Häcksax Bosch 18-500

BOSCH

Häcksax Bosch 18-500

1 695 kr

Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Sladdlös häcksax för snabb och effektiv klippning. Handtaget är justerbart i flera lägen - alltid bra arbetsställning. Snabbkapningsteknik - kvistar och grenar kapas vid första försöket. 18 V litiumjonbatteri med kort laddtid, ingen självurladdning och ingen minneseffekt. Specialtänder framtill på bladet - klarar grenar med upp till 25 mm i diameter.

Läs mer...

Köp hos Clas Ohlson för 1 695 kr
Finns i lager hos Clas Ohlson, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • Fri frakt vid köp för över 499 kr
  • Minst 2 års garanti
  • Retur till valfri butik
  • Öppet köp upp till 90 dagar

Liknande produkter

Tigersåg Bosch PSA 18 LI
999 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. För hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Sticksåg Bosch PST 18 LI
899 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Lätt och kompakt! Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. 4-stegspendling - snabbare sågning och bättre kurvtagning. Blåsfunktion för ren såglinje.
Skruvdragare Bosch PSR 1800 LI-2
1 299 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull maskin med kompakt design och låg vikt. Högt vridmoment för all borrning och skruvdragning. 18 V litiumjonbatteri, laddare och väska medföljer.
Cirkelsåg Bosch PKS 18 LI
999 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kompakt, batteridriven cirkelsåg. Lättanvänd med enkla inställningar av sågdjup och geringsvinklar. Jobba dammfritt - anslutning för dammutsug direkt på sågen. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Multislip Bosch PSM 18 LI
849 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull och kompakt slipmaskin för trä och metall. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Multislip som enkelt kommer åt i trånga utrymmen. Tvådelad slipplatta med kardborrefäste och inbyggd dammsugare.
Dammsugare Bosch PAS 18V LI
699 kr
Power4All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Toppeffekt med ett enda 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i det nya systemet. Lätt, smidig handdammsugare. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Transparent uppsamlingsbehållare - enkelt att se när det är dags att tömma.
Batteri Bosch 18 V 2,5 Ah W-B
699 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Passar alla maskiner i 18 V-systemet Power for All.
Grästrimmer Bosch 18-260 18 V
1 295 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Innovativt knivsystem med effektivitet och precision. Ställbart teleskophandtag och ergonomiskt stödhandtag. Enkelt knivbyte utan verktyg. Höjdjustering och byte till kantklippning - ställ in med ett klick.
Grästrimmer Bosch ART 23-18 LI
1 295 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Grästrimmer med innovativt knivsystem, effektivitet och precision. Ställbart teleskophandtag och ergonomiskt stödhandtag. Enkelt knivbyte utan verktyg. Höjdjustering och byte till kantklippning - ställ in med ett klick.
Skruvdragare Bosch PSR 1800 LI-2 med borr- och bitssats
1 399 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Väska med skruvdragare, 18 V-batteri, 60 min-laddare m.m. Kraftfull maskin med kompakt design och låg vikt. Högt vridmoment för all borrning och skruvdragning. Träborrar, hålstensborrar och bits i en praktisk låda - 15 delar.
Skruvdragare Bosch PSR 1800 LI-2
1 599 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Kraftfull maskin med kompakt design och låg vikt. Högt vridmoment för att klara all borrning och skruvdragning. 2 st. 18 V-batterier, laddare och väska ingår. Jobba effektivt - använd det ena batteriet under tiden som det andra laddas.
Skruvdragare Bosch PSB 180 LI-15
1 899 kr
Power for All är ett litiumjonbatterisystem för en hel serie Bosch-maskiner. Ett 18 V-batteri som passar alla sladdlösa maskiner i systemet. Stark maskin med kompakt design och låg vikt. 2-växlad planetväxel för kraftfull skruvdragning och borrning i trä och metall samt slagborrning i tegel. Snabbchuck med Auto Lock - snabba och smidiga verktygsbyten. 2 st. 18 V-batterier, laddare och väska ingår.
Häcksax B&D GTC5455PC-QW 54 V Dualvolt
2 995 kr
En effektiv häcksax med långt svärd, perfekt för större häckar. Dubbelverkande skär i härdat stål med skäravstånd 19 mm. Med den sågtandade bladspetsen kan du även kapa grenar med diameter upp till 38 mm. Levereras med 54 V/1,5 Ah litiumjonbatteri och 165 min-laddare.
Skruvdragare Bosch PSR Select
599 kr
Liten och stark skruvdragare! Inbyggd bitstrumma med 12 skruvbits. 3,6 V litiumjonbatteri ingår. Ingen minneseffekt, ingen självurladdning - alltid redo att användas tack vare litiumjontekniken. Klarar att dra upp till 90 skruvar på en laddning.
Sladdlös häcksax Black & Decker GTC1843LB
1 299 kr
GTC1843LB är en sladdlös elektrisk häcksax med teleskopskaft som gör det möjligt att klippa även höga häckar från marken. Klipphuvudet är vinklingsbart 180 grader och kan låsas i 5 olika lägen. Diamantslipade, dubbelverkande knivar ger renare snitt och mindre vibrationer. Gångtid upp till 50 minuter per laddning.

