Just Mobile Shutter Grip - smart kameraavtryckare till din telefon (Färg: Rose Gold)

Just Mobile Shutter Grip - smart kameraavtryckare till din telefon (Färg: Rose Gold)

449 kr

Shutter. Grip™ omvandlar omedelbart din smartphone till en seriös kamera. Det använder ett spänd grepp för att fästa nästa alla smartphones - fodral eller inget fodral - and provides a solid, ergonomiskt handtag och trådlös avtryckarknapp. Inga fler skakiga bilder eller fotografiskt fumlande. Med en stativskruv, öppning för handledsrem och halkfritt grepp, gör​ Shutter. Grip™ det enkelt att fästa tillbehör. Och den geniala modulära designen låter dig kunna ta bort avtryckaren och använda den som fjärrkontroll för selfies, videor och tidsfördröjning - vilket gör detta till ett måste-ha-tillbehör för alla riktigt kreativa.

Funktioner:

 • Halkfritt ergonomiskt grepp
 • Automatisk anslutning och automatisk avstängning
 • Stativskruv och öppning för handledsrem (handledsrem medföljer)
 • Kompatibel med de flesta i. OS och Android smartphones, inklusive Apple i. Phone och Samsung Galaxy

Läs mer...

Köp hos Lifestylestore för 449 kr
Finns i lager hos Lifestylestore, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 30 dagars öppet köp
 • Alltid Fri Frakt inom Sverige
 • Snabb leverans

Liknande produkter

Just Mobile Shutter Grip - smart kameraavtryckare till din telefon (Färg: Blå)
449 kr

ShutterGrip™ omvandlar omedelbart din smartphone till en seriös kamera. Det använder ett spänd grepp för att fästa nästa alla smartphones - fodral eller inget fodral - and provides a solid, ergonomiskt handtag och trådlös avtryckarknapp. Inga fler skakiga bilder eller fotografiskt fumlande. Med en stativskruv, öppning för handledsrem och halkfritt grepp, gör​ ShutterGrip™ det enkelt att fästa tillbehör. Och den geniala modulära designen låter dig kunna ta bort avtryckaren och använda den som fjärrkontroll för selfies, videor och tidsfördröjning - vilket gör detta till ett måste-ha-tillbehör för alla riktigt kreativa.

Funktioner:

 • Halkfritt ergonomiskt grepp
 • Automatisk anslutning och automatisk avstängning
 • Stativskruv och öppning för handledsrem (handledsrem medföljer)
 • Kompatibel med de flesta iOS och Android smartphones, inklusive Apple iPhone och Samsung Galaxy
Drift Flat Adhesive Mounts X 5
199 kr

SITTER DE VERKLIGEN FAST? JA, DET GÖR DE!

Montera din Drift Innovation kamera till en rad släta ytor med Drift Flat Adhesive Mount Pack, ett paket med fem självhäftande 3M-dynor för stabil montering på släta, icke-porösa ytor som fordon, skidor, snowboard, eller den släta ytan hos en hjälm.

Släta självhäftande monteringar kan enkelt tas bort genom att applicera svag värme och skadar inte ytan. Drift Adhesive Mounts är naturligtvis kompatibla med alla Drift Innovation kameror genom Universal Clip monteringssystem.

Drift GHOST 4K vattentäta fodral
299 kr

Skydd för din Drift Ghost 4K

Klarar vattendjup ned till 40 meter (131 ft), det vattentäta fodralet skyddar din Ghost 4K från vågor och fungerar som skyddsfodral vid landäventyr. Strömlinjeformad design kompletterar kamerans design, medan tre knappar på ovansidan säkerställer full kontroll av lägen och inställningar. Har en ¼-tums gärnga för montering, kompatibel med alla Drift-fästen via Universal Clip.

Kodak Video Monitor CFH-S10 - Wifi kamera med HD-video
699 kr
 • HD videokvalitet
 • Livstids 24-timmars molnlagring
 • Mörkerseende
 • Omfattande synfält
 • 2-vägsljud för samtal
 • Trådlös anslutning

KODAK Video Monitor CFH-S10 för dig närmare de människor, platser och husdjur du bryr dig om - var du än är. Checka in med dina närmaste med smidig HD-strömmad video, kristallklart två-vägsljud, och automatiskt mörkerseende med kostnadsfria iSecurity + app (iOS, Android).

Kameran är utrustad med rörelsedetektering, KODAK Video Monitor CFH-S10 spelar in videoklipp automatiskt som lagras i moln i upp till 24-timmar* och skickar även aviseringar till din  smartphone eller surfplatta så att du vet vad som pågår (premium-lagring och smarta detekteringsplaner finns att köpa). Den interna antennen utökar täckningen för ditt befintliga nätverk, samt integration med IFTTT (If This Then That) iSecurity + Kanal som låter dig ansluta KODAK Video Monitor CFH-S10 Wi-Fi-kamera till andra enheter eller appar för ytterligare automatisering. Med KODAK Video Monitor CFH-S10 har du alltid nära hem.

Större sinnesro
Uppspelning av rörelseaktiverade videoklipp och molnlagring för de senaste 24 timmarna. Alla KODAK S-Serie kameror har livstids 24-timmars molnlagring så att du kan vara säker på att du aldrig missar ett ögonblick.

Smartare planer
Få ut mer med valfria Smart Detection, 14-dagars eller 30-dagars molnlagring med Smart Detection-planer för din KODAK S-Serie kamera. Smart Detection integerar en unik teknik för datorseende som filtrerar aviseringar för “Person” eller “Aktivitet” för att reducera falsklarm med upp till 98%.

Utökad automatisering
Anslut en KODAK S-Serie kamera till IFTTT (If This Then That) iSecurity + Kanal (ifttt.com/isecurityplus) för extra funktionalitet och funktioner med andra enheter eller appar. Med dussintals av  iSecurity+ “IF” och “DO” inställningar kan du ställa in automatiska starter eller andra åtgärder - som att aktivera eller inaktivera rörelsedetektering baserat på GPS-lokalisering eller rikta din kamera i en annan riktning.

* KOSTNADSFRI 7-dagars molnlagring för det 1:a året. Look back on rörselaktiverade händelser som upptagits och sparats med KOSTNADSFRI 7-dagars molnlagring för det första året (KOSTNADSFRI livstids 24-timmars molnlagring efter det första året).

Osmo Brilliant Kit
999 kr

Spela bortom skärmen
Osmo Brilliant Kit inkluderar fyra smarta spel - Tangram, Numbers, Masterpiece och Newton - som förvandlar din iPad till ett praktiskt inlärningsverktyg. Osmo-tekniken "ser" hur dina barn flyttar greppbara bitar framför skärmen - i den riktiga världen - och svarar med direkt återkoppling på skärmen och annat skoj.

Skoj plus grundläggande färdigheter
Dessa fyra prisbelönta spel lär ut en rad färdigheter från matematik och kreativt skapande (Numbers och Newton) till visuellt tänkande och självuttryck (Tangram och Masterpiece).

Barn lär sig praktiskt
Det är därför varje spel är inriktat på fysisk aktivitet. Oavsett om det handlar om att ordna tangrams, flytta omkring nummerbrickor eller frihandsrita - Osmo ser och reagerar på alla rörelser i den riktiga världen.

 • Fyra prisbelönta spel som förvandlar din iPad till ett praktiskt inlärningsverktyg
 • Omvandlar kärnämnen, som matematik (Numbers) till skoj utan gräns
 • Uppmuntrar visuellt tänkande (Tangram), problemlösning (Newton) och kreativa ritfärdigheter (Masterpiece)
 • Utformat att kunna anpassas till färdigheter hos barn i åldrarna 5-12


Vad finns i förpackningen

 • Bas (stativ och reflektor)
 • ​Fyra lärande spel: Tangrams, Numbers, Masterpiece, Newton
 • Tangram bitar
 • Nummerbrickor

iPad krävs för att kunna spela.

Kompatibel med:

iPad Pro 9,7-tums, iPad, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad Air 2, iPad Air

Twelve South SurfacePad för iPad Pro 12.9 – Lyxigt läderfodral (Färg:: Black)
999 kr

SurfacePad för iPad Pro 12.9 är ett lyxigt läderfodral, a handsfree, flervinkelstativ och skrivkil som kan rullas ut till ett imponerande tunt skydd för iPad. Otroligt snyggt och massor av smarta finesser.

 • Se på videor och FaceTime handsfree med inbyggt stativ
 • Inbyggd kil som håller iPad i en perfekt vinkel för att skriva och rita
 • Skyddar iPad från repor och skrapmärken utan ett skrymmande plastfodral
 • Fäster säkert på baksidan av iPad och lämnar inga rester vid borttagning
   

Täcker iPad utan att dölja den.
SurfacePad för iPad är ett snyggt, smidigt fodral med en ren, modern design. SurfacePad fästs på baksidan av iPad istället för att klämmas fast i ett skal eller placeras inuti ett skrymmande fodral av plast eller gummi. SurfacePad lämnar inga klibbiga rester eller märken efter sig, bara den rena iPad-ytan som i nyskick. Vik upp fodralet och SurfacePad väcker upp din iPad: stäng det och iPad försätts i viloläge. 

Handsfree visningsststativ fungerar som magi.
Det mikro-tunna läderfodralet har flervinklat, handsfree-stativ inbyggt i sig. Som magi, kraftfulla dolda magneter fäster på kanten av din iPad, och håller den i en av två visningslägen. Dubbla visningslägen innebär att du kan justera vinkeln för bästa visning, oavsett om du ser på filmer eller visar upp ditt senaste mästerverk. De små magneterna under den mjuka mikrofiberduken kommer aldrig i kontakt med ytan på din iPad.

Fortsätt skapa tills ditt mästerverk är färdigt.
En annan smart funktion som är inbyggt i SurfacePad för iPad, är det vikbara stativet som kan vikas till en kil för att skriva eller rita. Vik ner fodralet – och precis som med med handsfree visningsstativet – en rad med dolda magneter greppar tag i kanten av din iPad.

Lyxigt läderfodral för iPad.
SurfacePad för iPad är skräddarsydd i högkvalitativt nappa-läder som gör att din enhet känns som en dyrbar läderjournal. SurfacePad täcker både framsidan och baksidan utan att vara i vägen för kamera eller blixt. Du kan vika det filtklädda SurfacePad-fodralet bakom iPad, som att du håller en tidning, eller håll den som en inbunden bok för att läsa iBooks.

Den perfekta matchningen.
PencilSnap och SurfacePad för iPad Pro är skurna från samma mjuka premium-läder, vilket ger dem till ett perfekt par. De dolda magneterna inuti PencilSnap håller den fäst vid SurfacePad så att din Apple Pencil finns där du behöver den, när du behöver den. PencilSnap håller ett fast grepp om din Pencil, så att den inte lossnar av misstag, även när du vänder din iPad Pro upp och ner.

 

Twelve South SurfacePad för iPad Pro 12.9 – Lyxigt läderfodral (Färg:: Camel)
999 kr

SurfacePad för iPad Pro 12.9 är ett lyxigt läderfodral, a handsfree, flervinkelstativ och skrivkil som kan rullas ut till ett imponerande tunt skydd för iPad. Otroligt snyggt och massor av smarta finesser.

 • Se på videor och FaceTime handsfree med inbyggt stativ
 • Inbyggd kil som håller iPad i en perfekt vinkel för att skriva och rita
 • Skyddar iPad från repor och skrapmärken utan ett skrymmande plastfodral
 • Fäster säkert på baksidan av iPad och lämnar inga rester vid borttagning
   

Täcker iPad utan att dölja den.
SurfacePad för iPad är ett snyggt, smidigt fodral med en ren, modern design. SurfacePad fästs på baksidan av iPad istället för att klämmas fast i ett skal eller placeras inuti ett skrymmande fodral av plast eller gummi. SurfacePad lämnar inga klibbiga rester eller märken efter sig, bara den rena iPad-ytan som i nyskick. Vik upp fodralet och SurfacePad väcker upp din iPad: stäng det och iPad försätts i viloläge. 

