Individual Lash Trios

Individual Lash Trios

99 kr

Ett set som hjälper dig att skapa din egna look. Med dessa superlätta trios som kommer i kort- och mediumlängd, har du allt för att skapa din egna franslook. Applicera direkt intill franslinjen eller i kombination på dina vanliga lösögonfransar för att maximera volymen.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Åhlens för 99 kr
Finns i lager hos Åhlens, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.

Liknande produkter

Individual Lash Naturals Short Knotfree
69 kr
Ett set med de mest naturliga av de individuella fransarna, utan knut i fästet så smälter dom in ännu bättre bland dina egna fransar. Individuella fransar ger dig möjlighet att skapa din egen look, vill du bara fylla i glesa partier i dina egna fransar eller kombinera med Strip Lashes för ännu mer volym. Skillnaden mellan individuella och hela fransar är att individuella appliceras på dina fransar och inte mot huden som med hela lösögonfransar. Du kan även välja att skapa ett mer långvarigt resultat genom att använda det permanenta limmet för individuella fransar, för ett resultat på flera veckor. Observera att detta lim är permanent och bör endast användas på individuella fransar och tas enkelt bort med Lashfree Remover.
Individual Lash Natural Knot-free Mini
79 kr
Naturals Knot-free är den mest naturliga av de individuella fransarna, utan knut i fästet så smälter dom in ännu bättre bland dina egna fransar. Individuella fransar ger dig möjlighet att skapa din egen look, vill du bara fylla i glesa partier i dina egna fransar eller kombinera med Strip Lashes för ännu mer volym. Skillnaden mellan individuella och hela fransar är att individuella appliceras på dina fransar och inte mot huden som med hela lösögonfransar. Du kan även välja att skapa ett mer långvarigt resultat genom att använda det permanenta limmet för individuella fransar, för ett resultat på flera veckor. Observera att detta lim är permanent och bör endast användas på individuella fransar och tas enkelt bort med Lashfree Remover.
Individual Lash
69 kr
Ett set med individuella fransar som ger dig möjlighet att skapa din egen look, fyll i glesa partier i dina egna fransar eller kombinera med Strip Lashes för ännu mer volym. Skillnaden mellan individuella och hela fransar är att individuella appliceras på dina fransar och inte mot huden som med hela lösögonfransar. Du kan även välja att skapa ett mer långvarigt resultat genom att använda det permanenta limmet för individuella fransar, för ett resultat på flera veckor. Observera att detta lim är permanent och bör endast användas på individuella fransar och tas enkelt bort med Lashfree Remover. Finns i varianterna Short, Medium & Long.
Individual Lash Long
69 kr
Ett set individuella fransar som ger dig möjlighet att skapa din egen look, fyll i glesa partier i dina egna fransar eller kombinera med Strip Lashes för ännu mer volym. Skillnaden mellan individuella och hela fransar är att individuella appliceras på dina fransar och inte mot huden som med hela lösögonfransar. Du kan även välja att skapa ett mer långvarigt resultat genom att använda det permanenta limmet för individuella fransar, för ett resultat på flera veckor. Observera att detta lim är permanent och bör endast användas på individuella fransar och tas enkelt bort med Lashfree Remover. Finns i varianterna Short, Medium & Long.
Adhesive Individual Lashes
59 kr
Ett speciellt anpassat lim för individuella lösögonfransar. Limmet är permanent och avlägsnas med hjälp av  Lashfree Remover, en oljebaserad remover som skonsamt avlägsnar limmet och dina lösögonfransar. Du kan även låta fransarna sitta kvar tills dina egna fransar naturligt faller av och då följer dessa med.
Kul Att Skapa Mini, Knytband
69 kr
En förpackning fylld med pyssel. Här lär man sig knyta armband i olika tekniker. Gör din egna design och skapa egna originella armband.
Berättarkort - Det var en gång...
125 kr
Improvisera fram en berättelseTag bilder som hjälpGör egna bilder som saknas Berättarkort för storytelling  Det var en gång… En kortlek för att stimulera fantasi, improvisation och berättarglädje. Låt korten inspirera och forma egna berättelser utifrån bildern på korten. Räcker inte bilderna till finns det blanka kort för egna illustrationer.Så här kan det gå till: Blanda korten och lägg dem med baksidan upp. En deltagare tar ett kort och börja berätta en historia med utgångspunkt från bilden. Nästa deltagare tar ett nytt kort och fortsätter berättelsen med koppling till den nya bilden. Nästa tar ett kort och fortsätter berättelsen och så fortsätter det! Alla bidrar till den gemensamma berättelsen utifrån de bilder man får upp. Det blir en unik berättelse som styrs av slumpen och deltagarnas fantasi! Storytellingkorten eller berättarkorten passar alla åldrar.Självklart kan du och dina medspelare skapa era egna regler. Leken innehåller 42 spelkort med bilder och 10 blanka kort för egna teckningar/idéer.Wanja Bellander har utvecklat korten och Birgitta Folcker-Sundell har gjort illustrationerna. Wanja Bellander var månadens innovatör hos smartasaker i september 2014. Läs mer on henne HÄR!
Lash Accent
69 kr
Ett set med halva lösögonfransar som appliceras på yttre delen av ögonfransraden, för dig som vill skapa volym och en förlängande känsla av dina fransar.
Lash Accent
69 kr
Ett set med halva lösögonfransar som appliceras på yttre delen av ögonfransraden, för dig som vill skapa volym och en förlängande känsla av dina fransar.
Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Brodera egna armband med korsstygn. Skapa egna mönster eller använd förslagen som ingår. Från 8 år.
Lash Applicator
155 kr
Ett smidigt och enkelt verktyg som hjälper dig att snabbt och enkelt applicera lösögonfransar.
Lashfree Remover
59 kr
En oljebaserad remover som skonsamt avlägsnar limmet och dina individuella lösögonfransar. Du kan även låta fransarna sitta kvar tills dina egna fransar naturligt faller av och då följer dessa med.
Satin & Caviar Shadow & Long-Wear Gel Eyeliner Palette
560 kr
