härlig rund och mjuk design och matchande kabel. Sprider ett bra ljus och är ganska diskret och enkel att placera i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
Gloria 30cm (Vit)
159 kr
Gloria skiljer sig lite från de klassiska julstjärnorna som vi annars är vana vid. En mycket stilfull julstjärna, tillverkad i vitfärgad metall i en snygg design och med härlig ljusspridning.  Upphäng + batteriställ ingår. AA-batterier ingår ej.
Gloria 30cm (Silver)
159 kr
Gloria skiljer sig lite från de klassiska julstjärnorna som vi annars är vana vid. En mycket stilfull julstjärna, tillverkad i silverfärgad metall i en snygg design och med härlig ljusspridning.  Upphäng + batteriställ ingår. AA-batterier ingår ej.
Etoile bordlampa 40cm (Mässing/guld)
325 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i matt guldfärgad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 32cm (Mässing/guld)
299 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i matt guldfärgad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  ​Ljuskälla ingår ej.
Fiberoptisk expresståg (Flerfärgad)
599 kr
Här kommer expresståget, med små härliga medpassagerare som har kommit för att sprida julkänsla i ditt hem. Det lyser vackert i lite olika delar av tåget och den spelar även 8 olika låtar. Fin dekorationsbelysning som garanterat sprider en härlig julstämning omkring sig. Sladdlängd: 180cm. Integrerad LED-belysning. 3xAA-batterier ingår ej.
Fönster glas svart (Svart)
199 kr
En vacker glaspendel i svart glas, med ett mönster av klara glasringar. Mycket dekorativ och vacker i ditt fönster. Ljuskälla ingår ej. 
Jul Ichiban bord/tak/vägg vit
449 kr
Snygg julstjärna i vit papp. Ichiban är en snygg julstjärna i vit papp. Denna lampa går såväl att sätta upp på väggen såsom att ha ståendes på bordet eller i fönstret. Gör sig lika fin i alla inredningar och sprider en varm och härlig julkänsla i ditt rum. H27 B27 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/25W/E14.  
Pamela bordlampa (Svart)
1 179 kr
Pamela är en fantastisk lampa med en bas i mörkgrå betong och en munblåst glaskupa med vackra bubblor. Lampan blir otroligt vacker när den är tänd och sprider en härlig ljusbild i rummet. Mycket behaglig och dekorativ bordlampa där ljuskällan skymtar genom glaset. Fotens diameter: 10cm. Ljuskälla ingår ej.
Trude taklampa (Svart)
285 kr
Trude är en vacker pendel i en skandinavisk och vacker design. Tillverkad i metall och finns i två olika färger - svart eller vit. Sprider ett bra ljus och är lika fin hängande ensam som fler i grupp. Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 32cm (Förkromad/blank)
299 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i förkromad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 40cm (Förkromad/blank)
325 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i förkromad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår e
Stella Polaris bordsstjärna (Vit)
499 kr
Vacker och stilren bordsstjärna i metall. Tillverkad med en vit yta, matchande sockel och textilkabel. Ljuskällan är helt öppen så använd gärna en dekorativ sådan, så har du en riktigt tuff och stämningsfull julstjärna. Ljuskälla ingår ej.
KLARA ljusstake (Vit)
50 kr
En fin och stämningsfull ljusstake med rödrutiga hjärtan som sprider en härlig julkänsla i hemmet. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår.
Nygården snöflinga 48cm (Vit)
299 kr
Nygården är en vacker hängande snöflinga i papp med en otroligt mysig och stämningsfull ljusspridning. Tillför en härlig julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 350cm vit + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Abbey lampfot svart/antik 60cm (Svart)
1 199 kr
Abbey är en vacker och stilren bordsfot, tillverkad i metall i svart och antikmässing. Vacker design med trevliga detaljer. OBS: skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Abbey lampfot svart/antik 40cm (Svart)
549 kr
Abbey är en vacker och stilren bordsfot, tillverkad i metall i svart och antikmässing. Vacker design med trevliga detaljer. OBS: skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Abbey lampfot svart/antik 50cm (Svart)
649 kr
Abbey är en vacker och stilren bordsfot, tillverkad i metall i svart och antikmässing. Vacker design med trevliga detaljer. OBS: skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Raw Star råmässing 35cm
499 kr
Snygg och modern hängande stjärna i råmässing. Sprider garanterat en härlig julstämning i ditt hem. Kombinera med en snygg glödlampa. Sladdlängd: 350cm, tygkabel. Ljuskälla ingår ej.
