Getingfälla

Getingfälla

75 kr

Effektiv getingfällaFångar kryp dygnet runt alla dagarGetingarna kommer in, men inte ut Getingfällan fångar effektivt getingar både utom- och inomhus. Getingar är nyttiga insekter men vi vill inte alltid ha dem nära oss. Fällan för getingar består av en smart uppsamlingsburk med ett speciallock som förhindrar getingarna att flyga ut igen. Burken fylls med ett sött lockmedel, t.ex. saft eller sirap och sen kan fällan attrahera getingar 24 timmar om dygnet 7 dagar i veckan stående på bord eller upphängd i snöre. Diskret, smart och bekvämt!

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Smarta Saker för 75 kr
Finns i lager hos Smarta Saker, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
 • 60 dagar öppet köp
 • Fri frakt från 599 kr
 • Snabb leverans

Liknande produkter

Getingfälla Silvalure
59,90 kr
Irriterande getingar runt maten? Fånga dem effektivt och säkert med fälla. Enkel att använda - gång på gång. Effektiv dygnet runt. Giftfri!
Getingskrämma
119 kr
Skrämmer iväg getingarnaVerkar avskräckande i en radie av 6 meterKan sitta uppe året runtGetingar är nyttiga insekter för pollinering och som föda åt andra djur, dock är de ofta irriterande och aggressiva och att ett stick gör ont har nog många erfarit. Men istället för att ha ihjäl dem finns det nu ett sätt att avskräcka getingarna från att bygga bon i din närhet. Getingar är ytterst territoriala varelser, till och med gentemot andra getingar och här ligger hemligheten bakom getingskrämman.Getingskrämman Waspinator är för getingarna snarlik ett annat getingbo och när getingarna får syn på skrämman inom ca 6 meter vänder de och flyger iväg, rädda för att själva bli attackerade av andra getingar.Waspinator är tillverkad i återvinningsbar plast och är väderbeständig, vilket gör att den även kan hänga ute året runt. Den är fri från kemikalier och låter getingarnas viktiga uppgift i naturen fortgå. För att getingskrämman skall få effekt bör det inte redan sitta andra getingbon i närheten, dessa får då tas bort innan getingskrämman monteras. Getingskrämman hängs enkelt upp i hällan som sitter på toppen av skrämman.
Getingspray KillMaster, 400 ml
99 kr
KillMaster Getingspray används effektivt för bekämpning av getingar. Spraya direkt på flygande och kravlande getingar eller mot getingsboets öppning. 
Getingfälla Fly-city
79 kr
Fly-City getingfälla fångar getingar på ett ekologiskt och helt giftfritt sätt.
GETINGSKUM NEUDORFF EFFEKT 31666 300ML
199 kr
Getingskum Neudorff Geting Effekt Skum 31666 300mlInnehållsämne: 2,1 g/kg Pyretriner (Chrysanthemum cinerariaefolium Extrakt).Ny teknik som ger en skumformula, vilken på ett säkert sätt bekämpar getingar och dess bo. Idealisk för bekämpning av ohyra i svåråtkomliga utrymmen.Skummet som bildas vid användning är stabilt i flera timmar. Efter det att skummet sjunkit samman kvarstår ett skikt av det aktiva ämnet som fortsätter att vara aktivt under en längre tid.Användning:Omskakas väl före användning. Bekämpning utförs med fördel under de tidiga morgontimmarna innan getingarna svärmar. Tillslut getingboets ingångar med skum. Om möjligt fyll igen boets hålrum genom att spruta in skum via boets ingångar. Skumme förhindrar getingarna från att flyga ut ur boet och angripa användaren. Låt det behandlade getingboet hänga kvar en tid för att även bekämpa tillflygande getingar. Skummet verkar i flera timmar. Vid bekämpning av krypande insekter som kackerlackor och gråsuggor skall insekternas gömställen fyllas väl med skum. Biocider skall användas på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktionsinformationen före användning.Förpackning: 300ml sprayflaska med sprutmunstycke.Säljes per st. (Hel obruten kartong inehåller 12st).Levartnr: 31666EAN 4005240006665
Insektsnät för fönster & dörr
120 kr
Problemfri öppning/stängningLättmonteratTvättbaraIbland är det inte så kul med sommar när mängder med insekter gärna vill flyga in genom öppna fönster och dörrar. Låt sommaren bli insektsfri - i varje fall inomhus - med våra smarta insektsnät som stoppar flugor, mygg, getingar, spindlar och andra insekter men som samtidigt släpper in luft och ljus. Flugnäten monteras på fönster eller dörrar och ger ett pålitligt skydd samtidigt som det är lätt att öppna upp och vädra. Myggnäten monteras lätt med kardborrband och anpassas till ditt fönster eller dörr. Bra nätkvalitet gör att näten av polyester kan användas gång på gång och kan tvättas i 30-graders tvätt. Alla nät är UV-beständiga och svarta.Dörrnäten har en tyngre fåll för att de ska hänga slätt och inte blåsa upp lika lätt.Mått: 130x150 cm (fönster) eller 2st 75x250 (dörr)
GETINGSPRAY RADAR 300ML
139 kr
Getingspray Radar Raid Effektiv getingspray mot getingar, mygg, flugor m.m.Bruksanvisning:Omskakas väl. Spraya direkt på getingen på ett avstånd av 0,5–1 meter under 1-2 sekunder.Använd inte på getingbon då getingarna kan bli uppretade och attackera.Sprayburk 300 mlSäljes per st. (Hel obruten kartong innehåller 12st).Leavrtnr 617233EAN 5000204599107
Snigelfälla
139 kr
Fånga sniglarnaGör annat under tidenSnigelfritt Nu slipper du springa och jaga runt alla sniglar i din trädgård. Gräv en liten grop i gräsmattan, sänk ned snigelfällan, fyll på med öl och se hur sniglarna kommer att dras till fällan. När de sedan trillat i kommer de inte att kunna ta sig upp och du kan sedan tömma fällan allt eftersom det fylls på med fler sniglar. Snigelfällan har även ett tak som skyddar mot regn vilket annars lätt hade kunnat vattenfylla fällan och låtit sniglarna flyta upp till ytan igen.
Insektsnät till parasollet
2 800 kr
Insektsnät för parasoll med paviljong-känslaMot getingar på dagen och mygg på kvällenGer fri sikt ut Airhouse - ett insektsnät för parasoll mot getingar, flugor och myggor.Den svenska sommaren är underbar men kort. De vackra dagarna och kvällarna vill vi så gärna ta till vara men då och då gör sig naturnen påmind i form av diverse flygfän av olika slag. Ilskna getingar och surrande flugor på dagen och blodtörstande myggor på kvällen. Mot alla dessa ovälkomna sommargäster finns bot! Ge ditt parasoll ett insektsnät och du får ett välkomnande uterum att använda när helst du vill.Ett flugnät i svensk design som fästes i parasoller och håller mer eller mindre ilskna flygfän borta sköna sommardagar och nätter. Det passar parasoll (OBS! ingår ej) med en diameter på 2,8-3,5 meter och består av åtta förlängningsribbor i rostfritt stål och ett insektsskyddande nät som kan öppnas, hållas stängt eller enkelt rullas upp när man inte vill använda det. Förlängningsribborna bygger ut parasollet till ett uterum som mäter ca 4 meter i diameter. Nätet förankras i marken med tältpinnar eller tyngder (medföljer ej). Airhouse rymmer matgrupper i de flesta former med plats för 8-10 personer. Airhouse är enkelt att montera inga verktyg behövs. Ljusa sommarkvällar upplevs nätet som genomskinligt. Jämför gärna bilderna tagna inifrån som tydligt visar hur lite man märker av nätet. Alla material är vädertåliga och av hög kvalitet. Nätet tål hårt slitage och repar inte upp sig eller ändrar form. Detaljerna är sydda i ett starkt tyg av polyester. Airhouse kan tvättas i maskin 30 grader, men enklast är att spola av det med trädgårdsslangen.
Getingskum
269 kr
Spraya igen ingångenKrypen kommer varken ut eller inHelt ofarligt för människor Effektiv och kraftfull skumspray för getingbon och andra skrymslen där getingar och annan ohyra etablerar sig. Ett vaxliknande skum utvecklas omgående som täpper till utgången i boet samtidigt som insekterna bekämpas med naturlig pyretrum utvunnet ur krysantemumblomman. 
MYGGSKYDD MOSQUITO MAGNET EXECUTIVE
12 895 kr
Myggskydd Mosquito Magnet Executive- Täckningsyta upp till 4 000 m²- Sladdlös - större frihetsgrad- Drivs av laddningsbart batteri (laddas 1ggr/säsong)- Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej)- Vårt största fångstnät som möjliggör färre tömningar- Smart teknologi med bl.a funktioner för minskad gasförbrukning (temp./klocka), autostart, batterivarning mm.- Ljudlös och luktfri- Skyddar dygnet runt- Väderbeständig – kan stå ute i regn- Bevisat effektiv i oberoende tester- Enkel att montera och skötaMed hjälp av Mosquito Magnet® - Marknadens mest avancerade skydd mot mygg och knott, kan man verkligen bli av med blodsugande myggor och knott utan kemisk bekämpning.Mosquito Magnet® är myggfällan som lockar till sig och fångar så mycket mygg och knott att fortplantningen bryts ner.Med Mosquito Magnet® kan du effektivt skydda dig och din familj, alla dagar, dygnet runt.Njut av din trädgård och sköna grillkvällar utan objudna gäster som dessutom suger blod.LockarDygnet runt omvandlar Mosquito Magnet® gasol till uppvärmd koldioxid som blandas med det i naturen vanligt förekommande medlet Octenol. Resultatet som fällan andas ut tror mygg och knott är mänsklig utandningsluft.FångarSin vana trogen närmar sig blodsugarna källan i tron att det är ett mänskligt byte. Väl i närheten av Mosquito Magnet® sugs de effektivt in i en nätpåse med hjälp av en unik och patenterad vakuumteknik, Counterflow™. Väl där torkar de ut och dör.SkyddarEftersom Mosquito Magnet®så effektivt reducerar antalet mygg och knott, bryts deras fortplantningscykel snabbt ner. Märkbart resultat kommer redan efter några dagar och efter några veckor har fällan dramatiskt reducerat det lokala beståendet av mygg och knott. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av säsongen.Glöm inte att komplettera med tillbehör som bl.a. Rengöringspatron, Extranät, Octenolkapsel.Även reservdelar finns tillgängliga som beställningsvara.Lev. artikelnr: 101008
INSEKTSSPRAY RADAR 300ML
99 kr
Insektsspray Raid Radar Tar effektivt död på de flesta flygande insekter som flugor, getingar, mygg och skadeinsekter. Sprayburk 300 ml
Insektsspray Radar, 300 ml
129 kr
Radar insektsspray är utvecklat speciellt mot flugor, getingar och andra flygande insekter inomhus. Även myggor och harkrank kan bekämpas. 
MYGGSKYDD MOSQUITO MAGNET INDEPENDENCE
9 695 kr
Myggskydd Mosquito Magnet IndependenceTäckningsyta upp till 4 000 m²Sladdlös - större frihetsgradDrivs av ett laddningsbart batteri.Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej)Stort fångstnät som möjliggör färre tömningarLjudlös och luktfriSkyddar dygnet runtVäderbeständig – kan stå ute i regnBevisat effektiv i oberoende testerEnkel att montera och skötaLev. artikelnr: 101007Med hjälp av Mosquito Magnet® - Marknadens mest avancerade skydd mot mygg och knott, kan man verkligen bli av med blodsugande myggor och knott utan kemisk bekämpning. Mosquito Magnet® är myggfällan som lockar till sig och fångar så mycket mygg och knott att fortplantningen bryts ner. Med Mosquito Magnet® kan du effektivt skydda dig och din familj, alla dagar, dygnet runt. Njut av din trädgård och sköna grillkvällar utan objudna gäster som dessutom suger blod.1.  LockarDygnet runt omvandlar Mosquito Magnet® gasol till uppvärmd koldioxid som blandas med det i naturen vanligt förekommande medlet Octenol. Resultatet som fällan andas ut tror mygg och knott är mänsklig utandningsluft.2.  FångarSin vana trogen närmar sig blodsugarna källan i tron att det är ett mänskligt byte. Väl i närheten av Mosquito Magnet® sugs de effektivt in i en nätpåse med hjälp av en unik och patenterad vakuumteknik, Counterflow™. Väl där torkar de ut och dör.3.  SkyddarEftersom Mosquito Magnet®så effektivt reducerar antalet mygg och knott, bryts deras fortplantningscykel snabbt ner. Märkbart resultat kommer redan efter några dagar och efter några veckor har fällan dramatiskt reducerat det lokala beståendet av mygg och knott. Vid kontinuerlig användning kvarstår resultatet för resten av säsongen. Glöm inte att komplettera med tillbehör som bl.a. Rengöringspatron, Extranät, Octenolkapsel.Även reservdelar finns tillgängliga som beställningsvara.
Spindelfångare
159 kr
Fångar djur och insekterHarmlös mot djurenLättanvändAtt plocka upp och släppa ut en stor spindel kan ge vem som helst kalla kårar längs ryggen. Men med denna djurvänliga spindelfångare plockar du enkelt upp spindeln på ett betryggande avstånd. Med spindelfångarens handtag öppnar du upp borstarna längst fram och fångar snabbt upp spindeln utan att den tar skada och kan i lugn och ro släppa ut den i naturen igen. Spindelfångaren är även effektiv mot närgångna getingar, irriterande flugor och förvirrade nattfjärilar som irrat sig in i hemmet. 
Insektsspray Neudorff Flug Effekt Spray, 750 ml
179 kr
En effektiv och snabbverkande insektsspray från Neudorff mot flugor, getingar och andra flygande insekter, för användning såväl inomhus som utomhus. Flug Effekt Spray är en naturprodukt bestående av det naturliga nervgiftet pyretrum - en substans utvunnen ur krysantemumblomman.
Magnetiskt insektsnät Magneto Mesh (Färg: Vit)
239 kr

