Glidskydd 0,5x40m

Glidskydd 0,5x40m

599 kr

Glidskyddet är vattentät utifrån och diffusionöppen inifrån. Skyddet används som skyddsduk utanpå Pordränskivor vid dränering och isolering av källargrund och krypgrund där den förhindrar att finkornings jordmaterial tränger in i skivan och försämrar skivans dränerande egenskaper. Eftersom den är vattentät utifrån håller sig skivan mer torr och fungerar bättre. Fukt inifrån grunden kan diffundera ut genom duken.

Montering

Skyddet monteras med den gröna sidan utåt och den gråsvarta/vita sidan inåt.

Information

Färg utsida: grön
Färg insida: gråsvart/vit

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos BYGGmax för 599 kr
Finns i lager hos BYGGmax, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • Fri frakt på 30 000-tals produkter
  • Prisgaranti
  • Snabb leverans
  • Över 40 000 varor

Liknande produkter

Fiberduk
2 390 kr
Fiberduk avsedd för läggning i mark för att skilja jordmaterial med olika kornighet. Särskilt lämplig som skydd för Pordränskiva på källarväggar och krypgrunder där den förhindrar att finkornings jordmaterial tränger in i skivan och försämrar skivans dränerande egenskaper. Läggs i ett lager på skivan och ner över makadam i schaktbotten. Fiberduken är billigare än Optiweb-duken, men har inte lika bra diffusionsegenskaper. Fiberduken är av N2 klass.
Pordränskiva 100mm
175 kr
Pordränskivan är en dränerande och isolerande skiva avsedd att användas utvändigt under marknivån på källarväggar och krypgrunder eller som markisolering. Pordränskivan är ett självklart val när man gräver om dräneringen på äldre hus. Skivan är värmeisolerande, dränerande, kapillärbrytande, stötupptagande, miljövänlig och typgodkänd. Skivan leder ner fukt till dräneringsrör. Eftersom skivan även isolerar grundmuren blir den bärande konstruktionen varmare. Pordränskivan består av expanderad polystyren (EPS) och bindemedel. Materialet är väl beprövat och dokumentert sedan det utvecklades i mitten på 1960-talet. Skivan är enkel att bearbeta och kapas med vanlig fogsvans.

Montering

Skivorna punktklistras mot källarvägg med fästmassa eller fästs med isolerhållare. Pordränskivan ska skyddas med fiberduk innan återfyllning. Över skivan monteras skyddande täcklist ca 100 mm under blivande markyta. Beroende på tillämpning finns ett antal olika monteringsalternativ. Alla arbetsmoment måste genomföras för ett fullgott resultat. Vid montering av dubbla Pordränskivor lägger man andra lagret med förskjutna skarvar.

Tänk på

Pordränsystemet ska sluta ca en dm under färdig marknivå. Den färdiga marken ska luta från huset 1:20. Dräneringsrören överkant ska ligga i nivå med sulans underkant. Takavvattningssystemet får aldrig kopplas ihop med dräneringsrören utan ska ledas bort i dagvattenledning. Minst hälften av gammal asfalt ska bort från källarväggens yttersida.

Tekniska data

Tjocklek: 100 mm
Bredd: 750 mm
Längd: 1200 mm
Mängd: 4,5 kvm/pkt
Tryckhållfasthet: 60 Kpa
19 kg per kubikmeter = 0,45 kubikmeter/pkt
5 skivor/pkt
Vikt 8,55 kg/pkt
Skulderskydd för gris, 10-pack
675 kr
Skyddet används som en förebyggande åtgärd mot skuldersår på grisar som ska ha smågrisar. Skyddet är utrustat med självhäftande klisterlappar för att enkelt kunna fästas på djuret och grisen måste vara ren och torr där axelplattan ska monteras.    
Spikplugg Metall
499 kr
Spikplugg avsedd att fästa täcklist i överkant av Pordränskiva vid isolering/dränering av källargrund eller krypgrund. Åtgång är 5-7 spikplugg per meter.
Spikplugg Metall
549 kr
Spikplugg avsedd att fästa täcklist i överkant av Pordränskiva vid isolering/dränering av källargrund eller krypgrund. Åtgång är 5-7 spikplugg per meter.

Tekniska data

Dimension: 4,8x27,9 mm
Vattentät fasad HG
179 kr
Gör fasaden vattenavvisande. Förhindrar att regn och fukt tränger in. Förhindrar algattacker och skyddar mot luftburna föroreningar. Mycket enkel att applicera. Ger minst 10 års skydd.
DOROTEA Möbelskydd 225x225 Svart
895 kr
DOROTEA är ett praktiskt och effektivt möbelskydd i polyester som skyddar mot regn och nedfallna löv. Skyddets insida är försett med en praktisk repkonstruktion med knytkrokar som hjälper dig att montera skyddet över dina möbler. Skyddet är även försett med luftventiler för att förebygga fukt. På skyddets nederkant finns metallöglor som kan användas för att underlätta fixeringen av skyddet. Skyddet finns att tillgå i flera olika storlekar.Möbelskydd i 100% polyester.MåttLängd: 225 cmBredd: 225 cmHöjd: 95 cm
DOROTEA Möbelskydd 350x225 Svart
895 kr
DOROTEA är ett praktiskt och effektivt möbelskydd i polyester som skyddar mot regn och nedfallna löv. Skyddets insida är försett med en praktisk repkonstruktion med knytkrokar som hjälper dig att montera skyddet över dina möbler. Skyddet är även försett med luftventiler för att förebygga fukt. På skyddets nederkant finns metallöglor som kan användas för att underlätta fixeringen av skyddet. Skyddet finns att tillgå i flera olika storlekar.Möbelskydd i 100% polyester.MåttLängd: 350 cmBredd: 225 cmHöjd: 95 cm
Våtrumsskiva
389 kr
Jackon Våtrumsskiva är en skiva med kärna av extruderad polystyren (XPS) belagd med glasfiberarmerad specialputs på båda sidorna. Skivan är särskilt lämplig för våtrum eftersom XPS-kärnan är helt okänslig för fukt och mögel. Ytan har en god vidhäftning för beläggning av keramiska plattor eller våtrumsmatta. Skivan har låg vikt och god isoleringsförmåga. Skivorna kan användas både som väggskiva och för att exempelvis bygga in badkar, bänkar och duschhörn.

Montering

Skivan kan bearbetas med vanliga handverktyg och monteras på väggreglar av trä eller stål eller monteras direkt mot befintlig murad eller gjuten vägg. I våtrum ska skivan sedan kompletteras med ett godkänt tätskikt som är godkänt av Byggkeramikrådet. I rum där endast vattenavvisande ytskikt krävs räcker det att täta skarvar och genomföringar.
Thermodränskiva 100 Utan duk Svart
545 kr

Thermodränskiva EPS

Förberedelser och monteirng

Innan du påbörjar montering av Thermodränskivor är det viktigt att väggens yta är torr och fri från lösa partiklar. Skador och sprickor i väggen skall även lagas. Därefter måste sulan samt de nedersta 50 cm av väggen strykas med ett tätningsmembran för fuktisolering. Termodränskivorna monteras efter det liggande och fasförskjutna mot varandra. Två styrplugg placeras i toppen av varje skiva och skivorna kan därefter klickas i varandra. De låses fast i rätt position med hjälp av styrningspluggen samt spår som finns i skivan. För att avsluta monteringen när skivorna har placerats i önskad höjd så används ett avslut som monteras upptill. Glöm inte att räkna med den avslutande cellplastlisten till den slutgiltiga höjden.

Fördelar

- Dränerande
- God isolerförmåga
- Torr källarvägg
- Ingen källarlukt
- Bättre inneklimat
- Lägre uppvärmningskostnad
- Ökad bokomfort
Dränskiva S80 EPS
399 kr
En formgjuten isolerskiva av grå EPS-cellplast med pålimmad fiberduk för utvändig värmeisolering och dränering av källarvägg. Skivan ser till att fukten inifrån huset kan komma ut medan fukten utifrån stoppas. Den är även försedd med en specialfals som underlättar monteringen och dessutom minskar risken för köldbryggor och kallras. Den pålimmade fiberduken ser till att dräneringsspåren i skivan inte täpps igen av återfyllnadsmaterialet vilket garanterar dräneringsskivans funktion.

Grå EPS

Cellplast med beteckningen EPS kallas expanderad cellplast, den består av små kulor av materialet polystyren som expanderas med hjälp av vattenånga. Därefter pressas de samman under värme och tryck till block. Expanderad cellplast har god isoleringsförmåga då den består till 98 procent av innesluten luft, det är den stillastående luften i ett isoleringsmaterial som står för den isolerande effekten. Cellplasten har även hög fukttålighet och ger ett bra skydd mot, kyla, vind, fukt och mögel. Grå EPS är som vanlig vit EPS med den skillnaden att grafit har tillsats vilket ger ökad isolationsförmåga.

