Kul Att Skapa Mini, Knytband

Kul Att Skapa Mini, Knytband

69 kr

En förpackning fylld med pyssel. Här lär man sig knyta armband i olika tekniker. Gör din egna design och skapa egna originella armband.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Åhlens för 69 kr
Finns i lager hos Åhlens, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.

Liknande produkter

Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Brodera egna armband med korsstygn. Skapa egna mönster eller använd förslagen som ingår. Från 8 år.
Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Pärla egna breda, coola armband. Fantisera och gör egna mönster eller följ förslagen som ingår. Från 5 år.
Pysselset
79,90 kr
Fläta egna armband, nyckelringsband m.m. av färgglada nylonband. Roligt pyssel för barnen.
Skapa dina egna smycken
119 kr
Gör fina armband med pärlor. En plastram Gör fina armband med pärlor. En plastram att trä upp tråden på ingår i lådan.Från 6 år.
Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Pärla egna armband och halsband - kreativt och kul. Med bokstavspärlorna kan du skriva namn, budskap och mycket mer. Från 5 år.
Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Pärla egna armband och halsband i häftiga färger. Använd bokstavspärlorna för att skriva namn och annan text. Från 5 år.
Skapa dina egna studsbollar
119 kr
Snabbt och lätt pyssel! Gör upp till 12 coola Snabbt och lätt pyssel! Gör upp till 12 coola studsbollar! Skapa och ge bort som present eller lek själv!Från 6 år.
Armband
99 kr
Gör fina armband till dig och dina vänner! I paketet finns metalliska amuletter och färgglada pärlor för att skapa roliga armband. Från 8 år.
Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Komplett set med allt du behöver för att skapa 3 läskiga monster. Gör egna mönster eller använd motivmallarna som ingår. Från 6 år.
Individual Lash Trios
99 kr
Ett set som hjälper dig att skapa din egna look. Med dessa superlätta trios som kommer i kort- och mediumlängd, har du allt för att skapa din egna franslook. Applicera direkt intill franslinjen eller i kombination på dina vanliga lösögonfransar för att maximera volymen.
Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Bygg egna pärlsnurror som du kan dekorera eller leka med. Gör egna mönster eller använd motivmallarna som ingår. Från 5 år.
Roligt mini-set
69 kr
Det roliga mini-setet är en perfekt liten box som innehåller allt du behöver för att börja göra Aquabeads-skapelser. Placera pärlorna på brickan, spraya med vatten, varpå de magiskt fastnar i varandra. Precis som med påstrykbara pärlor men utan både värme och strykjärn. Skapa bilar, raketer och djur, eller skapa dina egna figurer med de 200 pärlorna i sju färger. En cool present för både pojkar och flickor.
Vänskapsarmband - pyssel i plåtask, Vit
129 kr
Roligt pyssel för barn, och kul att ge bort! I denna fint dekorerade plåtask finns allt man behöver för att göra ett gäng riktigt läckra armband till sig själv och kanske till vänner och/eller familjemedlemmar. Asken innehåller: En rikligt illustrerad bok med utförliga beskrivningar på 5 olika typer av armband man kan designa. 12 st. små garnnystan i 12 olika färger. 5 st. säkerhetsnålar i 5 olika färger. Se även en ask med mer färgglatt garn här. Leverantören rekommenderar användning från 8 år, men pysselsugna yngre barn kan också använda med lite hjälp från en vuxen. Lådan är sen perfekt att förvara armbanden i när dom är färdiga! Lådans mått är ca 16 x 11,5 x 4 cm.
Individual Lash Natural Knot-free Mini
79 kr
Naturals Knot-free är den mest naturliga av de individuella fransarna, utan knut i fästet så smälter dom in ännu bättre bland dina egna fransar. Individuella fransar ger dig möjlighet att skapa din egen look, vill du bara fylla i glesa partier i dina egna fransar eller kombinera med Strip Lashes för ännu mer volym. Skillnaden mellan individuella och hela fransar är att individuella appliceras på dina fransar och inte mot huden som med hela lösögonfransar. Du kan även välja att skapa ett mer långvarigt resultat genom att använda det permanenta limmet för individuella fransar, för ett resultat på flera veckor. Observera att detta lim är permanent och bör endast användas på individuella fransar och tas enkelt bort med Lashfree Remover.
Peg klädhängare ek
635 kr
Peg klädhängare i ekfanér. Denna klädhängare finns i tre olika färger, svart, vit och ek. Kombinera med andra hallmöbler såsom hatthyllor och krokar för att skapa din egna design.  B64,5 x D20,5 x H6,5 cm
By Terry - Terry Flair
149 kr
Terry Flair innehåller trippelfransar i tre olika längder: 7, 10 och 12 mm så att du kan skapa din egna unika look. Fransarna är enkla att använda för alla, allt från nybörjaren till den professionella. Du kan variera din look med fransarna och skapa en enkel vardagsmakeup eller en intensiv look för kvällen.
Universella rullar till vakuumpackare Cecomix 4072 (28 x 600 cm)
299 kr