Raw Star råsilver 35cm
499 kr
Snygg och modern hängande stjärna i råsilver. Sprider garanterat en härlig julstämning i ditt hem. Kombinera med en snygg glödlampa. Sladdlängd: 350cm, tygkabel. Ljuskälla ingår ej.
Bristol upphäng vit marmor (Vit)
435 kr
Bristol är ett stilrent och enkelt upphäng i vit marmor. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Längd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
York pendel 25cm (Vit)
629 kr
York är en vacker pendel med en härligt räfflad skärm och matchande upphäng. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd och är enkel att placera i ditt hem.  Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Belvue 1 vägglampa (Förkromad/blank)
499 kr
Vacker vägglampa tillverkad i metall, med förkromad yta och droppformad skärm i opalglas. En härlig lampa som är anpassad för att ha i ditt badrum. Sprider ett fint och behagligt ljus när den är tänd.  Tänds/släcks via dragströmbrytaren. Ljuskälla ingår ej. 
Elegance pendel (Koppar)
499 kr
Stilrent upphäng som är tillgänglig i flera olika färger. Ett upphäng som (på grund av dess enkla och eleganta design) smälter in på de flesta platser i ditt hem. Placera i ditt fönster, fler tillsammans över ett middagsbord, eller låt den lysa upp en vrå i hemmet som behöver lite extra kärlek. Använd en dekorativ ljuskälla i upphänget för att sätta din egna prägel på upphänget. Sladdlängd: 200cm, matchande sladd. Ljuskälla ingår ej.
Duva 100 pappstjärna (Vit)
269 kr
Stor och ståtlig vit pappersstjärna som sprider ett vackert och stämningsfullt ljus i ditt hem. 100cm i bredd. Sladdlängd: 350cm vit sladd + strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Magic Box träljusstake 5L (Vit)
429 kr
Snygg och modern ljusstake i vit trä, snygga gulddekorationer och fem stycken ljus. Mycket trevlig ljusstake som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Circle Light trä 5L (Svart)
199 kr
Snygg och trevlig svart träljusstake med 5st ljus. På ljusstaken finns också flera dekorativa ringar i krom. Mycket vackert ljusstake som sprider ett fint ljus och en härlig julkänsla. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
B2312 svart bordsfot (Svart)
349 kr
Härlig och dekorativ bordsfot, skapad i en stilren design. Kombinera med en skärm i egen smak och tycke. Ljuskälla ingår ej. OBS: skärm ingår ej.
Saltash bordsfot (Förkromad/blank)
1 299 kr
Vill du ha en bordsfot som sprider stil och elegans i ditt hem? Då är Saltash verkligen ett bra alternativ till detta. Snygg och exklusiv bordsfot, tillverkad i stål med förkromad yta och ett stilrent mönster längs foten. Välj själv om du vill ha en skärm på lampan eller en dekorativ glödlampa.  Ljuskälla ingår ej.
Magic box träljusstake 5L (Brun)
429 kr
Snygg och modern ljusstake i trä, snygga gulddekorationer och fem stycken ljus. Mycket trevlig ljusstake som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 180cm + strömbrytare. Ljuskällor ingår.