Utan batteri och laddare

GTC1843LB säljs utan batteri och laddare och är tänkt för den som redan har ett elverktyg från Black & Decker med 18 V Litium-Ion-batteri eftersom batterierna passar i alla Black & Deckers elverktyg avsedda för 18 V Lithium-Ion-batterier. Motsvarande modell komplett med batteri och laddare heter GTC1843L. Batteriet är 1,5Ah

Bekvämlighet

Sladdlöshet ger större rörelsefrihet. Teleskopskaftet ger en total längd på ca 2 m och en räckvidd på ca 3,5 m. Perfekt för snabb och effektiv trimning av höga häckar. Greppvänligt handtag. Häcksaxen är isärtagbar för enklare hantering och förvaring.

Alltid klar att användas

Lithium Ion-batterisystem laddar snabbt och har ingen självurladdning. Häcksaxen är alltid klar för klippning.

Tekniska data

Spänning: 18V
Batteri: Lithium-Ion
Totallängd skaft: 1,98 m
Svärdlängd: 43 cm
Tandavstånd: 12 mm
Knivrörelse: dubbelverkande
Knivbroms: <1,0 sek
Slagtal: 1400/min
Svärdskydd: ja
Vridbart huvud: 5 positioner
Vikt: 3,2 kg
Häcksax Stihl HSE 42
1 190 kr
Mycket lätthanterlig elektrisk häcksax, idealisk för trimning och klippning av kvistar och tunnare grenar. Utrustad med inbyggt skärskydd, ett litet handskydd, mekanisk knivbroms och enkelsidigt slipade knivar.
Häcksax Cocraft LXC HT18 utan batteri
449 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Passar perfekt för medelstora häckar. Arbetstid 20-35 min (2,0 Ah batteri). Vridbart svärd för vertikal och horisontell klippning. 5 års garanti.
Batteri 18V Bosch LI 2,5AH Power4all
749 kr
Toppeffekt för alla Bosch gröna gör-det-själv-maskiner och trädgårdsredskap i 18 V-systemet "Power for ALL".
Häcksax 18V Green It
799 kr
Nätansluten häcksax med mjukt ergonomiskt grepp. Klipp häcken bekvämt och effektivt med en elektrisk häcksax.

Säkerhet

Använd alltid handskar, hörselskydd och skyddsglasögon. Anslut sladden till ett godkänt utomhusuttag med jordfelsbrytare.

Tekniska data

Batteri: Lithium-Ion 18V, 1,3 Ah
Gångtid: 15-20 min
Laddtid: 1 timme
Varv/minut: 1100 v/min
Svärdslängd, häcksax: 510 mm
Max grentjocklek, häcksax: 14 mm
Häcksaxen drivs av batteri, nätadapter är ej tillgängligt
Häcksax Cocraft LXC HT18 med batteri
899 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Basmaskin i LXC-serien, 18 V litiumjonbatteri och laddare ingår. 51 cm svärd med laserskurna dubbelverkande knivar. Vridbart svärd för vertikal och horisontell klippning. 5 års garanti.
Batteri 1,5Ah Li-ion FMC685L-XJ Stanley Fatmax
899 kr
Lithium batteri ger optimal driftstid och prestanda.

Egenskaper

• 18 V 1,5 Ah Li-ion batteri
• Ingen minneseffekt och i stort sett ingen självurladdning för maximal produktivitet och kortare laddtid
• Spänning (V): 18
Batteri 2,0Ah Li-ion FMC687L-XJ Stanley Fatmax
799 kr
Li-ion batteri ger längre gångtid och håller sin laddning mellan användningarna

Fakta

• 18 V 2,0 Ah Li-ion batteri
• Ingen minneseffekt och i stort sett ingen självurladdning för maximal produktivitet och kortare laddtid
• Spänning (V): 18
Batteri 4,0Ah Li-ion FMC688L-XJ Stanley Fatmax
1 099 kr
Li-ion batteri ger längre gångtid och håller sin laddning mellan användningarna.

Egenskaper

• 18 V 4,0 Ah Li-ion batteri
• Ingen minneseffekt och i stort sett ingen självurladdning för maximal produktivitet och kortare laddtid
• Spänning (V): 18
Skruvdragare PSR 10,8 LI-2 2,0AH, Bosch
1 349 kr
Viktiga produktegenskaper Liten, lätt, kompakt – smidigast i klassen Ingen minneseffekt, ingen självurladdning: Alltid redo att använda tack vare litiumjontekniken Det utbytbara litiumjonbatteriet har extralång livslängd tack vare Bosch Electronic Cell Protection (ECP) Ytterligare produktfördelar Syneon Chip - intelligent styrd energi för varje projekt Smart 3-läges laddindikering Bosch styrelektronik: steglöst gasreglage 0–max. i strömbrytaren 2-växlad högkapacitetsplanetväxel: överlägsen livslängd, suverän kraftöverföring, jämn gång Snabbchuck med Bosch Auto-Lock ger snabba och smidiga verktygsbyten PowerLight - tack vare den inbyggda lysdioden så är arbetsstycket alltid välbelyst Momentinställning med 20 momentlägen samt borrläge – optimal effekt för alla användningsområden Ett batteri för alla – passar alla gör det självare och trädgårdsapparater med batterisystemen Power4All lithiumjon Medföljande tillbehör Batteripack PBA 10,8 V 2,0 Ah O-A (1 600 A00 49P) Förvaringsväska i plast Skruvbit 45 min laddare AL 1130 CV (1 600 Z00 03L)
Häcksax 18V 45cm Svärdlängd
1 969 kr

