Fröpåse Granngården Tomat Eko

Granngården

Fröpåse Granngården Tomat Eko

29,90 kr

Tomat san Marzano 2 är ett ekologiskt frö som ger rikligt med välsmakande frukter. Bind upp mot tomatspiraler eller kraftigt snöre från taket. Ta bort sidoskotten i bladvecket och toppa efter 5-6 klasar. Var generös med vatten och näring.

Läs mer...

Lägg i min inköpslista Köp hos Granngården för 29,90 kr
Finns i lager hos Granngården, kontrollerat i går.   Sponsrad länk.   Priser inklusive moms, exklusive frakt.
  • 30 dagar öppet köp
  • Fri frakt över 500 kr
  • Fri retur i butik

Liknande produkter

Fröpåse Granngården Cocktailtomat Eko
29,90 kr
Ekologiskt frö som ger rikligt med välsmakande frukter. Bind upp mot tomatspiraler eller kraftigt snöre från taket. Ta bort sidoskotten i bladvecket och toppa efter 5-6 klasar. Var generös med vatten och näring.
Trädgårdspynt Tomat
199 kr
Dekorativ prydnad i form av en tomat för inom- eller utomhusbruk. Tomaten är gjord av en mix av polyresin och stenpulver.
Skalare potatis/tomat
149 kr
Skalare från Alligator. Smidig skalare med säkert och bekvämt grepp. Perfekt att skala både potatis, tomat och andra grönsaker med. Utrustad med ett ett verktyg för att ta bort ojämnheter i potatisen.
Fröpåse Granngården Sommarmorot Eko
29,90 kr
Sommarmorot Nantes 2 är en ekologisk morot som trivs bäst på lätt, djuparbetad, näringsrik jord i soligt läge. Vattna rikligt vid torka och ge kväverik näring under växtperioden.
Vinäger med tomat- och paprikapuré
89 kr
En vinäger med tomat- och paprikpuré som passar perfekt till exempelvis kyckling eller fisk.
Fröpåse Granngården Vintermorot Eko
29,90 kr
Vintermorot Berlicum 2 är en ekologisk morotssort med långa, jämntjocka, orangeröda rötter och med en god hållbarhet. Trivs bäst på djuparbetad, lätt jord i soligt läge. Vattna rikligt vid torka och ge kväverik näring under växtperioden. Kan vinterlagras svalt och frostfritt i sandblandad torvmull.
Smörgåsrån Tomat & Basilika 95g - 23% rabatt
10 kr
Härligt krispiga smörgåsrån med smak utav tomat och basilika. Goda som de är eller med pålägg. Perfekt till mellanmålet! 
Tomat/Kiwi Skalare Rösle
265 kr
Tomat/Kiwiskalare från Rösle.Längd 20,5 cm
Fröpåse Granngården Gurka Växthus Eko
29,90 kr
Ekologisk minigurka som ger mycket goda, krispiga frukter med slätt skal. Låt inte gurkorna bli alltför stora utan skörda efter hand.
Tomat/Mozzarella skivare Rösle
299 kr
Tomat/Mozzarellaskivare från Rösle.
Kopp Herr Tomat Elsa Beskow
205 kr

Återupplev barndomens sagor med hjälp av Elsa Beskow-kollektionen från Design House Stockholm. Här en färggrann porslinskopp med Herr Tomat,

Fiskars Norr Tomat/Köttkniv12 cm
299 kr
En tomat-/köttkniv från Norr-serien som kombinerar skandinavisk design med toppkvalité. Medelstor, mångsidig kniv med tandat blad, utmärkt för att skära livsmedel med tunn skorpa eller tunt skal, som bröd och tomater. Även lämplig för bordsanvändning. Tyskt, rostfritt stål av högsta kvalitet. Handtag av norskt kebony-trä. FSC-märkt. Längd: 12 cm
Fröpåse Granngården Märgärt Eko
29,90 kr
Märgärt Rondo är en ekologisk sort som ger rikligt med söta ärtor. 
Giva Biobact Tomat Växtnäring, 1,5 l
149 kr
Biobact Tomat är en organisk växtnäring som är godkänd för ekologisk odling. Näringen är speciellt anpassad till grönsaker, exempelvis tomater, gurkor och paprikor. Den unika sammansättningen av humus och aktiva mikroorganismer ger en levande och frisk jord.
Maskeraddräkt bebis Th3 Party Tomat
299 kr

¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt bebis Th3 Party Tomat och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!