Tryckhållfasthet

Tryckhållfastheten är ett värde på den tyngd som maximalt kan appliceras på skivorna vid korttidsbelastning. Cellplastskiva EPS S100 har till exempel en tryckhållfasthet på 100 kpa (Kilopascal) vilket är ungefär detsamma som 10 ton per kvadratmeter eller 1 kilo per kvadratcentimeter. Det är viktigt att veta hur mycket cellplasten kommer att belastas av den färdiga byggnaden innan den används till grundisolering.

Snabbfakta

Värmekonduktivitet: 0,038 W/(m² K
Densitet: ca 17 kg/m³
Tryckhållfasthet (kpa): Kortidslast 80 Långtidslast 30
Våtrumsskiva böjbar
679 kr
Denna skiva är böjbar på längden (undre skivan på bilden ovan).

Jackon Våtrumsskiva böjbar är en skiva med kärna av extruderad polystyren (XPS) belagd med glasfiberarmerad specialputs på båda sidorna. Skivan är spårad för att kunna böjas för att skapa rundade former på väggar.

Skivan är särskilt lämplig för våtrum eftersom XPS-kärnan är helt okänslig för fukt och mögel. Ytan har en god vidhäftning för beläggning av keramiska plattor eller våtrumsmatta. Skivan har låg vikt och god isoleringsförmåga. Skivorna kan användas både som väggskiva och för att exempelvis bygga in badkar, bänkar och duschhörn.

Montering

Skivan kan bearbetas med vanliga handverktyg och monteras på väggreglar av trä eller stål eller monteras direkt mot befintlig murad eller gjuten vägg. I våtrum ska skivan sedan kompletteras med ett godkänt tätskikt som är godkänt av Byggkeramikrådet. I rum där endast vattenavvisande ytskikt krävs räcker det att täta skarvar och genomföringar.


Tekniska data

Tjocklek: 30 mm
Bredd: 600 mm
Höjd: 2500 mm
Våtrumsskiva
379 kr
Jackon Våtrumsskiva är en skiva med kärna av extruderad polystyren (XPS) belagd med glasfiberarmerad specialputs på båda sidorna. Skivan är särskilt lämplig för våtrum eftersom XPS-kärnan är helt okänslig för fukt och mögel. Ytan har en god vidhäftning för beläggning av keramiska plattor eller våtrumsmatta. Skivan har låg vikt och god isoleringsförmåga. Skivorna kan användas både som väggskiva och för att exempelvis bygga in badkar, bänkar och duschhörn.

Montering

Skivan kan bearbetas med vanliga handverktyg och monteras på väggreglar av trä eller stål eller monteras direkt mot befintlig murad eller gjuten vägg. I våtrum ska skivan sedan kompletteras med ett godkänt tätskikt som är godkänt av Byggkeramikrådet. I rum där endast vattenavvisande ytskikt krävs räcker det att täta skarvar och genomföringar.


Tekniska data

Tjocklek: 12 mm
Bredd: 600 mm
Höjd: 2500 mm
Regnskydd till liggvagn - Reflex, Grå
499 kr
Regn- och vindskydd i reflexmaterial till barnvagn!Skydda din vagn och dess dyrbara innehåll i både mörker och regn. Detta reflekterande och vattenavvisande vindskydd håller liggdelen torr och trygg samtidigt som ni blir betydligt mer synliga i trafiken. Ett bra skydd även mot snö och smuts. Överdraget dras enkelt över liggdelen av vagnen.I dagsljus är detta regnskydd neutralt i grått och silver men när mörkret faller på fungerar materialet som en stor reflex. Det högreflekterande materialet gör att bilar ser er tydligt även när det är mörkt och regnet öser ner. Tryggt för både dig och din lilla skatt!Detta regnskydd passar till en normalstor liggvagn (t.ex. Emmaljunga/Brio). Här hittar du skyddet till fler modeller!Material, utsida: 95% silikon och 5% PU.Material, insida: 100% polyester.Kan tvättas i 30°C.Använd inte sköljmedel eller annat mjukgörande medel vid tvättning av skyddet.Levereras i en förvaringsväska som kan hängas på vagnen då skyddet inte används.Varumärke: Tullsa.
Våtrumsskiva böjbar 2-pack
379 kr
Denna skiva är bäjbar på tvären.

Jackon Våtrumsskiva böjbar är en skiva med kärna av extruderad polystyren (XPS) belagd med glasfiberarmerad specialputs på båda sidorna. Skivan är spårad för att kunna böjas för att skapa rundade former på väggar.
Skivan är särskilt lämplig för våtrum eftersom XPS-kärnan är helt okänslig för fukt och mögel. Ytan har en god vidhäftning för beläggning av keramiska plattor eller våtrumsmatta. Skivan har låg vikt och god isoleringsförmåga. Skivorna kan användas både som väggskiva och för att exempelvis bygga in badkar, bänkar och duschhörn.

Montering

Skivan kan bearbetas med vanliga handverktyg och monteras på väggreglar av trä eller stål eller monteras direkt mot befintlig murad eller gjuten vägg. I våtrum ska skivan sedan kompletteras med ett godkänt tätskikt som är godkänt av Byggkeramikrådet. I rum där endast vattenavvisande ytskikt krävs räcker det att täta skarvar och genomföringar.


Tekniska data

Tjocklek: 30 mm
Bredd: 600 mm
Höjd: 1250 mm
Handdukshållare spabad
449 kr
Handdukshängaren kan vikas in mot sidan på spabadet när den inte används.

Monteras direkt på karets sida och in i bakomliggande träreglar.

OBSERVERA - Denna handdukshängare är endast avsett för montering / fastsättning på spabadkar med trästomme som sitter innanför panelen.

Egenskaper

Längd: 41 cm
Höjd: 26 cm
Material: Plast
Färg: Pulverlackerad svart
Garanti: Se köpvillkor
Vattentät väska 60 l Asaklitt
349 kr
Håll packningen torr! Perfekt till båtsemestern. Vattentät bag av PVC. Stort och rymligt innerfack. Axelrem och bärhandtag.
Glidskydd WTAK GS X Wibe
609 kr
Glidskydd som monteras under och runt takrännan. Varmförzinkat. Måste finnas då lös stege används för tillträde till tak. Förhindrar att stegen glider i sidled eller bakåt.
Hörn L-element S200
395 kr
Högkvalitativt L-element för hörn som används vid bostads- och industrigrunder med plan schaktbotten.

Detta L-element för hörn har en färdigbehandlad betongyta på utsidan som skapar en isolerande och tålig sockel för grundläggning. L-elementet är gjord av expanderad polystyrencellplast, förkortat EPS, som har hög bärförmåga och dess låga egenvikt gör det lätt att arbeta med. L-element används ofta där golvvärme ska installeras, så kallad plan grundläggning, genom att flera lager av EPS-isolering placeras under betongplattan.

Med detta L-element för hörn slipper du alla bekymmer med fukt- och mögelskador eftersom grunden hålls torr.
Hörn L-element S200
495 kr
Högkvalitativt L-element för hörn som används vid bostads- och industrigrunder med plan schaktbotten.

Detta L-element för hörn har en färdigbehandlad betongyta på utsidan som skapar en isolerande och tålig sockel för grundläggning. L-elementet är gjord av expanderad polystyrencellplast, förkortat EPS, som har hög bärförmåga och dess låga egenvikt gör det lätt att arbeta med. L-element används ofta där golvvärme ska installeras, så kallad plan grundläggning, genom att flera lager av EPS-isolering placeras under betongplattan.

Med detta L-element för hörn slipper du alla bekymmer med fukt- och mögelskador eftersom grunden hålls torr.
Hörn L-element S200
355 kr
Högkvalitativt L-element för hörn som används vid bostads- och industrigrunder med plan schaktbotten.

Detta L-element för hörn har en färdigbehandlad betongyta på utsidan som skapar en isolerande och tålig sockel för grundläggning. L-elementet är gjord av expanderad polystyrencellplast, förkortat EPS, som har hög bärförmåga och dess låga egenvikt gör det lätt att arbeta med. L-element används ofta där golvvärme ska installeras, så kallad plan grundläggning, genom att flera lager av EPS-isolering placeras under betongplattan.

Med detta L-element för hörn slipper du alla bekymmer med fukt- och mögelskador eftersom grunden hålls torr.
Hörn L-element S200
455 kr
Högkvalitativt L-element för hörn som används vid bostads- och industrigrunder med plan schaktbotten.

