Glow vägglampa (Förkromad/blank)

Markslöjd

Glow vägglampa (Förkromad/blank)

299 kr

Snygg vägglampa som är godkänd flr badrumsmiljö. Den är tillverkad i kromad metall, med en frostad glaskupa.  Ljuskälla ingår ej.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos LampGallerian för 299 kr
Finns i lager hos LampGallerian, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagars öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Leverans 1-5 dagar

Liknande produkter

Adrano singel (Förkromad/blank)
529 kr
Adrano är en stilren vägglampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är tillverkad i förkromad metall och har en vit glaskupa som omsluter ljuskällan. Sprider ett bra och vackert ljus i ditt badrum. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa badrum IP44 (Förkromad/blank)
399 kr
Vacker vägglampa med en klockformad vit skärm. Tillverkad i förkromad metall och sprider ett behagligt och vackert och elegant effektljus genom skärmen när den är tänd. Den är dessutom anpassad för badrumsmiljö. LED-lampa från Searchlight ingår.
Forum vägglampa (Förkromad/blank)
545 kr
Stilren vägglampa, tillverkad i metall med förkromad yta och en klar skärm i glas. Enkel och vacker vägglampa som passar lika bra i privat som offentlig miljö. Den sprider ett bra ljus och du väljer själv vilken ljuskälla du vill ha i.  Sladdlängd: 200cm + strömbrytare. Ljuskälla ingår ej.
Eye vägglampa (Förkromad/blank)
499 kr
Retro och häftig vägglampa i metall, med en förkromad yta. Strömbrytaren är placerad på lampan och huvudet är vridbart. Perfekt som vägglampa. Ljuskälla ingår ej.
Sandhamn (vitt glas) (Förkromad/blank)
335 kr
Liten och stilfull taklampa, anpassad för badrumsmiljö. Förkromad sockel i metall med en vit, stilren glaskupa. Sprider ett bra och behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
Carla vägglampa duo (Förkromad/blank)
729 kr
Carla är en snygg och stilren vägglampa till ditt badrum. Ytan är kromad och de båda kuporna är gjorda i frostat glas. Ljuskälla ingår ej  
Carla vägglampa (Förkromad/blank)
489 kr
Carla är en enkel, snygg och stilren vägglampa till ditt badrum. Ytan är kromad och kupan är gjord i frostat glas. Ljuskälla ingår ej.
Belvue 1 vägglampa (Förkromad/blank)
499 kr
Vacker vägglampa tillverkad i metall, med förkromad yta och droppformad skärm i opalglas. En härlig lampa som är anpassad för att ha i ditt badrum. Sprider ett fint och behagligt ljus när den är tänd.  Tänds/släcks via dragströmbrytaren. Ljuskälla ingår ej. 
Silvery vägglampa (Förkromad/blank)
429 kr
En snygg och högkvalitativ badrumslampa i krom, med en snygg klotformad glaskupa. Sprider ett varmvitt ljus som visar din naturliga hudfärg. Dimbar ljuskälla från Philips ingår.
Sandhamn 5 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)
1 595 kr
Vackra vägglampan Sandhamn 5 är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fem stycken vita glaskupor som sprider ett bra och bländfritt ljus. Ljuskällor ingår ej.
Sandhamn 3 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)
1 049 kr
Vackra vägglampan Sandhamn 3 är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med tre stycken vita glaskupor som sprider ett bra och bländfritt ljus. Ljuskällor ingår ej.
Adrano duo (Förkromad/blank)
839 kr
Adrano är en stilren vägglampa som är anpassad för badrumsmiljö. Den är tillverkad i förkromad metall och har två stycken vita glaskupor som omsluter ljuskällorna. Sprider ett bra och vackert ljus i ditt badrum. Ljuskällor ingår ej.
Sandhamn 4 vägglampa (vitt glas) (Förkromad/blank)
1 399 kr
Vackra vägglampan Sandhamn 4 är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fyra stycken vita glaskupor som sprider ett bra och bländfritt ljus. Ljuskällor ingår ej.