Det otroliga magnetiska insektsnätet Magneto Mesh är det bästa sättet att njuta av den friska luften utan störande insekter! Detta dörrnät mot insekter är väldigt lätt att installera och använda. Magneto Mesh har en mittenöppning och är tillverkat i ett lätt nät som förhindrar att insekter (flugor, mygg, getingar...) kommer in, men släpper in ljuset. Detta magnetiska insektsnät är väldigt bekvämt att gå igenom för både människor och husdjur tack vare dess snabba öppning och automatiska magnetiska stängning (med inbyggda magneter på kanterna). Det är idealiskt för alla sorters hus eller lägenheter, speciellt för hus med trädgård, nära stranden eller på landet.

Magneto Mesh är perfekt för gårdsdörrar, skjutdörrar, ytterdörrar, bakdörrar, balkongdörrar, tält, m.m., eftersom det kan justeras och anpassas till olika höjd och bredd, och till alla sorters dörrar. Det kan lätt tas bort och installeras på en annan dörr.

Mått på vardera gardinpanel: ungefär 209 cm i höjd x 49,5 cm i bredd

Magneto Mesh-paketet innehåller:

 • 2 gardinpaneler med 9 magneter vardera
 • 12 fästremmar med kardborre (skadar inte dörramen)
 • 21 nubb (för frivillig förstärkning)

www.magnetomesh.com

Magnetiskt insektsnät Magneto Mesh (Färg: Svart)
239 kr

Det otroliga magnetiska insektsnätet Magneto Mesh är det bästa sättet att njuta av den friska luften utan störande insekter! Detta dörrnät mot insekter är väldigt lätt att installera och använda. Magneto Mesh har en mittenöppning och är tillverkat i ett lätt nät som förhindrar att insekter (flugor, mygg, getingar...) kommer in, men släpper in ljuset. Detta magnetiska insektsnät är väldigt bekvämt att gå igenom för både människor och husdjur tack vare dess snabba öppning och automatiska magnetiska stängning (med inbyggda magneter på kanterna). Det är idealiskt för alla sorters hus eller lägenheter, speciellt för hus med trädgård, nära stranden eller på landet.

Magneto Mesh är perfekt för gårdsdörrar, skjutdörrar, ytterdörrar, bakdörrar, balkongdörrar, tält, m.m., eftersom det kan justeras och anpassas till olika höjd och bredd, och till alla sorters dörrar. Det kan lätt tas bort och installeras på en annan dörr.

Mått på vardera gardinpanel: ungefär 209 cm i höjd x 49,5 cm i bredd

Magneto Mesh-paketet innehåller:

 • 2 gardinpaneler med 9 magneter vardera
 • 12 fästremmar med kardborre (skadar inte dörramen)
 • 21 nubb (för frivillig förstärkning)

www.magnetomesh.com

Magnetiskt insektsnät Magneto Mesh (Färg: DECO Blommor)
239 kr

Det otroliga magnetiska insektsnätet Magneto Mesh är det bästa sättet att njuta av den friska luften utan störande insekter! Detta dörrnät mot insekter är väldigt lätt att installera och använda. Magneto Mesh har en mittenöppning och är tillverkat i ett lätt nät som förhindrar att insekter (flugor, mygg, getingar...) kommer in, men släpper in ljuset. Detta magnetiska insektsnät är väldigt bekvämt att gå igenom för både människor och husdjur tack vare dess snabba öppning och automatiska magnetiska stängning (med inbyggda magneter på kanterna). Det är idealiskt för alla sorters hus eller lägenheter, speciellt för hus med trädgård, nära stranden eller på landet.

Magneto Mesh är perfekt för gårdsdörrar, skjutdörrar, ytterdörrar, bakdörrar, balkongdörrar, tält, m.m., eftersom det kan justeras och anpassas till olika höjd och bredd, och till alla sorters dörrar. Det kan lätt tas bort och installeras på en annan dörr.

Mått på vardera gardinpanel: ungefär 209 cm i höjd x 49,5 cm i bredd

Magneto Mesh-paketet innehåller:

 • 2 gardinpaneler med 9 magneter vardera
 • 12 fästremmar med kardborre (skadar inte dörramen)
 • 21 nubb (för frivillig förstärkning)

www.magnetomesh.com

Insektsspray Nelson CurEra Vespo
99,90 kr
Har du bekymmer med getingar, flugor, tvestjärtar eller annan ohyra? Insektssprayen Vespo hjälper dig att lösa problemet. Kan användas i rum, skafferier, förråd m.m. Kan sprayas direkt på mindre getingbon. Effektivt bekämpningsmedel.
Getingspray Neudorff Effekt Spray, 500 ml
135,20 kr
Neudorff Effekt Getingspray är en effektiv och snabbverkande spray mot getingar, flugor och andra flygande insekter, för användning inom- och utomhus. En naturlig produkt tillverkad av det naturliga nervgiftet pyretrum. 
Insektsmedel Exit, 500 ml
89 kr
Exit Insektsmedel är en färdig lösning mot krypande och flygande insekter som myror, tvestjärt, silverfisk och getingar i och omkring byggnader.
Vindsventilation TJB
119 kr
Vindsventilation som ventilerar vinden och stoppar getingar.
Insektsmedel Neudorff Geting Effekt Skum, 300 ml
199 kr
Geting Effekt Skum är en effektiv och kraftfull skumspray från Neudorff för getingbon och andra skrymslen där getingar och annan ohyra etablerar sig.
Fälla för silverfisk Silvalure
79,90 kr
Har du tröttnat på silverfiskar? Smart, giftfri fälla - ladda med tabletten och ställ den bland silverfiskarna. Fällan lockar till sig silverfiskarna och de fastnar i fällan - enkelt. Verkar i hela 6-8 veckor!
Musfälla Mjölner
29 kr
En liten och effektiv musfälla som är mycket enkel att ladda samt lätt att tömma, rengöra och återanvända. Genom sin backspärrfunktion slår inte fällan igen ofrivilligt och gör den säker både för barn och husdjur.
Insektsnät med magnetlås
160 kr
Håller insekter bortaSläpper in ljus och luftMagnetiskt låsPå varma sommardagar kan det vara irriterande med flugor, myggor och getingar som flyger in genom den vidöppna dörren. Insektsnätet för dörren stoppar insekterna från att komma in samtidigt som det släpper in luft och ljus i hemmet. Även om du har händerna fulla är nätet en enkel passage för dig och dina husdjur och det smarta magnetiska låset ser till att nätet stängs igen och håller tätt bakom dig.Insektsnätet är i två delar och de nio magneterna på nätens insida sida låser fast i varandra och ser till att nätet inte blåser upp, hållet tätt och hänger rakt och snyggt. Nätet fästs med kardborrband, förslagsvis i dörrkarmen och passar dörrar där montering är möjlig 1 meter i bredd och 209 cm upp från golvet. De medföljande häftstiften kan även användas som en extra förankring i dörrkarmen vid blåsiga dagar.
Snigelfälla Silvalure
59,90 kr
Problem med sniglar i trädgården? Smart fälla - gräv ner den och fyll den med öl. Använd fällan flera gånger - enkelt och effektivt. Giftfri!
Tappkransbehållare 8 L
599 kr
Tappkransbehållare från Kilner. Med denna tappkransbehållare blir det roligare att servera dryck på festen. Den breda halsöppningen gör det lätt att fylla på is och frukt i drycken. Klipptopplocket med gummiring håller innehållet färskt och getingar borta.
Korsvimpel Sverige
199 kr
Låt inte flaggstången stå tom - köp en traditionell korsvimpel från Adela som kan hissas och vara uppe dygnet runt.

Med denna korsvimpel behöver flaggstången aldrig stå tom eftersom den kan hissas och vara uppe dygnet runt! Korsvimpeln består av ett gult kors på blå grund och påminner därför om den svenska flaggan, men ersätter inte den sistnämnda vid flaggning på flaggdagar.

Vimpeln är tillverkad av 100 % stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig för alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Utrustad med snabbkopplingar för att underlätta byte till flaggning, det förhindrar också att vimpeln lossnar från kopplingen.

Lämplig storlek på flaggan/vimpeln

Vilken storlek som är lämplig på flaggan/vimpeln beror på vilken längd det är på flaggstången.
Flaggstångslängd 6 m: 150 cm flagga eller 200 cm vimpel
Flaggstångslängd 8 m: 200 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 9-10 m: 240 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 12 m: 300 cm flagga eller 400 cm vimpel
Flaggstångslängd 14 m: 360 cm flagga eller 500 cm vimpel
Flaggstångslängd 16 m: 390 cm flagga eller 500 cm vimpel

Om materialet

Den flaggväv som vimpeln består av är tillverkad av separat spunna filament som tillsammans bildar ett mycket starkt garn. För att vimpeln ska klara av de tuffa klimat som kan förekomma i Norden består väven av 100 % polyester. Vimpeln är sydd med dubbelsömnad i alla fållar, 4 sömnader i vimpelns slitageyta och med extraförstärkt sömnad i vimpelns ytterdel.
Korsvimpel Sverige
159 kr
Låt inte flaggstången stå tom - köp en traditionell korsvimpel från Adela som kan hissas och vara uppe dygnet runt.