Fröpåse Granngården Spenat Eko
29,90 kr
Spenat American är en ekologisk spenat som ger rikligt med stora, mörkgröna blad. 
Fröpåse Granngården Huvudsallat Eko
29,90 kr
Huvudsallat Kragraner Sommer 2 är ett ekologiskt frö som ger fin sommarsallat med stora, fasta huvuden. Trivs bäst på näringsrik jord i soligt läge. 
Maskeraddräkt vuxna Th3 Party 5664 Tomat
319 kr

¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Th3 Party 5664 Tomat och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!

  • Storlek: M/L
Maskeraddräkt vuxna Th3 Party 4213 Tomat
319 kr

¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt vuxna Th3 Party 4213 Tomat och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!

  • Storlek: M/L
Maskeraddräkt bebis Th3 Party 4183 Tomat
299 kr

¡Om du tänker ordna ett stort kalas, så kan du hitta Maskeraddräkt bebis Th3 Party 4183 Tomat och annat Th3 Party till bästa pris, för att skapa en unik och festlig miljö!

  • Storlek: 12-24 månader
Fröpåse Granngården Rödbeta Rund Eko
29,90 kr
Granngårdens Rödbeta Detroit 3 är ett ekologiskt frö som ger riklig skörd av fina rötter med vacker röd färg. Lättodlad i näringsrik jord i soligt läge.
Kattleksak med snöre Granngården
29 kr
Kattleksak i form av ett roligt möss i snöre från Granngården.
Fårfoder Granngården Ekologiskt, 20 kg
229 kr
Granngården Fårfoder Ekologiskt är ett färdigfoder som ges till tackor, lamm och baggar. Detta högkvalitativa foder är både KRAV-märkt och svenskproducerat.
Victorinox Tomat- och Korvkniv 11 cm Tandad Röd
61 kr
Tomat- och Korvkniv tandad egg och rundad spets med rött nylonhandtag, bladlängd 11 cm.Den perfekta picknick kniven liten och behändig att ta med, den kallas också ibland för fruktkniv men är i det hela taget väldigt allround. Kniven kan även dyka upp på buffébordet, med ost- och fruktbrickan och på frukostbordets skärbräda där tomat, gurka, paprika och korv väntar på att bli smörgåsmat.Tomater har ett hårt men sladdrigt skal och en mjuk insida liksom även korv har. Tomat och korvkniven är väl anpassad för att klara just tomatens  och korvens speciella egenskaper. Den tacklar skalet med sitt tandade vassa blad på ett perfekt sätt och skivar tomat och korv i jämna skivor.Knivskaftet har ergonomiskt design och är tillverkat i nylon som är hygieniskt och tål att diskas vid 80-100 grader Celsius. Det rostfria knivbladet har en europeisk slipning och eggen håller därför skärpan länge.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Victorinox Tomat- och Korvkniv 11 cm Tandad Gul
61 kr
Tomat- och Korvkniv tandad egg och rundad spets med gult nylonhandtag, bladlängd 11 cm.Den perfekta picknick kniven liten och behändig att ta med, den kallas också ibland för fruktkniv men är i det hela taget väldigt allround. Kniven kan även dyka upp på buffébordet, med ost- och fruktbrickan och på frukostbordets skärbräda där tomat, gurka, paprika och korv väntar på att bli smörgåsmat.Tomater har ett hårt men sladdrigt skal och en mjuk insida liksom även korv har. Tomat och korvkniven är väl anpassad för att klara just tomatens  och korvens speciella egenskaper. Den tacklar skalet med sitt tandade vassa blad på ett perfekt sätt och skivar tomat och korv i jämna skivor.Knivskaftet har ergonomiskt design och är tillverkat i nylon som är hygieniskt och tål att diskas vid 80-100 grader Celsius. Det rostfria knivbladet har en europeisk slipning och eggen håller därför skärpan länge.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Victorinox Tomat- och Korvkniv 11 cm Tandad Grön
61 kr