Timoteo 3 (Förkromad/blank)
1 399 kr
Timoteo är en snygg vägglampa, anpassad till badrumsmiljö. Skapad i stål med en kromad yta och tre stycken kupor i frostat glas. Sprider ett bra och behagligt ljus. Ljuskällor ingår ej.
Florens vägglampa (Förkromad/blank)
599 kr
Vackra vägglampan Florens är tillverkad i metall med en snyggt vinklad arm, vacker vit glaskupa och en yta i antingen krom eller mässing. Anpassad för att vara i badrummet och sprider ett bra och behagligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
Chantilly vägglampa (Förkromad/blank)
1 099 kr
Chantilly är en vacker vägglampa med ram i kromad metall och smyckad med massor dekorativa runda kristaller. Den skapar en vacker ljusbild när den är tänd och sprider elegans i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
Aries 1 vägg (Förkromad/blank)
249 kr
Snygg vägglampa med en riktbar spotlight, anpassad till badrumsmiljö. Aries har snygga kromade detaljer och ger ett mycket bra ljus. Tänd/släck enkelt lampan med hjälp av den hängande strömbrytaren. Ljuskälla ingår ej.
Hanna 2 vägglampa (Förkromad/blank)
899 kr
Vackra och eleganta vägglampan Hanna, tillverkad i kromad metall med flera hängande prismor. Otroligt lyxig vägglampa som sprider ett vackert ljus när den är tänd. Ljuskällor ingår ej.
Vägglampa Igloo 3-låg krom
1 399 kr
Vägglampa Igloo 3 låg krom från By Rydéns. En snygg och annourlunda vägglampa tillverkad i kromad metall och glas. Finns även i mässing. Max watt: 12V 20W 3xG4 Ljuskälla ingår: Ja IP Klass: IP 21 Mått: H:9cm L:45cm
Sandhamn 3 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)
1 049 kr
Vackra vägglampan Sandhamn - nu även i klarglas! Sandhamn är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med tre stycken klara glaskupor som sprider ett bra och trivsamt ljus i badrummet. Montering - centrumhål. Ljuskällor ingår ej.
Sandhamn 5 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)
1 595 kr
Vackra vägglampan Sandhamn - nu även i klarglas! Sandhamn är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fem stycken klara glaskupor som sprider ett bra och trivsamt ljus i badrummet. Montering - centrumhål. Ljuskällor ingår ej.
Sandhamn 4 vägglampa (klarglas) (Förkromad/blank)
1 399 kr
Vackra vägglampan Sandhamn - nu även i klarglas! Sandhamn är en snygg och lättplacerad armatur som är anpassad för badrumsmiljö. Förkromad yta i metall kombinerat med fyra stycken klara glaskupor som sprider ett bra och trivsamt ljus i badrummet. Montering - centrumhål. Ljuskällor ingår ej.
Industri vägglampa 1-spot (Förkromad/blank)
409 kr
En stilfull vägglampa i metall. Är perfekt att ha som läslampa, då den inte bländar och ger ett riktat ljus. Finns i fler färger. Ljuskälla ingår ej.
Budgie vägglampa (Förkromad/blank)
769 kr
Budgie är en snygg och elegant vägglampa med glasyta som finns i både krom och antikmässing. Ljuskälla ingår ej.
Hönö duo vit (Förkromad/blank)
1 199 kr
Snygg vägglampa i förkromad metall och opalvita glas. Integrerad transformator samt dimmer på lampan. Det går inte att koppla en extern dimmer till denna lampa. Ljuskälla ingår ej.
Hönö trio vit (Förkromad/blank)
1 485 kr
Snygg vägglampa i förkromad metall och opalvita glas. Integrerad transformator samt dimmer på lampan. Det går inte att koppla en extern dimmer till denna lampa. Ljuskälla ingår ej.
Silk singel LED (Förkromad/blank)
1 099 kr
Snygg och enkel vägglampa i kromad aluminium, med en vit glaskupa. Lampan är utrustad med LED-belysning som ger ett väldigt bra ljus och samtidigt är energisnål. Integrerad LED-belysning.