Skaffa universella rullar till vakuumpackare Cecomix 4072 med vilken du enkelt skapar dina egna, personliga förpackningar!

 • Förpackning med 2 universella rullar till vakuumpackare 
 • Möjlighet att skapa egna påsar
 • Präglad yta för perfekt funktion och optimal konservering av matvaror
 • Tål matlagning i låga temperaturer med nedsänkningscirkulator (souse vide/ vakuum-matlagning)
 • Fria från BPA
 • Passar för djupfrysning och uppvärmning av mat i mikrovågsugn
 • Mått ca: 28 x 600 cm
Le Creuset Vas 15 cm Cerise
299 kr
Härlig röd vas från Le Creuset som kommer lysa upp hemmet nu i hösttider. Vasen är gjord i stengods och har en snygg design. Mixa och matcha de du gillar i blomväg eller växtväg och skapa din egna personliga stil.Vasen finns i 10 olika färger och i 2 olika storlekar.
Breba - Blommor, Multi
99 kr
Brebas blommor har prytt och glatt barn ända sedan 70-talet!Denna klassiker tillverkas nu, liksom då, i Tyskland på precis samma sätt och i samma fabrik.Förpackningen innehåller små, färgglada och finurliga blommor som hakas i varandra och blir till halsband, armband, hårband, skärp, dekoration till paket, vaser eller krukor. Bara fantasin sätter gränser!Blomlänkarna kan plockas isär och återanvändas flera gånger. Roligt pyssel för både stora och små!Förpackningen innehåller 100 st Breba blommor i 13 olika färger.Ca 8-10 blommor räcker t.ex. till ett armband.OBS! På grund av smådelar är denna produkt ej lämplig för barn under 4 år.__Tips! Trevligt pyssel t. ex. på barnkalas!
Breba - Blommor, Mini, Multi
89 kr
Pyssla ihop armband, halsband och mycket mera med små blomlänkar!Brebas blommor har använts till att pyssla hop smycken och annat av barn ända sedan 70-talet. Denna version innehåller små, färgglada blommor som finurligt nog kan hakas i varandra och bli till långa länkar. Roliga att pyssla ihop till halsband, armband, skärp, hårband och andra dekorationer med. Lika färgglada som originalet med lite delikatare blommor helt enkelt!Blomlänkarna kan plockas isär och återanvändas om och om igen. Här hittar du fler varianter av Brebas blommor!Tips! Trevligt pyssel på barnkalas!Dessa klassiska Breba-blommor tillverkas i samma fabrik i Tyskland som de gjort sedan 70-talet.Förpackningen innehåller 100 st Breba mini-blommor i 4 olika former och 12 olika färger.OBS! På grund av smådelar är denna produkt ej lämplig för barn under 4 år.
Peg klädhängare svart
635 kr
Peg klädhängare i svart ekfanér. Denna klädhängare finns i tre olika färger, svart, vit och ek. Kombinera med andra hallmöbler såsom hatthyllor och krokar för att skapa din egna design.  B64,5 x D20,5 x H6,5 cm
Armband, Miss Miranda
295 kr
Klassiskt armband. För en mer individuell stil matcha armbandet med flera "Lily" armband på samma hand.Längd: 17.5 - 20.5 cmKristaller: SwarovskiFärg: Guld
Smyckesskåp med spegel XXL InnovaGoods
2 219 kr

Låt oss presentera bekväma och praktiska smyckesskåp med spegel XXL InnovaGoods Home Deco! Denna originella möbel fungerar både som spegel och som smyckesförvaring. Perfekt att skapa en unik dekoration på badrummet eller i sovrummet. Stor förvaringskapacitet för många smycken och tillbehör som kan ordnas och sorteras enligt behov (ringar, örhänge, halsband, hängen mm.).