En helt ny duo i begränsad upplaga, innehållande vår bästsäljande ögonskugga samt kultfavoriten Long-Wear Gel Eyeliner. Denna palett är faktiskt den enda du behöver och hjälper dig att skapa dramatiska ögon. En Mini Dual-Ended Eye Shadow/Ultra Fine Eye Liner Brush medföljer. Tre kompletterande gråa ögonskuggor i matt finish som är perfekta för att skapa en sotig look: applicera i flera lager för att bygga upp önskad intensitet. Det kan inte bli fel! Vår pigmentrika Long-Wear Gel Eyeliner sitter där den ska och gör det enkelt att definiera ögonen, oavsett om du vill ha en vardagslook eller en mer dramatisk look. Skapa en klassiskt sotig look genom att använda änden på din Eye Shadow Brush för att applicera French Grey från franslinje till globlinje. Applicera därefter Fog i ett lager ovanpå för att bygga upp ytterligare intensitet. Blanda Metallic Eye Shadow i Pink Moon för att skapa en fin skimrande effekt. Använd din Eye Liner Brush för att applicera Long-Wear Gel Eyeliner på övre och nedre franslinjen i färgen Caviar Ink. Se till så att linjerna möts i ögonvrån.
Roligt mini-set
69 kr
Det roliga mini-setet är en perfekt liten box som innehåller allt du behöver för att börja göra Aquabeads-skapelser. Placera pärlorna på brickan, spraya med vatten, varpå de magiskt fastnar i varandra. Precis som med påstrykbara pärlor men utan både värme och strykjärn. Skapa bilar, raketer och djur, eller skapa dina egna figurer med de 200 pärlorna i sju färger. En cool present för både pojkar och flickor.
Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Komplett set med allt du behöver för att skapa 3 läskiga monster. Gör egna mönster eller använd motivmallarna som ingår. Från 6 år.
By Terry - Terry Flair
149 kr
Terry Flair innehåller trippelfransar i tre olika längder: 7, 10 och 12 mm så att du kan skapa din egna unika look. Fransarna är enkla att använda för alla, allt från nybörjaren till den professionella. Du kan variera din look med fransarna och skapa en enkel vardagsmakeup eller en intensiv look för kvällen.
Soft Touch Lash
79 kr
En ny serie lösögonfransar, som både ser och känns mer naturliga. Genom dess avsmalnande franstoppar, ett mjukt flexibelt fransband samt att de är superlätta ger de en enklare applicering och lättare och naturliga känsla när du bär dem. Soft touch finns i 5 varianter för att du ska hitta dina favoriter och anpassa efter tillfället.
InstaCurl Lash
250 kr
En mascara som böjer fransarna direkt vid applicering, håller hela dagen och ger dig en fantastisk franslook. En kurvad borste som passar alla ögonformer och sveper in även de allra minsta fransarna i färg och gör dem långa, böjda och fylliga. Du behöver inte vara rakt på sak med InstaCurl Lash.
Kilner Fermentation Set
499 kr
Kilners fermentationsset gör det enkelt att skapa egna läckra jästa matvaror fyllda med vitaminer, mineraler och probiotiska kulturer. Perfekt för att göra av surkål, kimchi, pickles och mycket mer. Skapa din egen fermenterade mat är på ett smidigt sätt, lägg bara ner dina favoritgrönsaker, vatten och salt i burken. Specifikationer:- Innehåller en 3 liter glasburk med tryckucka, luftlås, keramiska stenar, recept och instruktioner, luftlås. - Tål diskmaskin.- Häll inte kokande vatten direkt i burkarna.- Diska innan första användning. Mått: 30 x 26 x 12,5 cm 
Perfect Light Highlighting Palette
335 kr
Highlighta, stroba och bygg lager för att skapa din ultimata multidimensionella lyster med dessa koordinerade kräm- och puder-highlighterna. Den superkrämiga konsistensen på de två krämhighlighterna ger en mjuk, strålande lyster medan de två talkfria puderhighlighterna ger en mer silkeslen, lystrig finish. Använd på ansikte och kropp induviduellt eller genom lager över varandra för att skapa din alldeles egna individuella lyster.
Fototejp
59,90 kr
Fäst dina fotografier snabbt och enkelt. Ett måste för dig som gör egna kort eller gillar scrapbooking.
Skapa dina egna studsbollar
119 kr
Snabbt och lätt pyssel! Gör upp till 12 coola Snabbt och lätt pyssel! Gör upp till 12 coola studsbollar! Skapa och ge bort som present eller lek själv!Från 6 år.
Väska Trios
1 149 kr
Handväska i mocka med avtagbar axelrem av kedja.Mått: 23x16 cm.
Väska Trios
1 149 kr
Handväska i mocka med avtagbar axelrem av kedja.Mått: 23x16 cm.
Harmony Skål 11 cm Vit
59 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Fat ovalt 40 cm Vit
299 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Fat runt 40 cm Vit
399 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Skål 30 cm Vit
299 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Frukostskål 50 cl Blå
79 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Pattern Template
49 kr
Ett nagelstämpelkit som hjälper dig att enkelt och snabbt skapa vackra nageldekorationer med färdiga motiv på några minuter. I det här kompletta kitet finns allt du behöver för att komma igång. På mönsterbrickorna finner du en mängd olika detaljrika motiv. Låt fantasin flöda, och skapa nageldekorationer utöver det vanliga. Snyggt, enkelt och roligt!
Nail Stamping Kit
139 kr
Ett nagelstämpelkit som hjälper dig att enkelt och snabbt skapa vackra nageldekorationer med färdiga motiv på några minuter. I det här kompletta kitet finns allt du behöver för att komma igång. På mönsterbrickorna finner du en mängd olika detaljrika motiv. Låt fantasin flöda, och skapa nageldekorationer utöver det vanliga. Snyggt, enkelt och roligt!
Eye Shadow Quad
430 kr
En noggrant utvald palett med matta nyanser som är perfekta för att applicera skugga på hela ögonlocken, dra en linje, definiera och skapa en look som passar till både vardag och fest.Smickrande nyanser som passar alla hudtoner, enkla att applicera och blanda. Kraftigt pigmenterade nyanser som kan byggas på för ökad intensitet. Mixa och matcha - det kan helt enkelt inte gå fel.Välj en ljus nyans och svep den från franslinjen till ögonbrynet med hjälp av Angle Eye Brush (säljs separat). Lägg den medelmörka färgen på ögonlocken, applicera den mörka skuggan längs med övre och nedre franslinjen med hjälp av Dual-Ended Ultra Fine/Ultra Precise Eye Liner Brush (säljs separat). Se till att linjerna möts i yttre ögonvrån.
Stamping Nail Polish x 3
69 kr
Ett nagelstämpelkit som hjälper dig att enkelt och snabbt skapa vackra nageldekorationer med färdiga motiv på några minuter. I det här kompletta kitet finns allt du behöver för att komma igång. På mönsterbrickorna finner du en mängd olika detaljrika motiv. Låt fantasin flöda, och skapa nageldekorationer utöver det vanliga. Snyggt, enkelt och roligt!
