Linje 44 guld/Kalix guld

Watt & Veke

Linje 44 guld/Kalix guld

419 kr

En vacker, vit julstjärna med en dekorativ guldlinje längs stjärnans alla armar. Stjärnan är i vitt papper och foten är i guldfärgad metall. Ljuskälla ingår ej.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 419 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Linje 44 röd/Kalix vit
419 kr
En vacker, vit julstjärna med en dekorativ röd linje längs stjärnans alla armar. Stjärnan är i vitt papper och foten är i vitlackerad metall. Ljuskälla ingår ej.
Linje slim 60 (Mässing/guld)
179 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ guldlinje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Linje slim 80 silver
209 kr
En snygg, vit julstjärna med en dekorativ silvrig linje längs stjärnans armar. Finns även i andra färger.    Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Linje slim 80 (Röd)
199 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ röd linje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Linje slim 80 (Mässing/guld)
199 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ guldlinjelängs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Linje slim 60 (Svart)
179 kr
Vacker julstjärna, tillverkad i papper med en glittrig dekorativ svart linje längs åsarna. Vit pappersstjärna som garanterat sprider en härlig julkänsla i ditt hem. Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Tindra på fot 65cm (Mässing/guld)
499 kr
Tindra är en vacker och stilren guldfärgad bordsstjärna. 65cm i höjden och tillverkad i en lite industriell och rå stil. Använd gärna en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på stjärnan. Ljuskälla ingår ej.
Sigismund stjärna (Mässing/guld)
649 kr
Snygg, stilren och modern stjärna i guldfärgad metall, med klara glasväggar och fullt synlig ljuskälla. Placera denna stjärnan där alla kan beundra dess skönhet. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 59cm (Trä)
699 kr
Vacker och stilren julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 45cm (Trä)
499 kr
Vacker och stilren julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Fönsterlampa Fride guld
399 kr
Hjärtformad fönsterlampa, perfekt som fönsterbelysning. Fride är en snygg och dekorativ fönsterlampa i guld. Denna lampa är lättplacerad och gör sig fin i alla rum. Passar utmärkt som julbelysning i fönstret under vintertid. Tillverkad i guldfärgad metall med matt finish. Ljuskälla ingår ej. H23 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V,40W/E14.
Farm Star 59cm (Svart)
699 kr
Vacker och stilren svart julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Farm Star 45cm (Svart)
499 kr
Vacker och stilren svart julstjärna tillverkad i trä. Svart sockel och matchande textilkabel. Använd en dekorativ glödlampa i denna för att sätta din egen stil på stjärnan. Den är en otroligt härlig och hemtrevlig julstjärna med ett lite modernt stänk. Ljuskälla ingår ej.
Gloria 30cm (Mässing/guld)
159 kr
Gloria skiljer sig lite från de klassiska julstjärnorna som vi annars är vana vid. En mycket stilfull julstjärna, tillverkad i guldfärgad metall i en snygg design och med härlig ljusspridning.  Ljuskälla ingår ej. Upphäng + batteriställ ingår. AA-batterier ingår ej.
Aino 44 stjärna (Vit)
549 kr
Aino är en vacker och stämningsfull julstjärna, med fot i vitlackad metall och stjärna i papper. Stjärnan är utsmyckad med ett mycket dekorativt hålmönster där ljuset sprids på ett stämningsfullt sätt. Placera på bordet, golvet eller där du vill tillföra lite extra ljus och julkänsla. Ljuskälla ingår ej.
Skina slim 80 (Blå)
149 kr
Skina slim är en vacker och stämningsfull julstjärna, smyckad med massor dekorativa små hål där ljuset skiner igenom på ett mycket vackert sätt. Blå stjärna tillverkad i papper med en guld/glittrig finish! Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör.