En del av Power Command systemet. Skär genom grenar och rensar utan att skada sågbladet eller häcken. 45cm svärdlängd och 18mm tandavstånd, passar perfekt för mindre häckar. Slitstark och robust med skarpa knivblad. Handtag designat för flera grepp ger optimal komfort och kontroll. Designad för att vara bekväm och säker att använda. Tvåhands säkerhetsbrytare förhindrar oavsiktlig start. Sladdlös frihet


- Mjukt handtag Ja
- Vikt 2.42 kg
- Batteri/spänning 18 V
- Batterityp Lithium  
- Batteri  2.0 Ah
- Utbytbart batteri Ja
- Laddningstid 5 tim
- Svärdlängd 45 cm
- Tandavstånd 18 mm
- Sågbladsrörelse Dubbel
- Knivbroms  <1.0 sek
- Slagtal 1300 /min
- Svärdskydd Ja
- Säkerhetsknivar Ja
- Asymmetriska knivar Ja  
- Ljudeffekt 73.8 dB(A) 

Grensåg 800W 25cm 230V
1 469 kr

Black & Decker PS7525-QS är en effektiv grensåg för dig som behöver beskära träd. Grenar och kvistar sågas av med enkelhet och befrämjar och ger ny kraft till trädet. Du kan såga grenar med en grovlek upp till 25 cm och med ett justerbart skaft på upp till 2,7 m så når du högt upp i trädet. Enkel påfyllning av olja - Stor tank för att minimera spill. Vridbart huvud - maximerar åtkomsten till de mest svåråtkomliga ställen. Låg kickback-kedja - För snabb och smidig snabb kapning i vått och torrt virke. Auto Oil System - Integrerat system för automatisk smörjning av kedjan för minskat slitage och ökad effektivitet. Automatiskt elavbrott - motorn stängs av om man skulle råka tappa sågen. Grenkapacitet - tacklar stora grenar på upp till 25cm. 800W motor med 11,5m/s kedjehastighet för snabb, effektiv kapning. Utökad räckvidd - justerbart skaft upp till 2,7m så du når höga grenar från marken.


- Grensåg, nätdriven 230 V, 800 W
- Gummigrepp
- Bakre handtag
- Barkstöd
- 60 ml oljebehållare
- Automatisk kedjesmörjning
- Svärdskydd
- Oregon PJ kedja
- Kedjebroms
- 11 m/s kedjehastighet
- 3,8 kg

Grensåg 18V Lithium 20cm Kap
2 469 kr

Grensåg är ett effektivt och snabbt sätt att nå och kapa svåråtkomliga grenar. Sladdlös frihet. Upp till 100x3,5 kapningar/laddning. Justerbart skaft, så du når höga grenar från marken. 20 cm effektiv klippbredd, bra för flera applikationer. Greppvänlig handtag för extra komfort och kontroll. Kan plockas isär för enkel förvaring och transport.

Skruvdragare PSR Select, Bosch
699 kr
Produktegenskaper Inbyggd bitstrumma – den vridbara bitstrumman innehåller de 12 viktigaste skruvbitsen Innovativa Bosch EasySelect – intuitiv och lättanvänd Select-funktion ger smidiga bitsbyten Belyst inspektionsglas – du hittar snabbt och smidigt de bits du vill ha genom inspektionsglaset Produktfördelar Ingen minneseffekt, ingen självurladdning: Alltid redo att använda tack vare litiumjontekniken Uthållig: klarar att skruvdra upp till 90 skruv på en laddning Kompakt konstruktion ger smidig och kontrollerad användning PowerLight - tack vare den inbyggda lysdioden så är arbetsstycket alltid välbelyst Indikering av rotationsriktning och laddnivå med lysdioder Automatisk spindellåsning, så att du kan skruva eller lossa för hand Softgrip ger bättre och bekvämare grepp Medföljande tillbehör Förvaringsväska i plast 12 standardskruvbits 5-timmesladdare
Grensax PowerGear Sidoskär L70
569 kr

Fiskars grensaxar har alla den unika utväxlingen som ökar klippkraften med upp till 2,5 gånger. Det underlättar arbetet och möjliggör klippning av grenar upp till 5,5 cm.
Serien av lättviktsgrensaxar innehåller sidoskärsmodeller till unga och friska grenar.
Mothållsskär till äldre och torra grenar. Självklart finns bägge typerna i olika storlekar.
Oavsett modell har de alla PTFE-belagda skär som underlättar klippningen.


- För beskärning av färska kvistar och grenar
- Med sidoskärsmodellen kan man lätt beskära alldeles intill kvistens eller grenens fäste
- Utbytbart skär
- Längd 46cm

Grensax PowerGear Mothåll L31
519 kr

Fiskars grensaxar har alla den unika utväxlingen som ökar klippkraften med upp till 2,5 gånger. Det underlättar arbetet och möjliggör klippning av grenar upp till 5,5 cm.
Serien av lättviktsgrensaxar innehåller sidoskärsmodeller till unga och friska grenar. Mothållsskär till äldre och torra grenar. Självklart finns bägge typerna i olika storlekar.
Oavsett modell har de alla PTFE-belagda skär som underlättar klippningen.