Handsfree visningsststativ fungerar som magi.
Det mikro-tunna läderfodralet har flervinklat, handsfree-stativ inbyggt i sig. Som magi, kraftfulla dolda magneter fäster på kanten av din iPad, och håller den i en av två visningslägen. Dubbla visningslägen innebär att du kan justera vinkeln för bästa visning, oavsett om du ser på filmer eller visar upp ditt senaste mästerverk. De små magneterna under den mjuka mikrofiberduken kommer aldrig i kontakt med ytan på din iPad.

Fortsätt skapa tills ditt mästerverk är färdigt.
En annan smart funktion som är inbyggt i SurfacePad för iPad, är det vikbara stativet som kan vikas till en kil för att skriva eller rita. Vik ner fodralet – och precis som med med handsfree visningsstativet – en rad med dolda magneter greppar tag i kanten av din iPad.

Lyxigt läderfodral för iPad.
SurfacePad för iPad är skräddarsydd i högkvalitativt nappa-läder som gör att din enhet känns som en dyrbar läderjournal. SurfacePad täcker både framsidan och baksidan utan att vara i vägen för kamera eller blixt. Du kan vika det filtklädda SurfacePad-fodralet bakom iPad, som att du håller en tidning, eller håll den som en inbunden bok för att läsa iBooks.

Den perfekta matchningen.
PencilSnap och SurfacePad för iPad Pro är skurna från samma mjuka premium-läder, vilket ger dem till ett perfekt par. De dolda magneterna inuti PencilSnap håller den fäst vid SurfacePad så att din Apple Pencil finns där du behöver den, när du behöver den. PencilSnap håller ett fast grepp om din Pencil, så att den inte lossnar av misstag, även när du vänder din iPad Pro upp och ner.

 

Twelve South PencilSnap - det magnetiska fodralet för din Apple Pencil (Färg:: Camel)
299 kr
 • Läderfodral som håller Apple Pencil ihop med din iPad Pro 
 • Använder dolda magneter för att fästa på Apple Smart Cover, Smart Keyboard eller Twelve South SurfacePad 
 • Äkta läderfodral som kan användas som fristående fodral

PencilSnap är ett läderfodral för Apple Pencil designat att perfekt komplettera Apple Smart Cover, Apple Smart Keyboard eller Twelve South SurfacePad. 

Använd PencilSnap med ditt Smart Cover eller som fristående skyddsfodral för att hålla din Apple Pencil ren och repfri. PencilSnap finns tillgänglig i Svart eller Kamel. 

Ett smart sätt att hålla din Pencil ihop med Smart Cover.

PencilSnap är utrustad med en serie dolda små, starka magneter som låter dig kunna fästa detta behändiga fodral till din Apple Smart Cover eller Apple Smart Keyboard. När du går iväg genom korridoren på väg till ett möte eller tar med dig din iPad Pro från köket till soffan, du har allt du behöver på en plats. 

Den perfekta matchningen.

PencilSnap och SurfacePad för iPad Pro är skurna från samma mjuka premium-läder, vilket gör dem till ett perfekt par. De dolda magneterna inuti PencilSnap håller den fäst vid SurfacePad så att din Apple Pencil finns där du behöver den, när du behöver den. PencilSnap håller ett fast grepp om din Pencil, så att den inte lossnar av misstag, även när du vänder din iPad Pro upp och ner.

Ett skyddande fodral för Apple Pencil.

PencilSnap kan även användas som ett fristående skyddsfodral för Apple Pencil. Stoppa din dyrbara Pencil i detta läderfodral för att hålla den fri från hack och repor orsakade av USB-kontakter, nycklar och andra tillbehör som ligger slängda i väskan eller ryggsäcken.

Osmo Hot Wheels MindRacers
999 kr

Kör lopp med Hot Wheels™ bilar som kommer till liv!

Starta riktiga Hot Wheels™ bilar vid startlinjen, skicka dem nedför fartrampen och — ZOOM! — du tävlingskör genom otroliga digitala världar.

Varje Hot Wheels™ bil kommer från sitt eget episka universum
Kör lopp genom 8 olika världar, på banor som erbjuder unik spänning och utmaning vid varje hörn. MindRacers kommer med 6 Hot Wheels™ bilar som har sina egna unika personligheter och superkrafter.

Spela snabbt, tänk snabbt
Strategier, förutse och reagera för resultat i realtid. Lägg ner polletter för att styra din tävlingsbils handlingar. Varje lopp är en ny utmaning för spelares hjärnor och reflexer.

Ladda upp för spelkväll!
Dela det fartfyllda nöjet med vänner och familj. Tävla mot varandra en-mot-en i tävlingsläge. Eller samarbeta för att vinna utmaningar i samarbetsläge. Du kan även tävla själv mot den inbyggda konkurrensen! Hur du än vill spela, MindRacers är alltid redo att testa din skicklighet och våghalsighet.

Enkelt att komma igång
Kom igång och kör direkt!

För att spela MindRacers på din iPad, placera bara din Osmo iPad Base på den medföljande LaunchPad. Är du nybörjare på Osmo? Se till att lägga Osmo iPad Base i kundkorgen.

Tävla med Hot Wheels™ Kommer med MindRacers LaunchPad, 6 Hot Wheels™ bilar, 32 spelpolletter, och stapelbar förvaring. Kräver en iPad och Osmo iPad Base för att kunna spela (medföljer inte).

Aktivitetsband AS80C
1 169 kr

Aktivitetsband/hälsoband för IOS eller Android som kopplas upp mot Beurer Health Manager app. Tydlig OLED display. Mäter steg, cal, aktivitetstid, tid, distans, mål, sovstatus samt har vibrerande alarm.


- Synkroniseras via Bluetooth. 
- Laddas via USB kabel som medföljer.
 
-Mycket komfortabel att ha på sig dag som natt.
 
- Vattentålig (splash proof).
- Batteri räcker ca. 1 vecka.
 
- Appen är gratis.


- Färg Turkos

Värmedyna HK63
819 kr

Värmedyna Rheumatherm - Djup åtgärd på ömma områden med hjälp av magnetiska fält. Snabb uppvärmning. Automatisk avstängningsfunktion efter ca. 90 minuter.

Fotvärmare FWM50
869 kr

Avslappnande masagestrumpa med värme.


- 1 temperaturinställning


- 1 massage inställning


- Värme och massage kan också användas fristående från varandra


- Även lämplig för stora fötter


- Extra mjukt och fluffigt tyg


- Innerfoder kan maskintvättas

Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Black)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla  
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Cognac)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla  
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Marsala)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla  
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Twelve South Relaxed Leather fodral för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Warm Taupe)
449 kr

Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

 • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
 • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
 • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
 • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

Färger:

 • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla  
 • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
 • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
 • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
Värmecape HD50
969 kr

Värmecape med sex temperaturinställningar och automatisk avstängning.


Med denna mjuka och sköna cape från Beurer kan du enkelt värma dig när du är frusen. Capens storlek är 145x100 cm och den har sex olika temperaturlägen. Du kan enkelt ställa in önskat läge med hand-kontrollen och eftersom den har Beurer Safety System stänger den automatiskt av sig efter tre timmar – du kan således slappna av och i trygghet ta dig en tupplur om du skulle önska det.


Värmefilten kan maskintvättas i 30 grader efter man tagit bort strömbrytare och sladd.

Twelve South BookBook för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Brown)
649 kr

Skydda din iPhone med detta 3-i-1-fodral av äkta läder!

  Vad är nytt hos BookBook för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus: 

  • Uppgraderad kortplats och plånboksdesign som förhindrar uttöjning och noppor 
  • Mörk interiörfinish som bättre motstår smuts och damm 
  • Helt ny bokryggsdesign för att lägga variation till ditt bibliotek

  BookBook för iPhone är ett snyggt utformat plånboksfodral, handsfree stativ och löstagsbart skal i en läderinbunden bok av vintage-läder. BookBook har fickor för ID-kort, kreditkort och kontanter. Vi du se på video eller använda FaceTime med familjen? BookBook kan vikas till ett stativ för handsfree-användning var som helst. Det sista kapitlet av BookBook - ett löstagbart skal som skyddar din iPhone i eller utanför BookBook. Vad du än behöver, detta funktionsrika fodral har allt du behöver

  BookBook har en stil som inte liknar något annat fodral och döljer din iPhone, kreditkort och kontanter och håller dessa säkra i ett läderinbundet fodral.

  • Den invändiga plånboken har 4 platser för dina viktiga kredit- och ID-kort, tillsammans med en ficka för vikta kontanter och kvitton.
  • Ett löstagbart skyddande skal för iPhone är säkert placerat i plånboken, som enkelt kan tas ur med din mobil när du inte behöver din plånbok.
  • Inbyggt stativ som gör det enklare än någonsin att visa videor eller använda FaceTime med din iPhone.

  Twelve South BookBook iPhone 7 och 7 Plus & iPhone 8 Plus fodral är bakåtkompatibla med iPhone 6/6s och 6 Plus/6s Plus

  Mujjo läderfodral för iPhone 7/8 Plus (Färg:: Tan)
  449 kr

  Designad att passa iPhone 8 Plus och 7 Plus, detta läderfodral är tillverkat av högkvalitativ vegetabiliskt garvat läder som får en vacker lyster med användning.

  Tillverkat av fullkornigt läder
  En uppföljare till vårt beundrade och populära plånboksfodral. Detta fodral är gjort av högkvalitativt fullkornigt läder och tillverkat med omsorg. Lädret nöts in med användning och får en vacker lyster och över tid. It is equipped with our Moulded Edge Technology som förstärker fodralets kanter för att motstå det slitage som uppstår av friktionen mot jeansfickor.

  Mocka-interiör
  Den mocka-fodrade interiören är gjord av Mujjo’s vegetabiliska garvade signaturläder. Den mjuka ytan med en sofistikerad mjuk känsla och en satin-liknande finish garanterar en lyxig vadderad komfort för din iPhone.

  Diskret hantverk
  Detta iPhone 7/8 Plus fodral är utformat så enkelt som möjligt. I linje med Mujjo’s vision, läderfodralet är modernt och fortfarande anmärkningsvärt enkelt. Det skriker inte, ‘se på mig,’ istället ger det en antydan om hantverk genom sitt lågmälda yttre, vilket till stor del beror på premiumkvaliteten hos vårt garvade signaturläder.

  Öppningar i fodralet exponerar volymknappar och lighting-kontakt: så att användare kan lyssna på sin favoritmusik och ladda sin iPhone medan enheten är skyddad.

  Även om det inte är lätt att hålla saker enkla, det lönar sig att skapa en produkt som är perfekt ifråga om enkelhet, att du inte kan utelämna något utan att äventyra dess avsikt.

  Moulded Edge Technology
  Tillverkat av ett slitstarkt, polerat polykarbonat, vår hyllade Moulded Edge Technology stärker hållbarheten hos lädret vid de mest ömtåliga punkterna. Moulded Edge Technology är ett stort steg framåt som har visat sig skydda telefonens svagaste områden och förstärkt kanterna av fodralet. Detta gör det möjligt att motstå det skadande slitage som uppstår vid friktion mot mot grövre material, som jeansfickor.

  Lågmäld kollektion
  Återhållsam stil och kvalitet, kollektionens märkbart maskulina karaktär förkroppsligar väl övervägda material i enhetliga mörka toner, med få kontraster intensifieras den diskreta designen. De kontrasterande texturerna skapar spänning genom att markera de sneda och eleganta linjerna medan enhetliga mörka toner förstärker harmonin.

  Tillverkad av vårt signaturläder
  Läderfodralet är tillverkat av vegetabiliskt garvat läder av premiumkvalitet.  Mujjo’s vegetabiliska garvade läder nöts in med användning och får en vacker lyster och finish över tid.

  Mujjo läderfodral för iPhone 7/8 Plus (Färg:: Svart)
  449 kr

  Designad att passa iPhone 8 Plus och 7 Plus, detta läderfodral är tillverkat av högkvalitativ vegetabiliskt garvat läder som får en vacker lyster med användning.

  Tillverkat av fullkornigt läder
  En uppföljare till vårt beundrade och populära plånboksfodral. Detta fodral är gjort av högkvalitativt fullkornigt läder och tillverkat med omsorg. Lädret nöts in med användning och får en vacker lyster och över tid. It is equipped with our Moulded Edge Technology som förstärker fodralets kanter för att motstå det slitage som uppstår av friktionen mot jeansfickor.