Helsinki slim 60 (Blå)
189 kr
Helsinki är en stilren, vacker och otroligt stämningsfull julstjärna. Stjärnan är utsmyckad med flera dekorativa hål i olika storlekar, där ljuset sprids vackert när stjärnan är tänd. Blå pappersstjärna med en silver/glittrig finish!  Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Helsinki slim 60 (Vit)
189 kr
Helsinki är en stilren, vacker och otroligt stämningsfull julstjärna. Stjärnan är utsmyckad med flera dekorativa hål i olika storlekar, där ljuset sprids vackert när stjärnan är tänd. Vit pappersstjärna med en silver/glittrig finish!  Ljuskälla ingår ej. OBS: upphäng ingår ej, se under rekommenderat tillbehör. 
Liverpool guld/svart (Mässing/guld)
1 499 kr
Fantastiskt vacker bordlampa från On interiör. Stomme i mässing med en svart skärm, matchande kabel längs lampan med strömbrytare och stickkontakt på. Ljuskälla ingår ej.
Stjärna metall (Silver)
549 kr
Vacker bordsstjärna i metall med silverfärgade trådar som pryder hela stjärnan. När lampan är tänd sprids ljuset genom trådarna på ett mycket vackert och dekorativt sätt. Härlig julstjärna som sprider julkänsla och värme i ditt hem. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Metallstjärna stående (Mässing/guld)
399 kr
Snygg och stilren stående stjärna, tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Glödlampan är fullt synlig, så använd gärna en dekorativ sådan för att göra stjärnan ännu tuffare. Den är enkel att placera i ditt hem och sprider en härlig julkänsla omkring sig. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Etoile fönsterstjärna 50cm (Mässing/guld)
799 kr
Vacker fönsterstjärna i metall, finns i silver och guld. Levereras med lång kabel med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Art Deco lampfot (Mässing/guld)
1 499 kr
Art Deco är en vacker, exklusiv lampfot som både sprider elegans och lyx i ditt hem. Den är tillverkad i metall och har en vacker guldfärgad yta. Supersnygg i kombination med en skärm i samma serie, eller varför inte bryta av med en helt annan färg? Ljuskälla ingår ej.
Rosendal 4l (Mässing/guld)
5 010 kr
Riktigt fin kristallplafond med stomme i guld eller krom. Kan ge ett bra allmänljus samtidigt som den är väldigt dekorativ. Ljuskälla ingår ej.
Karin guld (Mässing/guld)
399 kr
Karin i guld är en vacker och stilfull fönsterlampa. Lika fin hängande ensam som flera tillsammans i grupp. Finns även i en svart variant. Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 40cm (Mässing/guld)
325 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i matt guldfärgad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  Ljuskälla ingår ej.
Etoile bordlampa 32cm (Mässing/guld)
299 kr
Etoile är en vacker bordslampa, tillverkad i matt guldfärgad metall med ett dekorativt hålmönster. När den är tänd sprids ett stämningsfullt ljus genom hålmönstret som garanterat kommer sprida julkänsla hemma hos dig.  ​Ljuskälla ingår ej.
Kate guld kristallkrona (Mässing/guld)
3 595 kr
Den otroligt vackra kristallkronan Kate, med en stomme i guldfärgad metall och prydd med en massor dekorativa kristaller i olika storlekar. Sprider ett vackert ljus genom prismorna när lampan är tänd. Otroligt elegant och vacker taklampa. Ljuskällor ingår ej.
Etui bordlampa (Mässing/guld)
1 579 kr
En härlig och dekorativ bordlampa i mässingfärgad metall och svarta detaljer. Justera enkelt ljusstyrkan med hjälp av dimmern som är placerad på lampans fot. En vacker inredningsdetalj till t.ex. hallen eller sovrummet. Ljuskälla ingår ej.
Zumba taklampa (Mässing/guld)
489 kr
Zumba är en snygg och stilig lampa med skärm i papper. Den finns i färgerna guld, silver och koppar. Ljuskälla ingår ej.