Detta L-element för hörn har en färdigbehandlad betongyta på utsidan som skapar en isolerande och tålig sockel för grundläggning. L-elementet är gjord av expanderad polystyrencellplast, förkortat EPS, som har hög bärförmåga och dess låga egenvikt gör det lätt att arbeta med. L-element används ofta där golvvärme ska installeras, så kallad plan grundläggning, genom att flera lager av EPS-isolering placeras under betongplattan.

Med detta L-element för hörn slipper du alla bekymmer med fukt- och mögelskador eftersom grunden hålls torr.
Mobilhållare till cykel, Svart
189 kr
Vattentätt mobilfodral som monteras på cykelstyret!Håll din mobil skyddad och inom sikt när du cyklar! Det blir både säkert och lätt med denna mobilhållare. Det vattentäta mobilskyddet håller din mobil ren och torr i alla väder samtidigt som den blir enkel att se eller nå vid behov. Det transparenta skyddet gör att du enkelt kan se displayen vars touchskärm fortfarande kan användas genom skyddet. Praktisk när vill följa träningsstatistik eller navigering under tiden du trampar på!Användning:Hållaren kommer i två delar; ett mobilskydd att placera mobiltelefonen i och en hållare att fästa på cykelstyret. Mobilen placeras i den skyddande fickan, sedan rullas öppningen ihop och försluts med kardborrband. Hållaren skruvas enkelt fast på styret (inga verktyg krävs) och mobilskyddet är lätt att fästa och lossa från styrets hållare vid behov. Fästet är anpassningsbart och kan även användas på barnvagn och liknande.Mått, mobilskydd: ca 22 x 8 cm.Storlek: Passar de flesta mobiltelefoner med en bredd på ca 7 cm (alltså ej plusmodeller). Mät först för att vara säker!100 % vattentät.Touchscreen kompatibel.Kan vinklas och roteras i 360°.De flesta smartphones får plats men tänk på att mäta innan du beställer.Kommer från Kikkerland.Obs! Tänk på att alltid ha uppsikt i trafiken!
SOFTCARE Vattenbaserat textilskydd
95 kr
Det effektiva och lättanvända Softcare Vattenbaserat Textilskydd bildar en osynligt sköld runt textilfibrerna och hindrar på så sätt smuts och fukt från att sugas in i tyget. Softcare Vattenbaserat Textilskydd påverkar inte textilens egenskaper. Innehåller inte PFOS- eller PFOA-föreningar. Säker att använda och biologiskt nedbrytbar.Det lönar sig att spraya skyddet på alla textilytor, men framförallt på ljusa textilier på vilka smutsen syns tydligt. Skyddet ändrar inte tygets utseende, antändbarhet eller hur det andas. Lämpar sig för alla tygsorter från tjocka möbeltyger till tunna silkestyger. I normalbruk håller skyddet i 2-3 år.Behandlade textilier är lätta att hålla rena eftersom fläckarna enkelt kan torkas av från det behandlade tyget med en trasa. Skyddet hindrar alla sorters fläckar att fastna, även oljebaserade fläckar. Torra fläckar torkas bort med fuktad duk.En flaska räcker till 5-7 m², dvs. bruksytan på ett fempersoners soffmöblemang. Spraya skyddet i ett väl ventilerat utrymme från ca 15 cm:s avstånd. Spraya jämnt på den torra, rena ytan tills ytan är fuktig men inte genomvåt. Testa först färgens hållbarhet och andra egenskaper på ett osynligt ställe och skydda det omgivande området medan du sprayar. Låt torka på väl luftat ställe i minst 2 h.Förpackat i aerosolfri returplastflaska på 500 ml som kan brännas eller sorteras i blandavfall när tom.
Flytmembran 5 kg
499 kr
EP flytmembran används för fuktisolering av källarväggens nedersta del och klack vid tätning utifrån under marknivån. Lämplig kompletteringsprodukt vid dränering och isolering med Pordränskivan.

Applicering

Flytmembranet penslas upp en dm på väggen, på sulan och litegrann vertikalt på klacken. Om väggen är rak behövs inget flytmembran.

Åtgång: 1 kg/kvm
Flytmembran 10 kg
1 249 kr
EP flytmembran används för fuktisolering av källarväggens nedersta del och klack vid tätning utifrån under marknivån. Lämplig kompletteringsprodukt vid dränering och isolering med Pordränskivan.

Applicering

Flytmembranet penslas upp en dm på väggen, på sulan och litegrann vertikalt på klacken. Om väggen är rak behövs inget flytmembran.Åtgång: 1kg/kvm
SOFTCARE Textilskydd
95 kr
Det effektiva och lättanvända Softcare Textilskydd bildar ett osynligt molekylnät runt textilfibrerna och hindrar på så sätt smuts och fukt från att sugas in i tyget. Softcare Textilskydd påverkar inte textilens egenskaper. Innehåller inte PFOS- eller PFOA-föreningar. Säker att använda och biologiskt nedbrytbar. Produkten är lättantändlig; rök inte medan du sprayar eller spraya nära öppen eld. Det lönar sig att spraya skyddet på alla textilytor, men framförallt på ljusa textilier på vilka smutsen syns tydligt. Skyddet ändrar inte tygets utseende, antändbarhet eller hur det andas. Lämpar sig för alla tygsorter från tjocka möbeltyger till tunna silkestyger. I normalbruk håller skyddet i 2-3 år. Behandlade textilier är lätta att hålla rena eftersom fläckarna enkelt kan torkas av från det behandlade tyget med en trasa. Skyddet hindrar alla sorters fläckar att fastna, även oljebaserade fläckar. Torra fläckar torkas bort med fuktad duk. En flaska räcker till 5-7 m², dvs. bruksytan på ett fempersoners soffmöblemang. Spraya skyddet i ett väl ventilerat utrymme från ca 15 cm:s avstånd. Spraya jämnt på den torra, rena ytan tills ytan är fuktig men inte genomvåt. Testa först färgens hållbarhet och andra egenskaper på ett osynligt ställe och skydda det omgivande området medan du sprayar. Låt torka på väl luftat ställe i minst 2 h. Förpackat i aerosolfri returplastflaska på 500 ml som kan brännas eller sorteras i blandavfall när tom.
Spiktejp Bison
175 kr
Bison Spiktejp består av polyetylen och har gummibaserat hot-melt klister på ena sidan. Spiktejpen används framför allt under läkten (spikläkten) för att täta runt spikarna. Vid låga taklutningar eller vid lång friexponeringstid blir detta extra viktigt. Spiktejpen motverkar att fukt tränger igenom runt spiken/skruvarna. Tejpen innehåller inga lösningsmedel.

Montering

Spiktejpens placering blir alltså vanligtvis mellan spikläkt och underlagsduk (ex: Bison DiffTak eller Bison DiffTak 175). Ytan bör vara ren, torr och fri från fukt innan tejpenappliceras.
Vattentät ryggsäck 18 l Asaklitt
399 kr
Håll packningen torr! Perfekt till båtutflykten. Vattentät PVC-ryggsäck. Med extra mycket ventilation för ryggen. Midjebälte och bröstrem.
Raka L-element S200
359 kr
Rakt och högkvalitativt L-element för bostads- och industrigrunder med plan schaktbotten.

Detta L-element har en färdigbehandlad betongyta på utsidan som skapar en isolerande och tålig sockel för grundläggning. L-elementet är gjord av expanderad polystyrencellplast, förkortat EPS, som har hög bärförmåga och dess låga egenvikt gör det lätt att arbeta med. L-element används ofta där golvvärme ska installeras, så kallad plan grundläggning, genom att flera lager av EPS-isolering placeras under betongplattan.

Med detta L-element slipper du alla bekymmer med fukt- och mögelskador eftersom grunden hålls torr.
Raka L-element S200
389 kr
Rakt och högkvalitativt L-element för bostads- och industrigrunder med plan schaktbotten.

Detta L-element har en färdigbehandlad betongyta på utsidan som skapar en isolerande och tålig sockel för grundläggning. L-elementet är gjord av expanderad polystyrencellplast, förkortat EPS, som har hög bärförmåga och dess låga egenvikt gör det lätt att arbeta med. L-element används ofta där golvvärme ska installeras, så kallad plan grundläggning, genom att flera lager av EPS-isolering placeras under betongplattan.

Med detta L-element slipper du alla bekymmer med fukt- och mögelskador eftersom grunden hålls torr.
Raka L-element S200
369 kr
Rakt och högkvalitativt L-element för bostads- och industrigrunder med plan schaktbotten.