Couture Eye Marker Eyeliner
365 kr
En smidig produkt som är väldigt enkel att applicera för att skapa den eleganta och feminina looken som passar till alla tillfällen, allt från lunchmötet till en utekväll. Yves Saint Laurent’s eyeliner innehåller en precisionsspets som hjälper till att skapa de perfekta linjerna på ett svep för att framhäva intensiteten i ögonen samtidigt som den håller en fräsch look under hela dagen.
Harmony Tallrik flat 28 cm Vit
99 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Frukostskål 50 cl Ljusblå
79 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Tallrik djup 23,5 cm Blå
99 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Tallrik flat 22 cm Ljusblå
79 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Harmony Tallrik djup 23,5 cm Ljusblå
99 kr
En rustik servisserie med ett vackert fiskfjällsmönster tillverkad av flintgods. Finns i flera härliga färger så du kan skapa dina egna favoritkombinationer.
Lash Ecstasy Mascara
360 kr
En mascara som ger dina fransar extremt mycket volym. Borsten är formad som en cylinder, vilket bidrar till att den fångar upp varenda frans. Samtidigt är det färre men tjockare fibrer i borstens huvud, vilket säkrar att det kommer mer färg på varje frans. Det är enkelt att applicera flera lager av mascaran för att uppnå den perfekta volymen och den snygga, djupa färgen.
Small Angled Brush
59 kr
En pensel med syntetiska taklonborst som är mjukare, mer absorberande och kan användas med både våta och torra produkter. Bli din egna professionella makeupartist och skapa felfria looks med denna Studio Brush från e.l.f.. Ger jämna, tunna och raka linjer varje gång. Använd penseln för att applicera läppstift, ögonbrynsfärg eller för att rama in ögonen.- Veganvänlig.
Alessi Porslinsfigurer Kamel & Palm Handmålade
289 kr
Säg hej till porslinsfigurerna Dario Dromedario & Palmita. Två vackert handmålade figurer att skapa din egna oas med. Antingen till dig själv eller till dina barn.
70634 Ninjago® Nya – spinjitzumästare
129 kr
Visa upp dina spinjitzukunskaper med Nya! Placera vattenninjan i kapseln med hennes kaststjärnor, fäst den på snurran och dra i snöret. Snurra, rulla, hoppa och lär dig fantastiska trick som Zen. Skapa sedan egna spinjitzuutmaningar och tävla mot dina vänner för att bli spinjitzumästarnas mästare!• Produktnummer: 70634
Fred Letter Pressed Cookie Cutters
295 kr
Roliga Kakstämplar med bokstäver och symboler, skapa dina egna mördegskakor med namn och roliga meddelanden.Mått: 1,6 x 5,4 x 4,2 cm. Material: Grå plast.
70635 Ninjago® Jay – spinjitzumästare
129 kr
Bli ninja och visa upp alla dina spinjitzutrick med Jay! Placera den blå ninjan i kapseln med hans kaststjärnor, fäst den på snurran och dra i snöret. Snurra, rulla, hoppa och lär dig superhäftiga trick som Hoppgroda. Skapa sedan egna spinjitzuutmaningar och tävla mot dina vänner för att bli den ultimata spinjitzumästaren!• Produktnummer: 70635
Lash Domination® Liquid Ink Liner
285 kr
En eyeliner som gör att du kan skapa allt från en subtil dagsmakeup till en kraftull dramatisk kvällsmakeup. Den ger en intensiv svart färg som skapar en fyllingare franslinje. Den tunna spetsiga filtapplikatorn gör det möjligt att lägga både en supertunn och tjock markerad eyeliner. Den unika linerförpackningen säkerställer att pigmentet fördelas för en jämn och färgrik applicering. Lash Domination Ink Liner har longlastingeffekt, är vattenresistent och håller hela dagen. Dessutom innehåller den ett quinoaproteinkomplex som ger dina fransarnarötter näring.
Luxorparts Proto-shield för UNO R3. Shield för Arduino
99,90 kr
Kretskort för att skapa egna shields till Arduino Uno R3. Färdiglödd med stiftlister, två lysdioder och två knappar. Levereras med kopplingsplatta som passar direkt på kretskortet. Mått 68x53x12 mm.
Super Noir Shadow & Liner
195 kr
En ögonpenna som hjälper dig att skapa en tjock dramatisk eyeliner, eller en sotad look genom att applicera den som ögonskugga.
Classic Pressokanna 8 koppar Vit
599 kr
Njut av en god kopp kaffe med Steltons klassiska pressokanna.Det är en termoskanna med inbyggd pressofunktion, formgiven av Erik Magnussen. Mal dina egna bönor eller köp färdigmalet, häll över hett vatten och servera det nybryggda kaffet direkt ur pressokannan. Mellan kannans innerbehållare och ytterhöljet finns ett luftrum som hjälper kaffet att hålla temperaturen under längre tid.
Cream Colour Base Pro Palette Refill Pan
140 kr
En mångsidig produkt med flera användningsområden. Kan appliceras direkt på bar hud eller i lager över foundation, fuktighetscreme eller puder. Applicera med borste, svamp eller med fingrarna. Beroende på appliceringsmetod ger produkten allt från en svepande lätt finish till dramatisk full täckning. Skapa en personligt anpassad palett med skuggor. Passar i Pro Palette Large Pan.
Haute & Naughty Lash
230 kr
En två-i-ett-mascara som gör det möjligt att skapa definierade fransar eller intensiv volym. Den dubbelsidiga borsten gör det lätt att applicera den lättviktiga formeln. En borste förfinar applikationen av mascara, den andra ger fantastisk volym.
Lyngby Vas 20 cm Glas Copenhagen Green
479 kr
Den unika Lyngbyvasen i glas är ljuvlig som inredningsdetalj, till dina snittblommor eller när du vill skapa fantastiska kreationer med blommor och växter från den egna trädgården. Vasen är tillverkad i munblåst glas av finaste kvalitet.Finns i flera färger och storlekar.
21135 Minecraft Skaparlådan 2.0
749 kr
Ge kreativiteten en skjuts med Skaparlådan 2.0. Öppna en av de fem klosspåsarna som ingår, välj en av de tre modellkonfigurationerna och börja bygga! Kombinera alla fem modellerna för att skapa dina egna skräddarsydda Minecraft™ landskap med vindskydd, torn, gruvor och gårdar ‒ möjligheterna är oändliga! När du vill ha omväxling kan du bygga om de enskilda modellerna eller förvandla landskapet genom att bara flytta om modulsektionerna som är lätta att sätta ihop. Upplev riktiga äventyr med Steve, Creeper™ och ett slem! Föd upp boskap, odla grödor, bryt, tillverka och skapa med det här fantastiska setet.
Osmo Coding Jam Game – Kodning och musik: Dubbelt så roligt!
699 kr