 • 48 metallhakar för halsband, armband mm.
 • 144 skåror för halsband, örhängen mm.
 • 84 skåror för ringar
 • 1 stång för upphängning av armband, scarfar mm.
 • 18 inredningsfack i olika storlekar
 • 2 lådor med metallhandtag (innermått ca: 15 x 4 x 4 cm)
 • Integrerad ficka för småsaker och delar
 • Justerbar lutning
 • Låsbar dörr med metallnyckel
 • Attraktiv, modern och elegant design
 • Enkel att montera (instruktioner, skruvar och insexnyckel medföljer)
 • Vitlackerad trästruktur (MDF)
 • Rektangulär spegelram ca: 37 x 122 x 10 cm
 • Totalhöjd inkluisve ben: 150 cm aprox.
 • Bredd mellan benen vid stödpunkten ca: 47 cm
 • Förpackning och manual med text på 24 språk (engelska, franska, spanska, tyska, italienska, portugisiska, nederländska, polska, ungerska, rumänska, rdanska, svenska, finska, litauiska, norska, slovenska, grekiska, tjeckiska, bulgariska, kroatiska, slovakiska, estniska, ryska, lettiska)
Individual Lash Naturals Short Knotfree
69 kr
Ett set med de mest naturliga av de individuella fransarna, utan knut i fästet så smälter dom in ännu bättre bland dina egna fransar. Individuella fransar ger dig möjlighet att skapa din egen look, vill du bara fylla i glesa partier i dina egna fransar eller kombinera med Strip Lashes för ännu mer volym. Skillnaden mellan individuella och hela fransar är att individuella appliceras på dina fransar och inte mot huden som med hela lösögonfransar. Du kan även välja att skapa ett mer långvarigt resultat genom att använda det permanenta limmet för individuella fransar, för ett resultat på flera veckor. Observera att detta lim är permanent och bör endast användas på individuella fransar och tas enkelt bort med Lashfree Remover.
Blaze Slim Armband Pink Small
1 169 kr

Slimmat rosa armband med 22k guldpläterad ram och spänne för Fitbit Blaze.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Kakel Hexatile Blanco 17,5x20 Vit
975 kr
En hexagonformad serie klinker i svart och vitt, i två olika storlekar. Plattans form skapar effektfulla, dekorativa ytor med sitt populära format. Kombinera färgerna och skapa egna mönster eller välj en enfärgad yta. För maximal mönstereffekt, använd en ljus fog mot en mörk platta och tvärtom. Möjligheterna är många, så här är det bara den egna fantasin som sätter gränserna. Hexatile hör hemma i alla stilar, passar i alla husets utrymmen inomhus och är lika snygg på vägg som på golv.

Specifikation

Innehåll/paket: 1m2
Åtgång/m2: 35 plattor
Ej frostsäker
Armband 1 - Brass M
865 kr

Tydligt och elegant, gjort i rå mässing för att utveckla en unik patina över tid. Ett armband designat för att interagera och förändras med tiden, inte slåss mot den.
Armband i mässing 3 storlekar


- Storlek: M

Klinker/kakel Hexatile Blanco 39x45 Vit
1 285 kr
En hexagonformad serie klinker i svart och vitt, i två olika storlekar. Plattans form skapar effektfulla, dekorativa ytor med sitt populära format. Kombinera färgerna och skapa egna mönster eller välj en enfärgad yta. För maximal mönstereffekt, använd en ljus fog mot en mörk platta och tvärtom. Möjligheterna är många, så här är det bara den egna fantasin som sätter gränserna. Hexatile hör hemma i alla stilar, passar i alla husets utrymmen inomhus och är lika snygg på vägg som på golv.