Detta L-element har en färdigbehandlad betongyta på utsidan som skapar en isolerande och tålig sockel för grundläggning. L-elementet är gjord av expanderad polystyrencellplast, förkortat EPS, som har hög bärförmåga och dess låga egenvikt gör det lätt att arbeta med. L-element används ofta där golvvärme ska installeras, så kallad plan grundläggning, genom att flera lager av EPS-isolering placeras under betongplattan.

Med detta L-element slipper du alla bekymmer med fukt- och mögelskador eftersom grunden hålls torr.
Raka L-element S200
389 kr
Rakt och högkvalitativt L-element för bostads- och industrigrunder med plan schaktbotten.

Detta L-element har en färdigbehandlad betongyta på utsidan som skapar en isolerande och tålig sockel för grundläggning. L-elementet är gjord av expanderad polystyrencellplast, förkortat EPS, som har hög bärförmåga och dess låga egenvikt gör det lätt att arbeta med. L-element används ofta där golvvärme ska installeras, så kallad plan grundläggning, genom att flera lager av EPS-isolering placeras under betongplattan.

Med detta L-element slipper du alla bekymmer med fukt- och mögelskador eftersom grunden hålls torr.
Eva Solo To Go Cup Grön 0,35l
249 kr
Eva Solos välkända to go cup termos i en härlig grön färg. Locket på termosen har en smidig klickfunktion så man enkelt kan öppna och stänga locket samt att den är vattentät. Med sina dubbla isolerade väggar håller sig ens dryck varm i upp till 6 timmar.  Flaskan kan diskas i maskin och passar i det flesta kopphållare. Rymmer: 0,35 l.  
SOFTCARE Skydd för utomhustextilier
195 kr
Effektivt och lättanvänt skydd för textilytor på utomhusmöbler och solskydd samt inredning i bil och båt.Produkten formar ett effektivt skydd mot all sorters smuts och fukt genom att hindra smutsen att sugas in i textilens fibrer. Det minskar även risk för mögel eftersom textilierna hålls torrare. Lämpar sig för pollenallergiker eftersom skyddet hindrar pollen från att fastna i fibrerna och gör textilierna lätta att rengöra. Lämpar sig för alla textilier, både natur- och konstfiber. Behandlingen håller textilierna vackra och lättskötta länge. Produkten ändrar inte på hur textilen andas, dess utseende eller färg. Förpackningen på 500 ml räcker till att skydda 5-7 m². I utomhusbruk håller skyddet ca 1-2 år. Från den behandlade ytan lossnar fläckarna enkelt genom att torka dem med duk och damm fastnar inte i fibrerna. Skyddar mot alla typers fläckar, även oljebaserade. Torra fläckar avlägsnas med fuktig duk. Sprayflaskan är aerosolfri.Utför behandlingen i ett väl ventilerat utrymme ca 15 cm från ytan genom att spraya jämnt på den torra, rena ytan tills ytan är fuktig, men inte genomvåt. Testa först färgens hållbarhet på ett osynligt ställe och skydda omgivningen. Produkten innehåller inga PFOS- eller PFOA-föreningar.Förpackad i aerosolfri flaska (500 ml) tillverkad av returplast som kan brännas tom eller sorteras som blandavfall. Produkten är lättantändlig; rök inte medan du använder medlet eller spraya det i närheten av öppen eld.
Montering av luftspaltskiva vid takfot.    
185 kr
Vid isolering med lösull används luftspaltskiva för att skapa en luftspalt mellan isolering och underlagstaket. Skivan fungerar även som vindskydd för isoleringen.

I vår tjänst tilläggsisolering vind ingår:
1. Inbärning av luftspaltskivan in på vinden.
2. Montering av luftspaltskivan på underlagstaket. Montering sker antingen genom att skivan skruvs direkt mot underlaget eller genom att skivan hängs upp i takstolen med skruv/spik

Förutsättningar för tjänsten

För att vår hantverkare ska kunna göra ett bra jobb krävs att vissa förutsättningar är uppfyllda.

Generellt sett gäller att om någon förutsättning inte är uppfylld kan den hantverkare som fått uppdraget rätta till denna, mot en extra kostnad. Det görs upp direkt mellan hantverkaren och köparen.• Rivningslov/bygglov ingår ej.
• Demontering av elinstallationer, belysning, larm, markiser etc ingår ej.
• Kunden tillhandahåller plats för materialupplag och byggbod samt nödvändig el och vatten som krävs för uppdraget.
• Hus som är värdefulla ur kulturhistorisk synpunkt, ingår inte. Där lämnas separat offert.
• Fasaden ska vara åtkomlig dvs fasaden måste vara tillgänglig för behandling, fri från växter, buskar, träd, eller annat material som är i vägen.
• Ställning eller skylift ingår ej, men offert kan fås av hantverkaren.
• Avfallshantering ingår ej Vill ni inte hantera ev byggavfall kan ni beställa hämtning via Ragnsells (vi har storsäckar).

Vad händer efter mitt köp?

När du beställt tilläggsisolering vind, så tar vi kontakt med dig inom 2 arbetsdagar för att bestämmer en tid som passar för utförande av projektet. Har du frågor eller funderingar kontaktar du vår kundtjänst på nummer 0771-89 00 89 så får du hjälp av någon av våra specialister.

Din uppgift:

• Mät helt enkelt sidan x sidan. d.v.s. vindens bredd x längden i meter, på så vis får du ytans antal kvadratmeter.
• Vill ni inte hantera ev byggavfall kan ni beställa hämtning via Ragnsells (vi har storsäckar) eller höra med hantverkaren om denne kan ta hand om det mot en avgift.

Hur funkar ROT-avdraget?

För att vi skall kunna administrera ROT-avdraget måste du ange personnummer och fastighetsbeteckning på det objekt som avses. Bor du i bostadsrätt skall bostadrättsföreningens organisationsnummer och ditt lägenhetsnummer också anges. Använd kommentarsfältet när du lägger ordern.

Om Byggmax ansökan om skatteavdrag (ROT) avslås är du betalningsskyldig för den del som avdragits som preliminär skattereduktion. Om du från början vet att du ej kan få ROT-avdrag, ange gärna det i kommentarsfältet, så underlättar det för oss.
SOFTCARE Textilskydd för kläder
195 kr
Specialskydd för kläder och accessoarer som ger ett effektivt skydd både mot fukt och smuts. Produkten bildar ett molekylnät runt textilfibrerna som hindrar smuts och fukt att sugas in i fibrerna. Skyddet underlättar rengöring avsevärt och gör det lättare att hålla kläderna rena längre. Produkten lämpar sig för alla textilmaterial, även finare silkes- och ylleaccessoarer.Skyddet lämpar sig utmärkt även för nybehandling av alla ytbehandlade material. Det påverkar inte hur textilierna andas, deras utseende eller yta. Skyddet håller ett par tvättar och är lättanvänt och säkert. Innehåller inga PFOS- eller PFOA-föreningar.Bruksanvisning: Spreja medlet jämnt på ytan och torka i cirka två timmar. Utför behandling i välventilerat utrymme. Spreja inte nära öppen låga och rök inte medan du använder sprejen.Förpackningsstorlek: 500 ml.
SOFTCARE Vattenbaserad lädervård
95 kr
SOFTCARE Vattenbaserad lädervård är oparfymerad och ger ett stark skydd mot smuts och fukt på alla typer av läder. Medlet är utformad specifikt för vitt läder men fungerar även utmärkt för alla andra typer av läder och konstläder. Skyddet gör lädret recistent mot både vatten- och oljebaserad smuts och håller i ungefär tio tvättar. Lädret behåller sin ursprungliga färg, förmåga att släppa igenom luft och andra typiska egenskaper. Produkten är miljövänlig och mycket säker att använda. Flaskans innehåll räcker till 5-6 m² yta. Spraya ytan med ett jämt lager. Därefter låter du lädret torka ett dyng för att uppnå optimal effekt.
Brow-shaping Brush Set
129 kr
Ett set med två dubbelsidiga ögonbrynsborstar för ifyllning, formning och fixering. Mjuka syntethår av taklonfiber. • Eyebrow filler brush | No 097 – Den sneda sidan används för ifyllning. Spolen används för borstning och formning. • Eyebrow contouring brush | No 098 – Den platta sidan används för formning genom linjering av täckkräm runt brynet. Den vinklade sidan används för att arbeta ut produkten.
Jacka G1880 Parkas herr, grön
599 kr
Varmfodrad, vind- och vattentät parkas med klassisk passform. Jackan har stora fickor på sidan samt värmefickor framtill. Innerfickan är anpassad för mobiltelefoner och hörlurar.
Jacka G1880 Parkas herr, grön
599 kr
Varmfodrad, vind- och vattentät parkas med klassisk passform. Jackan har stora fickor på sidan samt värmefickor framtill. Innerfickan är anpassad för mobiltelefoner och hörlurar.
Jacka G1880 Parkas herr, grön
599 kr
Varmfodrad, vind- och vattentät parkas med klassisk passform. Jackan har stora fickor på sidan samt värmefickor framtill. Innerfickan är anpassad för mobiltelefoner och hörlurar.
Vattentät Minimassör Sex In The Shower SNFPC4
349 kr

If you are looking for sex toys at a good price, you won’t be able to resist Vattentät Minimassör Sex In The Shower SNFPC4! A whole world of possibilities for imagination and fun!