  Mocka-interiör
  Den mocka-fodrade interiören är gjord av Mujjo’s vegetabiliska garvade signaturläder. Den mjuka ytan med en sofistikerad mjuk känsla och en satin-liknande finish garanterar en lyxig vadderad komfort för din iPhone.

  Diskret hantverk
  Detta iPhone 7/8 Plus fodral är utformat så enkelt som möjligt. I linje med Mujjo’s vision, läderfodralet är modernt och fortfarande anmärkningsvärt enkelt. Det skriker inte, ‘se på mig,’ istället ger det en antydan om hantverk genom sitt lågmälda yttre, vilket till stor del beror på premiumkvaliteten hos vårt garvade signaturläder.

  Öppningar i fodralet exponerar volymknappar och lighting-kontakt: så att användare kan lyssna på sin favoritmusik och ladda sin iPhone medan enheten är skyddad.

  Även om det inte är lätt att hålla saker enkla, det lönar sig att skapa en produkt som är perfekt ifråga om enkelhet, att du inte kan utelämna något utan att äventyra dess avsikt.

  Moulded Edge Technology
  Tillverkat av ett slitstarkt, polerat polykarbonat, vår hyllade Moulded Edge Technology stärker hållbarheten hos lädret vid de mest ömtåliga punkterna. Moulded Edge Technology är ett stort steg framåt som har visat sig skydda telefonens svagaste områden och förstärkt kanterna av fodralet. Detta gör det möjligt att motstå det skadande slitage som uppstår vid friktion mot mot grövre material, som jeansfickor.

  Lågmäld kollektion
  Återhållsam stil och kvalitet, kollektionens märkbart maskulina karaktär förkroppsligar väl övervägda material i enhetliga mörka toner, med få kontraster intensifieras den diskreta designen. De kontrasterande texturerna skapar spänning genom att markera de sneda och eleganta linjerna medan enhetliga mörka toner förstärker harmonin.

  Tillverkad av vårt signaturläder
  Läderfodralet är tillverkat av vegetabiliskt garvat läder av premiumkvalitet.  Mujjo’s vegetabiliska garvade läder nöts in med användning och får en vacker lyster och finish över tid.

  Floome IT Breathalyzer Version 2.0 - samma sensorer som polisens alkoholmätare. Fungerar med alla smartphones!
  899 kr

  Floome IT breathalyzer

  Floome IT mäter din alkohonkoncentration i blodet (BAC) och resultatet visas direkt i din smartphone.

  • Floome IT använder samma sensorteknik som polisens alkoholmätare
  • Använder en platina bränslecellgivare
  • Anslut bara Floome IT till din smartphone via standard ljuduttaget, öppna munstycket och blås
  • Inga batterier krävs.

  Enkel att använda i dessa tre steg:

  1. Blås i FLOOME IT - Anslut FLOOME IT till din smartphone och blås!

  2. Vänta på resultat - FLOOME IT uppskattar din alkoholhalt i blodet och meddelar om du befinner dig under den lagliga gränsen baserat på lagstiftningen där du befinner dig.

  3. Fatta ett smart beslut - Ligger du över gränsen? Inga problem, ring en taxi, en vän för att plocka upp dig eller hitta ett matställe under tiden du nyktrar till. Valet är ditt!

  Möt den otroliga Floome IT appen!  Teknik och design till din tjänst

  Om appens testresultat visar en röd skärm, det betyder att alkoholnivån är högre än den tillåtna i det land du befinner dig. Vänta den föreslagna återhämtningstiden som anges i appen och gör om testet igen.

  • Håll kontakten med dina vänner 

   Du kan dela ditt test med dina vänner med en selfie och låta dem veta att du är ok, eller om du behöver skjuts.

  • Ring en taxi 

   Om du inte kan sätta dig bakom ratten, Floome appen hjälper dig att ringa en taxi.

  • Kontakta en vän 

   Genom att skapa en egen lista med favoritvänner, kan du kontakta dem via appen eller skicka ett meddelande som anger din plats.

  • Ät något 

   Behöver du något att äta för att sänka alkoholkoncentrationen i blodet? Använd appen, där kan du hitta närliggande restauranger

  • Floome IT känner dig väl 

   Genom att ange din vikt, kön och ålder beräknar appen hur lång tid det tar för din kropp att sänka alkoholkoncentrationen i blodet. Dessutom kommer appen att lära sig din ämnesomsättning och tillhandahålla mer personliga resultat.

  • Din veckodagbok - Håll koll på dina vanor 

   Genom dagboken kan du hålla koll på din alkoholkonsumtion och få mer detaljerad information som kaloriförbrukning.

  BACguard algoritm

  BACguard är en FLOOME IT funktion som uppskattar hur mycket tid som krävs för att ditt BAC ska återgå till den lagliga gränsen. BACguard är en algoritm skapad av FLOOME IT teamet för att hjälpa dig att förstå hur din kropp reagerar på alkoholkoncentrationen och hjälper dig att göra smartare val när du dricker.

  BACguard-tekniken använder dina fysiska egenskaper, beräknar den feta och magra massan tillsammans med alkholkoncentrationen som uppmätts i blodet, appen ger dig den uppskattade tiden som krävs för att ditt BAC ska återgå till en nivå under den lagliga gränsen. När denna tid har passerat, skickar appen en avisering till dig där du erbjuds att göra ett nytt test.

  Ett helt nytt sätt att dricka och bli informerad.

  Nackvärmare HK54
  819 kr

  Axelvärmare HK54 Cosy ger skön uppvärmning för axlar och nacke. Temperaturen kan regleras i tre olika värmelägen med handkontrollen. Den är formad för nacke och axlar och kan anpassas för att passa de allra flesta. 


  Automatisk avstängning efter c:a 90 minuter och kan tvättas i 30 grader efter bortkoppling av handkontrollen.

  Mujjo läderfodral för iPhone 7/8 (Färg:: Tan)
  449 kr

  Designet att passa iPhone 8 and 7, detta läderfodral är tillverkat av högkvalitativ vegetabiliskt garvat läder som får en vacker lyster med användning.

  Tillverkat av fullkornigt läder

  En uppföljare till vårt beundrade och populära plånboksfodral. Detta fodral är gjort av högkvalitativt fullkornigt läder och tillverkat med omsorg. Lädret nöts in med användning och får en vacker lyster och över tid. It is equipped with our Moulded Edge Technology som förstärker fodralets kanter för att motstå det slitage som uppstår av friktionen mot jeansfickor.

  Mocka-interiör

  Den mocka-fodrade interiören är gjord av Mujjo’s vegetabiliska garvade signaturläder. Den mjuka ytan med en sofistikerad mjuk känsla och en satin-liknande finish garanterar en lyxig vadderad komfort för din iPhone.

  Diskret hantverk
  Detta iPhone 8 Plus fodral är utformat så enkelt som möjligt. I linje med Mujjo’s vision, läderfodralet är modernt och fortfarande anmärkningsvärt enkelt. Det skriker inte, ‘se på mig,’ istället ger det en antydan om hantverk genom sitt lågmälda yttre, vilket till stor del beror på premiumkvaliteten hos vårt garvade signaturläder.

  Öppningar i fodralet exponerar volymknappar och lighting-kontakt: så att användare kan lyssna på sin favoritmusik och ladda sin iPhone medan enheten är skyddad.

  Även om det inte är lätt att hålla saker enkla, det lönar sig att skapa en produkt som är perfekt ifråga om enkelhet, att du inte kan utelämna något utan att äventyra dess avsikt.

  Moulded Edge Technology
  Tillverkat av ett slitstarkt, polerat polykarbonat, vår hyllade Moulded Edge Technology stärker hållbarheten hos lädret vid de mest ömtåliga punkterna. Moulded Edge Technology är ett stort steg framåt som har visat sig skydda telefonens svagaste områden och förstärkt kanterna av fodralet. Detta gör det möjligt att motstå det skadande slitage som uppstår vid friktion mot mot grövre material, som jeansfickor.

  Lågmäld kollektion

  Designet att passa iPhone 8 and 7, detta läderfodral är tillverkat av högkvalitativ vegetabiliskt garvat läder som får en vacker lyster med användning.

  Tillverkat av fullkornigt läder

  En uppföljare till vårt beundrade och populära plånboksfodral. Detta fodral är gjort av högkvalitativt fullkornigt läder och tillverkat med omsorg. Lädret nöts in med användning och får en vacker lyster och över tid. It is equipped with our Moulded Edge Technology som förstärker fodralets kanter för att motstå det slitage som uppstår av friktionen mot jeansfickor.

  Mocka-interiör

  Den mocka-fodrade interiören är gjord av Mujjo’s vegetabiliska garvade signaturläder. Den mjuka ytan med en sofistikerad mjuk känsla och en satin-liknande finish garanterar en lyxig vadderad komfort för din iPhone.

  Diskret hantverk
  Detta iPhone 8 Plus fodral är utformat så enkelt som möjligt. I linje med Mujjo’s vision, läderfodralet är modernt och fortfarande anmärkningsvärt enkelt. Det skriker inte, ‘se på mig,’ istället ger det en antydan om hantverk genom sitt lågmälda yttre, vilket till stor del beror på premiumkvaliteten hos vårt garvade signaturläder.

  Öppningar i fodralet exponerar volymknappar och lighting-kontakt: så att användare kan lyssna på sin favoritmusik och ladda sin iPhone medan enheten är skyddad.

  Även om det inte är lätt att hålla saker enkla, det lönar sig att skapa en produkt som är perfekt ifråga om enkelhet, att du inte kan utelämna något utan att äventyra dess avsikt.

  Moulded Edge Technology
  Tillverkat av ett slitstarkt, polerat polykarbonat, vår hyllade Moulded Edge Technology stärker hållbarheten hos lädret vid de mest ömtåliga punkterna. Moulded Edge Technology är ett stort steg framåt som har visat sig skydda telefonens svagaste områden och förstärkt kanterna av fodralet. Detta gör det möjligt att motstå det skadande slitage som uppstår vid friktion mot mot grövre material, som jeansfickor.

  Lågmäld kollektion

  Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

  • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
  • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
  • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
  • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

  Färger:

  • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
  • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
  • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
  • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
  • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
  Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 och iPhone 8 (Färg:: Marsala)
  549 kr

  Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

  • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
  • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
  • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
  • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

  Färger:

  • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
  • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
  • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
  • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
  • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
  Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Marsala)
  549 kr

  Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

  • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
  • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
  • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
  • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

  Färger:

  • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
  • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
  • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
  • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
  • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
  Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 och iPhone 8 (Färg:: Cognac)
  549 kr

  Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

  • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
  • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
  • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
  • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

  Färger:

  • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
  • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
  • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
  • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
  • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
  Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Cognac)
  549 kr

  Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

  • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
  • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
  • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
  • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

  Färger:

  • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
  • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
  • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
  • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
  • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
  Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Black)
  549 kr

  Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

  • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
  • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
  • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
  • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

  Färger:

  • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
  • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
  • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
  • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
  • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
  Retro Line Miniugn / Pizza ugn med Rotisserie funktion
  1 995 kr   899 kr

  Tjusig mini ugn på 1300 W i klassisk retrodesign, tillverkad i läckert röd färg.

  Baka din favoritpizza på den medföljande pizzastenen, ugnsbaka en stek eller grilla en kyckling med hjälp av det tillhörande rotisseriet!(roterande spett)

   

  Passar perfekt i ett kök där man vill ha lite retro- och nostalgikänsla.

   

   

  Svensk manual.

  19,5 liter kapacitet.

  220-240 v

  50Hz

  1300W

  Innermått ugn: 300×276×235mm = 19.5L

  Dubbelglas i ugnslucka. 

  Timer: 60 min med automatisk avstängning och ljudsignal.

  Indikationslampa.

  Galvaniserad insida.

  0-230 C inställning.

  Uppvärmning/Grill: 4 st upphettningselement i rostfritt stål.