Specifikation

Innehåll/paket: 1m2
Åtgång/m2: 35 plattor
Ej frostsäker
Armband, Miranda
895 kr
Ett elegant armband gjort av pläterad mässing, dekorerat med Swarovski-kristaller. Matcha med Miss Miranda örhängen, ring och armband för en komplett look.Längd: 17.5 - 20 cm, Bredd: 1 cmKristaller: SwarovskiFärg: Guld
Armband, Miranda
995 kr
Elegant armband gjort av pläterad mässing, dekorerat med Swarovski-kristaller. Matcha med Miss Miranda örhängen, ring och armband för en komplett look.Längd: 17.5 - 20 cm, Bredd: 1 cmKristaller: SwarovskiFärg: Guld
Klinker/kakel Hexatile Negro 17,5x20 Svart
975 kr
En hexagonformad serie klinker i svart och vitt, i två olika storlekar. Plattans form skapar effektfulla, dekorativa ytor med sitt populära format. Kombinera färgerna och skapa egna mönster eller välj en enfärgad yta. För maximal mönstereffekt, använd en ljus fog mot en mörk platta och tvärtom. Möjligheterna är många, så här är det bara den egna fantasin som sätter gränserna. Hexatile hör hemma i alla stilar, passar i alla husets utrymmen inomhus och är lika snygg på vägg som på golv.

Specifikation

Innehåll/paket: 1m2
Åtgång/m2: 35 plattor
Ej frostsäker
Klinker/kakel Hexatile Negro 39x45 Svart
1 285 kr
En hexagonformad serie klinker i svart och vitt, i två olika storlekar. Plattans form skapar effektfulla, dekorativa ytor med sitt populära format. Kombinera färgerna och skapa egna mönster eller välj en enfärgad yta. För maximal mönstereffekt, använd en ljus fog mot en mörk platta och tvärtom. Möjligheterna är många, så här är det bara den egna fantasin som sätter gränserna. Hexatile hör hemma i alla stilar, passar i alla husets utrymmen inomhus och är lika snygg på vägg som på golv.

Specifikation

Innehåll/paket: 1m2
Åtgång/m2: 35 plattor
Ej frostsäker
Märkband Satin Brother TZe-R234
99,90 kr
Skapa egna tygband med guldfärgad text. Används t.ex. för att göra presenter och paket extra fina.
Märkband Satin Brother TZe-RW34
99,90 kr
Skapa egna tygband med guldfärgad text. Används t.ex. för att göra presenter och paket extra fina.
Gel Fantasy Nails
139 kr
En förpackning lösnaglar som limmas fast på den egna nageln. Sitter upp till 10 dagar. Varje förpackning innehåller 28 stycken naglar.
Gel Fantasy Nails
139 kr
En förpackning lösnaglar som limmas fast på den egna nageln. Sitter upp till 10 dagar. Varje förpackning innehåller 28 stycken naglar.
Blaze Slim Armband Pink Large
1 169 kr

Slimmat rosa armband med 22k guldpläterad ram och spänne för Fitbit Blaze.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Harmony Skål 11 cm Vit
59 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Fat ovalt 40 cm Vit
299 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Skål 30 cm Vit
299 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Frukostskål 50 cl Blå
79 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Fat runt 40 cm Vit
399 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Edblad - Armband, Mini heart, Stål
199 kr
Nätt hjärtarmband med ett hjärta i rostfritt stål, roséguld eller guld! Mini Heart är ett elegant armband med minimalistisk design. Dess tunna kedja pryds av ett stilrent litet hjärta. Armbandet finns i blankpolerat, rostfritt stål eller med matt guld- eller roséguldplätering. En vacker gåva som passar fint till alla tillfällen! Se matchande halsband och örhängen i samma serie: Mini Heart. • Hjärtats mått: ca 4 mm i diameter (alltså väldigt petit). • Kedjans längd: Justerbart - 15,5 eller 18,5 cm. • Material: Rostfritt stål, guldplätering, roséguldplätering. • Nickelfritt. • Serie: Mini Heart. • Kommer från svenska Edblad.
Armband och halsband PAW Patrol
219 kr

Nu kan alla små fans av denna serie glädjas åt armbanden och halsbandet PAW Patrol!