  • Färg: Blå
  • batterier (medföljer): 1 x AA
Glidskydd Tak WTAK GS Wibe
255 kr
Glidskydd till takstege från Wibe. Glidskydd måste finnas då lös stege används för tillträde till tak. Förhindrar att stegen glider i sidled eller bakåt. Varmförzinkat.
Regnskydd till Sulky & Joggingvagn - Reflex, Grå
499 kr
Vattenavvisande reflexöverdrag som lyser upp i trafiken!Detta regnskydd kan träs över en sittvagn, jogger eller sulky med sufflet då oväder närmar sig eller mörkret smyger sig på. Det vattenavvisande överdraget håller sittdelen av en barnvagn ren och torr samtidigt som dess reflekterande material lyser upp i trafiken. Tryggt för både dig och din lille medresenär!I dagsljus ser det högreflekterande överdraget ut som ett vanligt regn- eller vindskydd i grå och silver. Det skyddar då mot allt från vind, regn, snö och smuts. Så fort det blir mörkt lyser det upp i ljussken som en jättestor reflex som gör höst och vinter betydligt tryggare att ta sig igenom.Detta reflekterande regnskydd passar till en normalstor liggvagn (jogger, sulky med sufflet). Här finns skyddet till fler modeller!Material, utsida: 95% silikon och 5% PU.Material, insida: 100% polyester.Barnvagnsskyddet kommer i en förvaringsväska som kan hängas på vagnen då det inte används.Tvättråd: 30°C. Använd inte sköljmedel eller annat mjukgörande medel vid tvättning av skyddet.Varumärke: Tullsa.
Tablet Beach Bag 10" 3,5mm utt
299 kr

En vattentät väska från Logilink som gör din surfplatta säker mot damm, sand och vatten. Ta din bärbara enhet till stranden eller använd den i köket, så slipper du fettfläckar på skärmen.

- Passar 10” surfplattor
- Vattentät upp till 5 meters djup
- Mått: 280x217 mm
- Material: Miljövändlig PVC 0.35 mm, 2 lager
- Levereras med 3,5mm ljudkabel
- Färg: Svart

Beurer Ansiktsborste. Vattentät ansiktsborste
249,90 kr
Vattentät ansiktsborste med tvåstegsrotering som ger upp till fyra gånger grundligare rengöring än traditionell ansiktstvätt. Praktisk utformning med hängare på handtaget och utbytbart borsthuvud 48428. Vattentät, kan användas i dusch och bad. Drivs med 2x AAA-batterier medföljer. IP-klass IPX7. Mått 160x45x45 mm.
Parasollskydd
59,90 kr
Skydda parasollet när det inte används. Knytband som håller skyddet på plats. För rakt eller hängande (c-modell) parasoll. Tålig grå polyester.
Fritidsjacka G1880 Dam, Mörkgrå/grön
399 kr
Mörkgrå fodrad vattentät jacka med gröna detaljer, tejpade sömmar, flera praktiska fickor och dragsko nedtill. Vattenpelare 8000 mm och andasfunktion 800 g.
Fritidsjacka G1880 Dam, Mörkgrå/grön
399 kr
Mörkgrå fodrad vattentät jacka med gröna detaljer, tejpade sömmar, flera praktiska fickor och dragsko nedtill. Vattenpelare 8000 mm och andasfunktion 800 g.
Fritidsjacka G1880 Dam, Mörkgrå/grön
399 kr
Mörkgrå fodrad vattentät jacka med gröna detaljer, tejpade sömmar, flera praktiska fickor och dragsko nedtill. Vattenpelare 8000 mm och andasfunktion 800 g.
Fritidsjacka G1880 Dam, Mörkgrå/grön
399 kr
Mörkgrå fodrad vattentät jacka med gröna detaljer, tejpade sömmar, flera praktiska fickor och dragsko nedtill. Vattenpelare 8000 mm och andasfunktion 800 g.
SOFTCARE Läderskydd 500 ml
95 kr
SOFCARE läderskydd ser till att smuts och fukt inte sugs upp av lädret och motverkar även uppkomsten av olika typer av fläckar, inkluderat fläckar som uppstår av olja och fett. Produkten går att använda på alla typer av äkta läder men bör inte användas på konstläder. Skyddet ändrar inte lädrets textur eller färg och håller i två till tre år. Flaskans innehåll räcker för att skydda en yta på 6-8 m².
Kosttillskott, 60 kapslar
495 kr
Beauty Sleep Supplement stödjer hudens naturliga regeneration och hjälper till att upprätthålla en frisk hud, friska naglar och hår, medan du sover. Hyaluronsyra ger huden fasthet och spänst samt återfuktar huden både inifrån och utifrån.
Kabelskydd Gardena Övervintring Robot
99 kr
En förslutningsbar förvaringslåda för förvaring av din slinga med anslutningar på för att skydda dem från fukt. Lådan som är vattentät fungerar perfekt för vinterförvaring.
Splash Belt < 5,7" IPX8 Vit
369 kr

Splash Belt - Ha alltid med dig det du behöver


Väskan har plats för smartphone och nycklar. Med två separata fack skyddas telefonen från repor från nycklar m.m. Väskan är certifierad för IPX8, vilket innebär att den är vattentät ner till 10 meters djup. Perfekt att ha med sig på stranden, vid segling eller vid vattensporter.


- Passar smartphones upp till 5,7”
- IPX8 (vattentät ner till 10 meter i 1 timme)
- Genomskinlig fram- och baksida
- Fungerar med touchscreen
- Kompatibel med Taptic engine


Färg:
Transparent

Täcklist 100mm
69 kr
Täcklist 100 mm bred avsedd att användas för att ge ett mekaniskt skydd av ovansidan av Pordränskiva som monteras under marknivå mot krypgrund eller källarvägg. Täcklisten skyddar Pordränskivans ovansida och håller även fast fiberduk som ska täcka Pordränskivans utsida. Listens bredd väljs efter vilken tjocklek på Pordränskiva som används.

Montering

Täcklisten fästs med spikplugg cc 50-150 mm och tätas med elastisk fogmassa. Avlägsna smuts och ojämnheter från väggen så att listen ansluter väl mot en ren vägg.
Täcklist 200mm
89 kr
Täcklist 200 mm bred avsedd att användas för att ge ett mekaniskt skydd av ovansidan av Pordränskiva som monteras under marknivå mot krypgrund eller källarvägg. Täcklisten skyddar Pordränskivans ovansida och håller även fast fiberduk som ska täcka Pordränskivans utsida. Listens bredd väljs efter vilken tjocklek på Pordränskiva som används.