Kodning och musik: Dubbelt så roligt!

Barn älskar musik, eller hur? Nu kan de komponera sina egna genom att arrangera Osmo’s kodblock till mönster och sekvenser. Det är roliga hands-on spel, och ett häftigt sätt att börja med kodning. Kör igång bara!

Skapa
Barn mellan 5–12 år kan använda kodblock för att skapa explosiva rytmer.

Lära
Barn lär sig känna av sin kreativa kodningsförmåga och samtidigt utveckla ett öra för rytm, melodi och harmoni.

Dela
Efter att ha komponerat ett musikstycke kan barnen tryggt dela det med vänner, familj och sin musikkrets.

Skapa, lyssna och ha roligt!
Bärja med en rytm och sluta med en hit! Med detta är öppna spel kan din lilla jammare blanda ljud och delade kompositioner — och samtidigt lära sig grunderna om kodning.

Underbara världar fyllda med musikaliska karaktärer
Från förhistorisk grottmusik, till interplanetära ping, till vetenskaplig labb-techno — barn kan lekfullt koda ljud från dessa olika karaktärer av världar för att skapa sina egna unika rytmer.

Dela dina låtar med världen
Spela in dina låtar och när du är nöjd kan du tryggt dela dessa med världen. Här är några låtar skapade med Coding Jam.

Dela block mellan spel
Så som många barn kommer att säga, ju fler block du har, ju mer kan du göra! Genom att kombinera block mellan våra kodningsspel, öppnas bokstavligen miljontals nya programmeringsalternativ.

Ett sätt att lära, två spel att spela
Bägge kodningsspelen från Osmo använder block — några är grundläggande och några är specialiserade — för att lära ut programmeringskoncept. Du kan även använda de grundläggande blocken från Coding Awbie för att spela övningsnivåer med Coding Jam. Men för att uppleva Coding Jam’s fulla kreativa potential behöver du dess specialiserade block.