Mona vägglampa (Förkromad/blank)
719 kr
Eleganta vägglampan Mona av kromad metall och klara prismor i akryl. Ger en lyxig känsla till rummet. Ljuskälla ingår ej.
Frösön spotlight (Förkromad/blank)
639 kr
Snygg vägglampa i krom och 12V. Ljuskälla ingår ej.
Ciotti vägglampa
199 kr
En snygg vägglampa i kromad metall, med ett stilrent lamphuvud i vitt glas. Rikta enkelt denna vägglampan efter behov av ljus. Ljuskälla ingår ej.
Bayman vägglampa (Förkromad/blank)
459 kr
Vägglampa med frostat glas och dekormönster. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Bazar
1 249 kr
Vägglampa Bazar  från By Rydéns. En smart och snygg vägglampa som är justerbar, just för att kunna anpassas efter din behov. Tillverkad i svart metall. Ljuskälla ingår ej. H37 L61,5-122 cm. Max watt/Volt/Sockel: 42W/230V/E27. Fri frakt inom Sverige.
Palermo vägglampa LED (Förkromad/blank)
599 kr
En snygg badrumslampa i kromad stål med en kupa i opalglas.  LED-lampa ingår.
Cleo vägglampa (Förkromad/blank)
389 kr
En stilfull vägglampa i mönstrat vitt glas med detaljer i krom. Strömbrytare på sladden. Ljuskälla ingår ej.
Roma vägglampa (Förkromad/blank)
839 kr
En stilren och vridbar vägglampa som har en strömbrytare i form av en dimmer. Finns i färgerna krom, svart och vit. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Torcia sandvit
799 kr
Stilren vägglampa med uppljusspriding. Torcia vägglampa är en snygg lampa i sober design. Ljuskällan sitter på toppen av lampan och ger uppljusspridning. Denna lampa passar utmärkt som vägglampa i ex hallen och gör sig lika fin i alla inredningar. Tillverkad i vitlackad metall med matt finish. Ljuskälla ingår ej.  H42 D6  B6 cm. Max watt/Volt/Sockel: 15W/230/GU10.
Tivoli vägglampa (Vit)
429 kr
Tivoli är en fin vägglampa i metall, skapad med en blank vit yta och kromade detaljer. En härlig liten vägglampa som ger ett bra ljus, optimalt till läsning. Ljuskälla ingår ej.
Liberty vägglampa (Mässing/guld)
499 kr
Den vackra och stilfulla badrumslampan Liberty i metall, med en frostad glaskupa och detaljer i antingen mässing eller krom. Ger ett vackert ljus till badrummet. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Ohio krom
1 449 kr
Ohio krom från By Rydéns. En snygg och stilfull vägglampa som ingår i serien Ohio. Ohio har en huvudlampa som ger behaglig belysning samt en mindre riktbar LED lampa. Tillverkad i kromad metall samt en vit textil skärm. Finns även i sandsvart och mässing. Ljuskälla ingår. H16cm B24,5cm Volt/Max watt/Sockel: 40W/5W/E27/LED
Motown Mini LED krom (Förkromad/blank)
449 kr
Motown är en elegant, stilren och snygg vägglampa i blank, kromad metall. Sprider ett behagligt, blädnfritt ljus som skapar ett vackert mönster på din vägg. ​Sladdlängd: 250cm.  Integrerad LED-belysning.
Vägglampa Homestead
1 569 kr
LED Vägglampa Homestead  från By Rydens. En enkel och miljösnäll vägglampa med LED. Tillverkad i vit matt metall. Ljuskälla ingår Max watt: LED Sockel: 7W Material: Metall Mått: H: 6cm, B: 14cm, L: 16cm
Diamond vägglampa (Förkromad/blank)
1 909 kr
Vägglampa ”Diamond” designad med metallstänger och nyckelhålsupphängning. Transparent kabel med dimmer och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Rivato vägglampa (Förkromad/blank)
419 kr
Rivato vägglampa, opalvitt glas med dekor. Ljuskälla ingår ej.
