Klotgrill Napoleon PRO22K-L

Klotgrill Napoleon PRO22K-L

3 790 kr

Denna modell från Napoleon samt syskongrillen NK22CK-C med vagn står i en klass för sig bland kolgrillarna. Grillen har ett gjutjärnsgaller för bästa grillresultat.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Granngården för 3 790 kr
Finns i lager hos Granngården, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 30 dagar öppet köp
 • Fri frakt över 500 kr
 • Fri retur i butik

Liknande produkter

Napoleon Klotgrill med vagn NK22CK-C
4 995 kr
Napoleon Klotgrill med vagn NK22CK-C från Napoleon
Napoleon Klotgrill med vagn NK22CK-C
4 995 kr
Napoleon Klotgrill med vagn NK22CK-C från Napoleon
Överdrag NK22CK-L/PRO22K-L
399 kr
Ett praktiskt överdrag som skyddar din grill mot fukt och väta samt plastdetaljer mot solblekning. Passar till grillarna NK22CK-L och PRO22K-L från Napoleon.
Napoleon Överdrag NK22CK-L/PRO22K-L
399 kr
Napoleon Överdrag NK22CK-L/PRO22K-L från Napoleon
Napoleon Överdrag NK22CK-L/PRO22K-L
399 kr
Napoleon Överdrag NK22CK-L/PRO22K-L från Napoleon
Grillöverdrag Napoleon till NK22CK-C
599 kr
Grillöverdrag till Napoleons klotgrill NK22CK-C   Svart grillskydd som skyddar din grill från regn och smuts.   Passar till   Napoleon NK22CK-C
Napoleon NK22CK-C Kolgrill
4 990 kr
NK22CK-C är samma modell som PRO-varianten, fast med vagn. Vagnen ger dig en uppfällbar avlastningshylla på sidan och en praktisk förvaringshylla under. I övrigt samma fina prestanda som PRO-modellen. NK22CK-C är rikt utrustad med bl.a. en löstagbar askuppsamlare, ledbart grillgaller i gjutjärn (enkelt att fylla på), värmefördelare för jämn tillagning mm. I denna modell ingår grillkolskorg för indirekt grillning. Mått:113 cm x 73 cm x 106 cm (med uppfällt sidobord)Ø 57 cm grillyta Specifikationer:- 39 kg- Porslinsemaljerat gjutjärnsgaller- Vikbara sidohyllor Garanti:Lock och balja: LivstidHandtag av plast: 10 år*Grillgaller: 5 år +5Kolgaller: 2 årÖvrigt: 2 år* Gäller ej blekning+5 innebär att reservdelar erbjuds konsument i ytterligare5 år efter avslutad garantitid till 50 % av ordinarie pris.
Gasolgrill Napoleon LE-3, rostfri
13 900 kr
Napoleon LE-3 i rostfritt stål är en modell med totalt 5 brännare och många finesser. Grillen har bland annat bakgrundsbelysta vred, innerbelysning, integrerad ishink med skärbräda och grillgallret i stabilt, porslinsbelagt gjutjärn.
Napoleon Kolgrill PRO22K-L
3 795 kr
Napoleon Kolgrill PRO22K-L från Napoleon
Napoleon Kolgrill PRO22K-L
3 795 kr
Napoleon Kolgrill PRO22K-L från Napoleon
Napoleon Överdrag NK22CK-C
599 kr
Napoleon Överdrag NK22CK-C från Napoleon
Napoleon Överdrag NK22CK-C
599 kr
Napoleon Överdrag NK22CK-C från Napoleon
Napoleon Överdrag NK22CK-C
599 kr
Skydda din grill med ett snyggt och praktiskt överdrag som är optimerad för att skydda på bästa sätt och ge din grill en längre livstid. Detta överdrag har en stor broderad Napoleon-logotyp.Specifikationer:- Kraftigt PVC-polyester.- Vattentätt. 
Napoleon Gjutjärnsgaller klotgrillar
989 kr
Napoleon Gjutjärnsgaller klotgrillar från Napoleon
Napoleon Gjutjärnsgaller klotgrillar
989 kr
Napoleon Gjutjärnsgaller klotgrillar från Napoleon
Rogue 425 Gasolgrill Napoleon
7 490 kr
Var annorlunda, grilla annorlunda! Med Napoleon Rogue 425 kommer du upp i perfekt värme på bara några minuter. Gasolgrillen Rogue 425 har ett porslinbehandlat lock och ett förvaringsutrymme med dörr i matchande färg. Låsbara hjul är integrerade i designen så att du enkelt kan flytta grillen även när du grillar. De fällbara sidoborden gör det enkelt att förvara Rogue för bästa möjliga hållbarhet.    Fördelar med Rogue  Rostfritt stål i samtliga 3 brännare Ny design gör att monteringstiden halveras jämfört med Napoleons andra modeller Porslinemaljerat gjutjärnsgaller Fällbara sidobord för enkel förvaring Temperaturmätare integrerad i locket Låsningsbara hjul
Napoleon Rogue 425 Gasolgrill
6 990 kr
Rogue 425 har tre bottenbrännare av rostfritt stål som skyddas av droppskydd. Rogue 425 har ett svart, porslinsemaljerat lock och ett praktiskt underskåp. Grillgallret är i stabilt, porslinsbehandlat gjutjärn. I locket sitter en termometer för exakt värmekontroll.  Rogue 425 är dessutom lätt att förvara då sidohyllorna är nedfällbara. Napoleon är stolta över att ta din grillupplevelse till nästa nivå och denna medelstora grill kommer bli din bästa vän när du jobbar på lite kulinarisk magi på grillen. Mått:130 x 63 x 115 cm59 x 46 cm grillyta Specifikationer:- Regulator ingår ej.  - 63 kg- 3 st bottenbrännare- 12,6 kW total effekt- Porslinsemaljerat gjutjärnsgaller- Vikbara sidohyllor Garantier: Gjutna delar av aluminium: LivstidGrillbalja: LivstidLock: LivstidBrännarrör: 10 år +5Droppskydd: 5 år +5Grillgaller: 5 år +5Övrigt: 2 år+5 innebär att reservdelar erbjuds konsument i ytterligare5 år efter avslutad garantitid till 50 % av ordinarie pris. 
Grönsaksställ litet Napoleon
199 kr
Aldrig har det varit så enkelt att grilla grönsaker på grillen. Med grönsaksstället från Napoleon kan du grilla paprika och jalapeno, vare sig de är stora eller små. Grönsaksstället är gjort i rostfritt stål och garanterar år av härlig grillning! De inbyggda hantagen gör det enkelt att flytta grönsaksstället.   - Grilla din favorit och fyll den med den bästa fyllningen enligt dig!