Tomat- och Korvkniv tandad egg och rundad spets med grönt nylonhandtag, bladlängd 11 cm.Den perfekta picknick kniven liten och behändig att ta med, den kallas också ibland för fruktkniv men är i det hela taget väldigt allround. Kniven kan även dyka upp på buffébordet, med ost- och fruktbrickan och på frukostbordets skärbräda där tomat, gurka, paprika och korv väntar på att bli smörgåsmat.Tomater har ett hårt men sladdrigt skal och en mjuk insida liksom även korv har. Tomat och korvkniven är väl anpassad för att klara just tomatens  och korvens speciella egenskaper. Den tacklar skalet med sitt tandade vassa blad på ett perfekt sätt och skivar tomat och korv i jämna skivor.Knivskaftet har ergonomiskt design och är tillverkat i nylon som är hygieniskt och tål att diskas vid 80-100 grader Celsius. Det rostfria knivbladet har en europeisk slipning och eggen håller därför skärpan länge.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Victorinox Tomat och Korvkniv 11 cm Tandad Rosa
61 kr
Tomat- och Korvkniv tandad egg och rundad spets med rosa nylonhandtag, bladlängd 11 cm.Den perfekta picknick kniven liten och behändig att ta med, den kallas också ibland för fruktkniv men är i det hela taget väldigt allround. Kniven kan även dyka upp på buffébordet, med ost- och fruktbrickan och på frukostbordets skärbräda där tomat, gurka, paprika och korv väntar på att bli smörgåsmat.Tomater har ett hårt men sladdrigt skal och en mjuk insida liksom även korv har. Tomat och korvkniven är väl anpassad för att klara just tomatens  och korvens speciella egenskaper. Den tacklar skalet med sitt tandade vassa blad på ett perfekt sätt och skivar tomat och korv i jämna skivor.Knivskaftet har ergonomiskt design och är tillverkat i nylon som är hygieniskt och tål att diskas vid 80-100 grader Celsius. Det rostfria knivbladet har en europeisk slipning och eggen håller därför skärpan länge.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Victorinox Tomat- och Korvkniv 11 cm Tandad Orange
61 kr
Tomat- och Korvkniv tandad egg och rundad spets med orange nylonhandtag, bladlängd 11 cm.Den perfekta picknick kniven liten och behändig att ta med, den kallas också ibland för fruktkniv men är i det hela taget väldigt allround. Kniven kan även dyka upp på buffébordet, med ost- och fruktbrickan och på frukostbordets skärbräda där tomat, gurka, paprika och korv väntar på att bli smörgåsmat.Tomater har ett hårt men sladdrigt skal och en mjuk insida liksom även korv har. Tomat och korvkniven är väl anpassad för att klara just tomatens  och korvens speciella egenskaper. Den tacklar skalet med sitt tandade vassa blad på ett perfekt sätt och skivar tomat och korv i jämna skivor.Knivskaftet har ergonomiskt design och är tillverkat i nylon som är hygieniskt och tål att diskas vid 80-100 grader Celsius. Det rostfria knivbladet har en europeisk slipning och eggen håller därför skärpan länge.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Victorinox Tomat- och Korvkniv 11 cm Tandad Svart
61 kr
Tomat- och Korvkniv tandad egg och rundad spets med svart nylonhandtag, bladlängd 11 cm.Den perfekta picknick kniven liten och behändig att ta med, den kallas också ibland för fruktkniv men är i det hela taget väldigt allround. Kniven kan även dyka upp på buffébordet, med ost- och fruktbrickan och på frukostbordets skärbräda där tomat, gurka, paprika och korv väntar på att bli smörgåsmat.Tomater har ett hårt men sladdrigt skal och en mjuk insida liksom även korv har. Tomat och korvkniven är väl anpassad för att klara just tomatens  och korvens speciella egenskaper. Den tacklar skalet med sitt tandade vassa blad på ett perfekt sätt och skivar tomat och korv i jämna skivor.Knivskaftet har ergonomiskt design och är tillverkat i nylon som är hygieniskt och tål att diskas vid 80-100 grader Celsius. Det rostfria knivbladet har en europeisk slipning och eggen håller därför skärpan länge.Victorinx Swiss Classic är en serie knivar och köksredskap av klassiskt snitt och snygg finish. Knivbladen i rostfritt stål håller hög kvalité, har god skärpa och är lättslipade. Handtagen som är ergonomiska med nylonskaft i skön kvalitet, ger bra knivar i köket till ett bra pris.Tål maskindisk men handdisk rekommenderas. Rätt skötsel och hantering ger en lång livslängd.