Classic Pressokanna 8 koppar Svart
599 kr
Njut av en god kopp kaffe med Steltons klassiska pressokanna.Det är en termoskanna med inbyggd pressofunktion, formgiven av Erik Magnussen. Mal dina egna bönor eller köp färdigmalet, häll över hett vatten och servera det nybryggda kaffet direkt ur pressokannan. Mellan kannans innerbehållare och ytterhöljet finns ett luftrum som hjälper kaffet att hålla temperaturen under längre tid.
Nordic Secret Volume Lash Primer
219 kr
En ögonfransprimer som separerar och framhäver fransarna och får dem att se längre ut. Den fiberrika formulan ger synbart längre fransar vilket får ögonen att se större och mer strålande ut, redan innan du applicerar mascaran. Lash Primer innehåller även en sammansättning av fuktgivande ingredienser som ger fransarna näring och gör dem mjuka. Applicera därefter Nordic Noir Deep Impact Mascara för en effekt som liknar lösögonfransar.
70637 Ninjago® Cole – spinjitzumästare
129 kr
Ta dina spinjitzukunskaper till en ny nivå med Cole! Placera den svarta ninjan i kapseln med hans kaststjärnor, fäst den på snurran och dra i snöret. Snurra, rulla, hoppa och lär dig coola rörelser som Knockout. Skapa sedan egna spinjitzuutmaningar och tävla mot dina vänner för att bli en spinjitzulegend!• Produktnummer: 70637
70636 Ninjago® Zane – spinjitzumästare
129 kr
Visa upp dina coola spinjitzukunskaper med Zane! Placera isninjan i kapseln med hans kaststjärnor, fäst den på snurran och dra i snöret. Snurra, rulla, hoppa och lär dig galna trick som Driv. Skapa sedan egna spinjitzuutmaningar och tävla mot dina vänner för att se vem som är den främsta spinjitzuexperten!• Produktnummer: 70636
Refill med färgfolie och papper, Canon KC-36IP
149 kr
Set till Canon Selphy kompaktskrivare. Innehåller färgfolie och 36 papper. Fotopapper i visitkortsformat - gör dem personliga. Skriv ut egna bilder eller andra motiv när du gör dina egna visitkort.
Månads- och veckoplanerare A3
129 kr
Förenklar vecko- eller månadsplaneringen. Kalender i blädderblocksformat. Hjälper dig att komma ihåg inbokade tider, möten etc. Håll koll på dina egna och övriga familjens aktiviteter genom att skriva ner dem.
Universella rullar till vakuumpackare Cecomix 4072 (28 x 600 cm)
299 kr

Skaffa universella rullar till vakuumpackare Cecomix 4072 med vilken du enkelt skapar dina egna, personliga förpackningar!

 • Förpackning med 2 universella rullar till vakuumpackare 
 • Möjlighet att skapa egna påsar
 • Präglad yta för perfekt funktion och optimal konservering av matvaror
 • Tål matlagning i låga temperaturer med nedsänkningscirkulator (souse vide/ vakuum-matlagning)
 • Fria från BPA
 • Passar för djupfrysning och uppvärmning av mat i mikrovågsugn
 • Mått ca: 28 x 600 cm
Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Bygg egna pärlsnurror som du kan dekorera eller leka med. Gör egna mönster eller använd motivmallarna som ingår. Från 5 år.
Skapa dina egna vänskapsband
119 kr
Lär dig fläta de populära vänskapsarmbanden. Lär dig fläta de populära vänskapsarmbanden. Flera olika mönster att inspireras av!Från 7 år.
Caso SJ200
2 329 kr
Har du som ambition att leva hälsosammare? Med en juicepress blir det enklare och roligare att prioritera hälsan i vardagen. Du kan enkelt skapa goda safter av alla typer av frukt och grönsaker och experimentera med dina egna recept. Slowjuicern behandlar dina ingredienser så försiktigt som möjligt så att du kan få ut det mesta av dem. Detta för att bibehålla de naturliga vitaminerna och mineralerna till den färdiga juicen. Maskinen har en effektiv 200 W motor.
Flawless False Lash
49,50 kr
Ett par fransar som är ultrasvarta, mjuka och tillverkade av äkta premium remy hår. Varje frans har avsmald tipp vilket bidrar till att fransarna smälter samman bättre med dina egna fransar och skapar en voluminös och lyxig look.
Instant Pretty Set
755 kr
En riktig kultfavorit från Bobbi Brown: setet innehåller allt du behöver för att skapa en look som utstrålar naturlig skönhet. Setet innehåller:Smokey Eye Mascara (5 ml)Blush Duo i Desert Pink/Peony (4,8 g)Mini Lip Color i Sandwash Pink (2 g)Mini Ultra Fine Eyeliner BrushMini Long-Wear Gel Eyeliner i Espresso Ink (1,5 g)Detta set innehåller flera populära produkter som är perfekta för daglig användning: Skapa perfekta och naturligt blossande kinder genom att applicera de två nyanserna som ingår i Blush Duo. Komplettera med 12-hour Long-Wear Gel Eyeliner samt Smokey Eye Mascara för att definiera ögonen. Applicera läppstift i färgen Sandwash Pink, en perfekt beigerosa nyans som passar alla. Använd rougeborsten och applicera Desert Pink på kinderna med en mjuk, svepande rörelse. Tona ut uppåt och ut mot hårfästet för en mjukare effekt. Genom att avsluta med Peony, får du en naturligt rosig look. Använd Mini Ultra Fine Eye Liner Brush för att applicera Long-Wear Gel Eyeliner längs övre och nedre franslinjen och se till att linjen är tillräckligt kraftig för att synas även när ögonen är öppna. Avsluta looken med 2-3 lager Smokey Eye Mascara samt ett lager Lip Color på läpparna.
Starterkit Individuals
119 kr
Ett starterkit för Individuella fransar som är en perfekt start för dig som vill använda individuella fransar för första gången, då du får med allt du behöver för att skapa din egna look. Kitet innehåller Duralash Combo pack med fransar i längderna short, medium & long. Du får med ett permanent lim för individuella fransar och tillhörande Lashfree Remover som är till för att få bort limmet och fransarna. I kitet förljer det även med en smal och spetsig pincett, speciellt anpassad för dessa fransar, för att underlätta vid appliceringen.
Le Creuset Vas 15 cm Cerise
299 kr
Härlig röd vas från Le Creuset som kommer lysa upp hemmet nu i hösttider. Vasen är gjord i stengods och har en snygg design. Mixa och matcha de du gillar i blomväg eller växtväg och skapa din egna personliga stil.Vasen finns i 10 olika färger och i 2 olika storlekar.
Pysselset
79,90 kr
Det är kul med pyssel! Pärla egna breda, coola armband. Fantisera och gör egna mönster eller följ förslagen som ingår. Från 5 år.
3D-penna med bordsställ. Skapa egna 3D-figurer på frihand
399,90 kr
Med en 3D-penna kan du rita och skapa plastobjekt i 3D. Låt kreativiteten och fantasin flöda Pennan matas med standard 1,75 mm-filament t.ex. 40553 eller 87350. Knapp för att automatiskt ladda eller ladda ur filament samt hastighetskontroll. 0,7 mm keramisk spets ger hög precision i skapandet. Temperaturområde 190-210C beroende på val av filamenttyp PLA eller ABS. Filament matas automatiskt ur pennan efter 2 min inaktivitet. Drivs från USB-laddare eller powerbank min. 2 A t.ex. 95717 eller 96870. Levereras med hållare och USB-kabel. Mått 150x38x23 mm.
Strip Lash
69 kr
Ett set lösögonfransar skapade för att passa för just ditt ändamål, för en naturlig look eller för alla årets festliga tillfällen. Fransarna appliceras snabbt och enkelt och sitter väldigt bra. Fransarna tillverkas av naturligt hår och kan därför användas med din vanliga mascara, samt tål att återanvändas. Lim till fransarna medföljer i förpackningen.
Mad Lash Mascara
199 kr
Med Mad Lash Mascaras böjda borste transformeras dina ögonfransar och tas till en ny nivå av ett fylligt resultat. Den fantastiska formulan ger en intensiv volym och definierar dina fransar med en skarp svart nyans som kommer föra dina fransar till liv!
Luxorparts Proto-shield för Mega 2560 Rev. 3. Shield för Arduino
119,90 kr
Kretskort för att skapa egna shields till Arduino Mega 2560 Rev. 3. Färdiglödd med stiftlister, två lysdioder och knapp. Levereras med kopplingsplatta som passar direkt på kretskortet.
Panel- & Bröstlist Luxxus P5021 Vit
225 kr
Lister för inredningssnickerier måste inte vara tillverkade av trä. Denna smäckra panel- och bröstlist med stillsam linjerelief tillverkas i en formstabil plast som är lätt att bearbeta. Skapa moderna eller klassiska inredningsdetaljer som du är helt ensam om. Listen monterar du själv enkelt med lim och målar sedan för att få dekorationen att smälta väl ihop med väggen. I äldre hus där gamla inredningsdetaljer som lister och stuckatur gått förlorad återskapar du lätt den tidigare miljön. I modern inredning är det lätt att leka med formelement från olika tidsepoker och skapa en ombonad miljö efter eget kynne.
Använd bröstlist Luxxus P5021 som bröstningslist på halvpanel eller för att skapa dekorativa rutor direkt på väggen eller på en panel. Lägg flera intill varandra oför att skapa en spännande effekt.

