Grillvagn Landmann Tennessee 200

Landmann

Grillvagn Landmann Tennessee 200

2 396 kr

Tennessee 200 är grillen för de ambitiösa kolgrillsälskarna som älskar att experimentera, men även för de som vill “grilla vanligt” på stor grillyta. I grillens sidobehållaren kan du lägga briketter och rökspån.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Granngården för 2 396 kr
Finns i lager hos Granngården, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Fri retur i butik

Liknande produkter

Kolgrill Tennessee 200 BBQ Smoker, Landmann
2 295 kr
Grillvagn i plåt med stor grillyta. Passar den större familjen, på BBQ-festen etc. Används till direkt grillning, barbecue med långsam eller indirekt grillning samt till rökning - perfekt för den som älskar att experimentera vid grillen. Den stora grillen har en generös grillyta med 3 grillgaller och ett varmhållningsgaller. Kolgallret är höj- och sänkbart för att enkelt få den rätta temperaturen. Bredden på grillytan är 66 cm. Den lilla grillen används som vanlig grill eller som värmekälla vid barbecue. Vid barbecue eller indirekt grillning läggs briketterna i den lilla tunnan och det som ska tillagas i den stora. På så vis får maten lagom värme och smakerna hinner utvecklas under tiden som tillagningen sker. Med lite rökspån tillsatt får maten extra god smak. Vid rökning använder du också den lilla grillen och tillsätter rökspån. Bredden på grillytan är 36 cm. Grillvagnen är försedd med stora metallhjul, vilket gör den enkel att flytta. Läs mer här: Produktblad Denna produkt ingår i Landmanns 10-års garantiprogram. Det ger upp till 10-års garanti på delar av grillen. För mer information vad som gäller om denna produkt se www.landmann.se/.
Överdrag Landmann Tennessee 200
199,50 kr
Skyddshuv i kraftig kvalitè som passar till kolgrillen Tennessee 200 från Landmann. Överdraget skyddar mot nederbörd och och förlänger grillens livslängd.
Landmann Kolgrill Tennessee 200
1 989 kr
Enkel  barbecue smoker som är perfekt för den som vill ha en grill med stor grillyta, men även möjligheten att köra barbecue.
Landmann Kolgrill Tennessee 300
4 589 kr
En rejäl barbeque-smoker med stor grillyta från Landmann.Detta är grillen för dig som inte nöjer dig med något halvdant. Du kan grilla direkt och indirekt, göra barbeque och självklart röka med Tenessee 300. Det perfekta redskapet för att lyckas med den stora grillfesten. Den kraftiga plåten på 2 mm gör det lättare att hålla en jämnare temperatur inuti tunnan. Trots att Tenessee 300 är främst framtagen för att kunna röka stora bitar kött, fungerar det lika bra att använda den stora tunnan för vanlig grillning. Tekniska Specifikationer- 2 mm tjock plåt- Stora tunnan ca längd 89 cm, Ø42 cm - Emaljerade stålgaller- Fronthylla- Integrerad termometer i locket
Kolgrill Dorado, Landmann
1 895 kr
Grillvagn med stor grillyta och smarta funktioner. Höj- och sänkbart kolgaller - anpassa till lagom värme. Praktisk påfyllningslucka för kol, briketter eller rökflis. Askuppsamlingsplåt - enkel rengöring. Dubbla plåtar i locket - håller värmen längre.
Landmann Tennessee 300 Barbecue Smoker
4 995 kr   4 395 kr
Landmann Tennessee 300 Barbecue Smoker från Landmann
Landmann Tennessee 300 Barbecue Smoker
4 995 kr   4 395 kr
Landmann Tennessee 300 Barbecue Smoker från Landmann
Tennessee - dyna däcksstol - Marinblå - Hillerstorp
249 kr
Marinblå dyna till Tennessee däcksstol 51x179x8 cm. Polyester. Navy vit kant. Till Däckstol Tennessee.
Tennessee adirondackdyna navy polyester
290 kr
Dyna till Tennessee adirondack däckstol från Hillerstorp. I marinblått polyestertyg med vit kant. Mått Bredd 51 cm, Längd 126 cm, Tjocklek 2,5 cm.
Röklåda Landmann
149 kr
Ett enkelt sätt att smaksätta mat som ska grillas. Passar både kol- och gasolgrillar. Fyll lådan med valfritt rökspån, placera den på grillen, sätt på locket och grilla. Testa olika sorters rökflis och få den smak på maten som du vill ha - gott och enkelt!
Brikettkorgar Weber
249 kr
    Får ordning på briketterna Uppgradera din brikettgrill till en grill i toppklass Gör det enkelt att grilla indirekt Gör det enklare att bedöma mängden briketter  Underlättar tömning och rengöring av grillen efter användning Passar till alla brikettgrillar på 57 cm    Produktfakta Tillverkade i aluminiumbelagt stål Säljs i set om 2 Passar till brikettgrill 57 cm Tips & Tricks Indirekt värme är nyckelordet när du vill lyckas vid grillen. Med indirekt värme fördelar du briketterna på varsin sida av grillen och lägger köttet mitt på gallret. På så sätt cirkulerar värmen runt köttet, precis som i en ugn. Det här är den perfekta grillmetoden när du ska grilla stekar och andra köttbitar som inte ska ha direkt värme under hela tillagningen. Stek köttet i intervall och du får en alldeles särskild smak och mörhet. Grilla köttet direkt över briketterna och lyft av det från grillen så att det får ligga och dra. Lägg sedan tillbaka det på grillen, lyft av det på nytt och låt det dra igen. Det finns många sätt att intervallsteka. Inspiration, råd och recept hittar du på weber-klubben.se.   Rymmer precis så många briketter som krävs i en klotgrill på 57cm. Skaka brikettkorgarna när briketterna svalnat så att askan faller av, så är de redo att återanvändas. När du grillar indirekt med brikettkorgarna ska de stå längs med grillens sidor. Eventuellt kan du flytta in dem mot mitten av grillen de sista 5 minuterna, om du vill bryna köttet innan servering. Det kan t.ex. vara lämpligt om du vill få marinaden att karamelliseras perfekt.
Outset Rökspån Puckar 9-pack
299 kr
Outset rökspån i komprimerade små puckar 3x3 olika smaker, äpple, hickory och lönn. Kul startkit och enkelt att ta med ut på picknicken. Att röka mat är en form av konserveringsmetod, rökningen ger tillagningen helt nya smakupplevelser. Rökpucken expanderar vid blötläggning till ca 5 dl rökflis, blötlägg 15-30 minuter. Du kan använda vatten, öl, juice eller vin för blötläggning av rökpuckarna. Hur man grillar med rökspån.Det finns en mängd olika metoder att röka på – ett av dem är i grillen. Har man ingen rök men däremot en grill så kan man faktiskt grilla med rökspån. Spånet hälls på kolet, briketterna eller veden och adderar en rökig smak till det man grillar. Har man en gasolgrill kan man lägga spånet i aluminiumfolie.En del lägger även spånet i en låda eller i aluminiumfolie även på kolgrillen. Det beror helt enkelt på hur mycket röksmak man vill ha. Rökspån finns som chips eller flis och med olika smaker, ska man grilla under lång tid, indirekt grillning under mer än 30 minuter, bör man även blöta spånet innan. Ju större rökspånen är, desto längre rökutveckling blir det.