Montering

Täcklisten fästs med spikplugg cc 50-150 mm och tätas med elastisk fogmassa. Avlägsna smuts och ojämnheter från väggen så att listen ansluter väl mot en ren vägg.
Vattentät miniväska 1 liter
109 kr
VattentätSlitstarkt materialRymmer 1 literVare sig du är ute i naturen, ligger på stranden eller är i båten kan en vattentät miniväska vara bra att ha med sig. När det regnar eller finns risk för fukt och smuts kan du stoppa ner dina värdesaker i bagen och de kommer att hålla sig torra i alla väder. Miniväskan är vattentät och gjord av ett slitstarkt material som tål tuffa miljöer, perfekt för camparen, backpackers och festivalbesökaren. Med karbinhaken kan du även kroka fast väskan eller hänga upp den. Vill du inte lämna ifrån dig värdesakerna i badhuset, ta med dem in i duschen! Väskan kommer att hålla dem torra. Miniväskan rymmer 1 liter och du får plats med både mobil, plånbok och andra värdesaker som bör skyddas mot fukt. Finns i tre fina färger: Vit, svart och gul.
Luxorparts UDL Torr smörj- och låsspray 100 ml. Torr smörjspray med PTFE-bas teflon
69,90 kr
Universal Dry Lube är ett smörj- och låsspray med PTFE-bas även kallat teflon. Bildar en torr slitagestark glidyta med mycket låg friktion på t.ex. metall, plast och trä. Kladdar inte och ger ett långvarigt skydd. Lämplig för hemmet, bil, båt, cykel. Är även utmärkt till lås, hänglås och gångjärn. Tränger undan fukt och förhindrar att damm och smuts fastnar. 100 ml.
Vattentät genomföring R20
349 kr
För installation av värmekabel i rör. Skapar en vattentät förslutning kring kabeln. Gänga R20.
SOFTCARE Skötselpaket för utomhustextilier
295 kr
Ett skötselpaket med allt du behöver för att sköta utomhusmöblernas textilier.Förpackningen innehåller en 500 ml:s flaska Softcare Textilskydd för utomhusmöbler som räcker till att skydda 5-7 m2, och en 500 ml:s flaska effektivt textilrengöringsmedel för utomhusmöbler som du kan rengöra utomhustextilier med och alla typers fläckar. Dessutom innehåller förpackningen en frottéduk och bruksanvisning. Fullständig beskrivning av ingående produkter finns nedan.1 st SOFTCARE Skydd för utomhustextilier Effektivt och lättanvänt skydd för textilytor på utomhusmöbler och solskydd samt inredning i bil och båt. Produkten formar ett effektivt skydd mot all sorters smuts och fukt genom att hindra smutsen att sugas in i textilens fibrer. Det minskar även risk för mögel eftersom textilierna hålls torrare. Lämpar sig för pollenallergiker eftersom skyddet hindrar pollen från att fastna i fibrerna och gör textilierna lätta att rengöra. Lämpar sig för alla textilier, både natur- och konstfiber. Behandlingen håller textilierna vackra och lättskötta länge. Produkten ändrar inte på hur textilen andas, dess utseende eller färg. Förpackningen på 500 ml räcker till att skydda 5-7 m². I utomhusbruk håller skyddet ca 1-2 år. Från den behandlade ytan lossnar fläckarna enkelt genom att torka dem med duk och damm fastnar inte i fibrerna. Skyddar mot alla typers fläckar, även oljebaserade. Torra fläckar avlägsnas med fuktig duk. Förpackad i aerosolfri flaska (500 ml) tillverkad av returplast som kan brännas tom eller sorteras som blandavfall. Produkten är lättantändlig; rök inte medan du använder medlet eller spraya det i närheten av öppen eld.Utför behandlingen i ett väl ventilerat utrymme ca 15 cm från ytan genom att spraya jämnt på den torra, rena ytan tills ytan är fuktig, men inte genomvåt. Testa först färgens hållbarhet på ett osynligt ställe och skydda omgivningen. Produkten innehåller inga PFOS- eller PFOA-föreningar.1 st SOFTCARE Skydd för utomhustextilier Lättanvänt och effektivt specialrengöringsmedel för textilytor på utomhusmöbler, i bilar och båtar. Spraya jämnt på fläcken eller på ytan som ska rengöras. Medlets verkan kan stärkas genom att arbeta in medlet i ytan med en mjuk duk. Låt medlet verka i ett par minuter, skölj bort rengöringsmedlet och smutsen med fuktig frottéduk 2-3 gånger (använd den rena sidan). Du kan låta rengöringsmedlet verka längre på fläckar och vid behov upprepa behandlingen. Kontrollera färgens hållbarhet före rengöring. Följ alltid tillverkarens tvättråd. Förpackad i aerosolfri sprayflaska (500 ml) tillverkad av returplast. Den tomma flaskan kan brännas eller sorteras som blandavfall.
Splash Belt < 5,7" IPX8 Svart
369 kr

Splash Belt - Ha alltid med dig det du behöver


Väskan har plats för smartphone och nycklar. Med två separata fack skyddas telefonen från repor från nycklar etc. Väskan är certifierad för IPX8, vilket innebär att den är vattentät ner till 10 meters djup. Perfekt att ha med sig på stranden, på segling eller vid vattensporter.


- Passar smartphones upp till 5,7”
- IPX8 (vattentät ner till 10 meter i 1 timme)
- Genomskinlig fram- och baksida
- Fungerar med touchscreen
- Kompatibel med Taptic engine


Färg:
Transparent svart

Wrinkle Repair Cream
1 895 kr
En rik, lyxig ansiktscreme mot rynkor. Påskyndar kollagenomsättningen vilket ger en långtidsverkande effekt på utslätning och utfyllning av rynkor inifrån. Egenskaper:- Rik formula som smälter in i huden och bildar en skyddande slöja på huden.- Påskyndar kollagenomsättningen och förbättrar därmed kollagenkvaliteten och kollagenkvantiteten.- Ytterst effektiv att fylla ut rynkor inifrån. - Ger slät och fast hud.
Ultimate The Emulsion
2 375 kr
En av SENSAIs lyxigaste emulsions, med en krämig silkeskonsistens som återupplivar huden inifrån. Vid applicering sveper dess rika textur över huden och absorberas snabbt för att ge näring till huden och återställa dess lyster och kvalitet. Berikad med Sakura Eternal Complex, Koishimaru Silk EX och CPX Vital Extract, återställer The Emulsion vitaliteten inifrån och gör huden silkeslen, fast, slät och spänstig.Egenskaper:- Absorberas snabbt och lämnar en bestående slöja av fukt.- Främjar hyaluronsyrasyntesen i dermala och epidermala celler. - Supportar genreparationsfunktionen som reaktion på UV-strålar och ROS förorsakade skador.- Supportar vilkoren för den cellulära energisyntesen.
Invisible Shield HD Dry Skärmskydd för Galaxy S8 Plus. Skärmskydd för Galaxy S8 Plus
199,90 kr
Skärmskydd för Galaxy S8 Plus som håller mobilens skärm helt fri från repor. Skyddet är 0,2 mm tunt och gör att skärmen behåller sin skärpa och höga färgkontrast. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen. Skulle en skada eller repa ske självläker filmen med hjälp av den patenterade Nanomemory-teknologin. Appliceras utan vätska.
Invisible Shield HD Dry Skärmskydd för Galaxy S7. Skärmskydd för Galaxy S7
199,90 kr
Skärmskydd för Galaxy S7 som håller mobilens skärm helt fri från repor. Skyddet är 0,2 mm tunt och gör att skärmen behåller sin skärpa och höga färgkontrast. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen. Skulle en skada eller repa ske självläker filmen med hjälp av den patenterade Nanomemory-teknologin. Appliceras utan vätska.
Invisible Shield HD Dry Skärmskydd för Xperia XA. Skärmskydd för Xperia XA
199,90 kr
Skärmskydd för Xperia XA som håller mobilens skärm helt fri från repor. Skyddet är 0,2 mm tunt och gör att skärmen behåller sin skärpa och höga färgkontrast. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen. Skulle en skada eller repa ske självläker filmen med hjälp av den patenterade Nanomemory-teknologin. Appliceras utan vätska.
Invisible Shield HD Dry Skärmskydd för Xperia XZ och XZs. Skärmskydd för Xperia XZ och XZs
199,90 kr
Skärmskydd för Xperia XZ och XZs som håller mobilens skärm helt fri från repor. Skyddet är 0,2 mm tunt och gör att skärmen behåller sin skärpa och höga färgkontrast. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen. Skulle en skada eller repa ske självläker filmen med hjälp av den patenterade Nanomemory-teknologin. Appliceras utan vätska.
Invisible Shield HD Dry Skärmskydd för Galaxy S8. Skärmskydd för Galaxy S8
199,90 kr
Skärmskydd för Galaxy S8 som håller mobilens skärm helt fri från repor. Skyddet är 0,2 mm tunt och gör att skärmen behåller sin skärpa och höga färgkontrast. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen. Skulle en skada eller repa ske självläker filmen med hjälp av den patenterade Nanomemory-teknologin. Appliceras utan vätska.
Invisible Shield HD Dry Skärmskydd för Xperia XZ1. Skärmskydd för Xperia XZ1
199,90 kr
Skärmskydd för Xperia XZ1 som håller mobilens skärm helt fri från repor. Skyddet är 0,2 mm tunt och gör att skärmen behåller sin skärpa och höga färgkontrast. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen. Skulle en skada eller repa ske självläker filmen med hjälp av den patenterade Nanomemory-teknologin. Appliceras utan vätska.
Invisible Shield HD Dry Skärmskydd för Xperia X. Skärmskydd för Xperia X
199,90 kr
Skärmskydd för Xperia X som håller mobilens skärm helt fri från repor. Skyddet är 0,2 mm tunt och gör att skärmen behåller sin skärpa och höga färgkontrast. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen. Skulle en skada eller repa ske självläker filmen med hjälp av den patenterade Nanomemory-teknologin. Appliceras utan vätska.
Fri Form hammockskydd
1 260 kr
Regnskydd för hammockar från Fri Form. Skyddet är gjort i kraftig PVC-plast. Dynor bör inte förvaras under skyddet. Mått: Totallängd, Totaldjup, Totalhöjd Trähammock: Tl 200 cm i överkant, Tl 240 cm i underkant, Td 135 cm, Th 160 cm. Aluminiumhammock: Tl 230 cm, Td 120 cm, Th 160 cm
Zwilling Slipsten Twin Stone Pro 250/1000
799 kr
Dubbelsidig slipsten från Zwilling J.A Henkels med en grövre sida och en medelgrov sida.  Den grövre sidan (#250) används främst för att åtgärda skador på eggen och för att forma eggen.Den medelgrova sidan (#1000) används främst för att skärpa eggen. Om du har större hack i din kniv är det bra att börja slipningen med den grövre sidan. Därefter kan du använda den medelgrova sidan för att ge eggen en bra skärpa.   Slipstenen fungerar för alla olika typer av knivar, inte bara Zwilling-knivar. Mått: 20cm x 8,5cm x 4cm
Ventilationssats KTV Classic Vilpe Svart
1 177 kr
Ventilationssats KTV Classic för luftning av utrymmet mellan yttertak och isolering. För alla slags tegeltak: betong, ler och keramiskt. Eftermonteringsbar genomföring för bandtäckt plåt och papptak. Vattentät tack vare gummilisten som finns under flänsen. Tätningsmassa används bara vid montering på papptak.