Stella Polaris bordsstjärna (Vit)
499 kr
Vacker och stilren bordsstjärna i metall. Tillverkad med en vit yta, matchande sockel och textilkabel. Ljuskällan är helt öppen så använd gärna en dekorativ sådan, så har du en riktigt tuff och stämningsfull julstjärna. Ljuskälla ingår ej.
Bordlampa guld/glas Hubsch (Mässing/guld)
1 139 kr
Fin dekorativ bordlampa med guldfot och ett klarglas. Använd en dekorationslampa så blir denna lampan perfekt som stämningshöjare! Ljuskälla ingår ej.
Julstjärna Järn Guld by Homania
309 kr

Om du vill sätta en originell prägel på ditt hem, gör så med Julstjärna Järn Guld by Homania.

  • Material: Järn
  • Färg: Guld
  • Mått ca: 30 x 5 x 30 cm
  • Handtillverkad

Homania

Gleam bordlampa (Mässing/guld)
1 295 kr
Dekorativ bordsfot i bostad mässing. 2m sladd med strömbrytare och stickkontakt. Matcha med en dekorativ ljuskälla som passar ditt behov. Ljuskälla ingår ej.
Linné Lampfot Mässing/Guld 36cm (Mässing/guld)
399 kr
Linné är en vacker bordsfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Elegant och stilren fot med mjuka detaljer och 36cm i höjd. Använd en snygg skärm i egen smak och tycke. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej
Haga lampupphäng guld (Mässing/guld)
345 kr
Lampupphäng Haga med guldfärgad sockel och matchande tvinnad kabel (3,5m med strömbrytare och stickkontakt). Ljuskälla ingår ej.
Linné Lampfot Mässing/Guld 65cm (Mässing/guld)
799 kr
Linné är en vacker bordsfot tillverkad i metall med mässingfärgad yta. Elegant och stilren fot med mjuka detaljer och hela 65cm i höjd. Använd en snygg skärm i egen smak och tycke. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Sikri bordlampa (Mässing/guld)
1 499 kr
Sikri är en vacker bordlampa i metall, formad som en boll med tre små ben. Lampan är smyckad med flera finmönstrade hål som gör att ljuset sprids på ett fantastiskt sätt när lampan är tänd. Finns i färgerna guld och nickel. Ljuskälla ingår ej. 
Stella Polaris bordsstjärna (Svart)
499 kr
Vacker och stilren bordsstjärna i metall. Tillverkad med en svart yta, matchande sockel och textilkabel. Ljuskällan är helt öppen så använd gärna en dekorativ sådan, så har du en riktigt tuff och stämningsfull julstjärna. Ljuskälla ingår ej.
Gloria bordlampa (Mässing/guld)
1 239 kr
Gloria är en mycket vacker bordlampa med en fot i mässingfärgad metall och en röfärgad glaskupa. Bak glaskupan är ljuskällan synlig, så använd gärna en dekorativ glödlampa för bästa synliga resultat. Otroligt stilren och lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 250cm med strömbytare. Ljuskälla ingår ej.
Rundhult 55cm (Förkromad/blank)
299 kr
Dekorativ pendel i kromad stomme eller guld. Funkar bra både som dekorativ belysning och som stämningshöjare. Ljuskälla ingår ej.
Elsa bordsfot (Mässing/guld)
379 kr
Vacker bordsfot i metall med mässingfärgad yta. Kombinera denna fot med en vacker skärm i egen smak och tycke. Sladdlängd: 170cm. Ljuskälla ingår ej. OBS: Skärm ingår ej.
Elsa bordsfot (Mässing/guld)
379 kr
Vacker bordsfot i metall med svart yta och mässingfärgade detaljer. Kombinera denna fot med en vacker skärm i egen smak och tycke. Sladdlängd: 170cm. Ljuskälla ingår ej. OBS: Skärm ingår ej.