Marita fönsterlampa (Förkromad/blank)
569 kr
Vacker fönsterlampa, tillverkad i förkromad metall med en vackert mönstrad glaskupa. En mysig och stilren fönsterlampa som sprider ett behagligt och vackert ljus. Strömbrytare och stickkontakt. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Skina 1-låg krom
1 199 kr
Badrums anpassad vägglampa. Skina är en snygg vägglampa i frostat glas, detalj i kromad metall. Denna lampa är IP44-klassad, vilket innebär att denna lampa passar perfekt som badrumsbelysning och ger en effektiv ljusspridning i ditt badrum. ljuskälla ingår ej. Mått: B11 H21 Ø8 cm. Max watt/volt/sockel: 40W/230V/E27  
Droppar singel (Förkromad/blank)
489 kr
En enkel och snygg badrumslampa med en bas i kromad metall och en rund, vit glaskupa. Sprider ett bra ljus till badrummet och kan monteras både horisontellt och vertikalt. Dimbar halogenlampa från Philips ingår.
Lysekil (Förkromad/blank)
1 129 kr
Markslöjd Lysekil vägglampa / lampett för badrum. Kromad väggplatta med klara prismor. Två halogenlampor på vardera max 40W. Ljuskälla ingår ej.
Curl (Förkromad/blank)
2 089 kr
Snygg taklampa i kromad metall med prismor. Ger ett bra ljus och även en fin ljuseffekt från prismorna. Ljuskälla ingår.
Tivoli vägglampa (Svart)
429 kr
Tivoli är en fin vägglampa i metall, skapad med en blank svart yta och kromade detaljer. En härlig liten vägglampa som ger ett bra ljus, optimalt till läsning. Ljuskälla ingår ej.
Hangover vägglampa (Förkromad/blank)
1 669 kr
Hangover vägglampa är verkligen helt rätt i tiden med spegel och lampa i ett. Fantastisk vacker vägglampa md läderupphäng som passar lika bra i hallen som i sovrummet. Den är mycket stilfull och ser dessutom helt fantastisk ut med en dekorativ glödlampa. Finns i två olika färger (förkromad med svart läderband, eller mässing med brunt läderband), båda med matchande tygsladd. Ljuskälla ingår ej. 
Owl vägglampa (Flerfärgad)
479 kr
En snygg vägglampa med ett motiv av en uggla. Ytan är av glas och väggfästena i metall. Ljuskälla ingår ej.
Bubbles 4 LED (Förkromad/blank)
999 kr
Bubbles är en praktisk, snygg och stilren taklampa, anpassad till badrumsmiljö. Utrustad med 4st riktbara spotlights och integrerad LED-belysning. Lampan är tillverkad i metall, med kromad yta och dekorativa detaljer med synliga bubblor innuti. Integrerad LED-belysning. 
Kross Lampfot Krom 49cm (Förkromad/blank)
599 kr
En vacker och exklusiv lampfot tillverkad i metall med kromad yta. Lampfoten är mycket stabil och har en snygg, kryssad fot. Lätt att placera i ditt hem med en valfri skärm i egen smak och tycke. OBS: skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Savoy vägglampa (Förkromad/blank)
999 kr
Stilrena Savoy vägglampa i metall, med enkla och raka linjer. Lampskärmen är i textil och armaturen kan fås i krom eller mässing. Lampan är utrustad med en justerbar LED-spotlight vilket gör denna lampan optimal till läsning. Sladdlängd: 2m Ljuskälla ingår ej. Integrerad LED i spotlight.
Droppar singel rund (Förkromad/blank)
429 kr
En enkel och snygg badrumslampa med en bas i kromad metall och en rund, vit glaskupa. Sprider ett bra ljus till badrummet och kan monteras både horisontellt och vertikalt. Dimbar halogenlampa från Philips ingår.
Mobil vägglampa (Svart)
1 299 kr
Mobil vägglampa i en härlig rund design, med en mattsvart bas kombinerat med en vit glaskupa. Lampan är i ett fast läge och går inte att vrida på. Väldigt stilfull och snygg, passar in i alla typer av rum och sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
Diva 3-spot krom (Förkromad/blank)
699 kr
En snygg och praktisk taklampa i kromad metall. Den är utrustad med tre stycken riktbara spotlights och ger ett väldigt bra ljus. Ljuskälla ingår ej. 