  (2 uppe, 2 nedre)

   

  Rotisserie funktion. (grillning med roterande spett)

  9' Pizzasten ingår (ca 23 cm)

   

  Standard tillbehör: (ingår)

  Emaljerad ugnsplåt.

  Handtag till ugnsplåt.

  Crumb tray (plåt för uppsamling av smulor/fett etc.)

  Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 och iPhone 8 (Färg:: Warm Taupe)
  549 kr

  Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

  • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 och iPhone 8
  • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
  • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
  • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

  Färger:

  • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
  • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
  • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
  • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
  • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
  Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Warm Taupe)
  549 kr

  Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

  • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
  • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
  • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
  • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

  Färger:

  • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
  • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
  • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
  • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
  • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
  Twelve South Relaxed Leather fodral med fickor för iPhone 7 Plus & iPhone 8 Plus (Färg:: Dried Herb)
  549 kr

  Inspirerade av lyxigt lediga putsade läderstövlar och tillverkade med starka färger. RelaxedLeather’s raffinerade men ändå lediga stil är lika passande att bära till jeans som till en 3-delad kostym.

  • Smart, enkelt skydd för din iPhone 7 & iPhone 8 Plus
  • Varje läderfodral är helt unikt tack vare handpolering av kanter och hörn.
  • Den vadderade interiören av mikrofiber har en 5-sidigt infällt skal som håller din iPhone som ny inuti.
  • RelaxedLeather erbjuds med eller utan externa fickor och finns tillgänglig i fem varma färger för att passa din personliga stil.

  Färger:

  • Pantone Marsala: denna oxblodsnyans förkroppsligar rikedom medan den rödbruna tonen skapar en sofistikerad naturligt jordnära känsla 
  • Pantone Dried Herb: en gråtonad olivgrön nyans som har upphöjts till en sofististikerad och elegant färg utöver det militära arvet
  • Pantone Cognac: en smakfull och lätt neutral brun nyans som ofta förknippas med höstens färgpalett
  • Pantone Warm Taupe: en tidlös organisk nyans som passar ihop med allt Pantone
  • Black: den ultimata färgstapeln och ett måste i alla lädererbjudanden 
  Värmedyna HK45
  719 kr

  Liten och smidig värmedyna med tre temperaturinställningar.


  Värmedynan värms snabbt upp till önskad temperatur, det finns tre olika inställningar att välja mellan. Överdraget är mjukt och skönt mot huden och dynan släpper igenom luft. Den är utrustad med Beurer Safety System, som automatiskt stänger av värmen efter 90 minuter och förhindrar överhettning. Överdraget kan enkelt tas av och tvättas i maskin i 30 °C. Dynans mått är 44 x 33 cm.

  Knivset 7 delar plus hållare i retrostil Retroholics
  999 kr   690 kr

  Håll ordning på dina knivar med Retro Line knivset. Elegant knivset i röd metallicfärg, innehåller 7 delar + hållare:

  • Stor kockkniv 33 cm
  • Brödsåg 33 cm
  • Smal stor kniv 33 cm
  • Mindre kniv 23 cm
  • Mindre kniv 21 cm
  • Bryne
  • Sax 18 cm 

  Matchar perfekt till Retro Lines övriga sortiment.

  Läsglasögon Toulouse Shiny Bl.
  499 kr

  Toulouse Shiny Black +2.5


  SEE BY US vill göra läsglasögonen till en modeaccessoar och med deras färgglada och trendriktiga modeller blir det lite roligare att vara i behov av läsbrillor!


  SEE BY US lägger stor vikt vid att våga ta ut svängarna på ett lekfullt, kreativt och opretentiöst vis. Märket skapades av Elisabeth Wachtmeister och Nicole de Geer.


  Istället för att se läsglasögon som ett nödvändigt ont, lyckas SEE BY US göra om konceptet för att istället använda läsglasögon som en expressiv accessoar!


   


   

  Elektrisk luftpump Intex
  549 kr

  Pumpa upp och töm föremål på luft med hjälp av den elektriska luftpumpen Intex! Med denna praktiska elektriska pump pumpar du upp allt du önskar snabbt och utan att du behöver anstränga dig. Dessutom kan du använda den för att tömma föremålet på luft.

  • Av/på-knapp
  • Koppling för pumpning
  • Koppling för tömning
  • Luftslang (ca 110 cm)
  • 3 munstycken (passar de flesta ventiler)
  • Elkabel (ca 145 cm)
  • Integrerad värmesäkerhetsskydd
  • Utrustad med handtag för maximal komfort
  • Spänning: 220-240 V
  • Effekt: 200 W
  • Frekvens: 50 Hz
  • Mått ca: 20 x 13 x 14 cm
  Läsglasögon Toulouse Shiny Bl.
  499 kr

  Toulouse Shiny Black +2.0


  SEE BY US vill göra läsglasögonen till en modeaccessoar och med deras färgglada och trendriktiga modeller blir det lite roligare att vara i behov av läsbrillor!


  SEE BY US lägger stor vikt vid att våga ta ut svängarna på ett lekfullt, kreativt och opretentiöst vis. Märket skapades av Elisabeth Wachtmeister och Nicole de Geer.


  Istället för att se läsglasögon som ett nödvändigt ont, lyckas SEE BY US göra om konceptet för att istället använda läsglasögon som en expressiv accessoar!


   

  Läsglasögon Toulouse Shiny Bl.
  499 kr

  Toulouse Shiny Black +1.0


  SEE BY US vill göra läsglasögonen till en modeaccessoar och med deras färgglada och trendriktiga modeller blir det lite roligare att vara i behov av läsbrillor!


  SEE BY US lägger stor vikt vid att våga ta ut svängarna på ett lekfullt, kreativt och opretentiöst vis. Märket skapades av Elisabeth Wachtmeister och Nicole de Geer.


  Istället för att se läsglasögon som ett nödvändigt ont, lyckas SEE BY US göra om konceptet för att istället använda läsglasögon som en expressiv accessoar!


   

  Doftspridare SAMOA
  799 kr

   

  Samoa är en doftspridare med två separata vattenbehållare, vilket möjliggör att du enkelt kan växla mellan olika dofter t.ex. en uppiggande för morgonen och en lugnande för kvällen. Den är väldigt lättanvänd, du behöver bara fylla den med vatten och hälla i några droppar eterisk olja. Doftspridaren skapar en lätt dimma när den är på och när vattnet tar slut stängs den av automatiskt.

  Specifikationer:

   

  • Elektrisk doftspridare
  • Kall spridning (fungerar ej med oljor avsedda för varm spridning)
  • Material: Plast
  • Utger en häftig dimma
  • Tystgående
  • Lättanvänd
  • Kapacitet: 2x100 ml
  • Maximal avdunstningshastighet: 19ml/h (2x5h självgång)
  • Automatisk avstängning vid tom tank

  Teknisk data:

   

  • Spänning: 24V
  • Effekt: 8W
  • CE-märkt
  • EAN: 5410984056316
  Retro Line Elvisp 5-speed & Turbo
  799 kr   599 kr

  Tjusig elvisp bestående av visp och degkrokar tillverkad i metallic röd färg, precis som de övriga köksmaskinerna i serien Retro Line.

  Utrustad med Turbo knapp och 5 stycken olika lägen.

  Elvispen har en 200 WATT stark motor och som med sina tillbehör hjälper dig med de flesta göromål i köket.

   

  SPECIFIKATION
  DRIFT: 200 W 220-240 V 50 hz
  ÖVRIGT: Manual på engelska och Spanska
  STORLEK: 220x90x160 mm
  Retro Line Multi Mixer Stavmixer med visp/mixer/bägare
  995 kr   749 kr

  Läcker "multifunktionsblender" för dig som behöver mixa, hacka, skiva etc.

  Tillverkad i en läcker metallic röd färg, precis som de övriga Retro Line produkterna. Stavmixern har en 500 WATT stark motor och som med sina tillbehör hjälper dig med de flesta göromål i köket.


   

  SPECIFIKATION
  DRIFT: 500 W 220-240 V 50 hz
  ÖVRIGT: Spanska/Engelska manual
  STORLEK: Bägare rymmer 500 ml
  US Mailbox original Retro
  699 kr   299 kr

  Vår läckra US Mailbox, Amerikansk brevlåda, är helt tillverkad i metall

  och mäter hela 48 x 22 x 17 cm.

  Tillverkad efter originalet med US MAIL i relief på framsidan. Vridbar "flagga" för att visa att posten har kommit. (glöm inte att övertala postgubben att använda denna)


   

  SPECIFIKATION
  MATERIAL: metall
  STORLEK: 48 cm x 22 x 17 cm
  VIKT: 1,5
  Intelligent mugg Smart Cup Only H2O
  429 kr

  Blir du lite lat när det gäller att dricka ordentligt? Med den intelligenta muggen Smart Cup Only H2O kommer du inte längre att missköta ditt vätskeintag. Smart Cup aktiveras 2 timmar efter att du drack senast eller 2 timmar sedan den senast aktiverats. På natten räcker det att lätt röra vid bottenytan för att få den att lysa.

  www.only-h2o.com

  • Temperaturindikator
  • LED-ljus
  • Skruvlock
  • Volym ca: 400 ml
  • Batteridriven (2 x AAA, medföljer ej)
  • Mått ca: 9,5 x 21 x 10 cm

   

  Hundbädd Pet Prior (58 x 46 cm)
  239 kr

  Om du vill att ditt husdjur ska vila bekvämt, tryggt och varmt, missa inte hundbädden Pet Prior (58 x 46 cm).

  • 100 % polyester
  • Handtvätt
  • Mått ca: 58 x 46 x 7 cm
  Hundbädd Pet Prior (58 x 46 cm)
  239 kr

  Om du vill att ditt husdjur ska vila bekvämt, tryggt och varmt, missa inte hundbädden Pet Prior (58 x 46 cm).

  • 100 % polyester
  • Handtvätt
  • Mått ca: 58 x 46 x 7 cm
  Hundbädd Pet Prior (58 x 46 cm)
  239 kr

  Om du vill att ditt husdjur ska vila bekvämt, tryggt och varmt, missa inte hundbädden Pet Prior (58 x 46 cm).

  • 100 % polyester
  • Handtvätt
  • Mått ca: 58 x 46 x 7 cm
  Tovutredande borste för husdjur My Pet Autum Brush
  249 kr

  Om du älskar sällskapsdjur och gillar att ta hand om deras päls, då är den tovutredande borsten för husdjur My Pet Autum Brush det perfekta verktyget som hjälper dig att smärtfritt få bort tovor ur ditt keldjurs päls. Även överskott av päls tas lätt bort tack vare borstens dubbla blad.

  www.mypetez.com

  • Ergonomiskt handtag
  • 14 stålpiggar
  • Gummisidor
  • Mått ca: 5 x 17 x 2,5 cm

   

  American Diner Kaffebryggare Retro 12 koppar Nostalgia Electrics
  1 495 kr   995 kr

  Skaffa dig marknadens elegantaste kaffebryggare! Denna kaffebryggare, som är på 1000 W, brygger enkelt och snabbt gott kaffe, plus då att den är en prydnad för vilket kök som helst, ger riktig 50-tals dinerkänsla.

  Brygger upp till 12 koppar kaffe åt gången.
  Lättläst, bakgrundsbelyst LED-skärm och tryckknappspanel.
  Elektroniska reglage: ON / OFF-PROG-HR-MIN.
  Droppstopp - Du kan du hälla upp en kopp kaffe samtidigt som bryggning sker.
  Programmerbar 24-timmarsklocka och fördröjningstimer.
  Automatisk avstängning efter två timmar. (torrkokningsskydd)
  Anti-dropp funktion.
  Inkluderar återanvändningsbart filter och löstagbar filterkorg.
  Automatisk två timmars varmhållningsfunktion.
  Vattenmängdsmarkeringar inuti vattentanken.
  Inkluderar återanvändbara filter och löstagbar filterkorg.