Tennessee Walker Fototapeter & Tapeter 100 x 100 cm
295 kr
Köp Tennessee Walker tapet på Photowall.se. Vi har 1000-tals olika motiv och du kan enkelt göra en tapet av ett eget foto. Fri frakt och tapetlim ingår på alla köp.
Nashville Tennessee Skyline Fototapeter & Tapeter 100 x 100 cm
310 kr
Köp Nashville Tennessee Skyline tapet på Photowall.se. Vi har 1000-tals olika motiv och du kan enkelt göra en tapet av ett eget foto. Fri frakt och tapetlim ingår på alla köp.
Knoxville Tennessee Skyline Fototapeter & Tapeter 100 x 100 cm
310 kr
Köp Knoxville Tennessee Skyline tapet på Photowall.se. Vi har 1000-tals olika motiv och du kan enkelt göra en tapet av ett eget foto. Fri frakt och tapetlim ingår på alla köp.
Tennessee Walker In Paddock Fototapeter & Tapeter 100 x 100 cm
295 kr
Köp Tennessee Walker In Paddock tapet på Photowall.se. Vi har 1000-tals olika motiv och du kan enkelt göra en tapet av ett eget foto. Fri frakt och tapetlim ingår på alla köp.
Memphis Tennessee Skyline Fototapeter & Tapeter 100 x 100 cm
310 kr
Köp Memphis Tennessee Skyline tapet på Photowall.se. Vi har 1000-tals olika motiv och du kan enkelt göra en tapet av ett eget foto. Fri frakt och tapetlim ingår på alla köp.
Rökspån Landmann En, 2 l
69,90 kr
Smaksättande rökspån av en från Landmann för grill med lock. Just dessa rökspån ger en mild och välsmakande röksmak till din mat och används med fördel till vilt, fisk och fläskkött.
Knoxville Tennessee Skyline Black Fototapeter & Tapeter 100 x 100 cm
310 kr
Köp Knoxville Tennessee Skyline Black tapet på Photowall.se. Vi har 1000-tals olika motiv och du kan enkelt göra en tapet av ett eget foto. Fri frakt och tapetlim ingår på alla köp.
Nashville Tennessee Skyline Black Fototapeter & Tapeter 100 x 100 cm
310 kr
Köp Nashville Tennessee Skyline Black tapet på Photowall.se. Vi har 1000-tals olika motiv och du kan enkelt göra en tapet av ett eget foto. Fri frakt och tapetlim ingår på alla köp.
Memphis Tennessee Skyline Black Fototapeter & Tapeter 100 x 100 cm
310 kr
Köp Memphis Tennessee Skyline Black tapet på Photowall.se. Vi har 1000-tals olika motiv och du kan enkelt göra en tapet av ett eget foto. Fri frakt och tapetlim ingår på alla köp.
Röklåda till grillen
79,95 kr
Röklåda till grillen. Med en röklåda gör du grillen till en rök. Lägg rökspån i lådan och den är klar att använda. Särskilt användbar för gasolgrillar där man inte kan lägga rökspån direkt på härden.

Tekniska data

Längd: 250 mm
Bredd: 130 mm
Höjd: 50 mm
Material: plåt, non stick
Landmann Rökspån Enträ 500g
74 kr
Smaksättande rökspån av enträ för grill med lock. Fungerar i kolgrillar, gasolgrillar och rökar. Man använder rökflis för att få en rökutveckling inne i grillen som gör att det som grillas får extra smak. Fungerar bra till fisk, fläsk och vilt.Förpackningen innehåller rökspån tillverkade av enträ. Cirka 500 gram.
Weber Briketter, 8 kg FSC
179 kr
Weber® Briketter är utmärkta rakt igenom: från den unika storleken och formen som ger dem en överlägsen kapacitet, till kvalitetsförpackningen som kan återförslutas efter behov. Med den här typen av briketter får du bästa förutsättningar när du ska grilla en stek eller en hel kyckling, laga en gryträtt – eller baka pizzor till hela familjen. Briketterna är klara på bara 20 minuter, så du kan snabbt komma igång med grillningen. De brinner effektivt i mer än 3 timmar och håller grillen vid 180 °C så att värmen räcker till allt du vill laga. Och finns det plats för dessert är briketterna fortfarande varma, så att du kan grilla frukt eller paj eller göra inbakad glas på grillen. Om ni istället bryter upp innan briketterna är utbrända stänger du bara till grillens spjäll och kväver elden så att briketterna kan användas på nytt nästa gång du grillar. Med Weber® Briketter kan du grilla med gott samvete. Dels är förpackningen återvinningsbar, dels tillverkas briketterna av miljöhänsyn i Europa med material och produktionsmetoder som är miljövänliga från början till slut.   Fördelar med de miljövänliga briketterna från Weber Påse à 8 kg. Brinner vid 180 °C i mer än 3,5 timmar Färdiga att användas på 20 minuter Kan tändas flera gånger Tillverkade av miljövänligt material Miljövänlig produktionsprocess Miljövänlig förpackning med återförslutning Producerade i Europa Finns även i påsar med 2 och 4 kg DIN-certifierade   Produktfakta Briketterna har en effektiv brinntid (min. 180 °C) på 3,5 timmar och räcker alltså en hel grillkväll Klara på 20 minuter så att man snabbt kan lägga på maten på gallret Kan användas igen om de inte är utbrända – mer brinntid för pengarna Dammar mindre eftersom de är extra hårt pressade Tillverkas i Europa, vilket ger klara miljöfördelar Framställs av återvinningsbart trä, vilket ger ”ren” grillning Förpackningen kan återförslutas med blixtlåsfunktion så att briketterna skyddas mot fukt 100 procent återvinningsbar och miljövänlig förpackning   Tips&Tricks Se till att du tänder det antal briketter du behöver. I många fall behöver du bara fylla skorstenständaren till hälften med briketter. Med rätt antal blir det enklare att reglera värmen – och det blir billigare i längden. I Webers kokböcker anges ofta hur många briketter du ska använda. Följ rekommendationen, även om du tycker att det verkar vara för lite.
Weber Tändpaket 17631
299 kr
Varför inte ägna tiden åt att grilla och njuta av maten istället för åt att kämpa med att få igång grillen? Med det här startpaketet har du allt du behöver när det är dags för trevligt umgänge på terrassen och grillat på tallriken. Med Webers skorstenständare och tändkuber får du kontroll över briketterna redan från början och slipper oroa dig för om de blivit tillräckligt varma. Skorstenständaren är enkel och säker att använda och ett måste för varje grillmästare med självrespekt. Weber Briketter har en brinntid på minst 3,5 timmar, så du kan grilla kvällen lång utan att behöva tända grillen på nytt.  Skorstenständaren och tändblocken gör att det går snabbare att tända briketterna. Paket med allt som behövs för att tända kolgrillen Innehåller 2 kg Weber Briketter 24 tändkuber och  Weber Skorstenständare Passar till alla Webers kolgrillar Tips & Tricks Ställ skorstenständaren på grillens kolgaller, lägg ett par tändkuber under, tänd dem och ställ skorstenständaren med briketterna ovanpå. När skorstenständaren står på gallret kan luften cirkulera fritt och du slipper svarta märken på trallen.