Bristol upphäng betong (Betong)
329 kr
Bristol är ett stilrent och enkelt upphäng i betong. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Längd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Bristol upphäng mörkt trä (Mörkt trä)
399 kr
Bristol är ett stilrent och enkelt upphäng i mörkt trä. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Längd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Bristol upphäng (Koppar)
399 kr
Bristol är ett stilrent och enkelt upphäng i antingen blank koppar eller mässing. Lätt att placera i ditt hem och blir otroligt snygg i kombination med en dekorativ glödlampa.  Längd: 300cm, tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Madison lampfot svart/antik 43cm (Svart)
599 kr
En vacker svart bordsfot, tillverkad i metall med stilrena detaljer i antikmässing. Skapad i mjuka och vackra former och är 42cm i höjd. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej. 
Marine bordlampa (Svart)
800 kr
Marine är en stilren och tuff bordlampa, tillverkad i glas med ett svart, knutet rep över glaskupan och matchande svart skärm. Skapar en lite marin känsla i rummet den placeras i. Sprider ett fint ljus och är en riktigt härlig inredningsdetalj!  Sladdlängd: 190cm. Ljuskälla ingår ej.
Lilly taklampa
2 349 kr
Vackra taklampan Lilly har en skärm i vinröd sammet med en dekorativ kant längs stavarna och stiliga svarta fransar. Lilly är snygg att placera i vardagsrummet, men även över matbordet eller i sovrummet. Varför inte bryta av ett ljust rum med denna vinröda härliga lampan? Välj mellan svart och vitt upphäng. Ljuskälla ingår ej.
York pendel 40cm (Vit)
775 kr
York är en vacker pendel med en härligt räfflad skärm och matchande upphäng. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd och är enkel att placera i ditt hem. Finns även i en mindre variant. Sladdlängd: 200cm. Ljuskälla ingår ej.
Angel fönsterstjärna 45cm LED (Vit)
299 kr
Angel är en vacker vit stjärna i trä som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Vackert mönster där ljuset sprids igenom på ett mycket dekorativt sätt. Stjärnan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Integrerad LED-belysning.
York golvlampa (Svart)
1 299 kr
York är en vacker golvlampa med svart fot och en härligt räfflad skärm. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd och är enkel att placera i ditt hem.  Ljuskälla ingår ej.
Gylling stjärna mässing
349 kr
Den otroligt snygga julstjärnan Gylling, i mässingfärgad metall, kommer sprida en varm och härlig julkänsla i ditt hem. Placera den i ditt fönster eller på andra öppna ytor i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
Colors pendel (Trä)
349 kr
Snygg, stilren och enkel pendel i ljust trä och med en svart tygkabel. Använd gärna en dekorativ glödlampa i detta upphäng för att sätta din egen touch på lampan. Sladdlängd: 200cm svart. Ljuskälla ingår ej. 
Angel fönsterstjärna 60cm LED (Trä)
329 kr
Angel är en vacker vitlacerad stjärna i trä som garanterat sprider julkänsla i ditt hem. Vackert mönster där ljuset sprids igenom på ett mycket dekorativt sätt. Stjärnan är utrustad med LED-belysning som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Integrerad LED-belysning.
Agnes svart/guld
639 kr
Agnes är en vacker bordlampa i den snygga kombinationen svart och guld. Stilren och elegant, lätt att placera i ditt hem och sprider en lyxig känsla runtomkring sig.  Ljuskälla ingår ej.
Cirklar dekoration (Mässing/guld)
149 kr
En mycket trevlig dekorationsbelysning med flera sammansatta cirklar och utspridda ljuskällor. Placera på bordet, häng i gardinstången eller dekorera med cirklarna i hyllan. De sprider ett stämningsfullt ljus i ditt hem och skapar en härlig julkänsla. Tillverkad i stål med en guldfärgad yta. AA-batterier ingår ej.
Cable-set pendel (Koppar)
325 kr
Stilren metallpendel som kommer i antingen koppar, krom eller mässing. Enkel, stilig och lättplacerad pendel som sprider elegans i ditt hem. Använd gärna en dekorativ ljuskälla i för att sätta din egna prägel och stil på pendeln. Sladdlängd: 200cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Stella betong upphäng vit (Vit)
399 kr
Upphäng med betongsockel och svart/vit tygkabel. Levereras med 3,5m kabel. Ljuskälla ingår ej.