Montering

Använd vanliga handverktyg för att såga, slipa och bearbeta innan montering. Montera med DecoFix Pro lim. Skarvarna limmas med DecoFix Extra. Överflödigt lim torkas genast bort med vatten eller mild såplösning.

Polyuretan

Polyuretan är en stöt- och vattentålig plast med en fin målningsbar yta som låter även fina detaljer framträda tydligt. Slipbar och lätt att bearbeta med vanliga handverktyg vid installation. Kan även användas utomhus. Vid rengöring tål materialet fukt och de flesta lösningsmedel. Ytan bör målas för fullständig UV-resistans.
Mad Lash Full Size Duo Mascara Set
299 kr
Med Mad Lash Mascaras böjda borste transformeras dina ögonfransar och tas till en ny nivå av ett fylligt resultat. Den fantastiska formulan ger en intensiv volym och definierar dina fransar med en skarp svart nyans som kommer föra dina fransar till liv!
Full Lash Curler
245 kr
En ögonfransböjare av proffskvalitet. Formar och kurvar ögonfransarna till en naturlig böj. Grundar för mascara eller lösögonfransar. Använd före applicering av lösögonfransar och mascara. Enkel att använda. Utformad för att kurva sig milt runt ögonfransen. Fungerar med en enkel tryck- och släpp-rörelse. Totalt tårsäker.
False Lash Effect Mascara
179 kr
En mascara som fördubblar storleken på dina fransar och ger ett resultat du bara trodde lösögonfransar kunde ge.
Kakel Hexatile Blanco 17,5x20 Vit
975 kr
En hexagonformad serie klinker i svart och vitt, i två olika storlekar. Plattans form skapar effektfulla, dekorativa ytor med sitt populära format. Kombinera färgerna och skapa egna mönster eller välj en enfärgad yta. För maximal mönstereffekt, använd en ljus fog mot en mörk platta och tvärtom. Möjligheterna är många, så här är det bara den egna fantasin som sätter gränserna. Hexatile hör hemma i alla stilar, passar i alla husets utrymmen inomhus och är lika snygg på vägg som på golv.

Specifikation

Innehåll/paket: 1m2
Åtgång/m2: 35 plattor
Ej frostsäker
Bridge Hue Philips
549 kr
Philips Hue-bryggan hjälper dig att skapa ditt alldeles egna Hue-system genom att styra upp till 50 lampor i hela hemmet. Styr ljuset med din smarta enhet, genom den trådlösa brytaren (Hue-bryggan) eller anslut till bärbara enheter som smarttelefon eller surfplatta. Detta är hela grunden för att Hue-produkterna skall fungera, en smidig och lätthantering brygga.