Koltråg Napoleon
599 kr
Gör om din gasolgrill till en kolgrill på några sekunder! Koltråget gör att du kan grilla med kol på din gasolgrill. Grilltillbehör som gör det möjligt att använda vanlig kol eller briketter även på din gasolgrill. Avlägsna endast ett grillgaller och sätt dit tråget och tänd sedan kolen med gasolen. I ena hörnet kan du även placera rökflis som adderar en röksmak till din mat om du önskar.   Tänk på att ta bort koltråget från grillen när grillen har svalnat. Detta förlänger livslängden på både grillen och koltråget.
Landmann Grillvagn, ihopfällbar.
899 kr
Landmann Grillvagn, ihopfällbar. från Landmann
Landmann Grillvagn, ihopfällbar.
899 kr
Landmann Grillvagn, ihopfällbar. från Landmann
Gasolgrill Landmann Avalon 4+1 PTS
7 495 kr
Landmann Gasolgrill Avalon 4.1 PTS är gasolgrillen som har all utrustning för att du ska lyckas vid grillen. Den är utrustad med en grillyta av gjutjärn samt sidobrännare, vilket öppnar för många olika matlagningsmöjligheter.
Grilltändare 2000 W, Landmann
399 kr
Kraftfull turbostarter som tänder grillen på några minuter. Fungerar som en het varmluftspistol - snabbt och kemikaliefritt. På mindre än 10 minuter kan du få en grillklar glödbädd. Passar kol, briketter och ved - grillen, öppna spisen och kaminen. Praktiskt med lång sladd - 3 meter.
Rökspån Landmann Hickory, 2 l
69,90 kr
Smaksättande rökspån av hickory från Landmann för grill med lock. Just dessa ger en lite tyngre och välsmakande röksmak till din mat och passar bra till nötkött, lamm, fläsk och vilt.
Landmann Rök Rostfritt
1 995 kr
Rökskåp för tillagning av alla sorters råvaror i smaksättande rök. Kol eller briketter används som värmekälla, och rökspån används för att ge smaksättande rök.102 cm hög 
Mackmyra rökspån
199 kr
Rökspån / Rökflis Mackmyra med doft av ek och whisky men även vanilj, skog och kol.     Mackmyra Grillspån är gjort av deras originalfat som under flera år lagrat Mackmyra whisky. Det har en väl framträdande doft av whisky och sätter extra krydda på grillandet!     Recept Mackmyrafatsgrillad (och lättrökt) biff Skivad ryggbiff Mackmyras grillspån, ca 4 dl som fuktas innan Marinad: ½ dl Mackmyra Whisky ½ dl olja (t ex rapsolja) Salt och pepper Lägg gärna biffen i marinad dagen innan du ska grilla, den bör åtminstone ligga några timmar för att den ska ta åt sig smak. Tänd grillen och låt kolen få en jämn och fin glöd. Strö de fuktiga ekspånen jämt över glöden. Lägg biffarna på gallret och lägg sedan på locket. Se till att ha ventilerna på undersidan och översidan öppna för att få drag. Eftersom temperaturen sänks behöver du grilla biffarna något längre än vanligt, använd gärna en termometer för att få köttet lagat tillräckligt för din smak. Det går förstås utmärkt att grilla annat kött, eller fisk, med Mackmyras grillspån.   Vikt: 670g  
Landmann Klotgrill Grillchef 57 cm
849 kr
Rejälare klotgrill med askuppsamlare samt helemaljerat klot. Stor grillyta.Grillyta (diameter)= 44cmBredd:57 cmHöjd: 86 cm 
Landmann Gasolgrill Miton PTS 4.1
5 490 kr
En stor och kraftig gasolgrill från Landmann med 4 stycken brännare. Grillen har även en praktisk sidobrännare som låter dig till exempel koka potatis eller sås under tiden som resten är på grillen. Tekniska specifikationer- 4 st brännare - 3,5 kW- 1 st sidobrännare - 2,9 kW- Elektrisk antändning- Integrerad termometer- Rymlig underförvaring- 3-delat grillgaller- Varmhållningsgaller- 4 st hjul- 70 x 46 cm grillytaHöjd: 119 cmRegulatorset ingår ej, kan köpas till här!     
Klotgrill Landmann Grillchef
995 kr
Rejäl klotgrill från Landmann som är utrustad med askuppsamlare, helemaljerat klot och termometer på locket. En mycket prisvärd modell med en stor grillyta på 53 cm.
Kolhållare Dancook
149 kr
Denna kolhållare från Dancook är ett innovativt sätt att förvara kol/briketter i Dancook klotgrill när du lagar mat!
Tippa enkelt och bekvämt bort askan när den är kall och grillen är redo för nästa användning. Perfekt för att hålla botten av grillen ren och så gott som ny!
Placera hållarna vid grillens sidor för indirekt matlagning eller bredvid varandra för en mer direkt värme.
Rubicson Teppanyaki bordsgrill. Laga mat tillsammans
299,90 kr
Samlas runt grillen och laga mat tillsammans med en portabel bordsgrill med stor grillyta. Hög ställbar effekt 2000 W gör att det går snabbt att värma upp grillen och att tillaga maten. Har en oljeuppsamlare och non-stickbeläggning som gör rengöringen enkel. Drivs direkt från vägguttaget 230 V. Grillyta 50x27 cm. Kabellängd 70 cm.
Weber Brikettgaller till Go-Anywhere
149 kr
Go-Anywhere – grillen du alltid har nära till hands. När det är dags för utflykt i naturen eller till havs är Webers bärbara brikettgrill Go-Anywhere® det perfekta resesällskapet. Den kompakta storleken och platsbesparande konstruktionen gör grillen smidig att packa. Den tar inte mycket plats, och briketter och grillverktyg göms snabbt och enkelt under locket. När du har använt din kompakta grill riktigt flitigt kan du naturligtvis skaffa ett nytt brikettgaller. På så sätt blir denna lilla storhet alltid perfekt att grilla på. Produktfakta Tillverkat i belagt stål Grillyta = 41 x 25 cm Tillverkad i USA Fördelar med brikettgallret från Weber. Funktionellt grillgaller till Go-Anywhere Tillverkat i stål Grillyta 41 x 25 cm Tillverkat i den välkända Weberkvaliteten   Tips & Tricks När huvudrätten har serverats kan du enkelt trolla fram en läcker dessert på din Go-Anywhere. Strö lite rökflis över briketterna, lägg en brieost på gallret och rök osten lätt. En enkel dessert som alltid uppskattas på skogsutflykten!
Landmann Gasolgrill Triton Bordeaux PTS 4.1
4 495 kr
Genomtänkt gasolgrill av god kvalité. Vi vågar påstå att grillarna i serien Triton har mest utrustning i prisklassen - jämför själv.Denna imponerande gasolgrill har både rostfria ståldetaljer och multifunktionalitet. Grillen har en grillyta på 65x44 cm med ett rejält grillgaller i gjutjärn för bästa värmeledningsförmåga. Grillen är optimal för upp till 12 personer.Grillen har isolerande dubbellock som bibehåller värmen i grillen, många delar är skyddade av emalj, krokar att hänga grillredskapen på, sidobrännare för att tillaga sidorätter.Grillen har 4 grillbrännare Bredd: 140 cmHöjd: 121,5 cm Regulatorset ingår ej, kan köpas till här!  