- Modell med mothåll för hårda och torra kvistar och grenar
- PowerGear™-teknologin ökar klippkraften
- Ytterst lätt
- Längd 39cm

Batteri Cocraft LXC PP1820
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Litiumjonbatteri till LXC-serien, 18 V/2,0 Ah (laddare säljs separat). Passar samtliga maskiner i LXC-serien.
Batteri Cocraft LXC PP1840
699 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Litiumjonbatteri till LXC-serien, 18 V/4,0 Ah (laddare säljs separat). Hög kapacitet för krävande arbetsuppgifter. Passar samtliga maskiner i LXC-serien.
Häcksax Ryobi OHT1855R exkl. batteri
1 299 kr
En 18V häcksax från Ryobi för klippning av häckar och buskar. Häcksaxen har ett 55 cm långt svärd med laserskurna och diamantslipade knivar samt en klippkapacitet på upp till 22 mm.
Häcksax Gardena Comfort Cut Li 18/50, 18 V
1 599 kr
Comfort Cut Li är en behändig batteridriven häcksax med låg vikt från Gardena som passar särskilt bra för medelstora häckar. Häcksaxen har ett bekvämt handtag och den genomtänkta svärdsutformningen säkerställer en effektiv klippning med rena snittytor.  
Häcksax Gardena Easycut 420/45
599 kr
Lätt och smidig eldriven häcksax. Dubbelverkande knivar - snabb och enkel klippning. Låg vikt och bekvämt handtag gör arbetet säkert och bekvämt.
Kompostkvarn Cocraft HS 2800-C
1 895 kr
Mal ner kvistar och grenar när du har klippt buskar och träd. Du slipper forsla bort dem och får fin jord av dem istället. Tystgående kraftfull valskvarn - klarar grenar med diameter upp till 45 mm. Uppsamlingsbehållaren rymmer hela 45 liter. Tryggt köp - 5 års garanti.
Häcksax Stiga SHT 80 AE 80 V, exkl. batteri
2 550 kr
Stigas SHT 80 AE är en lätt, kraftfull och ergonomisk häcksax som med sin innovativa 80 V-teknik är utformad för att ge dig ett utmärkt klippresultat. Häcksaxens bakre handtag går att vrida 180° och har 5 olika positioner som gör det möjligt att arbeta bekvämt både i vertikala och horisontella lägen. Säljs exklusive batteri.
Sticksåg Cocraft PRO Edition JT18-P
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Kraftfull, sladdlös sticksåg i kompakt format. 4 stegspendling - snabb kurvtagning med hög precision. LED-belysning och blåsfunktion. 5 års garanti.
Grensax PowerGear Sidoskär L74
669 kr

Fiskars grensaxar har alla den unika utväxlingen som ökar klippkraften med upp till 2,5 gånger. Det underlättar arbetet och möjliggör klippning av grenar upp till 5,5 cm.
Serien av lättviktsgrensaxar innehåller sidoskärsmodeller till unga och friska grenar.
Mothållsskär till äldre och torra grenar. Självklart finns bägge typerna i olika storlekar.
Oavsett modell har de alla PTFE-belagda skär som underlättar klippningen.


- För beskärning av färska grenar
- Med sidoskärsmodellen kan man lätt beskära alldeles intill kvistens eller grenens fäste
- Utbytbart skär
- Längd 54,5 cm

Häcksax Ryobi One+ OPT1845, 18 V
1 299 kr
En förlängningsbar häcksax från Ryobi med extra lång räckvidd upp till 2,3 meter. Häcksax OPT1845 har ett 45 cm långt svärd med diamantslipade knivar och en grenkapacitet på 18 mm. Levereras utan batteri och laddare. 3 års garanti.
Batteri Dewalt XR DCB183
749 kr
18 V/2,0 Ah litiumjonbatteri. Passar alla Dewalt XR li-jon 18 V-maskiner och elverktyg. Perfekt att ha ett extra batteri att byta till när det andra är på laddning.
Sekatör Fingerloop Mothåll P44
399 kr

Fiskars sekatörer bygger – vilket gäller för alla Fiskars redskap – på ergonomi, innovation, design och material-kvalité. Idén bakom våra sekatörer är inte enbart att klippa grenar, utan att göra det på ett sätt, där belastningen på kroppen är den minsta möjliga. Därmed ökar också glädjen i trädgårdsarbetet. Detta har vi uppnått genom att ha utvecklat en sekatör med låg vikt, skarpa blad och ett behagligt handtag som följer handens rörelser.