Linné Lampfot Krom 36cm (Förkromad/blank)
399 kr
Linné är en vacker bordsfot tillverkad i metall med kromad yta. Elegant och stilren fot med mjuka detaljer och 36cm i höjd. Använd en snygg skärm i egen smak och tycke. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Linné Lampfot Krom 50cm (Förkromad/blank)
599 kr
Linné är en vacker bordsfot tillverkad i metall med kromad yta. Elegant och stilren fot med mjuka detaljer och 50cm i höjd. Använd en snygg skärm i egen smak och tycke. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Decor svart
679 kr
Vägglampa Decor från är en häftig och kvadratformad vägglampa. Tillverkad i svartlackad metall med matt finish. Finns även i vit. Ljuskälla ingår ej. H12 B9 cm. Volt/Max watt/Sockel: 230/30W/GU10.
Cia förkromad 1-arm golvfot (Förkromad/blank)
799 kr
Vacker golvlampa i metall, tillverkad med en helt förkromad yta. Golvlampan är utrustad med en praktisk flexarm - rikta ljuskällan dit du önskar. Mycket stilren och snygg golvlampa som sprider elegans i ditt hem. Levereras utan skärm. Ljuskälla ingår ej.
Linné Lampfot Krom 65cm (Förkromad/blank)
799 kr
Linné är en vacker bordsfot tillverkad i metall med kromad yta. Elegant och stilren fot med mjuka detaljer och hela 65cm i höjd. Använd en snygg skärm i egen smak och tycke. OBS: Skärm ingår ej. Ljuskälla ingår ej.
Boston vägglampa tenn (Grå)
349 kr
Snygg vägglampa i tennfärgad metall. Skärmen är riktbar, så att du enkelt kan ställa in var du vill rikta ljuset. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Torcia sandsvart
799 kr
Vägglampa som ger uppljusspridning. Torcia är en stilren vägglampa med unik design. Ljuskällan sitter på toppen av lampan och ger en behaglig uppljusspridning. Passar utmärkt som vägglampa i ex hallen eller i vardagsrummet. Tillverkad i svartlackad metall med matt finish. Ljuskälla ingår ej. H42 D6  B6 cm. Max watt/Volt/Sockel: 15W/230/GU10.    
Curl taklampa (Förkromad/blank)
4 089 kr
Snygg taklampa i kromad metall med prismor. Ger ett bra ljus och även en fin ljuseffekt från prismorna. Ljuskälla ingår.
Hud vägglampa LED (Förkromad/blank)
579 kr
En snygg badrumslampa med ett fäste i kromad metall och två vita kupor i plast. Lampan är utrustad med LED-belysning som sprider ett starkt, jämt och varmvitt ljus, perfekt för badrummet. Integrerad LED-belysning.
Sandhamn (klarglas) (Förkromad/blank)
335 kr
Populära Sandhamn - nu även i klarglas. Liten och stilfull taklampa, anpassad för badrumsmiljö. Förkromad sockel i metall med en stilren kupa i klarglas. Sprider ett bra och behagligt ljus i ditt badrum. Montering - centrumhål. Ljuskälla ingår ej.
Mobil vägglampa (Mässing/guld)
1 999 kr
Mobil vägglampa i en härlig rund design, med en bas i mässing kombinerat med en vit glaskupa. Lampan är i ett fast läge och går inte att vrida på. Väldigt stilfull och snygg, passar in i alla typer av rum och sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
Vägglampa Decor vit
679 kr
Vägglampa Decor från By Rydéns är en liten och monoton vägglampa. Tack vare lampans enkla och stilrena design så passar denna lampa i de flesta miljöer och utrymmen. Decor vägglampa finns även i svart. Tillverkad i metall. Ljuskälla ingår ej.   Max watt/Volt: 35W/230V Sockel: GU10 Mått: H: 12cm, L: 9cm
Glacier pendel (Förkromad/blank)
499 kr
Glacier pendel är en snygg och stilren taklampa, skapad i mjuka avrundade former. Tillverkad i metall med förkromad yta. Ljuskälla ingår ej.