Innehåll: Classic-genomföring, ventilationspanna, undertaksring, skruvar, monteringsanvisning.
HIGH DIVE Moisture + Shine Creme
299 kr
En creme som återfuktar på djupet och ger en reflekterande lyster. Produkten är utvecklad för att kapsla in återfuktande, mjukgörande och frissreducerande egenskaper som lämnar håret mjukt och glansigt.Bra för: Frisyrer som behöver mer fukt än stadga; stilar med len textur.Doft: Serious Gaze.Huvudingredienser:Sodium-PCA, ett naturligt fuktbevarande ämne som även finns i frisk hud, tar upp fukt från luften för att ge håret överlägsen återfuktning samt återställer hårets livfullhet.Extrakt från solrosfrö från Argentina konditionerar hårstrået och kapslar in fukt för att skydda mot påfrestningar utifrån.Vitamin E konditionerar och fungerar som antioxidant för att förhindra skador.Provitamin B5 tillför glans och fukt.
Bakstycken Måttbeställda
30 kr
Måttbeställda syrafria bakstyckenMed ett måttbeställt bakstycke med en syrafri sida, skapar du snabbt och prisvärt riktiga inramningar. Passar för alla dina bilder och fotografier. Med den syrafria sidan liggandes mot dina värdefulla bilder, kan du känna dig helt trygg, oavsett vad du ramar in, då den syarfria sidan gör att dina bilder inte förstörs med tiden. Beställ våra bakstycken för dina tavlor i helt egna mått och storlekar, upp till 90x120 centimeter. Den matta sidan monteras mot bilden, och den blanka sidan ska vara synlig bakifrån.Färg: Vit Tjocklek: 2 mm Syrafri: Ja Fot: Nej
Väderskydd
1 485 kr
Skydd för värmepumpens utedel. Luftvärmepumpar är energieffektiva och praktiska, men ingen kan säga att den del som sitter på husets utsida är precis vacker. Om utedelen sitter där den syns mycket är ett klättmonterat väderskydd en bra idé.

Väderskyddet tillverkas i Norrlandsfuru och levereras obehandlat. Locket är dock behandlat med linolja. Måla själv hela skyddet i husfasadens färg så ”försvinner” värmepumpens utedel för ögat. Värmepumpsskyddet är testat av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut, SP, som visar att skyddet inte påverkar värmepumpens effektivitet. Värmepumpsskyddet tillverkas i två storlekar som endast skiljer 3 cm på höjden.

Tekniska data

Material: Norrlandsfuru
Bredd: 1000 mm
Höjd: 700 / 730 mm
Djup: 500 mm
Väderskydd
1 495 kr
Skydd för värmepumpens utedel. Luftvärmepumpar är energieffektiva och praktiska, men ingen kan säga att den del som sitter på husets utsida är precis vacker. Om utedelen sitter där den syns mycket är ett klättmonterat väderskydd en bra idé.

Väderskyddet tillverkas i Norrlandsfuru och levereras obehandlat. Locket är dock behandlat med linolja. Måla själv hela skyddet i husfasadens färg så ”försvinner” värmepumpens utedel för ögat. Värmepumpsskyddet är testat av Sveriges Provnings- och Forskningsinstitut, SP, som visar att skyddet inte påverkar värmepumpens effektivitet. Värmepumpsskyddet tillverkas i två storlekar som endast skiljer 3 cm på höjden.

Tekniska data

Material: Norrlandsfuru
Bredd: 1000 mm
Höjd: 700 / 730 mm
Djup: 500 mm
KÖKSHANDDUK 2-PACK GRÖN
69 kr
Kökshandduk Smart 2-packEn mjuk, luddfri kökshandduk av högabsorberande microfiber.Med duken polerar du effektivt glas, porslin och bestick till högsta glans. Du får en torr och skinande blank yta utan vattenränder. Enkelt och smidigt.Maskintvättas i 40°C utan skölj- eller mjukmedel.Tål upp till 100 tvättar.Förpackning: 2-packStorlek: 60 x 40 cm Färg: Grön
Poolskydd Standard
2 645 kr
Pollskydd för ovanmark eller delvis nedgrävda pooler.

- Dras över bassängkanten
- Skyddet har ett övermått på ca 100 cm
- Fixeras med hjälp av ett spännlås
- Material: 75 g/m² tjock PE, vävstruktur
- Lämpligt också som vinterskydd
- Skyddet produceras med ett övermått på ca 100 cm
Poolskydd Standard
1 845 kr
Pollskydd för ovanmark eller delvis nedgrävda pooler.

- Dras över bassängkanten
- Skyddet har ett övermått på ca 100 cm
- Fixeras med hjälp av ett spännlås
- Material: 75 g/m² tjock PE, vävstruktur
- Lämpligt också som vinterskydd
- Skyddet produceras med ett övermått på ca 100 cm
Poolskydd Standard
1 695 kr
Pollskydd för ovanmark eller delvis nedgrävda pooler.

- Dras över bassängkanten
- Skyddet har ett övermått på ca 100 cm
- Fixeras med hjälp av ett spännlås
- Material: 75 g/m² tjock PE, vävstruktur
- Lämpligt också som vinterskydd
- Skyddet produceras med ett övermått på ca 100 cm
Poolskydd Standard
1 385 kr
Pollskydd för ovanmark eller delvis nedgrävda pooler.

- Dras över bassängkanten
- Skyddet har ett övermått på ca 100 cm
- Fixeras med hjälp av ett spännlås
- Material: 75 g/m² tjock PE, vävstruktur
- Lämpligt också som vinterskydd
- Skyddet produceras med ett övermått på ca 100 cm
Fritidsbyxa G1880 dam, mörkgrå/grön
299 kr
Vattentät fodrad fritidsbyxa i mörkgrått med gröna detaljer, tejpade sömmar, förstärkta knän och bakdel och en vattenpelare på 8000 mm. Byxorna är höga i ryggen vilket gör att man inte får glipor när man böjer sig och har resår baktill för bekväm passform och rörlighet.
Fritidsbyxa G1880 dam, mörkgrå/grön
299 kr
Vattentät fodrad fritidsbyxa i mörkgrått med gröna detaljer, tejpade sömmar, förstärkta knän och bakdel och en vattenpelare på 8000 mm. Byxorna är höga i ryggen vilket gör att man inte får glipor när man böjer sig och har resår baktill för bekväm passform och rörlighet.
Fritidsbyxa G1880 dam, mörkgrå/grön
299 kr
Vattentät fodrad fritidsbyxa i mörkgrått med gröna detaljer, tejpade sömmar, förstärkta knän och bakdel och en vattenpelare på 8000 mm. Byxorna är höga i ryggen vilket gör att man inte får glipor när man böjer sig och har resår baktill för bekväm passform och rörlighet.
Fritidsbyxa G1880 dam, mörkgrå/grön
299 kr
Vattentät fodrad fritidsbyxa i mörkgrått med gröna detaljer, tejpade sömmar, förstärkta knän och bakdel och en vattenpelare på 8000 mm. Byxorna är höga i ryggen vilket gör att man inte får glipor när man böjer sig och har resår baktill för bekväm passform och rörlighet.
Wc-Fixtur Duofix Hörn Geberit
4 620 kr
Duofix för hörnmontering och med spolning framifrån, höjd 112 cm, inklusive Sigma cistern.