  SVENSK MANUAL


   

  SPECIFIKATION
  VIKT: 5,5 kg
  STORLEK: 360 x 190 x 330 mm
  ÖVRIGT: 1000 W RCOF120 Nostalgia Electrics
  Kudde Hjärta med Pil I Love You Wagon Trend (60 cm)
  349 kr

  Letar du efter en romantisk gåva för att överraska någon speciell? Vi presenterar kudden Hjärtat med Pilen I Love You Wagon Trend (60 cm)!

  www.wagontrend.com

  • Tillverkad i polyester
  • Sammetsmjuk och len
  • Överdraget ej avtagbart
  • Handtvätt
  • Mått ca: 60 x 60 x 8 cm

   

  Rygg- och Nackvärmare HK58
  819 kr

  Värmedynan har ett mjukt och skönt överdrag och kan spännas fast runt midjan och halsen, så att den sitter stadigt. Den har tre olika temperaturinställningar och är utrustad med Beurer Safety System, som automatiskt stänger av värmen efter 90 minuter och förhindrar överhettning.

  MSPA SUPER CAMARO M-051 PREMIUM (inkl. Stora Startpaketet)
  13 930 kr   9 995 kr

  Beskrivning

  Super Camaro M-051 är ett underbart uppblåsbart spabad för upp till 6 personer. Kom hem efter jobbet och kryp ner i ett vart och skönt bubblande spabad som fungerar året runt! Du kan även använda detta spabad under vinter till -10 grader! 

  Inte nog med det så blåser det upp sig själv och är mycket lätt att installera genom att följa medföljande instruktionsbok! 

  Spabadet har inbyggd värmare, filtrering, reningsfunktion, ozonrengöring och du kan även ställa in bubbelfunktionen i 3 olika steg (Lite, medium och max). 

  Med den snygga touchpanelen så sköter du alla funktioner med bara ett knapptryck! 

  Stora Startpaketet

  - Dagsklor
  - Klordoserare
  - Vattentest
  - Teflonspray
  - Spahåv


  Övrigt:

  - Tar ca 10 minuter att installera. 
  - Värmer upp till 42C grader (1500 W värmer ca 2C/h)
  - Antal jetstrålarl: 138 st
  - Luftkompressor 800 W
  - Ingår 2 st filter i paketet
  - LCD touchdisplay
  - Installations på DVD-skiva ingår
  - Vattenrening
  - Bubbelfunktionsstopp efter 10 minuter
  - Lock ingår inkl dragkedja och hänglås
  - Isolerlock
  - Inbyggd ozonrengörare
  - Bubbelfunktion i 3-steg
  - Isolermatta för extra skydd och isolering


  Mått
  - Yttermått: 204x70 cm
  - Innermått: 160x70 cm


  Varumärke - MSpa
  Art.nr - P-CA06
  Färg - Svart
  Anslutning El - 10A
  Spänning - 220 V
  Material - PVC Läder
  Antal Personer - 6 st
  Typ - Spabad
  Vikt - 38 kg
  Volym - 1200 l

  Retro Line Läskautomat
  1 995 kr   1 599 kr

  Otroligt läcker läskautomat tillverkad i nostalgisk retrostil. Läskautomaten är av hög kvalitet och har en mycket snygg och högblank Coca cola-röd finish med detaljer i chrome.

  Retro Line läskautomat fylls med 12 st 33 cl burkar. Går att blanda upp till 6 olika sorter som väljs med en enkel knapptryckning. Håller c 15 grader lägre än dess omgivning. Ej för kommersiellt bruk!

  Tystgående och kyler burkarna bra. Ingår manual och 230 V sladd och uttag (cigarettplugg) för bil, husvagn etc.


   

  SPECIFIKATION
  VIKT: 9 kg
  STORLEK: 360 x 560 x 400 mm
  Retro Line Frukost station
  1 295 kr   995 kr

  Perfekt för husvagnen, sommarstugan eller studentlyan?

  Starta din dag med Retro Line Breakfast Station! Njut av kaffe, toast och ägg som alla kan tillredas med denna multimaskin.

  Ugnen, som rymmer 5 liter, har en 15 minuters timer, temperaturkontrollinställning och indikatorlampa. Ugnsplåt ingår!

  Kaffebryggaren har 3-4 koppars (6 dl) kapacitet, utfällbar filterhållare och antidroppfunktion så man kan servera under bryggningstiden. 

  Det lilla smidiga "stekbordet" är ca 14 cm diameter och använder energi och värme från ugn-/rostdelen och är perfekt för stekning av ägg, tomater och vad du nu vill förgylla din frukost med!

   

  VIKT: 3 kg
  STORLEK: 40 x 20 x 24 cm
  ÖVRIGT: CE märkt produkt, manual på svenska
  Bärbar högtalare Bluetooth CuboQ Solar Power
  479 kr

  Om du gillar elektronik får du inte missa möjligheten att skaffa den bärbara högtalaren Bluetooth CuboQ Solar Power. Tack vare solcellsbatteriet kan högtalaren alltid vara redo att använda, oavsett om du vandrar i fjällen eller slappnar av på stranden, så att du alltid kan njuta av din favoritmusik. Ett praktiskt handtag förenklar bärandet och utgör ett stabilt stöd när du vill ställa ifrån dig högtalaren.

  www.cuboq.com

  • Effekt: 5 W (RMS)
  • Bluetooth 2.1
  • Batteri: 1200 mAh
  • Fungerar med microSD-kort
  • Handsfreefunktion
  • Max. räckvidd ca: 10 m
  • Laddningstid ca: 3 h
  • Driftstid ca: 6 h
  • Kapslingsklassning: IPX4
  • Medföljer: USB-kabel till micro USB och jackkontakt 3,5 mm
  • Mått ca: 10,5 x 10 x 3,5 cm

   

  Walki Talkie 6410 PMR 6km
  519 kr
  Walkie talkie med 8 kanaler och en räckvidd upp till  6 km.

  - Frekvens: 446 MHz
  - Licensfri
  - Räckvidd: 6 km
  - Kanaler: 8
  - Ringtoner: 1
  - Bekräftelsesignal
  - Bältesclip
  - Batterier medföljer ej (3st AAA krävs)
  Android Klocktelefon CuboQ
  1 679 kr

  Överraska din familj och dina vänner med en smarttelefon som får alla att bli helt mållösa! Vi presenterar Android klocktelefon CuboQ, ett fantastiskt armbandsur med mobiltelefonfunktioner. Du kan väl inte tänkt vara utan den?

  www.cuboq.com

  • Bluetooth 3.0
  • Wifi: IEEE 802.11 b/g
  • Nätverk: 2G och 3G
  • GPS
  • CPU: MTK6572 Dual Core 1.3 Ghz
  • Batterí: 3,7 V/600 mAh
  • Minne: 512 MB (RAM) + 4 GB (ROM)
  • Operativsystem: Android 5.0
  • Skärmupplösning LCD: 240 x 240 píxlar
  • Kameraupplösning: 3 MP
  • Vídeo: 720 P
  • Stöder SIM-kort och mikroSD-kort (upp till 32 Gb)
  • Frekvensband: GSM 850/900/1800/1900 MHz
  • Audioformat: AAC, AAC+, EAAC+, WAV, MP3, MIDI, AMR
  • Videoformat: WMV, ASF, MP4, 3GP, 3G2, M4V, AVI
  • Bildformat: JPEG/BMP/GIF/PNG/GIF
  • E-boksformat: TXT/CHM/DOC/HTML
  • Standby-tid: 160 h
  • Samtalstid: 3 h
  • Mått på klockboett ca: 40 x 40 mm
  • Medföljer: laddare, skruvmejsel och 2 skruvar
  • Tillgängliga språk: indonesiska, tjeckiska, engelska, italienska, tyska, spanska, filipinska, franska, ungerska, grekiska, hebreiska, arabiska, thailändska, vietnamesiska, koreanska, turkiska, portugisiska och ryska

   

  Stor Jukebox Retrostil 125cm
  11 995 kr   8 995 kr

  Succéjukeboxen, inklusive underdel med låda. - Ny version nu med BLUETOOTH!

  Ny modell av den populära Jukebox Wurlitzer 1015 style. Nu med fler läckra detaljer och högre "finish" på träkabinettet vilket ger ett mycket exklusivt intryck, ej att förväxla med billiga kopior! 

  (Se bild) 

  Skiftande ljus i ljusramperna som kan låsas i den färg man önskar.

  (Rött, grönt, gult och nyanser mellan dessa färger)

   

  Jukeboxen är utrustad med 5 st högtalare: 1 st Subwoofer, 2 st diskanter och 2 st mellanregister som ger ett ruskigt bra ljud på 80 W.

  Det finns även externa högtalare som tillval tillverkade i samma snygga träslag som jukeboxen.

  Jukeboxen spelar i stort sett ALLA media och format som finns på marknaden såsom: BLUETOOTH, CD, CDRW, MP3, RADIO FM, USB, Micro SD kort och ALLA produkter som stöder AUX. Det går alltså koppla in iPad, Iphone (via kabel) mobiltelefon, skivspelare, dator etc. Denna modell av Jukeboxen är ca 125 cm hög med tillhörande sockel, 60 cm bred och ca 30 cm djup. 

  Detta är absolut den bästa, driftsäkraste och mest prisvärda boxen på marknaden.

  CD skivan syns när man spelar så det passar extra bra att använda sig av LPCD R skivor som ser ut som gamla 45 varvare, vilket ger ännu mer nostalgikänsla. Undertill på jukeboxen finns ett praktiskt utrymme där man kan förvara CD skivor etc.

  Perfekt för dig som vill ha en snygg och driftsäker jukebox för en skaplig peng.

  DRIFT: 230 V 50 Hz CE märkt. Effekt 80 W 

  STORLEK: 125 x 60 x 30 cm 

  ÖVRIGT: CD, Mp3, Radio FM, USB, SD minneskort, iPhone, PC & AUX Fjärrkontroll 

  (Styr spår på CD och volym på MP3/Telefon)

  (För att koppla in vanlig mobiltelefon/dator/surfplatta/Iphone med 3,5mm-uttag används sladd på baksidan) Kan kopplas vidare till annan stereo / PA-anläggning via RCA-anslutningar på baksidan.(Samma som till externa högtalare)

  HÖGTALARE

  2 x tweeter 20W 8 ohm

  2 x mid range 20W 4 ohm

  1x subwoofer 40W 8 ohm

  Dekorativ Antistresskudde Radio Retro (Färg: Brun)
  269 kr

  Skapa lite retrokänsla i ditt hem och vila komfortabelt med dekorativa antistresskudden Radio Retro!

  • Överdrag: polyester (85 %) och elastan (15 %)
  • Fyllning: mikrosfär (polystyren)
  • Överdraget ej avtagbart
  • Handtvätt
  • Mått ca: 35 x 25 x 10 cm
  Hundleksak Donut Pet Prior
  199 kr

  Din hund kommer ha det riktigt roligt med sin smaskiga hundleksak Donut Pet Prior!

  • Tillverkad i elastisk plast
  • Mått (diameter x tjocklek) ca: 14 x 3 cm
  • Olika mönster skickas slumpvis beroende på lagerstatus
  Lampa Flexo LED Shine Inline (Färg: Vit)
  349 kr

  Om du letar efter enkla och praktiska artiklar till ditt hem, kommer du att förföras av lampan-flexo LED Shine Inline!

  www.shineinline.com

  • Flexibel (multipositionering)
  • 11 LED x 3 V / 20 mA
  • Energiförbrukning: 0,6 W
  • Fast vitt ljus
  • Brytare on/off
  • Nätkabel: ca 1,5 m
  • Transformator IP20: 230 V, 50 Hz - 3 W / 4,5 V - 0,9 W
  • Lampfotens diameterer: 12 cm
  • Max mått (fullt utdragen): ca 44 cm

   

  Köksvagn Craftenwood
  609 kr

  Om du letar efter en köksvagn för förvaring och sortering av matvaror, dryck, tillbehör och köksredskap m.m., vill vi presentera köksvagnen Craftenwood

  www.craftenwood.com

  • Tillverkad i trä (MDF)
  • 1 låda med metallhandtag
  • 3 metallkorgar
  • 4 hjul för enkel förflyttning
  • Mått ca: 37 x 76 x 37 cm

   

  Köksvagn Craftenwood
  609 kr

  Om du letar efter en köksvagn för förvaring och sortering av matvaror, dryck, tillbehör och köksredskap m.m., vill vi presentera köksvagnen Craftenwood

  www.craftenwood.com

  • Tillverkad i trä (MDF)
  • 1 låda med metallhandtag
  • 3 metallkorgar
  • 4 hjul för enkel förflyttning
  • Mått ca: 37 x 76 x 37 cm

   

  Lampa Flexo LED Shine Inline (Färg: Svart)
  349 kr

  Om du letar efter enkla och praktiska artiklar till ditt hem, kommer du att förföras av lampan-flexo LED Shine Inline!

  www.shineinline.com

  • Flexibel (multipositionering)
  • 11 LED x 3 V / 20 mA
  • Energiförbrukning: 0,6 W
  • Fast vitt ljus
  • Brytare on/off
  • Nätkabel: ca 1,5 m
  • Transformator IP20: 230 V, 50 Hz - 3 W / 4,5 V - 0,9 W
  • Lampfotens diameterer: 12 cm
  • Max mått (fullt utdragen): ca 44 cm

   

  Everki ContemPRO Sleeve m/Minnesskum 11-15", Svart (Storlek: 15.6")
  499 kr

  ContemPRO Laptop Sleeve erbjuder sofistikerad minimalism med en slimmad profil, interiör med minnesskum för stötskydd och balanserad viktfördelning: och valbara funktioner för att organisera dina saker. Enkel funktionalitet, snygg stil.