Med denna korsvimpel behöver flaggstången aldrig stå tom eftersom den kan hissas och vara uppe dygnet runt! Korsvimpeln består av ett gult kors på blå grund och påminner därför om den svenska flaggan, men ersätter inte den sistnämnda vid flaggning på flaggdagar.

Vimpeln är tillverkad av 100 % stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig för alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Utrustad med snabbkopplingar för att underlätta byte till flaggning, det förhindrar också att vimpeln lossnar från kopplingen.

Lämplig storlek på flaggan/vimpeln

Vilken storlek som är lämplig på flaggan/vimpeln beror på vilken längd det är på flaggstången.
Flaggstångslängd 6 m: 150 cm flagga eller 200 cm vimpel
Flaggstångslängd 8 m: 200 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 9-10 m: 240 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 12 m: 300 cm flagga eller 400 cm vimpel
Flaggstångslängd 14 m: 360 cm flagga eller 500 cm vimpel
Flaggstångslängd 16 m: 390 cm flagga eller 500 cm vimpel

Om materialet

Den flaggväv som vimpeln består av är tillverkad av separat spunna filament som tillsammans bildar ett mycket starkt garn. För att vimpeln ska klara av de tuffa klimat som kan förekomma i Norden består väven av 100 % polyester. Vimpeln är sydd med dubbelsömnad i alla fållar, 4 sömnader i vimpelns slitageyta och med extraförstärkt sömnad i vimpelns ytterdel.
Korsvimpel Sverige
139 kr
Låt inte flaggstången stå tom - köp en traditionell korsvimpel från Adela som kan hissas och vara uppe dygnet runt.

Med denna korsvimpel behöver flaggstången aldrig stå tom eftersom den kan hissas och vara uppe dygnet runt! Korsvimpeln består av ett gult kors på blå grund och påminner därför om den svenska flaggan, men ersätter inte den sistnämnda vid flaggning på flaggdagar.

Vimpeln är tillverkad av 100 % stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig för alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Utrustad med snabbkopplingar för att underlätta byte till flaggning, det förhindrar också att vimpeln lossnar från kopplingen.

Lämplig storlek på flaggan/vimpeln

Vilken storlek som är lämplig på flaggan/vimpeln beror på vilken längd det är på flaggstången.
Flaggstångslängd 6 m: 150 cm flagga eller 200 cm vimpel
Flaggstångslängd 8 m: 200 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 9-10 m: 240 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 12 m: 300 cm flagga eller 400 cm vimpel
Flaggstångslängd 14 m: 360 cm flagga eller 500 cm vimpel
Flaggstångslängd 16 m: 390 cm flagga eller 500 cm vimpel

Om materialet

Den flaggväv som vimpeln består av är tillverkad av separat spunna filament som tillsammans bildar ett mycket starkt garn. För att vimpeln ska klara av de tuffa klimat som kan förekomma i Norden består väven av 100 % polyester. Vimpeln är sydd med dubbelsömnad i alla fållar, 4 sömnader i vimpelns slitageyta och med extraförstärkt sömnad i vimpelns ytterdel.
Korsvimpel Sverige
299 kr
Låt inte flaggstången stå tom - köp en traditionell korsvimpel från Adela som kan hissas och vara uppe dygnet runt.

Med denna korsvimpel behöver flaggstången aldrig stå tom eftersom den kan hissas och vara uppe dygnet runt! Korsvimpeln består av ett gult kors på blå grund och påminner därför om den svenska flaggan, men ersätter inte den sistnämnda vid flaggning på flaggdagar.

Vimpeln är tillverkad av 100 % stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig för alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Utrustad med snabbkopplingar för att underlätta byte till flaggning, det förhindrar också att vimpeln lossnar från kopplingen.

Lämplig storlek på flaggan/vimpeln

Vilken storlek som är lämplig på flaggan/vimpeln beror på vilken längd det är på flaggstången.
Flaggstångslängd 6 m: 150 cm flagga eller 200 cm vimpel
Flaggstångslängd 8 m: 200 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 9-10 m: 240 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 12 m: 300 cm flagga eller 400 cm vimpel
Flaggstångslängd 14 m: 360 cm flagga eller 500 cm vimpel
Flaggstångslängd 16 m: 390 cm flagga eller 500 cm vimpel

Om materialet

Den flaggväv som vimpeln består av är tillverkad av separat spunna filament som tillsammans bildar ett mycket starkt garn. För att vimpeln ska klara av de tuffa klimat som kan förekomma i Norden består väven av 100 % polyester. Vimpeln är sydd med dubbelsömnad i alla fållar, 4 sömnader i vimpelns slitageyta och med extraförstärkt sömnad i vimpelns ytterdel.
Korsvimpel Sverige
249 kr
Låt inte flaggstången stå tom - köp en traditionell korsvimpel från Adela som kan hissas och vara uppe dygnet runt.

Med denna korsvimpel behöver flaggstången aldrig stå tom eftersom den kan hissas och vara uppe dygnet runt! Korsvimpeln består av ett gult kors på blå grund och påminner därför om den svenska flaggan, men ersätter inte den sistnämnda vid flaggning på flaggdagar.

Vimpeln är tillverkad av 100 % stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig för alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Utrustad med snabbkopplingar för att underlätta byte till flaggning, det förhindrar också att vimpeln lossnar från kopplingen.

Lämplig storlek på flaggan/vimpeln

Vilken storlek som är lämplig på flaggan/vimpeln beror på vilken längd det är på flaggstången.
Flaggstångslängd 6 m: 150 cm flagga eller 200 cm vimpel
Flaggstångslängd 8 m: 200 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 9-10 m: 240 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 12 m: 300 cm flagga eller 400 cm vimpel
Flaggstångslängd 14 m: 360 cm flagga eller 500 cm vimpel
Flaggstångslängd 16 m: 390 cm flagga eller 500 cm vimpel

Om materialet

Den flaggväv som vimpeln består av är tillverkad av separat spunna filament som tillsammans bildar ett mycket starkt garn. För att vimpeln ska klara av de tuffa klimat som kan förekomma i Norden består väven av 100 % polyester. Vimpeln är sydd med dubbelsömnad i alla fållar, 4 sömnader i vimpelns slitageyta och med extraförstärkt sömnad i vimpelns ytterdel.
Ljusslinga LED 80 timer/batteri
169 kr
LED-ljusslinga med led-dioder som ger ett väldigt varmt och fint sken. Drivs på 4st AA batterier (ingår ej) och har ett inbyggt timersystem där du kan ställa in om slingan ska lysa sex eller nio timmar, sen är den släckt resten av tiden på dygnet för att sedan automatiskt tända sig vid samma tid igen, smart va? Sladd till första lampan - 50cm ​Avstånd mellan lamporna - 10cm
Vimpel Sverige
139 kr
Låt inte flaggstången stå tom - köp en traditionell bandvimpel från Adela som kan hissas och vara uppe dygnet runt.

Med denna traditionella bandvimpel behöver flaggstången aldrig stå tom eftersom den kan hissas och vara uppe dygnet runt! Bandvimpeln består av ett blått fält och ett gult fält som smalnar av ut mot vimpelns spets. När den är hissad ska det blå fältet vara uppåt.

Vimpeln är tillverkad av 100 % stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig för alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Utrustad med snabbkopplingar för att underlätta byte till flaggning, det förhindrar också att vimpeln lossnar från kopplingen.

Lämplig storlek på flaggan/vimpeln

Vilken storlek som är lämplig på flaggan/vimpeln beror på vilken längd det är på flaggstången.
Flaggstångslängd 6 m: 150 cm flagga eller 200 cm vimpel
Flaggstångslängd 8 m: 200 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 9-10 m: 240 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 12 m: 300 cm flagga eller 400 cm vimpel
Flaggstångslängd 14 m: 360 cm flagga eller 500 cm vimpel
Flaggstångslängd 16 m: 390 cm flagga eller 500 cm vimpel

Om materialet

Den flaggväv som vimpeln består av är tillverkad av separat spunna filament som tillsammans bildar ett mycket starkt garn. För att vimpeln ska klara av de tuffa klimat som kan förekomma i Norden består väven av 100 % polyester. Vimpeln är sydd med dubbelsömnad i alla fållar, 4 sömnader i vimpelns slitageyta och med extraförstärkt sömnad i vimpelns ytterdel.
Vimpel Sverige
329 kr
Låt inte flaggstången stå tom - köp en traditionell bandvimpel från Adela som kan hissas och vara uppe dygnet runt.

Med denna traditionella bandvimpel behöver flaggstången aldrig stå tom eftersom den kan hissas och vara uppe dygnet runt! Bandvimpeln består av ett blått fält och ett gult fält som smalnar av ut mot vimpelns spets. När den är hissad ska det blå fältet vara uppåt.

Vimpeln är tillverkad av 100 % stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig för alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Utrustad med snabbkopplingar för att underlätta byte till flaggning, det förhindrar också att vimpeln lossnar från kopplingen.

Lämplig storlek på flaggan/vimpeln

Vilken storlek som är lämplig på flaggan/vimpeln beror på vilken längd det är på flaggstången.
Flaggstångslängd 6 m: 150 cm flagga eller 200 cm vimpel
Flaggstångslängd 8 m: 200 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 9-10 m: 240 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 12 m: 300 cm flagga eller 400 cm vimpel
Flaggstångslängd 14 m: 360 cm flagga eller 500 cm vimpel
Flaggstångslängd 16 m: 390 cm flagga eller 500 cm vimpel

Om materialet

Den flaggväv som vimpeln består av är tillverkad av separat spunna filament som tillsammans bildar ett mycket starkt garn. För att vimpeln ska klara av de tuffa klimat som kan förekomma i Norden består väven av 100 % polyester. Vimpeln är sydd med dubbelsömnad i alla fållar, 4 sömnader i vimpelns slitageyta och med extraförstärkt sömnad i vimpelns ytterdel.
Vimpel Sverige
199 kr
Låt inte flaggstången stå tom - köp en traditionell bandvimpel från Adela som kan hissas och vara uppe dygnet runt.

Med denna traditionella bandvimpel behöver flaggstången aldrig stå tom eftersom den kan hissas och vara uppe dygnet runt! Bandvimpeln består av ett blått fält och ett gult fält som smalnar av ut mot vimpelns spets. När den är hissad ska det blå fältet vara uppåt.

Vimpeln är tillverkad av 100 % stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig för alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Utrustad med snabbkopplingar för att underlätta byte till flaggning, det förhindrar också att vimpeln lossnar från kopplingen.