Landmann Gasolgrill Triton Sapphire Black PTS 4.1
4 690 kr
Genomtänkt gasolgrill av god kvalité. Vi vågar påstå att grillarna i serien Triton ger mest utrustning i prisklassen - jämför själv.Denna imponerande gasolgrill har både rostfria ståldetaljer och multifunktionalitet. Grillen har en grillyta på 65x44 cm med ett rejält grillgaller i gjutjärn för bästa värmeledningsförmåga. Grillen är optimal för upp till 12 personer.Grillen har isolerande dubbellock som bibehåller värmen i grillen, många delar är skyddade av emalj, krokar att hänga grillredskapen på, sidobrännare för att tillaga sidorätter.Grillen har 4 grillbrännare Bredd: 140 cmHöjd: 121,5 cmRegulatorset ingår ej, kan köpas till här!   
Napoleon Rökspån Whiskey Oak
99 kr
Whisky Barrel Oak-rökspån ger en stark, men inte överdrivande rökarom av whisky. Dessa rökspån passar bäst ihop med kött som nötkött, bison, lamm och vilt. Blötlägg spånet i vatten eller i cabernet sauvignon, merlot, ljus öl, tranbär eller apelsinjuice för extra smak när du röker.  Ta sedan bort rökspånet från vätskan efter ca 30 minuter och lägg dem i ett Napoleon-rökrör. Placera sedan rökröret på grillens sidobrännare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar.  När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter. 
Deflector Plate Big Landmann
799 kr
Lyckas med slow cooking, indirekt grillning och rökning i din Big Landmann-grill. Ett måste när du vill ha perfekt resultat - ger perfekt värme. Fungerar som en värmesköld mellan glöden och maten. Fästs enkelt på grillens insida.
Gasolgrill Landmann Triton PTS 6.1+
15 995 kr
Triton PTS 6.1+ från Landmann är en gasolgrill utöver det vanliga! En grill i extra stor modell med en grillyta på hela 80 x 44 cm och många smarta förvaringsmöjligheter. 10 års garanti.
Landmann Gasolgrill Rexon PTS 3.0
2 990 kr
En kraftig medelstor gasolgrill från Landmann med 3 stycken brännare. Grillen är perfekt för den medelstora familjen.Tekniska Specifikationer- Dubbelväggigt lock- Emaljerat lock och galler- Integrerad termometer- 64 x 40 cm grillyta- Varmhållningsgaller- Brännare i rostfritt stål- Slang och regulator medföljer- Mått: B x H= 134,5 x 119,5 cm- 5 års GarantiRegulatorset ingår ej, kan köpas till här!       
Napoleon Rökspån Maple Wood
99 kr
Maple Wood rökspån fungerar väldigt bra till bacon, fläsk och är också bra för fjäderfä, lax, och öring. De kan också blötläggas i äppeljuice, chardonnay, cabernet sauvignon, honungbrun lager och lönnlager för extra smak. Ta bort rökspånet från vätskan efter ca 30 minuter och lägg dem i ett Napoleon-rökrör.  Placera sedan rökröret på grillens sidovärmare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo® 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar.  När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter.  
Landmann Gasolgrill Triton Bordeaux PTS 3.0
3 490 kr
Utrustad med Landmanns nya värmesystem PTS. Optimerad grillvärme! Genomtänkt gasolgrill av god kvalitéDenna imponerande gasolgrill har både rostfria ståldetaljer och multifunktionalitet. Grillen har en grillyta på 65x44 cm med ett rejält grillgaller i gjutjärn för bästa värmeledningsförmåga. Grillen är optimal för upp till 12 personer.Regulatorset ingår ej, kan köpas till här!  
Weber Aluminiumsform liten
95 kr
Små droppformar från Weber® – perfekta till dropplådan under grillen. Kan även användas till att grilla fisk, rosta bacon eller sautera grönsaker i. Praktiskt tillbehör till grillen. Finns även i en stor och en avlång modell.
Landmann Gasolgrill Triton Sapphire Black PTS 3.0
3 489 kr
Utrustad med Landmanns nya värmesystem PTS. Optimerad grillvärme! Genomtänkt gasolgrill av god kvalitéDenna imponerande gasolgrill har både rostfria ståldetaljer och multifunktionalitet. Grillen har en grillyta på 65x44 cm med ett rejält grillgaller i gjutjärn för bästa värmeledningsförmåga. Grillen är optimal för upp till 12 personer.Regulatorset ingår ej, kan köpas till här!   
KOLGRILL WEBER GO-ANYWHERE
949 kr
Brikettgrill Weber Go-Anywhere Kompakt och bärbar brikettgrill som passar perfekt när du vill kunna grilla på utflykten. Med Go-Anywhere får du en mångsidig grill som är perfekt för både direkt och indirekt värme. Den ger dig möjlighet att tillaga biffar, kyckling, fisk eller till och med en mindre stek. Benen låser fast locket under transport så att det inte faller av och under locket ryms både briketter och grillverktyg. Grillens kompakta storlek och platsbesparande design gör den enkel att stuva undan i alla sorters bagage- och förvaringsutrymmen.Grillyta: 41x25 cmMått HxBxD: 37x53x31 cmProduktspecifikation:- Porslinsemaljerat lock och balja- 3 glasfiberförstärkta handtag- Trippelförnicklat grillgaller- Rostfri aluminiumsventil- Färg: SvartGarantier:Lock och balja (genomrostning)10 årHandtag10 årBrikettgaller 2 årGrillgaller 2 årGaranti alla övriga delar 2 år Weber artikelnr: 1131004
Landmann Gasolgrill Triton Pearl White PTS 3.0
3 490 kr
Utrustad med Landmanns nya värmesystem PTS. Optimerad grillvärme! Genomtänkt gasolgrill av god kvalité.Denna imponerande gasolgrill har både rostfria ståldetaljer och multifunktionalitet. Grillen har en grillyta på 65x44 cm med ett rejält grillgaller i gjutjärn för bästa värmeledningsförmåga. Grillen är optimal för upp till 12 personer.Regulatorset ingår ej, kan köpas till här!  
Landmann Turbostarter 2000W
499 kr
Tänd grillen eller brasan, snabbt och enkelt helt utan kemikalier. Turbostartern fungerar som en väldigt het varmluftspistol som blåser i gång grillen. Turbostartern blåser i gång kol och briketter. Helt utan kemikalier.
Napoleon Rökspån Hickory Wood
99 kr
Detta rökspån, med smak av Hickory Wood fungerar fantastiskt för lång rökning av kött, särskilt fläsk och bacon. Den djärva smaken som produceras av röken från Hickory Wood rökspån är djärv och ofta associerad med grillningen i södra USA.  Blötlägg rökspånet i vatten eller andra vätskor som öl, bourbon, ingefära ale, cola, äppeljuice, ananasjuice eller till och med en cabernet sauvignon. Ta bort rökspånet från vätskan efter ca 30 minuter och lägg dem i ett Napoleon-rökrör.  Placera sedan rökröret på grillens sidovärmare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar. När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter. 