- Sidoskär möjliggör klippning nära stammen
- För klippning av färska kvistar och grenar

Batteri Bosch 18 V/2,5 Ah LI
699 kr
Passar alla produkter i Bosch Power4All-systemet.
Batteri 4,0 Ah Worx WA3553
699 kr
20 V/4,0 Ah litiumjonbatteri till Worx elverktyg. Samma batteri till alla maskiner i Worx 20 V-serie - billigare för dig, bättre för miljön.
Batteri 2,5 Ah Worx WA3572
499 kr
20 V/2,5 Ah litiumjonbatteri till Worx elverktyg. Samma batteri till alla maskiner i Worx 20 V-serie - billigare för dig, bättre för miljön.
Häcksax Cocraft HH 500-L
399 kr
Eldriven häcksax med dubbelverkande knivar - effektiv. Perfekt att använda till små och medelstora häckar och buskar. Tvåhands säkerhetsbrytare - arbeta säkert. 5 års garanti.
Häcksax Ryobi One+ RHT1851R20, 18 V
1 799 kr
Häcksax från Ryobi med ett 50 cm långt laserskuret och diamantslipat svärd med en grenkapacitet på upp till 22 mm. Häcksaxen har ett vridbart bakre handtag som möjliggör ergonomisk klippning i olika vinklar och ett gummerat grepp för bästa komfort. 3 års garanti.
Häcksax Stihl HS 45
3 990 kr
Kompakt och effektiv bensindriven häcksax för villatomten och torpet. Utrustad med dubbeltandad 60 cm lång kniv, engreppsreglage och elektroniskt tändsystem för hög arbetskomfort.
Häcksax Ryobi One+ RHT1851R20F, 18 V
1 799 kr
Häcksax från Ryobi med ett 50 cm långt svärd med laserskurna och diamantslipade knivar med en grenkapacitet på upp till 22 mm. Häcksaxen har ett vridbart bakre handtag som möjliggör ergonomisk klippning i olika vinklar och HedgeSweep-lövfösare för smidig bortföring av klipprester.
Grenkap 2,4V Lithium-ion
1 169 kr

Hög hastighet, högt vridmoment kapar upp till 50 x 2,5 cm grenar per laddning. Unik fastspänningsklämma för ökad stabilit, rena snitt och mindre vibrationer. Kapar grenar på upp till 7,5 cm diameter. Mångsidig design passar med alla T och U-skaftblad för plywood, metall och PVC. Drivs med ett 10,8 V lithiumbatteri som ger lång batteritid och bättre prestanda.


- Vikt 1.4 kg
- Oljenivåfönster  
- Bakre handtag  
- "Front Brake Location" Indikator  
- Ljudnivå dB  93 A
- Vägt ljudtryck dB 82 A
- Hand/arm vägd vibration m/s2 10 m/s2
- Batteri/spänning 10.8 V
- Batterityp Lithium  
- Batteri  1.3 Ah
- Utbytbart batteri Ja
- Laddningstid 3 tim
- Kapningar per laddning 50 x 25mm
- Gummigrepp  
- Klippbredd 7.5 cm 

Häcksax Ryobi RHT6560RL
1 399 kr
Eldriven häcksax från Ryobi med en kraftfull 650W-motor med högt vridmoment. Häcksaxen har ett roterande bakre handtag vilket möjliggör klippning i olika vinklar samt maximal användarvänlighet. 
Sladdlös kantsax/busktrimmare Black & Decker GSL700
650 kr
GSL700 är två trädgårdsverktyg i ett. Den är både kantsax och busktrimmare och perfekt för buskar, små häckar och kanten på gräsmattan. Skärbladen är utbytbara.

Bekvämlighet

Sladdlöshet ger större rörelsefrihet. Den låga vikten gör den lätt att använda till att trimma kanter och buskar i trädgården utan tröttande handrörelser. Laddningsindikatorn talar om när batteriet behöver laddas. Laddstationen skyddar också svärdet.

Alltid klar att användas

Lithium Ion-batterisystem laddar snabbt och har ingen självurladdning. Grensågen är alltid klar för klippning.