Easy Grow Nelson Garden Tomat, 3 x 2 Sorter
69,90 kr
Easy Grow från Nelson Garden är ett smart förodlingsset med försådda pluggar av komposterbar kokosfiber, torv och näring i en förpackning som fungerar som ett drivhus.
Gerbera Fat Tomat 30 cm
249 kr
Gerbera Fat Tomat 30 cm från Gerbera
Gerbera Fat Tomat 30 cm
249 kr
Gerbera Fat Tomat 30 cm från Gerbera
Gerbera Gratängform Tomat 20 cm
309 kr
Gerbera Gratängform Tomat 20 cm från Gerbera
Gerbera Äggkopp på fot Tomat
69 kr   36 kr
Gerbera Äggkopp på fot Tomat från Gerbera
Gerbera Assiett Tomat 20 cm
129 kr
Gerbera Assiett Tomat 20 cm från Gerbera
Gerbera Provence Fat Tomat 40 cm
599 kr
Gerbera Provence Fat Tomat 40 cm från Gerbera
Gerbera Tillbringare Tomat 1 L
369 kr
Gerbera Tillbringare Tomat 1 L från Gerbera
Gerbera Tillbringare Tomat 0,5 L
229 kr
Gerbera Tillbringare Tomat 0,5 L från Gerbera
Gerbera Olivskål Tomat 9 cm
69 kr
Gerbera Olivskål Tomat 9 cm från Gerbera
Gerbera Tårtfat Tomat 30 cm
439 kr
Gerbera Tårtfat Tomat 30 cm från Gerbera
Gerbera Fat med hjärta tomat 13 cm
69 kr
Gerbera Fat med hjärta tomat 13 cm från Gerbera
Gerbera Tapasfat Tomat 21 cm
149 kr
Gerbera Tapasfat Tomat 21 cm från Gerbera
Gerbera Assiett Tomat 20 cm
129 kr
Gerbera Assiett Tomat 20 cm från Gerbera
Gerbera Olivskål Tomat 12 cm
119 kr
Gerbera Olivskål Tomat 12 cm från Gerbera
Gerbera Olivskål Tomat 7 cm
59 kr
Gerbera Olivskål Tomat 7 cm från Gerbera
Gerbera Gratäng Tomat 3 set
769 kr
Gerbera Gratäng Tomat 3 set från Gerbera
Gerbera Skål Tomat 15 cm
179 kr
Gerbera Skål Tomat 15 cm från Gerbera
Gerbera Tårtfat Tomat 30 cm
439 kr
Gerbera Tårtfat Tomat 30 cm från Gerbera
Gerbera Tillbringare Tomat 0,5 L
229 kr
Gerbera Tillbringare Tomat 0,5 L från Gerbera
Gerbera Trinidad Fat Tomat 40 cm
619 kr
Gerbera Trinidad Fat Tomat 40 cm från Gerbera
Gerbera Gratängform Tomat 20 cm
309 kr
Gerbera Gratängform Tomat 20 cm från Gerbera
Gerbera Gratäng Tomat 3 set
769 kr
Gerbera Gratäng Tomat 3 set från Gerbera
Gerbera Algarve Fat Tomat 40 cm
589 kr
Gerbera Algarve Fat Tomat 40 cm från Gerbera
Gerbera Skål Tomat 15 cm
179 kr
Gerbera Skål Tomat 15 cm från Gerbera
Gerbera Provence Fat Tomat 40 cm
599 kr
Gerbera Provence Fat Tomat 40 cm från Gerbera
Gerbera Tapasfat Tomat 32 cm
199 kr
Gerbera Tapasfat Tomat 32 cm från Gerbera
Gerbera Olivskål Tomat 9 cm
69 kr
Gerbera Olivskål Tomat 9 cm från Gerbera
Gerbera Tapasfat Tomat 32 cm
199 kr
Gerbera Tapasfat Tomat 32 cm från Gerbera
Gerbera Fat med hjärta tomat 13 cm
69 kr
Gerbera Fat med hjärta tomat 13 cm från Gerbera
Gerbera Olivskål Tomat 7 cm
59 kr
Gerbera Olivskål Tomat 7 cm från Gerbera
Gerbera Tapasfat Tomat 21 cm
149 kr
Gerbera Tapasfat Tomat 21 cm från Gerbera
Westmark Tomat kvistborttagare
59 kr   54 kr
Westmark Tomat kvistborttagare från Westmark
Gerbera Algarve Fat Tomat 40 cm
589 kr
Gerbera Algarve Fat Tomat 40 cm från Gerbera
Gerbera Olivskål Tomat 12 cm
119 kr
Gerbera Olivskål Tomat 12 cm från Gerbera
Gerbera Äggkopp på fot Tomat
69 kr   36 kr
Gerbera Äggkopp på fot Tomat från Gerbera
Gerbera Trinidad Fat Tomat 40 cm
619 kr
Gerbera Trinidad Fat Tomat 40 cm från Gerbera
Gerbera Tillbringare Tomat 1 L
369 kr
Gerbera Tillbringare Tomat 1 L från Gerbera
Fröpåse Granngården Sockerärt Norli Eko
29,90 kr
Ekologisk sockerärt som ger riklig skörd av mjälla baljor med söt smak. Skörda efter hand innan baljorna blir runda. Äts som färska delikatesser eller lätt förvällda.
Trappstege Skeppshultstegen Proffs med Hylla (steg: 10 steg)
3 182 kr   2 888 kr