Landmann Rökflis Al 2l
74 kr
Smaksättande röksflis/rökspån med smak av al, för grill med lock. Fungerar i kolgrillar, gasolgrillar och rökar. Man använder rökflis för att få en rökutveckling inne i grillen som gör att det som grillas får extra smak.
Röklåda till grillen
189 kr
Rökig smak på ditt kött, fisk och grönsakerAnvänd lövträflisor eller pelletsRostfritt stål med non-stick lagerMed denna röklåda kan du preparera maten och ge den en god röksmak på ett enkelt och naturligt sätt i din kol- eller gasolgrill.Placera valfria rökpellets eller lövvedsflisor i den rostfria hållaren, tänd dem och vänta tills det börjar ryka. Placera sedan köttet, fisken eller grönsakerna på grillen och stäng grillocket. Hur mycket smak maten får beror på röktiden (15-30 minuter för lätt röksmak och 45-60 minuter för stark smak). Efter det kan du om du vill tända grillen och grilla som du normalt brukar göra.Röklådan levereras tillsammans med ca 200 gram rökspån av hickory.
Weber Tändpaket - Grillstarter, 2kg briketter & 6tändkuber
349 kr
Kom igång att grilla på kolgrillen enkelt och snabbt. Det här paketet innehåller tändkuber, briketter och skorstenständare – allt du behöver för att få fart på grillmyset.
Landmann Röklåda Selection
199 kr
Att smaksätta det som grillas med rökspån och rökflis har blivit mycket populärt. Med hjälp av en röklåda kan man dessutom använda sig av rökflis i gasolgrillar (funkar även i kolgrillar). Fungerar i alla grillar med lock. Fylls med valfria rökspån. Placeras på grillgaller, eller på flametamers i gasolgrill.
Klotgrill Landmann Kepler 600
2 495 kr
Klotgrill Kepler 600 från Landmann är en riktig kvalitetsgrill med klot av extra kraftigt stål. En helemaljerad grill med extra djup grillskål, gjutjärnsgaller och en stor grillyta på 54,5 cm. 10 års garanti!
Landmann Grilltunna med Lock
1 890 kr
Testvinnande kolgrill från det tyska grillföretaget Landmann. Grilltunnan blev utsedd till bäst i test av både Hus & Hem och Smartson. Vilket inte är någon slump direkt. Detta är en riktigt vass kolgrill med en hel del smarta lösningar som gör grillningen både enklare och roligare. Grillen har en stor grillyta som är perfekt när det vankas grillfest.  Detaljer: Vikt: 30 kgHöjd: 106 cmBredd: 82 cm. Funktioner:-  Lock med inbyggd termometer.-  Emaljerade grillgaller för att undvika rostning.-  Justerbart galler för att kunna höja och sänka värmen.-  Avlastningsyta framtill och undertill.-  Två hjul.-  Enkel asktömmning genom sidolucka. 
Weber Briketthållare, 2 st.
149 kr
Brikettgrillen ger mängder av möjligheter – i synnerhet om du lär dig de olika grillmetoderna De hjälper dig att lyckas ännu bättre med grillningen, och dina gäster kommer att bli ännu nöjdare. Allt beror på var du placerar briketterna, och med briketthållare till grillen blir det både smidigt och enkelt. Hållarna gör att du snabbt får ordning på briketterna så att de hamnar rätt varje gång, och du får god överblick när du ska dosera briketterna.       Fördelar med briketthållaren från Weber Får ordning på briketterna Uppgradera kundens brikettgrill till en grill i toppklass Gör det enkelt att grilla indirekt Gör det enklare att bedöma mängden briketter  Passar till alla brikettgrillar på 47 och 57 cm Tips&Tricks Indirekt värme är nyckelordet när du vill lyckas vid grillen. Med indirekt värme fördelar du briketterna på varsin sida av grillen och lägger köttet mitt på gallret. På så sätt cirkulerar värmen runt köttet, precis som i en ugn. Det här är den perfekta grillmetoden när du ska grilla stekar och andra köttbitar som inte ska ha direkt värme under hela tillagningen.  
Överdrag Landmann Grill & Överdrag
379 kr
 Ett överdrag från Landmann för att skydda den nya grillen eller den gamla trotjänaren. Överdraget skyddar mot nederbörd, avgaser, fågelspillning och annat som kan tänkas slita på och smutsa ner grillen. Finns i tre storlekar.
Överdrag Landmann Grill & Överdrag
399 kr
 Ett överdrag från Landmann för att skydda den nya grillen eller den gamla trotjänaren. Överdraget skyddar mot nederbörd, avgaser, fågelspillning och annat som kan tänkas slita på och smutsa ner grillen. Finns i tre storlekar.
Överdrag Landmann Grill & Överdrag
429 kr
 Ett överdrag från Landmann för att skydda den nya grillen eller den gamla trotjänaren. Överdraget skyddar mot nederbörd, avgaser, fågelspillning och annat som kan tänkas slita på och smutsa ner grillen. Finns i tre storlekar.
Droppformar till gasolgrillar Weber
65 kr
  Fisk, skaldjur och grönsaker är något av det läckraste du kan tillaga på grillen – och du kommer snabbt att lyckas. Om du använder de små droppformarna från Weber® kommer råvarorna upp en bit från grillen, så att de inte bränns lika lätt. Du kan också använda formarna till att lägga din stekhållare i, så att saften och smaken från köttet droppar ned i formen och ger dig en perfekt grund för en god sås. Det är också smidigt att sautera bacon, grönsaker och annat i formarna medan köttet grillas färdigt vid sidan av. Det är enkelt, du får många nya möjligheter vid grillen och slipper dessutom tänka på rengöringen efter en trivsam grillkväll.    Tips & Tricks Ställ stekhållaren i droppformen så att saften och smaken från köttet droppar ned i den. Strax före serveringen lyfter du ur stekhållaren och ställer den direkt på gallret. Sila skyn från droppformen och använd den som grund till en god sås. Med 50/50-grillmetoden får du perfekta förutsättningar för att använda dina droppformar vid sidan av köttet. Lägg alla briketter på den ena sidan av grillen och lämna den andra sidan tom. Nu kan du grilla direkt över briketterna och indirekt på den andra sidan. Tillagar du en stek kan det vara en god idé att bryna köttet över direkt värme och sedan flytta över det till indirekt värme, där det får grillas färdigt. Under tiden kan du använda tillaga tillbehör med hjälp av droppformarna över direkt värme.   Fördelar med droppformarna från Weber Praktiskt tillbehör till grillen Passar perfekt till grillens dropplåda Gör det enkelt att hålla dropplådan ren Kan användas som fat på grillen Enkla att grilla fisk, rosta bacon och sautera grönsaker m.m. i Bra för råvaror som inte klarar den direkta värmen från grillgallret  Ett måste för kunder som har en stekhållare – ställ stekhållaren i droppformen och använd skyn till de läckraste såser Produktfakta Förpackning med 10 st Tillverkade av aluminiumfolie
Napoleon Rökspån Mesquite
99 kr
Rökspånet Mesquite ger en söt och stark smaksatt rök som är perfekt för nötkött, fläsk samt fungerar också bra med fjäderfä. Blötlägg spånet i vatten och låt vila i ca 30 minuter. Ta sedan bort rökspånet från vätskan och lägg dem i ett Napoleon-rökrör.  Placera sedan rökröret på grillens sidovärmare för att värma upp det och börja röka. Eller så kan du lägga rökspånet direkt på kolet i en Apollo® 3 i 1 kolgrill, eller direkt i det integrerade rökfacket på Napoleon Prestige PRO-seriens grillar.  När spånet börjar röka, lägg maten på grillen och stäng locket eller dörrarna. För att få den bästa smaken med rökspånet så kom ihåg att hålla locket stängt medan du röker för att hålla röken kvar. Specifikationer: - Rökspån till röktub eller koltråg.- Finns i 6 olika smaker.- Volym 3,15 liter.  