Fönsterpendel klar/guld Bloomingville (Mässing/guld)
949 kr
Takpendel i klarmönstrat glas och en lampsockel i guld. 2,5m lång svart kabel utan kontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vintergatan slim 60 vit
179 kr
Vacker, vit julstjärna gjord av papper, med ett dekorativt hålmönster som sprider ett stämningsfull ljus. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vintergatan slim 80 vit
229 kr
Vacker, vit julstjärna gjord av papper, med ett dekorativt hålmönster som sprider ett stämningsfull ljus. Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa vit/guld Hubsch (Vit)
1 469 kr
Vägglampa i vitlackad metall med rörliga leder. Snygga detaljer i guld och vanligt E14 fattning i lampan. Ljuskälla ingår ej.
Ramsvik hängande (Svart)
265 kr
Ramsvik är en vacker och populär julstjärna med svart ram i metall, mässingfärgad sockel och naken glödlampa. Använd gärna en dekorativ glödlampa och låt Ramsvik få lysa upp och sprida julkänsla hemma hos dig. Sladdlängd: 350cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Skrivbordslampa svart/guld Hubsch (Svart)
1 049 kr
Snygg och praktisk bordlampa i svartlackad metall med detaljer i guld. Riktbar skärm och strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Theo väggkrok (Mässing/guld)
159 kr
Theo väggkrok är både nyskapande, snygg och otroligt stilren. Lampan är gjord av järn med en finnish i antingen guld eller mattsvart. Kombinera med ett snyggt upphäng (t.ex. Sladdis) och en dekorativ glödlampa.  Ljuskälla ingår ej.
Bordlampa Sikri guld
1 499 kr
Stilmedveten bordslampa som får ditt hem att glänsa. Sikri är en snygg och dekorativ bordslampa med form av ett klot. Denna lampa ger en stilmedveten och avslappnad känsla i ditt rum. När lampan är tänd ger den ifrån sig ett mjuk och behagligt ljus. Gör sig även lika fin som fönsterlampa. Tillverkad i guldfärgad metall. Ljuskälla ingår ej.  Ø28 cm.  Max watt/Volt/Sockel: 60W/230V/E27. Matcha ihop med taklampan ur samma serie för att skapa en helhet i din inredning.
Hanna guld 55cm (Mässing/guld)
3 339 kr
Kristallplafond i mässing/guld med prismor och kristallbollar som ger ett härligt ljusspel. Ljuskälla ingår ej.
Hanna guld 35cm (Mässing/guld)
1 619 kr
Kristallplafond i mässing/guld med prismor och kristallbollar som ger ett härligt ljusspel. Ljuskälla ingår ej.
Hanna guld 45cm (Mässing/guld)
2 539 kr
Kristallplafond i mässing/guld med prismor och kristallbollar som ger ett härligt ljusspel. Ljuskälla ingår ej.
Agnes svart/guld
639 kr
Agnes är en vacker bordlampa i den snygga kombinationen svart och guld. Stilren och elegant, lätt att placera i ditt hem och sprider en lyxig känsla runtomkring sig.  Ljuskälla ingår ej.
Bordslampa Modelli guld
399 kr
Bordlampa Modelli är en dekorativ lampa med utstansade mönster som ger en vacker belysning. Modelli bordslampa gör sig lika fin som fönsterlampa. Tillverkad i guldfärgad metall.  Matcha ihop Modelli bordslampa med Flowerball taklampa för att skapa en helhet i din inredning. H31 Ø12 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230V/40W/E14
Ludwig slim 60 silver
209 kr
Ludwig är en ståtlig och vacker julstjärna i papper, dekorerad med silvrigt glitter och ett vackert hålmönster.  Upphänget som går att köpa till är 3,5m och levereras med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Gold, konsollbord, grå lack/ guld folie
2 095 kr
Gold - en snygg serie i grått och mässing/guld. Serien finns i flera produkter. Gold Matbord, Gold lampbord i två storlekar Ø 40 och Ø 50 och Gold Pall Vintage Topp: MDF med grå cement lack Ben: Guldfärgad folierad metall Produktinformation Material:MDF/Metall Yta: Lack/Guld folie Färg: Grå Mått: Bredd 122 cm Djup: 48 cm Höjd: 74 cm
Zappa taklampa 26cm (Mässing/guld)
1 040 kr
Taklampan Zappa är otroligt vacker och stilren, tillverkad i glas och sprider ett vackert ljus när den är tänd. Finns att välja mellan färgerna guld eller silver. Sladdlängd: 150cm, vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Zappa taklampa 35cm (Mässing/guld)
1 200 kr
Taklampan Zappa är otroligt vacker och stilren, tillverkad i glas och sprider ett vackert ljus när den är tänd. Finns att välja mellan färgerna guld eller silver. Sladdlängd: 120cm, vit textilkabel. Ljuskälla ingår ej.