Grönsaksställ stor Napoleon
299 kr
Aldrig har det varit så enkelt att grilla grönsaker på grillen. Med grönsaksstället från Napoleon kan du grilla paprika och jalapeno, vare sig de är stora eller små. Grönsaksstället är gjort i rostfritt stål och garanterar år av härlig grillning! De inbyggda hantagen gör det enkelt att flytta grönsaksstället.   - Grilla din favorit och fyll den med den bästa fyllningen enligt dig!
Napoleon Kockkniv 34 cm
199 kr
Använd denna professionella kockkniv från Napoleon och du har otroligt goda förutsättningar att göra ett bra jobb i köket eller vid grillen. Dessa tyska stålblad skär lätt genom vilken mat du än arbetar med. Napoleons kockkniv är balanserad från spetsen och hela vägen genom handtaget.Specifikationer:- Tyska stålblad- Rostfritt stål
Universallampa i 2-pack Napoleon
199 kr   169 kr
Universal lampa i 2-pack från Napoleon   Grilla långt in på natten utan att behöva försöka jonglera mat, verktyg och telefonens ficklampa. Lys upp din grills arbetsyta med denna universala lampa från Napoleon. De extra ljusa LED-lamporna har en lång livstid, ljuset kommer från fyra långvariga LR44 knappcellsbatterier så att du är redo att grilla i mörkret direkt ur förpackningen. Dessa små lampor har en inbyggd magnet som fäster sig till de flesta metallytor, du kan även fästa den med den tillhörande klämman. De universala lamporna från Napoleon är lätta. Du kan styra belysningen var helst det behövs med en 360 ° rotation och 60 ° lutning på båda sidor. Denna universal lampa är fantastisk för belysning i mörkret, inte bara på grillen, men överallt där du behöver lite ljus.   Passar grillar som Genesis och Spirit från Weber Innehåller   Innehåller 2 LED-lampor med magnet 2 fästen för enkel montering 4 batterier
Apollo rök Napoleon
4 590 kr
Vare sig du är nybörjare eller kungen i bakgården så är ingen grillning fullbordad utan en rök på baksidan. Röken från Napoleon kan byggas om från en komplett rök till en lite picknick grill - du tar bara bort de två mellan bitarna på grillen.  Rökning kräver tålamod och övning. Med hjälp av ventilerna i toppen och botten kan du kontrollera kolens temperatur för att uppnå den rätta temperaturen för rökning. Den inbyggda termometern med rostfri ventil ger dig möjligheten att läsa av temperaturen enkelt inne i grlllen. Se videon nedan för mer information om röken från Napoleon.  
Universallampa LED Napoleon
119 kr
Grilla långt in på natten utan att behöva försöka jonglera mat, verktyg och telefonens ficklampa. Lys upp din grills arbetsyta med denna universala lampa från Napoleon. De extra ljusa LED-lamporna har en lång livstid, ljuset kommer från fyra långvariga LR44 knappcellsbatterier så att du är redo att grilla i mörkret direkt ur förpackningen. Dessa små lampor har en inbyggd magnet som fäster sig till de flesta metallytor, du kan även fästa den med den tillhörande klämman. De universala lamporna från Napoleon är lätta. Du kan styra belysningen var helst det behövs med en 360 ° rotation och 60 ° lutning på båda sidor. Denna universallampa är fantastisk för belysning i mörkret, inte bara på grillen, men överallt där du behöver lite ljus. Fungerar på de flesta grillar Batteri ingår Stark LED belysning Roterbar i 360 grader
Napoleon Rökspån Mesquite
99 kr
Rökspånet Mesquite ger en söt och stark smaksatt rök som är perfekt för nötkött, fläsk samt fungerar också bra med fjäderfä. Blötlägg spånet i vatten och låt vila i ca 30 minuter. Ta sedan bort rökspånet från vätskan och lägg dem i ett Napoleon-rökrör.  Placera sedan rökröret på grillens sidovärmare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo® 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar.  När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter.  
Handduk PRO Napoleon
149 kr
Napoleons PRO serie är framtagen för att ge dig en professionell upplevelse vid grillen och Napoleon PRO handduk är inte annorlunda. Handduken är tillverkad av högsta kvalitet, helt luddfri, 100% bomull därmed kan den hjälpa dig när du spillt eller om du behöver torka pannan. 100% Bomull Luddfri Asorberande material  Tål maskintvätt
Wokpanna Napoleon
259 kr
Wokpannan är ett perfekt tillbehör för att utöka matmöjligheterna på grillen. Wokpannan har två handtag på varsin sida för att underlätta tranporten till och från grillen.
Gjutjärnspanna med underlägg Napoleon
349 kr
Ta grillningen till nästa nivå med denna gjutjärnspannan från Napoleon! Gjutjärnspannan är gjord i ett non-stick material så att du enkelt får av maten utan att den fastnar. Handtaget är avtagbar vilket gör att du kan ta av pannan utan att bränna dig. 
Överdrag Napoleon Rouge-serien
799 kr
Ett praktiskt överdrag som skyddar din grill mot fukt och väta samt plastdetaljer mot solblekning. Passar till grillar i Rouge-serien från Napoleon.
Klotgrill
299 kr
Klotgrill i picknickutförande. Bli utflyktens hjälte med en picknickgrill i läckert limegrön. Låsbygel till locket fungerar som praktiskt bärhandtag. Tre kromade stålben gör att grillen står stadigt. Ventilation i botten och i locket.