Lämplig storlek på flaggan/vimpeln

Vilken storlek som är lämplig på flaggan/vimpeln beror på vilken längd det är på flaggstången.
Flaggstångslängd 6 m: 150 cm flagga eller 200 cm vimpel
Flaggstångslängd 8 m: 200 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 9-10 m: 240 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 12 m: 300 cm flagga eller 400 cm vimpel
Flaggstångslängd 14 m: 360 cm flagga eller 500 cm vimpel
Flaggstångslängd 16 m: 390 cm flagga eller 500 cm vimpel

Om materialet

Den flaggväv som vimpeln består av är tillverkad av separat spunna filament som tillsammans bildar ett mycket starkt garn. För att vimpeln ska klara av de tuffa klimat som kan förekomma i Norden består väven av 100 % polyester. Vimpeln är sydd med dubbelsömnad i alla fållar, 4 sömnader i vimpelns slitageyta och med extraförstärkt sömnad i vimpelns ytterdel.
Vimpel Sverige
119 kr
Låt inte flaggstången stå tom - köp en traditionell bandvimpel från Adela som kan hissas och vara uppe dygnet runt.

Med denna traditionella bandvimpel behöver flaggstången aldrig stå tom eftersom den kan hissas och vara uppe dygnet runt! Bandvimpeln består av ett blått fält och ett gult fält som smalnar av ut mot vimpelns spets. När den är hissad ska det blå fältet vara uppåt.

Vimpeln är tillverkad av 100 % stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig för alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Utrustad med snabbkopplingar för att underlätta byte till flaggning, det förhindrar också att vimpeln lossnar från kopplingen.

Lämplig storlek på flaggan/vimpeln

Vilken storlek som är lämplig på flaggan/vimpeln beror på vilken längd det är på flaggstången.
Flaggstångslängd 6 m: 150 cm flagga eller 200 cm vimpel
Flaggstångslängd 8 m: 200 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 9-10 m: 240 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 12 m: 300 cm flagga eller 400 cm vimpel
Flaggstångslängd 14 m: 360 cm flagga eller 500 cm vimpel
Flaggstångslängd 16 m: 390 cm flagga eller 500 cm vimpel

Om materialet

Den flaggväv som vimpeln består av är tillverkad av separat spunna filament som tillsammans bildar ett mycket starkt garn. För att vimpeln ska klara av de tuffa klimat som kan förekomma i Norden består väven av 100 % polyester. Vimpeln är sydd med dubbelsömnad i alla fållar, 4 sömnader i vimpelns slitageyta och med extraförstärkt sömnad i vimpelns ytterdel.
Vimpel Sverige
179 kr
Låt inte flaggstången stå tom - köp en traditionell bandvimpel från Adela som kan hissas och vara uppe dygnet runt.

Med denna traditionella bandvimpel behöver flaggstången aldrig stå tom eftersom den kan hissas och vara uppe dygnet runt! Bandvimpeln består av ett blått fält och ett gult fält som smalnar av ut mot vimpelns spets. När den är hissad ska det blå fältet vara uppåt.

Vimpeln är tillverkad av 100 % stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig för alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Utrustad med snabbkopplingar för att underlätta byte till flaggning, det förhindrar också att vimpeln lossnar från kopplingen.

Lämplig storlek på flaggan/vimpeln

Vilken storlek som är lämplig på flaggan/vimpeln beror på vilken längd det är på flaggstången.
Flaggstångslängd 6 m: 150 cm flagga eller 200 cm vimpel
Flaggstångslängd 8 m: 200 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 9-10 m: 240 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 12 m: 300 cm flagga eller 400 cm vimpel
Flaggstångslängd 14 m: 360 cm flagga eller 500 cm vimpel
Flaggstångslängd 16 m: 390 cm flagga eller 500 cm vimpel

Om materialet

Den flaggväv som vimpeln består av är tillverkad av separat spunna filament som tillsammans bildar ett mycket starkt garn. För att vimpeln ska klara av de tuffa klimat som kan förekomma i Norden består väven av 100 % polyester. Vimpeln är sydd med dubbelsömnad i alla fållar, 4 sömnader i vimpelns slitageyta och med extraförstärkt sömnad i vimpelns ytterdel.
Vimpel Sverige
259 kr
Låt inte flaggstången stå tom - köp en traditionell bandvimpel från Adela som kan hissas och vara uppe dygnet runt.

Med denna traditionella bandvimpel behöver flaggstången aldrig stå tom eftersom den kan hissas och vara uppe dygnet runt! Bandvimpeln består av ett blått fält och ett gult fält som smalnar av ut mot vimpelns spets. När den är hissad ska det blå fältet vara uppåt.

Vimpeln är tillverkad av 100 % stark och stryktålig flaggväv som lämpar sig för alla klimat. Förstärkt med polyesterband i flaggryggen och dubbelsömnad i alla fållar och kanter. Utrustad med snabbkopplingar för att underlätta byte till flaggning, det förhindrar också att vimpeln lossnar från kopplingen.

Lämplig storlek på flaggan/vimpeln

Vilken storlek som är lämplig på flaggan/vimpeln beror på vilken längd det är på flaggstången.
Flaggstångslängd 6 m: 150 cm flagga eller 200 cm vimpel
Flaggstångslängd 8 m: 200 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 9-10 m: 240 cm flagga eller 300 cm vimpel
Flaggstångslängd 12 m: 300 cm flagga eller 400 cm vimpel
Flaggstångslängd 14 m: 360 cm flagga eller 500 cm vimpel
Flaggstångslängd 16 m: 390 cm flagga eller 500 cm vimpel

Om materialet

Den flaggväv som vimpeln består av är tillverkad av separat spunna filament som tillsammans bildar ett mycket starkt garn. För att vimpeln ska klara av de tuffa klimat som kan förekomma i Norden består väven av 100 % polyester. Vimpeln är sydd med dubbelsömnad i alla fållar, 4 sömnader i vimpelns slitageyta och med extraförstärkt sömnad i vimpelns ytterdel.
Lock till läskburk
30 kr
Bevarar kolsyranLäckageskyddSkyddar mot insekterEn burk med läsk, öl eller kolsyrat vatten smakar som allra bäst kall och nyöppnad. Med burklocket Can Cap kan smaken och känslan bevaras även om burken inte dricks upp direkt!Burklocket träs över hela öppningen och sitter sedan stadigt fast. Kolsyran stannar kvar inne i burken samtidigt som locket förhindrar att drycken skvimpar ut. Can Cap skyddar dessutom även mot sand, insekter och annat luftburet som kan flyga in i burken.Burklocket är 5,8 cm i diameter, mindre än 1 cm hög och med en vikt på bara 10 gram är det smidigt att ha liggandes i bilen, picknickkorgen, handväskan eller på jobbet. Locken levereras i ett 2-pack.Lock till läskburk Can Cap är tillverkad i Sverige av 100% återvinningsbart SEBS/PP plast och passar alla standardläskburkar på marknaden.
Insektshotell House Pet Prior
299 kr

Upptäck fördelarna med insektshotellet House Pet Prior! Ett litet hus för insekter som passar perfekt för övervintring och bobygge eftersom det återskapar insekternas naturliga miljö. Främjar pollinering och skapar en naturlig bekämpning av skadeinsekter, eftersom dessa (bladlöss, coloradobaggar, tusenfotingar mm) utgör hotellgästernas naturliga näring.

 

 • Tillverkad i trä (MDF)
 • Passar utmärkt för trädgården, pation, terrassen etc.
 • Perfekt för bin, getingar, nyckelpigor, fjärilar, skalbaggar mm
 • Metallring på baksidan för upphängning
 • Mått ca: 18 x 25 x 8 cm
Insektshotell House Pet Prior
299 kr

Upptäck fördelarna med insektshotellet House Pet Prior! Ett litet hus för insekter som passar perfekt för övervintring och bobygge eftersom det återskapar insekternas naturliga miljö. Främjar pollinering och skapar en naturlig bekämpning av skadeinsekter, eftersom dessa (bladlöss, coloradobaggar, tusenfotingar mm) utgör hotellgästernas naturliga näring.

 

 • Tillverkad i trä (MDF)
 • Passar utmärkt för trädgården, pation, terrassen etc.
 • Perfekt för bin, getingar, nyckelpigor, fjärilar, skalbaggar mm
 • Metallring på baksidan för upphängning
 • Mått ca: 18 x 25 x 8 cm
Insektshotell Grange Pet Prior
339 kr

Nu kan du köpa insektshotellet Grange Pet Prior! Ett litet hus för insekter som passar perfekt för övervintring och bobygge eftersom det återskapar insekternas naturliga miljö. Främjar pollinering och skapar en naturlig bekämpning av skadeinsekter (bladlöss, coloradobaggar, tusenfotingar mm), eftersom dessa utgör hotellgästernas naturliga näring.

 

 • Tillverkat i trä (tall)
 • Passar utmärkt för trädgården, pation, terrassen etc.
 • Perfekt för bin, getingar, nyckelpigor, fjärilar, skalbaggar mm
 • Mått ca: 27 x 29 x 15,5 cm
 • Olika färger skickas slumpvis beroende på lagerstatus
Flugfälla för fönstret, 10-pack
54 kr
Enkel och lättplaceradMiljövänligTransparenta ark En praktisk, effektiv och miljövänlig klisterfälla mot flugor och andra insekter. Den klistriga fällan är lätt att applicera där du har problemet, t. ex. i fönsterkanten. Insektsfällan har naturlig dragningskraft på flugor av skilda slag i form och limsammansättning. Förpackningen innehåller 10 ark, alla transparenta.
CatCrib
298 kr
Egen platsKatten gillar "kryp-in"Slipp håriga stolsitsar CatCrib - en kattkorg som hänger under stolen.Cat Crib är en smart kattbädd  eller kattsäng som du spänner fast som en liten hammock eller hängmatta under ett mindre bord, stol, fåtölj eller liknande. Katter gillar som bekant trånga kryp-in där de kan ligga och speja. Den här lilla kattkojan har allt din katt kan önska och du slipper förhoppningsvis håriga stolsitsar som kletar av katthår på dina kläder. Katten kommer att utnyttja det glömda utrymmet under en stol eller ett litet bord och du slipper få alla stolsitsar nedkletade med katthår. Kattkojan kan naturligtvis även användas till mindre hundar och valpar.
Insektshotell Nature Pet Prior
289 kr

Skydda din trädgård och dina frukt- och grönsaksodlingar tack vare insektshotellet Nature Pet Prior! Ett litet hus för insekter som passar perfekt för övervintring och bobygge eftersom det återskapar insekternas naturliga miljö. Främjar pollinering och skapar en naturlig bekämpning av skadeinsekter, eftersom dessa (bladlöss, coloradobaggar, tusenfotingar mm) utgör naturliga näring för husets invånare.

 

 • Tillverkat i trä
 • Passar utmärkt för trädgården, pation, terrassen etc.
 • Perfekt för bin, getingar, nyckelpigor, fjärilar, skalbaggar mm
 • Metallring på baksidan för upphängning
 • Mått ca: 26 x 26 x 9 cm
 • Olika färger skickas slumpvis beroende på lagerstatus
Mosquito Magnet Myggskydd Executive
13 995 kr
En myggfångare med högst prestanda och störst fångstnät. För platser med större myggproblem samt ställen där tillgång till elektricitet inte finns. Mosquito Magnet Executive har inbyggd ”smart teknologi”, avancerad diagnostik och automatik samt förminskad gasförbrukning. Smart-teknologi med bl.a funktioner för minskad gasförbrukning (temp./klocka), autostart, batterivarning m.m.  * Täckningsyta upp till 4 000 m². * Sladdlös - större frihetsgrad. * Drivs av laddningsbart batteri (laddas 1ggr/säsong). * Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej). * Vårt största fångstnät som möjliggör färre tömningar. * Smart teknologi med bl.a funktioner för minskad gasförbrukning (temp./klocka), autostart, batterivarning mm. * Ljudlös och luktfri. * Skyddar dygnet runt. * Väderbeständig – kan stå ute i regn. * Bevisat effektiv i oberoende tester. * Enkel att montera och sköta.
Myggfångare Mosquito Magnet Executive Grön|Grå
9 995 kr
"Vår myggfångare med högst prestanda och störst fångstnät. För platser med större myggproblem samt ställen där tillgång till elektricitet inte finns. Mosquito Magnet Executive har inbyggd ”smart teknologi” - avancerad diagnostik och automatik för minskad gasförbrukning.