Twisted Micro 48 (Silver)
129 kr
Snygg och härlig ljusslinga med tvinnad kabel och 48st LED-lampor som sprider ett varmt och stämningsfullt ljus. Dekorera bordet, lägg i vaser eller snurra kring andra föremål. Den sprider en härlig julkänsla hemma hos dig! Utrustad med timer. 3xAA-batterier ingår ej. Integrerad LED-belysning.
Freja 25cm mattsvart/amber (Svart)
1 299 kr
Freja är ett fantastiskt upphäng som passar i fönstret, över bordet, bänken eller fler ihop i grupp. Lampan är tvåfärgad, med en överdel i amberfärgat glas och nederdel i mattsvart. Kombinera med en dekorativ glödlampa för att skapa din egna touch på lampan. Sladdlängd: 300cm, svart textilsladd. Kontakt ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Fluffboll taklampa
849 kr
Fluffboll är en vacker och härligt fluffig taklampa som är tillverkad i syntet. Den har verklighetstrogna, fluffiga fjädrar och sprider ett behagligt ljus omkring sig när den är tänd. Fluffboll är verkligen den ultimata myslampan! Levereras tillsammans med ett vitt upphäng. Ljuskälla ingår ej.
Nicolas bordsstjärna (Mässing/guld)
369 kr
Vacker stjärna med en fot i mässingfärgad metall och en fint mönstrad skärm. Stor och ståtlig bordsstjärna på 88cm i höjden och 60cm i bredd. Placera på bordet, bänken eller i ett större fönster och låt den sprida en härlig julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 180cm, vit + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Fönsterupphäng svart/blå H. Skjalm P (Blå)
499 kr
Nytt fräscht upphäng från H. Skjalm P. Riktigt fin färgkombo i svart/blått och med svart sladd. (ingen takkontakt ingår). Ljuskälla ingår ej.
Madison lampfot svart/antik 56cm (Svart)
799 kr
En vacker svart bordsfot, tillverkad i metall med stilrena detaljer i antikmässing. Skapad i mjuka och vackra former och är 56cm i höjd. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Notice robust (Silver)
349 kr
Notice upphäng i slät metall. 2m svart textilkabel med takkontakt.Blir riktigt snygg med en dekorativ glödlampa i!Ljuskälla ingår ej.
Chester golvlampa (Brons)
1 225 kr
Snygga golvlampan Chester har en svart fot, matchande sladd och bronsfärgad skärm och detaljer. Tillverkad helt i metall och är vrid- och ställbar. Varm och härlig lampa med härliga kontraster som sprider ett bra ljus. Sladdlängd: 200cm, svart sladd. Ljuskälla ingår ej.
Jul Ichiban fönsterlampa vit
399 kr
Klassisk fönsterstjärna i vit papp. Ichiban är en klassisk julstjärna i vit papp. Denna lampa är perfekt att ha som julbelysning i fönstret under vintertid och sprider en varm och ombonad känsla i ditt rum. Ljuskälla ingår ej. H21 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/25W/E14. Matcha ihop med Ichiban julstjärna för att skapa en helhet genom din inredning.
Kant upphäng (Koppar)
259 kr
Ett härligt och stilrent upphäng i kopparfärgad mässing och svartvit textilsladd. Häng en och en eller fler tillsammans i grupp. Kombinera med en dekorativ glödlampa. Sladdlängd: 300cm. Ljuskälla ingår ej.
Niklas bordsstjärna (Borstat stål)
369 kr
Vacker stjärna med en fot i borstad stål och en fint mönstrad skärm. Stor och ståtlig bordsstjärna på 88cm i höjden och 60cm i bredd. Placera på bordet, bänken eller i ett större fönster och låt den sprida en härlig julkänsla i ditt hem. Sladdlängd: 180cm, vit + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.