En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Med hydraulnitade steg och stabil plattform. Stegen är utrustad med fötter i plast somg er ett bra glidskydd och skyddar underlaget.

OBS! Enligt arbetsmiljöverket ska stegar med plattformshöjd över 2 meter stagas eller förankras. Detta görs enklast med en stefot, finns som tillbehör

Plattformsmått: 75x250 mm

Stegdjup: 81 mm

VarumärkeSkeppshultstegen
Art.Nr.5050-03
Antal Steg3 st
TypTrappstege
Höjd67,5 cm
Vikt6 kg
MaterialAluminium
Trappstege Skeppshultstegen Proffs med Hylla (steg: 5 steg)
2 019 kr   1 629 kr

En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Med hydraulnitade steg och stabil plattform. Stegen är utrustad med fötter i plast somg er ett bra glidskydd och skyddar underlaget.

OBS! Enligt arbetsmiljöverket ska stegar med plattformshöjd över 2 meter stagas eller förankras. Detta görs enklast med en stefot, finns som tillbehör

Plattformsmått: 75x250 mm

Stegdjup: 81 mm

VarumärkeSkeppshultstegen
Art.Nr.5050-03
Antal Steg3 st
TypTrappstege
Höjd67,5 cm
Vikt6 kg
MaterialAluminium
Trappstege Skeppshultstegen Proffs med Hylla (steg: 6 steg)
2 291 kr   1 999 kr

En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Med hydraulnitade steg och stabil plattform. Stegen är utrustad med fötter i plast somg er ett bra glidskydd och skyddar underlaget.