Tekniska data

Färg: limegrön
Diameter: 36 cm
Verktygsset Napoleon, 3 delar
199 kr
För att du ska lyckas med din grillning måste du också ha bra verktyg. Här är ett grundset från Napoleon med tre bra verktyg; en stekspade, en grilltång och en silikonpensel.
Napoleon Rökspån Maple Wood
99 kr
Maple Wood rökspån fungerar väldigt bra till bacon, fläsk och är också bra för fjäderfä, lax, och öring. De kan också blötläggas i äppeljuice, chardonnay, cabernet sauvignon, honungbrun lager och lönnlager för extra smak. Ta bort rökspånet från vätskan efter ca 30 minuter och lägg dem i ett Napoleon-rökrör.  Placera sedan rökröret på grillens sidovärmare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo® 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar.  När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter.  
Kycklinghållare Napoleon
149 kr   99 kr
Kycklinghållare från Napoleon   Få en super saftig kyckling utan en bakre brännare eller roterande spett! Napoleons kycklinghållare håller kycklingen upprätt för bästa möjliga resultat. Föreställ dig en saftig kyckling med krispig yta hela vägen runt kycklingen. Ställ en öl burk innanför ställningen och låt det ånga ut i kyckligen. Detta skapar en väldigt saftig kyckling som faller av benet lätt. Kycklinghållaren från Napoleon håller också din grill ren.   Fördelar med kycklinghållaren   > Rostfritt stål för enkel rengöring > Perfekt rostad kyckling Håller din grill ren
Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Napoleon
309 kr

¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Napoleon och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!