Kate 48cm kristallkrona (Mässing/guld)
5 299 kr
Kate kristallkrona är en otroligt vacker och dekorativ rund kristallkrona, tillverkad i metall och som finns i flera olika färger. Vackra detaljer, kristallprismor (K9) och matchande kedja. Kate har 4st ljuskällor och när lampan är tänd så sprids ljuset genom kristallerna på ett magiskt sätt! Kristallkronan kommer färdigmonterad. Kabellängd: 120cm. Ljuskällor ingår ej. OBS:  art.nr: 020371 - borstad mässing art.nr: 030371 - guld
New Swing Dove bordlampa mässing/vit (Mässing/guld)
745 kr
Riktigt fin skrivbordslampa från Herstal. Mattvit metall med mässing och ett fint opalvitt glas. Riktbar skärm och ledbara armar, strömbrytare på lampan. 2m sladd med stickkontakt. Ljuskälla ingår.
Rendo bordlampa (Mässing/guld)
1 436 kr
Rendo bordlampa i metall. Kommer i mattsvart med detaljer i guld. Lampan går att justera och rotera 360 grader. Kombinera gärna med en snygg designglödlampa. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Lång svart/guld Hubsch (Svart)
2 095 kr
Låååååång vägglampa i svartlackerad metall och en rörlig skärm längst ut. Detaljer i guld. Lampan går att justera och vrida, strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Savoy bordlampa (Mässing/guld)
949 kr
Stilrena Savoy bordlampa i metall, med enkla och raka linjer. Lampskärmen är i textil och foten kan fås i mässing eller krom. Ljuskälla ingår ej.
Ceramic hammer bordlampa (Mässing/guld)
869 kr
Snygg bordlampa med en guldfärgad, hamrad fot i metall och matchande tygskärm. Stilren och trevlig bordlampa som passar lika bra i sovrummet som på fönsterkarmen, bordet eller bänken. Sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej. 
Cognac fönsterlampa (Mässing/guld)
1 389 kr
Cognac är en vacker och nätt kristallpendel på 9cm i diameter. Den finns i två utförande, med sladd och detaljer i antingen silver eller guld. Sprider ett vackert ljus och är lika fin hängande ensam som fler i grupp. Sladdlängd: 200cm matchande. Ljuskälla (LED) ingår ej.
Stående Stjärna Garn (Beige/brun)
399 kr
Vacker stående stjärna med bas i metall, prydd med beiget garn som täcker hela stjärnan på ett dekorativt sätt. När stjärnan är tänd så sprids ljuset vackert genom garnet. Mysig stjärna som är lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Bordlampa guld Bloomingville (Mässing/guld)
1 899 kr
Snygg bordlampa i guld från Bloomingville. Ger ett fint dämpat ljus neråt och passar som dekorationsbelysning i de flesta rum. Ljuskälla ingår ej.
Long 62cm mässing (Mässing/guld)
1 799 kr
Långt rör i mässing och med en snygg svart textilkabel. Sätt en dekorativ ljuskälla i denna lampan! Ljuskälla ingår ej.
Long 45cm mässing (Mässing/guld)
1 599 kr
Långt rör i mässing och med en snygg svart textilkabel. Sätt en dekorativ ljuskälla i denna lampan! Ljuskälla ingår ej.