Tekniska data

Spänning: 7V
Batteri: Lithium-Ion 1,2Ah
Gångtid: 60 min
Vikt: 0,65 kg
Opinel Sekatör Grön
749 kr
Robust blad i rostfritt som klipper grenar med upp till 20 mm diameter. Bladformen är optimerad för att minimera den kraft som krävs vid klipp.  Säkerhetsspärren kan sättas i tre lägen, stängd, halv- och helöppen, för att kunna justera efter storleken på grenar och handen på den som använder sekatören. Handtag i betsad björk med polymer-skydd för högsta komfort och säkerhet. Fjädermekanismen är inkapslad för högre säkerhet samt för att minimera risken att smuts kommer in. Material: Bladet är tillverkat i antirostbehandlat kolstål, skaft i bok.
Batteri Cocraft PRO Edition
749 kr
Passar till alla Cocraft PRO Edition-maskiner i 36 V-systemet. Komplettera med ett extra batteri så behöver du inte vänta på laddningen.
Multislip Bosch PSM 18 LI SOLO
849 kr
Sladdlös litiumjonmultislip PSM 18 LI: kraftig, kompakt allkonstnär bland sladdlösa slipar. Levereras utan batteri och laddare.
Opinel Sekatör Blå
749 kr
Robust blad i rostfritt som klipper grenar med upp till 20 mm diameter. Bladformen är optimerad för att minimera den kraft som krävs vid klipp.  Säkerhetsspärren kan sättas i tre lägen, stängd, halv- och helöppen, för att kunna justera efter storleken på grenar och handen på den som använder sekatören. Handtag i betsad björk med polymer-skydd för högsta komfort och säkerhet. Fjädermekanismen är inkapslad för högre säkerhet samt för att minimera risken att smuts kommer in. Material: Bladet är tillverkat i antirostbehandlat kolstål, skaft i björk.
SKRUVDRAGARE PSR18LI-2 1ST BATTERI
1 999 kr
Skruvdragare Bosch PSR18LI-2 inkl. 1st BatterierInnovativ, elektronisk varvtalsinställning Bosch PowerControl med inbyggd växelväljare – optimal effekt för alla användningsområdenIngen självurladdning tack vare litiumtekniken. 2-växlad högkapacitetsplanetväxel. Bosch Electronic Cell Protection (ECP) ger batterierna längre livslängd. varvtal 1:a/2:a växeln: 0-400/1.340 varv/min. Vridmoment (max): 46,0nm. Spänning: 18,0V. Vikt (med batteri): 1,30kg. Rek. max. borrdiameter i stål: 10mm. Rek. max. borrdiameter i trä: 35mm.
Grästrimmer Cocraft LXC GT18 utan batteri
329 kr
Cocraft LXC, smart system där ett och samma 18 V batteri och laddare passar till alla maskiner. Billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. 2-handsfattning och teleskopskaft för bästa kontroll och ergonomi. 230 mm klippradie. 5 års garanti.
Häcksax Ryobi One+ OHT1845 18 V, exkl. batteri
999 kr
OHT1845 är en lätthanterlig häcksax i Ryobis One+ system med ett 45 cm långt laserskuret och diamantslipat svärd med en grenkapacitet på upp till 18 mm. Häcksaxen har automatisk broms av knivarna och gummerat grepp för bästa komfort. Häcksaxen säljs utan batteri och laddare.
Batteriset 18v 2 st 2,5ah batterier + laddare Bosch Power4all
1 315 kr
Startkit, passar alla 18 volt Power for all elverktyg från gröna Bosch. Setet innehåller 2 st batteri och 1 st laddare. Den perfekta starten!
Batteri Black & Decker BL1518
799 kr
18 V/1,5 Ah litiumjonbatteri. Passar till många maskiner och elverktyg från Black & Decker. Perfekt att ha ett extra batteri att byta till när det andra är på laddning.
Avkalkningsmedel cl machine
149 kr
Flytande avkalkning som frigör &: löser upp kalk. Denna räcker till 2 avkalkningar. Funkar på maskiner från, ADESSO, DE LONGHI, GRAEF, KRUPS, ASCASO, BOSCH, GAGGIA, JURA, NIVONA, SIEMENS maskiner. Kalka av din maskin minst 2 gånger / år. Varför inte innan semestern och jul? Glöm inte att plocka ner och rengöra spridarfilter och passa på att se över om det är dags att byta brygghuspackning.Här finner du en avkalkningsguide som gäller för de flesta maskiner gjord av Magasin 11 för att hjälpa dig underhålla din espressomaskin.
Batteri 18v 6.0 AH Bosch BGA Professional
2 418 kr   1 395 kr
18 volt batteri med 6 ampere. Coolpack-teknik. Laddningsindikator. Extremt robust, klarar fall från 3 m. Passar alla 18 volt elverktyg från Blå Bosch.
Cirkelsåg Cocraft LXC CS18
579 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Hårdmetallklinga och sidoanslag ingår. 5 års garanti.
Sticksåg Cocraft LXC JS18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. LED-belysning och nyckellöst sågbladsbyte. 5 års garanti.
Häcksax Stihl HSA 45 D-Line, 18 V
1 290 kr
HSA 45 D-Line är en mycket lätt batteridriven häcksax från Stihl med integrerat 18 V batteri och bra klippeffekt perfekt för trimning av häckar och buskar i trädgården.
Tigersåg Cocraft LXC RS18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. För hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. 5 års garanti.
Verktygspaket Bosch Power for ALL 18 V
2 995 kr
18 V verktygsset med maskiner, batterier och laddare. Skruvdragare PSR 1800 LI-2, cirkelsåg PKS 18 LI och sticksåg PST 18 LI. 2 st. 18 V/1,5 Ah litiumjonbatterier och laddare. Allt i en rejäl och praktisk förvaringsväska.
Häcksax Black & Decker 500W GT5050
599 kr