Typ av installation

- För montering som hörnelement framför lätt skiljevägg, massiv vägg, Duofix- eller GIS-vägg
- För montering i massiv vägg framför massiv vägg
- För golvkonstruktion 0 - 20 cm
- Ej lämplig för ingjutning

- Ram med C-profil 4/4 cm
- Vridbar fot, för montering i Duofix-skena eller stålprofil
- Fotstöd indragna för avloppsledning åt sidan
- Kondensisolerad
- Skyddsramen skyddar mot smuts och fukt. Monteras och förkortas utan verktyg
- Inställbar spolmängd
- Spolventil för dubbelspolning och spola/stopp funktion
- Ljudisolerade tryckstänger som monteras utan verktyg
- Teleskopisk profil med rastermarkering för väggmontering och montering av anläggningsyta för gipspanel
- Väggfixtur variabel 30° till 60°
- Anläggningsyta för gipspanel framtill, uppe och på sidan
- Installationsdjupet kan varieras
- Ram med centrummarkering

Teknisk information

Intervall för flödestryck: 0,1–10 bar
Max. driftstemperatur vatten: 25 °C
Spolmängd: 4,5 / 6 / 7,5 l
Spolmängd fabriksinställning: 6 och 3 l
Spolmängd vid stor spolning: 4,5 / 6 / 7,5 l
Spolmängd vid liten spolning: 3–4 l

Ingår vid leverans

- Vattenanslutning G 1/2" avstängningsventil PEX kopplingar 15 x 2,5 mm,16 x 2,5 mm och adapter
- Spolrör
- Tomrör för vattenanslutning
- Geberit AquaClean
- Skyddsplugg
- Skydd för serviceöppning
- WC-vattenlås, ø 90 mm
- WC-utloppsrör, PE-HD, ø 90 mm
- 2 gängstänger M12 för upphängning av WC-skål
- Fästmaterial
Poolskydd Standard rund
1 045 kr
Pollskydd för ovanmark eller delvis nedgrävda pooler.

- Dras över bassängkanten
- Skyddet har ett övermått på ca 100 cm
- Fixeras med hjälp av ett spännlås
- Material: 75 g/m² tjock PE, vävstruktur
- Lämpligt också som vinterskydd
- Skyddet produceras med ett övermått på ca 100 cm
Poolskydd Standard rund
595 kr
Pollskydd för ovanmark eller delvis nedgrävda pooler.

- Dras över bassängkanten
- Skyddet har ett övermått på ca 100 cm
- Fixeras med hjälp av ett spännlås
- Material: 75 g/m² tjock PE, vävstruktur
- Lämpligt också som vinterskydd
- Skyddet produceras med ett övermått på ca 100 cm
Poolskydd Standard rund
1 445 kr
Pollskydd för ovanmark eller delvis nedgrävda pooler.

- Dras över bassängkanten
- Skyddet har ett övermått på ca 100 cm
- Fixeras med hjälp av ett spännlås
- Material: 75 g/m² tjock PE, vävstruktur
- Lämpligt också som vinterskydd
- Skyddet produceras med ett övermått på ca 100 cm
Poolskydd Standard rund
1 845 kr
Pollskydd för ovanmark eller delvis nedgrävda pooler.

- Dras över bassängkanten
- Skyddet har ett övermått på ca 100 cm
- Fixeras med hjälp av ett spännlås
- Material: 75 g/m² tjock PE, vävstruktur
- Lämpligt också som vinterskydd
- Skyddet produceras med ett övermått på ca 100 cm
Poolskydd Standard rund
1 995 kr
Pollskydd för ovanmark eller delvis nedgrävda pooler.

- Dras över bassängkanten
- Skyddet har ett övermått på ca 100 cm
- Fixeras med hjälp av ett spännlås
- Material: 75 g/m² tjock PE, vävstruktur
- Lämpligt också som vinterskydd
- Skyddet produceras med ett övermått på ca 100 cm
Poolskydd Standard rund
845 kr
Pollskydd för ovanmark eller delvis nedgrävda pooler.

- Dras över bassängkanten
- Skyddet har ett övermått på ca 100 cm
- Fixeras med hjälp av ett spännlås
- Material: 75 g/m² tjock PE, vävstruktur
- Lämpligt också som vinterskydd
- Skyddet produceras med ett övermått på ca 100 cm
Poolskydd Standard rund
1 595 kr
Pollskydd för ovanmark eller delvis nedgrävda pooler.

- Dras över bassängkanten
- Skyddet har ett övermått på ca 100 cm
- Fixeras med hjälp av ett spännlås
- Material: 75 g/m² tjock PE, vävstruktur
- Lämpligt också som vinterskydd
- Skyddet produceras med ett övermått på ca 100 cm
Akrylskiva 3mm
189 kr
Transparent akrylskiva. Skivan har bra motståndskraft mot sol, väder och vind. Passar utmärkt till en mängd användningsområden utomhus som inomhus, t.ex. till badrum, avskärmningar eller väderskydd. Utmärkt som alternativ till ömtåligt glas.

Förslag på användningsområden

- Perfekt som skyddsskiva på utebordet för att skydda bordsskivan eller duken.
- Bygg en säker barngrind vid trappor, kök eller dylikt. Behåll skivan transparent för att inte störa resten av inredningen eller dekorera förslagsvis med snygg dekorplast.
- Skapa en ram till din affisch, karta eller liknande genom att nita ihop två skivor.
- Gör en smart rumsavdelare, förslagsvis genom att hänga en skiva från taket, för att skapa - ljuddämpning.
- Bygg ditt eget terrarie

Med lite finess och förkunskap kan du formböja skivan. På så vis kan du exempelvis skapa en stolsits eller ett modernt kaffebord. Plattan måste värmas upp till över 75° för att bli böjbar

Du kan sammanfoga två eller flera skivor med akrylbaserat lim
Akrylskiva 3mm
39,95 kr
Transparent akrylskiva. Skivan har bra motståndskraft mot sol, väder och vind. Passar utmärkt till en mängd användningsområden utomhus som inomhus, t.ex. till badrum, avskärmningar eller väderskydd. Utmärkt som alternativ till ömtåligt glas.

Förslag på användningsområden

- Perfekt som skyddsskiva på utebordet för att skydda bordsskivan eller duken.
- Bygg en säker barngrind vid trappor, kök eller dylikt. Behåll skivan transparent för att inte störa resten av inredningen eller dekorera förslagsvis med snygg dekorplast.
- Skapa en ram till din affisch, karta eller liknande genom att nita ihop två skivor.
- Gör en smart rumsavdelare, förslagsvis genom att hänga en skiva från taket, för att skapa - ljuddämpning.
- Bygg ditt eget terrarie

Med lite finess och förkunskap kan du formböja skivan. På så vis kan du exempelvis skapa en stolsits eller ett modernt kaffebord. Plattan måste värmas upp till över 75° för att bli böjbar

Du kan sammanfoga två eller flera skivor med akrylbaserat lim
Akrylskiva 3mm
379 kr
Transparent akrylskiva. Skivan har bra motståndskraft mot sol, väder och vind. Passar utmärkt till en mängd användningsområden utomhus som inomhus, t.ex. till badrum, avskärmningar eller väderskydd. Utmärkt som alternativ till ömtåligt glas.

Förslag på användningsområden

- Perfekt som skyddsskiva på utebordet för att skydda bordsskivan eller duken.
- Bygg en säker barngrind vid trappor, kök eller dylikt. Behåll skivan transparent för att inte störa resten av inredningen eller dekorera förslagsvis med snygg dekorplast.
- Skapa en ram till din affisch, karta eller liknande genom att nita ihop två skivor.
- Gör en smart rumsavdelare, förslagsvis genom att hänga en skiva från taket, för att skapa - ljuddämpning.
- Bygg ditt eget terrarie

Med lite finess och förkunskap kan du formböja skivan. På så vis kan du exempelvis skapa en stolsits eller ett modernt kaffebord. Plattan måste värmas upp till över 75° för att bli böjbar

Du kan sammanfoga två eller flera skivor med akrylbaserat lim
Invisible Shield HD Skärmskydd för Galaxy S6 Edge Plus. Skärmskydd för Galaxy S6 Edge Plus
249,90 kr
Extremt tunt skärmskydd för Galaxy S6 Edge Plus som håller mobilens skärm helt fri från repor. Det 0,2 mm tunna skyddet gör att skärmen behåller sin skärpa och höga färgkontrast. Skyddet märks knappt och påverkar inte känslan på skärmen. Skulle en skada eller repa ske självläker filmen med hjälp av den patenterade Nanomemory-teknologin.