Cognac pendel (Mässing/guld)
489 kr
Cognac är en elegant lampa som är tillverkad i metall, med mässingfärgade detaljer, skärm i klarglas och fullt synlig ljuskälla. Placera i ditt hem där alla kan se den och beundra dess skönhet!  Sladdlängd: 300cm. Ljuskälla ingår ej.
Rowan klar/guld 39cm (Mässing/guld)
5 159 kr
Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i klarglas kombinerat med guldiga detaljer. På mitten av glaskupan går en guldkant som är en mycket snygg detalj på lampan. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan.  Silverdetaljer + tvinnad tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Rowan klar/guld 22cm (Mässing/guld)
2 129 kr
Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i klarglas kombinerat med guldiga detaljer. På mitten av glaskupan går en guldkant som är en mycket snygg detalj på lampan. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan.  Silverdetaljer + tvinnad tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Rowan klar/guld 28cm (Mässing/guld)
3 119 kr
Rowan är en fantastisk glaspendel med en kupa i klarglas kombinerat med guldiga detaljer. På mitten av glaskupan går en guldkant som är en mycket snygg detalj på lampan. Ljuskällan är synlig bak glaset så använd gärna med en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på lampan.  Silverdetaljer + tvinnad tygsladd. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Guld Bloomingville (Mässing/guld)
1 149 kr
Vägglampa i guld från Bloomingville, levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Sigge taklampa (Mässing/guld)
699 kr
Sigge är verkligen elegant och vacker, både i sin design och i kombinationen av glas och mässing. Den svarta, tvinnade sladden bryter av på ett mycket snyggt sätt. Ljuskällan är fullt synlig så använd gärna en dekorativ sådan. Ljuskälla ingår ej.
Madam Stoltz bordlampa (Mässing/guld)
1 599 kr
Dekorativ bordlampa i mässing med ett klarglas. Använd en fin ljuskälla så kommer lampan till sin rätt! Ljuskälla ingår ej.
Ace takpendel (Mässing/guld)
1 499 kr
Ace takpendel, kuben är gjord av rör i mässing och svart kabel. Blir extra snygg med en dekorativ ljuskälla i lampan!Ljuskälla ingår ej.
Stående Stjärna Garn (Svart)
399 kr
Vacker stående stjärna med bas i metall, prydd med svart garn som täcker hela stjärnan på ett dekorativt sätt. När stjärnan är tänd så sprids ljuset vackert genom garnet. Mysig stjärna som är lätt att placera i ditt hem. Sladdlängd: 500cm, svart. Ljuskälla ingår ej.
Stella bordslampa (Silver)
349 kr
Bordsfot Stella i silver eller guld. Blir riktigt snygg med en dekorativ ljuskälla. Sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Lampskärm Fågel guld
350 kr

Vacker lampform i tunn guldfärgad metall som du enkelt trär på en vanlig glödlampa. Lampan kastar rogivande skuggor i taket och på väggarna.

Tindra på fot 65cm (Svart)
499 kr
Tindra är en vacker och stilren bordsstjärna i mattsvart. 65cm i höjden och tillverkad i en lite industriell och rå stil. Använd gärna en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på stjärnan. Ljuskälla ingår ej.
Rivato pendel (Silver)
599 kr
Rivato pendel i vitt glas och detaljer i krom. Väldigt vacker och dekorativ, passar bra i alla typer av rum. Ljuskälla ingår ej.
Tellus golvlampa guld (Mässing/guld)
1 729 kr
Guldfärgade Tellus golvlampa i metall i en klassisk och tidlös design. Den sprider ett starkt ljus som passar optimalt till läsning och lampans huvud går att rikta efter behov. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Atmosphere 51cm (Silver)
1 199 kr
Fin bordsfot i silver eller guld, tygsladd med strömbrytare och stickkontakt. Använd en dekorativ ljuskälla till lampan för att den ska komma till sin rätt. Ljuskälla ingår ej.