Specifikationer

Garanti 2 år
Max. antal tillbehör: 10
Max. antal lampor: 50
70633 Ninjago® Kai – spinjitzumästare
129 kr
Bli en spinjitzumästare med Kai! Placera den röda ninjan i kapseln med hans kaststjärnor, fäst den på snurran och dra i snöret. Snurra, rulla, hoppa och lär dig coola trick som Omlopp. Skapa sedan egna spinjitzuutmaningar och tävla mot dina vänner för att bli den ultimata spinjitzumästaren!• Produktnummer: 70633
Ljusstake Kryss, 20 cm, grå
239 kr
Skapa ditt egna unika mönsterLjusstake för stearinljus består av två moduler som kopplas samman. Fin som singel eller i mängd. Skapa ditt egna unika mönster genom att placera dem tillsammans. Ljuset från omgivningen och skenet av lågan ger effektfulla skuggspel. När julen nalkas är det fint att ställa 4 kryss i rad och fylla facken med ex mossa."Likt från korsets mitt strålar från hjärtat värme och ljus. Härifrån utgår livet. Var ett ljus i mörkret. Var en plats där människor känner trygghet och närhet. I den värld vi lever behöver vi få omges och inneslutas av verklig frid."Höjd: 6 cmLängd: 20 cmMaterial: StålYtbehandling: Klarlackad eller vit, välj i rutan ovan!Grafitgrå designar inredning och möbler inspirerade av gråskalan och naturliga material. Bland inredningen från Grafitgrå finns en grå tråd och harmoni i val av produkter där du kan kombinera hela sortimentet från den lilla detaljen till den stora möbeln.
Isglas SAGAFORM - Silikon
109 kr
Bar Snapsglasform, vitKul present att ge bort! Gör egna snaps- eller shotglas av is. Skapa dekorationer i glaset genom att frysa in örter, blommor och blad i vattnet. Storlek: 12,8x12,8x6,3 cmMaterial: Gummi
Klinker/kakel Hexatile Blanco 39x45 Vit
1 285 kr
En hexagonformad serie klinker i svart och vitt, i två olika storlekar. Plattans form skapar effektfulla, dekorativa ytor med sitt populära format. Kombinera färgerna och skapa egna mönster eller välj en enfärgad yta. För maximal mönstereffekt, använd en ljus fog mot en mörk platta och tvärtom. Möjligheterna är många, så här är det bara den egna fantasin som sätter gränserna. Hexatile hör hemma i alla stilar, passar i alla husets utrymmen inomhus och är lika snygg på vägg som på golv.

Specifikation

Innehåll/paket: 1m2
Åtgång/m2: 35 plattor
Ej frostsäker
Skapa dina egna smycken
119 kr
Gör fina armband med pärlor. En plastram Gör fina armband med pärlor. En plastram att trä upp tråden på ingår i lådan.Från 6 år.
Byggfordon med tillbehör
299 kr

Uppmuntra barnen till att skapa egna fantasifulla historier medan de leker med dessa byggfordon med tillbehör.

 • 4 fordon (betongblandare, kran, grävmaskin och flaklastbil)
 • Bilarnas mått ca: 11 x 6,5 x 11
 • 1 figur (ca 5 x 9,5 x 3,5 cm)
 • 4 koner (ca 3,5 x 3,5 x 3,5 cm)
 • 3 stoppskyltar och trafikljus (ca 6 x 10 x 3 cm)
 • Rekommenderad ålder: från 3 år
Målarbok för vuxna - Växter och djur
139 kr
Med 100 fantastiska bilder för din kreativitet och mindfulness. Uttryck din kreativitet och finn inre ro och medveten närvaro genom att färglägga de detaljrika mönstren i denna bok.Du behöver inga förkunskaper för att sätta igång, bara pennor i olika färg. Bokens syfte är att inspirera till fantasifull färgläggning av mönster och motiv, men även till att ta steget att kanske skapa egna mönster eller andra bilder i den riktning ditt inre leder dig.Du kommer snart att märka hur du påverkas positivt av färgernas harmoni, hur de väcker din inneboende kreativitet och motverkar stress.Vanliga färgpennor rekommenderas.Storlek: 20x26 cm
Målarbok för vuxna - Från trädgården
139 kr
Med 100 fantastiska bilder för din kreativitet och mindfulness. Uttryck din kreativitet och finn inre ro och medveten närvaro genom att färglägga de detaljrika mönstren i denna bok. Du behöver inga förkunskaper för att sätta igång, bara pennor i olika färg. Bokens syfte är att inspirera till fantasifull färgläggning av mönster och motiv, men även till att ta steget att kanske skapa egna mönster eller andra bilder i den riktning ditt inre leder dig. Du kommer snart att märka hur du påverkas positivt av färgernas harmoni, hur de väcker din inneboende kreativitet och motverkar stress. Vanliga färgpennor rekommenderas. Storlek: 20x26 cm
Märkband Satin Brother TZe-RW34
99,90 kr
Skapa egna tygband med guldfärgad text. Används t.ex. för att göra presenter och paket extra fina.
Märkband Satin Brother TZe-R234
99,90 kr
Skapa egna tygband med guldfärgad text. Används t.ex. för att göra presenter och paket extra fina.
Klinker/kakel Hexatile Negro 17,5x20 Svart
975 kr
En hexagonformad serie klinker i svart och vitt, i två olika storlekar. Plattans form skapar effektfulla, dekorativa ytor med sitt populära format. Kombinera färgerna och skapa egna mönster eller välj en enfärgad yta. För maximal mönstereffekt, använd en ljus fog mot en mörk platta och tvärtom. Möjligheterna är många, så här är det bara den egna fantasin som sätter gränserna. Hexatile hör hemma i alla stilar, passar i alla husets utrymmen inomhus och är lika snygg på vägg som på golv.