  • Minnesskum
  • Hållbara blixtlås av metall
  • Högkontrasterande foder
  • Anpassningsbart fönster
  • Snabbt åtkomlig ficka på framsidan 
  • Begränsad livstidsgaranti


  Begränsad livstidsgaranti
  EVERKI skapar produkter av värde eftersom vi värdesätter våra relationer. Varje produkt EVERKI tillverkar kommer med vår begränsade livstidsgaranti som täcker tillverkningsfel under hela produktens livslängd. EVERKI - vi ger dig sinnesfrid!

  Everki ContemPRO Sleeve m/Minnesskum 11-15", Svart (Storlek: 13.3")
  449 kr

  ContemPRO Laptop Sleeve erbjuder sofistikerad minimalism med en slimmad profil, interiör med minnesskum för stötskydd och balanserad viktfördelning: och valbara funktioner för att organisera dina saker. Enkel funktionalitet, snygg stil.

  • Minnesskum
  • Hållbara blixtlås av metall
  • Högkontrasterande foder
  • Anpassningsbart fönster
  • Snabbt åtkomlig ficka på framsidan 
  • Begränsad livstidsgaranti


  Begränsad livstidsgaranti
  EVERKI skapar produkter av värde eftersom vi värdesätter våra relationer. Varje produkt EVERKI tillverkar kommer med vår begränsade livstidsgaranti som täcker tillverkningsfel under hela produktens livslängd. EVERKI - vi ger dig sinnesfrid!

  Everki ContemPRO Sleeve m/Minnesskum 11-15", Svart (Storlek: 11.6")
  399 kr

  ContemPRO Laptop Sleeve erbjuder sofistikerad minimalism med en slimmad profil, interiör med minnesskum för stötskydd och balanserad viktfördelning: och valbara funktioner för att organisera dina saker. Enkel funktionalitet, snygg stil.

  • Minnesskum
  • Hållbara blixtlås av metall
  • Högkontrasterande foder
  • Anpassningsbart fönster
  • Snabbt åtkomlig ficka på framsidan 
  • Begränsad livstidsgaranti


  Begränsad livstidsgaranti
  EVERKI skapar produkter av värde eftersom vi värdesätter våra relationer. Varje produkt EVERKI tillverkar kommer med vår begränsade livstidsgaranti som täcker tillverkningsfel under hela produktens livslängd. EVERKI - vi ger dig sinnesfrid!

  Everki ContemPRO Sleeve m/Minnesskum 11-15", Navy (Storlek: 11.6")
  399 kr

  ContemPRO Laptop Sleeve erbjuder sofistikerad minimalism med en slimmad profil, interiör med minnesskum för stötskydd och balanserad viktfördelning: och valbara funktioner för att organisera dina saker. Enkel funktionalitet, snygg stil.

  • Minnesskum
  • Hållbara blixtlås av metall
  • Högkontrasterande foder
  • Anpassningsbart fönster
  • Snabbt åtkomlig ficka på framsidan 
  • Begränsad livstidsgaranti


  Begränsad livstidsgaranti
  EVERKI skapar produkter av värde eftersom vi värdesätter våra relationer. Varje produkt EVERKI tillverkar kommer med vår begränsade livstidsgaranti som täcker tillverkningsfel under hela produktens livslängd. EVERKI - vi ger dig sinnesfrid!

  Everki ContemPRO Sleeve m/Minnesskum 11-15", Navy (Storlek: 15.6")
  499 kr

  ContemPRO Laptop Sleeve erbjuder sofistikerad minimalism med en slimmad profil, interiör med minnesskum för stötskydd och balanserad viktfördelning: och valbara funktioner för att organisera dina saker. Enkel funktionalitet, snygg stil.

  • Minnesskum
  • Hållbara blixtlås av metall
  • Högkontrasterande foder
  • Anpassningsbart fönster
  • Snabbt åtkomlig ficka på framsidan 
  • Begränsad livstidsgaranti


  Begränsad livstidsgaranti
  EVERKI skapar produkter av värde eftersom vi värdesätter våra relationer. Varje produkt EVERKI tillverkar kommer med vår begränsade livstidsgaranti som täcker tillverkningsfel under hela produktens livslängd. EVERKI - vi ger dig sinnesfrid!

  Everki ContemPRO Sleeve m/Minnesskum 11-15", Navy (Storlek: 13.3")
  449 kr

  ContemPRO Laptop Sleeve erbjuder sofistikerad minimalism med en slimmad profil, interiör med minnesskum för stötskydd och balanserad viktfördelning: och valbara funktioner för att organisera dina saker. Enkel funktionalitet, snygg stil.

  • Minnesskum
  • Hållbara blixtlås av metall
  • Högkontrasterande foder
  • Anpassningsbart fönster
  • Snabbt åtkomlig ficka på framsidan 
  • Begränsad livstidsgaranti


  Begränsad livstidsgaranti
  EVERKI skapar produkter av värde eftersom vi värdesätter våra relationer. Varje produkt EVERKI tillverkar kommer med vår begränsade livstidsgaranti som täcker tillverkningsfel under hela produktens livslängd. EVERKI - vi ger dig sinnesfrid!

  Flerfärgad nattlampa LED Shine Inline
  209 kr

  Om du har mörkrädda barn, skaffa den flerfärgade nattlampan LED Shine Inline. Detta nattljus är perfekt för stora och små och hjälper att bekämpa nattens skrämmande mörker.

  www.shineinline.com

  • 1 LED-ljus (färgerna ändras gradvis)
  • 5 färger: röd, blå, grön, lila och vit
  • Eldriven
  • Spänning: 230 V
  • Frekvens: 50 Hz
  • Diameter ca: 7 cm

   

  CD/Radio/Bluetooth system
  3 160 kr

  Lyssna på CD-skivor, FM-radio och ljudfiler via USB, samt musik strömmad via trådlös Bluetooth®-teknik.
  NFC one-touch parning med kompatibla enheter som smartphones och surfplattor. Den enkla, strama och snygga designen passar in i många olika typer av rum. Högtalare kan ställas med både vertikal eller horisontell placering.


   


  Inbyggd trådlös Bluetooth-teknik (ver 4.1, profil. A2DP/AVRCP)
  One-Touch Bluetooth Pairing och frånkoppling med NFC (Near Field Communication) Teknik för kompatibla enheter
  Bluetooth Auto Reconnect
  Bluetooth Wakeup
  Högtalarna kan placeras vertikalt eller horisontellt
  Auto Standby
  Klocka & timer


   


  FUNKTIONER
  CD / Bluetooth / FM / AM / USB / Audio In


   


  FÖRSTÄRKARE
  Klass D-förstärkare (digital förstärkare)
  Uteffekt: 15 W + 15 W (1 kHz, 10% THD, 8 ohm)


   


  Högtalare
  94mm Bas, 50mm Diskant 


  Ljudfunktioner
  FM (RDS) / AM-tuner (FM: 30 AM: 15 Presets)
  Ljudkontroll (bas / diskant)
  Sound Preset Equalizer (Flat / Aktiv / Dialog / natt)
  Bass Enhancer (P.BASS)
  Medieuppspelning / PC-filer
  CD-ljud, CD-R / RW (MP3)
  USB-enhet (MP3)


   


  In/ut-gångar
  USB (Front)
  Ljudingång (3,5 mm)
  Hörlursutgång (Front)
  Högtalar-utgångar
  FM / AM-radio-antenn


   


  Specifikationer
  Ström: AC 220-240 V, 50/60 Hz
  Energiförbrukning: 20 W / 0,5 W eller mindre (standby)
  Mått (B x H x D) / Vikt: Huvudenhet: 200 x 129 x 237 mm / 2,3 kg
  Högtalare (Varje): 129 x 200 x 213 mm / 1,7 kg


   


   


   


   


   

  Everki ContemPRO Bike Messenger (Färg:: Black)
  999 kr

  This modern laptop bike messenger from EVERKI provides longevity, stability, comfort and protection for urban cyclists and commuters. The bag has a large, open main compartment for easy and easy access, as well as many options for organizing. Your trip to the office has just become a lot more relaxed.

  • Extra compartments for laptops up to 14.1 inch / MacBook Pro 15 and iPad / Pro / Kindle / Tablet
  • Customizable window
  • Well organized subjects
  • Multifunctional side compartments with bottle holder
  • Stabilizing cross-body shoulder strap
  • Trolley strap
  • Limited Lifetime Warranty

  Compartments for A4 folders, computer accessories, purse, beverage bottle, credit cards, laptop, media player, power adapter, travel documents, phone, pens, tablet / eReader, Business Cards
   

  Specifications
  Width 460 mm

  Height 360 mm
  Depth 170 mm
  Weight 860 g

  Limited Lifetime Warranty

  Everki stands by its products and offers a Limited Lifetime Warranty on all product lines. Everki warrants, to the original owner, its products against defect in material or workmanship. Everki, at its discretion, will repair or replace a defective product. If the product is no longer available, Everki reserves the right to replace it with a similar product of equal value. This warranty does not cover incidental or consequential loss to personal property and does not apply to accidental damage, misuse, mishandling or alteration.

  Everki ContemPRO Bike Messenger (Färg:: Navy)
  999 kr

  This modern laptop bike messenger from EVERKI provides longevity, stability, comfort and protection for urban cyclists and commuters. The bag has a large, open main compartment for easy and easy access, as well as many options for organizing. Your trip to the office has just become a lot more relaxed.

  • Extra compartments for laptops up to 14.1 inch / MacBook Pro 15 and iPad / Pro / Kindle / Tablet
  • Customizable window
  • Well organized subjects
  • Multifunctional side compartments with bottle holder
  • Stabilizing cross-body shoulder strap
  • Trolley strap
  • Limited Lifetime Warranty

  Compartments for A4 folders, computer accessories, purse, beverage bottle, credit cards, laptop, media player, power adapter, travel documents, phone, pens, tablet / eReader, Business Cards
   

  Specifications
  Width 460 mm

  Height 360 mm
  Depth 170 mm
  Weight 860 g

  Limited Lifetime Warranty

  Everki stands by its products and offers a Limited Lifetime Warranty on all product lines. Everki warrants, to the original owner, its products against defect in material or workmanship. Everki, at its discretion, will repair or replace a defective product. If the product is no longer available, Everki reserves the right to replace it with a similar product of equal value. This warranty does not cover incidental or consequential loss to personal property and does not apply to accidental damage, misuse, mishandling or alteration.

  CD/Radio/Bluetooth system
  3 160 kr

  Lyssna på CD-skivor, FM-radio och ljudfiler via USB, samt musik strömmad via trådlös Bluetooth®-teknik. NFC one-touch parning med kompatibla enheter som smartphones och surfplattor. Den enkla, strama och snygga designen passar in i många olika typer av rum. Högtalare kan ställas med både vertikal eller horisontell placering.