Mona-Lisa tavelbelysning 1L (Mässing/guld)
249 kr
Mona-Lisa är en snygg tavelbelysning lackerad metall. Get ett fint ljus längs tavlan. Medföljande väggfäste är en skena som man valfritt böjer till önskad vinkel. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Atmosphere bord 41cm (Silver)
799 kr
Fin bordsfot i silver eller guld, tygsladd med strömbrytare och stickkontakt. Använd en dekorativ ljuskälla till lampan för att den ska komma till sin rätt. Ljuskälla ingår ej.
Crush plafond guld (Vit)
1 379 kr
Crush är en snygg plafond i vitlackad metall, med en härlig guldfärgad insida som genast gör lampan lite mer spännande. När lampan är tänd sprids ett varmt och härlig ljus i rummet. Ljuskälla ingår ej.
Aérostat bordlampa 23cm (Mässing/guld)
3 379 kr
Vackra och eleganta bordlampan Aérostat, gjord av skinande vitt handblåst glas. Glaskupan hålls upp stadigt av en dekorativ, burinspirerande ram. Aérostat finns i även i en större storlek och ramen är i antingen svart eller mässing. Ljuskälla ingår ej.
Tindra på fot 65cm (Förkromad/blank)
499 kr
Tindra är en vacker och stilren bordsstjärna i matt krom. 65cm i höjden och tillverkad i en lite industriell och rå stil. Använd gärna en dekorativ glödlampa för att sätta din egen touch på stjärnan. Ljuskälla ingår ej.
Taklampa vit/guld hängande Hubsch (Mässing/guld)
1 649 kr
Taklampa i guld i en unik design. Snygg vit glaskupa som omger lampan, ger ett fint bländfritt ljus och kan användas som dekoration eller allmänbelysning. Lampan är ifrån Danmark så ingen takkontakt medföljer. Ljuskälla ingår ej.
Sigismund stjärna (Svart)
649 kr
Snygg, stilren och modern stjärna i metall, med klara glasväggar och fullt synlig ljuskälla. Placera denna stjärnan där alla kan beundra dess skönhet. Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Art Deco vägglampa (Mässing/guld)
839 kr
Snygga vägglampan Art Deco i borstad mässing, skapad i en rund och mjuk design. Dragströmbrytaren är i matchande färg och kabeln är transparent. Kombinera med en dekorativ ljuskälla. Ljuskälla ingår ej. 
Vägglampa rund svart/guld H. Skjalm P (Mässing/guld)
1 195 kr
Vägglampa i svart/guld som ger ett indirekt ljus på väggen. Passar bra som hallbelysning/trappbelysning där man ej vill ha så bländande ljus. Ljuskälla ingår ej.
Taklampa Flower ball silver
1 745 kr
Taklampa Flower ball från ByRydéns. En fin och dekorativ lampa i  silverfärgad metall som ger ett fint ljusmönster. Finns även i guld och  vit. Volt/Max watt: 230V/60W Sockel: E27 Ljuskälla ingår: Nej Mått:  Ø40cm  
SPRAYFÄRG GULD
149 kr
Sprayfärg Plasti-Kote Guld Glans 400mlKan användas på trä, metall, papper, keramik, glas, korg, sten, terrakotta, papier maché mm.En burk räcker till 1,5kvm.
SERAPHINA bordsstjärna vit
149 kr
En fin och stämningsfull bordstjärna i vitt. Sätt i en snygg ljuskälla i stjärnan och placera den där den är synlig. Levereras med sladd med strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Starling metallstjärna krom
295 kr
En snygg och enkel stjärna i kromad metall. Med synlig ljuskälla kombinerad med stjärnans enkla och rena former så blir den väldigt snygg i ditt fönster. Finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej.
Starling metallstjärna mässing
295 kr
En snygg och enkel stjärna i mässingfärgad metall. Med synlig ljuskälla kombinerad med stjärnans enkla och rena former så blir den väldigt snygg i ditt fönster. Finns även i andra färger. Ljuskälla ingår ej.