Produktinformation

Täckningsyta upp till 4 000 m².
Sladdlös - större frihetsgrad.
Drivs av laddningsbart batteri (laddas 1ggr/säsong).
Ansluts ihop med gasolflaska (rek. Pk 10/medföljer ej).
Vårt största fångstnät som möjliggör färre tömningar.
Smart teknologi med bl.a funktioner för minskad gasförbrukning (temp./klocka), autostart, batterivarning mm.
Ljudlös och luktfri.
Skyddar dygnet runt.
Väderbeständig – kan stå ute i regn.
Bevisat effektiv i oberoende tester. Enkel att montera och sköta.

"
DiskaLätt
50 kr
Dosera diskmedelTa bara lite på borstenMindre kladd DiskaLätt är en smart liten diskmedelsdoserare. Du förser burken med diskmedel och trycker lätt på locket för att få upp en lagom mängd diskmedel på lockets översida där du enkelt fångar upp medlet med diskborsten, handen eller trasan. Extra bra att ha nära till hands på diskbänken när du ska diska av ett glas eller en kastrull snabbt och enkelt.
Fjärrstyrning till luftvärmepump och AC
1 599 kr
Fjärrstyr luftvärmepumpen eller A/C enhetenErsätter fjärrkontrollenSpara upp till 40 % energiförbrukningSensibo är en smart fjärrstyrningsenhet som ersätter den vanliga fjärrkontrollen och gör det möjligt att styra din luftvärmepump eller aircondition oavsett var du är i världen! Med en enkel app gör du allt du kan göra med fjärrkontrollen samt mycket mer.Med appen är det enkelt att schemalägga temperaturförändringar, slå på och av pumpen och sätta upp en zon runt ditt hem. Med en smart zon följer Sensibo din telefons position och slår på din enhet när du är på väg hem. Omvänt så slår den av enheten när alla har lämnat huset vilket sparar ström samtidigt som det alltid är en behaglig temperatur när du kommer hem.Med en smart schemaläggning kan du spara upp till 40 % elförbrukning om året genom att se till att värmepumpen inte värmer eller kyler i onödan. Sätt till exempel ner värmen när du går och lägger dig och schemalägg så att den höjer temperatur lagom till morgonen. Med sju dagars schemaläggning och obegränsat antal kontrollpunkter kan du styra värmen som du vill - dygnet runt.Sensibo är enkel att installera i hemmet och placeras inom räckvidd till luftvärmepumpen. Sensibo behöver vara uppkopplad till ditt Wifi för att ta emot kommandon, så se till att det finns Wifi täckning i samma rum som luftvärmepumpen. Börja sedan installationen med att ladda ner den tillhörande appen Sensibo, skapa ett konto och följ sedan instruktionerna på skärmen för att installera Sensibo. Installationen tar mindre än en minut!När Sensibo är installerad återstår det att hitta en bra placering. Den skall vara inom IR-räckvidd från luftvärmepumpen, vilket är samma avstånd som den vanliga fjärrkontrollen fungerar ifrån. Kontrollera att den är inom räckvidd genom att skicka kommandon via appen, svarar luftvärmepumpen har du hittat en bra plats och placeras till exempel på väggen där den enkelt kan sättas upp med den självhäftande tejpen.Sensibo är kompatibel med alla luftvärmepumpar och AC system som styrs med fjärrkontroll och flera användare kan fjärrstyra samma enhet. Sensibo fungerar i alla länder. Specifikationer:Wifi krävs82 mm x 56 mm x 19 mmApp på engelskaManual på engelska finns i appenStöd för iOS 7+ och Android 4.3. Fungerar på iPad, men ännu inte på Android surfplattor.
Hårfällan
45 kr
Stoppa håren innan de fastnar i avloppetHåller naturligtvis även annat skräp bortaPerfekt för hund- och kattägareHårsilar är bra att ha när du badar hunden eller själv duschar, badar eller tvättar håret. Hårfällan för handfat och vask passar även utmärkt vid diverse hushållsarbeten som annars riskerar att täppa till avloppet. Hårfällorna fångar upp det mesta av håret och skräpet som annars riskerar att täppa igen avloppet. Hårsilen finns i två varianter:Handfat, vask och duschkabin - ytterdiameter 7cm, innerdiameter 3,5cmGolvbrunn - diameter 15cmOBS! Fällan för golvbrunn ska ha en slits för att kunna expandera och krympa utan att den buktar. Den är inte trasig.
Mosquito Magnet R-Octenol 3-pack till Myggskydd
595 kr
Din Mosquito Magnet Myggfångare omvandlar dygnet runt gasol till uppvärmd koldioxid motsvarande utandningsluften från människor och varmblodiga djur. R-Octenol i sig lockar inte till sig några mygg eller knott men i kombination med den uppvärmda koldioxiden ökar R-Octenolen fällans fångstkapacitet med upp till 10 gånger.R-Octenol är en vidareutvecklad Octenol som kommer att fånga mer under längre tid. Med R-Octenol blir driftkostnaden lägre då den tidsmässigt räcker 40% längre än vanlig Octenol. En tablett räcker ca 30 dagar.* R-Octenol är nödvändig för fällans funktion - att fånga så mycket mygg och knott så att populationen i ditt närområde bryts ner - du fångar fler än vad som kläcks.* R-Octenol säljes i förpackning om 3 st kapslar. Öppnad R-Octenol kapsel verkar upp till 30 dygn. Även om R-Octenoltabletten därefter fortfarande luktar detsamma (lite ”jordgolv”) så är den inte längre verksam ihop med din Mosquito Magnet. Passar till alla Mosquito Magnet Myggfångare.
Råttfälla Mjölner original
139 kr
Unik, snabb slagfälla med världspatent. SpeedTec - ger fällan en enorm kraft och hastighet. Slår inte igen förrän locket har öppnats - säker för barn och husdjur. Anpassad för mindre råttor, svartråttor och medelstora brunråttor.
Social PhotoFrame 10"
1 369 kr

Smart 10,1" digital foto-ram med IPS pekskärm


Dela bilder direkt med dina nära och kära istället för till alla, som i de flesta sociala medier. Skicka bilder med text direkt till din familj eller vänner som har foto-ramen hängande på väggen eller stående på bordet. Mycket mer personligt än i sociala medier, alla vill ju inte dela allt med alla.


Programmet FRAMEO synkar användarens smartphone med mottagarens foto-ram. Nu behöver man inte byta minneskort eller usb-sticka. Allt görs via mobilen och nätet genom FRAMEO. Fungerar med Android 4.1 och nyare + iOS 8.0 och nyare.


10,1" IPS pekskärm med upplösning: 1280x800 - riktigt bra bildkvalitet. Inställd tid för växling av bilder mellan 10 sekunder och 30 minuter. Lägg till text till bilderna.


Timerfunktion stänger ramen automatiskt på natten. Du kan t.ex. ställa in den att vara avstängd mellan 23.00 och 08.00. Lägg till och ta bort FRAMEO-vänner direkt från pekskärmen.


8 GB minne - du kan spara tusentals bilder direkt på FRAMEO foto-ram. Smart funktion för att visa bilder på rätt sätt även om man roterar skärmen till stående utan att det blir "svarta kanter"


Färg: Vit 


 

Social PhotoFrame 10"
1 369 kr

Smart 10,1" digital foto-ram med IPS pekskärm


Dela bilder direkt med dina nära och kära istället för till alla, som i de flesta sociala medier. Skicka bilder med text direkt till din familj eller vänner som har foto-ramen hängande på väggen eller stående på bordet. Mycket mer personligt än i sociala medier, alla vill ju inte dela allt med alla.


Programmet FRAMEO synkar användarens smartphone med mottagarens foto-ram. Nu behöver man inte byta minneskort eller usb-sticka. Allt görs via mobilen och nätet genom FRAMEO. Fungerar med Android 4.1 och nyare + iOS 8.0 och nyare.


10,1" IPS pekskärm med upplösning: 1280x800 - riktigt bra bildkvalitet. Inställd tid för växling av bilder mellan 10 sekunder och 30 minuter. Lägg till text till bilderna. Timerfunktion stänger ramen automatiskt på natten. Du kan t.ex. ställa in den att vara avstängd mellan 23.00 och 08.00. Lägg till och ta bort FRAMEO-vänner direkt från pekskärmen.


8 GB minne - du kan spara tusentals bilder direkt på FRAMEO foto-ram. Smart funktion för att visa bilder på rätt sätt även om man roterar skärmen till stående utan att det blir "svarta kanter"


Färg: Svart


 

Social PhotoFrame 7"
969 kr

Smart 7" digital foto-ram med IPS pekskärm


Dela bilder direkt med dina nära och kära istället för till alla, som i de flesta sociala medier. Skicka bilder med text direkt till din familj eller vänner som har foto-ramen hängande på väggen eller stående på bordet. Mycket mer personligt än i sociala medier, alla vill ju inte dela allt med alla.


Programmet FRAMEO synkar användarens smartphone med mottagarens foto-ram. Nu behöver man inte byta minneskort eller usb-sticka. Allt görs via mobilen och nätet genom FRAMEO. Fungerar med Android 4.1 och nyare + iOS 8.0 och nyare.


7" IPS pekskärm med upplösning: 1024x600 - riktigt bra bildkvalitet. Inställd tid för växling av bilder mellan 10 sekunder och 30 minuter. Lägg till text till bilderna.
Timerfunktion stänger ramen automatiskt på natten.Du kan t.ex. ställa in den att vara avstängd mellan 23.00 och 08.00


Lägg till och ta bort FRAMEO-vänner direkt från pekskärmen.
8 GB minne - du kan spara tusentals bilder direkt på FRAMEO foto-ram.
Smart funktion för att visa bilder på rätt sätt även om man roterar skärmen till stående utan att det blir "svarta kanter"


Storlek: 204 (W) x 142 (h) x 24 (d) mm
Vikt: 336 gram
Färg: Vit


 

Batteribox till solcellsslingor
39,90 kr
Batteribox som kan kopplas till våra solcellsslingor - smart! Smidigt om du vill använda slingan utan solpanel. Perfekt när solen lyser för få timmar eller när du vill använda slingan inomhus. Inbyggd 8-timmarstimer - lyser 8 tim och tänds igen efter 16 tim osv.
Social PhotoFrame 7"
969 kr

Smart 7" digital foto-ram med IPS pekskärm


Dela bilder direkt med dina nära och kära istället för till alla, som i de flesta sociala medier. Skicka bilder med text direkt till din familj eller vänner som har foto-ramen hängande på väggen eller stående på bordet. Mycket mer personligt än i sociala medier, alla vill ju inte dela allt med alla.