Eltändare Landmann
139 kr
 Effektiv eltändare (500W) som tänder kol och briketter utan användning av kemikalier. Strömsladden är ca 1,6 meter lång och kopplas till ett vanligt jordat eluttag (230V).
Landmann Stekplatta Triton
499 kr
Förvandla halva grillens grillgaller till en stekyta med denna praktiska stekplatta från Landmann. Plattan passar alla grillar i Triton-serien från Landmann med 3 eller 4 brännare. Material: Massivt GjutjärnLängd: 43,5 cmBredd: 32 cm
Fudge - Jack Daniel’s Honey Whiskey, Krämvit
119 kr
Whiskyfudge med söt och kryddig smak av Tennessee Honey!Fudge smaksatt med Jack Daniel's Tennessee Honey, en amerikansk whiskey likör med söt och kryddig smak med inslag av framförallt honung och kanel. Detta i kombination med len vaniljfudge. Magiskt, om du frågar oss.Kommer i en fin plåtburk med samma design som flaskan. Snygg att ställa fram till gästerna efter maten, eller som gåva till whiskyälskaren!Tips! Ta tillfället i akt och skäm bort pappa med en välsmakande farsdagspresent! Här hittar du fler sorters whiskyfudge!Handgjord fudge smaksatt med Jack Daniel's Tennessee Honey.Mått, plåtburk: ca 17 x 12 x 6 cm.Vikt: 300 g.Innehåller 12 st bitar.Tillverkad i Skottland med whisky importerad från USA.Ingredienser: Socker, glukossirap, sötad kondenserad skummjölk, palmolja*, naturlig honung, Jack Daniel's(r) Tennesee Honey liquer (0,2%), arom, salt.Innehåller inga härdade oljor eller fetter. *Från certifierade hållbara källor.Förvaring: Varje bit är individuellt inslagen. För bästa hållbarhet förvaras fudgen i burken med locket stängt. Förvaras i rumstemperatur.
Grönsaksställ stor Napoleon
299 kr
Aldrig har det varit så enkelt att grilla grönsaker på grillen. Med grönsaksstället från Napoleon kan du grilla paprika och jalapeno, vare sig de är stora eller små. Grönsaksstället är gjort i rostfritt stål och garanterar år av härlig grillning! De inbyggda hantagen gör det enkelt att flytta grönsaksstället.   - Grilla din favorit och fyll den med den bästa fyllningen enligt dig!
Landmann Rökflis Körsbär 2l
74 kr
Smaksättande röksflis/rökspån med smak av körsbär för grill med lock. Fungerar i kolgrillar, gasolgrillar och rökar. Man använder rökflis för att få en rökutveckling inne i grillen som gör att det som grillas får extra smak.
Landmann Rökflis Äpple 2l
74 kr
Smaksättande röksflis/rökspån med smak av äpple, för grill med lock. Fungerar i kolgrillar, gasolgrillar och rökar. Man använder rökflis för att få en rökutveckling inne i grillen som gör att det som grillas får extra smak.
Landmann Gasolgrill Triton PTS 3.1
3 990 kr
Genomtänkt gasolgrill av god kvalité. Vi vågar påstå att grillarna i serien Triton ger mest utrustning i prisklassen - jämför själv.Denna imponerande gasolgrill har både rostfria ståldetaljer och multifunktionalitet. Grillen har en grillyta på 65x44 cm med ett rejält grillgaller i gjutjärn för bästa värmeledningsförmåga. Grillen är optimal för upp till 12 personer.Grillen har isolerande dubbellock som bibehåller värmen i grillen, många delar är skyddade av emalj, krokar att hänga grillredskapen på, sidobrännare för att tillaga sidorätter.Tekniska Specifikationer- 3 st brännare, 4,5 kW var- Integrerad termometer i locket- Emaljerade grillgaller- Varmhållningsgaller- Förvaringsutrymme- Sidobrännare för kastrull eller stekpannaBredd: 140 cmHöjd: 121,5 cm Regulatorset ingår ej, kan köpas till här!   
Hamburgerhalster, universal
199 kr
Komplettera din grill med ett hamburgerhalster! Om man vill grilla hemgjorda hamburgare är det nästan ett måste att ha ett halster att lägga dem i, annars går de lätt sönder när man ska vända dem. Självklart kan man även använda halstret till att grilla andra saker så som fisk eller grönsaker.