Passar perfekt för medelstora häckar. Eldriven häcksax med vinklat svärd. Dubbelverkande knivar och tvåhandssäkerhetsbrytare. Bekvämt och praktiskt grepp.
Arbetslampa Cocraft LXC WL18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Lampa i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Smidig LED-arbetslampa med vinklingsbart lamphus. 5 års garanti.
Batteri Bosch GBA 18 V 4,0 Ah M-C Profesional
1 195 kr
Passar alla produkter i 18 V-litiumjonbatterisystemet Flexible Power. CoolPack-teknik som ger längre livslängd. Ett batteri som tål att användas i tuffa miljöer.
Borrhammare Cocraft LXC RHD18
599 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Slagborrfunktion med pneumatisk slagmekanism. Två arbetslägen: borrning med eller utan slag. 5 års garanti.
Skruvdragare Cocraft LXC DD18-2
899 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Basmaskin i LXC-serien, 18 V-litiumjonbatteri och laddare ingår. Kraftfull maskin med nyckellös chuck och växellåda. 5 års garanti. Prisvärd enligt test i Testfakta.
Häcksax Fiskars HS86
399 kr
Hjälper dig att klippa både höga och låga häckar. Handtag med justerbar längd för optimal räckvidd och arbetsställning. Blad av härdat kolstål med friktionsminskande beläggning. Låg vikt tack vare handtaget som är tillverkat i aluminium. Ergonomisk design.
Slagskruvdragare Cocraft PRO Edition IB18-L
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Högt vridmoment - klarar även tuffa jobb och grova skruvar. Mindre, lättare och starkare än en vanlig skruvdragare. Borstlös motor - längre livslängd och längre gångtid. 5 års garanti.
Häcksax Stihl HSA 56, 36 V
2 590 kr
Lätt batterihäcksax med mycket bra skäreffekt för klippning av häckar och buskar i trädgården. Enkel att använda och så tyst att det inte krävs några hörselskydd. Levereras komplett med batteri och laddare.
Häcksaxset 2 delar
149 kr
Set med två delar för beskärning av häck bestående av en 54 cm häcksax och vågformad skärkniv och en sekatör med böjt sidoskär. Häcksaxen harskruv för justering av skären. För vanlig underhållsklippning av häck behövs inget annat. Vid grövre grenar kan man komplettera med en grensåg.
Häcksax Cocraft
159 kr
Häcksax med 20 cm långa vågskär och reglerbart klippmotstånd. Ergonomiskt komfortgrepp.
Slipmaskin Cocraft LXC SA18
349 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Slipmaskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Lätt och smidig multislip för slipning av detaljer och medelstora ytor. Slipplatta med kardborrefäste. 5 års garanti.
Limpistol Bosch PKP 3,6 LI
705 kr
Kompakt och sladdlös limpistol Bosch PKP 3,6 LI – jobba mobilt, utan störande sladd. Levereras med laddare, batteri och 11 mm limstift.
TILLBEHÖRSSET BOSCH BHZKIT1
799 kr
Tillbehörskit/Tillbehörsset Bosch BHZKIT1 för sladdlös stickdammsugare Bosch Athlet.Ultralätt och bekvämt tillbehörskit för sladdlös dammsugning utan begränsningar. Fungerar perfekt för möbler och utrymmen som är svåra att nå.– XXL möbelmunstycke: 40% större (19 cm) än standardmöbelmunstycke. För extra snabb möbelrengöring.– Extra långt fogmunstycke: 180% längre (36 cm) än standard fogmunstycke. För svåråtkomliga utrymmen.– Enkel och bekväm hantering tack vare justerbar bärrem.– Flexibel slang med handtag.EAN: 4242002790930Levartnr: BHZKIT1
Batteri Bosch 36 V/4,0 Ah LI
1 499 kr
Passar alla trädgårdsprodukter från Bosch i 36 V-litiumjonbatterisystemet.
Vinkelslip Cocraft LXC AG18
399 kr
Cocraft LXC är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i LXC-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. Lätt och smidig vinkelslip för kapning och slipning. Vridbart batterifäste för att enkelt komma åt i trånga utrymmen. 5 års garanti.
Sticksåg Bosch PST 18 LI SOLO
1 045 kr
Sladdlös litiumjonsticksåg PST 18 LI - första kombinationen av kompakt och sladdlöst på sticksågsmarknaden. Levereras utan batteri och laddare.
Tigersåg Cocraft PRO Edition RT18-PL
999 kr
Cocraft PRO Edition är ett smart system där ett och samma 18 V-batteri och laddare passar till alla maskiner. Det blir billigare för dig och bättre för miljön. Maskin i PRO Edition-serien. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat. För tuffa projekt i hem och trädgård - sågar i trä, plast och metall. 3-stegspendel med snabba snitt. 5 års garanti.
SKRUVDRAGARE IXO V BASIC 3,6V
549 kr
Skruvdragare Bosch IXO V BASIC 3,6V Skruvdragare med litiumjonteknik. Liten och smidig. Ingen självurladdning. Varvtal: 215varv/min. Max vridmoment: 4,5nm. Spänning: 3,6V.
Häcksax Gardena EasyCut 500/50
719,20 kr
Lätt, stark och ergonomisk häcksax med ett laserslipat svärd som ger ett långt rent snitt. Det perfekta valet för att bekvämt och effektivt trimma medelstora häckar.
Batteriladdare Bosch AL1830 CV
329 kr
Snabbladdare för alla Bosch-verktyg i Power for ALL 18 V samt 14,4 V. På bara 40 min är 2,5 Ah-batteriet laddat till 80 % och redo att användas.
Häcksax Gardena Comfort 600 med utväxling
469 kr