Programmet FRAMEO synkar användarens smartphone med mottagarens foto-ram. Nu behöver man inte byta minneskort eller usb-sticka. Allt görs via mobilen och nätet genom FRAMEO. Fungerar med Android 4.1 och nyare + iOS 8.0 och nyare.


7" IPS pekskärm med upplösning: 1024x600 - riktigt bra bildkvalitet. Inställd tid för växling av bilder mellan 10 sekunder och 30 minuter. Lägg till text till bilderna. Timerfunktion stänger ramen automatiskt på natten. Du kan t.ex. ställa in den att vara avstängd mellan 23.00 och 08.00. Lägg till och ta bort FRAMEO-vänner direkt från pekskärmen


8 GB minne - du kan spara tusentals bilder direkt på FRAMEO foto-ram. Smart funktion för att visa bilder på rätt sätt även om man roterar skärmen till stående utan att det blir "svarta kanter"


Storlek: 204 (W) x 142 (h) x 24 (d) mm
Vikt: 336 gram
Färg: Svart


 


 

PLATI Rumsdelare Vit Mahogny
9 995 kr
PLATI Rumsdelare Vit Mahogny är en ovanlig och praktisk rumsdelare i massivt ugnstorkat mahognyträ. Designen känns både lyxig och smart. Möbeln har fem praktiska hyllplan där du kan visa upp dina snygga prylar. Dessa hyllplan är avdelade så att du även kan förvara de saker som du inte vill ha framme i lådor. Nu har du äntligen den perfekta platsen att samla hela din LP-samling på, eller varför inte dina favoritvaser eller foton på nära och kära?
Weber Original Lykta till handtag-gasolgrill
449 kr
Med lampa på grillens handtag uppgraderar du din gasolgrill så att du kan grilla utan problem, även när det är mörkt eller regnigt ute. Det skarpa ljuset lyser upp hela gallret så att du kan se maten ordentligt. Lampan tänds automatiskt när du öppnar locket. Du behöver alltså inte koncentrera dig på något annat än att hålla koll på maten. Och du behöver inte tänka på att släcka lampan efteråt heller – den slocknar automatiskt. Den kompakta och enkla konstruktionen passar alla Webers gasolgrillar – dock inte Q®-serien, som har en egen typ av lampa till handtaget. Tips & Tricks Belysningen gör det inte bara enkelt att grilla efterrätten en sen sommarkväll, utan gör det också naturligt att grilla under årets mörka månader. Fördelar med lampan till Webers gasolgrillar Ger ett skarpt ljus så att det går lätt att se maten på gallret när som helst på dygnet  Optimerar grillupplevelsen – även en sen augustikväll eller i vintermörkret Lätt att montera på grillens handtag med en liten stjärnskruvmejsel Inget energislöseri: tänds automatiskt när locket öppnas och släcks när det stängs 10 000 driftstimmar Passar till alla Webers gasolgrillar – utom Q®-serien Produktfakta Lampa av hög kvalitet till grillens handtag Kompakt design LED-lampa med 10 000 timmars brinntid Tänds automatiskt när locket öppnas och släcks när det stängs Glasförstärkt nylonkabinett Ger skarpt ljus Diskret Weber-logga Enkel att montera Tål både vatten och värme Passar till alla Webers större gasolgrillar utom Weber® Q® Batterier medföljer inte
Säkerhetsbur till sork- och mullvadsfälla
149 kr
En säkerhetsbur som placeras över din sork- och mullvadsfälla för att skydda fällan från yttre angrepp och för att se till att barn, husdjur eller vilda djur inte kommer åt avtryckaren.
ZipHolder
39 kr
Smart pryl som håller blixlåset uppeDu slipper byta krånglande blixtlåsSvensktillverkad ZipHolder - håller upp gylfen.Här kommer en otroligt liten men väldigt smart pryl! Du har kanske också varit med om att gylfen absolut inte vill stanna uppe. Den här lilla prylen håller blixtlåset uppe i alla lägen. Praktisk sak till alla blixtlås som inte vill stanna på plats. Kommer i 3-pack i en fin liten förpackning. ZipHoldern är svensktillverkad så klart! Lisa vann innovationspriset Årets Sarta Sak 2009. Hon var också månadens innovatör hos SmartaSaker i mars 2010. Läs mer HÄR!
Matlåda med kyllock, stor
169 kr
Håller maten kall i 7 timmarPerfekt som lunchlådaRymmer 1,2 liter Att ta med lunchmat till jobbet eller mat på utflykten är både trevligt, smart och effektivt. Med frozzypack håller du maten kyld fram till dess att den ska ätas eller värmas. För bästa kyleffekt förvarar du locket i frysen i 10 timmar och lägger det på lådan när du packat din lunch eller picnic. Maten håller sig fräsch i ca 7 timmar i rumstemperatur. Matlådan tål maskindisk men mikra inte locket. Då och då kan locket sitta hårt fast även om du öppnat klämman. Pressa då försiktigt locket nedåt så går det enklare att ta av. Matlåda med kyllock finns även i en mindre variant som rymmer 0,9 liter.Tillverkad i Sverige av livsmedelsgodkänd polypropylen. Innehåller inte Bisphenol-A (BPA). Giftfri kylgelé med mycket god kylförmåga.
SOFTCARE Textilskydd för kläder
195 kr
Specialskydd för kläder och accessoarer som ger ett effektivt skydd både mot fukt och smuts. Produkten bildar ett molekylnät runt textilfibrerna som hindrar smuts och fukt att sugas in i fibrerna. Skyddet underlättar rengöring avsevärt och gör det lättare att hålla kläderna rena längre. Produkten lämpar sig för alla textilmaterial, även finare silkes- och ylleaccessoarer.Skyddet lämpar sig utmärkt även för nybehandling av alla ytbehandlade material. Det påverkar inte hur textilierna andas, deras utseende eller yta. Skyddet håller ett par tvättar och är lättanvänt och säkert. Innehåller inga PFOS- eller PFOA-föreningar.Bruksanvisning: Spreja medlet jämnt på ytan och torka i cirka två timmar. Utför behandling i välventilerat utrymme. Spreja inte nära öppen låga och rök inte medan du använder sprejen.Förpackningsstorlek: 500 ml.
Bluelounge Kickflip - Utfällbart och självhäftande MacBook-stöd för perfekt ergonomi! (Storlek: Macbook 15")
199 kr

Bluelounge Kickflip tar din MacBook till nästa nivå! Kickflip är ett smart och slimmat ställ som, när du fäller ut det, ger din bärbara dator en ergonomisk vinkel som gör det bekvämt att arbeta med den. Fäll in det igen och du märker knappt att det finns där! 

- Infällt är det superslimmat och utfällt ger det din dator en ergonomisk och bekväm vinkel 
- Sitter alltid på plats tack vare det speciella limmet som inte lämnar spår eller rester
- Designat för att passa alla 13 och 15-tums Apple MacBook
 
 
Kickflip fäster på undersidan av datorn med hjälp av ett högteknologiskt lim som är starkt nog för att stället skall sitta tryggt fast på datorn i alla situationer utan att det blir svårt att ta bort eller lämnar några limrester efter sig. Du kan dessutom använda Kickflip om och om igen genom att helt enkelt rengöra det med tvål och vatten. 
 
Passar alla modeller av Apple Macbook i storlekarna 13 och 15 tum.
Bluelounge Kickflip - Utfällbart och självhäftande MacBook-stöd för perfekt ergonomi! (Storlek: Macbook 13")
199 kr

Bluelounge Kickflip tar din MacBook till nästa nivå! Kickflip är ett smart och slimmat ställ som, när du fäller ut det, ger din bärbara dator en ergonomisk vinkel som gör det bekvämt att arbeta med den. Fäll in det igen och du märker knappt att det finns där! 

- Infällt är det superslimmat och utfällt ger det din dator en ergonomisk och bekväm vinkel 
- Sitter alltid på plats tack vare det speciella limmet som inte lämnar spår eller rester
- Designat för att passa alla 13 och 15-tums Apple MacBook
 
 
Kickflip fäster på undersidan av datorn med hjälp av ett högteknologiskt lim som är starkt nog för att stället skall sitta tryggt fast på datorn i alla situationer utan att det blir svårt att ta bort eller lämnar några limrester efter sig. Du kan dessutom använda Kickflip om och om igen genom att helt enkelt rengöra det med tvål och vatten. 
 
Passar alla modeller av Apple Macbook i storlekarna 13 och 15 tum.
Bluelounge Posto - Snyggt och smart ställ för dina hörlurar (Färg:: Vit)
199 kr
Bluelounge Posto - Snyggt och smart ställ för dina hörlurar, vit

- Passar alla hörlurar med bygel
- Smidigt format som inte tar onödig plats
- Hållare av silikongummi som formar sig efter dina hörlurar
 
När du ändå har lagt ut en massa pengar på hörlurar, varför inte ge dem ett ordentligt hem? Med sin flexibla hållare av mjukt silikongummi ovanpå en elegant aluminiumpelare är Posto från Bluelounge den perfekta förvaringsplatsen för dina hörlurar. Posto tar inte onödig plats på ditt bord och den är diskret både när den håller ordning på dina lurar och på egen hand. Dessutom är den superenkel att montera.
 
Mått och vikt:
24x11x11 cm
118 g 
 
Färger:
Svart
Vit
 

Läs 9to5Mac recension här!

Bite away, lindrar insektsbett
420 kr
Lindrar klåda och svullnadHelt fri från kemikalerSnabbverkandeBite away är en snabb och tillförlitlig hjälp mot klåda och svullnader orsakade av insektsstick från getingar, myggor, bin. Lindrar även smärta från maneter och bromsbett.Behandlingen tar 3-6 sekunder (3 sekunder för barn, 6 sekunder för vuxna) och börjar verka omedelbart. Då Bite away är helt fri från kemikalier kan även allergikänsliga, gravida och barn bli av med klådan utan att behöva använda kladdiga krämer och salvor. Välj mellan 3 eller 6 sekunders behandling och håll den keramiska plattan mot det kliande bettet så länge LED lampan lyser. Den keramiska plattan blir ca 50 grader varm och genom att fokusera värmen mot det kliande området denatureras proteinet i insektsgiftet och förhindrar att kroppen utsöndrar histamin. Beroende på vilket djur som stuckit behövs det ibland två eller fler behandlingar. Myggbett brukar sluta klia direkt efter en behandling medans getingstick kan behöva två behandlingar och smärtan försvinner inom en timme. Om smärtan/klådan kvarstår, behandla ytterligare 1-2 gånger. Bite aways behändiga storlek gör att du kan ha med den i fickan, handväskan eller ryggsäcken vart du än går. Perfekt för campare, sportfiskare, båtfolk och alla andra som befinner sig i myggiga och insektstäta miljöer. Effektivast är det om bettet behandlas direkt, men verkar även upp till 48 timmar efter du blivit stungen.Bite away drivs av två stycken AA-batterier (ingår) och en uppsättning räcker upp till 300 behandlingar.
Bluelounge Posto - Snyggt och smart ställ för dina hörlurar (Färg:: Svart)
199 kr
Bluelounge Posto - Snyggt och smart ställ för dina hörlurar, vit

- Passar alla hörlurar med bygel
- Smidigt format som inte tar onödig plats
- Hållare av silikongummi som formar sig efter dina hörlurar
 
När du ändå har lagt ut en massa pengar på hörlurar, varför inte ge dem ett ordentligt hem? Med sin flexibla hållare av mjukt silikongummi ovanpå en elegant aluminiumpelare är Posto från Bluelounge den perfekta förvaringsplatsen för dina hörlurar. Posto tar inte onödig plats på ditt bord och den är diskret både när den håller ordning på dina lurar och på egen hand. Dessutom är den superenkel att montera.
 