 • Elastiskt armband i gummi (diameter ca: 6 cm)
 • Armband i plast (ca: 18 x 3 cm)
 • Metallhalsband (kedjans längd ca: 45 cm)
Edblad - Armband, Mini heart, Guld
199 kr
Nätt hjärtarmband med ett hjärta i rostfritt stål, roséguld eller guld! Mini Heart är ett elegant armband med minimalistisk design. Dess tunna kedja pryds av ett stilrent litet hjärta. Armbandet finns i blankpolerat, rostfritt stål eller med matt guld- eller roséguldplätering. En vacker gåva som passar fint till alla tillfällen! Se matchande halsband och örhängen i samma serie: Mini Heart. • Hjärtats mått: ca 4 mm i diameter (alltså väldigt petit). • Kedjans längd: Justerbart - 15,5 eller 18,5 cm. • Material: Rostfritt stål, guldplätering, roséguldplätering. • Nickelfritt. • Serie: Mini Heart. • Kommer från svenska Edblad.
Armband, Miranda
995 kr
Ett elegant armband gjort av pläterad mässing, dekorerat med Swarovski-kristaller. Matcha med Miss Miranda örhängen, ring och armband för en komplett look.Längd: 17.5 - 20 cm, Bredd: 1 cmKristaller: Swarovski Färg: Guld
Träbokstav Ö, 8x10 cm
7,50 kr
En självhäftande träbokstav. Skapa egna ord genom att kombinera med andra bokstäver i serien.
Träbokstav Å, 8x10 cm
7,50 kr
En självhäftande träbokstav. Skapa egna ord genom att kombinera med andra bokstäver i serien.
Träbokstav Y, 8x10 cm
7,50 kr
En självhäftande träbokstav. Skapa egna ord genom att kombinera med andra bokstäver i serien.
Träbokstav X, 8x10 cm
7,50 kr
En självhäftande träbokstav. Skapa egna ord genom att kombinera med andra bokstäver i serien.
Träbokstav P, 8x10 cm
7,50 kr
En självhäftande träbokstav. Skapa egna ord genom att kombinera med andra bokstäver i serien.
Träbokstav Ä, 8x10 cm
7,50 kr
En självhäftande träbokstav. Skapa egna ord genom att kombinera med andra bokstäver i serien.
Träbokstav Q, 8x10 cm
7,50 kr
En självhäftande träbokstav. Skapa egna ord genom att kombinera med andra bokstäver i serien.
Pärlplatta
49,90 kr
Släpp loss fantasin och skapa egna mönster och figurer. Mönster medföljer. 2-pack.
Edblad - Armband, Mini heart, Roséguld
199 kr
Nätt hjärtarmband med ett hjärta i rostfritt stål, roséguld eller guld! Mini Heart är ett elegant armband med minimalistisk design. Dess tunna kedja pryds av ett stilrent litet hjärta. Armbandet finns i blankpolerat, rostfritt stål eller med matt guld- eller roséguldplätering. En vacker gåva som passar fint till alla tillfällen! Se matchande halsband och örhängen i samma serie: Mini Heart. • Hjärtats mått: ca 4 mm i diameter (alltså väldigt petit). • Kedjans längd: Justerbart - 15,5 eller 18,5 cm. • Material: Rostfritt stål, guldplätering, roséguldplätering. • Nickelfritt. • Serie: Mini Heart. • Kommer från svenska Edblad.
Perfect Light Highlighting Palette
335 kr
Highlighta, stroba och bygg lager för att skapa din ultimata multidimensionella lyster med dessa koordinerade kräm- och puder-highlighterna. Den superkrämiga konsistensen på de två krämhighlighterna ger en mjuk, strålande lyster medan de två talkfria puderhighlighterna ger en mer silkeslen, lystrig finish. Använd på ansikte och kropp induviduellt eller genom lager över varandra för att skapa din alldeles egna individuella lyster.
Harmony Frukostskål 50 cl Ljusblå
79 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Tallrik flat 28 cm Vit
99 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Tallrik djup 23,5 cm Blå
99 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Tallrik flat 22 cm Blå
79 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Armband Dots
799 kr
THOMAS SABO-armband från kollektionen Sterling Silver.Diskret och sofistikerat Dots-armband som omsluter handleden på ett minimalistiskt och elegant sätt. Med 18k roséguldplätering.- 925 sterlingsilver, 18k roséguldplätering- lås med karbinhakeMått: Bredd cirka 0,2 cm (0,072 tum)
Marble Blush
240 kr
Ett högpigmenterat rouge som ger ett hållbart resultat. Det unika mönstret gör att du kan skapa din egna unika färgkombination.
Skapa dina egna vänskapsband
119 kr
Lär dig fläta de populära vänskapsarmbanden. Lär dig fläta de populära vänskapsarmbanden. Flera olika mönster att inspireras av!Från 7 år.
Blaze Armband Blue Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Blaze och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Blaze Armband Black Small
469 kr

Byt armband på din Fitbit Blaze och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Small, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Blaze Armband Black Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Blaze och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Alta HR Armband Fuchsia Small
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Small, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Blaze Armband Plum Small
469 kr

Byt armband på din Fitbit Blaze och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Small, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Alta Armband Pink Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Alta HR Armband BlueGray Small
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Small, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Alta HR Armband Black Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Alta HR Armband Fuchsia Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Alta HR Armband Black Small
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Small, som passar dig med en handledsomkrets på 14-17 cm.