Skina vägglampa 2-låg (Förkromad/blank)
1 649 kr
Skina badrumslampa i krom- eller mässingfärgad metall. De dubbla skärmarna är i frostat glas som ger en fin ljusspridning genom glaset. Ljuskälla ingår ej.
Koster vägglampa flex (Vit)
539 kr
En snygg vägglampa med kromad flexarm och dimmer. Väldigt praktisk om du vill kunna rikta och justera ljuset efter eget behov. Finns i flera olika färger. Ljuskälla ingår ej. 
Ice Cube dubbel
3 499 kr
Ice Cube är en snygg vägglampa i kromad metall, med två stycken kobformade glasskärmar. Glaskuberna är i klarglas på utsidan med en frostad insida vilket gör att det sprids ett behagligt och väldigt fint ljus då lampan är tänd.  Ljuskällor ingår ej.
Crush taklampa (Förkromad/blank)
1 875 kr
Vackra taklampan Crush är tillverkad i metall, med helt kromad yta och gråspräcklig insida. Snygg och stilren taklampa som sprider ett bra ljus och passar lika bra i köket som i vardagsrummet eller hallen. Tillför stil och elegans i ditt hem. Ljuskälla ingår ej.
Treats krom (Förkromad/blank)
359 kr
En snygg, liten badrumslampa i kromad metall, som går att fästa både på väggen och i taket. Den ger ett bra och naturligt ljus och ger hudtoner den rätta färgen. Ljuskälla från Philips ingår.
Hjuvik (Förkromad/blank)
3 389 kr
Vacker kristallplafond som är godkänd för badrum. Kromad stomme och glas som täcker prismorna. Ljuskälla ingår ej.
Glasbury lampfot 3 (Förkromad/blank)
1 295 kr
Den otroligt lyxiga foten Glasbury är tillverkad i förkromad metall med ett yttre lager i kristall. Elegant och vacker bordlampa som du kan kombinera med en snygg skärm i egen smak. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Glasbury lampfot 1 (Förkromad/blank)
1 599 kr
Den otroligt lyxiga foten Glasbury är tillverkad i förkromad metall med ett yttre lager i kristall. Elegant och vacker bordlampa som du kan kombinera med en snygg skärm i egen smak. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Glasbury lampfot 2 (Förkromad/blank)
1 799 kr
Den otroligt lyxiga foten Glasbury är tillverkad i förkromad metall med ett yttre lager i kristall. Elegant och vacker bordlampa som du kan kombinera med en snygg skärm i egen smak. Strömbrytare på sladd. Ljuskälla ingår ej.
Ritz plafond opal (Förkromad/blank)
1 169 kr
Snygg och stilren plafond med en kupa i opalglas och kaschering i antingen kromad eller mässingfärgad metall. Ger ett bra och behaligt ljus. Ljuskälla ingår ej.
Eze vägglampa (Förkromad/blank)
419 kr
Eze badrumslampa i krom, som har en fast lampa med en kupa i klarglas. Ljuskälla ingår ej.
Eye vägglampa vit (Vit)
499 kr
Retro och häftig vägglampa i metall, med en mattvit yta och kromade detaljer. Strömbrytaren är placerad på lampan och huvudet är vridbart. Perfekt som vägglampa. Ljuskälla ingår ej.
Floral taklampa (Förkromad/blank)
2 089 kr
Takplafond i förkromad metall med exklusiva prismor. Ger en snygg ljuseffekt och passar bra på de flesta ställen. Ljuskälla ingår ej.
Tangens dubbel (Förkromad/blank)
679 kr
Spännande vägglampa designad i rena och enkla linjer. Ljuskälla ingår ej.
Scantling vägglampa (Vit)
4 419 kr
Scantling är en snygg och hemtrelig vägglampa i raka former och en kombination av metall och trä (ek). Lampan är justerbar vid lampans huvud och ger ett optimalt ljus till läsning. Ljuskälla ingår ej.