   


  Inbyggd trådlös Bluetooth-teknik (ver 4.1, profil. A2DP/AVRCP)
  One-Touch Bluetooth Pairing och frånkoppling med NFC (Near
  Field Communication) Teknik för kompatibla enheter
  Bluetooth Auto Reconnect
  Bluetooth Wakeup
  Högtalarna kan placeras vertikalt eller horisontellt
  Auto Standby
  Klocka & timer


   


  FUNKTIONER
  CD / Bluetooth / FM / AM / USB / Audio In


   


  FÖRSTÄRKARE
  Klass D-förstärkare (digital förstärkare)
  Uteffekt: 15 W + 15 W (1 kHz, 10% THD, 8 ohm)


   


  Högtalare
  94mm Bas, 50mm Diskant


   


  Ljudfunktioner
  M (RDS) / AM-tuner (FM: 30 AM: 15 Presets)
  Ljudkontroll (bas / diskant)
  Sound Preset Equalizer (Flat / Aktiv / Dialog / natt)
  Bass Enhancer (P.BASS)


   


  Medieuppspelning / PC-filer
  CD-ljud, CD-R / RW (MP3)
  USB-enhet (MP3)


   


  In/ut-gångar
  USB (Front)
  Ljudingång (3,5 mm)
  Hörlursutgång (Front)
  Högtalar-utgångar
  FM / AM-radio-antenn


   


  Specifikationer
  Ström: AC 220-240 V, 50/60 Hz
  Energiförbrukning: 20 W / 0,5 W eller mindre (standby)
  Mått (B x H x D)/Vikt: Huvudenhet: 200 x 129 x 237 mm/2,3 kg
  Högtalare (Varje): 129 x 200 x 213 mm/1,7 kg


   


   


   


   

  Dansande solcellsfigur Hajen Gadgets and Gifts
  199 kr

  Om du tycker om originell dekoration får du inte missa den dansande solcellsfiguren Hajen. Barnen kommer att älska den och sätter du den i bilen kommer den fascinera alla passagerare så fort den rör sig! Rörelsen skapas tack vare solcellsenergin som genereras i bottenplattan.

  • Tillverkad i tålig plast
  • 1 dubbeltejpfäste medföljer
  • Mått ca: 6 x 10,5 x 6 cm
  Hundhalsband med LED My Pet EZ
  249 kr

  Vi presenterar hundhalsbandet med LED My Pet EZ, perfekt att inte förlora hunden ur siktet på kvällspromenader.

  www.mypetez.com

  • Beständigt material
  • LED-ljus
  • På/av-knapp
  • 3 lägen: långsamt blinkande, snabbt blinkande, fast LED, utan LED
  • Koppelögla
  • Justerbart halsband
  • Minimilängd ca: 42 cm
  • Maxlängd ca: 45 cm
  • Batteridriven (2 x CR2016, medföljer)

   

  Brödskärbräda i bambu TakeTokio
  289 kr

  Skär inte upp brödet var som helst! Utrusta ditt kök med den praktiska och eleganta brödskärbrädan i bambu TakeTokio!

  www.taketokio.com

  • Tillverkad i bambuträ
  • Dubbelskikt för smuluppsamling
  • Ej maskindisk
  • Mått ca: 38 x 24 x 2 cm

   

  Everki ContemPRO Roll Top Backpack (Färg:: Navy)
  999 kr

  The elegant yet casual look of the ContemPRO Roll Top laptop backpack makes it the first choice to give your office look something special. The extra-wide opening at the top of the backpack allows you to store larger or bulky items easily, while the roll-up top of the backpack makes everything look neat and professional.

  • Extra compartments for laptops up to 15.6 inches and iPad / Pro / Kindle / Tablet
  • Customizable window
  • Well organized subjects
  • Multifunctional side compartments with bottle holder
  • Comfortable and cooling shaped back upholstery
  • Trolley strap
  • Limited Lifetime Warranty

  Compartments for A4 folders, computer accessories, purse, beverage bottle, credit cards, laptop, media player, power adapter, travel documents, phone, pens, tablet / eReader, Business Cards

  Specifications
  Width 320 mm

  Height 570 mm
  Depth 180 mm
  Weight 860 g

  Limited Lifetime Warranty

  Everki stands by its products and offers a Limited Lifetime Warranty on all product lines. Everki warrants, to the original owner, its products against defect in material or workmanship. Everki, at its discretion, will repair or replace a defective product. If the product is no longer available, Everki reserves the right to replace it with a similar product of equal value. This warranty does not cover incidental or consequential loss to personal property and does not apply to accidental damage, misuse, mishandling or alteration.

  Everki ContemPRO Roll Top Backpack (Färg:: Black)
  999 kr

  The elegant yet casual look of the ContemPRO Roll Top laptop backpack makes it the first choice to give your office look something special. The extra-wide opening at the top of the backpack allows you to store larger or bulky items easily, while the roll-up top of the backpack makes everything look neat and professional.

  • Extra compartments for laptops up to 15.6 inches and iPad / Pro / Kindle / Tablet
  • Customizable window
  • Well organized subjects
  • Multifunctional side compartments with bottle holder
  • Comfortable and cooling shaped back upholstery
  • Trolley strap
  • Limited Lifetime Warranty

  Compartments for A4 folders, computer accessories, purse, beverage bottle, credit cards, laptop, media player, power adapter, travel documents, phone, pens, tablet / eReader, Business Cards

  Specifications
  Width 320 mm

  Height 570 mm
  Depth 180 mm
  Weight 860 g

  Limited Lifetime Warranty

  Everki stands by its products and offers a Limited Lifetime Warranty on all product lines. Everki warrants, to the original owner, its products against defect in material or workmanship. Everki, at its discretion, will repair or replace a defective product. If the product is no longer available, Everki reserves the right to replace it with a similar product of equal value. This warranty does not cover incidental or consequential loss to personal property and does not apply to accidental damage, misuse, mishandling or alteration.

  Plattborste HSB101E Svart
  769 kr

  För garanterad leverans - Förboka ditt antal 


  För garanterad leverans - Förboka ditt antal 


  BaByliss nya plattborste Liss Brush garanterar ett snabbt och fantastiskt resultat! Att platta håret har aldrig varit enklare!
  Den nya plattborsten Liss Brush från BaByliss fungerar som en vanlig borste men är utrustad med ett keramiskt uppvärmningssystem som plattar ditt hår på rekordtid. 
  Liss Brush ger håret volym och tack vare borstens jonfunktion blir håret frissfritt, blankt och mjukt.
  34 st yttre piggar i hårdplast säkerställer skonsam borstning både på långt och tjockt hår.
  50 st inre piggar av silikon för håret närmare värmeelementet och säkerställer smidig plattning av håret.
  42 st uppvärmda piggar och ett keramiskt värmesystem ger håret jämn värmefördelning.
  Den exklusiva rektangulära designen av borsten med 60 cm2 yta, ger snabb och effektiv plattning och är idealisk för mellanlångt och långt hår.
  2 jongeneratorer eliminerar frissighet och statisk elektricitet och gör håret glänsande och mjukt.
  3 temperaturer för alla hårtyper: 160 ° / 180 ° / 200 ° C.
  LED-indikator för justering av temperatur. Produkten levereras med en värmematta.


  Teknisk specification:
  - Passar mellanlångt till långt hår
  - 3 temperaturer: 160°C-180°C-200°C
  - Keramisk beläggning
  - Jonfunktion
  - 34 st piggar i hårdplast
  - 50 st piggar av silikon
  - 42 st uppvärmda piggar
  - Värmematta
  - Garanti: 3 år

  Sun Uva Suntan SPF30 200ml
  289 kr

  Prova nya Sun Uva Suntan SPF30 200ml, en oljefri sollotion för att aktivera melanin med SPF 30. Sun Uva är speciellt utformad för solen eller alla typer av UVA-ampor. Sun Uva Suntan innehåller tyrosin, vitamin E, morotsolja och Monoi från Tahiti. Sun Uva accelererar produktionen av melanocyter och dess resultat kan ses från den första applikationen. Sun Uva är idealisk för användning på alla hudtyper. Sun Uva är mycket effektiv på normal och känslig hud och gör så att melanocyter i epidermis aktiverats när hudrodnad försvunnit. Sun Uva suntan är en kosmetisk produkt för exter användning. Sun Uva har inte testats på djur. Håll Sun Uva oåtkomligt för barn. Sun Uva innehåller 200ml.

  Rekommendationer: Var inte i solen under en längre tid, även vid användning av solskyddsprodukter. Håll spädbarn och småbarn borta från direkt solljus. 

  Everki ContemPRO Commuter Backpack (Färg:: Navy)
  999 kr

  The ContemPRO Commuter laptop backpack is the perfect choice when it comes to functionality. Now your hands are free and everything is perfectly organized for the daily shuttle ride. It safely stows your laptop, tablet and everything you need for the office.

  • Extra capacity for laptop up to 15.6 inch and iPad / Pro / Kindle / Tablet
  • Customizable window
  • Well organized subjects
  • Multifunctional side compartments with bottle holder
  • Comfortable and cooling shaped back upholstery
  • Trolley strap
  • Limited Lifetime Warranty


  Compartments for A4 folders, computer accessories, purse, beverage bottle, credit cards, laptop, media player, power adapter, travel documents, phone, pens, tablet / eReader, Business Cards

  Specifications:
  Width 370 mm
  Height 470 mm
  Depth 160 mm
  Weight 1140 g

  Limited Lifetime Warranty

  Everki stands by its products and offers a Limited Lifetime Warranty on all product lines. Everki warrants, to the original owner, its products against defect in material or workmanship. Everki, at its discretion, will repair or replace a defective product. If the product is no longer available, Everki reserves the right to replace it with a similar product of equal value. This warranty does not cover incidental or consequential loss to personal property and does not apply to accidental damage, misuse, mishandling or alteration.

  Everki ContemPRO Commuter Backpack (Färg:: Black)
  999 kr

  The ContemPRO Commuter laptop backpack is the perfect choice when it comes to functionality. Now your hands are free and everything is perfectly organized for the daily shuttle ride. It safely stows your laptop, tablet and everything you need for the office.

  • Extra capacity for laptop up to 15.6 inch and iPad / Pro / Kindle / Tablet
  • Customizable window
  • Well organized subjects
  • Multifunctional side compartments with bottle holder
  • Comfortable and cooling shaped back upholstery
  • Trolley strap
  • Limited Lifetime Warranty


  Compartments for A4 folders, computer accessories, purse, beverage bottle, credit cards, laptop, media player, power adapter, travel documents, phone, pens, tablet / eReader, Business Cards

  Specifications:
  Width 370 mm
  Height 470 mm
  Depth 160 mm
  Weight 1140 g

  Limited Lifetime Warranty

  Everki stands by its products and offers a Limited Lifetime Warranty on all product lines. Everki warrants, to the original owner, its products against defect in material or workmanship. Everki, at its discretion, will repair or replace a defective product. If the product is no longer available, Everki reserves the right to replace it with a similar product of equal value. This warranty does not cover incidental or consequential loss to personal property and does not apply to accidental damage, misuse, mishandling or alteration.

  Insektsjagare Pest eProtect Mini
  249 kr   209 kr

  Har du någon gång haft problem med gnagare, kackerlackor, spindlar eller myror hemma? Med insektsjagaren Pest eProtect Mini kommer du att vara fri från alla enerverande parasiter som dyker upp under årets olika årstider! Missa inte tillfället att skaffa denna elektriska insektsjagare!

  www.pesteprotect.com

  • Maxeffekt: 2 W
  • Spänning: 100-240 V
  • Frekvens: 50-60 Hz
  • Ultraljudsvågens räckvidd: 50-80 m²
  • Fungerar med el
  • Mått ca: 6 x 9,5 x 4,5 cm

   

  Högtalare Bluetooth Waterproof CuboQ Metal
  529 kr

  Har du ännu inte skaffat högtalaren Bluetooth Waterproof CuboQ Metal? Vänta inte längre utan förflytta dig till en värld av avancerad elektronik tillsammans med denna originella, vattentäta högtalare.

  www.cuboq.com

  • Effekt: 2 x 3 W (RMS)
  • Bluetooth 4.0
  • Batteri: 1450 mAh
  • Fungerar med microSD-kort
  • Handsfreefunktion
  • Max. räckvidd ca: 10 m
  • Laddningstid ca: 3 h
  • Driftstid ca: 6 h
  • Kapslingsklassning: IPX4
  • Medföljer: USB-kabel till micro USB och jackkontakt 3,5 mm
  • Mått ca: 16 x 6 x 2,5 cm

   

  Ismaskin Retro Line
  2 499 kr   2 095 kr

  Nu kan du enkelt och smidigt tillverka is hemma.