OBS! Enligt arbetsmiljöverket ska stegar med plattformshöjd över 2 meter stagas eller förankras. Detta görs enklast med en stefot, finns som tillbehör

Plattformsmått: 75x250 mm

Stegdjup: 81 mm

VarumärkeSkeppshultstegen
Art.Nr.5050-03
Antal Steg3 st
TypTrappstege
Höjd67,5 cm
Vikt6 kg
MaterialAluminium
Trappstege Skeppshultstegen Proffs med Hylla (steg: 4 steg)
1 797 kr   1 469 kr

En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Med hydraulnitade steg och stabil plattform. Stegen är utrustad med fötter i plast somg er ett bra glidskydd och skyddar underlaget.

OBS! Enligt arbetsmiljöverket ska stegar med plattformshöjd över 2 meter stagas eller förankras. Detta görs enklast med en stefot, finns som tillbehör

Plattformsmått: 75x250 mm

Stegdjup: 81 mm

VarumärkeSkeppshultstegen
Art.Nr.5050-03
Antal Steg3 st
TypTrappstege
Höjd67,5 cm
Vikt6 kg
MaterialAluminium
Trappstege Skeppshultstegen Proffs med Hylla (steg: 3 steg)
1 617 kr   1 144 kr

En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Med hydraulnitade steg och stabil plattform. Stegen är utrustad med fötter i plast somg er ett bra glidskydd och skyddar underlaget.

OBS! Enligt arbetsmiljöverket ska stegar med plattformshöjd över 2 meter stagas eller förankras. Detta görs enklast med en stefot, finns som tillbehör

Plattformsmått: 75x250 mm

Stegdjup: 81 mm

VarumärkeSkeppshultstegen
Art.Nr.5050-03
Antal Steg3 st
TypTrappstege
Höjd67,5 cm
Vikt6 kg
MaterialAluminium
Trappstege Skeppshultstegen Proffs med Hylla (steg: 12 steg)
3 359 kr

En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Med hydraulnitade steg och stabil plattform. Stegen är utrustad med fötter i plast somg er ett bra glidskydd och skyddar underlaget.

OBS! Enligt arbetsmiljöverket ska stegar med plattformshöjd över 2 meter stagas eller förankras. Detta görs enklast med en stefot, finns som tillbehör

Plattformsmått: 75x250 mm

Stegdjup: 81 mm

VarumärkeSkeppshultstegen
Art.Nr.5050-03
Antal Steg3 st
TypTrappstege
Höjd67,5 cm
Vikt6 kg
MaterialAluminium
Trappstege Skeppshultstegen Proffs med Hylla (steg: 7 steg)
2 479 kr   2 249 kr

En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Med hydraulnitade steg och stabil plattform. Stegen är utrustad med fötter i plast somg er ett bra glidskydd och skyddar underlaget.

OBS! Enligt arbetsmiljöverket ska stegar med plattformshöjd över 2 meter stagas eller förankras. Detta görs enklast med en stefot, finns som tillbehör

Plattformsmått: 75x250 mm

Stegdjup: 81 mm

VarumärkeSkeppshultstegen
Art.Nr.5050-03
Antal Steg3 st
TypTrappstege
Höjd67,5 cm
Vikt6 kg
MaterialAluminium
Trappstege Skeppshultstegen Proffs med Hylla (steg: 8 steg)
2 672 kr   2 429 kr

En stabil och robust trappstege i aluminium som tål tuff användning. Med hydraulnitade steg och stabil plattform. Stegen är utrustad med fötter i plast somg er ett bra glidskydd och skyddar underlaget.