Mini taklampa (Förkromad/blank)
389 kr
Mini taklampa är en snygg och enkel taklampa som är anpassad till badrum. Basen är i krom. Fungerar också att ha som vägglampa. Ljuskälla ingår ej.
Vällinge 1 m. uttag (Förkromad/blank)
729 kr
Snygg och modern badrumslampa i förkromad metall och opalvitt glas. Under armaturen sitter även ett jordat eluttag. Ljuskälla ingår ej.
Badrumslampa Flush vägg (Förkromad/blank)
509 kr
Vägglampa för badrum med spegel stomme och opalvitt glas. Ljuskälla ingår ej.
Box vägglampa (Vit)
1 096 kr
Snygg, smidig och praktisk vägglampa som både går att hänga på väggen och ställa på bordet. Tillverkad i lackad metall och finns i flera olika färger. Den har ett hyllplan och är även utrustad med ett USB-uttag för telefonen eller paddan. Hyllan sprider ett härligt upp- och nedljus (se miljöbilder) som skapar en härlig atmosfär i ditt hem. Strömbrytare på armaturen. Ljuskälla ingår ej.
Saltash 31,5cm (Förkromad/blank)
2 259 kr
Saltash - en vacker taklampa, tillverkad i metall med kromad yta och ett mycket dekorativt mönster längs skärmen. Finns i flera olika storlekar.  Ljuskälla ingår ej.
Saltash 44,5cm (Förkromad/blank)
2 999 kr
Saltash - en vacker taklampa, tillverkad i metall med kromad yta och ett mycket dekorativt mönster längs skärmen. Finns i flera olika storlekar.  Ljuskälla ingår ej.
Saltash 51,5cm (Förkromad/blank)
3 999 kr
Saltash - en vacker taklampa, tillverkad i metall med kromad yta och ett mycket dekorativt mönster längs skärmen. Finns i flera olika storlekar.  Ljuskälla ingår ej.
Gotland vägglampa (Svart)
629 kr
Gotland vägglampa med flexibel arm som går att vinkla och sedan låsa i önskat läge. Snygg, elegant och praktisk vägglampa som finns i två olika färger. Ljuskälla ingår ej.
Lammhult vägglampa (Vit)
395 kr
Lammhult är en snygg vägglampa med ett riktbart lamphuvud. Tänds och släcks enkelt med dimmern som är placerad på väggplattan. Smidig och enkel vit vägglampa med kromade detaljer. Ljuskälla ingår ej.
Bali vägglampa (Svart)
565 kr
Snygg designad vägglampa med touch dimmer (tre-steg). På lampan sitter en snygg kromad touch-knapp där man tänder lampan. Armen är flexibel vilket gör att man kan rikta spotthuvudet åt alla håll. Dimmer - tre steg (33%, 66%, 100%) Ljuskälla ingår ej.
Krom bordlampa (Förkromad/blank)
899 kr
Snygg bordlampa från Searchlight med härligt mönstrad fot i kromad metall och stilren svart textilskärm. Tillför stil och elegans i rummet och sprider ett behagligt ljus när den är tänd. Ljuskälla ingår ej.
Ciro vägglampa flex (Svart)
439 kr
Snygg, praktisk och stilren - tre ord som beskriver Ciro vägglampa. Optimal vägglampa till ditt sovrum! Du ställer enkelt in ljusstyrkan och justerar lampans flexarm efter behov. Ciro är gjord i metall och finns i färgerna mattsvart och mattvit - bägge med dimmer och flexarm i mässing. Ljuskälla ingår ej.
Tangens (Förkromad/blank)
509 kr
Spännande vägglampa designat i rena och enkla linjer. Två olika färger med opal glas. Ljuskälla ingår ej.
Orbit enkel vägglampa (Vit)
299 kr
Snygg, vit vägglampa med ett riktbart huvud. Detaljer i krom och snygg skärm i glas. Tänd och släck enkelt på lampans väggplatta. Ljuskälla ingår ej.
Eze vägglampa 3 (Förkromad/blank)
1 149 kr
En snygg badrumslampa i krom, som har tre stycken fasta lampor med skärmar i klarglas. Ljuskällor ingår ej.