Maskeraddräkt för barn Th3 Party Napoleon
409 kr

¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt för barn Th3 Party Napoleon och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!

Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Napoleon
439 kr

¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Napoleon och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!

 • Innehåller:
  • Klänning
  • Hatt
Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Napoleon
439 kr

¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Napoleon och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!

 • Innehåller:
  • Klänning
  • Hatt
Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Napoleon
439 kr

¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Th3 Party Napoleon och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!

 • Innehåller:
  • Klänning
  • Hatt
Napoleon Överdrag BIPRO665
449 kr
Skydda din grill med ett snyggt och praktiskt överdrag som är optimerad för att skydda på bästa sätt och ge din grill en längre livstid. Detta överdrag har en stor broderad Napoleon-logotyp. Specifikationer:- Kraftigt PVC-polyester.- Vattentätt. 
Napoleon Överdrag Rouge
799 kr
Skydda din grill med ett snyggt och praktiskt överdrag som är optimerad för att skydda på bästa sätt och ge din grill en längre livstid. Detta överdrag har en stor broderad Napoleon-logotyp.Specifikationer:- Kraftigt PVC-polyester.- Vattentätt. 
Napoleon Överdrag Triumph325
599 kr
Skydda din grill med ett snyggt och praktiskt överdrag som är optimerad för att skydda på bästa sätt och ge din grill en längre livstid. Detta överdrag har en stor broderad Napoleon-logotyp.Specifikationer:- Kraftigt PVC-polyester.- Vattentätt. 
Napoleon Överdrag BILEX485
389 kr
Skydda din grill med ett snyggt och praktiskt överdrag som är optimerad för att skydda på bästa sätt och ge din grill en längre livstid. Detta överdrag har en stor broderad Napoleon-logotyp. Specifikationer:- Kraftigt PVC-polyester.- Vattentätt. 
Napoleon Rostfri Wokpanna
790 kr
En rejäl wokpanna i rostfritt för användning både på grillen och på någon av sidobrännarna. Gör en härlig wok med denna wokpanna och få en riktigt lyckad grillkväll. Mått: Ø 30 cm
Verktygset i 3 delar Napoleon
299 kr   254 kr
Redskapsset i 3 delar från Napoleon   Napoleon redskapsset i rostfritt stål med svarta handtag. I det tredelade setet ingår marinadpensel i silikon , låsbar tång och en tandad spade för att du enkelt ska kunna skära upp köttet. Dessa kvalitets och långvariga verktyg med ergonomiska handtag gör att du ser ut och känner dig som en professionell griller .   Innehåller   > Silikonpensel > Tång > Tandad spade
Napoleon Verktygshållare
99 kr
Praktisk verktygshållare till din klotgrill. Verktygshållaren häktas på sidan av klotgrillen och är perfekt för att hänga de verktyg du oftast använder på. Mått: 14,5 x 7,5 cm 
PRO285 Bärbar gasolgrill Napoleon
3 990 kr
PRO285 är en portabel gasolgrill med plats för bland annat 20 hamburgare på en gång. Gasolgrillen är utrustad med Napoleons Jetfire tändssystem, vilket gör det väldigt enkelt att tända upp grillen och få värme fort.  Locket har en hög design, vilket gör att du kan grilla många olika rätter på grillen som kräver lite yta.  PRO285 är utrustad med ett grillgaller i gjutjärn och kommer i en stabil och kompakt design. Stativ går att köpa till.
Napoleon Rökspån Whiskey Oak
99 kr