OBS! Enligt arbetsmiljöverket ska stegar med plattformshöjd över 2 meter stagas eller förankras. Detta görs enklast med en stefot, finns som tillbehör

Plattformsmått: 75x250 mm

Stegdjup: 81 mm

VarumärkeSkeppshultstegen
Art.Nr.5050-03
Antal Steg3 st
TypTrappstege
Höjd67,5 cm
Vikt6 kg
MaterialAluminium
Trappstege Skeppshultstegen Standard med Hylla
490 kr   444 kr

Praktiskt trappstege med verktygshylla för allehanda användning i aluminium med plattform i galvad plåt. Rekommenderad för inomhusbruk

VarumärkeSkeppshultstegen
Art.Nr.321-03
Antal Steg3 st
TypTrappstege
Höjd60 cm
Vikt3,4 kg
MaterialAluminium
Kombistege Skeppshultstegen Proffs inkl Stegfot
2 742 kr   2 490 kr

Kombistege tillverkad av kraftig I-profil i aluminium. Kan användas som utskjut-, kombistege (fristående) eller 2 stycken enkelstegar. Glidskydd i ändarna av gummi. Stegen levereras inklusive stegfot.

Ytterstegens bredd: 510 mm

Innerstegens bredd: 430 mm

 

VarumärkeSkeppshultstegen
Art.Nr.YS-350
Längd5 m
TypKombistege
Vikt15 kg
MaterialAluminium
Gerbera Form Tomat 13x9 cm
179 kr   119 kr
Gerbera Form Tomat 13x9 cm från Gerbera
Gerbera Provence Gratängform Tomat 28 cm
499 kr   349 kr
Gerbera Provence Gratängform Tomat 28 cm från Gerbera
Gerbera Provence Skål Tomat 40 cm
599 kr
Gerbera Provence Skål Tomat 40 cm från Gerbera
Gerbera Form Tomat 13x9 cm
179 kr   119 kr
Gerbera Form Tomat 13x9 cm från Gerbera
Gerbera Algarve Kaffemugg Tomat
89 kr   75 kr
Gerbera Algarve Kaffemugg Tomat från Gerbera
Gerbera Trinidad Degskål Tomat 22 cm
319 kr
Gerbera Trinidad Degskål Tomat 22 cm från Gerbera
Gerbera Toscana Kanna Tomat 0,25 L
199 kr   139 kr
Gerbera Toscana Kanna Tomat 0,25 L från Gerbera
Gerbera Pajform Tomat 30x5 cm
369 kr   269 kr
Gerbera Pajform Tomat 30x5 cm från Gerbera
Gerbera Pajform Tomat 30x5 cm
369 kr   269 kr
Gerbera Pajform Tomat 30x5 cm från Gerbera
Gerbera Tallrik Algarve Tomat 30 cm
199 kr
Gerbera Tallrik Algarve Tomat 30 cm från Gerbera
Gerbera Pajform Tomat 26x3 cm
259 kr   179 kr
Gerbera Pajform Tomat 26x3 cm från Gerbera
Gerbera Provence Gratängform Tomat 20 cm
309 kr
Gerbera Provence Gratängform Tomat 20 cm från Gerbera
Gerbera Gratängform Tomat 22x22 cm
309 kr
Gerbera Gratängform Tomat 22x22 cm från Gerbera
Gerbera Form Tomat 18x14 cm
189 kr   129 kr
Gerbera Form Tomat 18x14 cm från Gerbera
Gerbera Provence Tallrik Tomat 30 cm
259 kr   209 kr
Gerbera Provence Tallrik Tomat 30 cm från Gerbera
Gerbera Provence Gratängform Tomat 20 cm
309 kr
Gerbera Provence Gratängform Tomat 20 cm från Gerbera
Gerbera Tallrik Algarve Tomat 30 cm
199 kr
Gerbera Tallrik Algarve Tomat 30 cm från Gerbera
Gerbera Toscana Kanna Tomat 0,5 L
229 kr
Gerbera Toscana Kanna Tomat 0,5 L från Gerbera
Gerbera Gratängform Tomat 27x27 cm
399 kr
Gerbera Gratängform Tomat 27x27 cm från Gerbera
Fiskars Norr tomat/köttkniv12 cm
399 kr   299 kr
Fiskars Norr tomat/köttkniv12 cm från Fiskars
Gerbera Provence Gratängform Tomat 24 cm
409 kr
Gerbera Provence Gratängform Tomat 24 cm från Gerbera
Gerbera Gratängform Tomat 27x27 cm
399 kr
Gerbera Gratängform Tomat 27x27 cm från Gerbera