Specifikation

Innehåll/paket: 1m2
Åtgång/m2: 35 plattor
Ej frostsäker
Klinker/kakel Hexatile Negro 39x45 Svart
1 285 kr
En hexagonformad serie klinker i svart och vitt, i två olika storlekar. Plattans form skapar effektfulla, dekorativa ytor med sitt populära format. Kombinera färgerna och skapa egna mönster eller välj en enfärgad yta. För maximal mönstereffekt, använd en ljus fog mot en mörk platta och tvärtom. Möjligheterna är många, så här är det bara den egna fantasin som sätter gränserna. Hexatile hör hemma i alla stilar, passar i alla husets utrymmen inomhus och är lika snygg på vägg som på golv.

Specifikation

Innehåll/paket: 1m2
Åtgång/m2: 35 plattor
Ej frostsäker
Lash Queen Feline
360 kr
En mascara med intensivt svarta pigment som ger dig en förförisk blick.Välj mellan:• Lash Queen Feline Extravaganza - Gör att fransarna upplevs tätare, längre och med intensivare färg• Lash Queen Feline Blacks - Intensifierar volymen, ger intrycket av längre fransar och ökat djup..
Frameless Clips
39 kr
Med Frameless Clips slipper du onödiga ramar. Perfekt om du vill ha extra rena och stilistiska inramningar. Gör dina egna clipsramar, i dina egna storlekar. Nyper om glas och bakstycke, och säkrar bilden. Förpackning om 8 stycken. Beräkna ett clip per 10 till 20 centimeter. Taveltråd kan med fördel monteras på öppningen i baksidan. Öppnas, monteras och stängs med Levers Frameless Clips.
Panel- & Bröstlist Luxxus P5020 Vit
495 kr
Lister för inredningssnickerier måste inte vara tillverkade av trä. Denna panel- och bröstlist med strikt minimalistisk linjerelief tillverkas i en formstabil plast som är lätt att bearbeta. Skapa klassiska inredningsdetaljer eller art deco-inspirerad nutid eller hitta på något du är helt ensam om. Listen monterar du själv enkelt med lim och målar sedan för att få dekorationen att smälta väl ihop med väggen. I äldre hus där gamla inredningsdetaljer som lister och stuckatur gått förlorad återskapar du lätt den tidigare miljön. I modern inredning är det lätt att leka med formelement från olika tidsepoker och skapa en ombonad miljö efter eget kynne.
Använd bröstlist Luxxus P5020 som bröstningslist på halvpanel eller för att skapa dekorativa rutor direkt på väggen eller på en panel. Lägg flera intill varandra och åstadkom något helt nytt. Som hörnkloss kan Luxxus P5020B användas för att skapa klassiska former i rummet.

Montering

Använd vanliga handverktyg för att såga, slipa och bearbeta innan montering. Montera med DecoFix Pro lim. Skarvarna limmas med DecoFix Extra. Överflödigt lim torkas genast bort med vatten eller mild såplösning.

Polyuretan

Polyuretan är en stöt- och vattentålig plast med en fin målningsbar yta som låter även fina detaljer framträda tydligt. Slipbar och lätt att bearbeta med vanliga handverktyg vid installation. Kan även användas utomhus. Vid rengöring tål materialet fukt och de flesta lösningsmedel. Ytan bör målas för fullständig UV-resistans.
Monsieur Big Marker Eyeliner
295 kr
En ultra-flexibel liner som glider längs fransarna och lämnar en iögonfallande, intensivt svart och skarp grafisk linje. Med en microfiberspets som enkelt når franslinjen och en vattenfast "Ink-Paint"-formula blir det möjligt att skapa både naturliga linjer och "cat eye"-vingar i strålande finish. Monsieur Big Marker kan skapa vilken look som helst med ett streck.
Lash Extender & Condition
225 kr
En produkt som vårda dina ögonfransarna. Precis som håret kan fransarna torka ut, klyvas eller brytas av. PureLash Extender & Conditioner skyddar dina fransar, ger dem näring och volym. Applicera innan favoritmascaran för att få ut mest av fransarna.
Exido slowjuicer. 3 st i lager
831 kr
Har du som ambition att leva hälsosammare? Med en juicepress blir det enklare och roligare att prioritera hälsan i vardagen. Du kan enkelt skapa goda safter av alla typer av frukt och grönsaker och experimentera med dina egna recept. En slowjuicer ger dina ingredienser mer varsam behandling och får ut mer juice från frukten än en vanlig juicepress. Den ger dig en friskare och mer vitaminrik juice. Tack vare den kraftfulla 220 W motor klarar juicepressen av de flesta ingredienserna. Och med 1 olika hastigheter kan du enkelt anpassa hastigheten efter dina ingredienser.
Lip Color + Blur Brushes
129 kr
Ett par borstar, Lip color + Blur, som är utformade för att enkelt applicera läppprodukter samt skapa olika trendiga läpplooks och effekter. Skapa dramatiska läppar eller en naturlig makeup. Används med läppstift, lip stain, eller läppglans.
Short Sculpt 19 Texture, 100 ml
125 kr
En texturgivande gel som hjälper dig att skapa en moderiktig kort frisyr. Ger dramatisk definition och glans med en ren känsla.
Träbokstav Ö, 8x10 cm
7,50 kr
En självhäftande träbokstav. Skapa egna ord genom att kombinera med andra bokstäver i serien.