Med Gardena Comfort Häcksax 600 går arbetet lätt och smidigt i alla situationer och utväxlingen ger 46 % mer klippkraft. Häcksaxen har klibbskyddade blad med integrerad grenkap och tack vare den låga vikten på endast 840 gram kan du arbeta länge. 25 års garanti!
Borrhammare Bosch GBH 18 V-LI Compact Professional
2 195 kr
Den kompakta, sladdlösa 18 V-proffsborrhammaren. Pneumatisk slaggenerator - för hål upp till Ø 12 mm i betong. Nyckellöst SDS-plus-fäste gör det enkelt att byta tillbehör. Inbyggd LED-belysning som lyser upp arbetsplatsen. Litiumjonbatteri och laddare säljs separat.
Häcksax Granngården Premium
209,30 kr
Häcksax från Granngården med en klippkapacitet på 4 mm. Saxen har ett bekvämt handtag med softgrip-grepp och titanbelagt stålskär. 
Grensåg Bosch Keo 10,8V Li
979 kr
Sladdlös trädgårdssåg med 10,8 V litiumjonbatteri. Schweiziska kvalitetsblad. Praktisk hållarbygel för enkel enhandssågning. Softgrip och ergonomiskt utformat grepp.
Bosch MFQ4020. 10 st i lager
468 kr
Bosch elvisp MFQ4020 Bäst i Test - Råd&Rön oktober 2014 Tack vare modern motorteknologi är denna elvsip från Bosch kraftfull och stabil och klarar av tuffa uppgifter vid bakning och matlagning. Samtidigt är den mycket lätt och tyst, vilket gör den bekväm och behaglig att använda. Egenskaper: Handtaget och kabinettet är ergonomiskt utformade. 5 hastighetsinställning med olika varvtal Extra moment- och turboinställningar Separat frånkopplingsknapp för visparna och degkrokarna Kan enkelt kopplas till en mixerfot Tillbehör 2 ballongvispar som ger optimala resultat på kort tid 2 stabila degkrokar
Birdie 3 - Taklampa, Grå
8 125 kr   6 906 kr
Birdie 3 är en taklampa som består av tre grenar med tillhörande lampskärm. Birdie är en serie skapad av paret Ludovica och Roberto Palomba för Foscarini. Den lekfulla designen har gjort den till en av de mest omtyckta serierna i Foscarinis utbud. Stativet liknar grenar med kvistar som tillsammans med lampskärmarna efterliknar en trädkrona. Skärmarna är gjorda i blank polykarbonat och stativet, eller grenarna, är tillverkat i lackerat aluminium.Lampan kommer i fyra fina färger och ljuskällan ger ifrån sig ett mjukt och diffust ljus. I serien ingår även modeller med en, sex eller nio lampskärmar.
Birdie 3 - Taklampa, Vit
8 125 kr   6 906 kr
Birdie 3 är en taklampa som består av tre grenar med tillhörande lampskärm. Birdie är en serie skapad av paret Ludovica och Roberto Palomba för Foscarini. Den lekfulla designen har gjort den till en av de mest omtyckta serierna i Foscarinis utbud. Stativet liknar grenar med kvistar som tillsammans med lampskärmarna efterliknar en trädkrona. Skärmarna är gjorda i blank polykarbonat och stativet, eller grenarna, är tillverkat i lackerat aluminium.Lampan kommer i fyra fina färger och ljuskällan ger ifrån sig ett mjukt och diffust ljus. I serien ingår även modeller med en, sex eller nio lampskärmar.
Grensax Gardena Comfort 780 B Sidoskär
589 kr
Grensax Gardena Comfort 780 B har härdade, klibbskyddade och precisionsslipade skär som ger ett extra rent och skonsamt snitt. Utväxlingen gör att det går mycket lätt att klippa och grensaxen klarar grenar upp till 42 mm tjocka grenar utan problem. 25 års garanti!
EXCENTER INSATS FÖR IXO BOSCH
249 kr
Excenter Insats För IXO BoschExcentertillsatsen från Bosch: snabbhjälp i trånga vrår – passar den sladdlösa skruvdragaren IXOSkruvdra även kantnära skruv med känsla med excentertillsatsen från BoschOptimal skruvdragningsflexibilitet med excentertillsatsen från Bosch
Birdie 3 - Taklampa, Amarantröd
8 125 kr   6 906 kr
Birdie 3 är en taklampa som består av tre grenar med tillhörande lampskärm. Birdie är en serie skapad av paret Ludovica och Roberto Palomba för Foscarini. Den lekfulla designen har gjort den till en av de mest omtyckta serierna i Foscarinis utbud. Stativet liknar grenar med kvistar som tillsammans med lampskärmarna efterliknar en trädkrona. Skärmarna är gjorda i blank polykarbonat och stativet, eller grenarna, är tillverkat i lackerat aluminium.Lampan kommer i fyra fina färger och ljuskällan ger ifrån sig ett mjukt och diffust ljus. I serien ingår även modeller med en, sex eller nio lampskärmar.
Birdie 3 - Taklampa, Orange
8 125 kr   6 906 kr
Birdie 3 är en taklampa som består av tre grenar med tillhörande lampskärm. Birdie är en serie skapad av paret Ludovica och Roberto Palomba för Foscarini. Den lekfulla designen har gjort den till en av de mest omtyckta serierna i Foscarinis utbud. Stativet liknar grenar med kvistar som tillsammans med lampskärmarna efterliknar en trädkrona. Skärmarna är gjorda i blank polykarbonat och stativet, eller grenarna, är tillverkat i lackerat aluminium.Lampan kommer i fyra fina färger och ljuskällan ger ifrån sig ett mjukt och diffust ljus. I serien ingår även modeller med en, sex eller nio lampskärmar.
Häftpistol Bosch PTK 3,6 V LI
599 kr
Sladdlös häftpistol med litiumjonbatteri. Idealisk för omklädning och renovering av möbler m.m.