Alta HR Armband BlueGray Large
469 kr

Byt armband på din Fitbit Alta HR och matcha din personliga stil eller ditt humör. Armbandet är tillverkat av ett bekvämt material för dygnet runt användning.

Detta armband är i storleken Large, som passar dig med en handledsomkrets på 17-20,6 cm.

Harmony Tallrik flat 22 cm Ljusblå
79 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Tallrik djup 23,5 cm Ljusblå
99 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Jumbopärlplatta
49,90 kr
Släpp loss fantasin och skapa egna mönster och figurer. Bra för finmotoriken hos de yngre barnen. Mönster medföljer. 2-pack.
Berättarkort - Det var en gång...
125 kr
Improvisera fram en berättelseTag bilder som hjälpGör egna bilder som saknas Berättarkort för storytelling  Det var en gång… En kortlek för att stimulera fantasi, improvisation och berättarglädje. Låt korten inspirera och forma egna berättelser utifrån bildern på korten. Räcker inte bilderna till finns det blanka kort för egna illustrationer.Så här kan det gå till: Blanda korten och lägg dem med baksidan upp. En deltagare tar ett kort och börja berätta en historia med utgångspunkt från bilden. Nästa deltagare tar ett nytt kort och fortsätter berättelsen med koppling till den nya bilden. Nästa tar ett kort och fortsätter berättelsen och så fortsätter det! Alla bidrar till den gemensamma berättelsen utifrån de bilder man får upp. Det blir en unik berättelse som styrs av slumpen och deltagarnas fantasi! Storytellingkorten eller berättarkorten passar alla åldrar.Självklart kan du och dina medspelare skapa era egna regler. Leken innehåller 42 spelkort med bilder och 10 blanka kort för egna teckningar/idéer.Wanja Bellander har utvecklat korten och Birgitta Folcker-Sundell har gjort illustrationerna. Wanja Bellander var månadens innovatör hos smartasaker i september 2014. Läs mer on henne HÄR!
HINSBO pastell Positionsdyna Röd
389 kr
Ett enkelt och prisvärt sätt att få en välkomnande och skön ny utemiljö är att köpa nya dynor till utemöblerna. Med HINSBO pastell Positionsdyna Röd får du en riktigt bra sittkomfort i en snygg förpackning! HINSBO är en enfärgad designdyna till din fåtölj med hög eller medelhög rygg. Den har mjuk stoppning som hålls på plats av sydd stickning i dynorna och en kjolkant pryder kanterna på den dynan. Tyget i dralon är både smutsavvisande, slitstarkt och UV-beständigt. Fler vackra färger finns i serien, så du kan skapa din egna enhetliga eller varierade design på uteplatsen.
Sister Power Bracelet White Gold
499 kr
Stelt armband i guldpläterad mässing med vackert pärlmönster. Detta armband säljs till förmån för Barnfonden. För varje sålt armband går 100kr till Barnfondens arbete med tjejklubbar, som jobbar med att förändra traditioner som barngifte och könsstympning i Etiopien.
Sister Power Bracelet White Silver
499 kr
Stelt armband i guldpläterad mässing med vackert pärlmönster. Detta armband säljs till förmån för Barnfonden. För varje sålt armband går 100kr till Barnfondens arbete med tjejklubbar, som jobbar med att förändra traditioner som barngifte och könsstympning i Etiopien.
Design House Stockholm Work Lamp Vit Limited Edition
995 kr