Mått och vikt:
24x11x11 cm
118 g 
 
Färger:
Svart
Vit
 

Läs 9to5Mac recension här!

Smyckesförvaring - Little Black Dress, Svart
349 kr
Klänning - smyckesförvaring som hängs i garderoben!Perfekt för dig som lätt vill kunna matcha smycken med klädsel! Eller när det bara inte finns plats i badrummet för smyckesaskar eller smyckesträd.Klänningen Little Black Dress är gjord i ett kraftigt, svart tyg och är upphängd på en galge (kan tas loss).På ena sidan finns totalt 17 st. hällor med kardborrband. I dem kan du hänga fast stora och små halsband, stora örhängen (ringar) och tunna sjalar. På den andra sidan finns 33 st. genomskinliga fack för örhängen, armband och ringar m.m. Här finns alltså plats till massor!Ska du ut och resa och vill ha med alla smycken? Ja, då rullar du bara ihop smyckeförvaringen, packar ner den i resväskan och hänger sedan in den i nästa garderob. Smart!Se mer smart förvaring från UMBRA här!Mått: 45 x 102 cm (ungefär som en riktig klänning alltså)!OBS! Priset avser 1 st smyckesklänning. Bilden visar framsida och baksida.
Severin Handdammsugare POWER B ULLET. 2 st i lager
1 499 kr
En handdammsugare är perfekt för enkel rengöring eller att komma åt i skrymslen och vrår där den traditionella dammsugaren inte når. Så om barnen har spillt eller fönsterbrädan är i behov av dammsugning är handdammsugaren det perfekta valet. Denna modell kallas 2-i-1 dammsugare, den består av en vanlig handdammsugare och ett smart stativ, som tillsammans kan användas som en vanlig dammsugare. Du behöver inte köpa dammsugarpåsar då denna modell har en inbyggd dammbehållare som enkelt kan tas bort och tömmas efter användning. När den är fulladdad kan du använda dammsugaren i 30 minuter innan den behöver laddas igen. Det tar bara 180 minuter att ladda den igen.
Proper X Lock Kick - Snyggt och enkelt bordsställ för iPad.
249 kr

OBS! Fungerar endast ihop med Proper X Lock skal!

Kick – funktionellt, användbart och lätt att ta med


- Snyggt och praktiskt ställ för iPad
- Kan användas stående eller liggande
- Smart funktion
 

Ett iPadställ som klarar allt! Detta smarta tillbehör helt i aluminium kan användas både stående, för perfekt läsvinkel, eller liggande om du vill skriva bekvämt på tangentbordet i din iPad. Snyggt att se på, smidigt att använda, lätt att ta med – det är Kick!


Passar Proper X Lock för alla modeller av iPad.

Uppgradering till Gardena Sileno Smart
2 995 kr
Framtiden inom trädgårdsskötsel är här! Gardena Smart System ger dig friheten att utföra trädgårdssysslor var du vill, när du vill, genom en lättanvänd app i din smartphone eller surfplatta. Med Gardena Smart System sparar du tid på de mest tidskrävande trädgårdssysslorna bevattning och gräsklippning, så luta dig tillbaka och låt Gardena Smart System sköta trädgården. Med detta uppgraderingspaket hjälper vi dig att uppgradera din Gardena Sileno-robotgräsklippare till den nya generationen Sileno Smart. Smart-systemet kan du sedan bygga ut med bevattning och sensorer.
Sällskapsspel - Svenskar, inte så lagom som vi tror.., Blå
189 kr
Ett underhållande frågespel om svenskar!Spelet kammade hem 5 getingar av 5 möjliga i Expressen bilaga Äntligen Juls stora speltest 2011.Hur många procent av svenskarna tvättar inte händerna efter ett toalettbesök och hur många procent av de svenska kvinnorna har kastat en sko på en man? I vilken stad är vi mest otrogna, vilken mening använder en svensk oftast och vad är det som ger allra högst status bland svenskarna? Och vem är egentligen världens mest kända svensk?Tror du att du vet svaren? I så fall har du nog en god chans i det här spelet!I spelet "Svenskar" finns över 300 knäppa, kluriga och vrickade frågor om allt det där som är kul, spännande, pinsamt och totalt meningslöst att veta om svenskar! Här avhandlas allt från den populäraste pizzan och hur många gånger genomsnittssvensken fiser på en dag till hur många procent av svenskarna som dricker direkt ur mjölkpaketet när ingen ser. Ett annorlunda och kul frågespel gjort med glimten i ögat och en stor portion humor och som garanterat leder till många skratt, lustiga diskussioner och knäppa gissningar!Det perfekta spelet för festen eller middagen!Mått på förpackningen: 14 x 14 cm. Innehåller över 300 frågor.Se fler roliga sällskapsspel!
Trådlös regnmätare. Digital regnmätare med termometer
299,90 kr
Regnmätare som visar total regnmängd senaste timmen, dygnet, veckan eller från senaste nollställningen. Regnmängd mäts i steg om 0,3 mm. Visar även tid och temperatur inomhus samt utomhus. Drivs med 2x AA-batterier och 2x AAA-batterier medföljer ej. Batteritid över 12 månader.
Linne Microbeauty Top
190 kr
Ett snyggt och bekvämt linne perfekt för alla dagar i veckan, antingen under plagg eller ihop med exempelvis ett par jeans för en modern "lingerielook". Helt i mjuk och behaglig mikrofiber med tunn spets runt halsringningen. Minimalistiska och trendiga spagettiaxelband.
Set för babyns hand- och fotavtryck
149 kr
Skapa konst tillsammans med din bebis!Med My First Easy Print får du en fin avgjutning på barnets hand eller fot i en plåtask. Locket blir till en ram och har ett genomskinligt fönster så du ser avtrycket i burken. Kul att spara för framtiden eller att ge bort i present till nära och kära. Setet är även kul att ge bort till blivande och nyblivna föräldrar på babyshower, namngivning och som doppresent!Avgjutningsmassa och ett transparent stativ att ställa plåtasken mot ingår. (Asken kan ej hängas på väggen.)Gör så här:1. Knåda leran i ungefär 30 sekunder.2. Platta till leran och se till att den passar i burken.3. Lägg leran i burken och se till att den fortfarande har en jämn yta.4. Tryck ner bebisens hand eller fot i leran med din handflata.5. Upprepa steg 1 till 4 tills du är nöjd med resultatet.6. Låt leran torka i minst 6 dagar. Sätt inte på locket innan leran är helt torr.7. Ställ burken på stativet och beskåda ditt och bebisens gemensamma konstverk!Setet består av:Silvrig plåtburk med lockAvgjutningsmassaTransparent stativ i plastInstruktioner på bl.a. svenskaBurkens mått: 16 x 3 x 16 cm.
Intelligent mugg Smart Cup Only H2O
429 kr

Blir du lite lat när det gäller att dricka ordentligt? Med den intelligenta muggen Smart Cup Only H2O kommer du inte längre att missköta ditt vätskeintag. Smart Cup aktiveras 2 timmar efter att du drack senast eller 2 timmar sedan den senast aktiverats. På natten räcker det att lätt röra vid bottenytan för att få den att lysa.

www.only-h2o.com

 • Temperaturindikator
 • LED-ljus
 • Skruvlock
 • Volym ca: 400 ml
 • Batteridriven (2 x AAA, medföljer ej)
 • Mått ca: 9,5 x 21 x 10 cm

 