Whisky Barrel Oak-rökspån ger en stark, men inte överdrivande rökarom av whisky. Dessa rökspån passar bäst ihop med kött som nötkött, bison, lamm och vilt. Blötlägg spånet i vatten eller i cabernet sauvignon, merlot, ljus öl, tranbär eller apelsinjuice för extra smak när du röker.  Ta sedan bort rökspånet från vätskan efter ca 30 minuter och lägg dem i ett Napoleon-rökrör. Placera sedan rökröret på grillens sidobrännare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar.  När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter. 
Klotgrill Landmann Kepler 600
2 495 kr
Klotgrill Kepler 600 från Landmann är en riktig kvalitetsgrill med klot av extra kraftigt stål. En helemaljerad grill med extra djup grillskål, gjutjärnsgaller och en stor grillyta på 54,5 cm. 10 års garanti!
Napoleon Skärbräda PRO
599 kr
Napoleon Skärbräda PRO från Napoleon
Napoleon Silikonmopp
179 kr
Napoleon Silikonmopp från Napoleon
Napoleon Knivset
499 kr
Napoleon Knivset från Napoleon
Napoleon Grilltång
129 kr
Napoleon Grilltång från Napoleon
Napoleon Pizzaspade PRO
469 kr
Napoleon Pizzaspade PRO från Napoleon
Napoleon Pepparkvarn PRO
289 kr
Napoleon Pepparkvarn PRO från Napoleon
Napoleon Saltkvarn PRO
289 kr
Napoleon Saltkvarn PRO från Napoleon
Napoleon Rengöringssvamp
29 kr
Napoleon Rengöringssvamp från Napoleon
Napoleon Kockkniv PRO
589 kr
Napoleon Kockkniv PRO från Napoleon
Napoleon Grillkolskorg
329 kr
Napoleon Grillkolskorg från Napoleon
Napoleon Stekspade PRO
199 kr
Napoleon Stekspade PRO från Napoleon
Napoleon Knivset
499 kr
Napoleon Knivset från Napoleon
Napoleon LED-lampa
119 kr
Napoleon LED-lampa från Napoleon
Napoleon Rengöringssvamp
29 kr
Napoleon Rengöringssvamp från Napoleon
Napoleon Skärbräda PRO
599 kr
Napoleon Skärbräda PRO från Napoleon
Napoleon Grillspett PRO, 6 st.
199 kr
Napoleon Grillspett PRO, 6 st. från Napoleon
Napoleon Wokpanna
259 kr
Napoleon Wokpanna från Napoleon
Napoleon Grillspett PRO, 6 st.
199 kr
Napoleon Grillspett PRO, 6 st. från Napoleon
Napoleon Stekspadetång
299 kr
Napoleon Stekspadetång från Napoleon
Napoleon Stekspade
149 kr
Napoleon Stekspade från Napoleon
Napoleon Kockkniv
199 kr
Napoleon Kockkniv från Napoleon
Napoleon Silikonmopp
179 kr
Napoleon Silikonmopp från Napoleon
Napoleon Borsthuvud PRO
99 kr
Napoleon Borsthuvud PRO från Napoleon
Napoleon Grillborste PRO
279 kr
Napoleon Grillborste PRO från Napoleon
Napoleon Termometer
229 kr
Napoleon Termometer från Napoleon
Napoleon Verktygshållare
99 kr
Napoleon Verktygshållare från Napoleon
Napoleon Fågelsax PRO
299 kr
Napoleon Fågelsax PRO från Napoleon
Napoleon Revbensställ med fat
299 kr
Napoleon Revbensställ med fat från Napoleon
Napoleon Kycklinghållare med wok
299 kr
Napoleon Kycklinghållare med wok från Napoleon
Napoleon Gallerskrapa
159 kr
Napoleon Gallerskrapa från Napoleon
Napoleon Grillkolständare
299 kr
Napoleon Grillkolständare från Napoleon
Napoleon Hamburgerpress-kit
249 kr
Napoleon Hamburgerpress-kit från Napoleon
Napoleon Röktub PRO
199 kr
Napoleon Röktub PRO från Napoleon
Napoleon Överdrag P/PRO-450/500
899 kr
Napoleon Överdrag P/PRO-450/500 från Napoleon
Napoleon Koltråg
499 kr
Napoleon Koltråg från Napoleon
Napoleon LED-lampa
119 kr
Napoleon LED-lampa från Napoleon
Napoleon Stekspade PRO
199 kr
Napoleon Stekspade PRO från Napoleon
Napoleon Förkläde PRO
449 kr
Napoleon Förkläde PRO från Napoleon
Napoleon Grillkolskorg
329 kr
Napoleon Grillkolskorg från Napoleon
Napoleon Förkläde PRO
449 kr
Napoleon Förkläde PRO från Napoleon
Napoleon Kockkniv
199 kr
Napoleon Kockkniv från Napoleon
Napoleon Stekspade
149 kr
Napoleon Stekspade från Napoleon
Napoleon Pepparkvarn PRO
289 kr
Napoleon Pepparkvarn PRO från Napoleon
Napoleon Pizzaspade PRO
469 kr
Napoleon Pizzaspade PRO från Napoleon