Design House Stockholm work lamp är skapad av design trion Form Us With Love som ger gett ett nytt liv åt konstruktions lampor. Dessa underbara lampor kan man skapa sina egna projekt hemma med bara man använder fantasin. Exempelvis kan man ha 3 lampor hängandes från taket på rad i olika längder eller ståendes på golvet. Lamporna finns även i grått och svart. Specifikationer: Svart gummikabel med dimmer.Ø 15 cm, H 21 cm.Rekommenderad glödlampa E27.   
Edblad - Armband, Mini heart multi, Stål
299 kr
Armband med sex små hjärtan i rostfritt stål, eller roséguld!Mini Heart Multi består av sex klassiska minihjärtan, sammanlänkade med en nätt kedja. Armbandet finns i blankpolerat, rostfritt stål eller med matt roséguldplätering.Fin som present till den du hjärtar extra mycket!Se matchande halsband och örhängen i samma serie: Mini Heart.Hjärtats mått: ca 4 mm i diameter (alltså väldigt petit).Kedjans längd: 15,5 - 18,5 cm (justerbart).Material: Rostfritt stål, roséguldplätering.Nickelfritt.Serie: Mini Heart.Kommer från svenska Edblad.
Armband, Miss Miranda Vintage rosé
295 kr
Armband gjort av pläterad mässing, dekorerat med Swarovski-kristaller. Matcha med Miss Miranda örhängen, ring och armband för en komplett look.Längd: 17.5 - 20.5 cmKristaller: Swarovski Färg: Roséguld
Edblad - Armband, Mini heart multi, Roséguld
299 kr
Armband med sex små hjärtan i rostfritt stål, eller roséguld!Mini Heart Multi består av sex klassiska minihjärtan, sammanlänkade med en nätt kedja. Armbandet finns i blankpolerat, rostfritt stål eller med matt roséguldplätering.Fin som present till den du hjärtar extra mycket!Se matchande halsband och örhängen i samma serie: Mini Heart.Hjärtats mått: ca 4 mm i diameter (alltså väldigt petit).Kedjans längd: 15,5 - 18,5 cm (justerbart).Material: Rostfritt stål, roséguldplätering.Nickelfritt.Serie: Mini Heart.Kommer från svenska Edblad.
Armband, Miss Miranda Vintage rosé
995 kr
Armband gjort av pläterad mässing, dekorerat med Swarovski-kristaller. Matcha med Miss Miranda örhängen, ring och armband för en komplett look.Längd: 17.5 - 20 cm, Bredd: 1 cmKristaller: Swarovski Färg: Roséguld
Armband, Miss Miranda
295 kr
Klassiskt armband med Swarovski-kristaller. Matcha armbandet med flera "Lily" armband på samma hand för en mer individuell stil. Lägg till örhänget och armbandet Miss Miranda för en komplett look.Längd: 17.5 - 20.5 cmKristaller: SwarovskiFärg: Guld
Armband, Miss Miranda
295 kr
Klassiskt armband med Swarovski-kristaller. Matcha armbandet med flera "Lily" armband på samma hand för en mer individuell stil. Lägg till örhänget och armbandet Miss Miranda för en komplett look.Längd: 17.5 - 20.5 cmKristaller: SwarovskiFärg: Gold
Sister Power Bracelet Black Silver
499 kr
Stelt armband i sterling silver mässing med vackert pärlmönster. Detta armband säljs till förmån för Barnfonden. För varje sålt armband går 100kr till Barnfondens arbete med tjejklubbar, som jobbar med att förändra traditioner som barngifte och könsstympning i Etiopien.
Fred Letter Pressed Cookie Cutters
295 kr
Roliga Kakstämplar med bokstäver och symboler, skapa dina egna mördegskakor med namn och roliga meddelanden.Mått: 1,6 x 5,4 x 4,2 cm. Material: Grå plast.
Armband Cuff utskuret oxiderat
350 kr

Stilrent armband tillverkat av återvunnen oxiderad nickelfri återvunnen metall från landminor. Idé och design Kumvana Gomani Holmberg. Kumvana