CableCup Hide Blindkopp
130 kr
Snyggt i taketDölj eluttag som inte användEnkelt att montera CableCup Hide - blindkopp eller täckkåpa för lampkontakterHur får man snyggt i taket om man hänger upp lampan en bit bort från eluttaget i taket? Med en s.k. blindkopp ellet täckkåpa blir det fint igen! Blindkoppen används separat eller tillsammans med CableCups takkopp och bygger på samma princip som takkoppen. Fantastiskt smart och enkel att använda för att dölja sladd och uttag i tak. CableCup Hide använder du i taket där du inte har någon lampa. Den döljer effektivt uttaget i taket, du kan hänga din Hide både på krok eller direkt på sladden om krok saknas.CableCup är en svensk innovation och var nominerad till Årets Smarta Sak 2010 och presenterades som månadens innovatör hos SmartaSaker i augusti 2010. Läs mer HÄR!
Imse, spegelplatta på kaklet
138 kr
Självhäftande och går att flyttaPassar 15x15 cm kakelplattaImmar inte lika snabbt som vanliga speglar Imse är en smart liten spegel som förnyar ditt badrum, dusch, gästtoalett, kök eller något annat ställe klätt med 15x15 kakelplattor. Imse är den perfekta rakspegeln eller extraspegeln för barnen. Imse monteras ovanpå kakelplattan och smälter helt och hållet in i miljön så att plattan ser ut att vara ditsatt samtidigt som ditt övriga kakel. Självhäftande men kan flyttas många, många gånger och krossas inte så lätt som andra speglar. Imse är imresistent och immar inte igen lika fort som andra speglar. Skulle den imma igen sköljer man lätt av den och kan börja om igen.
Go-Anywhere bärbar grill Weber
999 kr
Smart brikettgrill som passar perfekt till bilen, husvagnen eller både och. Benen fälls ihop när grillen inte används, så får grillen lätt plats i alla sorters bagage- och förvaringsutrymmen. Med Go-Anywhere® vid din sida har du det optimala redskapet när du snabbt ska trolla fram till exempel biffar, kyckling eller fisk.   Go-Anywhere – grillen du alltid har nära till hands. När det är dags för utflykt i naturen eller till havs är den bärbara brikettgrillen Go-Anywhere det perfekta resesällskapet. Den kompakta storleken och platsbesparande konstruktionen gör grillen smidig att packa. Den tar inte mycket plats, och briketter och grillverktyg göms snabbt och enkelt under locket. Med Go-Anywhere får du dessutom en gedigen och pålitlig grill som du kan grilla både direkt och indirekt på. Biffar, kyckling, fisk eller kanske en mindre stek – Go-Anywhere tar bara lite plats men har mycket att ge!   När huvudrätten har serverats kan du enkelt trolla fram en läcker dessert på din Go-Anywhere. Strö lite rökflis över briketterna, lägg en brieost på gallret och rök osten lätt. En enkel dessert som alltid uppskattas på skogsutflykten! Några fördelar med Go-Anywhere   Lätt att bära Bra att ta med på utflykten Platsbesparande design – benen fälls ihop när grillen inte används, och den fyrkantiga formen passar perfekt i bagageutrymmet eller förrådet Lämplig för både direkt och indirekt grillning Kan ställas på bordet  
ADRA Armstödsbricka Vit
295 kr
Detta är ett praktiskt och smidigt tillbehör som kan användas till lite av varje. Det är inte alltid man har ett bord eller någon annan avlastningsyta tillräckligt nära när man vill koppla av i soffan med en kopp kaffe eller en skål med godis. ADRA Armstödsbricka Vit är en ledad träbricka som du enkelt placerar på armstödet och på så sätt får en bra plats att ställa saker på. Brickans design gör att den passar de flesta armstöd av lite bredare modell och när den inte används är den lätt att stoppa undan.
Batterieliminator till solcellsslinga
39,90 kr
Batterieliminator som passar till våra solcellsslingor - smart! För kontinuerlig drift utan solpanel. Perfekt när solen lyser för få timmar eller när du vill använda slingan inomhus. IP44.
Weber Original Universal grilllampa
549 kr   299 kr
Få bättre belysning när du grillar med den smarta LED-grillampan, som enkelt skruvas fast på grillens sidobord. Grillampan är flexibel och kan justeras så att du kan se maten på grillgallret ordentligt – inte minst när du grillar sent på kvällen eller vintertid. På så vis blir det lättare att hålla koll på maten på gallret.   Tips & Tricks Grillampan bör förvaras torrt och varmt när den inte används. Då håller batteriet längre och du kan vara säker på att den alltid fungerar optimalt.     Fördelar med unversal grillampan från Weber Ger ett skarpt ljus så att det går lätt att se maten på gallret när som helst på dygnet  Optimerar grillupplevelsen – även en sen augustikväll eller i vintermörkret  Skruvmekanismen gör det lätt att montera lampan på grillens sidobord LED-lampan ger ett skarpt arbetsljus och har lång livslängd Lampan är konstruerad så att den kan böjas och ställas in efter behov och vridas åt alla håll     Produktfakta Används vid grillning i mörkret Kompakt design Färg: Svart Justerbar Glasförstärkt nylonkabinett LED-lampa med 10 000 timmars brinntid Ger skarpt ljus Diskret Weber-logga Tål vatten och värme Lätt att montera Passar till alla Webergrillar med sidobord Batterier medföljer inte
Free Key Nyckelring
59 kr
Ta bara med de nycklar du behöverKoppla enkelt lossSparar dina naglar Free Key består av en större nyckelring som öppnas med ett genialiskt enkelt tryck med tummen på den lilla symbolen så att du enkelt kan hänga på de mindre ringarna. På dessa samlar du exempelvis jobbnycklar på en, husnycklar på en annan och nycklar till landet, cykeln eller bilen på en annan. Det är lika lätt att koppla bort de ringar eller nyckelset man inte vill ha med sig. Om du ska ut och jogga eller åka iväg på semester känns det kanske lite osäkert att ha med alla jobbets nycklar. Det här är en smart svensk innovation som du och dina naglar inte kan missa.
Strykbräda - Infällbar / Utdragbar
1 790 kr
FunktionEn smart, utdragbar strykbräda från Pelly. Slipp problemen med att flytta runt och vika ihop din strykbräda när den inte används. När du drar ut strykbrädan så går den upp mot bänkskivan och får stöd. När den inte används fälls den enkelt ihop och skjuts in på samma yta som en vanlig låda i tvättstugan eller vart du vill ha din strykbräda. Anpassad för alla lådor mellan 400-500mm förutom IKEAs nya köksserie och har en belastningskapacitet på hela 10kg. Kräver endast 100mm i höjd. Fullständig monteringsinstruktion medföljer paketet.Det som inte stämmer med Ikeas nya stomme är hålbilden, kan du tänka dig att borra nya hål kommer den att passa fint.MaterialTillverkad av rostfritt stålTillverkare: PellySpecialbehandlat och perforerat tyg för bästa strykresultat.
Severin RB7028. 1 st i lager
4 554 kr
En robotdammsugare är perfekt för människor som antingen inte bryr sig eller inte vill göra dammsugning själv. Det är bara att ställa in roboten och sedan gör den resten åt dig. När den används har roboten en ljudnivå på 65 dB. Jämfört med en traditionell dammsugare är det betydligt tystare. Roboten kan arbeta i 90 minuter innan den behöver laddas. Och det tar bara 240 minuter att ladda den fullt igen. Det följer med en smart fjärrkontroll med dammsugaren som du kan använda om du skulle vilja styra den.
Ecovacs Deebot SLIM2 white. 3 st i lager
2 399 kr
En robotdammsugare är perfekt för dig som inte hinner eller har lust att göra all dammsugning själv. Det är bara att ställa in roboten och sedan gör den resten åt dig. Den har en ljudnivå på 60 dB, vilket är betydligt lägre än de flesta vanliga typer av dammsugare. På ett fulladdat batteri kan den dammsuga i upp till 110 minuter. Och på endast 240 minuter är den laddad och klar för användning igen. Du kan även styra roboten runt i ditt hem om du vill det då en smart fjärrkontroll medföljer.
Bosch BBHMOVE6N. 4 st i lager
1 449 kr
En handdammsugare är perfekt för enkel rengöring eller att komma åt i skrymslen och vrår där den traditionella dammsugaren inte når. Så om barnen har spillt eller fönsterbrädan är i behov av dammsugning är handdammsugaren det perfekta valet. Denna modell kallas 2-i-1 dammsugare, den består av en vanlig handdammsugare och ett smart stativ, som tillsammans kan användas som en vanlig dammsugare. Du behöver inte köpa dammsugarpåsar då denna modell har en inbyggd dammbehållare som enkelt kan tas bort och tömmas efter användning. När den är fulladdad kan du använda dammsugaren i 36 minuter innan den behöver laddas igen.
Nexa Bridge, Nexa
1 995 kr
Notiser Få ett meddelande i din telefon när brandlarmet går igång hemma, när magnetkontakten på källardörren bryts eller när rörelse detekteras. Du väljer själv hur, vad som ska skickas och när. Brandvarnare Med en kompatibel och godkänd brandvarnare från Nexa kan du enkelt skapa ett scenario som startar när brandvarnaren aktiveras. Tänd alla lampor, skicka notis till telefoner, aktivera sirener e.t.c. Driftsäkerhet Systemet är inte beroende av en server som riskerar att gå ner och drabbas av diverse driftstopp. Du kan alltid styra ditt hem manuellt och lita på dina scenarion och schemaläggningarså länge du befinner dig i ditt hem, dygnet runt. 2-vägs kommunikation Mottagare och sensorer med Z-Wave är ständigt uppkopplade mot din Bridge och du ser alltid aktuell status, batterinivå och energiförbrukning direkt i appen.
Girland med batteri och timer
135 kr
Batteridrift och timer 8/16Fungerar både ute och inneKonstgran - kan återanvändas  Girland med batteri och timer Skapa julstämning med granrisgirland. Kanske snyggt virad runt balkongräcket eller hängande runt fönster och dörrar. Girlanden är 2,5 meter lång och kan enkelt placeras varsom helst eftersom den drivs av batterier. Fungerar både inomhus och ute. Girlanden kan om man vill ställas in med timer så att den lyser i 8 timmar och är släckt i 16 och sedan tänds igen automatiskt.
Mosquito Magnet Octenol 3-pack till Myggskydd
495 kr
Din Mosquito Magnet Myggfångare omvandlar dygnet runt gasol till uppvärmd koldioxid motsvarande utandningsluften från människor och varmblodiga djur. Octenol i sig lockar inte till sig några mygg eller knott men i kombination med den uppvärmda koldioxiden ökar Octenolen fällans fångstkapacitet med upp till 10 gånger.  Octenol är nödvändig för fällans funktion för att fånga så mycket mygg och knott så att populationen i ditt närområde bryts ner. Du fångar fler än vad som kläcks.  * Octenol säljes i förpackning om 3 st kapslar. * Varje gång du byter gasolflaska (10kg) skall du byta Octenoltabletten. * Öppnad Octenol kapsel verkar upp till 21 dygn. Även om Octenoltabletten därefter fortfarande luktar detsamma (lite ”jordgolv”) så är den inte längre verksam ihop med din Mosquito Magnet. Passar till alla Mosquito Magnet Myggfångare. 
Shoppingkassen
85 kr
Praktisk kasse att alltid ha medLätt och rymligSpara pengar och bra för mijönHåll med om att det inte är så himla smart att alltid packa ner sina inhandlade varor i nya plastkassar som sen kastas bort. Se till att du har några fina shoppingkassar i fickan eller väskan så blir slöseriet en aning mindre.Shoppingkassen är mycket rymlig och slitstark men samtidigt väldigt lätt. Vi har kassar i flera fina färger alla kommer i en liten ficka i samma tyg som påsen. Kassen kan maskintvättas i 40 grader och dropptorkas.Mått: 64 cm x 39 cm x 15 cm.Maxbelastning 22,5 kg
Insektsdödare Halley 2138
1 995 kr
Effektiv insektsdödare som håller efter insekterna dygnet runt. Innehåller inget gift. 
Bosch Readyy'y 16.8V. 4 st i lager
1 379 kr
En handdammsugare är perfekt för enkel rengöring eller att komma åt i skrymslen och vrår där den traditionella dammsugaren inte når. Så om barnen har spillt eller fönsterbrädan är i behov av dammsugning är handdammsugaren det perfekta valet. Denna modell kallas 2-i-1 dammsugare, den består av en vanlig handdammsugare och ett smart stativ, som tillsammans kan användas som en vanlig dammsugare. När den är fulladdad kan du använda dammsugaren i 36 minuter innan den behöver laddas igen.
KRÖGAREN Bord Rund 60 Svart
1 195 kr
KRÖGAREN är en serie cafémöbler som innehåller en rad olika möbler för utomhusservering. Stommer kommer alltid i förzinkat stål medans bord,sits och ryggytor kan komma i antingen trä eller färgad Gaumo. Väljer du trä kan du få möbeln i antingen vitt eller svart, medans Gaumo versionen kommer alltid i svart. Samtliga möbler i KRÖGAREN serien kan fällas ihop för smart förvaring.Bord i svartlaserad furu.Skötselråd laserade möblerLaserade möbler tål att stå ute hela sommaren så länge skötselråden följs. Om möbeln står under tak behöver den tvättas och torkas av regelbundet. Använd ett milt rengöringsmedel. Behandla även med finisher minst en gång per år.Om dina möbler står under bar himmel, behandla dem med finisher redan när de är nya och sedan en gång per år. Horisontella ytor som bordsskivor och armstöd bör behandlas oftare, gärna varannan månad. Håll möbeln borta från fukt och väta i möjligaste mån, använd gärna ett möbelskydd.ÖTvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.MåttDiameter 60 cmHöjd: 72 cm
Bosch GSN33VW30. 1 st i lager
7 460 kr
Med en fryskapacitet på 220 liter får du enkelt plats till 4-5 personers frysvarer och GSN33VW30 från Bosch är därför ideell till en större familj på 4-5 personer. Ett frysskåp är både lätt att placera och lätt att hitta i då inredningen som består av fryslådor snabbt ger dig en överblick. Frysens låga strömförbrukning är din garanti för att din elräkning inte löper lömsk. Energimärkningen på denna frys är nämligen A++ vilket är den näst bästa energimärkningen. Den har en ljudnivå på 42 dB, vilket betyder att du inte kommer höra den eller störas av den i din vardag. En smart detalj är den automatiska avfrostningsfunktionen som gör att frysen frostar av sig själv. Eftersom frysen har elektronisk temperaturinställning kan du alltid reglera temperaturen helt exakt.
Batteridriven ljusslinga i metall
79,90 kr
Diskret slinga med varmvita dioder på en tunn tråd av metall. Lättformad - linda den runt en möbel eller växt, slingra den i en skål etc. Inbyggd 8-timmarstimer - lyser 8 tim och tänds igen efter 16 tim osv. Köp till batterieliminator 36-5777 ifall du inte vill använda batterier.