Överdrag till 47cm klotgrill Weber
349 kr
Smidigt och enkelt – så är det att grilla. Att samlas runt grillen och njuta av en kväll med vällagad mat och goda samtal kring bordet är både avkopplande och underbart trevligt. Därför ska grillen vara lättillgänglig och inte kräva för mycket rengöring. Med ett långt överdrag till din brikettgrill på 47 cm från Weber skyddar du grillen från löv, damm och annat smuts så att du slipper ödsla onödig tid på utvändig rengöring. Ta av överdraget, tänd grillen och du är redo att ägna dig åt andra festförberedelser.   Fördelar med Weber övedrag 47cm   Tillverkad i polyester Med Weber®-logotyp på sidan Vattentätt Täcker grillens ben Passar till Webers brikettgrillar på 47 cm Rengörs med en urvriden trasa
Weber Master GBS Limited Edition 57cm Crimson Red
2 699 kr
Master-Touch GBS 57 cm är gräddan inom de klassiska brikettgrillarna. Här är originalmodellen med ett rejält tillskott av lyx och förutsättningarna för Weber Original Gourmet BBQ System. Grillen har Gourmet BBQ-grillgaller, termometer i locket, smart asklåda och inte minst lockhållare så att du slipper hålla i locket när du ska titta till det du grillar – Master-Touch GBS 57 cm har allt du behöver för att utforska grillens många möjligheter och kan grilla med både direkt och indirekt värme. Specifikation:10 års garantiprogramGBS GrillgallerPraktisk lockhållareOne-Touch-rengöringssystem i rostfritt stål Toppspjäll i aluminiumRymlig askfångare som är lätt att ta bort och tömma Två Char-Basket-brikettkorgarPorslinsemaljerat lock och baljaNylonhandtag med rostfri värmesköldKrossäkra allvädershjul Måttkopp för briketter
Överdrag till 57cm kolgrill Weber
399 kr
Smidigt och enkelt – så är det att grilla. Att samlas runt grillen och njuta av en kväll med vällagad mat och goda samtal kring bordet är både avkopplande och underbart trevligt. Därför ska grillen vara lättillgänglig och inte kräva för mycket rengöring. Med ett långt överdrag till din brikettgrill på 57 cm från Weber skyddar du grillen från löv, damm och annat smuts så att du slipper ödsla onödig tid på utvändig rengöring. Ta av överdraget, tänd grillen och du är redo att ägna dig åt andra festförberedelser.         Fördelar med Weber överdrag 57cm   Tillverkad i polyester Med Weber®-logotyp på sidan Regntätt Täcker grillens ben Passar till Webers brikettgrillar på 57 cm Rengörs med en urvriden trasa
DROPPFORMAR WEBER SUMMIT 10ST 6417
249 kr
Aluminiumform Weber Summit 10st 6417Droppform i aluminium som skyddar grillen från fett och köttsaft som lätt kan brännas fast och vara besvärliga att få bort. Webers aluminiumformar är extra höga så att inget skvimpar över när du ska lyfta ur formen från grillen.Kan även användas som fat på grillen. Bra för råvaror som inte klarar den direkta värmen från grillgallret.Fungerar även utmärkt till att exempelvis grilla fisk, rosta bacon, sautera grönsaker och är perfekt när du vill baka kakor på grillen.Längd: 29 cmBredd: 13 cmHöjd: 10 cmFörpackning: 10-packMaterial: AluminiumfolieWeber artikelnr: 6417EAN 0077924074776
BBQ Saltsten 20x15x5 cm
295 kr
Saltstenen är en rosa salt från Himalaya.Saltstenen är anpassad för att användas på grillen för att grilla kött, fisk,fågel, grönsaker eller andra läckerheter. Innan användning bör du olja in ytan för att sedan lägga på stenen på grillgallret, låt stenen bli rejält uppvärmd, lägg på det du vill grilla, stenen kommer att smaksätta maten med en lätt sälta som tillsammans med bbq-smaken blir en härlig kombination. Max temperatur är 250 grader. Den kan även användas väl kyld som serveringsplatta för ex sushi eller kallskuretEfter användande torkas eller skrapas stenen av och kan sedan användas om och om igen. Mått: 20 x 15 x5 cm 
Landmann Gasolgrill Avalon PTS 4.1
5 849 kr
Denna gasolgrillen har all utrustning för att lyckas vid grillen. Grillyta av gjutjärn och sidobrännare ger många matlagningsmöjligheter. 95% förmonterad. - Grillgaller och stekyta av gjutjärn för jämn värme- Nya värmesystemet PTS för optimal värmefördelning- Inbyggd LED-belysning i vreden- Sidobrännare för tillagning i kastrull, wok- och stekpanna- Extra värmeisolerat lock- Smart redskapshängare- Locktermometer, perfekt vid indirekt grillning/barbecueDet mesta invändigt i grillen är täckt av stryktålig emaljBredd: 135 cmRegulatorset ingår ej, kan köpas till här!  
KOLGRILL WEBER SMOKEY JOE SVART
899 kr
Brikettgrill Weber Smokey Joe PremiumSmidig, kompakt brikettgrill att ta med på utflykten. Lillebror till den klassiska brikettgrillen är perfekt när du vill grilla biffar, fisk eller kyckling. Lås på locket som håller locket på plats under transport, fungerar även som lockhållare under grillning och gör det enkelt att flytta grillen även när den är varm. Tack vare den inbyggda värmeskölden i botten av grillen kan Smokey Joe® Premium även placeras på bordet, trädäcket eller gräsmattan utan att lämna märken. Perfekt till grillning med direkt värme – i synnerhet mindre stycken som biffar, kycklingfiléer, fisk m.m.Produktspecifikation:- Bränsle: Briketter- Porslinsemaljerat lock och balja- Glasfiberförstärkta handtag i termoplast- Belagt grillgaller- Rostfri aluminiumsventil- Färg: SvartGrillyta: 37 cmMått HxBxD: 43x37x42 cmGarantier:Lock och balja (genomrostning): 10 årHandtag: 10 årBrikettgaller: 2 årGrillgaller: 2 årÖvriga delar: 2 årWeber artikelnummer: 1121004
Droppformar Summit Weber
199 kr
Fisk, skaldjur och grönsaker är något av det läckraste du kan tillaga på grillen – och du kommer snabbt att lyckas. Om du använder de små droppformarna från Weber® kommer råvarorna upp en bit från grillen, så att de inte bränns lika lätt. Det är också smidigt att sautera bacon, grönsaker och annat i formarna medan köttet grillas färdigt vid sidan av. Det är enkelt, du får många nya möjligheter vid grillen och slipper dessutom tänka på rengöringen efter en trivsam grillkväll.    Tips & Tricks Med 50/50-grillmetoden får du perfekta förutsättningar för att använda dina droppformar vid sidan av köttet. Lägg alla briketter på den ena sidan av grillen och lämna den andra sidan tom. Nu kan du grilla direkt över briketterna och indirekt på den andra sidan. Tillagar du en stek kan det vara en god idé att bryna köttet över direkt värme och sedan flytta över det till indirekt värme, där det får grillas färdigt. Under tiden kan du använda tillaga tillbehör med hjälp av droppformarna över direkt värme.      Fördelar med droppformarna till Weber Summit Praktiskt tillbehör till grillen Perfekta till Weber Summit®-modellerna Kan användas som fat på grillen Enkla att grilla fisk, rosta bacon och sautera grönsaker m.m. i Bra för råvaror som inte klarar den direkta värmen från grillgallret  Perfekta när du vill baka kakor på grillen Produktfakta Förpackning med 10 st Tillverkade av aluminiumfolie Passar till Weber Summit®-modellerna
Gasoldriven rök Landmann
2 495 kr
Gasoldriven rökgrill från Landmann för tillagning av mat i något lägre temperaturer. Rökspån används som smaksättare. Mer lättanvänd än koldrivna rökar eftersom temperaturen är lättare att justera på en gasoldriven. 
Grilltändare Landmann
179 kr
Grillstarter som snabbt värmer briketter och kol till en jämn glöd. Ger perfekt temperatur vid varje grillning. Inget onödigt spill med kol som inte tänds - praktiskt. Tänd kolet i röret med vanligt papper - slipp onödiga kemikalier.
Landmann Grilltunna med lock. Original. Grillyta:45x69 cm
2 399 kr
Landmann Grilltunna med lock. Original. Grillyta:45x69 cm från Landmann
Landmann Grilltunna med lock. Original. Grillyta:45x69 cm
2 399 kr
Landmann Grilltunna med lock. Original. Grillyta:45x69 cm från Landmann
TENNESSEE Vändbar Divanbäddsoffa Vit
4 995 kr
TENNESSEE är en stilig och smakfull divansoffa med en design som passar in till alla hem. Soffans storlek gör att fler personer får plats i soffan utan att det behöver kännas trångt eller bökigt. Dessutom är klädseln gjort av PU som gör soffan tålig och lätt att underhålla. Soffan finns att välja i två olika färger så alla kan hitta sin färg till sitt hem.Klassisk och stilren divansoffa med fast komfort och praktisk bäddfunktion.Vad är PU?PU är ett tåligt material bestående av det understa lagret av lädret behandlat med konstmaterial. Lädret färgas och präglas sedan för att få en naturtrogen yta. Resultatet blir mycket tåligt och hållbart och är skönt att sitta på.Vad är MDF?MDF (Medium Density Fibreboard) är en träfiberskiva att tillverka inredning av, förekommande i bland annat köksskåp och listverk samt inner- och ytterdörrar.Vit bäddsoffa i PU/PVC med metallben. Mått: B279 D163 H80 cm.