Pastaset - Gör egen ravioli & tortellini, Vit
599 kr
Gör hemmagjord tortellini och ravioli!Detta startset innehåller allt du behöver för att göra egen ravioli och tortellini från grunden. Setet innehåller flera olika redskap i varierande storlekar så att du kan skapa massor med olika rätter med egna fyllningar och smaker. Recept och instruktioner medföljer! Perfekt när du vill imponera på vänner och familj med en genuin, hemmagjord pastarätt med egna smaker.Setet innehåller:1 x Raviolibricka med plats för 12 st1 x Slät kavel - Ø 4,5 x 35 cm1 x Raviolistans, rund - 55 x 55 mm1 x Raviolistans, rund - 80 x 80 mm1 x Raviolistans, kvadratisk - 40 x 40 mm1 x Raviolistans, kvadratisk - 70 x 70 mm1 x Pastaskärare1 x DegskärarhjulInstruktioner och receptPerfekt som present till hemmakocken och den matintresserade!Redskapen är tillverkad i bokträ, rostfritt stål och aluminium.Redskapen diskas för hand.Tillverkad i Italien.
Sister Power Bracelet Wine Silver
499 kr
Stelt armband I mässing pläterat med sterling silver och dekorerat med vackra pärlor. Detta armband säljs till förmån för Barnfonden. För varje sålt armband går 100kr till Barnfondens arbete med tjejklubbar, som jobbar med att förändra traditioner som barngifte och könsstympning i Etiopien.
ZOOM Myggavvisande Armband (Färg: Röd)
179 kr

ZOOM myggavvisande armband är tillverkat i silikon med naturligt extrakt från citronellaolja, lavenel, cymene och geranoil. ZOOM myggavvisande armbandger effektivt skydd mot mygg och insekter, även tigermyggor. ZOOM armband är mycket tåligt, vattentätt och praktiskt.ZOOM myggavvisande armband kan bäras runt handlede eller fotleden.

Det myggavvisande armbandet är effektivg i flera veckor. ZOOM är lämpligt för barn över 36 månader.

Verkande ämnen: Lavendel, citronellaolja, cymene och geraniol.

ZOOM Myggavvisande Armband (Färg: Blå)
179 kr

ZOOM myggavvisande armband är tillverkat i silikon med naturligt extrakt från citronellaolja, lavenel, cymene och geranoil. ZOOM myggavvisande armbandger effektivt skydd mot mygg och insekter, även tigermyggor. ZOOM armband är mycket tåligt, vattentätt och praktiskt.ZOOM myggavvisande armband kan bäras runt handlede eller fotleden.

Det myggavvisande armbandet är effektivg i flera veckor. ZOOM är lämpligt för barn över 36 månader.

Verkande ämnen: Lavendel, citronellaolja, cymene och geraniol.

ZOOM Myggavvisande Armband (Färg: Gul)
179 kr

ZOOM myggavvisande armband är tillverkat i silikon med naturligt extrakt från citronellaolja, lavenel, cymene och geranoil. ZOOM myggavvisande armbandger effektivt skydd mot mygg och insekter, även tigermyggor. ZOOM armband är mycket tåligt, vattentätt och praktiskt.ZOOM myggavvisande armband kan bäras runt handlede eller fotleden.

Det myggavvisande armbandet är effektivg i flera veckor. ZOOM är lämpligt för barn över 36 månader.

Verkande ämnen: Lavendel, citronellaolja, cymene och geraniol.

Tuschpenna Winsor & Newton ProMarker
129 kr
Idealisk till illustrationer, mangatecknande m.m. Med tuschpennan kan du skapa egna färger, nyanser, toningar och övergångar. Alkoholbaserad tusch som även kan användas på plast, porslin och glas. 6-pack.
Tuschpenna Winsor & Newton ProMarker
129 kr
Idealisk till illustrationer, mangatecknande m.m. Med tuschpennan kan du skapa egna färger, nyanser, toningar och övergångar. Alkoholbaserad tusch som även kan användas på plast, porslin och glas. 6-pack.
Tuschpenna Winsor & Newton ProMarker
129 kr
Idealisk till illustrationer, mangatecknande m.m. Med tuschpennan kan du skapa egna färger, nyanser, toningar och övergångar. Alkoholbaserad tusch som även kan användas på plast, porslin och glas. 6-pack.
ZOOM Myggavvisande Armband (Färg: Grön)
179 kr

ZOOM myggavvisande armband är tillverkat i silikon med naturligt extrakt från citronellaolja, lavenel, cymene och geranoil. ZOOM myggavvisande armbandger effektivt skydd mot mygg och insekter, även tigermyggor. ZOOM armband är mycket tåligt, vattentätt och praktiskt.ZOOM myggavvisande armband kan bäras runt handlede eller fotleden.

Det myggavvisande armbandet är effektivg i flera veckor. ZOOM är lämpligt för barn över 36 månader.

Verkande ämnen: Lavendel, citronellaolja, cymene och geraniol.