  Retro Line ismaskin! Inte bara otroligt snygg att titta på, den är effektiv också: den kan producera upp till otroliga 13 kg färsk is per dag (behövs dock fyllas på vatten) vilket betyder att maskinen producerar c:a 9 isbitar var 6:e minut.

  Med hjälp av denna ismaskin producerar du is lika enkelt som 1-2-3 utan att behöva anlita en VVS-installatör för montering. Efter att du placerat ismaskinen på valfri yta, öppnar du helt enkelt locket på ovansidan och fyller den med upp till 2,2 liter kallt vatten och trycker sedan på start. Sedan kan du och dina vänner luta er tillbaka med en uppfriskande kall dryck.

  Svensk manual ingår. Inställning för SMALL, MEDIUM eller LARGE isbitar.

  MÄRKERetro Line  220 V 50 Hz CE märkt produkt
  STORLEK37,5 cm hög, 36 cm djup och 30 cm bred
  Clear Sound Hörapparat
  249 kr

  Med denna hörapparat kan du se på TV med låg volym och höra konversationer eller till och med viskningar. Med Clera Sound hörapparat:

  • Missar du inte ord i filmer, på teatern i kyrkan etc.
  • Du stör inte längre övriga familjemedlemmar med den höga volymen på TV:n.
  • Hörapparaten förstärker upp till 4 gånger.
  • Den är mycket diskret och lätt.
  • Anpassar sig till alla öron.
  • Hörappraten kräver 3 LR44-batterier (ingår).
  Robotdammsugare Cecoclean Slim 5039 0,3 L 70 dB 17W Blå
  2 769 kr

  Satsa på intelligent rengöring på ett enkelt och bekvämt sätt med den intelligenta robotdammsugaren Cecoclean Slim 5039 som gör rent under möblerna och själv upptäcker hinder och trappor!

  • Innovativ, intelligent, stark och effektiv
  • Strömbrytare
  • Fjärrkontroll med LCD-skärm (2 x AAA, medföljer ej)
  • 5 program: automatisk, kant, rum, spiral, återvänd till basen
  • Tyst läge för nattstädning
  • Självladdningsstation: automatisk återgång till basen
  • Programmerbar 24 h per dygn, 7 dagar i veckan
  • 2 i 1: sidoborstsvep och sugning
  • Turboboost-system: kraftfull turbin för maximal sugeffekt
  • Lämplig för alla typer golv och mattor (<20mm)
  • Professionellt filter för luftrengöring: HEPA-filter (fångar upp 99 % av allergener, pollen och dammpartiklar)
  • Avancerad navigering iTech 1.0: intelligent navigering millimeter för millimeter
  • Sensorer för avstånd, ultraljud och fall
  • Stor behållare, lätt att rengöra: 300 ml
  • 2 sidoborstar för bättre åtkomst i alla skrymslen (2 utbytbara borstar medföljer)
  • Uppladdningsbart litiumbatteri (2200 mAh, 10,8 V)
  • Laddningstid: ca 4 timmar
  • Drifttid: ca 90 min.
  • Ljudnivå: < 70 dB
  • Material: ABS och PP
  • Gummihjul
  • Effekt: 17 W
  • Medföljer: basstation, självrengöringsborste och laddare (100-240 V, 50-60 Hz, 350 mA / 19 V, 600 mA)
  • Mått ca (diameter x höjd): 31 x 8 cm
  Sportskor med LED för Barn GlowFlow Kids (Fotstorlek: 34)
  379 kr

  Köp redan nu skor som erövrar marknaden: sportskor med LED för barn GlowFlow Kids! Dessa LED skor med sin originella, moderna och bekväma design är en klar vinnare för barnen.

  www.glow-flow.com

  • 7 LED färger (röd, grön, blå, lila, ljusblå, gul, vit)
  • 11 ljuslägen
  • USB koppling med aktiveringsknapp på insidan
  • Internt batteri: Li-on, 3,7 V, 450 mAh
  • Laddningstid: 5-6 h
  • Drifttid ca: 8 h
  • Laddning med USB (USB-kabel medföljer)
  • Innesulor medföljer
  • Sula: TPR (termogummi)
  • Material: MESH och PU (flexibelt polyuretanskum)

   

  Sportskor med LED för Barn GlowFlow Kids (Fotstorlek: 25)
  379 kr

  Köp redan nu skor som erövrar marknaden: sportskor med LED för barn GlowFlow Kids! Dessa LED skor med sin originella, moderna och bekväma design är en klar vinnare för barnen.

  www.glow-flow.com

  • 7 LED färger (röd, grön, blå, lila, ljusblå, gul, vit)
  • 11 ljuslägen
  • USB koppling med aktiveringsknapp på insidan
  • Internt batteri: Li-on, 3,7 V, 450 mAh
  • Laddningstid: 5-6 h
  • Drifttid ca: 8 h
  • Laddning med USB (USB-kabel medföljer)
  • Innesulor medföljer
  • Sula: TPR (termogummi)
  • Material: MESH och PU (flexibelt polyuretanskum)

   

  Sportskor med LED för Barn GlowFlow Kids (Fotstorlek: 26)
  379 kr

  Köp redan nu skor som erövrar marknaden: sportskor med LED för barn GlowFlow Kids! Dessa LED skor med sin originella, moderna och bekväma design är en klar vinnare för barnen.

  www.glow-flow.com

  • 7 LED färger (röd, grön, blå, lila, ljusblå, gul, vit)
  • 11 ljuslägen
  • USB koppling med aktiveringsknapp på insidan
  • Internt batteri: Li-on, 3,7 V, 450 mAh
  • Laddningstid: 5-6 h
  • Drifttid ca: 8 h
  • Laddning med USB (USB-kabel medföljer)
  • Innesulor medföljer
  • Sula: TPR (termogummi)
  • Material: MESH och PU (flexibelt polyuretanskum)

   

  Sportskor med LED för Barn GlowFlow Kids (Fotstorlek: 33)
  379 kr

  Köp redan nu skor som erövrar marknaden: sportskor med LED för barn GlowFlow Kids! Dessa LED skor med sin originella, moderna och bekväma design är en klar vinnare för barnen.

  www.glow-flow.com

  • 7 LED färger (röd, grön, blå, lila, ljusblå, gul, vit)
  • 11 ljuslägen
  • USB koppling med aktiveringsknapp på insidan
  • Internt batteri: Li-on, 3,7 V, 450 mAh
  • Laddningstid: 5-6 h
  • Drifttid ca: 8 h
  • Laddning med USB (USB-kabel medföljer)
  • Innesulor medföljer
  • Sula: TPR (termogummi)
  • Material: MESH och PU (flexibelt polyuretanskum)

   

  Sportskor med LED för Barn GlowFlow Kids (Fotstorlek: 32)
  379 kr

  Köp redan nu skor som erövrar marknaden: sportskor med LED för barn GlowFlow Kids! Dessa LED skor med sin originella, moderna och bekväma design är en klar vinnare för barnen.

  www.glow-flow.com

  • 7 LED färger (röd, grön, blå, lila, ljusblå, gul, vit)
  • 11 ljuslägen
  • USB koppling med aktiveringsknapp på insidan
  • Internt batteri: Li-on, 3,7 V, 450 mAh
  • Laddningstid: 5-6 h
  • Drifttid ca: 8 h
  • Laddning med USB (USB-kabel medföljer)
  • Innesulor medföljer
  • Sula: TPR (termogummi)
  • Material: MESH och PU (flexibelt polyuretanskum)

   

  Sportskor med LED för Barn GlowFlow Kids (Fotstorlek: 31)
  379 kr

  Köp redan nu skor som erövrar marknaden: sportskor med LED för barn GlowFlow Kids! Dessa LED skor med sin originella, moderna och bekväma design är en klar vinnare för barnen.

  www.glow-flow.com

  • 7 LED färger (röd, grön, blå, lila, ljusblå, gul, vit)
  • 11 ljuslägen
  • USB koppling med aktiveringsknapp på insidan
  • Internt batteri: Li-on, 3,7 V, 450 mAh
  • Laddningstid: 5-6 h
  • Drifttid ca: 8 h
  • Laddning med USB (USB-kabel medföljer)
  • Innesulor medföljer
  • Sula: TPR (termogummi)
  • Material: MESH och PU (flexibelt polyuretanskum)

   

  Sportskor med LED för Barn GlowFlow Kids (Fotstorlek: 27)
  379 kr

  Köp redan nu skor som erövrar marknaden: sportskor med LED för barn GlowFlow Kids! Dessa LED skor med sin originella, moderna och bekväma design är en klar vinnare för barnen.

  www.glow-flow.com

  • 7 LED färger (röd, grön, blå, lila, ljusblå, gul, vit)
  • 11 ljuslägen
  • USB koppling med aktiveringsknapp på insidan
  • Internt batteri: Li-on, 3,7 V, 450 mAh
  • Laddningstid: 5-6 h
  • Drifttid ca: 8 h
  • Laddning med USB (USB-kabel medföljer)
  • Innesulor medföljer
  • Sula: TPR (termogummi)
  • Material: MESH och PU (flexibelt polyuretanskum)

   

  Sportskor med LED för Barn GlowFlow Kids (Fotstorlek: 30)
  379 kr

  Köp redan nu skor som erövrar marknaden: sportskor med LED för barn GlowFlow Kids! Dessa LED skor med sin originella, moderna och bekväma design är en klar vinnare för barnen.

  www.glow-flow.com

  • 7 LED färger (röd, grön, blå, lila, ljusblå, gul, vit)
  • 11 ljuslägen
  • USB koppling med aktiveringsknapp på insidan
  • Internt batteri: Li-on, 3,7 V, 450 mAh
  • Laddningstid: 5-6 h
  • Drifttid ca: 8 h
  • Laddning med USB (USB-kabel medföljer)
  • Innesulor medföljer
  • Sula: TPR (termogummi)
  • Material: MESH och PU (flexibelt polyuretanskum)

   

  Sportskor med LED för Barn GlowFlow Kids (Fotstorlek: 29)
  379 kr

  Köp redan nu skor som erövrar marknaden: sportskor med LED för barn GlowFlow Kids! Dessa LED skor med sin originella, moderna och bekväma design är en klar vinnare för barnen.

  www.glow-flow.com

  • 7 LED färger (röd, grön, blå, lila, ljusblå, gul, vit)
  • 11 ljuslägen
  • USB koppling med aktiveringsknapp på insidan
  • Internt batteri: Li-on, 3,7 V, 450 mAh
  • Laddningstid: 5-6 h
  • Drifttid ca: 8 h
  • Laddning med USB (USB-kabel medföljer)
  • Innesulor medföljer
  • Sula: TPR (termogummi)
  • Material: MESH och PU (flexibelt polyuretanskum)

   

  Sportskor med LED för Barn GlowFlow Kids (Fotstorlek: 28)
  379 kr

  Köp redan nu skor som erövrar marknaden: sportskor med LED för barn GlowFlow Kids! Dessa LED skor med sin originella, moderna och bekväma design är en klar vinnare för barnen.

  www.glow-flow.com

  • 7 LED färger (röd, grön, blå, lila, ljusblå, gul, vit)
  • 11 ljuslägen
  • USB koppling med aktiveringsknapp på insidan
  • Internt batteri: Li-on, 3,7 V, 450 mAh
  • Laddningstid: 5-6 h
  • Drifttid ca: 8 h
  • Laddning med USB (USB-kabel medföljer)
  • Innesulor medföljer
  • Sula: TPR (termogummi)
  • Material: MESH och PU (flexibelt polyuretanskum)