TENNESSEE Vändbar Divanbäddsoffa Svart
3 295 kr
TENNESSEE är en stilig och smakfull divansoffa med en design som passar in till alla hem. Soffans storlek gör att fler personer får plats i soffan utan att det behöver kännas trångt eller bökigt. Dessutom är klädseln gjort av PU som gör soffan tålig och lätt att underhålla. Soffan finns att välja i två olika färger så alla kan hitta sin färg till sitt hem. Klassisk och stilren divansoffa med fast komfort och praktisk bäddfunktion. Vad är PU?PU är ett tåligt material bestående av det understa lagret av lädret behandlat med konstmaterial. Lädret färgas och präglas sedan för att få en naturtrogen yta. Resultatet blir mycket tåligt och hållbart och är skönt att sitta på. Vad är MDF?MDF (Medium Density Fibreboard) är en träfiberskiva att tillverka inredning av, förekommande i bland annat köksskåp och listverk samt inner- och ytterdörrar. Svart bäddsoffa i PU/PVC med metallben. Mått: B279 D163 H80 cm.
Kimono Tennessee Twill
1 999 kr
En favorit från förra säsongen, en vacker kimono för både dag och natt. Med lösa ärmar och slitsar i sidorna.
Kimono Tennessee Twill
1 999 kr
En favorit från förra säsongen, en vacker kimono för både dag och natt. Med lösa ärmar och slitsar i sidorna.
Kimono Tennessee Twill
1 999 kr
En favorit från i säsongens mönster, en vacker kimono för både dag och natt. Med lösa ärmar och slitsar i sidorna.
Elgrill Coline
499 kr
Kontaktgrill som gör det enkelt att grilla året runt. Dubbelsidig grillning med parallella grillplattor. 180° öppet läge ger extra stor grillyta. Inställbar temperatur.
Rök Landmann, Rostfritt
1 895 kr
Rökskåp i rostfritt stål från Landmann för tillagning av mat i något lägre temperaturer än i traditionella grillar. Tillagning på lägre temperatur tillsammans med rökspån som smaksättare gör att det som tillagas blir mört och saftigt och får en trevlig smak av rök.
Landmann Grillkolstarter Rund
209 kr
Landmanns tändrör samlar ihop kolet och ger jämn glöd. Perfekt även att förbereda en extra omgång briketter för påfyllning vid långgrillning/barbeque.
Överdrag Landmann Gasolgrill XS
379 kr
Grillöverdrag från Landmann i kraftig kvalitet som skyddar din grill mot nederbörd, avgaser, fågelspillning och annat som kan tänkas slita på och smutsa ner grillen. Överdraget har måtten 80 x 100 x 65 cm.    
OptiGrill Bordsgrill XL
2 199 kr
OptiGrill+ XL är en unik innovation som genom avancerad teknologi ger ett perfekt grillresultat varje gång. Den är utrustad med en sensor som automatiskt läser av tjockleken på köttet och justerar automatiskt tid och temperatur därefter. Indikatorn anger köttets tillagningsgrad, från rare till well done. Nio automatiska program för att grilla hamburgare, fågel, panini, korv, nötkött, fisk, skaldjur, fläsk och bacon. Manuellt läge med fyra temperaturinställningar för att grilla grönsaker och frukt. 800 cm² grillyta, passar för 6-8 personer. Indikatorn visar när grillen är klar att användas. Löstagbara grillplattor med non-stick beläggning som tål maskindisk.
Grillkorg / Grillhalster stor till Fisk Weber
399 kr
Stor grillkorg i rostfritt stål från Weber. Ett perfekt tillbehör för att grilla lite störe fiskar eller sparris och morötter.Grillkorgen har 2st handtag som du snabbt och enkelt kan vända den. Mått: 41 x 25cmTillverkad i rostfritt stålGer fler möjligheter vid grillenGer dig bättre kontroll över fisken och det blir enkelt att bära den till och från grillenElastiskt trådnät – kan anpassas efter fiskens storlekEnkel att öppna och stängaChilimarinerade hummerstjärtar, ångkokta rödspättor med dillkräm eller kanske torsk på riktigt danskt nyårsmanér! Allt är möjligt på grillen – även om du använder råvaror som inte tål att ligga direkt på det heta grillgallret. Fisk och skaldjur är läckert att tillaga på grillen, och med Weber Original-fiskformen har du det ultimata redskapet för att lyckas med fisken. Du behöver bara öppna fiskvändaren på sidan och lägga fisken på plats i mitten. Sedan stänger du fiskvändaren igen. På så sätt får du bättre kontroll över fisken och det blir enkelt att bära den till och från grillen. Fiskvändaren ger dig fler möjligheter vid grillen, så att du verkligen kan briljera och visa att du är en äkta backyard hero!
Kontaktgrill
1 699 kr
Gillar du att grilla både inomhus och utomhus? Eller varför inte året om? Bosch bordsgrill har 3 olika grillfunktioner, använd över/undervärme, öppen grill eller kontaktgrill. Grillplattorna är designade i aluminium med non-stick yta för enkel rengörning. De är även vändbara beroende på vilken typ av grillyta du vill ha, slät eller räfflad. Det ingår även en gratängform.
Weber Original GBS Gjutjärnsfat
549 kr
Mångsidighet när den är som bäst! Gjutjärnskitet från Weber Original™ är det optimala setet till din grill. Med wok, stekpanna, gjutjärnsgaller och munkpanna har du allt du behöver för att ge dig i kast med alla tänkbara gastronomiska experiment. Den grundläggande delen är ett vanligt grillgaller med ett hål i mitten. Här sätter du ned någon av insatserna – wok, stekpanna, gjutjärnsgaller eller munkpanna – sedan är du redo att grilla. Stekpannan är ett tillbehör av högsta klass. Med den kan du steka köttbullar, pannbiffar eller pannkakor, kanske till och med flambera crêpes suzettes. Du kan rosta bacon i pannan, briljera med en omelett eller scrambled eggs och sautera grönsaker. Bara fantasin sätter gränserna.   Tips & Tricks Utöka möjligheterna med din stekpanna i gjutjärn genom att lägga till de övriga två insatserna till grillgallret, nämligen woken och gjutjärnsgallret. Med den praktiska woken kan du tillaga allt från wokrätter och ossobuco till klenäter och brända mandlar. Gjutjärnsgallret ger biffarna det rätta grillmönstret, och du blir grillmästaren hemma i trädgården. Några fördelar med Webers Gourmet BBQ Gjutjärnsfat   Det ultimata tillbehöret till den traditionella brikettgrillen Utökar möjligheterna vid grillen Ger möjligheten att på allvar börja experimentera vid grillen Tillaga köttbullar, pannbiff och wokade grönsaker eller pannkakor, omelett och mycket mer på grillen Möjlighet att uppgradera med wok, gjutjärnsgaller och munkpanna Passar Webers alla brikettgrillar (57 cm) och stora gasolgrillar Bra presentidé